NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ."

Transkript

1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

2 Software pro limitní vážení T-Touch 20 Kontrola tolerance výrobků ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a řiďte se jeho pokyny. V případě jakékoliv poruchy volejte autorizovaný servis dle doporučení Vašeho prodejce nebo dovozce, jehož stránky najdete na internetu ( Vlastní váhu (vážicí platformu) je vždy třeba umístit na rovný a pevný povrch. Indikátor (vyhodnocovací jednotku) je vhodné také pevně uchytit na zeď nebo na vhodný držák z důvodu snadného a bezproblémového mačkání tlačítek na klávesnici pod displejem. Pomocí stavitelných nožek v rozích váhy ustavte váhu do vodorovné polohy podle libely umístěné na vážícím můstku. Oba výše uvedené požadavky pro instalaci vlastní váhy neplatí pro váhy umístěné a servisní firmou instalované v díře ani pro visuté váhy instalované vždy servisní firmou v pojezdové dráze. Doporučuje se zapnout váhu alespoň 20 minut před použitím pro důkladnou temperaci váhy. Během provozu nevystavujte váhu ani indikátor náhlým změnám teplot. Napájecí síťový adaptér, je třeba zapojit do zásuvky kde je střídavé síťové napětí 220 až 230V. Do větve zásuvkového obvodu, kde je připojena váha, nezapojujte spotřebiče s vyšším příkonem, způsobující kolísání napětí. Není-li k dispozici el. síť, váha je napájena z vestavěného hermetického akumulátoru. Akumulátor se dobíjí, pokud je indikátor připojen do el. sítě. Akumulátor je instalován přímo uvnitř indikátoru a je přístupný po odstranění krytu jednotky. Použitý hermetický akumulátor nevyžaduje žádnou údržbu nebo péči. Doporučuje se však před delším vyřazením váhy z provozu jej naplno dobít pokud bude akumulátor ponechán mimo provoz ve vybitém stavu po delší dobu (několik týdnů nebo měsíců), může dojít k jeho zničení. Konektor napájecího adaptéru připojte do zdířky. Zásuvka je umístěna na zadní části indikátoru. Pro napájení váhy používejte výhradně originální síťový adaptér dodaný vaším prodejcem nebo autorizovaným servisem! Váhu je nutno provozovat mimo síť vysokonapěťových kabelů, elektromotorů, TV přijímačů a dalších zařízení, která mohou vytvářet silné elektromagnetické pole. Váhu nevystavujte intenzivnímu proudění vzduchu (např. z ventilátoru) znemožňuje to ustálení váhy a tím dochází ke snížení přesnosti. Indikátor ani váhu nevystavujte mechanickým rázům mohlo by dojít k poškození tenzometrického snímače zatížení. Mějme na paměti, že váha je měřidlo a podle toho je třeba s ní zacházet. Indikátor typu B7 není určen do mokrého nebo chemicky agresivního prostředí. Krytí proti vodě a prachu je pouze třídy IP-54. Nedoporučuje se také používat agresivní prostředky pro čištění indikátoru z důvodu možného poškození klávesnice. Indikátor typu S7 je určen do mokrého nebo chemicky agresivního prostředí. Krytí proti vodě a prachu je třídy IP-65..

