KANBAN-SYSTÉM. Další posun ve využití prostoru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KANBAN-SYSTÉM. Další posun ve využití prostoru"

Transkript

1 KANBAN-SYSTÉM Další posun ve využití prostoru Prostorově a časově úsporný systém díky optimální kombinaci ultra tenkých polic s přepravkami na C-díly.

2 Nová přepravka na C-díly od BITO jedinečná enormně stabilní víceúčelová Zabezpečovací úchytka Zabraňuje vypadnutí přepravky z regálu a zároveň umožňuje vysunutí přepravky pro pohodlný odběr. 2 Držák na etikety Velký držák na etikety na zadní straně přepravky slouží k umístění kanban-karty. + Komisionování zepředu Přední okénko se dá jednou rukou stáhnout dolů a tím můžete odebírat malé množství přímo z boxu bez jeho celkového vysunutí. Zaoblený spodní rádius boxu umožní Vašim prstům odběr i té nejmenší součástky. Top komisionování Při odebírání většího množství C-dílů můžete přepravku povytáhnout ven. Její zajištění je zabezpečené prostřednictvím jistící nosné úchytky s pružinou. Zvrchu vzniká neomezený přístup k obsahu přepravky.

3 Příčný dělič Příčný dělič umožňuje Kanbanprincip uvnitř jedné přepravky. Zásoba je prostřednictvím příčného děliče rozdělená do dvou zásobovacích jednotek. Delič sahá až na dno přepravky. 25% víc skladového objemu oproti běžným přepravkám Dávkovač Spodní částí podavače se posouvají malé díly do zóny odběru za předním okénkem. Dávkovač zabraňuje při otevření okénka vysypání celého obsahu přepravky a to i v případě náklonu přepravky. Stahovací okénko Vyklopením dávkovače dozadu se dá dostat při poloprázdném boxu k zadním dílům. Robustní úchyt na předním okénku plní vícero funkcí současně: slouží jako nosný úchyt, držák na etikety a jako pomocník při vysouvání přepravky. Info:

4 Co jsou to vlastně C-díly? Počátek pojmu pochází z ABC-analýzy, pomocí které může podnik zkoumat spektrum dílů podle jeho nákupové hodnoty nebo pravidelnosti objednávání. C-díly se vyznačují vysokým podílem sortimentu ve spektru dílů (~50-80%) při minimálním hodnotovém podílu na nákupu (5-10%). Objednávky zapříčiňují v poměru k hodnotě nadměrně vysoké procesní náklady. Podíl na objemu nákupu Množství objednávek Hodnota v /% Množství v % 90% 90% 80% 80% 70% 70% 60% 60% 50% 50% 40% 40% 30% 30% 20% 20% 10% 10% 0% A-díly B-díly C-díly 0% A-díly B-díly C-díly Například: Objednávka za 15 na C-díly způsobuje stejně tak vysoké náklady jako objednávka A-dílů za , a to v průměru cca 108 (BME, Frankfurt am Mein, 2011). Samoregulovací kanbanový cyklus je způsob, jak dále zlepšit procesy v zásobování C-dílů. Toto se často děje involvováním externích dodavatelů. Šetřící potenciál v oblasti C-dílů tedy není v jejich dalším zlevňování, ale především v menším počtu objednávacích cyklů. Kanban C-dílů Doplňovací systém se skládá ze dvou přepravek, které jsou zařazené za sebou v regálu. Z přední přepravky se vykonává odběr (picking), zadní přepravky slouží jako zásoba. Jakmile se první přepravka vyprázdní, je z regálu odebraná. Tato prázdná přepravka inicializuje další objednávku v systému. Při tzv. jednopřepravkovém kanbanu je přepravka uprostřed rozdělená. Jakmile se přední část přepravky vyprázdní, vybraný středový dělič signalizuje novou objednávku. Typické C-díly:spojovací materiál (ilustrační obrázek) Prázdná přepravka je vyzdvihnutá externí firmou, která zabezpečuje dodávku C-dílů, objednávkové údaje se generalizují ze štítku přepravky, RFID kódu nebo čárového kódu. Zákazník Nově dodaná plná přepravka Poskytovatel služby (interní nebo externí) 4

5 C-díly optimálně připravené Kontinuální přísun materiálu a též C-dílů je důležitým předpokladem efektivních montážních procesů. Neméně důležité jsou náklady. Zohledňuje se zde také potřebný prostor pro montáž. A právě pro vychystávání C-dílů nabízí BITO-kanbanový systém výjimečné výhody. Zvýšení počtu artiklů na stejné ploše díky komprimovanému skladování. Díky novým ultra tenkým policím je možné naskladnit do jednoho regálového pole s přepravkami o 25% víc výrobků. Standardní police Novinka Ultra tenká police 40 mm 20 mm Výrobní prostory-prostory pro montáž patří k nejdražším ve firmě. Proto by měly být využité co nejefektivněji. Komprimované vychystávání s ultra tenkými policemi vytváří o 25% víc prostorů pro výrobky Novým BITO-kanbanovým regálem ušetříte až 25% prostoru Potřeba prostoru doteď Potřeba prostoru s BITO-kanbanovým regálem 10 m m m m 2 75 m 2 75 m 2 10 m 10 m Info:

6 C-díly Regály Víc místa pro Vaše přepravky nejtenčí police na trhu nosnost police: kg nosnost regálového pole 1300 kg výška police 20 mm 25 % víc skladovací plochy na policích rychlá stavba díky jednoduché stavební konstrukci (bezšroubový regál) kdykoliv možné rozšíření o přídavné police výškové přestavení polic v rastru 25 mm všechny díly jsou leskle pozinkované plná kompatibilita s jiným BITO-policovým systémem délka základního délka přídavného pole pole 1058 mm 1008 mm Příslušenství Popis Nosnost Pro délku police Ultra tenká police Výška police 20 mm, kompatibilní s BITO-policovým systémem včetně 4 háčků kg mm mm 100 Pro užitkovou hloubku Obj. číslo Cena CZK / ks 375,- 408,- Délka police 1000 mm Základní pole Přídavné pole Výška regálu Počet polic Hloubka regálu Užitková hloubka Nosnost Obj. číslo Cena CZK Obj. číslo Cena CZK mm mm mm kg , , , , , ,- 495,- 6

7 C-díly Regály s přepravkami Nový BITO-kanban systém ušetřit místo, získat čas komprimované vychystávání C-dílů o 25% víc C-dílů v regálu, jejich ergonomický odběr kombinace BITO policových regálů s ultra tenkými policemi a novými přepravkami CTB na C-díly plní všechny požadavky moderního Kanban principu jenořadový regál s hloubkou 324 nebo 424 mm obsahuje 10 polic a 60 CTB-přepravek převedení regálu pro dvojité zakládání na hloubku 642 mm obsahuje 10 polic a 120 CTB-přepravek délka základního délka přídavného pole pole 1058 mm 1008 mm Příslušenství Popis Nosnost Pro délku police Ultra tenká police Výška police 20mm, kompatibilní s BITO policovým systémem včetně 4 háčků kg mm mm 100 Pro užitkovou hloubku Obj. číslo Cena CZK / ks 375,- 408,- Délka police 1000 mm Základní pole Přídavné pole Výška regálu Počet políc Hloubka regálu Užitková hloubka Nosnost Obj. číslo Cena CZK Obj. číslo Cena CZK mm mm mm kg , ,- jednostranná obsluha , ,- oboustranná obsluha , ,- 495,- Info:

8 Přepravka pro C-díly Nové přepravky pro C-díly od BITO jedinečná, enormně stabilní, víceúčelová BITO-Plus LETÁ ZÁRUKA přizpůsobená standardním regálovým rozměrům žádná ztráta místa v regálech dávkovač (jako volitelné příslušenství) zabraňuje nechtěnému sesunu dílů přední okénko se dá jednou rukou stáhnout dolů a tím můžete odebrat malé množství přímo z boxu bez jeho celkového vysunutí od 200 ks je možná jakákoliv barva -20 C +90 C zdravotně nezávadné objem přepravky je kompletně využitý díky stahovacímu přednímu okénku a dávkovači zaoblený spodní rádius boxu umožňuje Vašim prstům odběr i té nejmenší součástky držák na etikety na zadní straně přepravky slouží k umístění Kanban-karty přední okénko slouží jako nosný úchyt, držák na etikety a jako pomocník pro vysunování přepravky Přepravka pro C-díly Vnější rozměr D x Š x V Vnitřní rozměr D x Š x V Objem Vnitřní zatížení mm mm kg kg Zatížení zhora Ks v balení Obj. číslo holubí modř 300 x 156 x x 127 x 129 4,1 CTB x 156 x x 127 x 129 5,7 CTB41514 Cena CZK / bal. od 1 bal. Cena CZK / bal. od 10 bal , , , ,- 8

9 Příslušenství Popis Ks v balení Obj. číslo Cena/bal. Dávkovač CDS spodní částí podavače se posunují malé díly do zóny odběru za předním okénkem, zabraňuje při otevření okénka vysypání celého obsahu přepravky a to i v případě náklonu 10 CDS ,- Zabezpečovací / nosná úchytka zabraňuje vypadnutí přepravky z regálu a zároveň umožňuje vysunutí přepravky pro pohodlný odběr 10 TSB3 446,- Příčný dělič CQT příčný dělič umožňuje Kanban-princip uvnitř jedné přepravky. Zásoba je prostřednictvím příčného děliče rozdělená do dvou zásobovacích jednotek 10 CQT ,- Nalepovací fólie samolepící ofsetová fólie, která ulehčuje odlepování popisné nálepky z povrchu přepravky 100 KFCSS 1.505,- Vyzkoušejte naši přepravku pro 1 vzorek s příslušenstvím zdarma! Objednejte ihned. C-díly a přesvědčte se o Top-kvalitě. Info:

