VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Úvodní informace Zadavatel: DC VISION s.r.o. nám. Republiky Opava IČ: DIČ: CZ Tel: dcvision@dcvision.cz Jednatel: Ing.Libor Witassek Jasmínova Opava Kontakty pro dodatečné informace Zadavatel na vyžádání uchazeče (dopis, , fax) poskytne dodatečné informace k Zadávacím podmínkám, které poskytne všem vyzvaným uchazečům. Informace ve věci vypracování nabídky: Ing. Jana Nevřelová, jana.nevrelova@dcvision.cz, tel: Informace týkající se předmětu služby: Ing. Stanislav Hoffmann, tel: Zakázka není veřejnou zakázkou ve smyslu zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, neboť předpokládaná cena nepřesáhne minimální cenu veřejné zakázky podle 6 odst. 1 tohoto zákona. Předpokládaná cena předmětu zakázky nebude přesahovat 2 mil. Kč, ale zakázka na dodávky, služby a stavení práce je z více než 50% financovaná veřejným zadavatelem, bude postupováno s ohledem na zajištění ustanovení 6 odst. 3 zákona č. 40/2004 Sb. Toto výběrové řízení je součástí projektu Rekvalifikační centrum pro přesné obrábění v rámci OP RLZ a proto je i povinností vybraného dodavatele umožnit kontrolní a monitorovací činnost poskytovatele těchto prostředků. Název zakázky: Zajištění zázemí pro rekvalifikační kurzy Strana 1 (celkem 8)

2 2. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: dodávka služeb Předmětem zakázky je zajištění zázemí pro rekvalifikační kurzy, která bude zahrnovat: 1. pronájem 2 CNC výukových strojů ( fréza a soustruh) 2. pronájem haly pro praktickou výuku 3. pronájem učebny a kabinetu lektorů 3. Termín a místo plnění Předpokládaný termín zahájení plnění: září 2006 Doba trvání: do Místo plnění: Rekvalifikační centrum Opava s.r.o., Polní 5, Kvalifikační způsobilost zájemce 4.1 Základní kvalifikační kritéria Kvalifikaci pro plnění zakázky splňuje zájemce který není v likvidaci; proti kterému v uplynulých 3 letech nebyl prohlášen konkurz nebo konkurz nebyl zrušen pro nedostatek majetku; který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky; který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není v prodlení se splácením splátek; který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin nebo došlo k zahlazení odsouzení trestného činu, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání, jde-li o fyzickou osobu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán, nebo každý člen statutárního orgánu, vedoucí organizační složky zahraniční právnické osoby, nebo statutárním orgánem pověřený zástupce; Zájemce ve své nabídce předloží o výše uvedených skutečnostech čestné prohlášení. Strana 2 (celkem 8)

3 4.2 Prokazování právní subjektivity Zájemce dále společně s nabídkou předloží kopie těchto dokumentů: Ověřená kopie výpisu z obchodního rejstříku ne starší 90-ti dnů ke dni podání nabídky, živnostenské listy vztahující se k předmětu zakázky, doklady o původu pronajímaných zařízení. Zájemce předkládá doklady prokazující tuto způsobilost společně s nabídkou. 5. Zadávací podmínky 5.1 Zadávací podmínky Pronájem CNC výukových strojů Školní systém 1 ks CNC frézka Školní systém 1 ks CNC soustruh Hardware umožňující výměnu panelů pro simulaci řídících systémů SINUMERIC, HEIDENHAIN A FANUC a to nejen softwarově, ale i prakticky Programovací software multilicence pro 8 žáků a 1 učitele, 3D vizualizační software - multilicence pro 8 žáků a 1 učitele, Zřízení pro zadávání dat, ovládací panely, hardware Kompatibilita s PC Další podmínky: Instalace v místě určeném zadavatelem Poskytnutí instruktáže Průběžný servis včetně oprav Návod k použití Pronájem haly pro praktickou výuku Požadavky na výrobní halu: půdorys optimálně 130 m 2 - v případě jiné nabídky je vyžadováno zdůvodnění výška maximální výška 6m do hřebene, konstrukce stropu není rozhodující, jen musí být zateplená vzhledem k požadavku na vytápění hala s okny či střešním světlíkem ventilace ventilace otevřenými okny je dostačující Strana 3 (celkem 8)