3 1. Rychlý start 1.1. Napájení zapnuto, Režim spánku, Napájení vypnuto a Restart Napájení zapnuto Stiskněte, dokud neuslyšíte pípnutí. Spuštění operačního systému TOS a aplikačního softwaru trvá přibližně 30 sekund Režim spánku Krátkým stisknutím uvedete zařízení do režimu spánku. Opětovným stisknutím tlačítka zapnete monitor Napájení vypnuto Stiskněte, dokud se neobjeví dialogové okno. Odpovězte ANO na vypnutí napájení nebo NE na návrat k používání Restart Přidržte na 6 sekund a systém se restartujte, aby se dostal z abnormální situace do původního stavu Funkce kláves na panelu Tlačítko Zapnout/Vypnout: Stiskněte tlačítko pro zapnutí napájení, režim spánku, vypnutí napájení a restart systému. Tlačítko MENU: Stiskněte tlačítko a ve spodní části displeje se objeví tabulka menu. Tlačítko HOME: Stisknutím tlačítka se obrazovka vrátí na výchozí stránku. Tlačítko TARE: Stisknutím tlačítka TARE stanovíte táru váhy. Zobrazená hmotnost se uloží jako hodnoty táry a tato hodnota se odečte od naměřené hodnoty a na displeji zůstane nula. Indikátor Netto (Čistá hmotnost) bude zapnutý. Můžete zadat táru ručně a to tak že přidržíte tlačítko cca 3 sekundy, poté ze na displeji zobrazí číselná klávesnice kde zadáte požadovanou hodnotu obalu a potvrdíte klávesou OK. Vyrušení hodnoty táry se provede při odlehčené váze a stiskem tlačítka. Tlačítko ZERO: Tlačítko ZERO můžete stisknout pro vynulování údaje. Toto použijte tehdy, když bude plošina prázdná a hmotnostní údaj nebude zobrazovat nulovou hodnotu. Po dosažení nulového bodu se rozsvítí indikace nuly.

4 1.3. Indikace Když je váha na nule, objeví se indikace ZERO. Když je použita tára váhy, objeví se indikace TARE. Když je váha stabilní, objeví se indikace. Uvádí maximální kapacitu, minimální hmotnost a údaj na váze. Uvádí verzi aplikačního softwaru Indikuje stav baterie. Ukazuje datum a čas.

5 1.4. Uživatelská rozhraní provozu Grafický režim Stisknutím tlačítka provedete vážení vizuálně. Graf zahrnuje lištu pro kontrolu rozsahu a referenční tabulku cílového množství. To pomáhá zvýšit účinnost a zabránit chybám Režim celé obrazovky Dotkněte se hlavního okna pro zobrazení hmotnosti a změní se na režim zobrazení na celou obrazovku. Opětovným stisknutím okna pro zobrazení hmotnosti se vrátíte do režimu normálního zobrazení. Stisknutím tlačítka hmotnost, jednotkovou hmotnost, množství a čas. zobrazíte předchozí záznam o vážení, což zahrnuje pořadové číslo, název zboží, 1.5. Tlačítka funkcí Vyhledávání zboží PLU Stisknutím tlačítka PLU vyvoláte předem nastavené údaje o zboží. Vyhledávání zboží Stisknutím tlačítka zobrazíte předem nastavené údaje o zboží.. Prohlížení seznamu zboží Objeví se seznam zboží. Prohlédněte jej a vyberte požadované zboží.

6 Změna jednotky Stisknutím tlačítka zapnout/vypnout v nastavení parametrů. přepínáte mezi různými jednotkami vážení. Tento přepínač jednotek můžete Přepnutí mezi hrubou a čistou hmotností Stisknutím tlačítka použití táry. přepínáte mezi hrubou hmotností a čistou hmotností. Tato funkce je dostupná až po Nastavení horního/spodního limitu Stiskněte tlačítko a zadejte spodní mez, stiskněte tlačítko OK pro potvrzení a poté zadejte horní mez a stiskněte tlačítko OK pro potvrzení. Když je jednotková hmotnost 0, váha zkontroluje rozsah podle hmotnosti, takže nastavení limitu bude vycházet z hmotnosti. Když jednotková hmotnost není 0, váha zkontroluje rozsah podle množství, takže nastavení limitu bude vycházet z množství. Po zadání limitů displej zobrazením hmotnosti změní barvu pozadí na základě stavu kontroly hmotnosti. Ve stavu pod zatížením bude pozadí oranžové, při zvoleném rozsahu bude pozadí zelené a při přetížení bude displej červený. Tato funkce je dostupná i v režimu zobrazení na celou obrazovku. Uložit a vytisknout Stisknutím tohoto tlačítka shrnete a vytisknete záznamy o vážení.. Opakované vyvolání souhrnných hodnot Stisknutím tohoto tlačítka zobrazíte a vytisknete souhrnné záznamy. Stisknutím tohoto tlačítka se hodnota na displeji zobrazí hodnota v rozlišení x10 po dobu 3 sekund. Indikace hodnoty je v červené barvě Stisknutím tohoto tlačítka přepínáte mezi grafickým zobrazením provozu a zobrazením záznamů. Stisknutím tohoto tlačítka volíte mezi automatickým shrnutím údajů nebo ručním shrnutím údajů. Stránkování nahoru a dolů Stisknutím tohoto tlačítka posunujete nahoru nebo dolů PLU stránky.

