ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:"

Transkript

1 ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Tančíme pro Pomozte dětem Změny v kádrech týmů Zimní příprava vrcholí Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014 Romstar už dávno není jen fotbal. Pod vedením energické vítězky Star Dance Kristýny Coufalové se pilně připravujeme na taneční televizní vystoupení v ČT. ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! Na rok 2015 se spolku ROMSTAR podařilo získat částku z 16. ročníku veřejné sbírky Pomozte dětem. Proto jsme neváhali, když nás zástupci Nadace rozvoje občanské společnosti oslovili, jestli nechceme naše děti zapojit do televizního pořadu Pomozte dětem aneb když hvězdy nejen tančí. Dlouho jsme se nerozpakovali. Spojili jsme své síly se spřáteleným projektem Bojovat srdcem a na velké castingu, konajícím se v ZŠ a MŠ Želešice, jsme vybrali desítku zástupců, kteří se pod vedením skvělé tanečnice Kristýny Coufalové vrhli do nacvičování televizního vystoupení. Času mnoho nebylo, a tak šlo opravdu o velký kus práce všech zúčastněných. Na stranách dnešního newsletteru se dozvíte vše o prvním castingu a dalším probíhajícím trénování. V příštím čísle pak uvidíte, jak se nám výlet do televize nakonec vydařil.

2 Strana 2 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 17 FC ROMSTAR o.s., Křídlovická 195/3, Brno. ROMSTAR NA ČT1 DÍL PRVNÍ CASTING V ŽELEŠICÍCH Robin Ondráček a Kristýna Coufalová. Skvělí tanečníci neskrývali spokojenost. Na výběr dostali skutečně pestrou řadu talentovaných a na tanec nažhavených dětí. Začalo to jedním telefonátem, ve kterém nám byla nabídnuta účast v televizním pořadu. Naše děti? A přímý přenos v hlavním vysílacím čase na ČT1? Pro kuře? No, to prostě nešlo odmítnout. V 16.ročníku veřejné sbírky Pomozte dětem naše organizace získala ,- Kč. Je pravdou, že to není částka, která by nám zachránila letos náš rozpočet, ale nás hlavně potěšila ta důvěra. Kuře je symbol, záruka kvality, kus historie a pracovití lidé, kteří pečlivě vybírají, kterým projektům dají šanci a kterým ne. Proto nás to potěšilo a proto jsme chtěli do televizního vystoupení pro kuře jít. Jen jsme si ze začátku nedovedli moc představit, co to všechno obnáší. A tak není divu, že první, co nás napadlo je strach, jestli to vůbec zvládneme. Ten se smísil s počátečními zmatky, kdy po prvních několika telefonátech od řady lidí od televize jsme nabývali dojmu, že bude velkým úspěchem se vůbec zorientovat, kdo je kdo, kde máme bý a co tam budeme dělat. Počáteční zmatky jsme naštěstí překonali a tak se v Želešicích náš kamarád a milý kolega Pavel Kučera ujal role pomocníka při výběru dětí z projektů FC ROMSTAR a Bojovat srdcem pro natáčení v TV. Dětí se ujali skvělí tanečníci Kristýna Coufalová a Robin Ondráček a nikdo této trojici Pavel, Kristýna a Robin nezáviděl. Vybrat z tolika dětí desítku vyvolených byl velký úkol. Děti o svá místa bojovali. Nakonec se výběr podařil a vybraná skupina dostala možnost v sobotu pokračovat v trénování v prostorách CVČ Lužánky střediska Louka na Vinohradech. Projekt FC ROMSTAR o.s. KOPEME JEDEN PRO DRUHÉHO byl podpořen z projektu Pomozte dětem organizovaného Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí Nikola ( známá spíše jako Miňa nebo Bublina ) je důkazem, že Romstar není jen pro kluky. Tato akce není její první, kterou s Romstar absolvovala. A to je dobře, protože Romstar se neuzavírá nikomu.

