1. Podmínky účasti Zúčastnit se mohou všechny dechové orchestry z Evropy hrající v tradičním českomoravském obsazení dechového orchestru.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Podmínky účasti Zúčastnit se mohou všechny dechové orchestry z Evropy hrající v tradičním českomoravském obsazení dechového orchestru."

Transkript

1 Pořadatelé: UMĚLECKÁ AGENTURA BRIVA Brigita Hlaváčková Machatého 689 P.O. BOX Praha 5 Tel. / fax: (+420) briva@volny.cz NIPOS ARTAMA Blanická 4 P.O. BOX Praha 2 Tel.: (+420) Fax: (+420) hlavacek@nipos-mk.cz SDRUŽENÍ DECHOVÝCH ORCHESTRŮ ČR Václav Hlaváček prezident Machatého 689 P.O. BOX Praha 5 Tel. / fax: (+420) briva@volny.cz Pravidla soutěže: 1. Podmínky účasti Zúčastnit se mohou všechny dechové orchestry z Evropy hrající v tradičním českomoravském obsazení dechového orchestru.

2 Musí být splněna následující kritéria: účast je možná pro dechové orchestry s maximálním počtem hudebníků 25 (dirigent a 4x zpěváci se do celkového počtu nezapočítávají) pokud jsou dirigent a zpěváci zároveň i orchestrálními hráči, započítávají se do celkového počtu 25 hudebníků v průběhu účasti na soutěži nesmí dojít k žádné výměně hudebníků 2. Výkonnostní třídy A nejvyšší třída B vyšší třída C střední třída D nižší třída V dechových hudbách, které se přihlásí do soutěže v kategorii B, C, a D nesmí hrát žádní profesionální hudebníci. Profesionální hudebníci mohou účinkovat jen v těchto případech: pokud je profesionální hudebník pověřen vedením a sám nehraje pokud mohou hrající hudebníci z povolání dokázat, že byli hrajícími členy orchestru dříve,než se stali profesionálními hudebníky, a od té doby jsou nepřetržitě členy dechové hudby pokud se orchestr přihlásí do nejvyšší třídy Účast profesionálních hudebníků jsou orchestry povinny nahlásit. Orchestry, které by tato pravidla pro profesionální hudebníky nedodržovaly, se dopouštějí podvodu a budou z účasti vyloučeny, resp. diskvalifikovány a z místa konání vykázány. 3. Přihláška: Uzávěrka přihlášek je 31. ledna Pro přihlášení jsou vyžadovány následující podklady: řádně vyplněná přihláška příslušný seznam hudebníků zvolený program včetně partitur nebo klavírních výtahů hlasů v 5 exemplářích pro porotu (viz bod 7); fotografie doplněná krátkým textem o orchestru v digitální formě v termínu zaplacený přihlašovací poplatek (viz bod 4) UPOZORNĚNÍ: přihláška je platná teprve tehdy, když jsou podklady k přihlášce plně a v termínu doručeny pořadateli; doručení komplexních přihlášek pořadatel potvrdí písemně. Přihláška se však stane platnou až po doručení přihlašovacího poplatku (viz bor 4); změny již doručené přihlášky podléhají potvrzení pořadatele a až do termínu uzávěrky přihlášek jsou bezplatné. Poté mohou být změny přijaty pouze s výslovným souhlasem pořadatele a jsou zpoplatněny manipulačním poplatkem ve výši 1.000,- Kč

