7. veletrh pracovní příležitostí. Job Fair MSV. veletrh pracovních příležitostí. Katalog. Najděte s námi cestu k vysněné práci.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "7. veletrh pracovní příležitostí. Job Fair MSV. veletrh pracovních příležitostí. Katalog. Najděte s námi cestu k vysněné práci."

Transkript

1 7. veletrh pracovní příležitostí Job Fair MSV veletrh pracovních příležitostí Katalog Najděte s námi cestu k vysněné práci

2 První brněnská strojírna Velká Bíteš vznikla v roce 1950 jako součást skupiny PBS, jejíž historie sahá až do roku K výrobnímu programu se postupně přidávaly jednotlivé obory, ať už z oblasti turbodmychadel, přesného lití, letecké výroby, parních turbín, povrchových úprav. PBS Velká Bíteš podniká v oboru přesného strojírenství. Profiluje se především jako výrobce turbínových vysokootáčkových strojů pro letectví a energetiku. Je komplexním strojírenským výrobcem, který ve vlastních provozech zajišťuje přesné odlitky turbodmychadlových kol, lopatek plynových turbín, dále hi-tec obrábění kovů, galvanické povrchové úpravy a následnou montáž hotových výrobků. PBS Velká Bíteš má ucelenou řadu dekantačních odstředivek využívaných na čistírnách odpadních vod, ale i v průmyslu. Zákazníci oceňují vysokou technickou úroveň, spolehlivost a kvalitu výrobků i našich služeb. V roce 2012 byla PBS Velká Bíteš oceněna titulem Firma roku, v roce 2014 získala titul Úspěšná firma v Národní ceně kvality.

3

4

5

6

7

8 Jako Daikin Device Czech Republic s.r.o. jsme součástí mezinárodní skupiny DAIKIN, která je přední světový výrobce klimatizací. V Brně už od roku 2006 vyrábíme hlavně kompresory do klimatizačních jednotek. Neustále pracujeme na rozšiřování portfolia našich produktů a tak vyrábíme i komponenty do tepelných čerpadel, zásobníky na vodu, tlakové láhve aj. V plzeňské pobočce Daikin Industries Czech Republic s.r.o. se vyvíjí a kompletují klimatizační jednotky pro domácnosti. Hledané pozice: Strojní inženýr (Proces/Montáž, Konstrukce, Vývoj), Inženýr kvality, Technik strojní údržby, Technik údržby budov, Technický nákupčí, Operátor výroby, Operátor kvality, Brigádník ve výrobě Kontakt: DAIKIN DEVICE CZECH REPUBLIC s.r.o. Švédské valy Brno prace@daikinbrno.cz

9 Dětské skupiny nabízejí nový pohled na zařízení péče o předškolní děti. Mají za cíl pomoci rodičům aktivně slaďovat jejich pracovní a osobní život a nabídnout jim flexibilnější alternativu péče o jejich děti, zároveň mohou představovat jednu z forem oblíbeného zaměstnaneckého benefitu. Specifika jejich zřízení a provozu přibližuje projekt Ministerstva práce a sociálních věcí Podpora implementace dětských skupin prostřednictvím odborných metodiček. Stávajícím i potenciálním poskytovatelům dětských skupin je tak poskytováno poradenství ve všech krajích ČR. Více informací je k nalezení na webových stránkách projektu či na Facebooku (Dětské skupiny a mikrojesle).

10 Bircher ProcessControl patří do skupiny BBC Group privátní skupina firem s aktivitami v různých oblastech průmyslu. V našich závodech ve Švýcarsku a v České republice nabízíme pomocí více než 140 spolupracovníků kompletní řešení - od poradenství, přes engineering, výrobu rozvodných skříní až po uvádění kompletních výrobních zařízení do provozu. Volné pozice: elektromechanik technický specialista se znalostí aplikace EPLAN technický specialista se znalostí výroby dle UL

