Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob"

Transkript

1 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Identi kační číslo otisk podacího razítka nančního úřadu 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné 0 ) opravné Počet podílových fondů, jejichž majetek je obhospodařován Důvody pro podání dodatečného daňového přiznání zjištěny d 0 Kód rozlišení typu přiznání Zdaňovací období podle a písm. ) zákona Počet příloh II. oddílu Počet zvláštních příloh ) Počet samostatných příloh ) P IZNÁNÍ k dani z p íjm právnických osob podle zákona. 5/ Sb., o daních z p íjm, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) za zda ovací období bo za období, za které se podává da ové p iznání od do I. ODDÍL údaje o ovi 05 Název právnické osoby (podílového fondu ), fondu penzijní společnosti ) ) 0 Sídlo právnické osoby a) ulice a číslo orientační, část obce a číslo popisné b) obec c) PSČ d) stát/kód státu e) číslo telefonu f) číslo faxu 0 Bankovní spojení 0 Přiznání zpracoval a předložil daňový poradce ) 0 Plná moc daňového poradce k zastupování uložena u nančního úřadu d ) 0 Zákonná povinnost ověření účetní závěrky auditorem ) Účetní závěrka bo přehledy o majetku a závazcích a o příjmech a výdajích, přiloženy ), ) ) Spojení se zahraničními osobami ) Hlavní (převažující) činnost Kód klasi kace CZ-NACE ) 5 50 MFin 50 - vzor č..... (platný pro zda ovací období zapo atá v roce 0 a pro ásti zda ovacích období zapo atých v roce 0, za které lh ta pro podání da ového p iznání uply do. prosince 0)

2 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Identi kační číslo otisk podacího razítka nančního úřadu 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné ) opravné Počet příloh II. oddílu Důvody pro podání dodatečného daňového přiznání zjištěny d 0 Kód rozlišení typu přiznání Počet zvláštních příloh ) Počet samostatných příloh ) Zdaňovací období podle a písm. ) zákona P IZNÁNÍ k dani z p íjm právnických osob podle zákona. 5/ Sb., o daních z p íjm, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) za zda ovací období bo za období, za které se podává da ové p iznání od do I. ODDÍL údaje o ovi 05 Název a 0 Sídlo 0 ) a) ulice a číslo orientační, část obce a číslo popisné b) obec c) PSČ d) stát/kód státu e) číslo telefonu f) číslo faxu 0 Bankovní spojení 0 Přiznání zpracoval a předložil daňový poradce ) 0 Plná moc daňového poradce k zastupování uložena u nančního úřadu d ) 0 Zákonná povinnost ověření účetní závěrky auditorem ) Účetní závěrka bo přehledy o majetku a závazcích a o příjmech a výdajích, přiloženy ), ) ) Transakce uskutečněné se spojenými osobami ) Hlavní (převažující) činnost Kód klasi kace CZ-NACE ) 5 50 MFin 50 - vzor č..... (platný pro zda ovací období zapo atá v roce 0 bo jejich ást, za která lh ta pro podání da ového p iznání uply po. prosinci 0)

3 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional II. ODDÍL da z p íjm právnických osob (dále jen da ) 0 ) Výsledek hospodaření (zisk +, ztráta ) ) bo rozdíl mezi příjmy a výdaji ) ke dni 0 ) 0 ) 0 50 ) Částky oprávněně zkracující příjmy ( odst. písm. a) bod zákona) a hodnota peněžních příjmů ( odst. zákona), pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Částky, o které se podle odst. písm. a) bodů až zákona zvyšuje výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Výdaje (náklady) uznávané za výdaje (náklady) vynaložené k dosažení, zajištění a udržení příjmů ( 5 bo zákona), pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Rozdíl, o který odpisy hmotného a hmotného majetku ( a a zákona) uplatněné v účetnictví převyšují odpisy tohoto majetku stvené podle až zákona Úprava základu daně podle odst. zákona v případě zrušení a s likvidací ) 0 Mezisoučet (ř ) ) ) ) Příjmy, které jsou předmětem daně podle odst. zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Příjmy, jež u ů, kteří byli založeni bo zřízeni za účelem podnikání, jsou předmětem daně podle odst. a zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Příjmy osvobozené od daně podle zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Částky, o které se podle odst. písm. b) zákona snižuje výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Částky, o které lze podle odst. písm. c) zákona snížit výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 0) 0 Příjmy zahrnované do základu daně podle odst. písm. a) zákona 0 Příjmy zahrnované do základu daně podle odst. písm. b) zákona 0 ) 50 0 ) ) Příjmy a částky podle odst. zákona, s výjimkou příjmů podle odst. písm. a) a b) zákona, zahrnované do základu daně Rozdíl, o který odpisy hmotného a hmotného majetku stvené podle až zákona převyšují odpisy tohoto majetku uplatněné v účetnictví Souhrn jednotlivých rozdílů, o které částky výdajů (nákladů) vynaložených na dosažení, zajištění a udržení příjmů převyšují náklady uplatněné v účetnictví Úprava základu daně podle odst. zákona v případě zrušení a s likvidací ) 0 Mezisoučet (ř )

