MASÁŽNÍ OLEJE BIO oleje a másla Speciální oleje: rostlinné oleje obohacené esenciálními oleji a léčivými bylinkami

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MASÁŽNÍ OLEJE BIO oleje a másla Speciální oleje: rostlinné oleje obohacené esenciálními oleji a léčivými bylinkami"

Transkript

1 V sortimentu italské firmy LaSaponaria se objevují nejčastěji mýdla, krémy, šampony, sprchové gely a masážní a esenciální oleje. Všechny produkty vznikají ve vlastní výrobě v středoitalském regionu Marche: LaSaponaria spolupracuje s místními farmáři a využívá tak maximálně tamější slunečné a teplé klima. Čisté rostlinné oleje, esenciální oleje, přírodní bylinné extrakty, semínka a rostlinné složky: tak jednoduché je složení kosmetických výrobků italské značky LaSaponaria. Společně s velikou láskou a zapálením tvoří tento producent pouze ručně vyráběné kosmetické produkty, které jsou čisté a ryze přírodní, bez chemie, parfemace, nežádoucích umělých složek a vyráběné s minimálním dopadem na životní prostředí. Kromě medu a propolisu nejsou používány ani žádné živočišné složky, produkty nejsou testovány na zvířatech. Jednotlivé ingredience jsou vybírány s ohledem na jejich prokázané účinky a dodávány jsou malými místními italskými pěstiteli. Hlavní surovinou je extrapanenský olivový olej kombinovaný s dalšími ingrediencemi v bio kvalitě. Produkty nesou logo italského bio certifikátu Biocosmesi Suolo e Salute. U každého produktu je v seznamu ingrediencí také uvedeno procento podílu bio složek: nejčastěji to 70 nebo 95.

2 Hlavní principy LaSaponaria Podporuje místní malé farmáře Používá suroviny v bio kvalitě (italský certifikát Biocosmesi Suolo & Salute) a odpovídající principům fair trade Zakládá si na pečlivé ruční výrobě Receptury jsou jednoduché a účinné, s nízkým dopadem na životní prostředí Nepoužívá Sodium lauryl ether sulfate, silikon, EDTA, parfémy, syntetická barviva a jiné umělé složky Netestuje na zvířatech Balí své výrobky do ekologických a recyklovatelných obalů Produkty LaSaponaria MÝDLA Můžete si vybrat z 10 druhů podle typu pleti. Všechna mýdla La Saponaria jsou na bázi extrapanenského olivového oleje a léčivých bylinek a rostlin, navíc jsou obohacené esenciálními oleji. Balení: 100 gr MASÁŽNÍ OLEJE BIO oleje a másla Speciální oleje: rostlinné oleje obohacené esenciálními oleji a léčivými bylinkami TĚLO Intim tekuté mýdlo měsíček + bodlák Extrapanenský mýdlový krém (velice jemný sprchový gel) Tělový peeling s mátou a citronovou trávou ŘADA ARGAN + OLIVA (pro speciální výživu pleti a ochranu proti stárnutí) BIO arganový olej na tělo Výživný fluid na tělo Výživný krém na obličej Hydratační krém na obličej Mýdlo ARGAN + OLIVA (extrapanenský olivový olej a arganový olej)

