Dotek bavlny Dávkovače textilních ručníků. nejšetrnější osušení rukou bez odpadu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dotek bavlny Dávkovače textilních ručníků. nejšetrnější osušení rukou bez odpadu"

Transkript

1 Produktový katalog

2 Vítejte ve světě CWS

3 Dotek bavlny Dávkovače textilních ručníků nejšetrnější osušení rukou bez odpadu

4 Paradise Dry Slim Dávkovač textilních ručníků Mechanický dávkovač textilních ručníků z řady CWS ParadiseLine. Funguje bez napojení k elektřině, má automatický nasazovací systém pro rychlou výměnu rolí. Bezdotykové vtáhnutí použité části ručníkové role, stejně jako konce role. Paradise Dry Slim CWS kód (s bílým předním panelem) Paradise Dry Slim CWS kód (bez předního panelu) CWS Dávkovač textilních ručníků Paradise Dry Slim: Dávkovač textilních ručníků vysouvá část role o velikosti 21 x 32 cm. Úplně zavřený, s pružinovým mechanismem, nenáročný na údržbu. Indikátor úrovně na přední straně ukazuje současný stav použití, tedy kdy je potřeba ručníkovou roli vyměnit. Automatické vtahování ručníku je programovatelné na 8, 12, 16, 20 sekund). Zadní panel bílé barvy s možností výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Bezpečný recyklovatelný syntetický materiál. CWS Bavlněná textilní role: Maximálně savá bavlna, cca 200g/m², barva bílá nebo modrá, rozměr cca 35 x 0,21 m Systém: Jednoduchým zatažením za ručník se vysune z dávkovače (Easy-Pull-Out) potřebná dávka ručníku k utření rukou. Po použití se špinavá část automaticky vtáhne dovnitř. Čistá a použitá část jsou hygienicky oddělené a jsou použitelné pouze jednou. Patentovaný Easy-Loading systém ulehčuje a urychluje výměnu textilního ručníku a zabraňuje nesprávnému použití či manipulaci. 1. Koupě (lze objednat montáž) Upozornění: ke koupi je pouze zásobník. Na textilní role je nutné sjednat službu praní. Role musí být rozvinuté a prané v profesionální prádelně a následně navinuté strojově. 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 4 vruty, 4 hmoždinky, 1 klíček Spodní okraj zásobníku umístěte minimálně 1500 mm od podlahy (pro vozíčkáře 850 mm). Přiložte šablonu pro vyvrtání na správné místo. Vložte vruty do hmoždinek, zavěste zásobník a dotáhněte vruty. Rozměr: 331,5 x 256,9 x 441,4 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: K dispozici také panely z limitované edice nebo s vlastním motivem (Active White) (Royal Red) (Black Pearl) (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

5 Paradise Dry NT Dávkovač textilních ručníků - bezdotykový Bezdotykový dávkovač textilních ručníků z řady CWS ParadiseLine. Pro získání čisté části ručníku stačí jen přiblížit ruku k optickému senzoru. Ke vtažení použité části zpět do zásobníku dojde automaticky. Paradise Dry NT CWS kód (s bílým předním panelem) Paradise Dry NT CWS kód (bez předního panelu) CWS Dávkovač textilních ručníků Paradise Dry NT: Dávkovač textilních ručníků vysouvá část role o velikosti 21 x 32 cm. Mikropočítačově ovládané funkce. Programovatelný na běžné nebo časté použití. Indikátor stavu naplnění na přední straně. Dávkovač bílé barvy, vyroben z bezpečného recyklovatelného syntetického materiálu. Možnost výměny barevného panelu na předním krytu v moderních atraktivních barvách. CWS Bavlněná textilní role: Maximálně savá bavlna, cca. 200 g / m 2, barva bílá nebo modrá, rozměr cca 35 x 0,21 m (D x Š) Systém: Přiložením ruky k senzoru se vysune čistá část ručníku. Po použití se automaticky zatáhne dovnitř. Čistá a použitá část textilního ručníku je v dávkovači hygienicky oddělena tak, aby nedošlo ke kontaktu (dvoukomorový systém). Čistou část lze použít pouze jednou. Easy-Loading systém ulehčuje a urychluje výměnu textilního ručníku a zabraňuje nesprávnému použití či manipulaci. 1. Koupě (lze objednat montáž) Upozornění: ke koupi je pouze zásobník. Na textilní role je nutné sjednat službu praní. Role musí být rozvinuté a prané v profesionální prádelně a následně navinuté strojově. 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 4 vruty, 4 hmoždinky, 1 klíček Spodní okraj zásobníku umístěte minimálně 1500 mm od podlahy (pro vozíčkáře 850 mm). Přiložte šablonu pro vyvrtání na správné místo. Vložte vruty do hmoždinek, zavěste zásobník a dotáhněte vruty. Rozměr: 331 x 256,9 x 441,4 mm (Š x H x V) Elektrické připojení: 230V/50 Hz spuštěný max. na 8 sekund. 22 VA. Přívod 2 x 1,5 mm² na zadním panelu dávkovače (UP) nebo v prostředku nahoře (AP). Výběr barevných předních panelů: K dispozici také panely z limitované edice nebo s vlastním motivem (Active White) (Royal Red) (Black Pearl) (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

6 Paradise DUO Dávkovač textilních ručníků Mechanický dávkovač textilních ručníků z řady CWS ParadiseLine. Funguje bez napojení k elektřině, má automatický nasazovací systém pro rychlou výměnu rolí. Bezdotykové vtáhnutí použité části ručníkové role, stejně jako konce role. Díky dvojitému naplnění je vhodný pro frekventované provozy. Paradise DUO CWS kód (s bílým předním panelem) Paradise DUO CWS kód (bez předního panelu) CWS Dávkovač textilních ručníků Paradise DUO: Dávkovač textilních ručníků vysouvá část role o velikosti 21 x 32 cm. Úplně zavřený, s pružinovým mechanismem, nenáročný na údržbu. Indikátor úrovně na přední straně ukazuje současný stav použití, tedy kdy je potřeba ručníkovou roli vyměnit. Automatické vtahování ručníku je programovatelné na 8, 12, 16, 20 sekund). Zadní panel bílé barvy s možností výměny předního krytu v moderních atraktivních barvách. Bezpečný recyklovatelný syntetický materiál. CWS Bavlněná textilní role: Maximálně savá bavlna, cca. 200 g / m 2, barva bílá nebo modrá, rozměr cca 35 x 0,21 m (D x Š) Systém: Jednoduchým zatažením za ručník se vysune z dávkovače (Easy-Pull-Out) potřebná dávka ručníku k utření rukou. Po použití se špinavá část automaticky vtáhne dovnitř. Čistá a použitá část jsou hygienicky oddělené a jsou použitelné pouze jednou. Patentovaný Easy-Loading systém ulehčuje a urychluje výměnu textilního ručníku a zabraňuje nesprávnému použití či manipulaci. 1. Koupě - na základě objednávky. Osobní odběr nebo dovoz zásobníku a ručníkových rolí na Vámi určené místo. Možnost montáže. Upozornění: ke koupi je pouze zásobník, na textilní role je nutné sjednat službu výměny, jelikož role musí být rozvinuté a prané v profesionální prádelně a následně navinuté strojově. 2. Pronájem zásobník je námi odborně namontován a na základě Abonentní smlouvy jsou naší servisní službou v pravidelných intervalech dováženy a vyměňovány čisté role za špinavé. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 8 vruty, 8 hmoždinky, 1 klíček Spodní okraj zásobníku umístěte minimálně 1500 mm od podlahy (pro vozíčkáře 850 mm). Přiložte šablonu pro vyvrtání na správné místo. Vložte vruty do hmoždinek, zavěste zásobník a dotáhněte vruty. Rozměr: 620 x 267 x 445 mm (Š x H x V)

7 Dávkovače papírových ručníků

8 Paradise Paperroll Dávkovač papírových ručníků v roli Dávkovač papírových ručníků v roli z řady CWS ParadiseLine. Mechanický bezdotykový systém. Quick-Loading systém zjednodušuje a urychluje výměnu papírových rolí. Indikátor úrovně naplnění na předním panelu. Nejsou potřeba žádné baterie ani elektrická síť. Délka papíru je cca 25 cm na jednu dávku. Paradise Paperroll CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Paperroll CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač papírových ručníků v roli Paradise Paperroll: Mechanická funkce se spustí po vytažení jedné dávky papíru. Indikátor spotřeby na přední straně dávkovače. Automatické řezací zařízení s ochranou před náhodným kontaktem a posun další dávky do rukojeti. Mechanismus bez potřeby údržby. Zadní panel je vyroben z antistatického syntetického materiálu ABS, bezpečný, recyklovatelný, odolný proti nárazu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Uzamykatelný. Systém: Mechanický bezdotykový systém uživatel se dotýká pouze dávky papíru, kterou si bere. Easy-Pull-Out systém. Dávka papíru se automaticky odřízne poté, co se vysune přibližně 25 cm. Zásoba papíru je vždy viditelná díky indikátoru naplnění. CWS Easy-Loading systém ulehčuje doplňování: vložte roli, vložte papír mezi tlakový a výstupový válec a zavřete přední kryt. První dávka papíru se vysune. Ujistěte se, že pod každým dávkovačem umístíte odpadkový koš vhodné velikosti. Papírová role CWS kód balení = 6 rolí (1 role = 100 m) 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 4 vruty, 4 hmoždinky, 1 klíček Přibližně 1500 mm od podlahy až ke spodnímu okraji dávkovače. Estetická možnost: zarovnaný s okrajem nebo horním rohem zrcadla. Rozměr: 350 x 250 x 425 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: K dispozici také panely z limitované edice nebo s vlastním motivem (Active White) (Royal Red) (Black Pearl) (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