4 osvětlení v hale min lumenů (lm) pro 1 stroj, max lm pro dva stroje hala rozvod slaboproudu i silnoproudu vytápění haly hala musí být vytápěná, min 21 o C max 23 o C vrata o rozměrech min 2,5 m šířka a min 3,5 m výška samostatný vchod do haly uzamykatelný, je možný ve vratech šatna, sprchy a sociální zařízení pro 20 osob (pro muže i ženy) dostupnost veřejnými dopravními prostředky do 1 km Energie: Náklady na elektřinu a topení musí nájemce vyčíslit zvlášť v nájemní smlouvě. Samostatné měření požadováno není, protože pokud je hala součástí většího komplexu, je samostatné měření problematické, tudíž tyto náklady budou do nájemní smlouvy uvedeny zvlášť výpočtem nebo odhadem Pronájem učebny a kabinetu lektorů Učebna: Učebna s možností umístění 12 učebních míst s PC Stůl pro lektora Připojení k elektřině (min. pro 12 PC) Možnost připojení dataprojektoru a projekci na zeď Snadný přístup k sociálnímu zařízení jak pro ženy tak i pro muže Kabinet lektorů: Prostory umožňující umístění 2 pracovních míst Připojení k elektřině ( min pro 2 PC) Možnost připojení k internetu Samostatný vchod Místnost s oknem Výše uvedené požadavky jsou minimální, zadavatel připouští použití rovnocenného řešení. V takovém případě je dodavatel povinen předložit důkaz o rovnocennosti zvoleného řešení. Dodatečné informace k zadávací dokumentaci lze poskytnout na základě písemné či telefonické žádosti zájemce a musí být zadavateli (viz kontaktní údaje) doručena nejpozději 5 dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Byla-li splněna tato podmínka, zadavatel poskytne zájemci dodatečné informace k zadávací dokumentaci nejpozději do 3 dnů před stanoveným termínem pro obdržení nabídek. Tyto Strana 4 (celkem 8)

5 dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti, poskytne zadavatel i všem ostatním zájemcům, kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. 5.2 Limitní cena Pro tuto dodávku jsou stanoveny limitní, maximální ceny a to: Položky Limitní cena bez DPH Limitní cena s DPH Operativní leasing výukových strojů CNC Pronájem haly pro praktickou výuku Pronájem učebny a kabinetu lektorů Celkem Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude zpracována takto: cenu za měsíční pronájem bez DPH cenu za měsíční pronájem s DPH cenu za 21 měsíců pronájmu bez DPH cenu za 21 měsíců pronájmu s DPH celkovou cenu zakázky bez DPH celkovou cenu zakázky s DPH Nabídková cena bude rozdělena na položkové ceny v členění bez DPH, s DPH, a cena s DPH. Zájemce dále uvede celkovou cenu celé zakázky v členění bez DPH, výši DPH a celkovou částku včetně DPH. Doprava a instalace zboží musí být zahrnuta v ceně za jednotlivé položky a nemůže být tedy fakturována zvlášť. 6. Obsah a forma nabídky 6.1 Obsah nabídky Nabídka předložená každým ze zájemců bude obsahovat: Krycí list nabídky o Název zakázky, zadavatel o Úplný název a sídlo uchazeče o IČ, DIČ, jméno statutárního zástupce o Bankovní spojení Strana 5 (celkem 8)

6 o Kontakt ( , telefon, fax) o Razítko, datum a vlastnoruční podpis statutárního zástupce Nabídkovou cenu v požadovaném členění dle bodu 5.3 Technickou nabídku položkovou specifikaci dodávky dle zadávacích podmínek Kvalifikační předpoklady a jejich prokázání dle požadavků uvedených v bodu 3 této výzvy. Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních kritérií Harmonogram plnění zakázky Zájemce je vázán svou nabídkou po dobu 60 ti dnů. 6.2 Forma nabídky Nabídku podá zájemce písemně v originále a 2 kopiích. V případě rozporů mezi jednotlivými výtisky nabídky se považuje za rozhodující text originálního vyhotovení nabídky. Nabídka včetně veškerých požadovaných dokumentů musí být zpracována výhradně v českém jazyce, prospekty a obdobné doplňující materiály mohou být rovněž v jazyce anglickém. Není-li některý doklad předkládán v českém jazyce, musí být přiložen rovněž jeho úřední překlad do českého jazyka; tato povinnost se nevztahuje na prospekty a doplňující materiály podle předchozí věty. Jednotlivé oddíly nabídky budou přehledně označeny. Veškeré doklady, u nichž je vyžadován podpis zájemce, musí být podepsány statutárním orgánem zájemce nebo zmocněnou osobou; v takovém případě doloží zájemce v nabídce originál plné moci či jiného platného pověřovacího dokumentu. Nabídka musí být kvalitním způsobem vytištěna tak, aby byla dobře čitelná. Nabídka nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Každé vyhotovení nabídky musí být včetně případných příloh svázáno do jednoho svazku. Nabídka musí být dostatečným způsobem zajištěna proti manipulaci s jednotlivými listy (např.pomocí provázku a přelepek s razítkem zájemce). Všechny listy nabídky musí být očíslovány průběžnou číselnou řadou počínající číslem 1. Výjimka z povinnosti číslovat listy se vztahuje na úřední doklady resp. jejich úředně ověřené kopie, které nemusí být očíslovány. Vkládá-li zájemce do nabídky jako její součást či přílohu některý samostatný celek, který má již listy očíslovány vlastní číselnou řadou, není nutné, aby tyto listy zájemce čísloval znovu průběžnou číselnou řadou; to však platí pouze tehdy, je-li číslování listů samostatného celku a průběžné číslování listů nabídky zřetelně odlišené. Nabídka musí být předložena na komplexní zajištění celé zakázky (předmětu nabídky). Strana 6 (celkem 8)

