Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu rokov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu rokov"

Transkript

1 Pleťová kozmetika pre vekovú skupinu rokov Ako sa starať o pleť v tomto veku? V tomto veku už pleť inklinuje viac k suchosti než k masteniu, keďže vekom sa pleť už len vysušuje. Aknózna pleť (AP) v tomto veku už nesmie byť (ak je, príčina je vnútorná), mastná (MP) je veľmi zriedkavá, zmiešaná a normálna (ZP a NP) sa vyskytujú ešte stále celkom bežne, a čoraz vyššie percento žien má pleť suchú (SP) a dokonca citlivú (CP). Citlivosť môže vzniknúť v akomkoľvek veku. Pokiaľ sa neprejavovala doteraz, je vysoko pravdepodobné, že príčinou vzniku citlivosti je prechádzajúca zlá starostlivosť. Vo tomto veku sa odráža všetka predchádzajúca starostlivosť o pleť. Keď sa porovnajú dve ženy, jedna, ktorá sa celý život o pleť starala správne, má pleť v oveľa lepšom stave ako tá, ktorá sa nestarala. Ide hlavne o hĺbku a počet vrások. V starostlivosti o pleť nevynechávame žiadne kroky, ktoré sú potrebné pre mladší vek. Samozrejmosťou sú aj očný krém každé ráno aj večer a sérum každé ráno a večer na spomalenie starnutia. Ako určiť správny typ pleti nájdete na Kroky v starostlivosti 1. ČISTENIE Vyberáme podľa typu pleti čistiaci gél (MP, ZP, NP), pleťové mlieko (NP, SP, CP) a v niektorých kolekciách sa objavuje aj čistiaca emulzia alebo micelárna voda (všetky typy pleti). 2. TONIZÁCIA Používame pleťové (tonizačné) vody bez alkoholu. Používame každé ráno aj večer. 3. HYDRATÁCIA Používame denný krém. Je dôležité vybrať správny pre vek a typ pleti. 4. VÝŽIVA Používame nočný krém, ktorý je potrebné mať už zvlášť od denného krému. Je výživnejší, lepšie zameraný na prevenciu a riešenie vrások a neobsahuje UV filtre. D: PÍLING Používame 1-2 x do týždňa medzi 1. a 2. krokom D: MASKA Používame 1-2x do týždňa po pílingu. Používame hlavne hydratačné a výživné masky. D: OČNÝ KRÉM Používame každé ráno a večer D: SÉRUM Používame pravidelne pod krém ráno a večer.

2 Vhodné pleťové sady PLEŤOVÉ SADY určené pre NIŽŠIE VEKOVÉ KATEGÓRIE Sú popísané v texte Pleťová kozmetika 0-24 rokov a Pleťová kozmetika rokov. Pleťové sady pre vekovú skupinu 0-24 rokov, resp. bez označenej vekovej kategórie sú už pre túto vekovú skupinu slabé. Môžeme používať sady, ktoré sú označené aspoň vekom 30+. Vhodné sú sady: NOVAGE Ecollagen, Optimals Even Out. Na doplnkovú starostlivosť môžeme používať čokoľvek z produktov z nižších vekových kategórií, čo je vhodné pre daný typ pleti. Vhodné pleťové sady NOVAGE ULTIMATE LIFT 40+ Nezabudnite, že výskumy ukazujú, že v prípade používania celého setu je účinok až sedemkrát vyšší ako keď používate len nejaký produkt na čistenie a nejaký krém. Po štyridsiatke a neskôr s menopauzou nastávajú v tele ženy ďalšie zmeny. S úbytkom ženských hormónov začína ochabovať pleť. Strácajú sa kontúry tváre v bradovej a sánkovej oblasti. Ultimate lift rieši aj tento najvážnejší problém krásy a dokáže pleti vrátiť stratenú formu, vyhladiť vrásky a posilňovať štruktúru. ASPARTOLIFT A RASTLINNÉ KMEŇOVÉ BUNKY Z BUDLEJE Klinické testy dokázali o 70% pružnejšiu pleť už za 12 týždňov. Vyhladzujúce čistiace mlieko NOVAGE luxusné ľahké mlieko s kvetinovou vôňou jemne, ale účinne odstraňuje make-up aj všetky nečistoty. Zjemňujúca tonizačná vodal NOVAGE riedky gél, nenanáša sa na vatový tampón, ale priamo rukou a rozotrie sa ako krém. Neoplachuje sa! Je to pleťová voda v netradičnej forme gélu. Liftingový denný krém NOVAGE Ultimate Lift Advanced krém lahodnej výživnejšej konzistencie s jemne fialkovou farbou s SPF 15. Obsahuje bambucké maslo a včelí vosk. Liftingový nočný krém NOVAGE Ultimate Lift Advanced vyživí odpočívajúce pleťové bunky do hĺbky Liftingové sérum NOVAGE Ultimate Lift ľahké sérum na používanie na noc, ale aj na deň. Vhodné pre všetky typy pleti Vzhľad: mliečny gél Konzistencia: ľahká gélová konzistencia pre lepšie vsiaknutie do hĺbky Účinok: jemná hebká pleť, vysoko hydratovaná Použitie: ráno a/alebo večer na vyčistenú pleť pod krém Liftingový očný krém NOVAGE Ultimate Lift - neparfumovaný ľahký krémik, vytláča sa pumpičkou.

