Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace* za rok 2007

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace* za rok 2007"

Transkript

1 Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace* za rok 2007 Skutečně šťastni budou jen ti z vás, kteří budou chtít sloužit a objeví, jak se to dělá Albert Schweitzer Co je Centrum Generace? Centrum Generace je občanské sdružení, které vzniklo v říjnu roku 2005 za účelem nabízet relaxační, vzdělávací, kulturní nebo jiný program občanům různých věkových kategorií, podílet se na službě lidem, přičemž jsou zohledněny křesťanské tradiční hodnoty jako solidarita, ohleduplnost, spolupráce silnějších se slabšími, spolupráce mezi generacemi, budování vztahů a nabídka vztahů tam, kde hrozí sociální exkluze. Co Centrum Generace chce? c Značná část programové nabídky je zaměřena na rodiče pečující o děti, rodina jako taková je středem pozornosti Centra Generace. Kromě přímé služby dětem a rodičům různými prostředky usilujeme o podporu tradičního institutu manželství. Rodinu chápeme v širší souvislosti, zahrnuta je tedy i mládež, prarodiče a všichni ostatní, kteří se hlásí ke stejným hodnotám. Prostředím a programem vytváříme zázemí pro to, aby lidé spolu trávili čas, navazovali přátelské vztahy, pomáhali si v různých životních situacích, nacházeli nebo posilovali etické životní hodnoty a tím přispívali k jejich šíření ve společnosti. Organizační struktura Centrum Generace je občanské sdružení, jehož řídícím orgánem je výbor sdružení ve složení Petr Činčala, PhD. statutární zástupce a předseda, Miroslav Trubač místopředseda, Světluše Jiráňová pokladník. Organizace má 3 zaměstnance (účetní a administrátorka, programová koordinátorka, vychovatelka), 9 pravidelných dobrovolníků a přibližně 20 příležitostných dobrovolníků. *V 1. čtvrtletí roku 2008 došlo po jednání výboru občanského sdružení ke změně názvu. Původní Sdružení Generací, o.s., začalo užívat i oficiálně běžně používaný název Centrum Generace. Uvádíme ho již i v této výroční zprávě za rok 2007, aby nedocházelo k omylům.

2 Centrum Generace v roce r 2007 Rok 2007 v Centru Generace byl velmi významný a přelomový. Po prvním roce, který byl rokem budování, propagace, uvádění našich vizí do života, jsme se staly organizací poskytující pravidelně a systematicky kvalitní službu, organizací, která reaguje na podněty uživatelů pokud možno přímou nabídkou služby. Měli jsme tu smělost rozvinout program v centru většího města, protože tady vidíme nedostatečné zázemí zejména pro rodiče s dětmi. To s sebou nese tíhu velkých finančních nákladů na režii (především nájem a topení), takže se nepodařilo v oblasti vybavení dosáhnout některých cílů (např. herna pro děti je stále vybavena provizorně a nevyhovuje zcela potřebám dětí a poskytovaným výchovným programům). Na druhou stranu máme radost z toho, že si naše aktivity stále získávají své příznivce a také ochotné spolupracovníky dobrovolníky, společně se můžeme věnovat službě dětem, rodinám a lidem vůbec. Nově jsme nabídli Miniškolku pro děti neumístěné v MŠ, která byla příznivě přijata a stala se pravidelnou součástí naší programové nabídky. Nově začal působit vedle výtvarných kroužků pro děti také hudebněpohybový kroužek pro mladší školní děti se zpěvem českých a anglických textů, kde děti i formou hry rozvíjí hudební a rytmické cítění. Podařilo se realizovat vizi celonárodní kampaně na podporu zdravých manželských vztahů. V únoru 2007 se uskutečnil s týmovým zázemím Centra Generace první ročník Národního týdne manželství v České republice, který byl zahájen tiskovou konferencí v Senátu PČR pod záštitou senátora Mgr. Martina Mejstříka. Program ogramy y poskytované v roce r 2007 Mateřské centrum Krteček Prostor pro setkávání rodičů s malými dětmi k vytváření vztahů, relaxaci, výměně zkušeností s výchovou dětí, motivaci k aktivní podpoře psychomotorického vývoje dětí výchovnými programy, společně strávený čas, společné úsilí o ovlivnění dění ve městě ve prospěch zdravého života ve městě zvlášť pro rodiny s dětmi.

