ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena)."

Transkript

1 ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena). Průvodcované skupinové výlety s česky hovořícím průvodcem, (v závislosti na obsazenosti, min. počet účastníků 8 osob) Dubai City Tour Město zlata a kontrastů, arabských tradičních zvyků, dynamické moderní výstavby a unikátních projektů. Během tohoto výletu se seznámíte jak se starou tradiční částí města, tak i s novou moderni částí. Okružní jízda začíná u dubajského zálivu Creek, který rozděluje Dubaj na dvě části a kde se přeplavíte z jednoho břehu zálivu na břeh druhý vodním taxi Abra. Zastávka na tradičním trhu s kořením a látkami, možnost nákupu na neopomenutelném trhu se zlatem. Dále se projíždí turistickou oblastí Jumeirah s oblíbenou pláží Jumeirah Beac h. Zastávka u jedné z nejhezčích mešit Emirátů Jumeriah Mosque a na pláži, odkud si prohlédnete jeden ze symbolů Dubaje luxusní hotel Burj Al Arab (plachetnice, 7*). Následuje jeden z mega projektů Dubaje palmový ostrov. Okružní jízda dále pokračuje po ulici Sheikh Zayed Road mrakodrap vedle mrakodrapu. Okružní jízda je zakončena zastávkou v Dubai Mallu (největší nákupní centrum v Dubaji), které nadchne svým obrovskỳm akváriem a překrásně zpívající a tančící fontánou pod nejvyšší věží světa Burj Khalifa (828m). Celodenní bez oběda (změna programu vyhrazena, možnost oběda individuálně během zastávky v nákupním centru s širokou nabídkou restaurací) Abu Dhabi City Tour Abu Dhabi je hlavním městem SAE. Pro svou výstavbu mrakodrapů, úhlednost a záplavu zeleně bývá často nazýváno Emirátským Chicagem či Los Angeles. Abu Dhabi je největším městem ze všech sedmi emirátů a bylo prvním městem Emirátů, ve kterém byla objevena ropa. Zhruba během dvouhodinové cesty (z Dubaje) budete sledovat poušť kolem vás a možná i uvidíte se volně procházejícího velblouda po nekonečné poušti. Prohlídka Abu Dhabi zahrnuje kromě města samotného i působivé nábřeží nazývané Corniche, poloostrov Breakwater s historickou vesničkou Heritage Vilage, dominantu města masivní a unikátní luxusní hotel Emirates Palace 7*(foto zastávka) a návštěvu největší mešity v SAE - Sheikh Zayed Mosque. Cestou z Abu Dhabi se podíváte na ostrov Yas Island, kde se nachází dráha Formule 1 a zábavný park Ferrari World (vstup na závodiště a do zábavního parku není z časových důvodů zahrnut v okružní jízdě) Celodenní s obědem (změna programu vyhrazena)

2 Východní pobřeží / East Coast Od Perského zálivu až na východní pobřeží do zálivu Ománského. Tento výlet Vás provede několika emiráty a cestou budete pozorovat kont rastní odlišnosti jednotlivých oblastí Emirátů. Průjezd nekonečnou písečnou rovinou s občasnými zelenými políčky, skalnatými horami a možnost koupání na pláži Ománského zálivu. Příjemná zastávka s návštěvou Pátečního trhu s výběrem tradičního zboží (zastávka není pro odjezdy z Ras Al Khaimah a Umm Al Quwain a Fujairah). Trh je vyhlášen převážně prodejem ručně vyráběných koberců, smlouvání je nezbytné a předpokládá se. Další zástávka zahrnuje návštěvu nejstarší mešity v Emirátech. Dále průjezd po východním pobřeží s malebným městečkem Khor Fakkan, které má překrásnou kopcovitou scenérii. Oběd a několikahodinový odpočinek a pláži. Celodenní s obědem (změna programu vyhrazena) Oázní město Al Ain Chcete-li poznat nejzelenější část SAE, nenechte si tento výlet rozhodně ujít. Oázní město Al Ain se nachází cca 160km jihovýchodně od Dubaje a jeho archeologické nálezy vypovídají o historii, která se datuje až do 3tis. př.n.l. Město Al Ain bylo rodištěm zesnulého prezidenta Sheikha Zayeda, který si vždy přál své město proměnit v město zeleně a proto vytrvale zeleň vysazoval a zavlažoval. Celá oblast se pyšní mimo jiné i zeleninovými farmami a datlovými oázami. Kromě seznámení se s městem samotným, budete mít příležitost se vykoupat v léčivých pramenech, naskytne se vám kouzelný výhled z nejvyšší hory Emirátů, prohlédnete si staré město, palmovou zahradu a muzeum. Celodenní s obědem (změna programu vyhrazena) Lodí po vodách Ománu, Musandam Den strávený daleko od civilizace na moři s možností objevování podmořského světa, v kontrastním prostředí suchých, skalnatých hor poloostrova Musandam. Při cestě do přístavu Dibba, který leží při hranici SAE a Ománu, budete projíždět pohořím Hajar na východní pobřeží SAE. Po nalodění na tradiční arabskou loď Dhow, vás čeká čas plný dobrodružství. Kapitán bude obeplouvat pobřeží Musandamského poloostrova se zastávkou v jedné ze zátok, s možností si zaplavat, zašn orchlovat, či se jen opalovat a odpočívat na lodi, kde vám mezitím posádka bude připravovat oběd. Po cestě zpět zajíždí loď také do otevřených vod Ománského zálivu, kde si můžete vyzkoušet své dovednosti a zůčastnit se tradičního lovení ryb jen za pomocí vlasce a háčku. Po tomto zážitku se již poplavíte zpět do přístavu. Celodenní s obědem (změna programu vyhrazena)

