Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Ing. Macek Jan, Svoboda Jindřich, Koukal Ladislav Omluveni: Vejmělková Jana Zapisovatel: Netolička Zdeněk Ověřovatelé zápisu: Koukal Antonín, Svoboda Jindřich Pozvánka včetně programu jednání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce 7 dní před termínem konání zasedání. Všichni členové zastupitelstva obce obdrželi elektronickou poštou. Program jednání: 1. Schválení programu 2. Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného Finanční záležitosti obce 5. Majetkové záležitosti obce 6. Stavební záležitosti obce 7. Různé 9. Diskuse a závěr Ad 1) Schválení programu Starostka zahájila schůzi v hodin přivítáním všech přítomných a seznámením s programem jednání. Program jednání byl schválen všemi členy zastupitelstva. Výsledek hlasování: 9 hlasů pro Ad 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatele Zdeňka Netoličky a ověřovatele zápisu Koukal Antonín a Svoboda Jindřich. Výsledek hlasování: 8 hlasů pro, 1 zdržel hlasování Ad 3) Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného dne Starostka obce přečetla znění všech usnesení, která byla schválena na jednání zastupitelstva obce dne Nebyly vzneseny žádné připomínky ze strany zastupitelů obce.

2 Ad 4) Finanční záležitosti Předseda finančního výboru přednesl návrh rozpočtového opatření č. 5 změna rozpočtu v pravomoci starostky, kde dochází ke zvýšení rozpočtu příjmů a výdajů o částku ,15 Kč a přesuny mezi rozpočtovými položkami a paragrafy. Připomínka člena zastupitelstva obce Gric Jiří proč dopravního značení při uzávěrce obce v souvislosti s primicí novokněze nezaplatila církev. Předseda finančního výboru vysvětlil, že se jedná o záležitosti prezentace obce a zajištění bezpečnosti občanů a průběhu celé akce na území obce. V této souvislosti byl vznesen dotaz místostarosty a člena zastupitelstva Koukala Antonína o možnosti zakoupení dopravního značení a jejich osazení zaměstnanci obce na základě schváleného povolení značení příslušnými orgány. Dále vznesl návrh člen zastupitelstva Škorpík Milan ohledně oslovení firmy FRANKISCHE ohledně finančního příspěvku na rekonstrukci TATRY 815 z důvodu zajišťování požární bezpečnosti zásahovou jednotkou hasičů z Přibyslavic. Návrh usnesení č. 1/8/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 5 Výsledek hlasování: 9 hlasů pro, 1 zdržel hlasování, nikdo nehlasoval proti (V průběhu hlasování o změně rozpočtu v pravomoci starostky se dostavil člen zastupitelstva Vrbka Roman) Dále předseda finančního výboru přednesl návrh rozpočtového opatření č. 6 - zvýšení rozpočtu příjmů o částku ,34 Kč a zvýšení rozpočtu výdajů o částku ,00 Kč. Zvýšené výdaje jsou kryty zůstatkem finančních prostředků na účtech obce v částce ,76 Kč. Návrh usnesení č. 2/8/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 6 Výsledek hlasování: 10 hlasů pro, nikdo se nezdržel, nikdo nehlasoval proti Starostka seznámila zastupitelstvo s cenovou nabídkou na doplnění herního prvku na dětské hřiště lanovka sloupová v pořizovací ceně ,- Kč. od dodavatele Bonita, která dodávala také lanovou pyramidu na dětské hřiště v roce Členové zastupitelstva doporučili oslovit další firmy, které se zabývají dodávkami herních prvků uvedeného typu a nabídkové ceny porovnat na dalším jednání zastupitelstva obce. Starostka předložila žádost Římskokatolické farnosti Přibyslavice o zajištění spoluúčasti na financování VI. etapy prací obnova střechy kostela Narození Panny Marie dokončení a obnova střechy kostela sv. Anny I. část. Finanční objem spoluúčasti bude řešen při schvalování rozpočtu na rok 2016.