11 BOMAR, spol. s.r.o. je středně velká společnost se sídlem v Brně zabývající se výrobou pásových pil na kov. Byla založena v roce 1993, kdy začínala s 6 zaměstnanci na ploše 120 m2. Ve výrobním programu byl pouze jediný model pásové pily. Díky silné poptávce po cenově dostupných a vysoce kvalitních pásových pilách mohla být během krátké doby škála produktů výrazně rozšířena a podíl produkce určené na export převýšil 50%. V současné době nabízí firma BOMAR, spol. s r.o. více než 50 typů pásových pil, které doplňuje bohatý program manipulačních systému obsahující dopravníky materiálu, délkové dorazy a podavače. Nabídka pásových pil zahrnuje stroje od malých mobilních ručních pil až po plně hydraulické, CNC-řízené automaty s možností oboustranných úhlových řezů, určené pro řezání ocelových materiálu téměř jakýchkoliv rozměrů. Volné pozice:

12 Jsme světovým lídrem produktů pro vědu. Celosvětově je nás více než v 50 zemích světa. V loňském roce se součástí Thermo Fisher Scientific stala i FEI Company, přední producent elektronových mikroskopů. Naše špičkové přístroje v Brně navrhujeme od prvního šroubku až po komplexní SW aplikace, které přinášejí vědcům odpovědi na jejich otázky. Ať už se jedná o vizualizaci viru HIV, struktury mozku, analýzu vzorků horniny, prokázání zbytků střelného prachu v kriminalistice nebo zobrazení struktury polovodičových vrstev při vývoji nejnovějších čipů. Jsme Zaměstnavatelem Jihomoravského kraje. V celém brněnském týmu je nás 800 a průměrně je nám 36 let. O správný návrh našich přístrojů se stará přes 200 vývojářů - softwaroví inženýři, elektronici, fyzici, aplikační specialisté, mechatronici, konstruktéři. Jestli máš chuť, je přijď se k nám podívat osobně stačí nám na Friday@fei.com napsat a máš unikátní příležitost vyzkoušet si, jak se s mikroskopem pracuje. Odkaz na volné pozice:

13 KDO JSME? Jsme součástí mezinárodního koncernu Körber AG. Sídlíme v Kuřimi u Brna, kde vlastníme moderní výrobní a logistický areál a v současné době zaměstnáváme již více než 350 zaměstnanců. Vyrábíme velmi přesné CNC brousící a měřicí stroje pro výrobu, broušení a měření rotačních nástrojů na opracování kovů a dřeva. Používáme špičkovou technologii v rámci mechanické obrobny a montážního provozu. Veškeré stroje před expedicí prochází důkladnou kontrolou, včetně testování všech funkcí dle daného typu stroje. Současně zajišťujeme celosvětový export a servis strojů. V rámci našeho know-how broušení a měření se zabýváme i vývojem vlastního software. Vedle vlastní výroby strojů poskytujeme našim zákazníkům také komplexní nabídku poradenských a servisních služeb. Díky tomu se považujeme za dodavatele, který pro své obchodní partnery vždy najde systémové řešení, jak opracovávat obráběcí či jiné nástroje. Jsme součástí divize United Grinding, která sdružuje výrobce brusek a v jejím rámci velmi úzce spolupracujeme se švýcarskou společností EWAG AG, která vyrábí stroje na broušení břitových destiček. My chceme růst, Vy můžete s námi! Koho hledáme? - Mechaniky, mechatroniky, elektrikáře - Aplikační techniky, konstruktéry (oboru elektro, mechanika) - Programátory a seřizovače CNC obráběcích center - Specialisty do logistiky, zakázkového a obchodního oddělení a další

14 Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává okolo 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen šesti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku, Severní Americe a v Indii. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA anebo Bulharsko. Volné pozice: Elektrikář Obráběč Metalurg Inženýr kvality Referent prodeje Specialista marketingu Technolog montáže Provozní úsek Provozní úsek Kontrola kvality Kontrola kvality Úsek prodeje a marketingu Úsek prodeje a marketingu Technický úsek

15 Od roku 1976 poskytuje společnost NI ( výkonná a flexibilní řešení, která zrychlují produktivitu a podnítí rychlé inovace. NI je grafický systémový designový přístup k inženýrství poskytuje integrovanou softwarovou a hardwarovou platformu, která urychluje vývoj jakéhokoli systému vyžadujícího měření a řízení. Dlouhodobá vize společnosti a její zaměření na zlepšování společnosti prostřednictvím jejích technologií podporuje úspěch svých zákazníků, zaměstnanců, dodavatelů a akcionářů. Se sídlem v Austinu, NI má více než 7,100 zaměstnanců. Společnost prodává výrobky více než společnostem v 90 zemích. Naše kariéra:

16 Společnost Profesia CZ na českém trhu provozuje od roku 2007 pracovní portál Kromě ČR, kde jsou našimi produkty Profesia.cz, Profesiadays.cz, HRdays.cz a další působíme i na Slovensku a v Maďarsku Na našich stránkách je tedy možné inzerovat pracovní nabídky v ČR, ale i pro SK a HU. Profesia CZ je pořadatelem největšího pracovního veletrhu - Profesia days v ČR. 7. ročník veletrhu se koná v PVA Expo Praha v Letňanech. Cílem veletrhu je přinést návštěvníkům příležitost jak najít dobrou práci a vystavovatelům nabídnout možnost oslovit tisíce aktivních návštěvníků k přímému náboru nových zaměstnanců nebo k budouvání značky dobrého zaměstnavatele. Profesia CZ, spol. s r.o. Opletalova Praha 1 Tel: support@profesia.cz Web:

17 Česká společnost PSI (Photon Systems Instruments) se od roku 1994 specializuje na design a výrobu sofistikovaných špičkových nástrojů pro biologické výzkumy. Hlavní náplní firmy PSI je vývoj unikátních přístrojů a technologii a jejich následná komercializace. Firma během posledních let úspěšně ukončila řadu českých ale i mezinárodních projektů. V rámci těchto projektů uvedla na trh produkty jako například: PlantScreen high throughput screening, laboratorní bioreaktory, fluorometry, Spectrapeny, Fytoscopy a celou řadu dalších přístrojů. Úspěšnost těchto produktů je podložena jejich prodejem a ekonomickými ukazately. Velká část finančních prostředků firmy je věnována do rozvoje firmy pro získání vysoké konkurenceschopnosti. Výrobní program firmy je možné naleznout na webových stránkách Pro více informací:

18 Jsme Fond dalšího vzdělávání, fond, který sdružuje informace, znalosti a odborníky. Pomáháme vám růst, uplatnit se na trhu práce i ve společnosti. Jsme státní příspěvková organizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Jsme veřejná instituce, která zastřešuje projekty k podpoře vzdělávání dospělých. Jsme tým odborníků a podáváme pomocnou ruku těm, kteří pociťují nedostatek znalostí či praktických zkušeností a mají chuť zvětšit své šance na snadnější uplatnění na pracovním trhu a perspektivnější budoucnost. Existujeme již od roku 2011 a za tu dobu se do našich projektů zapojila spousta jednotlivců, firem i institucí. Řada z nich se účastní našich projektů i opakovaně.

Rozhovor k Job Fair MSV 2016

Rozhovor k Job Fair MSV 2016 Rozhovor k Job Fair MSV 2016,. Pri tom všetkom je dôležité, aby -. Person - - 2 3 ! Logistik 4 5 Propagační text na webové stránky a Facebook. Text by se měl týkat Vaší společnosti, možností spolupráce

Více

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost Automatizace Přesná manipulace Robotické aplikace Laserová integrace Laserové mikro-obrábění O NÁS IMV Design je společnost specializující

Více

Uplatnění učňů v Bühler CZ

Uplatnění učňů v Bühler CZ Uplatnění učňů v Bühler CZ Obory Obráběč a Operátor plechové výroby 19. 10. 2018 Innovations for a better world. Kdo je Bühler Bühler je světový lídr v oblasti výroby technologických zařízení pro výrobu

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme SUBCON 2015 Jediný britský veletrh s jednoznačným zaměřením na subdodávky & výrobu & technologie Zastoupení všech úrovní v oblasti strojírenského dodavatelského řetězce

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

www.hydraulicsystemsgroup.com

www.hydraulicsystemsgroup.com TM O NÁS Hydraulic Systems Group má dlouholeté zkušenosti s výrobou hydraulických komponentů jako jsou pumpy, válce, ventily, bloky, které jsou především určeny OEM výrobcům v chemickém průmyslu, ve stavebnictví,

Více

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura

Bosch Rexroth v České republice. Produktová brožura Bosch Rexroth v České republice Produktová brožura 2 Bosch Rexroth, spol. s r. o. Rexroth v České republice PŘEDSTAVENÍ Od roku 1990 zastupujeme Bosch Rexroth AG, tohoto čelního světového výrobce komponentů

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant Export ČR a exportní omezení 18.6.2019 Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR 9 000 000 000 8 000 000 000 7 000 000 000 6 000 000 000 5 000 000 000 4 000 000 000 3 000 000 000 2

Více

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem :

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem : PŘÍPADOVÉ STUDIE AGADOS, s.r.o. AGADOS s.r.o. je společnost, která vyrábí vysoce spolehlivé výrobky. Jednou z priorit firmy je kvalita vyráběných přívěsů. Jejich dlouhověkost je zajištěna kvalitním designérským,

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o.

