Zadávací dokumentace. Úklidové služby pro potřeby SZPI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace. Úklidové služby pro potřeby SZPI"

Transkript

1 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále Zákon ). Úklidové služby pro potřeby SZPI Zadání veřejné zakázky Zadavatel zahajuje otevřené řízení veřejné zakázky na služby s názvem Úklidové služby pro potřeby SZPI odesláním oznámení o zahájení zadávacího řízení k uveřejnění způsobem podle 212 Zákona. Zadavatel Česká republika Státní zemědělská a potravinářská inspekce se sídlem Květná 15, Brno, za kterou jedná: Ing. Martin Klanica, ústřední ředitel IČO: DIČ: CZ Úklidové služby pro potřeby SZPI Číslo zakázky (interní) VZ-05/2017 Jedná se o veřejnou zakázku na služby ve smyslu ust. 14 Zákona a veřejnou zakázku nadlimitní ve smyslu ust. 25 Zákona.

2 Úvod Zadávací dokumentace včetně příloh je formou neomezeného dálkového přístupu k dispozici na profilu zadavatele: V zadávací dokumentaci a jejích přílohách jsou vymezeny závazné požadavky zadavatele na plnění této veřejné zakázky; účastník zadávacího řízení je povinen tyto požadavky při zpracování své nabídky respektovat. Podáním nabídky do zadávacího řízení účastník přijímá bez výhrad zadávací podmínky a předpokládá se, že se před podáním nabídky seznámil se všemi pokyny zadavatele, specifikací předmětu veřejné zakázky a termíny. Práva a povinnosti nevymezené v této zadávací dokumentaci a jejích přílohách se řídí Zákonem a dalšími obecně závaznými právními předpisy. Veškerá komunikace mezi zadavatelem a účastníky bude probíhat písemně, v českém jazyce, prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. Pro podání nabídky se dodavatel musí registrovat v elektronickém nástroji E-ZAK, postup je uveden v manuálu dodavatele na adrese: Dodavatele.pdf Osoba podávající nabídku za účastníka zadávacího řízení musí být držitelem elektronického podpisu založeného na kvalifikovaném certifikátu. I. Identifikační údaje Zadavatele Zadavatel: Kontaktní osoba: Česká republika Státní zemědělská a potravinářská inspekce se sídlem Květná 15, Brno za kterou jedná: Ing. Martin Klanica, ústřední ředitel IČO: DIČ: CZ (neplátce DPH) Ing. Jiří Stejskal Komunikace musí probíhat v souladu s 211 odst. 3 Zákona elektronicky, tj. v předmětné veřejné zakázce prostřednictvím elektronického nástroje E- ZAK.

3 II. Předmět veřejné zakázky 1. Klasifikace předmětu veřejné zakázky dle referenčních čísel CPV: Úklidové služby 2. Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb na jednotlivých inspektorátech zadavatele: Ústřední inspektorát v Brně, Inspektorát v Brně, Inspektorát v Praze, Inspektorát v Olomouci, Inspektorát v Hradci Králové, Inspektorát v Plzni, Inspektorát v Táboře a Inspektorát v Ústí nad Labem. Bližší informace jsou uvedeny v Příloze č. 1 této Zadávací dokumentace. Zadavatel pouze pro představu a nezávazně uvádí, že potřeba úklidu na vyžádání, jak je definován v Příloze 1 této Zadávací dokumentace, je cca 1 x měsíčně. 3. Výhrada změny závazku Zadavatel si v souladu s ust. 100 odst. 1 Zákona vyhrazuje změnu závazku ze Smlouvy o poskytování úklidových služeb, která bude uzavřena s vybraným účastníkem (viz Příloha č. 1 této Zadávací dokumentace). Podmínkou změny závazku je, že dojde ke změně rozsahu ploch pro úklid (k jeho zvětšení nebo zmenšení), a tím ke změně v rozsahu požadovaných úklidových služeb. Ke změně závazku z předmětné smlouvy může dojít jednorázově nebo postupně až do celkové výše 10 % hodnoty změny oproti původnímu závazku. Při splnění shora uvedených podmínek zadavatel (v postavení objednatele) a vybraný uchazeč (v postavení zhotovitele) uzavřou dodatek (resp. postupně více dodatků) Smlouvy o poskytování úklidových služeb, jehož obsahem bude změna rozsahu poskytovaných úklidových služeb podle požadavků zadavatele; smluvní strany současně dohodnou dopad na sjednanou celkovou cenu plnění z předmětné smlouvy. III. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí ,84 Kč bez DPH, tedy ,82 Kč včetně DPH. IV. Doba a místo plnění veřejné zakázky 1. Doba plnění Plnění bude sjednáno ode dne 1. října 2017 na dobu neurčitou.

