19.vydání - březen 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "19.vydání - březen 2010"

Transkript

1 19.vydání - březen 2010 Skončilo první pololetí a čeká nás to druhé. Pokud se někomu něco nepovedlo, má teď dostatek času na to, aby si své známky opravil. Přejeme všem čtenářům, aby se jim dařilo vše, co si naplánovali. Redakční rada Tříkrálová sbírka Ve dnech 7. a 8. ledna 2010 se 3 ţákyně naší školy zúčastnily " Tříkrálové sbírky", kterou organizovala Oblastní charita Trutnov. 3 kolednice, převlečené za bájné krále ( mudrce z východu ) ţádaly kolemjdoucí v HSM o finanční příspěvek do úředně zapečetěné kasičky a na oplátku je obdarovávaly drobnými pozornostmi. Vţdy je doprovázel určený pedagog. Celkem bylo vybráno 1945 Kč. Výtěţek bude pouţit na nákup zdravotních pomůcek, které budou slouţit zdravotně postiţeným a seniorům v Trutnově a okolí. Část výtěţku bude také pouţita na národní humanitární pomoc a na úhradu nákladů při poskytování osobní asistence pro lidi s handicapem. Dívky se v roli " koledníků" velmi osvědčily, chválíme je za přístup k celé akci. Lyžování pro radost V úterý 2. února se letošní zima ukázala v tom nejlepším. Sluníčko svítilo, nemrzlo a byl dostatek sněhu. Ţáci ze třídy IV a VI si řekli, ţe by byla velká ostuda ţít v Krkonoších a přitom se neumět postavit na lyţe. Ráno si společně připravili běţky a vyzkoušeli je nejprve na školním dvoře. Naučili se i otáčet. Po svačině vzali lyţe do rukou a vyrazili na svou první túru. Na upravené běţkařské stopě, která vede z Horního Starého Města na Dvoračku, se opravdu jelo nádherně. Kaţdý samozřejmě alespoň jednou spadl, ale i přesto byli všichni veselí. Po více neţ dvou hodinách se všichni vraceli zpět do školy. Pochvala od učitelů byla pro všechny určitě povzbuzením k dalšímu sportování. Doufejme, ţe si tuto zimu ještě zalyţujeme.

2 Slavnostní otevření relaxační místnosti Slavnostním přestřiţením pásky byla dne 8.2. v budově školy otevřena nová relaxační místnost. Dětem bude slouţit k odpočinku a pohybovým aktivitám během jejich pobytu ve škole. Jiţ první den si děti vyzkoušely cvičení s obřími balóny a proválely se v míčkovém bazénku. Věříme, ţe tato místnost bude dětmi hojně vyuţívaná a ţe se zde všem bude líbit. Výlet pro nejlepší a vybrané žáky Nejlepší a vybraní ţáci naší školy jeli dne za odměnu plavat do jičínského bazénu. Kaţdý z nich si tento výlet uţil po svém - v brouzdališti, v malém bazénku, divoké řece, na tobogánu, ve vířivce či plaváním ve velkém bazénu. Výlet byl zakončen slavnostním obědem a zmrzlinovým pohárem v Trutnově v restauraci Na vidličce. Celá akce byla hrazena sponzorem, děkujeme. Plavecký výcvik Plavecký výcvik v trutnovském krytém bazénu probíhal od do Byl určen pro ţáky 2. a 3. ročníků, ke kterým se přidaly děti ze tříd speciální školy. Byl opět plný her a radovánek, ale i tvrdé dřiny. Instruktorky plavání naučily děti nebát se vody, splývat, plavat bez i s podpůrnými pomůckami a dokonce i skákat do vody z můstku a z prkna. Ke své práci pouţívaly mnoho zajímavých, barevných pomůcek. Odměnou za snahu všem bylo hraní, dovádění, cákání a "řádění" v malém bazénu. Plavecký výcvik byl zakončen tradičně závody a předáním "mokrého" vysvědčení. Výchova lyžařských nadějí Ve dnech 17. a 18. února se ţáci třídy VI změnili v " běţkaře" - nové olympijské naděje. Stejně jako Neumannová nebo Bauer začali od píky - seznámit se s lyţařskou výstrojí a její údrţbou, naučit se lyţe nasazovat, jezdit na nich, otáčet se, padat a následně se zvedat, sundávat si je. Své první pokusy trénovaly děti na školním dvoře a teprve potom vyrazily na výlet na Dvoračku. Druhý den, jiţ jako ostřílení běţkaři, zdolali trasu od školy do Trutnova, odtud do Pekla a zpět ke škole. Bylo opravdu vidět, jak moc se za dva dny naučili. Takţe: Kateřino Neumanová a Lukáši Bauere, nebojte se, další olympionici jiţ začali s tréninkem, konkurence roste obrovská!!

