Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy"

Transkript

1 Individuální výhledy Okenní a dveřní systémy

2

3 4-5 Podnik v zorném poli Obsah Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL 6-7 vytváří, oddělují a spojují obytné prostory. Atraktivní designerské znaky 8-9 chrání obytné prostory. Tepelná ochrana Ochrana proti hluku Ochrana proti povětrnosti chrání hodnoty. Funkční a konstrukčně jisté vytváří hodnoty a snižují náklady. Hospodárnost, kvalita, záruka chrání životní prostředí. Spoří zdroje a energii, chrání životní prostředí Okenní systém Systém středového těsnění Top 90 Systém středového těsnění Top 72 Okna a dveře z PVC-hliníku Povrchy a barvy, výbava Program produktů Prosklené stěny, malé fasády, okenice, rolety, domovní dveře, zimní zahrady Reference Rodinné domy / dvojdomky, bytové domy, hotely, průmyslové stavby a veřejné stavby

4 4 5 Podnik v zorném poli FINSTRAL vyrostl ze stavební a nábytkářské truhlárny na vedoucí evropský podnik snejmodernější okenní technikou: 15 produkčních závodů, pracovníků, vlastní produkce profilů a izolačních skel náleží k podniku a umožňuje širokou nabídku. Okna, dveře a prosklené nástavby jsou vyráběny nejmodernější výrobní technikou, řízenou pomocí EDV, přizpůsobenou ve velikosti, provedení a funkci. Flexibilní struktura podniku a odborná kompetence pracovníků a prodejců garantují kvalitu a inovativní vývoj. FINSTRAL nabízí řešení specifické pro jednotlivé země a snaží se o servis zaměřený na zákazníka. Okenní a dveřní systémy FINSTRAL jsou testované v IFT Institutu a zajištěné v kvalitě RAL. Osvědčily se více než milionkrát v praxi. Podnik je certifikován dle DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO a BS OHSAS 18001:2007. DIN EN ISO 9001 EN EN EN systém bezpečnosti práce BS OHSAS 18001:2007 systém ochrany životního prostředí ISO Sídlo společnosti Ritten (Jižní Tyrolsko) FINSTRAL-partner ve Vaší blízkosti FINSTRAL je spolu se svými prodejními a montážními partnery zastoupen v mnoha evropských zemích. Prodejní místa, montáž a služba zákazníkům jsou regionálně dosažitelné. Školení odborní zaměstnanci provádějí na místě kompetentní poradenství a odbornou, pečlivou montáž. Dlouholetá spolupráce FINSTRALu a jeho partnerů garantuje bezproblémové vyřízení zakázky se spolehlivým servisem a údržbou. FINSTRAL je zastoupen v Itálii, Německu, Francii, Španělsku, Portugalsku, Rakousku, Švýcarsku, Nizozemí, Belgii, Lucembursku, Slovinsku, České republice, Řecku, Chorvatsku a Bulharsku.

5 Výrobní závody Pobočky FINSTRAL Gochsheim (Německo) okna, zimní zahrady, izolační sklo FINSTRAL Nord Bad Lauterberg (Německo) okna Závod Weber im Moos (Itálie) profily FINSTRAL Greiz (Německo) okna, zimní zahrady Závod Kurtatsch (Itálie) profily a okna FINSTRAL Altenburg (Německo) rolety Centrální sklad profílů Kurtatsch (Itálie) FINSTRAL Vallmoll (Španělsko) - prodej Závod Villnöss (Itálie) vchodové dveře FINSTRAL Wihr au Val (Francie) - prodej Závod Barbian (Itálie) - okenice FINSTRAL Apeldoorn (Nizozemí) - prodej Závod Schabs (Itálie) - okna Závod Scurelle (Itálie) - okna a izolační sklo Závod Verona (Itálie) - okna a izolační sklo Závod Borgo (Itálie) hliníková okna a dveře Síť zastoupení Snaha o inovaci a kvalitu je naší motivací. Výsledkem je 45 let úspěchů.

6 6 7 Tvar a funkce v souladu Díky FINSTRALu lze kreativně vytvoř it pracovní prostory, obytné prostory a fasády. Individuální požadavky na funkci a design mohou vyřešit rozmanité možnosti kombinací tvarů, variant křídel, způsobů otevírání, zasklených prvků a prvků svýplní. Vedle oken a dveří konstruuje FINSTRAL také stěny a fasády z profilů z PVC se zesílenou ocelovou výztuhou podle nové normy EU. Pro velkoplošné otvory jsou nabízeny různé modely dveří: posuvné dveře, výklopné-posuvné dveře nebo skládací dveře, vždy i v provedení s nízkými prahy pro bezbariérové stavby. Okna FINSTRAL jsou komfortní v obsluze a údržbě. Dlouhodobá funkčnost způsobů otevírání otáčení, vyklápění, posouvání nebo skládání je zaručena pomocí integrovaného navaděče křídla s blokováním chybné obsluhy. Obzvláště atraktivní designérské znaky produktů FINSTRAL: charakteristické povrchy profilů v tónech bílá, bílá satinovaná, antická bílá, perlově bílá, papyrusově bílá, světle šedá satinovaná a šedá satinovaná struktury dřeva ořech, zlatý dub, dub a rustikální dub filigránské, vzduchotěsné a vodotěsné příčky, rozdělující sklo, jako prvek skla úhlově stabilně propojeny Kvalita v detailu Barevně přizpůsobená těsnění, distanční rámečky skel, krytky kování i speciální výplně, stylové olištování skel. Všechny tyto prvky podtrhují kvalitu produktů FINSTRAL v detailu.

7 Okna, dveře a prosklené stěny FINSTRAL vytvářejí, oddělují a spojují obytné prostory. Živá a příjemná obytná atmosféra vzniká tam, kde estetické pocity a funkční potřeby znamenají jedno a to samé.