3 na přihlášky, které budou k termínu uzávěrky neúplné, nebude brán zřetel a budou platit jako nedoručené. Zařazení do soutěže je v kompetenci pořadatele. Soutěže se může zúčastnit maximálně 30 orchestrů, přičemž platí zařazování podle data přijetí přihlášky a úplnosti přihlašovacích podkladů vč. přihlašovacího poplatku. 4. Přihlašovací poplatek: Přihlašovací poplatek pro každý zúčastněný orchestr je 4.800,- Kč. Přihlašovací poplatek musí být připsán na konto pořadatele nejpozději do , jinak je přihláška neplatná. ČSOB a.s. - číslo účtu: /0300 Účel platby: přihlašovací poplatek MISTROVSTVÍ EVROPY Zadání jednoznačného odesilatele je pro zařazení, a tím i pro platné přihlášení bezpodmínečné. Přihlašovací poplatek je nevratný s výjimkou těch orchestrů, které nebudou připuštěny k účasti na soutěži. 5. Honoráře a pohledávky: Přihlášené orchestry nesmí klást žádné honorářové požadavky za soutěžní ani za doplňková vystoupení v rámci mistrovství. Náklady spojené s dopravou jdou na vrub orchestru. Všechna práva na zvukové a obrazové záznamy v rámci soutěže a jejich využití přísluší pořadateli. Každý orchestr se zavazuje k provedení doplňkového volného koncertu v prostorách konání akce nebo na dalších místech v centru Prahy v trvání 45 minut. Přidělení místa a času leží výhradně na pořadateli a bude zúčastněným dechovým orchestrům sděleno předem. Orchestry si nemohou klást nároky na jakékoliv finanční vyrovnání. 6. Soutěžní program: Soutěžní program bude mít následující strukturu: A. Povinná skladba z přiloženého seznamu B. Dvě povinně volitelné skladby z přiloženého seznamu C. Dvě volně volitelné skladby z přiloženého seznamu Skladby mohou být dirigovány. Každý zúčastněný orchestr má k dispozici 3 minuty na rozehrání. Předvedení ohlášených a určených skladeb včetně 3-minutového rozehrání na jevišti může trvat maximálně 30 minut. Při překročení této délky je porota oprávněna vstoupení přerušit. S přednesem jednotlivých skladeb (povinná skladba, povinně volitelné

4 skladby a volně volitelné skladby) je možné začít teprve tehdy, když k tomu dá porota znamení. Pro zpěváky jsou k dispozici čtyři mikrofony. 7. Výběr skladeb: Každý orchestr nalezne jako přílohu těchto pravidel seznam povinných, povinně volitelných a volně volitelných skladeb pro každou výkonnostní třídu. a) Každý dechový orchestr je povinen si z příslušného seznamu zvolit povinnou skladbu, dvě povinně volitelné skladby a dvě volně volitelné skladby b) Mezi soutěžními skladbami musí být také jeden pochod a jeden valčík c) Díla z jiných stylů hudby (swing, blues, rock, populární hudba, atd.) nejsou povolena UPOZORNĚNÍ: d) Každý orchestr musí předložit do uvedeného termínu přihlášek partitury, nebo minimálně dvouřádkové komplexní výtahy všech soutěžních skladeb (5 krát) pro všechny porotce. Jednotlivé hlasy nebudou hodnotící komisí akceptovány Při nedodržení uvedených podmínek (a-f) je přihláška k ME neplatná. 8. Hodnotící kritéria: Porota hodnotí provedení skladeb podle následujících kritérií: 1. ladění a intonace 2. kvalita tónu a zvuku 3. frázování a artikulace 4. technické provedení 5. rytmus a metrika 6. dynamické rozlišení 7. tempo a agogika 8. zvuková vyrovnanost a vyvážení rejstříků 9. hudební výraz 10. interpretace a stylistika Porotci udělují za každé kritérium maximálně 10 bodů 10 = výborný 9 = velmi dobrý 8 = dobrý 7 = uspokojivý 6 = zúčastnil se Mohou být rozdány i poloviční body (x,5). Maximální počet bodů je 100 Dosažené body budou z hodnoticích listů jednotlivých porotců přeneseny do celkové zprávy, zkontrolovány a zveřejněny.

