PŘ[TELÉ, KAMAR[DI, MY JSME V[M TY MEDAILE PŘIVEZLI!!! BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘ[TELÉ, KAMAR[DI, MY JSME V[M TY MEDAILE PŘIVEZLI!!! BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC"

Transkript

1 TATO BROŽURKA JE PODĚKOV[NÍ N[S DOSPĚL[KŮ V[M DĚTEM A MLADÝM LIDEM, KTERÝM SE SNAŽÍME POMOCT A SE KTERÝMI SPOLEČNĚ PRACUJEME. DÍKY V[M VŠEM PŘ[TELÉ, KAMAR[DI, MY JSME V[M TY MEDAILE PŘIVEZLI!!! BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC TENTO PROJEKT A JEDNOTLIVÉ AKCE JSOU POD ZÁŠTITOU Bc. ROMANA ONDERKY, MBA, PRIM[TORA STATUT[RNÍHO MĚSTA BRNA a JUDr. MICHALA HAŠKA, HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA PODPORY prof. Ing. KARLA RAISE, CSc., MBA, REKTORA VUT V BRNĚ Generální partner Generální partner Pořadatel Tento projekt se uskuteční za finanční podpory statut{rního města Brna a Jihomoravského kraje. ŘEDITEL PROJEKTU: Michael Svoboda, tel.: , vutvbrne-festival@seznam.cz

2 PODSTATA PROJEKTU: DĚTI A DOSPĚLÍ S RŮZNÝM POSTIŽENÍM SPOLEČNĚ S DĚTMI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ (DD), KLOK[NKU, DIAGNOSTICKÝCH ÚSTAVŮ (DÚ) A DALŠÍCH CENTER A Ž[KY Z[KLADNÍCH, STŘEDNÍCH A VYSOKÝCH ŠKOL SPOLEČNĚ PRACUJÍ A POM[HAJÍ DRUHÝM PŘI KONKRÉTNÍCH INTEGRAČNÍCH AKCÍCH A SETK[NÍCH PROJEKTU. STEJNĚ DŮLEŽIT[ JE TAKÉ SKUTEČNOST, ŽE SE VÝŠE UVEDENÉ CÍLOVÉ SKUPINY PŘÍMO PODÍLEJÍ TAKÉ NA PŘÍPRAVĚ A CESTĚ, KTER[ VEDE K TĚMTO SETK[NÍM. Projekt je tedy každoročně festivalem a seri{lem více než 100 na sebe navazujících mezin{rodních, republikových a region{lních sportovních, preventivních, charitativních a integračních akcí spojených s denní činností pro výše uvedené cílové skupiny a d{le pr{ce v oblasti protidrogové prevence a prevence kriminality ml{deže ve spolupr{ci s PČR, které jsou přímo nav{z{ny na každodenní pr{ci projektu ve spolupr{ci se školami a zařízeními pro uvedené cílové skupiny. Za 12 let svého působení projekt uspoř{dal více než 900 mezin{rodních, republikových i region{lních akcí a setk{ní. Bc. Roman Onderka, MBA, prim{tor statut{rního města Brna Milí mladí př{telé, sport býv{ pro malé i velké často velk{ dřina všechny ty tréninky, ranní vst{v{ní, víkendové turnaje A co teprve pro ty z v{s, kteří m{te na pomyslné startovní č{ře o něco méně výhodnou pozici než ostatní. Jenže ve sportu a v př{telství nez{leží tolik na tom, odkud jste, jak vypad{te, zda se pohybujete na vozíku či po svých nebo vyrůst{te v dětském domově či s m{mou a t{tou. Z{leží na tom, co nosíte uvnitř kolik odhodl{ní, z{palu, vnitřní síly a radosti. A vy toho m{te jak jsem osobně poznal na rozd{v{ní. Proto se i j{ nesmírně těším na každé naše vz{jemné setk{ní JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje Milé děti, v{žení účastníci projektu Brno a Jižní Morava bez hranic, Když jsem byl pož{d{n, abych také letos poskytl svoji z{štitu tomuto skvělému projektu, nev{hal jsem ani okamžik. Obdivuji snahu organiz{torů propojit formou nejrůznějších setk{ní a soutěží děti a dospělé s různým postižením, děti z dětských domovů či diagnostických center se zdravými dětmi škol z jižní Moravy. Největší význam tohoto setk{v{ní je totiž v tom, že z něj vyrůst{ př{telství. A jak svého času řekl Jan Werich, př{telství je souč{st lidského štěstí. Přeji V{m všem mnoho šťastných okamžiků na akcích projektu Brno a Jižní Morava bez hranic!