3 Návrh usnesení č. 3/8/2015: Zastupitelstvo obce doporučuje zařadit další etapu prací na obnově střechy kostela Narození Panny Marie VI. část - dokončení a obnovu střechy kostela sv. Anny v Přibyslavicích do Programu záchrany architektonického dědictví ČR a zároveň schvaluje zajištění spolufinancování těchto akcí v rozpočtu obce pro rok Výsledek hlasování: 10 hlasů pro, nikdo se nezdržel hlasování, nikdo nebyl proti, Dále starostka obce předložila zastupitelstvu obce žádost neziskové organizace STŘED, z. ú. Třebíč o poskytnutí dotace z rozpočtu obce v roce 2015 na provoz sociální služby Linka důvěry STŘED, registrované služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Zastupitelstvo obce pověřilo starostku obce o podání bližší informace o této organizaci a poskytování jejich služeb na příštím zastupitelstvu. Ad5) Majetkové záležitosti Starostka seznámila přítomné s návrhem na vyřešení užívání obecních pozemků. Dlouhodobě zaplocené části obecních pozemků kolem potoka, které občané v dobré víře několik desítek let užívají tyto pozemky nenabízet k prodeji, nýbrž nabídnout těmto uživatelům k pronájmu z důvodu přístupu k potoku při jeho opravách (požadavek budoucího majitele pozemku koryta potoka Lesů ČR, s.p.). Uzavřením nájemních smluv se pověřuje starostka obce (pravomoc starosty obce dle zákona o obcích). Stejně postupovat i u ostatních pozemků. Dále důsledně dbát na to, aby občané neoprávněně neužívali ať již obecní pozemky nebo veřejná prostranství. Schvalovat pouze krátkodobé užívání po dobu staveb nebo přechodné složení dřeva, stavebního materiálu, apod. po dobu maximálně 2 měsíců bezplatně. Jedná se o již dříve schválené usnesení ZO ze dne Rovněž tak je třeba dořešit užívání obecních pozemků obyvateli bytových domů v Kolonce rovněž usnesení ZO z Návrh usnesení č. 4/8/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje dlouhodobý pronájem pozemků ve vlastnictví obce, které mají současní uživatelé oploceny a řádně o ně pečují. Zároveň pověřuje starostku obce sepsáním a uzavřením nájemních smluv. Schvaluje krátkodobé bezplatné užívání pozemků v majetku obce za účelem přechodného uložení stavebního materiálu po dobu trvání stavby a materiálu na údržbu nemovitostí, uhlí, dřeva po dobu maximálně 2 měsíců. Pověřuje starostku obce dořešit užívání obecních pozemků v návaznosti na zajištění jejich údržby v části obce Kolonka, které bylo schváleno usnesením zastupitelstva obce z Výsledek hlasování: 10 hlasů pro, nikdo se nezdržel hlasování, nikdo nebyl proti, Členové zastupitelstva obce obdrželi elektronickou cestou návrh Kupní smlouvy uzavřené dle ust a násl. Zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů mezi obcí jako prodávajícím a Lesy ČR, s.p. jako kupujícím na pozemky p.č. 1285/1 o výměře 192 m2, p.č. 1287/1 o výměře 211 m20, p.č. 1667/1 o

4 výměře 445 m2, p.č. 1808/2 o výměře 34 m2, p.č. 1822/8 o výměře 2465 m2 oddělené na základě geometrického plánu. Členové zastupitelstva obce požadují, aby v kupní smlouvě bylo uvedeno, že prodávající má předkupní právo k uvedeným pozemkům v případě jejich prodeje. Návrh usnesení č. 5/8/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje kupní smlouvu na prodej pozemků p.č. 1285/1 o výměře 192 m2, p.č. 1287/1 o výměře 211 m20, p.č. 1667/1 o výměře 445 m2, p.č. 1808/2 o výměře 34 m2, p.č. 1822/8 o výměře 2465 m2 uzavřenou mezi obcí jako prodávajícím a Lesy České republiky, s.p. jako kupujícím s uvedením předkupního práva ve prospěch prodávajícího. Výsledek hlasování: 10 pro, nikdo nebyl proti, nikdo se nezdržel hlasování Ad 6) Stavební záležitosti Místostarosta přednesl stavební záležitosti stavební povolení na regeneraci bytového domu Přibyslavice, Kolonka čp. 169, instalace tepelného čerpadla k vytápění RD. č.p. 139, zápis o předání a převzetí stavby Přibyslavický potok přejímající Lesy České republiky, s.p., dodavatel stavebních prací Aqutest, a.s.. Člen zastupitelstva obce Vrbka Roman vznesl připomínku k odstranění poškození místní komunikace stavebními stroji a nezpevnění plochy pro parkování vozidel před trafostanicí. Starostka uvedla, že plocha před trafostanicí je upravena osetím trávou a na základě vyjádření zástupce E-ON nelze tuto část zpevnit jako místo k parkování neboť se jedná o ochranné pásmo dle energetického zákona. Č. 458/2000 Sb., který mimo jiné upravuje dodržování povinností v ochranném pásmu nadzemního vedení a elektrické stanice. Dále seznámil členy zastupitelstva s probíhajícími pracemi na opravách v budově školy (tělocvična) a v budově mateřské školy školní jídelna. Rovněž upozornit na to, že od roku 2011 nebyla provedena revize herních prvků na dětském hřišti Pod Sady a od roku 2013 na lanové pyramidě. Revize všech herních prvků jsou již objednány. Stejně tak revize herních prvků na ulici Panelová. Informoval o zakoupení vozíku za traktor, sekačky a křovinořezu v celkové hodnotě ,- Kč. Dále se vrátil k projednávané žádosti v zastupitelstvu obce v květnu 2015 ohledně žádosti firmy MITGARD o umístění optického vedení pro přenos internetu na sloupy veřejného osvětlení v obci. Členové zastupitelstva obce požadují předložení návrhu smlouvy ze strany firmy, aby mohly být posouzeny podmínky umístění, údržby a ochrany majetku obce (vedení veřejného osvětlení). Přednesl návrh firmy Huhtamaki o plánovaném zrušení nájmu prostor pro zubní ordinaci v obci. Vzhledem k tomu, že obec má zájem o zachování dostupné stomatologické péče, bude jednat s firmou Huhtamaki o možnosti trvání pronájmu prostor v jejich firmě do doby než obec zajistí sama odpovídající prostory. Zastupitelstvo obce schválilo připravit zpracování studie ve spolupráci s lékařkou a odpovědnými státními orgány na vybudování zubní ordinace v prostorách bývalé úpravny vody. Zároveň doporučuje na návrh vedení obce zpracovat projekt na vybudování nástavby a vytvoření sociálních bytů.

