Systémová řešení firmy ESAB

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Systémová řešení firmy ESAB"

Transkript

1 Systémová řešení firmy ESAB DĚLÍCÍ SYSTÉMY, PROCESY A DOPLŇKY PRO MAXIMÁLNÍ PRODUKTIVITU Stroje Procesy Řídící systémy Programování Životní prostředí

2 Pálicí stroje FIRMY ESAB Ultrarex UXC ULTRAREX UXC je výložníkový stroj se souřadnicovým pohonným systémem - vhodný pro výrobu s šířkami plechů až do 2 m. Zařízení je vybaveno fotoelektrickou kopírovací hlavou 1:1 a umožňuje snadné snímání papírových šablon nebo výkresů. Snadná instalace a provoz. Autogenní řezací hořák a / nebo malá plazmová jednotka od A může být současně nainstalována. Rozšířené možnosti od optické kontroly po komplexní numerické řízení. Ultrarex UXL-P ULTRAREX UXL-P je víceúčelové, numericky řízené portálové zařízení, určené pro omezené pracovní prostory, jež lze využívat jak pro plazmové, tak pro autogenní dělení. Řezné šířky do 2 m. Při autogenním řezání tloušťka materiálu až do 50mm. Plazmový systém do 100 A. Možná instalace 2 automatických hořákových suportů. Integrované funkce jako je kapacitní regulace výšky, automatické zapalování a propaly pro pracovní pohodlí a optimální jakost řezu. Účelná příprava práce s pomocí ESAB řídících systémů řady VISION, vysoká rozměrová přesnost a přesnost opakování. Ultrarex UXD-P ULTRAREX UXD-P poskytuje flexibilitu a všestrannost. Je to výjimečně výkonné číslicově řízené portálové zařízení a umožňuje jak plazmové a/nebo autogenní řezání. Nízká hmotnost a vysoká tuhost zařízení zajišťuje vysoké zrychlení a zpomalení - dva podstatné faktory pro vysoce jakostní řezné procesy. Rychlost procesu až 20 m/min. Řezné šířky až do 2,5 m. Plazmové a/nebo autogenní řezání. Až dva hořákové suporty mohou být používány plně automaticky. Dvojitý pohon ozubený hřeben s pastorky pro vysoce přesné řezání.

3 Combirex CXL-P Robustní COMBIREX CXL-P může být vybaven až čtyřmi řeznými nástroji - jak plazmovými, tak autogenními řezacími hořáky. Díky svému speciálnímu designu je zařízení pozoruhodně všestranné a flexibilní. Modulární koncepce COMBIREX CXL-P vyhovuje výrobním nárokům budoucnosti. Modulární design s všestranným CNC řídícím systémem. Dostupné ve třech rozměrových provedeních (2 500, 3 000, mm). Prodloužení pojezdové dráhy až do 18 m. Plazmové a/nebo autogenní řezání. E-Vent E-Vent je nový systém plazmového dělení s numerickým řízením a softwarem, speciálně projektovaný jako integrované řešení pro automatizované výrobní procesy v oblasti topení, větrání, klimatizace a izolace. Může být nainstalováno a zprovozněno během jediného dne (integrovaný odsávací stůl). Plazma ESAB pro bezotřepové dělení ocelových plechů (i galvanizovaných), z korozivzdorných ocelí a hliníkových hladkých plechů.* *Záleží na materiálu Vysoké řezné rychlosti do 20 m/min. Maximální řezný rozsah do x mm. Maximální řezné tloušťky do 8 mm. Rozšířený software s mnohými funkcemi specifickými pro vzduchotechnický průmysl. Volitelné připojení k síti. Eagle Všestranné portálové dělící zařízení EAGLE je výborně přizpůsobeno přesným plazmovým systémům ESAB a je vhodné pro mnohé velikosti plechů. Celkový design kombinuje mnoho funkcí a vyznačuje se optimální účinností, stejně tak jako lepší manipulací s plechy. Vyniká moderním designem a integrací nejnovějších technologií při kombinaci vysoké produktivity, výjimečné přesnosti a progresivní integrace procesu s vysokou jakostí řezu v rozsahu řezných tlouštěk od 0,75 do 30 mm. Řezné šířky až do mm. Předvolba řezných parametrů prostřednictvím databáze v souladu s tloušťkou a jakostí plechu. Rychlost procesu až 35 m/min. Optimální dynamické hodnoty.

