Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří"

Transkript

1 Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří (úkol č Zveřejňování poradců a poradních orgánů) Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 I. pololetí 2014 Celkové náklady na poradenství od 1. ledna 2014 do 30. června 2014 Část A Část A je sestavena ve struktuře dle 2. pololetí 2013 (všechny smluvní vztahy s poradními orgány s výjimkou smluvních vztahů uvedených v části B, která zahrnuje také smluvní vztahy hrazené z privatizačního účtu a smlouvy související s mezinárodními arbitrážemi) Kabinet a řízení úřadu Poradci Poradce ministra / NM/ Ř sekce Titul, jméno, příjmení Předmět činnosti Poradce ministra Ministra Ing. Fischera Ing. Gustav Slamečka Smlouva na období služeb od do pevná měsíční odměna Kč bez DPH Ministra Ing. Fischera Miroslav Deneš Poradce ministra služeb od do pevná měsíční odměna Kč bez DPH Ministra Ing. Fischera Mgr. Martin Schmarz Poradce ministra služeb od do pevná měsíční odměna Kč bez DPH Kabinetu ministra Ing. JUDr. Josef Bečvář Poradce ministra služeb od do pevná měsíční odměna Kč bez DPH Kabinetu ministra Doc Ing. Jiří Volf, CSc. Poradce kabinetu ministra IČO,smlouva o poskytování poradenských služeb od do pevná měsíční odměna Kč bez DPH Ing. Darek Kysela Ing. Jana Mayerová, Ph.D. Ing. Aleš Michl Ing. Jaroslav Ungerman, CSc. Provádění osobní poradenské a konzultační činnosti, specializované služby služeb od do v oblasti ekonomických analýz Poradenství pro oblast problematiky EU v gesci MF s ohledem na fungování strukturálních fondů v gesci MF. V provádění osobní poradenské a konzultační činnosti, řízení státního dluhu a makroekonomických analýz Poradenství v oblasti makroekonomie a řízení výdajů a příjmů státního rozpočtu služeb od do služeb od do služeb od do pevná měsíční odměna Kč/měsíčně bez DPH měsíční odměna v max. výši Kč bez DPH pevná měsíční odměna Kč bez DPH měsíční odměna v max. výši Kč bez DPH PhDr. Michail Odarčenko, CSc. příprava podkladů pro jednání a veřejná vystoupení p. ministra Dohoda o pracovní činnosti od do odměna je stanovena ve výši 250 Kč/hod.; max. 20 hod. týdně Náměstka ministra sekce 03 Náměstka ministra sekce 04 Ing. Ondřej Vltavský Mgr.Marek Havrda, M.A., MPA, Ph.D. Ing. Luděk Gulazsi Ing. Milan Zolich Ing. Milan Křístek poradce NM dohoda o provedení práce hodinová sazba 250 Kč od do poradce NM dohoda o provedení práce hodinová sazba 250 Kč (max. 300hod.) od do poradce NM pracovní smlouva 14 PT + osobní příplatek od do poradce NM pracovní smlouva 14 PT + osobní příplatek od do oblast ICT a ekonomické poradenství IČO, smlouva o poskytování poradenských služeb od Smlouva je ukončována. měsíční odměna v max. výši Kč bez DPH. Od 17.6 nepobírá odměnu ani nevykonává činnost.

2 Náměstka ministra sekce 04 Náměstkyně ministra sekce 05 Náměstka ministra sekce 06 Náměstek ministra sekce 07 Ředitelka sekce 08 PhDr. Jiří Skuhrovec Ing. Milena Hrdinková Bc. Antonín Šesták Ing. Lukáš Kozák Mgr. Veronika Peřinová Ing. et Ing. Lubomír Chaloupka Ph.D. Mgr. Pavlína Žáková Ph. D. Ing. Radek Urban Bc. Filip Hájek prof. Ing. Oldřich Dědek, CSc. Ing. Jiří Hanuš v oblasti poradenství pro oblast ICT, státní IČO, smlouva o poskytování poradenských měsíční odměna v max. výši Kč bez DPH pokladna a výkaznictví služeb od do Daně, horizontální otázky EU, pracovní poměr na dobu neurčitou 14 PT + osobní příplatek mezinárodní vztahy poradce NM pracovní smlouva 14 PT + osobní příplatek od do Poradenské služby a supervize projektů IČO, smlouva o poskytování poradenských Kč měsíčně + náhrada nákladů směřujících k plnění úkolů vyplývajících z koaliční smlouvy v oblasti boje proti daňovým únikům a zlepšení fungování finanční správy služeb od do poradce NM pracovní smlouva 15. PT; od dosud tarif činí Kč až Kč + osobní poradce NM pracovní smlouva příplatek dle zákoníku práce od dosud poradce NM pracovní smlouva od do poradce NM pracovní smlouva 15. PT; od dosud tarif činí Kč až Kč + osobní příplatek dle zákoníku práce Poradce NM pracovní smlouva 40 hod. týdně; tarif činí Kč až Kč + od do osobní příplatek dle zákoníku práce Zavedení eura v ČR dohoda o pracovní činnosti těmto osobám přísluší odměna od 240 Kč/hod. od do do 375 Kč/hod.; maximální počet hodin je Parlamentní tajemník dohoda o pracovní činnosti 20 hod./týden; průměrná odměna činí 289 Kč od do za hod. Odbor 43 - Strategické společnosti a investiční pobídky AK JUDr. Jaroslav Muroň Smlouva o poskytování právních služeb Právní poradenství ve věci od na dobu neurčitou Kč vč. DPH / hod. (max Kč vč. DPH) ,00 Kč vlastnické politiky státu resp. do splnění předmětu smlouvy Sekce 02 - Právní AK JUDr. Alan Korbel Smlouva o poskytování právní pomoci Zastupování před soudem a orgány státní na dobu neurčitou od ,- Kč měsíčně bez DPH, správy, poskytování porad a konzultací, příprava a sepisování písemností právního charakteru. tj ,- Kč včetně DPH (cca živých případů)

