Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 22) Verze č. 1 volební období Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 22) Verze č. 1 volební období 2010-2014 Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne 2012-03-12"

Transkript

1 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 22) Zápis č. 7/2012 ze 7. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), které se konalo dne od 18 hodin ve velké zasedací místnosti modřické radnice Přítomno: 15 (jmenovitě viz prezenční listina) Starosta přivítal přítomné zastupitele a hosty a konstatoval, ţe jednání ZMM bylo řádně svoláno a vyhlášeno, ZMM v počtu 15. Je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů, jednání ZMM je usnášeníschopné. Návrh starosty na ověřovatele a zapisovatelku: Ověřovatelé: Mgr. Tomáš, Ing. Jiří Brabec Zapisovatelka: Bc. Kateřina Homolková Hlasování o návrhu starosty: Návrh byl přijat. V pozvánce jste obdrţeli návrh programu dnešního jednání ZMM: Úvod 1) Zpráva starosty o činnosti úřadu 2) Projednání stanovených úkolů 3) Bezpečnostní situace města 3.1 Zpráva obvodního oddělení PČR Rajhrad za rok Výroční zpráva MP Modřice za rok ) Projednání hospodaření města v roce Schválení rozpočtového opatření č. 5/ Procentuální plnění rozpočtu v roce Výsledky inventarizace majetku k ) Projednání majetkových transakcí 6) Upřesnění rozpočtu roku Zpráva o hospodaření města v období 1-2/ Přijetí rozpočtového opatření č. 1/2012 7) Zpráva z činnosti FV 8) Zpráva z činnosti KV 9) Projednání ţádostí o změnu ÚP 10) Různé diskuse Diskuse nebyla. Hlasování o návrhu: Návrh byl přijat. Program byl schválen beze změn.

2 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 2 (celkem 22) Ing. konstatuje, ţe zápis z 6. řádného veřejného zasedání ZMM byl schválenými ověřovateli ověřen a společně s usnesením byl uloţen k nahlédnutí u asistentky starosty města. K dnešnímu dni byla předloţena 1 připomínka k těmto dokumentům a to od zastupitelky Bernátové, která správně upozornila na chybně uvedené výsledky při hlasování o usnesení č /2011. V zápise je uvedeno hlasování 14 pro,,. Dle zvukového záznamu a písemného záznamu předsedajícího starosty patří správně výsledek hlasování 13 pro, 1 proti, Návrh usnesení: ZMM schvaluje opravu výsledku hlasování o usnesení č /2011 z výsledku 14 pro,, na 13 pro, 1 proti () a. Hlasování o návrhu usnesení: Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.Ú.1/2012. Návrh usnesení: ZMM schvaluje zapisovatelkou 7. řádného veřejného zasedání ZMM Bc. Kateřinu Homolkovou ZMM schvaluje ověřovateli zápisu 7. řádného veřejného zasedání ZMM Mgr. Tomáše a a Ing. Jiřího Brabce ZMM schvaluje program 7. řádného veřejného zasedání ZMM beze změn Hlasování o návrhu usnesení: Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.Ú.2/2012. Bod 1 programu Zpráva starosty o činnosti úřadu Zprávu přednesl starosta. Zpráva je nedílnou součástí zápisu. Diskuse nebyla. Návrh usnesení: ZMM bere na vědomí zprávu starosty města Modřice o činnosti Městského úřadu Modřice a Rady města Modřice za období od do Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.1/2012. Bod 2 programu Projednání stanovených úkolů Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta. Usnesení /2011: ZMM ukládá RMM všemi dostupnými právními prostředky zajistit nápravu současného stavu. Tzn., vymoci na firmě GAS Transport s.r.o. Babice do finanční úhradu z neoprávněný závoz pozemku p.č. 1690/186 (původně GP 1665) a části pozemku p.č. 1690/182 (původně GP 2091) odpovídající cenám, které by musel GAS Transport s.r.o. zaplatit za uloţení na běţné skládce v Ţabčicích postup úkolu viz samostatná zpráva, která je součástí zápisu

3 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 3 (celkem 22) Usnesení /2011: ZMM ukládá RMM zajistit, aby firma GAS Transport s.r.o. Babice, pokud neuhradí poţadovanou částku za uloţení výkopové zeminy do stanoveného termínu , uvedla pozemek p.č. 1690/186 (původně GP 1665) a část pozemku p.č. 1690/182 (původně GP 2091) do původního stavu do postup úkolu viz samostatná zpráva, která je součástí zápisu Usnesení 6.4/2011: ZMM ukládá RMM zajistit provedení průzkumu a besedy mezi zájemci o ubytování v bytovém domě pro seniory, a to tak, ţe je písemně seznámí se všemi podmínkami pobytu v bytovém domě pro seniory jak finančními, tak sociálními a dále od nich vyţádá písemné vyjádření, zda i za uvedených podmínek budou mít nadále zájem v BDPS bydlet. S výsledkem pak RMM seznámí členy ZMM dne na řádném jednání ZMM postup úkolu viz samostatná zpráva, která je součástí zápisu k bodu 6.4 je škoda, ţe beseda neproběhla dříve, neţ se uzavřel projekt. Na besedě zazněly zajímavé připomínky. Kdyby beseda proběhla před uzavřením projektu, tak se projekt v některých detailech mohl změnit. Nyní uţ změny nejdou provést. Jedná se např. o zvětšení koupelen, aby tam vešla pračka, případně doplnění místnosti pro sociální sluţby nebo pro vrátného. Bylo by dobré, aţ se bude dělat další investice většího rozsahu např. sportovní hala, tak nejdříve provést průzkum a potom teprve uzavřít projekt Chybíková ještě přišly další dvě kladné odpovědi. Z 8 záporných odpovědí jich 5 odmítlo z důvodu finančních, ţe je provoz drahý. Zbytek odmítl, protoţe uţ jsou umístěni v jiných zařízeních. Projekt uzavřený není. Koncepce praní byla takhle nastíněna od začátku, takţe koupelny by se stejně nezvětšovaly. Je zde zahrnuta recepce a vrátný a jeden byt můţe být vyčleněn na sociální sluţby, které by zde do budoucna mohly být. I v průběhu stavby se nějaké drobné úpravy dají udělat je škoda zabrat byt na sociální sluţby. Koupelny se upravovat nebudou, přitom hodně zájemců by si chtělo prát. Zvětšení by určitě zájemci přivítali na čí ţádost by se dělaly změny v projektu? samozřejmě na podnět radnice. A musí se brát změny do určité míry. Pokud by se jednalo o zvětšení koupelen, tak je to předělání projektu. V bytovkách budovaných v dřívějším období jsou taky malé koupelny, ţe se do nich nevejde pračka. Dříve byly ve všech bytovkách centrální prádelny má zkušenost takovou, ţe všichni zájemci, se kterými mluvila, řekli, ţe by si chtěli sami prát a stejně tak si samostatně vařit a něco upéct, ale bohuţel zde nebude ani trouba z besedy jednoznačně vyplývá, ţe naplnit bytový dům nebude problém. Ještě jsme nezačali stavět a kapacitu máme zaplněnou Návrh usnesení: ZMM bere na vědomí zprávu starosty města o plnění úkolů uloţených na předchozích zasedání ZMM 14 pro 1 se zdrţel () Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.2/2012.

