MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací a poskytnutí souvisejících služeb - plavecký bazén Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. JUDr. Michala Štekla advokáta, náměstí republiky 204/30, Plzeň, IČO: , dodavatelem veřejné zakázky Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací a poskytnutí souvisejících služeb - plavecký bazén Písek, za cenu ,- Kč bez DPH a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 2. společnost Veřejné zakázky s.r.o., Revoluční 724/7, Praha 1, IČO: , jako druhého v pořadí, za cenu ,- Kč bez DPH a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 3. společnost Public Market Advisory s.r.o., Šromova 639/43, Brno, IČO: , jako druhého v pořadí, za cenu ,- Kč bez DPH a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje

2 Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Ing. Václav Filip, vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Petr Kouřimský, veřejné zakázky, odbor správy majetku stránka 2 (celkem 13)

3 Důvodová zpráva: Na základě usnesení rady města č. 653/15 ze dne , byla dne uzavřena smlouva o dílo na vytvoření projektové dokumentace nového plaveckého bazénu. U s n e s e n í č. 653/15 Rada města schvaluje zájemce PROJEKTIL ARCHITEKTI s.r.o., Malátova 395/13, Praha 5, IČO , za celkovou cenu Kč bez DPH, dodavatelem veřejné zakázky Projektová dokumentace nového plaveckého bazénu v Písku a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Zodpovídá: Ing. Filip Z kontrolního dne č. 2, jehož se účastnili zástupci objednatele (město Písek) a zhotovitele (PROJEKTIL ARCHITEKTI s.r.o.), vyplynul požadavek projektanta na zajištění administrátora zadávacího řízení na dodavatele stavby v dostatečném předstihu, za účelem koordinace požadavků zpracování dokumentace, zejména podrobností zpracování soupisu stavebních prací, dodávek a služeb. V rámci průzkumu trhu bylo osloveno těchto pět dodavatelů, kteří mají zkušenosti s administrací a organizací veřejných zakázek: - Veřejné zakázky s.r.o., Revoluční 724/7, Praha 1 - RTS, a.s., Lazaretní 4038/13, Židenice, Brno - JUDr. Michal Štekl advokát, náměstí Republiky 204/30, Plzeň - Public Market Advisory s.r.o., Šromova 639/43, Brno - Tender Solution s.r.o., Jinonická 804/80, Praha 5 Zadavatel požadoval doložit, že dodavatel má zkušenosti s administrací veřejné zakázky na stavební práce s předpokládanou hodnotou minimálně 40 mil. Kč bez DPH a zároveň s administrací nadlimitní veřejné zakázky. Součástí předmětu veřejné zakázky malého rozsahu bude, kromě samotné administrace zadávacího řízení, rovněž poskytnutí těchto souvisejících služeb: - spolupráce s generálním projektantem stavby již ve fázi zpracovávání projektové dokumentace (koordinace požadavků na zpracování PD, zejména podrobnosti a způsob zpracování soupisu prací, dodávek a služeb), - zajištění posouzení všech podaných nabídek v zadávacím řízení, jako podkladu pro hodnotící komisi - zajištění zpracování posudku všech podaných nabídek v zadávacím řízení z hlediska posouzení nabídek v podrobnostech soupisu stavebních prací, dodávek a služeb a z hlediska mimořádně nízké nabídkové ceny, jako podkladu pro hodnotící komisi (předpoklad: 10 podaných nabídek, 5 nabídek MNNC, přičemž si zadavatel vyhrazuje právo počty upravit podle aktuální potřeby), - zajištění posudku k objasnění mimořádně nízké nabídkové ceny uchazečem, jako podkladu pro hodnotící komisi, stránka 3 (celkem 13)