3 prof. Ing. Karel Rais, CSc, MBA, rektor VUT v Brně Milí mladí př{telé,před několika lety se stalo VUT v Brně pořadatelem n{dherného projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, a j{ jsem měl tu čest převzít nad tímto projektem svoji z{štitu. Velmi si v{žím toho, že také v r{mci tohoto projektu dok{žete pom{hat svým kamar{dům, kteří mají třeba různé postižení. Je velmi důležité, že spolu pravidelně tr{víte spoustu času, často při těch nejobyčejnějších věcech, že spolu sportujete, zpív{te, tancujete atd. Jsem velmi r{d, že př{telství a radost, kter{ vznikají také díky těmto setk{ním, přen{šíte na n{s dospělé a my tak můžeme pařit více do vašeho světa. Věřím v{m, fandím V{m a přeji vše dobré. nprap. Petra Hrazdírov{, nprap. Andrea Strakov{, nprap. Milan Gruška Policie KŘ JMK M{me v{s moc r{di, věříme v{m a jsme moc r{di, že patříme do vaší velké rodiny. Společně s Michaelem Svobodou a projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC poř{d{me nejen spoustu společných setk{ní a akcí, ale hlavně jsme společně s Míšou s v{mi každý den při těch nejobyčejnějších a často nejdůležitějších věcech v životě. Děkujeme v{m za všechno - vaši př{telé a kamar{di z Policie KŘ JMK. Jiří Bezděk, Svatava Čoupkov{, Luk{š Kresač a tým Jihomoravsk{ plyn{rensk{, a.s. Ahoj kamar{di, zdravíme v{s za všechny zaměstnance společnosti Jihomoravsk{ plyn{rensk{. I my se snažíme podpořit v{s při vašich každodenních aktivit{ch. Přispív{me na ceny do vašich soutěží, ale také se s v{mi osobně několikr{t do roka setk{v{me na nejrůznějších akcích. Společně jsme si například v loňském roce zař{dili v bazénu v brněnských Kohoutovicích a byla to velk{ legrace. Moc v{m fandíme a těšíme se na další skvělé z{žitky s v{mi.

4 Hana Novotn{, marketingov{ ředitelka, Veronika Šťastn{ a Veronika Míčkov{, marketingové referentky HC Kometa Brno Milí př{telé, děkujeme, že můžeme být souč{stí této kr{sné rodiny! V{žíme si toho a budeme se snažit, aby hokejový klub Kometa Brno byl vaší milou a nedílnou souč{stí. Jste pro n{s inspirací i z{vazkem. Přin{šíte n{m radosti i starosti. A proto v{s m{me r{di! Děkujeme, že můžeme být s v{mi! Petr Sušila, společnost 3S cz, s. r. o. Milí mladí př{telé, v letošním roce jsem se rozhodl naplno naskočit do rodiny dobrých lidí u n{s na jižní Moravě a pom{hat v{m a vašim kamar{dům při setk{ních i denní činnosti projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC. Moc si v{žím toho, jak dok{žete pom{hat a pracovat pro druhé, umíte se postavit za dobrou věc a bavit se při sportov{ní, tancov{ní, zpív{ní, vyr{bění výtvorů atd. Pracuji ve světě počítačů a IT technologií a vím, že kromě času str{veného v pr{ci musím také sportovat a bavit se. Přeji v{m, abyste se naplno věnovali spoustě činností a budu v{m fandit a pom{hat. Ing. Vladimír Kulíšek, ředitel Autonova Brno, s r. o. Jsem velmi r{d, že mohu pozdravit všechny účastníky všech setk{ní. Jsem r{d, že mohu všechny povozit nejen auty značky ŠKODA, které prod{v{me a servisujeme v naší společnosti Autonova Brno, ale že v{s, díky tomu, mohu společně s ostatními partnery, povozit na vln{ch radosti, veselí a soutěží, které všechna vaše setk{ní prov{zejí. Těším se na setk{ní s v{mi.

5 Tým pracovníků Globus Brno Milé děti, pořadatelé a př{telé projektu Brno a Jižní Morava bez hranic. Velice obdivujeme všechna vaše setk{ní a společné aktivity. Moc se n{m líbí vaše nadšení a z{pal pro sportovní setk{ní a z{polení a sledujeme pečlivě všechny zpr{vy a novinky ze všech vašich úžasných akcí. Jsme moc r{di, že se můžeme na těchto setk{ních alespoň č{stečně podílet a že v{m můžeme přispět pochoutkami a drobnými d{rky, které v{s potěší. Přejeme v{m všem hodně zdraví, štěstí a st{le to stejné nadšení, s jakým se do všech aktivit pouštíte. Ondřej Mor{vek, ředitel marketingu a obchodu SNIP & CO, reklamní společnost Milé děti menší i větší, postižené i zdravé, letos v květnu jsme spolu s vaším kamar{dem Michaelem Svobodou a dalšími významnými partnery jako starobrněnským opatem, brněnským prim{torem a Filharmonií Brno uspoř{dali benefiční M{jový koncert v bazilice na Mendlově n{městí v Brně. Díky štědrosti sponzorů i n{vštěvníků koncertu se n{m podařilo pro projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC získat kr{sných 140 tisíc korun. Všichni věříme, že budou tyto prostředky užitečné vašim úžasným integračním setk{v{ním a že se i díky nim podaří udělat spoustu další užitečné pr{ce. Tým pracovníků Knihovnička.cz Jsou pro V{s knihy radostí nebo prací? Ať V{s l{k{ vůně papíru, rozplét{ní slovních a dějových smyček, obdivov{ní jemných tahů v kresb{ch nebo jen čerp{ní faktů, knihovnicka.cz se stane patronem Vaší knihovny. Pom{h{ autorům tvořit a vyd{vat knihy, škol{m publikovat jejich literaturu a čten{řům přin{ší tato díla prostřednictvím knihkupectví a elektronického obchodu. Pokud V{s nenadchne možnost vydat si svou vlastní knihu, určitě si na n{s vzpomenete, až budete potřebovat vlastní vizitky, let{ky, sv{zat diplomovou pr{ci nebo třeba navrhnout a vytisknout svatební ozn{mení. Vaše knihovnicka.cz.

