Rekonstrukce bytových jader ReByJ v.1.3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rekonstrukce bytových jader ReByJ v.1.3"

Transkript

1 Rekonstrukce bytových jader ReByJ v.1.3 Objemové ověření návrhu rekonstrukce bytového jádra

2 Obsah: Úvod 6 O aplikaci ReByJ v Systémové požadavky 6 Dokumentace aplikace 6 Základní popis aplikace 7 Struktura aplikace 7 Využití modelu v praxi 7 Popis používání modelu 8 Ovládání aplikace 9 Výstupy výpočtu 14 Literatura 16

3 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 5 Publikace vznikla za podpory Laboratoře technicko-ekonomického rozhodování Decision Lab (DCL), rozvojový projekt RP C49, Katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulta stavební ČVUT v Praze. Nositel: Řešitel: Fakulta Stavební ČVUT v Praze Katedra Ekonomiky a řízení ve stavebnictví Lucie Brožová, Čápová Dana, Dlask Petr, Kalčev Petr, Plánková Barbora, 2012

4 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 6 Úvod O aplikaci ReByJ v.1.3 Software ReByJ byl realizován za podpory Laboratoře technickoekonomického rozhodování, rozvojový projekt RP C49 na Katedře ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulta stavební ČVUT v Praze. Jedná se o nástroj pro plánování a kontrolu investičních aktivit obnovy a údržby bytového fondu. Speciálně určen pro rekonstrukce bytových jader typových panelových objektů. Uživatel získává jednoznačné podklady pro plánovaný rozsah prací. Následně bude nástroj doplněn směrnými cenami pro ekonomické zhodnocení opodstatněnosti investice. Systémové požadavky Produkt je možné provozovat v běžném tabulkovém procesoru MS Excel. Podmínkou správné funkčnosti je povolení maker. Bez této volby je aplikace nefunkční. Aplikace byla vyvinuta a testována ve verzi MS Excel Aktuální verze programu je k dispozici ke stažení a provozování zde: případně je možné stáhnout přímo soubor s aplikací ReByJ zde: Dokumentace aplikace K dokumentaci je určena tištěná verze tohoto manuálu. Kompletní aktuální verze příručky je k dispozici zde:

5 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 7 Základní popis aplikace Struktura aplikace Aplikace je navržena v prostředí tabulkového procesoru MS Excel. Pro běžného uživatele se předpokládá jeho základní znalost, která mu umožňuje pracovat ve známém prostředí. Zadavatel může ovládat celý model prostřednictvím aplikačních dialogů, ze kterých jsou všechny základní funkce dostupné. Interní model je určen pro široký okruh uživatelů. Jedná se o majitele bytových jednotek, společenství vlastníků budoucí investory, banky pro kontrolu oprávněnosti nákladů při žádostech o úvěr, zhotovitele především z řad firem malého a středního podnikání, kteří nemají odborné SW vybavení a drobní dodavatelé a projektanti navrhující rekonstrukci bytového jádra. Všichni, kteří chtějí znát strukturu prací a s nimi souvisejících nákladů rekonstrukci bytového jádra a to v komplexním náhledu tedy položkovým rozpočtem. Model je zpracován v Microsoft Office Excel 2010 za pomocí VBA. Databáze položek jako podklad pro ocenění váže na cenovou soustavu směrných cen. Struktura položek podle třídění stavebních konstrukcí respektuje třídění podle číselného klíče TSKP a JKPOV (např. rozpočtářského softwaru KROS Plus verze 13.80). Využití modelu v praxi Model rekonstrukce bytové jádra 1 může využit jak strana investora, tak dodavatele. Ve verzi aplikace 1.3 slouží k vytvoření přehledu prací, který zohledňuje požadavky investora. Investor (široká veřejnost) se díky modelu dokáže lépe zorientovat v položkovém rozpočtu a získává přehled o členění stavebních pracích. Vygenerovaným výstupem verze 1.3 je seznam prací s jejich zatříděním do oddílů je to podklad pro ocenění - slepý položkový rozpočet. Cílová skupina v podobě společenství vlastníků jednotek dostává do ruky výstup vhodný k porovnání cenových nabídek od jednotlivých 1 Volně upraven úvod z kap7 [1].

6 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 8 dodavatelů stavebních prací. Vzhledem k cenění stejných položek rozpočtu je výsledné porovnání nabídek z tohoto pohledu objektivizováno. Popis používání modelu Model pracuje ve dvou základních režimech. Jako první je definice Stávajícího stavu a dále přechod k Navrhovanému stavu. List: Hlavní stránka: obsahuje informace o aktuální verzi, tlačítko pro spuštění zadávání Průvodce výpočtem a přihlášení do aplikace Login. List Stávající stav: v tomto listě se vyplňuje světlá výška místnosti, poschodí, ve kterém se daný byt nachází a rozměry stávajícího bytového jádra v metrech. Dále si uživatel může zvolit jeden z 5 typových půdorysů a navolí zařizovací předměty, které jsou ve stávajícím sociálním zařízení. List slouží jako pomocný k dialogu Stávající stav. List Objemy prací: obsahuje generovaný seznam prací bez kalkulované ceny. Je tím vytvořen slepý rozpočet určený pro následné nacenění dodavatelskou firmou. Po otevření souboru je dostupné zadávání uvedené na obr. 1. ReByJ 1.3 Generace objemů pro rozpočet prací Název Ulice Město PSČ Předmět Rekonstrukce bytového jádra VVÚ ETA Na výšínách 99 Praha Jen objem prací Průvodce výpočtem Login Rozšířeno v rámci Decision Laboratory Centralizovaný projekt rozvoje 7. program pro podporu aktivit Název: Laboratoř technicko-ekonomického rozhodování Obr. 1 Základní zobrazení ReByJ.