3 VLASOVÁ ŘADA LNĚNÉ SEMÍNKO BIO lněný olej Tuhý šampon SLUNEČNICE + POMERANČ Šampon na suché vlasy s výtažky slunečnice a vůní pomeranče ŠALVĚJ + CITRON Šampon na mastné vlasy s výtažky šalvěje a citronu EXTRAPANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ Šampon pro citlivou pokožku, ultrajemný KRÉMY NA RUCE EXTRAPANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ Neutrální MÁTA + CITRON Krém s esenciálními oleji z máty a citronu BAMBUCKÉ MÁSLO Krém z bambuckého másla s růžovým olejem HOJIVÉ MASTI Arniková mast na bolesti svalů, úrazy Třezalková mast na popáleniny a spálenou pokožku ESENCIÁLNÍ OLEJE BIO Široký výběr esenciálních olejů získaných pouze destilací vodní párou (u léčivých bylinek a rostlin) nebo lisováním (u citrusů). Výrobky LaSaponaria jsou certifikovány jako bio produkty italskou značkou institutu Suolo & Salute Biocosmesi. Bio složky jsou v seznamu ingrediencí uvedeném na obalu označeny hvězdičkou. U každého produktu je také uvedeno procento podílu bio složek: nejčastěji je to 70 nebo 95. Některé produkty jsou stoprocentně bio. Hydratační krém na obličej Lehký krém se snadnou vstřebatelností je určený pro mastnou a smíšenou pleť, která netoleruje příliš výživné přípravky. Obsahuje gel z aloe vera a bio arganový olej, které zanechávají pleť zjemněnou a hebkou. Je ideální jako denní krém a jako podklad pod make-up. Neobsahuje žádné umělé parfémové složky, vůni mu dodává bio esenciální olej z pomerančového květu. 50 ml. 100% přírodní, vyrobeno ručně. Certifikát Biocosmesi verde 70. Výživný krém na obličej Bohatý krém na suchou pokožku, který ji dokonale hydratuje a vyživuje do hloubky díky arganovému oleji, olivovému oleji a bambuckému máslu. K efektu napomáhají aktivní přírodní extrakty a esenciální oleje z léčivých bylin a rostlin (heřmánek, vilín, cypřiš, řebříček, majoránka), které byly sbírány ručně. Pomáhá také k prevenci vrásek a udržení elasticity pleti, jasu a mladistvosti. 50 ml. 100% přírodní produkt vyrobený dle tradičních metod. Certifikát Biocosmesi verde 70.

4 Neutrální sprchový a koupelový gel pro ultrajemnou pokožku Sprchový a koupelový gel na základě bio extrapanenského olivového oleje a extraktů z aloe vera, měsíčku a vilínu pro citlivou pleť, která je náchylná k podráždění. Neobsahuje žádné chemické přísady, barviva ani parfémové složky, proto má maximálně zklidňující a pečující účinky. Před použitím nutno protřepat. 200 ml. Flakon je vyroben z materiálu s nízkým dopadem na živozní prostředí. Certifikát Biocosmesi verde 70. Výživné tělové mléko s olivovým a arganovým olejem Toto báječné tělové mléko zanechává pokožku hydratovanou a sametově hebkou díky svému 100% přírodnímu složení. Obsahuje extrapanenský olivový olej, arganový olej, bambucké máslo a extrakt z měsíčku lékařského, které mají vysoce regenerační a výživné účinky. Je obohacené o čisté esenciální oleje z heřmánku, majoránky, hořkého pomeranče a řebříčku, díky nimž bude vaše pleť odpočinutá a jemná. 200 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Bio arganový olej 100% Olej z arganie trnité je jedním z nejvzácnějších produktů v kosmetickém průmyslu stromy totiž rostou pouze v Maroku a jsou chráněné. Pro LaSaponaria je produkovaný v Agadiru malou společností, která bojuje proti dezertifikaci a zplaňování krajiny. Arganový olej je perfektní prostředek pro hydrataci, výživu a ochranu pleti díky vysokému obsahu přírodních antioxidantů (Vitamin E) a Omega Zpomaluje stárnutí pleti a zanechává ji pružnější a jasnější. Velmi dobře se vsakuje. Doporučujeme jej používat na velmi citlivou a suchou pleť obličeje i těla a také jako speciální masku na suché a poškozené vlasy. 50 ml. Certifikát Biocosmesi Veritas.