9 Paradise Paper Slim Dávkovač skládaných papírových ručníků Dávkovač skládaných papírových ručníků z řady CWS ParadiseLine. Vhodný pro různé typy skládaných ručníků. Kapacita náplně cca 300 ručníků. CWS Paper Slim CWS kód (včetně bílého předního panelu) CWS Paper Slim CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač skládaných papírových ručníků Paradise Paper Slim: Kapacita náplně 300 ručníků. Možnost výměny předního krytu v moderních atraktivních barvách. Průhled na přední straně umožňuje kontrolu stavu naplnění. Bílý zadní panel je vyrobený z antistatického syntetického materiálu. Bezpečný, recyklovatelný syntetický materiál. Uzamykatelný. Skládané papírové ručníky: Velikosti jsou vhodné pro jakéhokoliv spotřebitele. Vysoká úroveň absorpce a pevnost při kontaktu s vodou. Vhodné pro umývání, sušení, utírání přístrojů v laboratořích, kuchyních Typy skládaných papírových ručníků: C skládání V skládání Z skládání Ujistěte se, že pod každým dávkovačem umístíte odpadkový koš vhodné velikosti. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 4 vruty, 4 hmoždinky, 1 klíček Esteticky vhodná možnost: spodní okraj dávkovače = spodní okraj zrcadla. Avšak nejméně 1500 mm od podlahy ke spodnímu okraji dávkovače. Rozměr: 297 x 150 x 336 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

10

11 Dávkovače na mýdlo, pěnu, krém, dezinfekční prostředky

12 Paradise Cream Slim Dávkovač tekutého mýdla Dávkovač tekutého mýdla z řady CWS ParadiseLine. Dávkovač je na 500 ml náplň, neprokapává. Ergonomické jednoduché ovládání se snadnou instalací jednorázových lahviček. Optický indikátor úrovně naplnění. Click-in-Bottle a Easy-Cleaning systémy ulehčují obsluhu. Paradise Cream Slim CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Cream Slim CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač tekutého mýdla Paradise Cream Slim: Náplň o obsahu 500 ml na 800 dávek. Výměna náplně až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku na 160 dávek. Optický červený indikátor naplnění na přední straně minimalizuje potřebu obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z bezpečného recyklovatelného syntetického materiálu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Tekuté mýdlo Paradise Cream 500 ml: Tekutého mýdlo je jemné k pokožce, diskrétně parfemované. Dermatologicky testované a biologicky rozložitelné podle směrnic EU na kosmetické výrobky. Standard CWS typ karton = 12 náplní Extra Mild CWS typ Systém: Zapečetěná mýdlová lahvička se zacvakne do generátoru. Otevře se sama automaticky. Spolu s generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu, to zabezpečí, že mýdlo neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Ergonomická jednoduchá páka: tekuté mýdlo spadne přímo do ruky, kterou taháte za páku. Žádné kapání, což znamená, že umyvadlo i podlaha zůstanou čisté. Tryska se neucpe, ani když se dávkovač delší dobu nepoužívá. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkci. Rozměr: 80,6 x 110,4 x 328,8 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

13 Paradise Cream Universal Dávkovač tekutého mýdla Dávkovač tekutého mýdla z řady CWS ParadiseLine. Dávkovač funguje na jednorázovou náplň. Ergonomické jednoduché ovládání se snadnou instalací jednorázových lahviček. Zásobník o objemu 1000 ml neprokapává. Optický indikátor úrovně naplnění. Click-in-Bottle a Easy-Cleaning systémy ulehčují obsluhu. Paradise Cream Universal CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Cream Universal CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač tekutého mýdla Paradise Cream Universal: Náplň o obsahu 1000 ml na 1600 dávek. Výměna náplně až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku na 160 dávek. Optický červený indikátor naplnění na přední straně minimalizuje potřebu obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z bezpečného recyklovatelného syntetického materiálu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Tekuté mýdlo Paradise Cream 1000 ml: Tekutého mýdlo je jemné k pokožce, diskrétně parfemované. Dermatologicky testované a biologicky rozložitelné podle směrnic EU na kosmetické výrobky. Standard CWS typ karton = 12 náplní Extra Mild CWS typ Economy CWS typ Systém: Zapečetěná mýdlová lahvička se zacvakne do generátoru. Otevře se sama automaticky. Spolu s generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu. To zabezpečí, že mýdlo neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Ergonomická jednoduchá páka: tekuté mýdlo spadne přímo do ruky, kterou taháte za páku. Žádné kapání, což znamená, že umyvadlo i podlaha zůstanou čisté. Tryska se neucpe, ani když se dávkovač delší dobu nepoužívá. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkci. Rozměr: 93,6 x 120,4 x 354,2 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

14 Paradise Foam Slim Dávkovač mýdlové pěny Dávkovač mýdlové pěny z řady CWS ParadiseLine. Redukuje spotřebu až o 50% díky ready-to-use koncentrátu mýdlové pěny. Optický indikátor úrovně naplnění. Systém Click-in-Bottle a Easy-Cleaning ulehčují obsluhu. Paradise Foam Slim CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Foam Slim CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač mýdlové pěny Paradise Foam Slim: Náplň o obsahu 500 ml na 1250 dávek. Výměna náplně je nutná až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku obsahuje 160 dávek. Optický červený indikátor naplnění na přední straně minimalizuje nutnost obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z bezpečného, recyklovatelného syntetického materiálu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. CWS Koncentrát mýdlové pěny Paradise Foam 500 ml: Kosmeticky jemný mýdlový koncentrát. Pění se již uvnitř dávkovače. Dermatologicky testováno. Biologicky rozložitelný podle směrnic EU na kosmetické výrobky. Standard CWS typ karton = 12 náplní Mild CWS typ Neutral CWS typ Systém: Zapečetěná mýdlová lahev se zacvakne do generátoru. Otevře se automaticky. Spolu s pěnovým generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu, a to zabezpečí, že mýdlo neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Jemným přitažením páky se vytvoří dávka, která se napění přímo do dlaně, kterou páku taháte. Systém je mechanický, nepoužívá žádné napájení, proto je neustále funkční. Ekonomické využívání mýdla tak vytváří environmentální a cenově přátelskou alternativu. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkčnost. Rozměr: 80,6 x 110,4 x 328,8 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

15 Paradise Foam Universal Dávkovač mýdlové pěny Dávkovač mýdlové pěny z řady CWS ParadiseLine. Redukuje spotřebu až o 50% díky ready-to-use koncentrátu mýdlové pěny. Optický indikátor úrovně naplnění. Systém Click-in-Bottle a Easy-Cleaning ulehčují obsluhu. Paradise Foam Universal CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Foam Universal CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač mýdlové pěny Paradise Foam Universal: Náplň o obsahu 1000 ml na 2500 dávek. Výměna náplně až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku na 160 dávek. Optický červený indikátor naplnění na přední straně minimalizuje nutnost obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z bezpečného, recyklovatelného syntetického materiálu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. CWS Koncentrát mýdlové pěny Paradise Foam 1000 ml: Kosmeticky jemný mýdlový koncentrát. Pění se již uvnitř dávkovače. Dermatologicky testováno. Biologicky rozložitelný podle směrnic EU na kosmetické výrobky. Standard CWS typ karton = 12 náplní Mild CWS typ Neutral CWS typ Systém: Zapečetěná mýdlová lahev se zacvakne do generátoru a automaticky se otevře. Spolu s pěnovým generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu. To zabezpečí, že mýdlo neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Jemným přitažením páky se vytvoří dávka, která se napění přímo do dlaně. Systém je mechanický, nepoužívá žádné napájení, proto je neustále funkční. Ekonomické využívání mýdla tak vytváří environmentální a cenově přátelskou alternativu. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkčnost. Rozměr: 93,6 x 120,4 x 354,2 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

16 Paradise Foam NT Dávkovač mýdlové pěny - bezdotykový Bezdotykový dávkovač mýdlové pěny z řady CWS ParadiseLine. Bezdotykové dávkování mýdlové pěny se automaticky zastavuje a neodkapává. Redukuje spotřebu až o 50% díky ready-to-use koncentrátu. Kontrola elektronických funkcí, optický indikátor úrovně naplnění, Click-in-Bottle a Easy-Cleaning systémy ulehčují obsluhu. Pro mýdlový koncentrát 500 ml. Paradise Foam NT CWS kód (včetně předního bílého panelu) Paradise Foam NT CWS kód (bez předního panelu) CWS Dávkovač mýdlové pěny Paradise Foam NT: Bezdotykový dávkovač na náplň o objemu 500 ml na 1250 dávek. Výměna náplně je nutná až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku obsahuje 160 dávek. Ovládaný dvěma standardními alkalickými bateriemi (AM1 nebo LR14). Životnost přibližně 8000 cyklů. Elektronický displej se zelenou/červenou funkcí ve spodní části zásobníku informuje o stavu baterie. Optický indikátor úrovně naplnění Easy-Cleaning systém minimalizuje nutnost obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z bezpečného recyklovatelného syntetického materiálu. V nabídce vyměnitelné přední panely v atraktivních barvách. CWS Paradise koncentrát mýdlové pěny Paradise Foam 500 ml: Kosmeticky jemný mýdlový koncentrát. Pění se již uvnitř dávkovače. Dermatologicky testováno. Biologicky rozložitelný podle směrnic EU na kosmetické výrobky. Standard CWS typ karton = 12 náplní Mild CWS typ Neutral CWS typ Systém: Zapečetěná mýdlová lahvička se zacvakne do čerpadla a automaticky se otevře. Spolu s pěnovým generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu, která je chráněná od vnějších vlivů. Přiložená ruka aktivuje generátor, který vytvoří jemnou mýdlovou pěnu. Pokud odtáhnete ruku dříve, dávkování se zastaví. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače nejméně 170 mm nad vrchním okrajem umyvadla, přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo s alkalickými bateriemi (AM, LR14) a lahvičku s náplní. Zkontrolujte funkčnost. Rozměr: 93,6 x 311,4 x 320,2 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