10 Kanban-systém v praxi: Praktický příklad: Vizuální kontrola Jednoduchá vizuální kontrola prostřednictvím průhledného předního okénka. Na garantování kontinuálního zásobování C-díly se musí vykonávat pravidelné a stálé kontroly. Aby bylo možné tento proces co nejvíce časově zefektnit, je přepravka BITO-CTB vybavená velkým průhledným předním okénkem, které umožňuje jednoduchou a bezpečnou vizuální kontrolu. Použité etikety zůstávají vždy viditelné (je jedno zda je přední okénko otevřené nebo zavřené). Čas potřebný pro kontrolu zásoby se snižuje s BITO přepravkami na C-díly. 6 min. 3 min. Praktický příklad: Bezpečnostní přeprava zatížení zhora Bezpečný transport např. na europaletě. Přepravky BITO na C-díly umožňují optimální přepravu na europaletě. Základní europaleta je tu perfektně využitá. Nevzniká žádný přesah přes paletu. Díky vysokému zatížení shora je možné při maximálním vnitřním zatížením přepravky na sebe stohovat 7 přepravek. Takto se může v případě potřeby přepravovat i velké množství přepravek. Zatížení shora 100 kg Při maximálním vnitřním zatížení přepravky je možné nastohovat na sebe až 7 přepravek 10

11 Praktický příklad: Ergonomie Jednoduchý a ergonomický odběr při otevřeném předním okénku. Přední okénko se dá jednou rukou stáhnout dolů a tím můžete odebrat malé množství přímo z boxu bez jeho celkového vysunutí, což vede k výraznému šetření času. Praktický příklad: Bezpečnost Prostřednictvím zabezpečovací úchytky se může přepravka bezpečně až na doraz vysunout z regálu. Při odebírání většího množství C-dílů můžete přepravku povytáhnout ven. Její zajištění proti vypadnutí z regálu je zebezpečené prostřednictvím jistící nosné úchytky s pružinou. Zvrchu vzniká neomezený přístup k obsahu přepravky. Info:

12 plastové boxy regály příslušenství 12

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení www.reca.cz Zásuvný systém pro sklad, dílny, provozy jednostranně použitelné, nastavitelné díky příčnému vyztužení Závěsné konzole pro rohové řešení zástrčný

Více

Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně

Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně Úložný prostor na výšku. Do vysokých skříní lze umístit mnoho zásob, ale i neskladných předmětů jako košťata a vysavače. Díky kování Hettich lze velmi

Více

DUROPAC Systém skládacích prepravek Vratné obaly DUROPAC pro Euro a H1 palety v sobe spojují všechny podstatné vlastnosti stávajících systému skládacích prepravek, jdou ale o rozhodující krok dále: jsou

Více

Bez roubové regály pro využití v průmyslu

Bez roubové regály pro využití v průmyslu Bez roubové regály pro využití v průmyslu vyrobeno do regály s nakloněnými policemi leskle pozinkované V e na dohled! Q Nosnost : 800 kg Q Optimální na přepravky ve formátu podle evropských norem Q Výhodou

Více

Systémové přepravky High-Tech

Systémové přepravky High-Tech Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Systémové přepravky High-Tech 72 EUROTEC EUROTEC 73 Vybavení Upevňovací otvory Přepravky EUROTEC jsou zejména vhodné pro moderní, automatické, skladovací a transportní

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ KATALOG Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ O TBA PLASTOVÉ OBALY OBSAH OBSAH NEJLEPŠÍ KVALITA Naše vysoce kvalitní a

Více

500 kg. BITO boxy na těžké náklady SL 800 x 600 mm. Váha obsahu. Varianty vík. Snímací klapka. Lyžiny. Dvojité dno

500 kg. BITO boxy na těžké náklady SL 800 x 600 mm. Váha obsahu. Varianty vík. Snímací klapka. Lyžiny. Dvojité dno Regály Přepravky Příslušenství 500 kg! BITO SL boxy: lehké a kompaktní 1 500 kg zatížení shora! Půdorys 800 x 600 mm Včetně lyžin Vysoká stabilita Dvě výšky inovativní SKLADOVÁ ŘEŠENĺ Prospekt_SL86_2011_12Seiter_CZ.indd

Více

Vše pro elektro-průmysl

Vše pro elektro-průmysl Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Vše pro elektro-průmysl 214 Antistatické přepravky ESD Antistatické přepravky ESD 215 Systémy skladování a přepravy ESD (ochrana před elektrostatickými výboji) Vakuové