3 2 kontrasty Abu Dhabi ( mešita a zábavní centrum Ferrari World) Dnešní hlavní město Abu Dhabi je typické svým kontrastem historie s tradicemi a ultramoderních projektů. První zastávkou bude návštěva velkolepé a překrásné mešity Sheikh Zayed, která pojme až 40tis. modlících se. Mešita se pyšní největším 24 karátovým pozlaceným lustrem s křišťály od Swarovskeho, největším ručně tkaným kobercem na světě vážícím 47 tun a největším počtem kopulí na světě. Jako by se čas zastavil, procházíteli mešitou. Z mešity následuje projížďka ostrovem Yas Island, kde se kromě naší 2. kontrastní zastávky ve Ferrari World, nachází I světově proslulý okruh Formule 1. Zábavní park Ferrari World je největší krytý tématický park na světě s rozlohou m, jehož hlavním lákadlem je nejrychlejší horská dráha na světě Ferrari Rosa o zrychlení 240km/h za 5 vteřin. Na horské dráze prožijete podobné přetížení jako prožívají jezdci Formule 1.Ferrari World je vůbec první zábavní park pod záštitou nějaké automobilové značky a má přes 20 hlavních atrakcí pro děti i dospělé, každý zde najde tu svou. Kromě nejrychlejší horské dráhy park také např. nabízí nejvyšší volný pád na světě z věže vysoké 62metrů či se můžete pomocí virtuální reality vypravit do továrny v Maranellu, kde se slavné vozy vyrábějí. V areálu je stálá expozice vozů F1, k dispozici jsou restaurace a obchod se zbožím značky Ferrari. Celodenní bez oběda (možnost občerstvení v areálu Ferrari World). Privátní výlety s česky hovořící asistencí 2 symboly Dubaje Burj Al Arab & nejvyšší věž světa Burj Khalifa Nabízíme Vám odpoledne prožité v interiérech věhlasně známých symbolů Dubaje. Váš výjmečný den začne návštěvou proslulého luxusního hotelu Burj Arab, známého jako plachetnice. Zde na vás čeká občerstvení v podobě bohatého odpoledního čaje, který je servírován 7 chody s různými delikatesami. Po návštěvě hotelu Burj Al Arab budete přepraveni do nové prestižní části Dubai Down Town. Zde vás přivítá nejvyšší mrakodrap světa Burj Khalifa, 828m, kde se vám z observatoře ve 124.patře naskytne nezapomenutelný výhled na Dubaj i blízké okolí. Na závěr tohoto mimořádného dne si prožijete fascinující podívanou na světelnou hudební show tančící fontány. Standardně s anglicky hovořícím řidičem, česky hovořící asistence na vyžádání. Cca na 6hodin vč. občerstvení (s ohledem na návštēvu v Burj Al Arab je vyžadováno společenské oblečení) Za koníčky do stájí šejka Mohammeda / Stable Tour Máte rádi koně? Milujete dostihové prostředí a unikátní prostředí? Tak právě pro Vás je určena návštěva supermoderních stájí šejka v Dubaji. Prohlídka areálu začíná snídaní v hotelu, který nabízí výhled na celé závodiště. Poté budete odvezeni do stájí, kde budete mít možnost shlédnout péči a procedury, které zajišťují vynikající formu zdejších koní. Prohlídka bude zakončena na hlavní tribuně, kde budete zavedeni do lóží šejkovské rodiny a otevře se Vám pohled na cílovou rovinku závodiště. V ranních hodinách, cca na 4hodiny vč. snídaně