7 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 9 Ve střední části jsou uvedeny popisné a identifikační údaje o lokalitě, kde se bude rekonstrukce odehrávat. Ovládání aplikace Po stisku tlačítka Průvodce výpočtem se může zobrazit informace o nesprávné autorizaci uživatele aplikace, která je uvedena na obr. 2. Pro užívání aplikace je třeba znát přidělené jméno a heslo nebo použít následující univerzální uživatele: Jméno: User1 Heslo: User1 User2 User2 User3 User3 Demo Demo Obr. 2 Informace o požadavku autorizace. Obr. 3 Autorizace uživatele. Zadání jména a hesla do aplikace se provede po stisku tlačítka Login na listu Hlavní stránka. Autorizace se provede pouze jednou. Aplikace dále pracuje s prvním správným pověřením. Pos tisku Průvodce výpočtem se pak již objeví vlastní aplikační dialog Stávající stav.

8 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 10 Obr. 3 Stávající stav. Dialog uvedený na obr. 3 obsahuje sekce, které je třeba vyplnit jako popisné charakteristiky stávajícího stavu konstrukcí a dispozice. Jednotlivé sekce jsou uvedeny postupjně na následujících obrázcích. Obr. 4 Zadání světlé výšky a čísla poschodí.

9 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 11 Obr. 5 Zadání rozměrů dveří a vybavení jádra. Obr. 6 Rozměry stávajícího bytového jádra. Po vyplnění údajů o stávajícím stavu se přejde k navrhovanému řešení. Struktura dialogu je uvedena na obr. 7 a dále jsou opět uvedeny podrobně jednotlivé sekce. V rámci navrhovaného řešení je možné volitelně uvažovat návrh: - bidetu, - vany, - sprchy. Uvedené vybavení není povinné a v rámci každé sekce se zadávají počty těchto předmětů, případně jejich rozměry. Jako povinná položka je uvažováno umyvadlo s volitelným typem baterie.

10 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 12 Obr. 7 Celková struktura navrhovaného stavu. Obr. 8 Zadání geometrie a typu materiálu. Obr. 9 Volba typu a počtu dveří.

11 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 13 Obr. 10 Volba typu obkladu s množstvím a uvažováním prořezu. Obr. 11 Volba dlažby, WC a otopného žebříku v dispozici koupelny. Obr. 12 Zadávání parametrů bidetu při jeho uvažování v dispozici. Obr. 13 Zadávání parametrů vany při jejím uvažování v dispozici.

12 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 14 Obr. 14 Zadávání parametrů sprchy při jejím uvažování v dispozici. Obr. 15 Zadání počtu umyvadel a baterií jako povinné součásti dispozice. Výstupy výpočtu Závěrečná fáze se finalizuje zadáváním Navrhovaného stavu. Stiskem tlačítka Přehled objemu prací v dialogu Navrhovaný stav se provede analýza požadovaných součástí a parametrů zadání. Podle položek v databázi rozpočtu se zjistí jejich objemové a množstevní hodnoty. Výsledkem je vygenerovaný slepý rozpočet realizovaných prací s měrnou jednotkou, který je doplněný volnými sloupci pro uvedení jednotkové ceny a celkové ceny. Tyto pozice vyplní dodavatel stavebních prací v rámci výběrového řízení. V typickém průběhu následně rozhodne individuální stavebník nebo členská schůze společenství vlastníků jednotek o nejvýhodnější realizaci. Výběr dodavatelské firmy je tím do značné míry objektivizován, protože všichni účastníci výběrového řízení cení stejné položky a jejich objemy (množství). Nemůže tak nastat rozpor v uvažovaných pracech a jejich objemech. Ukázka generovaného přehledu objemu prací bez cen (slepý rozpočet) je uvedena na obr. 16.

