Odsavače par. Nyní budete dýchat ve své kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše díky jedinému stisknutí tlačítka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odsavače par. Nyní budete dýchat ve své kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše díky jedinému stisknutí tlačítka"

Transkript

1 Odsavače par Nyní budete dýchat ve své kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše díky jedinému stisknutí tlačítka

2 ODSAVAČE PAR

3 Nové moderní odsavače par pro vaši kuchyni Fagor nadále určuje styl designu kuchyňského prostředí. Protože víme, jak důležitou estetickou a vizuální roli hraje odsavač par při uzpůsobení kuchyňského prostoru. Proto vyvíjíme a vytváříme jedinečný a nový design, který nese náš rukopis a má vždy osobitý charakter. V široké škále odsavačů par od Fagoru si jistě vyberete podle svého stylu. Simetrie, estetika a funkčnost exkluzivně Pouze s Fagorem dosáhnete tento dokonalý soulad jednotlivých výrobků. Jak můžete vidět na obrázku, řada kuchyňských výrobků od Fagoru nabízí dokonalou vzájemnou estetickou a funkční integraci a souhru. To vám umožní vytvořit si vlastní stylově sladěnou sestavu. Pyramidální design Design Box Vertikální design

4 ODSAVAČE PAR

5 Vstupte do světa komfortu pouhým dotykem prstu ~ ~ elektronické funkce Absolutní pohodlí na dosah ruky Nové dotykové ovládání odsavačů par Fagor je velmi snadné a intuitivní pro používání a provádění jednotlivých voleb. Navíc vzhled těchto panelů skvěle ladí s ostatními kuchyňskými spotřebiči Fagor a vytváří tak harmonické prostředí a estetickou vyváženost vaší kuchyně. Nové ovládání Touch Control na skle je založeno na stejné technologii jako ovládání varných desek a umožňuje přímý přístup k úrovním odsávání a programování odsavače par. Zároveň je velmi snadné a rychlé jeho čištění. Nové elektronické ovládání obsahuje displej znázorňující úroveň odsávání, automatické vypnutí a elektronický ukazatel nasycení filtrů. Kontrolka nasycení filtrů. Vše pod kontrolou. Odsavač par vám automaticky oznámí potřebu vyčištění kovových filtrů v myčce nebo nutnou výměnu v případě uhlíkových filtrů. S Senzor automatické činnosti: starají se o vás. Detekuje úroveň výparů a tepla v kuchyni a automaticky se zapne na výkon přizpůsobený provedené detekci. Jakmile jsou všechny výpary a pachy odstraněny, sám se vypne. O2 Funkce Oxygen : Dýchejte ve své kuchyni čistý vzduch. Odsavač par se aktivuje na určitý čas s minimálním výkonem, čímž umožní výměnu vzduchu v kuchyni. Čistý kyslík pro vaše plíce.

6 ODSAVAČE PAR

7 Absolutní čistota ~ ~ čistější prostředí Tady se dýchá zdravě Vaše domácí pohodlí a komfort začíná tím, že se nacházíte v co možná nejpříjemnějším, nejzdravějším a nejklidnějším prostředí. O to my usilujeme. A proto navrhujeme odsavače par, které se maximálně starají o vás a vaše okolí. Nové motory, které přispívají ke zdravějšímu prostředí. Odsavače par Fagor udělají všechno proto, abyste dýchali čistý vzduch bez výparů a pachů. Na tom se podílejí nové vysoce účinné motory a jejich široká škála výkonů odsávání až do 800 m 3 /hod, kterou nabízíme proto, abyste si mohli vybrat takový výkon, který vám vyhovuje. Čistota bez překážek. Vnitřní prostor odsavačů par Fagor je vyztužený a hladký, bez ostrých hran nebo míst, kde by se mohla hromadit nečistota. Díky tomu je čištění velmi snadné. Filtry omyvatelné v myčce nádobí. Odsavač par automaticky oznamuje potřebu vyčištění filtrů. Pro jejich údržbu je stačí umýt v myčce. Modulární filtry z ové oceli. Absolutní pohodlí pro vás a dokonalá čistota filtrů po jejich umytí v myčce nádobí. Snadněji se demontují a čistí a mají delší životnost. Uhlíkové filtry Long Life. Větší účinnost po delší dobu. Filtry Long Life od Fagoru zaručují větší účinnost než běžné uhlíkové filtry a mají delší životnost. Díky jejich speciálnímu uspořádání je lze mýt v myčce a prodloužit tak jejich životnost až na 3 roky při zachování optimálního výkonu. Uhlíkové filtry Long Life. Snadná údržba pro delší životnost. Pomocí několika snadných kroků můžete zachovat uhlíkové filtry ve výborném stavu po dobu tří let: Krok 1, Umyjte filtr v myčce nádobí při 65ºC zcela samostatně. Krok 2, Vložte ho do vody a přidejte několik kapek tekutého odmašťovacího prostředku. Krok 3, Sušte filtr v troubě po dobu 10 minut. Váš filtr je poté opět připraven, se stejným výkonem, jaký měl první den. Filtry Long Life AFC-31 vhodný pro model 3CFT-TILE a AFC-32 vhodný pro model 3CFT-MINI TILE.

