Alpine Resort Edelweiss Ramsau am Dachstein.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Alpine Resort Edelweiss Ramsau am Dachstein."

Transkript

1 Alpine Resort Edelweiss Ramsau am Dachstein. Historie rodinného hotelu Panorama - Hotel Edelweiss sahá až do roku Od té doby se pojem Edelweiss stal synonymem pohostinnosti a vynikajícího servisu. Rodinná, přátelská a ležérní atmosféra hotelu poskytuje po desetiletí zázemí pro hosty, kteří u nás hledají uvolnění a relaxaci. V kterémkoliv ročním období má tato malebná a divoká část Štýrska co nabídnout. A to všem věkovým skupinám, jednotlivcům i rodinám s dětmi, seniorům, lidem akčním i romantikům, sportovcům i těm, kteří prostě jen potřebují "vypnout" a načerpat nové síly. V zimním období je Ramsau a Schladming TOP-adresou pro všechny zimní sporty.

2 Naše služby: Vybavení hotelu: 46 pokojů 6 bytů 2 apartmány Recepce a Informace o okolí 3 patra 1 restaurace (polopenze) a bar Sauna, parní lázeň Dětský koutek Místnost na lyže a lyžařskou obuv Společenská místnost Konferenční místnosti Místnost s krbem Osobní služby: Program pro děti Praní prádla Prodej pohledů a novin Prodej drobných suvenýrů Obsluha na pokoj na požádání Čištění obuvi Fax Wifi zdarma v prostorách hotelové haly Ski bus do lyžařských středisek Ramsau a Schladming - Zdarma!!! Masáže Parkování: Je k dispozici před hotelem zdarma K dispozici jsou rovněž 4 garáže (15 za den) Externí služby: Půjčovna lyží a jiných sportovních potřeb Servis lyžařského vybavení Prodej sportovního vybavení Lyžařský kurz pro dospělé i děti (výuka sjezdového i běžeckého lyžování) Taxi Výlety do okolí Hlídání dětí Informace o destinaci: Obec Ramsau 2,5km Informační centrum obce 2,5km Lyžařské středisko Schladming (Ski Amade) 7km Ledovec Dachstein 8km Nákupní centrum 7km (Schladming) Nemocnice Schladming 7km Informace k nejbližšímu letišti: Salzburg "W.A.MOZART" Airport (SZG) Vzdálenost 85km Doba jízdy cca 1hod, 5min Cena taxi cca 125 Informace k vlakovým nádražím: Schladming, cca 7km, taxi od 14 Bischofshofen, cca 47km, taxi 70 Salzburg, cca 85km, taxi 125 Zajímavosti k vidění a atrakce: Ledovec Dachstein Vodní park Ramsau Vodní park Schladming Široká nabídka sjezdovek v Ramsau a okolí vhodných pro rodiny s dětmi a začátečníky Lyžařské středisko Ski Amade Free ride Sportovní události Široká nabídka stop pro běžecké lyžování Rozsáhlé možnosti pěší turistiky 4 golfová hřiště v blízkém okolí Možnost vyjížďky na koních