13 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 15 Výkaz objemu prací Objemy prací Název Rekonstrukce bytového jádra VVÚ ETA Ulice Na výšínách 99 Město Praha 12 PSČ TV Kód položky Popis MJ Množství J.cena Celk.cena D 3 Svislé a kompletní konstrukce K Přizdívky tl 50 mm z pórobetonových přesných příčkovek Ytong objemové hmotnosti m2 500 kg/m3 1,116 K Příčky tl 125 mm z pórobetonových přesných příčkovek objemové hmotnosti 500 kg/m3 D 6 Úpravy povrchů, podlahy a osazování výplní m2 32,137 K Vyspravení vnitřních prefabrikovaných stěn stěrkovou hmotou do 20 % plochy m2 10,282 K Tenkovrstvá úprava vnitřních stěn tl do 3 mm aktivovaným štukem m2 10,282 K Vnitřní omítka pórobetonových stěn tl 8 mm ze suché směsi Ytong m2 32,137 K Potažení vnitřních stěn sklovláknitým pletivem vypnutým včetně přibití strun m2 32,137 D 9 Ostatní konstrukce a práce-bourání K Odvoz suti a vybouraných hmot na skládku do 1 km t 1,852 K Odvoz suti a vybouraných hmot na skládku ZKD 1 km přes 1 km t 1,852 Obr. 16 Ukázka generovaného slepého rozpočtu.

14 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 16 Literatura [1] Plánková, B.: Rekonstrukce bytových jader z lehkého prefabrikátu, bakalářská práce, ČVUT v Praze, 151s

15 Rekonstrukce bytových jader ReByJ 17 Autor: Ing. Barbora Plánková Ing. Lucie Brožová, Ph.D. Ing. Dana Čápová, Ph.D. Ing. Petr Kalčev, Ph.D. doc. Ing. Petr Dlask, Ph.D. (editor) ReByJ v. 1.3 uživatelská příručka Základní použití Vydalo: České vysoké učení technické v Praze Zpracovala: Fakulta stavební Katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví Kontakt. adresa: doc. Ing. P. Dlask, Ph.D. dlask@fsv.cvut.cz Tel.: Počet stran: 17 Vydání: první

ReByJ 2.0 Manuál ve 4 krocích

ReByJ 2.0 Manuál ve 4 krocích Rekonstrukce bytových jader Generace rozpočtu a slepého rozpočtu pro nacenění ReByJ 2.0 Manuál ve 4 krocích Aplikační software pro generaci položkového rozpočtu Rekonstrukce bytových jader Základní informace

Více

VĚDA PRO PRAXI PRAXE PRO VĚDU

VĚDA PRO PRAXI PRAXE PRO VĚDU VĚDA PRO PRAXI PRAXE PRO VĚDU 13. ČERVNA 2013 SPOLUPRÁCE VE ZNAMENÍ LVA Memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci Věda = záruka a potenciál nových znalostí, kvalita projektů Praxe = zpětná vazba a

Více

Ukázkový příklad v programu ReBytCalc

Ukázkový příklad v programu ReBytCalc Příloha metodiky č. 3 Ukázkový příklad v programu ReBytCalc Zpracováno v rámci projektu: TAČR TD020040 Nástroje podpory technicko-ekonomických procesů řízení Zpracováno pro: Metodiku objektivizace rozpočtů

Více

Metodika objektivizace rozpočtů částí bytových objektů

Metodika objektivizace rozpočtů částí bytových objektů Metodika objektivizace rozpočtů částí bytových objektů Zpracováno v rámci projektu: TAČR TD020040 Nástroje podpory technicko-ekonomických procesů řízení Praha, duben 2014 Předkladatel: Fakulta stavební

Více

Informace k projektu PLATFORMA PRO MEZIOBOROVOU SPOLUPRÁCI - č e000/15113

Informace k projektu PLATFORMA PRO MEZIOBOROVOU SPOLUPRÁCI - č e000/15113 Kooperující pracoviště: Kooperující projekt: OMEGA TAČR, 2014-2015 ID: TD020040 Informace k projektu PLATFORMA PRO MEZIOBOROVOU SPOLUPRÁCI - č.1051442e000/15113 Zpracováno pro Prezentaci projektů a výzkumů

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 2018076A SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka: Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného listu Cena bez DPH 0,00 DPH základní

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum:

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Rekonstrukce WC a sociálního zařízení v MŠ Pod Smrkem. Místo: Vysoké Mýto Datum: KRYCÍ LIST ROZPOČTU JKSO: CC-CZ: Projektant: Zpracovatel: Poznámka: 28791193 CZ28791193 Náklady z rozpočtu Ostatní náklady Cena bez DPH 2 830,00 115 673,76 DPH základní 21,00% ze snížená 15,00% ze Cena

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Místo: Praha 7 Datum: 4.3.2014 Objednavatel: 00063754 Městská část Praha 7 D CZ00063754 Zhotovitel: 26186896 GLOBSTAV s.r.o. D CZ26186896 Projektant: Zpracovatel:

Více

DODATEK č. 2. Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci. ,Nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů'

DODATEK č. 2. Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci. ,Nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů' KUJIP80UQGPP DODATEK č. 2 Smlouvy o dílo uzavřené dne 14. 10. 2011 na akci,nemocnice Jihlava - rekonstrukce výtahů' I. Smluvní strany Objednatel: se sídlem: zastoupený: k podpisu smlouvy pověřen zástupce

Více

REKAPITULACE STAVBY. L2013-92 - ZŠ Koperníková 696 - Výměna oken na pavilonu č. 1. Stavba: Cena s DPH v CZK 728 658,47 602 197,07.

