Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E"

Transkript

1 Tato veřejná zakázka je spolufinancována ze zdrojů Evropské unie v rámci ROP NUTS II Jihovýchod. Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Vranov nad Dyjí náměstí, rekonstrukce plochy u morového sloupu Zadavatel: Městys Vranov nad Dyjí se sídlem: Náměstí 21, Vranov nad Dyjí IČ: Zastoupený: Ing. Lubomírem Vedrou starostou městyse tel.: , vedra@ouvranov.cz Strana 1 (celkem 8)

2 PREAMBULE Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek v rámci zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon ) na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí zákonem. 1. Předmět veřejné zakázky 1.1. Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce plochy u morového sloupu v prostoru náměstí Městyse Vranov nad Dyjí. Jedná se o rekonstrukci stávajících zpevněných ploch, při níž se nemění účel a způsob jejich využití. Bližší specifikace zakázky je uvedena v projektové dokumentaci a ve výkazu výměr Místo plnění Stavba se nachází v centrální části zastavěného území Městys Vranov nad Dyjí Klasifikace předmětu veřejné zakázky Předmět podlimitní veřejné zakázky: CPV Stavební úpravy pro komunikace CPV Chodníky a jiné zpevněné povrchy 1.4. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota: Kč bez DPH 1.5. Výkaz výměr Zadávací dokumentace obsahuje výkaz výměr požadovaných prací v el. podobě. 2. Požadavky na prokázání kvalifikace dodavatelů a požadovaný způsob prokázání 2.1. Prokázání kvalifikace uchazeče Zadavatel požaduje prokázání kvalifikace podle zákona. Kvalifikaci podle 50 zákona splní dodavatel, který: a) prokáže splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, b) prokáže splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, c) předloží čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku dle 50 odst. 1 písm. c) zákona, d) prokáže splnění technických kvalifikačních předpokladů podle 56 zákona Způsob prokázání kvalifikace uchazeče ve zjednodušeném podlimitním řízení Dodavatel je povinen v souladu s 62 odst. 3 zákona prokázat splnění kvalifikace, které je předpokladem hodnocení nabídek u podlimitní veřejné zakázky. Dodavatel je povinen prokázat splnění kvalifikace k datu podání nabídky, a to čestným prohlášením podepsaným oprávněnou osobou (viz. Příloha č. 5 této zadávací dokumentace). Z obsahu tohoto čestného prohlášení musí být zřejmé, že dodavatel kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje Prokázání kvalifikace vybraným dodavatelem Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva podle 82 zákona, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikačních předpokladů dle čl až této zadávací dokumentace (doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být starší 90ti dnů ke dni podání nabídky!). Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti Strana 2 (celkem 8)

3 k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 zákona Základní kvalifikační předpoklady Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva podle 82 zákona, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo ověřené kopie dokladů prokazujících splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 3 zákona: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů [odstavec 1 písm. a) a b) zákona], b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení [odstavec 1 písm. f) zákona], c) potvrzení příslušného orgánu či instituce [odstavec 1 písm. h) zákona], d) čestného prohlášení [odstavec 1 písm. c) až e) a g), i) až k) zákona] Profesní kvalifikační předpoklady - dle ustanovení 54 písm. a) zákona Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být ke dni podání nabídky starší 90 dnů. - dle ustanovení 54 písm. b) zákona Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. - dle ustanovení 54 písm. d) zákona Doklad osvědčující splnění odborné způsobilosti. Dodavatel jako doklad prokazující jeho odbornou způsobilost předloží Osvědčení o autorizaci podle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě ve znění pozdějších předpisů pro obor pozemní stavby pro osobu hlavního stavbyvedoucího ve smyslu Stavebního zákona. Dodavatel dále v nabídce uvede, zda tyto osoby jsou zaměstnanci dodavatele, nebo musí být doloženy příslušné doklady k plnění pomocí subdodavatele Čestné prohlášení dle 50 odst. 1 písm. c) zákona Uchazeč prokazuje splnění ekonomické a finanční způsobilosti předložením čestného prohlášení ve zjednodušeném podlimitním řízení. Uchazeč čestně prohlásí, že je dle 50 odst. 1 písm. c) zákona, ekonomicky a finančně způsobilý splnit veřejnou zakázku s názvem Vranov nad Dyjí náměstí, rekonstrukce plochy u morového sloupu Technické kvalifikační předpoklady - dle ustanovení 56 odst. 3 písm. a) zákona Prokáže uchazeč, který předloží seznam stavebních prací souvisejících s předmětem zakázky, tedy stavebních prací na stavbu či rekonstrukci zpevněných ploch, provedených dodavatelem za posledních 5 let s osvědčením objednatelů o řádném plnění nejvýznamnějších z těchto stavebních prací; tato osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a musí obsahovat údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně. Za nejvýznamnější ze stavebních prací určuje zadavatel doložení realizace min. 3 zakázek na stavbu či rekonstrukci zpevněných ploch s rozpočtovými náklady odpovídajícími min. 3 mil. Kč bez DPH pro každou z nich. Strana 3 (celkem 8)