4 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 4 (celkem 22) Bod 3 programu Bezpečnostní situace města 3.1 Zpráva obvodního oddělení PČR Rajhrad za rok Výroční zpráva MP Modřice za rok 2011 Bod Zpráva obvodního oddělení PČR Rajhrad za rok Komentář Petr Barwig jaký je dnes stav s legislativním měřením rychlosti? Kdo můţe měřit? Barwig tuto problematiku obvodní oddělení PČR Rajhrad neřeší. Toto řeší dopravní inspektorát a zároveň zasílají na městský úřad zprávu, kolikrát bylo provedeno měření, v které části obce a kolik bylo zjištěno přestupků město mělo měření se soukromou firmou a toto uţ nelze město má uzavřenou smlouvu s majitelem radaru, na základě které si radar půjčujeme. Firma doveze radar, předá ho MP a ta měří. A toto je v souladu se zákonem. Soukromé firmy měřit nesmí, toto musí zajišťovat MP Barwig státní policie také měří rychlost a zasílá zprávu ano zprávy z měření od státní policie máme a RMM zprávy projednává. MP měří 2 x v měsíci v nahodilých dnech Barwig snaţil se zprávu rozepsat, aby bylo zřejmé, co se stalo v Olympii, v průmyslových zónách a co v osídlené části Modřic Návrh usnesení: ZMM bere na vědomí zprávu o bezpečnostní situaci ve městě Modřice za rok 2011 zpracovanou PČR Krajským ředitelstvím policie JMK obvodní oddělení policie Rajhrad Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.3.1/2012. Bod Výroční zpráva MP Modřice za rok 2011 Komentář starosta a pověřený stráţník Radomil Schoř radar opravdu stojí 0,5 mil? A to ty menší obce zaplatí milion za dva radary, které mají umístěné při vjezdu a výjezdu do obce? ne. Radary umístěné na vjezdu a výjezdu obce slouţí pouze jako orientační měření a to stojí řádově od ,- Kč. Modřice nejsou průjezdní obcí jako třeba Rajhrad nebo Ţidlochovice. Zde je 7 výjezdu a vjezdů a většinou přes křiţovatky. A letos se budou dělat i další přechody na ul. Masarykova a doprava by se tím měla zklidnit je moţné změnit místa měření rychlosti? Nebo je to sloţité?

5 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 5 (celkem 22) Schoř je to sloţité. Radar musí být v určitém úhlu, musí být dostatečné místo pro odstavování vozidel atd., místa měření jsou schvalována PČR Návrh usnesení: ZMM bere na vědomí výroční zprávu MP Modřice za rok 2011 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.3.2/2012. Bod 4 programu Projednání hospodaření města v roce 2011 Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta 4.1 Schválení rozpočtového opatření č. 5/ Procentuální plnění rozpočtu v roce Výsledky inventarizace majetku k Bod 4.1 Schválení rozpočtového opatření č. 5/2011 Komentář starosta a ekonom města Ing. Roman zastupitelstvo dalo mandát starostovi o provedení rozpočtového opatření a z proběhlé kontroly z JMK vzešlo, ţe toto je špatně. ZMM musí dát mandát RMM existuje písemné doporučení z provedené kontroly? město má písemnou zprávu z kontroly bylo nám to i vysvětleno, ţe pokud se dělají rozpočtová opatření malého rozsahu, tak by to mohla mít v kompetenci RMM kontrolní orgán napadl hlavně, to ţe schválení rozpočtového opatření se provedlo aţ po provedení. Jedná se pouze o přesuny mezi odděleními paragrafy technická poznámka k číslování navrţeného usnesení. Je zde uvedeno 2x a) a pak teprve b), mělo by se to rozdělit čísly, aby nebylo 2x po sobě a) toto se upraví a vzniknou 3 body částku ,- Kč navrhl kdo? to bylo na doporučení kontrolní komise v rámci diskuse. Mělo by se vycházet z velikosti města. RMM nebude navyšovat výdajovou stránku rozpočtu věta jsou-li vyvolaná organizačními změnami na městském úřadě k tomuto moc nesedí organizační změna je myšlena v tom, ţe pokud přejde jeden pracovník z jednoho útvaru do druhého, tak se musí převést i finance s tímto spojené z jednoho útvaru do druhého

6 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 6 (celkem 22) je to pouze o přesunu poloţek mezi odděleními paragrafy. Teď totiţ schvalujeme něco, co uţ bylo dávno provedeno pokud to schválí RMM dozví se to ZMM? ano samozřejmě na nejbliţším zasedání ZMM ZMM dostane všechny provedené změny v podkladech takţe to potom bude RMM předkládat ZMM na vědomí ne na schválení ano, ale současně RMM nemůţe přidávat finance do rozpočtu na výdajové straně, ale můţe pouze přesouvat finance mezi odděleními paragrafy stěţejním je bod 1 odst. a) kde se dává pravomoc RMM přesouvat finance mezi odděleními paragrafy a ZMM to následně dostane pouze na vědomí Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje dodatečně rozpočtové opatření č. 5/2011 provedené starostou města ohledně technického zabezpečení konce roku 2011 bez výhrad Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Návrh usnesení předložený RMM: 1) ZMM stanovuje v souladu s 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů kompetenci rady města k provádění jednotlivých rozpočtových opatření v následujícím rozsahu: do výše ,- Kč včetně v těchto případech: a) jsou-li vyvolaná organizačními změnami na městském úřadě, pokud tyto změny nevyvolávají další nároky na finanční prostředky města (nezvyšuje se celkový rozpočet výdajů města) 2) Rozpočtová opatření v částkách vyšších můţe rada města samostatně provádět jen v případech: a) rozpočtového zapojení účelově přidělených finančních prostředků z jiných rozpočtů, v případě průtokových transferů i na straně výdajů b) kdy zapojení výdaje vyţaduje nutný výdaj na zajištění chodu obce, v případě havárií nebo stavu nouze, výdaj k odvrácení moţných škod, dále kdyţ včasné provedení úhrady je vázáno penalizací a dopady penalizací mohou výrazně překročit případná rizika z neoprávněné úhrady c) úhrady pokut, penále z rozhodnutí nadřízených orgánů a dohledů a další nutné výdaje, kdy schválení rozpočtového opatření je nezbytné a má jen formální charakter, protoţe výdaj musí být realizován 3) ZMM si vyhrazuje provádět rozpočtová opatření mimo rozsah stanovený radě města. Usnesení rady musí obsahovat číslování rozpočtových opatření schválených v kompetenci Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012.