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

Velkoobjemové boxy 186

Velkoobjemové boxy 186 Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Velkoobjemové boxy 186 GLT Velko- -objemové boxy 187 Varianty KOLOX KOLOX systém skládání Po otevření mechanismu zámků... KOLOX skládací velkoobjemový box KOLOX-GLT

Více

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO BITO PROflow - a běží a běží... BITO PROflow: Dynamické skladování v celé své kráse! PROflow je název řady

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Moving Corner Comfort Moving Corner LeMans II Strana 744-745 746-747 748-750 Popis Otočný výsuv do rohové skříně pro montáž za dveře Otočný

Více

ORSY BULL. Inovace na první pohled:

ORSY BULL. Inovace na první pohled: ORSYBULL ORSY BULL Systém je podstata: ORSY BULL je výsledkem vlastního vývoje firmy Würth. Se systémem ORSY BULL získáte neuvěřitelně stabilní prostředek, který zvládne všechno, s jeho pověstnou flexibilitou

Více

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ CARTON LIVE STORAGE SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ Spádové regály pro kartony od Stow nabízí mnoho výhod při vychystávání zboží proces: Zkrácení tras pro skladníky Spádové regály pro kartony zaručují

Více

reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete!

reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete! reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete! Obsah KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ STOLY 3-4 POJÍZDNÉ SKŘÍŇKY A DÍLENSKÉ VOZÍKY 5 PODSTAVCOVÉ SKŘÍŇKY 6-7 SADY PŘÍSLUŠENSTVÍ K DĚLENÍ ZÁSUVEK PODSTAVCOVÝCH

Více

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu!

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu! META BASIC program Základní program ových regálů Nahlédněte do našeho prospektu META FIX šroubované regály Příklady objednávek regálových kompletů. 80 Pro malé zatížení e. Police jsou přestavitelné ve

Více

Charakteristiky této bezpečnostní plomby

Charakteristiky této bezpečnostní plomby Unisto Modular Robustní protahovací plomba pro zvýšené bezpečnostní nároky při plombování pytlů. Typické oblasti použití jsou poštovní/kurýrské služby a přeprava peněz. Průměr struny činí 3.8 mm. Rozmanité

Více

83300 103 Vložka dvojnásobná Použití Pro krabičky na nářadí kat.č. 83300 101.

83300 103 Vložka dvojnásobná Použití Pro krabičky na nářadí kat.č. 83300 101. 3300 Skříňky na nářadí Provozní zařízení Robustní plast, modrá barva. 3300 101 Skříňka na nářadí Lze osadit 4 vložkami (kat.č. 0300 102-104). 3300 102 Vložka trojnásobná Pro krabičky na nářadí kat.č. 3300

Více

MagicCorner Strana 3 11

MagicCorner Strana 3 11 přehled Rohové skříňky LeMans II Strana 3 3 Rohová skříňka (80-100 cm) inspirovaná slavným automobilovým okruhem MagicCorner Strana 3 11 Rohová skříňka (90-100 cm) klasická elegance REVO 90 Strana 3 15

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

Možnosti perspektivních skladových technologií

Možnosti perspektivních skladových technologií Mendelova univerzita v Brně Provozně-ekonomická fakulta program: B-II Inženýrská informatika obor: Automatizace řízení a informatika [prezenční] III. ročník / semestr 1. Možnosti perspektivních skladových

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort Systém třídění odpadu S jistotou větší komfort Využití prostoru. Kryt se dá používat Jistota plánování. Systém třídění Zatížitelnost. Vysoce kvalitní materiály jako další odkládací plocha na čisticí odpadu

Více

INFO GROZ-BECKERT NOVÝ OBAL PRO STROJNĚ ŠICÍ JEHLY ZNAČKY GROZ-BECKERT SMN 8

INFO GROZ-BECKERT NOVÝ OBAL PRO STROJNĚ ŠICÍ JEHLY ZNAČKY GROZ-BECKERT SMN 8 INFO SMN 8 Groz-Beckert KG Postfach/P.O. Box 10 02 49 D-72423 Allbstadt Germany Tel. (0 74 31) 10 0 Fax (0 74 31) 10 32 00 / 27 77 e-mail: s- vn@groz beckert.com http://www.groz beckert.com NOVÝ OBAL PRO

Více

Příslušenství pro bezšroubové regály

Příslušenství pro bezšroubové regály Příslušenství pro bezšroubové regály Policové regály zásuvný s boxy SKsystém - příslušenství Téměř neomezené možnosti Jednoduchá instalace, vysoká kvalita provedení a celá řada příslušenství hovoří sama

