PERFEKTNÍ DOVOLENÁ ZÁBAVNÍ PARKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PERFEKTNÍ DOVOLENÁ ZÁBAVNÍ PARKY WWW.CKNECKERMANN.CZ"

Transkript

1 PERFEKTNÍ DOVOLENÁ ZÁBAVNÍ PARKY ZÁBAVNÍ PARKY: Výhoda: Pro celou rodinu, zábava pro všechny i přes různé věky dětí, zábava i pro dospělé, není žádné zařízení srovnatelné v ČR. Nevýhoda: omezené dle počasí, parky jsou většinou koncipované na pobyt venku (jsou i vnitřní atrakce, ale celkově se otevírají jaro-podzim, kromě vodních světů např. Tropical Islands) CENTER PARKS: Nejedná se o zábavní parky, ale o ubytování pro rodiny s rozšířenou nabídkou různých aktivit, zejména vodní hrátky, bazény, skluzavky a také sportovní aktivity.

2 LEGOLAND Deutschland Sezóna: Pro koho: pro celou rodinu, nejlépe pro děti mezi 6-11 lety Varianty: jednodenní nebo dvoudenní vstupenky takto je to vzhledem k velikosti areálu optimální. Vstupenky možno zakoupit i samostatně pouze u LEGOLAND Deutschland, ne jako balíček, skupiny, školní skupiny (lze rezervovat přes Nurvis jednotlivecké pod kódem S92888) skupinové mailem na pavla.sotonova@ckneckermann.cz). Výhody: z Prahy autem ca 4 hodiny, nejenom zábava, ale i poučení (výroba Lega, historie, workshopy, podvodní svět) téměř všechny aktivity (atrakce, kina atd. viz popis v katalogu na str.15) v ceně vstupenky (mimo Rýžování zlata, Autoškoly) první podvodní svět LEGOLAND ATLANTIS by SEA LIFE /žraloci,rejnoci a tropické ryby/ prohlídka v osm metrů dlouhém skleněném tunelu Kino 4D, atrakce, hřiště, LEGO továrna katalog str.15 Nabídka v katalogu (jiné varianty nejsou možné): A)vlastní doprava se vstupem S jednodenní a dvoudenní vstupenky, (katalog str. 15) B) vlastní doprava s ubytováním a vstupem: LEGOLAND Feriendorf a Ritterburg/Königsburg (katalog str.16 a str.17), C) vlastní doprava s ubytováním bez vstupu: Best Hotel Mindeltal (katalog str.18), D) autobusová doprava s ubytováním a se vstupem (katalog str.18) LEGOLAND FERIENDORF A/B/G/H Výhody: přímo u parku, dvoudenní vstup v ceně, výhodné ceny při rezervaci více než 45 dní před termínem pobytu (nutno použít správné kódy G,H). Pozor: pokoje B/H jsou pěti až šestilůžkové, které mají jednu koupelnu společnou a ložnici navíc na galerii v poschodí vhodné pro společné ubytování rodinných příslušníků. Proč: pohodlné ubytování s přímým vstupem na odpočinkové plochy a hřiště mezi vnitrobloky domečků. Všechny pokoje s LEGO tématikou, dvoudenní vstup v ceně. katalog str.16 Pevné dětské ceny: cenu pokoje určuje počet dospělých, tj. plně platících osob, cena za osobu, nikoli jednotku. Parkování: přímo před jednotlivými domečky. Pozor: recepce obsazena pouze do 22h. Po tomto čase a po nahlášení pozdního příjezdu je možné klíč vyzvednout pouze u ostrahy objektu. Příjezd: klient přijede a předloží voucher na recepci. Zde obdrží vstupenky do zábavního parku. V případě, že je připravené ubytování se ubytuje a může jít do parku, případně jde do parku a ubytuje se později, v čase check-inu. LEGOLAND RITTERBURG/KÖNIGSBURG S/R katalog str.17 Proč: přímo u parku (do parku se dojde krátkou procházkou lesem, samostatný vchod), dvoudenní vstup v ceně, výhodné ceny při rezervaci více než 45 dní před termínem pobytu (nutno použít správné kódování pokojů - S). Příjezd: klient přijede a předloží voucher na recepci. Zde obdrží vstupenky do zábavního parku. V případě, že je připravené ubytování se ubytuje a může jít do parku, případně jde do parku a ubytuje se později, v čase check-inu. Rozdíl oproti domečkům Feriendorf toto je vyšší kategorie ubytování, klasický hotelový komplex. Pevné dětské ceny: cena dospělých určuje cenu pokoje při uplatnění pevných dětských cen.

