ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY"

Transkript

1 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala vám všem, kteří jste se účastnili podzimních veletrhů pro děti FOR TOYS, FOR BABIES a veletrhu videoher FOR GAMES Vaší zásluhou se podzimní veletrhy těšily vysoké návštěvnosti a příjemné atmosféře a opět potvrdily, že patří mezi největší podzimními akce ve svém oboru. Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES opět přilákaly řadu nových vystavovatelů. Soubor podzimních veletrhů pro děti tak obsadil všechny výstavní haly a venkovní plochu výstaviště. Veletrh FOR GAMES přinesl nabídku novinek herního hardwaru, softwaru a bohatý doprovodný program. V rámci veletrhu FOR TOYS návštěvníci měli možnost zhlédnout řadu zábavných pódiových vystoupení. Někteří vystavovatelé proměnili své expozice v herní plochy a malí návštěvníci si tak mohli vyzkoušet hračky a stavebnice přímo na místě. Veletrh FOR BABIES se rozrostl o řadu nových vystavovatelů, kteří představili výrobky určené dětem. Návštěvníci opět vybírali z pestré nabídky dětských kočárků a autosedaček. Vystavovatelé nabídli nové kolekce dětského oblečení pro podzimní a zimní období. Nechyběla ani nabídka dětského nábytku. Na závěr bych vám ještě jednou ráda poděkovala za projevenou důvěru a spolupráci a ráda se s vámi setkám při přípravě 8. ročníku FOR TOYS, FOR BABIES a 6. ročníku FOR GAMES, které proběhnou Hana Kovářová, manažerka veletrhu Český Ford je hrdým titulárním partnerem společnosti ABF, a.s. a jako takový má možnost prezentovat své vozy na všech velkých akcích v prostorách PVA EXPO PRAHA. Tohoto privilegia velmi rádi využíváme, protože už jsme si ověřili, že o naše modely je při jednotlivých veletrzích velký zájem jak mezi návštěvníky, tak i mezi samotnými vystavovateli. Snažíme se proto těm i oněm představovat hlavně naše poslední novinky vhodné jak pro podnikání, tak i pro soukromé a rodinné využití. Ty jsou navíc vždycky nabité moderními technologiemi a i tady vidíme jisté souznění s náplní výstav v PVA EXPO PRAHA. Partnerství se společností ABF proto považujeme za ideální symbiózu, ve které chceme samozřejmě pokračovat. Libor Beneš, Marketing Manager, FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. STATISTIKA VELETRHŮ FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES Termín konání: Místo konání: PVA EXPO PRAHA Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 209 Výstavní plocha: m 2 Počet zúčastněných států: 3 (Česká republika, Slovenská republika, Litva) Počet návštěvníků celkem: (FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES, Model Hobby)

3 SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ EXPONÁT GRAND PRIX 2016 Součástí podzimních veletrhů jsou již tradičně soutěže GRAND PRIX a TOP EXPO FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES. Tato ocenění uděluje odborná porota, slavnostní předání proběhlo na společenském večeru vystavovatelů. Současně proběhlo slavnostní vyhlášení ocenění Správná hračka, jehož vyhlašovatelem je Sdružení pro hračku a hru. OCENĚNÍ GRAND PRIX FOR TOYS MÍSTO ALBI Česká republika a.s. Mechanická laboratoř Za širokou možnost kombinací, technickou náročnost rozvíjející kreativitu i mechanickou zručnost. Čestná uznání GRAND PRIX FOR TOYS 2016 Stanislav Drašnar České památky 1 a 2 Stavebnice s širokou možností sestavení konkrétních památek i staveb podle vlastní fantazie. Noe s.r.o. Oboustranná hračka kuře-slepice Dokonale propracovaný systém variabilního maňáska, na který navazují další podobné kombinované hračky. OCENĚNÍ GRAND PRIX FOR BABIES 2016 Ivo Špuk BABYNOVA Kočárek Venicci 3V Široký rozsah variací a doplňků v základní ceně. Speciální systém odpružení a antivibrací. Výborný poměr ceny a použití. Čestná uznání GRAND PRIX FOR BABIES 2016 Mgr. Art. Lada Tomečková Bondtriko NanoAg Univerzální těhotenská a kojicí tunika originálního střihu ze speciálního NanoAg materiálu. Baby Centrum s.r.o. Maceshka Oboustranná zavinovačka použitelná k letnímu i zimnímu účelu. Cenové velmi příznivá. Soutěž o nejzdařilejší expozici TOP EXPO Ocenění TOP EXPO FOR TOYS si odnesla společnost ARTSPECT a.s., TOP EXPO FOR BABIES získala společnost Mapa Spontex CE s.r.o.