4 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional II. ODDÍL da z p íjm právnických osob (dále jen da ) 0 ) Výsledek hospodaření (zisk +, ztráta ) ) bo rozdíl mezi příjmy a výdaji ) ke dni 0 ) 0 ) 0 50 ) Částky oprávněně zkracující příjmy ( odst. písm. a) bod zákona) a hodnota peněžních příjmů ( odst. zákona), pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Částky, o které se podle odst. písm. a) bodů až zákona zvyšuje výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Výdaje (náklady) uznávané za výdaje (náklady) vynaložené k dosažení, zajištění a udržení příjmů ( 5 bo zákona), pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 0 Rozdíl, o který odpisy hmotného a hmotného majetku ( a a zákona) uplatněné v účetnictví převyšují odpisy tohoto majetku stvené podle až zákona Úprava základu daně podle odst. zákona v případě zrušení a s likvidací ) 0 Mezisoučet (ř ) ) ) ) Příjmy, které jsou předmětem daně podle odst. zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Příjmy, jež u ů, kteří byli založeni bo zřízeni za účelem podnikání, jsou předmětem daně podle odst. a zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Příjmy osvobozené od daně podle zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření bo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Částky, o které se podle odst. písm. b) zákona snižuje výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 0) Částky, o které lze podle odst. písm. c) zákona snížit výsledek hospodaření bo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 0) 0 Příjmy zahrnované do základu daně podle odst. písm. a) zákona 0 Příjmy zahrnované do základu daně podle odst. písm. b) zákona 0 ) 50 0 ) ) Příjmy a částky podle odst. zákona, s výjimkou příjmů podle odst. písm. a) a b) zákona, zahrnované do základu daně Rozdíl, o který odpisy hmotného a hmotného majetku stvené podle až zákona převyšují odpisy tohoto majetku uplatněné v účetnictví Souhrn jednotlivých rozdílů, o které částky výdajů (nákladů) vynaložených na dosažení, zajištění a udržení příjmů převyšují náklady uplatněné v účetnictví Úprava základu daně podle odst. zákona v případě zrušení a s likvidací ) 0 Mezisoučet (ř )

5 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional Identi kační číslo; podílový fond ) a fond penzijní společnosti ) tuto položku vyplňují Daňové identi kační číslo C Z P íloha. II. oddílu A. Rozd lení výdaj (náklad ), které se uznávají za výdaje (náklady) vynaložené na dosažení, zajišt ní a udržení p íjm, uvedených na ádku 0 podle ú tových skupin ú tové t ídy náklady Název účtové skupiny (včetně číselného označení) 5 0 Celkem B. Odpisy hmotného a hmotného majetku a) Da ové odpisy hmotného a hmotného majetku uplatn né jako výdaj (náklad) na dosažení, zajišt ní a udržení zdanitelných p íjm podle odst. písm. a) zákona Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 0 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného majetku podle 0 odst. zákona, ve znění účinném do. prosince 00 Odpisy hmotného majetku podle 0 odst. až zákona Odpisy hmotného majetku podle a zákona, zaevidovaného do majetku a ve zdaňovacích obdobích započatých v roce 00 a později Daňové odpisy hmotného a hmotného majetku celkem b) Ú etní odpisy hmotného a hmotného majetku uplatn né jako výdaj (náklad) na dosažení, zajišt ní a udržení zdanitelných p íjm podle odst. písm. v) zákona Účetní odpisy, s výjimkou uvedenou v 5 odst. písm. zg) zákona, u hmotného majetku, který ní vymezen pro účely zákona jako hmotný majetek, a hmotného majetku, který se odpisuje podle tohoto zákona, uplatněné podle odst. písm. v) zákona jako výdaj (náklad) k dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů. Pro hmotný majetek zaevidovaný do majetku a do. prosince 000 se použije zákon ve znění platném do uvedeného data, a to až do doby jeho vyřazení z majetku a

