* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a"

Transkript

1 ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok? Juniorka znovu ve dvou, muži v ohrožení Liga 2013/2014 končí. Junioři mají titul a bronz! Je to kvapík. Ani jsme se nenadáli a sezóna je pryč. Vzpomínat na ni se však bude dlouho. Vždyť v sezóně nám tentokrát cinkly cenné kovy hned dvakrát. Juniorské áčko získalo titul, juniorské béčko skončilo o jeden jediný bodík na třetím místě, ke stříbru chyběl malý kousek. O jeden bod mimo medailová umístěni skončilo i mužské áčko. Na rozdíl od juniorů si však muži musí sáhnout do svého vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a přístupem k některým stěžejním zápasům. Není však důvod tesknit. Za úspěch určitě můžeme považovat dobré zařazení několika juniorů do mužského kádru. Vždyť v letošním roce si bitvy mezi muži mohli vyzkoušet Robert Horvát, Filip Dzurňák, Alex Mako, Michal Kroka a Andrej Mižigár. Budoucnost Romstar má David Horvát získal pro Romstar i individuální trofej a stal se nejlepším střelcem juniorské ligy s 35-ti vstřelenými brankami.

2 POVINNÉ VÍTĚZSTVÍ JSME TENTOKRÁT ZVLÁDLI FCMarek ROMSTAR BRNO FC BALLS BUSTERS 4:2 (2:0) Horvát v posledních zápasech hodně chyběl. Vstřelené branky: 16' Minster Petr 29' Filo Miroslav 40' Beneš Jan 54' Štrublík Josef - 45' Binder Martin 46' Sedláček Ivo OSLABENÁ SESTAVA HRDĚ VZDOROVALA FC DARK REUNION ROMSTAR BRNO 5:3 (4:2) Vstřelené branky: 1' Nasadil Patrik 8' Čapka Adam 21' Nasadil Patrik 23' Čapka Adam 54' Krejčí Tomáš - 4' Štrublík Radek 25' Horvát Robert 37' Štrublík Radek Hvězdy Romstar v utkání: STAR 1 Radek Štrublík znovu ukázal velký tah na branku. Hvězdy ROMSTAR v utkání: STAR 1 Petr Minster Neúnavný tahoun zahájil zápas brankou a pak opět skvěle točil obranou soupeře. STAR 2 Josef Štrublík Josefovi se na Balls Busters daří. Minule zachránil remízu, dnes soupeře dorazil čtvrtým gólem.. STAR 3 Vitula Martin dva góly za sebou nebyly jeho vina. Znovu došlo ke zbytečné ztrátě koncentrace. Výkonem tým podržel, když se nedařilo. STAR 2 Filip Dzurňák Dobře držel míč, dobře přihrával, zaujal svým výkonem i hráče soupeře. Jeden z benjamínků týmu bojoval a byl velmi platným na hřišti. STAR 3 Petr Minster I skvělé hráče Dark Reunion dokázal povodit a ničit výborným pohybem. VÍTĚZNÉ LOUČENÍ PROTI BRONZOVÉMU TÝMU ROMSTAR BRNO - FCC František Vláčil 4:3 (2:3) Vstřelené branky: 16' Štrublík Radek 24' Ovšak Miroslav 40' Štrublík Radek 58' Horvát Marek - 6' Štěpánek Tomáš 15' Dokoupil Bohuslav 20' Bartůněk Jiří Hvězdy ROMSTAR v utkání: Stránka 2 STAR 1 Radek Štrublík jen jeden gól nakonec dělí Radka od titulu krále střelců. STAR 2 Marek Horvát jeho velkou slabinou je, že skoro nechodil. Jinak by byl jednou z hvězd týmu. STAR 3 Josef Vašek V obraně dokáže stále zabrat a odehrát dobrý zápas.