7 1.6. Vestavěná klávesnice Anglická/číslicová: vstupní anglická klávesnice s písmeny a číslicemi Backspace (Krok zpět) Tab: SIGN: při zadávání textu použijte tuto klávesu pro změnu řádky Zvláštní symboly. 123: Číslicová klávesnice X: Ukončení režimu úprav 2. Rozbalení menu Stisknutím tlačítka rozbalíte tabulku nabídky ve spodní části displeje. Nastavení parametrů Stisknutím tlačítka pro nastavení vstoupíte do nastavení systému, nastavení vážení, nastavení provozních hodnot a nastavení komunikace. Stisknutím tlačítka PLU/Obsluha vstoupíte pro úpravy zboží a obsluhy Stiskněte pro přidání PLU zboží, stiskněte pro vymazání aktuálního PLU zboží, stiskněte pro úpravu aktuálního PLU zboží; Stiskněte tlačítko pro vymazání všech údajů o zboží, stiskněte tlačítko pro zrušení daného kroku a stiskněte tlačítko pro uložení.

8 Stisknutím tohoto tlačítka sestavíte různé výkazy statistiky. Stisknutím tohoto tlačítka importujete předem nastavené PLU do váhy nebo exportujete záznamy o vážení do počítače. Stisknutím tohoto tlačítka si přečtete návod k použití na obrazovce. Režim ALARMU Váha podporuje pět režimů pípnutí: Hodnota nad limit, Hodnota v limitu, Hodnota pod limitem, Hodnota mimo limit a žádný alarm. Nastavení formátu tisku Stiskněte klávesu Formát, zvolte etiketu nebo stvrzenku, a vyberte jeden se stávajících formátů. Ukázka před tiskem se zobrazí vpravo. Po výběru formátu stiskněte tlačítko default pro potvrzení. Následně zvolte požadovaný tisk pro dokončení nastavení formátu. Poznámka: Můžete zvolit buď žádnou tiskárnu, nebo více tiskáren. Pokud nezvolíte žádnou, tisk nebude proveden, pokud zvolíte více tiskáren, tisk bude proveden na více tiskárnách.

9 3. Nastavení Stiskněte tlačítko nabídky. Kliknutím na nastavení vstoupíte na stránku s detailním nastavením. Nastave Základní Nastavení Nastavení vážení ní Nastavení Kalibrace Komunikace informace systému provozu Kalibrace Com 1 Nastavení Linearita Com 2 Údaje o uživateli Gravitace schválení Rychlost měření CAL Inzerce Datum a čas Režim rozsahu Měrná jednotka Nastavování Jazyk Desetinný Automatické hodnoty Podsvícení Kapacita vypnutí napájení Vnitřní počítání Korekce Dělení Automatický obrazovky Automatická režim klidu Aktualizace volba nulového softwaru rozsahu Systémové Ruční volba nuly informace Sledování nuly Heslo Režim stanovení Reset databáze táry 3.1. Základní informace Údaje o uživateli Zvolte Nastavení -> Základní informace -> Uživatelské informace. Objeví se rozhraní s údaji o společnosti a údaje zadejte s použitím vestavěné klávesnice nebo vnější klávesnice. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav. Údaje o společnosti budou uvedeny na stvrzence a ve výkazech, a logo společnosti se objeví po zapnutí zařízení Nastavení systému Datum a čas Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Nastavení datumu nebo nastavení času. Zadejte datum a čas s použitím vestavěné klávesnice nebo vnější klávesnice. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Nastavení jazyka Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Jazyk. Zvolte jazyk. Systém se restartujte po změně a potvrzení parametrů. Výběr jazyka je už od výrobce nastaven.