7 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 7 (celkem 22) Bod 4.2 Procentuální plnění rozpočtu v roce 2011 Komentář starosta a ekonom města Ing. Roman ve výdajích poloţka 4341 pomoc osobám v hmotné nouzi, zde byla vyčleněna částka ,- Kč a je nulové plnění. Z kontroly SZK vzešlo, ţe o tyto peníze by zájem byl, ale lidé se stydí o ně ţádat, protoţe jsou zveřejňováni v modřickém Zpravodaji, nešlo by to nějak upravit? nešlo, pokud se někomu dá finanční podpora, musí se zveřejnit, komu se dala. Ve Zpravodaji zveřejňujeme komentář k usnesení RMM v loňském roce nebyla ţádná podpora přiznána nebo nebylo o toto poţádáno? v loňském roce nikdo nepoţádal Návrh usnesení předložený RMM: ZMM bere na vědomí zprávu o procentuálním plnění rozpočtu roku 2011 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.4.2/2012. Bod 4.3 Výsledky inventarizace majetku k Komentář starosta a předseda hlavní inventarizační komise Doc. RNDr. Petr, CSc. Diskuse nebyla. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje inventarizační zprávu roku 2011 o výsledku inventarizace majetku města k Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.4.3/2012. Bod 5 programu Projednání majetkových transakcí Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Bod 5.1 převod nemovitostí p.č. 1248/1, 1248/2, 1245/1 a 1245/2 v k.ú. Modřice. V podkladech jste obdrţeli komentář a dvě ţádosti o odkup či pronájem pozemků p.č. 1248/1, 1248/2, 1245/1 a 1245/2 o celkové výměře 398m 2 při ulici Brněnská. O pozemky projevili zájem 2 ţadatelé: firma Vít Makovský a paní Věra Mošatová současný uţivatel pozemků. RMM obě ţádosti projednala na svém zasedání a doporučuje připravit pozemky k prodeji jako nepotřebné pro město. V rámci zjišťování majetkových vztahů majetkový odbor dohledává další potřebné dokumenty a navrhuje ZMM lhůtu pro prověření prodlouţit, aby mohlo ZMM kompetentně rozhodnout na základě platných dokumentů Další komentář starosta a vedoucí majetkového odboru Květoslava Höklová

8 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 8 (celkem 22) jak se ţadatelé dozvěděli, ţe pozemek je volný k prodeji? paní Mošatová se to dozvěděla v rámci digitalizace katastru. Zjistilo se, ţe na tyto pozemky nejsou ţádné smlouvy. A firma Makovský má na sousedním pozemku sídlo, takţe má zájem odkoupit pozemek i vedle. Je to aktivita ţadatelů a Makovský ví, ţe se zde má stavět protihlukovka? to je jeho problém, zda to ví ano ví, ale výstavba protihlukové stěny se nedotkne těchto pozemků Návrh usnesení předložený RMM: ZMM ukládá majetkovému odboru prověřit všechny dostupné zdroje pro získání veškerých informací k prodeji pozemků p.č. 1248/1, 1248/2, 1245/1 a 1245/2 a odkládá rozhodnutí o prodeji na další zasedání ZMM Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.5.1/2012. Bod 5.2 převod nemovitostí pozemků pod garáţemi a dvorem na rohu ulic Husova a Masarykova. V podkladech jste obdrţeli obsáhlý komentář ke stavu a vývoji prodeje či pronájmu pozemků pod soukromými garáţemi a dvorem na rohu ulic Husova a Masarykova. Záleţitost kolem těchto pozemků je řešena několik let zpětně a nikdy nedořešena do úplného konce. Na základě ţádosti p. Kadlece, co by nového majitele garáţe po p. Kozlovi byla celá záleţitost opětovně otevřena. Na zasedání RMM bylo schváleno provedení nového oplocení kolem dotčeného areálu a doporučeno ZMM, aby prodej pozemků byl zrušen a zamítnut a pozemky byly majitelům garáţí nabídnuty do pronájmu. Další komentář starosta a vedoucí majetkového odboru Květoslava Höklová provedla RMM průzkum kolik bude stát oprava zdi? neprovedla. Budou osloveny firmy na podání nabídek a následně proběhne výběrové řízení podle toho kolik bude stát oprava, by se měla stanovit nájemní cena od pana Kadlece padl návrh, aby se zeď zbourala, ale to RMM nechce a někteří majitelé garáţí měli zájem o odkup pozemků a někteří ne jak je to s přesunutím pronájmu na jinou osobu? O tom rozhoduje RMM? Höklová v nájemní smlouvě je klauzule, ţe nelze pronajmout třetí osobě a jsou zde stanoveny i sankce, ale garáţ je jejich a nyní se jedná pouze o pozemky

9 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 9 (celkem 22) Návrh usnesení předložený RMM: ZMM ruší usnesení č. 23 zasedání ZMM ze dne o prodeji pozemků p.č. 669/1 669/11 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM pověřuje RMM uzavřením nájemních smluv na pozemky p.č. 669/1 669/11 s majiteli garáţí na dotčených parcelách Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Bod 5.3 souhlasné prohlášení vlastnictví garáţe na pozemku p.č. 669/9 k.ú. Modřice V podkladech jste obdrţeli komentář k souhlasnému prohlášení vlastnictví garáţe na pozemku p.č. 669/9 v areálu na rohu ulic Husova a Masarykova. Jedná se o jedinou garáţ, jejíţ vlastník v minulosti nepoţádal o zápis stavby do katastru nemovitostí. Na úplnou legalizaci je nutné doloţení souhlasu vlastníka pozemku se stavbou garáţe. Další komentář starosta a vedoucí majetkového odboru Květoslava Höklová Diskuse nebyla. Návrh usnesení: ZMM vydává souhlasné prohlášení se stavbou garáţe na pozemku p.č. 669/9 (pro zápis garáţe do listu vlastnictví) 0 se zdrţeli Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.5.3/2012. Bod 5.4 nákup nemovitostí městem Modřice V podkladech jste obdrţeli komentáře k nákupu nabízených nemovitostí v Modřicích, které by byly vyuţity za účelem umístění techniky a materiálů městské pracovní čety a k umístění techniky SDH Modřice, kteří v dnešní době mají pouze v pronájmu klubovnu na ulici Poděbradové a svoji techniku mají umístěnu různě po Modřicích. Takto získané zázemí by současně slouţilo jako základ pro vytvoření budoucí zásahové jednotky SDH Modřice, kterou by město ze zákona mělo mít. K odkoupení jsou nabízeny dvě nemovitosti: 1) Areál firmy COP COR s.r.o. na Hybešově ulici o celkové ploše pozemků 2.364m 2, kde se nachází 2 budovy, které by bylo moţné okamţitě vyuţít k poţadovaným účelům, do budoucna případně provést pár drobných stavebních úprav za minimální náklady. Dle znaleckého posouzení má areál stanovenu obvyklou cenu ve výši Kč. Majitelé areál nabízí za částku ,- Kč. Podmínkou je odkup celého areálu s termínem předání do ) RD Masarykova 96 ve vlastnictví pana Tomáše Slavíka o celkové ploše 617m 2, kde se nachází rohový částečně podsklepený RD s celkem prostorným dvorem a menší stodolou. Objekt je v dobrém technickém stavu, upraven několikaterou stavební úpravou. Pro potřeby města by muselo nutně dojít ke stavebním úpravám, které by byly dle odhadu značné a moţná by po podrobném