3 JUNIOŘI DOTANČILI K TITULU Tak pokud v květnu byla z juniorského áčka cítit určitá krize, tak v červnu byla mávnutím proutku pryč. Junioři si už beze strachu dokráčeli k vysněnému titulu. Nejlprve v červnu před televizními kamerami porazili naše béčko, ale zápas to byl i přes drtivý výsledek poměrně vyrovnaný. Áčko hned po čtyřech minutách vedlo 3:0, ale nakonec se muselo o výsledek bát. Béčko totiž zahájilo stíhačku parádním angličanem skoro z poloviny hřiště, kdy dal Mário Konečný zřejmě nejkrásnější gól sezóny. Na začátku druhé půle zabralo béčko ještě víc a rázem to bylo 3:5. Pak už se ale znovu prosadil A-tým a dotáhl zápas do vítězného konce. Následující duel v Habrůvce už byla exhibice týmu, který už si beze stresu užíval svoje vítězství. Výkon juniorů v Habrůvce to byla tyty-kaka v dobách své největší slávy. Přihrávky na jeden dotek, obrovské množství střel z první, z otočky výborný výkon všech hráčů, kteří ukázali, že mají co nabídnout. Nebýt skvělého brankáře Habrůvky, odnesli by si tentokrát domácí ještě větší ranec. Junioři tak dotančili ke zlatu a uspěli i v individuální střelecké soutěži. Střelcem ligy se stal David Horvát se 35 brankami, druhý byl Pavel Ferenčík 33, třetí Alex Mako 31. Na pátém místě pak skončil Patrik Tomek 19, na sedmém Josef Lacko z B-týmu 18. Pochválit však musíme i skvělé nahrávače Pavla Horvátha a Nikolase Dunku, který hru áčka v závěru sezóny výrazně pozdvihl. VÝSLEDKY JUNIOŘI ČERVEN 2014 FC ROMSTAR Brno B FC ROMSTAR Brno 3:10 (1:5) 17' Konečný Mário 28' Sivák Jaroslav 29' Konečný Mário - 1' Ferenčík Pavel 3' Ferenčík Pavel 4' Ferenčík Pavel 9' Horvát David 25' Horvát David 30' Ferenčík Pavel 33' Horvát David 47' Horvát David 49' Ferenc Ladislav 49' Ferenčík Pavel FC HABRŮVKA FC ROMSTAR Brno 0:10 (0:5) 3' Ferenčík Pavel 10' Ferenčík Pavel 12' Ferenčík Pavel 13' Ferenčík Pavel 13' Ferenčík Pavel 27' Ferenčík Pavel 40' Horvát David 41' Ferenčík Pavel 42' Horvát David 50' Ferenčík Pavel Stránka 3

4 FOTOGALERIE Z DERBY JUNIORŮ Radost bratrů Roberta Feriho a Mária Konečného z nádherné Máriovi branky. Skoro z poloviny hřiště trefený angličan vyhecoval B-tým k výbornému výkonu. Stránka 4 Pavel Ferenčík se dostal v závěru ligy do obrovské formy a v posledních dvou zápasech zatížil konto soupeře 13-ti brankami.

5 UŽILI JSME SI SLAVNOSTNÍ ZAKONČENÍ JUNIORSKÉ SOUTĚŽE Kapitán juniorského béčka David Šarišský. Velmi mladý kádr v soutěži obstál a získal bronzové ocenění. juniorské béčko Romstaru, které se na vyhlášení dostavilo až na jednoho hráče v plném počtu. Stříbro získala Habrůvka. O jejich stříbrné medaili rozhodl prakticky jediný gól, který obdrželo béčko Romstaru ve vzájemném utkání těsně před koncem. Nebýt této branky, byla by radost hráčů Romstar stříbrná. Ale juniorské béčko oslavilo i bronzové medaile, které jsou pro velmi mladý tým skvělým úspěchem. Na závěr si pro pohár vítězů Bambini ligy 2013/2014 došlo juniorské áčko Romstaru. Pozváni byly nejen aktuální hráči kádru, ale i ti, kteří kvůli věku již museli v průběhu sezóny skončit a jako odchovanci již byli zařazeni mezi muže. Poháry a medaile jsme pak přinesli také těm, kteří na vyhlášení být nemohli. Nezbývá, než našim mladým klukům poblahopřát. Dělali Romstaru čest, jsme rádi, že sezónu zvládli bez průšvihů a se ctí. Věřím, že většina hráčů bude pokračovat a že se podaří i do mužského áčka zabudovat postupně co nejvíce vlastních odchovanců. V tomto ohledu je Romstar v lize prakticky velkou raritou a můžeme na to být právem pyšní. Sezóna 2013/2014 se zkrátka vydařila. A my už se pomalu chystáme na tu další. Stránka 5 Sezóna je za námi. Uteklo to opravdu rychle. O to více jsme si užili poslední společný večer v sezóně, kdy jsme sklidili ovoce našeho snažení. A nebylo to zadarmo. Juniorské áčko v průběhu sezóny prožilo velkou obnovu. Parta kolem Andreje Mižigára skončila. Ti snaživější, jako jsou Alex Mako nebo Filip Dzurňák, se tlačí na místa mužů a mohli si vyzkoušet už i zápasy ligy dospělých. V jarní části pak došlo k dalšímu oslabení, kdy vzhledem k věku museli skončit např. Robert Horvát nebo Marek Mako. Povstali však téměř okamžitě noví leadeři. David Horvát a Pavel Ferenčík drželi tým nad vodou, za pochodu jsme pak zařadili další mladé talenty, jako jsou poctiví a týmoví hráči Pavel Horváth nebo Nikolas Dunka. Junioři bojovali a úspěch si zasloužili. Juniorské béčko mělo situaci o něco málo jednodušší, protože už na počátku sezóny utvořilo skvělou partu, která spolu zůstala prakticky až do posledního hvizdu. A vzhledem k tomu, že jde o hráče velmi mladé, věříme, že nás budou těšit svým talentem i nadále. Slavnostní zakončení mělo svoji vážnost. Na hezkém hřišti na Srbské byly přichystány slavnostní stoly, poháry, medaile i skvělé občerstvení, a tak jsme si mohli dát klobásy, ledňáčky i kofolu. Z rukou členů správní rady Brněnského svazu malé kopané, Mgr. René Pazdery a Ing. Pavla Rosenbacha, pak nejprve David Horvát převzal cenu pro nejlepšího střelce dětské ligy. Po něm už si pro bronzové medaile šlo Na horním snímku bratři Mário a Robert, kteří patří mezi nadšené hráče juniorského béčka a budoucí naděje Romstar. Dole pak kapitán juniorského áčka David Horvát přebírá trofej pro mistry juniorské ligy pro rok 2013/2014. Užili jsme si to a už nyní myslíme na další sezónu.