3 8. školní karneval V pátek 19. února 2010 jsme uspořádali na naší škole jiţ tradiční 8. dětský karneval. Zahájila ho promenáda masek po jednotlivých třídách. "Masky" ladným krokem předstupovaly před odbornou porotu, která posléze vyhodnotila tu nejlepší a nejnápaditější. A pak uţ se jenom tančilo a " rejdilo" po tělocvičně, masky se dokonce projely po tělocvičně jako " mašinka". Karnevalový rej se vydařil, uţ se těšíme za rok zas! Přebor ČR v klasickém lyžování V pátek se vydali vybraní reprezentanti naší školy Jana Hubálková, Pavel Kelich a Radek Čukan na přebor ČR v klasickém lyţování. Přebor byl jako kaţdý rok pořádán v Horní Malé Úpě. Zúčastnilo se ho 77 závodníků ze čtrnácti sportovních klubů. Závodilo se v šesti kategoriích. Po ubytování a dobrém obědě byl připraven závod volnou technikou. Pro dívky trať 3km a pro chlapce 5km. Přestoţe byli naši ţáci zařazeni do kategorií muţů a ţen, rozhodně se v poli neztratili. V sobotu se všichni probudili do opravdu nevlídného, typicky zimního počasí. Organizátoři připravili tentokrát závody na 5 a 10 km klasickou technikou. A jak jsme dopadli? volná technika klasická technika Jana Hubálková 10.místo 6.místo Pavel Kelich 16.místo 5.místo Radek Čukan 11.místo 12.místo Florbalový turnaj Dne se vybraní chlapci naší školy zúčastnili florbalového turnaje v Hradci Králové, který byl zároveň kvalifikací na MČR v tomto sportu. Po loňském a předloňském vítězství jsme i letos měli velké ambice. Po nepříliš vydařeném výkonu jsme obsadili konečné páté místo a z Hradce Králové odjíţděli s velkým zklamáním. Snad se nám bude dařit příští rok lépe. Všem chlapcům děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

4 17. ročník Krkonošského turnaje ve vybíjené se naši reprezentanti utkají jiţ tradičně s dalšími druţstvy ve vybíjené. Turnaj se bude konat v tělocvičnách ZŠ Mládeţnická. Přejeme hodně úspěchů všem, kteří budou hrát za naší školu. Čtenářská soutěž Další tradiční soutěţí v naší škole je čtenářská soutěţ. Soutěţ proběhne v měsíci březnu a bude určena pro ţáky ze základní školy praktické. Přijímací zkoušky na střední školy V dubnu budou probíhat přijímací zkoušky na střední školy a učiliště. Přejeme našim vycházejícím ţákům hodně úspěchů. Čarodějnický rej V pátek 30. dubna bude jiţ popáté připraven pro všechny ţáky čarodějnický rej. Ten bude spojený s volbou Miss a Missis čarodějnice. Školní kolo dopravní soutěže Ţáci druhého stupně základní školy praktické si změří své síly ve znalostech dopravní výchovy. Vyzkoušejí své dovednosti v jízdě zručnosti a při jízdě na dopravním hřišti. Ověří si znalosti dopravních předpisů a poskytování první pomoci. Soutěţ připravujeme ve spolupráci s Domem dětí ve Dvoře Králové. Nejlepší nás budou reprezentovat v okresním kole. Řešení kříţovky z 17. čísla bylo Plejtvák obrovský. Úspěšnými luštiteli jsou: Roman Olah 4.r, Pavel Kelich, Halina Pilařová, Diana Tancošová, Jaroslav Šimek, Jana Hubálková, Denis Gunár, Izabela Balogová, Veronika Hušková, Karolína Olahová, Veronika Hubáčková, Jana Karasová, Ilona Gorolová, třída S3 a třída S4 Gratulujeme.

