Dokonale padnoucí. náhrada. pro maximální. pohodlí. Nejlepší podkládací materiály od GC: pro implantáty na míru a snímatelné zubní náhrady.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dokonale padnoucí. náhrada. pro maximální. pohodlí. Nejlepší podkládací materiály od GC: pro implantáty na míru a snímatelné zubní náhrady."

Transkript

1 Dokonale padnoucí náhrada pro maximální pohodlí. Nejlepší podkládací materiály od GC: pro implantáty na míru a snímatelné zubní náhrady.

2 Seznamte se s širokou nabídkou podkládacích materiálû GC Reline Není snadné orientovat se v široké nabídce podkládacích materiálû, které jsou na trhu dostupné. Zdá se, že všechny mají stejné vlastnosti a indikace - ve skuteënosti jsou však rozdílné. A vy nepotõebujte nic jiného než jednoduchou odpovê na jednoduchou otázku: který z nich je pro vás nejvhodnêjší? Nadešel Ëas zbavit se starostí a udêlat si jasno. GC má tu Ëest põedstavit vám kompletní nabídku nejlepších podkládacích materiálû na bázi vysoce vyspêlé akrylové i silikonové technologie, která nabízí õešení pro všechny individuální potõeby a indikace vašich pacientû. Uvádíme první mêkký komplexní podkládací materiál (all-in-one) - kompletní õešení pro vaši ordinaci od GC. GC Tissue Conditioner Mêkký podkládací materiál, který zûstává déle Ëistý Je to skuteëný materiál põíští generace - nejmodernêjší mêkký akrylový podkládací materiál, patentovaný spoleëností GC. Pokud potõebujete materiál, který zûstane dlouho mêkký a Ëistý, GC Tissue Conditioner je skvêlá volba. GC Tissue Conditioner mûžete použít k ošetõení tkání, mêkkému podložení a zhotovení funkëních otiskû. Díky své dokonalé konzistenci a tekutosti se aplikuje snadno, pohodlnê a šetõí Ëas - usazení v ústech trvá pouhých 5 minut. Unikátní patentovaná formule a speciální ochranný materiál chrání põed poškozením v Ëase. Díky dokonale hladkému povrchu mûžete oëekávat neuvêõitelné hojivé a hygienické vlastnosti - zapomeñte tedy na zubní náhrady, které nepõíjemnê páchnou! Díky dlouhotrvající mêkkosti se dokáže tvarovê põizpûsobit postupným zmênám sliznice, a tím zlepšit hojení a zvýšit pohodlí pacienta. a vy mûžete põidávat další vrstvy, dokud nezískáte dokonale padnoucí náhradu! Zmêna elasticity po 4 týdnech GC Tissue Conditioner NejËastêji používané materiály Bez Výchozí stav o 4 týdny pozdêji ochranného 11,0% materiálu S ochranným materiálem 7,7% Bêžné Výchozí stav o 4 týdny pozdêji 28,7% materiály (%) Mêkký Tvrdý Unikátní patentovaná formule GC Tissue Conditioner Ihned po ztuhnutí ZmêkËovadlo Alkohol Tissue Conditioner Látka zpûsobující poškození V ústech ZmêkËovadlo a alkohol dlouho vydrží. Navíc, i kdyby došlo k jejich vyprchání, pevná konfigurace udržuje pûvodní stav a chrání põed látkami, které by mohly zpûsobit poškození. Põirozenê rûæové Bílé Ochranné Ëinidlo Ochranné Ëinidlo chrání põed poškozením. Materiál je k dispozici ve 2 rûzných barvách: põirozenê vypadající rûžové a bílé. Díky zvýšené odolnosti proti vzniku trhlin se snadno odlupuje rukou.

3 Váš prûvodce nab Ošetõení tkánê Kdy? Zánêt tkánê v dûsledku poranêní od zubní náhrady nebo infekce. Bezprostõednê po põedprotetickém chirurgickém zákroku. Ihned po extrakci zubu a põi plánovaných imediátních zubních náhradách. Fáze hojení po implantacích. ProË? Materiál si dlouho uchovává svoji mêkkost, a tím i schopnost tvarovê se põizpûsobit zmênám sliznice, k nimž Ëasem dochází. Zajiš uje tak lepší hojení a vêtší pohodlí pacienta. Jak? Zubní náhradu na nêkolik dní nebo týdnû. (v závislosti na pacientovi) podložte pomocí GC Tissue Conditioner nebo GC Reline Extra Soft. Následnê v závislosti na stavu tkánê prove te podložení pomocí GC Reline Soft nebo GC Reline. Klinický põípad s GC Tissue Conditioner Povrch náhrady põed podložením. Zbruste okraje a odleh- Ëete místa urëená k podložení. Aplikujte ochranné Ëinidlo jako bonding (volitelné). Smíchejte prášek s tekutinou. Aplikujte 30 vteõin od zaëátku míchání. Dr. J.P. Capet, Francie Náhradu usa te a 5 minut ponechte na místê. Vyjmête z úst. Ostrým nástrojem oõežte põebyteëný materiál. Po vyëištêní aplikujte ochranné Ëinidlo. DokonËená zubní náhrada.

4 ídkou podkládacích materiá se všemi pods Mêkké podkládání Kdy? Kostní výënêlek (prominence) na maxilárním a mandibulárním oblouku. Velké podsekõiviny na výbêžku. Ostrý mandibulární výbêžek. Kdykoli v põípadê potõeby dodateëného odsávání. Po fázi hojení tkánê u implantaëních technik. ProË? V põípadê, že jsou mandibulární výbêžky velmi tenké a resorbované (bêžné u starších pacientû), znamená to, že i põekrývající sliznice je velmi tenká a tvrdá báze náhrady by ji mohla snadno poranit. Põi výrazné resorpci dolních výbêžkû mûže báze náhrady tlaëit na foramen mentale - pro tuto oblast bude potõeba použít mêkkou podkládací podložku. Jak? Pomocí GC Reline Soft nebo GC Tissue Conditioner s ochranným Ëinidlem prove te podložení náhrady. Klinický põípad s GC Reline Soft Resorpce a tenká sliznice. OdlehËete místo urëené k podložení. Aplikujte GC Reline Primer a jemnê osušte. Aplikujte GC Reline (Extra) Soft. Doba zpracování je 2 minuty põi teplotê 23 C. Špachtlí rozetõete na náhradu. Náhradu vložte do úst a usa te pomocí pohybû tváõe a úst pacienta. Ponechte 5 minut na místê. Pomocí vhodného nástroje oõežte põebyte- Ëný materiál. DokonËete pomocí hrotu GC Reline Silicone Point (max ot./ min.). Pro dosažení optimálnê hladkého povrchu, aplikujte namíchaný GC Reline Modifier A & B. Podložená náhrada.