8 ODSAVAČE PAR

9 Pomůžeme vám vybrat ~ ~ odsavače par, které se přizpůsobí vašim potřebám Jaký odsavač par potřebujete? 1. Vyberte si design a typ odsavače par, který se nejlépe hodí do vaší kuchyně. Nová řada odsavačů par Fagor představuje modely, které drží krok se současnými trendy v oblasti designu a dokonale ladí s ostatními domácími elektrospotřebiči ve vaší kuchyni. Dekorativní. Teleskopické. Konvenční. 2. Vypočítat kapacitu odsávání vhodnou pro vaši kuchyň můžete dvěma způsoby: Na základě rozměrů vaší kuchyně Na základě obvyklého způsobu vašeho vaření. Výpočet potřebné kapacity odsávání na základě rozměrů vaší kuchyně. šířka hloubka výška Použijte následující vzorec (A x B x C x 10 = potřebných m 3 /h) A B C 10 x celkových m3/h Šířka x Hloubka x Výška kuchyně x 10 (výměny vzduchu/hodina) = potřebných m 3 /h Například pro kuchyň o rozměrech 3 x 4 metry a výškou 2,6 metru by byl výpočet (3x4x2,6) x 10 = 312 m 3 /h. Proto jakýkoliv odsavač par s kapacitou odsávání vyšší než 300 m 3 /h by vám zaručil prostředí bez výparů a pachů. Výpočet potřebné kapacity odsávání na základě obvyklého způsobu vašeho vaření. Vaříte potraviny, jejichž příprava je rychlá. Pokud používáte elektrickou nebo plynovou varnou desku a máte kuchyň malých rozměrů, doporučujeme 300/400 m 3 /h. Pro trojčlennou nebo čtyřčlennou rodinu. Pokud je vaše kuchyň středně velká a vaříte nepravidelně, doporučujeme 400/500 m 3 /h. Pro početnou rodinu. Pokud jste vášnivým kuchařem nebo kuchařkou, míváte hodně strávníků a vaše kuchyň je dostatečně prostorná, doporučujeme alespoň 600 m 3 /h.

10 odsavače par 6CFT-90 V Isla ocel a sklo EAN-13: Kč Dekorativní ostrůvkový, šířka 100 cm ~ ~ Elektronické ovládání - tlačítka Soft ~ ~ (4) ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC (*) MIN 900 MAX (*) Maximální výška umístění motoru. Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace CFT-TILE ocel a sklo EAN-13: Kč Vertikální dekorativní odsavač par, šířka 80 cm ~ ~ Obvodové odsávání ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání Touch Control ~ ~ (2) ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr součástí AFC-31 (Long Life) ODSÁVÁNÍ PO OBVODU KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ TOUCH CONTROL Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace ODSAVAČE PAR 3CFT-MINI TILE ocel a sklo EAN-13: Kč Vertikální dekorativní odsavač par, šířka 55 cm ~ ~ Obvodové odsávání ~ ~ Ovládání tlačítky Soft (z pravé strany z boku) ~ ~ (2) ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-32 (Long Life) , ODSÁVÁNÍ PO OBVODU Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace novinka CFC-40AX EAN-13: Kč šířka 33 cm ~ ~ Ovládání pulzními tlačítky ~ ~ (2) ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku DHK-303AP1 MAX:1150 MIN: 850 Ø Ø Rozměry v mm. Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace ~

11 odsavače par novinka CFB-12000AX EAN-13: Kč CFB-9000AX EAN-13: Kč šířka 120/90 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání Touch Control ~ ~ LED kontrolka rychlosti ~ ~ Senzor automatické činnosti ~ ~ Funkce O2 Oxygen - výměna vzduchu ~ ~ s regulovatelnou intenzitou ~ ~ Programování doby odsávání ~ ~ Nerezové filtry - snadné čištění ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-90 S senzor činnosti Funkce O2 OXYGEN KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ TOUCH CONTROL Odvod ven Min 650 Max 1002 Recirkulace Min 750 Max (CFB-12000) 900 (CFB-9000) Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace novinka CFB-90AX EAN-13: Kč šířka 90 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání - tlačítka ~ ~ LED kontrolka rychlosti ~ ~ (2) ~ ~ Automatické vypnutí ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-90 Odvod ven Min 650 Max 1002 Recirkulace Min 750 Max Elektronické ovládání KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace novinka CFB-70AX EAN-13: Kč šířka 70 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání - tlačítka ~ ~ LED kontrolka rychlosti ~ ~ (2) ~ ~ Automatické vypnutí ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-90 Odvod ven Min 650 Max 1002 Recirkulace Min 750 Max Elektronické ovládání KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace novinka CFB-60AX EAN-13: Kč šířka 60 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání - tlačítka ~ ~ LED kontrolka rychlosti ~ ~ (2) ~ ~ Automatické vypnutí ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-90 Odvod ven Min 650 Max 1002 Recirkulace Min 750 Max ~ Elektronické ovládání KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace Rozměry v mm.

12 novinka CFS-90AX EAN-13: Kč CFS-60AX EAN-13: Kč šířka 90/60 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Elektronické ovládání - tlačítka ~ ~ LED kontrolka rychlosti ~ ~ (2) ~ ~ Programování doby odsávání ~ ~ Kontrolka nasycení filtrů ~ ~ Vnitřní vyztužené provedení - snadné čištění ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC-90 Odvod ven Min 650 Max 1002 Recirkulace 608 Min 750 Max (CFS-60) 331 (CFS-90) (CFS-90) 600 (CFS-60) Elektronické ovládání KONTROLKA NASYCENÍ FILTRŮ Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace CFT-90 V ocel a sklo EAN-13: Kč šířka 90 cm ~ ~ Mechanické ovládání - tlačítka Soft ~ ~ (2) ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC MIN 660 MAX Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace (*) Maximální výška umístění motoru. ODSAVAČE PAR ,5 novinka CFP-90AX EAN-13: Kč CFP-70AX EAN-13: Kč šířka 90/70/60 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Pulzní tlačítka ~ ~ (2) ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC (CFP-90) 699 (CFP-70) 599 (CFP-60) 500 MIN 710 MAX 1005 CFP-60AX EAN-13: Kč Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace (*) Maximální výška umístění motoru ,5 novinka CFP-60AW bílý EAN-13: Kč šířka 60 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Pulzní tlačítka ~ ~ (2) ~ ~ Filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC MIN 710 MAX (*) Maximální výška umístění motoru. Rozměry v mm. Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace ~

