HAWA-Folding Concepta 25

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HAWA-Folding Concepta 25"

Transkript

1 NOVINKA Pro skládací dveře do hmotnosti 25 kg HAWA-Folding Concepta 25

2 Úplné otevření a uzavření čelních dveří do šířky 2800 mm: ještě nikdy nebyly místnosti tak fl exibilní. HAWA-Folding Concepta 25 Již delší dobu přechází architektura od konceptu malých místností k velkým otevřeným prostorům s univerzálním využitím. Ale až nyní má k dispozici systémy moderního kování, které zcela splňují tyto požadavky: je to nový systém HAWA-Folding Concepta 25. Tento systém umožňuje jedním plynulým pohybem ukrýt vestavěnou skříň v celé výšce místnosti až do šířky 2800 mm. Budoucnost kreativního designu je doširoka otevřená: od vestavěných kancelářských zákoutí v ložnicích, přes úklidové kóje v koupelnách a kuchyňské koutky v obývacích pokojích. Svoboda možností designu je prakticky bez hranic. O výrobku Elegantní řešení, ať plně otevřené... Systém HAWA-Folding Concepta 25 tvoří dvoje skládací dveře, které se odsouvají do boční niky. Díky tomu je celý inovovaný systém velmi ekonomický: hloubka systému je 73 mm a šířka prostoru pro zapuštění pouze 110 mm. Uživatel získává větší volnost při pohybu v místnosti, protože otevřené dveře se odsouvají dovnitř korpusu skříně nebo do výklenku. Velmi kvalitní technologie nůžkového kování Hawa zaručuje snadný a tichý pohyb dveří bez nežádoucího blokování. Celkový výsledný vzhled dveří působí rozvážně a nerušeně. Díky kombinaci se systémem HAWA-Concepta 25/30/50 nebo s otvíravými dveřmi je možné vytvořit jednotný design vestavných skříní nebo kuchyňských linek. Dvojitý systém Levostranná montáž. Pravostranná montáž.... nebo zcela zavřené

3 Správné řešení pro každou situaci Systém HAWA-Folding Concepta 25 je vhodné řešení pro libovolný koncept, ať se jedná o jednoduchý design skříní se základovým profi lem nebo dveře s nosným profi lem v celé nebo částečné výšce místnosti. Lze jej použít například pro vytvoření bezprahového vstupu do skříně. Nebo zakrytí plochy od pracovní desky ke stropu. Naložená čela skříní s nosným profi lem. Zakrytí vestavěného prostoru bez spodní lišty. Zakrytí prostoru nad pracovní deskou. Vystředění dveří pomocí vložky. Vystředění dveří magnetickým mechanismem. Vystředění dveří magnetickým mechanismem. Efektivní využití prostoru díky zapuštění o šířce 110 mm Zapuštění o šířce 110 mm zajišťuje minimální ztrátu efektivní šířky a odpovídá potřebám konstrukce systému HAWA- Concepta 25/30/50. Snižuje se tím složitost a usnadňuje plánování. Díky volitelně dostupnému profi lu pro zpevnění vrchní části skříně lze snadno vytvořit dvojité systémy bez středové sekce do celkové šířky 2800 mm.

4 V kostce Volný přístup v celé šířce skříně při otevření dveří nebo její úplné uzavření. Posuvný mechanismus vyžaduje z hloubky skříně pouhých 73 mm. Estetické vnímání: po zasunutí dveří do boční kapsy jsou panty zakryty hliníkovou deskou. Druhé dveře se nezaseknou díky aktivně poháněné kladce. Systém je vhodný i pro řešení dveří mezi vrškem pracovní plochy a stropem místnosti. Možnost univerzální kombinace se systémem HAWA- Concepta 25/30/50 a otvíravými dveřmi (vyčnívání dveří 2 5 mm). Jednoduchá montáž: otvory je potřeba vrtat pouze pro nastavovací a skryté závěsy; montáž horních lišt a nízkých profi lů se provádí zepředu. Technické údaje Hmotnost dveří 25 kg (50 kg pro dvojici dveří) Šířka dveří mm Výška dveří mm Tloušťka dveří mm Jednoduchá montáž Při montáži systému HAWA-Folding Concepta 25 není důvod k obavám. Sada dvojice skládacích dveří již obsahuje nůžkové kování a horní lištu. Vysoký stupeň předmontování levostranných a pravostranných dveří usnadňuje vlastní montáž na místě instalace a šetří čas. Montáž horní lišty a nosného profi lu probíhá zepředu rychle a snadno, dokonce i přes již dříve nainstalované skříňky. Bezpečnost především HAWA-Folding Concepta 25: objevte jeho kvality i při použití na dveře nad pracovní deskou. Šikovné řešení: standardní profily Komerčně dostupné obloukové úchytky sklopí dvojici dveří a zasunou je na libovolnou stranu prakticky okamžitě. Jediný moment, kdy se systémem HAWA-Folding Concepta 25 nelze pohnout: zamykací západka Hawa a trojcestný zámek TERZA 3017 od výrobce Heusser umožňují zamknout dveře skříně. Součást sady HAWA-Folding Concepta 25: spojovací profi ly k tělu a bočnicím skříně usnadňují montáž naložených dveří.