3 Strana 3 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 17 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz ROMSTAR NA ČT1 DÍL DRUHÝ TRÉNUJEME Na naše svěřence jsme právem hrdí. Růženka je děvče, které ještě před nedávnem žádné velké cíle nemělo. Dnes patří mezi nejspolehlivější součástky Romstar. Naším přáním je, abychom se rozvíjeli tak, aby bylo možné takovým snaživým odchovancům v budoucnu v Romstar nabídnout třeba i nějakou pracovní pozici. Snad se nám to zadaří. V sobotu jsme se sešli s našimi tanečníky, Kristýnou Coufalovou a Robinem Ondráčkem, ve Středisku volného času Louka na Vinohradech, kde se nacvičovalo pilně a poctivě naše vystoupení. Z desítky vybraných nakonec vznikla pouze osmička, protože dva chlapci se rozhodli, že místo dřiny na parketu a následného potlesku publika, se raději budou nudit doma u play stationu, případně venku dělat nepořádek. Ale zbývající osmička dorazila a mohli jsme začít pracovat na našem velkém vystoupení. Na tomto tréninku už s námi byly i kamery České televize, a tak se natočila řada záběrů, rozhovory s Jarkem Kundrátem, Jardou Sivákem a Nikolou Goroľovou. Ale hlavně se tančilo a tančilo. Vzniklo z toho zajímavé vystoupení, propojující různé tance i styly, včetně oblíbené capoeiry, kterou naše fotbalisty učí obětavý a skvělý trenér Pavel Kučera. V sobotu se na nás nezapomeňte podívat! Fotky z tréninku na Louce Projekt FC ROMSTAR o.s. KOPEME JEDEN PRO DRUHÉHO byl podpořen z projektu Pomozte dětem organizovaného Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí

4 Strana 4 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 17 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz ROZLOSOVÁNÍ JARNÍ ČÁSTI SOUTĚZÍ BSMK A MUŽSTVO KDY S KÝM KDE 27/03 19:30 04/04 15:00 10/04 19:00 12/04 20:00 27/04 18:45 03/05 16:30 10/05 17:30 17/05 17:30 27/05 19:30 30/05 18:00 06/06 16:30 13/06 18:00 19/06 16:30 FC Rom Star Habrůvka B FC Kalinka Bohunice - FC Rom Star FC Rom Star FC Poutník 1552 B FC Rom Star -Sea Comp FK Világoš - FC Rom Star FC Rom Star - Impérium Palermo FC Rom Star FC Rom Star - S.B.S. Bástr B Amazing FC - FC Rom Star FC Rom Star FC Dvorska Estudiantes C.F. - FC Rom Star FC Rom Star Fanatics Brno FC Barbaři - FC Rom Star Chalabalova Chalabalova VUT JUNIORSKÉ ODDÍLY Foto z přátelského utkání v Želešicích. KDY S KÝM KDE 17/04 17:00 17/04 18:00 24/04 17:00 24/04 18:00 27/04 10:00 27/04 11:00 15/05 17:00 15/05 18:00 22/05 17:00 29/05 18:00 31/05 10:00 31/05 11:00 05/06 17:00 12/06 18:00 14/06 10:00 14/06 11:00 19/06 18:00 FC Rom Star A A FC Rom Star B C FC Rom Star A B FC Rom Star B - Habrůvka A - FC Rom Star B C FC Rom Star A FC Rom Star B B FC Rom Star A C FC Rom Star B A FC Rom Star B FC Rom Star A B - FC Rom Star A C FC Rom Star B FC Rom Star A - Habrůvka Habrůvka FC Rom Star A B FC Rom Star B A - FC Rom Star A Habrůvka FC Rom Star B Habrůvka Habrůvka jsme vyrazili na výlet do Želešic, který jsme spojili s přátelským utkáním s týmem ZŠ Želešice. Utkání bylo pikantní v tom, že hráči Romstar hráli na obou stranách. Řada z našich hráčů totiž do této školy dochází. A tak jsme měli účast na straně vítězů ( ZŠ Želešice ) i na straně poražených ( Romstar ).

