Eger Rally Ať vyhraje ten nejlepší! Shadekown: (neděle) Datum: (pondělí)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Eger Rally 2015. Ať vyhraje ten nejlepší! Shadekown: 24. 5. 2015 (neděle) Datum: 25. 5. 2015 (pondělí)"

Transkript

1

2 Shadekown: (neděle) Datum: (pondělí) Počet RZ: 8 Povrch: Asfalt Počasí: Slunečno/Polojasno Počet km: 64 Eger Rally 2015 Na první závod letošního šampionátu zavítáme do Maďarska na velmi známou Eger Rally. Předpověď slibuje dobré podmínky a doufáme, že okolo tratě bude velké zastoupení fanoušků. Start na Eger Rally přislíbil velmi známý český jezdec Tomáš Uher, který bude určitě velkým lákadlem na tento závod. Tomáš bude startovat s vozem Citroen DS3 WRC za MM Rally Team. Na tento závod jsme poprvé v historii zavedli Czech Rally Cup Flat-out trophy. Výherce bude odměněn Pamětní listinou ze závodu. Může vyhrát každý, i ten jezdec, který závod nedokončí na pódiovém umístění. Závod bude obsahovat 8 rychlostních zkoušek, tři sekce a dva 30 minutové servisy. Do závodu je prozatím přihlášeno 79 jezdců! Ať vyhraje ten nejlepší!

3 Tomáš Uher 1.) S jakým vozem do nového ročníku odstartujete a proč Původně jsme měli startovat s Fábií S2000 ale po nabídce Tondy Tlusťáka startovat s jeho autem Citroenem DS3 WRC jsme neváhali ani vteřiny a přijmuli jsme tuhle nabídku. Velké testování proběhne až den před startem Máme nějaké základní nastavení z Francie. Zatím se s autem tak nějak učíme Budeme se snažit držet tempo se špičkou, jedem ale s novým autem tak uvidíme, jak rychle se dostaneme do tempa Na autě proběhnou ještě nějaké drobné změny a budeme doufat, že jsme připraveni na první podnik

4 Jan Šmerda Pro tento rok byla zvolena Škoda Fabia R2. Zvolili jsme ji právě díky docela malé finanční nákladnosti a také jednoduchého přestupu z našeho starého kitu. Nepočítaje Pražský Rallysprint jel jsem naposledy minulý rok ve Vsetíně. Nástup do nové sezony bude zajímavý, až z něj mám trošku obavy. Mým jediným cílem na letošní sezoně je hlavně se pobavit, ale třeba se to v půli sezóny změní a budu se rvát o nějaké umístění, uvidíme! Byl bych rád, kdyby se tento roční CRC vydařil stejně jako roky předchozí a Czech Rally Cup si zachoval svoji popularitu i úroveň. Jelikož jsem ještě neměl nějakou větší příležitost se svézt, nebudu NGP hodnotit. Díky za rozhovor a pořadatelům, ať se daří!

5 David Vodák Škoda Fabia R2 to auto se mi líbí a jedno z mála aut co mi sedlo a dobře se nastavuje. Proběhl hodně velký test a to na setup podvozku na ty naše uskákané tratě. :D Tak chci toho dojet co nejvíce a získat zkušenosti a samozřejmě poprat se o nejvyšší príčky (to by pak nemělo smysl snad jezdit jen se zúčastnit. :D ) a z ngp mam velmi dobrý pocit zase to šlo o velký kus dopředu chování aut ještě udělat něco na tvoření vlastního rozpisu a bude to pecka. :D zlepšit v cup něco? Není co, je to super :)

6 Vladimír Tököly Túto sezónu odštartujeme s Fabiou s2000. Výber na tento voz padol z jednoduchého dôvodu, a to že s týmto autom disponuje náš MM rally team u ktorého sa mi naskytla možnozť štartovať keď že v mojom pôvodnom týme mi situácia neumožňovala plnohodnotne bojovať o popredné priečky testy vozu prebiehali u nás na Slovensku kde sú na to vhodné podmienky keď že tým a auto je z Košíc a odtiaľ je len na skok na Peklo, či Mlynky Ciele je ťažké určovať, som v novom týme a štartujem s S2000-kou s ktorou bude náročné stíhať vozom R5

7 Pavel Králíček Ford Fiesta Mk VI S2000- a proto že doufám, že v této třídě bude menší konkurence a hodí to nějaký bodík testuju pořád můj cil je hlavně dojíždět, ngp 3.0 mi nevadí, nedělá mi problém přecházet s fyziky na fyziku.