17 Paradise Antibact Slim Dávkovač mýdlové pěny Antibact Dávkovač mýdlové pěny pro dezinfekci rukou z řady CWS ParadiseLine. Redukuje spotřebu až o 50%. Upravené dávky korespondují s doporučením VAH (Německá asociace aplikované hygieny). Vrchní kryt označený Antibact, zabraňuje záměně s jiným dávkovačem. Paradise Antibact Slim CWS kód (včetně bílého předního krytu) Dávkovač mýdlové pěny Antibact: Náplň o obsahu 500 ml na 330 dávek. Výměna náplně až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku na 40 dávek. Optický červený indikátor úrovně naplnění a Easy-Cleaning systém minimalizuje obsluhu. Bílý zadní panel stejně jako přední kryt jsou vyrobeny z bezpečného recyklovatelného syntetického materiálu. Důležité upozornění: Dávkovač je vhodný pouze na CWS mýdlovou pěnu Antibact. CWS Koncentrát mýdlové pěny Antibact 500 ml: Čistí a ošetřuje pokožku širokým spektrem mikrobiologických látek proti bakteriím a houbám (po 30 sekundách mytí rukou zničí 99,97% bakterií). Testované podle DIN-EN 1499 a VAH-certifikátů. Neobsahuje alkohol ani rozpouštědla, vysoce hydratační. Pěna je připravena již uvnitř dávkovače. Úplně biologicky rozložitelný. Antibact CWS typ karton = 12 náplní Systém: Zapečetěná mýdlová lahev se zacvakne do generátoru. Otevře se automaticky. Spolu s pěnovým generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou mýdlovou nádobu. To zabezpečí, že mýdlo neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Jemným přitažením páky se vytvoří dávka, která se napění přímo do dlaně. Systém je mechanický, nepoužívá žádné napájení, proto je neustále funkční. Ekonomické využívání mýdla tak vytváří environmentální a cenově přátelskou alternativu. Použití CWS Paradise Antibact: Zatáhněte 2x = 2x 0,8 ml. Natírejte pěnu na ruce a nechte působit alespoň 30 sekund. Umývejte pod teplou vodou alespoň 15 sekund. Pokud jste před použitím mýdlové pěny Antibact použili mýdlo na velmi znečištěné ruce, opláchněte si je nejprve pod teplou vodou po dobu 15 sekund. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkčnost. Rozměr: 80,6 x 110,4 x 328,8 mm (Š x H x V)

18 Paradise Handlotion Slim Dávkovač krému na ruce Dávkovač krému na ruce z řady CWS ParadiseLine. Dávkovač funguje na jednorázové lahvičky o obsahu 500 ml. Ergonomické jednoduché ovládání. Optický červený indikátor úrovně naplnění, Click-in-Bottle a Easy-Cleaning systémy ulehčují obsluhu. Paradise Handlotion Slim CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Handlotion Slim CWS kód (bez předního panelu) CWS Dávkovač krému na ruce Paradise Handlotion Slim: Verze Slim 500 ml na 800 dávek. Výměna náplně až po úplném vypotřebování, rezerva v zásobníku na 120 dávek. Optický červený indikátor naplnění na přední straně minimalizuje nutnost obsluhy. Bílý zadní panel je vyroben z antistatického syntetického materiálu. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Bezpečný, recyklovatelný syntetický materiál. CWS Krém na ruce 500 ml: Krém na ruce vyživuje pokožku, má diskrétní vůni. Dermatologicky testovaný, biologicky rozložitelný podle směrnic EU na kosmetické výrobky. CWS typ karton = 12 náplní Systém: Zapečetěná lahvička se zacvakne do generátoru a automaticky se sama otevře. Spolu s generátorem a zásobní nádržkou vytváří vzduchotěsnou nádobu. To zabezpečí, že krém neodkapává, neschne a nevytvoří se žádná plíseň či bakterie, ani pokud nebyl dávkovač použit delší dobu. Ergonomická jednoduchá páka: krém spadne přímo do ruky, kterou taháte za páku. Žádné kapání, což znamená, že umyvadlo i podlaha zůstanou čisté. Tryska se neucpe, ani když se dávkovač delší dobu nepoužívá. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Označte spodní okraj dávkovače přibližně 1050 mm od podlahy. Přiložte šablonu na dírky a hmoždinky. Upevněte vrchní vrut, zavěste dávkovač bez čerpadla, utáhněte vruty. Vložte čerpadlo a náplň. Zkontrolujte funkci. Rozměr: 80,6 x 110,4 x 328,8 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

19 Paradise SeatCleaner Dávkovač dezinfekčního prostředku SeatCleaner Manuální dezinfekce prkénka z řady CWS ParadiseLine. Rychlé řešení pro čistá prkénka. Jednoduše setřete špínu a bakterie použitím kousku toaletního papíru. Dezinfekční čistící prostředek se dávkuje v ekonomických dávkách. Paradise SeatCleaner CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise SeatCleaner CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač dezinfekčního protředku SeatCleaner: Bílý plastový dávkovač je vybavený tlačítkem na přední straně a dávkovacím čerpadlem. Plastový sáček s dezinfekcí se jednoduše vkládá do dávkovače, neprotéká. Patentované Clean-Click uzavírání zabezpečuje čisté naplnění a chrání náplň před vnějšími vlivy. Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Uzamykatelný. CWS Dezinfekční prostředek SeatCleaner 300 ml: Plastový sáček o obsahu 300 ml na 1500 dávek pro důkladné vyčištění povrchu (Německá společnost pro hygienu a mikrobiologii, a VAH certifikáty pro dezinfekci povrchů) s diskrétní vůní. Testované na pokožku i ostatní povrchy. Biologicky odbouratelný. CWS typ karton = 12 náplní Systém: Zatlačte na tlačítko a nadávkujte dezinfekční prostředek na kousek toaletního papíru, potom tímto navlhčeným papírem utřete sedátko. Přípravek rychle vyprchá, sedátko je okamžitě suché a může být použito. Diskrétní vůně zakryje nepříjemné pachy. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Přibližně 900 mm od podlahy. Pro rychlé upevnění odstraňte ochrannou fólii ze samolepící pásky. Pevně přitlačte dávkovač k povrchu. Upevněte dvěma šroubky a hmoždinkami. Rozměr: 86 x 120 x 210 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

20 Dávkovač Universal 1000 s pákou Dezinfekce rukou Vhodný pro jakoukoliv dezinfekci na alkoholové bázi. Dávkovač je plněný jednorázovými lahvemi podle evropských standardů. Nastavitelné dávkování. Dávkovač Universal 1000 CWS typ s pákou CEU C: nerezová páka, flexibilní syntetická nasávací trubička E: pumpa + rovná nasávací trubička, nerez U: vyměnitelná nerezová pumpa CWS Dávkovač Universal 1000: Zadní panel je vyrobený z matného stříbrného eloxovaného hliníku, stříkaný bílý nebo nerez. Viditelné části s matnou úpravou. Při čištění není potřeba žádné nářadí na odstranění dávkovače z plastové konzoly. Nerezová dávkovací pumpa je nenáročná na údržbu, s flexibilní plastovou nebo rovnou nerezovou nasávací trubičkou. Vhodný pro místa s omezeným prostorem. Výsuvná plnitelná U-verze. Nastavitelné dávkování (0,9 ml 1,2 ml 1,5 ml). Neprotéká. Systém: Dávkovač je speciálně navrhnutý pro použití na klinikách a v ambulancích lékařů. Vhodné pro jakoukoliv dezinfekci na alkoholové bázi. Tento dávkovač splní různé požadavky na operačních sálech, odděleních a jiných hygienicky čistých místech. Dávkovač je plněný jednorázovými lahvemi podle evropských standardů (1000 ml). Lahve jsou na přední straně označeny štítkem s informacemi o složení a návodem k použití. Náplň: Dezinfekce Antiseptikum 1 karton = 12 lahví á 1000 ml 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku. S vyměnitelným označením Tekuté mýdlo a Dezinfekce rukou. Všechny dávkovače jsou k dispozici s dlouhou nebo krátkou nerezovou operační pákou. Odstraňte dávkovač z nástěnného držáku a namontujte pomocnou část z balení. Zachovejte minimální vzdálenost. Vrchní prostor 4 cm, spodní 16 cm (verze C + E ). Nasuňte dávkovač z vrchu. Lahev vložte ze spodu. Dávkovač může být nainstalovaný z levé i pravé strany vodovodní baterie. Rozměr: C a E verze: 94 x 92 x 340 mm (Š x H x V) U verze: 94 x 90 x 310 mm (Š x H x V)