4 Pálicí stroje FIRMY ESAB Suprarex SXE-P1 SUPRAREX SXE-P1 je vysokovýkonné portálové zařízení pro těžký provoz s číslicovým řízením a modulárním designem, jež výborně splňuje rozmanité požadavky většiny klientů. Zařízení poskytuje přesnost pohonu a design s tuhým nosníkem. Toto dává zařízení flexibilitu pro adaptaci na různé procesy autogenního a plazmového řezání a značení. Rychlost procesu až 24 m/min. Řezné šířky do mm. Až 6 hořákových stanic. Oblasti využití: nástroje pro autogenní dělení, plazmové řezání a značení pro plně automatizované procesy. Automatické funkce: automatické ustavení hořákového suportu, automatické zapalování, automatická regulace výšky, automatické nastavení a regulace plynu. Suprarex SXE-P2 Zařízení SUPRAREX SXE-P2 je založeno na stejné modulární funkční koncepci a bylo na této bázi rozšířeno. Výhodami tohoto zařízení jsou jeho flexibilita pro řešení se zřetelem na speciální požadavky klientů. SXE-P2 je doporučováno pro specializované nástroje, obzvláště pro úkosování hran. Řezné šířky do mm. Až 8 hořákových stanic. Suprarex SXE-P3 SUPRAREX SXE-P3 je ideální volba pro řezné šířky až do mm. Design s tuhým nosníkem je vhodný pro veškeré konvenční procesy dělení, obzvláště pro autogenní řezání. Toto zařízení je projektováno pro vícesměnný provoz, vyžadující pouze minimum obsluhy a zajišťující vysoký stupeň pohotovosti. Řezné šířky do mm. Až 12 hořákových stanic.

5 Numorex NXB Zařízení NUMOREX, jež může být vybaveno vysoce moderními řeznými nástroji, je pozoruhodně všestranné a flexibilní. Bezuhlíkové motory bez nutnosti údržby v kombinaci s vysoce dynamickými planetovými převodovkami hladce řídí podélné a příčné osy. Poskytují absolutní přesnost vedení a polohování, stejně tak jako vysoké hodnoty zrychlení. Rychlost procesu až 25 m/min. Šířka zařízení až do mm. Hořákové suporty pro těžký provoz: Automatické víceúčelové nástrojové / procesní stanice, plazma VBA, autogenní tříhořákové suporty. Telerex TXB S ohledem na velikost a kapacitu se řadí TELEREX v rámci škály produktů ESAB k nejvyššímu stupni. Základní a nejúčinnější systém na poli velikých dělících systémů je využíván zejména v loďařském průmyslu, pro stavbu mostů a při výrobě tlakových nádob. Splňuje požadavky nejvyšší přesnosti, produktivity a ekonomické účinnosti. Veliký počet portálových dělících strojů TELEREX úspěšně uváděných do provozu na celém světě, podtrhuje tento úspěch. Šířka zařízení až do mm. Speciální nástroje: vakuové tryskání, brousící zařízení, plazmové značkovací systémy, plazmové a/nebo autogenní suporty pro řezání fázových úkosových profilů. Alpharex Laserové dělící systémy ALPHAREX jsou vybaveny laserovými rezonátory a optikou firmy Trumpf, předního dodavatele laserové technologie. V závislosti na rozsahu aplikace jsou používány 3 kw, 4 kw, 5 kw nebo 6 kw CO2 lasery. ALPHAREX není vhodný pouze k dělení tenkých plechů, ale rovněž konstrukčních plechů s velkou tloušťkou, korozivzdorných i hliníkových. Stálá jakost řezu po celé pracovní ploše. Řezné šířky do mm, 25 mm řezná tloušťka pro konstrukční oceli. Úkosování hran. Vysoká dynamika a rychlost - dělení je prováděno pohybem portálu a řezné hlavy (pevný stůl, pohyblivý portál). Optimální přizpůsobivost celého systému.

6 Řezné procesy Autogenní dělení Autogenní dělení je proces řezání plamenem, nejčastěji využívané pro dělení konstrukční oceli a velkých plechů. Plyny při autogenním dělení jsou využívány pro dělení nízkolegovaných ocelí o tloušťkách mezi 3 mm a 600 mm. ESAB získal komplexní zkušenosti pro tyto průmyslové procesy. Na této bázi ESAB pokračuje ve svém vývojovém úsilí a neustále přináší na trh nová vylepšení. Hořáky CoolJet provádějí chlazení řezací komory během řezání a tím zajišťují prodlouženou životnost opotřebitelných dílů. Řízení plamene a monitorování řezných procesů. Volba "řezné parametry u ESAB řídících systémů řady VISION přesně nastavuje veškeré příslušné hodnoty pro řezný proces v souladu s danou tloušťkou a jakostí plechu. Plazmové řezání Proces plazmového dělení je vhodný pro vodivé kovy a umožňuje vyšší řezné rychlosti. Při použití účinných proudových zdrojů do A lze dělit kovy o tloušťkách až do 160 mm. Již po více než 40 let je ESAB průkopníkem na poli plazmové technologie. Tisíce plazmových systémů ESAB jsou uváděny do provozu po celém světě. Náš široký sortiment výrobků a doplňků vede naše zkušenosti přímo k zákazníkům a poskytuje jim nejvyšší řeznou jakost za nejnižší možnou cenu. Filozofie projektu je orientována na obsluhu bez lidského zásahu do nejvyšší možné míry, s řízením veškerých parametrů dělení s pomocí automatizačních souborů ESAB řídících systémů řady VISION. Cílem jsou: Jakost řezu nezávislá na obsluze. Stálá vysoká jakost zpracovávaných výpalků. Zkrácení času pro přestavení mezi různými zakázkami. Optimální poměr mezi jakostí řezu a náklady. Přesné plazmové dělení Přesné plazmové dělení společnosti ESAB poskytuje vynikající jakost řezu a výrazně vysoký stupeň přesnosti pro dělení tloušťek do 30 mm. Generovaný plazmový proud poskytuje absolutně přesné řezy, nejužší řeznou spáru, nízké úhlové odchylky a minimální deformaci vlivem tepla. Nízká spotřeba opotřebitelných částí a dlouhá životnost systému dále snižuje provozní náklady. Jediný plazmový hořák je používán pro značení i dělení. Toto následně snižuje náklady a zvyšuje přesnost těchto dvou procesů.