5 Strana 5 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 17 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz TÝMY FC ROMSTAR BRNO PRO JARO 2015 A TÝM 4. LIGA BSMK David Horvát si v nově potištěných dresech zahrál v Želešicích chvíli za domácí a chvíli za Romstar. V juniorském dresu Romstaru šlo o jeho poslední zápas. Věk už nejlepšímu střelci loňské Bambini ligy neumožňuje pokračovat, v bojích i na jaře. Budeme zvědaví, jestli se mu podaří pokračovat v kariéře i v mužském oddíle Romstaru. BENEŠ Jan CIBULÁK Josef FINK Milan HORVÁT Robert KROKA Marek KROKA Michal MINSTER Petr OVŠÁK Miroslav PLACHETKA Jozef ŠTRUBLÍK Josef ŠTRUBLÍK Radek VAŠEK Josef VITULA Martin Opora mužského týmu a výborný střelec Radek Štrublík JUNIOŘI A TÝM Bambini liga BSMK BAGAR Dominik BAGAR Miroslav BUI Milan DANIEL Dominik FERENCOVÁ Erika FERENČIK Pavel FILO Patrik GAŽI Roman KUCHAŘÍK Jaromír LACKO Josef TOMEK Antonín TOMEK Patrik JUNIOŘI B TÝM Bambini liga BSMK COSTA SILVA Nicolas E DANIS Július DIRDA Erik FERI Robert HORVÁTH Radek KONEČNÝ Mário LACKO František LACKO Jan RÁC Patrik RÉZMÜVES Rudolf SIVÁK Jaroslav ŠARIŠSKÝ David Kapitán A týmu Dominik Bagar Kapitán B týmu Július Danis

6 Strana 6 FC ROMSTAR BRNO Křídlovická 195/ Brno fcromstar@ .cz Napište nám. ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 17 Vydáno: Naše číslo účtu: /0300 Děkujeme za Vaši jakoukoliv podporu. ROK 2015? NUDIT SE ROZHODNĚ NEBUDEME! Celou řadu akcí nachystal FC ROMSTAR pro své členy, příznivce a hráče v roce Po poněkud pomalejším rozjezdu v lednu a únoru 2015 nás čeká řada skvělých akcí a aktivit. Kromě tréninků se od dubna až do června spouští série mnoha zápasů v rámci Bambiny ligy BSMK, kde je náš B tým po podzimní části na 1.místě a A tým na 2. místě. O další mezník se pokusí také A-mužstvo, které je po podzimu na třetím místě 4.ligy a bude usilovat o postup. Už v dubnu nás čeká také vystoupení našich dětí v ČT v rámci přímého přenosu určeného k podpoře veřejné sbírky Pomozte dětem. Po skončení sezóny nás čeká opět skvělá rozlučková akce a pak také letní soustředění, do kterého chceme znovu zapojit také rodiče samotných dětí. V srpnu budeme realizovat turnaj pro dospělé a v prosinci pak tradiční turnaj pro děti. Nebudou chybět ani pravidelné newslettery a také prosincový dárek v podobě knihy o našich společných zážitcích. Doufám, že se těšíte tak, jak my. A nezapomeňte se na nás podívat v televizi!

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Vyrazili jsme na výlet do Prudké u Tišnova Junioři odstartovali cestu za obhajobou. Béčko však bude více než zdatný

Více

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 6 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Aktuální soupisky pro jarní část soutěží 2013/2014 Přes zimu se trénovalo Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014

Více

Junioři proti sobě o titul?

Junioři proti sobě o titul? ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 13 * Víc, než jen fotbal p Muži se probouzejí Junioři proti sobě o titul? Nepříliš úspěšný vstup do sezóny, spojený s hádkami a nedobrou atmosférou v

Více

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok?