3 Miniškolka Jde o program pro děti od 3 let, které nejsou zařazeny do MŠ (důvodem je nedostatek míst v MŠ nebo přání rodičů děti pro pobyt v MŠ pozvolna připravit docházkou do kolektivu jednou týdně) Volnočasové aktivity pro děti a mládež Jde o cílené aktivní využívání volného času dětí a mládeže jako prevenci negativních jevů ve společnosti. - výtvarné kroužky - hudebně pohybový kroužek - Klub mladých

4 Volnočasové a vzdělávací programy pro dospělé - cvičení na míčích pro ženy - výuka angličtiny s hlídáním dětí - pěvecký sbor Gospel Generace - víkendové kurzy osobnostního růstu - přednášky zdravého životního stylu Akce uskutečněné v roce r 2007 Leden 2007 Mateřské centrum oslavilo 1.narozeniny! Účast 35 maminek s dětmi, tančilo se, zpívalo Dovedníček s maminkami savoval krásná trička, hotová umělecká díla! Únor 2007 únor v Centru Generace žije organizací a přípravami na Národní týden manželství. Jsou besedy, výtvarná soutěž Máma a táta, víkendový seminář Vztahové dovednosti. Březen 2007 proběhl dětský karneval. Hostili jsme v Centru Generace svatbu našich dobrovolníků. Proběhla beseda s humanitárními pracovníky Žít, ať to stojí za to.

5 Duben 2007 Velikonoční neděle v Centru Generace žila jarem, s mateřským centrem jsme uskutečnili výlet na kozí farmu s lesní vílou Apolenou. Proběhla s námi pro Adru velikonoční sbírka Pomáhat může každý. Květen 2007 Dovedníček a Mateřské centrum tvořili dárečky ke Dni matek, proběhl nedělní seminář osobnostního růstu Být sama sebou. Pro velký úspěch další výlet na kozí farmu a vláčkem na Černou studnici. Dovedníček uspořádal soutěž dětí v kreslení křídou na chodníku. Víla Apolena tentokrát v Mateřském centru Den dětí! Červen 2007 měsíc pro tatínky - mají Mateřské centrum zdarma! Náš nový Gospel soubor poprvé veřejně vystoupil - s našimi hosty Gospel Choir z Ameriky jako host koncertu v Kulturním domě. Další výlet s Mateřským centrem - tentokrát do Bedřichova. Červenec 2007 týmový týden v přírodě v Rumburku, kde se konalo školení, plánování, vyhodnocování uplynulého školního roku. Srpen 2007 o prázdninách funguje jen Mateřské centrum, ostatní aktivity spolu s odpočatými pracovníky zase až v září Září 2007 jsou změny v provozu Centra Generace, podle zhodnocení z minulého školního roku vznikla nová nabídka. Přibylo kurzů angličtiny, připravuje se Miniškolka. Dovedníček vyrábí draky,v Mateřském centru proběhla přednáška první pomoci u dětí. Říjen 2007 začala Miniškolka, děti nad 3 roky bez rodičů zahájily svůj program! Dospělí měli svůj nedělní seminář Tajemství nejlepších vztahů a ještě besedu Jak směřovat ke zdraví.