5 Gratulujeme: 4.3. Markéta Pazourková 10 let Pavel Kelich 16 let Zdeněk Balog 14 let Halina Pilařová 15 let Gratulujeme: 1.4. Pavel Gorol 14 let Martin Pavelka 15 let Adam Herák 13 let Renata Gorolová 13 let Filip Ferenc 9 let Zdeněk Kroka 10 let "Přijde medvěd za zajíčkem: "Pojď na diskotéku:" - "Nejdu, ještě tam mně malého někdo zmlátí." Medvěd ho přemluví, u vchodu zajíček uvidí velblouda a uteče: -"Nikam nejdu, mně neochráníš, podívej, jaké boule udělali koňovi!" Maminka se ptá dcery: -"Půjčíš sáňky svému mladšímu bratříčkovi?" -"Ano mami", odpoví dcera -"On pojede do kopce a já z kopce!"

6 Křížovka Všichni savci na Zemi mají 7 krčních obratlů. Největší obratle má..(viz tajenka) Osmisměrka M E D V Ě D Á T O R M K U Ž R R A R O T A A E O Š R U L A I O D D R T L K U K A Č K A L A A R Á E D R O O A O M E CH Y Č T A H A Č Y I B M F A E Y A U L K K K S I L O Í R T Ť J A O O O O J P K AUTO, ČOČKA, DĚLA, DOHOLA, DOUPĚ, DRAKOBIJEC, DRUK, ED, HAD, HLADINA, JAHODA, JOE, KÁ, KECKY, KERAMIKA, KLAD, KOLÁČE, KOLIK, KOMÍNY, KUKAČKA, MADLO, MEČ, MEDVĚD, MECHY, METR, MIOM, MUŠKETÝR, OČKO, OKÉNKO, OSMA, PEDOKY, PERNÍK, PIKOLA, PROČ, PÝR, RADA, RARACH, ROTOR, RUDA, SÍLA, TAHAČ, UHEL, VĚDÁTOR O S M A O D L K M S E E T L E H U E I É V Í R C O A Č O R P K N H L N K R Ý P D M O N K A A Í Y D Ě L A L O H O D Á K Á Tajenku doplňovačky napište na papír, podepište se a papír vhoďte do redakční schránky v prvním mezipatře.

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

20.vydání - květen 2010

20.vydání - květen 2010 20.vydání - květen 2010 Zbývají nám poslední dva měsíce tohoto školního roku. Budou jistě naplněny vaší pilnou prací, aby bylo vysvědčení na konci roku co nejlepší. Redakční rada Vynášení Smrtky Dne 25.3.

Více

5. vydání - květen 2007. Čarodějnice

5. vydání - květen 2007. Čarodějnice / 5. vydání - květen 2007 Dne 23.4. proběhly přijímací pohovory pro vycházející žáky. Všichni uspěli, byli přijati. Gratulujeme a přejeme hodně úspěchů na učilištích a středních školách. Dílenská soutěž

Více

Výlet do muzea betlémů v Třebechovicích

Výlet do muzea betlémů v Třebechovicích 18.vydání - leden 2010 Vánoce jsou za námi, začal nový rok. Přejeme vám v něm hodně radostí, zdraví, úspěchů a splnění všech přání. redakční rada Mikulášská nadílka 4.12.2009 Dne 4.12.2009 zažila naše

Více

Kroužky Jako v loňském školním roce, máte i letos možnost vybrat si některý z nabízených zájmových kroužků. Jsou to :

Kroužky Jako v loňském školním roce, máte i letos možnost vybrat si některý z nabízených zájmových kroužků. Jsou to : 16.vydání - říjen 2009 Prázdniny nám již daly sbohem a my jsme se pustili opět do pilné práce. Čeká nás ještě devět měsíců poznávání něčeho nového a opakování toho, co jsme se již naučili. Již třetím rokem

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

9. vydání - březen 2008. Nový název školy

9. vydání - březen 2008. Nový název školy 9. vydání - březen 2008. Nový název školy Naše škola se 1.ledna 2008 sloučila se Základní školou a mateřskou školou při nemocnici. Z tohoto důvodu má škola také nový název. A jak se vlastně jmenujeme?