10 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 10 (celkem 22) zaměření a návrhu řešení dispozice muselo dojít k úplnému zbourání a postavení nového objektu. Pro potřebu města je tento areál rozměrově menší a je otázkou, zda by se sem oba subjekty vešly. Dle znaleckého posudku je stanovena cena obvyklá ve výši ,- Kč. Majitel nemovitosti poţaduje částku ,- Kč. Město dle svých naplánovaných investic má finanční prostředky připraveny na tyto investice. V případě rozhodnutí o koupi některé z nemovitostí by se tento nákup promítl do zvýšeného úvěru na výstavbu BDPS, který je v rozpočtových výhledech kalkulován na ,- Kč. Finance na nákup těchto nemovitostí lze vzít ale pouze z poloţky na výstavbu BDPS. Jiné oddělení paragrafy rozpočtu nelze měnit. Komentář starosta a vedoucí majetkového odboru Květoslava Höklová. pozemek je zatíţen spoustou věcných břemen. V katastru není o tomto břemenu ţádná zmínka Höklová na výpisu není ţádné věcné břemeno uvedeno. Katastrální úřad by měl v případě odkupu městem narovnat všechny věcná břemena jak se vyuţije zadní plocha? zadní plocha by byla vyuţita pro skladování posypového materiálu v lehkém opláštěném přístřešku nevadilo by vjezdu do areálu a průjezdu areálem věcné břemeno? Höklová ne. Vjezd bude zachován RMM se přiklání ke koupi areálu COP COR. V dnešní době město splácí dva úvěry. Tahle transakce město zatíţí cca 3 mil. ročně jak si to představujete s hasiči? Kdy budou schopni hasit, aby se investice vyplatila? hasičům chybí vozidlo. Muselo by se poţádat o dotaci na nákup vozidla, které stojí při koupi staršího vozu cca ,- Kč. Ze strany vedení města bude tlak na SDH, aby rekrutovaly zásahovou jednotku. Ze zpráv SDH víme, ţe školení na zásahovou jednotku probíhají neměl by zde být stanoven nějaký termín? na základě schůzky SDH a KV, která byla na podzim, dospěli k názoru, ţe by to bylo velmi uţitečné. SDH by se svými pracemi podílelo na zvelebení areálu. Co se týká moţnosti hašení, tak to závisí na školení a odsouhlasení nákupu vozidla. Cena areálu je velmi dobrá a v dobré lokalitě hasiči chtějí být akční. Zásahová jednotka spadá do kompetencí města a rekrutuje se z dobrovolných hasičů co se týče pracovní čety, tak ta je s umístěním strojů spokojená? není. Stroje by byly umístěny v tomto novém areálu. Techniku, kterou pracovní četa vyuţívá, nemáme v dnešní době pomalu kam dávat

11 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 11 (celkem 22) Chybíková v dnešní době má četa techniku zaparkovanou na nám. Svobody 90, ale uţ zde není místo pro další stroje a současně strojů stále přibývá vzhledem ke stále větším poţadavkům vkládaným na město Občan Pokorná ve zpravodaji bylo zmíněno, ţe tento areál by bylo moţné vyuţívat pro volnočasové aktivity a klubovou činnost pokud zde umístíme stroje čety, tak nemůţeme areál pronajmout veřejnosti. Ale uvolní se současný objekt hasičů na ul. Poděbradova a tento objekt by mohl být pouţit pro tyto účely a co se bude dít s prostory, které by uvolnila četa? např. pro potřeby archivu, který je nyní nedostačující. Nebo městská policie potřebuje uloţit svoje dopravní značení a vozidlo, které parkuje venku, protoţe je nedostatek garáţí Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje nákup pozemků p.č. 962, 963/2, 964/2, 2031/2, 2031/14 včetně nemovitostí vybudovaných na těchto pozemcích od firmy COP COR s.r.o. za částku ,- Kč vč. DPH a pověřuje RMM přípravou kupní smlouvy k projednání na červnovém zasedání ZMM Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM zamítá nákup nemovitosti a pozemků na p.č. 391/1 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Bod 6 programu Upřesnění rozpočtu roku 2012 Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta 6.1 Zpráva o hospodaření města v období 1-2/ Přijetí rozpočtového opatření č. 1/2012 Bod Zpráva o hospodaření města v období 1-2/2012 Komentář starosta a ekonom města Ing. Roman. Diskuse nebyla. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM bere na vědomí zprávu o hospodaření města v období 1-2/2012 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.6.1/2012.

12 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 12 (celkem 22) Bod 6.2 Přijetí rozpočtového opatření č. 1/2012 Komentář starosta a ekonom města Ing. Roman. vysvětlit v komentáři k příjmům dotace EU? ZŠ dostala dotaci a příspěvek od státu. Dotace byly škole přiděleny, kraj dává peníze městu a město to musí obratem předat škole poloţka ve výdajích 3639? jsou to vícepráce z pozice paní Sklenářové, která si do nového RD vybírala věci, které byly draţší neţ byla cenová nabídka. Město je partner pro firmu, tak město musí uzavřít dodatek ke smlouvě. Paní Sklenářové to bude při předání zaúčtováno poloţka dotace sociálním sluţbám města Kroměříţe. Proč dotujeme sociální sluţby v Kroměříţi? protoţe je to domov, ve kterém bydlí jeden bývalý občan z Modřic. V návaznosti na schválení nákupu areálu COP COR je potřeba přesunout 7 mil. Kč z oddělení paragrafu 4357 coţ jsou investice na BDPS na oddělení paragrafu 3639 Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje rozpočtové opatření č.1/2012. Schodek rozpočtu bude uhrazen z rozpočtové rezervy let minulých 14 pro 1 se zdrţel () Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.6.2/ :55 stanovena přestávka 10 min. Bod 7 programu - Zpráva z činnosti FV Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta a předseda FV Kamila Šulová. Diskuse nebyla. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM bere na vědomí zápis č. 011 a zápis č. 012 ze zasedání FV Usnesení byla přijata pod pořadovým číslem 7.7/2012.