3 Hotel Alpine Resort Edelweiss disponuje 46 ubytovacími jednotkami. Pokoje jsou rozděleny do pěti kategorií - A (32-35m 2 ), B (22-25m 2 ), C (12-18m 2 ), Apartmán (40m 2 ) a rekreační byt k pronájmu. Pokoje a apartmány jsou standardně vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, televizí se satelitními programy, rádiem a telefonem. Pokoje kategorie A a B disponují balkonem s jedinečným výhledem na panorama zdejších alpských vrcholů. Rekreační byty k pronájmu jsou navíc vybaveny vlastní kuchyní a nachází se v sousední budově. V případě potřeby umístění vyššího počtu osob do pokoje se informujte při rezervaci na možnost umístění přistýlky nebo dětské postýlky. Pro naše malé hosty máme připravenu i další výbavu. (viz. odkaz pro děti u nás) Restaurant Restaurace Edelweiss nabízí našim hostům snídani formou buffet a večeře formou menu nebo buffet. Šéfkuchař připravuje našim hostům pokrmy mezinárodní kuchyně dle posledních trendů s využitím čerstvých a vysoce kvalitních surovin a darů regionu Steiermark. Na přání připravíme našim hostům i vegetariánskou stravu a dietní pokrmy. Nedílnou součástí naší nabídky jsou kvalitní, zejména rakouská, ale i mezinárodní vína a destiláty. Věříme, že pobyt u nás potěší nejen sportovního ducha, ale i mlsné jazýčky... Pro děti u nás v hotelu Pro naše nejmenší hosty máme připraveny: Dětské postýlky Elektronické chůvičky Vaničky Přebalovací pult Dětské sedačky v restauraci Dětský koutek Program pro děti v dětském koutku Po dohodě předem je možno zajistit hlídání dětí za poplatek Sjezdovky v alpském středisku Ramsau am Dachstein jsou svým profilem vynikající pro rodiny s dětmi. Po dohodě je možno zajistit i výuku lyžování pro Vaše děti ve zdejších lyžařských školkách za poplatek. V našem ceníku najdete i cenová zvýhodnění pro pobyt Vašich dětí v Alpine Resort Edelweiss.

4 Ramsau pod Dachsteinem nádherná dovolená ve Štýrsku Letní dovolená a zimní dovolená v Ramsau pod Dachsteinem v úchvatné vysokohorské přírodě na terase Alp na severu Štýrska. Vysoko nad údolím Ennstal si na náhorní plošině na jižním úpatí Dachsteinu hoví idylické středisko. Je to Ramsau pod Dachsteinem, kouzelné místo ve Štýrsku, v zeleném srdci Rakouska. Letní dovolená v Ramsau pod Dachsteinem Oblast na třech výškových úrovních ( m n.m.) Půvabná horská obec Ramsau pod Dachsteinem nabízí svým hostům hned trojnásobné požitky z pohybu, neboť se budou pohybovat ve třech výškových a klimatických pásmech. Z náhorní plošiny ( m) se dostanou do oblasti vysokohorských pastvin ( m), která je dobrou fyzickou průpravou pro pohyb ve sférách nejvyšších na 18 km rozlehlém Dachsteinském ledovci ( m). Aktivní dovolená ve znamení pěší turistiky a horolezectví Oblast horských pastvin v nadmořské výšce cca metrů je v létě ideální pro pěší turistiku s celou rodinou. Před zraky poutníků se při jejich pěších túrách otevírá úchvatný panoramatický pohled na Schladmingské Taury a údolí Ennstal. V létě se zde chodí po horách, leze po skalách a koupe se v horských jezerech. Podzim je královský čas zlatých a karmínových barev, který se nejlépe tráví při turistických nebo horolezeckých túrách. Dachsteinský ledovec má přísně sportovní duši Celoroční oblast zimních sportů na Dachsteinském ledovci (2700 m) je jako stvořená pro sjezdové lyžování, snowboarding, skialpinistické túry nebo jen tak k procházce po věčném sněhu a ledu a následné návštěvě Ledovcového paláce nebo vyhlídkové plošiny Sky walk. V této závratné nadmořské výšce si můžete vyzkoušet i náročné a krásné bežecké trasy. Snadno se pak může stát, že bude moci sledovat trénink některého z národních běžeckých týmu. A to přece stojí za to, co říkáte? Jižní stěny dachsteinského masívu jsou zase ideálním místem pro vysokohorskou turistiku a horolezecké výpravy. Však jsou mezi horolezci považovány za jednu z největších sportovních výzev v celých rakouských Alpách.