3 Účinok: odstraňuje vačky, sťahuje tmavé kruhy, únavu, vyhladzuje vrásky a výborne hydratuje pokožku okolo očí Použitie: nanášame na najvyššiu časť lícnej kosti, najmenej 2 cm od oka každé ráno a večer a jemne vklepkáme Vhodné pleťové sady DIAMOND CELLULAR 40+ Diamond Cellular je luxusná pleťová kozmetika, ktorá obsahuje pravý diamantový prášok a exkluzivne drahé ingrediencie. Má prijemnú vôňu, jemnú textúru a nedráždivé zloženie. Kolekcia je vhodná pre všetky typy pleti okrem aknóznej, ktorej príčinu nelieči. Krémy sú ľahké, nemastné s trblietavým práškom na rozžiarenie. Vôňa je kvetinová. Výsledkom používania celej kolekcie je jemná hladká pleť, dostatočne hydratovaná aj vyživená. Nadobúda stratený jas, je pevnejšia aj pružnejšia. Vrásky eliminované. DIAMANTOVÝ ELIXÍR (PATENTOVANÝ) S obsahom pravého diamantového prášku na rozjasnenie a rozžiarenie pokožky. Špeciálne sa vyrába iba v Kanade ako na jedinom mieste na svete, kde dokážu diamant obrúsiť na také jemné čiastočky, aby nepoškriabal pleť VÝŤAŽOK Z BIELEJ HĽUZOVKY Hľuzovka je známa ako biely diamant. Je veľmi vzácna a ťažko dostupná. Používa sa buď v potravinárstve ako delikatesa alebo v kozmetike, kde pôsobí ako veľmi silný antioxidant na ochranu a regeneráciu pokožky poškodenej vonkajším prostredím. Aktívne rozjasňujúce zložky vyrovnávajú farbu a tón pleti. KOMPLEX VEČNEJ KRÁSY Obsahuje výťažok z myrhy, peptidový komplex a kosatec. Pôsobí na molekulárnej úrovni, predlžuje životnosť buniek, výrazne spomaľuje proces starnutia, urýchľuje delenie buniek a tým rýchlo omladzuje pleť. Diamantová micelárna čistiaca emulzia jediná micelárna emulzia v ponuke Oriflame. Tzv. micelárna voda obsahuje špeciálne molekuly micely pomocou ktorých dokáže dôkladnejšie ako čokoľvek iné odstrániť z pleti nečistoty, prach, líčidlá. Je univerzálnym odličovačom a aj produktom na čistenie aj tonizáciu. Praktická pre zaneprázdnené ženy, ktoré nie sú zvyknuté na viackrokovú starostlivosť, ale chcú všetko v jednom.

4 Vzhľad: priehľadná jednozložková emulzia Konzistencia: nemastná, po pretrepaní napení Účinok: dôkladne vyčistená a zhydratovaná pleť Použitie: ráno a večer naniesť na vatový tampón a pretrieť ním pleť. Vyčistenie je dôkladné, ak však chceme pleti dať ešte bonus navyše, môžeme po micelárnej emulzii použiť aj pleťovú vodu. Diamantový krém proti starnutiu Vzhľad: krém s trblietavým práškom, po nanesení zostáva pleť rozžiarená Konzistencia: krém s výbornou konzistenciou, nemastnou, aby vyhovoval aj mastnejšej pleti, ale zároveň dostatočne výživný aj na suchú pleť Diamantový nočný krém na regeneráciu pleti obsahuje navyše kyselinu salicylovú, ktorá funguje ako chemický píling. V priebehu noci sa tak odstraňujú odumreté bunky. Vzhľad: krém s trblietavým práškom, po nanesení zostáva pleť rozžiarená Konzistencia: krém s výbornou konzistenciou, nemastnou, aby vyhovoval aj mastnejšej pleti, ale zároveň dostatočne výživný aj na suchú pleť Omladzujúci diamantový očný krém neparfumovaný ľahký krém, nanáša sa pomocou pumpičky Vôňa: neparfumovaný Konzistencia: stredne hustý krém Účinok: odstraňuje vačky, sťahuje tmavé kruhy, únavu, vyhladzuje vrásky a výborne hydratuje pokožku okolo očí Použitie: nanášame na najvyššiu časť lícnej kosti, najmenej 2 cm od oka každé ráno a večer a jemne vklepkáme