Více

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a Svářečské ochranné zástěny» Příklad pro sestavení objednávky 2 svářecí boxy umístěné vedle sebe. Je zapotřebí ohraničit zástěnami tyto celkové rozměry: 4 000 (d) x 2 000 (h) x 2 000 (v) mm; zástěny S9

Více

Modulový regálový systém

Modulový regálový systém Modulový regálový systém Konstrukce regálů je plně odolná vůči korozi. Police a stojny jsou vyrobeny z anodisované hliníkové slitiny. Výplně polic jsou vyrobeny z polyethylenu a lze je snadno umývat v

Více

Pracovní ochrana a svářečské helmy Svářečské ochranné zástěny

Pracovní ochrana a svářečské helmy Svářečské ochranné zástěny Pracovní ochrana a svářečské helmy Svářečské ochranné zástěny» Ochranné svářečské zástěny Příklad pro sestavení objednávky 2 svářecí boxy umístěné vedle sebe. Je zapotřebí ohraničit zástěnami tyto celkové

Více

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6.

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. PLECHOVÉ SKŘÍNĚ REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Regály Jsou nabízeny ve třech výrobkových řadách ve

Více

dopravníkové systémy ENGEL

dopravníkové systémy ENGEL dopravníkové systémy ENGEL připraveny na efektivní dopravu be the first. Celek znamená mnohem víc než jen soubor jednotlivých dílů. Společnost ENGEL, jako poskytovatel systémů a jednička na celosvětovém

Více

Jak efektivněji řídit skladové procesy

Jak efektivněji řídit skladové procesy Jak efektivněji řídit skladové procesy Josef Černý, ICZ a. s. 9.10.2012 www.i.cz 1 Agenda Logistické náklady a možnosti jejich snižování Evidovaný sklad Řízený sklad WMS OSIRIS Příklad z praxe www.i.cz

Více

// TEL:

// TEL: www.majster-regal.cz // TL: 8007700 ŠROUOVÉ RGÁLY OSH 03 Šroubové regály ezšroubové regály 07 L profil 08 T profil 09 Přídavní modul Professional-regály 0 30 0 Longspan 0 enník- Montážní manuál 00 ezšroubové

Více

Spínače pro nízké napětí

Spínače pro nízké napětí Spínače pro nízké napětí Výkonové spínače Inovace. Technologie. Kvalita. Spínače Sälzer: řešení budoucnosti! Důvěra Již od roku 1956 se firma Sälzer specializuje na vývoj, výrobu a distribuci výkonových

Více

Regál s velkým rozpětím LEO

Regál s velkým rozpětím LEO Regál s velkým rozpětím LEO Profesionální kvalita pro sklady a sklepy, dílny a kanceláře Stabilní průmyslová kvalita Nosnost až 600 kg/police Jednoduchá zásuvná montáž Individuální rozšíření regálu Snadná

Více

KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE

KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE PRODEJNÍ STOJANY ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE Všem obchodním partnerům nabízíme v rámci spolupráce řadu možností, jak efektivně

Více

Vložka dvojnásobná Použití Pro skříňku na nářadí kat. č

Vložka dvojnásobná Použití Pro skříňku na nářadí kat. č 83300 Skříňky na nářadí Provozní zařízení Robustní plast, modrá barva 83300 101 Skříňka na nářadí Lze osadit 4 vložkami (kat č 80300 102-104) 83300 102 Vložka trojnásobná Pro skříňku na nářadí kat č 83300

Více

Výhody teplovodních krbových vložek

Výhody teplovodních krbových vložek ZÁRUKA 5 let vhodné pro uzavřenou obestavbu HOXTER HAKA 63/51W Výhody teplovodních krbových vložek Menší spotřeba paliva při stejném výkonu Vytápění celého domu a ohřev užitkové vody Volitelné příslušenství

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATIZACE AUTOMATIZOVANÁ PŘEPRAVA DŮVODY PRO IMPLEMENTACI VÝHODY Z NASAZENÍ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY STÁVAJÍCÍCH PROCESŮ V LOGISTICE REDUKCE

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

CENÍK 2011/12 Pablo e pico _02_FINAL.indd 1 9/16/2011 1:15:07 PM

CENÍK 2011/12 Pablo e pico _02_FINAL.indd 1 9/16/2011 1:15:07 PM CENÍK 2011/12 str. 2 str. 3 str. 8 str. 12 str. 15 str. 20 str. 28 str. 30 1 ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ IP65 IP40 DESIGN IP40 STANDARD IP40 INCASSO PŘÍSLUŠENSTVÍ Kryt kanálu Propojovací průchodka Krabice IP56

Více

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA Od těžkých materiálů, zákaznických vzorků až po Vaše nářadí L-BOXX od společnosti SORTIMO zvládne přepravit vše z Vašeho vozu na místo výkonu práce a zpět. Bezpečný,