6 Strana 6 FC ROMSTAR BRNO Křídlovická 195/ Brno fcromstar@ .cz Napište nám. Časopis vyjde i v červenci. Zhodnotíme ligu, dozvíte se, co bude dál I o prázdninách vyjde minimálně jedno číslo ROMSTAR NEWSLETTERu, protože budeme mít spoustu novinek ke sdílení. V příštím čísle si jednak na dvojstranách zhodnotíme všechny tři týmy, přidáme statistiky, hodnocení hráčů. Juniorské áčko získalo titul v juniorské lize, juniorské béčko bronz, mužský A-tým zůstal za očekáváním a skončil o bod na čtvrté, bramborové pozici. Dále také v průběhu července, kdy bude režim klubu trochu volnější, rozhodneme, jak bude klub fungovat v příští sezóně. Prozatím to vypadá, že vzhledem k úspěšnosti a obrovskému zájmu mladíků budou i v příští sezóně na trávnících juniorské ligy dva oddíly Romstaru. Otázkou zůstává, zda do soutěží nastoupí i oddíl mužů. Kromě toho, že muži nesplnily cíl v sezóně, mají problémy i s dodržováním základních pravidel a s placením už i tak velmi nízkých poplatků. Je zde tedy možnost, že muži do sezóny nezasáhnou, může se však také stát, že zasáhnou, ale půjde o tým kompletně složený z hráčů do 18-ti let. Červenec je měsíc, který rozhodne, kudy budeme dále směřovat. Nejlepší střelec juniorské ligy David Horvát ( FC Romstar ) DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM A DARCŮM ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 2, číslo 9 Vydáno: Naše číslo účtu: /0300 Děkujeme za Vaši jakoukoliv podporu.

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Áčko podzim nezvládlo Junioři ovládli podzimní část Bambini ligy JUNIORSKÝ B-TÝM Mladé pušky drží po podzimu naději

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Vyrazili jsme na výlet do Prudké u Tišnova Junioři odstartovali cestu za obhajobou. Béčko však bude více než zdatný

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 6 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Aktuální soupisky pro jarní část soutěží 2013/2014 Přes zimu se trénovalo Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: A tým v září čtyřikrát vyhrál, prohru pocítil jen na úvod Junioři kralují Bambini lize Na rok 2014 chystáme fotbalový

Více

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu Naši partneři Partneři extraligy florbalu Tatranský úspěch v nároďáku Český národní tým se pod novým trenérem vydal na švýcarskou půdu sehrát první letošní utkání s místní reprezentací. Tato letošní premiéra

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE 17.ŘÍJNA 2015 1 Opět vítáme na svém hřišti soupeře z čela tabulky. Diváci si i dnes určitě přijdou na své a uvidí spoustu skvělých fotbalových momentů. Vítáme v Sehradicích

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

CO VŠE JSME PROŽILI A PŘEŽILI BĚHEM 3 - DENNÍHO KONDIČNĚ FLORBALOVÉHO SOUSTŘEDĚNÍ??? 17. 19. 4. 2014

CO VŠE JSME PROŽILI A PŘEŽILI BĚHEM 3 - DENNÍHO KONDIČNĚ FLORBALOVÉHO SOUSTŘEDĚNÍ??? 17. 19. 4. 2014 CO VŠE JSME PROŽILI A PŘEŽILI BĚHEM 3 - DENNÍHO KONDIČNĚ FLORBALOVÉHO SOUSTŘEDĚNÍ??? 17. 19. 4. 2014 1. DEN ČTVRTEK - Motto kondičně nejobsáhlejšího dne co nás nezabije, to nás posílí HLAVNÍ PROGRAM +