4 Prohlídka okruh Formule 1 a motokáry / Formule 1 Experience Tuto příležitost by neměl nechat ujít žádný motorový fanoušek.. Během prohlídky okruhu nahlédnete do prostředí supermoderního areálu Formule 1. Poznáte, jak jsou závody technicky zajišťeny a budete mít přístup na místa, která jsou obvykle přístupná pouze samotným závodníkům a jejich týmům. Prohlídka s odborným výkladem zahrnuje např. severní hlavní tribunu, Yas Marina, vyhlídkovou věž u cílové rovinky Sun Tower určenou pouze pro VIP návětěvníky a Yas Drag Racing strip. Dále pak řídící centrum, unikátní klimatizované technické boxy, sídlo 500místného mediálního centra a exkluzivní padok přípravnu před startem. Motorový fanoušci si jistě přijdou na své. Po seznámení se samotným okruhem F1 si zazávodíte v motokáře o rychlosti až 70km/h přímo na Yas Marina Circuite, vedlejším části F1. Budete oblečeni do závodnické kombinézy, rukavic, kukly a helmy a vyrazite na 15min. jízdu, která je monitorována a po ukončení jsou vyhlašovány výsledky jednotlivých účastníků závodníků. Ostatní výlety s anglicky hovořící asistencí / řidičem Jeep Desert Safari Máte-li rádi dobrodružství s příměsí adrenalinu, nenechte si ujít safari v poušti. Během odpoledních hodin budete vyzvednuti z hotelu a necháte se unášet terenními vozy za hranice města do pouště, kde budete sjíždět písečné duny a během krátkých zastávek budete mít možnost do západu slunce fotografovat nekonečnou poušť rozprostírající se kolem vás. Po setmění Vás bude čekat přijemně strávený večer v beduinském kempu pod otevřeným nebem, kde můžete ochutnat vodní dýmku, nechat si namalovat ornament henou na kůži, vyzkoušet si tradiční oblečení, svézt se na velboudovi nebo se připojit tancem k vystoupení bříšní tanečnice. Večeři formou švédských stolů si můžete vychutnat při sezení na arabských polštářích kolem tradičních nízkých stolků. V odpoledních hodinách, cca 16:00 22:00 Creek Dhow Cruise Plavba mezi starými i novodobými časy Dubaje. Dvouhodinová večerní plavba tradiční lodí Dhow po Dubajském zálivu vč. bufetové večeře (výběr z typické arabské i mezinárodní kuchyně) a nelkoholických nápojů. Dubajský záliv odděluje tradiční časti Dubaje, část Deira a část Bur Dubaj. Během plavby budete projíždět kolem městského nábřezí, které právě na večer nabízí svůj kolorit doprovázený nasvícenými budovami jak tradiční, tak moderní architektury. Ve večerních hodinách, cca 19:30-23:00, vč. večeře a nealko nápojů

5 Marina Dhow Cruise Plavba tradiční lodí Dhow po vodách uměle vytvořeného zálivu Dubai Marina, který je proslulý svou stovkou mrakodrapů impozantní architektury. Dvouhodinová plavba včetně bufetové večeře nabízí výběr z typické arabské i mezinárodní kuchyně vč. nealkoholických nápojů. Během plavby se vám naskytne odlišný pohled na město s nasvícenou prominentní rezidenční částí, promenádou maríny a jachtového klubu, nákupního centra a mnoha luxusních hotelů. Plavba pokračuje na otevřené moře, kde můžete sledovat osvícený palmový ostrov The Palm Jumeirah a v dálce i proslulý hotel Atlantis. Bude-li dobrá viditelnost, v dálce zahlédnete i osvícený hotel Bujr Al Arab ( plachetnice ). Ve večerních hodinách, cca 19:30-23:00, vč. večeře a nealko nápojů Let hydroplánem nad Dubají, Silver Dubai Nezapo menutelný zážitek Vás očekává při vyhlídkovém letu hydroplánem nad Dubají. Letadélko je přizpůsobeno k přistávání na vodní hladině a vzlétá z přístavu v Jebel Ali Golf Resort & Spa. Během letu si z ptačí perspektivy prohlédnete uměle vytvořený ostrov Palma Jumeirah, věhlasný hotel Burj al Arab, seskupení uměle vytvořených ostrovů Svět, nejvyšší věž světa Burj Khalifa, městský záliv Dubai Creek a přístav Port Rashid. Let 30 min. Let hydroplánem z Ras Al Khamaih do Dubaje Let z Ras al Khaimah do Dubaje, možnost letět také obráceným směrem. Let nad Ras al Khaimou, poté nad pohořím Hajar a pokračuje až směrem na Dubaj. Dubai Creek, The World Islands, Burj Khalifah, Burj Al Arab, The Palm Jumeirah to vše z ptačí perspektivy. Let 35 min. Let hydroplánem z Dubaje na Yas Island + návštěva zábavního parku Ferrari World Pokud se chcete v jeden den proletět hydroplánem a navštívít zábavní park Ferrari World v Abu Dhabi, máte přávě nyní úžasnou příležitost. Letadélkem přizpůsobeném k přistávaní na vodní hladině vzlétnete z městského zálivu Dubaj Creek, poletíte nad pobřežím Jumeirah a shlédnete nejznámější monumenty Dubaje jako je nejvyšší věž světa Burj Khalifa, uměle vytvořený ostrov Palm Jumeirah a věhlasný hotel Burj al Arab. Dále budete kopírovat pobřeží až do Abu Dhabi, kde uvidíte luxusní hotel Emirates Palace a okruh Formule 1., přistanete v přístavu Yas Marina a budete přepravení do zábavního parku Ferrari World, kde strávíte odpoledne. Po dni plném zážitků je zajištěn transfer zpět do Dubaje. Let 45min.