7 7. Kritérium pro zadání zakázky Kritériem pro zadání zakázky je nejvyšší ekonomická výhodnost dle níže uvedeného souboru kritérií: 1. cena 40 % 2. úroveň servisních služeb zahrnutých v ceně 20 % 3. platební podmínky 40 % 8. Místo a lhůta pro podání nabídky Místo podání nabídek DC VISION s.r.o. nám. Republiky Opava Nabídky je možno zasílat doporučenou poštou na výše uvedenou adresu nebo podat na téže adrese osobně. V případě doručení nabídky poštou je za okamžik předání považováno převzetí nabídky zadavatelem od poštovní služby. Riziko pozdního doručení při odeslání nabídky poštou nese plně zájemce. Zájemci musí zaslat nebo podat nabídku (originál, požadovaný počet kopií) v uzavřené neporušené obálce či jiném obalu označeném nápisem a názvem Nabídka výukové stroje NEOTVÍRAT Obálka či obal musí být uzavřeny a opatřeny razítkem případně podpisem zájemce a vhodným způsobem zajištěny proti samovolnému otevření či otevření v důsledku manipulace při poštovní přepravě. Na obálce musí být uvedena adresa zadavatele i odesílatele. Lhůta pro podání nabídek Nabídky musí být doručeny nejpozději do do 10:00 hodin na výše uvedenou adresu. 9. Datum a místo konání jednání Jednací řízení bez uveřejnění se bude konat v v v místě sídla společnosti DC Vision s.r.o. S výsledky budou zájemci písemně seznámeni do 7 mi dnů. Strana 7 (celkem 8)

8 10. Platební podmínky Dodavatel je oprávněn vystavit daňový doklad - fakturu v okamžiku splnění dodávky či dílčí dodávky Faktury budou vystaveny ve 2 vyhotoveních. Splatnost faktury je 30 dní ode dne vystavení, nedohodnou-li se strany jinak. 11. Náklady na vypracování nabídek Veškeré náklady související s přípravou nabídek a jejich podáním hradí zájemce. 12. Práva zadavatele Zadavatel zakázky si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv bez udání důvodů zrušit nebo změnit zadávací podmínky. 13. Vlastnictví nabídek Vlastníkem veškerých obdržených nabídek se stává zadavatel. Zájemci nemají nárok na vrácení těchto nabídek. 14. Další ujednání Nabídka a její obsah jsou závazné pro uzavření smlouvy se zadavatelem. V Opavě dne 14,7,2006. Ing. Libor Witassek Jednatel společnosti DC VISION s.r.o. Strana 8 (celkem 8)

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobního vozidla pro realizaci projektu Práce 2007 Číslo: PRÁCE 01/06 Název programu: (JPD 3, OP RLZ, CIP EQUAL): Název zadavatele: Identifikace zadavatele (sídlo,

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Rozšíření sportovního areálu v obci Bašť Nejedná se o zadávací

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ESF napomáhá rozvoji zaměstnanosti

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019 OBEC NUČICE Kubrova 31, 252 16 Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

IČO: 25589881 DIČ: CZ 25589881 Zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 3226 V Y P I S U J E

IČO: 25589881 DIČ: CZ 25589881 Zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 3226 V Y P I S U J E Zadavatel: Název společnosti: CC Systems a. s. Sídlo společnosti: Národní tř.101, 695 01 Hodonín Kontaktní osoba:ing. Růžena Vlachová Telefon: + 420 724 952 526 Fax: + 420 518 342 243 E-mail: vlachova@ccsystem.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje

Více

a) Uvést přehled stavu přechodu na digitální vysílání b) Zahájit diskusi na téma digitální dividendy v podmínkách České republiky

a) Uvést přehled stavu přechodu na digitální vysílání b) Zahájit diskusi na téma digitální dividendy v podmínkách České republiky Název a sídlo zadavatele: Česká republika Český telekomunikační úřad se sídlem Praha 9, Sokolovská 219, PSČ 225 02 IČ: 70 10 69 75 DIČ: CZ70106975 (není plátcem DPH) Zastoupený: PhDr. Pavel Dvořák, předseda

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

Předmětem nabídky je Asistence při tvorbě procesních a nákladových modelů pro agendy ČTÚ, zejména správy spektra.