6 Mgr. Běla Fikesov{, odbor školství statut{rní město Brno Vzkaz pro děti: ať věří svým snům a mají oči a srdce dokoř{n. Ing. Jitka Zouharov{, CESA VUT v Brně Ahoj, jmenuji se Jitka a patřím mezi ty "šedé myšky kancel{řské" co zařizují, aby se peníze, které se podaří získat, pro projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, dostaly tam, kam patří a pokud možno včas. A přeji v{m mnohem víc takových lidí jako je Míša a hlavně, abyste se v životě měli už jenom dobře a ještě líp. Martin Pol{šek SK Koci{nka Brno Již osm let jsem v přímé spolupr{ci s panem Michaelem Svobodou a díky tomuto človíčku, který m{ obrovské srdce, se mi podařilo potkat další lidi, kteří mi dod{vají energii. Jsou to děti z dětských domovů, zdraví i postižení ž{ci z{kladních škol a středních škol, ž{ci diagnostických ústavů a spousta dalších dětí a dospělých. Jsem velice r{d, že se s v{mi můžu potk{vat, sdílet vaše radosti a mnohdy i starosti a pomoci v{m k úsměvu, protože úsměv a dobr{ n{lada je ten nejlepší lék na všechno a musím říct, že v projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC to platí dvojn{sobně.

7 Aneta Jackowsk{, Kamila Špič{kov{, Michal Pt{ček a Tom{š Pětník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC A VÍT[MV[S CUP Ahoj! Jmenujeme se Any, Kamča, Michal a Tom. Nejčastěji n{s potk{te u stolního Stiga hokeje. Společně s Michaelem Svobodou a projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC totiž poř{d{me a organizujeme turnaj ve stolním Stiga hokeji VÍTÁMVÁS CUP. Je pojmenovaný na počest našeho kamar{da Luk{še Vít{mv{se, který v roce 2005 podlehl svému zdravotnímu stavu. Dali jsme si za úkol spojit dohromady zdravé a handicapované lidi. Potkat n{s s turnajem můžete na jednotlivých z{kladních či středních škol{ch v Brně nebo na hlavním turnaji. Ten probíh{ každý rok v červnu na SŠ F. D. Roosevelta pro tělesně postižené. Budeme se na v{s těšit, až se tam společně setk{me a zažijeme spoustu nejen sportovních z{žitků! Michael Svoboda, ředitel projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC Milé děti, partneři, př{telé, kamar{di, v roce 2011 jsme společně v r{mci projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, chtěli původně uspoř{dat 70 akcí a setk{ní a ně přímo nav{zanou a výše popsanou denní činnost pro děti i dospělé s různým postižením, děti a vychovatele z dětských domovů a diagnostických ústavů a dalších center Klok{nku Brno atd., ž{ky MŠ, ZŠ, SŠ, studenty VŠ a n{s dospěl{ky. Pouze díky společné pr{ci a velké pomoci všech př{tel a partnerů projektu, kteří n{m věříte, fandíte a podporujete tento projekt, jsme v roce 2011 uspoř{dali a uspoř{d{me celkem téměř 120!!! akcí a setk{ní a co je nejdůležitější, na tato setk{ní nav{zanou naši denní činnost to znamen{, že jsme každý den s dětmi i dospělými z výše uvedených cílových skupin, učíme se od nich a pom{h{me jim a dok{žeme se za ně postavit. V průběhu celého roku jsme se vz{jemně navštěvovali a společně pracovali a pom{hali druhým a protože se hodně dobře zn{me, tak si opravdu věříme a fandíme. Moc v{m děkuji za všechno, patříme do jedné velké rodiny na jižní Moravě a okolí. Díky v{m všem. V Brně 10. února 2012 Michael Svoboda ředitel sportovního, charitativního a integračního projektu

8 PŘ[TELÉ, KAMAR[DI, MY JSME V[M TY MEDAILE PŘIVEZLI!!! BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

6. ročník Setk{ní bez hranic, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i zdravé děti a dospělé 2012

6. ročník Setk{ní bez hranic, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i zdravé děti a dospělé 2012 Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity poř{dají 6. ročník Setk{ní bez hranic, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i zdravé

Více

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje projekt podporuje prof. Ing. Karel

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 0 ;; TENTO MATERIÁL JE VYHODNOCENÍM A PODĚKOVÁNÍM PROJEKTU BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC LEDEN DUBEN 2012. DÍKY VÁM VŠEM. BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC www.vutvbrne-festival.rajce.net TENTO PROJEKT A

Více

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013

3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 3. ročník BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2013 projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje projekt podporuje prof. Ing. Karel

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC Tisková zpráva k 16. ročníku mezinárodního, integračního projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC brnobezhranic.cz projekt zaštiťují Ing. Petr Vokřál, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek,

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 13. ročník celoročního integračního, sportovního a charitativního projektu Vysokého učení technického v Brně TENTO MATERIÁL JE VYHODNOCENÍM A PODĚKOVÁNÍM PROJEKTU BRNO A