6 Listopad 2007 uskutečnil se náš první Hudební festival Generace, kde se představil pěvecký soubor Gospel Generace a také hudební skupina Klubu mladých Tropella a další amatérští muzikanti. V Mateřském centru přednáška o kojení a z dalších akcí Centra Generace vybíráme nedělní seminář Láska nebo beseda o přírodní léčbě s J. Konečnou z Institutu životního stylu. Prosinec 2007 Advent v Generaci proběhl s andělskými radovánkami v MC a Dovedníčku, pěkná atmosféra a spousta krásných výrobků připravily Vánoce. Gospel se vydal do Prahy na další hostové vystoupení.

7 Finanční zpráva Centrum Generace vede v souladu se zákonem podvojné účetnictví. Účetnictví bylo auditováno nezávislou auditorkou Ing. Štěpánkou Grohovou s tímto závěrem: Podle mého názoru účetní závěrka Občanského sdružení Centrum Generace ve všech významných ohledech podává věrný a poctivý obraz aktiv, pasiv a finanční situace k a náklady, výnosy a výsledek hospodaření za rok 2007 je v souladu s účetními předpisy platnými v České republice. Označení Název ukazatele Hlavní činnost Vedlejší činnost Celkem A. Náklady A. I. Spotřebované nákupy Kč Kč Kč A. II. Služby Kč Kč Kč A. III. Osobní náklady Kč Kč Kč A. IV. Daně a poplatky A. V. Ostatní náklady Kč 835 Kč Kč A. VI. Odpisy A. VII. Poskytnuté příspěvky Kč Kč A. VIII. Daň z příjmu NÁKLADY CELKEM Kč Kč Kč B. Výnosy B. I. Tržby za vlastní výkony a za zboží Kč Kč Kč B. II. Změny stavu vnitrorg.zásob B. III. Aktivace B. IV. Ostatní výnosy Kč Kč B. V. Tržby z prodeje majetku B. VI. Přijaté příspěvky Kč Kč B. VII. Provozní dotace Kč Kč VÝNOSY CELKEM Kč Kč Kč VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ Kč Kč Kč Největší část našich nákladů jde na vrub režie, hlavně nájmu a dodávky tepla. Snažíme se to kompenzovat úsporou materiálových nákladů, např. využíváním zbytkových materiálů pro výtvarné činnosti, minimálními hmotnými náklady dalších programů a především úsporou mzdových nákladů díky poskytování práce bez nároku na mzdu.

8 Poděkování Celému pracovnímu týmu, jejich rodinám a přátelům za mimořádné osobní nasazení. Zvláštní dík patří těm, kdo dlouhodobě poskytují práci nebo službu zcela bez odměny. Především děkujeme za trpělivost, podporu a spolupráci firmám Sedrus, s.r.o. a Prosperity Bohemia v.o.s. Děkujeme Statutárnímu městu Liberec za poskytnutí dotací z různých fondů. Vřelý dík za finanční podporu patří organizaci ASI, Nadaci ADRA, CASD, Global Humanitarian Outreach. Děkujeme za finanční či věcnou podporu ostatním sponzorům a dárcům. Výhled do roku r 2008 Připravujeme se na druhý ročník celostátní kampaně v únoru 2008 Národní týden manželství. Máme před sebou náročný úkol udržet pronajaté prostory s jejich polohou v centru města a atmosférou, kterou jsme se jim snažili vtisknout, abychom mohli být oázou uprostřed pouště místem pro prosazování lidských a křesťanských hodnot tam, kde převládá komerce a snaha o převážně osobní uspokojení. K dosažení našich cílů chceme ještě více rozvinout partnerství a spolupráci s dalšími institucemi a organizacemi. Petr Činčala, PhD. - Statutární zástupce a předseda občanského sdružení Centrum Generace mobil: IČ: bankovní účet u KB, č.ú.: / info@centrumgenerace.cz web:

Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2009

Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2009 Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2009 Neexistuje nic skutečně cenného, čeho může být dosaženo bez práce a námahy. Joseph Addison Co je Centrum Generace? Centrum Generace je občanské