7 Laserové řezání 3 kw, 4 kw, 5 kw nebo 6 kw CO2 laserový dělící systém je velmi flexibilní nástroj. Výraznou výhodou je dělení tloušťek až do 25 mm, značení s pomocí téhož nástroje, vysoká rychlost procesu, úzká řezná spára, minimální deformace vlivem tepla a výrazně vysoká přesnost. Dělení vodním paprskem Dělení vysokotlakovou vodní tryskou je alternativa ke konvenčním tepelným řezným procesům. Přidáním abrazivních substancí do řezné trysky lze mnoho materiálů, včetně nekovových, řezat s výjimečnou přesností. Úosování hran Společnost ESAB vyvinula velké množství nástrojů pro přípravu hran: Autogenní tříhořáky pro tvarové řezy V, X, Y, a K u konstrukčních ocelí o tloušťkách do 75 mm. VBA-Wrist je nástroj pro rychlé plazmové úkosování hran pro přesné V-úkosy do ±50. Laserové úkosování umožňuje přesné zhotovení zkosených hran díky vysoké jakosti laserového paprsku. Značení ESAB představuje značkovací systémy pro nejrůznější potřeby čárového a textového značení na trhu. Automatizace těchto aplikací má výrazné výhody pro pracovní procesy a redukuje náklady. Plazmové značení pro šířky linií mezi 0,6 mm a 3 mm. Největší výhodou je značkovací rychlost až 18 m/min, krátký startovací čas a trvanlivost označení na povrchu plechu. Značení inkoustovou tryskou je nejrychlejší řešení pro značení a je vhodné pro značení čárových a textových kódů u různých tvarů a velikostí. Značení perem je využíváno na leštěné hliníkové a korozivzdorné ocelové povrchy v případě, kde má povrch zůstat neporušen. Pneumatické značení je alternativní metoda značení v případě, že plech bude následně vrtán (pneumatické kladivo důlčík). Životní prostředí Již mnoho let dodává a implementuje ESAB environmentální kompatibilní systémy filtrace kouřových prachových filtrů spolu s odsávanými stoly. ESAB nabízí kompletní provozy na klíč s integrovanými řezacími stoly pro řezání plamenem, suché i podvodní plazmové dělení. Pro automatické ukládání a vyjímání výpalků je k dispozici specializovaná dopravníková technologie.

8 Systémy řízení a software ESAB řídící systémy VISION Rodina produktů ESAB řídících systémů zahrnuje různé numerické řídící systémy. Veškeré parametry dělení jsou nastavovány a řízeny číslicově. Řídící systém má interaktivní systém pro diagnostiku chyb,jež může být připojen ke vzdálenému systému za účelem vyhledávání a řešení problémů. Propojovací BUS - systém snižuje požadavky na množství kabelů a vedení, čímž se snižují zdroje elektrických interferencí a závad, přičemž se usnadňuje možnost pozdější modernizace zařízení. Numerické řídící systémy ESAB jsou účinné, funkční a lehce obsluhovatelné. Integrovaná databáze dělení pro plně automatizovaný výrobní cyklus. Dynamická regulace rychlosti pro optimální řezné výsledky. Knihovna pevných programů. Software Columbus V čím dál tím víc náročném výrobním prostředí je nezbytné mít účinný 2D programovací systém. COLUMBUS je osvědčený softwarový soubor s modulární strukturou pro 2D dělení, jež se vhodně přizpůsobuje vašim individuálním požadavkům na dělení. ESAB, váš partner ve svařování a dělení O společnosti ESAB Téměř sedmdesát let zkušeností s dělením materiálu a odezva na požadavky zákazníků vyústily do širokého sortimentu výrobků, jež vyhovují profilovým řezným aplikacím. Na základě čtyř metod autogenního, plazmového, laserového dělení a řezání vodním paprskem vyvinula společnost ESAB škálu zařízení, jež poskytuje lepší jakost řezu, vyšší řezné rychlosti, nižší provozní náklady a umožňuje důmyslnou integraci do automatizovaných výrobních metod. Technické změny a zlepšení vyhrazeny. Odchylky od konfigurace jsou možné. ESAB VAMBERK, s. r. o. Smetanovo nábř Vamberk Tel.: Fax:

PÁLÍCÍ STROJE ESAB CUTTING SYSTEMS. Celkový přehled. ESAB si vyhrazuje právo na technické úpravy.