Předmětem nabídky je Asistence při tvorbě procesních a nákladových modelů pro agendy ČTÚ, zejména správy spektra. Název a sídlo zadavatele: Česká republika Český telekomunikační úřad se sídlem Praha 9, Sokolovská 219, PSČ 225 02 IČ: 70 10 69 75 DIČ: CZ70106975 (není plátcem DPH) Zastoupený: PhDr. Pavel Dvořák, předseda

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: REALIZACE VZDĚLÁVACÍCH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MĚSTO BŘIDLIČNÁ Nábřežní 452, 793 51 Břidličná Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na VÝBĚR ŠKOLÍCÍHO ZAŘÍZENÍ PRO SPECIFICKÁ ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ FIRMY FONSIL, spol. s r.o. NA PROGRESIVNÍ OBRÁBĚNÍ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM - 1 -

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC CHÝNĚ Hlavní 200, Chýně, 253 03 Chýně Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky a podmínky výběrového řízení veřejné zakázky malého rozsahu z operačního programu CZ.1.07/1.4.00/21.0707 financovaného EU, ESF a MŠMT ČR Zadávací dokumentace 1. Název zakázky: Dodávka

Více

Zadávací dokumentace. Název zakázky. Rekvalifikační kurzy na zvýšení znalostí a dovedností v informační technice. Zadavatel: Druh zakázky

Zadávací dokumentace. Název zakázky. Rekvalifikační kurzy na zvýšení znalostí a dovedností v informační technice. Zadavatel: Druh zakázky Zadávací dokumentace Název zakázky Rekvalifikační kurzy na zvýšení znalostí a dovedností v informační technice Zadavatel: ATOK Asociace textilního-oděvního-kožedělného průmyslu IČ: 00552062 DIČ: CZ00552062

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB OPERATIVNÍ LEASING I. Název a stručný popis zakázky: Dodávka služeb operativní leasing na devíti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace Název zakázky: Střední odborné učiliště tradičních řemesel, spol. s r. o., Střední 59, Brno, vyhlašuje výběrové řízení na dodávku vybavení učebny 39 pracovišti

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

IČ zadavatele: 60337320 DIČ zadavatele: kontaktních údajů (telefon a emailová Tel.: 603 597 652 adresa):

IČ zadavatele: 60337320 DIČ zadavatele: kontaktních údajů (telefon a emailová Tel.: 603 597 652 adresa): Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7.

Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚVĚR PRO OBEC NEKMÍŘ PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ. V Nekmíři dne 18.7. Obec Nekmíř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 23 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ). 1 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Projektová

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: adresa): Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času)

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: adresa): Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SOAP/002-2233/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz www.soaplzen.cz DATUM: 2011-09-29

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany.

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2341/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. SOU Valašské Klobouky rekonstrukce slaboproudých rozvodů

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. SOU Valašské Klobouky rekonstrukce slaboproudých rozvodů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU SOU Valašské Klobouky rekonstrukce slaboproudých rozvodů 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE CENTRUM POLYMERNÍCH MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ OTTY WICHTERLE DODÁVKA SVĚTELNÉHO MIKROSKOPU Název veřejné zakázky: S MIKROTVRDOMĚREM Identifikační údaje

Více

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu:

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu: Oznámení a zadávací dokumentace obsahující zadávací podmínky pro zakázku zadávanou dle ust. 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) jako veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy: Specializovaný software pro technickou přípravu oděvní výroby. Zadavatel: Střední průmyslová škola oděvní, Prostějov, Vápenice 1 Sídlo: Vápenice

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služby: Zajištění rekvalifikačních kurzů Obecné zadání: Regionální vzdělávací a informační středisko Vladař vypisuje zadání na dodávku služby na zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZJEDNODUŠENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA VÝBĚR DODAVATELE NA ZAJIŠTĚNÍ REALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ SVAZU PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR V JAZYKOVÝCH DOVEDNOSTECH V RÁMCI PROJEKTU: POSILOVÁNÍ

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více