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo AC Sparta Praha -FK Dukla Praha 30. kolo Gambrinus ligy AC Sparta Praha FK Dukla Praha 1.6. 2013, Generali Arena 17:00 Rozhodčí: Libor Kovařík - Kryštof Mencl, Patrik

Více

SK Jince 1921 SK JINCE 1921

SK Jince 1921 SK JINCE 1921 SK Jince 1921 - Zpravodaj kopané - Ročník I - č. 05 - Vítejte na domácím utkání 21. hraného kola jarní části III. třídy skupiny A příbramského okresu v kopané, ročníku 2007/2008. sobota 17. 5. 2008 v 17:00

Více

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva 10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva Městský šachový svaz navázal na loňskou úspěšnou spolupráci s Orlem Bohunice, podpořený místní radnicí, a společně znovu uspořádali Přebor Brna

Více

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz Číslo 1 / únor 2013 Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz 1 Úvodem Zdravím všechny příznivce nejpopulárnějšího sportu na světě u nového měsíčníku, který nese název HOKEJKA. Náš magazín bude

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE PYTHAGORIÁDA ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH NEJLEPŠÍ ROČNÍKOVÉ PRÁCE ZAJÍMAVÉ AKCE ANDĚLSKÝ TROJBOJ květen-červen 2015 Myslíme a jednáme ekologicky.

Více

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA BULLETIN HRANICKÉHO JUDA Propracovali jsme se k druhému historickému bulletinu, takže první výstřel nebyl do prázdna. Vzhledem k tomu, že máme spoustu informaci, tak pojďme rovnou k věci a čtěte pozorně!

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Tančíme pro Pomozte dětem Změny v kádrech týmů Zimní příprava vrcholí Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014

Více

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV

PROGRAM. Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO. proti BANÍK ZBÝŠOV PROGRAM Sobota 25. května 2013 Utkání 1.A třídy JmKFS, skupiny A FC SLOVAN BRNO proti BANÍK ZBÝŠOV Hlavní rozhodčí: Laštůvka Dušan (Pavlice) Asistenti: Palát Jiří (Micmanice), Krbůšek Radim (Brno) Vážení

Více

Obsluhoval jsem zlatou generaci

Obsluhoval jsem zlatou generaci PETRA NAHRADIL ÁDA Všichni mi říkají Áda. Tedy ti, co mě znají. Trenéři, hráči, lidi kolem hokeje, dokonce i v médiích jsem býval jmenovaný jako masér Áda Bílek. Místo skutečného křestního, jež bylo a

Více

Junioři proti sobě o titul?

Junioři proti sobě o titul? ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 13 * Víc, než jen fotbal p Muži se probouzejí Junioři proti sobě o titul? Nepříliš úspěšný vstup do sezóny, spojený s hádkami a nedobrou atmosférou v

Více

STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00

STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00 ZIMNÍ STADION ŠUMPERK 1. LIGA l SEZÓNA 2009-2010 SALITH ŠUMPERK vs. KLH CHOMUTOV STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00 WWW.HOKEJSUMPERK2003.CZ SALITH ŠUMPERK 1. LIGA l SEZÓNA 2009-2010 Soupiska klubu Salith Šumperk

Více

FK DRNOVICE F K D. XVIII. kolo. vs. SOKOL LYSOVICE B. 10 15 hod. 13. 4. 2008 D R N O V I C E. Rozhodčí: Ondřej Šišma

FK DRNOVICE F K D. XVIII. kolo. vs. SOKOL LYSOVICE B. 10 15 hod. 13. 4. 2008 D R N O V I C E. Rozhodčí: Ondřej Šišma Z P R AV O D A J F K D FOTBALOVÝ KLUB D R N O V I C E XVIII. kolo I V. T Ř Í DA O K R E S N Í S O U T Ě Ž E FK DRNOVICE vs. SOKOL LYSOVICE B 13. 4. 2008 Rozhodčí: Ondřej Šišma 10 15 hod. Sponzor tomboly:

Více

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově

Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012. vs. Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Vítáme vás na utkání 19. kola divize skupina A sezóny 2011/2012 vs. SK BENEŠOV FK HOŘOVICKO Neděle 1.dubna 2012 od 16.30 hod. na Městském stadionu v Benešově Domácí celek SK Benešov: Realizační tým Trenér

Více

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz SOBOTA 26.10.2013 Ročník 9. číslo 11. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2013/2014 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz SOBOTA 26.10.2013 Delegace rozhodčích

Více

www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU :

www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU : www.ph-litice.cz HISTORIE, ZPRAVODAJE, FOTOGRAFIE, KONTAKTY, TABULKY GÓLŮ A ZÁPASŮ SPONZOŘI ODDÍLU : ROBSTAV STAVBY s.r.o. - generální sponzor adidas ČR s.r.o. PLZEŇSKÝ KRAJ Truhlářství HÁJEK INBYT - kompletní

Více

JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ

JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ ročník XXVI., číslo 6/2014 Svátek dětí Stavební úpravy bytového domu Hokejbalový turnaj Házenkáři v Handball Family JAKÁ PARNA SE V ČERVNU DOSTAVÍ, TAK SE I PROSINCOVÉ MRAZY POSTAVÍ Svátek dětí Více na

Více

V sérii vedeme nad Spartou 2:0!