Více

CENTRUM GENERACE, o. s. Výroční zpráva za rok 2011

CENTRUM GENERACE, o. s. Výroční zpráva za rok 2011 CENTRUM GENERACE, o. s. Výroční zpráva za rok 2011 Můžeme žít z toho, co získáme, kvalita života však závisí na tom, co dáme. Autor neznámý Co je Centrum Generace? Centrum Generace je občanské sdružení,

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2010

Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2010 Výroční zpráva občanského sdružení Centrum Generace za rok 2010 Nezajímá mě, příteli, jaké náboženství vyznáváš a zda jsi zbožný nebo ne. Důležité pro mne je to, jak jednáš s rodinou a přáteli, jak se

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2008 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 731 625 905 e-mail: IČ: 68382570 DIČ: 045-68382570 č.ú.: 133719254

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Výroční zpráva Dobrovolnické centrum Protěž, z. s.

Výroční zpráva Dobrovolnické centrum Protěž, z. s. Výroční zpráva 2015 Dobrovolnické centrum Protěž, z. s. Úvodem V roce 2015 se nám podařilo rozšířit naše aktivity o další projekt. Vedle dobrovolnického centra a stacionáře pro seniory jsme uvedli do

Více

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská (dále jen spolek ) je

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah: 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 FOR HELP - AUTISMUS, z.s. Porubská 674/72 70800 Ostrava IČO: 04138350 číslo účtu: Fio Banka, č.ú. 21008195302010 www. forhelp.cz Vážení a milí přátelé,

Více

Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014

Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014 Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014 Registrace u MV ČR pod č. j. VS/1-1/73945/08-R dne 15. 12. 2008 Sídlo: Popkova 1005, 664 34 Kuřim Klientské centrum a kancelář: Novobranská 14, 602 00

Více

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 O b s a h - Úvod - Základní údaje - Správní rada nadace - Účel nadace - Přehled o činnosti za rok 2012 - Finanční část hospodaření za rok 2012 - Audit - Poděkování

Více

1. Slovo úvodem...2. 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3. 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

1. Slovo úvodem...2. 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3. 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň... Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PROJEKT ANTIOCH. str 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PROJEKT ANTIOCH. str 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ PROJEKT ANTIOCH str 1 OBSAH: CO PŘINESL ROK 2010... 04 O PROJEKTU ANTIOCH o.s. 05 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA PROJEKTU ANTIOCH o.s. 05 AKTIVITY RODINNÉHO CENTRA PALEČEK

Více

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Výroční zpráva 2012 UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Obsah Základní informace o UCHO, o.s...3 Sídlo...3 Organizační struktura...3 Základní cíle sdružení...4 Formy činnosti sdružení...4 Zpráva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA RESIDENT 2000 o.p.s. 2016 Obsah Obsah O společnosti 1 Orgány společnosti 2 Finanční souhrn a finanční výkazy 3 Kontaktní informace 4 Informace o společnosti 4 Str. 01 O společnosti Pomáháme

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK Nadace RACEK Výroční zpráva 2010 2010 Výroční zpráva Nadace RACEK Výroční zpráva Nadace RACEK za rok 2010 OBSAH ÚVODNÍK............................... 3 POSLÁNÍ NADACE....................... 4 ZPRÁVA O

Více

Výroční zpráva 2010. Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz

Výroční zpráva 2010. Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz Výroční zpráva 2010 Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz Posláním nadačního fondu Ledňáček je: - zřizování (budování) vícegeneračních systémů sídelní zeleně (veřejných parků

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

Výroční zpráva za rok 2005

Výroční zpráva za rok 2005 Výroční zpráva za rok 2005 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Od začátku činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu uplynul již více než jeden rok. Sdružení bylo registrováno

Více

Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva

Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva za rok 2016 Obsah: 1) Cíle, poslání a předmět činnosti... 3 2) Organizační struktura... 4 3) Pořádali jsme v roce 2016... 5 4) Rozvaha... 6 5) Výkaz zisků a ztrát... 7