13 odsavače par novinka CFP-60AB černý EAN-13: Kč šířka 60 cm ~ ~ 4 úrovně odsávání ~ ~ Pulzní tlačítka ~ ~ (2) ~ ~ Kovové filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC ,5 MIN 710 MAX Úroveň Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace (*) Maximální výška umístění motoru. CRC-90 I EAN-13: Kč Nástěnný půlkruhový komínový odsavač, šířka 90 cm ~ ~ Pulzní tlačítka Slider ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Kovové filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC MIN 887 MAX Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace (*) Maximální výška umístění motoru. CRC-90 N Epoca antracitově černý EAN-13: Kč Nástěnný půlkruhový komínový odsavač, šířka 90 cm ~ ~ Pulzní tlačítka Slider ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Kovové filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC MIN 887 MAX Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace (*) Maximální výška umístění motoru. 84 ~ AF3-647 X ový čelní panel EAN-13: Kč AF3-647 B bílý EAN-13: Kč AF3-647 N černý EAN-13: Kč Výsuvný odsavač, šířka 60 cm ~ ~ Mechanické ovládání Slider ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Automatické vypnutí motoru ~ ~ Kovové filtry omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC ,5 72,5 598 Ø119 38,5 Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace * Vzdálenost od středu otvoru k zadní části odsavače. Rozměry v mm. = = 25, *265 22,

14 AF3-607 X EAN-13: Kč AF3-607 N černý EAN-13: Kč Konvenční odsavač, šířka 60 cm ~ ~ Pulzní tlačítka ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Kovový filtr omyvatelné v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC filtrační jednotka AF3-607 B bílý EAN-13: Kč Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace AF2-627 IX look EAN-13: Kč Filtrační jednotka, šířka 60 cm ~ ~ Mechanické ovládání Slider ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC = 99/119/ = výklopný odsavač AF3-617 IX look EAN-13: Výklopný odsavač, šířka 60 cm ~ ~ Mechanické ovládání Slider ~ ~ Osvětlení (2) ~ ~ Kovový filtr omyvatelný v myčce nádobí ~ ~ Uhlíkový filtr na objednávku AFC Kč 400 Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace /600 99/ / ODSAVAČE PAR Úroveň Úroveň Úroveň Max. recirkulace Rozměry v mm. 85 ~

15 odsavače par a filtrační jednotka Odsavače par OSTRŮVKOVÝ NÁSTĚNNÉ 6CFT-90 V Isla 3CFT-TILE 3CFT-MINI TILE CFC-40AX CFB-12000AX CFB-9000AX CFB-90AX CFB-70AX CFB-60AX CFS-90AX CFS-60AX 6CFT-90 V CFP-90AX CFP-70AX CFP-60AX CFP-60AW CFP-60AB OBECNÉ PARAMETRY Typ Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Dekorativní Instalace Ostrůvkový Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Nástěnný Motor s dvojitou turbínou Obvodové odsávání Umístění motoru Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Počet rychlostí Intenzivní rychlost odsávání Ovládání Tlačítka Soft Touch Control Tlačítka Soft Mechanické Touch Control Touch Control Elektronická tlačítka Tlačítka Soft Mechanické Mechanické Osvětlení Odvod par do exteriéru Možnost vnitřní recirkulace Minimální vzdálenost od plynové varné desky (mm) Minimální vzdálenost od elektrické varné desky (mm) Vnitřní provedení pro snadné čištění O 2 výměna vzduchu VYBAVENÍ Typ ovládání Elektronické Elektronické Mechanické Mechanické Elektronické Elektronické Elektronické Mechanické Mechanické Mechanické LED kontrolky/displej Automatické vypnutí motoru Počet světel / Tukový filtr Počet filtrů (CFB AX) 2 (CFB-9000AX) 3 (CFB-90 AX) 2 (CFB-70AX) 2 (CFB-60AX) Zpětná klapka Signalizace nasycení filtru Senzory automatické činnosti Osvětlení s regulovatelnou intenzitou TECHNICKÉ ÚDAJE Úroveň odsávání Úroveň dle EN61591 Úroveň Úroveň Max. výkon ods. recirkulace dle EN Úroveň Hlučnost dle Úroveň EN db(a) re 1 pw Úroveň Úroveň Max. hlučnost recirkulace dle EN Celkový příkon (W) / Příkon motoru (W) Příkon (W) / Napětí (V) Frekvence (Hz) Proud (A) PŘÍSLUŠENSTVÍ Uhlíkový filtr (na objednávku) AFC-15 AFC-31 AFC-32 DHK-303AP1 AFC-90 AFC-90 AFC-90 AFC-15 AFC-12 AFC-12 Nástavec komínového odsavače (na objednávku) ATC-600X ATC-TIX RHD-92X ATC-649X ATC-646X/ ATC-649X RHD-600X/ ATC-549X ATC-409X LOGISTICKÉ ÚDAJE Šířka / /700/ / /700/ Vnější rozměry Výška (tělo odsavače) (mm) Hloubka Regulace komínového odsavače 900/ / / / / / Fagor splňuje normu deklarovaných údajů, které se vztahují ke kapacitě odsávání a úrovni hlučnosti ATC-409B, W ~ ~ normy měření V souladu s nejpřísnější normou Všechny údaje týkající se provozu odsavačů par Fagor byly měřeny podle norem a pravidel stanovených sdružením CECED. 86 ~