5 Dětem pro radost Pro vydařenou rodinnou dovolenou je především důležité věnovat maximální pozornost potřebám dětí. A tak jsme pro naše male návštěvníky připravili celou řadu atrakcí, které v kombinaci s fantastickou přírodou naší oblasti zaručí neopakovatelé zážitky. Co byste řekly, milé děti, lesnímu areálu s lanovými překážkami Forest Park, horské dráze Rittisberg Coaster, přírodním lezeckým stěnám pro děti a mládež, zábavnímu parku Ramsau Beach a konečně aktivitám na věčném sněhu a ledu na Dachsteinském ledovci. Věděli jste, že u nás také najdete jezdecký ráj s největším počtem koní ve Štýrsku? Koně totiž k ramsauské oblasti neodělitelně patří a vyjížďky na nich k nejkrásnějším dobrodružstvím, jaké si jen lze představit! Přednosti dovolené v Ramsau pod Dachsteinem ve zkratce Aktivní dovolená vyplněná pohybem, mnoha sportovními aktivitami, novými dojmy, dobrodružstvím, výlety za kulturou a pamětihodnostmi, ale i odpočinkem a nacházením sebe sama Taková dovolená vás očekává uprostřed nádherného světa hor, v gastronomickém ráji a u milých a pohostinných lidí, kteří žijí prostý život v duchu starých štýrských tradic. Dovolená v Ramsau pod Dachsteinem je zkrátka Zdroj tvé síly!

6 Zimní dovolena v Ramsau pod Dachstein Oblast na třech výškových úrovních ( m n.m.) Ramsau pod Dachsteinem leží v oblasti zimních sportů Schladming-Dachstein, jejímž srdcem je schladmingská lyžařská houpačka, která vede přes 4 horské vrcholy: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm. Ramsau pod Dachsteinem také leží uprostřed Ski amadé, největšího lyžařského safari v celém Rakousku, s pěti velkoplošnými oblastmi, 869 km jezdovek a 270 lanovkami a vleky. Mezi impozantními jižními stěnami horského giganta Dachsteinu a Schladmingskými Taurami se náhle z oparu mlhy vynoří náhorní plošina a na ní kouzelné středisko, které poskytuje dokonalou infrastrukturu a ideální útočiště na konci zimního dne plného krásných sportovních zážitků. Poloha oblasti Dachstein-Taury, slibuje prosluněné dny, mimořádně zdravé klima a díky vysoké nadmořské výšce i trvalý dostatek sněhu. Zimní sportovci budou doslova ohromeni bohatstvím nabídky aktivit, pověstnou štýrskou pohostinností a poetickou krásou celé oblasti. Lyžování a snowboarding First class skiing! Na stovky kilometrů perfektně upravených sjezdovek všech typů a stupňů obtížnosti se dostanete pohodlně prostřednictvím 87 vysoce moderních lanovek a vleků. Milovníci lyžování ve volném terénu se mohou těšit na nádherné svahy s hlubokým sněhem, které vedou v délce 18 km z Dachsteinského ledovce rovnou do střediska Ramsau pod Dachsteinem. Díky své zeměpisné poloze má celá oblast vždy dostatek sněhu. Nejmodernější zasněžovací zařízení v Evropě umožňují lyžování až do slunných jarních měsíců. Lyžovat však můžete celých 365 dnů v roce. Kde? Samozřejmě v říši věčného sněhu a ledu! Oblast Dachstein-Taury je průkopnickou oblastí snowboardingu v Rakousku. Zatímco se během vrcholné zimní sezony vesele dovádí ve skvěle vybavených a s vysokou profesionalitou udržovaných sněžných parcích na Planneralmu a Hochwurzenu, na jaře a na podzim je možné si vyzkoušet hranice svých vlastních možností při freestylu na Dachsteinu. Dětský ráj Oblast Dachstein-Taury má náruč dokořán pro děti každého věku. Malí adepti lyžování se mohou těšit na dětský areál, jemuž vládne veselý ještěr Kali (malý ramsaurus) a v němž nechybějí sjezdovky se zvířátky, s vytvarovanými vlnovkami a tobogány, skokánky a kouzelný koberec, který je dopraví na kopec. V takovém prostředí se hravým způsobem naučí lyžovat a kromě toho zde najdou nové kamarády, s nimiž prožijí při hrách a soutěžích krásné chvíle. O to vše se postarají zkušení lyžařští učitelé v dětské lyžařské školce. Ladným skluzem krajinou snů Podívejte se na osamělou postavu běžce na lyžích. Klouže si hluboce zasněženou zimní krajinou, sníh se třpytí ve slunečních paprscích a kolem jen božské ticho, které přerušuje jen pravidelné svištění skluznic. A ten výhled! V Ramsau pod Dachsteinem na váš čeká nejkrásnější ráj běžeckého lyžování, jaký si jen umíte představit: okouzlující horská panoramata, hustá síť senzačně upravených běžeckých tras, tréninkové centrum mnoha běžeckých národních týmů, vysokohorské trasy a idylické trasy v údolích, tradiční alpské horské chaty

