Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2013 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2013 ze dne"

Transkript

1 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2013 ze dne Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Bareš, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, J. Ponikelský, L. Mohsová Nepřítomni: Hosté: dle prezenční listiny Datum a čas: /19:00 20:30 hodin/ Místo: Obecní úřad Neděliště Program: 1) Zahájení 2) Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3) Volba návrhové komise 4) Kontrola zápisu z minulého zasedání zastupitelstva obce 5) Smlouva o postoupení a převzetí práv a povinností ze smlouvy o dílo s firmou ZAHRADY BOBR Hradec Králové 6) Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Archeoparku Všestary 7) Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Římskokatolické farnosti Všestary na opravu varhan v kostele v Nedělištích 8) Žádost o dotaci z Programu obnovy venkova v r ) Rozpočtové opatření č.3/ ) Splátkový kalendář s firmou Domovník 11) Informace z porad zastupitelstva obce 12) Diskuze 13) Závěr P r o g r a m 1. Zasedání zahájil v 19:00 hodin Ing. L. Podlipný. Přivítal přítomné a seznámil je s programem zasedání. S programem souhlasili všichni zastupitelé. 2.Jako zapisovatelka byla navržena Andrea Netušilová, ověřovatelé zápisu paní Ing. Mohsová a pan Mozdík S volbou zapisovatele a ověřovatelů zápisů souhlasili všichni zastupitelé. 3.Do návrhové komise navrženi p. Michálek a Ing. Podlipný S volbou návrhové komise souhlasili všichni zastupitelé. 4.Proběhla kontrola zápisu z minulého zasedání. Žádné připomínky k zápisu z minulého zasedání. 5) Smlouva o postoupení a převzetí práv a povinností ze smlouvy o dílo s firmou ZAHRADY BOBR Hradec Králové Firma jde do likvidace,proto své smluvní závazky převádí na firmu Jan Lipenský ze Sendražic.

2 Ing. Podlipný: V říjnu soud rozhodl, že mají nahradit škodu a tím byla firma víceméně zlikvidována. Jako objednavatelé s tímto musíme souhlasit, že veškerá práva a povinnosti přechází na jinou firmu. Firma Jan Lipenský převzala i záruku za práci. Návrh usnesení Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o postoupení a převzetí práv a povinností ze smlouvy o dílo na Sadové úpravy vybraných lokalit obce Neděliště lokalita Hřbitov. 6) Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Archeoparku Všestary Na vyznačení cyklotrasy Smiřice Všestary odsouhlasilo zastupitelstvo příspěvek ve výši 4000,- Kč. Po vzájemné dohodě s Archeoparkem bude tento příspěvek poskytnut formou dotace. Ing. Podlipný: Projekt archeoparku byl zrealizován, cedule je umístěna na začátku cyklotrasy směrem ke Chlumu. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu č.dot 2013/04 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Archeoparku Všestary ve výši 4000,- Kč. 7) Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Římskokatolické farnosti Všestary na opravu varhan v kostele v Nedělištích. V letošním roce byla zahájena oprava varhan, přičemž dosud byly provedeny práce v ceně ,- Kč. Většina prací bude pokračovat v příštím roce, kdy farnost požádá o dotaci Krajský úřad. Ing. Podlipný: Byla doručena žádost pana faráře, renovace by měla být rozdělena do tří etap. Většina prací bude provedena v příštím roce a měla by farnost snad obdržet nějakou dotaci na renovaci varhan. Největší problém je ve ventilátoru. Pan farář požádal o částku právě na ventilátor. Dalo by se to obtížně zahrnout do žádosti o dotaci. Z toho důvodu požádal obec, jestli by nemohla na renovaci přispět. Zastupitelstvo schvaluje Smlouvu č. DOT 2013/05 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Římskokatolické farnosti Všestary ve výši ,- Kč. 8) Žádost o dotaci z Programu obnovy venkova v r.2014 Program obnovy venkova na rok 2014 kraj vyhlásí , nepředpokládají se žádné zásadní změny v pravidlech tzn. dotace max. na 50% nákladů a max.výše dotace ,- Kč. Z dotačního titulu č. 1 možno požádat na opravu střechy obecního úřadu. Projektované náklady jsou ,- Kč včetně DPH, možná dotace ,- Kč. Ing. Podlipný: Od dnešního dne do je možné podat žádost o dotaci. Pokud nám nebude nic bránit, tak příští rok by se provedla oprava střechy na obecním úřadě. Nabízí se například i zeleň, minimálně na návsi a elektřina ve školce. Zastupitelstvo schvaluje podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu obnovy venkova na rok 2014 na stavební úpravy střechy objektu obecního úřadu ve výši ,- Kč.