16 Odsavače par NÁSTĚNNÉ PŮLKRUHOVÉ VÝSUVNÉ KONVENČNÍ FILTRAČNÍ JEDNOTKA VÝKLOPNÉ CRC-90 I CRC-90 N EPOCA AF3-647 X AF3-647 B AF3-647 N AF3-607 X AF3-607 B AF3-607 N AF2-627 IX AF3-617 IX OBECNÉ PARAMETRY Dekorativní Teleskopické Konvenční Filtrační jednotka Výklopný Typ Nástěnný Instalace Motor s dvojitou turbínou Obvodové odsávání Integrované Integrované Integrované Integrované Integrované Umístění motoru Počet rychlostí Mechanické Slider Mechanické Slider Mechanické Mechanické Slider Mechanické Slider Intenzivní rychlost odsávání Ovládání Zářivkové Zářivkové Zářivkové Zářivkové Zářivkové Osvětlení Odvod par do exteriéru Možnost vnitřní recirkulace Minimální vzdálenost od plynové varné desky (mm) Minimální vzdálenost od elektrické varné desky (mm) Vnitřní provedení pro snadné čištění O 2 výměna vzduchu VYBAVENÍ Mechanické Mechanické Mechanické Mechanické Mechanické Typ ovládání LED kontrolky/displej Automatické vypnutí motoru Počet světel Tukový filtr Počet filtrů Zpětná klapka Signalizace nasycení filtru Senzory automatické činnosti Osvětlení s regulovatelnou intenzitou TECHNICKÉ ÚDAJE Úroveň Úroveň Úroveň 3 Úroveň 4 odsávání dle EN Max. výkon ods. recirkulace dle EN Úroveň Úroveň 2 Hlučnost dle EN Úroveň 3 db(a) re 1 pw Úroveň Max. hlučnost recirkulace dle EN Celkový příkon (W) Příkon motoru (W) Příkon (W) Napětí (V) Frekvence (Hz) Proud (A) PŘÍSLUŠENSTVÍ AFC-200 AFC-303 AFC-64 AFC-150 AFC-29 Uhlíkový filtr (na objednávku) ODSAVAČE PAR Nástavec komínového odsavače (na objednávku) LOGISTICKÉ ÚDAJE Šířka Výška (tělo odsavače) Hloubka 887/1170 Regulace komínového odsavače Vnější rozměry (mm) Norma UNE EN Norma UNE EN Specifická norma UNE-EN pro odsavače par uvádí skutečnou kapacitu odsávání v metrech krychlových za hodinu (m 3 /h) a tlak (Pa) v odsavači, měřené v kontrolním místě. (Obrázek 1). Pro provedení důvěryhodného srovnání kapacit odsávání a hlučnosti je třeba použít tyto údaje naměřené podle normy. Jakákoliv srovnání mezi těmito hodnotami, které nebyly naměřeny podle této evropské normy, postrádají výpovědní hodnotu. Kontrolní místo pro měření Obrázek 1 Specifická norma UNE EN pro komínové a kuchyňské odsavače par udává maximální hlučnost odsavače v průběhu odsávání v decibelech (db(a)). Měření jsou prováděna v bezdozvukové a částečně bezdozvukové komoře. (Obrázek 2). Obrázek 2 87 ~

17 příslušenství ~ odsavače par a filtrační jednotka Model, Kód a EAN Charakteristiky AFC-12 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: CFP-90 AX, CFP-70 AX, CFP-60 AX, CFP-60 AW a CFP-60 AB. AFC-15 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů 6CFT-90 V a 6CFT-90 V Isla. AFC-29 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů AF3-617 IX. AFC-31 Kod EAN-13: Kč říslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů 3CFT-TILE. AFC-32 Kod EAN-13: Kč říslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů 3CFT-MINI TILE. AFC-64 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: AF3-607 X, AF3-607 B a AF3-607 N. AFC-90 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: CFB-12000AX, CFB-9000AX, CFB-90AX, CFB-70AX, CFB-60AX, CFS-90AX a CFS-60AX. AFC-150 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů AF2-627 IX. AFC-200 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: CRC-90 I a CRC-90 N EPOCA. AFC-303 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: AF3-647 X, AF3-647 B a AF3-647 N. Objednávané množství: 2 DHK303AP1 Kod EAN-13: Kč Příslušenství na objednávku. Uhlíkový filtr. Určený pro modely odsavačů: CFC-40AX. 88 ~

18 Model, Kód a EAN Charakteristiky ATC-409 X () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů: CFP-60AX, CFP-70AX a CFP-90AX. ATC-409 B (černý) Kod EAN-13: Kč Černý. Určený pro modely komínových odsavačů: CFP-60AB. ATC-409 W (bílý) Kod EAN-13: Kč Bílý. Určený pro modely komínových odsavačů: CFP-60AW. RHD600XE1 () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů CFS-60AX. ATC-549 X () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů CFS-90AX. ATC-646 X () Kod EAN-13: ATC-649 X () Kod EAN-13: Kč Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů: CFB-60AX a CFB-70AX. Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů: CFB-90AX, CFB-9000AX a CFB-12000AX. ODSAVAČE PAR ATC-600 X () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů 6CFT-90 V Isla. ATC-TI X () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů 3CFT-TILE. RHD-92 X () Kod EAN-13: Kč Nerez. Určený pro modely komínových odsavačů 3CFT-MINI TILE. 89 ~

Odsavače par. Nyn budete dýchat ve sv kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše d ky jedin mu stisknut tlač tka

Odsavače par. Nyn budete dýchat ve sv kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše d ky jedin mu stisknut tlač tka Odsavače par Nyn budete dýchat ve sv kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to vše d ky jedin mu stisknut tlač tka ODSAVAČE PAR Nové moderní odsavače par pro vaši kuchyni Fagor nadále určuje styl designu kuchyňského

Více

pro ty, kteří hledají domácí pohodu

pro ty, kteří hledají domácí pohodu ODSAVAČE PAR Odsavače par ~ ~ komínové odsavače.. str. 72-75 ~ ~ konvenční a výsuvné odsavače.. str. 76 ~ ~ výklopný odsavač a filtrační jednotka.. str. 77 pro ty, kteří hledají domácí pohodu Mimořádně

Více

W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R

W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R Odsavače par Nejširší výběr různých modelů odsavačů par: prostorové, komínové, závěsné, výsuvné, výklopné, zabudované v různých barevných provedeních. Prostorové

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ OdSaVačE

WHIRLPOOL VESTaVNÉ OdSaVačE WHIRLPOOL VESTAVNÉ Odsavače Digestoř je nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni Vyberte si z mnoha praktických i elegantních odsavačů par Whirlpool. vzduchu. Ten průběžně přizpůsobují aktuální potřebě. Pokud

Více

W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R

W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R W H I R L P O O L O D S A V A Č E PA R ODSAVAČE PAR Odsavače par Perimeter Nejširší výběr různých modelů odsavačů par: prostorové, komínové, závěsné, výsuvné, výklopné, zabudované v různých barevných provedeních.