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 5. ročník mezinárodní, integrační akce BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 projekt zaštiťují Ing. Petr Vokřál, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje Společný

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 5. ročník mezinárodní, integrační akce BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 2015 projekt zaštiťují Ing. Petr Vokřál, primátor statutárního města Brna JUDr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje Společný

Více

Brno a jižní Morava bez hranic 2015

Brno a jižní Morava bez hranic 2015 Brno a jižní Morava bez hranic 2015 Děkujeme za podporu! Partneři projektu Slovo úvodem RNDr. Hana Lepková Ředitelka Centrum sportovních aktivit Vysoké učení technické v Brně Děkujeme za podporu Společenské

Více

Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity. pořádají

Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity. pořádají Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity pořádají 8. ročník mezinárodní, integrační akce Setkání bez hranic 2014, plavecké show pro děti z dětských

Více

6. ročník Setkání bez hranic 2012, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i zdravé děti a dospělé

6. ročník Setkání bez hranic 2012, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i zdravé děti a dospělé Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity pořádají 6. ročník Setkání bez hranic 2012, plaveckou show pro děti z dětských domovů, handicapované i

Více

Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity. pořádají

Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity. pořádají Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC zastoupen VUT v Brně, Dětský domov Dagmar a agentura Entity pořádají 9. ročník mezinárodní, integrační akce Setkání bez hranic 2015, plavecké show pro děti z dětských

Více

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC 15. ročník celoročního, mezinárodního, integračního, sportovního a charitativního projektu Vysokého učení technického v Brně TENTO MATERIÁL JE VYHODNOCENÍM A PODĚKOVÁNÍM

Více

informační bulletin Únor - Prosinec 2017 akcí a setkání

informační bulletin Únor - Prosinec 2017 akcí a setkání informační bulletin Únor - Prosinec 2017 58 akcí a setkání Č 1 Vyhodnocení Integračního projektu Centra Kociánka v roce 2017 Integrační projekt Centra Kociánka v roce 2017 splnil jednoznačně svůj hlavní

Více

Brno a jižní Morava bez hranic 2016

Brno a jižní Morava bez hranic 2016 Brno a jižní Morava bez hranic 2016 Děkujeme za podporu! Partneři projektu Děkujeme za podporu Projekt pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška a primátora Statutárního města Brna Petra

Více

i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit.

i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit. ŠKOLNÍ KLUB Milí ž{ci, i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit. Přihl{šky do z{jmových kroužků je nutné odevzdat

Více

Výroční zpr{va Nadační fond Harmonie

Výroční zpr{va Nadační fond Harmonie Výroční zpr{va 2011 Nadační fond Harmonie Nadační fond Harmonie naplňuje vizi venezuelského dirigenta, pianisty a ekonoma José Antonia Abreua, který si již před mnoha lety uvědomil, že prostřednictvím

Více

É č É Í Ř Á Ě ž š č č š š šť Ť Ý č č Ť Ť Ť č Ť č šť Í č č č š š ď ž Ť Á č Í Ó š Ž š Č Ť č Ť č Ť ď č š Č Ď ž ž š č č č Ú Š š Ť Č š ž š š č Ú š č š É Š š šš š Ť č č č č š č š Ť č č ž š č Ť č š Ť š č š č

Více

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco.

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Monitoring z akcí 2012 O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Letošní, již pátý ročník, si dal za úkol pomoci dětem bez rodiny. V současnosti žije v České

Více

DÍVÁME SE KOLEM SEBE

DÍVÁME SE KOLEM SEBE DÍVÁME SE KOLEM SEBE Úvod Advent je doba, kdy kr{tké a šedé dny probouzejí v lidech touhu po světle, po teple a po domově. Se světlem je pak spojov{na naděje, oček{v{ní radosti, dobra, pomoci a vz{jemného

Více

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11. Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek

Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11.  Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel. MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Osobnosti, které podporují ODS PRAHA 11 Josef Masopust Božena Jirků Horst Siegel MUDr. Martin Pruner Patrik Gedeon Ladislav Vízek Lenka Kohoutová Luděk Zelenka Květa Vypiorová www.odspraha11.cz Josef Masopust

Více

ROZHOVOR ČÍSLA. Obsah tohoto čísla ZDEŇKA URBANOVÁ. Č. 5 Leden 2011 2. ročník. Učitelství od dětství vysněným povol{ním.

ROZHOVOR ČÍSLA. Obsah tohoto čísla ZDEŇKA URBANOVÁ. Č. 5 Leden 2011 2. ročník. Učitelství od dětství vysněným povol{ním. Č. 5 Leden 2011 2. ročník ROZHOVOR ČÍSLA ZDEŇKA URBANOVÁ Učitelství od dětství vysněným povol{ním. bylo mým Obsah tohoto čísla Rozhovor s paní učitelkou Urbanovou..1 Další divadelní představení.4 Móda.5

Více

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015

Nabídka spolupráce pro nové partnery. Projekty a programy NF SND v roce 2015 N a d a č n í f o n d Nabídka spolupráce pro nové partnery Projekty a programy NF SND v roce 2015 Vaše dítě nemělo přístup ke vzdělání, jaké by si přálo? Vaše dítě nemělo ve Vás vzor? Věděli jste, že v