13 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 13 (celkem 22) Bod 8 programu Zpráva z činnosti KV Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta. Komentář starosta, předseda Mgr. Tomáš a Ing. Libor. na zadní stranu zpravodaje by se měly čas od času dát důleţitá telefonní čísla Tomandlová jaký byl výsledek kontroly čerpání dotací sokola a hasičů? A nedostatky SZK? výsledek kontroly hasičů a sokola se projednával na minulém zasedání ZMM v rámci zápisu z KV. KV má připomínky k SZK, a to, ţe počet členů komise by mohl být lichý (kvůli hlasování) a doplnit případně dalšího člena tak, aby alespoň jeden v komisi měl příslušné vzdělání. Dále by členové měli mít průkaz, který je opravňuje vstupovat do obydlí a provádět tato šetření (průkaz zastupitele, kterým se prokazují nyní, toto nezakládá). P. Havlátová vede sešit s krátkými body, které obsahuj, kde byly a jak šetření v rodině dopadlo. Paní Havlátová byla poţádána o krátký komentář, jakého charakteru jsou dopisy a podání od soudů ohledně svěření do péče Chybíková ţádosti spolu s odpovědí se zakládají na sekretariátu MěÚ a vše se archivuje, a pokud dojde něco, co nám nepatří, tak se to přeposílá na správnou adresu. SZK nemusí mít k těmto záleţitostem nic počet členů v komisi dle zákona o obcích být lichý nemusí. Lichý počet členů musí mít RMM, ZMM a výbory Havlátová k zápisu z kontroly se nemohla písemně vyjádřit, protoţe neměla čas, obdrţela ho v pátek dopoledne. Soud nebo MěÚ Šlapanice sociální odbor zasílá na MěÚ Modřice ţádosti o vyjádření k pověsti rodin, které sl. Homolková předává SZK a ta se jde s dopisem a průkazkou poptat do dané rodiny. Na ţádosti je vţdy napsáno pár otázek a na ty se ptáme. Průkazka o pověření a dopis stačí. Čtyři členky v komisi stačí, protoţe komise o ničem nehlasuje ani nerozhoduje KV nevěděl o dalším průkazu pro členy SZK, pokud je máte, je to v pořádku komentář ke zprávě o provedení kontroly ţivotního prostředí v roce 2011 Remet není na katastru města Modřice a tudíţ nelze tuto společnost kontrolovat kontrolními orgány města Modřice. Zápis, který jsme dostali dnes na stůl, tak nebudeme schvalovat ani brát na vědomí. Zastupitelé mají právo si podklady prostudovat před jednáním. Podklady do ZMM chodí 10 dnů před jednáním. Zápisy z KV by se také mohly dávat v této době. V zápise z je plán kontrol na rok Doporučuji ZMM schválit plán kontrol tak jak je navrţen mimo poslední část věty průběţně stav ţivotního prostředí ve městě, protoţe město má zřízenou KŢP, které spadá do kompetencí kontrola ŢP ve městě neměl by být brán v potaz ani zápis z FV. Byl předloţen aţ dneska na stůl a neměli jsme moţnost ho prostudovat. KŢP se z 90% zabývá pouze kácením stromů. Nemá ţádné zprávy o tom, ţe by se komise hlouběji zajímala o zápach v Modřicích nebo o znečišťovatelích v Modřicích členové KV kontrolujte ŢP jako fyzické osoby, ale ne jako kontrolní výbor

14 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 14 (celkem 22) pokud je v zákoně dáno, ţe můţeme kontrolovat ŢP, tak nám to nemůţe nikdo zakázat tohle není v zákoně reaguje na podklady pro ZMM. Pravidelně dostáváme na stůl dokumenty z finančního odboru a taky nemáme čas na vyjádření a přijímá se k tomu usnesení a to je daleko horší. V tom případě navrhuje, aby se ţádné dokumenty předloţené na stůl nebraly v úvahu. Takové předkládání dokumentů ze strany KV není pravidlem a dnes je to mimořádně na předloţení zápisů z kontrol jsem Vás upozorňoval uţ na minulém ZMM. Kontrola SZK se konala a kontrola MP To je dost dlouhá doba na vypracování zápisu. Dokumenty předkládané na stůl jsou vţdy z období od zaslaných podkladů do vlastního zasedání ZMM věci ekonomické jsou předloţeny na stůl pouze v případě, ţe vyplynou z určité situace a to v období těch 10 dnů před zastupitelstvem. Pokud nebudete brát v potaz tyto finanční změny, tak můţe dojít k porušení rozpočtové kázně. V tomto případě se jednalo pouze o změnu jednoho čísla Tomandlová v zápise je napsáno, ţe byly shledány nedostatky, tak proto se ptala, jaké nedostatky KV shledal zpráva z kontroly SZK není uzavřena. Paní Havlátová se k tomu můţe vyjádřit Tomandlová dříve se kontroly dělaly tak, ţe kontrolovaný se k zápisu hned vyjádřil a toto vyjádření bylo součástí zápisu zápisy z kontrol by vţdy měly být vypracovány co nejdříve. Kaţdý zápis by měla obdrţet Rada před zasedáním ZMM. Rada připravuje podklady pro ZMM na druhém nebo třetím zasedání ZMM tohoto volebního období jsme schvalovali plán činnosti FV a KV včetně úkolů. Musíme vycházet ze stavu, který tam je napsán zápis ze mám sebou a schvaloval se na zasedání ZMM v březnu. Plán kontrol byl schválen pouze na rok 2011 mělo by se vycházet z plánu na rok V těchto intencích bychom měli schválit i plán činnosti KV pro rok FV podával návrh na celé volební období z plánu kontrol by pro rok 2012 byly vypuštěny 2 body a to: protipovodňové opatření na území města Modřice a jeho technické údrţby a dodrţování zásad ochrany ţivotního prostředí na území města Modřice KV má v náplni činnosti řešení podnětů občanů a tohle by mohlo spadat do tohoto bodu tohle byste měli přenést na KŢP

15 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 15 (celkem 22) Chybíková v komisi ŢP máte svého zástupce, tak tohle můţe řešit Váš zástupce v rámci komise, pokud má KV výhrady k činnosti KŢP, můţe jít na kontrolu práce KŢP a podat zprávu ZMM a RMM. V KSDÚP máte také svého zástupce a můţe podávat této komisi další podněty. KV kontroluje činnost odborných komisí KSDÚP se neschází, jen výjimečně schází se kaţdý měsíc a jsou z toho i zápisy schůzky s řediteli kontrolovaných subjektů byly vţdy domluveny dopředu, tudíţ nikdo nemohl být překvapený, ţe KV přišel na kontrolu. Dále se dotázal, jestli si zastupitelé myslí, ţe ta kontrola (návštěva) neměla smysl, ţe to nemělo ţádný přínos pro občany a ţe takové aktivity si zastupitelé nepřejí reagoval, ţe závěry, ke kterým došel KV ve svém zápise, jsou shodné se závěry kontrol, které dělaly na podnět města kompetentní orgány. Navrhoval, aby se zastupitelé usnesli, aby se tlačilo z pozice RMM na Komisi ţivotního prostředí, aby tuto činnost, která je v jejich kompetenci, vykonával ona, ne KV Doleček kontrolu Kovolitu a Remetu jste šli ve stopách komise, ale cca rok po kontrole KŢP. KŢP by o kontrole měla vědět a být přizvána na kontrolu. KŢP kontrolu dělala a výsledky jsou pořád stejné. Teď to vypadá, ţe KŢP na kontroly nechodí a to není pravda já si myslím, ţe to není na závadu, kdyţ se vyvíjí tlak z více stran, naopak to můţe pomoci té dobré věci. My to samozřejmě, nemusíme dělat, ale já si myslím, ţe to význam mělo. Nechci, aby se to dostalo do pozice, ţe zakazujete KV pracovat, to se mi nelíbí. Něco jiného je spolupráce a něco jiného je zákaz jako zastupitel můţete navštívit ředitele podniků. Otázka je zda to můţete udělat jako KV. Ten kontroluje činnost a chod městského úřadu. Toto jsou dvě rozdílné věci. Ještě je otázka, jestli je to korektní. V tomto to korektní není. KV kontroloval něco co je mimo kontrolní činnost tohoto výboru plán kontrol byl ZMM schválen včetně kontroly ţivotního prostředí ano, ale pro rok KŢP bude spolupracovat v rámci svých kontrol s KV a občanským sdruţením Tomandlová všichni zastupitelé dostali na začátku volebního období příručku, ve které je zákon, který stanovuje kompetenci ŢP. KV dříve s KŢP spolupracoval a společně chodily na kontroly Návrh usnesení předložený RMM: ZMM bere na vědomí zápisy ze zasedání KV ze dne , , a zprávu z kontroly ţivotního prostředí ze dne a zápis z kontroly MP Modřice ze dne Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.8.1/2012.