3 Autobusové zájezdy do LEGOLAND Deutschland 92083A katalog str.18 Autobusové zájezdy: letos v nabídce vždy s dvoudenním vstupem do parku, v ceně ubytování se snídaní v penzionu-hotelu Langenau ***, vstup dle programu, služby technického průvoce, pojištění CK proti úpadku. Pouze vypsané termíny uvedené v katalogu. Proč: specifická klientela hledající dopravu a jednodušší ubytování hlavní kritérium je cena a asistence průvodce lze rezervovat i single s dítětem lze po domluvě odjezd i z Plzně BEST WESTERN MÜNCHEN AIRPORT/LÁZNĚ ERDING katalog str.19 Pro koho: rodiny s dětmi, páry, atd. Proč: na rozdíl od Tropical Islands se zde jedná o termální prameny a největší saunovou zónu, tzn. zaměřeno na relax, spa Nabídka v katalogu: vstupenky kombinovatelné s ubytováním. TROPICAL ISLANDS Pro koho: pro celou rodinu 3-99 let Otevírací doba: objekt je otevřen non-stop, mimo a Proto používáme termín běžná otevírací doba, kterou má návštěvník k dispozici a je to hodin. Výhody: otevřeno celý rok Nevýhody: v době prázdnin a svátků velká návštěvnost, garance vstupu do 11h Nejrozsáhlejší tropický vodní svět 60 km od Berlína a 100 km od Drážďan Rozloha: m2, což odpovídá rozloze 8 fotbalových hřišť Nabídka v katalogu: A/ přímo v hale Tropical Islands se vstupem v ceně: stany (B) a pokoje (A), (katalog str.21) B/ mimo halu bez vstupu: apartmány (F), Spreewald Parkhotel (A), (katalog str.21 a str.20) C/ mimo halu se vstupem: B balíček ubytování se vstupem na 1 den do TI, včetně večeře a show v Tropical Islands (katalog str.20) Stany B 2Z,3Z,4Z nově má host připravené lůžkoviny ve stanu, povlékne si sám k dispozici je matrace, lehká přikrývka, polštář Check in: Check out: V ceně: snídaně a vstup do Tropického světa na dobu pobytu Specifika: hlučnost, možnost výskytu brouků z biotopů Nevhodné pro malé děti (kojence) katalog str.21 Premium Pokoje A Maximální počet osob nesmí být překročen V ceně je snídaně v vstup do Tropického a saunového světa na dobu pobytu Check in: Check out: Specifika: host si nemůže určit přesnou lokalitu pokoje Apartmány F Nenacházejí se v přímé blízkosti TI, ca 20 min. jízdy autem Bez stravy Dále je povinnost objednat vstupenku pro každou osobu - vstupenka se objednává jednorázově na dobu pobytu pro každou osobu! Příjezd: host přijede do TI, kde na základě voucheru dostane čís.kód-klíč a adresu apartmánu

4 EUROPA-PARK katalog str.23 Sezóna: Pro koho: hodně doporučuji pro mladé lidi hledající adrenalin a spoustu zábavy Proč: největší evropský zábavní park,velikost cca 140 fotbalových hřišť, 100 strhujících atrakcí na ploše 94 ha. Letos slaví výročí 40 let otevření. Nabídka v katalogu: A) vlastní doprava s ubytováním a vstupem 61799A,D hotel Castillo Alcazar, (katalog str. 24) B) vlastní doprava s ubytováním bez vstupu do parku Sun Parc Hotel (katalog str.24) SUN Parc Hotel A katalog str.24 Proč: cenově příznivý hotel v blízkosti parku /10 min autem/ cena ubytování nezahrnuje vstupenky do parku vstupenky S EUROPA PARK/Hradní hotel - CASTILLO ALCAZAR A,D katalog str.24 Stylové ubytování v zážitkovém hotelu: Dobývejte španělský rytířský hrad! Zde se stanete hosty středověku! Proč: park přístupný přímo z hotelu, VIP vstup do parku pro hotelové hosty, neobyčejný hotel vybudovaný ve stylu hradu Rodinné pokoje ve španělském stylu s dvoulůžkem a patrovými postelemi v ceně ubytování zahrnuty vstupenky do zábavního parku na bázi 1noc/2 dny park nebo 2 noci/3 dny park. SERENGETI SAFARI LODGES NOVINKA Sezóna: Pro koho: rodiny s dětmi, nebo páry lidé, kteří mají rádi divoká zvířata Proč: ubytování je v separátním areálu uvnitř parku! Nabídka v katalogu: ubytování se vstupem do parku. Pozor: pokud klienti v den příjezdu přijedou dříve než v 16 h, budou muset zaplatit navíc katalog str.25 vstup na 1. Den do parku extra na místě! Jinak je vstupné v ceně, při pobytu na 1 noc/ 1- denní vstupenka, při pobytu na 2 noci 2-denní vstupenka. Park je otevřen obvykle 10-17, v některých měsících delší otevírací doba. Vstupenka je v příslušném období platná po dobu otevření parku (tj h/ 10-18h/ více na planen/oeffnungszeiten.html). Pokladna se obvykle uzavírá 1 hodinu před uzavřením parku.