5 Tuhý olej mandle a zázvor V tuhém oleji určeném pro hydrataci těla a masáže se mísí kakaové a bambucké máslo s olejem ze sladkých mandlí. Doplňují je esenciální oleje z ylang ylangu, meduňky a zázvoru, které mají smyslnou vůni. Při kontaktu s teplou pokožkou se tuhý olej začne rozpouštět a můžete se pustit do masáže: olej pokožku důkladně vyživí a svůdně provoní. Krabička, ve které je tuhý olej dodáván, nezatěžuje životní prostředí a splňuje filozofii fairtrade: charitativní organizace na Srí Lance jejich výrobou zaměstnává 80 žen, hlavně matek postižených dětí. Část zisku z prodeje je věnována tamější škole pro hluchoněmé děti. 120 gr. SCRUB Citronová tráva a máta Tělový scrub na základě cukru, prášku z mandlí, soli a revitalizujících přírodních olejů a extraktů. Jemně, ale důkladně čistí pokožku a odstraňuje odumřelé kožní buňky a díky unikátním vlastnostem extraktů z břečťanu, gingka a rozmarýnu stimuluje cirkulaci a pomáhá zpevňovat pokožku. Rostlinné oleje v bio kvalitě pokožku zanechají promaštěnou a esenciální oleje z citronové trávy a máty ji nejen nádherně provoní, ale zároveň osvěží a navrátí jí novou energii. Výsledkem je neobyčejně hladká a obnovená pleť. 250 gr. Certifikát Biocosmesi verde 95 Směs esenciálních olejů na zklidnění pokožky Směs esenciálních olejů s antibakteriálním účinkem (tea tree, levandule ad.). Nezředěný se hodí na zklidnění svědění po štípnutí hmyzem a jako léčba při akutních kožních vyrážkách. Zředěný v rostlinném oleji (olivový, mandlový, lněný, arganový ad.) v žádoucím poměru jej lze používat jako péči o citlivou pokožku obličeje a těla, která trpí vyrážkami, akné apod., a na masáže. Hodí se také jako příměs do aromalamp a do koupele. La Saponaria vyrábí svoje esenciální oleje pouze destilací vodní párou nebo lisováním. Jsou bez jakýchkoliv dalších přídavků a uchovávají vůni a všechny další vlastnosti rostlin, ze kterých je olej získáván. 10 ml. Směs esenciálních olejů odpuzující hmyz Směs esenciálních olejů odpuzující hmyz a klíšťata. Obsahuje esenciální olej z pelargónií, citronové trávy a tea tree. Ochraňuje proti hmyzu, ať už přímo aplikovaná na pokožku (smíchaná s rostlinným olejem) nebo nepřímo při použití v aromalampách. La Saponaria vyrábí svoje esenciální oleje pouze destilací vodní párou nebo lisováním. Jsou bez jakýchkoliv dalších přídavků a uchovávají vůni a všechny další vlastnosti rostlin, ze kterých je olej získáván. 10 ml.

6 Krém na ruce - extrapanenský olivový olej Výživný a ochranný krém pro suché a citlivé ruce, které jsou náchylné k podráždění, bez parfemace. Neutrální krém s vysokým obsahem bio extrapanenského olivového oleje je ideální pro všechny, kdo nesnesou parfemované krémy a esenciální oleje a kdo hledají krém, který vyživuje a chrání pokožku přírodním způsobem. Bohatý na bio aloe vera, která uklidňuje zarudnutí pokožky a podráždění, bio bambucké máslo a bio arganový olej, což je ideální kombinace pro výživu, zklidnění a zvláčnění pokožky. 60 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Krém na ruce - máta a citron Výživný krém pro povzbuzení unavených rukou. Obsahuje esenciální oleje z máty a sicilských citronů v bio kvalitě, které dodávají unaveným rukám čerstvost a novou energii. Bio aloe vera uklidňuje zarudnutí pokožky a podráždění, bio bambucké máslo a bio arganový olej spolu s bio olivovým extrapanenským olejem pokožku navíc vyživují a zvláčňují. Rychle se vstřebává a zanechává jemné a hebké ruce. 60 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Krém na ruce - růže a bambucké máslo Výživný a regenerační krém pro suché a popraskané ruce. Základem krému je bambucké máslo v bio kvalitě, které dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, zjemňuje ji a zvláčňuje. Dále obsahuje extrapanenský olivový olej, arganový olej, gel z aloe vera a pšeničné proteiny, vše rovněž v bio kvalitě. Vzácné esenciální oleje z růže a růžového dřeva dodávají krému krásnou a jemnou vůni a zároveň chrání kůži před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je chlad, vítr, voda nebo mycí prostředky. Pokožce dodává jas a jemnost. 60 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Tuhý šampon pro citlivou pokožku Tuhý šampon nepotřebuje žádné plastové obaly a oceníte jej zvláště při cestování letadlem. Vyrobený na základě bio extrapanenského olivového oleje a bio oleje ze lněných semínek a s esenciálními oleji z levandule, jalovce a rozmarýnu. Jemně umyje zesláblé a citlivé vlasy, odstraní mastnotu a vrátí jim jejich vitalitu a lesk, pečuje zároveň i o kořínky vlasů a zklidňuje podráždění pokožky 100 gr. Certifikát Biocosmesi verde 95. Neutrální šampon s olivovým olejem pro časté mytí Šampon je vyrobený na bázi olivového oleje, oleje ze lněných semínek, aloe vera a přírodní extraktů a je bez parfemace. Je tedy ideálním neutrálním šamponem pro všechny, kdo nesnesou esenciální oleje a mají citlivou pokožku, a pro každodenní mytí všech členů rodiny. Je možné si jej uzpůsobit konkrétnímu vkusu přidáním esenciálního oleje (cca 1 %). Stejně jako olivový olej se může šampon zakalit. Je to známka přírodního složení a jedná se o přirozený proces, který není na závadu. 200 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70.