REKAPITULACE STAVBY. L2013-92 - ZŠ Koperníková 696 - Výměna oken na pavilonu č. 1. Stavba: Cena s DPH v CZK 728 658,47 602 197,07. REKAPITULACE STAVBY Místo: Třinec Datum: 03.12.2013 Zadavatel: Město Třinec, Jablunkovská 160, 739 61 Třinec D 25394282 D CZ25394282 Projektant: D Poznámka: Cena bez DPH DPH základní 21,00% ze 126 461,40

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY EK-091/2016-real JKSO: 801 91 42 CC-CZ: 11301 Objednatel: 00266621 Statutární město Teplice D CZ00266621 Zhotovitel: 28701101 BAJGER s.r.o. D CZ28701101 Projektant: D neplátce

Více

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE STAVEBNÍ, AUTORSKÝ A TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA Část 11, Díl 11, str. 1 11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE Předpokládanou hodnotu veřejné zakázky na stavební práce musí zadavatel stanovit v

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-31-13 ze dne 13.8.213 - Úprava sociálních zařízení v 1. a 2. NP objektu G3 budovy Základní školy Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem KSO: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 CC-CZ: Zadavatel: SVJ domů č.p.2493-2496, Pod Holým vrchem,470 01 ČL Uchazeč: Projektant:

Více

Ověřovací nástroj PENB MANUÁL

Ověřovací nástroj PENB MANUÁL Ověřovací nástroj PENB MANUÁL Průkaz energetické náročnosti budovy má umožnit majiteli a uživateli jednoduché a jasné porovnání kvality budov z pohledu spotřeb energií Ověřovací nástroj kvality zpracování

Více

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, Libice nad Cidlinou Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo stavby : Libice nad Cidlinou čp.35, poz.18/1 Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Stupeň : Projektová dokumentace Z.č.

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000179 ÚDRŽBA A OPRAVY VODOINSTALACE A TOPENÍ OBJEKTŮ

Více

Položkový rozpočet. Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném. Cena celkem: Popis: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady

Položkový rozpočet. Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném. Cena celkem: Popis: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady Položkový rozpočet Zakázka: Oprava WC a chodeb v čp. 82 v Rovečném Zhotovitel: IČO: DIČ: Objedna... Obec Rovečné IČO: 00295281 Rovečné 82 DIČ: 592 65 Rovečné Vypracoval: Ing. Jan Eisner Rozpis ceny MON

Více

2015_120_T_DODATEK Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p na Ortenově nám etapa TŘÍDY

2015_120_T_DODATEK Stavební úpravy se změnou užívání objektu č.p na Ortenově nám etapa TŘÍDY REKAPITULACE STAVBY Kód: 2015_120_T_DODATEK KSO: CC-CZ: Místo: Ortenovo nám. 1505/37, 170 00 Praha 7 Datum: 24.2.2016 Zadavatel: Městská část Praha 7, nábř. Kpt. Jaroše 1000,17000 IČ: DIČ: Uchazeč: IČ:

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 23 Odbor majetku města Název zakázky: Stavební úpravy v bytových jednotkách č. 19 a 22 v domě č.p. 1144 na ulici Alšova v Kopřivnici o velikosti 1+1 BYT Č. 19 A)

Více

Web-Exam. Průvodce lektora administrační částí

Web-Exam. Průvodce lektora administrační částí Web-Exam Průvodce lektora administrační částí Po přihlášení ke svému lektorskému účtu uvidíte rozcestník V sekci Moje předměty zakládáte své vyučované předměty. U předmětu zapíšete název a stisknete Přidat

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1 Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - k Dodatku č.1 Statické zajištění a sanace suterénu kina Central - ZAZDÍVKY OTVORŮ PO VZT - dodatečné stavební práce JKSO: CC-CZ: Objednatel: město Český Těšín IČ: 00297437 CZ00297437

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY ód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY JSO: CC-CZ: Místo: Praha 7 Datum: 30062015 Objednavatel: MČ Praha 7 Zhotovitel: 48026921 VLTAVÍN HOLDING stavební podnik sro CZ48026921 Projektant: atelier AXON, Ing Marek Richtera

Více

Cena bez DPH ,88. Sazba daně Základ daně Výše daně. DPH Základní 21,00% 0,00 0,00. snížená 15,00% , ,88

Cena bez DPH ,88. Sazba daně Základ daně Výše daně. DPH Základní 21,00% 0,00 0,00. snížená 15,00% , ,88 REKAPITULACE STAVBY Kód: 3 01/24 KSO: Místo: Datum: 31.10.2016 CC-CZ: IČ: DIČ. Uchazeč: IČ: 61943592 WD OKNA s.r.o. DIČ: C261943592 IČ: DIČ. Poznámka: Cena bez DPH 1 544 185,88 Sazba daně Základ daně Výše

Více

Výkaz výměr Rozpočet Oceňovací podklady

Výkaz výměr Rozpočet Oceňovací podklady Výkaz výměr Rozpočet Oceňovací podklady Hotel III. Pozemek Technolog. část Stavební část SO1- blok A Projekt. a průzkumné práce, Kompletace Rezerva, Ostatní investice II. Stavební konstrukce a práce Stavební