8 Oťas Plojhar startujeme s Citroenem DS3 WRC, mám z něj po vyladění velmi dobrý pocit a dovolí mi zejména na asfaltu jezdit hodně divoce jako dříve Citroen C4 WRC testuji většinou každý den, přeci jen jezdíme hodně cupů a musíme být v tempu :) celkově bych chtěl zabojovat o pozici vicemistra, protože porazit Tomáše hlavně na asfaltu bude skoro nemožné a pokud se pojede šotolina, bude to velká výzva. V cupu bych si přál více šotoliny, než tomu bylo v minulosti. Fyziky jsem zpočátku odsuzoval, ale kilometr po kilometru jsem je začal víc chápat a na NGP si jízdu opravdu užívám.

9 Kristián Jacko Sezónu Czech Rally Cupu odštartujem s vozidlom Opel Adam R2 a to preto lebo je to šikovné malé autíčko s ktorým sa dajú robiť zázraky :) Testujem neustále pokiaľ mi to čas dovoľuje a až na samotnom prvom podujatí sa ukáže ako dobre som sa na konkurenciu pripravil. Moje ciele nie sú až také veľké. Chcel by som dojsť do cieľa čo najviac súťaží a uvidím ako sa mi bude dariť. Pôjdem čo to dá aby to konkurencia nemala až také ľahké :D. A pocity s NGP 3.0? Myslím si že je to krok dopredu čo sa týka fyziky áut a má to veľkú budúcnosť v hratelnosti RBR :)

10 Tomáš Hanák Ford Fiesta R5, toto auto mi nejlíp sedí a je i dostatečně rychlé aby se s ním dalo bojovat o přední pozice. Testování bylo hodně, snažím se s Fiestou najezdit co nejvíce kilometrů, abych našel hranice a zlepšil styl jízdy. Do nového ročníku bych chtěl být do 5 místa ve skupině a v první 10 celkově. Cup se mi líbí a nic bych zde neměnil. NGP 3.0 se mi líbí, je to trochu reálnější než originální fyziky, ale chvíli mi trvalo, než jsem si na to zvykl.

11 Vláďa Dlouhý Budu startovat se Škodou Fabia S2000 Evo2. Auto mi naprosto sedí a baví mě s ním nahánět WRCéčka :D Nějaké testy proběhly ale až shakedown ukáže, jak si stojím proti konkurenci. V tomto ročníku bych se chtěl dobře umístit v kategorii RC2, takže doufám, že to moc často nerozbiju. NGP fyziky mi sedí a jsem rád, že konečně přibyla nová auta.

12 Rostislav Klívar První volba padla na p208 t16 r5,ale po menších testech jsem se vrátil ke své oblíbené značce subaru a že tu máme NGP zvolil jsem N15 R4 Jen lehce osahat si znovu rbr po jeden a půl roční pauze a osahat si NGP Určitě urvat nějaký ten bodík, ale konkurence je silná takže spíš dokončit soutěže bez nehod. Jsem rád, že CRC je zpět a můžu se ho účastnit. Pocity z NGP těžká to otázka... nic moc najeto...uvidí se spíše časem pro a proti, ale určitě po letech nějaká změna.

13 Jaroslav Kozák Odstartujeme s vozem VW Polo R WRC Auto máme od kolegy z týmu špičkově nastavené a vcelku nám padlo i hezky do ruky... Času moc nemáme, takže nejspíše vždy pojedeme až samotný závod... :( 4.) Cíle nemám žádné... Jenom přeci to je jenom hra a zábava. Vylepšovat asi není co, protože tento cup je špičkový a je to vidět třeba na startovce. Nové fyziky jsou zajímavé a je to oživení celého RBR, ale do roka se to podle mě zaběhne a budeme ve starých kolejích...