6 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional Identi kační číslo Daňové identi kační číslo C Z P íloha. II. oddílu A. Rozd lení výdaj (náklad ), které se uznávají za výdaje (náklady) vynaložené na dosažení, zajišt ní a udržení p íjm, uvedených na ádku 0 podle ú tových skupin ú tové t ídy náklady Název účtové skupiny (včetně číselného označení) 5 0 Celkem B. Odpisy hmotného a hmotného majetku a) Da ové odpisy hmotného a hmotného majetku uplatn né jako výdaj (náklad) na dosažení, zajišt ní a udržení zdanitelných p íjm podle odst. písm. a) zákona Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného a hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 0 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného majetku podle 0 odst. zákona, ve znění účinném do. prosince 00 Odpisy hmotného majetku podle 0 odst. až a 0b zákona Odpisy hmotného majetku podle a zákona, zaevidovaného do majetku a ve zdaňovacích obdobích započatých v roce 00 a později Daňové odpisy hmotného a hmotného majetku celkem b) Ú etní odpisy hmotného a hmotného majetku uplatn né jako výdaj (náklad) na dosažení, zajišt ní a udržení zdanitelných p íjm podle odst. písm. v) zákona Účetní odpisy, s výjimkou uvedenou v 5 odst. písm. zg) zákona, u hmotného majetku, který ní vymezen pro účely zákona jako hmotný majetek, a hmotného majetku, který se odpisuje podle tohoto zákona, uplatněné podle odst. písm. v) zákona jako výdaj (náklad) k dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů. Pro hmotný majetek zaevidovaný do majetku a do. prosince 000 se použije zákon ve znění platném do uvedeného data, a to až do doby jeho vyřazení z majetku a

7 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional C. Odpis pohledávek zahrnovaný do výdaj (náklad ) k dosažení, zajišt ní a udržení p íjm a zákonné rezervy a zákonné opravné položky vytvá ené podle zákona. 5/ Sb., o rezervách pro zjišt ní základu dan z p íjm, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon o rezervách) a) Odpis uhrazených pohledávek zahrnovaný do da ových výdaj (náklad ) a zákonné opravné položky k pohledávkám, mimo bankovních opravných položek podle 5 zákona o rezervách vypl ují všichni poplatníci Opravné položky k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení vytvořené podle zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení ( zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Stav promlčených pohledávek splatných po. prosinci, k nimž lze tvořit 5 zákonné opravné položky ( a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k promlčeným pohledávkám vytvořené podle a zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám splatným po. prosinci ( a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání 0 Opravné položky k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh vytvořené podle b zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh ( b zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k promlčeným pohledávkám, vytvořené podle c zákona o rezervách v daném zdaňovacím období Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám vytvořených podle c zákona o rezervách ke konci zdaňovacího období Úhrn hodnot pohledávek bo pořizovacích cen pohledávek nabytých postoupením, uplatněných v daném zdaňovacím období, za které se podává daňové přiznání jako výdaj (náklad) na dosažení, zajištění a udržení příjmů podle odst. písm. y) zákona b) Bankovní rezervy a opravné položky podle 5 zákona o rezervách vypl ují pouze banky ) 5 Průměrný stav rozvahové hodnoty promlčených pohledávek z úvěrů podle 5 odst. písm. a) zákona o rezervách Opravné položky k promlčeným pohledávkám z úvěrů, vytvořené podle 5 odst. písm. a) zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám z úvěrů ( 5 odst. písm. a) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období Průměrný stav poskytnutých bankovních záruk za úvěry podle 5 odst. písm. b) zákona o rezervách ) Rezervy na poskytnuté bankovní záruky za úvěry, vytvořené podle 5 odst. písm. b) zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných rezerv na poskytnuté bankovní záruky za úvěry ( 5 odst. písm. b) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období c) Opravné položky podle 5a zákona o rezervách vypl ují pouze spo itelní a úv rní družstva a ostatní nan ní instituce Průměrný stav rozvahové hodnoty promlčených pohledávek z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, bez příslušenství, v ocenění sníženém o opravné položky již vytvořené ( 5a odst. zákona o rezervách) 0 Výše základního kapitálu k poslednímu dni zdaňovacího období ( 5a odst. zákona o rezervách) ) Opravné položky k promlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, vytvořené podle 5a odst. zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru ( 5a odst. zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období d) Rezervy v pojiš ovnictví vypl ují pouze pojiš ovny Rezervy v pojišťovnictví vytvořené podle zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav rezerv v pojišťovnictví ( zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání

8 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional C. Odpis pohledávek zahrnovaný do výdaj (náklad ) k dosažení, zajišt ní a udržení p íjm a zákonné rezervy a zákonné opravné položky vytvá ené podle zákona. 5/ Sb., o rezervách pro zjišt ní základu dan z p íjm, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon o rezervách) a) Odpis uhrazených pohledávek zahrnovaný do da ových výdaj (náklad ) a zákonné opravné položky k pohledávkám, mimo bankovních opravných položek podle 5 zákona o rezervách vypl ují všichni poplatníci Opravné položky k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení vytvořené podle zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení ( zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Stav promlčených pohledávek splatných po. prosinci, k nimž lze tvořit 5 zákonné opravné položky ( a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k promlčeným pohledávkám vytvořené podle a zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám splatným po. prosinci ( a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání 0 Opravné položky k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh vytvořené podle b zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh ( b zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k promlčeným pohledávkám, vytvořené podle c zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám vytvořených podle c zákona o rezervách ke konci období, za které se podává daňové přiznání Úhrn hodnot pohledávek bo pořizovacích cen pohledávek nabytých postoupením, uplatněných v daném zdaňovacím období, za které se podává daňové přiznání jako výdaj (náklad) na dosažení, zajištění a udržení příjmů podle odst. písm. y) zákona b) Bankovní rezervy a opravné položky podle 5 zákona o rezervách vypl ují pouze banky ) 5 Průměrný stav rozvahové hodnoty promlčených pohledávek z úvěrů podle 5 odst. písm. a) zákona o rezervách Opravné položky k promlčeným pohledávkám z úvěrů, vytvořené podle 5 odst. písm. a) zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám z úvěrů ( 5 odst. písm. a) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období Průměrný stav poskytnutých bankovních záruk za úvěry podle 5 odst. písm. b) zákona o rezervách ) Rezervy na poskytnuté bankovní záruky za úvěry, vytvořené podle 5 odst. písm. b) zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných rezerv na poskytnuté bankovní záruky za úvěry ( 5 odst. písm. b) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období c) Opravné položky podle 5a zákona o rezervách vypl ují pouze spo itelní a úv rní družstva a ostatní nan ní instituce Průměrný stav rozvahové hodnoty promlčených pohledávek z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, bez příslušenství, v ocenění sníženém o opravné položky již vytvořené ( 5a odst. zákona o rezervách) 0 Výše základního kapitálu k poslednímu dni zdaňovacího období ( 5a odst. zákona o rezervách) ) Opravné položky k promlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, vytvořené podle 5a odst. zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k promlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru ( 5a odst. zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období d) Rezervy v pojiš ovnictví vypl ují pouze pojiš ovny Rezervy v pojišťovnictví vytvořené podle zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav rezerv v pojišťovnictví ( zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání

9 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional III. ODDÍL IV. ODDÍL dodate né da ové p iznání Poslední známá daň Nově zjištěná daň (ř. 0 II. oddílu) Zvýšení (+), snížení ( ) daně (ř. ř. ) Poslední známá daňová ztráta 5 Nově zjištěná daňová ztráta (ř. 0 II. oddílu) Zvýšení (+), snížení ( ) daňové ztráty (ř. 5 ř. ) V. ODDÍL placení dan ) ) Na zálohách ( a zákona) zaplaceno Na zajištění daně sraženo plátcem ( e zákona) Uplatňovaný zápočet daně vybrané srážkou ( odst. zákona) Nedoplatek ( ) (ř. + ř. + ř. ř. 0 II. oddílu) < 0 Přeplatek (+) (ř. + ř. + ř. ř. 0 II. oddílu) > 0 PROHLAŠUJI, ŽE VŠECHNY MNOU UVEDENÉ ÚDAJE V TOMTO P IZNÁNÍ JSOU PRAVDIVÉ A ÚPLNÉ A STVRZUJI JE SVÝM PODPISEM Údaje o zástupci: Kód zástupce: Jméno(-a) a příjmení / Název právnické osoby Datum narození / Evidenční číslo osvědčení daňového poradce / IČ právnické osoby Fyzická osoba oprávn ná k podpisu (je-li zástupce právnickou osobou), s uvedením vztahu k právnické osob (např. jednatel, pověřený pracovník apod.) Jméno(-a) a příjmení / Vztah k právnické osobě Osoba oprávn ná k podpisu Datum Vlastnoruční podpis osoby oprávněné k podpisu Otisk razítka Vysvětlivky: ) Nehodící se škrtněte ) Vyplní ) V případě vykázání ztráty bo daňové ztráty se uvede částka se znaménkem minus ( ) ) Vyplní pouze, který je komanditní společností 5 ) Pokud em daně je komanditní společnost, uvede pouze částky připadající na komanditisty ) Zákon č. /00 Sb., o kolektivním investování, ve znění pozdějších předpisů ) Účetní závěrka bo přehled o majetku a závazcích a přehled o příjmech a výdajích, jako příloha vyznačená pod položkou v I. oddílu, je součástí daňového přiznání ( odst. zákona č. 0/00 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů). Za podílové fondy předkládá účetní závěrku investiční společnost, která obhospodařuje jejich majetek. Pro účely elektronického podání daňového přiznání se Ú etní záv rkou rozumí elektronické přílohy Vybrané údaje z Rozvahy a Vybrané údaje z Výkazu zisku a ztráty, popřípadě Vybrané údaje z P ehledu o zm nách vlastního kapitálu, které jsou součástí programového vybavení aplikace, a Opis P ílohy ú etní záv rky, vkládaný s použitím E-přílohy jako samostatný soubor typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf bo.jpg. P ehledy o majetku a závazcích a p íjmech a výdajích a Ú etní záv rky, pro které jsou v programovém vybavení aplikace Elektronické podání pro daňovou správu k dispozici elektronické přílohy se závazně stveným uspořádáním údajů, lze účinně elektronicky podat prostřednictvím E-příloh, umožňujících vložení souboru typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf bo.jpg. ) Bude-li vyplněn některý z takto označených řádků, je nutné ve smyslu dílčích pokynů pro jejich vyplnění rozvést na zvláštní příloze věcnou náplň částky vykázané na příslušném řádku, popřípadě její propočet. Při elektronickém podání daňového přiznání jsou textová pole pro vyplnění zvláštních příloh součástí programového vybavení aplikace. ) Výpočet částky vykázané na takto označeném řádku se provede na samostatné příloze. Tiskopisy samostatných příloh vydává Ministerstvo nancí. Pro účely elektronického podání daňového přiznání jsou elektronické verze těchto tiskopisů součástí programového vybavení aplikace Elektronická podání pro daňovou správu. 0 ) Při podání dodatečného daňového přiznání podle odst. bo zákona č. 0/00 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů, budou na zvláštní příloze uvedeny důvody pro jeho podání. Při elektronickém podání těchto dodatečných daňových přiznání je součástí programového vybavení aplikace textové pole pro vyplnění zvláštní přílohy. ) Zákon č. /0 Sb., o důchodovém spoření; zákon č. /0 Sb., o doplňkovém penzijním spoření.