4 3. Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky 3.1. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny a podmínky, za kterých je možno překročit nabídkovou cenu Uchazeč stanoví nabídkovou cenu za provedení předmětu veřejné zakázky. Nabídková cena bude stanovena pro danou dobu plnění jako cena nejvýše přípustná se započtením veškerých nákladů, rizik, přiměřené míry zisku a finančních vlivů po celou dobu realizace zakázky v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci. Celková nabídková cena bude uvedena v české měně v členění na cenu celkem bez DPH, výši DPH a cenu celkem včetně DPH dle krycího listu, který je součástí zadávací dokumentace. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k realizaci předmětu veřejné zakázky včetně nákladů souvisejících. Nabídková cena musí být uvedena v návrhu smlouvy o dílo v členění: - cena celkem... Kč bez DPH - 21% DPH Kč - cena celkem Kč včetně DPH. Nabídková cena musí být garantována do ukončení doby plnění. Změna (překročení) nabídkové ceny je možné jen v případě, že v průběhu realizace veřejné zakázky dojde ke změnám sazeb DPH. V tomto případě bude celková nabídková cena upravena podle výše sazeb DPH platných v době vzniku zdanitelného plnění Požadavky na zpracování a členění nabídky Nabídka musí být podána písemně, a to v listinné podobě 1 x v originále a doporučeno také 1 x v kopii, dle formálních, technických a smluvních požadavků zákona a zadavatele. Nabídka, včetně veškerých požadovaných dokladů, musí být podepsána osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě podpisu nabídky pověřenou osobou doporučuje zadavatel doložit v nabídce uchazeče příslušnou plnou moc nebo jiný platný pověřovací dokument. Nabídka musí obsahovat náležitosti dle 68 odst. 2 zákona a dále nabídka musí být předložena v řádně uzavřené obálce a zřetelně označena adresou uchazeče a zadavatele a nápisem v českém jazyce:!! SOUTĚŽ Vranov nad Dyjí náměstí, rekonstrukce plochy u morového sloupu NEOTVÍRAT!! Způsob zpracování nabídky: Nabídka musí být zpracována v českém jazyce. Nabídka musí být podána v jednom svazku, na obálce musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 5 nebo odst. 6 zákona. Nabídka nesmí obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Členění nabídky: 1) Obsah nabídky s uvedením čísel stránek u jednotlivých oddílů (kapitol). 2) Vyplněný krycí list nabídky, který musí být podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, pro sestavení krycího listu nabídky uchazeč využije přílohu č.1 ZD. 3) Návrh smlouvy o dílo, který musí být podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a musí být dle přílohy č. 4 této ZD. Strana 4 (celkem 8)