14 Staňa Dalajka Citroen DS3 R5, jezdí se mi s tímto autem dobře a je hezké na asfaltu jezdím furt, ale připraven nejsem :P Žádné cíle si nekladu budu považovat za úspěch dojetí na většině soutěží. Očekávám velkou porci závodu (aspoň 2 za měsíc ) ať se nenudíme. Jak Cup funguje atd. se ukáže až po pár závodech, takže není co zlepšovat :D Pocity z NGP mám skvělé, konečně není nejmodernější auto pomalu z minulého století :D

15 Tomáš Houska Pro letošní rok se náš nový tým rozhodl zakoupit vůz Opel Adam R2.Je to velmi rychlý a ovladatelný vůz. Po pár změnách v nastavení a úpravách je vůz připraven. Pro nastavení si náš tým pozval známého jezdce Jana Housku, který s dvoukolkami odjel hodně závodů a může nám předat své zkušenosti. Tým MM rally team pořádal několik testování, jelikož jsme hledali nové talenty do týmu a zbylé posádky testovaly své vozy. Jako jezdec se bude snažit hlavně dojíždět. A jako manažer týmu očekávat, že naše jednička Tomáš Uher bude velmi vidět a trápit konkurenty v cupu. A že se prosadí i zbylí naši jezdci. Pocity z obnoveného cupu uvidíme po prvním závodě, jaké budou ohlasy od ostatních jezdců. A k fyzikám: jsou lepší a více reálné. Jak v chování auta, tak v rozdílech výkonu. Přeji pohodový rok a pěkné boje na RZ.

16 Ohlasy Před prvním závodem Ondřej Mattes Na úvod se představíme s Peugeotem 208 R2 ale možná během sezony zkusíme i něco jiného. Všechny vozy R2 mi hned od prvního svezení sedly asi nejvíce a tak jsem se rozhodoval právě mezi nimi. Jelikož poslední dobou nebyl moc čas tak moji připravenost ukážou až první ostré kilometry. Určitě bych rád zabojoval o nejvyšší příčky ve dvoukolkách, ale ještě nevím, co můžu od konkurence čekat, takže si zatím žádné cíle nedávám.

17 Marián Dalajka Nastupuju s vozem Renault Twingo R2 Evo, protože výborně sedí na cestě a navíc není tak rychlé, takže se dá auto lehce ovládat. Příprava je taková jako vždycky a to, že jezdívám 1 za den cca.2 turnaje, jediná změna je, že se zaměřuji na obtížnost supertěžkou. :) Cíle žádné vysoké nemám, protože to hlavní je vůbec dojet. Od nového ročníku očekávám to, že si zajezdím s lidmi, tak jako v reálu se jezdí. Nezlepšoval bych nic, protože vidím, že zakladatele těchto stránek si vyloženě se vším hrajou, tak aby to jezdci měli nejlepší a mohli si to pořádně užít. Z NGP 3.0 nemám nijak zvláštní pocity, jen se to zas o kus dál posunulo k realitě.

18 Nový oficiální partner Novým oficiálním partnerem Czech Rally Cupu se stává RBR Bulgarian SKINS. S novým partnerem jsme se dohodli na lepším zviditelnění jak CRC tak RBR Bulgarian SKINS. Za SKINS tuto sezónu pojede Dimitar Rosenov. Od spolupráce očekáváme větší přírůst zahraničních jezdců, ale také pestřejší škálu polepů soutěžních vozů. Uvidíme, jak tato spolupráce bude fungovat.

19 Novinky v Czech Rally Cupu Přechod na NGP 3.0 Povoleny všechny třídy Czech Rally Cup Flatout trophy Nový organizační tým První spolupráce s jiným projektem Ať vyhraje ten nejlepší! Jan Houska, Czech Rally Cup

V. Stavos Rally 2013

V. Stavos Rally 2013 Seznam všech aktivních RZ V. Stavos Rally 2013 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Petr Zvejška (724 012 034) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641)

Více

TipCars Pražský Rallysprint 2013

TipCars Pražský Rallysprint 2013 TipCars Pražský Rallysprint 2013 Další volný podnik v rámci Czech Rally Cupu se odehrál na území hlavního města. Na přelomu listopadu a prosince se tak do Prahy sjelo celkem 40 posádek, ale do cíle soutěže

Více

IV. RC Rally Stavos. Popis závodu. Poznámka. Index Název RZ

IV. RC Rally Stavos. Popis závodu. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ IV. RC Rally Stavos Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Petr Zvejška (724 012 034) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641)

Více

IV. Rally Vyškov Spring 2012

IV. Rally Vyškov Spring 2012 Seznam všech aktivních RZ IV. Rally Vyškov Spring 2012 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Vlastík Pospíšil (602 504 104) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz,

Více

V. Wineyard Rally 2012

V. Wineyard Rally 2012 Seznam všech aktivních RZ V. Wineyard Rally 2012 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: David Homolka (775 367 377) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606309641)