4 2. Místo plnění Místem plnění veřejné zakázky je sídlo zadavatele a sídla regionálních inspektorátů zadavatele: Název pracoviště Ústřední inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Brně Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Táboře Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Plzni Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Ústí nad Labem Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Hradci Králové Inspektorát Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Olomouci Adresa pracoviště Květná 15, Brno Běhounská 10, Brno Za Opravnou 300/6, Praha 5 Purkyňova 2533, Tábor Jiráskovo náměstí 8, Plzeň Masarykova 19/275, Ústí nad Labem Březhradská 182, Hradec Králové Pavelkova 13, Olomouc V. Prohlídka místa plnění Zadavatel umožní všem dodavatelům, kteří mají zájem na podání nabídky, prohlídku místa plnění na uvedených adresách, se začátkem v čase: Název pracoviště Ústřední inspektorát SZPI, Květná 15, Brno Inspektorát SZPI v Brně, Běhounská 10, Brno Inspektorát SZPI v Praze, Za Opravnou 6, Praha5 Inspektorát SZPI v Olomouci, Pavelkova 13, Olomouc Inspektorát SZPI v Hradci Králové, Březhradská 182, Hradec Králové Inspektorát SZPI v Ústí nad Labem, Masarykova 19/275, Ústí nad Labem Inspektorát SZPI v Táboře, Purkyňova 2533, Tábor Inspektorát SZPI v Plzni, Jiráskovo nám. 8, Plzeň Datum a čas prohlídky plnění od 9.30 hod od 8.00 hod od 8.00 hod od 8.00 hod od hod od hod od hod od 8.00 hod.

5 Prohlídka místa plnění bude organizována takto: Dodavatelé, kteří mají zájem zúčastnit se prohlídky místa plnění, se nahlásí nejpozději jeden pracovní den před jejím konáním kontaktní osobě, uvedené v čl. I. této Zadávací dokumentace. Dodavatelé si prohlédnou místo plnění společně, v termínu uvedeném v tabulce výše. Zadavatel doporučuje dostavit se na prohlídku místa plnění. Zadavatel současně upozorňuje, že při prohlídce místa plnění nebude odpovídat na případné dotazy. Dodavatelé jsou oprávněni požadovat písemně vysvětlení zadávací dokumentace v souladu s 98 Zákona. VI. Vyhrazená veřejná zakázka Zadavatel v oznámení o zahájení zadávacího řízení v souladu s ust. 38 odst. 1 Zákona stanoví, že tohoto zadávacího řízení se může účastnit pouze dodavatel zaměstnávající na chráněných pracovních místech podle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, alespoň 50 % osob se zdravotním postižením z celkového počtu svých zaměstnanců. Informaci o splnění shora uvedené podmínky účastník uvede do nabídky a současně v nabídce předloží potvrzení Úřadu práce České republiky podle ust. 38 odst. 2 Zákona, postačuje prostá kopie tohoto potvrzení. Pro posouzení splnění podmínky podle ust. 38 odst. 1 Zákona je rozhodný průměrný přepočtený počet zaměstnanců za kalendářní čtvrtletí předcházející zahájení zadávacího řízení, tj. za první čtvrtletí roku V případě, že dodavatel vzniknul později než k začátku kalendářního čtvrtletí předcházejícího zahájení zadávacího řízení, je oprávněn předložit rovnocenný doklad, např. potvrzení Úřadu práce České republiky osvědčující příslušný počet zaměstnanců se zdravotním postižením na chráněných pracovních místech za první tři celé po sobě jdoucí kalendářní měsíce, ve kterých daný dodavatel existoval. Pro případ, že daný dodavatel neexistoval ani tři celé po sobě jdoucí kalendářní měsíce, předloží potvrzení za všechny celé kalendářní měsíce, v nichž tento dodavatel existoval. Splnění podmínky podle ust. 38 odst. 1 Zákona dodavatel nemůže prokázat prostřednictvím jiných osob (poddodavatelů). V případě společné účasti více dodavatelů v zadávacím řízení musí prokázat splnění podmínek podle ust. 38 odst. 1 Zákona všichni tito dodavatelé samostatně. VII. Kvalifikace Zadavatel v souladu s ust. 73 a násl. Zákona požaduje prokázání kvalifikace dodavatele k plnění předmětné veřejné zakázky, uvedené v tomto čl. VII., v odstavcích 1 až 4. Zadavatel stanovuje, že doklady požadované k prokázání splnění kvalifikace nelze nahradit čestným prohlášením dle 86, odst. 2 Zákona.