V sérii vedeme nad Spartou 2:0! ZÁPASOVÝ PROGRAM V sérii vedeme nad Spartou 2:0! Juniory zastavil ve čtvrtfinále Tatran Hledá se Superfanoušek! 3. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy Technology Florbal MB vs. AC Sparta Praha

Více

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Zpravodaj Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Obsah: strana 2 Župní turnaj ve stolním tenise D. Loučky strana 3 Vyhodnocení stolního tenisu jaro 2006 strana 4 Den sportu pro všechny

Více

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Pozornost lyžařských fanoušků se o uplynulém víkendu - 9. a 10. března 2013 upnula do harrachovského skokanského

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Romské derby vyhrál Černý balet Juniorské béčko je skvělá parta bojovníků, juniorské áčko prochází generační obměnou

Více

ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE PIRÁTI CHOMUTOV

ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE PIRÁTI CHOMUTOV Ročník XLIX, toto číslo vychází 8.října 4, cena Kč PARTNER UTKÁNÍ PLAKÁT: JÁN MUCHA ROZHOVOR: LUBOŠ ROB ŠESTÉ DOMÁCÍ UTKÁNÍ PIRÁTI CHOMUTOV SESTAVA ONDŘEJ BLÁHA BRANKÁŘ.8.99 VÝŠKA: 84 CM VÁHA: 7 KG L DAVID

Více

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský I když od eliminačního turnaje florbalových mladíků na vítkovské "zééšce" utekl už nějaký ten pátek, nedá mi, abych se v krátkém komentáři nevrátil v čase a seznámil vás, naše čtenáře školních stránek,

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

Soutěž ROZHOVOR: JOSEF STRAKA PLAKÁT: JAKUB SUCHÁNEK

Soutěž ROZHOVOR: JOSEF STRAKA PLAKÁT: JAKUB SUCHÁNEK Ročník XLIX, toto číslo vychází 9.října 4, cena Kč Soutěž ROZHOVOR: JOSEF STRAKA PLAKÁT: JAKUB SUCHÁNEK DESÁTÉ DOMÁCÍ UTKÁNÍ ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE SK KADAŇ SESTAVA ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE ONDŘEJ

Více

SK MALEŠOV, PSČ 28541 mob: 728 046 280,723 879 596, e-mail :skmalesov@seznam.cz

SK MALEŠOV, PSČ 28541 mob: 728 046 280,723 879 596, e-mail :skmalesov@seznam.cz MEMORIÁL FRANTIŠKA LHOTÁKA Mezinárodní fotbalový turnaj mladších žáků 16.ročník Fotb. klub SK Malešov pořádal 8.5.2014 již 16.ročník mezinárodního turnaje mladších žáků U13.Na perfektně připraveném stadionu

Více

ME U 16 skupiny B v Tallinu

ME U 16 skupiny B v Tallinu ME U 16 skupiny B v Tallinu Turnaj Mistrovství Evropy kadetů (divize B) se konal ve dnech 9. - 20. srpna 2006 v Estonsku (Tallinn). Skupina A: Švédsko, Rakousko, Gruzie, Estonsko, Norsko Skupina B: Finsko,

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov.

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov. Rozpis všech utkání jarní části 2011/2012 1.FC Květnice Tišnov Gamaspol Jeseník SO 14.1.2012 3 : 3 Gilotina Choceň 1.FC Květnice Tišnov SO 28.1.2012 4 : 3 1.FC Květnice Tišnov Helas Brno SO 4.2.2012 2

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2007 V tomto roce pracovala knihovnice p. Ouředníková na zkrácený úvazek, poté, co ji v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený úvazek,

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Jan Pazdera: Stále se můžeme zlepšovat

Jan Pazdera: Stále se můžeme zlepšovat Jan Pazdera: Stále se můžeme zlepšovat Začíná druhá polovina základní části Výsledky a tabulka Klubová karta zápasový program 12. kolo Tipsport Superligy Technology Florbal MB vs. ACEMA Sparta Praha 28.