Více

9. RC Rally Vidov. Index Název RZ. Poznámka

9. RC Rally Vidov. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ 9. RC Rally Vidov Délka 4862.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Roudné I Dokončená 11.04 09:30 2 Roudné II Dokončená 11.04 10:20 3 Doubravice I Dokončená 11.04 11:10 4 Doubravice

Více

VII. Oakwood Rally 2014

VII. Oakwood Rally 2014 Seznam všech aktivních RZ VII. Oakwood Rally 2014 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Brychta Čeněk (777 289 019) Přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641) Vrchní

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

16. Criterium Fryšták

16. Criterium Fryšták Seznam všech aktivních RZ 16. Criterium Fryšták Index Název RZ Stav Čas startu 1 Náměstí Dokončená 14.09 10:36 2 Příjezd Zrušená 14.09 11:00 3 Magistrála Dokončená 14.09 11:30 4 Obal Sprint Dokončená 14.09

Více

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři Martin Hudec ze dvou kol na čtyři 1. Kdy a jak jste se dostal od motocyklových soutěží k automobilovým? K autům jsem se dostal díky kamarádovi od motorek, který si zkusil jet sprint na Hondě a když jsem

Více

VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Délka 1540.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 22.02 10:06 2 RZ2 Dokončená 22.02 10:49 3 RZ3 Dokončená 22.02 11:31

Více

3. závod Klatovy. Poznámka. Index Název RZ

3. závod Klatovy. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ 3. závod Klatovy Index Název RZ Stav Čas startu 1 1 RZ Dokončená 24.05 09:40 2 2.RZ Dokončená 24.05 10:25 3 3.RZ Dokončená 24.05 11:15 4 4.RZ Dokončená 24.05 12:00 5 5.RZ Dokončená

Více

III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013

III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Seznam všech aktivních RZ III. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 1 Dokončená 14.12 10:06 2 RZ 2 Dokončená 14.12 10:36 3 RZ 3 Dokončená 14.12 11:03 4 RZ 4 Dokončená

Více

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY 17. - 18.5. 2019 www.podorlickarally.cz Poupravené věci z 1. průvodce soutěží Po delší době přinášíme druhou část průvodce soutěží Podorlická rally. Změnili

Více

STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014

STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014 STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014 PRAVIDLA PRO RALLY 2014 MEZINÁRODNĚ PLATÍ: SPORTOVNÍ PŘEDPISY PRO REGIONÁLNÍ MISTROVSTVÍ A POHÁRY RALLY FIA + dodatky pro regiony + přílohy RRR V ČR PLATÍ: STANDARDNÍ

Více

VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15

VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15 Seznam všech aktivních RZ VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15 Index Název RZ Stav Čas startu 1 Corredizo Rápido Dokončená 28.02 10:01 2 Maraňa Dokončená 28.02 10:49 3 Corredizo Rápido Dokončená

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

IV. ICE Apple Rally 2013

IV. ICE Apple Rally 2013 Seznam všech aktivních RZ IV. ICE Apple Rally 2013 Délka 1599.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Euro RC Rally Challenge Dokončená 26.12 14:31 2 OZC Zlaté Jablko Dokončená 26.12 14:56 3 Euro RC Rally

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

V. FlatTrack Popis závodu. Index Název RZ. Poznámka

V. FlatTrack Popis závodu. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ V. FlatTrack 2013 opis závodu ořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže:etr Zvejška (724 012 034) řihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641) Časoměřič: Vlastík

Více

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec První den Rally Bohemia se stal druhým letošním podnikem XTG Opel ADAM Cupu 2015. Na sedmi náročných rychlostních zkouškách nakonec dojel vítězně do cíle

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

Manažerem talentů. 1. kapitola

Manažerem talentů. 1. kapitola 1. kapitola Manažerem talentů Mám neodbytný pocit, že se v Čechách snad nenajde člověk, který by se domníval, že na výchově automobilových talentů se dá něco vydělat, neřku-li zbohatnout. Leda, že by z

Více

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 1 Dokončená 04.01 10:01 2 RZ 2 Dokončená 04.01 10:39 3 RZ 3 Dokončená 04.01 11:16 4 RZ 4 Dokončená

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

5. závod Klatovy. Poznámka. Index Název RZ

5. závod Klatovy. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ 5. závod Klatovy Index Název RZ Stav Čas startu 1 1 RZ Dokončená 11.0710:12 2 2 RZ Dokončená 11.0711:02 3 3 RZ Dokončená 11.0711:58 4 4 RZ Dokončená 11.0712:45 5 5 RZ Dokončená

