DUOFLEX TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ELECTRO SYSTEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DUOFLEX TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ELECTRO SYSTEM"

Transkript

1 DUOFLEX DUOFLEX je vodotěsná, teplem smrštitelná spojka (1). Obsahuje dva kroužky nízkotavné pájky s tavidlem (2), které se teplem roztaví a vytvoří vysoce kvalitní pájený spoj a dále obsahuje dva těsnící kroužky (3,4), které zabezpečují vodotěsnost spoje. V jednom postupu se provedou čtyři kroky: spojení, pájení, izolování a utěsnění. DUOFLEX se používá ke spojování lankových i pevných vodičů do průřezu 6 mm². Uplatní se ve všech oborech jako jsou elektroinstalace, opravy nářadí a strojů, údržba vnějšího i vnitřního osvětlení, konstrukce automobilů a motocyklů, instalace bezpečnostních systémů, karosárny, stavby a opravy lodí, lodní a letecké modelářství, atd. Rychlost aplikace 100% vodotěsnost Čtyři kroky v jednom postupu Vysoká kvalita pájeného spoje Vizuální kontrola spoje Podle průřezu kabelu vyberte vhodný průměr DUOFLEXU. Odizolujte oba kabely v délce 12,5 mm. Na spoj navlékněte spojku a prsty zmáčkněte střední cínové kroužky. Smrštěte zdrojem tepla (plamen nebo horký vzduch). Spoj nechejte vychladnout. Rozsah pracovních teplot -55 C až +125 C Barva Teplota instalace C Typ pájky Typ tavidla Průhledná (kroužky dle barevného kódu) Cd 18, Sn 51, Pb 32 % dle ANSI J-STD-006 ROL 1 dle ANSI J-STD-004 Vyhovuje ČSN :87, změna a:77 zk. 111, 112 Technická data Ztráta napětí < 0,005 V (při 10 A) Odpor spoje < 0,004 Ω Izolační odpor > 10 9 Ω Průrazné napětí > 600 V Schváleno EZÚ Praha Certifikát č

2 DUOFLEX Průvodce výrobkem Barevný Kód Rozměry výrobku (mm) A min L max Průřez vodičů (mm²) B min Rozměry vodičů (mm) B max C max Průhledný 1,7 26,0 0,2 0,4 0,76 1,5 1,0 Červený 2,3 31,0 0,4 1,0 1,5 2,3 1,8 Modrý 4,3 36,0 1,5 2,5 2,0 4,3 2,3 Žlutý 6,8 42,0 3,0 6,0 3,4 6,8 3,7 C min

3 PROFESSIONAL CLEANING SYSTEM ELECTRO CLEAN ELECTRO CLEAN je vysoce účinný čistič elektrických a elektronických kontaktů a zařízení. Odstraňuje oleje, mastnotu, prach a špínu. Zanechává čistý a suchý povrch. ELECTRO CLEAN se používá na čištění elektrických kontaktů, relé, svorek, vypínačů, zástrček, jističů, atd. Čistí obvodové desky a další elektronické zařízení od kalafuny. Nenapadá ochranný lak plošných spojů. Používá se také na všechny druhy elektronických a mechanických kancelářských přístrojů, jako např. kalkulačky, pokladny, rádia, televize, atd. Snížená hořlavost díky plnění spreje dusíkem (N2) Rychle se odpařuje Součástí spreje je i čistící štěteček Neobsahuje freony nebo jiné chlorované uhlovodíky Ekonomický obsahuje 100 % účinné látky Nenapadá většinu používaných průmyslových materiálů a plastů Aplikujte ELECTRO CLEAN na povrch a nechejte působit. Odstraňte nečistotu suchým čistým hadrem nebo čisticím štětečkem. Nepoužívejte na zařízení pod napětím. Skupenství při 20 C Typ chemikálie Vzhled Kapalina Čisté alifatické uhlovodíky Bezbarvý Hnací plyn Dusík (N 2) Hustota 1,039 g/cm³ při 20 C Elektrický odpor ELECTRO CLEAN je dodáván jako 500ml sprej. 7, Ω Skladování Skladujte v uzavřeném obalu, v suché a chladné místnosti (5 25 C). Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Uchovávejte mimo zdroje zapálení. Minimální trvanlivost 24 měsíců. Zdraví a bezpečnost Tento informační materiál nenahrazuje bezpečnostní list. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list ELECTRO CLEAN.

4 FLEX VULK FLEX VULK je samovulkanizační páska na bázi etylen-propylenové pryže. FLEX VULK se používá na opravy a spojování kabelů, kabelových spojek, rozboček a ukončení. Dále na opravy a ochranu potrubí a hadic. Zlepšení ochrany elektroinstalací proti vodě. Reaguje okamžitě po natažení Vysoký elektrický odpor Jednoduchá manipulace Univerzální použití Odmotejte potřebnou délku. Oddělte gumovou pásku od ochranné folie. FLEX VULK natahujte na trojnásobek a motejte kolem kabelu s 50% překrytím. Pásku dotáhněte, aby konec pevně držel. Typ chemikálie Vzhled Tloušťka Šířka Délka Etylen-propylenová pryž Černá 0,75 mm 19 mm a 38 mm 10 m Teplotní odolnost -40 až +100 C Pevnost v tahu 2 MPa Tažnost 700 % Elektrický odpor Elektrická pevnost 2 x Ohm.m dle ASTM D kv/mm dle ASTM D149 Schváleno EZÚ Praha Certifikát č FLEX VULK je dodáván v kotoučích o délce 10 m, v šířkách 19 a 38 mm. Skladování Skladujte v uzavřeném obalu, v suché a chladné místnosti. Při skladování mezi +10 až C má výrobek trvanlivost minimálně 12 měsíců..