Více

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století

Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Skautské fotbalové turnaje v Hlinsku v prvním desetiletí 21. století Několik turnajů se konalo již v 90. letech 20. století na umělém hřišti v Olšinkách. Každoroční tradicí se staly od roku 2002. Hrálo

Více

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře R O M S T A R NEWSLETTER PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5 PROSINEC 2013 Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2014! Ročník 1, Číslo 5 FC ROMSTAR o.s. Křídlovická 19 5/3 602 00 Brno Dnes se dočtete: První dětský

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

SFL 1. kolo - chlapci

SFL 1. kolo - chlapci V úterý 10. 11. 2009 sehrála naše škola 1. kolo středoškolské futsalové ligy. Do skupiny nám los přidělil staré známé střední školy z Kladna - SPŠS a OA a rovněž i SPŠ. Čtveřici nově doplnila SSEŠ Vinohradská

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu

Naši partneři. Partneři extraligy florbalu Naši partneři Partneři extraligy florbalu tatran střešovice pomáhá Tatran Střešovice se zapojil do charitativní aukce hraných dresů, kterou organizuje Rookie Floorball, pořadatel oblíbených kempů pro mládež.

Více

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí)

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) 1. ADAM ONDRA, TJ Tesla Brno Lezec, který jako první v historii dosáhl titulu mistra světa v kategorii bouldering a v lezení na obtížnost.

Více

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova ZPRAVODAJ SK STRÁŢOV Sokol STAŇKOV HR : ŠIMEK František z Manětína AR1: KRUTINA Radek z Chomutova AR2: CHRAMOSTA DS : HAJŠMAN Pavel z Tlučné Neděle 23.5. 2010 16:00 1 1. A TŘÍDA EUROFOOTBAL DERBY SKONČILY

Více

Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005

Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005 Mistrovství světa juniorů v rybolovné technice ve Švédsku ( Malmö) 7.-10.7.2005 Vrcholným mezinárodním závodem juniorů v rybolovné technice je každým rokem pořádané mistrovství Evropy nebo světa. Od 7.

Více

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin

TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01.11.2008 ve 14 00 hodin Ročník 4 Číslo 6 OKRESNÍ PŘEBOR Soutěžní ročník 2008/2009 TJ SVĚTLÁ HORA SLEZAN JINDŘICHOV B Sobota 01112008 ve 14 00 hodin Po posledním zápase v Rudolticích bude v restauraci na hřišti ukončená Hráči

Více

ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013

ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013 17.ročník ZPRAVODAJ č.3 6.5.2013 V pořadí třetí kolo měla na programu první liga Klatovské OPEN ligy KARPEM 2013 v malé kopané, svým druhým kolem pokračovali i zbylé dvě ligy. Druhou porážku v řadě si

Více

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ 1920 2010 www.tjsokolopatovice.cz SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO SOKOL OPATOVICE VS. SOKOL JEŽKOVICE 4. DUBNA 2010 V 15:30 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas.cz@sendme.cz

Více

Informace o klubu najdete na WWW.SKLISEN.COM. MISTROVSKÉ UTKÁNÍ DIVIZE SK. D 16. KOLO, 15.3. 2008, 14:30 hod. proti

Informace o klubu najdete na WWW.SKLISEN.COM. MISTROVSKÉ UTKÁNÍ DIVIZE SK. D 16. KOLO, 15.3. 2008, 14:30 hod. proti SK LÍŠEŇ Informace o klubu najdete na WWW.SKLISEN.COM MISTROVSKÉ UTKÁNÍ DIVIZE SK. D 16. KOLO, 15.3. 2008, 14:30 hod. SK LÍŠEŇ proti ČAFC Židenice ROZHODČÍ: Pojezný Asistenti: Reich, Fridrichovský DELEGÁT:

Více

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu.

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Poprvé bylo hráno 7. prosince 1993. Je určeno dětem mateřských škol a mladším žákům prvního

Více

OBSAH: SOUPISKA 2 II. SKUPINA MĚSTSKÉ LIGY 3 ZÁPAS ČÍSLO 1 4 ZÁPAS ČÍSLO 2 5 ZÁPAS ČÍSLO 3 7 ZÁPAS ČÍSLO 4 8 ZÁPAS ČÍSLO 5 9 ZÁPAS ČÍSLO 6 10

OBSAH: SOUPISKA 2 II. SKUPINA MĚSTSKÉ LIGY 3 ZÁPAS ČÍSLO 1 4 ZÁPAS ČÍSLO 2 5 ZÁPAS ČÍSLO 3 7 ZÁPAS ČÍSLO 4 8 ZÁPAS ČÍSLO 5 9 ZÁPAS ČÍSLO 6 10 OBSAH: SOUPISKA 2 II. SKUPINA MĚSTSKÉ LIGY 3 ZÁPAS ČÍSLO 1 4 ZÁPAS ČÍSLO 2 5 ZÁPAS ČÍSLO 3 7 ZÁPAS ČÍSLO 4 8 ZÁPAS ČÍSLO 5 9 ZÁPAS ČÍSLO 6 10 ZÁPAS ČÍSLO 7 11 ZÁPAS ČÍSLO 8 12 ZÁPAS ČÍSLO 9 13 ZÁPAS ČÍSLO

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj

Jílovský fotbalový zpravodaj Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2015/2016 1. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK Votice Sponzor dnešního utkání je PIVNICE HŘIŠTĚ Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych Vás jménem fotbalového klubu

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Vážení sportovní přátelé, vesnické soutěže pomalu, ale jistě spějí k polovině podzimní části. Naši hráči se statečně perou s tréninkovými porcemi a se zápasovým zatížením.