Více

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Autor: Martin Rasghan Raška, 27. 6. 2007 00:00 V okolí Slušovic se v sobotu odehrají další souboje o body do našlapaného sprintového mistrovství. Jak se stalo pomalu

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

6. RC Rally Soběslav

6. RC Rally Soběslav eznam všech aktivních RZ 6. RC Rally oběslav Index Název RZ tav Čas startu 1 Kardašova Řečice I Dokončená 25.0809:00 2 Kardašova Řečice II Dokončená 25.0809:25 3 Deštná I Dokončená 25.0809:50 4 Deštná

Více

I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015

I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015 Seznam všech aktivních RZ I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015 Index Název RZ Stav Čas startu 1 Turnhalle Dokončená 07.11 10:01 2 Parkett Dewirr Dokončená 07.11 10:39 3 Verstrickt Dokončená 07.11

Více

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP:

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: Registrace a přihlášky registrace do šampionátu bude probíhat v průběhu celého roku konání šampionátu a registrovat se může kterýkoliv jezdec splňující technická pravidla.

Více

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Letos již po dvaačtyřicáté zamíří soutěžní posádky do Mladé Boleslavi, kde se ve dnech 10. 12. července uskuteční Rally Bohemia. Tato soutěž bude započítávána

Více

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team Rally Cyprus ONLINE - III. etapa Autor: Redakce, 24. 9. 00:00 Oficiální stránky zde Časový harmonogram: zde Seznam přihlášených posádek: zde Výsledky: zde Splity: zde Diskuze k soutěži: I. etapa online

Více

11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla

11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla 11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla Přihlášky do závodů, registrace: Jezdci se do jednotlivých závodů přihlašují samostatně, vždy nejpozději do středy před začátkem závodu (uzávěrka přihlášek

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013

II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Seznam všech aktivních RZ II. Závod Euro RC Winter Challenge 2013 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 30.11 10:01 3 RZ2 Dokončená 30.11 10:33 4 RZ3 Dokončená 30.11 11:04 5 RZ4 Dokončená 30.11

Více

8. RC Rally Zálesí. Index Název RZ. Poznámka

8. RC Rally Zálesí. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ 8. RC Rally Zálesí Délka 5185.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Humpolec Dokončená 07.11 09:00 2 Velký Rybník Dokončená 07.11 09:50 3 Staré Břiště I Dokončená 07.11 10:25 4

Více

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45 Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, 26. 6. 2012 21:45 V sídle společnosti Subaru ČR si minulý týden plzeňský tým ROTO převzal nový vůz Subaru Impreza STI, který bude využit pro stavbu náhrady,

Více

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. XXXVII. Zámecký vrch. Absolutní hodnocení/absolute Results

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. XXXVII. Zámecký vrch. Absolutní hodnocení/absolute Results Autosport klub Náměšť n. Osl. v AČR Březník 238, Březník 675 74 pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Autoklub Mistrovství České republiky

Více

Mikula show

Mikula show 1 308,0 m po 1 308,0 m 1. 1:30,28 0:00,00 1 1. 01:30,28 00:00,00 2. 30 Honza Petr 1:36,03 0:05,75 2 2. 30 Honza Petr 01:36,03 00:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 0:00,00 0:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 00:00,00

Více

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST 1. Pořadatel šampionátu, pořadatel soutěže Pořadateli šampionátu jsou pořadatelé jednotlivých soutěží. Pořadatelé šampionátu určují pravidla a

Více

8 závod Nýrsko. Poznámka. Index Název RZ

8 závod Nýrsko. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ 8 závod Nýrsko Index Název RZ Stav Čas startu 1 1 RZ Dokončená 10.10 09:30 2 2 RZ Dokončená 10.10 10:15 3 3 RZ Dokončená 10.10 11:05 4 4 RZ Dokončená 10.10 11:45 5 5 RZ Dokončená

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.)