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. www.dskengineering.cz PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. PROJEKTOVÁNÍ VÝROBA SERVIS D.S.K. engineering s.r.o. Společnost D.S.K. engineering působí jako samostatná společnost na českém trhu

Více

KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH

KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH VÝROBA 2 Ekvita spol. s r.o, 3 O FIRMĚ Základní informace Jsme strojírenská firma sídlící v Trutnově specializující se na vysoce

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Pohony v cementárnách. Pohony ve válcovnách. Energetika. Gumárenský průmysl. Všeobecné strojírenství

Pohony v cementárnách. Pohony ve válcovnách. Energetika. Gumárenský průmysl. Všeobecné strojírenství Jsme firma zabývající se výrobou převodovek a ozubených kol. MKV Ozubená kola s.r.o. je specializovaná na vývoj, konstrukci a výrobu mechanických převodovek s ozubenými koly se zaměřením na obory: Těžební

Více

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018 Největší veletrh strojírenských subdodávek v severní Evropě. www.elmia.se/en/subcontractor/. Nejvíce poptávané produktové kategorie: svařované konstrukce, přesně obráběné díly, zpracování plechů, hliníkové

Více

HI INDUSTRI Herning, Dánsko Strojírenské subdodávky

HI INDUSTRI Herning, Dánsko Strojírenské subdodávky Herning, Dánsko Strojírenské subdodávky Největší zájem ze strany nákupčích je především o svařované konstrukce z uhlíkaté i nerezové oceli (řezání, vrtání, svařování, montáž), přesné obrábění včetně povrchové

Více

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Profil společnosti Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Jsme specialisté na výrobu Jsme ITeuro česká konzultační a softwarová společnost, která se specializuje na podnikové aplikace,

Více

MSV 2015 57. mezinárodní strojírenský veletrh

MSV 2015 57. mezinárodní strojírenský veletrh www.bvv.cz/msv 2 MSV 2015 57. mezinárodní strojírenský veletrh Důlní, hutní, keramická a sklářská technika, slévárenství Materiály a komponenty pro strojírenství Pohony, hydraulika a pneumatika, chladicí

Více

Skupina HENNLICH. Dodavatel technických komponent a technických řešení V 17 zemích Evropy 450 zaměstnanců Obrat 50 mil. Tradice více než 90 let (1922)

Skupina HENNLICH. Dodavatel technických komponent a technických řešení V 17 zemích Evropy 450 zaměstnanců Obrat 50 mil. Tradice více než 90 let (1922) 1 Skupina HENNLICH O nás Dodavatel technických komponent a technických řešení V 17 zemích Evropy 450 zaměstnanců Obrat 50 mil. Tradice více než 90 let (1922) 2 www.hennlich.com Skupina HENNLICH O nás RAKOUSKO

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL UNIMERCO, s.r.o. INOVATIVNÍ SPOLEČNOST Podpora na místě UNIMERCO, s.r.o. bylo založeno v roce 2006

Více

VÍTEJTE V MOTOR JIKOV

VÍTEJTE V MOTOR JIKOV 2015 VÍTEJTE V MOTOR JIKOV MOTOR JIKOV GROUP je skupina čtyř podniků se strojírenským a slévárenským zaměřením. MOTOR JIKOV Slévárna a.s. MOTOR JIKOV Strojírenská a.s. MOTOR JIKOV Fostron a.s. MOTOR JIKOV

Více

Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace

Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace Ředitel: Ing. Josef Šorm Zástupci ředitele: Mgr. Jan Šimůnek

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

Svaz strojírenské technologie SST. Obrábění a tváření

Svaz strojírenské technologie SST. Obrábění a tváření Svaz strojírenské technologie SST Obrábění a tváření Členové Svazu Výroba obráběcích strojů Soustružnické stroje (horizontální, vertikální, soustružnická centra a automaty,...): Stroje pro vrtání, vyvrtávání