6 Let hydroplánem nad Abu Dhabí Chcete si prohlédnout hlavní město Spojených arabských emirátů a přilehlé ostrovy z ptačí perspektivy? Využijte této skvělé příležitost a proleťte se hydroplánem, letadélkem přizpůsobeném na přistávání na vodní ploše. Budete vylétat z přístavu Yas Marina, který se nachází na ostrově Yas Island a který je domovem zábavního parku Ferrari World a Okruhu Formule 1. Po vzletu si z výšky prohlédnete poutavou červenou střechu Ferrari World a budete dále pokračovat nad město Abu Dhabí, kde se Vám naskytne pohled na unikátní hotel Emirates Palace, na krásné městské nábřeží Corniche a přistanete zpět v přístavu Yas Marina. Let 20min. Rychločlunem po monumentech Dubaje, okruh 75min. Senzační okruh rychločlunem po stopách nejluxusnějších vodních projektů celého regionu. Člunh Vás vyveze z mrakodrapovité rezidenční části Dubai Marina a proveze Vás kolem umělého ostrova Palm Island, luxusního hotelu Burj Al Arab a pobřeží Jumeirah Beach. Okruh 75min. Rychločlunem po monumentech Dubaje, okruh 90min. Skvělá projížďka rychločlunem, ze kterého se Vám naskytne pohled na moderní Dubaj. 90ti minutový okruh Vás proveze po uměle vytvořeném kanálu rezidenční oblasti Dubai Marina, která se pyšní svými origanálními mrakodrapy postavenými v moderní architektuře 21.století. Po vyplutí z Dubai Mariny Vás čeká cesta kolem unikátního uměle vytvořeného ostrova The Palm Jumeirah, k nejluxusnějšímu hotelu v Dubai The Burj Al Arab a při pobřeží pláže Jumeirah. Okruh 90min. Rychločlunem kolem pobřeží Abu Dhabi Není lepší způsob jak si prohlédnout monumenty Abu Dhabi, než z vodní hladiny. 50ti minutový okruh Vás vezme na projížďku kolem Cornishe v Abu Dhabi mrakodrap vedle mrakodrapu, před kterým se rozléhá Corishe Beach Park, cesta dále pokračuje kolem umělého ostrova Lulu Island a poté zpět až k Emirates Palace nejluxusnější hotel v Abu Dhabi. Okruh 50min.

7 Vystoupení delfínů, Delfinárium Dubai Dubai delfinárium je velmi dobře známé a zábavné místo, jak pro dospělé, tak i děti. Proto neváhejte a navštivte show s delfíny a lachtany, které ve Vás zanechá nezapomenutelný zážitek plný triků a akrobatických kousků od těchto mírumilovných tvorů. 45 minutová show plná dobrodružství zahrnující interakci delfínů a lachtanů s cvičiteli a s obecenstvem. Možnost standardní nebo VIP vstupenky. Plavání s delfíny, Delfinárium Dubai Dubajské delfinárium nabízí návštěvníkům fantastickou příležitost zaplavat si s delfíny. Během 20 minut ve vodě o hloubce 4,5 metrů a s brouzdalištěm o hloubce 90 cm si můžete zaplavat s těmito milými tvory nebo se na nich i svést. Vodní park Aquaventure Atlantis Jedinečný zážitek Vám přinese návštěva vodního parku Aquaventure, který se nachází na jednom z divů Dubaje a to na uměle vytvořeném ostrově na palmě Jumeirah. Jsou zde různé atrakce od skluzavek, umělých řek, tajemného Zigguratu, kde proplouváte průhlednými tunely, které jsou obklopeny akváriem se žraloky, až po soukromou pláž. Je zde i areal pro nejmenší, kde se nacházejí prolézačky, lanové mosty, tobogány. Plavání s delfíny v mělké vodě, Atlantis Pokud Vás zajímají tito úžasní tvorové, můžete se s nimi blíže seznámit v mělké vodě u známého hotelu Atlantis, Palma Jumeirah. Budete velmi překvapeni jejich dobrou povahou, ochotou a hravostí. Můžete s nimi tančit, hladit je, nechat si dát pusinku či jen pozorovat jejich energetické plavání. To vše ve Vás zanechá jistě nezapomenutelný zážitek. Tato forma seznámení s delfíny je vhodná i pro neplavce, či rodiny i s těmi nejmenšími dětmi