8 8 9 Jasné oddělení interiéru a exteriéru Během 45-ti let zkušeností se okno z PVC vyvinulo k vyzrálému systému. Promyšlený systém rámu okna a velmi kvalitní sklo zajišt ují trvalou kvalitu bydlení. Na základě pozitivního dlouhodobého sledování je dnes cca. 56 % rámů oken v Evropě z PVC. Úspora energie ochranou proti horku a slunci Více než 70 % spotřeby energie domácnosti připadá na topení. Ještě vyšší energetickou náročnost vyžaduje klimatizační zařízení. Určující účinek na spotřebu energie má přitom kvalita oken. FINSTRAL vyvinul okna s tepelnou ochranou, která významně redukují spotřebu energie díky optimální izolaci rámu a speciálním tepelně izolujícím sklům. Tepelně izolující skla od FINSTRALu snižují náklady na energii, zvyšují komfort bydlení a snižují emise CO 2. Okenní Hodnoty rámu Izolující sklo Tepelně Tepelně Proti slunci a Proti slunci a systém Uf v [W/m 2 K] 28 mm izolující trojsklo izolující trojsklo horku izolující sklo horku izolující Plus-Valor 40 mm 40 mm Sun-Control sklo Sun-Block Znaky tepelné izolace Super-Valor Energy-Valor 28 mm 30 mm Ug hodnoty skla dle DIN EN 673 v [W/m 2 K] - - 1,1 0,6 0,7 1,1 1,1 Uw hodnoty skla dle EN :2006 Top 72 Classic-line 1,2 1,2 0,87 0,94 1,2 1,2 Top 72 Nova-line 1,2 1, ,2 1,2 Top 90 Classic-line 1,0 0,82 0,89 Top 90 Step-line 1,0 0,82 0,89 Top 90 Nova-line 0,92 0,78 0,86 Charakter. hodnoty ochrany proti slunci Hodnota celk. propuštěné energie g [%] Transmise světla LT [%] Standardně dodáváno s tepelně-optimalizovaným distančním rámečkem. Hodnoty kominovaného křídla jsou na straně 19. Snížení hluku Obtěžování hlukem v obytných a pracovních oblastech stále stoupá. Hluk snižuje komfort bydlení, vede k poruchám koncentrace, spánku, dokonce až k vážným onemocněním. hladina hluku (zvýšení o 10 db, znamená dvojnásobné zvýšení intenzity zvuku) poruchy koncentrace poruchy spánku db(a) poškození sluchu Zvukově izolovaná okna FINSTRAL uklidní byty a kanceláře kvalitní konstrukcí rámu, speciálními hluk izolujícími skly a odborným připojením ke stavbě. Pro místa s extrémně vysokým zatížením konstruuje FINSTRAL kombinovaná okna Twin-line se speciálně vysokou protihlukovou izolací. Charakteristické hodnoty zvukové izolace Prosklené nástavby Celková hodnota okna ověřeného systému oken dle DIN EN ISO 717 Top db 38 db Top 72 Twin-line 42 db 43 db Ochrana proti povětrnosti spolehlivou konstrukcí Počasí zatěžuje okna a venkovní dveře. Ochrana před bouřkou a nárazovým deštěm vyžaduje spolehlivou konstrukci prvků, ověřené detaily připojení na stavbu a odbornou montáž. Okenní prvky FINSTRAL jsou testovány dle evropské normy a odpovídají nejvyšším nárokům. Charakteristické hodnoty systému Top 72 Těsnost proti nárazovému dešti třída 9A (nejvyšší třída dle EN 12208) Propustnost vzduchu třída 4 (nejvyšší třída dle EN 12207)

9 standardně tepelně-optimalizovaný distančí rámeček trojskla s tepelnou ochranou použitelná až do Ug 0,6 W/m 2 K sedmikomorový systém středového těsnění hodnota Uf až 1,2 W/m 2 K úhlově stabilní provedení křídla díky slepení izolačního skla a rámu křídla rozsáhlý program kvalitních skel s ochranou proti horku a hluku kování uložené v suché komoře spodní, venkovní těsnění proti vodě nebo třetí obvodové venkovní těsnění zaoblené obrysy profilu těsnění svařené přímo k profilu velká komora pro shromažd ování vody se skrytými odvodňovacími drážkami Top 90 Step-line Okna, dveře a prosklené stěny FINSTRAL chrání obytné prostory. Jestliže obtěžující hluk a nepříjemné počasí zůstanou venku, vzniká lepší předpoklad pro bezpečí a osobní blažený pocit ve vlastních čtyřech stěnách.

10 10 11 Vysoké standardy v otázkách bezpečnosti Bezpečnostní opatření proti vloupání náleží k základní výbavě oken a dveří FINSTRAL. Již standardní provedení je vybaveno dvoubodovým bezpečnostním kováním a masivními zavíracími díly. Vypáčení křídel v zavřené nebo vyklopené poloze je těmito opatřeními ztíženo. Pro další individuální bezpečnostní požadavky nabízí FINSTRAL programem Protect cenově příznivé systémy pro účinnou ochranu proti vloupání. Použití vrstvených bezpečnostních skel brání proražení skla a vede současně ke zvýšené ochraně proti hluku. Také riziko úrazu při rozbití skla je tímto sníženo. Způsoby vniknutí 5 % 8 % 13 % 74 % vypáčení rámu vyklopené okno rozbití skla ostatní Statistika ukazuje, že více než polovina všech vloupání oknem a prosklenými dveřmi je provedena vypáčením u rámu. To znamená, že bezpečnostní zamykání, která náleží u FINSTRALu k základnímu vybavení, představují účinnou ochranu před vloupáním. Zejména kriminální úřad výslovně upozorňuje na to, že většina zlodějů nemá k dispozici žádné těžké zařízení, nýbrž že téměř vždy použije pouze šroubovák. Místa napadení 18 % 0,2 % 81,8 % okna a prosklené dveře domovní dveře a dveře do sklepa ostatní Okna a prosklené dveře jsou pro zloděje zdaleka nejčastější místa napadení. Z toho vyplývá, že zabezpečení oken náleží nejvyšší priorita při ochraně budovy. Důvody selhání 14 % 44 % 42 % existující bezpečnostní výbavy vyrušení při činu nerozlišitelné Nejčastější příčinou selhání pokusu o vloupání představují existující bezpečnostní opatření v místech napadení. Proto jsou bezpečnostní opatření, pokud jsou z venku zjistitelná, účinným odstrašením. To ukazuje skutečnost, že v posledních letech přibývá vloupání ve starých domech, zatímco počet vloupání v novostavbách se snižuje. Zdroj: Zemský kriminální úřad Nordheim Westfalen Bezpečnostní systémy FINSTRAL Pro individuální bezpečnostní požadavky vyvinul FINSTRAL programem Protect dva další cenově příznivé systémy pro účinné zabránění vloupání. standardní klika klika s pulzantem uzamykatelná klika dvoubodové bezpečnostní kování s bezpečnostním blokováním na straně kliky nahoře a dole proti vypáčení při zavřeném nebo vyklopeném okně bezpečnostní uzávěr ochrana proti navrtání klika s pulzantem vrstvené bezpečnostní sklo čtyřbodové bezpečnostní kování ve všech rozích dle EN 1627 RC 1N klika s pulzantem vrstvené sklo P2A nebo P4A k ochraně proti útoku těžkým nástrojem (RC 1) I pro profesionální lupiče je vniknutí u tohoto provedení téměř nemožné: okno zkoušené dle EN 1627 RC 2 se zamykacími díly s kalenou ocelovou deskou rozmístěnými po obvodu uzamykatelná klika s ochranou proti navrtání vrstvené sklo P4A nebo P5A k ochraně proti útoku masivním nástrojem