4 Ve lhůtě stanovené pro podání nabídek podali nabídku čtyři uchazeči: nabídková cena v Kč bez DPH JUDr. Michal Štekl advokát ,- Veřejné zakázky s.r.o ,- Public Market Advisory s.r.o ,- RTS, a.s ,- Tender Solution s.r.o. nepodal nabídku Záznam o průzkumu trhu je přílohou tohoto materiálu. Pro zadavatele město Písek zajišťoval JUDr. Michal Štekl advokát administraci veřejných zakázek na stavební práce: - Revitalizace sídliště Portyč - 3. etapa - Rekonstrukce objektů č.p a č.p nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy domu s pečovatelskou službou (DPS) a Diakonie č.p Jiráskovo nábřeží v Písku (veřejná zakázka dělená na části, s předpokládanou hodnotou ,92 Kč bez DPH). Zadávací řízení na výběr dodavatele stavby plaveckého bazénu bude možné zahájit nejdříve po dopracování projektové dokumentace pro zadání stavby v podrobnostech dokumentace pro provádění stavby (předpoklad listopad prosinec 2016). Do zahájení zadávacího řízení bude administrátor veřejné zakázky spolupracovat s projektantem, dle příkazní smlouvy (koordinace požadavků na zpracování PD, zejména podrobnosti a způsob zpracování soupisu prací, dodávek a služeb). Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit bez připomínek (usnesení 1 a), 2a), 3a) Vztah k rozpočtu: Část finančních prostředků je na tuto akci zahrnuta v kapitole 740, část bude nárokována do rozpočtu roku Způsob určení ceny: Zadavatel stanovil předpokládanou hodnotu této veřejné zakázky v souladu 13 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na základě údajů a informací o veřejných zakázkách stejného či podobného předmětu plnění. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů ( 102), zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( 2430 a násl.), zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( 13). stránka 4 (celkem 13)

5 Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: Příloha č. 1 Záznam o způsobu a výsledcích průzkumu trhu Příloha č. 2 Návrh příkazní smlouvy stránka 5 (celkem 13)

6 Příloha č. 1: ZÁZNAM O ZPŮSOBU A VÝSLEDCÍCH PRŮZKUMU TRHU ZADAVATEL: Město Písek Sídlem: Velké náměstí 114/3, Písek Zastoupený: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou IČO: Veřejná zakázka malého rozsahu: Administrace zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací - plavecký bazén Písek Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu bude zastoupení zadavatele při provádění úkonů dle zákona o zadávání veřejných zakázek a zároveň zajištění souvisejících služeb: - spolupráce s generálním projektantem stavby již ve fázi zpracovávání projektové dokumentace (koordinace požadavků na zpracování PD, zejména podrobnosti a způsob zpracování soupisu prací, dodávek a služeb), - zajištění zpracování posudku všech podaných nabídek v zadávacím řízení z hlediska posouzení nabídek v podrobnostech soupisu stavebních prací, dodávek a služeb a z hlediska mimořádně nízké nabídkové ceny, jako podkladu pro hodnotící komisi (předpoklad: 10 podaných nabídek, 5 nabídek MNNC, přičemž si zadavatel vyhrazuje právo počty upravit podle aktuální potřeby), - zajištění posudku k objasnění mimořádně nízké nabídkové ceny uchazečem, jako podkladu pro hodnotící komisi, - poradenství a odborná podpora v oblasti veřejných zakázek v průběhu zadávacího řízení (k předmětnému zadávacímu řízení) - činnosti spojené s případným řešením opravných prostředků uplatněných uchazeči (vypracování návrhu rozhodnutí zadavatele o případných námitkách, vypracování stanoviska zadavatele k případným podaným návrhům na přezkoumání úkonů zadavatele k ÚOHS, předání kompletních podkladů o průběhu soutěže ÚOHS, vypracování návrhů rozkladu k rozhodnutí orgánu dohledu) Vedoucí odboru investic a rozvoje, v souladu s Pravidly stanovujícími postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek, čl. 4 Způsob zadávání VZMR, bod 1., o provedení průzkumu trhu, a to žádostí o předložení cenových nabídek. S předložením cenové nabídky zadavatel požadoval zároveň předložení minimálně dvou referencí (1 x administrace veřejné zakázky na stavební práce s předpokládanou hodnotou minimálně 40 mil. Kč bez DPH a 1 x administrace nadlimitní veřejné zakázky). stránka 6 (celkem 13)

7 stránka 7 (celkem 13)