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Áčko podzim nezvládlo Junioři ovládli podzimní část Bambini ligy JUNIORSKÝ B-TÝM Mladé pušky drží po podzimu naději

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: A tým v září čtyřikrát vyhrál, prohru pocítil jen na úvod Junioři kralují Bambini lize Na rok 2014 chystáme fotbalový

Více

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře R O M S T A R NEWSLETTER PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5 PROSINEC 2013 Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2014! Ročník 1, Číslo 5 FC ROMSTAR o.s. Křídlovická 19 5/3 602 00 Brno Dnes se dočtete: První dětský

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Romské derby vyhrál Černý balet Juniorské béčko je skvělá parta bojovníků, juniorské áčko prochází generační obměnou

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2017 Brněnského svazu malé kopané, z. s. je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a její jednotlivá

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokola Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. Cvičí zde 14 cvičenců všech věkových skupin. Z

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2015

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2015 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

VYHODNOCENÍ ČINNOSTI

VYHODNOCENÍ ČINNOSTI VYHODNOCENÍ ČINNOSTI Jarní části SR - 2012 2013 mladší přípravka A - ročník 2004 Realizační tým: - vedoucí mužstva Šmehlík Lubomír - trenér Steinbrecher Aleš - asistenti - Szentesi Jan - Duda Radek - Hadač

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

Vzájemné soužití o.p.s.

Vzájemné soužití o.p.s. Football people weeks druhý ročník Turnaje vzájemného porozumění ve Frýdku Místku Město Frýdek Místek již podruhé hostilo fotbalový Turnaj vzájemného porozumění. Ten pořádala nezisková organizace z Ostravy

Více

ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016. Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec

ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016. Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016 Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec Sezona 2015/2016 HC Střelci Jindřichův Hradec - hokejový klub pro všechny Sezóna 2015/2016 byla již druhou sezonou nově vzniklého hokejového

Více

Zimní příprava fotbalistů TJ Sokol Roveň začala dne

Zimní příprava fotbalistů TJ Sokol Roveň začala dne Zimní příprava fotbalistů TJ Sokol Roveň začala dne 11.1.2014 V sobotu dne 11. ledna 2014 oficiálně začala zimní příprava muţstva muţů Sokola Roveň. Příprava na jarní záchranné boje o udrţení v okresním

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava 18. kolo Gambrinus ligy FC Viktoria Plzeň FC Baník Ostrava 3. 3. 2013, DoosanAréna20:00(ČT Sport) Rozhodčí: Karel Hrubeš - Martin

Více

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru 1 Začíná jarní část fotbalové sezóny Fotbaloví fanoušci se dočkali. Po zimní přestávce se roztočí jarní kola krajského přeboru. Hráči našeho celku nastupují do jarní části jako patnáctý celek této soutěže.

Více

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE. 20,- Kč OPATOVICE VS. HABROVANY III. TŘÍDA KOLO. 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ TJ SOKOL OPATOVICE III. TŘÍDA - 16. KOLO OPATOVICE VS. HABROVANY 29. BŘEZNA 2009 v 15:00 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas@sendme.cz SOUPISKA TÝMU A : Kopáček Jiří (1963)

Více

KRONIKA. oddílu sportovní gymnastiky

KRONIKA. oddílu sportovní gymnastiky KRONIKA oddílu sportovní gymnastiky roku 2014 TRENÉRKY KOUŘILOVÁ LUDMILA ZEMÁNKOVÁ EVA CHLADILOVÁ IVANA pondělí, čtvrtek pondělí, čtvrtek pondělí, čtvrtek nová trenérka - přejeme ji hodně síl a trpělivosti

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2015 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti Štěpánkovické fotbalové ligy - spolku amatérských hráčů

Více

TJ Sokol Velké Heraltice

TJ Sokol Velké Heraltice FOTBALOVÉ 1 KOBEŘICE Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice Neděle 25. března 2018 Cena 5,-Kč Sezóna 2017-2018 HLAVNÍ UTKÁNÍ 15:00 16. kolo krajské soutěže I. A třídy sk. A TJ Sokol

Více

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH Současný svět nabízí dětem mnoho možností, jak trávit svůj volný čas. Bohužel už je pryč doba, kdy jsme na každém hřišti viděli několik spontánně hrajících si dětí, pro