4 DOPROVODNÝ PROGRAM ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ Pro děti byla k dispozici zóna pohybových a sportovních aktivit horolezecká stěna, air track a pohybové aktivity pro nejmenší. Na hlavním pódiu ve vstupní hale probíhala taneční a sportovní vystoupení na úrovni mistrů ČR v juniorských kategorií. DĚTSKÁ TVÁŘ VELETRHU Dětskou tváří veletrhu se pro rok 2016 stala Helenka Toušková. BRILIANTINA Briliface, soutěž přirozené dívčí krásy pro děvčata od 8 do 11 let. Finále proběhlo za účasti youtuberky Falenky, která vítězky této soutěže vyhlásila. Po vyhlášení soutěže následovala autogramiáda. PROMAMINKY.CZ Tematické workshopy po celou dobu konání veletrhu s odborníky na vývoj a zdraví dítěte. ULICE DĚTEM Přehlídka streetových sportů a aktivit. POLICIE HL. MĚSTA PRAHY Pro děti bylo připraveno dětské dopravní hřiště a i ti nejmenší si mohli vyzkoušet jízdy zručnosti a získat na místě svůj první řidičský průkaz. BEST FOR KIDS Závody čtyřkolek HOCUS A LOTUS Netradiční výuka cizích jazyků pro nejmenší ČIPERKOVÉ Děti zpívají dětem a nejen jim. Na svých vystoupeních po celé republice učí malé diváky říkánky a tancovat.

5 DOPROVODNÝ PROGRAM RE-PLAY FAN DAY 6.0 již tradičně na veletrhu FOR GAMES. Nechyběla autogramiáda moderátorů televizního magazínu RE-PLAY Alžběty Trojanové nebo Steraka a dalších. V letošním roce probíhaly soutěže přímo na pódiu, kdo měl odvahu mohl si vyzkoušet na pódiu Playstation VR a mnoho dalšího. Souběžně probíhal další ročník kvalifikace do Virtual GP. Pro fanoušky hry Mafia byla připravena LINX Herna, kde si zájemci mohli vyzkoušet novou Mafii III a jiné hry. PLAYZONE Nadupaná herní zóna s pořádnou porcí virtuální reality HTC Vive, PlayStation VR nebo Samsung VR. Návštěvníci si mohli vyzkoušet i jiné formy herních technologií a okusit i nové herní pecky pro podzimní a vánoční trh. TOPGAMING V rámci FOR GAMES proběhl druhý ročník finále TIGER MASTERS, turnaje v progamingu, autogramiády a soutěže. JRC Připravilo jedinečnou herní zónu s možností vyzkoušet si PlayStation VR. Nechyběly konzole PS4, XONE, na kterých běžely ty největší současné herní pecky (NHL, FIFA, FORZA atd.). FUN ARÉNA Pro všechny návštěvníky FOR GAMES bez rozdílu věku připravila velkou herní zónu. Na ploše 1000 m 2 bylo k dispozici fotbalové hriště s možností zahrát si ve speciálních nafukovacích bublinách. Na hřišti o rozměrech 28 x 12 m si zájemci mohli vyzkoušet novinku ve světě adrenalinové zábavy Extreme Archery. Nechyběl ani airsoft nebo paintball.