11 přestavitelné válečkové čepy pro optimální přítlačný tlak a dobré těsnění kovaný ocelový čep tvaru hříbku ke zvýšení ochrany proti vniknutí ochrana mechanismu proti navrtání zvenku bezpečnostní skla třídy P2A, P4A, P5A díly kování našroubované do ocelového výztuhy vrstvená bezpečnostní skla ztěžují proražení skleněné tabule ocelový uzamykatelný díl bezpečně přišroubován do ocelové výztuhy bezpečnostní hříbkový uzávěr zabraňuje vypáčení Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL chrání hodnoty. Aktivní a pasivní bezpečnost jsou dnešní a zítřejší požadavky, které lze respektovat při únosných nákladech.

12 12 13 Ekonomicky myslet, ekologicky jednat Rozhodnutí pro okna a dveře FINSTRAL není jen rozhodnutím designu, funkce, trvanlivosti a hospodárnosti. Významnou redukcí spotřeby energie při topení a chlazení budov poklesnou emise CO 2 a jsou šetřeny zdroje. Ekologické aspekty Statistiky a šetření dokládají, že PVC je dnes s ohledem na ekologickou snášenlivost jeden z nejlepších prověřovaných materiálů. K dispozici jsou detailní informace o spotřebě energie a emisích při výrobě a životnosti, náročnosti na péči, náklady na výrobu a likvidaci. Fakta připouštějí oficiální doporučení pro plast i ve srovnání s možnými alternativními látkami. Přibližný podíl materiálu rámů oken na trhu v Evropě dřevo-hliník 3 % ostatní 1 % dřevo 18 % hliník 22 % PVC 56 % Budoucnost PVC Minulost a přítomnost ukázaly, že PVC je neopomenutelnou umělou hmotou. Stálý vývoj ekologické snášenlivosti, velké pokroky v recyklaci materiálů, výhody v ekologickém porovnání, úspora důležitých zdrojů a dlouhá životnost garantují účelné používání PVC i v budoucnosti. Okna z PVC jsou opakovatelně použitelná. FINSTRAL provozuje v závodě interně recyklaci odpadů z produkce profilů a výroby rámů. stavby Bau obaly Verpackungen ostatní Sonstiges elektro Elektro auta Auto nábytek Möbel Podnik FINSTRAL vynaložil velké úsilí, aby vyhověl ekologickým požadavkům naší doby. Od roku 1999 je podnik certifikován dle DIN EN ISO pro ochranu životního prostředí. DIN EN ISO systém bezpečnosti práce BS OHSAS 18001:2007 systém ochrany životního prostředí ISO EN EN EN PVC jako trvalý materiál

13 1. Demontáž Při výměně oken se stará plastová okna demontují. 6. Koloběh se uzavírá Plastové profily se mohou použít v nových oknech nebo jiných plastových výrobcích. 2. Zpětné doručení Stará plastová okna se dodají k recyklačním zařízením. Všechny výrobní závody společnosti FINSTRAL využívají recyklační zařízení pro opětovné použití materiálu. 5. Opětovné využití Vzniklý granulát představuje poslední stupeň procesu přípravy. Nyní začíná opětovné využití. Z granulátu se vytvoří nové plastové profily. 3. Roztřídění Demontovaná plastová okna se rozloží na jednotlivé součásti a čistě se oddělí. 4. Rozdrcení K opětovnému použití se určité části rámů oken rozdrtí v PVC mlýnech. Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL chrání životní prostředí. Vědomé zacházení se zdroji dnes zajistí kvalitu života zítra.

14 14 15 Na míru střižená kvalita Snížení nákladů na energii za topení v zimě a klimatizaci v létě. FINSTRAL vyrábí všechny své výrobky přesně na míru co do velikosti, vybavení a kvality funkce a optimalizuje tím užitek zákazníka. Objekt za objektem je určováno provedení. Okno za oknem je kvalita funkce prováděna podle specifických požadavků. Například speciální ochrana proti hluku z ulice, ochrana proti slunci pro jižní stranu nebo tepelná ochrana pro severní stranu, jakož i zvýšená bezpečnostní opatření pro přízemí a první poschodí nebo sítě proti hmyzu pro kuchyňské okno. Přidaná hodnota FINSTRALu Základní kvalita FINSTRALu příp. základní výbava zahrnutá do ceny Další možná výbava Okna a dveře FINSTRAL mají již v základní výbavě mnoho funkčních kvalit a dobrý poměr ceny a výkonu. Tepelná izolace hodnota rámu Uf 1,2 W/m 2 K sklo s ochranou proti teplu Ug 1,1 W/m 2 K tepelně optimalizovaný distanční rámeček tepelně izolující sklo Super-Valor s trojsklem Ug 0,9 příp. 0,6 W/m 2 K systém kombinovaných oken (Twin-line) K poklesu nákladů působí široký dodavatelský program FINSTRAL s celkovým řešením Vše z jedné ruky pro uzavření všech otvorů ve fasádě. Stylově jednotné povrchy a barvy jsou nabízeny pro okna, okenice, rolety, domovní Tlumení hluku testovaná hodnota tlumení hluku 32 db hluk izolující skla pro testované tlumení hluku 38 db; 40 db; 42 db až 47 db 3 těsnění v systému středového těsnění dveře, zimní zahrady, skleněné nástavby a malé fasády. Při renovacích nebo sanacích starých staveb mohou být okna FINSTRAL vestavěna i bez Stabilní bezpečnost Funkčnost a snadnost užívání výztuhy rámů od 800 mm výztuhy křídel od mm bezpečnostní kování domovních dveří upevnění rohových ložisek a ložisek nůžek min. jedním šroubem do ocelové výztuhy rámu nízká údržba a snadná péče zvedáky křídel blokování chybné obsluhy bezpečnostní pakety: Protec Plus RC 1N / RC 1 Protect Safety Plus RC 2 kování s výkyvnou západkou u domovních dveří dodatečné jištění závěsů domovních dveří kování léto/zima zednické práce. FINSTRAL používá povětrnosti odolné materiály s dlouhou životností, údržbářské práce jako natírání nejsou ani po letech nutné a hniloba v regionech s extrémním počasím nebo v polohách vystavených povětrnosti je vyloučena. Kování je ověřeno dle ISO 9227 a prokazuje ochranu před korozí třídy 4 dle EN Estetika Design Schopnost přizpůsobení strukturované/satinované povrchy příjemné, zaoblené a sražené linie profilů a obrysů provedení Classic stylová provedení barevně přizpůsobená těsnění skel barevně neutrální těsnění v drážkách povrchy se strukturou dřeva provedení PVC-hliník bohatý výběr příček, dekoračních skel, výplní velký program příslušenství Systém oken a dveří FINSTRAL v mnoha variantách umožňuje splnění téměř všech požadavků na tvary a slohy a nabízí mnoho regionálně přizpůsobených řešení napojení na stavbu. Dlouhá životnost Kvalita na vždy nerezavějící a odolný materiál rámů izolační sklo speciální antikorozní ochrana kování trvale elastická těsnění