Více

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou Nabízíme - Výrobu přesných prototypových dílů - Výrobu ověřovacích ovacích sérií - Sériovou výrobu přesných strojních dílů z nejrůzn znějších kovů, včetn etně vysoce kalených ocelí a velmi obtížně obrobitelných

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor

Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor Když jsem včera dělal rozhovor s ing. Petrem Kadaňkou návrhářem integrovaných obvodů společnosti ON Semiconductor,

Více

Výsledky přijímacího řízení

Výsledky přijímacího řízení Termín: 1. termín Obor: Elektromechanik pro zařízení a přístroje (26-52-H/01) 1. 1092015 90,0 0,0 90,0 Přijat bez přijímací zkoušky 2. 882015 90,0 0,0 90,0 Přijat bez přijímací zkoušky 3. 22015 90,0 0,0

Více

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU.

SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. SVĚTOVÝ DEN ŠETŘENÍ V HURCO VÝHODNÁ NABÍDKA! POUZE PO OMEZENOU DOBU. www.hurco.cz SPOLEČNOST 50 LET SPOLEČ NOSTI HURCO Mezinárodně působící společnost HURCO Companies Inc. založili v roce 1968 Gerald Roch

Více

Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie

Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie Nenabízíme jen vzdělání nabízíme budoucnost Erwin Junker Technische Akademie Wir bieten nicht nur Ausbildung wir bieten Zukunft Kdo jsme? Majitel p. Erwin Junker 1x v Německu Nordrach 4x v ČR - Holice

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 381590 381276 Adresa 381070 381070 Tel. 93601 73006 Fax

Více

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače SN Současný přenos energie v sítích středního napětí musí

Více

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů Firma GENICZECH-M spol. s r.o. se zabývá kompletní výrobou rotačních a skříňových součástí, montáží technologických skupin strojů, včetně zajištění dopravy k zákazníkovi. Historie firmy 1993 1993 1995

Více

Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť

Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť Vývoj robotizovaných svařovacích pracovišť Návrhy řešení zohledňující platnou legislativu Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť Destinace: Čína Aplikace: nýtování, lepení Destinace: Německo

Více

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz MANAGEMENT KAREL KALNÝ generální ředitel tel.: +420 585 072 000 e-mail: ceo@unex.cz JIŘÍ MAŠEK viceprezident strojírenství tel.: +420 585 073 106 e-mail: strojirenstvi@unex.cz ZDENĚK TUŽIČKA ředitel výroby

Více

Regionální sektorová analýza - terénní průzkum v podnicích JM kraje

Regionální sektorová analýza - terénní průzkum v podnicích JM kraje Regionální sektorová analýza - terénní průzkum v podnicích JM kraje Ing. Petr Adámek, MBA 2008 Berman Group. Cíle rozhovorů ve firmách Poznat a popsat situaci ve firmách působících v oborech klíčových

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ ÚSTAV MECHANIKY TĚLES, MECHATRONIKY A BIOMECHANIKY FEA Student Engineer Honeywell PŘEDMĚT AUTOR 0PPR PRŮMYSLOVÝ PROJEKT MÍSTO BRNO 2018 OBSAH

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

HANNOVER MESSE Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství

HANNOVER MESSE Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství 24. 28. 4. 2017 Výstaviště Hannover, Německo Obor: strojírenství HANNOVER MESSE je světově nejdůležitějším veletrhem v rámci strojírenského odvětví. Jedná se o prvotřídní platformu pro prezentaci světových

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN KOGENERAČNÍ JEDNOTKY ESS. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

PROFIL SKUPINY ŠKODA TRANSPORTATION

PROFIL SKUPINY ŠKODA TRANSPORTATION PROFIL SKUPINY ŠKODA TRANSPORTATION SKUPINA ŠKODA TRANSPORTATION Škoda Transportation patří k předním evropským firmám v oboru dopravního strojírenství. Společnost je pokračovatelem slavné více než stopadesátileté

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace.

quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace. quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace. info@eichlercompany.com www.eichlercompany.com EICHLER COMPANY a.s. Společnost

Více

strojírenská výroba radiátory konvektory

strojírenská výroba radiátory konvektory strojírenská výroba radiátory konvektory PROFIL SPOLEČNOSTI BOKI Industries a.s. strojírenská výroba radiátory konvektory Společnost BOKI Industries a.s. (do roku 2014 pod názvem Frigera Metal, a.s.) patří

Více

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o.