5 lû GC Reline tatnými informacemi v kostce. Tvrdé podložení Kdy? V põípadê, že pacienti nechtêjí zûstat bez zubní náhrady do doby, než jim tvrdé podložení zhotoví v laboratoõi. Po mêkkém podložení nebo ošetõení tkánê a po dostateëném zhojení sliznice pacienta. ProË? Volné náhrady bez poranêní tkánê umožñují nekomplikovanou ambulantní péëi. Bêhem nêkolika minut pacienti získají své pûvodní skvêle a põesnê padnoucí náhrady. Jak? Použijte GC Reline k podkládání celkových nebo ËásteËných snímatelných náhrad. Klinický põípad s GC Reline»ásteËná snímatelná náhrada urëená k podložení v ordinaci. Místo urëené k podložení zdrsnête. Dûkladnê vyëistête a osušte. Na povrchy aplikujte Bonding agent (bondovací Ëinidlo). Smês rovnomêrnê naneste na povrch. 1 minutu od zaëátku míchání vložte ËásteËnou náhradu do úst. Retrakcí rtû a tváõí pacienta upravte okraje. Jakmile získá materiál gumovou konzistenci (2-2,5 minuty od zaëátku míchání), vyjmête z úst. Odstrañte põebytky a ËásteËnou náhradu znovu usa te v ústech, dõíve než dojde ke vzniku tepla. Põibližnê po 5,5 minutách od zaëátku míchání náhradu vyjmête a dokonëete pomocí vrtáëkû. Vyleštête silikonovými nástavci. Podložená náhrada. ËásteËná

6 GC Reline range Implantologie Kdy?»ásteËná náhrada (1 až 3 prvky) po implantaëním chirurgickém zákroku. Imediátní náhrada po extrakci pro snazší hojení põed vložením implantátu. Po kostních augmentacích. Podložení celkové náhrady po implantaëním chirurgickém zákroku. ProË? Zlepšení retence protéz po chirurgickém zákroku. Zmírnêní bolesti stejnomêrným rozložením okluzní zátêže na sliznici nesoucí zubní náhradu. Estetické úëely - zejména v põedním úseku. Zamezení traumatickému tlaku na místo implantace. Klinický põípad s GC Tissue Conditioner Jak? 1. Technika ve dvou krocích pro vnoõené implantáty a imediátní náhrady po extrakci Nejprve ošetõete pomocí GC Tissue Conditioner nebo GC Reline Extra Soft. Toto ošetõení prove te 30 až 45 minut po chirurgickém zákroku a vyëkejte 2-3 týdny. Poté prove te mêkké podložení pomocí GC Tissue Conditioner nebo GC Reline Soft a vyëkejte další 3 týdny až 1 mêsíc. Ošetõení ukonëete pomocí GC Reline. 2. Technika v jednom kroku v oblasti vhojovacích šroubû implantátu pro zhojení dásní 30 až 45 minut po chirurgickém zákroku tkáñ ošetõete pomocí GC Tissue Conditioner nebo GC Reline Extra Soft. Nechte pûsobit põibližnê 2-3 týdny. V koneëné fázi ošetõení prove te mêkké podložení pomocí GC Reline Soft nebo GC Tissue Conditioner. Nezbytné ošetõení tkánê po implantaëním chirurgickém zákroku. FunkËní a estetická podložená ËásteËná náhrada v prûbêhu hojení. Dr. F. Slotboom, Nizozemsko»ásteËná náhrada urëená k podložení. 3. V põípadê malé bezzubé zadní Ëásti se vyhnête použití doëasných snímatelných náhrad (pokud pacient souhlasí). Ideální je põímé mêkké podložení. V nejlepším põípadê nebude nutné provést ošetõení tkánê. Místo toho vyëkejte 3 týdny a poté prove te põímé podložení pomocí mêkkého podkládacího materiálu GC Tissue Conditioner nebo GC Reline Soft. Po 3 týdnech prove te tvrdé podložení pomocí GC Reline.

7 GC Reline range GC Reline Soft & GC Reline Extra Soft DoËasné mêkké silikonové materiály pro podkládání k okamžitému použití Klasické indikace jako citlivá sliznice, otlaky, ostré nebo kostnaté alveolární výbêžky a podsekõiviny si vyžadují zvláštní pozornost. Proto vám GC nabízí dva výrobky: GC Reline Soft a GC Reline Extra Soft. Podrobnosti obou systémû: Vinyl polysiloxanové materiály v kartuších umožñují snadné põímé dávkování. Povrch materiálu zûstává stále hladký a Ëistý. UrËeno pro ambulantní i laboratorní podkládání. Více o GC Reline Extra Soft Díky své mimoõádnê jemné konzistenci napomáhá zhojení ran. Normalizuje podráždênou tkáñ do doby, než zhotovíte novou náhradu, podložení nebo rebazi. Více o GC Reline Soft Napomáhá kompenzovat resorpëní procesy. Je odolný: pûsobí jako podložka mezi zubní náhradou a ústní tkání k tlumení žvýkacího tlaku a õešení anatomických potíží. Klinické zkoušky navíc prokázaly skvêlé vlastnosti GC Reline Soft a Extra Soft, pokud jde o náhrady nesené implantáty. v prûbêhu Ëasu zûstává pružný, a zaruëuje tak dokonale padnoucí náhradu! GC Reline Moderní materiál pro tvrdé podložení náhrady v ordinaci Zõetelné potíže jako špatnê padnoucí náhrada bez poranêní tkánê si zaslouží jasné a jednoduché õešení. A põesnê takové nabízí GC Reline. Podrobnêjší informace: Bez obsahu metyl metakrylátu - žádný nepõíjemný zápach, nižší riziko vzniku alergií. Tuhne põi maximální teplotê 40 C, takže nedráždí sliznici. VýjimeËná konzistence zaruëuje dokonale padnoucí anatomický tvar. Neuvêõitelnê põesný s minimálním rizikem deformace põi odstrañování. Dr. J. P. Capet, Francie Pacienti tráví ménê Ëasu v ordinaci, protože s dokonëováním a leštêním mûžete zaëít již 5,5 minuty po namíchání. Dobrá põilnavost GC Reline k bázi náhrady. Vhodný pro ambulantní i laboratorní postupy. nabízí výjimeënou konzistenci, díky níž náhrada dokonale padne!