PÁLÍCÍ STROJE ESAB CUTTING SYSTEMS. Celkový přehled. ESAB si vyhrazuje právo na technické úpravy. ESAB CUTTING SYSTEMS Celkový přehled ESAB si vyhrazuje právo na technické úpravy. ESAB VAMBERK, s. r. o. Telefon: +420 2 819 408 85 Jiří Adamec Mobil: +420 602 484 275 Pelušková 1398 Fax: +420 2 819 401

Více

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É.

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. Optimální poměr nákladů a užitku pro Váš úspěch. Robustní stroj FALCON lze použít pro plazmové, autogenní nebo kombinované

Více

TELEREX TXB ESAB CUTTING SYSTEMS ESAB, VÁŠ PARTNER VE SVAŘOVÁNÍ A DĚLENÍ. Účinný, všestranný, moderní

TELEREX TXB ESAB CUTTING SYSTEMS ESAB, VÁŠ PARTNER VE SVAŘOVÁNÍ A DĚLENÍ. Účinný, všestranný, moderní ESAB CUTTING SYSTEMS TELEREX TXB Účinný, všestranný, moderní Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí ESAB, VÁŠ PARTNER VE SVAŘOVÁNÍ A DĚLENÍ TELEREX TXB TELEREX je největší portálové zařízení

Více

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Suprarex SXE-P VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Pálicí stroje ESAB SUPRAREX jsou skupinou strojů s nejširší rozmanitostí.

Více

JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ

JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ EPP - 200 JEDEN SYSTÉM, KTERÝ VYDÁ ZA ČTYŘI FLEXIBILITA PŘI ZNAČENÍ A ŘEZÁNÍ Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Kdo si stanoví pro plazmové řezání a značení vysoké požadavky, potřebuje

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ ESAB CUTTING SYSTEMS

PŘEHLED PRODUKTŮ ESAB CUTTING SYSTEMS PŘEHLED PRODUKTŮ ESAB CUTTING SYSTEMS Ing. Tomáš Zmydlený, Ph.D. 2014 Slide 2 CROSSBOW Přenosný a úsporný CNC řezací stroj Autogenní a/nebo Plazmový přenosný CNC řezací stroj Dodávka obsahuje: Řezací stroj

Více

Vláknový laser UBRA LX

Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA představuje vysokorychlostní 2D laserový systém pro efektivní dělení materiálu spojené s vysokou účinností, dynamikou, spolehlivostí a

Více

EAGLE. Koncentrován na produktivitu. Přesnost a dynamika kompaktně sjednoceny.

EAGLE. Koncentrován na produktivitu. Přesnost a dynamika kompaktně sjednoceny. EAGLE. Koncentrován na produktivitu. Přesnost a dynamika kompaktně sjednoceny. 3 EAGLE EAGLE. jedinečný ve své třídě. 2 Tento portálový řezací stroj přesvědčuje svou vysokou přesností a čistým výkonem.

Více

AUTOGENNÍ A PLAZMOVÁ ŘEZACÍ TECHNIKA ESAB. Slide 2

AUTOGENNÍ A PLAZMOVÁ ŘEZACÍ TECHNIKA ESAB. Slide 2 AUTOGENNÍ A PLAZMOVÁ ŘEZACÍ TECHNIKA ESAB Slide 2 OBSAH Řezání provází ESAB od roku 1938 tj. 78 let Historie ESAB CUTTING SYSTEMS Přehled strojní a ruční techniky Crossbow E-VENT SGX COMBIREX DX SUPRAREX

Více

COMBIREX DX Vysoké výkony Nízké náklady VÍCE MOŽNOSTÍ. V YŠŠÍ V ÝKONNOST. V YŠŠÍ PRODUK TIVITA.

COMBIREX DX Vysoké výkony Nízké náklady VÍCE MOŽNOSTÍ. V YŠŠÍ V ÝKONNOST. V YŠŠÍ PRODUK TIVITA. Vysoké výkony Nízké náklady VÍCE MOŽNOSTÍ. V YŠŠÍ V ÝKONNOST. V YŠŠÍ PRODUK TIVITA. Zaměřen na výkon a přesnost. 2 produktivity na úseku autogenního COLUMBUS.NET nakládání a vykládání. Pracovní roz- 3,

Více

PLYNOVÝ PLAZMOVÝ SYSTÉM PRO MECHANIZOVANÉ ŘEZÁNÍ HOSPODÁRNÉ, VYSOKOKAPACITNÍ ŘEZÁNÍ

PLYNOVÝ PLAZMOVÝ SYSTÉM PRO MECHANIZOVANÉ ŘEZÁNÍ HOSPODÁRNÉ, VYSOKOKAPACITNÍ ŘEZÁNÍ ESP - 150 PLYNOVÝ PLAZMOVÝ SYSTÉM PRO MECHANIZOVANÉ ŘEZÁNÍ HOSPODÁRNÉ, VYSOKOKAPACITNÍ ŘEZÁNÍ Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí ESP 150 je snadno nastavitelný a obsluhovatelný systém