8 Příloha č. 2: Příkazní smlouva Dle 2430 a násl. zák č.89/2012 Sb., s přihlédnutím k zák. 85/1996 Sb. Město Písek, IČ se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou města Bankovní spojení: Komerční Banka a.s., č.ú /0100 na straně jedné (dále jen Klient ) a JUDr. Michal Štekl advokát se sídlem v Plzni, nám. Republiky 204/30, IČ: , jednající JUDr. Michalem Šteklem, advokátem zapsaným v seznamu advokátů vedeném ČAK pod ev.č Bankovní spojení: Expobank CZ, a.s., č.ú /4000 na straně druhé (dále jen Advokát ) níže uvedeného dne, měsíce a roku, vedeni jedinou, pravou a svobodnou vůlí, prostou omylu a tísně, uzavřeli tuto: Příkazní smlouvu o poskytování právních a poradenských služeb I. Předmět smlouvy 1) Advokát se pro Klienta zavazuje poskytnout v souladu s touto smlouvou, podmínkami stanovenými v dokumentu Žádost - zaslání cenové nabídky plavecký bazén Písek ze dne a právními předpisy právní a poradenské služby organizační zajištění zadávacího řízení (administrace veřejné zakázky) včetně zpracování zadávací dokumentace (výkon zadavatelských činností) ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění. 2) Konkrétně budou služby dle odstavce 1 tohoto článku poskytnuty Advokátem v níže uvedeném zadávacím řízení k veřejné zakázce: a. Plavecký bazén Písek stavební práce a to v souladu s požadavky zadavatele, jímž je město Písek stránka 8 (celkem 13)

9 3) Jedná se o kompletní právní a organizační zajištění zadávacího řízení v souladu se z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v otevřeném nadlimitním řízení. V rámci organizace zadávacího řízení budou poskytnuty zejména tyto služby: I. činnosti spojené s přípravou zadávacího řízení, zejména: analýza a objasnění zakázky rozsah práce a zajištění nutných vstupních podkladů, konzultace způsobu přípravy a způsobu zadání veřejné zakázky, konzultace vstupních podkladů se zadavatelem a zpracovatelem projektové dokumentace příprava podkladů pro zadávací řízení vyhotovení zadávací dokumentace vyhotovení návrhu obchodních podmínek návrh požadavků zadavatele na kvalifikaci sestavení podmínek a požadavků na zpracování nabídky návrh hodnotících kritérií II. činnosti spojené se zahájením zadávacího řízení, zejména: vyhotovení a uveřejnění veškerých oznámení ve věstníku veřejných zakázek a dokumentů na profilu zadavatele III. činnosti spojené s průběhem lhůty pro podání nabídek, zejména: uveřejňování dokumentů na profilu zadavatele (zadavatel poskytne administrátorovi přístup na profil zadavatele k předmětné zakázce) předávání či odesílání zadávací dokumentace uchazečům zpracovávání odpovědí na dotazy a žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám a jejich odesílání ve lhůtě stanovené zákonem organizační zajištění otevírání obálek s nabídkami jednotlivých uchazečů v sídle zadavatele IV. činnosti spojené s administrací přípravy, průběhu a výstupů jednání hodnotící komise (příp. komise pro otevírání obálek a komise pro posouzení kvalifikace), zejména: zpracování a rozesílání pozvánek pro členy/náhradníky komise administrativní podpora hodnotící komise (vč. zpracování čestných prohlášení pro členy a náhradníky členů komise, zpracování návrhu protokolu otevírání obálek, protokolů o jednáních komise a zprávy o posouzení a hodnocení nabídek) účast na jednáních hodnotící komise příprava podkladů pro jednání komise; vyhotovení žádostí o objasnění nebo doplnění údajů, dokladů, vzorků nebo modelů a jejich odeslání vyhotovení žádostí o objasnění mimořádně nízké nabídkové ceny a jejich odeslání posouzení nabídek z hlediska splnění požadavků na kvalifikaci a splnění zadávacích podmínek zajištění zpracování posudku všech podaných nabídek v zadávacím řízení z hlediska posouzení nabídek v podrobnostech soupisu stavebních prací, dodávek a služeb a z hlediska mimořádně nízké nabídkové ceny, jako podkladu pro hodnotící komisi, zajištění posudku k objasnění mimořádně nízké nabídkové ceny uchazečem, jako podkladu pro hodnotící komisi stránka 9 (celkem 13)