7 Šampon se lněnými semínky Šalvěj a citron pro mastné vlasy Šampon je ideální pro mastnou pokožku a zabraňuje tvorbě lupů díky vzácným rostlinným extraktům ze šalvěje, citronu a kopřivy. Díky jemným tensioaktivním složkám z kokosu a slunečnice jemně myje vlasy, aniž by pokožku vysychal, jako tomu je u jiných agresivních přípravků. Vlasy jemně provoní citrusovou vůní a zanechává je svěží. Stejně jako olivový olej se může šampon zakalit. Je to známka přírodního složení a jedná se o přirozený proces. 200 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Šampon se lněnými semínky Slunečnice a pomeranč pro suché vlasy Šampon je určený pro suché, slabé a poškozené vlasy, které zanechává zjemněné a projasněné. Je bohatý na výživné a funkční složky, jako je olej ze lněných semínek, rostlinné bílkoviny, extrakty ze slunečnice a moringy. Vlasy zanechává jemně provoněné díky esenciálnímu oleji z pomeranče a muškátu. Stejně jako olivový olej se může šampon zakalit. Je to známka přírodního složení a jedná se o přirozený proces. 200 ml. Certifikát Biocosmesi verde 70. Intimní tekuté mýdlo lopuch a měsíček Díky speciálnímu složení jemně myje a přitom zachovává přirozené prostředí intimních partií. Bio extrakt z měsíčku zklidňuje, kyselina mléčná vyrovnává ph, šťáva z aloe vera chrání před podrážděním a extrakt z lopuchu je bohatý na inulin, přírodní antibakterikum. Má ph 4, ml. S pumpičkou. Certifikát Biocosmesi verde 95. Mýdla Všechna mýdla LaSaponaria obsahují pouze ingredience místní produkce a bio původu. Jsou na bázi bio extrapanenského olivového oleje (který představuje cca 60 % obsahu celého mýdla) a dále obsahují bio kokosový olej, rostlinné oleje, nejčistší esenciální oleje, bylinné extrakty a místní bylinky, které dodávají mýdlům barvu a vůni. Můžete si vybrat z 10 druhů podle typu pokožky.