8 GC Tissue Conditioner Balení g prášku 90 g (101 ml) tekutiny 15 ml ochranného Ëinidla Plastová špachtle Gumový mísící kelímek StõíkaËka k dávkování tekutiny Odmêrka na prášek ŠtêteËek Ë. 7 Doplñkové balení 90 g prášku 90 g (101 ml) tekutiny 15 ml ochranného Ëinidla GC Reline Extra Soft & GC Reline Soft Úvodní balení Kartuše s 62 g (48 ml) typu Soft nebo 56 g (48 ml) typu Extra Soft 6 univerzálních mísících koncovek II, velikost L (modrá) 12 g (13 ml) Reline Primer Modifikátory A & B po 9 ml Hrot k oõezání DokonËovací kotouë Põíslušenství: štêteëek Ë. 7, plastová špachtle, mísící podložka, houba, plastová špachtle Ë. 1, plastový kufõík Doplñkové balení Kartuše 62 g (48 ml) Reline Soft Kartuše 56 g (48 ml) Reline Extra Soft 12 g (13 ml) Reline Primer Modifikátor Reline, balení 1-1, A & B po 10 g (9 ml), mísící podložka (Ë. 15) a houba Hrot k oõezání Reline, 3 ks DokonËovací kotouë Reline, 12 ks DávkovaË k zásobníku II, 1 ks Univerzální mísící koncovky II, velikost L (modrá), 60 ks GC Reline Standardní balení 80 g prášku 50 ml (50 g) tekutiny 15 g bondovacího Ëinidla Mísící kelímek Odmêrka na prášek Odmêrka na tekutinu Doplñkové balení 80 g prášku 50 ml (50 g) tekutiny 15 g bondovacího Ëinidla Reference: JAGGER D C, HARRISON A. Complete dentures: The soft option: An update for general dental practice. Br Dent J 1997; 182: GC EUROPE N.V. Head Office Interleuvenlaan 13 B Leuven Tel Fax info@gceurope.com GC EUROPE N.V. GC EEO - Czech Republic V Olπinách 82 CZ Prague 10 Tel Fax czech@eeo.gceurope.com z O LF CZ /08

Nyní zvládnete vyõešit všechny úkoly. Krása v. Ëervené & bílé. GC Initial IQ Lustre Pastes NF. od GC, univerzální 3D dobarvovací keramika

Nyní zvládnete vyõešit všechny úkoly. Krása v. Ëervené & bílé. GC Initial IQ Lustre Pastes NF. od GC, univerzální 3D dobarvovací keramika Nyní zvládnete vyõešit všechny úkoly Krása v Ëervené & bílé GC IQ Lustre Pastes NF od GC, univerzální 3D dobarvovací keramika Zvládnête všechny své úkoly s od GC Lustre Pastes NF od GC, jedineëná 3D dobarvovací

Více

Aadva Lab Scan. od GC Ohromující põesnost skenování rychlostí svêtla. Digitální technologie je snadnêjší se špiëkovým laboratorním skenerem od GC

Aadva Lab Scan. od GC Ohromující põesnost skenování rychlostí svêtla. Digitální technologie je snadnêjší se špiëkovým laboratorním skenerem od GC Aadva Lab Scan od GC Ohromující põesnost skenování rychlostí svêtla Digitální technologie je snadnêjší se špiëkovým laboratorním skenerem od GC Digitální stomatologie je kolem nás už nêkolik let a mnoho

Více

Systém Pentamix Váš nový pomocník pro otiskování

Systém Pentamix Váš nový pomocník pro otiskování Pentamix Systém Pentamix Automatický mísicí systém pro otiskovací hmoty Impregum Penta Soft Impregum Penta DuoSoft Impregum Penta Permadyne Penta Express Penta Express Penta Quick Váš nový pomocník pro

Více

Volba. automaticky. FujiCEM & Automix od GC. je na Vás: nebo ruënê.

Volba. automaticky. FujiCEM & Automix od GC. je na Vás: nebo ruënê. Volba je na Vás: automaticky nebo ruënê. FujiCEM & Automix od GC. Pryskyõicí modifikovanÿ skloionomerní tmelící cement od GC byl technicky vylepπen za úëelem jednoduππího zpracování. Po sedmi letech na

Více

Stomaflex Kondenzační silikonová otiskovací hmota s velmi vysokou viskozitou, typu Putty

Stomaflex Kondenzační silikonová otiskovací hmota s velmi vysokou viskozitou, typu Putty Otiskovací materiály Stomaflex Putty 20 Stomaflex Light 20 Gel Catalyst 20 Stomaflex Liquid Catalyst 20 Stomaflex Pasta 20 Siloflex Plus Putty 21 Siloflex Plus Light 21 Siloflex Plus Catalyst 21 Elastic

Více

V životě jsou to jen maličkosti.

V životě jsou to jen maličkosti. 3M ESPE Stabilizace zubních náhrad V životě jsou to jen maličkosti. 1 Průvodce dlouhodobou stabilizací zubní protézy. Obsah Důsledky používání zubní protézy... 4 5 Možnosti stabilizace Vaší protézy...6

Více

Dokonalá. presnos. pre maximálny. komfort. ŠpiËkové rebazaëné materiály od GC: pre individualizovanú implantológiu a snímate né náhrady.

Dokonalá. presnos. pre maximálny. komfort. ŠpiËkové rebazaëné materiály od GC: pre individualizovanú implantológiu a snímate né náhrady. Dokonalá presnos pre maximálny komfort. ŠpiËkové rebazaëné materiály od GC: pre individualizovanú implantológiu a snímate né náhrady. Zoznámte sa so sortimentom GC Reline Pri tak širokom výbere rebazaëných

Více

Stabilizace snímatelné zubní náhrady pomocí systému miniimplantátů. V životě jsou to jen maličkosti.

Stabilizace snímatelné zubní náhrady pomocí systému miniimplantátů. V životě jsou to jen maličkosti. Stabilizace snímatelné zubní náhrady pomocí systému miniimplantátů V životě jsou to jen maličkosti. 1 Průvodce dlouhodobou stabilizací zubní protézy. Obsah Důsledky ztráty zubů.... 4 5 Možnosti stabilizace

Více

Minimálně invazivní stabilizace náhrad

Minimálně invazivní stabilizace náhrad Řešení pro bezzubá ústa 3M ESPE MDI Dentální miniimplantáty Minimálně invazivní stabilizace náhrad Inspirováni spokojeností pacienta Minimálně invazivní vysoce ziskové Vaši pacienti získají sebedůvěru

Více

V životě jsou to jen maličkosti.

V životě jsou to jen maličkosti. 3M ESPE Stabilizace zubních náhrad 3M Česko, spol. s r.o. V Parku 2343/24 148 00 Praha 4 E-Mail: 3MCesko@3M.cz Internet: www.3mespe.cz Pro více informací navštivte www.3mespe.cz 3M a ESPE jsou registrované

Více

Vinylsiloxanéterová otiskovací hmota dle ISO 4823

Vinylsiloxanéterová otiskovací hmota dle ISO 4823 soft soft Light Light POPIS VÝROBKU Vinylsiloxanéterová otiskovací hmota dle ISO 4823 Výrobky jsou adičně tuhnoucí, elastomerické otiskovací hmoty typu vinylpolisiloxan a polyéter. Jsou charakteristické

Více

převzato

převzato Úspěšnost implantací Autor: Jana Bellanová, Kateřina Horáčková Dentální implantáty Dnešní moderní zubní lékařství může pacientovi nabídnout různé možnost ošetření. Všem známé snímací zubní protézy se netěší

Více

Obnovení põirozené krásy.