3 Sekce 03 - Majetek státu AK Hartmann, Jelínek & Fráňa s.r.o. Smlouva o poskytování právní pomoci Poskytování právního poradenství hlavně v oblastech historických pohledávek a některých specifických případů v oblasti Zakarpatské Ukrajiny a jiných agend odboru, vyjma tzv. Benešových dekretů. smlouva uzavřena do vyčerpání finančního limitu 2 mil Kč, dne Kč bez DPH/ 1 hodina Kč Sekce 06 - Veřejné rozpočty Poradní orgány v rámci MF Název orgánu Externí člen orgánu Předmět činnosti Smlouva na období Zvláštní komise pro řízení JUDr. Václav Henych Řízení o rozkladech podaných proti od do Kč za zasedání JUDr. Josef Panenka rozhodnutím Ministerstva financí vydaným od do Kč za zasedání Mgr. Petr Horáček ve správních řízeních ve věcech výplaty od do Kč za zasedání JUDr. Ivana Breburdová příspěvků ze státního rozpočtu politickým od do Kč za zasedání stranám a politickým hnutím Sekce 07 - Mezinárodní vztahy Kovanda, Tykalová advokátní Poskytování poradenských služeb Právní podpora odboru 27 a 44 od do ukončení aktivních soudních Kč/úkon kancelář, s. r. o. sporů Sekce 08 - Kabinet a řízení úřadu Název Typ závazku Předmět smlouvy Smlouva na období AK JUDr. Alan Korbel Smlouva o poskytování právní pomoci Zastupování MF v pracovně-právních od 2006 do 2014 podle advokátního tarifu ,00 Kč sporech se zaměstnanci zrušených okresních úřadů Poradní orgán v rámci MF Název orgánu Externí člen orgánu Předmět činnosti Smlouva na období Komise pro koncepce Ing. Radka Loja, FCCA Poradní orgán ministra pro oblast bez smlouvy s členstvím v poradním orgánu není spojena odměna doc. Ing. Ladislav Mejzlík, Ph.D. účetnictví, auditu, daňového Ing. Ladislav Zelinka, Ph.D. poradenství a FKSP Ing. Jiří Nekovář (na základě návrhu odboru Ing. Richard Vítek 28 - Účetnictví a audit a v souladu JUDr. Bohumír Čech s příslušným ustanovením Ing. Petr Šobotník organizačního řádu) Ing. Petr Kříž Ing. Radek Neužil, LL.M. Ing. Slavomír Ježek Ing. Emilie Žábová doc.ing. Štěpánka Nováková,CSc. Ing. Jitka Ročárková

4 Ing. Martina Smetanová prof.ing. Libuše Müllerová, CSc. prof. Ing. Bohumil Král, CSc. Ing. Petr Šobotík Poradní orgán MF Ing. Vladimír Adamec - Úřad vlády Poradní orgán zřízen na základě bez smlouvy s členstvím v poradním orgánu není spojena odměna Ing. Miroslav Čančík - MZV usnesení vlády ČR ze dne Ing. Vilém Pardubský - MPO č.832,o Zásadách správy Ing. Hana Korandová - ČNB a zajišťování návratnosti zahranič- JUDr. Antonín Peterský - ČSOB ních pohledávek ČR a směrnice č. 12/2006 min.financí, o zásadách správy a zajišťování návratnosti zahraničních pohledávek ČR Komise k promíjení daní Ing. Jan Knížek Poradní orgán NM sekce 05 Dohoda o provedení práce těmto osobám přísluší odměna Ing. Otakar Sladkovský a ministra financí k projednávání Kč/zasedání plk. Mgr. Lubomír Kučera a posuzování žádostí o prominutí daně nebo příslušenství daně a vydávání rozhodnutí v daňovém řízení (ve smyslu Pokynu č. 2 k pravomoci a postupu MF při rozhodování o žádostech o prominutí daně a příslušenství daně, který nabyl účinnosti k , čj. MF /2012/904) Poradním orgánům, poradcům, advokátům a advokátním kancelářím (fyzickým a právnickým osobám) bylo v I. pololetí 2014 vyplaceno celkem Kč. Oproti druhému pololetí 2013 (stav Kč) tak došlo ke snížení nákladů na tyto služby o třetinu.

5 Část B Do seznamu za I. pololetí 2014 jsou zahrnuty níže uvedené poradní orgány, které nebyly zveřejněny v roce (tj. zejména smluvní vztahy hrazené z privatizačního účtu a smlouvy související s mezinárodními arbitrážemi) Sekce 02 - Právní Odbor 64 Název Typ závazku Předmět smlouvy Smlouva na období Mgr. Radek Kocourek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr. Radek Kocourek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč KOCOUREK, DOLEŽAL & partneři.advokátní kancelář,s.r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč ,10 Kč Mgr. Radek Kocourek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od ,- Kč za každý úkon max Kč Mgr. Radek Kocourek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr. Radek Kocourek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč KOCOUREK, DOLEŽAL & od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč partneři.advokátní kancelář,s.r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu KOCOUREK, DOLEŽAL & partneři.advokátní kancelář,s.r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max ,- Kč ,20 Kč JUDr.Ivana Seifertová Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max ,Kč JUDr.Ivana Seifertová Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud ,- Kč za každý úkon max Kč Mgr.Ing.Ing. Tomáš Kubík Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr.Ing.Ing. Tomáš Kubík Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr.Ing.Ing. Tomáš Kubík Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Rudolf Kratěna Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Rudolf Kratěna Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od ,- Kč za každý úkon max Kč JUDr. Lambert Halíř Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč JUDr. Lambert Halíř Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč JUDr. Petr Kamenčák Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč JUDr. Petr Kamenčák Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč JUDr. Petr Kamenčák Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od ,- Kč za každý úkon max Kč JUDr. Antonín Navrátil Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Ivana Syrůčková Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Věra Surmíková Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Věra Charvátová Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Věra Charvátová Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Libor Konečný Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč FELIX a spol.,ak, s r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Roman Felix Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 3.500,- Kč za každou hod.dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč FELIX a spol.,ak, s r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Právní poradenství od dosud 3.500,- Kč za každou hod.dle vyhl.č. max Kč 177/96 Sb ,25 Kč FELIX a spol.,ak, s r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Zpracování procesních podání od dosud 3.500,- Kč za každou hod.dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Martin Tocik Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Martin Tocik Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Petr Vacek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Petr Vacek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od Kč za každý právní úkon max Kč JUDr. Petr Vacek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr.Luis Velázquez Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč Mgr.Luis Velázquez Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Zvolánková Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč

6 JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl. č.177/96 Sb. max Kč JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Václav Mrzena Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Havel,Holásek & partners Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč s.r.o.,ak Havel,Holásek & partners Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč s.r.o.,ak Bernard Legal s.r.o., AK Smlouva o poskytování právních služeb Právní analýza od ,- kč za každou hod.dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Martin Korbař Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Toman,Devátý & partneři, s.r.o., AK Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Toman,Devátý & partneři, s.r.o., AK Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Toman,Devátý & partneři, s.r.o., AK Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od ,- kč za každou hod.dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Jaroslav Mašek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč JUDr. Jaroslav Mašek Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od dosud 1/2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Mgr. Michal Doležal Smlouva o poskytování právních služeb Zastupování v soudním sporu od /2 sazby dle vyhl.č. 177/96 Sb. max Kč Abbot Legal, advokátní kancelář, s.r.o. Smlouva o poskytování právních služeb Poskytování právních služeb vč. zastupování před soudy od dosud Kč/hod ,50 Kč Abbot Legal, advokátní kancelář, Smlouva o poskytování právních služeb Poskytování právních služeb vč. od dosud Kč/hod. s.r.o. zastupování před soudy Advokátní kancelář Kříž a partneři Smlouva o poskytnutí právních služeb. Vytvoření metodiky pro koncipování od do max. 900 tis. Kč s.r.o. stanov včetně právních konzultací Allen&Overy (Czech Republic) LLP, org. Složka Mandátní smlouva o poskytování právních služeb Poskytování právních služeb vč. zastupování před soudy od do max. 600 tis. Kč ,05 Kč Jane Townsend a JUDr. Jan Myška, Ph.D., advokáti a společníci sdružení Allen & Overy, Praha Advokátní kancelář Bernard Legal, s.r.o., advokátní kancelář Mandátní smlouva o poskytování právních služeb Poskytování právních služeb vč. zastupování před soudy Smlouva o poskytování právních služeb Poskytování právních služeb (návrhy, analýzy, stanoviska) Dentons Europe CS LLP Smlouva o poskytování právních služeb Komplexní právní služby spojené s řešením a převodem aktiv ČSOB/IPB Kinstellar, s.r.o., advokátní Mandátní smlouva Kompletní právní poradenství vč. kancelář zastupování Kocián Šolc Balaštík, advokátní Smlouva o poskytování právních služeb Kompletní právní poradenství vč. kancelář,s.r.o. zastupování ve sporech s ÚAMK a.s. JUDr. Petr Toman, advokát Smlouva o poskytování právních služeb Kompletní právní poradenství vč. zastupování u soudů ve sporech (Vakam Agro, Union banka v likvidaci) od , resp dosud max tis. Kč. od do Kč/hod ,97 Kč od dosud 250 USD/hod ,10 Kč od dosud Kč/hod ,80 Kč od , resp dosud od dosud max tis. Kč. max tis. Kč. JUDr.Jaroslav Muroň Smlouva o poskytování právních služeb Právní poradenství od ,- Kč za hodinu max Kč samostatné oddělení 9009 DLA Piper Prague LLP, organizační složka Název Typ závazku Předmět smlouvy Smlouva na období Právní služby ve sporu Georg Nepolský v. Právní služby trvání sporu advokáti Kč/ hod. bez DPH ,41 Kč ČR koncipienti, asistenti, stážisté tlumočníci překlady Kč/ hod. bez DPH 900 Kč/ hod. bez DPH 900 Kč/ hod. bez DPH

7 DLA Piper Prague LLP, organizační složka WEIL, GOTSHAL & MANGES s.r.o., advokátní kancelář Právní služby ve sporu Vöcklinghaus v. ČR Právní služby ve sporu Konsortium Oeconomismus v. ČR Právní služby trvání sporu advokáti Kč/ hod. bez DPH ,60 Kč koncipienti, asistenti, stážisté Kč/ hod. bez DPH tlumočníci Kč/ hod. bez DPH překlady 600 Kč/ hod. bez DPH Právní služby trvání sporu advokáti Kč/ hod. bez DPH ,21 Kč WEIL, GOTSHAL & MANGES s.r.o., advokátní kancelář koncipienti, asistenti, stážisté Kč/ hod. bez DPH tlumočníci Kč/ hod. bez DPH překlady 200 Kč/ normostrana bez DPH Právní služby v solárních sporech Právní služby trvání sporu kvalifikovaný právník Kč/ hod. bez DPH ,30 Kč právní asistent Kč/ hod. bez DPH Squire Sanders (US) LLP Právní služby v solárních sporech Právní služby trvání sporu Partneři 675 USD/ hod. bez DPH ,38 Kč Seniorní advokáti 525 USD/ hod. bez DPH Juniorní advokáti 375 USD/ hod. bez DPH koncipienti 235 USD/ hod. bez DPH stážisté 210 USD/ hod. bez DPH Profesor Zachary Douglas Právní poradenství v solárních sporech Právní služby trvání sporu Advokáti 530 CHF/hod. bez DPH ,99 Kč BOWIS Consulting, s.r.o. KPMG Česká republika, s.r.o. Poradenství ve věci společnosti SANDY Strážnice. Zpráva ve věci likvidace Czech Glass Holding Ltd. Poradenské služby Název Předmět činnosti Služby Smlouva na období PricewaterhouseCoopers Česká Ekonomické poradenství v solárních Poradenské služby Předarbitrážní fáze Partneři Kč/ hod. bez DPH republika, s.r.o. sporech Správa a řešení obchodních podílů převzatách z ÚZSVM a poradenství Kontrola činnosti subjektů offshore struktury bývalé IPB Mandátní smlouva od dosud Od do splnění předmětu Ředitelé Kč/ hod. bez DPH Senior manažeři Kč/ hod. bez DPH Manažeři Kč/ hod. bez DPH Kč/ hod. další zaměstnanci bez DPH kč/hod (poradenství) ,50 Kč max. 200 tis. Kč za každy subjekt offshore struktury Sekce 03 - Majetek státu Mgr. Radek Kocourek, advokát - mandátní smlouva Právní služby od vypovězena k Kč bez DPH 1 800Kč/h ,00 Kč právnická osoba Mgr. Radek Kocourek, advokát - mandátní smlouva Právní služby od vypovězena k Kč bez DPH 1 800Kč/h ,00 Kč právnická osoba Mgr. Ing. Tomáš Kubík - fyzická mandátní smlouva Právní služby od vypovězena k Kč bez DPH 1 800Kč/h osoba Mgr. Ing. Tomáš Kubík - mandátní smlouva Právní služby od vypovězena k Kč bez DPH 1 800Kč/h právnická osoba AK Johnson Šťastný Kramařík - smlouva o poskytování právních služeb Právní služby od vypovězena k Kč bez DPH 1 800Kč/h právnická osoba MT Legal s.r.o., advokátní kancelář - právnická osoba smlouva o poskytování právních služeb Právní služby v oblasti zadávání VZ od doba neurčitá Kč bez DPH 2 800Kč/h ,00 Kč