10 4.2.3 Podsvícení Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Podsvícení. Posunujte se po liště pro nastavení jasu podsvícení. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Korekce dotykové obrazovky Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Nastavení dotyku. Objeví se rozbalovací okno pro potvrzení. Potvrďte pro vstup na stránku kalibrace. Na černé obrazovce se objeví bílý kurzor; klikejte na bílé kurzory, dokud se nedokončí proces kalibrace. Poznámka: Projeví se až po restartu váhy Aktualizace softwaru Provádí pouze servisní firma Systémové informace Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Systémové informace pro kontrolu softwaru, verze operačního systému, zbývající pevné paměti a dalších systémových informací Reset databáze Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Reset databáze. Stiskněte reset a systém vymaže veškeré údaje v databázi. Zařízení má některé předem nastavené údaje pro testování. Před formálním použitím váhy vymažte všechny údaje v databázi. Provádějte tento krok velice opatrně. Tento krok vymaže všechny údaje v databázi Nastavení hesla Zvolte Nastavení -> Nastavení systému -> Password; musíte nejprve zadat aktuální heslo (počáteční heslo: ), a poté dvakrát zadat heslo nové. Stiskněte OK pro ukončení Nastavení vážení Nastavení -> Nastavení systému -> Nastavení vážení. Provádí pouze servisní organizace Ověřovací detaily jsou uvedeny níže OIML NTEP Bez schválení Automatická volba nulového 10% 10% Podle uživatelského nastavení Ruční volba nulového rozsahu 2% 2% Podle uživatelského nastavení Automatické sledování nuly 0.5e 0.5e Podle uživatelského nastavení Nula v režimu čisté hmotnosti zakázat zakázat povolit Spínač kalibrace nutný nutný Není zapotřebí přetížení Max+9e 105%Max Max+9e Jednotka vážení kg lb volitelná

11 3.4. Provozní nastavení Rychlost měření Zvolte Settings -> Operation Settings ->Measure speed. Zvolte požadovanou volbu rychlosti měření. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Měrná jednotka Zvolte Settings -> Operation -> Measure unit. Zvolte požadovanou volbu jednotky. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Režim kontrolního pípnutí Zvolte Settings -> Operation -> Check Beep Mode. Zvolte požadovaný režim. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Potvrzení pouze v případě, že vše je v pořádku Zvolte Settings -> Operation -> Acc only when ok. Zvolte požadovanou volbu. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Režim vážení Zvolte Settings -> Operation -> Weight Mode. Zvolte požadovaný režim. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav Popis portů disku. USB porty lze připojit k myši, klávesnici, snímači čárového kódu, čipové sady 3G Internet nebo k flash RS-232 port lze připojit k tiskárně nebo k počítači. Port AC adaptéru: zařízení je nabíjeno, když je AC adaptér zapojen. Port pro připojení snímačů: připojte k vážnímu můstku

12 3.6. Komunikace Sériové porty Zvolte Settings -> Communication. Zvolte sériový port a upravte jeho možnosti, včetně vysílacího režimu, přenosové rychlosti, datových bitů a stop bitů. Kliknutím na << v levém horním rohu ukončíte režim úprav. Když je tiskárna nastavena na režim CONT, sériový port průběžně produkuje následující (veškerá data jsou v ASCII kódu, přenosová rychlost bps, 8-bitů a bez parity.) -/ _ k g CR LF -HODNOTA VÁŽENÍ- -JEDNOTKA VÁŽENÍ- -TERMINÁTOR Zapojení RS-232 RS-232 port se nachází na boku nebo na zadní straně váhy (viz popis součásti). Jde o DB9 konektor a jeho signály jsou definovány následovně. pin2: RXD, vstupní signál pin3: TXD, výstupní signál pin4: VCC, 5V napájecí zdroj, pro bezdrátový modul pin5: GND, Zem Při připojení k počítačům použijte kabeláž (2<-->3) 4. Údržba 5.1 Chybové hlášení Chybové hlášení Řešení Mimo nulový rozsah Nulování nefunguje, když je aktuální hmotnost mimo nulový rozsah. U schváleného modelu představuje ruční nastavení nulového rozsahu 2 % Žádný A/D signál kapacity. A/D převodník nebo siloměr je poškozen a musí se vyměnit Nestabilní, nelze Nulování provádějte pouze, když hmotnost stabilní Nelze stanovit táru Stanovení táry nefunguje, když je aktuální hmotnost záporná nebo nulová. Hodnota táry musí být větší než minimální kapacita (20d) Mimo počáteční nulový rozsah přetížení Toto chybové hlášení se objeví pouze při startu zařízení. U schválených modelů je to mimo 10 % kapacity. U normálního modelu je přetížení max+9d; u modelu schváleného OIML je přetížení max+9e; u modelu NTEP je přetížení maximálně 105 %