21 Průmyslové dávkovače

22

23 CWS Jumbo Průmyslový dávkovač čistícího gelu Abraziva Dávkovač pro velmi znečištěné ruce v oblasti řemesel a průmyslu. Robustní provedení proti poškození. Velká náplň 2000 ml na 2000 dávek. Ekonomické dávkování, viditelné snížení spotřeby prostředků na umývání rukou. Průmyslový dávkovač Jumbo CWS kód CWS Průmyslový dávkovač Jumbo: Zadní kryt je vyrobený z bílého antistatického syntetického materiálu. Odolný proti nárazu. Kovový obal s novým uzamykáním odolným vůči korozi. Průzor pro kontrolu stavu naplnění. Rezerva na 150 dávek. Jednorázové lahve o obsahu 2000 ml čistícího gelu = 2000 dávek. CWS Čistící abrazivní gel Intenzivní čistící gel se syntetickými granulemi a přírodními rozpouštědly pro mytí rukou, které je velmi účinné, avšak příjemné a šetrné k pokožce. Testovaný na saze, grafit, olej i kovový prach. Jemné syntetické granulky jsou lehčí než voda, proto gel zanechává sifon čistý, neusazuje se. Spláchne se v jakémkoliv dřezu či umyvadle a nezachytává se v potrubí. CWS typ karton = 8 lahví Systém: Jednorázová lahev je zároveň i zásobníkem. Čistící gel stéká přímo do velkého zásobníku, kde se tvoří rezerva. Po vyprázdnění lahve tak zbývá v zásobníku ještě 150 dávek. Jednoduché ovládání stlačením velkého modrého tlačítka. Dávkovač neprotéká. Přesné dávkování redukuje spotřebu čistícího gelu. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 4 vruty, 4 hmoždinky, 1 klíček Může být namontovaný hned vedle umyvadla, nejméně však 950 mm mezi podlahou a spodním okrajem dávkovače. Pokud dávkovače chcete namontovat přímo nad umyvadlo, dodržte minimální vzdálenost 120 mm mezi umyvadlem a spodním okrajem dávkovače. Rozměr: 101 x 130 x 332 mm (Š x H x V)

24 CWS Heavy Duty Průmyslový dávkovač textilních ručníků Mechanický dávkovač textilních ručníků vhodný pro průmyslové využití. Funguje bez napojení k elektřině, má automatický nasazovací systém pro rychlou výměnu rolí. Bezdotykové vtáhnutí použité části ručníkové role, stejně jako konce role. CWS Heavy Duty CWS kód (pouze v bílém provedení) CWS Dávkovač textilních ručníků Heavy Duty: Dávkovač textilních ručníků vysouvá dostatečně dlouhou část ručníkové role pro pohodlné utření rukou i paží. Díky své robustní konstrukci je zvláště vhodný pro oblasti průmyslu a řemesla. Úplně uzavřený, s pružinovým mechanismem, nenáročný na údržbu. Dvoukomorový systém hygienického oddělení čisté a použité části ručníku. Bezpečný recyklovatelný syntetický materiál. CWS Bavlněná textilní role: Maximálně savá bavlna, cca 200g/m², barva bílá nebo modrá, rozměr cca 35 x 0,27 m Systém: Jednoduchým zatažením za ručník se vysune z dávkovače potřebná dávka ručníku. Po použití se špinavá část automaticky vtáhne dovnitř. Čistá a použitá část jsou hygienicky oddělené a jsou použitelné pouze jednou. Patentovaný Easy-Loading systém ulehčuje a urychluje výměnu textilního ručníku a zabraňuje nesprávnému použití či manipulaci. 1. Koupě (lze objednat montáž) Upozornění: ke koupi je pouze zásobník, na textilní role je nutné sjednat službu výměny, jelikož role musí být rozvinuté a prané v profesionální prádelně a následně navinuté strojově. 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku. Spodní okraj zásobníku umístěte minimálně 1500 mm od podlahy. Přiložte šablonu pro vyvrtání na správné místo. Vložte vruty do hmoždinek, zavěste zásobník a dotáhněte vruty. Rozměr: 379 x 259 x 476 mm (Š x H x V)

25 Zásobníky na toaletní papír

26

27 Paradise Superroll Dávkovač toaletního papíru Superroll Dávkovač toaletního papíru z řady CWS ParadiseLine. Ekonomické řešení, kompletní využití toaletní role a nepřerušená náplň díky integrované rezervní roli. Jednoduchá obsluha. Paradise Superroll CWS kód Dávkovač toaletního papíru Superroll: Zadní panel je vyroben z antistatického syntetického bílého materiálu. Přední kryt s transparentním průhledem ke sledování stavu naplnění a krytem ve tvaru vlny pro lehký přístup k aktivní i rezervní roli. Rotační kontrolní mechanismus zabezpečuje kontrolované odvíjení. Délka papírových útržků může být určena individuálně. Strohé otupení na dávkovači lehce odřízne toaletní papír bez nebezpečí zranění. Systém: Použití velkých toaletních rolí prodlužuje interval výměny. Jakmile se spotřebuje 3/4 aktivní role, může se vyměnit za novou s tím, že se zbytek role přesune do oddělené části dávkovače a zůstává jako rezerva. Toaletní papír je ekonomický, protože nenechává žádné nevyužité části. Papír je neustále k dispozici. Náplň: Toaletní papír Superroll CWS kód balení = 6 ks 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 3 vruty, 3 hmoždinky, 1 klíček Spodní okraj dávkovače umístěte přibližně 750 mm od podlahy. Označte tři body a nasaďte hmoždinky. Namontujte zadní panel a dotáhněte vruty. Nainstalujte háček na rezervní roli. Funkce podávání role zabezpečuje, že máte papír stále k dispozici. Rozměr: 358 x 132 x 497 mm (Š x H x V)

28 Paradise Toiletpaper Dávkovač toaletního papíru na dvě roličky Dávkovač toaletního papíru pro dvě toaletní roličky z řady CWS ParadiseLine. Dávkovač drží dvě standardní roličky papíru. Zatímco první rolička je aktivní, druhá rolička se uvolní poté, co se první úplně spotřebuje. Problém s nadbytečnou roličkou je jednoduše a elegantně vyřešen posunutím spodního krytu. Uzamykatelný. Paradise Toiletpaper CWS kód (včetně bílého předního panelu) Paradise Toiletpaper CWS kód (bez předního panelu) Dávkovač toaletního papíru na dvě roličky Paradise Toiletpaper: Bílý zadní panel je vyroben z antistatického syntetického materiálu (sklolaminát). Možnost výměny předního panelu v moderních atraktivních barvách. Mechanismus uzamykání uvolňuje rezervní roličku, ve chvíli kdy se první úplně spotřebuje. Uzamykání proti neoprávněnému vniknutí. Vhodný pro dvě standardní roličky až do 1000 útržků. Systém: Dávkovač s připravenou náhradní roličkou toaletního papíru pomáhá snižovat potřebu obsluhy. Je uzamykatelný, náplně jsou chráněny před zloději či neoprávněným používáním. Rezervní rolička se nedá použít dříve, než se spotřebuje první. Posunutím spodního krytu odkryjete rezervní roli toaletního papíru a zároveň zakryjete prázdnou roličku. Doplňuje se vždy z prázdné strany. 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Vrchní okraj dávkovače přibližně 700 mm od podlahy. Rozměr: 266 x 182 x 174 mm (Š x H x V) Výběr barevných předních panelů: K dispozici také panely z limitované edice nebo s vlastním motivem (Active White) (Royal Red) (Black Pearl) (Forest Green) (Navy Blue) (Posh Purple)

29 Speciální produkty

30 CWS Clean Touch Hygienická klika Mechanická klika Clean Touch pro maximálně hygienický odchod z toalety. Montuje se na vnitřní stranu dveří. Díky jedinečnému systému převíjení jednorázové fólie přes kliku nabízí pro každého návštěvníka toalety vždy čisté uchopení. CWS Hygienická klika Clean touch CWS kód Mechanický zavírač dveří CWS kód Instalační sada venkovní CWS kód Montážní deska (nástavec na dveře) CWS kód CWS hygienická klika Clean Touch: Zadní část je vyrobena z bílého antistatického syntetického materiálu. Přední kryt ze stříbrného ABS plastu. Vyměnitelná kazeta s jednorázovou fólií zajistí až 2000 nových klik. Dvoukomorový systém zajišťuje hygienické oddělení čisté a použité části fólie v kazetě. Jednoduchá manipulace pomocí stisku nebo zatažení kliky. Díky senzoru se po použití fólie automaticky převine (lze nastavit 1 5 sekund). Funguje na 4 baterie LR 14. LED ukazatel stavu nabití baterií (cca převinutí) a docházející náplně (při zbývajících 250 porcí fólie). Hygiena bez nutnosti použití dezinfekce či kapaliny. Vyjímečný design je vhodný do jakéhokoliv prostoru. Uzamykatelný. CWS jednorázová fólie pro Clean Touch: Vyrobeno z 100% recyklovatelného materiálu. Kazeta s fólií obsahuje až 2000 porcí. Zajištění maximální hygieny díky dvoukomorovému systému oddělení čisté a použité části fólie. Výměna kazety je rychlá a jednoduchá. CWS typ karton = 20 ks 1. Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem s montáží a smluvně sjednanou službou dovozu náplní a servisu přístroje. Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku. Rozměr: 119 x 127 x 259 mm (Š x H x V)