8 JUDr. Jaroslav Niklas, advokát - fyzická osoba JUDr. Věra Surmíková - fyzická osoba smlouva o poskytování právních služeb mandátní smlouva Právní služby související s agendou od do Kč 350Kč/h příspěvku Nadačního investičního fondu Poskytování právních služeb od doba neurčitá Kč bez DPH 1 800Kč/h Sekce 06 - Veřejné rozpočty Poradenské služby Název Předmět činnosti Služby Smlouva na období BDO CA, s.r.o. Smlouva o poradenské a auditorské Certifikace platební agentury ke státní Finanční roky pozn. finanční max tis.kč za celé období činnosti zemědělské politice rok se nekryje s rokem kalendářním Sekce 07 - Mezinárodní vztahy PRK Partners Vedení sporu s Raffels AG ve od r partner hod. Švýcarsku (prostřednictvím ÚZSVM) advokát hod. koncipient hod. V I. pololetí roku 2014 bylo poradním orgánům, které nebyly v roce 2013 zveřejňovány, uhrazeno celkem ,73 Kč. Pozn.: 1) Skutečně vyplacená odměna fyzickým osobám není u jednotlivých jmen uváděna. Je zahrnuta v celkovém součtu.

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří Celkové náklady na poradenství od 1. července 2014 do 31. prosince 2014 Část A Z důvodu zachování srovnatelnosti mezi běžným a minulým

Více

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří Celkové náklady na poradenství od 1. ledna 2015 do 30. června 2015 Část A Z důvodu zachování srovnatelnosti mezi běžným a minulým obdobím

Více

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří. Část A

Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří. Část A Seznam poradních orgánů, poradců, advokátů a advokátních kanceláří Celkové náklady na poradenství od 1. ledna 2016 do 30. června 2016 I. pololetí 2016 Část A Z důvodu zachování srovnatelnosti mezi běžným

Více

Poradci Ministr / vedoucí ÚSÚ

Poradci Ministr / vedoucí ÚSÚ Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013, 2014 a 2015 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů, aktuální údaje 1. pololetí roku 2015 Poradci Ministr / vedoucí ÚSÚ Jméno a příjmení

Více

Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2014

Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2014 Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2014 Poradci Ministryně / vedoucí ÚSÚ Jméno a příjmení

Více

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace Poradenské služby související

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace Poradenské služby související Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013, 2014, 2015,2016 Akční plán boje z korupcí na rok 2016 Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2016 Ministr / vedoucí

Více

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 2. pololetí roku 2018

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 2. pololetí roku 2018 Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 2018 Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 2. pololetí roku 2018 Ministr / vedoucí ÚSÚ Paní ministryně Poradci Jméno a příjmení Předmět

Více

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2018

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2018 Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 2018 Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2018 Poradci Ministr / vedoucí ÚSÚ Jméno a příjmení Předmět činnosti Max.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investice a rozvoje V Písku dne: 15. 01. 2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o průběhu realizace projektu Sportovně komunitní centrum Písek

Více

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013, 2014 a 2015 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 2. pololetí roku 2015 Ministr / vedoucí ÚSÚ Poradci Jméno a příjmení

Více

Advokáti a advokátní kanceláře

Advokáti a advokátní kanceláře Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a advokátní kanceláře Název Typ závazku Služby Advokátní kancelář FB Legal, s. r. o. JUDr. Petr Holzner, advokát Rámcová smlouva Smlouva mandátní Poskytování

Více

Moravská galerie v Brně Husova Brno

Moravská galerie v Brně Husova Brno Moravská galerie v Brně Husova 18 622 26 Brno Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2015 a 2016 úkol č. 2.2.4. Zveřejňování poradců a poradních orgánů Poradní orgány Název orgánu Člen orgánu Předmět

Více

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2017

Strategie vlády v boji s korupcí na období let Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2017 Ministr / náměstek ministra náměstek pro řízení sekce řízení úřadu Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 2017 Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 1. pololetí roku 2017

Více

Poradci a poradní orgány

Poradci a poradní orgány Poradci a poradní orgány Poradní orgány Název orgánu Člen orgánu Předmět činnosti Odměna Rozkladová RK je odborný poradní orgán ministra dopravy komise (RK) pro přípravu návrhů na rozhodnutí a stanovisek

Více

Advokáti a advokátní kanceláře

Advokáti a advokátní kanceláře Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a e Advokátní kancelář FB Legal, s. r. o. JUDr. Petr Holzner, advokát Smlouva mandátní zpracování odborných právních rozborů a stanovisek; Zpracování či

Více

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace Poradenské služby související

Poradci Jméno a příjmení Předmět činnosti Max. výše odměny vyplývající ze smluvní dokumentace Poradenské služby související Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013, 2014, 2015,2016 Akční plán boje s korupcí na rok 2016 Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální údaje 2. pololetí roku 2016 Ministr / vedoucí

Více

Advokáti a advokátní kanceláře

Advokáti a advokátní kanceláře Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a e Advokátní kancelář FB Legal, s. r. o. JUDr. Petr Holzner, advokát Smlouva mandátní zpracování odborných právních rozborů a stanovisek; Zpracování či

Více

Seznam poradců, poradních orgánů a společností, advokátů a advokátních kanceláří za 2. pololetí roku 2015. předmět smluvního vztahu

Seznam poradců, poradních orgánů a společností, advokátů a advokátních kanceláří za 2. pololetí roku 2015. předmět smluvního vztahu Státní pozemkový úřad Seznam poradců, poradních orgánů a společností, advokátů a advokátních kanceláří za 2. pololetí roku 2015 jméno (u fyzických osob prosím uvádějte i s akademickými a vědeckými tituly)

Více

Aktualizace poradenských smluv, advokátů a advokátních kanceláří na MZe k

Aktualizace poradenských smluv, advokátů a advokátních kanceláří na MZe k Aktualizace poradenských smluv, advokátů a advokátních kanceláří na MZe k 15. 8. 2015 jméno Mgr. Martin Hájíček DPP Příprava stanovisek k materiálům MZe, konzultace v oblasti legislativní a právní Ing.