8 Plavání s delfíny v hluboké vodě, Atlantis Máte-li rádi delfíny, nenechte si ujít možnost si s nimi zaplavat u známého hotelu Atlantis, na umělém ostrově Palm Jumeirah. Jistě si odvezete nezapomenutelný zážitek. Plavání si mohou vyzkoušet všichni plavci a děti starší 8let. Zábavní park Ferrari World, Abu Dhabi Zábavní park Ferrari World je největší krytý tématický park na světě s rozlohou m, jehož hlavním lákadlem je nejrychlejší horská dráha na světě Ferrari Rosa o zrychlení 240km/h za 5 vteřin. Na horské dráze prožijete podobné přetížení jako prožívají jezdci Formule 1. Ferrari World je vůbec první zábavní park pod záštitou nějaké automobilové značky a má přes 20 hlavních atrakcí pro děti i dospělé, každý zde najde tu svou. Kromě nejrychlejší horské dráhy park také např. nabízí nejvyšší volný pád na světě z věže vysoké 62metrů či se můžete pomocí virtuální reality vypravit do továrny v Maranellu, kde se slavné vozy vyrábějí. V areálu je stálá expozice vozů F1, k dispozici jsou restaurace a obchod se zbožím značky Ferrari. Prohlídka Okruhu F1 YAS MARINA CIRCUITE, ABU DHABI Tuto prohlídku by si neměl nechat ujít žádný motorový fanoušek ani návštěvník Abu Dhabi. Během prohlídky nahlédnete do prostředí supermoderního areálu Formule 1, poznáte, jak jsou závody technicky zajišťeny a budete mít přístup na místa, která jsou obvykle přístupná pouze samotným závodníkům a jejich týmům. Prohlídka s odborným výkladem zahrnuje např. severní hlavní tribunu, Yas Marina, vyhlídkovou věž u cílové rovinky Sun Tower určenou pouze pro VIP návětěvníky a Yas Drag Racing strip. Dále pak řídící centrum, unikátní klimatizované technické boxy, sídlo 500místného mediálního centra a exkluzivní padok přípravnu před startem. Motorový fanoušci si jistě přijdou na své. Lyžování na umělé sjezdovce v Dubaji Ski Dubaj je první zakryté lyžařské středisko na Blízkém východě, které nabízí svým návštěvníkům spoustu možností. Od lyžování po snowboarding a další řadu zimních aktivit. Mladý nebo starý, je tu něco pro každého. Můžete si pouze vychutnat atmosféru zimního parku, nebo jako velký zimní nadšenec sjíždět sjezdovku. Ski Dubaj je jedinečný zážitek, při kterém si vyzkoušíte jaké to je lyžovat v poušti. Při vstupu Vám zapůjčí bundu a kahloty na lyžování, obuv, jednorázové ponožky, snowboard popřípadě lyže a hůlky. Čepice a rukavice si vemte vlastní.

DUBAJ RAS AL KHAIMAH. Váš pohodový odpočinek. pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití. Termíny: libovolné Cena: od 1.

DUBAJ RAS AL KHAIMAH. Váš pohodový odpočinek. pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití. Termíny: libovolné Cena: od 1. DUBAJ RAS AL KHAIMAH Váš pohodový odpočinek pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití Termíny: libovolné Cena: od 1.190,- Kč/noc Místo pobytu: Dubaj - chlouba Arabského poloostrova se světově proslulými

Více

Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+****

Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+**** Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+**** Spojené arabské emiráty země na Arabském poloostrově, kde najdete průzračné teplé moře, pláže s jemným pískem, moderně vybavené hotely s kvalitními

Více

Soutěže od Kvida Polívky

Soutěže od Kvida Polívky Soutěže od Kvida Polívky Dubaj Stát: Spojené Arabské emiráty (zkráceně SAE) Počet obyvatel: 2 735 925 (2017) Celková rozloha: 1 287 km 2 Nadmořská výška. 0 m. n. m. Emirát: Dubaj Etnické složení: Arabové

Více

Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním****

Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním**** Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním**** CK TopFly Vám přináší zcela novou a jedinečnou nabídku kombinovaného poznávacího zájezdu nádherných arabských zemí Ománu a Spojených Arabských Emirátů.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY

SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY Země a lokalita Srí Lanka, Colombo / Pinnawalla / Kandy / Maledivy/Dubai

Více

* 9. 16.1.2011, *23. 30.1.2011 *Loď pluje ve směru SAE, Bahrajn, Omán.