Více

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše 20 SPORTOVEC MĚSTA Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše pod záštitou starosty města Velká Bíteš Ing. Milana Vlčka Redakce časopisu Exit162 vypisuje anketu o nejlepšího juniora,

Více

ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA

ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA ŠTĚPÁNKOVICKÁ FOTBALOVÁ LIGA spolek amatérských hráčů VÝROČNÍ ZPRÁVA ročník 2016 Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti Štěpánkovické fotbalové ligy spolku amatérských hráčů

Více

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12

FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ OD SEZÓNY 2011-12 Sportovní úsek ČSRU OBSAH 1. ÚVOD 3 2. LIGA V SEZÓNĚ 2011-12.4 2.1. Extraliga v 8 4 2.2. 1. liga v 6..5 2.3. Oblastní přebor 6 3. LIGA OD SEZÓNY 2012-13.7 3.1. Extraliga

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!!

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!! Ahoj, členové, hráči a fanoušci TJ Pátek, přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Snažíme se o zkvalitnění komunikace, aby všichni příznivci našeho oddílu měli o našich

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

Krajská liga mužů. Sezona 2019/2020

Krajská liga mužů. Sezona 2019/2020 Krajská liga mužů Sezona 2019/2020 Krajská liga mužů - základní část 16 účastníků soutěže rozdělených do 2 skupin východ západ Systém základní části Systém základní části: 2x každý s každým ve své skupině

Více

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené v kategorii dorostenci pro ročník 2017/2018 ve dnech 30.3.2018 a 31.3.2018, sportovní hala Spořice Sponzoři a partneři akce Vážení sportovní přátelé, Vaše

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR JMO 2018/2019 -STARŠÍ ŽÁCI Zimní halový pohár v kategorii starší žáci byl pro soutěžní ročník 2018/2019 rozlosován do dvou turnajů, a to v termínu 1. 12. 2018 v Brně Bohunicích a 12.

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE TJ SOKOL SEHRADICE SK VLACHOVICE 2.DUBNA 2017 1 Ve druhém jarním domácím utkání nás čeká v podstatě derby, když k nám přijíždí mužstvo Vlachovic. Vítáme u nás jejich hráče, funkcionáře a fanoušky. Samozřejmě

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 :

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 : - 1 - TJ SOKOL SAZENÁ KOPANÁ M M MUŽI CELKOVÉ STATISTIKY ROK 2016 P PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : 1.1. NEDĚLE 7. ÚNORA PŘÁT. VENKU : SOKOL ČEČELICE 7:3 (6:0) 2. SOBOTA 27. ÚNORA PŘÁT. VENKU :

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2014/2015 Zpracovali: Mgr. Jaroslav Černý, šéftrenér FSCM Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1.

Více

Občanské sdružení FC Soběšice

Občanské sdružení FC Soběšice Občanské sdružení FC Soběšice Kopaná v Soběšicích má dlouholetou tradici a její začátky se datují do roku 1932. V tomto roce byla neoficiálně zahájena činnost fotbalového klubu i když v tomto období neměli

Více

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž S P O R T O V N Í H A L A DATUM DEN ČAS od ČAS do SPOROTVNÍ ODDÍL Poznámka 19.8.2017 Sobota 8.oo 17.oo 20.8.2017 Neděle 8.oo 17.oo 26.8.2017 Sobota 8.oo 15.30 27.8.2017 Neděle 8.oo 15.30 2.9.2017 Sobota

Více

TJ BLATNÁ A FK CHELČICE

TJ BLATNÁ A FK CHELČICE Blatenské trefy Fotbalový zpravodaj č. 7/2013 13. kolo I. B třída sobota 17. srpna 2013 17 : 00 hod. www.blatnafotbal.cz www.tjblatna.cz Sobota 17/8: PIVNÍ SLAVNOSTI (pořádá TJ Blatná) Neděle 18/8: PIVNÍ

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 Druhý ročník taneční soutěže StarDance přinesla Česká televize divákům opět na podzim, tak aby slavnostní finále vyvrcholilo v předvánoční době. Osm sobotních večerů

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast.