Více

Advokáti a advokátní kanceláře

Advokáti a advokátní kanceláře Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a advokátní kanceláře Advokátní kancelář FB Legal, s. r. o. JUDr. Petr Holzner, advokát Rámcová smlouva Smlouva mandátní zpracování odborných právních rozborů

Více

III. Do hodnotící komise se ustanovují následující členové a jejich náhradníci: a) členové

III. Do hodnotící komise se ustanovují následující členové a jejich náhradníci: a) členové Ustanovení hodnotící komise pro posouzení a hodnocení nabídek podaných v rámci veřejné zakázky Integrovaný informační systém Státní pokladny (IISSP) včetně profesních charakteristik III. Do hodnotící komise

Více

Advokáti a advokátní kanceláře

Advokáti a advokátní kanceláře Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a e Advokátní kancelář FB Legal, s. r. o. JUDr. Petr Holzner, advokát Smlouva mandátní zpracování odborných právních rozborů a stanovisek; Zpracování či

Více

Aktualizace poradenských smluv a advokátních kanceláří na MZe k 15. 8. 2014

Aktualizace poradenských smluv a advokátních kanceláří na MZe k 15. 8. 2014 Aktualizace poradenských smluv a advokátních kanceláří na MZe k 15. 8. 2014 Jméno/název Ing. Kamil Vyslyšel Ing. Josef Mandík Konzultační činnost v oblasti lesního hospodářství Expertní a poradenská činnost

Více

PRÁVNICKÁ FIRMA ROKU VÝSLEDKOVÁ LISTINA

PRÁVNICKÁ FIRMA ROKU VÝSLEDKOVÁ LISTINA Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat služby. Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie.souhlasím 3 7. 11.

Více

Představení naší advokátní kanceláře

Představení naší advokátní kanceláře Představení naší advokátní kanceláře představení služby PARTNEŘI advokáti of counsel koncipienti reference kontakt O nás jsme česká advokátní kancelář Zkušený tým našich advokátů poskytuje komplexní právní

Více

Ministerstvo spravedlnosti ČR Poradci a poradní orgány působící v roce Poradci:

Ministerstvo spravedlnosti ČR Poradci a poradní orgány působící v roce Poradci: Ministerstvo spravedlnosti ČR Poradci a poradní orgány působící v roce 2016 Poradci: Smlouva uzavřena od - do Jméno a příjmení Předmět i Odměna 3. 2. 2014 - Ing. Martin Viktora Zpracovávání kontrolních

Více

Strategie vlády v boji s korupcí

Strategie vlády v boji s korupcí Strategie vlády v boji s korupcí Resortní interní protikorupční program úkol č. 2.1.2. Zveřejňování poradců a poradních orgánů aktuální stav k 30. 6. 2019 1 Ministerstvo spravedlnosti ČR Poradci Jméno

Více

Zveřejňování poradců a poradních orgánů. Advokáti a advokátní kanceláře Název Typ závazku Služby Finanční plnění (celková uhrazená částka vč.

Zveřejňování poradců a poradních orgánů. Advokáti a advokátní kanceláře Název Typ závazku Služby Finanční plnění (celková uhrazená částka vč. Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a e Název Typ závazku Služby Finanční plnění (celková uhrazená částka vč. DPH Odborné služby v souvislosti s přípravou a realizací stavby Dálnice D8 stavba

Více

Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 2. pololetí 2014

Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 2. pololetí 2014 Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 2. pololetí 2014 Subjekt Typ závazku Předmět činnosti AK Patrik Matyášek Smlouva o poskytování právní pomoci Zastupování ve sporech před soudem Finanční

Více

ze dne Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem "Projekt Domova pro seniory - Právní služby"

ze dne Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Projekt Domova pro seniory - Právní služby MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-003-16 ze dne 3.10.2016 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem "Projekt Domova pro seniory - Právní služby"

Více

Přehled poradců a poradních orgánů, kteří jsou placeni za svou činnost z veřejných prostředků, stav k

Přehled poradců a poradních orgánů, kteří jsou placeni za svou činnost z veřejných prostředků, stav k Ministerstvo dopravy Počet stran: 7 Č. j.: 10/2018-040-KOR/9 Ministerstvo dopravy na základě Usnesení vlády České republiky ze dne 14. 12. 2015 č. 1033, kterým byl schválen Akční plán boje s korupcí na

Více

Zveřejňování poradců a poradních orgánů

Zveřejňování poradců a poradních orgánů Zveřejňování poradců a poradních orgánů Advokáti a e Název Typ závazku Služby Finanční plnění (celková uhrazená částka vč. DPH za období roku Odborné služby v souvislosti s přípravou a realizací stavby

Více

Věc: Odpověď k žádosti o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Věc: Odpověď k žádosti o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím ODESÍLATEL: ADRESÁT: Bc. Petra Roubíčková Vedoucí samostatného oddělení tiskového a PR Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 28. 3. 2018 MZP/2018/130/32

Více

Přehled poradců a poradních orgánů, stav k

Přehled poradců a poradních orgánů, stav k Česká republika Ministerstvo Počet listů: 6 Ministerstvo na základě Usnesení vlády č. 1057 z 15. 12. 2014, kterým vláda ČR schválila Vládní koncepci boje s korupcí na léta 2015 až 2017 a Akční plán boje

Více

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor *MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor Česká republika Ministerstvo vnitra Nad Štolou 963/3 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 Zastoupená: Mgr. Terezou Horčičkovou, ředitelkou kanceláře náměstka ministra

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Č. j.: MF-69951/2014/9001/T PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 85 odst. 2 Zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Právní služby

Více

ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API

ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API 1. 2. 2018 Mgr. Bc. LUKÁŠ VYMĚTAL generální ředitel vedoucí služebního úřadu 2016 doposud generální ředitel 2008 2016 ředitel Divize Strukturální fondy 2006 2008 vedoucí akvizičního

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Ministr Ťok Dan, Ing. 600 Sekce státního tajemníka Čoček Tomáš Ing., Ph.D. 300 Sekce dopravní Němec Ladislav, Ing.