15 Okna, dveře a prosklené nástavby FINSTRAL vytváří hodnoty a snižují náklady. Větší komfort bydlení, méně výdajů za energie, minimální náklady na údržbu. Investice, která se vyplatí.

16 16 17 Okna a dveře z PVC a PVC-hliníku - systém Perfektní symbióza tepelné izolace, techniky a designu. Současná okna a dveře nemusejí vyhovovat pouze estetickým měřítkům na energeticky efektivní a udržitelnou výstavbu. V tomto smyslu kombinuje systém oken a dveří Top 90 kvalitní design s inovativní technologií. Velké skleněné plochy a minimální viditelnost rámů vytvářejí prostou eleganci, zatím co energeticky optimalizovaná detailní řešení garantují výborné tepelné hodnoty, snížené náklady na energii a komfortní vnímání bydlení. Křídlo Step-line nejlepší hodnota tepelné izolace U w 0,75 W/m 2 K Křídlo Classic-line S velmi štíhlými, ale markatními obrysy přináší naše plastová okna Top 90 spoustu světla do Vašch místností. Pro vynikající tepelnou izolaci a vysoké energetické úspory se již ve standardním provedení nachází zasklení trojsklem Super-Valor, tepelně -izolující okenní křídlo se 7 komorami a tepelně-optimalizovaný distanční rámeček. Celoobvodové slepení křídla s izolačním sklem činní okno neobyčejně stabilní a bezpečné v jeho užvání. Vysoce kvalitní kování poskytuje moderní komfort při ovládání a účinnou ochranu proti vloupání. Křídlo Nova-line nejlepší hodnota tepelné izolace U w 0,78 W/m 2 K Moderní vzhled, prosvětlené místnosti: S bezrámovým křídlem na venkovní straně a štíhlými rozměry křídla Nova-line na vnitřní straně získají Vaše místnosti mnoho světla. Okna jsou sériově vyráběna s izolačním trojsklem Super-Valor a poskytují výborné izolační vlastnosti. Žádný problém s rozdílným vzhledem rámu při kombinaci s pevným zasklením. V KAB provedení jsou okna dostupná také s venkovním hliníkovým opláštěním: K dobrým vlastnostem plastu se pak přidává vyšší stálost a ještě větší výběr v barevném provedení. vnější vzhled Top 90 Nova-line KAB Probarvené relliéfní profily NOVINKA Profily se strukturou dřeva NOVINKA bílá satinovaná antická bílá perlově bílá světle šedá šedá ořech dub satinovaná satinovaná zlatý dub

17 středového těsnění Top 90 Kombinované křídlo Twin-line Classic U w 0,99 W/m 2 K při otevřená žaluzii Žaluzie Štíhlé obrysy tohoto okna okouzlují svým moderním vzhledem. Integrovaná žaluzie je umístěna v prostoru mezi skly chráněném před nečistotami, větrem a nepříznivým počasím. Průhled a průchod slunce a jeho energie je možné regulovat pomocí řetízku či motorem přesně podle Vašich potřeb. Křídlo Twin-line Classic nabízí samozřejmě také velmi dobré izolační vlastnosti. Tři okenní tabulky a vysoce izolující vícekomorový plastový profil dosahuje hodnoty Uw 0,99 W/m 2 K. Pokud si přejete tepelnou izolaci až Uw 0,80 W/m 2 K, opatříme kombinované okno čtyřsklem. Protihluková ochrana patří k dalším přednostem tohoto multifunkčního okna: Sendvičová skladba s velkými prostory mezi okenními tabulkami, několikanásobné těsnění a třetí okenní tabulka v kombinovaném křídle společně zajišt ují klidný domov. obsluha a orientace lamel pomocí funkčně bezpečného řetízku lamely 35 mm motorový pohon jako nadstandard K údržbě žaluzií se nechá kombinované křídlo snadno otevřít. Kombinované křídlo Twin-line Nova U w 1,0 W/m 2 K při otevřená žaluzii Žaluzie obsluha a orientace lamel pomocí funkčně bezpečného řetízku lamely 25 mm motorový pohon jako nadstandard Z venkovní strany sotva viditelný profil křídla dává oknu moderní vzhled, který se nechá velmi dobře kombinovat s variantou křídla Nova-line. Integrovaná žaluzie je umístěna v prostoru mezi skly chráněném před nečistotami, větrem a nepříznivým počasím. Průhled a průchod slunce a jeho energie je možné regulovat pomocí řetízku či motorem přesně podle Vašich potřeb. Křídlo Twin-line Nova nabízí samozřejmě také velmi dobré izolační vlastnosti. Tři okenní tabulky a vysoce izolující vícekomorový plastový profil dosahují hodnoty Uw 1,0 W/m 2 K. Pokud si přejete tepelnou izolaci až do Uw 0,83 W/m 2 K, opatříme kombinované okno čtyřsklem. Protihluková ochrana patří k dalším přednostem tohoto okna: Sendvičová skladba s velkými prostory mezi okenními tabulkami, několikanásobné těsnění a třetí okenní tabulka v kombinovaném křídle společně zajišt ují klidný domov. V provedení KAB jsou Vaše okna dostupná také s venkovním hliníkovým opláštěním: Nenáročné na údržbu a stabilní hliníkové povrchy jsou na výběr v mnoha barevných a povrchových úpravách. Venkovní sklo standardně dodáváme jako bezpečnostní sklo Bodysafe (ESG) s celoobvodovým smaltováním okrajů. Charakt.hodnoty zvuk.izolace Provedení Zvuková izolace Twin-line Twin-line Classic Nova Vnitřní sklo db 40 db Vnitřní sklo db 44 db