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994 VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 99 laserové CNC stroje VANAD > Ucelené řešení Návrh a dodávka kompletního pracoviště s možností integrace do stávající výrobní linky Školení, dodávky spotřebních

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

HT4400. Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM

HT4400. Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM HYPERTHERM USA 30..0 HT4400 Plazma HySpeedTM pro přímé pálení a řezání úkosu Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM Začíná tam,

Více

CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA

CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA NÁHRADNÍ DÍLY PŘÍSLUŠENSTVÍ ABRAZIVO SERVIS RED LINE CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

SPolečNoSt a její výroba

SPolečNoSt a její výroba CNC pálicí stroje SPolečNoSt a její výroba Jsme mladá dynamicky se rozvíjející česká firma. Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem CNC strojů pro plazmové řezání. V klíčových technických oblastech aplikujeme

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

1 Svařování Laser-Hybridem

1 Svařování Laser-Hybridem 1 Svařování Laser-Hybridem Laser-Hybrid je kombinace svařování nejčastěji pevnolátkovým Nd YAG laserem a jinou obloukovou technologií. V zásadě jsou známy tyto kombinace: laser TIG, laser MIG/MAG, laser

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Shape. Join. Look ahead. Laserové jednotky Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení a spojování Obchodní značka

Více

Průběžné tryskače s válečkovou tratí

Průběžné tryskače s válečkovou tratí Průběžné tryskače s válečkovou tratí Tryskací technika Použitá tryskací zařízení Dopravní systémy Servis a náhradní díly Průběžné tryskače s válečkovou tratí se používají k odstraňování okují a rzi z povrchu

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

POWERCUT 650. Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů. Aplikace

POWERCUT 650. Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů. Aplikace POWERCUT 50 Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů Silný a výkonný POWERCUT 50 je výkonný kompletní pálicí zdroj s pevnou konstrukcí vyhovující většině aplikací pro dělení Maximální tloušt

Více

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC INOVACE A DOKONALOST CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC HT www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC-350, FTC-450, FTC-640 FTC-350 FTC-450 FTC-640 řada FTC-350 řada FTC-450 řada FTC-640

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY

KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY Český výrobce a dodavatel hořáků, kabeláží a spotřebních dílů pro plazmové, laserové a kyslíko-acetylenové řezání a svařování KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY APL CUTTING, s.r.o. Autorizovaný prodejce

Více

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné obrábění forem a náročných kontur - Vysokorychlostní obrábění 12.000 20.000 ot/min - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA

VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA CNC MACHINERY VERTIKÁLNÍ OBRÁBECÍ CENTRA lineární valivé vedení vysoká přesnost polohování rychlá a spolehlivá výměna nástroje tuhá konstrukce stroje vysoká dynamika stroje precizní vysokorychlostní vřeteno

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way.

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way. Svařování do úzké mezery Revoluce ve svařování silných materiálů Weld your way. www.cloos.de Musíte mít jasnou vizi toho, co chcete udělat a té se musíte držet. Roger B. Smith 2 < CLOOS Weld your way.

Více

Dalšími důležitými rysy jsou:

Dalšími důležitými rysy jsou: CAD/CAM software pro CNC programování obráběcích strojů (Autogen, plazma, laser, vodní paprsek). Je výsledkem více než 25 let zkušeností v úzké spolupráci s výrobci a uživateli takových typů strojů. Perfektně

Více

COMBI U7 CNC frézovací centrum

COMBI U7 CNC frézovací centrum COMBI U7 CNC frézovací centrum - Univerzální frézovací hlava - Masivní litinová konstrukce - Ergonomický design a komfortní obsluha - Otáčky 8000 až 24000 ot/min - Minimální zástavbová plocha - 2-stupňová

Více

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PSC GREEN DRIVE Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

GRANI ROC MODEL: MEM 2000

GRANI ROC MODEL: MEM 2000 V Hradci Králové dne: GRANI ROC AUTOMATICKÁ MOBILNÍ JEDNOLANOVÁ PILA NA DĚLENÍ BLOKŮ MODEL: MEM 2000 MEM-2000 lanová pila je určena k zarovnávání bloků a řezání desek. Mobilní proto, že umožňuje řezat

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

PLTfibCZ2013A4:Layout 1 10/07/13 16:04 Pagina 1. The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Účinnost laseru

PLTfibCZ2013A4:Layout 1 10/07/13 16:04 Pagina 1. The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Účinnost laseru PLTfibCZ2013A4:Layout 1 10/07/13 16:04 Pagina 1 The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software Účinnost laseru PLTfibCZ2013A4:Layout 1 10/07/13 16:04 Pagina 2 Inovace zkušenost PLATINO

Více

KRITÉRIA VOLBY METODY A TRENDY TEPELNÉHO DĚLENÍ MATERIÁLŮ Ing. Martin Roubíček, Ph.D. - Air Liquide