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Registrace do šampionátu Přihlášení do šampionátu se provádí zasláním e-mailu na registrace@crc-rcrally.cz. Pro letošní rok je registrační poplatek 300,- za jednoho jezdce,

Více

4. závod Kramolín. Poznámka. Index Název RZ

4. závod Kramolín. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ 4. závod Kramolín Index Název RZ Stav Čas startu 1 1 RZ Dokončená 06.06 09:40 2 2 RZ Dokončená 06.06 10:40 3 3 RZ Dokončená 06.06 11:40 4 4 RZ Dokončená 06.06 12:30 5 5 RZ Dokončená

Více

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Délka 1845.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 01.02 10:01 2 RZ2 Dokončená 01.02 10:33 3 RZ3 Dokončená 01.02 11:05 4

Více

29. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka

29. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka eznam všech aktivních RZ 29. RC Rally Tábor Délka 5304.0m Index Název RZ tav Čas startu 1 Chotoviny I Dokončená 04.0509:30 2 Chotoviny II Dokončená 04.0510:05 3 Borotín I Dokončená 04.0510:40 4 Borotín

Více

II. Rally Vyškov 2010

II. Rally Vyškov 2010 Celkové pořadí závodu II. Rally Vyškov 2010 Jezdec Team Karoserie Celkový čas Ztráta na 1. Ztráta na př. Pavlát Petr 02. 84 Havlík Petr 03. 5 Oppitz Michal 04. 77 Mudřík Martin 05. 6 Horák Aleš 06. 12

Více

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Využil jsem nečekané příležitosti a položil několik otázek jednomu z našich předních závodníků Petru Kláskovi, který je současně členem

Více

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. GMS HILLCLIMB PROLOG Automotodrom Brno I. Absolutní hodnocení/absolute Results

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA. GMS HILLCLIMB PROLOG Automotodrom Brno I. Absolutní hodnocení/absolute Results Maverick.rescue z. s., Aleš Gänsdorfer, Žebětín 182, 641 Brno pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Autoklub Mistrovství České republiky

Více

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu 10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu Autor: Kamil Nechvilka, 29. 11. 2009 14:49 Třetí kolo Lausitz Cupu, které bylo součástí jubilejní, tedy 10. Lausitz Rally je minulostí. Připomeňme si tedy boje

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 číslo: 98 Obsah: Slovo ředitele školy, První školní den, Naši prvňáčci Vyhodnocení sběru, bludiště a rozdíly Září 2017 TOCHOVICE

Více

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Vrchol české sezony evropská Barum Czech Rally Zlín dopadl pro značku Opel, zejména pro modely ADAM R2, parádně. Vozy německé automobilky obsadily čelní

Více

etapa 1 (170 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř.

etapa 1 (170 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř. etapa 1 (170 metrů) Patrik Petr 4 Škoda Octavia WRC RC Rally Team Kastrol 00:58,56 00:00,00 1 00:58,56 1 00:00,00 Dejv Mišalko 30 Mitsubishi Lancer WRC 05 RC Club Čistá 00:58,60 00:00,04 2 00:58,60 2 00:00,04

Více

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Autor: Vlastimil Resl, 9. 9. 2008 20:57 Přestože posádka PCD Racing Josef Čermák Anna Maťková vstoupila do pačejovské soutěže velmi dobře a usadila se v čele třídy

Více

AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá. ewrc.cz

AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá. ewrc.cz AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá Autor: Michal Knedla, 12. 8. 2013 15:21 Středa 31.7. Osmá ranní je časem, na který byl dohodnut budíček.ovšem díky příjemné nervozitě z velkého dnu,

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla

9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla 9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla Upozornění!!! Na dodržování pravidel bude kladen maximální důraz. Jde o kvalitní soutěž s pevně stanovenými pravidly pro všechny jezdce bez rozdílu jejich

Více

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27 Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, 13. 1. 2016 12:27 Kunovický René Dohnal začal jezdit rally v roce 2011. Již v následující sezoně získal absolutně 2. místo ve třídě 10 ve sprintech.

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Je to už hodně let, co padlo rozhodnutí jet alespoň jednou za rok podívat se na světovou rally. Už od prvního Německa jsme se bavili,

Více

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP:

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: Registrace a přihlášky registrace do šampionátu bude probíhat v průběhu celého roku konání šampionátu a registrovat se může kterýkoliv jezdec splňující technická pravidla.

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992.