Více

získat finanční podporu od Statutárního města Teplice na realizaci aktivit pro děti s trvalým bydlištěm v Teplicích

získat finanční podporu od Statutárního města Teplice na realizaci aktivit pro děti s trvalým bydlištěm v Teplicích 1 Obsah: 1. Základní informace o organizaci 2. Jakým jsme šli směrem 3. Co se podařilo 4. Co se nepodařilo 5. Plány pro rok 2009 6. Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Květina Klub Květina 7. Finanční

Více

Občanské sdružení Květina

Občanské sdružení Květina Občanské sdružení Květina Jeníkov 74, Oldřichov u Duchcova, 417 24 Tel.: +420 721 568 898,, IČO: 27038645 e-mail: oskvetina@centrum.cz, www.oskvetina.ic.cz Výroční zpráva za rok 2007 1/1 Obsah Výroční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 OBSAH o úvod a cíle o organizace a kontakty o poslání o události v roce 2011 o hospodaření v roce 2011 o poděkování a výzva k podpoře Úvod a cíle Vážení

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Dům dětí a mládeže Nová Role, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Adresa : Chodovská 236,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00, IČO: 22832335 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Svět asistentky, z. ú.

Svět asistentky, z. ú. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Výroční zpráva 2017 1 O b s a h 1. Identifikační a obecné údaje o organizaci 1.1. Základní údaje 1.2. Charakteristika organizace 1.3. Orgány organizace 2. Zpráva o činnosti a výsledcích

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2005 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 315 698 000; 731 625 905 e-mail: shmliblice@cbox.cz IČ: 68382570 DIČ:

Více

EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2014

EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2014 EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2014 Obsah Stěžejní aktivity v roce 2014 Valná hromada Finanční zpráva Členství ve sdruženích Poděkování Stěžejní aktivity v roce 2014 Rok 2014 přinesl v mnohaleté

Více

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Identifikace organizace: InHelp, o.p.s. Sídlem: 5. Května 3, 289 23 Milovice IČ: 27923151 Tato z práva zahrnuje popis činnosti společnosti InHelp, o.p.s.

Více

Úvodní slovo. Informace o organizaci

Úvodní slovo. Informace o organizaci Výroční zpráva 2013 Vážení přátelé, Úvodní slovo dostává se Vám do rukou první výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Elim Vsetín, o.p.s. Společnost byla založena v roce 2013 s cílem převzetí aktivit,

Více

Občanské sdružení Madio. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Občanské sdružení Madio

Občanské sdružení Madio. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Občanské sdružení Madio Výroční zpráva Výroční zpráva 2010 Obsah Úvodem... 3 Hlavní události v roce... 3 Preventivní programy... 4 Áčko... 4 Firmy... 4 Finance... 5 Poděkování... 6 Kontakty... 7 Strana 2 Úvodem Vážení čtenáři,

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 HISTORIE 2006 2009 rozvíjení aktivit pro rodiny s nejmenšími dětmi (cvičení maminek s miminky, cvičení pro

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

Rodinné centrum MOZAIKA o.s.

Rodinné centrum MOZAIKA o.s. Rodinné centrum MOZAIKA o.s. nezisková organizace Mgr. Alena Ptáčková Ing. Bc. Jana Kovaříková Co naše skupina chtěla? rodinné bezbariérové centrum pro místní obyvatele místo setkávání pro aktivity, vzdělání,

Více

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015 za rok 2015 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Z&S Apache Team, z.s. a její jednotlivá ustanovení byla

Více

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016 Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky Výroční zpráva za rok 2016 Obsah Základní údaje o oddílu, historie, cíle Členská základna struktura oddílu Hospodaření oddílu za rok 2016 Úspěchy