5 Vhodné pleťové sady ROYAL VELVET 40+ Royal Velvet je kolekciou, ktorá je súčasťou Oriflame už desaťročia. Obľúbenou sa stala pre jej jemnosť a blahodarný účinok. Je určená na suchú a citlivú pleť, ktorá túto sadu vynikajúco znáša. BLACK IRIS INFUSION (patentovaná) Obsahuje výťažok z čierneho kosatca. Jeho látky tzv. izoflavóny, ktoré tvoria základ celej sady sú hlavnou zložkou, ktorá bojuje proti starnutiu. Podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, zvyšuje pevnosť a pružnosť, hydratáciu. Udržiava bunky zdravé a zabezpečuje rýchlu regeneráciu. MINERÁLY Magnézium, zinok, mangán, meď pôsobia v hĺbke v pleti, dokážu tam preniesť všetky aktívne látky. Dodávajú energiu bunkám. Čistiace mlieko Royal Velvet vynikajúce na CP, SP, môže používať aj NP Upokojujúci tonizačný gél Royal Velvet je to pleťová voda vo forme gélu. Vzhľad: jemne mliečny gél Konzistencia: riedky tekutý gél Účinok: dodáva mimoriadnu hydratáciu Obsahuje: kyselinu hyaluronovú Použitie: ako pleťová voda. Nanášame ho rukou (nie vatou) po použití pleťového mlieka. Stačí malá kvapka na celú tvár, prípadne aj na krk. Neoplachuje sa. Po jeho použití nasleduje krém. Spevňujúci denný krém so SPF 15 Royal Velvet hustý, výživný NP, SP, CP. Spevňujúci nočný krém Royal Velvet pre všetky typy pleti, nemastí, je ľahší ako denný Vyhladzujúci pleťový balzam Royal Velvet - zaujímavý produkt zahŕňajúci 3 produkty v 1. Tento balzam možno používať ako denný krém, ako podkladovú bázu pod krycí krém alebo ako výživnú pleťovú masku. Konzistencia: balzamová, hustá krémová Účinok: protivráskový, vyhladzujúci Vhodný: od 40 rokov hlavne pre NP, SP, CP, ako doplnok aj pre ZP Použitie: ako denný krém; v prípade použitia ako podkladová báza na denný krém; v prípade použitia ako pleťová maska naniesť vo vrstvičke a po 10 minútach opláchnuť či zotrieť mokrým tampónom.

6 Spevňujúce pleťové kapsuly Royal Velvet sérum v kapsuliach s obsahom tzv. suchého oleja. Obsahujú päť vzácnych prírodných olejov Vzhľad: priehľadný gél Konzistencia: po vytlačení z kapsuly je konzistencia gélová, počas rozotierania na pokožku sa mení na olej, ktorý rýchlo vsakuje do pleti a nenecháva ju mastnú, iba úžasne jemnú Účinok: extra jemná hebká pleť, vysoko vyživená. Liftingový efekt. Obsahuje: 5 vzácnych olejov (avokádový, sezamový, z broskyňových jadier, z čiernych ríbezlí, z bieleho lúčneho kvetu Limnanthes alba). Plus navyše slnečnicový olej. - minerál z meteoritu - zabezpečuje vyššiu výživnosť a rýchlejší účinok Použitie: hlavička kapsulky sa nastrihne alebo celá odtrhne a obsah sa vytláča na ruku a nanáša na pleť. Jedna kapsula vydrží na pleť aj na dva razy alebo ju možno použiť aj na krk, dekolt a chrbát rúk. Používa sa hlavne večer. Je dobré počkať niekoľko minút, aby sérum vsiaklo a až potom naniesť krém. Ak pleti stačí a necíti sa sucho, môže na noc použiť kapsulu miesto nočného krému. Na denné použitie treba vyskúšať, či nebude mastiť aby sa na ňom nerozpúšťal make-up. Výborné sú ako kúra po chorobe, zime, lete, v strese a pod. Spevňujúci krém na očné kontúry Royal Velvet klasický očný krém určený na všetky problémy žien v tomto veku. Vôňa: neparfumovaný Konzistencia: stredne hustý krém Účinok: odstraňuje vačky, sťahuje tmavé kruhy, únavu, vyhladzuje vrásky a výborne hydratuje pokožku okolo očí Použitie: nanášame na najvyššiu časť lícnej kosti, najmenej 2 cm od oka každé ráno a večer a jemne vklepkáme

7 Vhodné pleťové sady OPTIMALS Kolekcia Optimals obsahuje dve pleťové sady, ktoré sú určené proti starnutiu. Ide o kolekcie Smooth Out 40+ a Vital Definiton 50+. Sú to krémy za priaznivú cenu, ktoré síce nie sú vyjadrením luxusu, ale na ich účinok sa môžete spoľahnúť. Zložka LINGON 50:50 - Je to spoločná zložka všetkých sád Optimals s antioxidačným účinkom. Chráni pokožku pred poškodením od vonkajšieho prostredia (zmeny teplôt, mráz, silné slnečné žiarenie, zafajčené alebo veľmi prašné prostredie atď.). Regeneruje už poškodené bunky, preventívne bojuje proti predčasnému starnutiu, dodáva vitalitu a sviežosť pleti, je omnoho odolnejšia a žiarivejšia - Obsahuje výťažky z BRUSNÍC - 50% z plodov a 50% z listov o takto je ich antioxidačný účinok 3x silnejší, než keby vo výrobkoch bol len výťažok z plodov alebo len z listov o používame švédske brusnice, ktoré prešli mrazom, aby boli ešte odolnejšie a účinnejšie SMOOTH OUT 40+ MAGNESIUM ACTIVE - Krémy Smooth out obsahujú horčíkový komplex. Ten sa stáva zložkou, ktorá zabezpečuje všetko, čo zrelá pleť potrebuje spevnenie, poslinenie štruktúry a zabránenie straty kolagénu a elastínu. Spevňujúci denný krém Smooth Out so SPF 10 Spevňujúci nočný krém Smooth Out (popis spoločný pre oba krémy) Vôňa: jemná rastlinná Konzistencia: denný krém je ľahký, vhodný aj na mastnejšiu pleť, nočný je ako balzam, no nemastí Účinok: zjemnenie vrások už po štyroch týžňoch Vhodný: od MP po SP. Spevňujúci očný krém Smooth Out klasický očný krém určený na všetky problémy žien v tomto veku. Nanáša sa cez roll-on plastovú guľôčku. Vôňa: neparfumovaný Konzistencia: ľahký krém Účinok: odstraňuje vačky, sťahuje tmavé kruhy, únavu, vyhladzuje vrásky a výborne hydratuje pokožku okolo očí Použitie: nanášame na najvyššiu časť lícnej kosti, najmenej 2 cm od oka každé ráno a večer a jemne vklepkáme