16 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 16 (celkem 22) Návrh usnesení předložený RMM: ZMM zaujme stanoviska k předloţeným zápisům z provedených kontrol TJ Sokola Modřice, SDH Modřice a SZK na dalším zasedání ZMM Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.8.2/2012. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje KV plán kontrol v roce 2012 v tomto rozsahu: - kontrola plnění usnesení ZMM a RMM - kontrola dodrţování právních předpisů všemi výbory, komisemi a obecním úřadem na úseku samostatné působnosti - kontrola řešení způsobu stíţností občanů - kontrola subjektu vyuţívající dotace z městského rozpočtu - kontrola činnosti MP Modřice protinávrh: usnesení o plánu kontrol by mělo zůstat stejné jako pro rok 2011 První protinávrh Ing. Procházky na usnesení: ZMM schvaluje KV plán kontrol v roce 2012 v tomto rozsahu: - kontrola komisí RMM - kontrola MP Modřice - kontrola vyřizování stíţností občanů - kontrola vyuţití dotace z rozpočtu města Modřice - kontrola dodrţování zásad ochrany ŢP na území města Modřice - kontrola dodrţování zásad správného investování - kontrola průběţného plnění usnesení ZMM a RMM - kontrola plnění dalších úkolů dle pověření ZMM či legitimních podnětů občanů města Modřice (průběţně dle zákonných moţností a oprávnění) Druhý protinávrh Doc. Sládka na usnesení: ZMM schvaluje KV plán kontrol v roce 2012 v tomto rozsahu: - kontrola plnění usnesení ZMM a RMM - kontrola dodrţování právních předpisů všemi výbory, komisemi a obecním úřadem na úseku samostatné působnosti - kontrola řešení způsobu stíţností občanů - kontrola subjektu vyuţívající dotace z městského rozpočtu - kontrola činnosti MP Modřice - dodrţování zásad správného investování Hlasování o druhém protinávrhu Doc. Sládka na usnesení: 11 pro 4 proti (,,, Matějková) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem 7.8.3/2012

17 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 17 (celkem 22) doporučuji číslování zápisů z KV pro lepší orientaci návrh na usnesení ZMM nebude akceptovat návrhy do programu v zasedání dodané přímo na zasedání tohle je podnět na změnu jednacího řádu, protoţe je to v něm obsaţeno Šulová v podkladech bylo jasně napsáno, ţe zápis z FV bude předloţen na stůl vzhledem k datu konání FV zápisy z KV byly dodány včas stahuje svůj návrh na usnesení Bod 9 programu Projednání návrhů na změnu ÚP Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Komentář starosta. Bod 9.1 ţádost firmy KOTONA, a.s. o změnu ÚP města Modřice. V podkladech jste obdrţeli návrh na pořízení změny územního plánu podaný právnickou osobou KOTONA, a.s., Zámecká 2, Jirny. Zásadním kladným hlediskem pro město je nejen skutečnost, ţe si změnu ţadatel zafinancuje sám, ale zejména to, ţe bude do této změny zapracováno nové řešení sjezdu z D2 a křiţovatky u Olympie tak, aby provoz v této lokalitě byl bezpečný a plynulý. Řešení následně ţadatel vybuduje v rámci budoucí stavební činnosti. Jedná se o pozemek mezi objektem Sconta a dálnicí D2. Další komentář starosta a vedoucí majetkového odboru Květoslava Höklová jaký je rozdíl mezi první ţádostí a touto. První ţádost se zamítla. Proč bychom měli nyní rozhodnout jinak? nyní je situace výhodnější pro město. Firma zaplatí změnu ÚP a teď je změna vývoje stavu věci. Pro město tato změna bude dobrá, odlehčíme dopravě v této lokalitě, zmenší se nebezpečí vzniku havárií a je moţnost rozšíření o jízdní pruh rovně směrem na Chrlice návrh na usnesení: Vzhledem k tomu, ţe tato změna by znamenala vznik dalšího obchodního centra a ještě zpřístupnění druhého naproti Olympie, byla by tedy na podporu těchto dvou center, to znamená opětovné zvýšení dopravy, tak navrhuje toto zamítnout Höklová v rámci konceptu ÚP, který je zveřejněn, a v rámci projednání nebyly dány připomínky k této ploše a plocha je v konceptu schválena ve změně by se mělo uvaţovat o vybudování chodníku nebo pruhu pro cyklisty směrem do Chrlic je to silnice druhé třídy mimo zastavěnou část obce. Pozemky jsou SÚS JMK. Do podmínek to dát můţeme, ale dále bychom tuto variantu museli nejdříve vykomunikovat s katastrem Brna potaţmo s Brnem

18 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 18 (celkem 22) jak to pomůţe občanům Modřic? v době špičky je komplikace při výjezdu z D2 od Brna je zde konkrétní plán, co v těch obchodech bude? ne je moţné projednat s Brnem, aby se na Olympii sjíţdělo ještě před sjezdem na Modřice? to není v kompetenci Brna, ale v kompetenci ŘSD Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje pořízení změny č. IX ÚP NSÚ Modřice Protinávrh Ing. Procházky na usnesení: ZMM zamítá pořízení změny č. IX ÚP NSÚ Modřice z důvodu potenciálního navýšení dopravy v k.ú. Modřice Hlasování o protinávrhu Ing. Procházky na usnesení: 3 pro (,, ) 12 se zdrţelo Usnesení nebylo přijato. 9 pro 3 proti (,, ) 3 se zdrţeli (Slaný,, Matějková) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje koordinátorem změny č. IX ÚP NSÚ Modřice starostu města Ing. Josefa Šišku 9 pro 6 se zdrţelo (, Slaný, Matějková,,, ) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje pořizovatele změny č. IX ÚP NSÚ Modřice městský úřad Modřice 9 pro 6 se zdrţelo (, Slaný, Matějková,,, ) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje úhradu veškerých nákladů spojených s pořízením změny č. IX ÚP NSÚ Modřice společností KOTONA, a.s.

19 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 19 (celkem 22) 9 pro 6 se zdrţelo (, Slaný, Matějková,,, ) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Bod 10 - Různé diskuse Podklady obdrţeli zastupitelé předem. Bod 10.1 zřízení běţného účtu u dalšího bankovního domu V podkladech jste obdrţeli návrh na zřízení běţného účtu s úrokovou sazbou 1,6% u banky UniCredit Bank Czech republic, a.s. Komentář starosta a ekonom města Ing. Roman. kolik má město Modřice běţných účtů? tři. Dva běţné účty má u České spořitelny a jeden u Komerční banky to znamená, ţe tyto vklady nemá pojištěny do 100% výše. Pojištění je pouze do výše EUR. Uvaţoval jste o kombinaci běţného a spořícího účtu? ano. Kaţdá banka má jiné podmínky jak z toho účtu čerpat já třeba vím, ţe Airbank má úrokovou sazbu 2,5% a pokud máte běţný a spořící účet můţete mezi nimi převádět peníze bez omezení našel i spořící účty, ale procházel nabídky na běţný účet, protoţe tahle nabídka je na běţný účet já si myslím, ţe toto nejsou nejlepší nabídky na trhu pro město tuhle operaci nemusí schvalovat ZMM tohle jsou zásadní věci. To by mělo schvalovat ZMM to ale není majetek města. Po domluvě s auditorkou to zde předkládáme z materiálu vyplývá, ţe to byla osobní nabídka a ostatní nabídky pro srovnání byly nalezeny na internetu. Kaţdá banka by poskytla prostřednictvím bankéře lepší sazbu u KB je sazba dělána na míru přímo městu a to je podmínka, aby se jednalo o běţný účet? podmínka je, aby byla moţnost z účtu čerpat finance, jak bude město potřebovat spořící účet je slušně úročený