Více

Odsavače Fusion a Fusion Pro

Odsavače Fusion a Fusion Pro Odsavače Fusion a Fusion Pro 5LET 2 3 Fusion Pro Odsavač par integrovaný do horní skříňky Určený pro vestavbu do horní skříňky o hloubce od 310 do 351 mm Výklopný štít z průhledného skla pro optimální

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

Šířka 930 mm, hloubka 510 mm. 40 max. Šířka 770 mm, hloubka 510 mm. 40 max. 4 cm mini

Šířka 930 mm, hloubka 510 mm. 40 max. Šířka 770 mm, hloubka 510 mm. 40 max. 4 cm mini Elektrické varné desky INDUKČNÍ VARNÉ DESKY Šířka 900 mm, hloubka mm Šířka 929 mm, hloubka mm 929 max. 68 Šířka 930 mm, hloubka mm 900 929 max. Šířka 770 mm, hloubka mm 770 max. 68 68 Šířka 930 mm, hloubka

Více

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760 Odsavače par, šíře 90 cm, ostrůvkové OWS 952 T Integra OWC 951 G ostrůvkový ostrůvkový MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč Barva + sklo Max. výkon odtahu

Více

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby Ceník platný od 1.10.2014 Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby POB 62 Vestavná kombinovaná parní trouba, objem 73 litrů, 3x parní ohřev, 16 programů, elektronické ovládání Touch control, pára

Více

Ceník FAGOR Premium Platnost ceníku od

Ceník FAGOR Premium Platnost ceníku od Ceník FAGOR Premium Platnost ceníku od 1. 4. 2017 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE PEČÍCÍ TROUBY Pyrolytické trouby 6H-876A TCX 901010085 8413880206653 6H-865B X 901010093 8413880210735 12 + 9 programů, PYROLÝZA, dotykové

Více

odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 odsavače VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 48 Odsavače par Unikátní technologie 6. smysl je navržena tak, aby detekovala nečistoty a automaticky nastavila správný výkon. Ve vaší kuchyni tak bude vždy perfektní

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

C e n í k. vestavné spotřebiče (bez DPH) (vč.dph)

C e n í k. vestavné spotřebiče (bez DPH) (vč.dph) C e n í k vestavné spotřebiče PEČICÍ TROUBY Pečicí trouby samostatné 6H-875A TC X 8413880180991 12 pr., MF,vaření v páře,elektronická,displej LCD,Cooking Book,PYROLÝZA Auto-Pyro,Eco a Turbo,teleskopické

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více

Varné desky. Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více Varné desky Naše indukční varné desky jsou rychlé a snadno se čistí. Nemůžete chtít více VARNÉ DESKY Indukce - kvalitní vaření a čistota jako nikdy dříve ~ ~ rychlost ohřevu studené teplo ohřívá nejrychleji

Více

ceník akčních modelů SloVenSko

ceník akčních modelů SloVenSko ceník akčních modelů SloVENSko Stropní vestavný odsavač Sombra II 68 EM Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTmann si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem.

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby POB 68 objem 74 litrů, katalytické čištění, 12 programů, nízkoteplotní pečení, elektronické ovládání Touch control, Soft closing, trojité prosklení dveří,

Více

CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W PŘÍKON MOTORU: 140 W MAX. HLUČNOST: 58 db(a) REŽIM: Odsávání / Recirkulace. Uhlíkové filtry pro recirkulaci (2 ks)

CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W PŘÍKON MOTORU: 140 W MAX. HLUČNOST: 58 db(a) REŽIM: Odsávání / Recirkulace. Uhlíkové filtry pro recirkulaci (2 ks) ostrůvková digestoř VIP OD 72090 VIP FUNKCE: Časovač Dálkové ovládání Indikace zanesení filtrů m /h m /h - 5Pa UNE 61591 1 2 4 5 210 0 450 640 840 44 49 5 55 58 ŠÍŘE: 900 mm CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W MAX.

Více

CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE CENÍK AKČNÍCH MODELŮ KUCHŇSKÉ SPOTŘEBIČE Stropní vestavný odsavač Sombra II 68 EM Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly

Více

neviditelné digestoře ostůvkové, ke zdi, rohové, vestavné, pod linku nerez, bezotiskové DurAlum

neviditelné digestoře ostůvkové, ke zdi, rohové, vestavné, pod linku nerez, bezotiskové DurAlum neviditelné digestoře ostůvkové, ke zdi, rohové, vestavné, pod linku nerez, bezotiskové DurAlum, černé, bílé, hnědé se sklem čirým, tónovaným, mléčně bílým, čewrným se dřevem, s umělým povrchem Corian

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

Vestavné spotřebiče. možné postupy při instalaci

Vestavné spotřebiče. možné postupy při instalaci Vestavné spotřebiče rozměrové výkresy spotřebičů informace možné postupy při instalaci technické 2013 PŘÍKLAD INSTALAČNÍ PŘIPRAVENOSTI PRO MONTÁŽ KUCHYNĚ MIKROVLNNÁ TROUBA, KOMPAKTNÍ TROUBA 650 (DLE NOVÉHO