31 Paradise CleanSeat Power a Universal Samočistící WC sedátko CWS CleanSeat zebezpečuje hygienickou čistotu WC sedadla po každém použití. Paradise CleanSeat Power CWS kód (elektrický a s připojením k vodě) Paradise CleanSeat Universal CWS kód (na baterie) Funkce: Proces čištění sedátka se spustí automaticky po každém použití WC. Hygienický uzávěr se vysune, nastříká vodu a dezinfekční prostředek na sedátko, které se potom otočí kolem celé své osy. Stěrač, který je vyrobený z vysoce flexibilního syntetického materiálu, odstraní jakoukoliv nečistotu, bakterie, vodu a čistící prostředek z povrchu sedátka bez zanechání jakýchkoliv zbytků. Čistící proces trvá přibližně 15 sekund, potom se uzávěr vtáhne do původní polohy. Hygienicky bezchybný a suchý povrch sedadla je připravený na použití pro další osobu. Navíc pro automatické spuštění čistícího procesu, verze CleanSeat Power a Universal nabízí senzor pro bezdotykovou aktivaci. Displej ukazuje aktuální stav systému. Upozornění: CWS CleanSeat Power může být nainstalovaný na standardních toaletách, mimo toalet se speciálním tvarem. verze Power: elektrické připojení 230V/50Hz (výkon pro větší výkonnost a častější použití) s integrovaným senzorovým zjišťovacím polem pro bezdotykové provedení. Značka CWS, kód verze Universal: funguje na baterie (univerzální pro běžné použití) s integrovaným zjišťovacím polem pro bezdotykové provedení. Značka CWS, kód Koupě (lze objednat montáž) 2. Pronájem servis je vykonávaný prostřednictvím CWS: údržba zařízení a doplnění dezinfekčního prostředku. Modul a instalační části jsou zabalené v krabicích. Paradise CleanSeat se instaluje přímo na toaletu. Místo běžného sedátka se namontuje hlavní modul Special-WC-Seat a čistící jednotka. Je nutné, aby technický personál CWS naměřil rozměry sedátka dříve, než se objedná montáž. Návod na montáž je ke stažení na Přípojka vody pro CWS CleanSeat Power Pro dodávku vody se nejčastěji používá ventil v rohu u stěny. Elektrické připojení pro CWS CleanSeat Power 2.třída ochrany zařízení, testované podle EN I Primární napětí: 230 V/ 50 HZ Druhotné napětí: 12 V (střídavý proud) Nepřetržitý výstup: 1,5 watt Maximální výstup: 10 watt Bezpečnostní transformátor montovaný podle DIN Ochrana proti vlhkosti: IPX5 (nepřetéká) Rozměr: 440 x 560 x 234 mm (Š x H x V)

32 Paradise Air Bar Osvěžovač vzduchu Revoluční osvěžovač vzduchu vhodný do každého prostoru. Díky svému atraktivnímu vzhledu a složení vůní ho můžete umístit prakticky kamkoliv: na WC, do umýváren, kanceláří, recepcí, chodeb i dalších veřejných prostor. Paradise Air Bar CWS kód Osvěžovač vzduchu Paradise Air Bar: Náplň o obsahu 80 ml zajistí provonění prostoru až na 3 měsíce. Díky tomu, že se do osvěžovače dají vložit 2 náplně najednou, provonění se tak prodlouží až na 6 měsíců bez potřeby obsluhy. Možnost nastavení intenzity 0 4. Při nastavení na stupeň 0 dojde k deaktivaci. Přístroj funguje na 2 ks baterie LR 14. Je vyroben z bílého bezpečného antistatického plastu. Možnost výměny předního barevného pruhu v moderních atraktivních barvách. Systém: Zapečetěné náplně se vloží do osvěžovače. Uzavřením přístroje sklopením vrchního krytu dojde k perforaci náplně na určeném místě a tím i k uvolnění vůně. Kontrolky na přední straně osvěžovače informují o potřebě výměny náplní a baterií. Pro kontrolu stavu naplnění není třeba zásobník otevírat. 1. Koupě - na základě objednávky. Osobní odběr nebo dovoz zásobníku a náplní na Vámi určené místo. Možnost montáže. 2. Pronájem zásobník je námi odborně namontován a na základě Abonentní smlouvy jsou v pravidelných intervalech dováženy náplně naší servisní službou. CWS vůně do osvěžovače Air Bar: Výběr z 9 druhů vůní. Všechny vůně obsahují neutralizátory. To jsou speciálně vyvinuté vůně, cílené na zápachy jako je kouř, pot, koupelnové a kuchyňské pachy. Posilují pozitivní vliv na atmosféru v místnosti, vytvářejí kladnou image firmy. 1 karton = 8 náplní Krabice se zabaleným dávkovačem, s příslušenstvím v sáčku: 2 vruty, 2 hmoždinky, 1 klíček Sweet Orange art Ocean Fresh art Silent Wood art Air Bar můžete umístit kdekoliv v prostoru, pouze dodržte minimální vzdálenost od stěny 2 cm a od stropu 10 cm. Rozměr: 326 x 82 x 86 mm (Š x H x V) Flower rain art Peach Heaven art Summer Sence art Forest Soul art Secret Spa art Magic Fruit art

33 Drátěný koš bílý na papírové ručníky Odpadkový koš 20 l, 60 l Drátěné odpadkové koše jsou vyrobeny z oceli. Koš může být položen na podlahu nebo připevněn na zeď pro snadnější úklid podlahy. Koš drátěný bilý 20 l Koš drátěný bilý 60 l CWS kód 302C CWS kód 301C Drátěný koš 20 l Rozměr: mm (Š x H x V) Drátěný koš 60 l Rozměr: mm (Š x H x V) Koupě (lze objednat montáž)

34 Paradise Paper Bin Odpadkový koš 23 l, 43 l Odpadkový koš z řady CWS ParadiseLine. Je vyroben z bílého plastu, s odnímatelným víkem a zapuštěným otvorem pro vhazování odpadu. Může být položen na podlahu nebo namontován na zeď. Moderní vzhled, zaoblené hrany jako ochrana proti možnému úrazu. Paradise Paper Bin 23 l CWS kód Paradise Paper Bin 43 l CWS kód Paradise Paper Bin 23 l Rozměr: mm (Š x H x V) Váha: 1.68 kg Paradise Paper Bin 43 l Rozměr: mm (Š x H x V) Váha: 2.10 kg Koupě (lze objednat montáž) Krabice se zabaleným košem, s příslušenstvím v sáčku. Odpadkové pytle: Možnost použití různých odpadkových pytle odlišných barev i rozměrů.

35 Lady Care Hygienický koš Lady Care Hygienický koš Lady Care slouží k uskladnění dámských hygienických vložek, které se následně likvidují prostřednictvím služby CWS. K dispozici mechanické nebo bezdotykové provedení. Paradise Lady Care CWS kód Držák na Lady Care mechanický CWS kód Držák na Lady Care bezdotykový CWS kód Hygienický gel do Lady Care CWS kód Lady Care: CWS hygienický koš Lady Care a CWS hygienický gel tvoří systém, který umožňuje uskladnění použitých hygienických vložek, dokud se nezlikvidují. Lady Care koše jsou navržené na interval služby maximálně 4 týdny. Lady Care koše mohou být postavené na podlaze nebo instalovány s držákem na zeď. Mohou být mechanické nebo bezdotykové. Mechanické provedení znamená, že vrchní kryt se otvírá ručně a zavírá automaticky vlastní vahou. Při bezdotykovém provedení uživatelka aktivuje vrchní kryt přiložením ruky k senzoru ve vzdálenosti 1 7 cm. Vrchní kryt se otevře automaticky a zavře se přibližně po 3 sekundách. Přístroj funguje na baterie LR14, které vydrží přibližně rok, což je asi 7000 otevření. Stav bezdotykového zařízení se ukazuje na LED displeji. Služba: CWS Lady Care je výhradně produktem CWS služeb. Lady Care není možné z bezpečnostních důvodů zakoupit. Je nutné sjednat službu výměny. Zákazník si vybere intervaly výměny dávkovače (každý týden, 2 týdny, 4 týdny). Všechny potřebné služby spojené s manipulací s košem musí být vykonány servisním technikem CWS, který ve vybraném intervalu přijede a vymění plný koš Lady Care za prázdný. O nic se nemusíte starat. Hygienické koše jsou vyprazdňované a vymývané výlučně v zařízeních CWS. Rozměr: 345 x 200 x 535 mm (Š x H x V)

36 CWS souprava na WC bílá závěsná Praktická WC souprava v bílém provedení. Může být namontovaná na zeď nebo postavená na zem. Odkapávací nádoba je vyjímatelná pro snadné čištění. Tvarovaný kryt umístěný na rukojeti kartáče přesně zapadá do otvoru na odkapávací nádobě, a tím zabraňuje nepříjemnému pohledu do nádoby a úniku případného zápachu. Vyrobena z pevného plastu odolného proti poškození. CWS souprava na WC bílá CWS kód (pouze v bílém provedení) Koupě (lze objednat montáž) Krabice se zabalenou soupravou a montážním materiálem. Doporučujeme namontovat cm od podlahy Rozměr: 140 x 130 x 345 mm (Š x H x V) CWS souprava na WC nerezová závěsná Kvalitní WC souprava v nerezovém provedení. Může být namontovaná na zeď nebo postavená na zem. Odkapávací nádoba je vyjímatelná pro snadné čištění. Hlava kartáče je vyměnitelná. Speciální odkapávací nádoba může být umístěna na pravé i levé straně WC. Vyrobena z česané nerezové oceli odolného proti poškození. Elegantní vzhled. CWS souprava na WC nerezová CWS kód Koupě (lze objednat montáž) Krabice se zabalenou soupravou a montážním materiálem. Doporučujeme namontovat cm od podlahy Rozměr: 85 x 100 x 360 mm (Š x H x V)

37 mm 845 mm 240 mm 240 mm mm

38 Společnost CWS-boco korporátní vizitka

39 CWS-boco Česká republika s.r.o. Do Čertous 2635/20 CZ Praha 9 Horní Počernice Telefon Fax info@cws-boco.cz

Nerez. elegantní, odolný

Nerez. elegantní, odolný Nerez elegantní, odolný Paradise Stainless Steel Dry Slim Dávkovač textilních ručníků nerez Mechanický dávkovač textilních ručníků z řady CWS ParadiseLine Stainless Steel. Funguje bez připojení k elektřině.