Více

D.R.A.K. občanské sdružení

D.R.A.K. občanské sdružení D.R.A.K. občanské sdružení Výroční zpráva 2006 Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu občanského sdružení D.R.A.K., která je průřezem činnosti a hospodaření sdružení za rok 2005. Kdo jsme PRO PŘIPOMENUTÍ

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 315 698 000; 731 625 905 e-mail: shmliblice@cbox.cz www.shm.cz/liblice

Více

perspektiva Výroční zpráva za rok 2015 Humanitární sdružení Posláním Humanitárního sdružení Perspektiva je vytvářet

perspektiva Výroční zpráva za rok 2015 Humanitární sdružení Posláním Humanitárního sdružení Perspektiva je vytvářet Výroční zpráva za rok 2015 Posláním Humanitárního sdružení Perspektiva je vytvářet podmínky pro plnohodnotný život lidí s handicapem prostřednictvím poskytování sociálních služeb. Obsah Úvod...3 Základní

Více

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje je nestátní neziskovou organizací s vlastní právní subjektivitou. Je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Centrum sociálních služeb v Lysé nad Labem z.ú. Nestačí vědět. Nestačí chtít. Je třeba konat. Náměstí Bedřicha Hrozného 1743/29, Lysá nad Labem

Centrum sociálních služeb v Lysé nad Labem z.ú. Nestačí vědět. Nestačí chtít. Je třeba konat. Náměstí Bedřicha Hrozného 1743/29, Lysá nad Labem Nestačí vědět. Nestačí chtít. Je třeba konat. Centrum sociálních služeb v Lysé nad Labem z.ú. Telefon 325 553 547 Mobil (koordinátor) 727 843 911 Náměstí Bedřicha Hrozného 1743/29, 289 22 Lysá nad Labem

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 Obsah 5 7 9 12 17 Úvodní slovo Novinky v roce 2012 Naše činnost v roce 2012 Hospodaření příloha

Více

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY----------------------

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY---------------------- Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti STONAX, o.p.s. v roce 2008 Obsah: 1/ Zpráva o činnosti společnosti v roce 2008 2/ Roční účetní závěrka 3/ Přehled o peněžních příjmech a výdajích 4/

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek Jablonecká

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ KLECANY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 Obsah 5 7 9 12 17 Úvodní slovo Novinky v roce 2011 Naše činnost v roce 2011 Hospodaření příloha

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP,

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, přišla chvíle, kdy hodnotíme právě uplynulý rok 2014. Předkládáme Vám účet z činnosti, a zpovídáme se z hospodaření s finančními prostředky. Chceme být stručné, ale

Více

KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, o. s.

KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, o. s. STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, o. s. Čl. 1. Název a sídlo Název: Křesťanské vzdělávací centrum Ostrava, o.s. (dále jen sdružení ) Sídlo: Kostelní náměstí 1, 728 02 Ostrava

Více

PŘIJĎTE SI VYROBIT A VÁNOČNĚ SE NALADIT.

PŘIJĎTE SI VYROBIT A VÁNOČNĚ SE NALADIT. PŘIJĎTE SI VYROBIT A VÁNOČNĚ SE NALADIT. Srdečně Vás zveme na vánoční setkání do školy. Kdy? 21. 12. 2015 Kde? v ZŠ Lochovice V kolik? 15.00-17.30 hod. Program: 15.00 - slavnostní zahájení výstavy u starého

Více

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE

SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE SDRUŽENÍ ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝCH V ČR ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ STRAKONICE VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ ROK 2010 Výsledky hospodaření Územního sdružení v roce 2010 Příjmy: Výdaje: 634 567,- Kč 613 590,- Kč Výsledek hospodaření:

Více

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují Mateřské centrum Na zámečku Výroční zpráva 2012 Nové Město nad Metují Obsah: 1. Základní údaje 2. Naše poslání a činnost 3. Činnost v průběhu roku a) pravidelná b) mimořádné akce 4. Spolupráce 5. Výhled