7 V Ramsau pod Dachsteinem se v roce 1999 konalo MS v severském lyžování a od té doby je tato oblast považována za nejlepší centrum běžeckého sportu v Rakousku. Především trasy ve vysokých nadmořských výškách se těší mimořádné oblibě: 220 km denně upravovaných tras protíná celou oblast, z toho 70 km jsou tréninkové trasy pro světovou běžeckou elitu. Výchozím místem pro běžecké túry bývá často ramsauský zimní stadion, který byl centrem všeho dění při mistrovství světa. Samotáři a ti druzí Stále více lyžařů opouští upravené sjezdové tratě a vydává se do horské přírody v její původní podobě a bez jakýchkoli civilizačních přísad. Pochopili, že jen v naprosté odloučenosti od lidské společnosti a absolutní symbioze s přírodou se nejlépe obnovují síly. Připněte si lyže s tulenními pásy a vydejte se na lyžařskou túru. Skialpinismus je stále oblíbenější sportovní disciplína, která znamená návrat k původní podobě pohybu ve vysokohorském prostředí. Také romantické toulky na sněžnicích a zimní pěší turistika nacházejí stále více příznivců. A tak je stále častěji možné vidět postavičky, jak si zčerstva ťapou zasněženou krajinou s pevným odhodláním prozkoumat hluboce zasněžené a tím i těžko dosažitelné oblasti a objevovat zcela nečekané krásy zimní přírody. V oblasti kolem střediska Ramsau pod Dachsteinem je však k dispozici i 70 km perfektně značených a upravovaných turistických stezek. Můžete se však vydat i na romantickou projížďku v saních s koňským spřežením nebo se oddávat divoké jízdě na saních. Znáte jiné zimní středisko, které má tak bohatou a rozmanitou nabídku jako Ramsau pod Dachsteinem? Mezinárodní centrum severského lyžování 150 km běžeckých tras pro klasický styl 70 km běžeckých tras pro bruslařský styl Vysokohorská sjezdová trať na Dachsteinském ledovci 16 vleků na Dachsteinském ledovci (2.700 m) 860 km sjezdovek a 270 lanovek a vleků v lyžařském společenství Ski amadé Nejslunnější svahy na třech výškových úrovních v Rakousku Lyžařský areál pro děti Kaliho zimní svět Eldorádo pro zimní pěší turistiku 70 km stezek 40 koňských spřežení se saněmi 70 km cest pro saně tažené koňmi Špičkové školy sjezdového a běžeckého lyžování Osvětlená noční sáňkařská dráha Sáňkařská dráha Rittisberg Coaster Snowboardový park Indoor Forest Park Akvacentrum a areál se saunami Jízdárny a mnoho dalších atrakcí!