5 Uděleným bodům budou přiděleny následující přívlastky. 90, bodů: výborný 80,01 90 bodů: velmi dobrý 70,01 80 bodů: dobrý 60,01 70 bodů: uspokojivý 60 bodů: zúčastnil se Klasifikace: Počtem bodů určí porota pořadí dechových orchestrů, které se soutěže zúčastnily. Po ukončení soutěže bude vytvořen celkový seznam podle pořadí, ze kterého jsou patrni nositelé cen, jakož i další umístění zúčastněných dechových orchestrů. Pořadí je vytvořeno podle dosažených bodů. Při zařazování budou výsledky zaokrouhlovány na tři desetinná místa. Porotou dosažené hodnocení je konečné a nelze je zpochybnit. 9. Ceny: Udělování cen proběhne následovně: 9.1. Každý orchestr obdrží diplom za účast s uvedeným umístěním a dosaženým počtem bodů Vítěz každé kategorie obdrží diplom a malý pohár Absolutní vítěz Mistrovství Evropy orchestr, který dosáhne nejvyššího počtu bodů bez ohledu na kategorii, vyhrává zlatý pohár (+ titul Mistra Evropy), diplom a peněžní cenu. Orchestr však musí dosáhnout minimálně 92 bodů První vicemistr Evropy orchestr, který dosáhne druhého nejvyššího počtu bodů bez ohledu na kategorii, vyhrává stříbrný pohár (+ titul 1. vicemistra Evropy) a peněžní cenu. Orchestr však musí dosáhnout minimálně 90 bodů Druhý vicemistr Evropy orchestr, který dosáhne třetího nejvyššího počtu bodů bez ohledu na kategorii, vyhrává bronzový pohár (+ titul 2. vicemistra Evropy) a peněžní cenu. Orchestr však musí dosáhnout minimálně 88 bodů. Lze vyhrát atraktivní peněžní ceny: a) ten orchestr, který dosáhne bez ohledu na výkonnostní třídu nejvyššího počtu bodů, obdrží peněžní částku ve výši 2.000,- Euro b) ten orchestr, který dosáhne bez ohledu na výkonnostní třídu druhého nejvyššího počtu bodů, obdrží peněžní částku ve výši 1.500,- Euro c) ten orchestr, který dosáhne bez ohledu na výkonnostní třídu třetího nejvyššího počtu bodů, obdrží peněžní částku 1.000,- Euro 10. Obecná ustanovení O tématech, která nejsou popsána v těchto pravidlech nebo jsou nejasná, rozhoduje ve všech případech pořadatel, v nutných případech se souhlasem poroty. Všechna rozhodnutí pořadatele jsou závazná a nenapadnutelná.

6 Každý, kdo cokoli poškodí, ručí za uhrazení nákladů za způsobené škody sám. Pořadatel neručí obecně za krádeže nebo poškození nástrojů, oblečení atd.

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA INTRNATIONALER MUSIBUND CONFÉDÉRATION INTERNATIONALE DES SOCIÉTÉS MUSICALES INTERNATIONAL CONFEDERATION OF MUSIC SOCIETIES VEREINIGUNG DER BLASORCHESTER DER TSCHECHISCHEN REPUBLIK www.cism.de www.sdocr.cz

Více

5. Jihotyrolský festival 2016

5. Jihotyrolský festival 2016 5. Jihotyrolský festival 2016 dechových kapel české a moravské dechové hudby ŘÁD Pravidla soutěže(*) 1. Podmínky účasti: Zúčastnit se mohou dechové kapely (orchestry) z celé Evropy, které hrají v českomoravském

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR

Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Sekce mažoretek Svazu hudebníků České republiky vyhlašuje 5.ročník Mistrovství mažoretkových formací Sekce mažoretek SH ČR Pořadatel: Sekce mažoretek Svazu hudebníků České Republiky Sekretariát Sekce mažoretek:

Více

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 5. 7. června 2015, Jihlava Z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury pořádají NIPOS-ARTAMA Praha a Společnost pro FSU, o. s., Jihlava. I. CHARAKTERISTIKA

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v sólové a komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 12. a 13. dubna 2019 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní

Více

Festival Chorwelten. Bad Elster 10. a 11. června 2017

Festival Chorwelten. Bad Elster 10. a 11. června 2017 Festival Chorwelten Bad Elster 10. a 11. června 2017 2 Saská hudební rada (Sächsischer Musikrat) festivalem CHORWELTEN podpoří sborový zpěv po obou stranách česko-německé hranice. Cílem této akce je srovnání

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 20. a 21. dubna 2018 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní hře

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký podlužácký krůžek v Tvrdonicích vyhlašují jako součást 65. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 1. - 3. června 2018 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI

Více

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají

DANCE OF LIVE 2013 TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR. pod záštitou Města Nový Bor pořádají TANEČNÍ SKUPINA BLACK SHADOW A NOVOBORSKÉ MAŽORETKY PŘI DDM SMETANKA NOVÝ BOR pod záštitou Města Nový Bor pořádají DANCE OF LIVE 2013 5. ročník taneční soutěže O POHÁR MĚSTA NOVÝ BOR Sportovní hala U Základní

Více

Leoše Janáčka. 21. ročník. housle smyčcové kvarteto. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 21. ročník. housle smyčcové kvarteto. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky Mgr. Daniela Hermana, hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Michala

Více

Pro Bohemia Ostrava 2017

Pro Bohemia Ostrava 2017 Pro Bohemia Ostrava 2017 15. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje dřevěné, hra na smyčcové nástroje, hra na klavír a zpěv. Podmínky soutěže a soutěžní řád: Soutěž

Více

Pro Bohemia Ostrava 2019

Pro Bohemia Ostrava 2019 Pro Bohemia Ostrava 2019 17. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje dřevěné, hra na klavír, hra na smyčcové nástroje a zpěv Podmínky soutěže: Soutěž bude probíhat ve

Více

Průvodce soutěží. Středa 15. května - Neděle 19. května ročník mezinárodní soutěže pěveckých sborů. Karlovac Chorvatsko

Průvodce soutěží. Středa 15. května - Neděle 19. května ročník mezinárodní soutěže pěveckých sborů. Karlovac Chorvatsko Průvodce soutěží Středa 15. května - Neděle 19. května 2019 3. ročník mezinárodní soutěže pěveckých sborů Karlovac Chorvatsko Pořadatel: The Croatian Choral Directors Association, Městské divadlo Zorin

Více

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv ZUŠ BOHUSLAVA MARTINŮ POLIČKA VYHLAŠUJE PŘEHLÍDKU 5. 8. 5. 2014 Cílem této přehlídky je podpora interpretace skladeb Bohuslava Martinů a tvůrčí činnosti, kterou jeho dílo inspiruje. Pro účastníky přehlídky

Více

10. MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ ZDEŇKA FIBICHA V INTERPRETACI MELODRAMŮ

10. MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ ZDEŇKA FIBICHA V INTERPRETACI MELODRAMŮ 10. MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ ZDEŇKA FIBICHA V INTERPRETACI MELODRAMŮ Praha 26. 28. října 2018 Vyhlašovatel a organizátor soutěže: Společnost Zdeňka Fibicha, z. s. Ve spolupráci s Hudební fakulta AMU Praha Divadelní

Více

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s.

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. platné od 22. 03. 2010 Následující podmínky pro akreditace žadatelům na soutěží a akcích pořádaných či zaštítěných SKFČR jsou řádně schválené Výkonným

Více

Pro Bohemia Ostrava 2018

Pro Bohemia Ostrava 2018 Pro Bohemia Ostrava 2018 16. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje (dřevěné, žesťové), hra na klavír, hra na varhany a zpěv. Podmínky soutěže a soutěžní řád: Soutěž

Více

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěžního kvízu

Více

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Propozice pro Mistrovství České republiky WBTF Soutěžní rok 2018/2019 1. vydání srpen 2018 WBTF Česká republika 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Oficiální

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Mezinárodní soutěž mládežnických orchestrů Harmonia Iuvenalis

Mezinárodní soutěž mládežnických orchestrů Harmonia Iuvenalis Festivalový průvodce Mezinárodní soutěž mládežnických orchestrů Harmonia Iuvenalis Úterý 28. 5. Neděle 2. 6. 2019 47. Mezinárodní festival pěveckých sborů a orchestrů Pořadatel festivalu www.festamusicale.com

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1 Soutěž Léto se čtyřlístkem (dále jen "Soutěž") pořádá společnost Obchodní a společenské centrum Liberec s.r.o., se sídlem Vinohradská 22, 120

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

Festivalový průvodce Průvodce přihlášením na festival

Festivalový průvodce Průvodce přihlášením na festival Festivalový průvodce Průvodce přihlášením na festival Úterý 28. 5. Neděle 2. 6. 2019 47. Mezinárodní festival pěveckých sborů a orchestrů Pořadatel festivalu www.festamusicale.com info@festamusicale.com

Více

8. Rokycanské bienále grafiky

8. Rokycanské bienále grafiky 8. Rokycanské bienále grafiky Datum konání: 22.9.2016 POŘADATELÉ Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, příspěvkové organizace Město Rokycany Agentura AM art, s.r.o.