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni... 31.12.2017 (v celých tisících Kč) IČ 26701626 Název a sídlo účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská

Více

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2017 Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Základní údaje o spolku Předseda: Romana Beranová Místopředseda:

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013 Vypracovali: Petra Vasilová, předsedkyně sdružení Martin Habáň, místopředseda sdružení Stránka 1 - Informace o občanském

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Občanské sdružení pro přátele, rodiče a děti s poruchou autistického spektra, Plzeň, Plzeňský kraj www.autismusprocit.cz NÁŠ TÝM! Irena Vítovcová Mgr. Alena Siváková Barbora

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

Informační centrum oddílů a klubů

Informační centrum oddílů a klubů Informační centrum oddílů a klubů Výroční zpráva 2011 Slovo ředitele Rok 2011 byl rokem pokračování útlumu naší činnosti, který se prohloubil tím, že jsme nedostali dotace od MŠMT ČR a nemáme je ani na

Více

Espediente. středisko pro prevenci, poradenství a pomoc, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. profesionalita s lidským přístupem.

Espediente. středisko pro prevenci, poradenství a pomoc, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. profesionalita s lidským přístupem. Espediente středisko pro prevenci, poradenství a pomoc, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 profesionalita s lidským přístupem www.espediente.cz Kontaktní údaje Název organizace: ESPEDIENTE - středisko pro prevenci,

Více

Mateřské a rodinné centrum Nebojsa Bojkovice VÝROČNÍ ZPRÁVA

Mateřské a rodinné centrum Nebojsa Bojkovice VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřské a rodinné centrum Nebojsa Bojkovice VÝROČNÍ ZPRÁVA 2 0 1 1 O mateřském centru Mateřské a rodinné centrum Nebojsa /dále jen MC/ se sídlem v Bojkovicích, Světlov 983, vzniklo v roce 2010 z iniciativy

Více

Výroční zpráva 2012. PhDr. J. Tošner

Výroční zpráva 2012. PhDr. J. Tošner Výroční zpráva 2012 Dobrovolnictví není oběť, ale přirozený projev občanské zralosti. Přináší konkrétní pomoc tomu, kdo ji potřebuje, zároveň poskytuje dobrovolníkovi pocit smysluplnosti, je zdrojem nových

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Výroční zpráva "V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza

Výroční zpráva V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza Výroční zpráva 2014 "V tomto životě nemůžeme dělat velké věci. Můžeme dělat jen malé věci s velkou láskou. Matka Tereza Výroční zpráva Dobrovolnického centra Pardubice, o. s. 2014 Dobrovolnické centrum

Více

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006 Výroční zpráva Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru za rok 2006 Obsah: I. Informace o sdružení 1. Cíle a poslání sdružení 2. Registrace a orgány sdružení 3. Činnost v roce 2006 II.

Více

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 6 1.3. Podíl financování a kapacita

Více

Výkaz zisku a ztráty

Výkaz zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty ke dni 31.12.2012 (v Kč) IČ 70822301 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Občanské sdružení Martin Bendova 5/1121 163 00 Praha 6 - Řepy Občanské sdružení NÁKLADY Hlavní Činnost

Více

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA 20 Obsah Obsah... 2 Úvodem... 3 Hlavní události v roce... 3 Preventivní programy... 4 Áčko... 4 Finance... 5 Poděkování... 6 Kontakty... 7 2 Úvodem Vážení čtenáři,

Více

STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel MŠ Klíček

STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel MŠ Klíček STANOVY SPOLKU Článek I. Základní ustanovení. 1. Název spolku je (dále jen spolek ). 2. Sídlem spolku je Mateřská škola, Uherský Brod, Primátora Hájka 2030, okres Uherské Hradiště Primátora Hájka 2030,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 INSITUT MONIKA KROHWINKEL o.p.s. Sídlo: Velké náměstí 37/46 500 03 Hradec Králové IČ 026 32 713 Institut Monika Krohwinkel, o. p. s. vznikla dne 10. 2. 2014 zápisem do rejstříku