Více

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Pozvánka na konferenci Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Stěžejní témata: Pracovněprávní vztahy ve veřejné správě Nový občanský zákoník jaké změny přinese nový občanský zákoník do veřejné správy

Více

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Bc. ROMANA ONDERKY,MBA

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995 Výsledky MČR v alpském lyžování neslyšících, pořádaném SK Skivelo neslyšících Olomouc na Pradědu 19. -21.3.2006 Skoro všichni účastníci M ČR v alpském lyžování ČSNS 2006 SLALOM 20.3.2006 Předžáci 1996-1995

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Církevní dětský domov Emanuel, Stará Ves Stará Ves 204, 751 07 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2006 / 2007 Zpracoval: Mgr. Jan Tomiga, ředitel 1. Identifikace zařízení 1.1 Název: Název zařízení: Církevní

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN SK Kociánka Brno, VUT v Brně, AK Olymp Brno, MU Brno z pověření České federace Spastic Handicap pořádají pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY, MBA, primátora statutárního města Brna, JUDr. MICHALA HAŠKA, hejtmana

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO

P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna B c. R O M A N A O N

Více

Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby.

Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby. Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby. pořadatelé Hornomlýnská, o.p.s. a Sportovní areál Beach Braník ZÁKLADNÍ MYŠLENKA PROJEKTU Atraktivním

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

8. pracovní list Po stopách Michala Olšiaka na Žďársku

8. pracovní list Po stopách Michala Olšiaka na Žďársku 8. pracovní list Po stopách Michala Olšiaka na Žďársku Tento rok jsme pro V{s vypracovali nový projekt, kde se budeme zabývat sochami Michala Olšiaka na Žď{rsku. Ke každé soše, kterou chceme navštívit,

Více

5. ročník HANDICAP OPEN

5. ročník HANDICAP OPEN Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno, VUT v Brně a AK Olymp Brno 5. ročník HANDICAP OPEN VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE pod záštitou Bc. ROMANA ONDERKY,

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Plavecká akademie bez bariér v rámci předmětu TIP Týdenní intenzivní pobyty připravila

Plavecká akademie bez bariér v rámci předmětu TIP Týdenní intenzivní pobyty připravila Plavecká akademie bez bariér v rámci předmětu TIP Týdenní intenzivní pobyty připravila týdenní pobyt pro mládež s tělesným postižením ve věku od 14 do 21 let 35 plavců absolvovalo dvoufázovou výuku plavání

Více

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Výroční zpráva 2014 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr.

Více

9. ICE SHOW 27. března 2004

9. ICE SHOW 27. března 2004 9. ICE SHOW 27. března 2004 T Á B O R N Í K SPORT SPECIÁL 9. ROČNÍK ICE SHOW ZS CHRUDIM TRADIČNÍ SOUTĚŽE VÝSLEDKY MEDAILE POČTY SENDY CUP 04 OBŘI PŘEPSALI HISTORII ČERNÍ OBŘI - RUDÍ DRACI 10 : 1 HOKEJOVÝ

Více

ů é Č ů Ú Řď ů ů ý ý ý ů ů ý ň ď Ť Ť Ť é é ý ů ý É ň é ů ý é ý ů ů ý ý ů ů é ů ý ý ý é é Ť ý é ý ď ý é ý Ó Ů ý Ů Ů Ů ú ů ďů é ý ý é ď ý ý ý ů ů é ů ů é ů é ý é Ů é é é ý Ť ů Ť é é é é ů é ý ý é Ť é é Ú

Více

č Ž Ř ž ž ž č č Í č ž č ž Í ž č č Č č Š Č č ú ž č Ž Ž Ž č č č Ž Žš č š š Ž Žš šť š č š Ž Ůž č š šš š Ž š šš Í Ž Ž Ž Ž Č Ž č č Ž č Ž ň Ž Ž č Č č č č č Ž š š Ž šš šč Ž š Č Ó č Č č Š Č č Ž Ž Í š č č ó Ž č

Více

Výroční zpráva. Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných

Výroční zpráva. Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných Výroční zpráva 2013 Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných 1 Výroční zpráva 2013 Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr. Zdenka

Více

KATEDRA KONTROLY A ŘÍZENÍ JAKOSTI Fakulta metalurgie a materi{lového inženýrství VŠB Technick{ univerzita Ostrava

KATEDRA KONTROLY A ŘÍZENÍ JAKOSTI Fakulta metalurgie a materi{lového inženýrství VŠB Technick{ univerzita Ostrava KATEDRA KONTROLY A ŘÍZENÍ JAKOSTI Fakulta metalurgie a materi{lového inženýrství VŠB Technick{ univerzita Ostrava člen Evropské nadace pro management jakosti (EFQM) poř{d{ zcela nový kurz LETNÍ ŠKOLA POKROČILÝCH

Více

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 21 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 23. září 2017 do velkého finále, které rozhodlo o celkových výsledcích již 4. ročníku této soutěže. Na atletickém

Více

Výroční zpráva za rok 2008 poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR

Výroční zpráva za rok 2008 poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Výroční zpráva za rok 2008 poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Obsah: OTÁZKY NA POSLANCE MILANA ŠMÍDA...3 ZÁKLADNÍ INFORMACE...4 INFORMACE O VEŘEJNÝCH A POLITICKÝCH FUNKCÍCH...5 POSLANECKÁ SNĚMOVNA

Více

Přetlak v Chladiči. Výsledky Ústředního kola 45. ročníku Chemické olympiády kategorií A a E

Přetlak v Chladiči. Výsledky Ústředního kola 45. ročníku Chemické olympiády kategorií A a E Přetlak v Chladiči. Výsledky Ústředního kola 45. ročníku Chemické olympiády kategorií A a E Přetlak v Chladiči. Výsledky Ústředního kola 45. ročníku Chemické olympiády kategorií A a E Vyhlášením výsledků

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

Koncepce CZECH SPORTS FESTIVAL BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE na rok 2009

Koncepce CZECH SPORTS FESTIVAL BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE na rok 2009 ACP Olymp Brno Rerychova 10, 635 00 Brno, Česká republika tel.: 732 840 494, e-mail: acp.olymp.brno@seznam.cz www.acpob.wz.cz Garant sportovního a charitativního projektu: Kateřina Svobodová Kubánská 3,

Více

DOKONALÁ BUSINESS IMAGE

DOKONALÁ BUSINESS IMAGE VISION PRESS Ing. Vladimír Dlouhý, CSc., respektovaný ekonom, prezident do nepohody Nakupování jako rituál Ester Farská, manažerka OVB pro Českou republiku CLUSTERHAUS: Příležitost pro technologické firmy

Více

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní.

Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Srdečně Vás zveme na výstavu malíře Jaroslava Matějky, která je přístupná od 3. července do 31. srpna 2013. Výstava je prodejní. Jaroslav Matějka se narodil v roce 1940 v Litomyšli. Od roku 1960 žije ve

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Výsledky Otevřený turnaj družstev v boccii

Výsledky Otevřený turnaj družstev v boccii Sportovní klub Kociánka Brno ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a SOŠ a SOU informatiky a spojů, Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, pod záštitou primátora statutárního

Více

OLMA Národní finále mladších minižákyň

OLMA Národní finále mladších minižákyň INFORMAČNÍ BULLETIN OLMA Národní finále mladších minižákyň pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France Úvodní slovo Vážení hosté, účastníci, diváci, dovolte mi tímto Vás přivítat

Více

Byrokrat Cup 2005 na pláži

Byrokrat Cup 2005 na pláži Kdy: Byrokrat Cup 2005 na pláži Klání družstev složených z řad úředníků státního i soukromého sektoru v plážovém volejbale. 30.7.2005 od 09.00 plážový volejbal dvojic platná pravidla plážového volejbalu

Více

Dedy Ludy dodů. aneb jak se dorozumět s dětmi

Dedy Ludy dodů. aneb jak se dorozumět s dětmi Dedy Ludy dodů aneb jak se dorozumět s dětmi Název poskytovatele dotace: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Název rozvojového programu: Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním

Více

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX 2019 26. 28. 9. 2019, PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA FINANČNÍ ODMĚNY 27.200 MUŽI -60kg, -63½kg, -67kg, -71kg, -75kg, -81kg, -86kg, -91kg, +91kg ŽENY -48kg, -52kg, -56kg, -60kg, -65kg,

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

Sportovní klub FC Hlučín, z.s.

Sportovní klub FC Hlučín, z.s. Sportovní klub FC Hlučín, z.s. U stadionu 1798, 748 01 Hlučín, internet: www. fchlucin.cz, IČ: 428 64 313 email: fchlucin@fchlucin.cz Prezentace turnaje V. Ročník turnaje o POHÁR Hejtmana Moravskoslezského

Více

SPOLEČNÝ SVĚT 2006-2007

SPOLEČNÝ SVĚT 2006-2007 SPOLEČNÝ SVĚT 2006-2007 tábory pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí společného programu Olomouckého kraje a Správy severomoravského kraje Policie ČR Základní charakteristika projektu Typ projektu

Více

občanské sdružení na cestě

občanské sdružení na cestě občanské sdružení na cestě 1 úvodník občanské sdružení na cestě Vážení členové, spolupracovníci, přátelé a donátoři Občanského sdružení NA CESTĚ, rok 2012 nezačal po finanční stránce vůbec růžově, ba naopak.

Více

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI

Náměty a připomínky zasílejte na: obec@hrusova.cz, petarda.zp@seznam.cz B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI B Ř E Z E N OÚ INFORMUJE VODOROVNÉ ZNAČENÍ V ALEJI Změna přednosti na křižovatce v aleji byla hojně diskutována. Po třech měsících osazení křižovatky přechodným dopravním značením nezbylo (podle mnohých)

Více

RTYNĚ CUP Sportem proti drogám

RTYNĚ CUP Sportem proti drogám RTYNĚ CUP 2008 Parta příznivců amatérské malé kopané společně s oddílem kopané TJ Baník, Orel jednota a MÚ Rtyně v Podkrkonoší pořádají již 16tý. ročník turnaje v malé kopané o putovní pohár který se hraje

Více

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba.