Více

7. vydání - listopad 2007

7. vydání - listopad 2007 7. vydání - listopad 2007. Ve druhém kole soutěžilo 13 žáků. Čekaly na ně příklady z učiva 6. třídy, násobení, sčítání, zaokrouhlování, slovní úloha a jeden úkol z geometrie. Většina z nich prokázala velmi

Více

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček.

Záštitu nad celým seriálem převzal hejtman Ústeckého kraje, pan Oldřich Bubeníček. Asi každý trénoval během měsíce září, jak se dalo, aby se ukázal ve své nejlepší formě na závěrečném pátém kole soutěže STIMAX CUP 2015. V sobotu 26. září 2015 se na stadion v Krupce sjeli jednotlivci

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi (časy vysílání přímých přenosů a záznamů jsou orientační a mohou být aktuálně měněny) PÁTEK 12.2. 2010 DEN 1 SO 13.2. 2010 2:00 STUDIO SO 13.2. 2010

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe Kalendář 9. 13. 5. škola v přírodě, Černý Důl 20. 5. integrační aktivita MŠ a ZŠ 1. 6. dětský den 3. 6. projektový den: Den životního prostředí 10. 6. integrační aktivita MŠ a ZŠ 10. 6. florbalový turnaj

Více

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE LEDEN 2019 CO JSME ZVLÁDLI BĚHEM LEDNA POTKÁVALI JSME SE S RODIČI Na kavárničkách Na rodičáku k přihláškám na střední školy Na plese KAVÁRNIČKA S DOVEDNOSTMI KAVÁRNIČKA

Více

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 Fyzikální olympiáda 59. ročník Studenti mohou řešit úlohy v kategoriích: F (1. ročník), E (2. ročník), D (3. ročník), C (4. ročník), B (5. ročník), A (6. ročník). Studenti

Více

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokola Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. Cvičí zde 14 cvičenců všech věkových skupin. Z

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Školní soutěže. 1. místo Jakub Čtvrtečka 27 b. 2. místo Denis Rybár 9 b. 3. místo Pavel Doležal 8 b.

Školní soutěže. 1. místo Jakub Čtvrtečka 27 b. 2. místo Denis Rybár 9 b. 3. místo Pavel Doležal 8 b. Střelecké přebory žáci třídy spec. 1. místo Denisa Teichmannová 17 b. 2. místo Filip Hron 16 b. 3. místo Jan Šulc 10 b. mladší žáci 1. stupeň Monika Dunová 0 b. Marek Rybár 0 b. Zoltán Kárázs starší žáci

Více

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA Úvod: Vzhledem k velkému množství události, které proběhly na přelomu roku a naší snaze o maximální informovanost Vás občanů, jsme se rozhodli na počátku roku vydat mimořádné číslo informačního listu,

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD Co uvnitř najdete družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 datum čas pořadatel

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

English Conversation Contest. školní kolo 2018

English Conversation Contest. školní kolo 2018 English Conversation Contest školní kolo 2018 Také letos nastoupili nejlepší angličtináři 1. 5. ročníků do nelehkého boje o přední příčky v soutěži anglické konverzace. Všichni studenti absolvovali poslechový

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková Č. 2 14. 1. 2014 Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Zdroje: GuŤáK Přehazovaná Florbal Mikuláš Projektový den Obsah: Přehazovaná

Více

Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s.

Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s. Plavecký oddíl Laguna Třebíč z.s. Zpráva o činnosti za rok 2015 Účel spolku: Účelem spolku je realizace aktivit zaměřených na organizaci plaveckých a jiných volnočasových aktivit dětí, mládeže a dospělých,

Více

Zpráva o činnosti v roce 2017

Zpráva o činnosti v roce 2017 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2017 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více

15.vydání - květen 2009

15.vydání - květen 2009 15.vydání - květen 2009 Lyžařský výcvik Ve dnech 2.,3. a 5.3. se 10 žáků 7. ročníku zúčastnilo lyžařského výcviku na běžkách. Zasněžené louky a pole v blízkosti školy se staly ideálním místem, kde se děti

Více

Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně.

Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně. Dvě první místa pro Radbuzáky v hlavních disciplínách Velké ceny města Plzně. Plavci ze 14 Českých plaveckých klubů v sobotu 7. října 2017 soutěţili v bazénu SK Radbuza Plzeň u příleţitosti konání 39.

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Hodnocení účasti družstva lyžařského orientačního běhu na Hrách 8. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky 1. Příprava sportovců Lyžařský orientační

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

ÚVODNÍK ZÁCHRANÁŘI OLYMPIÁDA Z ČESKÉHO JAZYKA

ÚVODNÍK ZÁCHRANÁŘI OLYMPIÁDA Z ČESKÉHO JAZYKA 1 ÚVODNÍK Vítejte u 6. čísla Deváťáckých novin. V tomto vydání se dočtete, co se událo u nás v Senožatech v měsíci únoru. Tentokrát nejen ve škole. Došli jsme se podívat také na dětský karneval a na masopustní

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

17.vydání - prosinec 2009

17.vydání - prosinec 2009 17.vydání - prosinec 2009 Večer duchů Bylo tu opět 31.10. (Halloween)! My, ţáci školní druţiny, jsme se sešli u kina Vesmír v Trutnově. Po zaplacení startovného jsme vyslechli varování proroka, ţe se do

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR

Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-ÚNOR 1. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 2. sobota 14.00-20.00 3. neděle 13.00-19.00 4. pondělí 8.00-20.00 5. úterý 6.00-20.00 6. středa 6.00-20.00 7. čtvrtek 6.00-20.00

Více

BĚH GRÁNICEMI O POHÁR STAROSTY MĚSTA ZNOJMA + NORDIC WALKING 2011 (IV.ročník) Běžecké setkání

BĚH GRÁNICEMI O POHÁR STAROSTY MĚSTA ZNOJMA + NORDIC WALKING 2011 (IV.ročník) Běžecké setkání BĚH GRÁNICEMI O POHÁR STAROSTY MĚSTA ZNOJMA + NORDIC WALKING 2011 (IV.ročník) Běžecké setkání DATUM KONÁNÍ: 21. květen 2011 (sobota) MÍSTO STARTU: Restaurace Spálený mlýn v Gránickém údolí ve Znojmě (nejlepší

Více

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9.

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9. NAŠI REDAKTOŘI Aktuální dění a šéfredaktorka o pí uč. Polášková Cool school Listopad / 2 Bezva škola Studijní okénko Sport o Tereza Hrošová (9.A) o Martin Zikl (6.C) o Roman Prax (6.C) Rok se s rokem sešel

Více

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15.

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. První zápas se ZŠ Nad Přehradou prohrála naše děvčata 0:2 po setech 12:15

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Školní rok 2014/2015 byl slavnostně zahájen 1. září, tentokrát za deště. Do školy nastoupilo 120 žáků. Zahájení se zúčastnil také pan starosta, ing. Lubomír

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není odpad. Děti zjistily hravou formou, co to je separace odpadu a kompostování.