5 4) Doklady, jimiž uchazeč prokazuje kvalifikaci dle čl. 2 této zadávací dokumentace pro prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeč může použít přílohu č. 5 ZD vzor čestného prohlášení. 5) Dokumenty dle 68 odst. 3 zákona viz příloha č. 6 ZD. 6) Výkaz výměr vyplněný ve všech položkách dle přílohy č. 3 ZD, podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. 7) Vyplněné subdodavatelské schéma dle přílohy č. 7 ZD, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. 8) Další doklady a písemnosti výše neuvedené a případně požadované zákonem nebo zadavatelem. Pokud dodavatel některou část nabídky považuje za obchodní tajemství nebo duševní vlastnictví, zřetelně vyznačí tyto údaje. Zadavatel doporučuje, aby všechny listy nabídky včetně příloh byly řádně očíslovány vzestupnou řadou. Dále zadavatel doporučuje, aby nabídka byla svázána či jinak zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy včetně příloh tak, aby bez násilného porušení provázání nebylo možno žádný list volně vyjmout Zadávací lhůta Uchazeč je svou nabídkou vázán 90 dnů. 4. Termíny plnění 4.1. Termíny plnění Lhůta výstavby je max. 4 měsíce, stavba bude realizována jako celek. Předpokládaný termín zahájení: Termín dokončení: Podmínky pro změny termínů plnění Pokud na straně zadavatele nebude možné dodržet předpokládaný termín zahájení (zejména z důvodu prodloužení doby trvání zadávacího řízení), může uchazeč požadovat změnu termínu dokončení o dobu, po kterou nebylo možno akci zahájit. 5. Platební a obchodní podmínky 5.1. Platební a obchodní podmínky Bližší specifikace platebních a obchodních podmínek je uvedena v příloze č. 4 ZD návrh smlouvy o dílo. Návrh smlouvy o dílo, který je uveden v příloze č. 4 této ZD nesmí být uchazeči jakkoliv měněn a musí být ze strany uchazeče podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. 6. Technické specifikace technické a uživatelské standardy 6.1. Technické a uživatelské standardy Práce budou realizovány v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy ČR a platnými ČSN a dle závazných a doporučených předpisů a metodik. Práce musí plně vyhovovat technickým podmínkám obsaženým v zadávací dokumentaci a musí být v souladu s plány, množstevními údaji, mírami a pokyny. Strana 5 (celkem 8)

6 7. Prohlídka místa plnění Textová část 7.1. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky Prohlídka nebude organizována, místo je volně přístupné. 8. Zadávací dokumentace 8.1. Obsah zadávací dokumentace Textová část zadávací dokumentace příloha č. 1 - krycí list nabídky příloha č. 2 - projektová dokumentace příloha č. 3 - výkaz výměr prováděných služeb příloha č. 4 - smlouva o dílo příloha č. 5 - čestné prohlášení o splnění kvalifikačních požadavků dle 62 zákona příloha č. 6 - čestné prohlášení uchazeče ve smyslu 68 odst. 3 zákona příloha č. 7 - subdodavatelské schéma 8.2. Poskytování dodatečných informací Dodavatel je oprávněn požadovat po zadavateli písemně dodatečné informace k zadávacím podmínkám, a to v průběhu lhůty určené pro vyžádání dodatečných informací definované v ustanovení 49 zákona. Žádost o dodatečné informace musí být písemná a musí být doručena na adresu zadavatele. Pokud zájemce podá žádost o dodatečné informace elektronickými prostředky, musí splňovat požadavky stanovené pro písemnou formu občanským zákoníkem a jeho prováděcími vyhláškami. Dodatečné informace budou odeslány všem uchazečům, kteří si odebrali Zadávací dokumentaci a budou uveřejněny ve lhůtě stanovené zákonem na profilu zadavatele: Úhrada nákladů na pořízení zadávací dokumentace Zadavatel nepožaduje úhradu nákladů za poskytnutí zadávací dokumentace. 9. Lhůta pro podání nabídky 9.1. Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dne do 13:00 hod Adresa pro podání nabídek Nabídky lze poslat doporučenou poštou nebo osobně podat na adresu: Úřad městyse Vranov nad Dyjí, Náměstí 21, Vranov nad Dyjí. Kontaktní osoba pro podání nabídky je Ing. Lubomír Vedra starosta městyse, tel.: , vedra@ouvranov.cz. Při podání nabídky poštou za okamžik podání nabídky považuje její fyzické převzetí podatelnou zadavatele Termín otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne od 13:00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Vranov nad Dyjí. Otevírání obálek se může zúčastnit max. 1 zástupce každého uchazeče na základě zmocnění Podání nabídky po stanovené lhůtě Nabídky doručené zadavateli po uplynutí stanovené lhůty nebudou hodnoceny. Opožděně podané Strana 6 (celkem 8)