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. G Residence, nejnovější projekt společnosti GETBERG Pořiďte si vlastní byt již od 1 999 309 Kč Pečováním o cizí byt můžete trávit léta nebo si můžete zařídit

Více

Fórum techniky a vzdělávání pro průmysl v Jihomoravském kraji 2016 a jednání u Kulatého stolu, včetně závěrů a doporučení

Fórum techniky a vzdělávání pro průmysl v Jihomoravském kraji 2016 a jednání u Kulatého stolu, včetně závěrů a doporučení Fórum techniky a vzdělávání pro průmysl v Jihomoravském kraji 2016 a jednání u Kulatého stolu, včetně závěrů a doporučení Dne 10. 6. 2016 se uskutečnila v gesci Biology Parku Brno, Krajské hospodářské

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s. Okresní organizace Trutnov Výroční zpráva za rok 2007 Vážení členové, milí přátelé, naši sponzoři, dobrovolníci a příznivci,

Více

SLEDGE HOKEJ seznámení s paralympijským sportem. Co je vastně sledge hokej

SLEDGE HOKEJ seznámení s paralympijským sportem. Co je vastně sledge hokej SLEDGE HOKEJ seznámení s paralympijským sportem Když jsem přemýšlela, jakým tématem se budu zaobírat tento měsíc, zaujal mě reklamní spot v rádiu českých sledge hokejistů na nadcházející olympiádu v Soči

Více

ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015

ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015 ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015 Koncepce rodinné politiky Projekt Rozvoj regionální rodinné politiky Jihomoravského

Více

Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let.

Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let. Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let. Soutěžní karta pro děti 22.5.2014 Stavba Bambiriádního městečka Slavnostní zahájení 23.5.2014 9.30 h Pro hosty slavnostního zahájení jsme připravili

Více

Knížka pro prvňáčka v Děčíně [1]

Knížka pro prvňáčka v Děčíně [1] [1] Autor: KUBŠOVÁ, Eva [2] Číslo: 2017, ročník 26, číslo 1 [3] Rubrika: Celostátní akce [4] Klíčová slova: čtení [5], děti [6], Knížka pro prvňáčka [7], Městská knihovna Děčín [8] Region: 06 Ústecký region

Více

SEKTOROVÁ DOHODA. pro energetiku

SEKTOROVÁ DOHODA. pro energetiku SEKTOROVÁ DOHODA pro energetiku Sektorov dohoda vznikla v rmci projektu Sektorové dohody jako nstroj socilního dialogu pi ešení dlouhodobých problémů v oblasti rozvoje lidských zdrojů Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.01/B9.00013

Více

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO KONEČNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing. Rostislava Drochytky, CSc., MBA

Více

Rozhovor s paní vychovatelkou Kučerovou

Rozhovor s paní vychovatelkou Kučerovou Č. 2 Říjen 2011 3. ročník Rozhovor s paní vychovatelkou Kučerovou Nem{m větší 1. Chtěla jste se už od malička věnovat dětem? A jak dlouho s nimi pracujete? Po ukončení střední školy jsem chtěla působit

Více

Stínová vláda ČSSD. Vláda společenské odpovědnosti. www.cssd.cz

Stínová vláda ČSSD. Vláda společenské odpovědnosti. www.cssd.cz Stínová vláda ČSSD Vláda společenské odpovědnosti www.cssd.cz 14.7.2010 www.cssd.cz 1 Stínový předseda vlády Mgr. Bohuslav Sobotka Věk 38 Rodinný stav ženatý, 2 děti Vzdělání Právnická fakulta Masarykovy

Více

Staňte se partnerem. Sport bez předsudků Sportovně sociální projekt prevence kriminality

Staňte se partnerem. Sport bez předsudků Sportovně sociální projekt prevence kriminality Staňte se partnerem Sport bez předsudků Sportovně sociální projekt prevence kriminality Sport bez předsudků Hlavní cíle projektu popularizace a prezentace sportu jako možnosti využití volného času dětí:

Více

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech Druhý hrací den LPPS 24.8. 2014 rozhodnul o finalistech Slovo pořadatelů: Byl to velmi napínavý den. Až poslední kolo rozhodlo o tom, kdo se utká v semifinále Ligy na Střeleckém ostrově. Nakonec se ke

Více

Zápis z 1. jednání komise Interního fondu studentských projektů

Zápis z 1. jednání komise Interního fondu studentských projektů Zápis z 1. jednání komise Interního fondu studentských projektů Datum: 25. 1. 2016 Místo: Rektorát VUT, Antonínská 1, Brno 601 90 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: T. Mejzlík, M. Fiedlerová, J. Kořínková,

Více

Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 11/2009

Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 11/2009 Bulletin Dobrovolnického centra České Budějovice 11/2009 Přřeejjíí Vám vššeem za DC ADRA JJiittka Chánoová,, Elleena Charrypa arroová,, Zdeena Chmeelloová,, Hana Havlloová,, Paveell Klloouda a Leenka SSmiillkoová..