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a hospodaření zapsaného spolku za rok 2017 Organizace nevidomých z.s., Fritzova 4258/2, Jihlava, IČO:

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a hospodaření zapsaného spolku za rok 2017 Organizace nevidomých z.s., Fritzova 4258/2, Jihlava, IČO: VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a hospodaření zapsaného spolku za rok 2017 Organizace nevidomých z.s., Fritzova 4258/2, 586 01 Jihlava, IČO:266159932 Myšlenka pomoci nevidomým a zrakově postiženým vychází z

Více

1. Sdružení je dobrovolné, nezávislé, sdružující rodiče, děti s poruchou autistického spektra (PAS), jejich přátele, odborníky a příznivce.

1. Sdružení je dobrovolné, nezávislé, sdružující rodiče, děti s poruchou autistického spektra (PAS), jejich přátele, odborníky a příznivce. Stanovy občanského sdružení Čl. 1. Název a sídlo Název: ADAM Autistické děti a my (dále jen "sdružení") Sídlo: Dlouhá třída 79/1101, Havířov, PSČ 736 01 Čl. 2 Statut sdružení 1. Sdružení je dobrovolné,

Více

STANOVY. KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. SPOLKU. Čl. 1. Název a sídlo

STANOVY. KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. SPOLKU. Čl. 1. Název a sídlo STANOVY SPOLKU KŘESŤANSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM OSTRAVA, z. s. Čl. 1. Název a sídlo Název: Křesťanské vzdělávací centrum Ostrava, z. s. (dále jen spolek ) Sídlo: Kostelní náměstí 1, 728 02 Ostrava Čl. 2 Statut

Více

Příloha v účetní závěrce Sestavená k

Příloha v účetní závěrce Sestavená k Příloha v účetní závěrce Sestavená k 31. 12. 2017 1. Základní údaje Účetní období: 1. ledna 2017 31. prosince 20171 Název účetní jednotky: Jihlavská astronomická společnost, z. s. Sídlo organizace: Královský

Více

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond )

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Výroční zpráva za rok 2014 Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Vznik fondu: 17. října 2014 Zápis do nadačního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 1 181: 10. prosince

Více

********************************* Výroční zpráva 2014 *************************

********************************* Výroční zpráva 2014 ************************* ********************************* Výroční zpráva 214 ************************* Kontaktní údaje Sídlo organizace : Náměstí Svobody 1963/4 75 2 Přerov 2 Telefon : 581 26 925, mobil + 42 739 54 512 Email:

Více

Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47

Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47 Stanovy Název : Klub přátel školy při mateřské škole Havířov Sídlo : MŠ Havířov Podlesí Čelakovského 1240/47 1.Cíl činnosti : Klub přátel školy (dále jen KPŠ) prosazuje oprávněné zájmy dětí as jejich zákonných

Více

- Organizace volnočasových, kulturních a sportovních aktivit pro děti s PAS a jejích rodičů

- Organizace volnočasových, kulturních a sportovních aktivit pro děti s PAS a jejích rodičů Stanovy spolku Čl. 1. Název a sídlo Název: ADAM - autistické děti a my, z.s. (dále jen "spolek") Sídlo: Mozartova 1092/2, 736 01 Havířov - Podlesí Čl. 2 Doba trvání spolku Spolek je založen na dobu neurčitou.

Více

Výroční zpráva Spolku Oříšek

Výroční zpráva Spolku Oříšek 2012 Výroční zpráva Spolku Oříšek Výroční zprávu zpracovali: Jiří Zamouřil, Lenka Hájková 21.1.2013 Kdo jsme: Spolek Oříšek je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení, sdružující rodiče a zákonné zástupce

Více