Ministr Ťok Dan, Ing. 600 Sekce státního tajemníka Čoček Tomáš Ing., Ph.D. 300 Sekce dopravní Němec Ladislav, Ing. Ministr Ťok Dan, Ing. 400 náměstka člena vlády Feranec Milan, Mgr. 800 náměstka člena vlády 200 infrastruktury civilního letectví a kosmických aktivit Rudolecký Kamil, Mgr. 070 vnějších vztahů Voplatková

Více

Organizační řád svazku obcí Ladův kraj

Organizační řád svazku obcí Ladův kraj Organizační řád svazku obcí Ladův kraj základní vnitřní organizace a řízení organizační struktura úkoly, činnost a působnost jednotlivých orgánů a pozic a vztahy mezi nimi, pravomoci a odpovědnosti osob

Více

Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014

Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 Strategie vlády v boji s korupcí na období let 2013 a 2014 Seznam poradních orgánů, poradenských společností, poradců, ních kanceláří, ů, vykonávajících činnost, poskytujících služby pro Ministerstvo vnitra

Více

a) kolik zaměstnanců, na jakých konkrétních funkcích v organizační struktuře ÚZSVM (dále jen místo ) a k jakému datu ukončilo pracovní poměr dohodou ( 49 ZP). Od 28. 1. 2015 do 25. 7. 2016 ukončilo pracovní

Více

se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní prihrádka 02, Praha 025 VYKONATELNÉ dne...!!.:.!: ~!..??...- Ceský telekomunikacní Ji.

se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní prihrádka 02, Praha 025 VYKONATELNÉ dne...!!.:.!: ~!..??...- Ceský telekomunikacní Ji. Ceský telekomunikacní se sídlem Sokolovská 219, Praha 9 poštovní prihrádka 02, 225 02 Praha 025 úrad Císlo jednací 142 904/2010-606NI. vyr. ~~~JTOTO MOCI ROZHODNUTI dne!!!.~..t..!.~t.7.: NABYLO PRAvNI

Více

SKRYTÁ ČÁST LEDOVCE. tvorba zákonů v rovině moci výkonné. JUDr. Michal Žižlavský, advokát člen Legislativní rady vlády

SKRYTÁ ČÁST LEDOVCE. tvorba zákonů v rovině moci výkonné. JUDr. Michal Žižlavský, advokát člen Legislativní rady vlády SKRYTÁ ČÁST LEDOVCE tvorba zákonů v rovině moci výkonné JUDr. Michal Žižlavský, advokát člen Legislativní rady vlády 1 Počátek procesu většinu zákonů připravují orgány moci výkonné málo známý proces (na

Více

Číslo účtu :... DIČ : CZ Číslo účtu : ... : ; :. Ky J.\V Cd, v.v.i. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

Číslo účtu :... DIČ : CZ Číslo účtu : ... : ; :. Ky J.\V Cd, v.v.i. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ... : ; :. Ky J.\V Cd, v.v.i. r;j 68 Hc?. 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB Smluvní strany: Ústav jaderné fyziky AV ČR, v. v. i. Sídlo: Husinec- Řež, čp. 130, 250 68 Řež IČO : 61389005 DIČ: CZ61389005

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 7. února 2018 č. 92. Přehled námětů pro Plán nelegislativních úkolů vlády České republiky na 2.

Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 7. února 2018 č. 92. Přehled námětů pro Plán nelegislativních úkolů vlády České republiky na 2. Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 7. února 2018 č. 92 Přehled námětů pro Plán nelegislativních úkolů vlády České republiky na 2. pololetí 2018 Obsah Přehled použitých zkratek Výhled na 2. pololetí 2018

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 30. listopadu 2009 č. 1461 o obeslání 15. zasedání konference smluvních stran Rámcové úmluvy Organizace spojených národů o změně klimatu a 5.

Více

8744/2012-1601 Příloha č. 1 Pořadové číslo 2005 Identifikační údaje subjektů poskytující poradenskou činnost Název / obchodní firma Sídlo, místo podnikání IČ Název, označení / číslo smlouvy Datum uzavření

Více

Přehled poradců a poradních orgánů, stav k

Přehled poradců a poradních orgánů, stav k Česká republika Ministerstvo dopravy Počet listů: 5 č. j. :10/-040-KOR/20 Ministerstvo dopravy na základě Usnesení vlády České republiky ze dne 14. 12. 2015 č. 1033, kterým byl schválen Akční plán boje

Více

XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE

XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE PROGRAM 2. a 3. listopadu 2017 Clarion Congress Hotel Prague Svaz měst a obcí České republiky, pobočný spolek ČTVRTEK 2. listopadu 2017 8.00 9.30 Registrace 9.30 12.30

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 Příloha k bodu 4 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 květen 2009 Obsah: Poslání a cíle 3

Více

POV. VOL. PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY V ADVOKACII/PPA LS 2018/2019 ( ) pondělí hod. - VC 329

POV. VOL. PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY V ADVOKACII/PPA LS 2018/2019 ( ) pondělí hod. - VC 329 POV. VOL. PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY V ADVOKACII/PPA LS 2018/2019 (18. 2. 25. 5. 2019) pondělí 12.05 13.45 hod. - VC 329 KPP/PPA VC 329 pondělí 12.05-13.45 Dittrich/Kostadinovová Č. Datum: Téma: 1. 18. 2. 2019

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro veřejnou správu

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro veřejnou správu VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 27. srpna 2014 č. 680, ve znění usnesení č. 21 ze dne 14. ledna 2015 Statut Rady vlády pro veřejnou správu Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Rada vlády

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Slovanský ústav AV ČR, v. v. i. Valentinská 91/1 110 00 Praha 1 Příloha č. 1 c Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Tato příloha je zpracována podle hlavy IV., druhé části Vyhlášky Ministerstva