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, 7. 9. 2010 10:21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Před mnoha roky k nám na rallye jezdili soutěžáci ze Švédska a já

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů

Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů Pořadí RZ1 Celkové pořadí po RZ1 Průběžná ztráta na předchozího 1. Toyota Celica GT4 01:16,860 1. Toyota Celica GT4 01:16,860 Marek Střihavka

Více

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP:

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: Registrace a přihlášky registrace jezdců do nového ročníku šampionátu bude probíhat v daném časovém termínu, který bude předem oznámen na webu šampionátu. Po tomto termínu

Více

32. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka

32. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka eznam všech aktivních RZ 32. RC Rally Tábor Délka 5070.0m Index Název RZ tav Čas startu 1 RZ1 - Chotoviny Dokončená 04.0509:30 2 RZ2 - Chotoviny II Dokončená 04.0510:10 3 RZ3 - Borotín I Dokončená 04.0510:50

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou Bleskovka s... Inessou Tushkanovou (Text: Marek Felt, foto: archiv jezdce) Dnes jsme vyzpovídali čtyřiadvacetiletou Inessu Tushkanovou. Tato ukrajinská závodnice, žijící však v Moskvě, se účastní rallyového

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín F automobilové rally NSŘ FAS AČR Stanislav Kafka Pro rok 2014 jsou v rally vypsána tyto mistrovství: Mezinárodní mistrovství ČR Mistrovství ČR ve

Více

V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005

V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005 V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005 poř. soutěžící posádka N značka vozu team body čas 1 L. Macháň Triner - Hůlka Škoda Fabia WRC 2 V. Karlík Jean-Joseph - Boyere Škoda Fabia WRC

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 2. RC Rallye Český Krumlov 2012 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

ewrc.cz Popis shakedownu Shakedown Serra d Almòs 4,34 km 8:00 Průběžné časy

ewrc.cz Popis shakedownu Shakedown Serra d Almòs 4,34 km 8:00 Průběžné časy Rally Catalunya 2006 - shakedown Autor: Redakce, 23. 3. 2006 00:00 Oficiální stránky: http://www.rallyracc.com Diskuse k soutěži: Fórum Liga tipujících: Seznam startujících: Startovní listina Popis shakedownu

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Autor: Standa standak Komínek, 8. 3. 2008 08:07 Škoda Fabia WRC s označením 06 a původní registrační značkou 3S3 1947 je podle počtu svých startů nejvíce využívanou

Více

Dotazník vyplnilo 148 respondentů, průzkum probíhal v listopadu a prosinci 2012.

Dotazník vyplnilo 148 respondentů, průzkum probíhal v listopadu a prosinci 2012. Vyhodnocení dotazníku k soutěžím Východočeské oblasti OB Východočeská oblast sekce OB Dotazník vyplnilo 148 respondentů, průzkum probíhal v listopadu a prosinci 2012. Věkové zastoupení respondentů: veteráni

Více

FORD FIESTA FIESTA_2013_240x185 Cover_V8.indd /12/ :54

FORD FIESTA FIESTA_2013_240x185 Cover_V8.indd /12/ :54 FORD FIESTA 1 6 8 9 10 16 17 18 22 27 28 30 31 35 37 38 39 40 41 1 2 3 4 43 x 87 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 1 4 3 2 5 2 5 60 61 6 7 3 2 1 4 8 6 5 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Více

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA RAYSERVICE MČR Ecce Homo, Memoriál Jiřího Sedláčka. Absolutní hodnocení/absolute Results

Autoklub Mistrovství České republiky ZAV SA RAYSERVICE MČR Ecce Homo, Memoriál Jiřího Sedláčka. Absolutní hodnocení/absolute Results AMK Ecce Homo Šternberk v ÚAMK, Nádražní 6,785 1 Šternberk pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Autoklub Mistrovství České republiky

Více

ewrc.cz Citroën míří za vítězstvím v Jordánsku Autor: Martina Bedrnová, :06

ewrc.cz Citroën míří za vítězstvím v Jordánsku Autor: Martina Bedrnová, :06 Citroën míří za vítězstvím v Jordánsku Autor: Martina Bedrnová, 12. 4. 2011 21:06 Citroën Total World Rally Team vyhrál poslední dvě dějství FIA World Rally Championship díky posádkám Sébastien Loeb a

Více

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Autor: Martin Agnus Bobek, 5. 4. 2006 00:00Filip Schovánek před odjezdem do dějiště Rally Korzika odpověděl na všechny dotazy návštěvníků ewrc.cz. Jelikož měl Filip

Více

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 1. Pořadatel 1.1 Pořadatelem Valašsko -Tatranského poháru 2018 jsou JTRT pro s.r.o. nám. Spojenců 3138/5a 796 01 Prostějov IČ: 24168785 DIČ: CZ24168785 (Česká republika)

Více

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results Pošumavský auto moto klub Klatovy v AČR, Dobrovského 154, 339 1 Klatovy II pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Mistrovství České republiky

Více

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz Sata Rali dos Acores komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 9. 7. 2008 15:52 4. podnik portugalského mistrovství, 3. - 5. července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ Portugalský šampionát se přesunul k dalšímu

Více

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let.

Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jmenuji se Stanislav Prokeš. Žiji v Lipníku nad Bečvou a je mi 44 let. Jsem amatérským závodníkem a zaměřuji se především na vytrvalostní cyklistiku. V posledních letech se věnuji téměř výhradně silniční

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014 PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2014 1. Subjekty - Promotérem Poháru Pirelli 2014 je firma Motorsport, spol.s r.o. odpovědná za dodávky pneumatik pro účastníky Poháru Pirelli 2014 a vyplácení cen pro vítěze, -

Více

ewrc.cz Jak jsme byli na Lausitz Rally Autor: Ondřej Plšek, 23. 10. 2007 00:01

ewrc.cz Jak jsme byli na Lausitz Rally Autor: Ondřej Plšek, 23. 10. 2007 00:01 Jak jsme byli na Lausitz Rally Autor: Ondřej Plšek, 23. 10. 2007 00:01 Rok se s rokem sešel a opět se začala blížit Lausitz rally. Po přečtení loňského článku od Kolďáka a hlavně osobní konzultací s ním

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu.

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu. Michal Ernst se uzdravuje Autor: Petr Sabotage Medřík, 15. 11. 2009 17:05V sobotu tomu bylo 3 týdny, kdy se v průběhu Wurth Partr Sprintrally Vsetín rozletěla do médií zpráva Nepříjemné zranění spolujezdce

Více

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá Auto klub Bažantnice v AČR Hodonín Sobot 3.6.2006 HODONÍN PÁNOV (Autocvičiště ELKO) I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka

Více

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP:

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: Registrace a přihlášky registrace do šampionátu bude probíhat v průběhu celého roku konání šampionátu a registrovat se může kterýkoliv jezdec splňující technická pravidla.

Více

Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1

Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1 Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1 406 metrů Pořadí RZ1 Celkové pořadí po RZ1 1. Toyota Celica GT-FOUR 02:00,156 1. Toyota Celica GT-FOUR 02:00,156 Aleš Čejchan56 02:03,500 Aleš Čejchan56 02:03,500 00:03,344

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV.

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. ročník Pořádá Veteran Car Club Praha, člen federace klubu historických vozidel PROPOZICE KODEX SOUTĚŽE Jízda je pořádána v souladu

Více

Rali Vinho da Madeira

Rali Vinho da Madeira Úspěšný start Jandíka na Madeiře Autor: Zdeněk Weiser, 3. 8. 2004 00:00 Rali Vinho da Madeira Pátým dílem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla Rally madeirského vína na stejnojmenném ostrově

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

etapa 1 ( 197 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř.

etapa 1 ( 197 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř. etapa 1 ( 197 metrů) Vladimír Krejčík 25 Citroën Xsara WRC Trioteam 01:07,59 00:00,00 1 01:07,59 1 00:00,00 Marek Střihavka 47 Citroen Xsara WRC ROM ebay Tamiya 01:10,88 00:03,29 2 01:10,88 2 00:03,29

Více

ewrc.cz Evropský šampionát je v posledních letech trochu ve stínu mistrovství světa a IRC. V čem vidíš jeho pozitiva či negativa?

ewrc.cz Evropský šampionát je v posledních letech trochu ve stínu mistrovství světa a IRC. V čem vidíš jeho pozitiva či negativa? Evropský úspěch mi život nezměnil Autor: Vlastimil Resl, 11. 1. 2011 08:12 Rok 2010 byl nejúspěšnějším v dosavadní kariéře Jana Škalouda. Přes své mládí již velmi zkušený spolujezdec vybojoval společně

Více

Výsledek dotazníku - "Klima školy - žáci"

Výsledek dotazníku - Klima školy - žáci Výsledek dotazníku - "Klima školy - žáci" Tabulka 1 Přehled dle kategorií [%] ne ne Prostředí, materiální zázemí 54,2 31,8 2,5 8,6 2,8 81,5 % Lidé 35,7 43,2 11,1 7,9 2,0 75,7 % Komunikace, vztahy 37,2

Více