Více

NOVINKY 2015/2016. Platnost od 16. 11. 2015

NOVINKY 2015/2016. Platnost od 16. 11. 2015 NOVINKY 2015/2016 Platnost od 16. 11. 2015 Nerezové dřezy Smart Novinkou v nerezových dřezech určených pro horní montáž jsou dřezy řady Smart - SRX 611-86 a SRX 611-86 LB. ilustrační foto SRX 611-86 Materiál

Více

AIRFORCE s hrdostí představuje projekt INTEGRA

AIRFORCE s hrdostí představuje projekt INTEGRA 2015 AIRFORCE s hrdostí představuje projekt INTEGRA INTEGRA je inovativní řada výrobků, která spojuje funkci kuchyňské digestoře s funkcí indukční varné desky a umožňuje tak ovládat oba spotřebiče z jednoho

Více

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1 I Akční sety Platnost od 1. května 214 do vyprodání zásob. 214/1 SET1 SET2 SET3 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 MOC 21 97,- 14 99 Kč MOC 21 97,- 15 99 Kč MOC 27 97,- 19 99 Kč TL1

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG.

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG. 1/5 Indukční varná deska s integrovanou ventilací: dokonalá souhra varné desky a odsavače par. flexinduction: indukční deska s varnými zónami flexinduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a

Více

ceník akčních modelů 2016 ČR

ceník akčních modelů 2016 ČR ceník akčních modelů 2016 ČR Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem. Nejsme společnost, která by se spokojila

Více

AIDA AMADEUS. 120 cm 63076. výřez do prac.desky. externí motory: sací výkon cena. model 510: délka 51 cm 23197 model 520: délka 52 cm 23208 06-2014 1

AIDA AMADEUS. 120 cm 63076. výřez do prac.desky. externí motory: sací výkon cena. model 510: délka 51 cm 23197 model 520: délka 52 cm 23208 06-2014 1 AIDA vestavný odsavač do skříňky šířka: 60 a 90 cm, sklo odsavač bez motoru, možno ve spojení s kterýmkoliv externím motorem v dodávce je plast. potrubí o délce 1m, volitelně nerezové kryty - komínky -

Více

Odsávání a vaření Perfektní spojení

Odsávání a vaření Perfektní spojení Odsávání a vaření Perfektní spojení Speciální nabídka 2018 Odsávání a vaření Perfektní spojení Digestoř a indukční varná deska jsou dokonalou kombinací jedinečné technologie a efektivity, která uspokojí

Více

Katalog akčních spotřebičů

Katalog akčních spotřebičů Country Katalog akčních spotřebičů 2013 Mikrovlnka zdarma k nákupu U Platnost od 10. dubna 2013 do vyprodání zásob. Country style/beige 2 HR 750 Kód: 41564214 MULTIFUNKČNÍ TROUBA Objem 56 l 9 programů

Více

T-BOX OBLAST INSTALACE. TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY T-Box PŘÍNOSY A VLASTNOSTI OBYTNÉ PROSTORY. IP stupeň ochrany

T-BOX OBLAST INSTALACE. TABULKA PRO VÝBĚR CENTRÁLNÍ JEDNOTKY T-Box PŘÍNOSY A VLASTNOSTI OBYTNÉ PROSTORY. IP stupeň ochrany OBYTNÉ PROSTORY T-BOX Centrální jednotka T-Box byla konstruována pro byty v patrových budovách a pro všechny situace, kde je kladen důraz na estetiku instalace. Z tohoto důvodu jsou všechna přípojení,

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

CENÍK ODSAVAČŮ AIRONE

CENÍK ODSAVAČŮ AIRONE CENÍK ODSAVAČŮ AIRONE 1-2014 Všechny ceny včetně DPH 21 % WERTO s.r.o., Petřvaldská 79, 736 01 Havířov, tel./fax: +420 596 884 704, e-mail: info@werto.cz, www.werto.cz 1 AIDA 60 cm, viditelná část, s 1m

Více

myčky nádobí volně stojící Effi-Silent myčky nádobí volně stojící EXPRES 15 MINUT ES28X ES28 1LF-020 SX 1LF-020 S

myčky nádobí volně stojící Effi-Silent myčky nádobí volně stojící EXPRES 15 MINUT ES28X ES28 1LF-020 SX 1LF-020 S Myčky nádobí Všechny myčky uvedené v tomto letáku vyhovují přísným kritériím Ministerstva životního prostředí ČR a Státního fondu životního prostředí ČR pro zařazení do programu PARTNERSTVÍ ZELENÁ ÚSPORÁM

Více

TOP nabídka Amica 1/2017

TOP nabídka Amica 1/2017 TOP nabídka Amica 1/2017 OWC IN 900 BI Ostrůvkový odsavač par 90 cm / černá OKC 951 S Odsavač par komínový 90 cm / černá IN 900 BSC Odsavač par komínový 90 cm / černá En. třída: B 439 m 3 /h 62 db(a) Senzorové

Více

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012 Původní cena 7490Kč / Akční cena 5990Kč Původní cena 8490Kč / Akční cena 6690Kč Vestavná trouba Electrolux EOB53003X / EOB53004X Vnitřní objem (l): 60, Elektronické funkce: akustický signál trvání minutka

Více

Mikrovlnné trouby. můj životní rytmus. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit. je příliš rychlý. TROUBY ~ MIKROVLNNÉ

Mikrovlnné trouby. můj životní rytmus. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit. je příliš rychlý. TROUBY ~ MIKROVLNNÉ Mikrovlnné trouby můj životní rytmus je příliš rychlý. chci něco, co by bylo schopné se mu přizpůsobit ~ MIKROVLNNÉ TROUBY ~ MIKROVLNNÉ TROUBY ~~ funkce vaření Tvůj malý velký domácí kuchař Kombinace