Obnovení põirozené krásy. Obnovení põirozené krásy. Díky lithium disilikátu Vytvoõte vašemu pacientovi trvale krásný úsmêv Vynikající pevnost Objevte Initial LiSi, keramický systém, který je spojením krásy a síly Next Level STRENGTH

Více

Moderní systém náhrady zubů. Informace pro pacienty

Moderní systém náhrady zubů. Informace pro pacienty Moderní systém náhrady zubů Informace pro pacienty Krásné zuby po celý život Vedle životně důležité funkce žvýkání a kousání jsou zuby předpokladem pro dobrou výslovnost a přirozený úsměv. Všichni víme,

Více

ZX-27 Protetický systém skleněných pilířů

ZX-27 Protetický systém skleněných pilířů 1 ZX-27 Protetický systém skleněných pilířů Stomatoprotetická metoda dalšího tisíciletí a obrovský pokrok ve stomatoprotetice jako možný nástroj a nová alternativa pro pokrokově myslící stomatology a zubní

Více

STOMATOLOGIE ENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK CENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK STOMATOLOGIE

STOMATOLOGIE ENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK CENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK STOMATOLOGIE ENÍK TOMATOLOGIE 2013 Vážení klienti, připravili jsme pro Vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných na naší klinice. Podrobnější informace Vám o cenách poskytne ošetřující zubní lékař nebo

Více

UNIKÁTNÍ KOMBINACE CHLORHEXIDINU A FARMACEUTICKÝCH BYLINEK BEZ ALKOHOLU

UNIKÁTNÍ KOMBINACE CHLORHEXIDINU A FARMACEUTICKÝCH BYLINEK BEZ ALKOHOLU UNIKÁTNÍ KOMBINACE CHLORHEXIDINU A FARMACEUTICKÝCH BYLINEK CHLORHEXIDIN Široká škála antibakteriálního působení, stejně jako schopnost být absorbováno do zubní tkáně a sliznice dutiny ústní a postupně

Více

Zubní ordinace Dr. M. Kosteniuk. Ceník zubní péče pro pacienty

Zubní ordinace Dr. M. Kosteniuk. Ceník zubní péče pro pacienty Zubní ordinace Dr. M. Kosteniuk Ceník zubní péče pro pacienty Prohlídky a vyšetření: Vstupní prohlídka (komplexní vyšetření zubů a dásní, včetně zhotovení RTG a vytvoření plánu terapie) První/ druhá prohlídka

Více

Ceník stomatologických výrobků

Ceník stomatologických výrobků 62857 Duceralloy C 1 g 30,0 Kč Kov počítán paušálně 3g na 1 člen Kov počítán paušálně 4g na člen u implantátů Kov počítán paušálně 5g u celokovových mezičlenů 60001 Mistrovský dělený model (účtováno ve

Více

Pacient pojištěný. Kód Text kódu. Ceník nejčastěji používaných výkonů Platnost od

Pacient pojištěný. Kód Text kódu. Ceník nejčastěji používaných výkonů Platnost od ne 00900. Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce 0 968 00901. Vyšetření a ošetření registrovaného pacienta-1.roční prohlídka 0 968 00902. Opakované vyšetření a ošetření v rámci preventivní

Více

Ceník nejčastěji používaných výkonů Platnost od Pacient pojištěný. Pacient nepojištěný. Kód Text kódu

Ceník nejčastěji používaných výkonů Platnost od Pacient pojištěný. Pacient nepojištěný. Kód Text kódu 00900. Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce 0 1 152 00901. Vyšetření a ošetření registrovaného pacienta-1.roční prohlídka 0 1 104 00902. Opakované vyšetření a ošetření v rámci preventivní

Více

Ceník platný od 1.10.2010

Ceník platný od 1.10.2010 Ceník platný od 1.10.2010 www.tisdent.cz Kovy + konstrukce 60065 Klodan 23,- 60068 Wiron99 15,- 60078 Remanium CD 20,- 63057 Titan (čistý, grade 2) 50,- 60151 NPG 52,- 60300 Litá výztuž 270,- 60305 Účet

Více

G- nial od GC Univerzální výplñový materiál pro zhotovení põímých

G- nial od GC Univerzální výplñový materiál pro zhotovení põímých G- nial od GC Univerzální výplñový materiál pro zhotovení põímých neviditelných výplní. Põedstavuje systém výbêru odstínû v závislosti na vêku. Vytvoõte svêt -motion s G- nial od GC Pátrání je u konce.

Více

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown KRÁSNÉ KORUNKY BĚHEM JEDNÉ NÁVŠTĚVY MyCrown je kompletní ordinační CAD/CAM systém umožňující realizaci korunek a další protetiky během jedné návštěvy

Více

Co byste měli vědět o čištění zubů

Co byste měli vědět o čištění zubů Co byste měli vědět o čištění zubů Jaký je správný způsob čištění zubů? Čistěte si zuby nejméně 2 minuty, tzn. 30 vteřin každý kvadrant úst každé ráno a večer. Opřete kartáček o zuby tak, aby kónické štětinky

Více

Ordinace. speciální. podzim zima platí od do sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Restorative Dentistry Guides

Ordinace. speciální. podzim zima platí od do sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Restorative Dentistry Guides Ordinace podzim zima 2016 speciální nabídka platí od 1. 9. do 31. 12. 2016 GC Restorative Dentistry Guides sledujte nás na facebook.com/gceurope 2 KOMPOZITY & BONDING Univerzální, výplňový kompozitní rentgenkontrastní

Více

Kód Text kódu Pojištěný Nepojištěný 900. Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce 0,00 Kč 798,00 Kč 00901. Vyšetření a ošetření

Kód Text kódu Pojištěný Nepojištěný 900. Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce 0,00 Kč 798,00 Kč 00901. Vyšetření a ošetření Kód Text kódu Pojištěný Nepojištěný 900. Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce 0,00 Kč 798,00 Kč 00901. Vyšetření a ošetření registrovaného pac. - 1. roční prohlídka 0,00 Kč 798,00

Více

Preparace kavity V. třídy

Preparace kavity V. třídy Preparace kavity V. třídy Charakteristika kavit Kazy krčkové cervikální (krčková) třetina zubní korunky vestibulárně nebo orálně. Anatomická x klinická korunka Anatomická x klinická korunka Anatomická