8 100 g. Ruční výroba. Neobsahuje konzervanty, barviva ani syntetická aromata. Biodegradabilní obal. Certifikát Biocosmesi verde 95. Přírodní mýdlo Arancia e cannella - Pomeranč a skořice (bohaté na vitamin E) Mýdlo bohaté na přírodní antioxidanty díky vysokému obsahu vitaminu E obsaženému v oleji z pšeničných klíčků a bio extrapanenském olivovém oleji. Díky pomerančovému oleji s antibakteriálními vlastnostmi a esenciálním olejem ze skořice, který má hřejivé a tonifikační účinky, je určené pro posílení těla a duše a pro ty, kdo mají rádi kořenitou a afrodiziakální vůni skořice. Přírodní mýdlo Papavero e cipresso - Mák a cypřiš (revitalizující s efektem scrub) Mýdlo na bázi extrapanenského bio olivového oleje je obohacené o esenciální oleje citronu a cypřiše s vynikajícími tonifikujícími a regeneračními účinky. Zanechává pokožku jemnou a hydratovanou díky avokádovému oleji a napomáhá přirozenému obnovování pokožky pomocí semínek z máku, které fungují jako peeling. Má příjemnou jemně citronovo-olejovou přírodní vůni. Přírodní mýdlo Miele e lavanda - Med a levandule (zjemňující a čisticí) Určené pro jemnou pleť, kterou zjemňuje díky medu a vyživuje díky olivovému a mandlovému oleji. Obsahuje čistý esenciální levandulový olej, který má zklidňující a čisticí účinky a vyrovnává pleť. Má příjemnou levandulovou vůni. Přírodní mýdlo Propoli e limone Propolis a citron (pro aknózní pleť) Toto mýdlo je speciálně určené pro mladistvou a aknózní pleť. Čistí a dezinfikuje do hloubky pomocí esenciálního oleje ze sicilských citronů, který má stahující účinky, a bio propolisu coby přírodního antibakterika. Zároveň však nedráždí díky výživným vlastnostem bio extrapanenského olivového oleje a zjemňujícím účinkům medu. Přírodní mýdlo Tiglio e malva - Lípa a sléz (výživné a zjemňující) Mýdlo na bázi bio extrapanenského olivového oleje je obohacené o esenciální oleje ylang ylangu a pomeranče, které mu dodávají příjemnou vůni. Má zvláčňující a hydratační účinky díky extraktům z lípy a slézu lesního a vyživuje pomocí jojobového oleje. Je proto určené pro suchou kůži, která je náchylná k podráždění. Přírodní mýdlo Extra vergine - Olivový olej (neutrální pro ultrajemnou pleť) Toto mýdlo je vyrobeno pouze na bázi extrapanenského olivového oleje. Má zvláčňující, vyživující a ochranné vlastnosti a je určené pro citlivou a problematickou pokožku. Jemně pění. Přírodní mýdlo Calendula & germe di grano - Měsíček a pšeničné klíčky (zjemňující) Mýdlo na bázi extrapanenského bio olivového oleje ovoněné esenciálním olejem z hořkého pomeranče a obohacené o extrakt z měsíčku a olej z pšeničných klíčků. Měsíček má hydratující, zvláčňující a pečující vlastnosti, zatímco olej z pšeničných klíčků je bohatý na vitamin E, který zpomaluje stárnutí pleti. Mýdlo má intenzivní měsíčkovou vůni. Přírodní mýdlo Rosa e karité - Růže a bambucké máslo (vyživující pro citlivou pleť) Vyživující a zvláčňující vlastnosti bio bambuckého másla jsou určené pro citlivou a jemnou pokožku, která potřebuje speciální výživu. Je obohacené o extrakty z růžového květu a šípkového plodu a směs nejčistších esenciálních růžových a muškátových olejů, které mají vyživující a zjemňující vlastnosti. Přírodní mýdlo Mediterraneo con aloe vera - Středomořské s aloe vera (pro podrážděnou pleť) Mýdlo na bázi bio extrapanenského olivového oleje s esenciálními oleji šalvěje, rozmarýnu a máty a obohacené o extrakt z kopřivy a gel z aloe vera. Hojivé a stahující účinky esenciálních olejů spolu s čisticím účinkem máty a zvláčňujícími a zklidňujícími vlastnostmi aloe vera činí z tohoto mýdla perfektní prostředek pro čištění podrážděné a problematické pokožky.

9 Přírodní mýdlo Mirto & uva rossa Myrta a červené víno (regenerující s antioxidanty) Základem mýdla je extrakt z červeného vína z Chianti, bohatý na vitaminy, polyfenoly a resveratrol, velmi účinný přírodní antioxidant s tonifikačními a regenerujícími účinky. Extra panenský bio olivový olej z Toskánska má vyživující a regenerační účinky. Silnou kafrovitou vůni mýdlu dává esenciální olej z myrty, která pleť hojí a zklidňuje. Mýdlo je proto určené především pro citlivé pokožky, náchylné k podráždění. Kontakty: Oficiální stránky LaSaponaria: Oficiální distributor LaSaponaria pro ČR: Ing. Pavel Machek Slepá 67, Šestajovice IČ DIČ CZ Tel: Provozujeme e-shopy: Obchodní zástupce: Veronika Machková Tel: vm@almara-shop.cz

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz!