Více

Soutěžní řád SUT Hobby Dance

Soutěžní řád SUT Hobby Dance Soutěžní řád SUT Hobby Dance Obsah: bod č. 1 Vymezení platnosti bod č. 2 Vypsání soutěží bod č. 3 Druhy soutěží bod č. 4 Účast na soutěžích bod č. 5 Finanční zabezpečení bod č. 6 Kategorie (věkové) bod

Více

Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu

Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu Vyhlašovatel soutěže: Sdružení rodičů ZUŠ Žerotín Olomouc a Základní umělecká škola Žerotín Olomouc, Kavaleristů 6 Podpora a doporučení: Ministerstvo

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Rozhodčí: NAĎA KLÍROVÁ (změna rozhodčího vyhrazena) Uzávěrka Meldeschluss

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je:

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: Přihlášené týmy: Místo konání: KV ARENA tréninková hala Západní ulice 1812/73 Karlovy Vary 360

Více

Čl. I. Úvodní ustanovení

Čl. I. Úvodní ustanovení KARLOVARSKÝ KRAJ RADA KRAJE PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE - ODBOR ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Více

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda (dále jen soutěž) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Concept One, a.s., se sídlem Praha 1, U Bulhara 3, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 3 nejlepší týmy a 7 Lucky

Více

Rozhodnutí ředitele č.j. O/33/

Rozhodnutí ředitele č.j. O/33/ Rozhodnutí ředitele č.j. O/33/2016-17 o přijímacím řízení do studijního oboru 79-41-K/41 gymnázium, denní studium, 4 roky (čtyřleté gymnázium) v Gymnáziu P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o. Na

Více

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza PRAVIDLA SOUTĚŽE (dále jen Pravidla ) 1. SOUTĚŽ Tato Pravidla obsahují úplná pravidla a soutěžní podmínky jednotlivých soutěží

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

25. MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÉ ZÁVODY v HORSKÉ CYKLISTICE LUBAWKA června 2019

25. MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÉ ZÁVODY v HORSKÉ CYKLISTICE LUBAWKA června 2019 25. MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÉ ZÁVODY v HORSKÉ CYKLISTICE LUBAWKA 8.-9. června 2019 I. ORGANIZÁTOR PRAVIDLA Obec Lubawka, Plac Wolności 1, 58-420 Lubawka, Polsko Miejsko-Gminny Ośrodek Kultury w Lubawce II.

Více

Platná pro MČR v twirlingu roku 2017

Platná pro MČR v twirlingu roku 2017 Platná pro MČR v twirlingu roku 2017 OBSAH 1 OTEVŘENÉ DISCIPLÍNY PRO ROK 2017... 2 2 ROZDĚLENÍ VĚKOVÝCH KATEGORIÍCH... 3 3 HUDEBNÍ A ČASOVÉ LIMITY PRO VŠECHNY DISCIPLÍNY... 3 4 SOUTĚŽNÍ DISCIPLÍNY... 4

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Pozvánka na klubovou výstavu a bonitaci Nová Živohošť 27. - 28. 4. 2013

Pozvánka na klubovou výstavu a bonitaci Nová Živohošť 27. - 28. 4. 2013 Pozvánka na klubovou výstavu a bonitaci Nová Živohošť 27. - 28. 4. 2013 Milí chovatelé, majitelé a příznivci plemene beauceron, rádi bychom Vás pozvali na Novou Živohošť, kde se bude konat první klubová

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Pravidla pro zaslání fotografií do mezinárodní soutěže FISAIC

Pravidla pro zaslání fotografií do mezinárodní soutěže FISAIC Pravidla pro zaslání fotografií do mezinárodní soutěže FISAIC Fotografie přijaté do soutěže Přijaty budou všechny fotografie, které dosud nebyly prezentovány na výstavě, nebo soutěži FISAIC. Téma Soutěž

Více

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu Rozšíření a doplnění VYHLÁŠENÍ PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro akademický rok 2011 2012 A ZVEŘEJNĚNÍ PODMÍNEK PRO PŘIJETÍ ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní pro následující NOVĚ AKREDITOVANÝ OBOR Magisterský