Více

Položkový rozpočet ,00 CZK. VCP 2 - Rekonstrukce sociálních zařízení na DM. Zakázka: Cena celkem: Popis: Rozpis ceny ,00

Položkový rozpočet ,00 CZK. VCP 2 - Rekonstrukce sociálních zařízení na DM. Zakázka: Cena celkem: Popis: Rozpis ceny ,00 Položkový rozpočet Zakázka: VCP 2 - Rekonstrukce sociálních zařízení na DM Zhotovi... 63900 DA power, s.r.o. IČO: 05787491 Holandská 878/2 DIČ: CZ05787491 Brno-Štýřice Objedn... Střední škola André Citroëna

Více

Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře

Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře Podrobný postup pro vygenerování Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře Kontinuální příjem žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) operace 4.3.1 Pozemkové úpravy V tomto dokumentu je uveden podrobný

Více

Uživatelská příručka na software Protech KORADO

Uživatelská příručka na software Protech KORADO Uživatelská příručka na software Protech KORADO SW Protech KORADO Program Protech KORADO slouží k návrhu otopných těles a konvektorů KORADO a k tvorbě cenových nabídek. 1. SPRÁVA PROGRAMU V POČÍTAČI 1.1.

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby 0,00

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby 0,00 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Zeměchy - čekárna (celková oprava) JKSO Název objektu 5000114052 EČO Název části Místo IČ DIČ Objednatel Projektant Zhotovitel Rozpočet číslo Zpracoval Dne 25.10.2012 Měrné

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon B - Stavební

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 0108-5-2skladka JKSO: Místo: Tyršova 79, Broumov Datum: 5.4.2016 CC-CZ: Objednatel: Zhotovitel: Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: 76489337 CZ8002143259 Zpracovatel:

Více

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr Nabídkový rozpočet s výkazem výměr Zakázka Číslo zakázky... Zakázka Klasifikace Fáze Komentář Muzeum Týn oprava fasády - Jižní strana Verze Popis Komentář Nabídka Firmy Typ Firmy Uživatelé Význam (funkce)

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

Výkaz výměr stavebního objektu

Výkaz výměr stavebního objektu Výkaz výměr stavebního objektu JKSO: 80130 MÍSTO STAVBY: ČÍSLO STAVBY: ČÍSLO OBJEKTU: NÁZEV STAVBY: NÁZEV OBJEKTU: Gymnázium Litoměřická 726, Praha 9 Rekonstrukce ležatých rozvodů vody pavilon C - Stavební

Více

REKAPITULACE STAVBY Spisovna Hálkova rozšíření spisovny. Stavba: CZK ,17. Cena s DPH ,98.

REKAPITULACE STAVBY Spisovna Hálkova rozšíření spisovny. Stavba: CZK ,17. Cena s DPH ,98. REKAPITULACE STAVBY Stavba: 20131112 - Spisovna Hálkova 1794 - rozšíření spisovny Místo: Datum: 3.12.2013 Zadavatel: IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: 25424220 FASSAX spol. s r.o., Střelnice 2667, Česká Lípa DIČ:

Více

Questionnaire příručka uživatele

Questionnaire příručka uživatele Questionnaire příručka uživatele Obsah: K čemu aplikace slouží? Popis funkcí Návod k použití o Úvodní dialogové okno o Pro respondenty o Pro administrátory K čemu aplikace slouží? Program questionnaire

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7.

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7. Stavební rozpočet Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Druh stavby: oprava Začátek výstavby: Projektant: PA Půbal a Rosenberg Lokalita: Praha

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7

Stavební rozpočet. Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Stavební rozpočet Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Druh stavby: oprava Začátek výstavby: Projektant: PA Půbal a Rosenberg Lokalita: Praha

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7

Stavební rozpočet. Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Stavební rozpočet Název stavby: Výměna oken objektu stomatologie - dvorní část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Druh stavby: oprava Začátek výstavby: Projektant: PA Půbal a Rosenberg Lokalita: Praha

Více

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace :

ZŠ Jiráskova, Benešov stavební úpravy části wc. stupeň dokumentace : stupeň dokumentace : dokumentace pro provádění stavby (rozsah a obsah dokumentace dle vyhl. č. 499/2006 Sb., příl. č. 6) místo stavby : ZŠ Jiráskova, Benešov stavebník : Město Benešov Masarykovo náměstí

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000180 ÚDRŽBA A OPRAVY KANALIZACE OBJEKTŮ MĚSTA LITVÍNOVA

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7. PA Půbal a Rosenberg

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7. PA Půbal a Rosenberg Stavební rozpočet Název stavby: Oprava fasády objektu stomatologie - uliční část Doba výstavby: Objednatel: MČ Praha 7 Druh stavby: oprava Začátek výstavby: 12.8.2014 Projektant: PA Půbal a Rosenberg Lokalita:

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU Výměna oken Cena s DPH v CZK ,57. Strana 1 z 24. Cena bez DPH ,01. Stavba:

KRYCÍ LIST SOUPISU Výměna oken Cena s DPH v CZK ,57. Strana 1 z 24. Cena bez DPH ,01. Stavba: KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická v Plzni Objekt: 01 - Výměna oken 2016 KSO: Místo: Datum: 21.4.2016 CC-CZ: Zadavatel: Uchazeč: Projektant: IČ: DIČ:

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN STAVEBNÍ OPRAVY A ÚPRAVY PROSTORU LABORATOŘÍ PRO KATEDRU CHEMIE Projekt pro výběr zhotovitele PROJEKT STAVBY Objednavatel : Projektant : Technická univerzita

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

ul. Obramovická 700/15, Praha 12 - Kamík Parcela č. p. č. 345/97 (zastavěná plocha a nádvoří), k.ú. Kamýk

ul. Obramovická 700/15, Praha 12 - Kamík Parcela č. p. č. 345/97 (zastavěná plocha a nádvoří), k.ú. Kamýk A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Název stavby: Číslo parcely: Vlastník objektu: Investor: REKONSTRUKCE BYTOVÉHO JÁDRA ul. Obramovická 700/15, 142 00 Praha 12 - Kamík Parcela č. p. č. 345/97

Více

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1 Elektronické zpracování dotazníků AGEL Verze 2.0.0.1 1 Obsah 2 Přihlášení do systému... 1 3 Zápis hodnot dotazníků... 2 3.1 Výběr formuláře pro vyplnění dotazníku... 2 3.2 Vyplnění formuláře dotazníku...

Více

STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ

STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ Panel 2013+ Mgr. Karolína Smetanová, odbor komunikace SFRB Poslání SFRB Podpora bydlení v ČR v souladu s vládní Koncepcí bytové politiky do roku 2020: kvalitní regenerace stávajícího

Více

Krycí list [ceny uvedeny v Kč]

Krycí list [ceny uvedeny v Kč] Krycí list [ceny uvedeny v Kč] Zakázka : oprava velké a malé tělocvičny, oprava sociálního zařízení a chodeb Sokolovny Část : na AS Krnov Faktura : Zakázka číslo : Stavební objekt číslo : Rozpočet číslo

Více

Soupisy prací veřejných zakázek dle vyhlášky č.230/2012 Sb. Soupisy prací veřejných zakázek dle vyhlášky č.230/2012 Sb.

Soupisy prací veřejných zakázek dle vyhlášky č.230/2012 Sb. Soupisy prací veřejných zakázek dle vyhlášky č.230/2012 Sb. Soupisy prací veřejných zakázek dle vyhlášky č.230/2012 Sb. 1/ 23 Obsah 1 Úvodní informace 3 2 Využití podkladů Cenové soustavy ÚRS v soupisech prací dle vyhlášky č.230/2012 Sb. 4 3 Založení stavby a její

Více

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1 Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor Václav Lédl Obec Všestary, IČ 00269760 provozovna: Gočárova 504 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČO: 132 04 963 k.ú. Všestary, parc.č. 14, 71/1, 71/2, 394, 456 ZŠ VŠESTARY

Více

REKAPITULACE STAVBY Stavba: PFUPOL - Rekonstrukce elektroinstalačních rozvodů budovy B Místo: Olomouc Datum: 6.6.03 Zadavatel: UP Olomouc,Křížkovského 8, Olomouc IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: 6030095 ELEKTRO-FA.PAVELEK,

Více

provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení

provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení provedené práce na 8ZŠ které nebyly zahrnuty v rozpočtu /učební pavilon-soc,zařízení Dodavatel: IČO: 88888169 DIČ: David Muller vodoinstalaterství Kosmova 2757 44001 Louny Odběratel. IČ: 0 CZ9406152899

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Oprava hygienického zázemí dívek ve III.N.P. v hlavní budově ZŠ. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00.

KRYCÍ LIST SOUPISU. Oprava hygienického zázemí dívek ve III.N.P. v hlavní budově ZŠ. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00. KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Oprava hygienického zázemí dívek ve III.N.P. v hlavní budově ZŠ KSO: CC-CZ: Místo: Datum: 17.06.2015 Zadavatel: Uchazeč: Projektant: IČ: DIČ: IČ: DIČ: IČ: DIČ: Poznámka: Cena

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od

Více

Příloha 1 Výpis z katastru nemovitostí

Příloha 1 Výpis z katastru nemovitostí Příloha 1 Výpis z katastru nemovitostí Příloha 2 Analytická metoda výpočtu opotřebení 12. 8. 2008 Pol. č. Konstrukce a vybavení Výpočet stupně dokončení Přepočt. podíl Stupeň dokončení % Dokončení z celku

Více

STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ

STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ Panel 2013+ Mgr. Marie Lukáčová, odbor komunikace SFRB Poslání SFRB Podpora bydlení v ČR v souladu s vládní Koncepcí bytové politiky do roku 2020: kvalitní regenerace stávajícího

Více

Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele

Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele Toto je příručka pro uživatele aplikace Ohlašování údajů pro vodní bilanci. Obsah Obsah...1 O aplikaci...2 Úvodní stránka...3 Přihlášení...4

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: sekr/614/2011 č.ev. 1827/2011 I.