Více

BASIC CWS Paradise Dry vč. bílého panelu (je součástí balení) zásobník na bavlněné ručníky v rolích Kč

BASIC CWS Paradise Dry vč. bílého panelu (je součástí balení) zásobník na bavlněné ručníky v rolích Kč CWS-boco Česká republika s.r.o., Do Čertous 2635/20, hala D1, 193 00 Praha 9, Horní Počernice tel.:233 37 95 37, 233 37 65 31, GSM brána 603/42 39 06, Fax: 233 37 65 12 www.cws-boco.cz Ceník platný od

Více

HYGIENICKÉ SYSTÉMY KVALITA SORTIMENT PROFESIONALITA

HYGIENICKÉ SYSTÉMY KVALITA SORTIMENT PROFESIONALITA HYGIENICKÉ SYSTÉMY KVALITA SORTIMENT PROFESIONALITA OBSAH SANITÁRNÍ SYSTÉMY KOVOVÉ VENCL VENCL Produktová řada PRIM.............................. 5 VENCL Produktová řada CLASSIC..........................

Více

Světová novinka. XIBU sensemoistcare. intelligent balanced unique. Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír. caremousse. toaletní papír vlhčený.

Světová novinka. XIBU sensemoistcare. intelligent balanced unique. Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír. caremousse. toaletní papír vlhčený. Světová novinka toaletní papír vlhčený pěnou caremousse intelligent balanced unique XIBU sensemoistcare Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír Dávkovač pro vlhčení toaletního papíru. Pocit čistoty jako

Více

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky www.tork.cz Protože moderní toaleta si zaslouží luxus. Tork představuje řadu luxusních hliníkových zásobníků určenou pro toalety s potřebou maximální hygieny

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 B2C ceník č. 2/2015 platnost 1. 6. 30. 9. 2015 aktualizace 1. 6. 2015 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0, TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0,

TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0, TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0, Číslo artiklu KatalogovéPopis artiklu PC EUR 311042 2100 TOALETNÍ PAPÍR TORK UNIVERSAL konvenční role T4 0,38 311186 3065 TOALETNÍ PAPÍR TORK PREMIUM T4 3vr konvenční role 0,41 0311275-01 10840 Ubrousky

Více

UTĚRKY TORK. Utírání. Čištění. Leštění

UTĚRKY TORK. Utírání. Čištění. Leštění UTĚRKY TORK Utírání Čištění Leštění STOJANY Jsou vyrobeny z robustní konstrukce a odolného materiálu. Na velké role, utěrky dávkuje spolehlivě a bezpečně díky ozubení. Ke stojanu můžete připevnit držák

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 B2C ceník č. 2/2014 platnost 1. 4. 30. 6. 2014 aktualizace 1. 4. 2014 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013 ceník č. 4/2013 platnost 1. 10. 31. 12. 2013 aktualizace 1. 10. 2013 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

Bezdotykový koš Helpmation Model: GYT 6-2 GYT 8-2 GYT 12-2

Bezdotykový koš Helpmation Model: GYT 6-2 GYT 8-2 GYT 12-2 Návod k obsluze CZ Bezdotykový koš Helpmation Model: GYT 6-2 GYT 8-2 GYT 12-2 Bezpečnostní instrukce Před používáním koše si pečlivě přečtěte návod a řiďte se instrukcemi v návodu. Baterie vkládejte do

Více

HP 9531S-04 HP 9531S-M-04 HP 9531S-DR-04. Hygienicky program

HP 9531S-04 HP 9531S-M-04 HP 9531S-DR-04. Hygienicky program hygienicky program HP 9531S-04 HP 9531S-M-04 HP 9531S-DR-04 Hygienicky program Hygienicky program HP 9531S-M-04 Bezdotykový zásobník na tekuté mýdlo. Objem zásobníku 1000ml. Barva: Stříbrná metalická.

Více

Ecogum. Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček

Ecogum. Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček Ecogum Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček Profesionální revoluční systém ODSTRAŇOVÁNÍ ŽVÝKAČEK Velice snadné použití, komfortní batoh umožňující obsluze svobodu pohybu. Výhody technologie

Více

tel/fax/záznam : 317 701 563 mobil : 602 466 513 kód název-popis cena/ks 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 0,4 l

tel/fax/záznam : 317 701 563 mobil : 602 466 513 kód název-popis cena/ks 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 0,4 l Dávkovače tekutého mýdla / na nalévané mýdlo / 53050 JOFEL - nerez FUTURA - mat 1,0 l 1290,00 84000 JOFEL kouř. plast - AZUR 0,4 l 340,00 82000 JOFEL kouř. plast - AZUR 1,0 l 460,00 60851 Dávkovač tek.mýdla,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Model: GYT30-5 GYT40-5 GYT50-5. Bezdotykový koš Helpmation

NÁVOD K OBSLUZE. Model: GYT30-5 GYT40-5 GYT50-5. Bezdotykový koš Helpmation CZ NÁVOD K OBSLUZE Model: GYT30-5 GYT40-5 GYT50-5 Bezdotykový koš Helpmation BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Před používáním koše si pečlivě přečtěte návod a řiďte se instrukcemi v návodu. Baterie vkládejte do

Více

Pro své klienty má firma Metsä Tissue připravenou širokou škálu hygienických produktů a dávkovačů, které jsou prodávány pod značkou Katrin.

Pro své klienty má firma Metsä Tissue připravenou širokou škálu hygienických produktů a dávkovačů, které jsou prodávány pod značkou Katrin. Katalog výrobků Katrin. At Hand. Metsä Tissue je jedním z největších dodavatelů hygienických papírů a dávkovacích systémů. Odběrateli našich produktů jsou jak individuální, tak institucionální klienti.

Více

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou

Zdravotnictví Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou Kvalita zdravotní péče začíná dobrou hygienou 41 Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Zajištění péče o pacienty, návštěvníky i personál znamená, že musíte zavést vysoké hygienické standardy. To,

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017 ceník č. 1/2017 platnost 1. 1. 30. 6. 2017 aktualizace 1. 1. 2017 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více

Ceník CWS platný od 1.1.2008

Ceník CWS platný od 1.1.2008 Strana1 z 6 CWS Čechy s.r.o., Heřmanova 44, Praha 7, 170 00 tel.:233 37 95 37, 233 37 65 31, GSM brána 603/42 39 06, Fax: 233 37 65 12 www.cwscz.cz Ceník CWS platný od 1.1.2008 Přístroje - základní řada

Více

dodavatel kvalitních materiálů na výrobu nábytku, oken a dveří 1

dodavatel kvalitních materiálů na výrobu nábytku, oken a dveří 1 na výrobu nábytku, oken a dveří 1 2 na výrobu nábytku, oken a dveří PŘÍSLUŠENSTVÍ K VESTAVĚNÝM ODPADKOVÝM KOŠŮM 59-311229 BEZPEČNOSTNÍ KOŠ HAILO 18L Safety-Kit: - 1 kg hasící přístroj - protipožární deka

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura ČPHP - 009-2015 Vyplní uchazeč (po vyplnění se buňka podbarví žlutou barvou) Priloha_1_KS_technicka_specifikace_CPHP-009-2015 [DOPLNÍ UCHAZEČ] Položka Název Množství Měrná jednotka [MJ] Popis Fakturace

Více

Hygiena. Číslo 1 v elektronických zásobnících

Hygiena. Číslo 1 v elektronických zásobnících Hygiena Číslo 1 v elektronických zásobnících enmotion Classic dávkovač ručníků enmotion Impulse dávkovač ručníků enmotion Water resistant dávkovač ručníků enmotion nerezový dávkovač ručníků enmotion role

Více

Poznámka U některých zapojení s funkcí interkomu je nutné přerušit drátovou propojku svorek 6-10 uvnitř telefonu.

Poznámka U některých zapojení s funkcí interkomu je nutné přerušit drátovou propojku svorek 6-10 uvnitř telefonu. Domovní telefon 33 Domovní telefon 33 spojuje tradiční spolehlivost výrobků značky URMET DOMUS s vynikajícím vzhledem renomovaných návrhů architekta Michele de Lucchiho. Telefon patří do nové typové řady

Více

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky TORK - ručníky. Zásobníky TORK - mýdla. Zásobníky TORK - wc papír

Toaletní papír. Role, utěrky, doplňky. Mýdla, osvěžovače. Zásobníky TORK - ručníky. Zásobníky TORK - mýdla. Zásobníky TORK - wc papír Toaletní papír str. 8-9 Role, utěrky, doplňky str. 0 - Ručníky str. Mýdla, osvěžovače str. Zásobníky TORK - ručníky str. 7 Zásobníky TORK - mýdla Zásobníky TORK - wc papír Zásobníky LOTUS - ručníky str.