* 9. 16.1.2011, *23. 30.1.2011 *Loď pluje ve směru SAE, Bahrajn, Omán. Klenoty Emirátů Costa Deliziosa Spojené arabské emiráty, Omán, Bahrajn 19. 26. 12.2010, 2. 9.1.2011, 16. 23.1.2011, 30.1. 6.2.2011, 6. 13.2. 2011, 13. 20.2.2011, 20. 27.2.2011, 27.2. 6.3.2011 * 9. 16.1.2011,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA

IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Emiráty, DUBAI Letecká spol. Termín 19.01.2017-26.01.2017 44 000 Kč 7 NOCÍ/8

Více

CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE)

CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE) CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Emiráty, DUBAI Letecká spol. Termín 29.12.2017-05.01.2018 44

Více

Seznam možných vstupenek k objednání

Seznam možných vstupenek k objednání Seznam možných vstupenek k objednání, kde se atrakce nachází Na nejvyšší stavbu světa Burj Khalifa At the TOP Dubaj Downtown Na plavbu po jezírku před nejvyšší stavbou světa Burj Khalifa Dubaj Downtown

Více

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY 9 - denní zájezd PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny Čechů a Slováků! Cenu garantujeme již při

Více

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Emiráty, ABÚ DHABÍ Letecká spol. Termín 12.01.2017-19.01.2017 60 800 Kč 7 NOCÍ/8 DNÍ 19.01.2017-26.01.2017 60 800 Kč 7

Více

Hlavní událost- Agenda

Hlavní událost- Agenda THOMASLLOYD STRATEGIE CONVENTION Hlavní událost- Agenda OBDIVOVAT, PROŽÍT, UŽÍVAT SI. VE SPOJENÝCH ARABSKÝCH EMIRÁTECH. THOMASLLOYD STRATEGIE CONVENTION 0 2 Jeden týden u arabského zálivu. Zdarma. Od obratu

Více

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ 9 - denní zájezd Poznávací zájezd, 9 dní, hotely 3*, snídaně, včetně všech vstupů PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Ve vybraných

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Emiráty ŽÁDANÉ TERMÍNY V ZÁŘÍ A ŘÍJNU. Spojené Arabské ZÁŘÍ 2013 DUBEN 2014. www.cedok.cz. SLEVA až 17%

Emiráty ŽÁDANÉ TERMÍNY V ZÁŘÍ A ŘÍJNU. Spojené Arabské ZÁŘÍ 2013 DUBEN 2014. www.cedok.cz. SLEVA až 17% ŽÁDANÉ TERMÍNY V ZÁŘÍ A ŘÍJNU Emiráty Spojené Arabské ZÁŘÍ 2013 DUBEN 2014 SLEVA až 17% n DUBAJ n FUJAIRAH n SHARJAH n AJMAN n RAS AL KHAIMAH n UMM AL QUWAIN n ABU DHABI www.cedok.cz VIP služby na Letišti

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

To nejlepší z výletů na pobřeží. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními mešitami a muzei.

To nejlepší z výletů na pobřeží. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními mešitami a muzei. To nejlepší z výletů na pobřeží BAHRAJN Navštivte Velkou mešitu, která je největší na tomto ostrově, a mezinárodní okruh F1. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

Calypso Ladyboys Cabaret

Calypso Ladyboys Cabaret Kulturní fenomén, nákupní ráj a turistické poklady. Vítejte v Bangkoku, v jednom z nejvíce kosmopolitních, kontrastních a lákavých měst Asie. Přijeďte nalézt impozantní chrámy, hotely pro každou kapsu

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM Termín 3. 1. - 11. 1. 2016 Termín: 3. 1. - 11. 1. 2016 Splendour of the Seas Plná penze Vybavení lodě: Paluba s vodním vyžitím, venkovní i krytý bazén, vířivky, moderní denní lázně

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01)

JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01) JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01) cena 26.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 x ubytování 7 x polopenze (za příplatek all inclusive) transfery

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Úředním jazykem ve Spojených Arabských Emirátech je arabština a Angličtina.

Úředním jazykem ve Spojených Arabských Emirátech je arabština a Angličtina. SAE Spojené arabské emiráty (SAE) jsou federací sedmi konstitutivních emirátů na Blízkém východě, rozkládající se v jihozápadní Asii ve východní části Arabského poloostrova při pobřeží Perského zálivu.

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02)

TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02) TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02) cena 25.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 x ubytování 7 x polopenze (za příplatek all inclusive) transfery letiště-ubytování-letiště 2x výlet

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

Vila na Floridě. na vyžádání. Cena zahrnuje:

Vila na Floridě. na vyžádání. Cena zahrnuje: Vila na Floridě na vyžádání Cena zahrnuje: komplexní užívání vily v plném rozsahu zdarma přístup na internet kabelová TV vodné a stočné veškeré lůžkoviny, ručníky, toaletní potřeby Plně vybavená vila nabízí

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace.