5 PROFESSIONAL TOOLS SYSTEM MICRO TORCH výrobku MICRO TORCH je profesionální patentovaný plynový hořák s maximální teplotou 1300 C. MICRO TORCH se používá jak v údržbě, tak ve výrobě, například na zahřívání plastových a kovových dílů před lepením, tavení uříznutých konců nylonových lan, rozmrazování pantů a zámků, odstraňování starých lepidel, tavení cínové pájky nebo na zahřívání smršťovacích hadic a konektorů. Používá se také při zubních a laboratorních pracích. Rychlé a snadné spouštění pomocí piezo zapalovače Vyroben z kovu vysoká bezpečnost a kvalita Každý hořák je samostatně testován na kvalitu Automatická regulace při vyšších teplotách (nad 73 C) Vysoká stabilita plamenu do teploty 1300 C Lze používat i v těžko přístupných místech Hořák naplňte butanovým plynem pomocí plnicího ventilu. Nastavte ovládací páku plynu na maximum. Zapalte stisknutím piezo tlačítka. Při použití MICRO TORCH v chladném prostředí se doporučuje nejprve ohřát plynovou nádobku rukama. Pokud chcete, aby byl hořák ve stabilní poloze nebo abyste měli volné ruce, umístěte ho do držáku. Maximální teplota hořáku C Hmotnost 206 g Pracovní čas 60 min Rozměry hořáku (výška, délka, šířka) 130 mm, 95 mm, 35 mm Objem plynu 35 ml Součástí balení je plynový hořák MICRO TORCH a držák. Hořák lze plnit speciální plynovou náplní LIGHTER REFILL, která se dodává jako 200ml sprej (obj. č ) nebo butanovým plynem do zapalovačů.

6 SOLDERING TIN SOLDERING TIN je víceúčelová nízkoteplotní pájka. Neobsahuje kadmium, zinek ani olovo. Vyhovuje normám RoHS (2002/95/EC) a WEEE (2002/96/EC). SOLDERING TIN se používá na pájení většiny kovů, jako např. oceli, galvanizované oceli, mědi, mosazi atd. Příklady použití: opravy chladičů, pájení elektrických vodičů, pájení netěsných potrubních spojů a vzduchových kanálů, opravy nástrojů a dílů v mikroelektronice. Vysoká elektrická vodivost Vysoká pevnost v tahu 5 x silnější než normální měkké pájky Nízká teplota tavení Neodkapává Pájený povrch zbavte mastnoty, prachu, špíny a dalších nečistot. Pájku naneste přímo na povrch. Použijte zdroj tepla hrotovou pájku nebo horkovzdušnou pistoli. Složení 96,5 % Sn a 3,5 % Ag Teplota tavení 221 C Pevnost v tahu 15 kg/mm 2 Obsah pevného tavidla 3 % Spread faktor (roztékavost) > 75 % ph tavidla 5,5 Průměr pájky 1,5 mm Vyhovuje normám RoHS (2002/95/EC) a WEEE (2002/96/EC). SOLDERING TIN je dodáván jako 20g tuba a 450g cívka. Zdraví a bezpečnost Tento informační materiál nenahrazuje bezpečnostní list. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list SOLDERING TIN..

7 STRIPPER 1000 STRIPPER 1000 je nástroj k odizolování a stříhání vodičů s automatickým nastavením pro různé průřezy. Pracovní rozsah odizolování vodičů je od 0,5 do 6,0 mm², stříhání do 4 mm². Podélné nastavení délky odizolování od 8 do 20 mm. STRIPPER 1000 se používá na odizolování a stříhání všech typů vodičů. Je určen jak pro elektrikáře v údržbách a opravnách, tak pro elektromontážní firmy. Dva nástroje v jednom Automatické přizpůsobování průřezů vodičů Velká odolnost proti nárazům Nová ergonomická konstrukce Vodič vložte na spodní čelní řezný nástroj. Posuňte ho podle potřebné délky odizolování. Pevným stiskem a posunutím horního ramene dopředu vodič odizolujte. Při stříhání vložte vodič do kolmého vybrání ve spodním rameni a posuňte horní rameno dopředu. Materiál kleští Materiál řezných nástrojů Pracovní rozsah odizolování Pracovní rozsah stříhání Podélná zarážka Skelný laminát na bázi tvrzeného polyamidu Molybdenová ocel 0,5 6,0 mm² Do 4 mm² 8 20 mm.

8 T-500 PRO výrobku T-500 PRO je profesionální mikroplamenná pájka. Pájka T-500 PRO se používá hlavně tam, kde je třeba pracovat bez elektrické energie. S pájkou lze pájet, řezat, smršťovat, žíhat nebo zahřívat. Dodává se s různými nástavci, které umožňují široký rozsah použití, jak s pájecím hrotem, horkým vzduchem nebo otevřeným ohněm. Snadno se kontroluje stav plynu díky skleněné odměrce. Pájka je určena jak pro opravárenské a údržbářské dílny, tak pro výrobní oddělení. Použitelná bez elektrické energie Rychlá výměna nástavců Stabilní průtok plynu Piezoelektrické zapalování Provozní teplota po 30 sekundách Pájku naplňte butanovým plynem. Pokud chcete používat nástavce, nejdříve nasaďte kryt pájky a vyšroubujte ho i s hrotem. Hrot vyměňte a kryt opět našroubujte a sejměte. Regulační jezdec plynu nastavte na minimum (-) a zapněte pájku na zapnuto" (ON). Pájka má piezoelektrické zapalování. Maximální teplota hořáku C Teplota pájecího hrotu C Teplota horkého vzduchu C Pracovní čas při polovičním výkonu 120 min Výkon hořáku W Délka s krytem 254 mm Délka s pájecím hrotem 245 mm Objem plynu 40 ml Obsah sady T-500 PRO dodávané v kufříku: mikroplamenná pájka, kryt pájky, náhradní tryska, pájecí hrot, dlátový hrot (2mm), horkovzdušná tryska, odrážeč (reflektor), nízkoteplotní cín SOLDERING TIN, houbička na čistění pájecího hrotu. Pájku lze plnit speciální plynovou náplní LIGHTER REFILL, která se dodává jako 200ml sprej (obj. č ) nebo butanovým plynem do zapalovačů.