8 Ramsau pod Dachsteinem Zdroj tvé síly! Načerpání nové energie je jedním z nejvyšších cílů, jaké má dovolená splňovat. Konečně máte čas věnovat se tělesným aktivitám, které vás na rozdíl od všedních dnů nejen neunaví, ba právě naopak, dodají vám nové síly a radost ze života. A navíc v odpovídajícím prostředí se díky pohybu ať rekreačnímu nebo sportovně náročnějšímu - pocit odpočinku a uvolnění ještě zesílí. A přesně takové prostředí najdete u nás v Ramsau pod Dachsteinem. Lázeňské středisko Ramsau pod Dachsteinem má neobvykle zdravé klima a je skutečným zdrojem síly, zdraví a vitality. Je to brána do nádherného horského světa, který nadšeně vítá všechny, kdo se rádi pohybují ve vysokohorské přírodě. Radost z pohybu Pohyb v nádherné nedotčené přírodě vyvolává silné emoce: pocit štěstí a dokonalé harmonie ovládne tělo i ducha, puls se zklidní, krevní tlak se stabilizuje a prokrvení mozku se znatelně zlepší. V dokonalé harmonii splynete s přírodou, s krajinou i se sebou samým a přitom se naučíte vnímat své tělo a prožívat nově a intenzivněji každý okamžik. Magická síla ramsauské oblasti Ne nadarmo je Ramsau pod Dachsteinem místem, kde čerpají sílu a zlepšují si kondici olympijští vítězové a mistři světa. Avšak stejnou zkušenost získá i každý jiný návštěvník této oblasti, a to v každém ročním období. Co může být krásnějšího než se pohybovat v tomto nádherném prostoru v létě při pěších túrách po svých a v zimě na sjezdových či běžeckých lyžích - a žasnout nad mohutností ledovcových polí dachsteinského masivu, krásou Taurského pohoří, křišťálově čistou vodou potůčků, vodopádů a jezer, sytou zelení horských pastvin... A když se dostaví hlad, hezky zčerstva do některé z mnoha tradičních horských salaší, odkud se linou vábné vůně vynikajících štýrských specialit. Největší štýrské turistické středisko tak poskytuje nevyčerpatelný potenciál, který je základem krásné dovolené. Ramsau pod Dachsteinem je ideální místo, kde najdete klid, harmonii, štěstí a skvělou kondici! Lyžování Ramsau am Dachstein a okolí nabízí pestrou škálu lyžařských možností pro lyžaře všech schopností. I Vy můžete být při tom a užívat si největší lyžařské zábavy v Rakouských Alpách, tedy 5 špičkových lyžařských regionů, 25 lyžařských míst, 270 moderních lanovek a 860km upravených sjezdovek ve SKI AMADE. To vše je vám k dispozici s jedním skipasem. Více informací najdete na: Na přání vám zajistíme zapůjčení veškerého vybavení pro zimní sporty či jeho servis. V Ramsau am Dachstein je rovněž široká nabídka výuky lyžování a to jak sjezdového, tak běžeckého pro dospělé i ty nejmladší. Profil sjezdovek v Ramsau am Dachstein je příhodný pro začátečníky a rodiny s dětmi. Náš hotelový skibus pro 8 pasažérů Vás přepraví k místům, kde si užijete zimních sportů.

9 Přeprava je bezplatná! Obecní skibus je Vám k dispozici na zastávce, která se nachází cca 200m od Alpine Resort Edelweiss. Dachstein in 3D:

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os.