5 Návrh usnesení č. 6/8/2015 Zastupitelstvo obce schvaluje zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci bývalé úpravny vody na umístění stomatologické ordinace a výstavbu sociálních bytů formou nástavby. Výsledek hlasování: 10 hlasů pro, nikdo nebyl proti, nikdo se nezdržel hlasování Ad 8) Různé Místostarosta vznesl dotaz, zda všichni členové zastupitelstva obce, kteří byli uvedeni v otevřeném dopise občanům k informacím v Přibyslavickém zpravodaji č. 1 s tímto dopisem souhlasí. Všichni přítomní členové zastupitelstva Vrbka Roman, Škorpík Milan, Svoboda Jindřich a Gric Jiří souhlasně potvrdili, že souhlasí. Starostka podala informaci o probíhajícím řízení ohledně zadání výběrového řízení n a dodavatele rekonstrukce požárního vozidla TATRA 815. Dále seznámila členy zastupitelstva o uskutečněných kulturních a společenských akcích v průběhu měsíce června a července Posezení s občany a seniory v hasičském areálu u řeky Jihlavy dne , - primice novokněze Jaroslava Rašovského, bývalého občana naší obce dne Poděkovala všem členům zastupitelstva obce, kteří s přípravami a průběhem těchto akcí pomáhali společně se zaměstnanci obce a členy SDH Přibyslavice. Zejména posezení s občany mělo značný pozitivní ohlas u velké části našich spoluobčanů. Dále informovala o poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu obce na zajištění turnaje v malé kopané pořádané SDH Nová Ves na náhradním fotbalovém hřišti v Přibyslavicích, kterého se zúčastnilo celkem 14 družstev. Rovněž informovala o přípravě studie úprav veřejné zeleně, chodníků a zbudování parkovacích ploch v Kolonce. Realizace akce dle možnosti získání dotace a dokončení revitalizace bytových domů. Předseda finančního výboru ing. Macek navrhl, aby bylo umožněno dětem bezplatné zapůjčování tenisových kurtů s tím, že by z rozpočtu obce bylo správci TJ Sokol Přibyslavice uhrazeno nájemné (poplatek za zapůjčení kurtů) dle jim stanovených pravidel. Tento návrh byl všemi přítomnými zastupitelstva přijat. Proběhla obsáhlá diskuze o výši poskytovaných darů při narození dítěte, při vstupu dětí do základní školy. Kontrolní výbor dohledával v usneseních zastupitelstva z minulých let, jak tato otázka byla kdy řešena. Rozhodování o těchto záležitostech si v minulosti vyžádalo zastupitelstvo obce. Po této obsáhle diskusi předseda finančního výboru dal hlasovat o tom, zda rozhodování o poskytování darů při narození dítěte a při vstupu dětí do základní školy bude nadále v pravomoci zastupitelstva obce nebo podle zákona o obcích v pravomoci vedení obce (starostka).