20 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 20 (celkem 22) Šulová co se týká spořících účtů, tak úrokové sazby, co jsou běţně dostupné na internetu, jsou platné pro fyzické osoby. Městu nebo podnikající osobě můţe být dána sazba na míru doporučuje, aby se do příštího zasedání ZMM hledaly lepší nabídky. Aby se ale do příštího ZMM neztratily úroky, vyuţila by se do té doby stávající nabídka Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje zřízení běţného účtu s úrokovou sazbou 1,6% u bankovního domu UniCredit Bank Czech republic, a.s. s vkladem ,- Kč a pověřuje finanční odbor připravit na další zasedání ZMM další moţné zhodnocení finančních prostředků a zjištění pojištění vkladů Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Bod 10.2 ţádost společnosti Bobrava spol. s r.o. Na stůl jste obdrţeli ţádost majitele společnosti Bobrava spol. s r.o. pana Langa o přehodnocení usnesení ze 7. zasedání ZMM dne , ve kterém bylo stanoveno převedení VO a komunikace v lokalitě Bobrava komplexně. Po proběhlém jednání s panem Langem a snahou řešit situaci občanů v této lokalitě navrhuje RMM provést převod VO a komunikace odděleně a jako ucelených částí VO a komunikace samostatně. V lokalitě ţije dnes cca 107 obyvatel s trvalým bydlištěm v Modřicích. Proto RMM navrhuje přijetí návrhu pana Langa a v letošním roce převzít VO a v roce následujícím pak komunikace. Vše samozřejmě po kolaudaci a doloţení nezbytných dokladů k převzetí. Další komentář starosta. Diskuse nebyla. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje přípravu předání a převzetí VO a komunikace v lokalitě Bobrava samostatně po dodrţení podmínek stanovených pro převzetí v usnesení č ze dne písmeno B E Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012. Bod 10.3 čerpání financí z Římskokatolické farnosti Na stůl jste obdrţeli ţádost Římskokatolické farnosti Modřice, Masarykova 147 o přesun finančních prostředků z dotace roku 2011 poskytnutých městem Modřice na rok Komentář Ing. Hana Chybíková. dodrţet účel dotace Chybíková ţádost se dává aţ na stůl vzhledem k vyúčtování

21 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 21 (celkem 22) Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje přesun nevyčerpané částky poskytnuté dotace městem Modřice Římskokatolické farnosti Modřice v roce 2011 ve výši ,- Kč do roku 2012 Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Bod 10.4 volba členů školské rady za město Modřice Dosavadním členům zastupitelce Havlátové a zastupiteli Slanému vypršel volební mandát ve školské radě. RMM navrhuje ZMM, aby dosavadním zástupcům města ve školské radě byl mandát opět potvrzen a tím prodlouţen. Komentář starosta. Diskuse nebyla. Návrh usnesení předložený RMM: ZMM schvaluje zástupce města Modřice ve školské radě paní Marii Havlátovou a pana MVDr. Luďka Slaného 13 pro 2 se zdrţeli (Slaný, ) Usnesení bylo přijato pod pořadovým číslem /2012 Diskuse zastupitelů a občanů: informace pro paní Bernátovou: občanů trvale bydlících v lokalitě Masarykova je k únoru letošního roku 318, v lokalitě Bobrava 107 občanů a v lokalitě ulice Střední je 62 obyvatel Chybíková pozvánka společnosti Chapel Invest na den otevřených dveří v bývalém areálu Fruty na ul. Masarykova 118 a to v pátek v 16:00 hodin a 17:00 hodin. Sraz je na vrátnici areálu Tomandlová vyšla ve zpravodaji anketa ke kácení stromů, ale mně se nelíbilo, ţe se Ing. Čevela podepsal pod příspěvek ke kácení za redakční radu. Ovlivnil tímto tuto anketu předem. Měl by být neutrální tato kauza se řešila na úrovni rady. Pan Mareček se odvolal proti zamítnutí zveřejnění jeho příspěvku v březnovém zpravodaji. Na RMM se rozhodlo, ţe bude vypracován znalecký posudek dotaz na otázku svozu biopopelnic. Nešlo by třeba v příštím roce naplánovat, ţe v březnu bude udělán mimořádný svoz biopopelnic? Chybíková určitě by to šlo domluvit svozová firma SITA je dostatečně pruţná, ale to záleţí hlavně na počasí

22 Zápis č. 7/2012 ze zasedání ZMM Strana 22 (celkem 22) nemohl byste se z titulu starosty obrátit na SÚS JMK, aby provedli úklid na jiţním obchvatu kolem protihlukové stěny a pozemku mezi novou a starou silnicí u drůbeţáren Chybíková SUS JMK ze zákona uklízí 2x za rok bude napsán dopis a budeme poţadovat úklid stavíme dům pro soukromou osobu a to paní Sklenářovou, je moţné udělat prohlídku RD? to není problém. Dům ještě není dokončený a směna proběhne v červnu. Prohlídka bude moţná koncem května Občan Pokorná je moţné omezit dny na pálení? Zavedli se biopopelnice není tedy potřeba pálit pokud se omezí pálení na jeden den, tak to bude ještě horší. Do biopopelnic se nemůţe dávat všechno je to o dodrţování stanovených dnů a hodin k pálení. Zákon striktně stanovuje, ţe to nesmí omezovat kohokoliv jiného Ventruba na druhou stranu jsou oblasti, kde pálení nevadí. Obecně udělat omezení pro celé Modřice není ideální. Hlavně je důleţité co se pálí Starosta ukončil diskusi vzhledem k tomu, ţe nebyly ţádné další připomínky. Ukončeno ve Zapsala Bc. Kateřina Homolková Ověřovatelé: Ing. Josef starosta města

z 2. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 13. prosince 2010 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice

z 2. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 13. prosince 2010 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 2/2010 z 2. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 13. prosince 2010 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

Usnesení 4Z-2.2/2015: ZMM souhlasí s renovací památníku na nám. Svobody v rozsahu první a druhé etapy.

Usnesení 4Z-2.2/2015: ZMM souhlasí s renovací památníku na nám. Svobody v rozsahu první a druhé etapy. Strana 1 (celkem 6) USNESENÍ Č. 4/2015 z 4. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 8. června 2015 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

ze 17. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 4. června 2018 v 17 hodin v zasedací síni modřické radnice

ze 17. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 4. června 2018 v 17 hodin v zasedací síni modřické radnice Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 17/2018 ze 17. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 4. června 2018 v 17 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 12/2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

0 proti 0 se zdrželo. 0 proti 0 se zdrželo

0 proti 0 se zdrželo. 0 proti 0 se zdrželo Strana 1 (celkem 7) USNESENÍ Č. 15/2017 z 15. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 4. prosince 2017 v 17 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod.