Více

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE S případnými dotazy se obracejte e-mailem na ucebnistyly@scio.cz nebo na tel. číslo 234 705 021. Testování administrativně zajišťuje škola, ale žáci si test a dotazník mohou

Více

Národní šetření výsledků žáků v počátečním vzdělávání

Národní šetření výsledků žáků v počátečním vzdělávání Národní šetření výsledků žáků v počátečním vzdělávání Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základních škol Název souboru: CP2-Modul_IDM-Vyhodnocení kampaně

Více

Příloha 1: OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI V POJIŠTĚNÍ MAJETKU

Příloha 1: OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI V POJIŠTĚNÍ MAJETKU Příloha 1: OZNÁMENÍ ŠKODNÍ UDÁLOSTI V POJIŠTĚNÍ MAJETKU Příloha 2: LOKALIZACE RD VE STUDENCI Mapa. č. 1: Katastrální mapa v měřítku 1:25 000 s lokalizací území RD Mapa. č. 2: Katastrální mapa + ortofoto

Více

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.09 Kontakty 08/2010. 1 Obsah

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.09 Kontakty 08/2010. 1 Obsah 1 Obsah 1 Obsah... 1 2 Úvod a spouštění SW Palstat CAQ... 2 2.1.1 Návaznost na další SW moduly Palstat CAQ... 2 2.2 Přihlášení do programu... 2 2.2.1 Stanovení přístupu a práv uživatele... 2 2.2.2 Spuštění

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS

Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS Oprava centrálních sprch příslušníků Objekt č. 053 Budova OVS m. č. 001 TECHNICKÉ PODLAŽÍ Technický popis stavebních činností I. PP úprava rozvodů ZTI částečná demontáž a montáž nových přípojek svislých

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA OPRAVU

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA OPRAVU PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA OPRAVU HAVARIJNÍCH VODOVODNÍCH ROZVODŮ V OBJEKTU UBYTOVNY BARBORA ZBRASLAV PRAHA 5 PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 1.1 Název a místo stavby... 2

Více

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE V Praze dne 2. června 2016 A. Generování formuláře Fiche: 1.Příhlášení na Portál Farmáře přes přidělené přihlašovací údaje (uživatelské

Více

Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1

Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1 Zakázka Číslo zakázky Zakázka Klasifikace Fáze Komentář Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1 Staré Křečany - změna během výstavby (návrh ZML) Založená nabídka Verze Popis Komentář Nabídka Firmy

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 1. a 2. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství (2014 2020) V následujícím dokumentu je uveden podrobný

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ REKAPITULACE STAVBY Zadavatel: Česká republika- Generální ředitelství cel Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: ateliér-r, spol.s.r.o. Poznámka: Cena bez DPH 0,00 DPH základní 21,00% ze 0,00 0,00

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky

Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Rekonstrukce lůžkového odd. muži 2. NP Psychiatrické kliniky Cena celkem 0,00 Celkem 79 nevyplněných položek Poř. Typ Alter. kód Popis MJ Výměra bez ztr. Ztratné Výměra Jedn. cena Cena SO_01: Stavební

Více

Výběr klienta: ,- Kč

Výběr klienta: ,- Kč Jméno klienta: Klára Brabec Wágnerová Kontakt: Název projektu: Canaba Lokalita: Svojetice Číslo bytu/ ozn. domu: Číslo nabídky: 302597 Datum: 22.6.2017 723 521 857/klara.brabec.wagnerova@exxn Výběr klienta:

Více

Poptávka stavebních prací Leopolda Peka 1521-6.patro - zadavatel: J.Havlíček havli@centrum.cz, 720377486

Poptávka stavebních prací Leopolda Peka 1521-6.patro - zadavatel: J.Havlíček havli@centrum.cz, 720377486 Poptávka stavebních prací Leopolda Peka 1521-6.patro - zadavatel: J.Havlíček havli@centrum.cz, 720377486 č. Místnost Popis práce Množství celkem zadavatel zajistí Cenová nabídka na ostatní potřebný materiál

Více

Oprava v kulturním zařízení

Oprava v kulturním zařízení OBEC SKÁLY Skály 61 39811 Protivín VÝZVA k předložení nabídky na stavební práce: Oprava v kulturním zařízení Ve smyslu zákona 137/2006 Sb. 1 OBSAH: 1. Identifikace zadavatele a místa určeného pro přijímání

Více

Státní fond rozvoje bydlení

Státní fond rozvoje bydlení Státní fond rozvoje bydlení Realizace finančního nástroje JESSICA 11. září 2012 BYTOVÝ FOND ČR kde jsme výchozí situace ZANEDBANOST BYTOVÉHO FONDU CELKOVÁ INVESTIČNÍ POTŘEBA PRO SEKTOR BYDLENÍ NUTNÁ ROČNÍ

Více

CENÍK PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ

CENÍK PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ CENOVÉ PODMÍNKY 2012/ II. CENÍK 800-771 PODLAHY Z DLAŽDIC A OBKLADY KERAMICKÉ OBSAH I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU... 2 CENÍKU... 2 11. Členění... 2... 2 2. PODSTATNÉ KVALITATIVNÍ A DODACÍ PODMÍNKY... 3 II.