Více

FAKTURA DAŇOVÝ DOKLAD 2016/0244

FAKTURA DAŇOVÝ DOKLAD 2016/0244 FAKTURA DAŇOVÝ DOKLAD 2016/0244 Dodavatel: CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ s.r.o., advokátní kancelář Hvězdova 1716/2b 140 00 Praha Nusle CZ48118753 IČO: 48118753 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném

Více

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10 Úvod 15 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 1 Sídlo s. r. o. v bytě, který je v podílovém vlastnictví manželů 20 2 Povinné

Více

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Obecná ustanovení

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Obecná ustanovení Exportováno z právního informačního systému CODEXIS 484/2000 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny... - znění dle 64/12 Sb. 484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX005BX2P* UOHSX005BX2P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S470/2013/VZ-18173/2013/513/PPo Brno 23. září 2013 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

USNESENÍ z 40/6. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2008

USNESENÍ z 40/6. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2008 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 40/6.

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad za rok 2014 RRSZP80322GL Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad za rok 2014 Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad (4) Č. j.: RRSZ &y%%é$a\ počet listů:

Více

Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 1. pololetí 2016

Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 1. pololetí 2016 Seznam smluv externích poradenských a právních služeb 1. pololetí 2016 Subjekt Typ závazku Předmět činnosti za České vysoké učení technické v Praze Objednávka Proplacení odměny a náhrady nákladů za znalecký

Více

USNESENÍ. z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne

USNESENÍ. z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne USNESENÍ z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne 5. 11. 2018 1 Slib členů Zastupitelstva města Olomouce že 45 členů Zastupitelstva města Olomouce složilo zákonem předepsaný slib bez výhrady

Více

Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16

Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16 1 Příkazce: Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16 Česká republika Státní pozemkový úřad se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00 IČO: 01312774 DIČ:

Více

Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování

Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování Rozhodujícím faktorem jakéhokoliv vzdělávacího programu jsou jeho lektoři. V tomto směru bude poskytovatel důsledně dbát na to, aby v týmu lektorů byli

Více

Na základě zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, žádám o poskytnutí úplného obsahu materiálu:

Na základě zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, žádám o poskytnutí úplného obsahu materiálu: Na základě zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, žádám o poskytnutí úplného obsahu materiálu: Dotazy se týkají čerpání vládní rozpočtové rezervy v roce 2013 http://www.mfcr.cz/cs/verejnysektor/monitoring/plneni-statniho-rozpoctu/2013/zaverecny-ucet-kapitoly-398-vseobecna-17963

Více

Přehled usnesení 62. RMČ ze dne

Přehled usnesení 62. RMČ ze dne Přehled usnesení 62. RMČ R-1111 Návrh na uzavření smlouvy o právní pomoci s advokátkou JUDr. Janou Marečkovou, Praha 2, Krkonošská 16 ve věci David Richter R-1113 Změna nájemce bytu č. 6, Hostišovská 732/9,

Více

Právnická firma roku 2013: Triumfovaly kanceláře PRK Partners a Weil, Gotshal & Manges

Právnická firma roku 2013: Triumfovaly kanceláře PRK Partners a Weil, Gotshal & Manges M an ager We b. cz economia.cz ihned.cz Moderní řízení Finanční management HR Management Právní rádce Trend Marketing Business Spotlight Přihlášení ZPRÁVY BLOGY GALERIE VIDEA DATA PŘÍPADOVÉ STUDIE VZDĚLÁVÁNÍ

Více

V ý r o č n í z p r á v a. o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012

V ý r o č n í z p r á v a. o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012 . II V ý r o č n í z p r á v a o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012 I. Základní údaje Název poradního orgánu vlády Vládní dislokační komise (dále jen Komise ). Postavení a působnost Komise Komise

Více

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 07:45 hodin v kanceláři vedoucího finančního odboru, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 07:45 hodin v kanceláři vedoucího finančního odboru, Velké náměstí 114/3 v Písku Výbor finanční V Písku dne 08.07.2015 Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne 08.07.2015 od 07:45 hodin v kanceláři vedoucího finančního odboru, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Bc. Běla

Více

Usnesení z 11. jednání ZM dne

Usnesení z 11. jednání ZM dne USNESENÍ Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 25.01.2016 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 1/2016-11 2. Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva

Více

ve znění vyhlášky č. 49/2001 Sb., vyhlášky č. 110/2004 Sb., vyhlášky č. 617/2004 Sb., vyhlášky č. 277/2006 Sb. a vyhlášky č. 64/2012 Sb.

ve znění vyhlášky č. 49/2001 Sb., vyhlášky č. 110/2004 Sb., vyhlášky č. 617/2004 Sb., vyhlášky č. 277/2006 Sb. a vyhlášky č. 64/2012 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti č. 484/2000 Sb. ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

XX. celostátní finanční konference PROGRAM. ČTVRTEK 2. listopadu Registrace

XX. celostátní finanční konference PROGRAM. ČTVRTEK 2. listopadu Registrace PROGRAM ČTVRTEK 2. listopadu 2017 8.00 9.30 Registrace 9.30 12.30 BLOK I: sál Meridian Aktuální otázky činnosti obcí a měst 12.30 13.45 Přestávka na oběd BLOK IIa: sál Meridian Daňové příjmy a národní

Více

Ministr Ťok Dan, Ing. 300 Sekce dopravní Němec Ladislav, Ing. 060 Kancelář státního tajemníka neobsazeno. 110 Odbor silniční dopravy Baran Pavol, Mgr.