5 HEIDE-PARK pouze na webu Sezóna: Pro koho: park s hodně adrenalinovými atrakcemi, pro rodiny se staršími dětmi, nebo teenagery. Park v pirátském stylu Letos pouze on-line/ vlastní doprava s ubytováním HEIDE-PARK RESORT Holiday Camp a vstupem do parku pouze balíček! Nejvyšší Gyro-Drop-Tower světa: volný pád z výšky 71m Colossos: největší horská dřevěná horská dráha Atrakce Krake: top adrenalin popis na webu Velikost: 120 fotbalových hřišť PARK OPTIMÁLNÍ VĚK AKTIVITY ZAMĚŘENÍ VZDÁLENOST PRAHA/ BRNO LEGOLAND Deutschland 3-12 let Atrakce,hřiště, poučení LEGO 470/670 km Best Western/lázně Erding Neurčeno, pro všechny kategorie Termální koupaliště, skluzavky, spa wellness 370/570 km Tropical Islands vodní svět Europa-Park Vodní svět- rodiny s dětmi cca 3-14 let, páry Teenageři, cílové skupiny cca 6-30 let Pro nejmenší děti Tropino Club s aktivitami, koupání, tobogán, sauny za příplatek Největší park s mnoha adrenalinovými atrakcemi, show koupání Zábava, poznání vyplývající z koncepce parku (tradice jednotlivých zemí) 300/500 km 630/830 km Serengeti Safari Lodges Neurčeno, pro všechny kategorie Svět exotických zvířat Zábava, poznání 540/750 km Heide-Park Spíše větší děti 8-18, jsou tu v omezené míře i atrakce pro malé děti Adrenalinové atrakce, show na atrapě pirátské lodi zábava 567/767 km CENTER PARKS katalog str Ubytování s rozšířenou nabídkou aktivit pro celou rodinu. Jedná se zejména o koupání, vodní skluzavky, sportovní aktivity, lanové parky atd. V nabídce Center Parks v těchto zemích: Německo, Francie, Holandsko, Belgie. CENTER PARK REZERVUJTE TAKÉ AKTIVITY V CENĚ DESTINACE C.P. Bispingen Heide NNN+ vodního světa Německo VZDÁLENOST PRAHA/ BRNO 580/790 km C.P. Moselle NNNN vodního světa Francie 670/870 km C.P. de Kempervennen NNNN Snídaně, polopenze, kuchyn. utěrky, domácí Aqua Mundo- vstup do vodního světa Holandsko 370/570 km C.P. Zandvoort NNN vodního ráje Holandsko 920/1120 km C.P. de Eemhof NNNN Snídaně, domácí Vstup do vodního ráje Holandsko 870/1070 km C.P. Erperheide NNN Snídaně, polopenze, kuchyn. utěrky, domácí vodního ráje Belgie 830/1030 km

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS MAĎARSKO A v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS 2017 více na www.hungariatour.cz Zalakaros hotel Park Inn**** NOVINKA 28. 12. 2. 1.2018 řádné lůžko ve 2 lůžkovém pokoji 8 990, 9 590, 1 lůžkový