Více

Modelové a formovací hmoty

Modelové a formovací hmoty Modelové a formovací hmoty Silikan 38 Silikan Universal 38 Silisan N 38 Gloria Special 38 Alabastrová Sádra 39 Mramorit Blue 39 Mramorit 39 Efektor 39 Convertin Hart 40 Ceradent 41 Tessex Al 41 Tessex

Více

Protetické minimum pro DH. 1

Protetické minimum pro DH. 1 Protetické minimum pro DH lenka.roubalikova@tiscali.cz 1 Funkce chrupu Příjem potravy Rozmělňování potgravy Fonace Estetika psychologické aspekty lenka.roubalikova@tiscali.cz 2 Škody plynoucí ze ztrát

Více

Zhermack sortiment. Česká republika zmack comp. hurrimix automatický míchací přístroj na alginátové a sádrové hmoty

Zhermack sortiment. Česká republika zmack comp. hurrimix automatický míchací přístroj na alginátové a sádrové hmoty 10-12.10.2013 Zhermack sortiment hurrimix automatický míchací přístroj na alginátové a sádrové hmoty Online demo: zhermack.com/ Hurrimix/Hurrimix.kl Česká republika hydrorise zmack comp hydrogum 5 zeta

Více

Tkáňový hydrogelový osmotický expander OSMED

Tkáňový hydrogelový osmotický expander OSMED Tkáňový hydrogelový osmotický expander OSMED Tkáňová expanze... Samorozpínání na základě osmotického principu Absorbování tělních tekutin a konsistentní růst Zvětšující se objem expanderu stimuluje měkkou

Více

Obnovení põirozené krásy. Díky lithium disilikátu

Obnovení põirozené krásy. Díky lithium disilikátu Obnovení põirozené krásy. Díky lithium disilikátu GC Initial LiSi Press RevoluËní presovací keramika Põedstavte si presovací keramiku, která põekonává všechny existující materiály. Põedstavte si presovací

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

Forenzní stomatologie. doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc. Ústav soudního lékařství a toxikologie 1. LF UK a VFN v Praze

Forenzní stomatologie. doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc. Ústav soudního lékařství a toxikologie 1. LF UK a VFN v Praze Forenzní stomatologie doc. MUDr. Alexander Pilin, CSc. Ústav soudního lékařství a toxikologie 1. LF UK a VFN v Praze PČR Vyšetřování trestných činů Forenzní vědy Státní zástupce Forenzní stomatologie Trestní

Více

METAPEX Kalcium hydroxid s iodoformem

METAPEX Kalcium hydroxid s iodoformem METAPEX Kalcium hydroxid s iodoformem Aplikace exponovaná pulpa při překrývání pulpy a pulpotomii průsak kanálků apexifikace formace tvrdotkáňové bariéry výplňový materiál pro kořenové kanálky po příprave

Více

Zubní laboratoř Ceník

Zubní laboratoř Ceník Zubní laboratoř Ceník Kontakt: Maxi DENTAL s.r.o Žerotínova 895/5a 690 02 Břeclav IČ: 29281377, DIČ : CZ29281377 č.účtu: 2287959399/0800 web: www.maxidental.cz e-mail: laborator@maxidental.cz mob: +420

Více

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz

Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky. www.tork.cz Volba nové generace. Tork hliníkové zásobníky www.tork.cz Protože moderní toaleta si zaslouží luxus. Tork představuje řadu luxusních hliníkových zásobníků určenou pro toalety s potřebou maximální hygieny

Více

Estetika se vrací. ke své podstatê. Essentia. od GC. Klinický prûvodce. Prof. Marleen Peumans a Dr. Javier Tapia Guadix

Estetika se vrací. ke své podstatê. Essentia. od GC. Klinický prûvodce. Prof. Marleen Peumans a Dr. Javier Tapia Guadix Estetika se vrací ke své podstatê Essentia od GC Klinický prûvodce Prof. Marleen Peumans a Dr. Javier Tapia Guadix Prof. Marco Ferrari Dr. Jason Smithson Prof. Joseph Sabbagh Dr. Lucile Dahan VykroËte

Více

Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component

Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component 1 Popis výrobku 1.1 Implantáty CONELOG SCREW-LINE Implantáty CONELOG SCREW-LINE jsou enoseální implantáty

Více

AMBULANTNÍ STOMATOLOGICKÉ ZAŘÍZENÍ SOUHRNNÉ ÚDAJE

AMBULANTNÍ STOMATOLOGICKÉ ZAŘÍZENÍ SOUHRNNÉ ÚDAJE IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 7 5 0 0 0 0 Číslo smlouvy 3 H 6 1 S 7 5 0 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-02 / 8.10.10 / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky

3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky 3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky 1. 9. 30. 11. 2015 Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace, přehlednější struktura. Novinka Imprint 4 Imprint 4 k dostání

Více

NOVÁ ÉRA OTISKOVANÍ PRÁVĚ ZAČÍNÁ Přesnost a pohodlí automatického otiskování pro každého.

NOVÁ ÉRA OTISKOVANÍ PRÁVĚ ZAČÍNÁ Přesnost a pohodlí automatického otiskování pro každého. NOVÁ ÉRA OTISKOVANÍ PRÁVĚ ZAČÍNÁ Přesnost a pohodlí automatického otiskování pro každého. Pentamix 3 slaví letos své druhé narozeniny. Oslavte je s námi a získejte zdarma prodlouženou záruku pro svůj Pentamix

Více

Průvodce kompletní zubní péčí

Průvodce kompletní zubní péčí Svěží dech Ochrana dásní Zdravé a čisté zuby Ochrana měkkých tkání Ochrana Prevence Zdraví Průvodce kompletní zubní péčí pro psy a kočky Váš partner v dentální hygieně domácích mazlíčků Zubní hygiena je

Více

Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát. Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika.

Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát. Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika. Pacientská brožura Straumann PURE Keramický implantát Více než implantát v barvě zubu. Dokonale přirozená estetika. Více než nejnovejší technologie. Dlouhodobá spokojenost. Zubní implantát je dnes první

Více

VIII. KLIMATICKÉ POSTUPY A.

VIII. KLIMATICKÉ POSTUPY A. sekcí a každou z nich polymerovat samostatně. 3. Nízká intenzita polymeračního světla způsobí pokles adheze. Respektujte doporučenou dobu užívání lampy a kontrolujte čistotu konce světlovodu. Je účelné

Více

GINGIVAMOLL GINGIVAMOLL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ:

GINGIVAMOLL GINGIVAMOLL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ: GINGIVAMOLL Gingivální retrakce a odhalení kořenů jsou často nechtěným důsledkem léčby parodontálních kapes kyretážním chirurgickým zákrokem. Pacienti poté trpí estetickými, ale i fonetickými problémy.