6 Účastník, se kterým má být uzavřena smlouva, je povinen před jejím uzavřením předložit na výzvu zadavatele originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Doklady prokazující základní způsobilost podle 74 zákona a profesní způsobilost podle 77 odst. 1 zákona musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců přede dnem zahájení zadávacího řízení. 1. Základní způsobilost Zadavatel požaduje, aby dodavatel prokázal splnění základní způsobilosti podle 74 odst. 1 Zákona, a při splnění tam uvedených podmínek i podle 74 odst. 2 a 3 Zákona, a to způsobem dle ust. 75 odst. 1 Zákona, předložením: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů ve vztahu k 74 odst. 1 písm. a) Zákona b) potvrzení příslušného finančního úřadu ve vztahu k 74 odst. 1 písm. b) Zákona, c) písemného čestného prohlášení ve vztahu ke spotřební dani ve vztahu k 74 odst. 1 písm. b) Zákona d) písemného čestného prohlášení ve vztahu k 74 odst. 1 písm. c) Zákona e) potvrzení příslušné okresní správy sociálního zabezpečení ve vztahu k 74 odst. 1 písm. d) Zákona f) výpisu z obchodního rejstříku, nebo předložením písemného čestného prohlášení v případě, že účastník není v obchodním rejstříku zapsán, ve vztahu k 74 odst. 1 písm. e) Zákona. Postačuje předložení prostých kopií shora uvedených dokladů. Splnění požadavků na základní způsobilost nelze prokazovat prostřednictvím třetí osoby. Zadavatel poskytuje vzor čestného prohlášení k prokázání základní způsobilosti v Příloze č. 3 této Zadávací dokumentace. Je-li dodavatelem právnická osoba, musí podmínku podle 74 odst. 1 písm. a) zákona splňovat tato právnická osoba a zároveň každý člen statutárního orgánu. Je-li členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí podmínku dle 74 odst. 1 písm. a) zákona splňovat tato právnická osoba, každý člen statutárního orgánu této právnické osoby a osoba zastupující tuto právnickou osobu v statutárním orgánu dodavatele. 2. Profesní způsobilost Zadavatel požaduje, aby dodavatel prokázal splnění profesní způsobilosti dle 77 Zákona předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje ( 77 odst. 1 Zákona) b) dokladu o oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, pokud jiné právní předpisy takové oprávnění vyžadují ( 77 odst. 2 písm. a Zákona), zejména dokladu prokazujícího příslušné živnostenské oprávnění (živnostenský list, resp. výpis z živnostenského rejstříku).

7 Doklady předkládané k prokázání splnění profesní způsobilosti musí autoritativně potvrzovat skutečnosti v nich uvedené, tj. je nepřípustné prokazovat splnění profesní způsobilosti doklady, které mají pouze informativní charakter (pořízené prostřednictvím sítě internet). Postačuje předložení prosté kopie. 3. Ekonomická kvalifikace Zadavatel v souladu s 78 odst. 1 Zákona požaduje, aby dodavatel prokázal, že jeho roční obrat dosažený s ohledem na předmět veřejné zakázky dosahoval minimálně 2 mil. Kč včetně DPH, a to za tři bezprostředně předcházející účetní období. Jestliže účastník vznikl později, předloží údaje o svém obratu v požadované výši za všechna účetní období od svého vzniku. Dodavatel k prokázání ekonomické kvalifikace předloží svůj výkaz zisku a ztrát; zahraniční dodavatel předloží obdobný doklad podle právního řádu země jeho sídla, ze kterého bude obrat dodavatele za požadované období dostatečně a určitě zjistitelný. 4. Technická kvalifikace Zadavatel v souladu s 79 odst. 2 písm. b) Zákona požaduje, aby dodavatel předložil k prokázání splnění kritérií technické kvalifikace: seznam významných služeb, poskytnutých dodavatelem za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení včetně uvedení jejich ceny a doby poskytnutí a identifikace objednatele. Významnou službou se rozumí: Provádění úklidového servisu, přičemž minimální rozsah této služby musí být alespoň Kč včetně DPH. Pro splnění technické kvalifikace zadavatel požaduje doložení alespoň jedné významné služby. 5. Společné prokazování kvalifikace V případě společné účasti dodavatelů a) prokazuje základní způsobilost a profesní způsobilost podle 77 odst. 1 Zákona každý dodavatel samostatně b) jsou dodavatelé oprávněni prokázat technickou i ekonomickou kvalifikaci společně. 6. Prokázání kvalifikace prostřednictvím jiných osob Dodavatel může prokázat určitou část ekonomické kvalifikace, technické kvalifikace nebo profesní způsobilosti s výjimkou kritéria podle 77 odst. 1 Zákona požadované zadavatelem prostřednictvím jiných osob. Dodavatel je v takovém případě povinen zadavateli předložit:

8 a) doklady prokazující splnění profesní způsobilosti podle 77 odst. 1 Zákona jinou osobou (tj. výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje) b) doklady prokazující splnění chybějící části kvalifikace prostřednictvím jiné osoby c) doklady o splnění základní způsobilosti podle 74 Zákona jinou osobou, a d) písemný závazek jiné osoby k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky nebo k poskytnutí věcí nebo práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém jiná osoba prokázala kvalifikaci za dodavatele. Pokud bude dodavatel prostřednictvím jiné osoby prokazovat touto Zadávací dokumentací požadovanou technickou kvalifikaci (provedení významných služeb), musí být v písemném závazku jiné osoby (viz výše v tomto čl. VII., odst. 6 písm. d) uvedeno také, že tato jiná osoba bude realizovat předmětné služby, ke kterým se zavázala a ke kterým se prokazované kritérium kvalifikace vztahuje; tj. bude předmětné služby skutečně vykonávat. Pokud bude dodavatel prostřednictvím jiné osoby prokazovat touto Zadávací dokumentací požadovanou ekonomickou kvalifikaci (minimální výše ročního obratu za stanovené období), zadavatel požaduje, aby dodavatel a tato jiná osoba nesli společně a nerozdílně odpovědnost za plnění předmětné veřejné zakázky. Zadavatel dále požaduje, aby obsahem jednostranného závazku jiné osoby (viz výše v tomto čl. VII., odst. 6 písm. d) bylo, že se jiná osoba, jejímž prostřednictvím je prokazována ekonomická kvalifikace, zavazuje nést s dodavatelem společnou a nerozdílnou odpovědnost za plnění veřejné zakázky. 7. Prokázání kvalifikace a využití poddodavatele Zadavatel požaduje, aby účastník předložil doklady o prokázání kvalifikace u všech svých poddodavatelů. U poddodavatele, jehož prostřednictvím účastník neprokazuje část své chybějící kvalifikace, účastník předloží doklady, které prokazují a) základní způsobilost poddodavatele podle 74 odst. 1 písm. e) Zákona, a to předložením výpisu z obchodního rejstříku, nebo předložením písemného čestného prohlášení v případě, že poddodavatel není v obchodním rejstříku zapsán, a b) profesní způsobilost poddodavatele podle 77 odst. 1 Zákona, a to předložením výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje. Zadavatel je oprávněn požadovat po účastníkovi, aby v zadavatelem stanovené lhůtě nahradil poddodavatele a) který neprokáže svou způsobilost v rozsahu a způsobem stanoveným zadavatelem v této Zadávací dokumentaci nebo b) pokud zadavatel prokáže nezpůsobilost poddodavatele podle 48 odst. 5 Zákona. Pokud nedojde k nahrazení poddodavatele, zadavatel může účastníka zadávacího řízení vyloučit. Zadavatel požaduje, aby účastník zadávacího řízení v nabídce předložil seznam poddodavatelů, pokud jsou mu známi, a uvedl, kterou část veřejné zakázky bude každý z poddodavatelů plnit.