10 V. činnosti spojené s ukončením zadávacího řízení, zejména: vypracování návrhu vyloučení uchazečů a odeslání oznámení vyloučení, vypracování návrhu rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky a odeslání oznámení spolupráce při uzavírání nových smluv zajištění vrácení případných jistot poskytnutých formou bankovních záruk v případě zrušení zadávacího řízení zajištění zpracování podkladů pro zrušení zadávacího řízení, zpracování formulářů a jejich odeslání k oznámení zpracování písemné zprávy zadavatele VI. činnosti spojené s případným řešením opravných prostředků uplatněných uchazeči (V předpokládaném rozsahu 20 hodin poskytování služeb), zejména: vypracování návrhu rozhodnutí zadavatele o případných námitkách vypracování stanoviska zadavatele k případným podaným návrhům na přezkoumání úkonů zadavatele k Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže předání kompletních podkladů o průběhu soutěže ÚOHS vypracování návrhů rozkladu k rozhodnutí orgánu dohledu VII. činnosti spojené s povinností uveřejňování dle zákona ve všech fázích řízení VIII. činnosti spojené se sumarizací dokumentace IX. konzultační a odborná poradenská činnost k zadávacímu řízení, zejména: spolupráce s generálním projektantem stavby již ve fázi zpracovávání projektové dokumentace (koordinace požadavků na zpracování PD, zejména podrobnosti a způsob zpracování soupisu prací, dodávek a služeb), zajištění posouzení všech podaných nabídek v zadávacím řízení, jako podkladu pro hodnotící komisi poradenství a odborná podpora v oblasti veřejných zakázek v průběhu zadávacího řízení (k předmětnému zadávacímu řízení) odesílání veškerých oznámení, rozhodnutí zadavatele a dalších písemností uchazečům, včetně jejich opatření elektronickým podpisem Pokud nejsou některé služby nutné k provedení zadávacího řízení zahrnuté ve výše uvedeném výčtu, má se za to, že jsou jeho obsahem. II. Termín, realizace a místo plnění 1) Předpokládaný termín zahájení plnění je podpis smlouvy (duben 2016). Předpokládaný termín zahájení plnění - organizace zadávacího řízení - je listopad Zadávací řízení bude realizováno průběžně s ohledem na dodržení jednotlivých zákonných lhůt a časově organizačních možností Klienta. 2) Místem plnění bude sídlo klienta Velké náměstí 114/3, Písek. III. Cena plnění a platební podmínky 1) Za poskytnutí právních služeb podle této smlouvy náleží Advokátovi odměna v následující výši: stránka 10 (celkem 13)

11 Název zadávacího řízení Plavecký bazén Písek stavební práce Cena Zákonné DPH Cena bez DPH 21% Včetně DPH ,--Kč Není plátce ,--Kč 2) Právo Advokáta fakturovat odměnu vzniká okamžikem splněné následujících klíčových bodů: 25% z celkové odměny zhotovení zadávací dokumentace a zveřejnění oznámení o zakázce ve věstníku veřejných zakázek 25% z celkové odměny - bezprostředně po uskutečnění otevírání obálek s nabídkami 50% z celkové odměny - ukončení zadávacího řízení a předání dokumentace o veřejné zakázce 3) Další odměny, náhrady ani jiné platby nebudou účtovány. Ve výši odměny je zahrnuta i úhrada veškerých poplatků souvisejících s uveřejňováním (VVZ). 4) Výše odměny je platná po celou dobu platnosti smlouvy. 5) Odměna je splatná na základě fakturace Advokáta. Splatnost faktury činí 30 dnů od doručení faktury Klientovi (daňového dokladu). 6) Zálohy na provedení zadávacího řízení nebudou klientem poskytovány. IV. Práva a povinnosti Advokáta 1) Advokát je povinen informovat Klienta o všech okolnostech důležitých pro řádné a včasné provedení předmětu plnění a poskytovat vzájemnou součinnost. Výstupy z poskytnutého plnění, které vzniknou v průběhu a v souvislosti s poskytováním služeb, se stávají okamžikem jejich předání Klientovi jeho výlučným vlastnictvím. Advokát nesmí poskytnout žádný z těchto výstupů třetí straně bez předchozího písemného souhlasu Klienta, pokud to nepředpokládá samotná povaha plnění předmětu této smlouvy. 2) Advokát je povinen postupovat při plnění předmětu smlouvy s péčí řádného hospodáře a je povinen předcházet vzniku škod. 3) Advokát je povinen vykonávat příslušné činnosti podle pokynů Klienta a v souladu s jeho zájmy. Od těchto pokynů se může odchýlit jen tehdy, je-li to naléhavé a nezbytné v zájmu Klienta a Advokát nemůže včas obdržet jeho souhlas. Ani v těchto případech se nesmí od pokynů odchýlit, jestliže je to zakázáno zákonem, smlouvou nebo Klientem. Advokát je dále povinen oznámit Klientovi všechny okolnosti, které zjistil při zařizování záležitostí podle smlouvy a které mohou mít vliv na změnu pokynů Klienta. 4) Zjistí-li Advokát, že pokyny Klienta jsou nevhodné či neúčelné, je povinen Klienta na tuto skutečnost upozornit. Bude-li Klient přes toto upozornění na splnění svých pokynů trvat, má Advokát právo: a) požádat o písemné potvrzení pokynu, b) odstoupit od smlouvy za předpokladu, že pokyny Klienta jsou v rozporu s touto smlouvou. stránka 11 (celkem 13)