6 OFICIÁLNÍ VOZY TOYS_spol_A3_pristi.indd :52 MARKETINGOVÁ KAMPAŇ Veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES a FOR GAMES byly po celý rok prezentovány v odborných médiích. Dva měsíce před akcí propagace posílila ještě o inzerci, zprávy a články v denní tisku, rádiích, na internetu a formou venkovní reklamy. Mediální mix FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY DOPROVODNÝ PROGRAM ZDE Deníky: Metro Oborové časopisy: Maminka, Betynka, Mateřídouška, Sluníčko, Méďa Pusík, Brumík, Uniform, Zlaté stránky, Těhule, Svět hraček Internet: FACEBOOK placená kampaň, vlastní profil fanoušků, ppc kampaň slevové kupony na nákup zboží 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY již příští týden! Outdoor: Billboardy na hlavních silničních tazích Praha a okolí, výlepy na zastávkách MHD, QS fólie na tramvajích. Indoor: Plakáty v čekárnách odborných lékařů, plakáty ve školách a školkách. Rádia: Radio House (Rádio City, F1 Praha, Fajn, Blaník Praha) 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE VELETRH HRAČEK A HER VELETRŽNÍ SLEVY AŽ 50 % ZDE

7 VYSTAVOVAELÉ 2016 A-SWIT s.r.o. ags 92, s.r.o. AGS Trade s.r.o. Albi Česká republika a.s. Allegro Group CZ, s.r.o. Angela Čermáková ANGLIČTINA pro DĚTI s.r.o. Anna Třísková ANTAREF s.r.o. Argam Tadevosyan Artspect, a.s. AZA Import s.r.o. BABY CENTRUM s.r.o. Baby Direkt s.r.o. Baby Group s.r.o. Baby Partner - S & M Group s.r.o. BabyElement s.r.o. Bamboolik s.r.o. Bc. Andrea Löflerová Bc. Ondřej Báča BETEXA ZS s.r.o. BILLA, spol. s r.o. Biokamín EU, s.r.o. Bláha & Hudek s.r.o. Blitz & Flitz s.r.o. BONA CR, spol. s r.o. Boosters s.r.o. BRUCK AM, spol. s r.o. Bubble Factory s.r.o. BubbleStar CZ s.r.o. BW TRADE, s.r.o. CENTROPEN, a.s. CENTRUM UČEBNIC CZ s.r.o. CN Invest a.s. Česká obec sokolská Česká pojišťovna, a.s. ČESKÝ ROZHLAS Dagmar Frulová Dallmayr Vending & Office, k.s. Daniela Caltová David Stanke David Vávra De Sas group s.r.o. DELSO INTERIÉRY, s.r.o. DIDALO Group s.r.o. Didamag s.r.o. DITA výrobní družstvo invalidů DITIPO, a.s. Domanský s.r.o. EDA cz, z.ú. EGMONT ČR, s.r.o. ESITO CZ s.r.o. ESPRIT BOHEMIA s.r.o. EUROMEDIA GROUP k.s. Eva Chrenková Eva Moravcová, DiS. FARMERS - Eva Němcová FiBeKr s.r.o. FinAZ s.r.o. Fine Promo s.r.o. First Bike s.r.o. FONTANA WATERCOOLERS s.r.o. FOR BABY, spol. s r.o. FORD MOTOR COMPANY, s. r. o. Funtastic s.r.o. Gamlery Brands s.r.o. GIC s.r.o. GMF AQUAPARK PRAGUE a.s. H.S.H Sport s.r.o. Happy Babies s.r.o. Happygo Factory s.r.o. Havlíkova přírodní apotéka s.r.o. HERO CZECH s.r.o. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA HM Studio a.s. HRACKY&MODELY BOBR s.r.o. HTK GROUP s.r.o. HyperMedia, a.s. CHARITA STRÁŽNICE Idea Gentlemen s.r.o. IMEDIUM s.r.o. IN publishing group s.r.o. INEXAD s.r.o. Ing. Kristina Nowakowska Ing. Lubomír Fiedler Ing. Miloslav Kaválek Institut pro testování a certifikaci, a.s. INTREA - PIKO spol. s r.o. INVESTING CONTROL s.r.o. Irena Miškovská IVO ŠPUK Jan Maršík Dvaadvacítka Jan Orna Jana Hozová Jana Šandorová - SANDO Jaroslav Chaloupka Jaroslava Plachá Jitka Rubešová Josef Schmied JRC Czech a.s. Karel Kramer - ICECUBEBAR.CZ Kateřina Kohutová Kid s Hero s.r.o. KOSÁČCI - hračky, které letííí, s.r.o. Koukola Zdeněk - ZDEKO KOVAP Náchod, s.r.o. KUDLARAINVEST spol. s r.o. LeMi CZ s.r.o. LI-PO a.s. LIBFIN spol. s r.o. Libor Zavřel Libuše Čehylová Libuše Seberová Little&Cool s.r.o. Lowlands International s.r.o. Lubomír Cholt LUCIANETA s.r.o. MALVEL s.r.o. MAMAJA group s.r.o. Mapa Spontex CE s.r.o. MARK DISTRI, spol. s r.o. Markéta Laube, MBA Markéta Petráčková Marta Plecitá Martin Trik - Bonaparte Martina Drápalíková Martina Tregler maxi BABY & MUM s.r.o. MAXLAND GROUP s.r.o. MAZARI s.r.o. MEDIA MARKETING SERVICES a.s. MEDIATEL, spol. s r.o. Melitrade a.s. Městská část Praha 18 Mgr. Art. Lada Tomečková Mgr. Lenka Procházková, výtvarnice Mgr. Lucie Beranová Mgr. Věra Rottová Michaela Kinder Michal Coubal Michal Zavřel Milan Křenek MimiConcept, s.r.o. MINDOK s.r.o. MIŠÁKOV s.r.o. MODRÝ SLON s. r. o. MUDr. Martin Skála Nakladatelství CREW s.r.o. Nakladatelství JUNIOR s.r.o. NAKLADATELSTVÍ SUN s.r.o. NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o. Nepromokneme.cz Net Press Media Noe s.r.o. NUDE Juice and Smoothie co., s.r.o. OBHAJOBA PASTELKY Olga Kolářová OLYMPTOY s.r.o. OSMOST s.r.o. PALDUSON PRODUCTION s.r.o. PATRON Bohemia a.s. Petit Lulu s.r.o. Petr Faukner - Depemo Pharmind Corporation s.r.o. PLAYzone s.r.o. PLETEX s.r.o. POKORNÝ KAREL Pozitivum, s.r.o. Pražská vydavatelská společnost, s.r.o. ProMaminky.cz s.r.o. PUBLICITA MONDO s.r.o. Purco s.r.o. Pygmalino, s.r.o. Quido Bergmann s.r.o. R & B Mědílek s.r.o. Radioservis, a.s. RAMR Group s.r.o. RAUL, s.r.o. RDX - Ing. Jaroslava Mudráková René Hejna Rexport, s.r.o. RICO.CZ s.r.o. RM Food, s.r.o. RŮŽOVÝ PANTER, s.r.o. Říha Vladimír - EVK SAM BABY s.r.o. Schweizer International s.r.o. Směr v.d. Stanislav Drašnar Svaz českých a moravských výrobních družstev Svět DVD - David Mokrý SVOJTKA & Co. s.r.o. T-WOOD s.r.o. TEREZIA COMPANY s.r.o. TRIM HRAČKY s.r.o. TVAR výrobní družstvo Pardubice Uniform Praha, spol. s r.o. unuodesign s.r.o. Valerie Toys s.r.o. VAMARI s.r.o. Velenet Praha s.r.o. Victoria Grace - Blanka Grossová Vít Černý Vojtěch Novák WEST MEDIA, s.r.o. Wooly World LTD WoSo trade s.r.o. YOGOTERIE s.r.o. Zdeněk Dolejš Zlatko Galijaš ZODIAX a.s. ZR Games, s.r.o.