Více

Základem úspěchu systému STANDARD je jednoduchý koncept. Zásadní charakteristiky zde představují:

Základem úspěchu systému STANDARD je jednoduchý koncept. Zásadní charakteristiky zde představují: STNDRD Vodicí systémy Stále žádaný výrobek pro dřevěný nábytek Po desetiletí osvědčená technika vedení STNDRD. Spolehlivý partner, vyhovující požadavkům moderního obchodního domu s dřevěným nábytkem. Základem

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

Vysoký výkon při vychystávání

Vysoký výkon při vychystávání Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energetická účinnost Jednoduchá integrace Vysoký výkon při vychystávání Intralogistické trendy budoucnosti Na co byste měli být připraveni: Podstatné

Více

Přepravky pro automobilový průmysl

Přepravky pro automobilový průmysl Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Přepravky pro automobilový průmysl 92 Přepravky 93 Varianty Přepravky pro automobilový průmysl Výrobci automobilového průmyslu a jejich subdodavatelé používají velké

Více

SDS VŠE NA DOHLED! Spádový regálový systém BITO pro kusové zboží.

SDS VŠE NA DOHLED! Spádový regálový systém BITO pro kusové zboží. SDS Spádový regálový systém BITO pro kusové zboží VŠE NA DOHLED! www.bito.com SKLADOVÁNÍ VÝROBKŮ NE- BYLO NIKDY JEDNODUŠŠÍ! 2 UŽITÍ KRÁTKÉ TRASY PRO RYCHLÝ PROCES ZPRACOVÁNÍ IDEÁLNÍ, POKUD... + + Musíte

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ PLECHOVÉ SKŘÍNĚ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Skříně Nabídka zahrnuje 3 výrobkové řady

Více

Solární digitální teploměr. Polyetylonové provedení - zůstává na dotek chladný. Solární digitální teploměr

Solární digitální teploměr. Polyetylonové provedení - zůstává na dotek chladný. Solární digitální teploměr Pro Cart Ultra R-PCUHH2 obě komory vyhřívané 164 000,- R-PCUCC2 obě komory chlazené 257 000,- R-PCUCH2 vrchní k. vyhřívaná, spodní chlazená 232 000,- Elektrické chlazení, vyhřívání nebo kombinace. 220V,

Více

Teleskopické lišty 415

Teleskopické lišty 415 Teleskopické lišty 415 416 Přehled výrobků Teleskopické lišty částečné vysunutí, nosnost do 15 kg K0536 částečné vysunutí, nosnost do 35 kg K0537 Strana 419 plné vysunutí, dělitelné, nosnost do 52 kg K0538

Více

HLINÍKOVÉ ROLETY ROLETOVÉ SYSTÉMY. listopad Technický katalog

HLINÍKOVÉ ROLETY ROLETOVÉ SYSTÉMY. listopad Technický katalog listopad 06 Technický katalog ROLETOVÉ SYSTÉMY HLINÍKOVÉ ROLETY obsah PLASTOVÉ ROLETY technické listy... výpis komponentů.... vyvažovací mechaniky.... PLASTOVÉ ROLETY montážní návody... -6 ALU BOX... ALU

Více

80 C 78,9 C 78 C 72 C 64 C

80 C 78,9 C 78 C 72 C 64 C Termoport SMART s horním plněním určeno pro GN 1/1 RT-11200 až 200 4 490,- Polyetylen + PUR pěna. Výborné termoizolační vlastnosti. Šedá barva. Váha 6 kg Vnitřní rozměr 26x48 cm. Vhodný do myčky. 80 C

Více

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením Venkovní regály Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením 1 REGÁL PRO VELKÉ ZATÍŽENÍ SL100 Flexibilní systém nosníků pro vysoké zatížení s výškou regálů do 12 m, vhodný pro ruční

Více

Multifunkční sloup, doplňky ke sloupu 238 BAROVÁ MADLA A TRNOŽE. Barová madla, doplňky pro madla 239 Barové trnože 240 VZPĚRY POLIC A ZÁVĚSNÉ TYČE

Multifunkční sloup, doplňky ke sloupu 238 BAROVÁ MADLA A TRNOŽE. Barová madla, doplňky pro madla 239 Barové trnože 240 VZPĚRY POLIC A ZÁVĚSNÉ TYČE DRÁTĚNÝ DRÁTĚNÝ DRÁTĚNÝ Rohové koše NERKY, LeMANS II. 234 Potravinová skříň Variant Maxima, Box rohový Nomet 235 Koše karusel, držák na hadici 236 Koše s tlumením STARAX 237 MULTIFUNKČNÍ SLOUP Multifunkční

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Org@Tower. Vertikální členění na míru