12 5) Stejně je Advokát povinen a oprávněn postupovat v případě, že pokyny Klienta jsou v rozporu se Zákonem nebo jinými právními předpisy. 6) Advokát je povinen provést bez nároku na úhradu organizační zajištění veškerých úkonů, jejichž provedení, případně opakované provedení, je nezbytné, protože zadávací řízení nebo některé úkony v zadávacím řízení byly Klientem nebo Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže zrušeny z důvodu nesprávného postupu Advokáta. 7) Advokát i osoby zajišťující administraci budou po celou dobu příslušného zadávacího řízení nepodjaté ve vztahu k danému zadávacímu řízení v obdobném rozsahu, jak je stanoven v 74 odst. 7 zákona č. 137/2006 Sb.. Pokud Advokát zjistí svoji podjatost ve smyslu předchozí věty, je povinen tuto skutečnost oznámit Klientovi bezodkladně po jejím zjištění. 8) Advokát odpovídá za zákonný průběh zadávacího řízení. Pro tyto účely je Advokát pojištěn pojistnou smlouvou na odpovědnost za škodu, kterou se zavazuje udržovat po celou dobu plnění předmětu smlouvy v platnosti. 9) Advokát poskytuje na průběh zadávacího řízení záruku v délce 36 měsíců a začíná plynout ode dne uzavření smlouvy s vybraným uchazečem v rámci zadávacího řízení nebo od zrušení zadávacího řízení. 10) Klient má právo na neodkladné a bezplatné odstranění opodstatněně reklamovaného nedostatku či vady plnění dle této smlouvy, a to minimálně po dobu 36 měsíců. Klient vytkne Advokátovi vadu plnění bez zbytečného odkladu poté, kdy měl možnost věc prohlédnout a vadu zjistit. Vadu může Klient vytknout do 36 měsíců ode dne uzavření smlouvy s vybraným uchazečem nebo ode dne zrušení zadávacího řízení k veřejné zakázce. 11) Advokát poskytuje další záruky za bezvadnou přípravu a organizační zajištění průběhu zadání veřejné zakázky podle zákona, a to v rozsahu: a) V případě zrušení zadávacího řízení ÚOHS, vyjma zrušení na základě oprávněného rozhodnutí Klienta, se Advokát zavazuje provést následné organizační zajištění zadávacího řízení bezplatně b) V případě uznání návrhu stěžovatele za důvodný ÚOHS a následné nařízení nového úkonu v rámci zadávacího řízení nebo provedení nápravných opatření, tato Advokát provede na vlastní náklady 12) Advokát je povinen opatřit dokumenty, o kterých tak stanoví právní předpisy, elektronickým podpisem. V. Závěrečná ujednání 1) Práva a povinnosti neupravená výslovně touto smlouvou se řídí zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 85/1996 Sb., o advokacii. 2) Součástí této smlouvy jsou podmínky stanovené dokumentem Žádost - zaslání cenové nabídky plavecký bazén Písek i v případě, že je text smlouvy explicitně neobsahuje. V případě kolize mezi obsahem smlouvy a podmínkami stanovenými v dokumentu Žádost - zaslání cenové nabídky plavecký bazén Písek platí podmínky dokumentu Žádost - zaslání cenové nabídky plavecký bazén Písek, pokud jednotlivá ujednání této smlouvy nejsou oproti obsahu dokumentu pro Klienta výhodnější. stránka 12 (celkem 13)