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast. VÝROČNÍ ZPRÁVA FANKLUBU HC SLAVIA PRAHA Z. S. ZA SEZÓNU 2016/2017 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, Letošní sezona byla pro nás úplně nová. Jako nové vedení jsme to neměli vůbec jednoduché. Delší dobu

Více

Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji

Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji Taneční sport na Olympiádě dětí a mládeže v Pardubickém kraji V Litomyšli se v úterý 30. ledna 2018 konala soutěž v tanečním sportu, pořádaná v rámci VIII. Zimní olympiády dětí a mládeže. Na program těchto

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

BRNĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ, MOLDAVSKÁ 21, BRNO

BRNĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ, MOLDAVSKÁ 21, BRNO BRNĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ, MOLDAVSKÁ 21, 625 00 BRNO Zápis ze zasedání valné hromady BSMK ze dne 14. 10. 2009 Valná hromada byla seznámena s důležitými body, o kterých rozhodla Správní rada BSMK na svém

Více

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo.

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo. Úspěchy 2017 1. Soutěž Markvartice 12.3. 2017!! Děti A 1.místo, JVK B 3.místo, HVK B 1.místo, JVK A 1.místo a ABSOLUTNÍ VÍTĚZ O NEJLEPŠÍ CHOREO JVKA!!!! Loupež Markvartice mise dokončena! 2. CZECH DANCE

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2016/2017 Sezona 2016/2017 HC Střelci Jindřichův Hradec - hokejový klub pro všechny Třetí sezóna, sezóna r. 2016/2017 byla již třetí sezonou nově vzniklého hokejového mládežnického

Více

StarDance když hvězdy tančí

StarDance když hvězdy tančí Od listopadu do konce roku 00 provázela televizní diváky na obrazovce České televize velkolepá taneční soutěž a show StarDance když hvězdy tančí. Osm tanečních párů tvořených vždy jedním profesionálním

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

HLEDÁ MALÉ FOTBALIST(K)Y ročníků

HLEDÁ MALÉ FOTBALIST(K)Y ročníků !!! POZOR!!! NÁBOR FOTBALISTŮ!!! ČAFC PRAHA Fotbalový oddíl ČAFC Praha se sídlem u Hamerského rybníka - areál bří Voglů (mezi Spořilovem a Záběhlicemi bus 118, 121, 136, 138, 188, 224, tram 11) HLEDÁ MALÉ

Více

Hodnocení činnosti Centra talentované mládeže ŠSZK v roce 2016 a plán akcí na rok 2017

Hodnocení činnosti Centra talentované mládeže ŠSZK v roce 2016 a plán akcí na rok 2017 Hodnocení činnosti Centra talentované mládeže ŠSZK v roce 2016 a plán akcí na rok 2017 K I. Úvod Rok 2016 byl už sedmým, kdy jsem vedl Centrum talentované mládeže. Všechny naplánované akce proběhly úspěšně

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE:

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE: VÝLET NA LYSOU HORU KDY: 14. leden 2012 KDE: Havířov, Ostravice, Lysá hora a zpět VEDOUCÍ: Jan Jargus, Alan Srněnský, Ondřej Buchta ÚČASTNÍCI: 20 dětí z našich středisek Na letošní tradiční salesiánský

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám možnost,

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN NESTŮJ! POJĎ SE PŘIDAT, MÁŠ PRÁVO MÍT KAMARÁDY! Základní školy v Děčíně: ZŠ Školní, ZŠ Dr. Miroslava Tyrše a ZŠ Vojanova spolu s Domem dětí a mládeže Teplická, Děčín IV Okresní radou AŠSK Děčín, BK Děčín

Více

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína,

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec OS přivítali na XIX. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, který se v České republice

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO:

FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/ Kyjov IČO: FBC Dragons, z.s. Sídliště U Vodojemu 1262/20 697 01 Kyjov IČO: 031 23 901 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Zde jsou výsledky 1. ligy: United L. Č. Voda. Klášterec. skóre. body. pořadí. Po roce tu je již 3. ročník Orlicko florbal cupu