13 5.2 Specifikace Kapacita volné nastavení Vnější rozlišení schváleno 1x3000e pro snímače 4x350Ω neschváleno 30000d Rozsah táry Max AD metoda Sigma delta AD rychlost Maximálně 60x/sekundu Vnitřní počítání Jednotka vážení kg, g, oz, lb Kalibrační jednotka kg, lb (lb pouze pro model NTEP) Napájení tenzometrů 5VDC Rozsah vstupního signálu 0~20mv Rozsah signálu nulového 0~5mv bodu 2x3000e dvojitý rozsah pro jeden snímač 350Ω Citlivost siloměru 1mv/v~3mv/v Siloměry články až 4 x 350 ohmů Provozní teplota -10~40C Provozní vlhkost <95% Displej Podsvícený 7 TFT LED displej Rozlišení zobrazení 800x480 Poměr H/V displeje 16:9 Režim dotykového ovládání Odporová obrazovka Komunikační rozhraní 1xRS-232 2xUSB Volitelné rozhraní Wifi,zigbee CPU imx233 (ARM9 kernel) 454MHz RAM 128MB DDR Datová paměť 256MB NAND flash Napájení AC adaptér 12 V / 2500 ma nebo hlavní napájení 110 V / 220 V

14 CO OBSAHUJE STANDARDNÍ DODÁVKA VÁMI ZAKOUPENÉHO ZAŘÍZENÍ Vaše zařízení je standardně dodáno s tímto příslušenstvím: - kartonová krabice s polystyrénovým lůžkem - Návod k obsluze v českém jazyce - vlastní indikátor - síťový adaptér DC12V/2500mA - 2 ks konektorů pro připojení snímače a pro komunikaci RS232 - držák

15 Záruční list Záruční doba Dodavatel poskytuje záruku na výše specifikované zboží po dobu měsíců ode dne nákupu. Záruční doba se nevztahuje na spotřební materiál. Místo plnění záručních podmínek se rozumí provozovna dodavatele. Podmínky záruky Zboží bylo nainstalováno oprávněnou osobou. Kupující dodržuje pokyny prodávajícího. Kupující uplatňuje nárok na záruční opravu u dodavatele. Kupující předloží řádně vyplněný záruční list. V případě plnění záručních podmínek u zákazníka, tento hradí dopravní náklady, které vzniknou. Důvody zániku nároku na záruční opravu pokud: výrobek nebyl provozován nebo skladován v souladu s technickými podmínkami uvedenými v návodu na obsluhu. výrobek obsluhovala neoprávněná osoba. vada byla způsobena nešetrným zacházením s výrobkem (mechanické poškození, polití tekutinami, posypání všemi materiály). vady způsobené vlivem prostředí (extrémní teploty, vlhkost, agresivní prostředí, biologičtí škůdci). vady, které vznikli poruchou elektrické sítě (výpadkem proudu, podpětím, přepětím, elektromagnetickým polem, od poruchových interferencí a šumů). Uvedená záruka je platná pouze pro prvního majitele. DODAVATEL NEBUDE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ ZODPOVĚDEN ZA PŘÍMÉ, NEPŘÍMÉ, ZVLÁŠTNÍ, NÁHODNÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VZNIKLÉ POUŽÍVÁNÍM PRODANÉHO VÝROBKU, A TO ANI V PŘÍPADĚ PŘEDCHOZÍHO UVĚDOMĚNÍ FIRMY O MOŽNOSTI VZNIKU TAKOVÉTO ŠKODY. Zvlášť zdůrazněno, DODAVATEL není zodpověden za vzniklé náklady jako např.: újmy zisku nebo příjmů, ztráty zařízení, škody vzniklé používáním, ztráty softwarového vybavení a dat, nároky dalších subjektů nebo zástupců apod. Výrobní číslo: Odběratel: Datum prodeje: Dodavatel: Převzal: Nainstaloval a předal:

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ.