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

SNELLA BIS 50 SNELLA BIS 60

SNELLA BIS 50 SNELLA BIS 60 ODSAVAČ PAR MODEL SNELLA BIS 50 SNELLA BIS 60 Návod k použití a instalaci OD 6 OBSAH Část 1 NÁVOD K PŘIPOJENÍ 3 1 OBECNÉ INFORMACE 3 2 PŘÍSLUŠENSTVÍ 3 3 BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY 3 4 OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

Indesit ceník vestavných spotřebičů

Indesit ceník vestavných spotřebičů 2012 Platný od 1. 7. 2012 Obsah Multifunkční trouby 2 Indukční varné desky 3 Elektrické sklokeramické varné desky 4 Elektrické varné desky 4 Plynové varné desky 5 Kryty na plynové varné desky 6 Odsavače

Více

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba SČÍTEJTE SLEVY s výhodnými sety Philco Trouba a varná deska POB 15 X 9 programů Mechanické Teleskop. výsuv Mělký plech Hluboký plech Pečicí rošt Nerezové provedení Odolné litinové mřížky Automatické zapalování

Více

Ceník FAGOR Standard Platnost ceníku od

Ceník FAGOR Standard Platnost ceníku od Ceník FAGOR Standard Platnost ceníku od 1. 3. 2016 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE Pečící trouby 60cm Pyrolytické trouby 6H-757 CX 901010120 8413880226026 7 + 5 programů, PYROLÝZA, display, pevné ovl.knoflíky, teleskopický

Více

na www.philco.cz/ registrace

na www.philco.cz/ registrace Ceník platný od 13.4.2015 pro Dušek kuchyně + 5 let garance na www.philco.cz/ registrace Model DMOC Dušek Vestavné samostatné trouby Specielní cena Dušek s časovým omezením POB 77 Vestavná kombinovaná

Více

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití Odsavač par CFT 61, 62 Návod k použití 1 POPIS Odsavač může být nainstalován ve filtračním provedení nebo provedení s odtahem. Filtrační verze (obr. 1): Odsavač nasává kuchyňské výpary, přečistí je přes

Více

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Obsah Rady a pokyny 3 Montáž 4 Obsluha 5 Údržba 5 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... TECHNICKÁ DATA... MONTÁŽ... 4 OBSUHA... 7 ÚDRŽBA... 8 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ.

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ www.guzzanti.cz VESTAVNÉ TROUBY 4 MIKROVLNNÉ TROUBY 9 VARNÉ DESKY 10 ODSAVAČE PAR 18 VINOTÉKY 30 MYČKY NÁDOBÍ 34 GUZZANTI SLAVÍ PATNÁCT LET... Firma

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1 ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B CZ Návod na montáž a používání OD 1 Obr. 1 - Odtahová verze Obr. 2 - Filtrační verze SERVIS Uhlíkový filtr Obr. 3 Připevnění ke skříňce (pro modely bez komínku)

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k použití. odsavač par CTB 6407

Návod k použití. odsavač par CTB 6407 Návod k použití odsavač par CTB 6407 2 Obsah Rady a pokyny 4 Parametry 5 Montáž 6 Obsluha 8 Údržba 9 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od Vestavné spotřebiče Platnost nabídky od 1. 8. 2017 Ručíme za spolehlivost Zaregistrujte svůj nákup spotřebičů Philco na www.philco.cz/registrace a získejte k zákonné záruce dalších 36 měsíců pozáručního

Více

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze Odsávač pár ZRW Návod k obsluze 1 Vážený zákazník Stali jste se uživatelem kuchyňského odsávače typu ZRW. Tento odsávač byl navržen a vyroben hlavně s novým vzhledem pro uspokojení vašich očekávání a určitě

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA )

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) ČESKY POPIS Digestoř se může používat ve filtračním nebo odtahovém režimu. Filtrační verze (obr. 1): Digestoř nasává vzduch nasycený

Více

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty 4.5. Ceník vestavných spotřebičů č.3/ pro kuchyňské specialisty VESTAVNÉ TROUBY 949 712 860 ZCB990XQ multifunkční vestavná parní trouba LCD displej 1 variabilní teleskopický výsuv úprava proti otiskům

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Vážený zákazníku, zakoupil jste si výrobek z naší nové řady odsavačů par. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dobře sloužil. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/1

Akční nabídka spotřebičů 2013/1 Akční nabídka spotřebičů 2013/1 VESTAVNÉ TROUBY 1 FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor ochlazování

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3 ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N CZ Návod na montáž a používání OD 3 Odsávání Filtrace Uhlíkový filtr SERVIS Údržba Před započetím jakékoliv údržby odpojte odsavač od elektrické sítě. Uhlíkový

Více

ODSAVAČE. Odsavače par. Pevný rozměr nutno DODRŽET! KULATÉ NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE. obr. 2. obr. 1. obr. 3 obr.

ODSAVAČE. Odsavače par. Pevný rozměr nutno DODRŽET! KULATÉ NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE NÁSTĚNNÉ ODSAVAČE. obr. 2. obr. 1. obr. 3 obr. 680 260 NÁSTĚNNÉ 5CDC-60 X (60 cm) 5CDC-70 X (70 cm) 5CDC-90 X 209 173 KULATÉ NÁSTĚNNÉ CRC-90 I, CRC-90 N Epoca 175 158 v vod elektriky O/ 120 mm MIN 810 MAX 1030 795 887 490 1171 220 375 698 598 521 NÁVOD

Více

DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY. ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY. ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem CHLADNIČKY ART 483/4, ART 471/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: CHLADNIČKY, ODSAVAČE PAR, MIKROVLNNÉ TROUBY ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe CZ ČEŠTINA...8 Návod k použití digestoŕe 2x 2x 2x 3.9x9.5mm 2x 3.9x6mm ø 15cm ø 12.5cm 8x 8x 4.8x38mm 4x 3.4x15mm 2x 2 !! L = 65 cm min. 1A Ø150mm Ø150mm 1B Ø125 Ø125mm Ø150 3 2 5 3 160 mm 160 mm 6 55

Více

KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMANY

KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMANY KATALOG AKČNÍCH MODELŮ 2017/2018 ČR HANDMADE IN GERMAN 1 Efektivita a funkčnost Kvalita značky GUTMANN si zakládá na dlouholeté tradici úspěšných produktů, které se u nás staly standardem. Nejsme společnost,

Více

Made in Fabriano. Čas, práce a vášeň jsou základem k dosažení kvality, designu a inovace. Zkušenost je prostředkem na cestě k evoluci.