5 Diskrétní a estetické: vstupní otvor bez spodní lišty.

6 Prodejní body HAWA-Folding Concepta 25 Základní popis Kování pro skládací dveře do hmotnosti 25 kg. Vlastnost Pokrývá širokou řadu rozměrů: - Výška mm - Šířka: 2 x 700 mm = 1400 mm - Úrovně výšky mm mm - Tloušťka dřevěných dveří mm Maximální hmotnost dveří 2 x 25 kg Posuvný mechanismus vyžaduje z hloubky skříně pouhých 73 mm Šířka zapuštění 110 mm odpovídá potřebám konstrukce systému HAWA-Concepta 25/30/50 Všechny aplikace je možné pokrýt 4 částečnými sadami a dvěma dodatečnými sadami Výhoda Rozměrové možnosti pokrývají prakticky veškeré požadavky. Se dvěma páry sklápěcích dveří mohou mít čelní dveře šířku až 2800 mm. Lze je sklopit a zasunout do boční kapsy skříně. Lze použít pro čtyři standardní korpusy, každý o šířce 600 mm. Dveře z běžných dřevěných materiálů odpovídají maximálním rozměrům dveří. Ideální využití hloubky skříně. Dvojice skládacích dveří jsou v rovině s tělem skříně. Malá ztráta užitné šířky. Zmenšuje složitost a zjednodušuje plánování. Malá složitost s ohledem na objednávání a logistiku. Vyžaduje malé skladovací prostory. Aplikace a možnosti designu Široké dveře skříní je možné sklopit a zasunout do niky Sklápěcí dveře umožňují úplné otevření skříně Konstrukce od podlahy ke stropu bez spodní lišty Po otevření dveří je přístup v celé šíři skříně. Otevřené dveře nevyčnívají do místnosti. Dveře skříní k sobě těsně přiléhají. HAWA-Folding Concepta 25 podporuje univerzální přizpůsobení prostoru místnosti. Vývoj směřuje k menšímu počtu univerzálně pojatých místností s různými funkcemi, které postupně nahrazují menší místnosti. Příklady: - Kancelářský koutek ve volném pokoji - Úklidový kout v koupelně - Kuchyně v obývacím pokoji Po otevření dveří je přístup v celé šíři skříně. Umožňuje uzavření dveřmi umístěnými 20 mm nad podlahou a 40 mm pod stropem. Spodní lišta není vyžadována, což znamená ničím nerušený vstup do skříně.

7 Prodejní body HAWA-Folding Concepta 25 Je rovněž možné zakrýt oblast mezi pracovní plochou a stropem Integrované spojení s korpusem a bočnicemi skříní K horní a dolní části skříně je možné uchytit krycí lištu Stejná mezera Mezera mezi zasunutými dveřmi je skryta pod hliníkovým krytem Příslušenství dostupné pro integrovaný trojcestný zámek Umožňuje kreativní a diskrétní řešení, například pro ne příliš často používané pracovní plochy a elektrické přístroje v kuchyních. Umožňuje použití dveří uchycených mezi spodní a horní lištou. Je možné použít přizpůsobený design čelní plochy. Vložené, polonaložené a naložené dveře. Díky kombinaci se systémem HAWA-Concepta 25/30/50 nebo s otvíravými dveřmi je možné vytvořit jednotný design vestavných skříní nebo kuchyňských linek s mezerou 2 5 mm. Výsledkem je ničím nerušený pohled na zaparkované dveře, protože závěsy jsou za krytem. Umožňuje zamknutí dveří pomocí standardního trojcestného zámku. Pohodlí Jedinečná technologie nůžkového kování Hawa Dveře lze otevírat a zavírat jednou rukou. Předpružená lišta s nulovou vůlí pro zasouvání dveří Žádné zadrhávání. Plynulý pohyb a snadné ovládání i velmi velkých dveří. Otevírání a zasouvání je snadné i u širokých dveří. Dveře zaparkované v otevřené poloze nemají žádnou postranní vůli a jsou tak velmi tiché. Design / montáž Součásti skříně není třeba upravovat, kromě vyvrtání otvorů pro umístění a zavěšení Druhé dveře sady jsou trvale zavěšeny na aktivně poháněné kladce. Kladka je nastavitelná ve směru na výšku i hloubku Veškerá nastavení se provádí zepředu Korpusy skříní mají zarovnanou přední stěnu jako standardní skříně Horní lišta zahrnující zahnutou pojezdovou kolejnici a podlahový profi l jsou připevněny ke korpusu skříně zepředu. Levostranné a pravostranné sady jsou dodávány v předmontovaném stavu Rychlé a snadné provedení, vhodné rovněž pro sériovou výrobu Nelze je ohnout nebo vzpříčit ani při velmi necitlivém používání. Dveře lze po montáži snadno nastavit. Plně integrované systémy jsou rovněž nastavitelné zepředu. Rychlé a snadné plánování a návrh skříní. Oba profi ly je možné snadno a rychle připevnit zepředu na několik sestavených korpusů. Montážní pracovníci tak mají usnadněnu práci.