Více

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE (dále jen Podmínky ) I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost TAKTIK MEDIA s.r.o., se sídlem Argentinská 38, 170 00 Praha 7, IČ: 242 89 281, zapsaná v obchodním rejstříku spisová

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska

I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska International Competition of Vlastimil Lejsek I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska v klavírním duu Brno 13. 14. listopadu 2015 Vždy jsem se snažil psát hudbu pro dobrou pohodu Vlastimil Lejsek Vážení

Více

DODATEČNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020

DODATEČNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 DODATEČNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 1 Děkan Pedagogické fakulty Ostravské univerzity vyhlašuje dodatečné přijímací řízení pro akademický rok 2019/2020 v prezenčním navazujícím magisterském

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC pořádá v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne 22. 9. 2019 Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC Výstava proběhne v areálu autocampingu u koupaliště

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

SVS-Schwimmen Trophy 2018

SVS-Schwimmen Trophy 2018 SVS-Schwimmen Trophy 2018 Termín závodů: 24.-25. listopadu 2018 Místo konaní: Hallenbad Schwechat Plankenwehrstraße 13, 2320 Schwechat 25 m; 5 drah; Omega- elektronické měření času Teplota vody 27 C Pořadatel:

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem facebookové soutěže je společnost ECE Projektmanagement Praha

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu

Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu Vyhlašovatel soutěže: Sdružení rodičů ZUŠ Žerotín Olomouc a Základní umělecká škola Žerotín Olomouc, Kavaleristů 6 Podpora a doporučení: Ministerstvo

Více

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012 PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012 1. Subjekty - Promotérem Poháru Pirelli 2012 je firma Motorsport, spol.s r.o. odpovědná za dodávky pneumatik pro účastníky Poháru Pirelli 2012 a vyplácení cen pro vítěze, -

Více

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY MOPS KLUB ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY se zadáváním titulů CAC, CAJC, BOJ, BOV, BOB, BOS, Klubový vítěz, Klubový vítěz ml. v sobotu 27. 5. 2017

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento

Více

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI

CENA ATLAS COPCO SERVICES CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI CENA ATLAS COPCO SERVICES O NEJINOVATIVNĚJŠÍ DIPLOMOVOU PRÁCI Atlas Copco Services v Brně zajišťuje komplexní finanční služby a zákaznický servis pro společnosti v rámci celého Atlas Copca. Tato skupina

Více

Leoše Janáčka. 25. ročník. flétna klarinet. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 25. ročník. flétna klarinet. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D., hejtmana Jihomoravského kraje

Více

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE PRAVIDLA PRO ROK 2017 OBSAH 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. ZPŮSOBILOST 3. PŘIHLÁŠKY 4. STARTOVNÉ 5. VĚKOVÉ SKUPINY 6. SOUTĚŽNÍ PLOCHA 7. HUDBA 8. ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE 9.

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

5. Určení výherců, výhry

5. Určení výherců, výhry Pravidla soutěže: McWrap Fusion Účelem tohoto dokument je úplně a jasně upravit pravidla marketingové soutěže McWrap Fusion, jejíž podstatou je správné složení Wrapu a možnost za nejrychlejší čas vyhrát

Více

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH

MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH Tělovýchovná jednota ve spolupráci s SK START PRAHA a z pověření České federace Spastic Handicap o. s. pořádá MISTROVSTVÍ ČR V TERČOVÉ LUKOSTŘELBĚ SH v areálu SK START PRAHA STRAHOV v sobotu 30. května

Více

Leoše Janáčka. 23. ročník. klavír varhany. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 23. ročník. klavír varhany. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky Mgr. Daniela Hermana, hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Bohumila

Více

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Organizátor a partneři Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 130

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond 118 00 Praha 1, Besední 3, T: 257320008, 257323860, 257326975, Fax: 257312834, E-mail: nadace@nchf.cz, internetová adresa: http://www.nchf.cz Grantové řízení