9 8. Prokazování kvalifikace u zahraničního dodavatele V případě, že byla kvalifikace získána v zahraničí, prokazuje se doklady vydanými podle právního řádu země, ve které byla získána, a to v rozsahu požadovaném zadavatelem. Pokud se podle příslušného právního řádu požadovaný doklad nevydává, může být nahrazen čestným prohlášením. 9. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů Předloží-li dodavatel zadavateli ve své nabídce výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů dle 228 zákona, tento výpis nahrazuje doklad prokazující: a) profesní způsobilost podle 77 Zákona v tom rozsahu, v jakém údaje ve výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů prokazují splnění kritérií profesní způsobilosti, a b) základní způsobilost podle 74 Zákona. Zadavatel je povinen přijmout výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, pokud k poslednímu dni, ke kterému má být prokázána základní způsobilost nebo profesní způsobilost, není výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů starší než 3 měsíce ( 86 odst. 5 Zákona). Zadavatel nemusí přijmout výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, na kterém je vyznačeno zahájení řízení o změně údajů nebo o vyřazení dodavatele ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů podle 231 odst. 4 Zákona. Stejně jako výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů může dodavatel prokázat kvalifikaci osvědčením, které pochází z jiného členského státu, v němž má dodavatel sídlo, a které je obdobou výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů. 10. Systém certifikovaných dodavatelů Kvalifikace lze v zadávacím řízení prokázat předložením platného certifikátu vydaného v rámci schváleného systému certifikovaných dodavatelů. Má se za to, že dodavatel je kvalifikovaný v rozsahu uvedeném na certifikátu. Před uzavřením Smlouvy může požadovat zadavatel po dodavateli, který prokázal kvalifikaci certifikátem, předložení dokladů podle 74, odst. 1, písm. b) až d) Zákona. Stejně jako certifikátem může dodavatel prokázat kvalifikaci osvědčením, které pochází z jiného členského státu, v němž má dodavatel sídlo, a které je obdobou certifikátu vydaného v rámci systému certifikovaných dodavatelů. 11. Změny v kvalifikaci účastníka zadávacího řízení Pokud po předložení dokladů nebo prohlášení o kvalifikaci dojde v průběhu zadávacího řízení ke změně kvalifikace účastníka zadávacího řízení, je účastník zadávacího řízení povinen tuto změnu zadavateli do 5 pracovních dnů oznámit a do 10 pracovních dnů od oznámení této změny předložit zadavateli nové doklady nebo prohlášení ke kvalifikaci.