8 Bližší informace: Hafele Czech & Slovakia s.r.o. Pekařská 14/628 CZ Praha 5 tel.: fax: info@hafele.cz Dokument může být měněn. Metrické údaje jsou přesné, imperiální údaje jsou odhady. Leden 2014, Hafele Czech & Slovakia s.r.o. Hawa AG

Slide it. Love it. Systémy Hettich pro posuvné dveře

Slide it. Love it. Systémy Hettich pro posuvné dveře Slide it. Love it. Systémy Hettich pro posuvné dveře Jak hodnotí spotřebitelé posuvné dveře a jaké požadavky na ně kladou? Těmto otázkám se věnuje Hettich ve studii průzkumu trhu. Ta jednoznačně ukazuje,

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com 4.18 www.hettich.com Tvůrčí volnost pro návrhy velkých skříní Trend skříní s posuvnými dveřmi nepolevuje, protože vedle čistě funkčních aspektů přesvědčuje také jako designový prvek. nabízí atraktivní

Více

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Design v pohybu Kování SlideLine M vylepšuje funkčnost i vzhled nábytku: ať se jedná o obývací stěny a policové systémy, či o horní kuchyňské

Více

ESSENTIALS ENGINEERED BY PLATNOST DO 30.1.2015. Snadné a komfortní otevírání a zavíraní pouhým ťuknutím na dveře. Nebo dálkovým ovládáním.

ESSENTIALS ENGINEERED BY PLATNOST DO 30.1.2015. Snadné a komfortní otevírání a zavíraní pouhým ťuknutím na dveře. Nebo dálkovým ovládáním. ESSENTIALS ENGINEERED BY PLATNOST DO 30.1.2015 www.hafele.cz Snadné a komfortní otevírání a zavíraní pouhým ťuknutím na dveře. Nebo dálkovým ovládáním. 1 2 3 4 ESSENTIALS 9/2014 Slido Classic 50-F - kování

Více

Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně

Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně Systémy kování pro kuchyně Vybavení vysoké skříně Úložný prostor na výšku. Do vysokých skříní lze umístit mnoho zásob, ale i neskladných předmětů jako košťata a vysavače. Díky kování Hettich lze velmi

Více

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA

STAVEBNÍ POUZDRA NORMA STAVBNÍ POUZDRA STAVBNÍ POUZDRA NORMA 3 JAP 705 NORMA STANDARD Tento model představuje nejběžnější typ stavebních pouzder pro zasouvací jednokřídlé dveře. 4 Varianta zeď P125(Pa100) Pouzdro pro zeď Pouzdro

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem SysLine S

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem SysLine S SysLine S Skříně s novým kováním SysLine S jsou nad věcí. Dveře se pohybují s ohromující lehkostí. Volitelné tlumení Silent System se stará o dokonalý komfort. Kvalitní kování přitom zůstává skryté. Nosné

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

Přehled sortimentu / technické porovnání Lift Advanced Přehled Ostatní výklopná kování Přehled

Přehled sortimentu / technické porovnání Lift Advanced Přehled Ostatní výklopná kování Přehled 272 www.hettich.com Výklopná kování Přehled sortimentu Výklopná kování Přehled sortimentu / technické porovnání 274 275 Lift dvanced Přehled 276 277 Ostatní výklopná kování Přehled 288 289 2,5 8 kg Technické

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře

STADI L-24/20 STADI L-30/20. Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře TĚSNICÍ SYSTÉMY PRO DVEŘE A VRATA STADI STADI L-24/20 STADI L-30/20 STADI Optimální pro ocelové, hliníkové a plastové profi lové dveře Maximální zdvih až 16 mm 4 varianty upevnění Malá konstrukční výška

Více

RMA RMA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg

RMA RMA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost kg 19 Vysoká pevnost konstrukce má robustní svařovanou konstrukci.

Více

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Větší obytný komfort se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Shrnovací posuvné prvky G.U-922 (dřevo/pvc) a G.U-822 (kov) mají spodní pojezd Pojezdová kolejnice zachycuje hmotnost

Více

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Moving Corner Comfort Moving Corner LeMans II Strana 744-745 746-747 748-750 Popis Otočný výsuv do rohové skříně pro montáž za dveře Otočný

Více

PARAPETNÍ KANÁL SIGNO BK Z PVC

PARAPETNÍ KANÁL SIGNO BK Z PVC PARAPETNÍ KANÁL Z PVC - Kanál REHAU je vyroben z bezolovnatého PVC se speciálními stabilizátory. - U všech variant kanálů je shodná univerzální šířka horního dílu kanálu: 79mm. Tím odpadá nebezpečí záměny,

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJIH DOPLŇKY STAVEBNÍ POUZDRA J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established Vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána

Více

Výklopná kování. Přehled sortimentu. Výklopná kování. Přehled sortimentu / technické porovnání Výklopná kování.