10 dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional III. ODDÍL IV. ODDÍL dodate né da ové p iznání Poslední známá daň Nově zjištěná daň (ř. 0 II. oddílu) Zvýšení (+), snížení ( ) daně (ř. ř. ) Poslední známá daňová ztráta 5 Nově zjištěná daňová ztráta (ř. 0 II. oddílu) Zvýšení (+), snížení ( ) daňové ztráty (ř. 5 ř. ) V. ODDÍL placení dan ) ) Na zálohách ( a zákona) zaplaceno Na zajištění daně sraženo plátcem ( e zákona) Uplatňovaný zápočet daně vybrané srážkou ( odst. zákona) Nedoplatek ( ) (ř. + ř. + ř. ř. 0 II. oddílu) < 0 Přeplatek (+) (ř. + ř. + ř. ř. 0 II. oddílu) > 0 PROHLAŠUJI, ŽE VŠECHNY MNOU UVEDENÉ ÚDAJE V TOMTO P IZNÁNÍ JSOU PRAVDIVÉ A ÚPLNÉ A STVRZUJI JE SVÝM PODPISEM Údaje o zástupci: Kód zástupce: Jméno(-a) a příjmení / Název právnické osoby Datum narození / Evidenční číslo osvědčení daňového poradce / IČ právnické osoby Fyzická osoba oprávn ná k podpisu (je-li daňový subjekt či zástupce právnickou osobou), s uvedením vztahu k právnické osob (např. jednatel, pověřený pracovník apod.) Jméno(-a) a příjmení / Vztah k právnické osobě Osoba oprávn ná k podpisu Datum Vlastnoruční podpis osoby oprávněné k podpisu Otisk razítka Vysvětlivky: ) Nehodící se škrtněte ) Vyplní ) V případě vykázání ztráty bo daňové ztráty se uvede částka se znaménkem minus ( ) ) Vyplní pouze, který je komanditní společností 5 ) Pokud em daně je komanditní společnost, uvede pouze částky připadající na komanditisty ) Při podání dodatečného daňového přiznání podle odst. bo zákona č. 0/00 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů, budou na zvláštní příloze uvedeny důvody pro jeho podání. Při elektronickém podání těchto dodatečných daňových přiznání je součástí programového vybavení aplikace textové pole pro vyplnění zvláštní přílohy. ) Účetní závěrka bo přehled o majetku a závazcích a přehled o příjmech a výdajích, jako příloha vyznačená pod položkou v I. oddílu, je součástí daňového přiznání ( odst. zákona č. 0/00 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů). Pro účely elektronického podání daňového přiznání se Ú etní záv rkou rozumí elektronické přílohy Vybrané údaje z Rozvahy a Vybrané údaje z Výkazu zisku a ztráty, popřípadě Vybrané údaje z P ehledu o zm nách vlastního kapitálu, které jsou součástí programového vybavení aplikace, a Opis P ílohy ú etní záv rky, vkládaný s použitím E-přílohy jako samostatný soubor typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf bo.jpg. P ehledy o majetku a závazcích a p íjmech a výdajích a Ú etní záv rky, pro které jsou v programovém vybavení aplikace Elektronické podání pro daňovou správu k dispozici elektronické přílohy se závazně stveným uspořádáním údajů, lze účinně elektronicky podat prostřednictvím E-příloh, umožňujících vložení souboru typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf bo.jpg. ) Bude-li vyplněn některý z takto označených řádků, je nutné ve smyslu dílčích pokynů pro jejich vyplnění rozvést na zvláštní příloze věcnou náplň částky vykázané na příslušném řádku, popřípadě její propočet. Při elektronickém podání daňového přiznání jsou textová pole pro vyplnění zvláštních příloh součástí programového vybavení aplikace. ) Výpočet částky vykázané na takto označeném řádku se provede na samostatné příloze. Tiskopisy samostatných příloh vydává Ministerstvo nancí. Pro účely elektronického podání daňového přiznání jsou elektronické verze těchto tiskopisů součástí programového vybavení aplikace Elektronická podání pro daňovou správu. 0 ) odst. zákona.

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob 0_.pdf Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Identi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro PRAHU Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi. pro hlavní město Prahu.

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi. pro hlavní město Prahu. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo0_.pdf Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro 0 Da ové identi ka ní íslo 0 Identi ka ní íslo 0 Da ové p iznání ádné dodate né D vody pro podání dodate

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro Ústecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP v Chomutově 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 0 Identifikační číslo 0 0 Než začnete vyplňovat

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Počet příloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Počet příloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo0_.pdf - Adobe Acrobat Professional Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identi

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. - - - - - - - - zákona P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. - - - - - - - - zákona P Ř I Z N Á N Í Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifikační číslo 0

Více

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) pro Prahu 9

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) pro Prahu 9 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob SKAT-daně 9. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu Daňové identifikační číslo C Z 9 Identifikační číslo 9 Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu FÚ pro Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Říčanech 0 Daňové identifikační číslo CZ0 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím,

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Neţ začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Hodoníně Daňové identifikační číslo CZ Identifikační číslo Daňové přiznání ) ) řádné dodatečné opravné otisk podacího

Více

- - - - - - - - 0 1 0 1 2 0 0 5 do 3 1 1 2 2 0 0 5. b) obec c) PSČ. P r a h a 4 1 1 1 4 2 0 0. d) stát/kód státu e) číslo telefonu