10 V 88 odst. 1 písm. a) c) Zákona jsou uvedeny důvody, kdy tato povinnost účastníkovi zadávacího řízení nevzniká. VIII. Obchodní a platební podmínky, další požadavky 1. Obchodní podmínky Obchodní podmínky uvádí zejména Příloha č. 1 této Zadávací dokumentace, kterou je závazný návrh Smlouvy o poskytování úklidových služeb včetně příloh smlouvy (dále jen Smlouva ). Přílohy Smlouvy tvoří: Rozpis podlahových ploch (příloha č. 1), Seznam výkonů (příloha č. 2), Kontaktní osoby (příloha č. 3) a Bezpečnostní rizika a environmentální dopady (příloha č. 4). Smlouva bude po doplnění vyznačených údajů/úpravě označených částí a doplnění relevantních příloh tvořit součást nabídky účastníka. V nabídkové ceně nebude zahrnuta cena za úklid ubytoven a jednací místnosti dle přílohy č. 1 Smlouvy - Rozpis podlahových ploch, neboť se jedná o plochy uklízené na vyžádání; předmětné služby budou pouze naceněny v tabulce. Jiné než takto uvedené změny se v textu návrhu Smlouvy nepřipouštějí. Účastník předloží návrh Smlouvy podepsaný statutárním zástupcem nebo jiným oprávněným zástupcem. Jde-li o zástupce účastníka na základě účastníkem vystavené plné moci, musí být kopie (sken) plné moci doložena v nabídce a z jejího znění musí být nepochybný rozsah zmocnění i skutečnost, že se jedná o předmětnou veřejnou zakázku. 2. Platební podmínky Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Platební podmínky vyplývají z návrhu Smlouvy, která je Přílohou č. 1 této Zadávací dokumentace. 3. Další požadavky Vybraný účastník bude povinen uzavřít a po celou dobu trvání platnosti a účinnosti Smlouvy (viz Příloha čís. 1 této Zadávací dokumentace) udržovat pojistnou smlouvu na škodu způsobenou činností tohoto vybraného účastníka, s limitem pojistného plnění alespoň na částku ve výši ,- Kč (slovy: pět miliónů korun českých). Kopii pojistné smlouvy uzavřené dle požadavků zadavatele uvedených v této Zadávací dokumentaci předá vybraný účastník zadavateli před podpisem Smlouvy; následně bude kopie pojistné smlouvy přiložena ke Smlouvě jako její příloha č. 5. Vybraný účastník bude povinen kdykoliv v průběhu plnění Smlouvy na výzvu zadavatele (v postavení objednatele) zadavateli bezodkladně prokázat, že předmětná pojistná smlouva je platná a účinná. Vybraný uchazeč (v postavení zhotovitele) poskytne zadavateli (v postavení objednatele) náhradní plnění na veškeré odebrané úklidové služby, v souladu s ust. 81 odst. 2 písm. b) zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů.

11 IX. Nabídková cena 1. Nabídková cena Cena bude v nabídce uvedena v korunách českých. Účastník v nabídce předloží cenovou nabídku řádným vyplněním přílohy č. 1 Smlouvy - Rozpis podlahových ploch, ve které uvede cenu bez DPH a cenu včetně DPH, a rovněž nabídkovou cenu doplní do všech dalších relevantních (vyznačených) částí návrhu Smlouvy. Za správnost určení sazby DPH nese odpovědnost účastník. V případě, že účastník není plátce DPH, potom tuto skutečnost uvede ve své nabídce a současně v příloze č. 1 Smlouvy - Rozpis podlahových ploch, uvede nabídkovou cenu bez DPH. Nabídnutá cena bude v sobě zahrnovat veškeré náklady související s předmětem veřejné zakázky a bude následně sjednána jako cena konečná a nejvýše přípustná. 2. Platnost cenové nabídky Výši nabídnuté ceny lze překročit pouze v případě změny zákonné výše DPH, pokud se tato zákonná změna přímo vztahuje k předmětu veřejné zakázky a nastane nejpozději ke dni uskutečnění zdanitelného plnění. Účtována bude sazba DPH v zákonem stanovené výši. X. Hodnocení nabídek Nabídky budou hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti; zadavatel bude hodnotit ekonomickou výhodnost nabídky podle jediného kritéria (s váhou 100 %), a to podle nejnižší nabídkové ceny. Hodnocena bude celková nabídková cena služeb (tj. cena za plnění předmětu veřejné zakázky)/ za jeden kalendářní měsíc/ za všechny lokality včetně DPH. Zadavatel stanoví pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejvhodnější bude stanovena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou služeb/ za jeden kalendářní měsíc/ za všechny lokality včetně DPH. XI. Nabídka 1. Forma a způsob zpracování nabídky Nabídka bude předložena ve lhůtě pro podání nabídek, písemně, a to v elektronické podobě prostřednictvím zadavatelem stanoveného elektronického nástroje E-ZAK viz odkaz uvedený v Příloze č. 4 Zadávací dokumentace. Elektronická nabídka bude vložena ve standardním elektronickém formátu pdf, dokumenty MS Office. Součástí nabídky bude také doplněný návrh Smlouvy v editovatelném formátu MS Word (doc, docx).

12 Dokumenty v nabídce budou podepsány statutárním zástupcem, nebo jinou osobou oprávněnou jednat za účastníka. V případě podpisu zástupcem na podkladě účastníkem vystavené plné moci bude plná moc doložena v nabídce v kopii a z jejího znění bude nepochybný rozsah zmocnění i skutečnost, že se jedná o předmětnou veřejnou zakázku. Nabídka nesmí obsahovat přepisy či opravy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Nabídka, včetně návrhu Smlouvy, musí být vyhotovena v českém jazyce. Výjimkou jsou obecně známé odborné názvy a pojmy. K dokumentům v jiném než českém nebo slovenském jazyce musí být přiložen úředně ověřený překlad do českého jazyka. V nabídce budou všechny listy nabídky včetně příloh řádně očíslovány. Účastník je oprávněn podat pouze jednu nabídku. Zadavatel nepřipouští předložení více variant nabídky. Účastník, který podá nabídku v zadávacím řízení, nesmí být současně osobou, jejímž prostřednictvím jiný účastník v témže zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci. Pokud účastník zadávacího řízení podá více nabídek samostatně nebo společně s jinými dodavateli, nebo podá nabídku a současně je osobou, jejímž prostřednictvím účastník zadávacího řízení v témže zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci, zadavatel takového účastníka ze zadávacího řízení vyloučí. 2. Obsah nabídky Účastník v nabídce předloží níže uvedené doklady, v souladu s požadavky a informacemi uvedenými v Zadávací dokumentaci. Předložení uvedených dokladů za podmínek předchozí věty je povinné, není-li v této Zadávací dokumentaci pro konkrétní dokument výslovně uvedeno jinak; struktura nabídky je doporučená: Poř. č. Název Specifikace/Odkaz Poznámka 1 Krycí list obsahující identifikační údaje a podpis účastníka 2 Doklad o oprávnění osoby, která podepsala nabídku, jednat za účastníka (plná moc) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podpis účastníka Podpis účastníka dle druhu dokladu 3 Obsah nabídky Doporučeno 4 Potvrzení Úřadu práce České republiky, příp. rovnocenný doklad 5 Doklady a informace prokazující splnění kvalifikace (včetně kvalifikace jiné Čl. VI. Zadávací dokumentace Čl. VII. Zadávací dokumentace U čestných prohlášení a obdobných dokladů podpis účastníka/jiné osoby/poddodavatele