18 18 19 Okna a dveře z PVC - systém středového Systém středového těsnění Top 72. Systém testován, mnoho variant, tvarů a designu. Kvalitní systém oken FINSTRAL garantuje nejlepší hodnoty těsnosti (třída 4) dle EN a odolnosti proti nárazovému dešti (třída 9A) dle EN Vícekomorová konstrukce garantuje velmi dobré tepelně izolační vlastnosti (Uf 1,2 W/m 2 K). Výběr rozmanitých rámů umožňuje odborné připojení na zdivo v novostavbě i při renovaci. Díky rozmanitým variantám křídel (Classic-line, Step-line a Nova-line) může být vzhled nebo funkce prvku vytvářena dle požadavků. Velmi pevné ocelové výztuhy zaručují trvalou stabilitu tvaru a jistotu funkce. Povrchy a barvy NOVINKA bílá bílá satinovaná antická bílá perlově bílá papyrusově bílá světle šedá satinovaná šedá satinovaná Kombinace: rám Top 72 skřídlem Classic-line zlatý dub dub Blok rám v kombinaci s křídlem Classic-line sít proti hmyzu miniroleta NOVINKA ořech rustikální dub Speciální tvary Kombinace: blok rám skřídlem Classic-line blok srám se sít kou proti hmyzu systém překrytí u staré stavby k výměně oken bez zednické práce (Tento tvar není možný pro Twin-line křídla.)

19 těsnění Top 72 Druhy otevírání Varianta Nova-line otvíravé okno / dveře otvíravé-výklopné okno / dveře výklop před otevřením výklopné v horním světlíku na venkovní straně neviditelné křídlo vysoká stabilita křídla slepením skla po obvodu štíhlé profily na vnitřní straně snadnější údržba Kombinace: Top 72 rám se skrytým křídlemtyp Nova-line vyklápěcí-posuvné a otvíravé-výklopné dveře (u kombinovaných křídel (Twin-line) není možné) Druhy příček Kombinované křídlo, varianta Twin-line Classic* příčka Stil z PVC (u kombinovaných křídel Twin-line a u křídel Nova-line není možná) příčka Classic z PVC 32 mm (u kombinovaných křídel Twin-line a u křídel Nova-line není možná) zvýšená tepelná ochrana vzduchovým polštářem 33 mm s předsazeným sklem v kombinovaném křídle zvýšená zvuková izolace třetím sklem v kombinovaném křídle integrovaná žaluzie jako ochrana proti slunci * obloukové provedení nelze, šikmé provedení jen bez žaluzií uvnitř ležící mosazná příčka Charakteristické hodnoty tepelné izolace Charakt.hodnoty zvukové izolace Provedení Žˇaluzie Hodnota Uw Hodnota g [W/m 2 K] [%] EN-ISO se sklem Plus Valor 1,1 otevřená 1,0 55 % se sklem Plus Valor 1,1 zavřená 11 % Provedení Vnitřní sklo Vnitřní sklo Zvuková izolace 39 db 42 db

20 20 21 Okna a dveře z PVC hliníku KAB - systém Systém středového těsnění Top 72 KAB Spojení osvědčených vlastností Barevná škála hliníku příklady speciálních barev venkovní překrytí hliníku pro rozsáhlý výběr barev a povrchů bezpečné provedení bez nebezpečí koroze a tvorby plísně v prostoru spojení vysoký samočisticí efekt hliníkového povrchu a tím menší nárok na péči a čištění Druhy otevírání a tvarů otvíravé okno / dveře otvíravé / výklopné okno / dveře Provedení Nova-line KAB výklop před otevřením výklopné v horním světlíku Speciální tvary provedení s hliníkovým překrytím rámu (křidlo se nemusí překrývat, protože zvenku není viditelné) optická symetrie mezi pevnými poli a poli křídel (Tento tvar není možný pro Twin-line křídla.)

21 středového těsnění Top 72 KAB Kombinované okno Twin-line Classic se středovým těsněním: Multifunkční okno příklady barev RAL kombinace výhod kombinovaného okna Twin-line Classic a venkovního překrytí v hliníku dobře použitelné i ve spojení s prvky KAB technické hodnoty viz. kombinované okno Twin-line Classic strana 19 vyklápěcí-posuvné a otvíravé-výklopné dveře (u kombinovaných křídel Twin-line není možné) Příčka příčka Classic z PVC-hliníku (u kombinovaných křídel Twin-line není možná) poháněcí skřínka pro žaluzii ve stejné barvě jako lamely žaluzie bez průhledu na okraji žaluzie a tím úplná ochrana příčka Stil z PVC-hliníku meziskelní hliníkové příčky bohatý výběr barev lamel obsluha možná řetízkem, klikou nebo motorem

22 22 23 Povrchy a barvy, Přehled barev Provedení zasklívacích lišt Povrchy a barvy s jedinečným účinkem. Strukturované, satinované nebo hladké povrchy, v jemně sladěných barevných tónech, nabízejí volný prostor pro tvorbu, pro respektování stavebního stylu a barevné okolí fasády. Speciální barevná přání mohou být splněna také ekologickým lakováním v mnoha barevných tónech RAL. bílá hladká bílá satinovaná antická bílá ražená perlově bílá ražená papyrusová bílá ražená NOVINKA NOVINKA provedení Classic provedení Stil světle šedá satinovaná s ochrannou UV fólií šedá satinovaná s ochrannou UV fólií zlatý dub struktura dřeva dub struktura dřeva ořech struktura dřeva Těsnění a distanční rámečky skla rustikální dub struktura dřeva Harmonický přechod od profilu ke sklu. Výplně Skla hladká výplň zploštělá výplň drážkovaná výplň matné sklo Pavé bílé výplň pokrytá hliníkem skleněná výplň Mastercarré Miami

23 Okenní kličky stříbrná EV1 champagne mosaz bílá křížová klika EV1 nerezavějící ocel klika s pulzantem uzamykatelná klika Okna - provedení kování blokování otevírání klíčem energeticky úsporné kování léto/zima dvoustupňové otočné větrání štěrbinové otevírání brzda křídla Výplně z hliníkových pruhů Parapet strukturovaný plech vnitřní parapet hladký strukturovaný plech pyramida venkovní parapet