Org@Tower. Vertikální členění na míru Vertikální členění na míru Telekomunikace a informační technologie stále výrazněji ovlivňují každodenní práci. Mobilita, kreativita a týmová práce dominují rychlým změnám v úspěšných firmách. Kancelář

Více

lakovaná dvířka a dílce

lakovaná dvířka a dílce lakovaná dvířka a dílce C E N Í K 2 0 1 9 Platný od 1.4.2019 Maloobchodní ceník v Kč bez DPH INTERI truhlářství, s.r.o. Študlov 171 CZ - 756 12 Horní Lideč výroba: +420 777 220 800 kancelář: +420 777 033

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více

Jednoduchá úspora místa

Jednoduchá úspora místa Zakladatel firmy Georg Utz 1916 1988 Jednoduchá úspora místa 124 Skládací přepravky Skládací přepravky 125 Systém skládání I Při vybavování poboček firem je často zapotřebí sebrat na zpět prázdné balení.

Více

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Design v pohybu Kování SlideLine M vylepšuje funkčnost i vzhled nábytku: ať se jedná o obývací stěny a policové systémy, či o horní kuchyňské

Více

BeA CS. Exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR SKLADOVÝ PROGRAM NOVINKY.

BeA CS. Exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR SKLADOVÝ PROGRAM NOVINKY. BeA CS Exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR 2018 SKLADOVÝ PROGRAM NOVINKY www.kesseboehmer.cz Centrála Kesseböhmer, Bad Essen, Německo Obchodní oddělení Iveta Štollová 281 091 356 Iveta.Stollova@cz.bea-group.com

Více

ZÁSUVKOVÉ KOMBINACE - NÁSTĚNNÉ materiál pouzdra: vysoce odolný plast, chráněno proti stříkající vodě IP44, prodrátováno, zásuvky s ochranným kolíkem, každá kombinace vybavena standardně připojovací svorkovnicí

Více

PARAPETNÍ KANÁL SIGNO BK Z PVC

PARAPETNÍ KANÁL SIGNO BK Z PVC PARAPETNÍ KANÁL Z PVC - Kanál REHAU je vyroben z bezolovnatého PVC se speciálními stabilizátory. - U všech variant kanálů je shodná univerzální šířka horního dílu kanálu: 79mm. Tím odpadá nebezpečí záměny,

Více

... a nové kolíky DOMINO pro venkovní použití.

... a nové kolíky DOMINO pro venkovní použití. ... a nové kolíky DOMINO pro venkovní použití. Odolné vůči vlivům počasí a proti houbám Flexibilní a přesné Kolíky pro venkovní použití. Nové kolíky z tvrdého dřeva sipo pro venkovní použití doplňují stávající

Více

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Dokonalá kombinace s Vaším Mercedesem-Benz. Vybrali jste si užitkové vozidlo Mercedes-Benz, protože odpovídá Vašim nárokům ve

Více

STANDARDNÍ KABELOVÝ MANAGEMENT

STANDARDNÍ KABELOVÝ MANAGEMENT D KABELOVÝ MANAGEMENT STANDARDNÍ KABELOVÝ MANAGEMENT 19" VYVAZOVACÍ PANELY S PLASTOVÝMI OKY DP-VP-P1 DP-VP-P2 DP-VP-P5 DP-VP-P6 DP-VP-P3 DP-VP-P4 DP-VP-P7 DP-VP-P8 V (v U) Typ Rozměry ok Počet ok DP VP

Více

Návod k použití pro Paletový nástavec

Návod k použití pro Paletový nástavec Návod k použití pro Paletový nástavec Katalogové číslo: 228013-228016 Pro europaletu Bezpečnost Před montáží a uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze. Návod k obsluze řádně uschovejte

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

BeA CS, spol. s r. o. exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR NOVINKY ANTRACIT CENY JSOU UVEDENY BEZ DPH

BeA CS, spol. s r. o. exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR NOVINKY ANTRACIT CENY JSOU UVEDENY BEZ DPH www.kesseboehmer.cz BeA CS, spol. s r. o. exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR 2017 NOVINKY ANTRACIT CENY JSOU UVEDENY BEZ DPH OBSAH 3 Vysoké skříně CONVOY Premio TANDEM DISPENSA TurnMotion II 5 Spodní

Více

Z vnějšku IVECO zevnitř

Z vnějšku IVECO zevnitř IVECO_ZC.qxd:Layout 1 28.4.2009 20:06 Stránka 1 Z vnějšku IVECO zevnitř...nápady PRO PROFESIONÁLY IVECO_ZC.qxd:Layout 1 28.4.2009 20:07 Stránka 2 Dokonalá kombinace s Vaším IVECEM. Vybrali jste si užitkové

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

2 PALET P O ALET VÉ O REGÁLY REGÁL

2 PALET P O ALET VÉ O REGÁLY REGÁL PALETOVÉ REGÁLY 2 PALETOVÉ REGÁLY 3 Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Paletové regály