13 3) Tato smlouva je vyhotovena ve třech stejnopisech, z nichž Advokát obdrží jeden a Klient dva výtisky. Změny této smlouvy je možné provést pouze písemnou formou, se souhlasem obou smluvních stran. 4) Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství a udělují svolení k jejich zpřístupnění ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb. a zveřejnění bez stanovení jakýchkoli dalších podmínek. 5) Smluvní strany prohlašují, že si tuto smlouvu podrobně přečetly a rozumějí jí. Po pečlivém zvážení všech právních důsledků ji jako správnou vlastnoručně podepisují. 6) Uzavření této smlouvy schválila v souladu s 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů rada města Písek dne usnesením č. /16. Toto prohlášení se činí v souladu s 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a považuje se za doložku potvrzující splnění tohoto zákona V Plzni dne... V Písku dne... JUDr. Michal Štekl Advokát Město Písek Mgr. Eva Vanžurová starostka města stránka 13 (celkem 13)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 29.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 559/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 509 ze dne 29.06.2016 Uzavření příkazní smlouvy o poskytnutí služeb v souvislosti se zadáváním veřejné zakázky "Redakční zpracování

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

Příkazní smlouva č. SML/210/2015

Příkazní smlouva č. SML/210/2015 Příkazní smlouva č. SML/210/2015 uzavřená dne, měsíce, roku níže uvedeného mezi Název Město Kroměříž Sídlo Velké nám. 115/1, 767 01 Kroměříž IČO 00 287 351 Zastoupena Mgr. Jaroslav Němec, starosta Kontaktní

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-076-003-16 ze dne 30.5.2016 "Rekonstrukce bývalé školní družiny v ul. K Dolům č. p. 216 - organizátor zadávacího řízení dodatek č. 1 Rada městské

Více

Příkazní smlouva. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu:

Příkazní smlouva. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu: Příkazní smlouva o organizačním a administrativním zajištění zadavatelských činností uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příkazník: Ing. Jan Pumpr Se sídlem: Pražského povstání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-113-028-13 ze dne 30.4.2013 Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 - administrátor zadávacího řízení Rada městské části

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy ' W Mž/pySM Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. Osigeno - veřejné zakázky a dotace s.r.o. sídlem: Vikýřovice, Petrovská 594, PSČ: 788 13 office : Šumperk, Dr.E.Beneše

Více

Mandátní smlouva PŘEDMĚT SMLOUVY

Mandátní smlouva PŘEDMĚT SMLOUVY Mandátní smlouva uzavřená podle ust. 566 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění Číslo smlouvy mandanta : Číslo smlouvy mandatáře : I. SMLUVNÍ STRANY Mandant : statutární orgán: osoba

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Obchodní podmínky návrhy mandátní smlouvy uzavřené podle 566 a následujícího zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Obchodní podmínky návrhy mandátní smlouvy uzavřené podle 566 a následujícího zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Obchodní podmínky návrhy mandátní smlouvy uzavřené podle 566 a následujícího zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Preambule: Mandant ve smyslu 151 odst. 1 zákona č. 137/2006

Více

Mandátní smlouva návrh

Mandátní smlouva návrh Mandátní smlouva návrh uzavřená podle 566 a následně zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy: Smluvní strany: Mandatář Jméno: Se sídlem: Jednající osobou:

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

Příkazní smlouva dle 2340 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Příkazní smlouva dle 2340 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příkazní smlouva dle 2340 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany: příkazník: se sídlem: IČ: bankovní spojení: č. účtu:

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I.

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I. Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 4, podle zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (občanský zákoník) a ve smyslu ustanovení 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti I. Smluvní strany 1. Obec Libhošť se sídlem: 74257 Libhošť 1 IČ: 72086718 zastoupen: Ing. Jiřím Petrovským, starostou obce (dále jen

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Dodatek č.l. Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16

Dodatek č.l. Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16 : -O 'CD O! id) > >X3 - W o 73 č: CN o "O a o O Dodatek č.l u Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16 uzavřené dle ustanovení 566 a násl. Zákona č. 513/1991 Sb., v platném znění (Obchodní zákoník) mezi těmito smluvními

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Příloha č. 1 Zadavatel:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-147-037-14 ze dne 4.2.2014 "Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12 - organizátor zadávacího řízení" - výběr zhotovitele veřejné