3 9) Rozpočtové opatření č. 3/2013 Některé příjmy a výdaje uskutečněné k nejsou zohledněny v rozpočtu obce na rok Podle zákona o rozpočtových pravidlech je nutno tento nesoulad odstranit přijetím rozpočtového opatření. Ing. Podlipný: na straně příjmů musíme zvýšit položku /příjem z voleb atd./, stejně tak na straně výdajů musí být zvýšena položka, aby rozpočet zůstal vyrovnaný. Zastupitelstvo schvaluje rozpočtové opatření č. 3/2013, kterým se zvyšuje rozpočet obce v příjmech o ,- Kč a ve výdajích rovněž o ,- Kč v členění na položky a paragrafy dle přílohy č.2. 10) Splátkový kalendář s firmou Domovník. Firma Domovník požádala o snížení splátky za rok 2013 z ,- Kč na ,-Kč, vzhledem k poklesu stavebních zakázek. Ing. Podlipný: První dva roky proběhly splátky bez problémů, v letošním roce požádal zástupce Domovníka o úpravu splátkového kalendáře s tím, že jsou v poměrně složité zakázkové situaci, nemají tolik tržeb a nemají peněz nazbyt. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje úpravu splátkového kalendáře s firmou Domovník snížením splátky za rok 2013 na ,- Kč. 11) Informace z porad zastupitelstva 12) Diskuse Ing. Podlipný: Vyfrézování cesty směrem na Jaroměř Uzavírka bude 16. a , bude se pokládat asfaltová vrstva. Objízdná trasa bude směrem od Předměřic ke hřbitovu, poté směrem na Světí a ze Světí, směrem na Břízu. Sběr nebezpečného odpadu proběhne Zítra proběhne ve školce závěrečná prohlídka stavby z úřadu města, která by měla předcházet kolaudačnímu souhlasu. Měli by tam být hasiči a památkáři. Pan Michálek: dosud nám nevrátili klíče od vchodových dveří. Hradecké služby na příští rok plánují úpravu typu svozů komunálního odpadu, všichni obdrží návrh smlouvy na úpravu svozu odpadu. Minulý týden byl na obci pan Smetana s tím, že má podnikatelský záměr vybudovat na farmě kompostárnu a shání potenciální zájemce. 90% odpadu, kterého by se každý rád zbavil je posekaná tráva a listí. Žádost od charity na Tříkrálovou sbírku obec Neděliště se do sbírky nezapojí. Přišla reklama na označení hrobů. Označení hrobů dosud není, je uvedeno pouze v papírové formě na obci obec objedná plastové značky s čísly. Valná hromada mikroregionu v pátek Zástupci na valnou hromadu jsou: Josef Michálek, Ing. Luboš Podlipný a Luděk Mozdík.

4 Obecní a zámecké pozemky kolem hřiště. Ing. Podlipný měl s panem Krejčím schůzku, zda se dají pozemky nějakým způsobem do pořádku. Ze schůzky vyplynulo, že p.krejčí chápe, že naším zájmem je vstup ke hřišti a je ochoten k tomu, že by se oddělilo nynější parkoviště. Směrem dolů by to bylo obce a dále by to bylo jeho. Pan Krejčí trvá na tom, aby závora na přilehlé cestě byla zamčená. Navrhl, že by obec byla spoluvlastníkem cesty a tím pádem by oba vlastníci měli stejná práva a povinnosti. 13. závěr Jednání skončeno v 20:30 hodin. V Nedělištích Počet stran: 4 Zapsala: Andrea Netušilová Ověřili: Ing.Lucie Mohsová předsedkyně školského výboru Luděk Mozdík předseda stavebního výboru Ing. Luboš Podlipný starosta

5 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.5/2013 ze dne Usnesení: Zastupitelstvo obce Schvaluje : 1) Smlouvu o postoupení a převzetí práv a povinností ze smlouvy o dílo na Sadové úpravy vybraných lokalit obce Neděliště lokalita Hřbitov. 2) Smlouvu č.dot 2013/04 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Archeoparku Všestary ve výši 4000,- Kč. 3) Smlouvu č. DOT 2013/05 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Římskokatolické farnosti Všestary ve výši ,- Kč. 4) Podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu obnovy venkova na rok 2014 na stavební úpravy střechy objektu obecního úřadu ve výši ,- Kč. 5) Rozpočtové opatření č. 3/2013, kterým se zvyšuje rozpočet obce v příjmech o ,- Kč a ve výdajích rovněž o ,- Kč v členění na položky a paragrafy dle přílohy č.2. 6) Úpravu splátkového kalendáře s firmou Domovník snížením splátky za rok 2013 na ,- Kč. Příloha č.1 Zapsala: Andrea Netušilová Ověřili: Ing.Lucie Mohsová předsedkyně školského výboru Luděk Mozdík předseda stavebního výboru Ing. Luboš Podlipný starosta

Zasedání zastupitelstva obce č. 2/2013 ze dne 27.5.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 2/2013 ze dne 27.5.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 2/2013 ze dne 27.5.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Ing. L. Mohsová, V. Otřísal, L. Bareš, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J.