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA

ŠPANĚLSKO COSTA BRAVA POBYT PRO SENIORY 55+ Hotel SANTA MONICA*** Calella Hotel se nachází cca 100 m od písečné pláže. K vybavení hotelu patří recepce, výtah, TV místnost, bar, kavárna, bazén s dětským brouzdalištěm, zavazadlová

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze AUTOBUSEM hotel RÉPCE GOLD polopenze osoba/pobyt 21.3. 27.3. 28.3. 3.4. 8.5. 14.5. 13.10. 19.10. 3.11. 9.11. 6 nocí 1/2 SWC 9 990 dítě 6-12 let 5 990 dospělá osoba 8 490 Cena zahrnuje: dopravu autobusem,

Více

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY / 2009 / 2010 HUNGARY Sárvár hotel Park Inn**** RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY 14.11. 17.11. (3 noci) TRASA A, C 4 990,- 27.11. 29.11. (2 noci) TRASA B 3 790,- 26.12. 28.12.

Více

MAĎARSKO. Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů VÁNOCE & SILVESTR - AUTOBUSEM

MAĎARSKO. Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů VÁNOCE & SILVESTR - AUTOBUSEM MAĎARSKO Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů & - AUTOBUSEM 2015 Vánoce a Silvestr autobusem hotel Répce Gold**** - polopenze řádné l. ve 2 lůžk. pokoji 6 790, 8 290, 1 lůžkový pokoj 8 290,

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

LIBEREC - HOTEL BABYLON ****

LIBEREC - HOTEL BABYLON **** LIBEREC - HOTEL BABYLON **** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Zábava pro celou rodinu v aquaparku, IQ parku, IQ Landii a lunaparku nedaleko historického centra Liberce. Poloha: centrální poloha, historické centrum

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

CHORVATSKO DALMÁCIE ŠIBENIK, komplex SOLARIS hotel IVAN

CHORVATSKO DALMÁCIE ŠIBENIK, komplex SOLARIS hotel IVAN ŠIBENIK, komplex SOLARIS hotel IVAN Poloha: Hotely jsou součástí moderního hotelového komplexu Solaris, od města Šibenik jsou vzdáleny 6 km. Vybavení: Klimatizované 2-lůžkové pokoje, hyg. zařízení, SAT

Více

CHORVATSKO DALMÁCIE ŠIBENIK, komplex SOLARIS Kids hotel ANDRIJA

CHORVATSKO DALMÁCIE ŠIBENIK, komplex SOLARIS Kids hotel ANDRIJA ŠIBENIK, komplex SOLARIS Kids hotel ANDRIJA Poloha: Hotely jsou součástí moderního hotelového komplexu Solaris beach resort, od města Šibenik jsou vzdáleny 6 km. Vybavení: Klimatizované 2-lůžkové pokoje

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08)

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní

Více

Romantické pobyty 2015

Romantické pobyty 2015 Romantické pobyty 2015 Zimní romantický pobyt na Všemině * Ubytování pro 2 osoby s polopenzí na dvě noci * 1x romantická večeře pro dva * 1x 60 minut aroma sauna Cena za pobyt: 3 590 Kč / 2 osoby Jarní

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!!

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! cena 3.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: polopenze ubytování na 2 noci lekce jógy vstup do wellness Grandhotelu Tatra vstup do sauny v chalupě

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA Lidická 600 736 01 Havířov Šumbark Tel.: +420 596 885 301 Fax: +420 596 885 321 Mobil: +420 602 741 857 E-mail: ckvesna@volny.cz Web: www.ckvesna.cz JIŽNÍ SLOVENSKO,, VELKÝ MEDER,, TERMÁLNÍ LÁZNĚ APARTMÁNY

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik. Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena

CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik. Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena LAST MINUTE CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena All inclusive 1/2+1 SWC BP KL 15 946 Kč

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness pronájem

Více

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč GOLF 2014 2015 PORTUGALSKO Algarve Okolí Lisabonu PORTUGALSKO Hotel Tivoli Carvoeiro**** Aroeira Golf Resort DOBŘE HODNOCENÝ HOTEL I GOLF NAŠIMI KLIENTY UBYTOVÁNÍ V KOMFORTNÍCH APARTMÁNECH PŘÍMO U HŘIŠTĚ

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a papriky 4.6. - 9.6.2019 MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT ***