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os. Vánoce děti ZDARMA 100% garance sněhu Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel ubytování od 600 Kč/os./noc 3x ubytování s polopenzí 2 690 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY RAKOUSKO 2013 www.ckpk.cz I www.rakousko.cz I www.molltal.cz I www.nassfeld.cz LYŽAŘSKÁ STŘEDISKA WWW.CKPK.CZ NASSFELD nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Za zimní zábavou do Rakouska Pondělí, 01 Leden :18 - Aktualizováno Pondělí, 01 Leden :30

Za zimní zábavou do Rakouska Pondělí, 01 Leden :18 - Aktualizováno Pondělí, 01 Leden :30 Zasněžená zimní krajina, perfektně upravené sjezdovky, útulné chalupy, mnoho akcí, skvělé jídlo a pití. Zimu v Salcbursku si rozhodně vychutnáte plnými doušky. I přes to, jak je zde příjemné ubytování,

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Serre-Chevalier FRANCIE

Serre-Chevalier FRANCIE Serre-Chevalier FRANCIE Situovaný na úpatí Národního parku Les Ecrins je Club Med Serre-Chevalier známý pro fantastické slunné sjezdové tratě, které jej obklopují a v neposlední řadě pro překrásné výhledy.

Více

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou www.pecr.cz Pec pod Sněžkou DOVOLENÁ V LÉTĚ I V ZIMĚ SPOLEČENSKÁ I FIREMNÍ SETKÁNÍ AKTIVNÍ ODPOČINEK PANORAMA WELLNESS V NEJVYŠŠÍM PATŘE OBJEKTU V SAMÉM SRDCI KRKONOŠ... PECR Apartments Hotel - ".. to

Více

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma Karta Ötztal Card Při zakoupení karty Ötztal Card můžete navštívit 40 turistických zajímavostí a využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky,

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Informace o lyžařských střediscích 1.Nassfeld nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské středisko 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti

Více

letní variace na téma rakouské Alpy

letní variace na téma rakouské Alpy letní variace na téma rakouské Alpy CZ Léto Bad Ischl Bischofsmütze 2430 Hoher Dachstein Torstein 2995 Mitterspitz Hoher Krippenstein 2109 Röthelstein 2247 Ramsau am Dachstein Haus im Ennstal Mandling

Více

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m )

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m ) PASSO NASSFELD ( nadmořská výška 686 m 2.278 m ) 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti patří mezi nejmodernější v celém Rakousku nejvíce slunečných dní v roce 29 moderních vleků a lanovek

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění 100% garance sněhu TOP region www.skolnialpy.cz Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy» Český servis» 20 let zkušeností v oboru» Vlastní zázemí a ubytování pro školní akce Sportovní soustředění

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 CK TURISTA Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 4,6,8 - denní zájezd Lyžování v jižních Alpách. Nejjižnější lyžování v Rakousku nabízí Korutanské Alpy, které hraničí

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Nový rezidenční projekt

Nový rezidenční projekt RAKOUSKO Nový rezidenční projekt Garantovaný příjem z pronájmu až 9% ročně! přímo u lanovky Bad Gastein Sleva 5 % pro první 3 kupující! Bad Gastein, Rakousko Bag Gastein je krásné alpské městečko v údolí

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno některými z rakouských nejvyšších hor. Samotné údolí nabízí

Více

ITÁLIE PASSO TONALE

ITÁLIE PASSO TONALE ITÁLIE PASSO TONALE středisko PASSO TONALE přihlášky do 20.7.2018 Průsmyk Passo Tonale, turistické letovisko v dosahu sjezdovek, nabízí díky propojení se sousedním Ponte di Legno velmi rozmanité terény

Více

Aime la Plagne FRANCIE

Aime la Plagne FRANCIE Aime la Plagne FRANCIE Situovaný na vrcholku hor s okouzlujícím výhledem na Mont-Blanc, je Club Med Aime la Plagne rájem pro milovníky zimních sportů. Zdokonalte svou technicku ve snow parku a buďte tak

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046

Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046 CK TURISTA Lyžování - Alpy - Bad Kleinkirchheim - lux hotel Brennseehof - skipas zdarma v akci HIT / 6046 8 - denní zájezd Kouzelné alpské letovisko Feld am See (Korutany) nedaleko Bad Kleinkirchheimu

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Balíček Goldried Wellness 2/1