9 THERMOTEX THERMOTEX je teplem smrštitelná hadice s vnitřní vrstvou lepidla. Zapouzdření, které vzniká po smrštění, je pružné a 100% vodotěsné. THERMOTEX se používá na vodotěsné zapouzdření elektrických kontaktů, kabelových spojů, elektrických vedení a součástek. Dále se používá k ochraně proti elektrolytické korozi, k izolaci elektrických částí automobilů a všude tam, kde je třeba izolovat a chránit proti vodě, chemickým látkám a atmosférickým vlivům. 100% vodotěsnost Smrštění 3:1 Pružné a pevné spojení Chemická a tepelná odolnost Podle průřezu kabelu vyberte vhodný průměr smršťovací hadice. Uřežte délku. Překrytí na každé straně asi ¼ délky spoje. Smrštěte zdrojem tepla (plamen nebo horký vzduch). Spoj nechejte vychladnout. Rozsah pracovních teplot -55 C až +150 C Barva Černá Teplota smršťování +80 C Poměr smrštění 3:1 Pevnost v tahu 9 Mpa (kg/cm²) ISO 37 Elektrická pevnost 12 MV/m (min) IEC 243 Roztažnost 300 % (min) ISO 37 Odolnost proti chemikáliím 24 hod při 23 C ISO 37 odolný naftě (BS 2869 třída A1) hydraulickému oleji (H-515) mazacímu oleji (0-149) Schváleno EZÚ Praha Certifikát č THERMOTEX je dodáván v délce 1,22 m v 8 průměrech: Před smrštěním (mm) Po smrštění (mm) 3 1 4,5 1, Skladování Skladujte v uzavřeném obalu, v suché a chladné místnosti. Při skladování mezi +5 až C má výrobek trvanlivost delší než 12 měsíců..

PROPALINE vydání 2/2017

PROPALINE vydání 2/2017 PROPALINE vydání 2/207 BRASOTEK je inovativní produkt s patentovaným složením pro přípravu pájených spojů. Umožňuje dokonalé a rychlé čištění zoxidovaných povrchů. snadná aplikace odstraní nečistoty bez

Více

INFOBOX PÁJECÍ STANICE

INFOBOX PÁJECÍ STANICE PÁJECÍ STANICE 2 né pájecí stanice s regulací teploty, výměnnými hroty a odkládacím stojánkem vhodné pro trvalé pájení - vodičů, elektronických kompenent i citlivých SMD součástek. Vhodné pro amatérské

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 82 34 15

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 82 34 15 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 82 34 15 OBSAH: 2 Strana 1.0 Bezpečnostní upozornění... 2 2.0 Plnění... 3 3.0 Obsluha: jako pájka... 4 4.0 Jako plynový hořák... 4 5.0 Jako horkovzdušný nástroj... 5 6.0 Výměna

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Pájení Čisticí žínka 136 Elektrické pájecí kleště 136 Elektrický pájecí přístroj 137 Turbo-plynový pájecí hořák 138 Měkká pájka a

Více

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM HAIR n BODY HAIR n BODY je exkluzivní vlasový a tělový šampón. Chrání a zesiluje vlasy, obsahuje výtažky z aloe vera a pšeničné zárodečné bílkoviny. HAIR n BODY se používá na mytí a ošetřování vlasů a

Více

TEPLEM SMRŠTITELNÉ TRUBICE TENKOSTĚNNÉ BEZ LEPIDLA

TEPLEM SMRŠTITELNÉ TRUBICE TENKOSTĚNNÉ BEZ LEPIDLA GPH DICOMTRADE kabelové soubory - bøezen 2007.indd 1 27.2.2007 14:15:33 TEPLEM SMRŠTITELNÉ TRUBICE TENKOSTĚNNÉ BEZ LEPIDLA pro ochranu a izolování vodičů Materiál: modifikovaný polyetylen Smršťovací teplota:

Více

KABELOVÉ SOUBORY A PŘÍSLUŠENSTVÍ DO 1 kv

KABELOVÉ SOUBORY A PŘÍSLUŠENSTVÍ DO 1 kv TEPLEM SMRŠTITELNÁ A ZALÉVACÍ TECHNIKA KABELOVÉ SOUBORY A PŘÍSLUŠENSTVÍ DO 1 kv (vydání leden 2008) www.gph.cz Sázíme na spolehlivá spojení... TEPLEM SMRŠTITELNÉ TRUBICE TENKOSTĚNNÉ BEZ LEPIDLA pro ochranu

Více

Diagnostika / Baterie / Elektrika

Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika 206 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika Plynová pájka 208 Elektrická část

Více

MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE

MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE Kat. číslo EAN Popis MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE Mobilní hořáky pro letování natvrdo a naměkko s plynem MAP//pro 472 3189640004726 Mobilní hořák VULCANE EXPRESS piezo-zapalování pomocí spouště, hořák

Více

1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů.

1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. 1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. Výhody pájení : spojování všech běžných kovů, skla a keramiky, spojování konstrukčních

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 260 SC. Info Vynikající chemické, tepelné a elektrické vlastnosti Úspora prostoru a hmotnosti.