Ministr Ťok Dan, Ing. 300 Sekce dopravní Němec Ladislav, Ing. 060 Kancelář státního tajemníka neobsazeno. 110 Odbor silniční dopravy Baran Pavol, Mgr. Ministr Ťok Dan, Ing. 400 náměstka člena vlády 800 náměstka člena vlády 200 infrastruktury civilního letectví a kosmických aktivit Rudolecký Kamil, Mgr. 070 070 vnějších vztahů Bc. Voplatková vnějších

Více

Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Česká republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel.: 257043449 Fax: 257042609 IČ 00006947 V Praze dne 20. února 2012 Č. J.: MF - 25205/2012/23-232/BA Věc: Výzva více zájemcům

Více

Zveřejňování poradců a poradních orgánů 2013. Poradci

Zveřejňování poradců a poradních orgánů 2013. Poradci Zveřejňování poradců a poradních orgánů 2013 Ředitel Poradci Jméno, příjmení Předmět činnosti Odměna Vyplacená výše prostředků za rok 2013 Ing. Pavel Polák Poradenství spočívající v oblasti podpory 500

Více

ODBOR KONTROLY. Odbor kontroly se člení na: oddělení kontroly příspěvkových organizací a daňového řízení oddělení kontroly obcí a dotací

ODBOR KONTROLY. Odbor kontroly se člení na: oddělení kontroly příspěvkových organizací a daňového řízení oddělení kontroly obcí a dotací Kapitola 13. ODBOR KONTROLY Odbor kontroly se člení na: oddělení kontroly příspěvkových organizací a daňového řízení oddělení kontroly obcí a dotací Samostatná působnost: sestavuje návrh rozpočtu příjmů

Více

ve znění vyhlášky č. 49/2001 Sb. a vyhlášky č. 110/2004 Sb.

ve znění vyhlášky č. 49/2001 Sb. a vyhlášky č. 110/2004 Sb. 484/2000 Sb.. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST)

Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST) OBSAH: 1 2 3 Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, kterým se stanoví vnitřní systemizace (SP-1/2018-ST) Služební předpis státního tajemníka v Ministerstvu obrany, Organizační řád Ministerstva

Více

čís /RMm1418/ /RMm1418/21

čís /RMm1418/ /RMm1418/21 21. mimořádné schůze rady města konané dne 30.06.2017 čís. 06846/RMm1418/21-06850/RMm1418/21 Ing. Zbyněk Pražák, Ph.D. náměstek primátora Ing. Vladimír Cigánek náměstek primátora Strana 1/5 Přehled usnesení

Více

24. zasedání Zastupitelstva města Havířova. které se koná v pondělí 26. února 2018 od 13:00 hod. v Kulturním domě RADOST v Havířově

24. zasedání Zastupitelstva města Havířova. které se koná v pondělí 26. února 2018 od 13:00 hod. v Kulturním domě RADOST v Havířově 24. zasedání Zastupitelstva města Havířova které se koná v pondělí 26. února 2018 od 13:00 hod. v Kulturním domě RADOST v Havířově P R O G R A M 24. zasedání Zastupitelstva města Havířova, 01. Schválení

Více

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013 Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2013 Příloha je sestavena dle 39 vyhlášky 500/2002 Sb. 1. Obecné údaje Obchodní firma: ČD Restaurant, a.s. Sídlo: Praha 3, Prvního pluku 81/2a, PSČ 130 11 IČ: 278

Více

Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE. Odborný tým Svazu účetních

Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE. Odborný tým Svazu účetních Informační a poradenský systém ÚČETNÍ PORADCE Metodická sekce Svazu účetních: Odborný tým Svazu účetních Ing. Jana Pilátová prezidentka Svazu účetních, šéfredaktorka časopisu Metodické aktuality Svazu

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Obecná ustanovení

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Obecná ustanovení 484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

ČÁST PRVNÍ HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ

ČÁST PRVNÍ HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ 484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 372/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 324 ze dne 27.05.2015 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátní kanceláří Becker & Poliakoff s.r.o.,

Více

484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti. ze dne 18. prosince 2000,

484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti. ze dne 18. prosince 2000, 484/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

Příloha č. 2 k Závěrečnému účtu za rok 2011 FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ ZŘÍZENÝCH PRÁVNICKÝCH OSOB A HOSPODAŘENÍ S JEJICH MAJETKEM

Příloha č. 2 k Závěrečnému účtu za rok 2011 FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ ZŘÍZENÝCH PRÁVNICKÝCH OSOB A HOSPODAŘENÍ S JEJICH MAJETKEM Příloha č. 2 k Závěrečnému účtu za rok 2011 FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ ZŘÍZENÝCH PRÁVNICKÝCH OSOB A HOSPODAŘENÍ S JEJICH MAJETKEM OBSAH 1. Základní škola a mateřská škola, Stráž pod Ralskem, příspěvková organizace...

Více

Smlouva o poskytování právních služeb

Smlouva o poskytování právních služeb Smlouva o poskytování právních služeb Jméno: Datum narození: Bytem: Email: Tel. číslo: jako příkazce (dále jen klient na straně jedné) a advokátka JUDr. Eva Ondřejová, LL.M., Ph.D. IČ: 031 70 306 Ev. č.

Více

ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API

ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API ŽIVOTOPISY PŘEDSTAVENÝCH API Mgr. LUKÁŠ VYMĚTAL generální ředitel vedoucí služebního úřadu 2016 doposud generální ředitel 2008 2016 ředitel Divize Strukturální fondy 2006 2008 vedoucí akvizičního oddělení

Více

VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti č. 484/2000 Sb. ze dne 18. prosince 2000,

VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti č. 484/2000 Sb. ze dne 18. prosince 2000, VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti č. 484/2000 Sb. ze dne 18. prosince 2000, kterou se stanoví paušální sazby výše odměny za zastupování účastníka advokátem nebo notářem při rozhodování o náhradě nákladů

Více

ODBOR LEGISLATIVNĚ - PRÁVNÍ

ODBOR LEGISLATIVNĚ - PRÁVNÍ ODBOR LEGISLATIVNĚ - PRÁVNÍ Příjmy: Návrh příjmů nepředkládáme z důvodu, že jejich výše je minimální a nahodilá, jedná se pouze o správní poplatky spojené s ověřováním listin a podpisů nebo např. vrácení

Více

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od

Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od Úsek trestního soudnictví Změny Rozvrhu práce Vrchního soudu v Praze od 1. 5. 2014 5 a) trestné činy proti majetku ( 205-232 tr. zák.) b) trestné činy hospodářské ( 233-239 tr.zák., 248-271 tr.zák.) 1/4

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2000 do 31.12.2000 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam. ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.cz Diagnostický ústav

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 10. 6. 2015 bod programu: 4 věc:.2012 Schválení účetních závěrek a finančního vypořádání p. o. za rok 2014 dopad na rozpočet: Ne zpracoval: Jitka Sottnerová, DiS.,

Více