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ. NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR B7 INDIKÁTOR S7 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti

Více

NÁVOD K OBSLUZE KD-PSLP ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE KD-PSLP ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA KD-PSLP Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

POČÍTACÍ VÁHA S DOTYKOVOU

POČÍTACÍ VÁHA S DOTYKOVOU NÁVOD K OBSLUZE POČÍTACÍ VÁHA S DOTYKOVOU OBRAZOVKOU PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor T7 Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor T7 Strana 1 Indikátor T7 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS

Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS Indikátor A12; A12SS Strana 2 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

NÁVOD K OBSLUZE KDAEC-5050 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE KDAEC-5050 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA KDAEC-5050 Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE PS-B ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE PS-B ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA PS-B Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

Návod k použití pro Stolní váhu

Návod k použití pro Stolní váhu Návod k použití pro Stolní váhu Katalogové číslo: 214091 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA HCG-120 Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 JEŘÁBOVÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE TISKÁRNA ÚČTENEK. Malá termotiskárna pro tisk údajů na šíři papíru 76mm. Výrobce: PP4 Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE TISKÁRNA ÚČTENEK. Malá termotiskárna pro tisk údajů na šíři papíru 76mm. Výrobce: PP4 Strana 1 PP4 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE TISKÁRNA ÚČTENEK Malá termotiskárna pro tisk údajů na šíři papíru 76mm Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

NÁVOD K OBSLUZE JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Indikátor AEC Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Indikátor AEC Strana 1. Dovozce do ČR: Indikátor AEC Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Návod k použití pro Kompaktní váhu

Návod k použití pro Kompaktní váhu Návod k použití pro Kompaktní váhu Katalogové číslo: 214118 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a

Více

ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU

ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Návod k použití Katalogové číslo: 214159-214174 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady PS1-DS PS1P-DS Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

Návod k použití pro Plošinovou váhu

Návod k použití pro Plošinovou váhu Návod k použití pro Plošinovou váhu Katalogové číslo: 214096 Základní podmínky pro používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor A15 Strana 1.

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor A15 Strana 1. Indikátor A15 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o.

Více

Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu

Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu Katalogové číslo: 214121 ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

NÁVOD K OBSLUZE BW/CW BWS INDIKÁTOR ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ

NÁVOD K OBSLUZE BW/CW BWS INDIKÁTOR ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ Indikátor BW; CW Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR BW/CW INDIKÁTOR BWS Indikátor BW; CW Strana 2 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM Výrobce: 1. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-67 řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-67 řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA V KRYTÍ IP-67 řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Prodejce: ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE. řady

CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE. řady CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ STOLNÍ VÁHA PRO KUCHYNĚ A SKLADY řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

Návod k použití pro Počítací váhu

Návod k použití pro Počítací váhu Návod k použití pro Počítací váhu Katalogové číslo: 214087 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17

PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17 PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17 Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-S-500 Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA ŘADY Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Poštovní balíková váha. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE. Poštovní balíková váha. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE Poštovní balíková váha Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-65 řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-65 řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA V KRYTÍ IP-65 řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Indikátor RWP; RWS Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Indikátor RWP; RWS Strana 1 Indikátor RWP; RWS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ZH-KC-2000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA ZH KC 2000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ

CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS-100 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ

ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ ACCURA řady SB-530 Dovozce do ČR: ento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování

Více

ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100. Tento soubor je chráněn autorskými právy

ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100. Tento soubor je chráněn autorskými právy CSS100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Katalogové číslo: 110034 Popis cejchuschopná počítací váha pro suchá prostředí s funkcí počítání kusů schválena pro obchodní užití ve všech zemích EU (OIML III) snímatelná

Více

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1-

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- HHTQ88 Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- OBSAH 1. VLASTNOSTI 3 2. SPECIFIKACE. 3 2 1 Obecná specifikace 3 2 2 Displej jednotky / max. rozsah / rozlišení 5 3. POPIS ČELNÍHO PANELU. 5 3

Více

ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY

ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady: TSQTP / TSQSP ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM Výrobce: 1. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA. Model : GM-600P