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 260 SC. Info Vynikající chemické, tepelné a elektrické vlastnosti Úspora prostoru a hmotnosti. Pro extrémní provozní požadavky PTFE jednožilový kabel pro použití v náročných podmínkách, s dobrou chemickou odolností, skladný, pro použití v přístrojích a při konstrukci provozů při teplotách: -190

Více

Kabelové gelové spojky

Kabelové gelové spojky Dvousložkové zalévací gely - MPGEL 553 554 555 556 553 MPSG 170 (0,17 litru) 554 MPSG 240 (0,24 litru) 555 MPSG 420 (0,42 litru) 556 MPSG 600 (0,6 litru) plikace Vysuneme plastovou tyčinku oddělující složku

Více

KABELOVÉ TOPNÉ SYSTÉMY

KABELOVÉ TOPNÉ SYSTÉMY REPKIT UNI u n i v e r z á l n í s o u p r a v a p r o o p r a v u o d p o r o v ý c h t o p n ý c h k a b e l ů technická dokumentace použití: oprava topných kabelů napojení topného kabelu a studeného

Více

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM Bateriové Svorky Kryty pólů & adaptér Zkoušečky bateriové kyseliny Servisní doplňky Ekvalizér pro baterie Neutralon Tuk & kartáč na póly Ochranný sprej na póly & kartáč na

Více

flexelec specialista pro systémy udržování teploty FT/KIT/1, FT/KIT/2 Připojovací a ukončovací souprava FTP, FTSH, FTTH, FTS0

flexelec specialista pro systémy udržování teploty FT/KIT/1, FT/KIT/2 Připojovací a ukončovací souprava FTP, FTSH, FTTH, FTS0 flexelec specialista pro systémy udržování teploty FT/KIT/1, Připojovací a ukončovací souprava FTP, FTSH, FTTH, FTS0 Pro provedení kabelů: FTP, FTSH, FTTH, FTS0 základní /T s opředením z pocínované mědi

Více

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912

Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 Pájecí a odpájecí stanice ZD-912 1. Popis ZD-912 je výkonná multifunkční pájecí a odpájecí stanice. Může být použita v oblastech výzkumu, výuky i výrobě elektroniky. Uplatní se pro pájení a odpájení všech

Více

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Šroubováky a bity Momentové klíče NÁŘADÍ PRO AUTOSERVISY Kleště Úderné nářadí Stříhání značení Svítidla, instalatérské nářadí pro elektrikáře a elektroniku

Více

Nejlepší pružné sběrnice

Nejlepší pružné sběrnice Nejlepší pružné sběrnice ERIFLEX STANDARD a ERIFLEX SUMMUM je tvořen vrstvami tenké pocínované nebo holé elektrolytické mědi Propojení ERIFLEX se provádí přímým děrováním lamel. Odpadá nutnost použití

Více

SADA PLYNOVÉ PÁJEČKY PROPIEZO PORTASOL

SADA PLYNOVÉ PÁJEČKY PROPIEZO PORTASOL NÁVOD K OBSLUZE Verze 03/2 SADA PLYNOVÉ PÁJEČKY PROPIEZO PORTASOL Obj. č.: 811859 Ideální řešení pro všechny síťově nezávislé pájecí úkony. Miniaturní páječka v kapesním provedení s piezo-zapalováním a

Více

CA FILLER TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ADHESIVE & SEALANT SYSTEM. Popis CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE.

CA FILLER TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ADHESIVE & SEALANT SYSTEM. Popis CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE. CA FILLER CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE. CA FILLER se používá na vyplňování a lepení mezer, trhlin a spár většiny materiálů jako kov, dřevo, sklo, keramika,

Více

flexelec specialista pro systémy udržování teploty FX/KIT/C Připojovací souprava FX/C Smršťovací koncovka PRO OTÁPĚNÍ OKAPŮ

flexelec specialista pro systémy udržování teploty FX/KIT/C Připojovací souprava FX/C Smršťovací koncovka PRO OTÁPĚNÍ OKAPŮ flexelec specialista pro systémy udržování teploty Připojovací souprava FX/C Smršťovací koncovka PRO OTÁPĚNÍ OKAPŮ Pro typy kabelů: FTC 30 - topný kabel s konstantním výkonem FSG/TP 30 - samoregulační

Více

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek Příloha 1 Technické listy samolepicích pásek PŘÍSLUŠENSTVÍ WATERPROOF TAPE R 34490 Vysokopevnostní multifunkční páska Vlastnosti: Vysoká pevnost a přilnavost Voděodolná Odolná teplotě Na bázi vláken Přelakovatelná

Více

Varné plotny. Schéma zapojení varných ploten. Varné plotny 3 připojení 2-pólový 4-takt. vypínač. Varné plotny 4 připojení 2-pólový 4-takt.

Varné plotny. Schéma zapojení varných ploten. Varné plotny 3 připojení 2-pólový 4-takt. vypínač. Varné plotny 4 připojení 2-pólový 4-takt. Varné plotny Schéma zapojení varných ploten Elektro Varné plotny připojení -pólový 4-takt. vypínač Varné plotny 4 připojení -pólový 4-takt. vypínač Varné plotny L L P P 4 L P P Varné plotny 4 připojení

Více

05/2017 Č. pol

05/2017 Č. pol 128 6 6.1 pro vázací pásky Výběr produktu Přehled nářadí pro vázací pásky 130 Pneumatické utahovací nářadí s kovovým pouzdrem MK3PNSP2 132 Ruční utahovací nářadí s plastovým pouzdrem EVO7, EVO7SP 133 MK9HT

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 205 SC. Info Nyní k dispozici i na cívkách Tepelně a chemicky odolný Úspora prostoru a hmotnosti

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 205 SC. Info Nyní k dispozici i na cívkách Tepelně a chemicky odolný Úspora prostoru a hmotnosti Pro velký rozsah teplot FEP jednožilový kabel pro použití v náročných podmínkách, s dobrou chemickou odolností, skladný, pro použití v přístrojích a při konstrukci provozů při teplotách: -100 C až +205

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Uživatelská příručka 30637114.014PS

Uživatelská příručka 30637114.014PS Uživatelská příručka 30637114.014PS Potrubní ohřívač VENTS NK série 2 Potrubní ohřívač Úvod...... 3 Použití...... 3 Obsah...... 3 Základní technický list... 3 Konstrukce ohřívače... 7 Bezpečnostní požadavky...