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod. Zápis č.18/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 13.3.2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne

USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne USNESENÍ z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 30. 3. 2011 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise 2. Kontrola usnesení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 07/2015 ze dne 10. 12. 2015 Usnesení číslo 052/15-Z07 ze dne 10. 12. 2015 Schvaluje zveřejněný program dnešního zasedání zastupitelstva města Jesenice: 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 1/2012 v 17:30 hod. všechny

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0 Výpis usnesení - ZÁPIS č. 05 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 2. 6. 2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 19/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 12.září 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2014 přítomní: Mgr.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 12. 2018 19/2018 Schválení programu jednání. 20/2018 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 21/2018 Kontrola

Více

Zápis č. 9/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 16) Verze č. 1 volební období 2010-2014 Zapsala Bc. Kateřina Brabcová dne 2012-09-10

Zápis č. 9/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 16) Verze č. 1 volební období 2010-2014 Zapsala Bc. Kateřina Brabcová dne 2012-09-10 Zápis č. 9/2012 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 16) Zápis č. 9/2012 z 9. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), které se konalo dne 2012-09-10 od 18 hodin ve velké zasedací

Více

Usnesení 43.1/2014: RMM bere na vědomí zprávu o plnění úkolů uložených na předchozích schůzích RMM.

Usnesení 43.1/2014: RMM bere na vědomí zprávu o plnění úkolů uložených na předchozích schůzích RMM. Strana 1 (celkem 6) USNESENÍ Č. 43/2014 z 43. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 12. května 2014 v 16 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje, že

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2017 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/32/2017

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Petrovice Zastupitelstvo obce Petrovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 10.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 1) Zastupitelstvo Obce Borová Lada rozhodlo, že v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Usnesení 1.2.2: RMM jmenuje předsedou Komise stavebně dopravní a územního plánování Ing. Hanu Chybíkovou

Usnesení 1.2.2: RMM jmenuje předsedou Komise stavebně dopravní a územního plánování Ing. Hanu Chybíkovou Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 1/2010 z 1. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 15. listopadu 2010 v 15 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje, že

Více

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 1.dubna 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Blanka Chalupová Ověřovatelé zápisu: Jan Prokš Lubor Stránský Program: 1. Zápis

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

ze 43. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 21. květen 2018 v 15 hodin v zasedací síni modřické radnice

ze 43. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 21. květen 2018 v 15 hodin v zasedací síni modřické radnice strana 1 z 5 USNESENÍ Č. 43/2018 ze 43. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 21. květen 2018 v 15 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje, že RMM je

Více

Předsedající podal návrh na pořízení zvukového záznamu z dnešního jednání pro správné a přesné vyhotovení zápisu.

Předsedající podal návrh na pořízení zvukového záznamu z dnešního jednání pro správné a přesné vyhotovení zápisu. Zápis č. 1/2018 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 13) ZÁPIS Č. 1/2018 z 1. ustavujícího řádného veřejného zasedání Zastupitelstva města Modřic (dále jen ZMM ), konaného 5. listopadu 2018 v 18 hodin v zasedací

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z mimořádného zasedání ZMM Strana 1 (celkem 8) Verze č. 1 volební období Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne

Zápis z mimořádného zasedání ZMM Strana 1 (celkem 8) Verze č. 1 volební období Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne Zápis z mimořádného zasedání ZMM Strana 1 (celkem 8) Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), které se konalo dne 2007-06-26 od 18 hodin ve velké zasedací místnosti

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 6. dubna 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 3.10.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 3.10.2011 se konalo 5. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č. 6/2011 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 23) Verze č. 1 volební období 2010-2014 Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne 2011-09-12

Zápis č. 6/2011 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 23) Verze č. 1 volební období 2010-2014 Zapsala Bc. Kateřina Homolková dne 2011-09-12 Zápis č. 6/2011 ze zasedání ZMM Strana 1 (celkem 23) Zápis č. 6/2011 z 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), které se konalo dne 2011-12-12 od 18 hodin ve velké zasedací

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne

Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 7/2016 ze dne 12.12.2016 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, L. Mozdík, U. Stannerová, M. Stanner, Ing. Petr, J. Michálek, Z. Kiršbaum,

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obecní úřad Benátky v souladu s ustanovením 93 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. února 2011 K bodu č. 1/ Úvod Usnesení ZM č. 32/2011 ZM schvaluje program jednání s doplněním dle diskuse. (Hlasování: 25/0/0) K bodu č. 2/ Smlouvy

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 5. 8. 2019 Ověřovatelé: p. Jindřich Solovský, pí. Pavlína Dobrá Zapisovatel: pí. Dagmar Křupková Přítomni: doc. RNDr. Robert Prucek,

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 29. 06. 2011 OD 15.00 HODIN

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 29. 06. 2011 OD 15.00 HODIN ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 29. 06. 2011 OD 15.00 HODIN ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 13 členů

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2017 KONANÉHO DNE 14.12.2017 Datum a čas konání: Místo konání: Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Hosté: 14.12.2017 17.00 hod. obecní úřad Nevratice

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.3.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.3.2011 se konalo 3. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne 31. 10. 2018, od 17:00 hodin. Místo konání: Přítomni: Občané: kancelář OÚ Vystrkov, dne 31. 10. 2018 od 17:00 hodin Jaroslav Pospíšil,

Více

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO :

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO : Zápis z 23. veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Bačetín ze dne 13.12.2017 Místo konání: Zasedací místnost v budově OÚ Bačetín v 17,00 hod Přítomní zastupitelé: Martina Böthigová, Gabriela Prýmusová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5

Zápis ze zasedání zastupitelstva města M Ě S T O JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Příloha 5 JANSKÉ LÁZNĚ strana 1 (celkem 7) Přítomni: Zápis č. 04/07 ze zasedání Zastupitelstva města Janské Lázně konaného dne 14. února 2007 v 19,00 hod. na RADNICI Zápis vyhotovila: M. Vojtěchová dne: 19.02.2007

Více

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 Přítomní: Holoubek, Horáček, Kaloudová, Kalouda M., Kalouda K., Málek, Přerovský, Rozbořil, Švehla, Ševčík Nepřítomen: Silnica,

Více

Zápis číslo 14 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky ze dne 24.6.2009

Zápis číslo 14 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky ze dne 24.6.2009 Zápis číslo 14 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky ze dne 24.6.2009 Přítomni: Ing. Milada Muffová, Josef Jiruše, Luboš Kadidlo, Vladimír Andrlík, Petr Šváb, Petra Dvořáková, Miroslava Švandová,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

Usnesení : RMM bere na vědomí plnění úkolů uloţených na předchozích jednáních RMM

Usnesení : RMM bere na vědomí plnění úkolů uloţených na předchozích jednáních RMM Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 32/2009 z 32. schůze Rady města Modřice (dále jen RMM ), konané dne 15. června 2009 v 15 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje, že

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19. 00 hod. č. 9/2014 3.11.2014 Program jednání 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více