NÁVOD K OBSLUZE. 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA. Model : GM-600P 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA Model : GM-600P Koupení této DIGITÁLNÍ VÁHY PRO Vás představuje krok vpřed do oblasti přesného měření. Přečtěte si prosím pozorně následující instrukce a vždy mějte tento

Více

SAFESCAN TP-230 POKLADNÍ TISKÁRNA

SAFESCAN TP-230 POKLADNÍ TISKÁRNA NÁVOD K OBSLUZE ČESKY SAFESCAN TP-230 POKLADNÍ TISKÁRNA 1 ÚVOD Tento návod k obsluze vám ukáže, jak nainstalovat a používat termální pokladní tiskárnu Safescan TP-230. Přečtěte si prosím tento návod k

Více

Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky

Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky Kvalitní německá konstrukce Průmyslové provedení Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76-1 a KPZ 76-1E Jednoduchá obsluha Velká tlačítka Výborná čitelnost Podsvícení displaye Vysoká přesnost

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor VIT Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor VIT Strana 1. Dovozce do ČR: Indikátor VIT Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ PCS-20T

TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ PCS-20T TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ TORREY řady PCS PCS-20T PCS-20 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o.

Více

NÁVOD K OBSLUZE KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 MODECOM CZ Model: MODECOM FreeTAB 2096 1. Tlačítka a funkce přístroje 1. Fotoaparát Fotoaparát s rozlišením 2 megapixely 2. Tlačítko zpět Stiskem tlačítka

Více

CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady model EC-2005 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE

Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE Kvalitní německá konstrukce Bezkabelový přenos dat z vážících vidlic k indikátoru v kabině řidiče Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE Standartní Indikátor je bezpečně chráněný, zabudovaný

Více

Vážící sada. Typ: KPZ 72. do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků. také ve verzi úředně ověřitelné

Vážící sada. Typ: KPZ 72. do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků. také ve verzi úředně ověřitelné Průmyslové provedení Vážící sada Typ: KPZ 72 do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků také ve verzi úředně ověřitelné Příslušenství : V provedení NEREZ DIN 1.4301 Mobilní vážení? Šetří Váš čas

Více

Balíková váha KPZ E / cejchuschopné

Balíková váha KPZ E / cejchuschopné Průmyslové provedení Balíková váha KPZ 2 11 3E / cejchuschopné Typ Váživost Dělení Indikátor Možnost úř. Rozměry v mm Cena Kč Obj. č. ověření 2113EM12 6/12kg 2/5g KPZ 51E8 Ano 360 x 310 mm poptávka 2113EM012000

Více

NÁVOD K OBSLUZE VÁHA ROW-M PRO OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Stolní přesná váha ROW Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE VÁHA ROW-M PRO OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Stolní přesná váha ROW Strana 1. Dovozce do ČR: Stolní přesná váha ROW Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA ROW-M PRO OBCHODNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je

Více

Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5.

Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5. Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5. Než začnete Nabití interního akumulátoru Poznámka: Před použitím indikátoru se ujistěte, že baterie je plně nabitá.

Více

Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E. Mobilní vážení? Šetří Váš čas a Vaše peníze! Za příplatek: Vestavěná tiskárna

Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E. Mobilní vážení? Šetří Váš čas a Vaše peníze! Za příplatek: Vestavěná tiskárna Kvalitní německá konstrukce Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E Váživost až 1500 kg Mobilní vážení = úspora času Nezávislý na napájení z el. sítě Robustní konstrukce Velký

Více

NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50

NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50 NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 1. ÚVOD,

Více

HC-CENTER 340. Záznamník teploty

HC-CENTER 340. Záznamník teploty /. Bezpečnostní informace: HC-CENTER 340 Záznamník teploty Dříve než začnete používat nebo opravovat měřič, prostudujte pečlivě následující informace. Opravy a údržbu nepopsané v tomto návodu smí provádět

Více

Precizní počítací Váha

Precizní počítací Váha Precizní počítací Váha CTS-3000 / CTS-6000 Uživatelský Manuál OBSAH I. Souhrn ------------------------------------------------------------(1) II. Bezpečnostní opatření před použitím váhy ----------(1)

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Návod k použití pro Nerezovou váhu

Návod k použití pro Nerezovou váhu Návod k použití pro Nerezovou váhu Katalogové číslo: 110093 Účel použití Váha Soehnle Professional 9203 je koncipována k vážení zboží. Tato váha je v rámci EU určena k používání bez povinného cejchování.