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 565/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 537 ze dne 30.08.2017 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátem JUDr. Petrem Honzíkem Rada městské

Více

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku, ve smyslu 7 odst. 2 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také jen ZZVZ ) a 2716 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Město Kuřim - ZŠ Kuřim - vybudování nových výukových kapacit - III. etapa - dopravní řešení"

Město Kuřim - ZŠ Kuřim - vybudování nových výukových kapacit - III. etapa - dopravní řešení MĚSTO KURIM MUKUP006CB73 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA Č. 2018/D/0135 NA ADMINISTRACI podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Příkazní smlouva. č. smlouvy Příkazce SML/139/2016 č. smlouvy Příkazníka 39/2016

Příkazní smlouva. č. smlouvy Příkazce SML/139/2016 č. smlouvy Příkazníka 39/2016 Příkazní smlouva č. smlouvy Příkazce SML/139/2016 č. smlouvy Příkazníka 39/2016 uzavřená dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na administraci veřejné zakázky na stavební práce zadanou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 721 ze dne Smlouva o dílo - realizace projektového záměru rodinného asistenta

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 721 ze dne Smlouva o dílo - realizace projektového záměru rodinného asistenta MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 721 ze dne 31.10.2018 Smlouva o dílo - realizace projektového záměru rodinného asistenta Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. Smlouvu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 3 DBS města Písku V Písku dne: 06.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce objektů čp.

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 30.12.11 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB GARRIS LEGAL, advokátní kancelář, s.r.o. se sídlem: Praha 1, Nové Město, náměstí Republiky 1079/1a, PSČ 110

Více

ze dne Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o.

ze dne Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-030-033-15 ze dne 10.8.2015 Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o. Rada městské

Více

Smlouva o přípravě zadávacích podmínek a zastupování zadavatele při zadávání veřejné zakázky

Smlouva o přípravě zadávacích podmínek a zastupování zadavatele při zadávání veřejné zakázky Smlouva o přípravě zadávacích podmínek a zastupování zadavatele při zadávání veřejné zakázky Smlouva č. 040067/16/OSV Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Mgr. Martinem Petříkem, vedoucím odboru

Více

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do Příloha č. 1 Údaje veřejné zakázky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od 01.01.2019 do 31.12.2021

Více

Nákup 50 ks licencí klientského operačního systému

Nákup 50 ks licencí klientského operačního systému Českoslovanská akademie obchodní Dr. Edvarda Beneše, střední odborná škola, Praha 2, Resslova 8 Č. j. ČAO8P2 1264/2016 PID W3X13OP01T5M Vyřizuje Slavíková Datum 2. 6. 2016 Výzva k podání nabídky více zájemců

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 6, podle zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) a ve smyslu ustanovení 536 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

SMLOUVA O SPOLEČNOSTI. 1. Smluvní strany

SMLOUVA O SPOLEČNOSTI. 1. Smluvní strany Číslo smlouvy Statutárního města České Budějovice KUJGP01B3MKT SMLOUVA O SPOLEČNOSTI uzavřená dle ustanovení 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a ustanovení 7 odstavce

Více

SMLOUVA O DÍLO Č

SMLOUVA O DÍLO Č SMLOUVA O DÍLO Č. 19 007 3 00 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Objednatel společnost:

Více

Prováděcí mandátní smlouva k Rámcové smlouvě o administraci veřejných zakázek

Prováděcí mandátní smlouva k Rámcové smlouvě o administraci veřejných zakázek Prováděcí mandátní smlouva k Rámcové smlouvě o administraci veřejných zakázek číslo smlouvy mandanta: OLP/1292/2010 číslo smlouvy mandatáře: uzavřená dle 566 a následně zákona č. 513/1991 Sb., obchodní

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML SMLOUVA O D Í L O číslo smlouvy objednatele: SML-2017-... kterou uzavřely dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany: Městská část

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 764/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 698 ze dne 26.09.2016 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátní kanceláří Becker & Poliakoff s.r.o.