24 24 25 Velkoplošné otvory Zvedací-posuvné dveře HST Provedení je vhodné zejména pro velkoplošné otvory. Š ířky prvků jsou možné až do mm. Extrémně nízké a tepelně izolované prahy a jednoduchý ovládací mechanismus zaručují optimální užítný komfort. Vybavení oboustrannou klikou a zámkem je možné. Zvýšená ochrana proti vloupání v uzavřené poloze a při štěrbinovém větrání může být integrována v kování. Zvedací-posuvné dveře jsou k dodání ve světlých površích FINSTRAL a ve variantách PVC-hliník a hliník-hliník. detail prahu Vyklápěcí-posuvné dveře K otevření se křídlo pomocí kliky a pomocí speciálních dílů kování odstaví od rámu a může se posouvat do strany. Sklopné provedení jakož i 4 bezpečnostní blokování jsou standardně obsaženy. 2-dílné provedení provedení s křídlem DK pro otevírání 2/3

25 Okenice Tradiční ochrana proti průhledu a slunci Okenice působí stylově na fasádu domu: Individuální představy a architektonická omezení se mohou znatelně proměnit použitím širokých kombinací tvarů, povrchů, barev, lamel a výplní. Okenicemi se může regulovat světlo a stín, průhled a výhled. Jsou-li okenice zavřené, brání navíc vloupání a působí jako tlumení proti horku a hluku. Okenice z PVC jsou izolující a nemají radiační účinek. Použitím kvalitní umělé hmoty a proti korozi chráněného kování je okenice odolná počasí a má dlouhou životnost. Je proto stabilní a nevyžaduje údržbu. Okenice jsou k dostání ve všech obvyklých funkcích a provedeních: K přiklopení, složení, posouvání a roztahování. Dodavatelský program FINSTRAL obsahuje také speciální připojení ke stavbě pro regionálně přizpůsobené tvary pro novostavby a rekonstrukce starých staveb. pevné lamely pohyblivé lamely lamelová výplň pevné dekorativní kazety

26 26 27 Rolety Snadné pro obsluhu Rolety plní mnoho funkcí. Vedle ochrany proti průhledu, zatmění a k regulaci světla nabízejí stáhnuté rolety dodatečnou ochranu proti horku a bezpečnost. Obsluha je jednoduchá a možná třemi způsoby: pásek je nejrychlejší způsob obsluhy, klika má nízkou hlučnost a motor je pohodlný a programovatelný. Nasazovací minirolety Skříňky pro minirolety mohou být vybaveny izolační hodnotou Urk 1,3 W/m 2 K nebo Urk 0,85 W/m 2 K. Tlumení hluku odpovídá standardu okna a může být na přání zvýšeno až na 40 db. Pro nejrůznější stavební podmínky jsou nabízeny odpovídající řešení rolet: standardní rolety pro stavebně již existující kastlíky ve zdi rolety s kastlíkem s vnitřním obložením (maxiblok) speciálně pro renovace nasazovací minirolety a předsazené minirolety vnitřní pohled Blok rám s miniroletami a sítí proti hmyzu nové provedení kastlíku se zaobleným zakrytím kastlík na rolety je barevně sladěn s povrchem a barvou okna a navíjí se nehlučně pomocí štětečkového těsnění Předsazené rolety Maxi- nasazovací rolety venkovní pohled - předsazený kastlík zapuštěný pásek elektromotor dálkové ovládání

27 Lamely rolet Žaluzie Sítě proti hmyzu Lamely rolet lze dodat ve dvou kvalitních provedeních: ocelí zesílené a teplo tlumící lamely z PVC nebo v hliníkovém provedení. Hliníkové nabízí zvýšenou stabilitu jakož i tlumení tepla a jsou velmi barevně stabilní i u tmavých provedení. Lamely hliníkové rolety Sítě proti hmyzu mohou být na oknech umístěny i v kombinaci s roletami a okenicemi. Obsluha se provádí ze shora dolů; nebo ze strany posuvně ručním tahem a zpětnou pružinou. Vedení jsou barevně přizpůsobená. Sítě proti hmyzu se skládají z kvalitní tkaniny ze skleněných vláken s opláštěním PVC. V nabídce je také provedení k fixní montáži. Integrované do rolety Barvy hliníkových lamel: Žaluzie jsou u kombinovaných oken Twin-line uspořádány mezi křídly a tím chráněny před větrem, počasím, špínou a poškozením. Vzavřeném stavu mají zlepšenou tepelnou izolaci nejméně o 10 %. Nabízejí ochranu proti slunci, průhledu a transmisi světla. V kombinovaných oknech mohou být žaluzie obsluhovány řetízkem nebo motorem. Na vnitřní straně u standardních oken jsou obsluhovány řetízkem. sítě proti hmyzu pro okna G25 G27 G28 G29 G30 G31 Venkovní raffstory G32 G33 G34 G35 G36 G37 sítě proti hmyzu pro dveře G38 G39 G41 Sitě proti hmyzu - nepohyblivé G42 G43 G46 G54 G57 G63 G70 G71 G73 G89 G90 G92 G94 G95 G96 G98 G99

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům.

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům. PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům.

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL Multifunkční skla pro Vaše nová okna NABÍDKA SKEL OD FINSTRALU Plus-Valor Dobrý standard Standardně dodávaná skla: Izolační sklo Plus-Valor s tepelnou ochranou s dvěma okenními tabulkami.

Více

Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy

Individuální výhledy. Okenní a dveřní systémy Individuální výhledy Okenní a dveřní systémy 4-5 Podnik v zorném poli Obsah Okna, dveře a prosklené nástavby Finstral 6-7 vytváří, odděluje a spojuje obytné prostory. Atraktivní Designerské znaky 8-9

Více

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání Vista Prosklené stěny Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání 2 Prosklené stěny Vista Velké prosklené stěny v kombinaci s mnoha variantami otevírání oken a dveří Okenní systémy Vista se

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací

Schüco ThermoSlide. Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Schüco ThermoSlide Plastové posuvně-zvedací dveře s vynikající tepelnou izolací Zelená technologie pro modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco ThermoSlide Perfektní propojení

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

Nové hliníkové domovní dveře

Nové hliníkové domovní dveře NOVINKA Domovní dveře ThermoCarbon Mistr světa v tepelné izolaci u hliníkových domovních dveří Koeficient UD až 0,7 W(m² K) Nové hliníkové domovní dveře ThermoSafe / ThermoCarbon: Elegantní design, nejvyšší

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Janisol HI Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Nové měřítko v oblasti tepelných izolací oken a dveří Janisol HI spojuje estetiku a technickou vyzrálost. Velmi štíhlé pohledové šířky dávají akcent architektuře,

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled

TECHNIKA V POHYBU. Nerušený výhled Nerušený výhled Kompletní sortiment pro velkoplošné prvky 2 TECHNIKA V POHYBU Novinky pro zvedací posuvné dveře Díky kováním od společnosti MACO využíváte kompletní sortiment nejvyšší kvality v jednom.