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ CO ZDOBÍ TĚLESNOU VÝCHOVU NA GJVJ? Velké množství sportovních kurzů a akcí ve velmi zajímavých destinacích, jak v ČR tak i v cizině Mnoho úspěchů na meziškolníchsoutěžích, jak na

Více

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy),

30. středa , , kondiční plavání (2 dráhy), Provozní doba plaveckého bazénu VEŘEJNOST-LEDEN 1. úterý STÁTNÍ SVÁTEK-ZAVŘENO 2. středa SANITÁRNÍ DEN 3. čtvrtek 6.00-7.30, 10.00-12.00, 14.30-20.00 4. pátek 12.00-19.00, 19.00-20.00 5. sobota 14.00-20.00

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2018-2019 SRPEN Porada ředitelů ZŠ, HRA Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Časopis Základní školy speciální a praktické školy Diakonie ČCE Vrchlabí. Detašované pracoviště Dvůr Králové nad Labem. Září 2015

Časopis Základní školy speciální a praktické školy Diakonie ČCE Vrchlabí. Detašované pracoviště Dvůr Králové nad Labem. Září 2015 Časopis Základní školy speciální a praktické školy Diakonie ČCE Vrchlabí Detašované pracoviště Dvůr Králové nad Labem Září 2015 O čem si přečtete: Zahájení školního roku 2015/2016 Plavání Návštěva útulku

Více

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Letošní rok je ve znamení lesa, tak se totiž jmenuje naše nové celoroční téma. Protože kousek lesa máme i na naší krásné školní zahradě, mohli jsme toto téma prožívat naplno hned od

Více

10. vydání - květen 2008

10. vydání - květen 2008 10. vydání - květen 2008. Škola "naruby" "Vy se máte!" "Taky by se vám nechtělo pořád se učit, něco psát...". Takové nářky slýcháme my učitelé denně, proto jsme se dohodli, že uspořádáme, pro žáky 2.stupně,

Více

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Oběžník Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová Oběžník 2017 Členové výboru: Starosta: Ing. David Hlaváč Místostarosta: Roman Budín Jednatel: Ing. Tomáš Káfuněk Náčelník: Roman Budín Hospodář: Člen výboru: Člen výboru: MUDr. Ivana Hlaváčová Gembalová

Více

KARNEVAL K MDD 2O18.

KARNEVAL K MDD 2O18. KARNEVAL K MDD 2O18. V pátek 1. 6. 2018 dopoledne proběhl k MDD tradiční Karneval. Děti, paní učitelky a asistentky se v maskách sešly na vyzdobené zahradě naší MŠ. Připravená stanoviště přímo vybízela

Více

Speciální základní škola Horská 160 541 02 Trutnov. Výroční zpráva

Speciální základní škola Horská 160 541 02 Trutnov. Výroční zpráva Speciální základní škola Horská 160 541 02 Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2005/2006 ČÁST I. Základní charakteristika školy a) Název školy : Speciální základní škola, Trutnov, Horská

Více

Plavecký oddíl TJ Prostějov

Plavecký oddíl TJ Prostějov Plavecký oddíl TJ Prostějov Historie oddílu Prostějovský plavecký oddíl byl založen v roce 1951. Až do roku 1961 byla situace obtížná, protože v Prostějově nebyl funkční krytý bazén, v kterém by se dalo

Více

Školtýn. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem. 18.ročník Číslo 3

Školtýn. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem. 18.ročník Číslo 3 Školtýn Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 18.ročník Číslo 3 Obsah Rodilí mluvčí Vánoční laťka Green Life, lyžařský výcvik Škola v přírodě Zábava 2 Rodilí mluvčí Stalo se už tradicí, že na

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE:

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE: VÝLET NA LYSOU HORU KDY: 14. leden 2012 KDE: Havířov, Ostravice, Lysá hora a zpět VEDOUCÍ: Jan Jargus, Alan Srněnský, Ondřej Buchta ÚČASTNÍCI: 20 dětí z našich středisek Na letošní tradiční salesiánský

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění Základní škola a mateřská škola Hrubá Skála,část Doubravice 61 p.:turnov 511 01 příspěvková organizace,ičo 71006923,IZO 600098982 zřizovatel obec Hrubá Skála ředitel školy Mgr.Jiří Koutský zařazení do

Více

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 ŠKOLTÝN Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 Obsah 1. Lyžařský výcvikový kurz 2. Tři králové, zápis do 1. třídy 3. Zimní škola v přírodě 4. Vánoční laťka, florbal starší dívky

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář)

Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář) Závěrečná zpráva z tříměsíční odborné zahraniční pracovní stáže na Slovensku v Nízkých Tatrách (Zdravotnický záchranář) Vážení kolegové, (9.1. 9.4. 2012) dovolte nám, abychom Vám sdělili dojmy z pracovní

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Spaní ve škole podruhé

Spaní ve škole podruhé 13.vydání - leden 2009 2. ročník matematické soutěže Ve středu 19. listopadu 2008 se na naší škole konal 2. ročník matematické soutěže, které se zúčastnili žáci 6. - 9. ročníku. Soutěžící počítali 116

Více

6. vydání - září 2007

6. vydání - září 2007 6. vydání - září 2007 Učitelé ve škole Nové i starší žáky naší školy chceme na začátku seznámit se všemi učiteli naší školy a to kde se s nimi setkají. Tak nejprve ředitelem školy je Mgr.Jaromír Vašíček

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ KOLOWRATSKÁ ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Mimoškolní činnost probíhala v průběhu školního roku v těchto nepovinných předmětech: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Základy anglického jazyka Zdravotní

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016)

ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016) ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016) DRAZÍ SPOLUŽÁCI Vítejte ve ŠKOLNÍCH NOVINÁCH. Zde se budete dozvídat novinky, které se staly nebo se budou teprve dít. Věříme, že se Vám budou líbit. Redaktorem

Více

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku

Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska Bystrica. Mezinárodní projektové setkání na Slovensku Projekt: ERASMUS+: Fiktivní obchodování mezi českou a slovenskou školou, číslo smlouvy 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 20. 11. 2016 26. 11. 2016 Místo: Název akce: Obchodná akadémia, Tajovského 25, Banska

Více

Zpráva o činnosti Tělovýchovné rady Orla za období 2007-2011

Zpráva o činnosti Tělovýchovné rady Orla za období 2007-2011 Zpráva o činnosti Tělovýchovné rady Orla za období 2007-2011 Tělovýchovná rada jako poradní orgán byla zvolena na zasedání ÚR dne 1. prosince 2007. Část rady (zástupci oblastí) byla zvolena na dalším zasedání

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p LEDEN Leden je ve znamení konce pololetí, ale také nového začátku... Naše škola začala hledat svoje nové prvňáčky, a že se jí v tom daří! Nové pro nás byly informace o mořských želvách, kterým chceme pomáhat

Více

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova)

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Ve školním roce 2008/2009 jsme na naší škole zaznamenali výrazný úspěch v oblasti českého jazyka a literatury (recitace) především u ţáků II. stupně. Mezi tyto

Více

Návštěva ze Senice. 12.vydání - listopad 2008. Večer duchů

Návštěva ze Senice. 12.vydání - listopad 2008. Večer duchů 12.vydání - listopad 2008 Večer duchů Návštěva ze Senice V pátek 31.10.2008 se vybraní žáci ze školní družiny již potřetí vydali na strašidelnou procházku. Tentokrát byla místem startu trutnovská radnice.

Více

ZÁŘÍ. 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole.

ZÁŘÍ. 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole. ZÁŘÍ 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole. kol. Nejvíce se nám líbilo staré kolo pro zmrzlináře, ale i kola a koloběžky pro malé děti. Měli

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Z ák ní lad šk o la, Mlá n d e ž ic k á 53 6, Tru t no v4 Zdravá výživa I v letošním roce proběhl projekt Týden zdraví. V rámci výuky děti absolvovaly různé aktivity

Více

Frenštátští žáci a žačky skákali na RKZ v Lomnici n.p.

Frenštátští žáci a žačky skákali na RKZ v Lomnici n.p. Frenštátští žáci a žačky skákali na RKZ v Lomnici n.p. Lomnické podium pro nejmladší žáky v RKZ v severské kombinaci V lyžařském areálu v Popelkách uspořádal lyžařský oddíl LSK Lomnice n.p ve dnech 16.a

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Nový školní rok byl slavnostně zahájen 2. září. Do školy nastoupilo 19 prvňáčků, celkem má škola 119 žáků. Již před zahájením školního roku vystupovali

Více

Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2017 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2017 zde bylo registrováno 93 cvičenců všech

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté

Více