Více

BeA CS spol. s r. o. Vyžádejte si nový český katalog Kesseböhmer. exklusivní partner Kesseböhmer v ČR

BeA CS spol. s r. o.   Vyžádejte si nový český katalog Kesseböhmer. exklusivní partner Kesseböhmer v ČR BeA CS spol. s r. o. exklusivní partner Kesseböhmer v ČR www.kesseboehmer.cz * SKLADOVÝ PROGRAM 2014 Vyžádejte si nový český katalog Kesseböhmer. * CONVOY Lavido POtRAVinOVé SKříně VySOKé COnVOy Lavido

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T

D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M D O L N Í S K Ř Í Ň K Y Ř A D A C O M PA C T Výsuvné koše s plnými dny byly vyvinuty v souladu se všemi současnými směry použití materiálů, systémů a povrchových úprav, ve snaze

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Rozváděčový systém SLIDE do 19" stojanů

Rozváděčový systém SLIDE do 19 stojanů Rozváděčový systém SLIDE do 19" stojanů systém Slide do 19" stojanů Strana 1 Rozváděčový systém Slide sestává z řady 1U a 2U rozváděčů do 19" stojanů. Rozváděče 1U jsou standardně vybavovány (součást dodávky)

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Výklopná kování. Přehled sortimentu. Výklopná kování. Přehled sortimentu / technické porovnání Výklopná kování.

Výklopná kování. Přehled sortimentu. Výklopná kování. Přehled sortimentu / technické porovnání Výklopná kování. Přehled sortimentu Výklopná kování Přehled sortimentu / technické porovnání 572-573 Výklopná kování Přehled 574-575 Technické informace Výpočet hmotností výklopných dvířek 596-597 Technik für Möbel 571

Více

Řešení pro Váš sklad!

Řešení pro Váš sklad! Řešení pro Váš sklad! Vybavení skladů a provozoven META skladovací technika. Editorial Silný, lehce dosažitelný a spolehlivý partner Vážená zákaznice, Vážený zákazníku, Firma META Regalbau slaví v tomto

Více

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Hamé s.r.o. logistika v praxi Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Centrální distribuční sklad Hamé a.s. Centrální distribuční sklad Staré Město u Uherského Hradiště

Více

Instalační rozváděčové skříně BP-C

Instalační rozváděčové skříně BP-C 91095 Instalační rozváděčové skříně BP-C Kompletní rozváděčové skříně pro montáž na omítku nebo pod omítku Stupeň krytí IP30 Odolnost proti mechanickým rázům IK07 Třída ochrany I Dveře i skříň z ocelového

Více

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO BLANCOAXON II 6 S PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO Perfektní uplatnění koncepce AX také u keramických ů Plynulé pracovní postupy podél jedné osy Víceúčelová miska volně zavěsitelná

Více

Bytové aplikace / Komerční sektor

Bytové aplikace / Komerční sektor Bytové aplikace / Komerční sektor FLCO980 IMQ značka v souladu s CEI 23-48 a 23-49 Standards Řada Unibox Technické charakteristiky krytí IP 40 izolační třída II dodává se ve 3 provedeních: - bez dvířek,

Více

Měření geometrie náprav

Měření geometrie náprav FWA 4630 měření geometrie podvozku, pro všechna osobní a lehká užitková vozidla Unikátní pojetí 3D měření geometrie silničních vozidel. FWA 4630 disponuje všemi výhodami běžnými pro 3D technologii. Měření

Více

Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor

Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor Bytové aplikace / komerční / průmyslový sektor FLCO9804 IMQ značka v souladu s CEI 23-48 a 23-49 Standards Řada Europa polykarbonát IP 65 Technické charakteristiky krytí IP 65 izolační třída II dodává

Více

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Nová dimenze pro perfektní design: Quadro 4D Nejnovější trend designu nábytku charakterizují přímé linie s ostrými siluetami. Akcent je kladen

Více

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Úvod Od základní aplikace až po komplexní skladový management: Vše vám obstaráme! Vychystávání zboží s maximální efektivitou LogiSoft BASIC Die einfache

Více

Příloha č. 4 - Specifikace požadovaných kancelářských potřeb (Vzorový koš)

Příloha č. 4 - Specifikace požadovaných kancelářských potřeb (Vzorový koš) Popis produktu Jednotka Požadované množství 1) Pořadač archivační, šířka hřbetu 80 mm, hřbetní otvor pro pohodlné vytažení, vnější potah v tmavě mramorované barvě, všitá kartonová kapsa, určeno na dokumenty

Více

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork.

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork. Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší Tork kompaktní role www.tork.cz Kompletní Tork systém T6 Kompaktní role toaletního papíru s automatickým

Více