KRITÉRIA VOLBY METODY A TRENDY TEPELNÉHO DĚLENÍ MATERIÁLŮ Ing. Martin Roubíček, Ph.D. - Air Liquide KRITÉRIA VOLBY METODY A TRENDY TEPELNÉHO DĚLENÍ MATERIÁLŮ Ing. Martin Roubíček, Ph.D. - Air Liquide Metody tepelného dělení, problematika základních materiálů Tepelné dělení materiálů je lze v rámci strojírenské

Více

Laserová řezačka LC-F1 NT

Laserová řezačka LC-F1 NT Laserová řezačka LC-F1 NT Automation Laserová technologie Lasertechnologie Stanztechnologie Software Storing Schneidtechnologie Abkanttechnologie Automation Lasertechnologie Laserová řezačka Řada LC-F1

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM Ivan Muri, CEO Jsme švýcarský výrobce s plně automatizovaným výrobním procesem s výrobním závodem ve Švýcarsku. Vysoká funkčnost, trvanlivost a robustnost našich výrobků pomáhá

Více

Neomezené aplikace. Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje

Neomezené aplikace. Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje 4 5 Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje Neomezené aplikace Použití obráběných rour a profilů je univerzální. Může to být v

Více

Komfortní řešení pro vaše bydlení

Komfortní řešení pro vaše bydlení Komfortní řešení pro vaše bydlení Nejrůznější využití Apartmány Rodinné domy Kanceláře Centralizovaná výroba chladu nebo tepla pro každou budovu nebo skupinu budov Kanálová klimatizace pro každý byt Ovladač

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

GRANI ROC LANOVÉ PILY PRO ŘEZÁNÍ KAMENE

GRANI ROC LANOVÉ PILY PRO ŘEZÁNÍ KAMENE GRANI ROC LANOVÉ PILY PRO ŘEZÁNÍ KAMENE MEM-Profiling GRANI RQC S A Zastoupení pro ČR: DIA-NA HK s.r.o. Na Okrouhlíku 1740, Hradec Králové Ing. Miloš Rejha 603154200 Zdeňka Budínská 603467368 GRAIN!I ROC

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

Olepovačka hran Optimat KDN KDF 660 GC

Olepovačka hran Optimat KDN KDF 660 GC Olepovačka hran KDN 630 - KDF 660 GC vše co si řemeslo žádá Perfektní hrany pro náročné zákazníky Brandt je podnik skupiny Homag nabízející inovativní a na výkon orientovaná řešení olepovacích strojů pro

Více

ÚVOD DO NC TECHNIKY VELKOSÉRIOVÁ A HROMADNÁ VÝROBA MALOSÉRIOVÁ A KUSOVÁ VÝROBA

ÚVOD DO NC TECHNIKY VELKOSÉRIOVÁ A HROMADNÁ VÝROBA MALOSÉRIOVÁ A KUSOVÁ VÝROBA Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 ÚVOD DO NC TECHNIKY Dlouhodobým směrem rozvoje ve všech výrobních odvětvích, a tedy i ve strojírenství, je

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1000 MODEL MONOGRAPH 1000 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Projekt: CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Kurz: Stavba a provoz strojů v praxi 1 OBSAH 1. Úvod Co je CNC obráběcí stroj. 3 2. Vlivy na vývoj CNC obráběcích strojů. 3 3. Směry vývoje CNC obráběcích

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Svařovací stoly s odsáváním a stoly pro ruční řezání plazmou

Svařovací stoly s odsáváním a stoly pro ruční řezání plazmou Obsah Svařovací stoly s odsáváním a stoly pro ruční řezání plazmou Svařovací stoly pro manuální využití Brousící stůl pro odsávání 94 Svařovací stůl pro odsávání 95 Stůl Tavolex 96 Svařovací stůl pro výuku

Více

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace Nejvíce flexibilní míchadlo v našem produktovém portfoliu. Ať už se jedná o nástěnný sloupek, pevnou nebo pohyblivou variantu, najdete ideální řešení s těmito

Více

Cold Weld. Optimální pro svařování tenkých materiálů. Weld your way.

Cold Weld. Optimální pro svařování tenkých materiálů. Weld your way. Cold Weld Optimální pro svařování tenkých materiálů Weld your way. www.cloos.de Síla je v kvalitě. Friedrich Nietzsche 2 < CLOOS Weld your way. > 3 Svařování s minimálním přívodem tepla 4 < CLOOS Metoda

Více

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné a silové obrábění - Tuhá konstrukce, kluzné vodící plochy - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém upínání BT50 nebo HSK- A100

Více

PltCZ2013A4:Layout 1 11/07/13 09:15 Pagina 1. The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Laser pro každého

PltCZ2013A4:Layout 1 11/07/13 09:15 Pagina 1. The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Laser pro každého PltCZ2013A4:Layout 1 11/07/13 09:15 Pagina 1 The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software Laser pro každého PltCZ2013A4:Layout 1 11/07/13 09:16 Pagina 2 Pro každého, na vše PLATINO je