- - - - - - - - 0 1 0 1 2 0 0 5 do 3 1 1 2 2 0 0 5. b) obec c) PSČ. P r a h a 4 1 1 1 4 2 0 0. d) stát/kód státu e) číslo telefonu Finančnímu úřadu v, ve, pro pro Prahu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody pro

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Havlíčkově Brodě Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) ) řádné dodatečné opravné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Kladně 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 0 0 Identifi kační číslo 0 0 0 Daňové přiznání ) řádné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

zákona do b) obec c) PSČ. P r a h a d) stát/kód státu e) číslo telefonu

zákona do b) obec c) PSČ. P r a h a d) stát/kód státu e) číslo telefonu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. zákona

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. zákona Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu - západ Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 Identifikační číslo 0 0 Daňové přiznání ) 0) řádné dodatečné

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III Daňové identifikační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Podací číslo: Prahu 2

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Podací číslo: Prahu 2 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Přiznání bylo podáno elektronicky dne:.. Územnímu pracovišti v,

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Boskovicích 0 Daňové identifikační

Více

k dani z příjmů právnických osob

k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu Prahu - Jizní ˇ Mesto ˇ Daňové identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné ===== opravné dodatečné ===== Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Důvody pro podání

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Zábřehu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Boskovicích 0 Daňové identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Barva Neţ začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Brno II 01 Daňové identifikační číslo CZ CZ12345678 02 Identifikační číslo 12345678 03 Daňové přiznání 1 )

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Pardubický kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Moravské Třebové 0 Daňové identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen "zákon")

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen zákon) Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 3 1 Daňové identifikační číslo CZ2756827 2 Identifikační číslo 2756827 otisk podacího razítka finančního úřadu

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Identifi kační číslo Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro Jihočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP v Čes. Budějovicích Daňové

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP pro Prahu Daňové identifikační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Liberecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Liberci 0 Daňové identifikační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. XXX I NE

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. XXX I NE Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha 3 1 Daňové identifikační číslo CZ Identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha 3 1 Daňové identifikační číslo CZ Identifikační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Identifi kační číslo Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Praha 1 1 Daňové identifikační číslo CZ267191 2 Identifikační číslo 267191 Daňové přiznání 1) řádné otisk podacího

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Šternberku Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Hustopečích 0 Daňové identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Šternberku Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha - Západ 1 Daňové identifikační číslo CZ291178 2 Identifikační číslo 291178 Než začnete vyplňovat

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Liberecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jablonci nad Nisou 0 Daňové identifikační

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Moravskoslezský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Opavě 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 0 0 Identifikační číslo 0 Důvody

Více

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB Mfin 5404 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2008 neomezená verze

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB Mfin 5404 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2008 neomezená verze PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB 25 544 Mfin 544 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 28 neomezená verze Licenční podmínky použití šablony : Zakoupením/stažením šablony

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Ústecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Chomutově 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Finanční úřad v Pardubicích 1 Daňové identifikační číslo CZ 9717 Identifikační číslo 9717 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 3 Daňové přiznání 1) 1)

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Finanční úřad pro Prahu 3 1 Daňové identifikační číslo CZ 19887 Identifikační číslo 19887 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 3 Daňové přiznání 1) 1)

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu - Jižní Město Daňové identifi

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Příbrami Daňové identifikační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifikační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu JIHOČESKÝ KRAJ Územnímu pracovišti v, ve, pro ČESKÉ BUDĚJOVICE 0 Daňové identifikační číslo C Z 7 7 9 0 Identifikační číslo 7 7 9 Než začnete vyplňovat

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro Praze Modranech ˇ Da ové identi ka ní íslo C Z Identi ka ní íslo Da ové p iznání ) ádné dodate né ====== D vody

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu pro / Specializovanému nan nímu ú adu Hlavní mesto ˇ Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Da ové identi ka ní íslo C

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ 5509_2.pdf - Adobe Acrobat Professional Finančnímu úřadu v, ve, pro Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. 01 Daňové identi kační číslo 02 Identi kační číslo 03 Daňové přiznání je

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Táboře Daňové identifikační číslo C Z

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu pro / Specializovanému nan nímu ú adu Moravskoslezsky kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Bruntale Da ové identi ka ní íslo

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro V PRAZE Da ové identi ka ní íslo C Z Identi ka ní íslo Da ové p iznání ) ádné ===== opravné ====== dodate né D vody

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Prostějově Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Příbrami 0 Daňové identifi kační číslo

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny.