Prosím, čtěte pozorně leták k pobytu, zejména to, jaké služby obsahuje výsledná kalkulace. Milí rodiče, posílám Vám dlouho avizovanou nabídku na léto u moře. Po dlouhém vybírání lokality jsme se nakonec rozhodli spolu s rodiči, kteří s námi jezdí již několik let, pro destinaci, se kterou jsme

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Středomořské sluníčko, krásné památky a teplé moře. To všechno vás čeká

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

ARABSKÉ EMIRÁTY SPOJENÉ ČESKÝ DELEGÁT. Proč do Emirátů. Letoviska

ARABSKÉ EMIRÁTY SPOJENÉ ČESKÝ DELEGÁT. Proč do Emirátů. Letoviska 66 SPOJENÉ ARABSKÉ Představíte-li si luxusní výškové hotely, zelené parky přecházející v nekonečnou poušť s jemným pískem a rozsáhlé komplexy úředních budov s bohatě zdobenými mešitami ve své blízkosti,

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby)

Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) Plavba: Z Lisabonu přes půvabnou Valencii do Benátek na lodi MSC Musica (Přeplavby) společnost: MSC Cruises loď: MSC Musica oblast: Přeplavby trasa: Portugalsko, Španělsko, Itálie termín: 2.4. - 9.4.2017

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Vydejte se na plavbu po kouzelném východním Středomoří. Vyplouváme z Athén, odkud se vydáme

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Plavba: U5RG (Kuba) Program plavby:

Plavba: U5RG (Kuba) Program plavby: Plavba: U5RG (Kuba) společnost: MSC Cruises loď: MSC Opera oblast: Kuba trasa: Kuba, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko termín: 18.12. - 25.12.2016 počet nocí: 7 strava: plná penze doprava: vlastní Program

Více

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD MORONDAVA NP KIRINDY VAKONA RESERVE - ANALAMAZAOTRA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří na lodi Horizon III (Středozemní moře)

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří na lodi Horizon III (Středozemní moře) Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří na lodi Horizon III (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Ze severní Itálie až do řeckých Athén? Loď Horizon na své trase obepluje

Více

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře)

Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) Plavba: Sluneční krajiny z Říma na MSC Preziosa (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Tunisko, Španělsko, Francie termín: 28.12. - 4.1.2016

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

cestování Abú Dhabi město formule 1, světových atrakcí a golfu

cestování Abú Dhabi město formule 1, světových atrakcí a golfu cestování Abú Dhabi město formule 1, světových atrakcí a golfu 140 Napsal a nafotil Daniel Valchovník Nejedna myšlenka českého golfisty se zatoulá k představám golfu v šortkách a tričku s krátkým rukávem

Více

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Poplujte s námi podél východního pobřeží Jaderského moře a navštivte ty nejhezčí přístavy,

Více

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Plavba: Z Janova na Kanárské ostrovy (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Španělsko, Maroko, Portugalsko termín: 7.11. - 18.11.2015

Více

Analýza předpokladů cestovního ruchu ve Spojených arabských emirátech

Analýza předpokladů cestovního ruchu ve Spojených arabských emirátech Analýza předpokladů cestovního ruchu ve Spojených arabských emirátech Prohlašuji, že předložená bakalářská práce je původní a zpracovala jsem ji samostatně. Prohlašuji, že citace použitých pramenů je úplná,

Více

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře)

Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) Plavba: Prosluněné italské a francouzské pláže z Janova na lodi MSC Magnifica (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Magnifica oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Francie termín: 24.4.

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

Nabídka výletů - MARSA ALAM

Nabídka výletů - MARSA ALAM LUXOR ASWAN A EDFU Nabídka výletů - MARSA ALAM Program: 07:00 Odjezd ze Safagy 08:30 Relax 30 min v Odpočinkovém domě 10:30 Příjezd do Luxoru 11:00 Prohlídka památek, začíná se v Karnaku (cca 1,5 hod)

Více

Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře)

Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře) Plavba: Nezapomenutelné Řecko (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Orchestra oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Řecko, Černá Hora termín: 11.9. - 18.9.2016 počet nocí: 7 strava: plná

Více

Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře)

Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře) Plavba: Krásy středozemního moře (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Armonia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Francie, Španělsko termín: 11.4. - 15.4.2016 počet nocí: 4 strava: plná

Více

Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře)

Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře) Plavba: Za poznáním Řecka (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Sinfonia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Chorvatsko, Řecko termín: 9.7. - 16.7.2016 počet nocí: 7 strava:

Více

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Exotické hity 2012 thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Přímé lety z Prahy Mimořádně zvýhodněná nabídka Konečné ceny thajsko odlety z Prahy Hotel Loma ***/snídaně

Více

ORIENTACE VE MĚSTĚ 82 ORIENTACE VE MĚSTĚ DOVOLENÁ V DUBAJI

ORIENTACE VE MĚSTĚ 82 ORIENTACE VE MĚSTĚ DOVOLENÁ V DUBAJI 82 ORIENTACE VE MĚSTĚ ORIENTACE VE MĚSTĚ Dubaj má mnoho tváří. V jejích starých čtvrtích se projevují stopy historického růstu např. městské části Búr Dubai a Deira byly v 19. století obklopené městskou

Více

Mr. Petr ROŽEK. expert on logistics

Mr. Petr ROŽEK. expert on logistics United Arab Emirates Mr. Petr ROŽEK expert on logistics UAE logistické aspekty Teritoriální setkání ICC ČR 18.srpna 2014 SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY (UAE), Země v blízkosti Hormuzského průlivu, tzn. jedné