Výklopná kování. Přehled sortimentu. Výklopná kování. Přehled sortimentu / technické porovnání Výklopná kování. Přehled sortimentu Výklopná kování Přehled sortimentu / technické porovnání 572-573 Výklopná kování Přehled 574-575 Technické informace Výpočet hmotností výklopných dvířek 596-597 Technik für Möbel 571

Více

Slide it. Love it. Slide it. Love it. This has many reasons.

Slide it. Love it. Slide it. Love it. This has many reasons. Slide it. Love it. 2 Slide it. Love it. Lidem se to prostě líbí. Na jejich tabletech. Na jejich telefonech. Revoluční estetika virtuálního posunování fascinuje miliony lidí: prstem ovládaný plynulý pohyb

Více

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE.

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE. ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE www.hafele.cz NOVÝ PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE KANCELÁŘ UZPŮSOBENÁ POŽADAVKŮM ZÁKAZNÍKA OD TRUHLÁŘE

Více

...tabulky truhlářské,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt I"

...tabulky truhlářské,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt I VEŠKERÉ KONSRUKCE URČENÉ PRO MONÁŽ RUHLÁŘSKÝCH VÝROBKŮ MUSÍ BÝ PŘED ZAPOČEÍM VÝROBY ĚCHO PRVKŮ PŘEMĚŘENY PŘÍMO NA SAVBĚ, VŠECHNY PRVKY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH VÝROBY ROZKRESLENY V DÍLENSKÉ DOKUMENACI,

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000 OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000 Univerzální skříně pro automatizaci. Volitelné rozměry pro šířku, délku a hloubku. Přední i zadní dvířka na pantech. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany.

Více

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Jednosměrná ulice je kování pro posuvné dveře s jednou dráhou perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regálové systémy. Hliníkové, dřevěné nebo skleněné

Více

Posuvné dveře: ukázky použití Inspirace Informace Realizace

Posuvné dveře: ukázky použití Inspirace Informace Realizace Posuvné dveře: ukázky použití Inspirace Informace Realizace Úvodní slovo Jeden hybný prvek natrvalo ovlivnil design nábytku. Díky němu je bydlení pohodlnější. A práce efektivnější. Estéti ho milují. Puristé

Více

DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz

DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz DORMA Czech Republic s.r.o. Vinohradská 184 130 52 Praha 3 Česká republika Tel +420 267 132 178/9 www.dorma.cz NOVÝ SYSTÉM MULTI- FUNKČNÍCH MANUÁLNĚ POSUVNÝCH DVEŘÍ MUTO se samozavíracím mechanizmem a

Více

Podklady k výrobě zařizovacích prvků do osmi apartmánů o čtyřech dispozicích. Shodné dispozice mají vždy 2 apartmány, a to: 203 a 303, 207 a 307, 210

Podklady k výrobě zařizovacích prvků do osmi apartmánů o čtyřech dispozicích. Shodné dispozice mají vždy 2 apartmány, a to: 203 a 303, 207 a 307, 210 Podklady k výrobě zařizovacích prvků do osmi apartmánů o čtyřech dispozicích. Shodné dispozice mají vždy 2 apartmány, a to: 203 a 303, 207 a 307, 210 a 310, 213 a 313. V každém apartmánu je umístěno oddělitelné

Více

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established Vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána do obchodního

Více

NECHTE ŽIVOT PŘIJÍT K SOBĚ. MOOVIT MX ZÁSUVKOVÝ SYSTÉM.

NECHTE ŽIVOT PŘIJÍT K SOBĚ. MOOVIT MX ZÁSUVKOVÝ SYSTÉM. www.hafele.cz NECHTE ŽIVOT PŘIJÍT K SOBĚ. MOOVIT MX ZÁSUVKOVÝ SYSTÉM. MOOVIT MX / SYSTÉM, KTERÝ SE VÁM PŘIZPŮSOBÍ NECHTE ŽIVOT PŘIJÍT K SOBĚ. MOOVIT MX ZÁSUVKOVÝ SYSTÉM. V moderním světě, ve kterém často

Více

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno Kit Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček Patentováno Scrigno Kit Scrigno Kit je montážní souprava stavebního pozdra pro sádrokartonové příčky, je snadno a rychle

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL TopLine XL Specialista na těžké dveře: systém TopLine XL pro posuvné dveře s horním nosným profilem je dimenzován na hmotnosti dveří do 80 kg. Vynikající jsou vlastnosti jeho chodu: se systémem TopLine

Více

RTANEW RTA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 1200/1500 kg

RTANEW RTA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 1200/1500 kg NEW 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost / kg 11 Zesílený skelet Ocelový plech 1,3 mm. Čtyřbodové