Balíček Goldried Wellness 2/1 Balíček Goldried Wellness 2/1 2 dny/1 noc Ubytování: Dvoulůžkový pokoj Exklusive Platnost nabídky: 09.05.-28.10.2018 Vhodné pro: Páry, přátele Od Kč 2480.-Kč, - na osobu Zdraví, relaxace a čtyři druhy

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU. Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein

Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU. Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein Hochkönig Großarltal JEDNODUŠE SVĚTOVÁ TŘÍDA Jednoduše...... jen s jednou vstupenkou

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna Investice v Alpách Nový 4* rezidenční projekt ve vyhlášeném alpském středisku Zell am See v Rakousku. Luxusní apartmány v pěší vzdálenosti od lanovky City X-press a jezera Zeller See přímo v centru Zell

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Valmorel Chalets FRANCIE

Valmorel Chalets FRANCIE Valmorel Chalets FRANCIE Valmorel Chalet Apartment je součástí Resortu Club Med Valmorel. Tento Resort se nachází v Savojských Alpách s překrásným výhledem na údolí Tarentaise a Maurienne a na Mont Blanc.

Více

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s.

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Proč navštívit plavební kanál a jeho okolí? Přehrada Fláje Dřevěný kostel v Českém Jiřetíně

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko První lyžování na ledovci Solden, Rakousko 1-4.12.2016 Program a časový harmonogram pobytu v rodinném wellness penzionu Top tirol Dopřejte vašim dětem to nejlepší, než Vám vyrostou. Buďte na zimu připraveni,

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Vítejte v Club Med Hokkaido

Vítejte v Club Med Hokkaido Hokkaido Japonsko Hotelový resort situovaný v nadmořské výšce mezi 400 a 1000 m.n.m. v jehož okolí se nacházejí krásné, sněhem zaprášené, sjezdovky, které zaručí Vaši spokojenost od prvního momentu. Tento

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Umístění Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska se nachází v jednom z nejkrásnějších regionů v Alpách Bernese Oberland v blízkosti Interlakenu, Brienz. Bernese

Více

Kaprun Zell am See Saalbach

Kaprun Zell am See Saalbach 100% garance sněhu Předprodejní ceny platné do 31. 10. 2010 Kaprun Zell am See Saalbach 3x ubytování za 1 150 Kč 3x ubytování s polopenzí za 2 370 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním ledovcem Kitzsteinhorn...

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA

SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA Devítidenní cykloturistický zájezd. Individuální etapové putování na kolech po cyklostezkách v Rakousku. Z místa ubytování budeme s pomocí doprovodného busu hvězdicovitě vyrážet

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF

Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF Banff je turistické město se vším, co si od toho slibujete. Jeho výhodou je blízko položené milionové Calgary, což mu zajišťuje neustálý přísun návštěvníku a tím pádem i

Více

Peisey-Vallandry FRANCIE

Peisey-Vallandry FRANCIE Peisey-Vallandry FRANCIE Zasazený vysoko v údolí Tarentaise, obklopený vodopády, jezery, modřínovými a borovými lesy ztělesňuje Club Med Peisey Vallandry autentického ducha francouzských savojských alp.

Více

Wallis zima. Opravdová dovolená v srdci Alp. Verbier, Wallis

Wallis zima.  Opravdová dovolená v srdci Alp. Verbier, Wallis Wallis zima. www.wallis.ch Opravdová dovolená v srdci Alp. Verbier, Wallis Wallis. Pokušení na sjezdovce s šarmem. Ke skutečným Hot Spots patří tzv. pokušení na sjezdovce (Pistenbeizli); zastavení v nejmenších

Více

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 - denní zájezd Možností lyžování v Rakousku je velmi mnoho... Proč se ale s rakouskými lyžařskými hvězdami, jakými jsou třeba Hermann Meier, Felix Gottwald, Michaela

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Itálie - oblast Alta Valtellina

Itálie - oblast Alta Valtellina Itálie - oblast Alta Valtellina Santa Caterina - Bormio /San Colombano Parádní lyžování na hranicích se Švýcarskem http://www.skiresort.info/ski-resort/santa-caterina-valfurva/trail-map/ Jedno z nejznámějších

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Ebnerwirt. Odjezdy: Odjezdy jsou stanoveny jednotně a to ve 4:30 hod!