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE POPIS VÝROBKU FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite

Více

Náš domov je nyní zalitý sluncem.

Náš domov je nyní zalitý sluncem. Náš domov je nyní zalitý sluncem. Systém zdvižne posuvných dverí VEKA, který uspokojí i nárocné požadavky Praktický zpusob, jak vnést do domu kousek nebe Udělejte ze svých čtyř stěn něco víc. Systém zdvižně

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

energeto Vyjímečné okno

energeto Vyjímečné okno 1 energeto Vyjímečné okno Podstatné pro energetickou účinnost okna je Uw hodnota. Čím je tato hodnota koeficientu tepelného prostupu (Uw) nižší, tím je energetická účinnost okna vyšší. Zlepšením (snížením)

Více

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO Bezpečnost a kvalita pro posuvné prvky ze dřeva, plastu a hliníku KOMPLETNÍ SYSTÉM Kompetence stavebního kování firmy ROTO: Firma ROTO nabízí obsáhlý program techniky kování a

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

Naše bilance: v naprosté rovnováze!

Naše bilance: v naprosté rovnováze! Naše bilance: v naprosté rovnováze! Kvalitní profil Naprostá rovnováha mezi nákladovou a energetickou efektivitou Požadavky na moderní okna jsou dnes mnohem vyšší, než tomu bylo v minulosti. Musí šetřit

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

Okna, střešní okna, a, střešní okna,

Okna, střešní okna, a, střešní okna, Okna, střešní okna, a, střešní okna, a vchodové dveře Seznam výrobků Okna PVC 4 PRIME 4 ENCORE 5 OVLO 6 OVLO CLASSIC 7 AVANTGARDE 9000 8 AVANTGARDE 7000 9 Vchodové dveře PVC 12 AVANTGARDE 7000 10 Střešní

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE více než 25let NA TRHU EFFEKT ECONOMIC T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění u: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná

Více

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo

Roto NT Designo. Skrytá síla. Roto NT Designo Roto NT Designo Skrytá síla Roto NT Designo Skrytá elegance Nové možnosti při utváření bydlení S hezkým domovem rostou také požadavky na design okna. Přitom platí: čím méně je technická část okna viditelná

Více

To nejlepší pro Váš dům.

To nejlepší pro Váš dům. Prof ily třídy A: To nejlepší pro Váš dům. 100% KVALITA Profily třídy A dle ČSN EN 12608 jen od VEKA Obraťte se na nás těšíme se na Vás: Silné profily silný výkon Firma VEKA jako jeden z předních světových

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite může být použito

Více

dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER

dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER dreams okna: snů okna a dveře Zdraví Vás všechny vchodové dveře,vnitřní dveře,okna a dveře od stodol s jedním poselstvím,,je nám ctí být SAGEDER Zdraví Vás všechna okna s jedním poselstvím Je nám ctí být

Více

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM S 9000 zdvižně posuvné dveře + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii S 9000 INOVACE SE SYSTÉMEM Všestranně použitelné Moderní vzhled bez omezení Posuvné elementy jsou

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí

Více

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem 6 moderních motivů Domovní dveře Comfort Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem Protože tady jste doma Pohoda začíná u domovních dveří Domovní dveře plní více funkcí: chrání,

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení EFORTE ŘEŠENÍ OKEN PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Okenní profil Eforte pro moderní a energeticky úsporné bydlení. Rozmanitost

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E Vzhled pro každý dům Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí

Více

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS

MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS To je čistá architektura: MINERGIE zdvižně -posuvné dveře CP155-LS www.architecpur.ch Od čistého hliníku k čistému MINERGIE Zdvižně-posuvné dveře CP155-LS jsou "čisté" skrz naskrz Čistý znamená ryzí, jasný

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE EFFEKT T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění profilu: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná ocelová T Kování:

Více

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení:

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení: - 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS Bydlení bez omezení 1 Profil NemeckýsystémznackyRehaunebo Schuco,bohatý výber S-tia 6-tikomorových systémuo zvetšené šírce- zajištujícízvýšenou energetickou úsporu a

Více

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19.

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19. Mernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a Hörmann Garážová vrata s pohonem 19.490 Kč * 24.990 Kč * Boční díl 11.000 Kč * *Cena se rozumí bez montáže a bez DPH. Váš autorizovaný prejce pro

Více

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem

Větší obytný komfort. se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Větší obytný komfort se shrnovacími posuvnými prvky G.U-922 a G.U-822 se spodním pojezdem Shrnovací posuvné prvky G.U-922 (dřevo/pvc) a G.U-822 (kov) mají spodní pojezd Pojezdová kolejnice zachycuje hmotnost

Více

Společnost heroal na veletrhu BAU 2015

Společnost heroal na veletrhu BAU 2015 Složky pro novináře BAU 2015 Tisková zpráva: Produktová informace heroal BAU 2015 Společnost heroal na veletrhu BAU 2015 Modulární systémy heroal pro opláštění budov Jednoduše. Lépe. Mnichov/Verl, leden

Více

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06. 6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! jen 54.998 Kč * Týdny domovních dveří Hörmann 2013 Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.2013 Značková kvalita společnosti

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky. Schüco Thermo 6 Programm Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Obsah Thermo 6 Obsah Schüco 3 Energie Bezpečnost a komfort Design 04 08 10 Thermo 6 Vyzrálá technologie pro ekologické bydlení Volte

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken,

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken, Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

harmony Plastové vchodové dveře

harmony Plastové vchodové dveře harmony Plastové vchodové dveře 08 09 Trvalá hodnota Einbauen. Wohlfühlen. V mnoha zemích Evropy jsou plastové vchodové dveře používány již desítky let. Jsou vždy na prvním místě, pokud musí uživatel brát

Více

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s.