Více

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce

Více

PREMIUM Server RSF CONTEG DATASHEET. Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE

PREMIUM Server RSF CONTEG DATASHEET.  Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE version: -0-0 CONTEG DATASHEET STOJANOVÉ ROZVADĚČE PREMIUM Server RSF CONTEG, spol. s r.o. Centrála: Na Vítězné pláni / 0 00 Praha Česká republika Tel.: +0 Fax: +0 Výrobní závod: K Silu 0 Pelhřimov Česká

Více

Slide it. Love it. Posuvné a skládané dveře v kuchyni

Slide it. Love it. Posuvné a skládané dveře v kuchyni Slide it. Love it. Posuvné a skládané dveře v kuchyni Všichni to dělají: posouvání je radost. Lidé mají zálibu v jednoduchosti. Na jejich tabletech. V jejich chytrých telefonech. Převratná estetika virtuálního

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

Pouzdra pro posuvné dveře

Pouzdra pro posuvné dveře Pouzdra pro posuvné dveře Technické parametry Pouzdro Omítka Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce 0,5 mm na bocích/zadním profilu a 0,8 mm na horním/spodním profilu. Bok plechové

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine XL TopLine XL Specialista na těžké dveře: systém TopLine XL pro posuvné dveře s horním nosným profilem je dimenzován na hmotnosti dveří do 80 kg. Vynikající jsou vlastnosti jeho chodu: se systémem TopLine

Více

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled Nerušený výhled Kompletní sortiment pro velkoplošné prvky 2 TECHNIKA V POHYBU Novinky pro zvedací posuvné dveře Díky kováním od společnosti MACO využíváte kompletní sortiment nejvyšší kvality v jednom.

Více

Provedení zvýraznění. Lak bílý Lak šedý Lak pískový. Vysoký lesk bílý Vysoce lesklý lak šedý Vysoce lesklá písková

Provedení zvýraznění. Lak bílý Lak šedý Lak pískový. Vysoký lesk bílý Vysoce lesklý lak šedý Vysoce lesklá písková CZ now! slide dokonalého tvaru, tiché, USPořádAné: vypracované Skříně S PoSUvnýmI dveřmi. Zasouvání je jedna z nejhezčích funkcí, kterou může být nábytek vybaven. Velkorysé, individuálně uspořádané fronty,

Více

RMA 400 RMA 400. svařovaný rozvaděč s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg

RMA 400 RMA 400. svařovaný rozvaděč s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg RM 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 RM svařovaný rozvaděč s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost kg 15 RM VYSOKÁ PVNOST KONSTRUKC RM má robustní svařovanou konstrukci.

Více

DistriBox D12 ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ QA. Tabulka výběru skříní. Rozváděčové skříně

DistriBox D12 ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ QA. Tabulka výběru skříní. Rozváděčové skříně DistriBox Rozváděčové skříně Tabulka výběru skříní hloubka 300 400 500 D12 Rozměry skeletu Skříň IP40 Boční kryty IP40 Skříň IP55 Boční kryty IP55 Podstavce Montážní panely šířka výška 1 QA40-180603 35462

Více

Pur. Nadčasová elegance

Pur. Nadčasová elegance Pur Nadčasová elegance Impozantní čisté plochy bezrámových tabulí bezpečnostního skla s elegantními chromovanými panty představují design sprchových koutů bez kompromisů řadu Pur. Důmyslná konstrukce a

Více

Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys. Přehled parametrů

Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys. Přehled parametrů Závěs se skvělým designem a integrovaným tlumením: Sensys Přehled parametrů Výhody jedním pohledem: Sensys Špičkové tlumení Silent System skrytě integrováno v ramínku závěsu Kompatibilita montážní podložky

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

TEN. nová řada výsuvů s dutou bočnicí v italském designu. www.demos-trade.com

TEN. nová řada výsuvů s dutou bočnicí v italském designu. www.demos-trade.com TEN nová řada výsuvů s dutou bočnicí v italském designu 2 V nabídce je v současnosti velmi Synchronizované korpusové lišty Aby však FGV zajistilo nejen čisté elegantní výsuv, který splňuje vysoké s nosností

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

Projektová dokumentace

Projektová dokumentace Př. č. 4 Projektová dokumentace Přehled nábytku 1. lav. sestava 3 místa 2. lav. sestava 5 míst 3. lav. sestava 8 míst 4. lav. sestava 11 míst 5. skříň pro AV technologie 6. počítačová katedra malá 7. počítačová

Více

Domovní rozvodnice povrchová montáž

Domovní rozvodnice povrchová montáž Domovní rozvodnice povrchová montáž Ekinoxe rozvodnice 1-6 modulů na povrch (str. 361) Rozměry (mm) Počet modulů š. 17,5 mm 140 x 52 x 68 1-2 013 56 140 x 87 x 68 3-4 013 57 140 x 130 x 68 5-6 013 58 Nedbox