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TYPY PLETI A STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ Ďurčeková Lucia ÚVOD DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ TIK TAK SPRAVODLIVÉ BIOLOGICKÉ HODINY Telo a naša koža pozostáva z biliónov buniek, telo sa ich istým spôsobom zbavuje a

Více

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK

Predstavujeme. Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK Predstavujeme Program pravidelnej starostlivosti o pleť Ecollagen Mladistvejší vzhľad pleti pomocou 4 krokov VAŠE SNY NAŠA INŠPIRÁCIA SK 114629.1 35+ Na všetky typy pleti Alain Mavon, PhD, Riaditeľ Inštitútu

Více

SPAKARE. s konopným olejom

SPAKARE. s konopným olejom s konopným olejom Konope je pozoruhodne všestranná rastlina. Tradične sa z konope vyrábali povrazy na plachetnice. Neskôr módni návrhári používali konopné vlákna na výrobu odevov. Konopné semená slúžia

Více

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások.

Rok LIFTACTIV. proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou. vyplnenia vrások. Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÝ Komplexný korektívny krém proti vráskam. Zloženie inšpirované poslednou generáciou injekčného vyplnenia vrások. Zloženie inšpirované korektívnou dermatológiou 3 KRÁT

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

hladké a veľmi zdravé

hladké a veľmi zdravé hladké a veľmi zdravé Prípravky pre hladké a veľmi zdravé vlasy, sú obohatené o výťažky z orchidey, oleja a konope, proteínov z prírodného hodvábu, ktoré dodávajú vlasom uhladzujúci účinok, hebkosť a vlasy

Více

Pleťová kozmetika pre 0-24 rokov

Pleťová kozmetika pre 0-24 rokov Pleťová kozmetika pre 0-24 rokov Ako sa starať o pleť v tomto veku? Starostlivosť a hygiena pleti sa bohužiaľ u nás ešte zďaleka tak netraduje ako hygiena tela alebo zubov. Keďže matky svoje deti túto

Více

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie

AKCIA!! IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie IQ Gély - expresné dlhotrvajúce gély novej generácie Farebné IQ GÉLY sú expresné dlhotrvajúce gély novej generácie. Ide o veľmi jednoduchý a nenáročný spôsob dlhodobého nalakovania nechtov v porovnaní

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu

RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu RHA (Rezilientná kyselina hyalurónová) 10 rokov výskumu MEDZINÁRODNÝ PATENT TEOXANE COSMECEUTICALS JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY Základom kozmetickej rady TEOXANE Cosmeceuticals* je kombinácia troch

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE

OBJAVTE SILU ALOE. Kolekcia Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVEDE OBJAVTE SILU ALOE Čo je kolekcia Aloe Vera? Kolekcia Aloe Vera je vysoko kvalitná kozmetika s jemným zložením, vytvorená na základe certifikovanej aloe, ktorá poskytuje komplexnú starostlivosť všetkým

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY

Obsah COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY Obsah 1-6... COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN 7-13... COCOCHOCO PROFESSIONAL ŠAMPÓNY 14-20... COCOCHOCO PROFESSIONAL MALÉ SETY 21-27... COCOCHOCO PROFESSIONAL VEĽKÉ SETY COCOCHOCO PROFESSIONAL KERATĺN COCOCHOCO

Více

MEN SYSTEM PROFESSIONAL

MEN SYSTEM PROFESSIONAL MEN SYSTEM PROFESSIONAL REFRESH NA NORMÁLNE VLASY REFRESH SHAMPOO Šampón na telo a pokožku hlavy. Obsahuje mentol a vitamíny B5, A, E, F. Mentol pôsobí na vlasy a telo chladivo a osviežujúco. Vitamíny

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Maloobchodný cenník platný od

Maloobchodný cenník platný od Maloobchodný cenník platný od 002015 Ošetrenia Simone MAHLER Názov ošetrenia súčasťou ošetrení je jemné denné líčenie Čas ošetrenia Cena v Eur Odporúčaný počet ošetrení OXY - PUR FLASH - okysličenie /

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike

prináša na trh v Slovenskej a Českej republike www.crosslimit.eu prináša na trh v Slovenskej a Českej republike kozmetiku, ktorá dokonale zapadne zaneprázdneného životného štýlu každého športovca. Produkty sú na mieru šité športovcom a aktívne žijúcim

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka:

Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Redukcia jaziev po akné a po popáleninách Zlepšenie vzhľadu stríí Redukcia vrások Stiahnutie pórov Vypnutie pleti Hydratácia pokožky Revolučný systém prístroja DermaPen ponúka: Touto revolučnou metódou

Více

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015

Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY. Uvedenie na trh: 2. november 2015 Rozšírenie radu dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY Uvedenie na trh: 2. november 2015 ARTISTRY EXACT FIT TM Podkladová báza pod make-up ARTISTRY EXACT FIT TM Sypký púder ARTISTRY EXACT FIT TM Priesvitný kompaktný

Více

Výsledky za 7 dní. * Inteligentná výživa pleti

Výsledky za 7 dní. * Inteligentná výživa pleti Inteligentná výživa pleti Výsledky za 7 dní. * Odborníci na výživu Herbalife prichádzajú s vedecky podloženou výživou pre vašu pleť. Náš prípravok na starostlivosť o pleť, ktorý obsahuje viac než 15 vitamínov

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

8Až. č. 1. týždňov bez epilácie. Lumea. Technológia intenzívnych svetelných pulzov. IPL riešenie. v Európe

8Až. č. 1. týždňov bez epilácie. Lumea. Technológia intenzívnych svetelných pulzov. IPL riešenie. v Európe Lumea 8Až týždňov bez epilácie Technológia intenzívnych svetelných pulzov IPL riešenie č. 1 v Európe Jednoduchý a účinný spôsob, ako bezbolestne odstrániť aj tie najjemnejšie chĺpky. Taký bezpečný, že

Více

UMÝVANIE+OŠETRENIE+STYLING+FÚKANÁ(ŽEHLENIE, KULMOVANIE) UMÝVANIE+OŠETRENIE +STRIH+STYLING+FÚKANÁ(ŽEHLENIE, KULMOVANIE) Krátke vlasy...

UMÝVANIE+OŠETRENIE+STYLING+FÚKANÁ(ŽEHLENIE, KULMOVANIE) UMÝVANIE+OŠETRENIE +STRIH+STYLING+FÚKANÁ(ŽEHLENIE, KULMOVANIE) Krátke vlasy... KADERNÍCTVO PÁNI Strih...7-10 Pánsky účes... 15 Pánske farbenie...25 UMÝVANIE+OŠETRENIE+STYLING+FÚKANÁ(ŽEHLENIE, KULMOVANIE) Krátke vlasy...18 Stredne dlhé vlasy...20 Dlhé vlasy...25 UMÝVANIE+OŠETRENIE

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Grafy

Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Grafy Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ Grafy Graf efektívne vizuálne nástroje dáta lepšie pochopiteľné graf môže odhaliť trend alebo porovnanie zobrazujú

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ?

PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? PREČO BY STE MALI PRE KRÁSU TRPIEŤ? Premýšľate nad ošetrením s kyselinou hyalurónovou, ale máte strach z bolesti alebo z dlhého procesu zotavovania sa? Pre krásu už viac nemusíte trpieť! Injektovanie je

Více

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky

z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky z.one concept Všetko pre zdravie, krásu a relax vlasov a vlasovej pokožky >color maintainer shampoo hydratujúci a ochranný šampón na farbené vlasy Špeciálne vyvinutý v súvislosti s farbením, s rovnakou

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM

EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM EXKLUZÍVNE PRE SALON EXPERT PREMIUM 0,7 MILIÓNA ĽUDÍ V SR NIE JE SPOKOJNÝCH S HUSTOTOU SVOJICH VLASOV MENŠIA HUSTOTA (menej vlasov na cm 2 ) VLASY VYZERAJÚ TENŠIE (vlas má menší priemer) KREHKOSŤ VLASOVÉHO

Více

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ

3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ + BONUS: 3 NAJČASTEJŠIE CHYBY V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ 3 DÔLEŽITÉ KROKY, BEZ KTORÝCH NEBUDE TVOJA PLEŤ KRÁSNA A ZDRAVÁ Ahoj, moje meno je Martina a som zakladateľkou kozmetickej značky Navia. Moja vášeň

Více

Prezentácia Floraservis

Prezentácia Floraservis Prezentácia Floraservis Výhody a účinky prírodných extraktov Alga 600 a Softguard Dary oceána z prírodných a obnoviteľných zdrojov Hnojivá v hormónii s prírodou Pre biopestovateľov a trvalo udržateľné

Více

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska

Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska Tiens TS Masky TIENS TS Revitalizačná maska TIENS TS Hydratačná maska VYZERAJTE NÁDHERNE Z KAŽDEJ STRANY! Revitalizačná maska a Hydratačná maska Novinka! ZAŤAŽENIE PLETI ŠKODLIVINAMI Oxid dusnatý PM2,5

Více

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč)

Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Kosmetické ošetření základní cca 1 hodinu 560,-Kč,( 1,5 h 650,-Kč) Odlíčení Změkčení pleti Úprava obočí (základní) Vyčištění pleti hloubkové - ultrazvukovou špachtlí (10-15min) Dočištění pleti- peeling

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

PODPROGRAMY. Vyčlenenie podprogramu a jeho pomenovanie robíme v deklarácii programu a aktiváciu vykonáme volaním podprogramu.