Více

20 Hoblování a obrážení

20 Hoblování a obrážení 20 Hoblování a obrážení Podstata hoblování : Hoblování je obrábění jednobřitým nástrojem ( hoblovacím nožem), přičemž hlavní pohyb je přímočarý, vratný a koná jej převážně obrobek. Vedlejší posuv je přerušovaný,

Více

Ochranné brýle a průzory Prémiové ochranné brýle Aristo

Ochranné brýle a průzory Prémiové ochranné brýle Aristo Prémiové ochranné brýle Aristo Ochranné brýle ESAB Aristo kombinují nejvyšší standardy bezpečnosti ochrany očí s vynikajícími vlastnostmi zajišťujícími pohodlí pro uživatele. Oči jsou optimálně chráněny

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ

OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA VERTIKÁLNÍ A HORIZONTÁLNÍ PROFIL FIRMY Firma TRIMILL, a. s. byla založena v roce 2000 jako akciová společnost se sídlem v České republice. TRIMILL, a. s. se specializuje na výrobu CNC obráběcích

Více

Systémy s jedním pohonem

Systémy s jedním pohonem Všeobecné údaje Systém s jedním pohonem (YXCS) je modul pohonu (EHM ) pro libovolný pohyb v jedné ose. ideálně se hodí pro dlouhé zdvihy v portálech a velké zátěže velká mechanická tuhost a robustní konstrukce

Více

Technologický proces

Technologický proces OBRÁBĚCÍ STROJE Základní definice Stroj je systém mechanismů, které ulehčují a nahrazují fyzickou práci člověka. Výrobní stroj je uměle vytvořená dynamická soustava, sloužící k realizaci úkonů technologického

Více

Systémy VELES. Laserové ořezávání plastových výlisků. Jsme odborníci na laserové technologie.

Systémy VELES. Laserové ořezávání plastových výlisků.   Jsme odborníci na laserové technologie. Systémy VELES Laserové ořezávání plastových výlisků Jsme odborníci na laserové technologie. www.narran.cz Laserové ořezávání plastových výlisků Ukázky ořezávaných dílů Plasty se staly jedním z nejpoužívanejších

Více

Olepovačka hran Optimat KDN KDF 560 GC

Olepovačka hran Optimat KDN KDF 560 GC Olepovačka hran KDN 520 - KDF 560 GC vše co si řemeslo žádá Perfektní hrany pro náročné zákazníky Brandt je podnik skupiny Homag nabízející inovativní a na výkon orientovaná řešení olepovacích strojů pro

Více

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život

Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC. Zjednodušte si život Podívejte se na AC TIG jinak my jsme to udělali! Caddy Tig2200i AC/DC Caddy Tig2200i AC/DC, CoolMini Origo Tig4300i AC/DC Origo Tig3000i AC/DC Zjednodušte si život Vybíráte si z příliš mnoha dodavatelů

Více

VISIONTM. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU.

VISIONTM. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU. Dotyk jednoduchosti. JEDNODUCHÉ OVL ÁDÁNÍ PŘES P OKROČILÉ ROZHR ANÍ S DOT YKOVOU OBR A ZOVKOU. Pokrokový asistent obsluhy Moderní dotyková obrazovka Vaše výhody: Nový asistent obsluhy snižuje čas zaškolení

Více

Plazmový řezací systém TransCut 300

Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmové řezání s kapalným provozním médiem Jméno přednášejícího Pobočka Firma Ulice Místo Vysoká mobilita s plazmovým řezacím systémem TransCut 300 Kompaktní, přenosný

Více

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek CoroMill QD Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek Hlavní problém při frézování drážek, především při obrábění hlubokých a úzkých drážek, obvykle představuje odvádění třísek. CoroMill QD je první

Více

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení

ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA. Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení ServoFit planetové převodovky PHQ/ PHQA Quattro pohony s největším výkonem v nejmenším provedení Mílové kroky pro pohony obráběcích strojů V součtu inovací nepřekonatelný Velikost 7 Velikost 8 Velikost

Více

Úsporné teplo pro pohodlný život

Úsporné teplo pro pohodlný život AUTOMATICKÉ KOTLE NA PELETY, OBILÍ, DŘEVNÍ ŠTĚPKU A UHLÍ Úsporné teplo pro pohodlný život www.benekov.com BENEKOVterm s.r.o., Masarykova 402, 793 12 Horní Benešov, tel.: +420 554 748 008, fax: +420 554

Více

MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063

MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063 MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063 CHARAKTERISTIKA MODULÁRNÍHO SYSTÉMU Široký program modulárních svářecích

Více

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Spektrum produktů Demag Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Velké myšlenky hýbou velkými věcmi Bez ohledu na to, zda se jedná o průmyslový podnik, obchod nebo řemeslný provoz, použitím nejmodernějších

Více

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Eclipse Magnetics MOULAR Magnetický upínací systém Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Power Matrix Modular je variabilní modulová jednotka, nabízí vyšší výhody a úspory nákladů v porovnání

Více

CNC stoly pro termické dělení plasmou nebo plamenem ALFATEC. Staňte se nezávislými!