Více

AEROFLEX a.s. POTRUBNÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉMY

AEROFLEX a.s. POTRUBNÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉMY AEROFLEX a.s. POTRUBNÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉMY JEDINEČNOST ZAPOJENÍ SOLÁRNÍCH KOLEKTORŮ A TEPELNÝCH ČERPADEL FLEXIBILNÍ PŘEDIZOLOVANÉ VLNOVCOVÉ POTRUBÍ ODOLNÉ VŮČI VYSOKÝM TEPLOTÁM, UV ZÁŘENÍ A OZÓNU PROPOJENÍ

Více

Návod k použití Obj.č.:

Návod k použití Obj.č.: 1 Návod k použití Obj.č.: 811 826 Tato letovací lampa je provozována na butan. Je lehká a při letování dobře padne do ruky. K této letovací lampě si lze vybrat a objednat náhradní náplň s butanem a ještě

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

BRIGHT GALV TECHNICAL INFO PROFESSIONAL SURFACE FINISHING SYSTEM

BRIGHT GALV TECHNICAL INFO PROFESSIONAL SURFACE FINISHING SYSTEM BRIGHT GALV BRIGHT GALV je prostředek k ochraně kovů galvanizací za studena. Chrání před solí, vodou, kyselinami a dalšími chemikáliemi. Je vyroben ze syntetické pryskyřice a částic hliníku a zinku. Používá

Více

SEPARÁTOR ROZSTŘIKU (BEZ SILIKONU, NA BÁZI VODY)

SEPARÁTOR ROZSTŘIKU (BEZ SILIKONU, NA BÁZI VODY) SEPARÁTOR ROZSTŘIKU (BEZ SILIKONU, NA BÁZI VODY) Varování: H223 hořlavá látka. H229 Tlakovaná nádoba. Při zahřívání může explodovat. P102 Udržujte mimo dosah dětí. P210 uchovávejte mimo dosah jisker, otevřeného

Více

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem Kaiflex Protect Alu-TEC je flexibilní systém opláštění se vzhledem napodobujícím plech. Skládá se z pružné tvrdé folie kašírované hliníkovým povrchem odolným vůči povětrnostním vlivům. Vyznačuje se nízkou

Více

Neomezená doba použitelnosti. Záruční doba. Gelová pouzdra Break. Gelová pouzdra Break. 5 let. Možnost opakovaného použití

Neomezená doba použitelnosti. Záruční doba. Gelová pouzdra Break. Gelová pouzdra Break. 5 let. Možnost opakovaného použití Gélové púzdra Break Gelová pouzdra Break Gelová pouzdra Break Nejrychlejší způsob spojení vodičů určených k uložení pod zemí! Neomezená doba použitelnosti Záruční doba 5 let Možnost opakovaného použití

Více

Ovládací PVC kabel s VDE registrací, odolný proti olejům, s černým vnějším pláštěm pro mnohostranné použití

Ovládací PVC kabel s VDE registrací, odolný proti olejům, s černým vnějším pláštěm pro mnohostranné použití Ovládací PVC kabel s VDE registrací, odolný proti olejům, s černým vnějším pláštěm pro mnohostranné použití ovládací kabel z PVC, registrovaný VDE, odolný vůči oleji, flexibilní a odolný vůči UV pro různé

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 125 C MC. Info Zlepšené chování při požáru Aprobace GL (Germanischer Lloyd)

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 125 C MC. Info Zlepšené chování při požáru Aprobace GL (Germanischer Lloyd) Stíněný kabel zesítěný elektronovým paprskem pro zvýšené provozní požadavky bezhalogenový stíněný ovládací kabel s certifikátem GL, zvláštní vlastnosti při požáru, IEC 60332-3, vhodný pro +125 C Info Zlepšené

Více

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o.

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o. VÝROBCE: Tento dokument platí pro výrobu, zkoušení, přejímku a dodávání výrobku. je jednovrstvá nopová fólie vyrobená z vysokohustotního polyetylenu HDPE bez stabilizačních přísad proti UV záření. Nopová

Více

Speciální nabídka. Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma*

Speciální nabídka. Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma* Hořák TS3000T se zapaluje stiskem spouště, má regulaci tříloburálního plamene. Tlak plynu je regulován na konzistentní výkon. Nerezová trubice hořáku. Komfortní dvoukomponentní rukojeť. Spaluje plyn PROPAN

Více

Dokonalé označovací systémy

Dokonalé označovací systémy CAB 3 TM, Mémocab TM, Duplix TM Dokonalé označovací systémy > CAB 3 TM Stejné označení vodičů, kabelů nebo řadových svorek: univerzální označovací systém CAB 3 TM pro celý rozváděč. Řada CAB 3 TM obsahuje

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu.

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu. Technický list Vydání 05/2014 Identifikační č.: 02 04 03 01 001 0 000001 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel

Více

Systém rozvodů vzduchu k rekuperačním jednotkám ROZ

Systém rozvodů vzduchu k rekuperačním jednotkám ROZ Systém rozvodů k rekuperačním jednotkám ROZ Prvky systému ROZ Základní předpoklad pro dimenzování systému ROZ 0 30 m 3 /h 0 30 m 3 /h nutno použít jeden vývod flexi hadice Duotec 30 60 m 3 /h 30 60 m 3

Více

Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody

Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody Castolin 680 S univerzální opravárenská elektroda Pro svařování nerez oceli, ozubených kol, listových per, spoje nerez s nelegovanou ocelí, oprava pístnic,

Více

PÁJENÍ. Nerozebiratelné spojení

PÁJENÍ. Nerozebiratelné spojení Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro opakování STT žáků SPŠ Na Třebešíně, Praha 10; s platností do r. 2016 v návaznosti na platnost norem. Zákaz šíření a modifikace těchto mateirálů. Děkuji Ing. D.