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR RANOMAFANA AMBALAVAO NP ISALO - TULEAR PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35 Přílet na mezinárodní letiště

Více

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Plavba: Z Janova do Svaté země na MSC Fantasia (Středozemní moře) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Fantasia oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Řecko, Egypt, Izrael termín: 14.3. - 25.3.2016

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře)

Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře) Plavba: Z Janova do Maroka a zpět II. (Středozemní moře) společnost: MSC Cruises loď: MSC Magnifica oblast: Středozemní moře trasa: Itálie, Španělsko, Maroko, Portugalsko termín: 19.1. - 30.1.2017 počet

Více

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID 500 M OD VLAKOVÉ ZASTÁVKY GATTEO A MARE CHARAKTERISTIKA: dobře vybavený rodinný hotel se nachází přímo na pláži. Doporučujeme především pro rodiny s dětmi. UBYTOVÁNÍ:

Více

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 1 / 5 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.500 do 10.500 / týden {gallery}vfr/dubrovnik4{/gallery}

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: Okolo Británie a na skok do Irska (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa: Německo, Spojené

Více

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,-

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,- Francouzská riviéra - Antibes Naše cestovní kancelář Vám nabízí možnost strávit Vaší dovolenou v srdci francouzské Riviéry v malebném historickém městečku Antibes, které leží mezi letovisky Nice (cca.

Více

Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik)

Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik) Plavba: Karibská plavba - Spojené státy americké, Americké Panenské ostrovy, Portoriko, Bahamy, Jamajka, Kajmanské ostrovy, Mexiko, Belize (Karibik) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Poznávací okruh Islandem

Poznávací okruh Islandem Poznávací okruh Islandem Termín cesty: 25. 7. 2. 8. 2015 Objevte magickou energii a nikdy nekončící dny pohádkového Islandu. Navštivte společně s námi zemi, která proslula největší koncentrací činných

Více

Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: Nedotčená Skandinávie z Hamburku na lodi MSC Preziosa (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa:

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ

VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ VELKÁ CESTA INDIÍ - 14 DNÍ 14 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd, 14 dní, 3* hotely, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme

Více

Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy)

Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) Plavba: U6CX (Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy) společnost: MSC Cruises loď: MSC Preziosa oblast: Baltské moře, Severní moře a Norské fjordy trasa: Německo, Spojené království, Island, Norsko,

Více

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY Francouzská riviéra nabízí středomořské podnebí, zářící slunce, významná přímořská letoviska, historická městečka, ale hlavně

Více

Nabídka výletů. Albánie - Skadar. Noční Budva. Montenegro tour, Cetinje, Njeguši

Nabídka výletů. Albánie - Skadar. Noční Budva. Montenegro tour, Cetinje, Njeguši Nabídka výletů Albánie - Skadar Tento výlet Vás provede černohorským pobřežím přes Bar a Ulcinj až k hraničnímu přechodu Sukobin. Za hraničním přechodem následuje krátká přestávka v kafe-baru. Program

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení.

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení. VSTUPENKY - GRAND PRIX 2019 Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři vnější přírodní tribuny Masarykova okruhu, a to B, D, E a G, mezi

Více

Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby)

Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby) Plavba: Z Brazílie do Německa (Přeplavby) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Splendida oblast: Přeplavby trasa: Brazílie, Španělsko, Portugalsko, Spojené království, Francie, Německo termín:

Více

Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Tropické ostrovy Karibiku z Miami na lodi MSC Divina (Karibik) Akční plavba! společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina oblast: Karibik trasa: Spojené státy americké, Bahamy, Portoriko, Sint Maarten

Více

SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY ZIMA JARO 2019 OMÁN. Milujeme léto

SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY ZIMA JARO 2019 OMÁN. Milujeme léto SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY ZIMA JARO 2019 OMÁN Milujeme léto prozradíme vám tajemství... Umíme plnit sny. Ty cestovatelské. Milí cestovatelé, Nemusíte už zavírat oči a představovat si, jaké to je zažít teplo

Více

Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik)

Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik) Plavba: To nejlepší z Karibského moře (Karibik) společnost: MSC Cruises loď: MSC Divina oblast: Karibik trasa: Spojené státy americké, Jamajka, Columbie, Panama, Costa Rica, Mexiko termín: 26.11. - 6.12.2016

Více

Kréta prodejní informace k hotelům

Kréta prodejní informace k hotelům Kréta prodejní informace k hotelům ADELIANOS KAMPOS: Maravel Star Art**** - menší hotel s velmi ochotným personálem - moderní nevšední design a vkusně zařízené pokoje - pokoje 2, 2+1; pokoje s výhledem

Více

TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ

TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ TO NEJLEPŠÍ Z INDIE S POBYTEM U INDICKÉHO OCEÁNU V GOA - 12 DNÍ 12 - denní zájezd Indie od cestovní kanceláře s historií! Poznávací zájezd s pobytem u oceánu, 12 dní, 3* hotel, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM

Více