Více

Značka Katrin vždy na dosah ruky

Značka Katrin vždy na dosah ruky KATALOG VÝROBKŮ 2013 Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů

Více

Katalog 2005/2006. platnost od 1. 10. 2005. Hygienické systémy

Katalog 2005/2006. platnost od 1. 10. 2005. Hygienické systémy Katalog 2005/2006 platnost od 1. 10. 2005 Hygienické systémy OBSAH SANITÁRNÍ SYSTÉMY KOVOVÉ... 3 BOBRICK... 3 produktová řada Classic... 4 produktová řada Contura... 10 produktová řada Trimline... 13 produktová

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Hygiena a design v centru zájmu Čistota s doplňky PLAN značky KEUCO Každodenní hygiena je důležitá, abychom si udrželi dobré zdraví. Všude, kde se setkává mnoho lidí, kteří si podávají ruce, dotýkají se

Více

Montážní návod "KARES".

Montážní návod KARES. Montážní návod "KARES". Obsah montážního balíčku KARES 1 3 ks hmoždinek 3 ks šroubů 1 ks menšího vodícího pouzdra 1 ks většího vodícího pouzdra 1 ks těsnícího kroužku 1 ks těsnící membrány 2 ks zajišťovacího

Více

NAŠE ŘEŠENÍ DOSTUPNÉ NA TRHU OD BŘEZNA 2015

NAŠE ŘEŠENÍ DOSTUPNÉ NA TRHU OD BŘEZNA 2015 NAŠE ŘEŠENÍ SCOTT MAX Systém Nové 350m SCOTT MAX Papírové ručníky v roli a Zásobník na papírové ručníky v roli dávkující 25cm útržky byly navrženy k tomu, aby pomohly optimalizovat spokojenost zákazníka,

Více

TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé

TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé TOALETNÍ PAPÍRY jednovrstvé FLOWERS STANDARD 200 4 FLOWERS STANDARD 200 9 rodinné balení FLOWERS CLASSIC 4 FLOWERS CLASSIC WHITE 4 212001 212002 214001 214006 jednovrstvý toaletní papír 200 útržků jednovrstvý

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ceník č. 2/2018 platnost 1. 7. 31. 12. 2018 aktualizace 1. 7. 2018 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PROGRAM PÉČE O POKOŽKU Výrobky Americol pro péči o pokožku:

Více

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS Toaletní nástavec Molett 30522 / 30532 Návod k použití Datum poslední revize: 02/208 ÚVOD Toaletní nástavec Molett je zdravotnický prostředek ve shodě se směrnicí 93/42/EHS pro zdravotnické prostředky.

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ OBSAH PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ 8 PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ 1. Rozbalení a kontrola Po vybalení

Více

Značka Katrin vždy na dosah ruky

Značka Katrin vždy na dosah ruky Výrobní závod v Krapkowicích naše fi lozofi e v akci Nejmodernější závod papírenského průmyslu v Evropě Odpovědnost a udržitelnost jsou důležité pro každý krok na naší cestě, od lesů až po spotřebitele.

Více

TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách

TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách TOI now. Užijte si svobodu s WC přívěsem zcela nezávislým na přípojkách ENJOY A GREEN PRODUCT TOI NOW WC PŘÍVĚS/TOALETNÍ PŘÍVĚS 3 Perfektní pomocník pro vaši akci. Milujete nevšednost. Toužíte po nezávislosti

Více

Specifikace zboží Množství Cena bez DPH (Kč) Položka č. Název položky (specifikace - druh, materiál, barva, určení apod.) jednotka celkem jednotková celková TOALETNÍ POTŘEBY, RUČNÍKY 1 toaletní papír do

Více

Pouze čisté ruce dokážou pomoci

Pouze čisté ruce dokážou pomoci Tork - péče o ruce Pouze čisté ruce dokážou pomoci Chraňte své zdraví a zabraňte šíření infekcí Zdravé ruce potřebují péči Proč mnoho zdravotních odborníků vnímá slovo dodržování negativně? Udělat si čas

Více

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Profesionální systém v zákulisí Víme, co potřebujete Splníme požadavky Vašich zákazníků Vaši hosté dnes kladou stále vyšší nároky na rozsah a celkovou

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu Novinka Geberit AquaClean Mera nasazuje v každém ohledu laťku hodně vysoko,

Více

Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na

Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na Designová otopná tělesa: Upozornění: Od 1.8.2016 změna technických údajů u B-20. INDIVIDUÁLNÍ TEPELNÝ KOMFORT I BYDLENÍ Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na www.kermi.cz.

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA Údaje o stavbě B. Údaje o stavebníkovi C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...

OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA Údaje o stavbě B. Údaje o stavebníkovi C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... SOUz Chvaletice - rekonstrukce sociálního zařízení OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA... 4 A. Identifikační údaje... 4 Údaje o stavbě... 4 B. Údaje o stavebníkovi... 4 C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...

Více

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papír Papírové role, utěrky 206. Kosmetické ubrousky 207. WC doplňky, hygienické sáčky 208

PAPÍROVÝ PROGRAM. Toaletní papír Papírové role, utěrky 206. Kosmetické ubrousky 207. WC doplňky, hygienické sáčky 208 PAPÍROVÝ PROGRAM Toaletní papír 0-0 Papírové role, utěrky 0 Kosmetické ubrousky 07 WC doplňky, hygienické sáčky 08 Osvěžovače, dezinfekce 09 Zásobníky WEPA 0 - Zásobníky LUCART - 7 Zásobníky TORK 8 - Zásobníky

Více

P ř í s l u š e n s t v í. Informace o cenách Teplovodní vytápění. W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění

P ř í s l u š e n s t v í. Informace o cenách Teplovodní vytápění. W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění B24-S rovné Informace o cenách Výhody výrobku: Obsah dodávky: P ř í s l u š e n s t v í W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění W Přípojky směřují dolů, rozteč připojení závisí na stavební délce

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení 1 Projekt: Číslo projektu: Energetické zdroje pro 21. století CZ.1.11/3.4.00/42.01656 1) Hygienické zařízení H01 Odpadkový koš nástěnný kapacita / objem: min. 34 l rozměry: cca 300 x 520 x 270 mm vlastnosti:

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ceník č. 1/2018 platnost 1. 1. 30. 6. 2018 aktualizace 1. 1. 2018 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více

P r o v e d e n í. P ř í s l u š e N S T V í. Informace o cenách Teplovodní vytápění

P r o v e d e n í. P ř í s l u š e N S T V í. Informace o cenách Teplovodní vytápění Informace o cenách Teplovodní vytápění P r o v e d e n í Provedení L s drážkou + termostatickým regulátorem vlevo Provedení R s drážkou + termostatickým regulátorem vpravo Provedení E bez drážky, s termostatickým

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ OBSAH PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ 8 PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ 1. Rozbalení a kontrola Po vybalení

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ

Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ MOBILIÁŘ A HYGIENICKÉ POMŮCKY - STANDARDY Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ TV - TRUHLÁŘSKÉ VÝROBKY TV1 - Kuchyňské a pracovní linky - celkové rozměry sestav

Více

ZÁSUVKOVÉ KOMBINACE - NÁSTĚNNÉ materiál pouzdra: vysoce odolný plast, chráněno proti stříkající vodě IP44, prodrátováno, zásuvky s ochranným kolíkem, každá kombinace vybavena standardně připojovací svorkovnicí

Více

Sklopné kotle - SMARTLine

Sklopné kotle - SMARTLine Sklopné kotle Electrolux patří svými specifickými vlastnostmi; velká kapacita, špičkový výkon, přesné motorové sklápění, komfortní elektronika atd.; k zařízením s maximálním užitkem pro provozovatele.

Více

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka Modulární víceučelová filtrační jednotka FilterMax DF je efektivní a kompaktní řešení problémů s prachem a dýmy. Filtr FilterMax DF zvládá znečištění ovzduší ze strojírenského průmyslu, stejně jako nevýbušný

Více

Geberit AquaClean. Obsah. Katalog výrobkù 2010/2011 99. Popis systému... 100. Závěsné WC... 101. Závěsné WC s nádržkou na omítku...

Geberit AquaClean. Obsah. Katalog výrobkù 2010/2011 99. Popis systému... 100. Závěsné WC... 101. Závěsné WC s nádržkou na omítku... Obsah Popis systému............................................................... 100 Závěsné WC................................................................. 101 Závěsné WC s nádržkou na omítku...............................................

Více

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny.

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. H a n d y Tu r b o S 3 1 5 1 N á v o d k p o u ž i t í Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. Tento výrobek musí být sestaven a obsluhován pouze podle zde uvedených pokynů. Je určen pouze

Více

DROGÉRIA CENA BEZ DPH STRANA TYP NÁZOV POPIS

DROGÉRIA CENA BEZ DPH STRANA TYP NÁZOV POPIS DROGÉRIA STRANA TYP NÁZOV POPIS CENA BEZ DPH 251 B2034 ISOFA MAX GEL gelová mycí pasta na ruce, 450g 1,26 251 B2035 ISONA ECO mycí pasta na ruce, 500g 0,65 251 B3094 SAVO PROFI tekutá pasta na znečištěné

Více

Odkalovací filtr FSMad

Odkalovací filtr FSMad Leden 2014 objednací kód FSMadxx.200 (typ F76S) Odkalovací filtr FSMad JEMNÝ FILTR SE ZPĚTNÝM PROPLACHEM Použití KATALOGOVÝ LIST Filtry se zpětným proplachem zajišťují nepřetržitou dodávku filtrované vody.