Více

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o.

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o. Tento dokument platí pro výrobu, zkoušení, přejímku a dodávání výrobku LITHOPLAST INSTAL. LITHOPLAST INSTAL je jednovrstvá nopová fólie vyrobená z vysokohustotního polyetylenu HDPE bez stabilizačních přísad

Více

2K PU lepidlo na karoserie. 2K epoxidové lepidlo

2K PU lepidlo na karoserie. 2K epoxidové lepidlo 2K epoxidové K vysoce pevnému lepení kovů, tvrdých umělých hmot, keramiky, kamene, dřeva, skla apod. Na opravy poškozených kovových dílů, na opravy rýh a chybných vrtání. Po vytvrdnutí jej lze vrtat, dělat

Více

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů Popis LCM - 05 je rychle tvrdnoucí dvousložkové akrylové lepidlo pro lepení kompozit, termoplastů a kovů. LCM - 05 je bezpodkladové lepidlo

Více

Návod na ovládání chladničky

Návod na ovládání chladničky Návod na ovládání chladničky CAS-60 Absorpční chladnička CAS-60 Rejstřík Bezpečnostní pokyny 3 Ovládací panel 3 Druhy provozu 3 Upozornění 4 Instalace 4 Napájení 12V 4 Provoz na plyn 5 Výroba ledu 5 Údržba

Více

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ HOŘÁKY 328623 070042190090 TS1500T Hořák Propane s pizoelektrickým zapalováním a "tužkovým" plamenem Spaluje plyn PROPANE v kartuši TX9 904,00 Kč 328856 070042190281 TS3000T

Více

Obsah ӏ Promat. 16 Promat. 16 Promat. Izolační materiály 16.2 16.4. Lepidla 16.5. Prostupy kouřovodů hořlavými materiály 16.6 16.8

Obsah ӏ Promat. 16 Promat. 16 Promat. Izolační materiály 16.2 16.4. Lepidla 16.5. Prostupy kouřovodů hořlavými materiály 16.6 16.8 Obsah ӏ Promat Izolační materiály 16.2 16.4 Lepidla 16.5 Prostupy kouřovodů hořlavými materiály 16.6 16.8 Promat ӏ Izolační materiály Izolační desky Promasil 950 KS Promasil 950 KS je druhou generací kalciumsilikátových

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. Vysoce

Více

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji Řešení pro lepení a čištění Lepidla ve spreji Čistidla ve spreji Čistidla ve spreji PRŮMYSLOVÉ ČISTIDLO Průmyslové čistidlo 60040 ODSTRAŇOVAČ LEPIDLA Odstraňovač lepidla 60042 Průmyslové čistidlo je univerzální

Více

ÖLFLEX PUR 400 P spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností, s odolností proti oleji, pro použití ve výrobě strojů a zařízení

ÖLFLEX PUR 400 P spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností, s odolností proti oleji, pro použití ve výrobě strojů a zařízení PUR spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností ÖLFLEX PUR 400 P spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností, s odolností proti oleji, pro použití ve výrobě strojů a zařízení Info Zvýšená odolnost

Více

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A Twist - nové patentované svařovací hořáky s nejdokonalejší ergonomií a flexibilitou MIG-A Twist - nová generace svařovacích hořáků Vzhled nových hořáků MIG-A

Více

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené Scotch- W eld akrylová lepidla Technický list únor 2014 Popis produktu 3M Scotch-Weld DP8405NS a DP8410NS jsou vysoce výkonná dvousložková akrylová lepidla, která nabízejí vynikající pevnost ve střihu,

Více

UPOZORNĚNÍ CALIFORNIA

UPOZORNĚNÍ CALIFORNIA Form No. 3407-988 Rev A Souprava pro přestavbu Sekačka Groundsmaster modelové řady 7200 se soupravou Polar Trac Číslo modelu 131-5525 Návod k instalaci Instalace DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ CALIFORNIA Důležité

Více

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Obsah dodávky: Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Destilační přístroj s krytem Filtrační nádobka Aktivní uhlí (6x) Použití: Efektivní a rychlá výroba destilované vody. Popis činnosti Voda je v

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 .iv ar cs.c z KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 Tato série obsahuje přírubové kulové uzávěry s děleným tělem z litiny a plovoucí koulí, vyrobenými v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy

Více

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_ DiskStation Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_20101028 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech HADICE A POTRUBÍ Používaná na motorových vozidlech Zdeněk Vlasák, Odysseus 2004 Hadicové spony Šneková spona Hadicové šnekové šroubovací spony jsou určené pro rychlé a jednoduché upínání tlakových hadic

Více

Návod k obsluze. PÁJECÍ STANICE NA SMD Model 858

Návod k obsluze. PÁJECÍ STANICE NA SMD Model 858 Návod k obsluze Překlad návodu PÁJECÍ STANICE NA SMD Model 858 Děkujeme za zakoupení našeho zařízení. Zařízení je určeno k pájení a k bezolovnatému odpajování. Předtím, než začnete pracovat s tímto zařízením,

Více

Systém roz DISTRIBUČNÍ ELEMENTY. ROZ systém rozvodu vzduchu. Specifikace

Systém roz DISTRIBUČNÍ ELEMENTY. ROZ systém rozvodu vzduchu. Specifikace Specifikace Rozvodný systém ROZ je stavebnicový systém navržený pro domácnosti, ve kterých větrání zajišťuje rekuperační jednotka. Celý systém je kompatibilní se všemi typy rekuperačních jednotek. Distribuční

Více

Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek

Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek INFORMACE O VÝROBKU Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek ovládací kabel, odolný povětrnosti, bio olejům, saponátům a horké vodě, pro použití v potravinářství