Více

ciální abídka Speciální nabídka Ordinace jaro léto 2014 Platí od 1. 5. do 31. 8. 2014 sledujte nás na facebook.com/gceurope

ciální abídka Speciální nabídka Ordinace jaro léto 2014 Platí od 1. 5. do 31. 8. 2014 sledujte nás na facebook.com/gceurope ciální Speciální nabídka abídka Ordinace jaro léto 2014 Platí od 1. 5. do 31. 8. 2014 GC Restorative Dentistry Guides sledujte nás na facebook.com/gceurope Nový rozměr ve výplňové stomatologii EQUIA je

Více

Přesnost materiálu Impregum pro jednofázovou techniku a techniku dvojího míchání

Přesnost materiálu Impregum pro jednofázovou techniku a techniku dvojího míchání Přesnost materiálu Impregum pro jednofázovou techniku a techniku dvojího míchání Impregum Penta Soft Impregum Penta DuoSoft Nová generace polyéterových materiálů pro přesné otiskování 3M TM ESPE TM Impregum

Více

Příjemné dvacítky. po celé léto. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 17. 6. 16. 8.

Příjemné dvacítky. po celé léto. Speciální nabídky. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě 17. 6. 16. 8. 3M ESPE - světově nejinovativnější dentální firma již osmý rok v řadě Speciální nabídky 17. 6. 16. 8. 2013 Příjemné dvacítky po celé léto Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější

Více

Udêlejte zmênu. ZaËnête pracovat s naším nejpevnêjším injekëním výplñovým materiálem. G- nial Universal Injectable

Udêlejte zmênu. ZaËnête pracovat s naším nejpevnêjším injekëním výplñovým materiálem. G- nial Universal Injectable Udêlejte zmênu ZaËnête pracovat s naším nejpevnêjším injekëním výplñovým materiálem G- nial Universal Injectable Vítejte v budoucnosti G- nial Universal Injectable je põedurëen k tomu, stát se novým prûkopníkem

Více

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM

KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM KOMPLETNÍ DESINFEKČNÍ PROGRAM NÁZEV KÓD OBSAH POPIS CENA vč. DPH 1625569FG 150 ml lahvička 190 Kč 1625773_L3 1 L láhev 899 Kč 1625778_L3 2,5 L kanystr 2 055 Kč 1625783_L3 5 L kanystr 3 548 Kč + MICRO 10+

Více

MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA

MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA BLOND BEZ OBAV méně objemu 2 větší účinnost * * Na jedno zesvětlení vám postačí pouze 7 ml, u většiny konkurenčních produktů spotřebujete 15 ml na jedno zesvětlení MULTIPHLEX

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

Icon inovativní léčba zubního kazu bez vrtání

Icon inovativní léčba zubního kazu bez vrtání Icon inovativní léčba zubního kazu bez vrtání Naše priorita: Zachování zdravé tvrdé tkáně! Vstupte do nové éry dentální léčby. Od této chvíle máte příležitost zastavit zubní kaz včas s naprosto novou a

Více

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava)

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava) Výplňové materiály 1 SUPER-COR 1.2 OPTICOR FLOW 1.3 EVICROL 1.3 RETENSIN PLUS 1.4 ADHESOR 1.5 ADHESOR FINE 1.5 ADHESOR CARBOFINE 1.5 KAVITAN LC 1.6 KAVITAN PRO 1.6 KAVITAN PLUS 1.7 KAVITAN CEM 1.7 CARYOSAN

Více

Implantáty o průměru 3,3 mm Tyto implantáty nelze použít s úhlovými abutmenty v oblasti molárů.

Implantáty o průměru 3,3 mm Tyto implantáty nelze použít s úhlovými abutmenty v oblasti molárů. Návod k použití pro Implantační systém CAMLOG s vnitřním spojením Tube-in- Tube Instruction manual for the Camlog implant systém Tube in Tube connection 1 Popis výrobku CAMLOG SCREW-LINE a ROOT-LINE jsou

Více

VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR

VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR TEOTEMA CREME COLOR 100 ml Kompletní barvící systém pro zajištění potřeb kadeřnických salónů. Ochranné složení s vyspělou technologií a s bohatou krémovou

Více

Focus Edition od GC. Fosfátové. zatmelovací. hmoty pro výrobu. korunek a mûstkû

Focus Edition od GC. Fosfátové. zatmelovací. hmoty pro výrobu. korunek a mûstkû Focus Edition od GC Fosfátové zatmelovací hmoty pro výrobu korunek a mûstkû Obsah Úvod 3 Pokyny pro optimální použití fosfátových zatmelovacích hmot põi výrobê korunek a mûstkû 5 1 Preparace põed zatmelováním

Více

Putty Jednodu e stisknûte tlaãítko. Express TM Penta TM Putty & Ultra-Light Body. Vinyl polysiloxanov otiskovací materiál (A-silikon)

Putty Jednodu e stisknûte tlaãítko. Express TM Penta TM Putty & Ultra-Light Body. Vinyl polysiloxanov otiskovací materiál (A-silikon) Putty Jednodu e stisknûte tlaãítko Express TM Penta TM Putty & Ultra-Light Body Vinyl polysiloxanov otiskovací materiál (A-silikon) Je ãas zanechat ruãního míchání Vynikající kvalita: Pravidelné dosahování

Více

3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky 1. 9. 30. 11. 2015

3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky 1. 9. 30. 11. 2015 3M Oral Care Solutions Division Speciální nabídky 1. 9. 30. 11. 2015 Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace, přehlednější struktura. Novinka Imprint 4 Imprint 4 k dostání

Více

Speciální nabídka. Ordinace podzim zima 2014. Platí od 1. 9. do 31. 12. 2014. sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Restorative Dentistry Guides

Speciální nabídka. Ordinace podzim zima 2014. Platí od 1. 9. do 31. 12. 2014. sledujte nás na facebook.com/gceurope. GC Restorative Dentistry Guides Speciální nabídka Ordinace podzim zima 2014 Platí od 1. 9. do 31. 12. 2014. GC Restorative Dentistry Guides sledujte nás na facebook.com/gceurope Bond G-ænial Flo & Universal Flo Univerzální výplňový materiál

Více

TECHNICKÝ LIST Vystaven: 11/01/06 Poslední revize: 03/09/12

TECHNICKÝ LIST Vystaven: 11/01/06 Poslední revize: 03/09/12 VÝROBEK BALENÍ Reference SAP Chemická kotva Vinylester Ceys Kartuše 300 ml 42901620 Popis Dvousložková chemická kotva na bázi vinylesterové pryskyřice bez styrenu a ftalátů, s katalyzátorem. Výrobek se