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o. HISTORIE 1995 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v pronajatých prostorech, zabývající se zakázkovou výrobou konstrukčních prvků instalační techniky s exportem do zahraničí. 1998 Stavba první vlastní firemní

Více

HISTORIE.

HISTORIE. HISTORIE 1995 1998 1999 2002 2009 2015 Jsme dynamickou, rychle se vyvíjející společností prioritou je spokojený zákazník individuální a vysoce profesionální přístup 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v

Více

Nové trendy v oplocení a branách

Nové trendy v oplocení a branách Heras International Nové trendy v oplocení a branách Sídlo společnosti Heras v Holandsku Oplocení a brány, zkušenosti již od roku 1952 Heras svým stálým vývojem celkového řešení, činí Vaše prostory bezpečnějšími.

Více

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Název ŠVP: 23 41 M/01 Strojírenství Zaměření: Počítačová grafika a CNC technika Základní údaje Stupeň poskytovaného vzdělání: Délka a forma studia:

Více

Jak na export Veletrh - proexportní platforma

Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jaroslav Bílek 28.02.2018 Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jak na export 2 Obsah tématu Význam veletrhů v digitálním prostředí Proexportní role veletrhu Statistické parametry veletrhů Mezinárodnost

Více

INDUSTRY DAYS & MACH-TECH

INDUSTRY DAYS & MACH-TECH Ve dnech 14. - 17. května 2019 se bude v hlavním městě Maďarska konat největší mezinárodní veletrh prezentující všechny odvětví průmyslové výroby v Maďarsku. Hlavním tématem je digitalizace a průmysl 4.0

Více

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Migatronic Automation A/S Migatronic Automation A/S, dceřiná pobočka firmy Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, je dánská společnost založená v roce 1986 se

Více

Display Technology for your Industry

Display Technology for your Industry O nás Display Technology for your Industry Zobrazovací technologie pro Váš průmysl SemsoTec Group vytvoří ve Vaší společnosti kompletní výrobní řetězce pro Infotainment-Displeje a řídící jednotky od prototypů

Více

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Údržba, oprava, obnova, ochrana Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Henkel - řešení pro všechny problémy v údržbě. Údržba, oprava, obnova a ochrana strojního zařízení. Maximalizace produkce,

Více

FEI Czech Republic s.r.o. Jiří Petřek

FEI Czech Republic s.r.o. Jiří Petřek FEI Czech Republic s.r.o. Jiří Petřek Věděli jste... 12/10/2012 2 ...že v Brně vyvíjíme a vyrábíme elektronové mikroskopy pro celý svět? 12/10/2012 3 Přinášíme inspiraci... 12/10/2012 4 Vidíme svět jinak...

Více

KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH

KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH KONSTRUKCE A MONTÁŽE STROJŮ PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ OBRÁBĚNÍ NA CNC STROJÍCH VÝROBA 2 3 O FIRMĚ Základní informace Jsme strojírenská firma sídlící v Trutnově specializující se na vysoce přesné obrábění na

Více

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY armáda TĚŽEBNÍ SYSTÉMY Důlní technika Vrtná zařízení na moři i na souši Napájecí a řídící systémy Komplexní řešení propojení LETECKÝ PRŮMYSL Motory, draky

Více

STUDUJTE S NÁMI A STAŇTE SE JEDNÍM Z NÁS

STUDUJTE S NÁMI A STAŇTE SE JEDNÍM Z NÁS STUDUJTE S NÁMI A STAŇTE SE JEDNÍM Z NÁS První brněnská strojírna Velká Bíteš, a. s. vyvíjíme, vyrábíme a testujeme letecké motory ve slévárně odléváme vysoce přesné komponenty pro letecký, dopravní, energetický

Více

Mechanik seřizovač - mechatronik Studijní obor: Mechanik seřizovač

Mechanik seřizovač - mechatronik Studijní obor: Mechanik seřizovač Střední průmyslová škola, Ostrava Vítkovice, příspěvková organizace Mechanik seřizovač - mechatronik Studijní obor: Mechanik seřizovač (čtyřletý - ukončený maturitní zkouškou) Vyučované odborné předměty:

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Metodika konstruování Úvodní přednáška