Ebnerwirt. Odjezdy: Odjezdy jsou stanoveny jednotně a to ve 4:30 hod! Odjezdy: Na všechny naše zájezdy a jednodenní výlety odjíždí autobusy z Českých Budějovic, z nákladového nádraží, konec Nádražní ulice vlečka ČD, asi 100 m za TSE a 200 m od MERCURY CENTRA. Odjezdy jsou

Více

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU ČESKY 12 Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU 1 Údolí řeky Ohře odděluje na Sokolovsku dva horské masívy Krušné (800 m.n.m.) hory a Slavkovský V areálu Lišák les. jsou Obě 2 vleky tato místa a 4 sjezdovky

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

Ebnerwirt. Odjezdy: Odjezdy jsou stanoveny jednotně a to ve 4:30 hod!

Ebnerwirt. Odjezdy: Odjezdy jsou stanoveny jednotně a to ve 4:30 hod! Odjezdy: Na všechny naše zájezdy a jednodenní výlety odjíždí autobusy z Českých Budějovic, z nákladového nádraží, konec Nádražní ulice vlečka ČD, asi 100 m za TSE a 200 m od MERCURY CENTRA. Odjezdy jsou

Více

Apartmány Dolní Morava

Apartmány Dolní Morava Apartmány Dolní Morava Apartmány na Větrné Hůrce Apartmánové domy jsou situovány nad místní cestou, nachází se ve vyšší části obce s panoramatickým výhledem na vrchol Kralického Sněžníku přes svahy protější

Více

SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03)

SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03) SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03) cena 8.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 4 noci ubytování polopenze 3x 90 minut lekce jógy český servis v hotelu pojištění

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF, AB

Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF, AB Lokalita: CANADA ROCKIES BANFF, AB Banff je turistické město se vším, co si od toho slibujete. Jeho výhodou je blízko položené milionové Calgary, což mu zajišťuje neustálý přísun návštěvníku a tím pádem

Více

ZIMA 2008-2009. TURLÁN cestovní kancelář Žižkova 12 370 01 České Budějovice tel/fax 386 355 117

ZIMA 2008-2009. TURLÁN cestovní kancelář Žižkova 12 370 01 České Budějovice tel/fax 386 355 117 ZIMA 2008-2009 TURLÁN cestovní kancelář Žižkova 12 370 01 České Budějovice tel/fax 386 355 117 Odjezdy: Na všechny naše zájezdy a jednodenní výlety odjíždí autobusy z Českých Budějovic, z nákladového nádraží,

Více

Lyžování na Slovensku

Lyžování na Slovensku Lyžování na Slovensku Úchvatné horské štíty, doliny zapadlé sněhem, fantastický prašan a vynikající služby lyžařských středisek, to je lyžařský ráj na Slovensku. Oblíbeným místem lyžařského ráje je ve

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY ČESKÁ REPUBLIKA JIZERSKÉ HORY Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím v České republice. Část pohoří se nachází v Polsku. Toto pohoří bylo nazváno podle řeky Jizery, která pramení na úpatí své nejvyšší

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Svatby weddings Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Vážění přátelé, je mi ctí, že Vás mohu oslovit s nabídkou pořádání svateb

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Železná Ruda / Šumava Hotel Belveder*** Hotel je situován na louce u lesa na kopci Belveder asi 800 metrů od Železné Rudy, je třípodlažní, nově zrekonstruovaný a je otevřený po celý rok. Najdete zde příjemné

Více