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 11 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Vítám Vás při čtení dalšího čísla našeho časopisu TENISKA. Každé číslo našeho časopisu rozesílám do mnoha emailových schránek a vůbec jsem si neuvědomil,že

Více

VUT v Brně akademickým mistrem ČR ve florbale

VUT v Brně akademickým mistrem ČR ve florbale akademickým mistrem ČR ve florbale Vysokoškolský florbalový tým získal o víkendu 5. 6. června zlaté medaile na finálovém turnaji Akademického mistrovství ČR. O tento velký úspěch se tým z moravské metropole

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA PROSLOV ŠÉFREDAKTORA Jmenuji se Vitaliy Sas a byl jsem zvolen za šéfredaktora tohoto časopisu. V tomto časopise Vám přineseme spoustu zajímavých článků o událostech za posledních pět měsíců, od kulturních

Více

Curriculum vitae... 2011

Curriculum vitae... 2011 Curriculum vitae..... 2011 RSCM Praha, střední Čechy, jižní Čechy a Pelhřimovsko Kamýcká 237 160 00 PRAHA 6 - Sedlec Trocha suchých dat Vedoucí: Střediskový trenér Pu: Střediskový trenér Pi: Jiří Streit

Více

Soutěžní ročník 1983 / 1984

Soutěžní ročník 1983 / 1984 POOHLÉDNUTÍ DO MATERIÁLŮ Z HISTORIE SOUTĚŽÍ V POŠUMAVÍ PŘED PŘED ROKEM 1989 Soutěžní ročník 1983 / 1984 BOHATÁ HISTORIE FOTBALU PŘED ROKEM 1989 V POŠUMAVÍ POSTRÁDÁ ŠIRŠÍ A KOMPLETNĚJŠÍ DOKUMENTACI. V PŘEVÁŽNÉ

Více

Dvůr Králové nad Labem 2010-05-15 RZ1

Dvůr Králové nad Labem 2010-05-15 RZ1 1 1 1 1 2 2 2 2003 2008 STI, Pořadí RZ1 RZ1 02:14,050 02:16,053 00:02,003 00:02,003 02:16,067 00:02,017 00:00,014 02:17,050 00:03,000 00:00,983 02:21,000 00:06,950 00:03,950 02:24,042 00:09,992 00:03,042

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ ŽÁKO-Góólmánie - ČASOPIS NEDĚLE 19.04. 2015 Ročník 1. číslo 13. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL

Více

SOUTĚŽE MLÁDEŽE 2015 PROPOZICE SOUTĚŽÍ

SOUTĚŽE MLÁDEŽE 2015 PROPOZICE SOUTĚŽÍ SOUTĚŽE MLÁDEŽE 2015 PROPOZICE SOUTĚŽÍ Soutěžemi mládeže se rozumí soutěže pro věkové kategorie U19 a U16. Jde o tři různé soutěže, které jsou řízené tímto dokumentem. Soutěžemi pro věkovou kategorii U19

Více

Soutěž ROZHOVOR: DAVID KUCHEJDA PLAKÁT: DAN RŮŽIČKA

Soutěž ROZHOVOR: DAVID KUCHEJDA PLAKÁT: DAN RŮŽIČKA Ročník XLIX, toto číslo vychází 5.listopadu 4, cena Kč PARTNER UTKÁNÍ Soutěž ROZHOVOR: DAVID KUCHEJDA PLAKÁT: DAN RŮŽIČKA JEDENÁCTÉ DOMÁCÍ UTKÁNÍ ČEZ MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE HC BENÁTKY NAD JIZEROU SESTAVA

Více

Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1)

Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1) Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1) 1 Naši hráči se na sobotní remízu s Českým Těšínem pořádně nadřeli, protože museli dohánět dvougólovou ztrátu. V prvním poločase se na trávníku nejprve hledali, ale po

Více

Sokol vyletěl opět nejvýše!!!

Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol vyletěl opět nejvýše!!! Sokol Kutná Hora dosáhl dalšího vynikajícího úspěchu v partnerském městě našeho města v Tarnowskych Górach v Polsku. Jako každoročně se zúčastnil basketbalového turnaje, pořádaného

Více

ROZHOVOR S HRÁČEM JAGUARS V. ŠMILAUEREM #4

ROZHOVOR S HRÁČEM JAGUARS V. ŠMILAUEREM #4 ČÍSLO 7 JAGUÁŘÍ REVUE 18. ŘÍJNA 2013 EWSC Praha JAGUARS NA TŘETÍM KO LE První říjnovou sobotu se konalo třetí kolo České EWH ligy tentokráte v Plzni. Z ligy se odhlásil a následně zanikl tým Tigers Janské

Více

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011:

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: 2. DOROST SKŠ Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: Poř. Tým PZ V R P SKÓRE BODY +/- 1. Šenov - dorost 12 9 1 2 67:16 28 (10) 2. V.Polom 12 8 1 3 58:21 25 (7) 3.