Více

ÖLFLEX CLASSIC flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U: 300/500 V

ÖLFLEX CLASSIC flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U: 300/500 V Ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registraci pro širokou škálu aplikací - flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U:

Více

KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU

KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU NOVINKA IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ 10.000 Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) vynikající mechanická ochrana dlouhá životnost dobrá UV-odolnost

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Speciální hořák (ohřev na plyn) Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX SPIRAL 400 P

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX SPIRAL 400 P PUR spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností ÖLFLEX PUR 400 P spirální kabel se zvýšenou chemickou odolností, s odolností proti oleji, pro použití ve výrobě strojů a zařízení Dobrá chemická odolnost

Více

Strana. Soubory teplem smrštitelných trubic pro kabelové spojky do 1 kv SVCZ-BL a SVCZ-BL5, provedení bez lisovacích spojovačů (do 240 mm 2 )

Strana. Soubory teplem smrštitelných trubic pro kabelové spojky do 1 kv SVCZ-BL a SVCZ-BL5, provedení bez lisovacích spojovačů (do 240 mm 2 ) 07 Strana Soubory teplem smrštitelných trubic pro kabelové spojky SVCZ-BL a SVCZ-BL5, provedení bez lisovacích spojovačů (do 240 mm 2 ) 338 Soubory teplem smrštitelných trubic pro kabelové spojky SVCZ-S4

Více

Příslušenství pro nadzemní bazény

Příslušenství pro nadzemní bazény Příslušenství pro nadzemní bazény 368 Schůdky pro nadzemní bazény 370 Skimfiltry, kartušové filtry 371 Monobloky s pískovým filtrem 372 Reflektory, sada na opravu fólií 372 Dávkovače a chem. přípravky

Více

Opravářská technologie LA-CO pro chlazení, klimatizaci autoservisy

Opravářská technologie LA-CO pro chlazení, klimatizaci autoservisy Opravářská technologie LA-CO pro chlazení, klimatizaci autoservisy HEAT-SEAL STIK Stará známá zelená tyčinka pro opravy výparníků v novém provedení. Materiál tyčinky má nové složení, aby lépe odolával

Více

ÖLFLEX CLASSIC 115 CY

ÖLFLEX CLASSIC 115 CY Stíněný ovládací kabel PVC s malým vnějším průměrem ovládací kabel z PVC, stíněný a flexibilní pro různé aplikace, tenký a lehký bez vnitřního pláště, U 0 /U: 300/500 V Info CPR (Nařízení o stavebních

Více

TECHNICKÝ LIST VÍCEVRSTVÉ TRUBKY AL/PERT COMAP - MULTISKIN 2 POPIS POUŽITÍ TRUBEK AL/PERT TRUBEK COMAP MULTISKIN 2 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY

TECHNICKÝ LIST VÍCEVRSTVÉ TRUBKY AL/PERT COMAP - MULTISKIN 2 POPIS POUŽITÍ TRUBEK AL/PERT TRUBEK COMAP MULTISKIN 2 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY POPIS Vícevrstvé trubky MULTISKIN 2 jsou pětivrstvé trubky určené pro realizaci rozvodů vody a. Trubky poskytují výhody plastových trubek (nízká hmotnost, snadná manipulace atd.)

Více

D BIS Objímky pro izolované potrubí

D BIS Objímky pro izolované potrubí D BIS Objímky pro izolované potrubí BIS Objímky s izolačním pouzdrem BISOFIX E13 3 BISOFIX E19 4 BISOFIX PIR20 5 BISOFIX PIR30 6 BISOFIX PIR40 7 BISOFIX PIR50 8 BISOFIX 88 9 BIS Objímky pro izolované potrubí

Více

Konec roku se blíží. nejvyšší čas utratit přebytečné peníze za potřebné věci k podnikání a snížit si tak daňový základ. Čerpadla kondenzátu

Konec roku se blíží. nejvyšší čas utratit přebytečné peníze za potřebné věci k podnikání a snížit si tak daňový základ. Čerpadla kondenzátu Bulletin 12/2012 Čerpadla kondenzátu Vysokotlaká přečerpávací jednotka Nová generace vakuových pump a další naše produkty za výjimečné ceny Konec roku se blíží nejvyšší čas utratit přebytečné peníze za

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

Propojovací kanály do rozvaděčů

Propojovací kanály do rozvaděčů Propojovací kanály do rozvaděčů VK Propojovací kanály do rozvaděčů VK Plastové propojovací kanály jsou určeny především pro racionální ukládání vodičů v rozvaděčích. Základem celého systému je kanál s

Více

Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Zehnder ComfoTube

Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Zehnder ComfoTube Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Zehnder ComfoTube Technická specifikace větrací trubky (kulatá trubka) COMFOTUBE Popis Zehnder

Více

Samolepící těsnící páska na bázi pryže.

Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Název Zkratka Balení Obj. číslo Sealer On a Roll Kit KSR sada 83680 (obsah. 83681,83682,83683,83679,85304) 6 SR6 1x návin 6 mm x 16 m 83681 8 SR8 1x návin 8 mm x

Více

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Uživatelská příručka CZ 14 201-070726 1 CZ Obsah Důležité bezpečnostní pokyny 14 Vybalení a instalace 14 Elektrické zapojení 15 Uvedení zařízení do provozu 15

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.8 Realizace klempířských prací a dovedností

Více

... více možností MALOOBCHODNÍ CENÍK 2012. www.isaberg-rapid.cz

... více možností MALOOBCHODNÍ CENÍK 2012. www.isaberg-rapid.cz ... více možností MALOOBCHODNÍ CENÍK 2012 Všechny údaje v mm N o 16 A 10,6 11,4 10,6 2 1 2,8 7,8 9 6,3 6,3 7,7 B 4-20 6-20 6-14 15-50 15-18,5 14-64 12-14 12-14 9,5-11 9-11 10-14 C 0,7 0,75 1,3 1,25 1,25