Více

1. POLOLETÍ 2013/14 SOVIČKA. Základní škola Ostrava, Gebauerova 8. Školní časopis. Novinky, akce a zajímavos ze života naší školičky

1. POLOLETÍ 2013/14 SOVIČKA. Základní škola Ostrava, Gebauerova 8. Školní časopis. Novinky, akce a zajímavos ze života naší školičky SOVIČKA Základní škola Ostrava, Gebauerova 8 1. POLOLETÍ 2013/14 Školní časopis Novinky, akce a zajímavos ze života naší školičky ZÁŘÍ začínáme Po prázdninách jsme se 2. září potkali opět ve škole. V tomto

Více

INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA

INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Petra Koťátková, Lenka Omelková Inspirace k podnikání Co je cvičná firma, obsah kurzu, trocha

Více

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA. ZPRAVODAJ březen 2011 KONTAKTY. Projekt rozvoje pečovatelské služby v Hulíně je podporován Zlínským krajem.

PEČOVATELSKÁ SLUŽBA. ZPRAVODAJ březen 2011 KONTAKTY. Projekt rozvoje pečovatelské služby v Hulíně je podporován Zlínským krajem. KONTAKTY Ředitelství Ed. Světlíka 1197 768 24 Hulín +420 573 350 171 fax 573 352 929 PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Jiřina Štěpánková ředitelka +420 573 350 171 +420 731 481 746 decent@quick.cz Středisko pečovatelské

Více

Hodnotící zpráva. Ondrášovka. jaro 2012. Sport bez předsudků. Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů

Hodnotící zpráva. Ondrášovka. jaro 2012. Sport bez předsudků. Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hodnotící zpráva jaro 2012 Ondrášovka Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hlavní cíl projektu Pravidelná organizovaná činnost by měla být součástí

Více

Výroční zpráva ABC o.p.s. Jsme lidé, kteří když mohou, tak pomohou. Pevně věříme, že takových je víc.

Výroční zpráva ABC o.p.s. Jsme lidé, kteří když mohou, tak pomohou. Pevně věříme, že takových je víc. Výroční zpráva 2014 Jsme lidé, kteří když mohou, tak pomohou. Pevně věříme, že takových je víc. ABC o.p.s. Telefon 720 183 128 Karola Šmidkeho 1823/9 708 00 Ostrava - Poruba www.autistickedite.cz info@abc-ops.cz

Více

Dobrovolníci programu Pět P

Dobrovolníci programu Pět P VÝROČNÍ ZPRÁVA 2004 OBSAH Obsah... 1 Úvodní slovo... 3 Vznik sdružení a jeho poslání... 4 Vznik sdružení... 4 Poslání sdružení... 4 Cílové skupiny... 5 Děti... 5 Neziskové organizace... 5 Klienti neziskových

Více

6. ročník HANDICAP OPEN 2013

6. ročník HANDICAP OPEN 2013 Z pověření České Federace Spastic Handicap pořádají Sportovní klub Kociánka Brno a VUT v Brně 6. ročník HANDICAP OPEN 2013 VELKÁ CENA BRNA A JIHOMORAVSKÉHO KRAJE projekt zaštiťují Bc. Roman Onderka, MBA,

Více

Písecký zpravodaj Září 2014

Písecký zpravodaj Září 2014 Písecký zpravodaj Září 2014 TRADIČNÍ ZÁJEZD Obec i letos pořáda tradiční zájezd pro naše důchodce Kde? na jižní Moravu Kdy? 27.09.2014 Co navštívíme? - 10,30 hod. obhlídka bývalé podzimní továrny na výrobu

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

I. Smluvní strany. II. Preambule

I. Smluvní strany. II. Preambule Příloha č. 1 materiálu Smlouva o spolupráci uzavřená na základě dohody smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany NET4GAS,

Více

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových

Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových Od 3. kola STIMAX CUPu v Chomutově uplynulo jen 14 dní a letošní seriál dospěl v sobotu 10. září 2016 do velkého finále, které rozhodlo o celkových výsledcích již 3. ročníku této soutěže. Na atletickém

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

ROZHOVOR ČÍSLA RADKA DOSEDĚLOVÁ

ROZHOVOR ČÍSLA RADKA DOSEDĚLOVÁ Č. 2 Říjen 2010 2. ročník ROZHOVOR ČÍSLA RADKA DOSEDĚLOVÁ Budoucnost moc neřeším, žiju přítomností. Nejdůležitější je, aby lidi v mém okolí byli zdraví. Obsah tohoto čísla Rozhovor s Radkou Dosedělovou.1

Více

. Dětský domov, Nepomuk

. Dětský domov, Nepomuk . Dětský domov, Nepomuk Údaje za školní rok 2008/2009 1. Charakteristika školského zařízení 2. Název: Dětský domov, Nepomuk Adresa: Nepomuk 278, 335 01 Právní forma: příspěvková organizace IZO: 108005801

Více

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Informační brožura Datum konání: 5.7.2012 Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Závod se pořádá na památku MUDr.

Více

DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ

DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ Javorník Krnov Opava Hlučín Hrabyně sv. Alexandr Bohumín Ostrava Studénka Odry Kopřivnice Český Těšín Frýdek-Místek Třinec Nový Jičín Frenštát p. R. Jablunkov Adresář

Více

É Á Ť š č č š ď Ž č š š č š š ď č Í š č ť č š ť č š č č š š č č š š č č š š š Í č č č Í Ů Ť Ó š š č š ť ť š Í š č š ú š č š ť č š č š š č Ť š č š š š š č Ů ú š š š č Ž ď š č č č č š š ť š Ů š č č č š č

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

Více

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Bc. ROMANA ONDERKY,MBA

Více