13 osoby/poddodavatelů) 6 Údaje o plnění veřejné zakázky prostřednictvím poddodavatelů 7 Návrh Smlouvy o poskytování úklidových služeb včetně příloh (dále Smlouva ) 8 Nabídková cena předložená řádným vyplněním přílohy č. 1 Smlouvy a rovněž doplněním nabídkové ceny do všech dalších relevantních částí návrhu Smlouvy 9 Případné další dokumenty s odůvodněním 10 Prohlášení o počtu stran Čl. VII. Zadávací dokumentace Seznam poddodavatelů, pokud jsou účastníkovi známi, s uvedením, kterou část veřejné zakázky bude každý z poddodavatelů plnit. Účastník uvede i to, že veřejnou zakázku bude plnit pouze sám. Čl. VIII. Zadávací dokumentace Čl. IX. Zadávací dokumentace Podpis účastníka Podpis účastníka Podpis účastníka Doporučeno 3. Zadávací lhůta Zadavatel stanoví zadávací lhůtu v délce 4 měsíců, čímž se rozumí lhůta, po kterou účastníci zadávacího řízení nesmí ze zadávacího řízení odstoupit. Počátek zadávací lhůty je konec lhůty pro podání nabídek. V souladu s 40, odst. 2 Zákona zadávací lhůta neběží po dobu, ve které zadavatel nesmí uzavřít smlouvu dle 246 Zákona. XII. Lhůta a místo pro podání nabídek Nabídky lze podávat do , do 9.00 hodin.

14 Nabídka může být podána výhradně v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK na adrese uvedené v Příloze č. 4 zadávací dokumentace. Zadavatel nepřipouští podání nabídky jiným způsobem či v jiné formě. Dodavateli se po přihlášení do elektronického nástroje E-ZAK v detailu příslušného zadávacího řízení nabídne funkcionalita pro vytvoření a odeslání elektronické nabídky. Podrobné informace nezbytné pro podání elektronické nabídky jsou uvedeny v manuálu dodavatele na adrese: Účastník odpovídá za doručení nabídky ve stanovené lhůtě pro podání nabídek. XIII. Otevírání obálek s nabídkami Otevírání nabídek bude neveřejné. Zadavatel otevře nabídky po uplynutí lhůty pro podání nabídek. XIV. Vysvětlení a změna Zadávací dokumentace 1. Vysvětlení Zadávací dokumentace Zadavatel může i bez žádosti dodavatele vysvětlit Zadávací dokumentaci. Takové vysvětlení uveřejní na profilu zadavatele nejméně 5 pracovních dní před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Dodavatel může písemně požádat o vysvětlení Zadávací dokumentace, zadavatel v tomto případě uveřejní vysvětlení na profilu zadavatele do 3 pracovních dní od doručení žádosti. Zadavatel není povinen poskytnout vysvětlení Zadávací dokumentace, pokud není žádost o vysvětlení doručena včas, a to alespoň 8 pracovních dnů před koncem lhůty pro podání nabídek. Pokud zadavatel poskytne vysvětlení žádosti, která nebyla doručena včas, může ji uveřejnit na profilu zadavatele i později než 5 pracovních dní před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 2. Změna nebo doplnění Zadávací dokumentace Zadavatel může zadávací podmínky obsažené v Zadávací dokumentaci měnit nebo doplňovat v souladu s 99 Zákona. XV. Práva a povinnosti účastníka Účastník je povinen zachovávat mlčenlivost o všech informacích, které získá v souvislosti s účastí v tomto zadávacím řízení, a neposkytne tyto informace třetím osobám bez předchozího souhlasu zadavatele. Účastníkovi nepřísluší náhrada nákladů spojených s účastí v tomto zadávacím řízení.