Více

Výtisk č.: Počet listů 12. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Příručka pro aktivaci účtu

Výtisk č.: Počet listů 12. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Příručka pro aktivaci účtu ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 12 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Příručka pro aktivaci účtu Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 2014041 SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Objednavatel: 00063754 Městská část Praha 7 CZ00063754 Zhotovitel: 26186896 GLOBSTAV s.r.o. CZ26186896 Projektant: Zpracovatel: Fulín, Ra Náklady z rozpočtů

Více

SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV

SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV Příručka ke školení IS ARGIS 2.2 - modul Hospodářská mobilizace pro dodavatele mobilizační dodávky verze 1.0 Informační systém ARGIS Informační systém pro plánování civilních

Více

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 p.č. název položky MJ množství Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 2 Překlad nenosný do příčky

Více

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00

REKAPITULACE STAVBY. Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice. Stavba: Cena s DPH v CZK 0,00 0,00 REKAPITULACE STAVBY Stavba: Depozitář krajské knihovny Pardubice, rekonstrukce bývalého objektu SOU Ohrazenice Místo: Ohrazenice, ČR Datum: 05.12.2012 Zadavatel: IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň

Více

MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy

MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy MŠ Laudova Laudova 1030/3 a 1031/1 Praha 6 - Řepy Vypracoval: Datum: Rekonstrukce páteřních rozvodů vody a přivedení potrubí pro sociálních zařízení rekonstrukce rozvodu vody v předávací stanici Oprava

Více

Pokyny pro projektování zařízení ElZaS 21

Pokyny pro projektování zařízení ElZaS 21 Počet stran: Počet příloh: Pokyny pro projektování zařízení ElZaS Verze programového vybavení: Procesory P a P., procesor přenosového řadiče -.0 Verze dokumentace:.0 Datum:.. 00 Zpracoval: Ing. Karel Beneš,

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace (provozní řád) Veřejný výpis údajů z registru osob Vytvořeno dne: 30.5.2012 Aktualizováno: 25.6.2012 Verze: 1.0 2012 MVČR Obsah 1. Přihlášení do centrály Czech POINT...3 1.1. Přihlášení...

Více

Metodický list pro předmět Aplikační software v řízení podniku

Metodický list pro předmět Aplikační software v řízení podniku Metodický list pro předmět Anotace Cílem předmětu je prohloubit znalosti základních uživatelských aplikací a na praktických příkladech vyzkoušet pokročilejší techniky práce v aplikacích MS Word a MS Excel,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR /ČJ HVZ. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR /ČJ HVZ. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky Č.j.: PPR-3556-2/ČJ-2012-009HVZ Název zakázky: Praha 6, Talichova 2036 stavební opravy v bytě Předmět zakázky Stavební práce Datum vyhlášení

Více

VÝKAZ VÝMĚR. Návrh technického řešení opravy plochých střech. Technická pomoc. Budova základní škola, Železnická Jičín Holínské předměstí

VÝKAZ VÝMĚR. Návrh technického řešení opravy plochých střech. Technická pomoc. Budova základní škola, Železnická Jičín Holínské předměstí Zakázka číslo: 2011-012728-VP VÝKAZ VÝMĚR Technická pomoc Návrh technického řešení opravy plochých střech Budova základní škola, Železnická 460 50601 Jičín Holínské předměstí Zpracováno v období: listopad

Více

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stavba : PANELOVÝ DŮM V BROUMOVĚ, ČSA 377, 378, 379 STAVEBNÍ ÚPRAVY Investor : Společenství

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Budějovická 1912, Praha 4 č. účtu: /0800

I. SMLUVNÍ STRANY. bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Budějovická 1912, Praha 4 č. účtu: /0800 SM1600000079-1 DODATEK Č. 1 SMLOUVY O DÍLO U objednatele vedený pod číslem: Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SM1600000079 U zhotovitele vedený pod číslem: Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. 2016/015 uzavřený

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti

Více

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH.

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH. REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: M15/29 Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice KSO: Místo: Helvíkovice Datum: 20.10.2015 CC-CZ: Zadavatel: Státní pozemkový úřad IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj

Více

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Zlatnická ul. 186 č. tel.: 476 118 195/č. fax: 476 118 243 Email: zs5most@volny.cz www.zschanov.cz IČO 49872265 Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Most, 13. 5. 2016 Veřejná zakázka

Více

Stanovení nákladů životního cyklu

Stanovení nákladů životního cyklu Stanovení nákladů životního cyklu doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. Ústav stavební ekonomiky a řízení, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně Životní cyklus projektu stavby představuje období v

Více

AKUTNÍ LEUKEMIE KLINICKÝ REGISTR. Uživatelský manuál k registru

AKUTNÍ LEUKEMIE KLINICKÝ REGISTR. Uživatelský manuál k registru Institut biostatistiky a analýz LF a PřF MU v Brně Česká hematologická společnost ČLS JEP Projekt ALERT. AKUTNÍ LEUKEMIE KLINICKÝ REGISTR Uživatelský manuál k registru. Realizační tým Odborná garance projektu:

Více