Více

Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.5 /2014 ze dne 10.11.2014 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Z. Kiršbaum V. Otřísal, J. Heteš, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing.J.Petr,

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Ing. L. Mohsová, V. Otřísal, L. Bareš, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M.

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, L.

Více

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L. Mozdík, V. Otřísal, H. Fidranská Nepřítomni:

Více

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.2 /2010 ze dne 3.5.2010

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.2 /2010 ze dne 3.5.2010 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.2 /2010 ze dne 3.5.2010 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L. Mozdík, V. Otřísal, H. Fidranská Nepřítomni:

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne 12.12.2016 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing. Petr, J. Michálek, Z. Kiršbaum,

Více

Zasedání zastupitelstva obce č.4 /2013 ze dne 2.9.2013

Zasedání zastupitelstva obce č.4 /2013 ze dne 2.9.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.4 /2013 ze dne 2.9.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Bareš, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková,

Více

Zasedání zastupitelstva obce č.1/2012 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č.1/2012 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.1/2012 ze dne 12.3.2012 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Mozdík, Ing. L. Mohsová, V. Otřísal, M. Špačková, L. Bareš Nepřítomni:

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2011 ze dne 27.6.2011

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2011 ze dne 27.6.2011 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2011 ze dne 27.6.2011 Z á p i s : Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Datum a čas: Místo: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L.

Více

Zasedání zastupitelstva obce č.2/2011 ze dne 16.5.2011

Zasedání zastupitelstva obce č.2/2011 ze dne 16.5.2011 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.2/2011 ze dne 16.5.2011 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L. Mozdík, M. Špačková, J.Ponikelský, Ing.

Více

2) Návrh usnesení VH č.29/2011: VH schvaluje program zasedání Valné hromady. Hlasování: Pro 26, proti 0, zdrželi se 0. Usnesení č. 29/2011 přijato.

2) Návrh usnesení VH č.29/2011: VH schvaluje program zasedání Valné hromady. Hlasování: Pro 26, proti 0, zdrželi se 0. Usnesení č. 29/2011 přijato. Zasedání Valné hromady svazku obcí Mikroregion obcí Památkové zóny 1866,konané v pátek dne 2.12.2011 od 17.00 hodin v hostinci U Polních myslivců na Lípě. Přítomni: zástupci obcí: Benátky, Čistěves, Hořiněves,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 18.12.2017 přítomní: Kraus

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/809/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 22.12.2017 Z á p i s z 24. zasedání

Více

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.1 /2010 ze dne 8.3.2010

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.1 /2010 ze dne 8.3.2010 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.1 /2010 ze dne 8.3.2010 Z á p i s : Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Datum a čas: Místo: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z á p i s č. 13/2016

Z á p i s č. 13/2016 Z á p i s č. 13/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 12. 2016 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schőnbauer, p. Sodomková Omluveni:

Více

Zápis 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky,které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky,které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky,které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 5. 3. 2015 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20. 30 hod. přítomno:

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Program zasedání: Průběh jednání:

Program zasedání: Průběh jednání: 1 Zápis - 1. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 20.11.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Hušek Josef, Renata Festová, Petr Černý, Milan Novák, Jan

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 26. září 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská ul. 2, Ivančice Přítomní členové správního výboru: Naděžda Chajmová,

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků Zápis z jednání členů Sdružení zakladatelů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 28. 02. 2012 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS Program : - 14:00 - Zahájení Seznámení s činností Schválení

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin

Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin 1 Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Král Petr, Rozporka Luboš, Ing. Moučka Petr, Ing. Popela Petr, Vobrová Drahoslava, Procházková

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 3.12.2012 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 15. 12. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p.

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. Z Á P I S z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne 26. 2. 2018 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. 123 Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů. Omluven: Milan Blažek.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Obec Stružnice Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 12. 2017 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 1/2019 z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 17. 1. 2019 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Matěj Král, Barbora Liscová, Tomáš Moucha, Zbyněk Prokop, Jitka

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 17. 10. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Král

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 27. 1. 2016 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne:

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne: Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne: 30. 05. 2016 Místo konání: Termín: Přítomno: Nepřítomni: Jednání řídil: zasedací místnost Obecního úřadu

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 16.12.2014 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014 1 č.j. 9/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.12.2014 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.12.2014 18:08 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 12.12.2014

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 2.

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne 12. 12. 2018 Přítomni : Omluven : Hosté

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 21.6.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Luboš Šeda, Jana Podolská, Petr Brandýský Navržený program:

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více