PODPROGRAMY. Vyčlenenie podprogramu a jeho pomenovanie robíme v deklarácii programu a aktiváciu vykonáme volaním podprogramu. PODPROGRAMY Podprogram je relatívne samostatný čiastočný algoritmus (čiže časť programu, ktorý má vlastnosti malého programu a hlavný program ho môže volať) Spravidla ide o postup, ktorý bude v programe

Více

RZ 260 Lino Siegel glänzend

RZ 260 Lino Siegel glänzend RZ 260 Lino Siegel glänzend Špeciálna ochranná impregnácia na všetky podlahoviny z linolea (bez povrchovej úpravy z výroby). Oblasť použitia: RZ 260 Lino Siegel glänzend je špeciálny výrobok na vytvorenie

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift. aktívne peptidy

Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift. aktívne peptidy Najmodernejšia starostlivosť o pleť. Definované kontúry. Žiarivá pleť. cellular lift aktívne peptidy Špickový kozmetický prípravok Výsledok vývoja špičkových technológií v oblasti kozmetiky Wellmaxx, to

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ

Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ Finančné limity platné a účinné po 1. marci 2015 Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU 1 000 eur < 134 000 eur b) bod 3. alebo c)] Stavebné práce 1 000 eur < 5 186 000 eur b) bod.

Více

Téma : Špecifiká marketingu finančných služieb

Téma : Špecifiká marketingu finančných služieb Téma : Špecifiká marketingu finančných služieb Marketing predstavuje komplex činností, ktorý zahrňuje všetky činnosti od nápadu až po uvedenie produktu na trh. Cieľom marketingu je potom predať: správny

Více

Príloha III. Úpravy súhrnu charakteristických vlastností lieku, označenie na obale a písomná informácia je výsledkom postupu preskúmania.

Príloha III. Úpravy súhrnu charakteristických vlastností lieku, označenie na obale a písomná informácia je výsledkom postupu preskúmania. Príloha III Úprava príslušným častí súhrnu charakteristických vlastností lieku a písomnej informácii pre používateľa Poznámka: Úpravy súhrnu charakteristických vlastností lieku, označenie na obale a písomná

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Milujte svoju pleť kedykoľvek

Milujte svoju pleť kedykoľvek Milujte svoju pleť kedykoľvek Nežná starostlivosť o vašu pleť APROTIE Pleťový krém s liftingovým účinkom Pevná, hladká a pružná pleť Revitalizované bunky vo vnútri pokožky vám zabezpečia nádhernú pleť

Více

Ztělesňuje základní kámen značky s minimalizací v kombinaci s nadčasovou elegancí, čistotou a přináší čistý, jemný zářivý efekt. Sofistikovaný přístup Luxury Hair Pro odráží městský elegantní životní styl,

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Textový editor WORD. Práca s obrázkami a automatickými tvarmi vo Worde

Textový editor WORD. Práca s obrázkami a automatickými tvarmi vo Worde Textový editor WORD Práca s obrázkami a automatickými tvarmi vo Worde WordArt WordArt je objekt, pomocou ktorého vieme vytvoriť text s rôznymi efektami. Začneme na karte Vložiť, kde použijeme ikonu WordArt.

Více

Návod na použitie zápisníka jedál

Návod na použitie zápisníka jedál Návod na použitie zápisníka jedál Sme nesmierne radi, že si sa rozhodla používať tento zápisník jedál. Práve zapisovaním svojho jedálnička ľudia chudnú oveľa rýchlejšie, majú prehľad nad tým, čo zjedia

Více

Zisti, ktoré farby sa zobrazia na bielom povrchu, ak svetlo prechádza hranolom.

Zisti, ktoré farby sa zobrazia na bielom povrchu, ak svetlo prechádza hranolom. Úloha 1 (Lapitková, 2012, s. 18) Zisti, ktoré farby sa zobrazia na bielom povrchu, ak svetlo prechádza hranolom. Pomôcky: trojboký hranol z priehľadného skla, biely povrch (hárok papiera) Postup: a) Nasmeruj

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Zabezpečenie pitného režimu

Zabezpečenie pitného režimu IS 35 2016 Vydanie č.: 1/2016 Platné od: 15.03.2016 Strana 1 z 6 Výtlačok č.: Zabezpečenie pitného režimu Vypracoval Kontroloval Schválil Meno a priezvisko Viktor NAĎ Mgr. Marián Kudrík Mgr. Miroslav Tóth

Více

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom

TIENS Kardi Junior. Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS Kardi Junior Gumoví medvedíci s krillovým olejom TIENS KARDI JUNIOR Výborní a chutní gumoví medvedíci s krillovým olejom Čistý a prírodný zdroj omega-3 mastných kyselín a astaxantínu 100 % prírodné

Více

Sledovanie nadčasov, vyšetrenia zamestnanca a sprievodu

Sledovanie nadčasov, vyšetrenia zamestnanca a sprievodu Sledovanie nadčasov, vyšetrenia zamestnanca a sprievodu a) sledovanie nadčasov všeobecne za celú firmu alebo osobitne u každého zamestnanca V menu Firma Nastavenia na karte Upozornenia je možné hromadne

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

SENSITIVE PROFESSIONAL

SENSITIVE PROFESSIONAL Máte citlivé zuby? SENSITIVE PROFESSIONAL Profesionálne riešenie na okamžitú a dlhotrvajúcu úľavu od bolesti! www.elmex.cz Čo je príčinou citlivosti zubov? Pri ústupe ďasien sa odhaľujú časti zubov, ktoré

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

majstrovské kúsky pre interiér

majstrovské kúsky pre interiér Dursilite Colorite VÝROBKY PRE POVRCHOVÉ ÚPRAVY majstrovské kúsky pre interiér To najlepšie z náterových farieb vo vodnej disperzii do interiéru Dursilite a Colorite: Náterové farby jedinečnej kvality

Více

Pracovné prostredie MS EXCEL 2003.