8 Ředitelka obchodního týmu Mgr. Alena Vrátná tel.: mobil: Manažerka Hana Kovářová tel.: mobil: Produkce Bc. Petra Bartoníčková tel.: ZVEME VÁS NA 8. VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ABF, a.s. veletržní správa Mimoňská Praha 9-Prosek

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto

Více

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 9. 12. 4. 2015 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, FOR KIDS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 8. VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz 19. 22. 10. 2017 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

Více

REPORT FINAL. 7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES. 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS

REPORT FINAL.   7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES. 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS 7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS 5 th TRADE FAIR FOR VIDEO GAMES AND INTERACTIVE ENTERTAINMENT FINAL REPORT www.fortoys.cz 6 9 October 2016 INTRODUCTORY

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz 2. 5. 10. 2014 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Hlavní mediální partneři: Hlavní partneři:

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Hlavní mediální partneři: Hlavní partneři: 2 5. - 28.1 0. 20 1 4 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Hlavní partneři: Hlavní partneři: Mediální partneři: Partneři: vše okolo počítačů a elektra PF Ostravice facebook.com/ostravskyveletrhhracek ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala vám všem,

Více

2017 SPORTOVNÍ STŘELBA

2017 SPORTOVNÍ STŘELBA 24.-28.06.2017 HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 SPORTOVNÍ STŘELBA Základní údaje Hry VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE sportovní střelba ze vzduchových zbraní Pořadatel Kontakt Jihomoravský

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA: 11. 9. 2015

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA: 11. 9. 2015 OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění, Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2 Objednávka reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků 7 MTB maraton přírodní rezervací Maštale největší závod svého druhu v Pardubickém kraji 3. června 2017 17. ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků Staňte se partnerem CYKLO

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina 3 2011 prosinec 2011 Vážení obchodní přátelé Přesto že čas je něco, s čím jsme tak těsně spjatí, zdá se jakoby běžel stále rychleji a předvánoční období je tu po roce zpět v plném proudu. Dovolte mi tedy,

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM HRAČKY ROKU 2011 BYLA ZVOLENA HRA ACTIVITY ORIGINAL 2 Sobota, 30 Červen 2012 20:54 - Aktualizováno Neděle, 01 Červenec 2012 21:35

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM HRAČKY ROKU 2011 BYLA ZVOLENA HRA ACTIVITY ORIGINAL 2 Sobota, 30 Červen 2012 20:54 - Aktualizováno Neděle, 01 Červenec 2012 21:35 Dne 27. června 2012 se v prostorách pražského Kaunického paláce uskutečnil 4. ročník vyhlášení ocenění Hračka roku za účasti výrobců hraček, odborné poroty a novinářů. Od loňského roku Hračka roku prošla

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: ,

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: , 16. ročník specializované výstavy nových PROJEKTŮ bydlení ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2010 Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, 130 00 Praha 3 Tel.: +420 2 67 31 55 85-88, Fax: +420 2 67 31 55 89,

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 7 4 600 m 2 Vstupní hala I 2 700 m 2 informace registrace press centrum business centrum VIP konferenční sály první pomoc restaurace kavárna

Více

20. 21. 10. 2015 PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA:

20. 21. 10. 2015 PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ OBSAH: UZÁVĚRKA: OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění, Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2 Objednávka reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ 28. MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ DESIGN GALLERY PREZENTACE MLADÝCH DESIGNÉRŮ www.hodinyaklenoty.cz ORGANIZÁTOR

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Velikonoce na Fakultě managementu

Velikonoce na Fakultě managementu Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Velikonoce na Fakultě managementu organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: LS 2018 Obsah Úvod...5 1 Program a průběh Velikonoc...6 1.1 Tvůrčí

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

zahájení veteránské sezóny

zahájení veteránské sezóny zahájení veteránské sezóny Unikátní akce historických vozidel v ČR Oficiální zahájení veteránské sezóny 26. - 28. 4. 2019 Areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Praha 8 Proč Grand Veteran? Akce se zařadila

Více

7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

STATISTIKA POČTU VYSTAVOVATELŮ

STATISTIKA POČTU VYSTAVOVATELŮ 4. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI Termín konání: 5. 8. března 2009 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany ZÁKLADNÍ ÚDAJE Otevírací doba: 10.00 18.00 (5. 7. 3. 2009) 10.00 17.00 (8. 3. 2009) Ceny vstupného:

Více

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice O Festivalu Sýrový svět Rádi bychom Vám v krátkosti představili Festival Sýrový svět, který organizuje společnost Rozvojové Projekty Praha,

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

30.-31. SRPNA 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

30.-31. SRPNA 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 30.-31. SRPNA 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 3. ročníku motoristické výstavy 30.-31. SRPNA 2014 30. až 31. 8. 2014, PVA Expo Praha Stručný popis akce Auta a zábava všude kolem vás 3. ročník motoristické výstavy

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG Závěrečná zpráva Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG 12. června 2014 Golf Resort Karlštejn 1. a 2. devítka 1 P a g e Obsah Základní údaje... 3 Účastníci... 3 Partneři... 4 Informace

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

Zápis z 91. jednání Rady oblasti České Budějovice konaného dne

Zápis z 91. jednání Rady oblasti České Budějovice konaného dne Zápis z 91. jednání Rady oblasti České Budějovice konaného dne 11. 1. 218 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Miloslav Kamiš Ing. Miroslav Mühlböck Ing. Slavoj Dolejš Ing. Jan Kubeš Jiří Fuka Ing. Otto

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

BY HCORE PRODUCTION S.R.O.