Více

12017 české vydání. international magazine of oral implantology. Výzkum Implantát v místě horního laterálního řezáku

12017 české vydání. international magazine of oral implantology. Výzkum Implantát v místě horního laterálního řezáku Ročník 1 Vydání 1/2017 implants international magazine of oral implantology 12017 české vydání Výzkum Implantát v místě horního laterálního řezáku Zkušenosti s technikou kostní piezochirurgie po 15 letech

Více

Ultragranitové a ultrametalové dřezy

Ultragranitové a ultrametalové dřezy Ultragranitové a ultrametalové dřezy Ultragranit a ultrametal se skládá z vysoce kvalitních přírodních surovin žuly a acrylu. Speciální vlastnosti tohoto materiálu dělají dřez odolný proti: Nárazu, poškrábání,

Více

Platné od do

Platné od do Speciální nabídky Vánoce Platné od 24. 10. 2012 do 31. 12. 2012 * Navštivte naše internetové stránky www.3mespe.cz - komplexnější informace, přehlednější struktura Adstringentní retrakční pasta Gingivální

Více

BIS-SILANE 2-složkový porcelánový primer

BIS-SILANE 2-složkový porcelánový primer Bisco 0459 BIS-SILANE 2-složkový porcelánový primer Návod na použítí IN-151R6 Rev. 9/16 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Rd. Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 847-534-6000 1-800-247-3368 BIS-SILANE * 2-složkový

Více

Dokumentace pro informovaný souhlas klienta před extrakcí zubu(ů)

Dokumentace pro informovaný souhlas klienta před extrakcí zubu(ů) Dokumentace pro informovaný souhlas klienta před extrakcí zubu(ů) Zdravotnické zařízení:, Lomená 574/17, Havířov 3 Ošetřující lékař: Vážení klienti, vážení rodiče, na základě posouzení mnoha faktorů dospěl

Více

Dr. Ihde Dental. BOI Bezvadná Okamžitá Implantace. www.boi.ch

Dr. Ihde Dental. BOI Bezvadná Okamžitá Implantace. www.boi.ch Dr. Ihde Dental BOI Bezvadná Okamžitá Implantace www.boi.ch Implantáty pro okamžité zatížení: BOI Úvodem Naše zuby nejsou jen nástrojem pro příjem potravy, ale jsou také důležitou součástí našeho vzhledu

Více

Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení.

Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení. STOMATOLOGIE CENÍK Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení. Podrobnější informace o cenách vám poskytne ošetřující zubní

Více

Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat

Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat Přední pozice ve 3D dentálních zobrazovacích systémech Možnost chirurgického plánování a precizní ortodontická analýza prostřednictvím jedinečného 3D zobrazovacího systému i-cat Chirurgické předpoklady:

Více

Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení.

Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení. STOMATOLOGIE CENÍK Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení. Podrobnější informace o cenách vám poskytne ošetřující zubní

Více

NEMOA CAST - rigidní (tuhá) fixace končetin (náhrada klasické sádry) Test komprese (kgf/10,1 cm)

NEMOA CAST - rigidní (tuhá) fixace končetin (náhrada klasické sádry) Test komprese (kgf/10,1 cm) NEMOA CAST - rigidní (tuhá) fixace končetin (náhrada klasické sádry) NEMOA CAST je ortopedická bandáž zhotovená ze 100% polyesterového vlákna, což zajišťuje vysokou trvanlivost, lze ji snadno formovat

Více

PRIME&BOND NT Dentální adhezívum na bázi Nano-Technologie

PRIME&BOND NT Dentální adhezívum na bázi Nano-Technologie Návod k použití PRIME&BOND NT Dentální adhezívum na bázi Nano-Technologie Prime&Bond NT je univerzální adhezivní prostředek spojující účinek primeru i bondu, vážící kompozitní a kompomerní materiály k

Více

Geistlich Bio-Gide Shape Předtvarovaná dvouvrstvá vstřebatelná membrána pro tkáňovou regeneraci

Geistlich Bio-Gide Shape Předtvarovaná dvouvrstvá vstřebatelná membrána pro tkáňovou regeneraci Česky Geistlich Bio-Gide Shape Předtvarovaná dvouvrstvá vstřebatelná membrána pro tkáňovou regeneraci Složení Geistlich Bio-Gide Shape je kolagenová membrána získaná standardizovaným řízeným výrobním procesem.

Více

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů.

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Na adrese oop.cz@mmm.com, nebo telefonicky na: +420 261 380 111 Nebo navštivte náš web: www.3m.cz/oopp,

Více

Prostor pro měkké tkáně

Prostor pro měkké tkáně Prostor pro měkké tkáně Prostor pro měkké tkáně V implantologii je pro dosažení dokonalého estetického výsledku protetické rehabilitace jedním z nejdůležitějších aspektů možnost komplexního managementu

Více

Zubní laboratoř Ceník

Zubní laboratoř Ceník Zubní laboratoř Ceník Kontakt: Maxi DENTAL s.r.o Žerotínova 895/5a 690 02 Břeclav IČ: 29281377, DIČ : CZ29281377 č. účtu: 2287959399/0800 web: www.maxidental.cz e-mail: laborator@maxidental.cz mob: +420

Více

Aquasil Přesná otiskovací hmota na bázi kvadrofunkčního hydrofilního siloxanu

Aquasil Přesná otiskovací hmota na bázi kvadrofunkčního hydrofilního siloxanu Přesná otiskovací hmota na bázi kvadrofunkčního hydrofilního siloxanu ----------------------- Další údaje a podrobnější informace o různých otiskovacích technikách najdete v návodu k použití v kapitole

Více

Jaký. výplñový materiál? Prûvodce výbêrem a používáním skloionomerních výplñových materiálû od GC.