Více

Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím

Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím připojovací a ovládací kabel bez halogenů, použití v energetickém řetězu, do náročných

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 4800091 1. Montáž MK134 Generátor zvuku parní lokomotivy s píšťalou Generuje zvuk staré parní lokomotivy Nastavitelná rychlost a hlasitost Výborný pro modely lokomotiv, rozhlasové

Více

PÁJENÍ. Osnova učiva: Druhy pájek. Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: STT první Jindřich RAYNOCH 31.10.2012 Název zpracovaného celku: PÁJENÍ A LEPENÍ

PÁJENÍ. Osnova učiva: Druhy pájek. Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: STT první Jindřich RAYNOCH 31.10.2012 Název zpracovaného celku: PÁJENÍ A LEPENÍ Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: STT první Jindřich RAYNOCH 31.10.2012 Název zpracovaného celku: PÁJENÍ A LEPENÍ PÁJENÍ Osnova učiva: Úvod Rozdělení pájek Význam tavidla Metody pájení Stroje a zařízení

Více

Potrubní systém xconnect System

Potrubní systém xconnect System Potrubní systém xconnect System xconnect System xconnect System Využívání vlnovce z chirurgické oceli v rámci domovních rozvodů má hned několik výhod. Trubky je možné snadno ohnout a instalovat například

Více

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje.

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje. Katalogový list www.abetec.cz Sada HAKKO FX-888D + příslušenství I. Obj. číslo: 102002308 Výrobce: Hakko Anotace Akční sada obsahuje: Digitální ESD / antistatickou pájecí stanici HAKKO FX-888D. ESD / antistatickou

Více

Pájené spoje. Princip pájení: Druhy pájení:

Pájené spoje. Princip pájení: Druhy pájení: Pájené spoje Pájené spoje patří mezi nerozebíratelné spojení strojních součástí. Jde o spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. Princip pájení: Základem

Více

Název projektu: DOSTUPNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM VĚKU

Název projektu: DOSTUPNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM VĚKU Název projektu: DOSTUPNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM VĚKU Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.11/03.0161 Polyfúzní svařování plastů a pájení mědi Získejte oprávnění pro kvalifikovanou práci s perspektivními materiály

Více

Bez halogenů; dlouhodobé ponoření; ohýbání/zkrut ve smyčce (WTG): -40 C až + 90 C; odolný proti UV záření/ozónu

Bez halogenů; dlouhodobé ponoření; ohýbání/zkrut ve smyčce (WTG): -40 C až + 90 C; odolný proti UV záření/ozónu Bez halogenů; dlouhodobé ponoření; ohýbání/zkrut ve smyčce (WTG): -40 C až + 90 C; odolný proti UV záření/ozónu H07RN-F, &lt HAR&gt, připojovací a ovládací kabel, permanentní ponoření do 100 m, odolný

Více

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m)

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m) str. 1/7 Flexibilní hadice Instalace Objednací kódy FLX-HDPE-A-75 FLX-HDPE-A-75-10 Technické parametry Délka hadice Barva vnější stěny Montážní teplota Provozní teplota Skladovací teplota Hmotnost Těsnost

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO NADZEMNÍ BAZÉNY 420 Schůdky pro nadzemní bazény 420 Skimfiltry 421 Skimmery a trysky 422 Monobloky s pískovým filtrem 424 Kartušové filtry 424 Reflektory k nadzemním bazénům 425 Příslušenství

Více

CT-933 NÁVOD K POUŽITÍ CT BRAND. Obsah PÁJECÍ STANICE

CT-933 NÁVOD K POUŽITÍ CT BRAND. Obsah PÁJECÍ STANICE CT BRAND CT-933 PÁJECÍ STANICE Obsah Výstrahy.... 3 Úvod....4 Funkce.. 4 Technický popis... 4 Provoz a použiváví......5 Zapojení... 5 Nastavení teploty... 5 NÁVOD K POUŽITÍ Kalibrace teploty...6 Posouzení

Více

Instalační návod. Sada 2cestných ventilů/3cestných ventilů pro jednotky s ventilátorem EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Instalační návod. Sada 2cestných ventilů/3cestných ventilů pro jednotky s ventilátorem EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Sada cestných ventilů/cestných ventilů pro jednotky s ventilátorem EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Sada cestných ventilů/cestných ventilů pro jednotky s ventilátorem Před instalací si pozorně přečtěte

Více

ÖLFLEX CLASSIC flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U: 300/500 V

ÖLFLEX CLASSIC flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U: 300/500 V Ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registraci pro širokou škálu aplikací - flexibilní ovládací PVC kabel odolný proti olejům s VDE registrací pro celou řadu aplikací, jmenovité napětí U 0 /U:

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci.

Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci. STRAUB OPEN-FLEX Potrubní opravárské spojky pro všechny potrubní materiály, spoje bez pevnosti v tahu - umožnující dilataci. PROVOZNÍ TLAK DO PN 16 PRÙMÌR 48,3 AŽ 2032,0 TEPLOTNÍ ROZSAH -20 C až +80 C

Více

ÖLFLEX CLASSIC 100 flexibilní PVC kabel, barevně kódovaný, ovládací kabel pro různé aplikace, U 0 /U: 300/500 V

ÖLFLEX CLASSIC 100 flexibilní PVC kabel, barevně kódovaný, ovládací kabel pro různé aplikace, U 0 /U: 300/500 V Ovládací PVC kabel s barevným značením žil ÖLFLEX CLASSIC 100 flexibilní PVC kabel, barevně kódovaný, ovládací kabel pro různé aplikace, U 0 /U: 300/500 V Info CPR (Nařízení o stavebních výrobcích): výběr

Více