15 XVI. Povinnosti vybraného účastníka U vybraného dodavatele, který je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti, zadavatel dle 48 odst. 9 Zákona ověří na základě informací vedených v obchodním rejstříku, zda má tento dodavatel vydány výlučně zaknihované akcie. V případě, že vybraný dodavatel nemá vydány výlučně zaknihované akcie, zadavatel tohoto vybraného dodavatele vyloučí. Vybraný dodavatel na základě výzvy zadavatele dle 122 odst. 3 Zákona předloží: a) originály nebo úředně ověřené kopie dokladů o kvalifikaci (pokud je již zadavatel nemá k dispozici); b) identifikační údaje všech osob, které jsou skutečným majitelem vybraného dodavatele (pokud se jedná o právnickou osobu) podle zákona o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu; c) doklady, z nichž vyplývá vztah všech osob podle předchozího bodu k dodavateli, těmito doklady jsou zejména: - výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, - seznam akcionářů, - rozhodnutí statutárního orgánu o vyplacení podílu na zisku, - společenská smlouva, zakladatelská listina nebo stanovy; d) písemné čestné prohlášení o tom, které osoby jsou vlastníky akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu účastníka zadávacího řízení, s uvedením zdroje, z něhož údaje o velikosti podílů akcionářů vychází - tento požadavek se týká vybraného dodavatele se sídlem v zahraničí, který je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti). Nepředložení výše uvedených dokladů a dokumentů bude důvodem pro vyloučení vybraného dodavatele ze zadávacího řízení. XVII. Uveřejňování informací Vzhledem k veřejnoprávnímu charakteru zadavatele budou informace poskytnuté dodavatelem v rámci zadávacího řízení a v případě plnění z uzavřené smlouvy zveřejněny v rozsahu a za podmínek vyplývajících z příslušných právních předpisů, a to zejména na profilu zadavatele, ve Věstníku veřejných zakázek, v Úředním věstníku EU a v registru smluv. Účastí v zadávacím řízení bere účastník na vědomí, že zadavatel s výše uvedenými informacemi poskytnutými v průběhu zadávacího řízení bude nakládat výše uvedeným způsobem a podáním nabídky vyjadřuje s jejich použitím souhlas.

16 XVIII. Přílohy Nedílnou součástí Zadávací dokumentace jsou přílohy: Příloha č. 1 Smlouva o poskytování úklidových služeb Příloha č. 2 Vzor krycího listu nabídky Příloha č. 3 Vzor čestného prohlášení k základní způsobilosti Příloha č. 4 Adresa pro podání elektronické nabídky V Brně dne 20. června 2017 Ing. Martin Klanica ústřední ředitel

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 e-mail: epodatelna@szpi.gov.cz, ID datové schránky: avraiqg Zadávací dokumentace VZ-23/2018 Nákup 600ks mobilních telefonů

Více

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu Změna č. 1 doplnění Přílohy č. 2 a 3

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu Změna č. 1 doplnění Přílohy č. 2 a 3 ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 Vyřizuje: Mgr. Petr Šula Tel.: 543 540 303 E-mail: petr.sula@szpi.gov.cz Č.j.: SZPI/AD958-9/2018 Datum: 27. 6. 2018 Uveřejněno

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k zakázce malého rozsahu ÚSTŘEDNÍ INSPEKTORÁT Květná 15, 603 00 Brno tel.: 543 540 201, fax: 543 540 202 Vyřizuje: Mgr. Petr Šula Tel.: 543 540 303 E-mail: petr.sula@szpi.gov.cz Č.j.: SZPI/AG945-2/2018 Datum: 28. 9. 2018 Uveřejněno

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDKY V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Sledování stavu zátěže zemědělských půd a povrchových vod rizikovými látkami s vazbou na

Více

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Název zadávacího řízení: Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zajištění podpory licencí ForgeRock Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení na služby dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, Brno. Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů

Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, Brno. Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka osobních automobilů Obsah: Část I. Část II. Část III. Příloha

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU Městský úřad Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Hrádek nad Nisou, mobilita Kulturní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: OVANET a.s. Sídlem: Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz Zastoupený:

Více

Zpracování dokumentace pro provedení stavby a výběr zhotovitele pro přístavbu a rekonstrukci budovy FLD

Zpracování dokumentace pro provedení stavby a výběr zhotovitele pro přístavbu a rekonstrukci budovy FLD Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zpracování

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 5 k zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na služby dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek Výzva k podání nabídky vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Návrh technických doporučení pro projektování lesní dopravní sítě Druh zadávacího řízení: veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: REKONSTRUKCE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. e) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU Městský úřad Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku na dodávky s názvem Revitalizace části herních zahrad při MŠ Oldřichovská

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

PZ Mošnov kácení dřevin a sanace území. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová.

PZ Mošnov kácení dřevin a sanace území. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: PZ Mošnov kácení dřevin

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA Veřejná zakázka Víceúčelové sportovní hřiště při ZŠ náměstí Míru Nový Bor 2. opakované řízení Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Výzva k podání nabídek byla uveřejněna spolu s těmito zadávacími podmínkami na profilu zadavatele.

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Výzva k podání nabídek byla uveřejněna spolu s těmito zadávacími podmínkami na profilu zadavatele. k č.j.: HSOS-7533-2/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY pro zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávky dle 3 písm. a) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE aktualizovaná verze v souvislosti s přijetím zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek OBSAH 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle ustanovení 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: Statutární město Ostrava Sídlem: Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky Zvýšení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÍL 2.: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace je zpracována v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady

Více

SPZ Mošnov autobusové zastávky Mobis, Behr. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová.