CNC stoly pro termické dělení plasmou nebo plamenem ALFATEC. Staňte se nezávislými! CNC stoly pro termické dělení plasmou nebo plamenem ALFATEC Staňte se nezávislými! ALFATEC CNC 1 x 1 ALFATEC CNC 1,25 x 1,25 malé stoly Technická data malých CNC stolů CNC stůly o řezné velikosti 1x1m

Více

SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ

SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ SSAB Laser OPTIMALIZOVÁN PRO VAŠE POTŘEBY A LASEROVÉ PÁLENÍ Pokud zjistíte, že běžně používaný materiál se nechová perfektně dle vašich představ, vyzkoušejte materiál SSAB Laser. Tato ocel má zaručenou

Více

Univerzální profilovací linky

Univerzální profilovací linky 1 Univerzální profilovací linky Rovnací zařízení Podavač Odvíjecí buben Hydraulický lis Kontrola smyčky Vevádění plechu Rychlovýměnné kazety Linku navrhneme podle Vašich potřeb konstrukce a výroba na míru

Více

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby G série obrábění gra tu hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Obráběcí centra řady G jsou speciálně zkonstruována pro přesné, čisté a bezpečné

Více

Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg

Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg Robus 350 Pohon pro posuvné brány do hmotnosti 350 kg Odblokování pohonu ROBUS pomocí klíčku a odblokovací páky Pohon ROBUS lze zálohovat záložní baterií při výpadku elektr. proudu Pro posuvné a samonosné

Více

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Technická specifikace PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PS Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA série PS Ohraňovací lisy PRAECISA

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm.

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm. TDZ Turn TDZ TURN S.R.O. HLC SERIE ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost TDZ Turn s.r.o. patří mezi přední dodavatele nových CNC vertikálních soustruhů v České a Slovenské republice, ale také v dalších evropských

Více

Dělení a svařování svazkem plazmatu

Dělení a svařování svazkem plazmatu Dělení a svařování svazkem plazmatu RNDr. Libor Mrňa, Ph.D. Osnova: Fyzikální podstat plazmatu Zdroje průmyslového plazmatu Dělení materiálu plazmou Svařování plazmovým svazkem Mikroplazma Co je to plazma?

Více

TVÁŘENÍ KOVŮ Cíl tváření: dát polotovaru požadovaný tvar a rozměry

TVÁŘENÍ KOVŮ Cíl tváření: dát polotovaru požadovaný tvar a rozměry TVÁŘENÍ KOVŮ Cíl tváření: dát polotovaru požadovaný tvar a rozměry získat výhodné mechanické vlastnosti ve vztahu k funkčnímu uplatnění tvářence Výhody tváření : vysoká produktivita práce automatizace

Více

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM CNC soustruhy řady SF - s vodorovným ložem Stroje tohoto konstrukčního řešení jsou univerzální modifikovatelné ve 2 (X, Z) i ve 3 (X, Z, C) osách souvisle řízené soustruhy s vodorovným ložem a jsou určeny

Více

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY

PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ PRO PRÁCI S KOVY PŘESNÉ SPOLEHLIVÉ SILNÉ stroje & PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PRÁCI S KOVY Rychlejší, bezpečnější & čistější Při abrazivním řezání se může tvořit nadměrné množství prachu, výpary, dým, oheň a dokonce mohou vzniknout

Více

Univerzální CNC soustruhy řady SU

Univerzální CNC soustruhy řady SU Univerzální CNC soustruhy řady SU Jde o nejnovější produkt s dílny M-MOOS s.r.o. Tato série soustruhů řady heavy duty je kompletně montována v České republice. Jde o skutečně tuhé a těžké CNC soustruhy,

Více

CNC řezací stroje AUTOGENNÍ, PLAZMOVÉ A LASEROVÉ. Více než 20 let zkušeností s vývojem strojů

CNC řezací stroje AUTOGENNÍ, PLAZMOVÉ A LASEROVÉ. Více než 20 let zkušeností s vývojem strojů Více než 20 let zkušeností s vývojem strojů AUTOGENNÍ, PLAZMOVÉ A LASEROVÉ CNC řezací stroje V Ý V O J >>> V Ý R O B A >>> M O N T Á Ž >>> S E R V I S 2 VANAD 2000 a.s. > VANAD 2000 a.s. pokračovatel tradice

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování.

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování. Aplikace TOX -Clinching Spojování Montáž Zalisování TOX PRESSOTECHNIK zákaznická řešení Nýtování Děrování Značení Upínání Lisování Ohýbání TOX -Systémová řešení Modulární pohony TOX -Powerpackage energeticky

Více

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2 Rámcová nabídka Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů Číslo nabídky: Zákazník: Kontaktní údaje: Dodavatel: NAV0019/2016 LASCAM Systems, s.r.o. OBSAH Nabídky Technické řešení... 2 Popis

Více

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik)

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) 1) Zpracování kovů a vybraných nekovových materiálů měření a orýsování řezání kovů ruční a strojní pilování rovinných,

Více