Více

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI Číslo smlouvy objednatele: 0307/2012 Číslo smlouvy zhotovitele: 1112 Město Kopřivnice se sídlem Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupené Ing. Hynkem Rulíškem,

Více

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel )

SMLOUVA O DÍLO. Ing. Oldřichem Lomeckým, starostou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č. ú /0800 (dále jen objednatel ) SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMETACE NA AKCI DŮM S MALOMETRÁŽNÍMI BYTY UMOŽŇUJÍCÍ FUNKCI DOMU S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU (DPS) V ULICI LODECKÁ - SAMCOVA uzavřená podle 536 a následujících zákona

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do ,- Kč) Identifikační údaje zadavatele:

Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do ,- Kč) Identifikační údaje zadavatele: Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 2.000.000,- ) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený: Michalem Polaneckým, jednatelem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Číslo řídícího dokumentu: Druh řídícího dokumentu: 741.01.0-SM-2016-RMO vnitřní předpis SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zpracoval: Schválil (vydal): Datum nabytí účinnosti dokumentu:

Více

Tel.:

Tel.: E-mail: info@artendr.cz Tel.: 777 555 666 0 OBSAH O NÁS... 1 NAŠE VÝHODY... 1 NAŠE SLUŽBY... 2 KONTAKT... 6 Záleží nám na spokojenosti našich klientů, a proto dbáme na dobré vztahy s nimi. Náš zkušený

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ČÁST II. OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a v souladu se zákonem č. 85/1996 Sb., o advokacii,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Prodávající: I. Smluvní strany sídlo: IČO: zastoupený: DIČ:

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 757/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 699 ze dne 26.09.2016 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s Advokátní kanceláří Brož & Sokol & Novák s.r.o.

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Číslo jednací: MCBS/2017/0196761/SYRM Vyřizuje: Mgr. Monika Syrovátková Smlouva o spolupráci Statutární město Brno, městská část Brno-střed: Zastoupené: Martinem Landou, starostou Sídlo: Dominikánská 264/2,

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouva o poskytování právních služeb

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouva o poskytování právních služeb MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-007-14 ze dne 1.12.2014 Smlouva o poskytování právních služeb Rada městské části 1. schvaluje smlouvu o poskytování právních služeb mezi městskou

Více

OLOMOUCKÝ KRAJ. Krajský úřad Olomouckého kraje. Vnitřní předpis

OLOMOUCKÝ KRAJ. Krajský úřad Olomouckého kraje. Vnitřní předpis OLOMOUCKÝ KRAJ Krajský úřad Olomouckého kraje Vnitřní předpis který upravuje úkoly Krajského úřadu Olomouckého kraje stanovené ve Směrnici Rady Olomouckého kraje č. 1/2018 Postup pro zadávání veřejných

Více

Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příkazní smlouva uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Město Kroměříž se sídlem Velké náměstí 115,

Více

RÁMCOVÁ MANDÁTNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ MANDÁTNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ MANDÁTNÍ SMLOUVA O ZASTOUPENÍ ZADAVATELE V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY, uzavřená podle ustanovení 566 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů a podle ustanovení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-069-006-16 ze dne 25.4.2016 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem "Domov seniorů - Technické a ekonomické

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

Číslo smlouvy Příkazce:. Číslo smlouvy Příkazníka: 2019/01 I. SMLUVNÍ STANY

Číslo smlouvy Příkazce:. Číslo smlouvy Příkazníka: 2019/01 I. SMLUVNÍ STANY PŘÍKAZNÍ SMLOUVA dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) a v souladu s 43 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

S m I u v n í 5 t ran y: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle B, vložka 9339

S m I u v n í 5 t ran y: Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle B, vložka 9339 Příkazní smlouva na výkon zadavatelské, konzultační a poradenské činnosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvními stranami dle ustanovení 2430 a násl. zákona Č. 89/2014 Sb., občanského zákoníku,

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Příkazní smlouva. ev.č. MěÚ: 2015/04/ORM. uzavřená podle 2430 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

Příkazní smlouva. ev.č. MěÚ: 2015/04/ORM. uzavřená podle 2430 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazní smlouva ev.č. MěÚ: 2015/04/ORM uzavřená podle 2430 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany Město Nový Bor sídlo: nám. Míru 1, 473

Více

Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno

Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0042798/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2016/0042798 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Kupující: Městská část Praha Kunratice Se sídlem: K

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Předmět činnosti DV Consult s.r.o.

Předmět činnosti DV Consult s.r.o. Předmět činnosti DV Consult s.r.o. Společnost DV Consult s.r.o. se specializuje na organizační a administrativní zajištění zadávání veřejných zakázek, kde působí jako osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Více