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům Máme za sebou půlku sezóny 2014/2015 a já si pokládám otázku čeho jsme jako klub dosáhli, zda se něco zlepšilo, či naopak zhoršilo. Nejdříve bych to rozdělil na naše věkové kategorie, jelikož míra zlepšení

Více

Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník

Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník Vychází s finanční podporou Sdružení rodičů a přátel žáků Základní školy Kostelec u Holešova Zahájení nového školního roku Akce ve škole Školní

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Naše družstva již rozehrála druhou polovinu soutěže. Aprilové počasí začíná pomalu vystrkovat růžky. Doufejme, že se na tento víkend

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15 OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 04/5 HISTORIE A SOUČASNOST Fotbalový klub Dynamo České Budějovice byl založen v roce 905, čímž se řadí mezi nejstarší fotbalové kluby v České republice.

Více

TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj

TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj TJ SLAVOJ RYCHVALD zápasový zpravodaj Slosovatelný zpravodaj č. Datum: sobota, 11.4.2015 Cena: 10 Kč ÚVODNÍ SLOVO K ZÁPASOVÉMU ZPRAVODAJI Vážení přátelé a příznivci oddílu TJ Slavoj Rychvald. Do rukou

Více

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů Souhrn medailí a titulů Rok 2015 ČR muž ČR žena Evropa muž Evropa žena Medaile/titul Zlatá 3 1 3 14 21 Stříbrná 7 1 1 35 17 61 Bronzová 14 3 29 6 52 Mistr 1 3 4 Registrovaných závodů: 15 svět muž svět

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

Zpráva o činnosti sportovní komise za období 9.11. 2013-8.11. 2014

Zpráva o činnosti sportovní komise za období 9.11. 2013-8.11. 2014 Zpráva o činnosti sportovní komise za období 9.11. 2013-8.11. 2014 Na Valné hromadě Svazu PG dne 9.11. 2013 byla zvolena SK ve složení: Petr Chromec Stanislav Klikar Jakub Havel Jiří Bečvář Jenda Krátký

Více

CHYTRÝ FOTBAL. fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03

CHYTRÝ FOTBAL. fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03 CHYTRÝ FOTBAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 fotbal.indd 1 22.5.2012 15:16:03 Chytrý fotbal Stolní logická hra inspirovaná fotbalem Pravidla a situace této hry vychází ze skutečného fotbalu. Vyhraje ten, kdo

Více

Prosinec 2015, Zprávy z obce

Prosinec 2015, Zprávy z obce Prosinec 2015, Zprávy z obce Začátkem roku jsme navázali na započatou stavbu školní jídelny výdejny. Stavbu provedla firma LV-servis, která vyhrála výběrové řízení, stavbu se podařilo dostavět do konce

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Dvůr Králové nad Labem 2010-06-19 Kompletní výsledky RZ1 443 metrů

Dvůr Králové nad Labem 2010-06-19 Kompletní výsledky RZ1 443 metrů 1 1 1 1 1 Subaru WRC WRC 08 STI Pořadí RZ1 Dvůr Králové nad Labem 2010-06-19 Kompletní výsledky RZ1 443 metrů 02:18,045 02:22,075 00:04,030 00:04,030 02:29,069 00:11,024 00:06,994 02:33,045 00:15,000 00:03,976

Více

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže

Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže ve stolním tenise dne 4. března 05 v Brně V sobotu 4. března 05 se konal

Více

Vzájemné soužití o.p.s.

Vzájemné soužití o.p.s. Football people weeks druhý ročník Turnaje vzájemného porozumění ve Frýdku Místku Město Frýdek Místek již podruhé hostilo fotbalový Turnaj vzájemného porozumění. Ten pořádala nezisková organizace z Ostravy

Více

Tabulka I.A třídy sk. B

Tabulka I.A třídy sk. B Vážení diváci, dovolte mi abych Vás prostřednictvím zpravodaje přivítal v areálu Sokola Sezimovo Ústí, při sledování posledního mistrovského utkání našeho A mužstva mužů v této sezóně. Poslední kolo I.A

Více

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Tinky.cz Game: Dnes předáme mercedes Podpisová karta uvnitř zápasový program 14. kolo Tipsport Superligy Technology Florbal MB vs. 1. SC Vítkovice Oxdog 15.

Více