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro Chomutově Da ové identi ka ní íslo C Z Identi ka ní íslo Da ové p iznání ) ádné XXXXX opravné D vody pro podání

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu. === ano P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Po et p íloh II. oddílu. === ano P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu pro / Specializovanému nan nímu ú adu Hlavní mesto ˇ Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Da ové identi ka ní íslo C

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 6 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání

Více

Porovnání textu. Porovnané dokumenty 5407_14.pdf. 5407_15.pdf

Porovnání textu. Porovnané dokumenty 5407_14.pdf. 5407_15.pdf Porovnání textu Porovnané dokumenty 5407_14.pdf 5407_15.pdf Přehled 108 slov bylo přidáno 95 slov bylo odstraněno 375 slov je shodných 11 bloků je shodných Abyste se podívali, kde jsou změny, rolujte prosím

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny.

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu v, ve, pro FU v Jablonci nad Nisou Da ové identi ka ní íslo C Z Identi ka ní íslo Da ové p iznání ) ádné ===== opravné ======

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Kraj Vysočina Územnímu pracovišti v, ve, pro Velkém Meziříčí 0 Daňové identifi kační

Více

P IZNÁNÍ k dani silni ní za kalendá ní rok

P IZNÁNÍ k dani silni ní za kalendá ní rok 5407_11.pdf 01 Finančnímu úřadu v, ve, pro Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. 02 ové identifi kační číslo C Z 03 Rodné číslo (identifi kační číslo) 04 ové přiznání*) řádné opravné

Více

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ DANĚ. vybírané srážkou podle zvláštní sazby daně

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ DANĚ. vybírané srážkou podle zvláštní sazby daně Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 9 0 Daňové identifikační číslo plátce daně C Z 6 2 5 3 5 4 5 6 otisk podacího razítka finančního úřadu 0a Vyúčtování

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu Daňové identifikační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Hlavní město Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob 5405_18_2AK.pdf - Adobe Acrobat Professional Finančnímu úřadu v, ve, pro Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 01 Daňové identifi kační číslo C Z 02 Rodné číslo 03 DAP 1 ) řádné

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 5 5 6 5 9 0 Identi kační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů fyzických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů fyzických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Moravskoslezský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Opavě Daňové identifikační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob 0_7.pdf - Adobe Acrobat Professional Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Berouně Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifi kační číslo C Z 6 5 0 5 7 0 5 6 0 Rodné číslo 6 5 0 5 7 / 0 5 6 0 DAP ) řádné opravné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Královéhradecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Trutnově 0 Daňové identifi kační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Chebu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifi kační číslo C Z 7 3 2 Rodné číslo 7 3 / 3 DAP ) řádné opravné 4 Kód rozlišení typu DAP 2 )

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Středočeský kraj Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifi kační číslo C Z 7 6 7 6 Rodné číslo 7 6 7 / 6 3 DAP ) řádné opravné 4 Kód rozlišení

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 8 Daňové identi kační číslo C Z Identi kační číslo 5 6 8 9 Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Rodné číslo / 03

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Říčanech 0 Daňové identifi kační číslo

Více

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ DANĚ

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ DANĚ 5466_3.pdf Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifikační číslo plátce daně C Z otisk podacího razítka fi nančního úřadu 0a Vyúčtování řádné

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Rodné číslo / 0

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř IZNÁNÍ. k dani z příjmů fyzických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Dobříši Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifi kační číslo C Z 6 0 9 9 9 0 Rodné číslo 6 0 9 / 9 9 03 DAP ) řádné opravné 04 Kód rozlišení

Více

Porovnání textu. Porovnané dokumenty 5401_17.pdf. 5401_18.pdf

Porovnání textu. Porovnané dokumenty 5401_17.pdf. 5401_18.pdf Porovnání textu Porovnané dokumenty 540_7.pdf 540_8.pdf Přehled 4 slov bylo přidáno 39 slov bylo odstraněno 85 slov je shodných bloků je shodných Abyste se podívali, kde jsou změny, rolujte prosím dolů.

Více

S y n c a r e P l u s, s. r. o. b) obec c) PSČ B R N O - S E V E R. e) číslo telefonu f) číslo faxu

S y n c a r e P l u s, s. r. o. b) obec c) PSČ B R N O - S E V E R. e) číslo telefonu f) číslo faxu Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 5 5 6 5 9 0 Identifi kační

Více