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz! Ma Provence Všechny přípravky francouzské kosmetiky MA PROVENCE jsou čistě přírodní, neobsahují žádné chemické konzervační látky, umělá barviva, éterické oleje ani parabény. Toaletní a kosmetické výrobky

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Luxusní péče za skvělou cenu

Luxusní péče za skvělou cenu Luxusní péče za skvělou cenu BIO MLÉKO BIO MED PRO SAMETOVĚ HEBKOU POKOŽKU Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: ,

SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi. Nerudova 1113, Chrudim Tel.: , SCHELLEX, spol. s r. o. bio a přírodní produkty pro výjimečné lidi Nerudova 1113, 537 01 Chrudim Tel.:469 622 384, 602 421 390 www.schellex.cz Sprchový gel pomeranč & levandule Sprchový gel granátové jablko

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Prezentace značek a produktů

Prezentace značek a produktů Prezentace značek a produktů Kdo jsme Jsme společnost, která se specializuje na prodej a distribuci netoxické, přírodní ekodrogerie a biodrogerie, především v ČR a SR Jsme stabilní, kapitálově silná společnost

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp

Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Působí.Přirozeně. Vše, co potřebujeme k tomu, abychom byli zdraví, nám darovala sama příroda. Sebastian Kneipp Koncept zdraví podle Kneippa Na základě osobních zkušeností a rozsáhlé experimentátorské činnosti

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce Dětská kosmetika 90320

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR PEELING ČOKOLÁDOVÝ PEELING omlazující Doporučení: doporučujeme kombinaci peelingu a masáže s čokoládovým máslem Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody ČESKÁ KOSMETIKA www.irel.eu Ryzí síla přírody Mariol Mariol dětská koupel je používána jako prostředek pro přípravu koupelí dětí. Pokožku zklidňuje, promašťuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci. Mariol

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

BIO VERBENA BIO LIMETKA

BIO VERBENA BIO LIMETKA Luxusní péče za skvělou cenu BIO VERBENA BIO LIMETKA PRO POVZBUZENÍ A INSPIRACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové

Více

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel. the experience Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.: +420 728 96 99 76, www.paulmitchell.cz, www.facebook.com/paulmitchellczsk

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě

Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě Nová přírodní kosmetika NAIF v Marionnaud: Bodyguard pro miminka od hlavy až k patě Přírodní ingredience, jemné vůně, švýcarsko-nizozemská kvalita a absolutní čistota. Přesně tak by se dala charakterizovat

Více

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE

KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 71 LOTIO DERM PROFESSIONAL MYCÍ A OŠETŘUJÍCÍ PĚNA Velmi

Více

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč

CENÍK ALOE VERA. Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C. Cena: 325,00 Kč. Aloe vera 99,5% gel drink - hrozen. Cena: 325,00 Kč CENÍK ALOE VERA Aloe vera 99,5% gel drink - vitamin C Barbadensis Miller pocházející z Mexika zpracovanou metodou Totaloe. Aloe vera Barbadensis Miller gel, kyselina askorbová (vitamin C), xanthan, regulátor

Více

Farma L essentielle de Lavande

Farma L essentielle de Lavande Farma L essentielle de Lavande obdělává a kultivuje levanduli a svá levandulová pole v oblasti Drome Provencale. Objevte její přírodní 100% esenciální oleje a kosmetiku pro Vaše tělo i domov a nechte se

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel

Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel Nabídkový katalog ručně vyráběných mýdel OBECNĚ O MÝDLE Mýdlo příjemně voní a krásně vypadá, což jsou většinou naše základní požadavky na mycí prostředek. Nemohli bychom však při každodenním kontaktu s

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG. www.elysse.cz

Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG. www.elysse.cz Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG www.elysse.cz Přírodní kosmetika ze Španělska Ráda bych vám představila zcela novou, kvalitní a přírodní kosmetiku značky Instituto Espaňol. Vznikla se záměrem vytvořit