Made in Fabriano. Čas, práce a vášeň jsou základem k dosažení kvality, designu a inovace. Zkušenost je prostředkem na cestě k evoluci. 2015 Čas, práce a vášeň jsou základem k dosažení kvality, designu a inovace. Zkušenost je prostředkem na cestě k evoluci. Made in Fabriano Domov pro staletí kreativity a umění, který svou unikátní industriální

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTALACE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTLCE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005

VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005 Návod k použití VÝSUVNÝ ODSAVAČ PAR R-3005 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

Premium Line Premium Line digestoře PREMIUM. Küppersbusch Vás okouzlí svým

Premium Line Premium Line digestoře PREMIUM. Küppersbusch Vás okouzlí svým Vaření je zábava! Prémiová volba: recirkulace nebo odsávání. Sofistikovaná technoloie odsavačů par firmy Küppersbusch osvěží Vaši kuchyni. Použijete-li způsob cirkulace, znečištěný vzduch přímo nad varným

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010.

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010. Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Od září pro Vás máme nově zrekonstruované oddělení kuchyní! Plánovaná kuchyně Spot výběr z 8 dekorů předních ploch ve vysokém

Více

Dovozce: WERTO s.r.o., Petřvaldská 79, Havířov,

Dovozce: WERTO s.r.o., Petřvaldská 79, Havířov, 1 WERTO 07/2017 O firmě Airone Společnost Airone S.r.l. je výrobcem designových odsavačů a je na trhu od roku 1986. Sídlí v severní Itálii u Padovy, v oblasti, která je jedním z největších italských průmyslových

Více

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích.

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Výrazné barvy povzbuzují naši představivost a zároveň vyvolávají i vášeň. A

Více

AKR 916 IX, AKR 701 IX, AKR 648 IX

AKR 916 IX, AKR 701 IX, AKR 648 IX DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: chladničky, odsavače par, mikrovlnná trouba C H L A D N I Č K Y ART 483/4, ART 471/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou ARG 737/A+/5 vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

Modely Fusion Plus

Modely Fusion Plus CZ Česká Republika Návod k použití a k instalaci Modely Fusion Plus 780-786 ZÁKLADNÍ INFORMACE Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Obsahuje informace o instalaci, provozu, bezpečnosti a

Více

WHIRLPOOL AKČNÍ NABÍDKA. Partner se 6. smyslem Built In 2011/3

WHIRLPOOL AKČNÍ NABÍDKA. Partner se 6. smyslem Built In 2011/3 WHIRLPOOL AKČNÍ NABÍDKA Partner se 6. smyslem Built In 2011/3 mikrovlnné trouby v designu cube AMW 836 IX mikrovlnná trouba TWIN AMW 808 IX mikrovlnná trouba TWIN AMW 755 IX mikrovlnná trouba MIDI AMW

Více

Myčky nádobí. Generace E-VO

Myčky nádobí. Generace E-VO Myčky nádobí Generace E-VO FAGOR INDUSTRIAL Myčky nádobí Inovace Investice do budoucnosti 2 Generace E-VO Myčka nádobí Fagor generace EVO vychází z inovativní a revoluční myšlenky: spojit do jednoho produktu

Více

O firmě Airone. Airone S.r.l. - Via Ghebo, 12, Piombino Dese, Italy,

O firmě Airone. Airone S.r.l. - Via Ghebo, 12, Piombino Dese, Italy, O firmě Airone Společnost Airone S.r.l. je výrobcem designových odsavačů a je na trhu od roku 1986. Sídlí v severní Itálii u Padovy, v oblasti, která je jedním z největších italských průmyslových center

Více

ORY. Senzor vlhkosti Teplotní čidlo. Čidlo nízkých teplot. Připojovací kabel

ORY. Senzor vlhkosti Teplotní čidlo. Čidlo nízkých teplot. Připojovací kabel Odsavače se senzory SENZOR ORY Senzor vlhkosti Teplotní čidlo Připojovací kabel Čidlo nízkých teplot 2 UMÍSTĚNÍ SENZORŮ Teplotní čidlo (v nejvyšší části odsavače) Čidlo teploty a vlhkosti 3 CHARAKTERISTIKA

Více

Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ

Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ POPIS Jednotka je k dispozici ve verzi recirkulačního odsavače, odsavače s odtahem a odsavače s vnějším motorem. U recirkulačních odsavačů s filtrací (obr.1)

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712 Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FBI 522 FBI 722 FBI 502 FBI 702 FBI 512 FBI 712 CZ Rady a doporučení Tento návod k použití je společný pro několik verzí přístroje. Je tedy možné, že bude obsahovat

Více

Digestoře 6. Xxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxx

Digestoře 6. Xxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxx 1495 Digestoře Pro odvod nebo cirkulaci Odvodní bez zabudovaného ventilátoru Akumulační zákryty pro velkokapacitní kuchyně Dělené akumulační zákryty pro velkokapacitní kuchyně

Více

Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014

Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014 Informační list výrobku související s NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) č. 65/2014 Značka: Siemens Identifikační značka modelu: HB635GNS1 Index energetické účinnosti: 81,2 Třída spotřeby energie:

Více