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

5.1.7 Studijní zaměření Hra na elektronické klávesové nástroje

5.1.7 Studijní zaměření Hra na elektronické klávesové nástroje 5.1.7 Studijní zaměření Hra na elektronické klávesové nástroje Studijní zaměření Hra na elektronické klávesové nástroje se uskutečňuje ve vyučovacích předmětech Hra na elektronické klávesové nástroje,

Více

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 PŘÍLOHA ČÍSLO 3 ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 Článek 1 - Řízení soutěže Pohár ÚKFS ve fotbale dospělých doplňuje mistrovské soutěže dospělých

Více

Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov

Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Vyhláška rektora č. 3/2011 Pravidla přijímacího řízení ke studiu bakalářských studijních

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Oficiální pravidla a podmínky soutěže Zjemni šéfe Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže a vedlejší akce (dále již jen pravidla soutěže ) Zjemni šéfe (dále společně již jen soutěž ). Pravidla

Více

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU 2016-2017 Rozdělení Liga je strukturovaná do regionů a měst Region Zahrnuje města, celkem alespoň 8 hráčů Počet hráčů v regionu ovlivňuje body, které lze

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže SAZKABET CUP 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže SAZKABET CUP (dále jen soutěž )

Více

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU. Klub chovatel pudlů, z.s. ( KCHP)

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU. Klub chovatel pudlů, z.s. ( KCHP) PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU Klub chovatel pudlů, z.s. ( KCHP) Klub chovatelů pudlů, z.s.( KCHP), Kotíkova 758/3, 103 00 Praha 10 - Kolovraty, číslo klubu: 1043, člen FCI prostřednictvím ČMKU

Více

MIMOŘÁDNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020

MIMOŘÁDNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 MIMOŘÁDNÉ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 1 Děkan Pedagogické fakulty Ostravské univerzity vyhlašuje mimořádné přijímací řízení pro akademický rok 2019/2020 v prezenčním bakalářském studijním

Více

Studijní zaměření Hra na tubu

Studijní zaměření Hra na tubu Studijní zaměření Hra na tubu Hra na tubu je vyhledávaný studijní obor. Cílem výuky je získání odborného hudebního vzdělání, které umožňuje uplatnění v různých hudebních žánrech. Vyžaduje nemalé schopnosti

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III

PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III PRAVIDLA SOUTĚŽE OLYMPIA HLEDÁ TALENTY III I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tato pravidla marketingové soutěže ( Pravidla ) stanoví úplná pravidla marketingové soutěže pořádané v nákupním centru Olympia Olomouc (

Více

Dodatek k ŠVP ZUV č. 1. Název školního vzdělávacího programu: Duhový klíč. Školní vzdělávací program pro základní umělecké vzdělávání

Dodatek k ŠVP ZUV č. 1. Název školního vzdělávacího programu: Duhový klíč. Školní vzdělávací program pro základní umělecké vzdělávání Dodatek k ŠVP ZUV č. 1 Název školního vzdělávacího programu: Duhový klíč Školní vzdělávací program pro základní umělecké vzdělávání Škola: Základní umělecká škola Dolní Újezd, okres Svitavy Ředitelka školy:

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO 11. 09. 2016 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 SHIH TZU - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR LHASA APSO - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR

Více

Datum konání: 2.10.2014 9.11.2014 HLAVNÍ POŘADATELÉ. Agentura AM art, s.r.o. Muzeum Dr. Bohuslava Horáka

Datum konání: 2.10.2014 9.11.2014 HLAVNÍ POŘADATELÉ. Agentura AM art, s.r.o. Muzeum Dr. Bohuslava Horáka Datum konání: 2.10.2014 9.11.2014 HLAVNÍ POŘADATELÉ Agentura AM art, s.r.o. Muzeum Dr. Bohuslava Horáka Bienále je mezinárodní přehlídkou grafiky, pořádanou poprvé v roce 2002. Již v prvním ročníku se

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice vyhlašují jako součást 62. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 5. - 7. června 2015 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A

Více

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 Obsah 1 Všeobecné informace... 3 2 Pravidla... 3 2.1 Pravidla jednotlivých soutěžích... 3 2.2 Registrace a poplatky... 3 2.3 Podmínky účasti...

Více

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Datum konání: 5.-6.listopadu 2016 Místo konání: Krytá kynologická

Více