Více

RTA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 1200/1500 kg

RTA. svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 1200/1500 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 svařovaný skelet rozvaděče s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost /1500 kg 45 Rozšířené stojiny skeletu Umožňují montáž příslušenství

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 22

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 22 TopLine 22 Klasika pro skříně s těžkými posuvnými dveřmi do 50 kg: TopLine 22. Tento systém pro posuvné dveře se hodí pro skříně se šířkou dveří od 700 mm, např. v ložnici. Díky čtyřem různým systémům

Více

Elektronická příručka SelectionProfessional

Elektronická příručka SelectionProfessional Elektronická příručka SelectionProfessional Verze: 1.1 Název: CZ_DESIGNER_KONSTRUKCNI_INFORMACE_V1-1.DOC Témata 1 Konstrukce kuchyní... 2 1.1 Typy konstrukcí... 2 1.2 Konstrukční rozměry... 2 1.3 Dolní

Více

Kování pro interiérové dveře DIVA

Kování pro interiérové dveře DIVA 1 Kování DIVA pro dřevěné interiérové dveře Kování DIVA přináší inovativní pohled na řešení posuvných interiérových dveří. Jeho designérkou je paní architektka Enrica Levazzari. Jednoduchá linie tvořená

Více

SHRNOVACÍ DVEŘE MARLEY

SHRNOVACÍ DVEŘE MARLEY SHRNOVACÍ DVEŘE MARLEY Dveře jsou konstrukčně shodné s RAPID. Dodávají se v základních šířích 77 a 88 cm. Akkord Barevnost světlý dub borovice olše bílá bílý jasan buk 77-034669 88-034713 77-034676 88-034744

Více

RZA RZA. rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až 400 kg

RZA RZA. rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až 400 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 rozebíratelný rozvaděč, svařované části jednoduše spojitelné šrouby, IP20, nosnost až kg 29 Vylamovací záslepky Kabelové vstupy (370 x 90 mm) v zadní

Více

Elektronická příručka Selection CAD

Elektronická příručka Selection CAD Elektronická příručka Selection CAD Verze: 1.0 Název: Témata: CZ_Posuvne-skladane_V1.PDF 1 Konstrukce posuvných a skládaných dveří v programu SelectionProfessional...2 1.1 Oblasti použití...2 1.2 Samostatné

Více

POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE ECLISSE NOVINKY

POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE ECLISSE NOVINKY POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE ECLISSE NOVINKY SYNTESIS BATTENTE VETRO Nové otočné celoskleněné dveře pro skrytou zárubeň ECLISSE SYNTESIS BATTENTE jsou k dispozici ve variantách: transparentní a satinato v

Více

Nová generace rozvodnic Volta pro zapuštěnou montáž a monáž do dutých příček

Nová generace rozvodnic Volta pro zapuštěnou montáž a monáž do dutých příček Nová generace rozvodnic Volta pro zapuštěnou montáž a monáž do dutých příček Nová generace rozvodnic série Volta je ideálním řešením pro oblast bytové výstavby. Kombinace plastové skříně s krycím rámečkem

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK 570 570 Mikrovlnné trouby MIKROVLNKY KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA objem 40 litrů, výška 45 cm 50 365 MIKROVLNNÁ TROUBA S VLASTNÍM RÁMEČKEM objem 24 litrů 4,5 min. 380 570 100 23 547 544 560 550 458 458

Více

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET. Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version:

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET.   Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version: version: 0-0-0 CONTEG DATASHEET STOJANOVÉ ROZVADĚČE PREMIUM Heavy RHF CONTEG, spol. s r.o. Centrála Česká republika: Na Vítězné pláni / 0 00 Praha Tel.: +0 Fax: +0 Výrobní závod Česká republika: K Silu

Více

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a

Svářečské ochranné zástěny Oblast použití» K flexibilnímu rozdělení pracovního prostoru a hal» Ochrana před rozstřiky od svařování, jiskrami a Svářečské ochranné zástěny» Příklad pro sestavení objednávky 2 svářecí boxy umístěné vedle sebe. Je zapotřebí ohraničit zástěnami tyto celkové rozměry: 4 000 (d) x 2 000 (h) x 2 000 (v) mm; zástěny S9

Více

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg

RXA RXA. rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 rozvaděč dodávaný v rozloženém stavu jako flat-pack, IP20, nosnost 800 kg 49 Snížené náklady na dopravu a skladování, snadná montáž i v místech s

Více

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY

posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY posuňte se od myšlenky k realizaci POSUVNÉ SYSTÉMY DVEŘÍ A JEJICH DOPLŇKY STAVEBNÍ POUZDRA J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established Vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána

Více

TRAFFIC milujeme město!