SPZ Mošnov autobusové zastávky Mobis, Behr. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Andrea Laslopová. pro podlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: SPZ Mošnov autobusové

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Název veřejné zakázky: Centrální dodávka zemního plynu pro Jihomoravský kraj a pro příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Název zadávacího řízení: Koncová klientská zařízení rámcová dohoda Dokumentace zadávacího řízení RD NUKIBKKZ0218

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel ,

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, tel , Ing. Alena Glaserová, tel , VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce DÍL 2. POŽADAVKY NA KVALIFIKACI DODAVATELŮ ZVÝŠENÍ KVALITY NÁVAZNÉ PÉČE - LŮŽKA VZ005 dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Název veřejné zakázky: Centrální dodávka automobilů pro příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem Dokumentace zadávacího

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 84/2018 Lesní cesta Nad Alpinou 2. A. Všeobecná část

Zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 84/2018 Lesní cesta Nad Alpinou 2. A. Všeobecná část Zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 84/2018 Lesní cesta Nad Alpinou 2 A. Všeobecná část kterou se vymezují údaje uvedené v Oznámeni o zakázce" na cit. veřejnou zakázku (dále jen zakázka) zveřejněné

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) Zadavatel je povinen dle 73 zákona požadovat prokázání kvalifikace.

Více

Realizace úprav stávajícího řešení vzduchotechniky a chlazení v prostorách jídelny a reprografie MZe

Realizace úprav stávajícího řešení vzduchotechniky a chlazení v prostorách jídelny a reprografie MZe ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Realizace úprav stávajícího řešení vzduchotechniky a chlazení v prostorách jídelny a reprografie MZe Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení dle

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky Vás tímto dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016

Více

Výzva k podání nabídek na uzavření rámcové dohody

Výzva k podání nabídek na uzavření rámcové dohody Výzva k podání nabídek na uzavření rámcové dohody ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 6 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7 Váš dopis zn: Ze dne: Naše zn: VZ/49MRA/19 Vyřizuje: Petr Wrubel Tel: +420596808142 E-mail: wrubel@mra.cz Datum : 22.05.2019 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace Statutární město Havířov zastoupené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 veřejná zakázka malého rozsahu s názvem Nábytek pro učebnu stolničení SOŠ a SOU Kladno zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka Laboratorní přístroj Hmotnostní spektrometr pro stanovení ultrastopových koncentrací chemických prvků Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: OSRM/11020/2016 POČET LISTŮ DOPISU: 6 VYŘIZUJE: Ing. Krejčová TEL:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC DOBROMILICE Dobromilice 6, 798 25 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou formou otevřeného řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Zadávací dokumentace (dále jen ZD )

Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL 140 96 Praha 4, Budějovická 7 č.j.: 60495/2016-900000-090 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská.

Nákup rotátorů. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Simona Wroblowská. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: Nákup rotátorů Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Výstavba školní jídelny v obci

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k dynamickému nákupnímu systému. s názvem. Nákup nábytku

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k dynamickému nákupnímu systému. s názvem. Nákup nábytku KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k dynamickému nákupnímu systému s názvem Nákup nábytku dle hlavy III zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také zákon) ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Oznámení vč. zadávací dokumentace zakázky

Oznámení vč. zadávací dokumentace zakázky Oznámení vč. zadávací dokumentace zakázky zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky Rámcová smlouva sběr semenného materiálu a částí rostlin na území ČR Druh zakázky služby CPV 77200000-2

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro civilní letectví K letišti 1149/23 16100, Praha, Ruzyně IČO: 48134678 Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele: Ing. Josef Rada

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Číslo jednací zadavatele: 1/120/440828 2017 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle ustanovení 56 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). Název veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 4 k Výzvě a zadávacím podmínkám KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Stavební opravy budovy KS ČSÚ v Plzni 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Sídlo:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) Název veřejné zakázky:

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Pořízení vozidla na svoz komunálního odpadu-technické služby města Nymburka Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Dopravní automobily

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Dopravní automobily č.j.: HSOS-9305-2/2017 ZADÁVACÍ PODMÍNKY pro zadání nadlimitní veřejné zakázky dle 3 písm. b) a 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) vedené

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Všesportovní a volnočasový areál Hraběnka II. a III.

Více

1.1. Identifikační údaje zadavatele Identifikační údaje: Město Holešov, Masarykova 628, Holešov IČ: DIČ:

1.1. Identifikační údaje zadavatele Identifikační údaje: Město Holešov, Masarykova 628, Holešov IČ: DIČ: Výzva k podání nabídky Na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém Příloha č. 1 ZD KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE s názvem Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon nebo ZZVZ ), pro zpracování nabídky k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném

Více

Pořízení osobních vozidel pro pracoviště ČZU

Pořízení osobních vozidel pro pracoviště ČZU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Pořízení

Více

Fotobioreaktor pro produkci řas - 7/16-019

Fotobioreaktor pro produkci řas - 7/16-019 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Fotobioreaktor

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY REVITALIZACE PROSTORU ZA SEPARAČNÍM DVOREM-TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA NYMBURKA Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH DOKUMENTACÍ II. II/418 ÚJEZD U BRNA - OTNICE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Bezpilotní snímkovací systém

Bezpilotní snímkovací systém Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Bezpilotní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, nám. E. Beneše 2353 veřejná zakázka malého rozsahu s názvem Dodávka nábytku SOŠ a SOU Kladno zadávaná mimo režim

Více