Metodika konstruování Úvodní přednáška Metodika konstruování Úvodní přednáška Šimon Kovář Katedra textilních a jednoúčelových strojů 1. Úvod: Cílem přednášky je seznámení studentů s definicemi a pojmy v metodice konstruování. Design Methodology

Více

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže Výroba jednoúčelových strojů a zařízení Repase, modernizace, generální opravy strojů a výrobních linek Výroba strojírenských dílů Výroba dílů na soustružnických automatech Strojírenská zakázková výroba

Více

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby

Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem. Naše služby Když se chladící a mazací látka stává tekutým nástrojem Naše služby X Tekutý nástroj více jak chladící a mazací látka. Faktory jako produktivita, hospodárnost a kvalita opracování, závisí v rozhodující

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ČERVEN 2011 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 380463 380169 Adresa 379967 379967 Tel. 128763 101540 Fax

Více

Podpora digitalizace a využití ICT na SPŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0632 1

Podpora digitalizace a využití ICT na SPŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0632 1 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: MS Word Téma: Písemné práce souhrnné opakování. Autor: Ing. Silvana

Více

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE...

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... ...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... 20 let ve vývoji společnosti STOMIX PŘED ZALOŽENÍM Ing. Milan Ševčík - STOMIX 6.5.1993 založení společnosti NA TRH UVEDEN VLASTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM Výrobna i sklad

Více

Katalog 2014 / 2015. Katalog 2014 / 2015. Rozváděče Rozvod proudu Klimatizace IT infrastruktura. Software a služby 01.2014 / T930

Katalog 2014 / 2015. Katalog 2014 / 2015. Rozváděče Rozvod proudu Klimatizace IT infrastruktura. Software a služby 01.2014 / T930 Katalog 2014 / 2015 Rozváděče Rozvod proudu Klimatizace IT infrastruktura 01.2014 / T930 Software a služby RITTAL Czech, s.r.o. Ke Zdibsku 182 250 66 Zdiby u Prahy Tel.: (+420) 234 099 000 Fax: (+420)

Více

Our Technology Your Success www.aarongroup.cz

Our Technology Your Success www.aarongroup.cz Our Technology Your Success www.aarongroup.cz Společně s klienty tvoříme budoucnost AARON GROUP je česká společnost zaměřená na dodávky komplexních řešení v oblasti e-commerce. Již více než 15 let jsme

Více

Prezentace společnosti EPRONA. EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou

Prezentace společnosti EPRONA. EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou Prezentace společnosti EPRONA EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou Historie a současnost EPRONY začátek 1944 1945 až 1989 1990 až dnešek Začátek výroby Pobočka firmy Siemens byla přestěhována do Rokytnice

Více

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Název ŠVP: 23 41 M/01 Strojírenství Zaměření: Řízení kvality Základní údaje Stupeň poskytovaného vzdělání: střední vzdělání s maturitní zkouškou Délka

Více

SKUPINA AWT SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ

SKUPINA AWT SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ Co přinese Evropský rok dobrovolnictví? Zastoupení Evropské komise v ČR, Praha, 15. 2. 2011 PROFIL Jeden z klíčových hráčů na trhu dopravy a logistiky ve střední

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů

Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů Obor: Strojní inženýrství, vývoj a technologie Českobudějovický závod Robert Bosch vyrábí komponenty do osobních i nákladních automobilů a disponuje vlastním

Více

ELMIA SUBCONTRACTOR Jönköping, Švédsko Strojírenské subdodávky

ELMIA SUBCONTRACTOR Jönköping, Švédsko Strojírenské subdodávky 14. 17. 11. 2017 Jönköping, Švédsko Strojírenské subdodávky Největší zájem ze strany nákupčích je především o svařované konstrukce z uhlíkaté i nerezové oceli (řezání, vrtání, svařování, montáž), přesné

Více

PRÁCE V ZAHRANIČÍ. Lukáš KUČERA. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín

PRÁCE V ZAHRANIČÍ. Lukáš KUČERA. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín PRÁCE V ZAHRANIČÍ Lukáš KUČERA Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín CO JE DŮLEŽITÉ SI UVĚDOMIT znalost jazyka je základním předpokladem pro práci v zahraničí je nutný pro komunikaci