TRAFFIC milujeme město! TRAFFIC milujeme město! Město... Pulsující životem a otevírající bezpočet nových možností. Plné energie a povzbuzující k činnosti. Práce, setkávání s přáteli, byt dle vlastních představ - každý den mnoho

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

Montážní návod TWIN MINIMAL

Montážní návod TWIN MINIMAL potřebné nářadí k montáži gumové kladivo klíč plochý 8mm imbus šroub aku vrtačka vrták do železa Ø7mm HSS křížový šroubovák momentový klíč vodováha 1 2 Kolejnice má předvrtané otvory pro šrouby /ne provrtané/.

Více

xxxxxxx Ekinoxe Ekinoxe rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů Rozměry 1 2 moduly 3 4 moduly

xxxxxxx Ekinoxe Ekinoxe rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů Rozměry 1 2 moduly 3 4 moduly Ekinoxe xxxxxxx rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů 013 56 013 57 013 58 Bal. Obj. č. Rozvodnice s IP 30, IK 05 Rozvodnice třídy II 0. Kryt se připevní na skřínku zaklapnutím. Možnost plombování

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS

Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS Příslušenství k dveřním podlahovým zavíračům DORMA BTS Hliníkové dorazové dveře Dveřní páka z lehkého kovu pro rovinné dorazové dveře různých systémů šířka dveří do 1200 mm, hmotnost dveří do 120 kg pro

Více

Portier. Portier. Exkluzivní nerezová vzduchová clona. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3-13,5 kw. Doporučená instalační výška 2,5 m *

Portier. Portier. Exkluzivní nerezová vzduchová clona. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3-13,5 kw. Doporučená instalační výška 2,5 m * R Portier Portier Exkluzivní nerezová vzduchová clona Doporučená instalační výška 2,5 m * Horizontální montáž Délky: 1 a 1,5 m 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3-13,5 kw Použití Portier je exkluzivní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 V Praze dne 31. března 214 k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení k akci Rekonstrukce laboratoře pro organickou

Více

NEREZOVÉ STANDARDNÍ SKŘÍNĚ

NEREZOVÉ STANDARDNÍ SKŘÍNĚ NEREZOVÉ STANDARDNÍ SKŘÍNĚ Univerzální průmyslové zapouzdření do prostředí, u kterého jsou kladeny vysoké požadavky na hygienu. Vysoce kvalitní povrch 1.4301. Žádné mezery mezi víkem a základnou skříně.

Více

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg G01 Varianty sestav dveří Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01, 2 dveře s tlumením, 2Z Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením,

Více

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A

G01. Posuvné systémy. Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg. Varianty sestav dveří. Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01 s tlumením, horní nosný profil, 40 kg G01 Varianty sestav dveří Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením, 3A Posuvný systém G01, 2 dveře s tlumením, 2Z Posuvný systém G01, 3 dveře s tlumením,

Více

J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established

J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established STAVEBNÍ POUZDRA J. A. P. spol. s r.o. založeno 1991 established Vznikla v prosinci roku 1991 v Kokorách u Přerova a byla zapsána do obchodního rejstříku v Ostravě pod IČO 43541763. V polovině roku 2001

Více

CONTEG DATA SHEET 19" STOJANOVÉ ROZVADĚČE ŘADY RI7

CONTEG DATA SHEET 19 STOJANOVÉ ROZVADĚČE ŘADY RI7 Version..0 CONTEG DATA SHEET " STOJANOVÉ ROZVADĚČE ŘADY RI7 CONTEG, spol. s r.o. Vedení společnosti Česká republika: Na Vítězné pláni 7/ 0 00 Praha Tel.: +0 6 Fax: +0 6 conteg@conteg.cz www.conteg.cz Místní

Více

RNA. RNA - hybridní rozvaděč. Datový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP20 / IK05

RNA. RNA - hybridní rozvaděč. Datový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP20 / IK05 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 - hybridní rozvaděč Datový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP20 / IK05 163 Výklopné boční panely Boční nosné panely na obou stranách

Více

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod 1. Schéma a pojmenování částí: horní kryt vertikální montážní lišty horizontální montážní úhelníky zámek čelních dveře 2 nosná kolečka rám boční dveře s ručními

Více

dodavatel kvalitních materiálů na výrobu nábytku, oken a dveří 1

dodavatel kvalitních materiálů na výrobu nábytku, oken a dveří 1 na výrobu nábytku, oken a dveří 1 2 na výrobu nábytku, oken a dveří PŘÍSLUŠENSTVÍ K VESTAVĚNÝM ODPADKOVÝM KOŠŮM 59-311229 BEZPEČNOSTNÍ KOŠ HAILO 18L Safety-Kit: - 1 kg hasící přístroj - protipožární deka

Více

19" MONTOVANÉ ROZVADĚČE ŘADY REV

19 MONTOVANÉ ROZVADĚČE ŘADY REV 19" MONTOVANÉ ROZVADĚČE ŘADY REV ::REV Stojanové telekomunikační a datové rozvaděče jsou navrženy a přizpůsobeny pro instalaci patch panelů, aktivních prvků, serverů atd. 12 Popis: Vyrábí se ve velikostech

Více

NEW RYA. Sestavený rozvaděč jednoduše rozložitelný, IP20, nosnost 1200/1500 kg

NEW RYA. Sestavený rozvaděč jednoduše rozložitelný, IP20, nosnost 1200/1500 kg NEW 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 Sestavený rozvaděč jednoduše rozložitelný, IP20, nosnost /1500 kg 55 Uchycení vertikálních lišt v rozvaděči šíře 600 mm. Montáž skeletu tvářecími

Více

R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou Verze: GEZ Platnost od: Technické změny vyhrazeny!