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Produkty Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Již více než 27 let se zabýváme výrobou výplní stavebních otvorů. V našich provozovnách zpracováváme tři druhy materiálů:

Více

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky

Energeticky úsporná okna pro vysoké nároky Schüco Thermo 6 Programm Systémová výroba oken od Vašeho Schüco partnera Očekávejte od nás jen to nejlepší. V oblasti poradenství, projektování i provedení. Rádi Vám pomůžeme vybrat vhodná okna pro Váš

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

Systémy protisluneční ochrany heroal

Systémy protisluneční ochrany heroal Složky pro novináře R+T 2015 Tisková zpráva: Rozšíření oblasti obchodní činnosti heroal Systémy protisluneční ochrany heroal heroal představuje sektor protisluneční ochrany na veletrhu R+T 2015 Stuttgart/Verl,

Více

PERSPEKTIVY BEZ HRANIC

PERSPEKTIVY BEZ HRANIC PERSPEKTIVY BEZ HRANIC Nová definice oken PROGRESS - se systémem RAU FIPRO X VYVINUTO PRO LETADLA... Perfektní pro vaše okna Se systémem RAU-FIPRO způsobila společnost REHAU v roce 2008 revoluci na trhu

Více

Schüco ThermoPlus. Energeticky úsporná okna nové generace. Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken

Schüco ThermoPlus. Energeticky úsporná okna nové generace. Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken Schüco ThermoPlus Energeticky úsporná okna nové generace Zelená technologie pro Modrou planetu Čistá energie ze solárních systémů a oken 2 Schüco ThermoPlus Obsah Obsah ThermoPlus Obsah Schüco 3 4 8 10

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Patio Life PATIO LIFE ZVYŠUJE KOMFORT OBSLUHY A MÍRU ZABEZPEČENÍ Okna a dveře otevírají prostory a zároveň nabízí ochranu. Kování je přitom

Více

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality

Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality The window. Prémiová posuvná okna nejvyšší kvality Nejvzácnější obrazy 1 Není to okno, na které je kladen důraz, centrem dění se stává výhled. Vytváříme působivá průčelí z elementů širokých nebo vysokých

Více

A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS. Prezentace systému kování A300

A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS. Prezentace systému kování A300 PREZENTACE KOVÁNÍ A300- INTOS Prezentace systému kování A300 1 Patentovaný 3D-rolničkový čep Zajišťuje stlačení těsnění a tím těsnost při dešti a nárazovém větru. valivé tření zajišťuje požadované lehké

Více

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO 3. 2. Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, chrání solární životní faktor prostředí. umožňuje využití tepelných zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. planibel Tri Pasivní sklo pro aktivní život

Více

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio

Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků. Roto Patio Komfortní obsluha a lepší zabezpečení paralelně sklopně posuvných a posuvně skládacích prvků Roto Patio ROTO PATIO KOVÁNÍ SPLŇUJÍCÍ NEJVYŠŠÍ NÁROKY Kompetence stavebního kování Roto: Naše jméno je v odborném

Více

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění)

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Produkty s pětikomorovým profilem Inoutic Arcade vynikají elegantním designem, výbornou tepelnou a zvukovou izolací, snadnou údržbou

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE 25let NA TRHU heroal W 65 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm T Tepelná

Více

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem

AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard dovnitř otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo s válcovým pantem AA 100 s AA 610 Standard ven otvíravé křídlo, standardní dveřní pant a

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla

Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX. Jednoduše více světla Štíhlé profily systému S 9000 GEALAN-LUMAXX Jednoduše více světla Díky oknům se štíhlými rámy se místnosti stanou světlejší a vy tak načerpáte potřebnou energii zvýší se kvalita vašeho života a zlepší

Více

Vrata a domovní dveře roku

Vrata a domovní dveře roku Vrata a domovní dveře roku Modernizujte nyní a ušetřete až 30 % * RenoDoor Kč 26 990,- ** RenoMatic Drážka M, s pohonem Kč 20 990,- ** RenoMatic a RenoDoor Akční nabídka pro modernizace * V porovnání s

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE heroal W 65 heroal W 72 T Izolovaný okenní hliníkový systém s přerušeným tepelným mostem T Stavební hloubka: 65 mm T Max. tloušťka skla/výplně v křídle 58 mm, v rámu 48 mm Ug 0,5

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže 9 roků na trhu Středisko výroby a montáže Plastových a hliníkových oken a dveří a jejich doplňků v kompletním sortimentu Garážových vrat všech druhů provedení a posuvných a otevíravých bran Kontaktní místo

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

heroal S 42 Posuvný systém

heroal S 42 Posuvný systém Posuvný systém Perfektnost se skrývá v detailu Nový posuvný systém heroal S 42 nastavuje měřítka týkající se tepelné izolace, udržitelnosti a úspornosti. Kompletně nově vyvinutá hliníková spojená konstrukce

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 542 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 542 jsou sekční vrata pro použití ve skladech, logistických centrech a všech druzích výrobních závodů. Design

Více

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ EUROOKNA A DVEŘE CZ Dřevěná eurookna a dveře Winwood plní všechna náročná kritéria vysokou energetickou úsporu, kvalitní zvukovou izolaci a dlouhou životnost. Liší se typem profilu, který jim dodává

Více

Finstral Možnosti otevírání a typy kování

Finstral Možnosti otevírání a typy kování Finstral Možnosti otevírání a typy kování Příjemné pro obsluhu spolehlivé potřebné NOVÉ HSB zvedací/posuvné dveře Otvíravé okno/dveře Otvíravé/výklopné okno/dveře Výklopné v horním světlíku Posuvné + otvíravé/výklopné

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova dřevo plast hliník Na e nabídka - D EVO Vážený zákazníku! Naše výrobky ze dřeva se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE. Roto Fentro. Dokonalý tvar a funkce

KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE. Roto Fentro. Dokonalý tvar a funkce KOMFORTNÍ KOVÁNÍ PRO OKENICE Roto Fentro Dokonalý tvar a funkce FENTRO - MNOHOSTRANNÉ VYUŽITÍ, VYSOKÁ KVALITA ZPRACOVÁNÍ, JEDNODUCHÁ A RYCHLÁ MONTÁŽ Kování ROTO FENTRO bylo koncipováno pro mnohostranné

Více

Ideální. NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 INOVACE V SYSTÉMU

Ideální. NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 INOVACE V SYSTÉMU NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 + + Tepelně izolující + + Flexibilní + + Skvěle těsnící + + Inovativní + + Líbivý design Ideální INOVACE V SYSTÉMU Systém S 9000 Nový systém se středovým těsněním

Více

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM y x 5 SERVIS POD KONTROLOU VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ 210 BAREV RAL VÝROBKY NA MÍRU ZÁRUKA 5 LET VÝROBKY PRO DŮM VRATA OKNA ROLETY GARÁŽOVÁ VRATA BAREVNÉ PROVEDENÍ Sekční vrata nabízíme

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více