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

CERTIFIKOVANÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA

CERTIFIKOVANÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA CERTIFIKOVANÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA Harmonie mezi zdravím člověka a přírodou Při vývoji produktů Winni s Naturel byl kladen důraz zejména na nejdůležitější parametr: zdraví. Zdraví nejen ve smyslu bezpečnosti

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma založená v roce 1978. Nabízí Vám své přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce rozvoněné Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel ,

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel , Kód: 00117002 Balzám na rty s růžovou vodou Balzám na rty YOGURT OF BULGARIA Chrání vaše rty v průběhu všech ročních období od popraskání. Hydratuje, dává jim lesk a jemnou něžnou chuť. Zjemňující, zvlhčující

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU

TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU Černý kaviár a jeho role při zachování zdraví Vašich vlasů Při provádění chemických procesů s vlasy, včetně jejich rovnání, odbarvování a barvení, mizí z vlasů různé minerály

Více

REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE

REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE REVITALIZACE, PÉČE O POKOŽKU - ÚČINNÉ MINERÁLY Z NEJÚŽASNĚJŠÍCH LÁZNÍ NA SVĚTĚ - Z MRTVÉHO MOŘE Když se příroda sblíží s luxusem, když je tělo v souladu s duší, je zde Alma K s revitalizující péčí o pokožku,

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI ekologické

PROFIL SPOLEČNOSTI ekologické přírodní kosmetika PROFIL SPOLEČNOSTI Kroll začíná v 70. letech vyrábět prostředky na mytí rukou a poté, co vstoupil v platnost Zákon o kosmetice 713/86, zaměřuje se R&D čím dál více na ekologické procesy

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS Innova Péče Innova je inovativní značka, která zahrnuje jak péči tak styling ve světě profesionálních výrobku Indola Innova soft science receptura je založená na unikátní technologii VIP (Vitamin Injection

Více

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme?

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme? NABÍDKA POHODOVÉ DÍLNIČKY Kdo jsme? Klub POHODA - denní stacionář je místo v Praze, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

ROSE. Bulgaria. kosmetika z bulharské růže KATALOG PODZIM 2017

ROSE. Bulgaria. kosmetika z bulharské růže KATALOG PODZIM 2017 ROSE of Bulgaria kosmetika z bulharské růže KATAOG PODZIM 2017 Naturální bulharský růžový olej je nejdražší, nejžádanější a nejvíce obtížně získávaný olej ve světě. Získává se destilací z bulharské růže

Více

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC -

Hroznovy olej - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Hroznovy olej WELLNESS KOSMETIKA KULINÁŘSTVÍ DOPLŇKY STRAVY - TO NEJLEPŠÍ Z VINIC - Naše filozofie Při výrobě hroznového oleje zúročujeme dlouholetou praxi z výroby kvalitních vín, kdy se snažíme přenést

Více

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera)

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) masážní krémy masážní emulze masážní oleje léčebná kosmetika ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) kosmetické oleje jizvy, vrásky podpůrné gely, balzámy a masti pro celulitidu a lymfodrenáže chladící

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí.

LÉČIVÉ KONOPÍ. produktový katalog KO N O PÍ K A N A DY. přírodní kosmetika z konopí. NEJVYŠŠÍ KO N O PÍ KVALITA K A N A DY Z produktový katalog přírodní kosmetika z konopí www.cannaderm.cz O Cannadermu S KONOPNOU KOSMETIKOU JSME PŘIŠLI JAKO PRVNÍ V ČR Cannaderm je na trhu již od roku 2002,

Více

savoy spa BY L OCCITANE

savoy spa BY L OCCITANE savoy spa BY L OCCITANE SAVOY SPA BY L OCCITANE je inspirováno Středomořím a jeho neopakovatelnou Art-de-Vivre prosluněnou krajinou, úrodnými poli, bohatou kulturou a tradicemi. L OCCITANE produkty, působící

Více

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Čistota, přírodní ingredience, šetrnost k planetě, jemnost a překrásné obaly. Přesně tak by se dala stručně charakterizovat nová řada irské,

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více