R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou Verze: GEZ Platnost od: Technické změny vyhrazeny! SAMOZAVÍRAČE HORNÍ S RAMENEM PRO JEDNOKŘÍDLÉ DVEŘE TS 1000 C pro dveře s dorazem otevírané vlevo a vpravo pro křídlo široké do 950 mm pro křídlo s max. hmotností do 45 kg Typ Popis Kód barvy *Cena brutto

Více

Rozvaděčové skříně univers

Rozvaděčové skříně univers Rozvaděčové skříně univers Rozvaděče univers pro všestranné použití: závěsné a volně stojící rozvaděče Závěsné a volně stojící rozvaděče univers od Hageru lze těžko překonat v jejich flexibilitě. Ať už

Více

SNA. SNA - hybridní rozvaděč. Silový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP 30 / IK 06

SNA. SNA - hybridní rozvaděč. Silový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP 30 / IK 06 - hybridní rozvaděč Silový modul hybridních rozvaděčů pro domovní rozvody. IP 30 / IK 06 169 Odnímatelná dvířka Systém uchycení pantů umožňuje snadnou demontáž dvířek. Krycí rámeček Při využití možnosti

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení tak může

Více

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál.

NOVINKA. Série MY HÜPPE křídlové dveře. Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. NOVINKA Série MY HÜPPE křídlové dveře Zachovejte to dobré. Rozviňte to nejlepší. Posuňte se o krok dál. Série MY HÜPPE křídlové dveře Detaily produktu Rohový vstup křídlové dveře e s pevnými segmenty Rohový

Více

Kování pro posuvné dveře univerzální skříňová konstrukce. TopLine M

Kování pro posuvné dveře univerzální skříňová konstrukce. TopLine M Kování pro posuvné dveře univerzální skříňová konstrukce. TopLine M TopLine M Rozmanitost designu. Nové kování TopLine M bylo speciálně vyvinuto s ohledem na design posuvných dveří skříní menších rozm

Více

ŘADOVÉ SKŘÍNĚ QA. Rozváděčové skříně

ŘADOVÉ SKŘÍNĚ QA. Rozváděčové skříně Základní provedení skříně obsahuje: skelet odnímatelný horní kryt odnímatelný zadní kryt otvor ve dně 2 boční lišty dveře výklopná klika vložka DB5 šroubovaná perforovaná výztuha po celém obvodu dveří

Více

Závěsy Přehled sortimentu

Závěsy Přehled sortimentu Závěsy Přehled sortimentu Miskové závěsy Přehled sortimentu / technické porovnání 27 Speciální závěsy Přehled 244-246 Technik für Möbel 25 26 www.hettich.com Miskové závěsy Přehled sortimentu / technické

Více

Montážní návod pro posuvný systém Avanza

Montážní návod pro posuvný systém Avanza Montážní návod pro posuvný systém Avanza Posuvný systém Avanza je tvořen jako stavebnicový systém několika základních hliníkových profilů: Profily malá záda a velká záda slouží především pro kotvení na

Více

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď Nářadí potřebné pro montáž: vrtačka, vrták pro hmoždinky o průměru 8mm imbusový klíč 4 a 3 mm křížový šroubovák střední velikosti normální šroubovák

Více

tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Technické údaje: Vlastnosti:

tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Technické údaje: Vlastnosti: tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Komerční objekty, zvláště pak kancelářské prostory, podléhají častým úpravám. Pokud jde o rozvod elektřiny, musí se tento systém snadno a rychle adaptovat

Více

Prosklené stěny celoskleněné bezrámové

Prosklené stěny celoskleněné bezrámové Prosklené stěny celoskleněné bezrámové Nabídka prosklených stěn Program zahrnuje prvky (kování) pro celoskleněné dveře otvíravé a posuvné, zabudované do stavebních otvorů nebo do celoskleněných stěn. Nabízíme

Více

NÁBYTKOVÉ ZÁVĚSY SENSYS KLIPOVÉ - MISKOVÉ ZÁVĚSY

NÁBYTKOVÉ ZÁVĚSY SENSYS KLIPOVÉ - MISKOVÉ ZÁVĚSY NÁBYTKOVÉ ZÁVĚSY SENSYS KLIPOVÉ - MISKOVÉ ZÁVĚSY Miskový závěs Sensys 8645i TH 52 naložený, úhel otevření 110 Objednací číslo 9071205 Závěs s klipovou technikou Úhel otevření 110 Průměr misky 35 mm Tloušťka

Více