Pracovné prostredie MS EXCEL 2003. Pracovné prostredie MS EXCEL 2003. Tabuľkové kalkulátory sú veľmi praktické aplikácie pre realizáciu výpočtov, grafických prezentácií údajov, ako aj pe prácu s rôznymi údajmi ako s bázou dát. Tieto programy

Více

Obsah. Čistenie pomníkov s. 3. Fotokeramika s. 8. Žulové výrobky s. 12

Obsah. Čistenie pomníkov s. 3. Fotokeramika s. 8. Žulové výrobky s. 12 Katalóg produktov Obsah Čistenie pomníkov s. 3 Fotokeramika s. 8 Žulové výrobky s. 12 2 Čistenie pomníkov RUSTSTOP/G je špecifický produkt určený na odstránenie každého typu hrdze prítomnej na všetkých

Více

Procedúra Trvanie Cena

Procedúra Trvanie Cena Procedúra Trvanie Cena Kozmetika Mária Galland Základné ošetrenie (masáž, hĺbkove čistenie, maska ) 60 min 25,00 Pureness ošetrenie 60 min 40,00 Cocoon ošetrenie LUX 90 min 55,00 Cocoon ošetrenie ROYAL

Více

Krycie krémy v Oriflame

Krycie krémy v Oriflame Krycie krémy v Oriflame Prečo používať krycie produkty? Krycie produkty majú dve hlavné funkcie ochrannú a dekoratívnu. Chránia pleť pred škodlivým vonkajším prostredím. Pre pleť je určite zdravšie, ak

Více

Rigips 4PROfesional. Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK

Rigips 4PROfesional. Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK Rigips 4PROfesional Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií Lepší pocit z bývania RGP_03778_brozura_4pro_press2.indd 1 7.5.2013

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

GEBERIT RIMFREE GENIÁLNA ČISTOTA

GEBERIT RIMFREE GENIÁLNA ČISTOTA GEBERIT RIMFREE GENIÁLNA ČISTOTA Čistota a hygiena sú pre mňa veľmi dôležité, a preto aj moja kúpeľňa musí byť vždy čistá. Zároveň ale nechcem strácať príliš veľa času upratovaním a čistením. Našla som

Více

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07

HYALURON. Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky. katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd :07 Anti-Aging Jedinečné zloženie kozmetiky katalog_devee_hyaluron_kingray_sk.indd 1 16.03.18 15:07 Kyselina hyalurónová Fontána mladosti Výrobky DEVEE HYALURON sú navrhnuté s jasným cieľom: udržať pokožku

Více

MAIS. Verejný portál - kalendárny rozvrh. Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS. APZ Bratislava

MAIS. Verejný portál - kalendárny rozvrh. Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS. APZ Bratislava MAIS Verejný portál - kalendárny rozvrh Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS APZ Bratislava Rozvrhy nájdete pod URL: https://89.173.153.100/maisportal/ Na úvodnej obrazovke kliknite

Více

tipov pre kvalitnú tlač Na jednoduchých príkladoch Vám ukážeme ako postupovať a na čo si dávať pozor pri príprave podkladov na kvalitnú tlač.

tipov pre kvalitnú tlač Na jednoduchých príkladoch Vám ukážeme ako postupovať a na čo si dávať pozor pri príprave podkladov na kvalitnú tlač. 5 tipov pre kvalitnú tlač Na jednoduchých príkladoch Vám ukážeme ako postupovať a na čo si dávať pozor pri príprave podkladov na kvalitnú tlač. 1. Používanie loga Pri každom použití loga v tlačenej podobe,

Více

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily NEREZOVÁ OCEĽ KATRIN ZÁSOBNÍK NA SKLADANÉ UTERÁKY, NEREZ KATRIN ZÁSOBNÍK NA PAPIEROVÉ UTERÁKY V ROLIACH, M,

Více

Ponúkame Vám poradenstvo a konzultačné služby:

Ponúkame Vám poradenstvo a konzultačné služby: Plánujete uvádzať na trh Slovenskej republiky výrobky s obsahom prchavých organických látok a neviete posúdiť aké povinnosti vyplývajúce z národných legislatívnych predpisov sa Vás týkajú a akou formou

Více

TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a

TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a TimeWise Replenishing Serum+C Please note: cover template to come, along with images and correct masthead - we are using the whitening template as a placeholder only Dnes si zodpovíme následující otázky

Více

Popis produktu. Hlavné výhody

Popis produktu. Hlavné výhody Spoločnosť Jeven je svetoznámy výrobca odsávacích systémov Dodáva ich od roku 1989 do všetkých krajín Európy a taktiež na celosvetový gastronomický trh. Do roku 2007 bolo dodaných viac ako 10.000 odsávacích

Více

KUPÓNOVÁ KNIŽKA SEPTEMBER -50% ušetrite až do. Platnosť kupónov je od do alebo do vypredania zásob.