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

Návod k instalaci. Myčka nádobí

Návod k instalaci. Myčka nádobí Návod k instalaci Myčka nádobí 1 1 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu Vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel a najít

Více

JOLLY OBLAST INSTALACE TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY JOLLY PŘÍNOSY A VLASTNOSTI PATROVÉ BUDOVY. Centrální jednotka s prachovým vakem

JOLLY OBLAST INSTALACE TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY JOLLY PŘÍNOSY A VLASTNOSTI PATROVÉ BUDOVY. Centrální jednotka s prachovým vakem PATROVÉ BUDOVY Centrální jednotka Jolly byla konstruována tak, aby splňovala veškerá kritéria centrálního vysavače, avšak bez použití potrubní sítě. Jolly je skvělým řešením pro instalace v dokončených

Více

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena 10 Moderní řada zásobníků Tork Elevation v univerzální bílé a elegantní černé barvě Vám nabízí širokou paletu funkcí zajišťujících moderní a efektivní řešení

Více

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055 Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko Návod k použití Dezinfekční zařízení GERMID Typy: V015, V025, V030, V055 Obsah: 1. Úvod 2. Princip UV záření 3. Technický popis zařízení 4. Instalace a montáž 5. Provozní

Více

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek Montáž a obsluha dveřního zámku ABUS TSS550 I. Obsah balení II. Všeobecná upozornění III. Možnosti použití TSS550 IV. Nářadí pro montáž V. Nastavení směru uzamykání VI.

Více

Dávkovače mýdla a saponátu

Dávkovače mýdla a saponátu novinka Dávkovače mýdla a saponátu Komfort a elegance v každém detailu Spolehlivý dávkovací mechanismus Materiál z nerezavějícího kovu Vhodné i pro tělovou kosmetiku Úspora přípravků Snadné plnění Výhradní

Více

Dodatek č. 1. ke kupní smlouvě č. SK/OHMS/050/15 ze dne

Dodatek č. 1. ke kupní smlouvě č. SK/OHMS/050/15 ze dne Dodatek č. 1 KUJCP00S5PZX ke kupní smlouvě č. SK/OHMS/050/15 ze dne 26. 2. 2015 Služba, výrobní družstvo se sídlem Fráni Šrámka 2, 370 21 České Budějovice zastoupeno Janem Fialou, předsedou družstva IČ

Více

Osobní hygiena. DINTEC CZ s.r.o. Olomoucká 1190/77 627 00 Brno. tel.: +420/530 502 496 fax: +420/530 502 497 e-mail: office@dintec.

Osobní hygiena. DINTEC CZ s.r.o. Olomoucká 1190/77 627 00 Brno. tel.: +420/530 502 496 fax: +420/530 502 497 e-mail: office@dintec. Osobní hygiena Linea PIÚ - Lavamani in Pasta Nejpoužívanější profesionální čistič rukou, který si dlouhodobě uchovává svoje specifické vlastnosti. Svoji oblibu si získal vysokou čistící silou a velmi nízkou

Více

Hlavní součástí tohoto výrobku je sběrná nádoba, která může být instalována třemi různými způsoby:

Hlavní součástí tohoto výrobku je sběrná nádoba, která může být instalována třemi různými způsoby: NÁDOBA NA ÚSPORNÉ KOMPAKTNÍ ZÁŘIVKY A VÝBOJKY NÁDOBA NA ÚSPORNÉ KOMPAKTNÍ ZÁŘIVKY A VÝBOJKY 1. Popis a použití: Sběrná nádoba je určena pro sběr úsporných kompaktních zářivek a výbojek. Uplatnění může

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU OBSAH strana 1.Funkce 2 2.Informace o provedení venkovní kamery 2 3. Informace o provedení vnitřního monitoru 2 4. Instalace vnitřního monitoru 3

Více

Výrobník nápojového ledu ZP-15

Výrobník nápojového ledu ZP-15 Návod k používání Výrobník nápojového ledu ZP-15 ELKTRICKÝ VÝROBNÍK LEDU ZP - 15 Důležité provozní požadavky: - Teplota vzduchu 10º C - 40º C - Teplota vody 5º C - 20º C - Kapacita výroby ledu 15kg/24h

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 12 12 65 Základní charakteristiky měřícího přístroje Tento měřící přístroj (tester fází) je vybaven 3 funkcemi: Kontrola sledu fází Zjištění směru otáčení motorů Indikace přerušení

Více

Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti

Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti 7 Toalety a umývárny Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Naše prověřené a otestované kombinace vám umožní snadný výběr, protože jsou založeny

Více

D15S. Redukční ventil tlaku. Návod na montáž a údržbu. Pokyny uchovejte pro pozdější použití!

D15S. Redukční ventil tlaku. Návod na montáž a údržbu. Pokyny uchovejte pro pozdější použití! D15S Návod na montáž a údržbu Pokyny uchovejte pro pozdější použití! Redukční ventil tlaku 1. Bezpečnostní pokyny 1. Postupujte podle pokynů k instalaci.. Přístroj používejte pouze k využití, pro které

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

Informace o cenách Teplovodní vytápění

Informace o cenách Teplovodní vytápění B20-S rovné Informace o cenách Výhody výrobku: Obsah dodávky: W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění W Připojení zdola, rozteč připojení dle stavební délky W Možnost provozu přídavného elektrického

Více

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Vážení uživatelé, děkujeme Vám, že jste si vybrali produkt od společnosti Anadem Europe, která se zaměřuje na moderní LED osvětlovací techniku, LED světelné

Více

V-JET automatický osoušeč rukou

V-JET automatický osoušeč rukou V-JET automatický osoušeč rukou Upozornění a pokyny Instalace Obsluha Údržba Záruka - 1 - V-JET automatický osoušeč rukou Popis spotřebiče Osoušeč slouží výhradně k osoušení rukou silným proudem vzduchu,

Více

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII LED stropní svítidlo cs Návod k montáži 94521AB0X1VIII 2017-09 Vážení zákazníci, 2 světlejší LED bodovky Vašeho nového stropního svítila lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné

Více

T-BOX OBLAST INSTALACE. TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY T-Box PŘÍNOSY A VLASTNOSTI OBYTNÉ PROSTORY. IP stupeň ochrany

T-BOX OBLAST INSTALACE. TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY T-Box PŘÍNOSY A VLASTNOSTI OBYTNÉ PROSTORY. IP stupeň ochrany OBYTNÉ PROSTORY T-BOX Centrální jednotka T-Box byla konstruována pro byty v patrových budovách a pro všechny situace, kde je kladen důraz na estetiku instalace. Z tohoto důvodu jsou všechna přípojení,

Více

I J. Rozpis zařízení - přehled zařízení v objektech. Děčínská čp. 389, Česká Lípa. Děčínská čp. 413, Česká Lípa. část 3.1 VZ Příloha č. 1.

I J. Rozpis zařízení - přehled zařízení v objektech. Děčínská čp. 389, Česká Lípa. Děčínská čp. 413, Česká Lípa. část 3.1 VZ Příloha č. 1. Příloha č. 1.1a) SoD Rozpis zařízení - přehled zařízení v objektech objekt WC pisoáry sprchy umyvadla kuchyňky I J K Děčínská čp. 389, Česká Lípa okna vč. parapetů v m 2 počet kanc. židlí 6 2 2 5 0 193,47

Více

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie Standardní technické specifikace Otočný disk: Ø 1,650 mm / Ø 1,800 mm / Ø 2200 mm Maximální velikost palety: 1,100 x 1.200 mm pro Ø

Více

SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE

SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE SCHOLATAB s.r.o. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ ČIŠTĚNÍ & HYGIENY PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE PÉČE O RUCE OPTIMÁLNÍ HYGIENA RUKOU Systémové řešení DEB PÉČE O POKOŽKU PÉČE O RUCE OPTIMÁLNÍ HYGIENA RUKOU Hygiena rukou. Jedním

Více

Dávkovač ledu Uživatelská příručka

Dávkovač ledu Uživatelská příručka Dávkovač ledu Uživatelská příručka -Rozbalení -Instalace -Spuštění a kontrola funkcí -Ošetření -Diagnostika závad Rozbalení Přístroj je zabalen v papírovém kartonu.zajištěn pásky.nejprve zkontrolujte neporušenost

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

Instrukce pro montáž koupelnových umyvadlových skříněk

Instrukce pro montáž koupelnových umyvadlových skříněk Instrukce pro montáž koupelnových umyvadlových skříněk Požadavky pro montáž Zeď pro montáž musí být správně vyztužená a nesmí být ze sádrokartonu (pokud je ze sádrokartonu, je nutno zajistit podpěru zadní

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

NOVINKA. Koupelnová série

NOVINKA. Koupelnová série NOVINKA Koupelnová série Přehled sortimentu KERAMIKA NÁBYTEK Nabídku podomítkových modulů naleznete na straně 214. K sérii Tigo doporučujeme zrcadla Clear, které najdete na straně 197 a zrcadla Cubito,

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA TEKUTÉ MÝDLO SNĚŽENKA Tekuté mýdlo ph neutrální, které je obohaceno glycerinem, pro čisté, hebké a voňavé ruce. 10010 LAVON tekuté mýdlo

Více

Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest Maximální kontrola v minimálním čase

Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest Maximální kontrola v minimálním čase Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest 5000 Maximální kontrola v minimálním čase 3. Koncepce produktu (1/3) Dräger Alcotest 5000 je bezkontaktní zařízení pro rychlé testování pro policejní, komerční a průmyslové

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90)

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90) 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50,

Více

Dávkovací čerpadla - INVIKTA

Dávkovací čerpadla - INVIKTA Dávkovací čerpadla - INVIKTA SLOŽENÍ SYSTÉMU 1 Šroubení výtlaku 2 Šroubení sání 3 Sací ventil Otočný regulátor otáček Vstup pro napájecí kabel Vstup senzoru hladiny 7 Nástěnná konzole OBSAH BALENÍ INVIKTA

Více