BY HCORE PRODUCTION S.R.O. BY S.R.O. PRAGUE DOWNTOWN co, kdy, kde? Prague Downtown je ojedinělá sportovní a kulturní akce na území historického centra Prahy. Je to přenesení sportu běžně provozovaného ve volné přírodě, či na speciálně

Více

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce KDY: 12. září 2015, 10-17 hodin Pražské cyklozvonění, 12. září 2015 Popis akce KDE: Smíchovská náplavka (Janáčkovo nábřeží) více na www.cyklozvoneni.cz Základní popis: Cyklozvonění je nezisková akce, kterou

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Mezinárodní veletrh zemědělské techniky Mezinárodní veterinární veletrh Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Veletrh obnovitelnych zdrojů energie v zemědělství a lesnictví 30.3. - 3. 4. 2014 Brno

Více

NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA O HISTORII VIDEOHER OD 21. ZÁŘÍ, HOLEŠOVICKÁ TRŽNICE, HALA 40

NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA O HISTORII VIDEOHER OD 21. ZÁŘÍ, HOLEŠOVICKÁ TRŽNICE, HALA 40 NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA O HISTORII VIDEOHER OD 21. ZÁŘÍ, HOLEŠOVICKÁ TRŽNICE, HALA 40 Největší a nejúspěšnější výstava o historii her a herních zařízení Dosud ji navštívilo více než 3,5 milionu lidí ve více než

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu.

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu. O VELETRHU Veletrh (nejen) pro domácí mazlíčky Máme rádi zvířata se v letošním roce koná v Uherském Hradišti poprvé, a to v prostorách Klubu kultury v centru města. Budou zde představeny nejnovější trendy

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

www.deti-detem.cz Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15.

www.deti-detem.cz Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15. Děti dětem Velký vánoční koncert pro handicapované děti a děti z Dětských domovů z celé ČR neděle 14.12.2014 od 15.00 hodin sál Bohuslava Martinů na pražské HAMU, Malostranské náměstí 13, 118 00 Praha

Více

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy

EVA A ADAM VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 19. AUTOMOBILOVÉ ORIENTAČNÍ SOUTĚŽE EVA A ADAM 25. - 27. květen 2012 Rekreační a sportovní středisko TERMIT 25 - Doksy ÚAMK - 1. Český AMK žen

Více

Festival zdravého životního stylu maminek. KLADNO 6. června 2015. BRNO 19. září 2015

Festival zdravého životního stylu maminek. KLADNO 6. června 2015. BRNO 19. září 2015 KLADNO 6. června 2015 BRNO 19. září 2015 Poslání akce: Maminy Cup je festival zdravého životního stylu s nejrozsáhlejším programem pro maminky. Posláním akce je podporovat maminky a rodiny v České republice

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ AKCE

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ AKCE POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ AKCE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 190 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá M.I.P. Group, a.s. tel.: 267 315 585 fax: 267 315 589 www.eventday.cz

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR OBSAH Úvod Základní údaje Cíle projektu Mediální partneři Medializace Propozice turnaje Absolutní vítěz Předběžný scénář Doprovodný program Charita Nabídka partnerům projektu

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Co je soutěž Duhový paprsek

Co je soutěž Duhový paprsek Co je soutěž Duhový paprsek Soutěž Duhový paprsek se stala součástí života české odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Zajímavý koncept, podpora Sdružení dodavatelů pro signmaking, mediální podpora

Více

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice www.seniorpraha.cz 2 Ve dnech 8. až 10. září 2011 proběhl na Výstavišti v Praze Holešovicích první ročník odborného veletrhu zaměřeného

Více