KUPÓNOVÁ KNIŽKA SEPTEMBER -50% ušetrite až do. Platnosť kupónov je od do alebo do vypredania zásob. KUPÓNOVÁ KNIŽKA SEPTEMBER ušetrite až do -50% Platnosť kupónov je vypredania zásob. Vážený zákazník, ako odmenu Vám ponúkame túto kupónovú knižku, vďaka ktorej môžete využiť výhodné zľavy na Vaše najbližšie

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující.

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující. Elegant je elegantní rtěnka v kovovém provedení a i kvalita rtěnky odpovídá těm nejvyšším nárokům. Dlouhotrvající příjemný pocit a stabilní barva rtů, Vás naučí každodenní radosti při líčení. SLIMSTICK

Více

MANUÁL K TVORBE CVIČENÍ NA ÚLOHY S POROZUMENÍM

MANUÁL K TVORBE CVIČENÍ NA ÚLOHY S POROZUMENÍM MANUÁL K TVORBE CVIČENÍ NA ÚLOHY S POROZUMENÍM Cvičenia na úlohy s porozumením si vieme pre žiakov vytvoriť v programe, ktorý stiahneme zo stránky http://www.education.vic.gov.au/languagesonline/games/comprehension/index.htm.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 Distributor: Steen QOS s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor v SR: Sharks Slovakia s.r.o., Športová 198/61, Hozelec (CZ) PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti

Poklady pre deti. TIENS Poklady pre deti TIENS Poklady pre deti 4 balenia TIENS Biokalcium pre deti 3 balenia TIENS Zinok 2 balenia TIENS Kardi Junior 1 balenie ORECARE Zubná pasta pre deti Špeciálny balíček pre vaše deti TIENS Poklady pre deti

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

GIS aplikácie Príručka pre užívateľa

GIS aplikácie Príručka pre užívateľa GIS aplikácie Príručka pre užívateľa - 1 / 8 - Zoznam aplikácií Úvodná webová stránka je rozdelená na 7 aplikácií, medzi ktorými je možné prepínať prostredníctvom hlavného menu: Jedná sa o nasledujúce

Více

VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU TRIEDA

VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU TRIEDA VYSOKO ODOLNÉ ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V DIELcoch OBSAHUJE 70% KREMEŇA A PRÍRODNÝCH MINERÁLOV NAJVYŠŠIA ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU T TRIEDA KOMPRIMOVANÉ POD TLAKOM 600T Odolnejšie než betón Omnoho odolnejšie

Více

Nepremeškajte šancu a doprajte svojmu dieťaťu, aby sa naučilo jazyk, ktorý v živote určite využije!

Nepremeškajte šancu a doprajte svojmu dieťaťu, aby sa naučilo jazyk, ktorý v živote určite využije! Máte doma šikovníčku alebo šikovníka a chcete, aby boli čo najlepšie pripravení na život? Dajte im príležitosť učiť sa jeden zo svetových jazykov, ktorým hovorí až 100 miliónov Európanov. Voľba nemčiny

Více

P O D M I E N K Y V Ý M E N Y E U R P A L I E T

P O D M I E N K Y V Ý M E N Y E U R P A L I E T P O D M I E N K Y V Ý M E N Y E U R P A L I E T KEMA Stavebné materiály, s.r.o. KEMA Stavebné materiály, s.r.o. Zavarská 10/H Trnava 917 01 objednavky@kema-sk.sk +421 (0)33 5936 805 Firma KEMA Stavebné

Více

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie

Follow the Nature. Katalóg produktov. Cítiť sa lepšie Follow the Nature Katalóg produktov Cítiť sa lepšie VLÁKNINA S PROBIOTIKAMI Kombinácia vlákniny psyllium a špecifických kmeňov živých kultúr pre lepšie zažívanie a komfort čriev. VLÁKNINY Táto rada výrobkov

Více

R E K A PRÍRODNÝ VÝŽIVOVÝ DOPLNOK S EXTRAKTOM CORDYCEPSU SINENSIS FÁZA III.: SILA

R E K A PRÍRODNÝ VÝŽIVOVÝ DOPLNOK S EXTRAKTOM CORDYCEPSU SINENSIS FÁZA III.: SILA R E K A PRÍRODNÝ VÝŽIVOVÝ DOPLNOK S EXTRAKTOM CORDYCEPSU SINENSIS FÁZA III.: SILA CORDYCEPS SINENSIS ÚVOD výťažok z Cordycepsu Sinensis (nie prášok), tobolka z rastlinnej celulózy, vyrobené podľa DIN EN

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

NORMA EHK/OSN FFV- 10 týkajúca sa obchodnej kvality PRE MRKVU

NORMA EHK/OSN FFV- 10 týkajúca sa obchodnej kvality PRE MRKVU NORMA EHK/OSN FFV- 10 týkajúca sa obchodnej kvality PRE MRKVU I. DEFINÍCIA PRODUKTU Táto norma sa vzťahuje pre mrkvu odrôd (kultivarov) vypestovaných z druhu Daucus carota L., dodávanú spotrebiteľom v

Více