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** Pul t ov ýc ení k 2019 CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 31.3.2019 OD 28.6. DO 1.9.2019 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích *** 1 noc se snídaní

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08)

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Cena již od 11.550 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: snídaně ubytování ve vile český servis v místě pobytu pojištění CK proti úpadku Moderní vily

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a

Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a Pro české a slovenské železničáře zájezd vlakem s jízdenkami FIP: MAV MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged a Hagymatikum Makó SZEGED město uheráku a papriky 30.10. - 3.11.2019 MAĎARSKÉ TERMÁLY Aquapolis Szeged

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 CK TURISTA Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 4,5,6,7 - denní zájezd Turistický pobyt a wellnes dovolená v nádherných lázních Ptuj. Krásné termální lázně

Více

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES *****

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** - denní zájezd Rozloha : délka cca 250 m, šířka cca 200 m. luxusní resort renomovaného hotelového řetězce s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou. Anantara

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU LEDEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR078)

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU LEDEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR078) JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU LEDEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR078) cena 3.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: polopenze ubytování na 2 noci lekce jógy vstup do wellness Grandhotelu Tatra vstup do sauny

Více

CHORVATSKO země krásných pláží a dobré gastronomie

CHORVATSKO země krásných pláží a dobré gastronomie CHORVATSKO země krásných pláží a dobré gastronomie Nejširší nabídka ubytování v Chorvatsku V katalogu AUTEM EVROPOU 2014 str. 228 286 V katalogu Prázdninové domy a Kempy 2014 str. 20-23 111 pečlivě vybraných

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

MAĎARSKO. Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období = Soft all inclusive v ceně

MAĎARSKO.  Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období = Soft all inclusive v ceně MAĎARSKO www.hungariatour.cz Zalakaros Hotel Park Inn**** BONUS pro období 1. 7. 26. 8. = Soft all inclusive v ceně Hotel Park Inn**** Zalakaros Praha Zalakaros 560 km, Brno Zalakaros 360 km, Ostrava Zalakaros

Více

ŘECKO PARALIA,OLYMPIC BEACH, NEA VRASNA, TORONI, odjezdy z Brna V roce sezóna! Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

ŘECKO PARALIA,OLYMPIC BEACH, NEA VRASNA, TORONI, odjezdy z Brna V roce sezóna! Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! ŘECKO PARALIA,OLYMPIC BEACH, NEA VRASNA, TORONI, odjezdy z Brna V roce 2018-23. sezóna! Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017

Více

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03)

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) cena již od 5.040 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: denní úklid výměna ručníků a povlečení Wi-Fi dodávka pitné vody informační servis český servis v místě transfer

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2013

KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2013 KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2013 Strana v katalogu DESTINACE Hotel Kód Informace v katalogu Oprava 25 AYT Eftalia Resort 40265 A, B 10% sleva pro seniory Nevztahuje se na rodinné pokoje! 28/29 AYT smartline

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010)

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) cena 4.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness 1 hod wellness pronájem sálu na jógu pojištění

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A Příloha č. 1 na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem Zajištění zahraničního jazykového kurzu pro učitele a jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky ZŠ Povážská Strakonice Specifikace předmětu

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

Apartmánová rodinná usedlost

Apartmánová rodinná usedlost Apartmánová rodinná usedlost na vyžádání Cena zahrnuje: ubytování na uvedený počet nocí plné využití apartmánu venkovní posezení bazén připojení k internetu pojištění CK proti úpadku Kamenná usedlost s

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01)

Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01) Apartmánová rodinná usedlost v Toskánsku (TOS01) na vyžádání Cena zahrnuje: ubytování na uvedený počet nocí plné využití apartmánu venkovní posezení bazén připojení k internetu pojištění CK proti úpadku

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00!

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00! Nabídky pro 2019 autobusové skupiny Bus-Ticket- Special pouze 19,00! www.legoland.de/bus Ceny vstupenek pro autobusové skupiny Díl 1 SMÍŠENÉ SKUPINY VAŠE CENY 1 Všechny ceny smí být pouze součástí cestovního

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25) JÓGA ZÁJEZD NA BALI LISTOPAD 2017 s Luciou Burešovou (BA25) cena 925 EUR / osoba Cena zahrnuje: 10x ubytování (4 noci hotel Ubud + 6 nocí vila u moře) snídaně lekce jógy s Luciou Burešovou transfery letiště

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11)

Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11) Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více