Zde jsou výsledky 1. ligy: United L. Č. Voda. Klášterec. skóre. body. pořadí. Po roce tu je již 3. ročník Orlicko florbal cupu Co psát? Turnaj byl rozdělen do dvou kategorií a na dva hrací víkendy. První z nich byl nejspíše rozlosován náhodně, zde se rozhodovalo o tom, jak bude vypadat další hrací víkend. Lepší mužstva tedy hráli

Více

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11. Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11.  Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11 Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Lenka Kohoutová Luděk Zelenka Květa Vypiorová www.odspraha11.cz Josef Masopust

Více

2. číslo čtvrtletníku

2. číslo čtvrtletníku 2. číslo čtvrtletníku školní rok 2015/ 2016 Opět nám škola utekla jako voda. I ty vánoční prázdniny byly tak nějak krátké. Také silvestrovský ohňostroj, na který se každoročně těšíme, už je za námi. Je

Více

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co připravujeme. Po vyřešení problémů s výkupem pozemků bylo

Více

Hodnota Procent % Počet Trenér 84,6% 121. Hráč 4,9% 7. Žurnalista 4,9% 7. Funkcionář 5,6% 8 Celkem: 143. Hodnota Procent % Počet Ano 72,7% 104

Hodnota Procent % Počet Trenér 84,6% 121. Hráč 4,9% 7. Žurnalista 4,9% 7. Funkcionář 5,6% 8 Celkem: 143. Hodnota Procent % Počet Ano 72,7% 104 Souhrnná analýza - Reorganizace nejvyšších soutěží Reorganizace nejvyšších soutěží Řešení pro váš online výzkum www.click4survey.cz Dotazníkové šetření - Reorganizace soutěže, první část Dobrý den, jmenuji

Více

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice.

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. Mužstvo Štěpánkovic je účastníkem krajské soutěže I.B třídy. Po podzimní části fotbalové sezóny 2013-2014 je na 5. místě. Dosud

Více

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 Účastníci ročníku 2017: FK Teplice U19, Česká republika Bohemians Praha 1905 U19, Česká republika SG Dynamo Dresden U19, Německo FK AS Trenčín U19,

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA PROSLOV ŠÉFREDAKTORA Jmenuji se Vitaliy Sas a byl jsem zvolen za šéfredaktora tohoto časopisu. V tomto časopise Vám přineseme spoustu zajímavých článků o událostech za posledních pět měsíců, od kulturních

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY BRNĚNSKÉHO SVAZU MALÉ KOPANÉ V BRNĚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY BRNĚNSKÉHO SVAZU MALÉ KOPANÉ V BRNĚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY BRNĚNSKÉHO SVAZU MALÉ KOPANÉ 3. 8. - 4. 8. 2014 V BRNĚ Přítomni: Dr. Filip Juda Ing. Pavel Rosenbach Mgr. René Pazdera Mgr. Antonín Schneider Ing. Lukáš Vojtek 1. Zahájení

Více

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Autor dokumentu: Jiří Hanč,29.10.2014 Projekt Strahovská liga ve stolním tenise Stav Funguje Ekonom.

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2015 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel a vedoucí projektu 3. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2015

Více

Polonéza Kdo s kým tančil:

Polonéza Kdo s kým tančil: Polonéza Podoba samotného tance je odvozena z taniec polski (Polský tanec) 18. století tato forma byla postupně odvozena z tance chodzony (chozený), populárního v 17. století, kde byl znám především jako

Více

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE FOTBALOVÝ TURNAJ MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE NN CUP 8. ročník 1. 5. MARTIN BREIBISCH 1969-2011 O turnaji Vážení sportovní přátelé, dovolte, abych vás co nejsrdečněji přivítal na 8. ročníku fotbalového

Více

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů.

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Support Cup 2012 Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Popis: Turnaj Support Cup, je první turnaj svého druhu v České republice. Pozvánku

Více