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady ZTP ZSP Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR L600S ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. Indikátor L600S Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR L600S ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. Indikátor L600S Strana 1 Indikátor L600S Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ INDIKÁTOR L600S Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ s možností připojení externí plošiny řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

NÁVOD K OBSLUZE TSQTP TSQSP ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE TSQTP TSQSP ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady TSQTP TSQSP Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g

Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g Obj. č: 3059 Upozornění: Nedodržením těchto upozornění, můžete těžce poškodit váhu, nebo si vlastní vinou způsobit úraz. Tyto informace vám slouží

Více

měřič vzdálenosti Součásti balení Uživatelská příručka

měřič vzdálenosti Součásti balení Uživatelská příručka Laserový měřič vzdálenosti Uživatelská příručka Součásti balení 1 ks Laserový měřič vzdálenosti OQ-40 1ks Textilní pouzdro 1 ks Poutko 2 ks Nenabíjecí baterie AAA, 1,5 V 1 ks Manuál 1 Instalace baterií

Více

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko:

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko: UŽIVATELSKÝ MANUÁL Váha DIBAL G 310 Servisní středisko: NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ VÁHY DIBAL G-310 OBSAH 1 POPIS VÁHY... 1 2 ÚVOD... 2 2.1 CHARAKTERISTIKA... 2 2.2 INSTALACE VÁHY... 2 2.3 ÚDRŽBA... 2 2.4 ZAPNUTÍ

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

SB485. Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422. s galvanickým oddělením. Převodník SB485. RS485 nebo RS422 USB. přepínače PWR TXD RXD

SB485. Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422. s galvanickým oddělením. Převodník SB485. RS485 nebo RS422 USB. přepínače PWR TXD RXD Převodník rozhraní USB na linku RS485 nebo RS422 s galvanickým oddělením Převodník SB485 PWR USB K1 TXD RXD K2 RS485 nebo RS422 přepínače POPIS Modul SB485 je určen pro převod rozhraní USB na linku RS485

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ JEŘÁBOVÁ VÁHA OCS-M-1 OCS-L-1 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Masterline KVM Extender MVX1 návod k obsluze

Masterline KVM Extender MVX1 návod k obsluze Masterline KVM Extender MVX1 návod k obsluze MVX1 s metalickým propojením MVX1 s optickým propojením Dodávka extenderu MVX1 obsahuje: 1x MVX1 / PC 1x MVX1 / Monitor 2x napájecí zdroj 12V/1A 1x DVI kabel

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Rollei DF-S 190 SE.

Rollei DF-S 190 SE. Obsah balení Rollei DF-S190 SE skener Držáky negativů/filmů Rychlý podavač Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Instalační CD Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte

Více

PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál

PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál Prosím, mějte tento návod na bezpečném místě pro budoucí použití. Obsah Bezpečnostní upozornění... 3 Přehled výrobku... 3 Hlavní rysy... 3 Obsah balení...

Více

Návod k použití pro Závěsnou váhu

Návod k použití pro Závěsnou váhu Návod k použití pro Závěsnou váhu Katalogové číslo: 214044 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

1. Zapnutí a vypnutí 2. Přidání režimu do seznamu provedení

1. Zapnutí a vypnutí 2. Přidání režimu do seznamu provedení 1. Zapnutí a vypnutí Pro zapnutí udržujte tlačítko stisknuté, dokud se neozve zvukový signál. Vypnout přístroj je možné dvěma způsoby: 1. Prostřednictvím menu: Po krátkém stisknutí tlačítka vypnutí se

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE Indikátor L600S Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758

Více

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC 8portů MPC8701 - Katalogové číslo: 14.99.3220 16portů MPC16501 - Katalogové číslo: 14.99.3221 VLASTNOSTI - Ovládání 8/16 PC pomocí jedné konzole (PS/2 klávesnice,

Více

ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY

ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady PS1-DS PS1P-DS Strana 2 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti,

Více