Více

Profil společnosti ZAT. Profil společnosti ZAT

Profil společnosti ZAT. Profil společnosti ZAT PROFIL SPOLEČNOSTI SOUHVĚZDÍ ZAT......VAŠE JASNÁ BUDOUCNOST 2 3 ZAT a.s. Jsme světovým komplexním dodavatelem automatizace průmyslových procesů. Technologické procesy na celém světě jsou řízeny našimi

Více

Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101

Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101 Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101 Budova teoretického vyučování Horská 618 Budova teoretického vyučování Horská 59 Budova praktického vyučování Mladé Buky 5/6 Studijní obory Elektronické

Více

VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM

VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM 2011 CNC obráběcí stroje Prodej /Servis /Technologie VASON CZ s.r.o. Autorizované obchodní a servisní zastoupení pro ČR a Slovensko Založení společnosti: 2002 Vsetín,

Více

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním sledovanost televize Provádíme elektronické měření sledovanosti televize (TV metry). Máme vlastní měřicí technologii a komplexní systém pro sběr, údržbu a zpracování dat. Náš tým odborníků má k dispozici

Více

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii Personální společnost Manpower oslovila v říjnu 2009 více než 41.000 zaměstnavatelů ze 35 zemí a oblastí, aby zjistila více informací o současné roli flexibilní pracovní síly v personální strategii různých

Více

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz www.streicher.cz STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize 25 Znalosti a zkušenosti v oblasti strojírenství nasbírané během 25 let. O nás... Síla díky zkušenostem STREICHER - vaše řešení, STREICHER

Více

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Víceúčelový mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme BAUMA 2016 Mezinárodní veletrh stavebních strojů a vozidel, stavebního nářadí a příslušenství Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním

Více

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 1,5-240 mm 2, IP 54-67 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 IP 54-65, 3-54 modul. jednotek Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 IP 66 Rozváděčový

Více

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com Dokonalé tlakové lití 2012 Tlakové lití TAK VZNIKAJÍ TVARY TLAKOVÉ LITÍ. Tlakové lití je účinný průmyslový postup lití pro masovou výrobu dílů. K tlakovému lití se zpravidla používají kovy jako zinek,

Více

Workswell s.r.o. Praha, Česká republika www.workswell.cz

Workswell s.r.o. Praha, Česká republika www.workswell.cz Vznik podnikatelského záměru je mladá technologická firma, která byla založena ve Vědeckém inkubátoru při ČVUT. Firma byla založena dvěma absolventy Fakulty elektrotechnické ČVUT (obor Kybernetika a měření)

Více

Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická 421, Sezimovo Ústí

Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická 421, Sezimovo Ústí ZKUŠEBNÍ PŘEDMĚTY SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍCH ZKOUŠEK Jsou stanoveny a zakotveny v platných legislativních normách: Zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Spolehlivý partner v oblasti zpracování plechu ORGANIZACE

Spolehlivý partner v oblasti zpracování plechu ORGANIZACE KASPER KOVO ORGANIZACE Historie 1992 založení firmy v Úpici 1996 zaměření se na zpracování plechu ve spolupráci s evropskými firmami 1999 instalace prvního laseru 2001 přestěhování do nového areálu v Trutnově

Více

Rok průmyslu a technického vzdělávání

Rok průmyslu a technického vzdělávání Průmysl nemá u veřejnosti takovou pověst, jakou by si zasloužil. Cíle: Zvýšit povědomí cílových skupin o průmyslu jako základu moderní ekonomiky 21. století, který vytváří pracovní místa, je nositelem

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI.

PROFIL SPOLEČNOSTI. PROFIL SPOLEČNOSTI www.naturadk.cz O SPOLEČNOSTI NATURA DK, a.s. Akciová společnost NATURA DK byla založena v roce 1998, je rodinnou firmou a sídlí v Novém Bydžově, 90 km východně od Prahy. Zpočátku se

Více

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019 2019 Největší strojírenský veletrh ve Francii, který spojuje veletrh strojírenských subdodávek Midest s veletrhy finálních strojírenských výrobků. www.global-industrie.com PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU

Více

INSPIRACE STŘEDOŠKOLÁKŮM

INSPIRACE STŘEDOŠKOLÁKŮM INSPIRACE STŘEDOŠKOLÁKŮM Krajská hospodářská komora Zlínského kraje umožňuje studentům 3. ročníků gymnázií formou exkurze v průmyslově vyspělé regionální firmě získat informace o atraktivních technických

Více