Jaký. výplñový materiál? Prûvodce výbêrem a používáním skloionomerních výplñových materiálû od GC. Jaký výplñový materiál? Prûvodce výbêrem a používáním skloionomerních výplñových materiálû od GC. Prûvodce výbêrem a používáním skloionomerní technologie od GC. Výplñové materiály, které jsou v souëasné

Více

Opar? Efektivní léčba po celou noc

Opar? Efektivní léčba po celou noc Opar? Efektivní léčba po celou noc Nic Vás nezastaví Proč jsou náplasti na opary COMPEED TOTAL CARE TM tak účinné? Náplasti na opary COMPEED TOTAL CARE používají k léčbě oparu odlišný přístup než antivirotické

Více

Krásný úsměv po celý život. Informace pro pacienty

Krásný úsměv po celý život. Informace pro pacienty Krásný úsměv po celý život Informace pro pacienty Na krásný úsměv není nikdy pozdě. Krásné zuby po celý život Všichni víme, jak je důležité, aby náš chrup byl plně funkční a estetický. Během života dochází

Více

Rozsáhlý defekt chrupu a jeho rekonstrukce pomocí implantátů. Kazuistika

Rozsáhlý defekt chrupu a jeho rekonstrukce pomocí implantátů. Kazuistika . Kazuistika Mounajjed Radek, MUDr., D.D.S, Ph.D*, Macho Jiří, zubní technik** Protetické řešení ztráty zubů u mladých pacientů následkem genetické anomálie nebo traumatické poranění je vždy velkou výzvou

Více

Speciální nabídka od do

Speciální nabídka od do OCHRANNÉ OBALY NA SENZORY Ochranné obaly na senzory. elikost: 4,5 20 cm, 3,8 10 cm Balení: 500 ks Kód: 016-2-045 016-2-069 490 Kč OCHRANNÉ BARIÉRY Obaly pro digitální senzory. Chrání senzor před slinami

Více

Dokonalé zatékavé vlastnosti Vynikající marginální čitelnost Pohodlná aplikace - rychlejší otisky

Dokonalé zatékavé vlastnosti Vynikající marginální čitelnost Pohodlná aplikace - rychlejší otisky Dokonalé zatékavé vlastnosti Vynikající marginální čitelnost Pohodlná aplikace - rychlejší otisky Dokonale zatékavé vlastnosti přesně tam, kde je potřeba v ústech. Tekuté či korekturní polyvinylsiloxanové

Více

Vize põístupu. k õízení vzniku zubního kazu. v 21. století

Vize põístupu. k õízení vzniku zubního kazu. v 21. století Vize põístupu k õízení vzniku zubního kazu v 21. století Minimální intervence Zubní kaz je infekëní onemocnêní vyžadující náchylného hostitele a põítomnost bakterií kariogenního plaku, které podporuje

Více

Kolekce LASHFOOD produktů od JB COSMETICS

Kolekce LASHFOOD produktů od JB COSMETICS Kolekce LASHFOOD produktů od JB COSMETICS Nejnovější divize firmy JB Cosmetics (USA) LASHFOOD představuje řadu 100% přírodních kondicionérů pro růst delších, tmavších a silnějších řas (či obočí). Díky

Více

Ceník laboratoře PREISDENT s.r.o. platný od , Liberecká 59, Jablonec nad Nisou, 46601

Ceník laboratoře PREISDENT s.r.o. platný od , Liberecká 59, Jablonec nad Nisou, 46601 Ceník laboratoře PREISDENT s.r.o. platný od 1.7.2018, Liberecká 59, Jablonec nad Nisou, 46601 Kontakt: Tel: 483 313 378 E-mail: apreislerova@centrum.cz Web: preisdent-laborator.cz KOVY A MATERIÁLY 60065

Více

Zajištění přesné konstrukce při zhotovování hybridních náhrad nesených implantáty. Carlo Borromeo Gualtiero Mandelli

Zajištění přesné konstrukce při zhotovování hybridních náhrad nesených implantáty. Carlo Borromeo Gualtiero Mandelli Zajištění přesné konstrukce při zhotovování hybridních náhrad nesených implantáty Carlo Borromeo Gualtiero Mandelli V současnosti jsou stále více využívány náhrady nesené implantáty snímatelné náhrady

Více

3M Oral Care Solutions Division. Otiskování. Imprint 4 Express XT Impregum Monophase

3M Oral Care Solutions Division. Otiskování. Imprint 4 Express XT Impregum Monophase 3M Oral Care Solutions Division Otiskování Imprint 4 Express XT Impregum Monophase Imprint 4 A-silikonová otiskovací hmota pro automatické míchání S otiskovací hmotou Imprint 4 získáváte produkt pro mimořádně

Více

Maximální výkon proti bakteriím a virům

Maximální výkon proti bakteriím a virům Maximální výkon proti bakteriím a virům Síla ozónu pro vaše pacienty Využijte sílu přístroje Prozone S novým generátorem ozónu Prozone od společnosti W&H objevíte netušené možnosti v oblasti dezinfekce.

Více

Rychlý start chirurgie

Rychlý start chirurgie CZ Rychlý start chirurgie jednoduchost a efektivita Preparace lože implantátu CHARAKTERISTIKA IMPLANTÁTŮ Tapered implantáty: Implantáty kónického tvaru Tapered jsou určeny pro kost nižší denzity (D3 a

Více

TePe mezizubní kartáčky Angle

TePe mezizubní kartáčky Angle TePe mezizubní kartáčky Original / Extra Soft TePe mezizubní kartáčky Angle AKCE 20 + 4 cena za ks 99,335,- Ordinační kit - 25 ks TePe Supreme Nova integruje jednosvazkový kartáček s normálními štětinami.

Více

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK TREND UP COLOR PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY Permanentní krémová barva s přírodními rostlinnými výtažky, stabilní forma krému umožňuje

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

[ Nová generace. technologie krása profesionalita P E R M A N E N T N Í M A K E - U P

[ Nová generace. technologie krása profesionalita P E R M A N E N T N Í M A K E - U P Nová generace technologie krása profesionalita Nová generace technologie krása profesionalita Permanentní make-up je jedním z nejrychleji se rozvíjejících oblastí kosmetického průmyslu. Technika permanentního

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKY

SPECIÁLNÍ NABÍDKY SPECIÁLNÍ NABÍDKY 8. 1. 2018 23. 3. 2018 Hrubý, když potřebujete, jemný, když chcete. Enhance Dokončovací systém Méně kroků. Méně času. Působivé výsledky. Lepší cena! Krok 1: Dokončování Přednosti Enhance

Více

Speciální podzimní. nabídky. Těšíme se na Vás na Pragodentu. Tentokrát v pravém křídle Průmyslového paláce!

Speciální podzimní. nabídky. Těšíme se na Vás na Pragodentu. Tentokrát v pravém křídle Průmyslového paláce! Speciální podzimní nabídky Platné od 5. října 2009 do 27. listopadu 2009** Těšíme se na Vás na Pragodentu. Tentokrát v pravém křídle Průmyslového paláce! Absolutní rekord: objemové < 1% smrštění! * Dokonalá

Více

Péče na úseku stomatologie I.

Péče na úseku stomatologie I. Péče na úseku stomatologie I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje duben 2011 Bc. Zouharová Klára Stomatologie lékařský obor, zabývající se

Více

Heal Ozone. Obr. 1 Přístroj HealOzone

Heal Ozone. Obr. 1 Přístroj HealOzone Heal Ozone Ošetření počátečního zubního kazu bez vrtání, bez strachu a hlavně bez bolesti novou převratnou technologií, která je vhodná pro děti i dospělé. Ozonoterapie se již po delší dobu použije v medicíně

Více