7 nabídky zadavatel nevrací a ponechává je přiložené k dokumentaci o zadání veřejné zakázky. 10. Kritérium pro zadání veřejné zakázky Stanovení kritéria pro zadání veřejné zakázky Nabídky budou hodnoceny dle hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH Způsob hodnocení nabídek Hodnocení při jediném kritériu podle výše nabídkové ceny probíhá seřazením nabídek podle absolutní hodnoty nabídkové ceny bez DPH od nejnižší po nejvyšší. 11. Jistota Jistota Uchazeč je povinen v souladu s 67 odst. 1 zákona poskytnout jistotu ve výši ,- Kč (do 2 % z předpokládané hodnoty veřejné zakázky.) Jistotu uchazeč poskytne formou složení peněžní částky na účet zadavatele Peněžní částka Prokázáním jistoty se rozumí doklad o poskytnutí peněžní jistoty, tedy kopie výpisu z účtu uchazeče, na které je uvedena celková částka odpovídající výši požadované jistoty prokazatelně odečtena ve prospěch účtu zadavatele, případně kopie hotovostní pokladní stvrzenky o složení finančních prostředků v hotovosti na pokladně některé z poboček stanoveného peněžního ústavu. V případě, že uchazeč poskytne zadavateli peněžní jistotu, doloží ve své nabídce prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, ve které uchazeč uvede platební symboly pro vrácení peněžní jistoty v následujícím pořadí: číslo účtu pro vrácení peněžní jistoty, kód banky, název banky, adresa pobočky a variabilní symbol. Bankovní účet pro složení jistoty je /0100, variabilní symbol bude IČ uchazeče, specifický symbol bude IČ zadavatele, tedy Uvolnění jistoty Zadavatel uvolní jistotu uchazači, jehož nabídka byla vybrána jako nejvhodnější, uchazeči jehož nabídka nebyla vybrána jako nejvhodnější a také uchazeči, které byl ze zadávacího řízení vyloučen ve lhůtě stanovené zákonem dle 67, odst. (2), písm. a), b), c) zákona. V případě zrušení zadávacího řízení zadavatel uvolní jistotu dle 67, odst. (2), písm. d) zákona. 12. Požadavky zadavatele Požadavky zadavatele 1. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu, upřesnění a doplnění podmínek soutěže. 2. Zadavatel upozorňuje uchazeče na možnost zrušení zadávacího řízení, a to dle 84 odst. zákona. 3. Uchazeč je povinen respektovat skutečnost, že projekt je realizován ze zdrojů Evropské unie v rámci ROP NUTS II Jihovýchod a je povinen spolupracovat se zadavatelem především v oblasti zpracovávání podkladů nezbytných pro administraci projektu. 4. Uchazeč nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí ve veřejné zakázce. Nabídky se uchazečům nevracejí a zůstávají u zadavatele jako součást dokumentace o zadání veřejné zakázky. 5. Zadavatel vyloučí uchazeče z účasti v zadávacím řízení, který nesplní kvalifikaci, dle 60 Strana 7 (celkem 8)

8 zákona. Zadavatel uveřejní toto rozhodnutí o vyloučení uchazeče na profilu zadavatele: a to v souladu s 60 odst. 2 zákona. 6. Zadavatel uveřejní rozhodnutí o vyloučení uchazeče dle 76 zákona na profilu zadavatele: a to v souladu s 76 odst. 6 zákona. 7. Zadavatel uveřejní oznámení o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona na profilu zadavatele: 8c3eb , a to v souladu s 81 odst. 4 zákona. 8. Zadavatel si vyhrazuje požadavek na max. přípustný objem subdodávek. Za subdodávku je pro tento účel považováno provádění stavebních prací jinými subjekty pro vítěze zadávacího řízení. Zadavatel věcně vymezuje, že subdodávky nemohou být u následujících položek: - SO 01 - Přípravné a přidružené práce - SO 01 - Odkopávky a prokopávky - SO 01 - Hloubené vykopávky - SO 01 - Roubení - SO 01 - Přemístění výkopu - SO 01 - Konstrukce ze zemin - SO 01 - Povrchové úpravy terénu - SO 01 - Hloubení pro podzemní stěny, ražení a hloubení důlní - SO 01 - Úpravy podloží a základové spáry - SO 01 - Základy - SO 01 - Zdi podpěrné a volné - SO 01 - Schodiště - SO 01 - Podkladní vrstvy komunikací a zpevněných ploch - SO 01 - Dlažby a předlažby pozemních komunikací a zpevněných ploch - SO 01 - Úprava povrchů vnější - SO 01 - Potrubí z trub kameninových - SO 01 - Potrubí z trub plastických, skleněných a čedičových - SO 01 - Ostatní konstrukce a práce na trubním vedení - SO 01 - Doplňující konstrukce a práce na pozemních komunikacích a zpevněných plochách - SO 01 - Různé dokončovací konstrukce a práce inženýrských staveb Uchazeč musí vyplnit přílohu Subdodavatelské schéma s uvedením případných subdodavatelů, jejich identifikačních údajů a výši jejich podílu na zakázce. Toto prohlášení o subdodavatelích musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě, že zakázka nebude prováděna subdodavatelsky, toto bude v příloze uvedeno a rovněž podepsáno oprávněnou osobou Varianty nabídky Zadavatel varianty nabídky nepřipouští. Ve Vranově nad Dyjí, dne Ing. Lubomír Vedra starosta městyse Strana 8 (celkem 8)