6 Výsledek hlasování: 7 hlasů pro zachování v pravomoci zastupitelstva, zdrželi se hlasování 3 (Uhrová, Netolička, Macek) Návrh usnesení č. 7/8/2015 Zastupitelstvo obce schvaluje poskytování darů v této výši: Narození dítěte věcné a finanční dary v součtu hodnoty 5000,- Kč Nástup dítěte do základní školy v Přibyslavicích finanční dar ve výši 2000,- Kč rodičům dítěte Výsledek hlasování: 10 hlasů pro, nikdo nebyl proti, nikdo se nezdržel hlasování 9. Diskuse a závěr Člen zastupitelstva obce Jindřich Svoboda znovu upozornil n a umístění cedulí Zákaz podomního prodeje. Starostka obce sdělila, že cedule již byly objednány. Z důvodu dovolených se však pozdrželo jejich dodání. Měly by být dodány během následujícího týdne. Dále upozornil na padlý strom v řece Jihlavě. Starostka rovněž sdělila, že správce toku byl na tuto skutečnost již upozorněn ze strany občanů, kteří mají v katastru obce Číhalín zahrady a chaty a tuto skutečnost již dříve zjistili. Dále byl vznesen dotaz zda se počítá s vybudováním chodníků u silnice směrem na Okříšky. Starostka sdělila, že o této možnosti již hovořila se starostou Městyse Okříšky a po vyjasnění podmínek a finanční spoluúčasti bude členy zastupitelstva informovat. Přehled usnesení: Č.1/8/ schválení rozpočtového opatření č.5 Č.2/8/2015 schválení rozpočtového opatření č.6 Č.3/8/ doporučení zařadit další etapu prací na obnově střechy kostela Narození Panny Marie VI. část - dokončení a obnovu střechy kostela sv. Anny v Přibyslavicích do Programu záchrany architektonického dědictví ČR a zároveň schvaluje zajištění spolufinancování těchto akcí v rozpočtu obce pro rok 2016 Č.4/8/2015 -zastupitelstvo obce schvaluje dlouhodobý pronájem pozemků ve vlastnictví obce, které mají současní uživatelé oploceny a řádně o ně pečují. Zároveň pověřuje starostku obce sepsáním a uzavřením nájemních smluv. Schvaluje krátkodobé bezplatné užívání pozemků v majetku obce za účelem přechodného uložení stavebního materiálu po dobu trvání stavby a materiálu na údržbu nemovitostí, uhlí, dřeva po dobu maximálně 2 měsíců. Pověřuje obecní úřad dořešit užívání obecních pozemků v návaznosti na zajištění jejich údržby v ulici Kolonka, které bylo schváleno usnesením zastupitelstva obce z Č.5/8/ schválení kupní smlouvu na prodej pozemků p.č. 1285/1 o výměře 192 m2, p.č. 1287/1 o výměře 211 m20, p.č. 1667/1 o výměře 445 m2, p.č. 1808/2 o výměře 34 m2, p.č. 1822/8 o výměře 2465 m2 uzavřenou mezi obcí jako prodávajícím a Lesy České republiky, s.p. jako kupujícím s uvedením předkupního práva ve prospěch prodávajícího.

7 Č.6/8/ schválení zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci bývalé úpravny vody na umístění stomatologické ordinace a výstavbu sociálních bytů formou nástavby. Č.7/8/ schválení poskytování darů v této výši: Narození dítěte věcné a finanční dary v součtu hodnoty 5000,- Kč Nástup dítěte do základní školy v Přibyslavicích finanční dar ve výši 2000,- Kč rodičům dítěte Starostka veřejné jednání zastupitelstva obce ukončila ve hodin Podpis starostky:.. Podpis místostarosty:. Ověřovatelé zápisu:

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.5.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Jan Macek, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Koukal

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.2.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.6.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.11.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena,

Více

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan,

Více

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana,

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 27.6.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Bc. Škarvadová Vladimíra,

Více

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 18.2.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan (pozdější příchod), Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 2.5.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 20.8.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková Jana, Vrbka

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Ing, Macek Jan, Svoboda Jindřich,

Více

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 3.8.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Ladislav Koukal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:02

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin (od 18.05 hod.), Koukal

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne 05.09.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra, Klát Jiří

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Jana Marešová, Josef Novák, Vladimír Šíma Omluven: Kateřina Pudivítrová, Michaela

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 27.10.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: M. Matoušková,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 22.10.2015

Více

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 17.15 hod.), Koukal Antonín (od 17.10 hodl.), Ing. Macek Jan, Netolička

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 25. 6. 2015 v 19:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 2. 8. 2016, od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 25.1.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 21. 2. 2011, od 17:00 hodin.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 21. 2. 2011, od 17:00 hodin. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 21. 2. 2011, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Mgr. Josef Šťourač, ing. Zdeňka Daňková, Milan Mazel, ing. Radek Kašík, Bedřich Zeman

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 22. 3. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila mimořádné zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 12.8.2019 od 18:00 hodin. Ostatní přítomní:

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18. 12. 2015 Přítomni: p. Pavel Procházka, p. Ing. Petr Hubáček Ph.D., p. Karel Valenta, p. Libor Šulc

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více