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E MUOS00220119 M ě s t o O s l a v a n y Majetkově správní odbor ------------------------------------------------------------------------------------ náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany tel. č.: 546418414

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zavedení separace bioodpadů v mikroregionu Pobečví (akceptační číslo: 12135824) Zadavatel: Mikroregion

Více

Dodávka posypové soli pro rok 2013

Dodávka posypové soli pro rok 2013 pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka posypové soli pro rok 2013 Zadavatel: Služby Města Veselí nad Moravou, se sídlem: Blatnická 1551, 698 01 Veselí nad Moravou IČ: 46 936 777 Zastoupený:

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Luhačovské Zálesí kompostuje 2. etapa

Luhačovské Zálesí kompostuje 2. etapa Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,). Zákon bude používán pouze metodicky Svoz

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,zateplení budovy obecního úřadu Městys Vraný II podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadavatel: HORIZONT NARE s.r.o. Vodní 342/5 737 01 Český Těšín Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel ,

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel , VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky 1.2. IČ: 00287776 1.3. DIČ: CZ00287776 1.3. Profil zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/obec-strilky

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB.,

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zadávacích řízení v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): ve vztahu

Více

Město Dobříš, Mírové náměstí 119, Dobříš

Město Dobříš, Mírové náměstí 119, Dobříš Město Dobříš, Mírové náměstí 119, 263 01 Dobříš Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dobříš ulice Plk.B.Petroviče Stavební práce, kód CPV-45000000-7,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě Matice slezská, místní odbor v Dolní Lomné Dolní Lomná 260 739 91 Dolní Lomná Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Muzeum folklóru a řemesel v Dolní Lomné II Vážení, v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU OBEC MĚLNICKÉ VTELNO Mělnická 49, 277 38 Mělnické Vtelno V Mělnickém Vtelně dne 12.10.2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU k zadávacímu řízení veřejné zakázky na

Více

Vytvoření krajinotvorného prvku

Vytvoření krajinotvorného prvku Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.02./6.3.00/13.19775

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce

V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce V ý z v a k podání nabídky dle zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. (dále jen zákon) na veřejnou zakázku na stavební práce Zakázka: Druh zakázky: Silnice II/490, II/497, III/4972: Bohuslavice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky - 1 - Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky Veřejná zakázka : STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÝCH DOMŮ NA SÍDLIŠTI II Zadavatel: Město Bystřice nad Pernštejnem Příční 405, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem zastoupené:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vymezující předmět veřejné zakázky Dešťová kanalizace v ul. Hlavní a Modřická a související přeložky, oznámené v Informačním systému o veřejných zakázkách dne 3.4.2013 pod č.7302010049879,

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek

Obec Nedomice se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259. Výzva k podání nabídek se sídlem: Nedomice 78, 277 14 Dřísy IČ: 00662259 V Nedomicích, 27. 6. 2013 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 18 odst. 5 zákona o veřejných zakázkách Vážení,

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV.

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou IV. Zadávanou jako veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou

Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávací dokumentace na VZ Dodávka potravin pro školské organizace ve Veselí nad Moravou Zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka a konzultace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

Výzva a zadávací podmínky

Výzva a zadávací podmínky Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVENÍ DÍLA " ZADÁVANÉHO V SOULADU S USTANOVENÍM 38 ZÁKONA. Č. 137/2006 SB. VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH -ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více