Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní"

Transkript

1

2 Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže v roce Zveřejněn je harmonogram startu hlavní individuální soutěže Ploučka cup dvouhra muži. Najdete zde také názvy všech našich soutěží. Start jarní a letní sezóny je za dveřmi a přípravy na její zahájení jsou v plném proudu. Dokončujeme také zimní halovou sezónu. Všechny informace jsou zde uvedeny. Přeji Vám všem plno pohody při čtení zpravodaje. A ať se co nejdříve zase setkáme při některé z našich soutěží.

3 Prosinec 2014 Leden 2015 Únor 2015 Březen 2015 Termínová listina zimních halových turnajů od do jednotný začátek všech turnajů - 18:00 hodin. sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno čtvrtek Vánoční Frajers cup - speciál 16 od 14:00 do 21:00 hodin hráčů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno Pátek Turnaj v Mixu - smíšenka 12 smíšených párů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů - odehráno sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů - odehráno Sobota Turnaj v Mixu - smíšenka 12 smíšených párů Duben 2015 Sobota Frajers cup - dvouhra 16 hráčů Sobota Ploučka cup - čtyřhra 12 párů

4 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Jarní a letní soutěže Ploučka cup dvouhra - muži. Uzávěrka přihlášek pro hlavní individuální soutěž ve dvouhře je v neděli To je za 11 dní. Je nejvyšší čas dát Vám všem vědět, jak bude probíhat start samotné soutěže. Název dlouhodobé soutěže byl zvolen podle místa konání, tedy u řeky Ploučnice. Název je jednoduchý a dobře se Vám bude pamatovat. Pokud se nic zásadního nestane, zúčastní se letošní soutěže na 52 rekreačních tenistů mužů. To je opravdu velké číslo. Připravte se tak na to, že konkurence bude obrovská a vyhrát takto velkou soutěž bude mít nesmírně vysokou hodnotu a prestiž. Určitě se všichni moc těšíte na tyto mače. Každý z Vás si zahraje opravdu hodně. A co víc, potkáte řadu nových soupeřů a hráčů, se kterými byste si jinak nejspíš nikdy nezahráli, protože byste ani nevěděli, že stejně jako Vy hrají rekreačně tenis. To Vám dává možnosti zejména ve výkonnostním růstu. Každý hráč je tenisově trochu jiný. Poznáte tak nové styly, nové hráče a zahrajete si tak úplně jiné zápasy, než na jaké jste byli v okruhu svých známých zvyklí. Navíc získáte nové kontakty a určitě i přátele. Drtivá většina hráčů jsou pohodáři. Každý z nich pracuje v jiném oboru nebo podniká. S každým si tak budete mít co říct. Věřím, že si soutěž pořádně užijete. Všem hráčům již nyní přeji, aby se jim dařilo co nejvíc! A pokud ne, tak je to hlavně sport. V každém případě si ale pořádně zahrajete a zejména psychicky si odpočinete od každodenních starostí. Všem Vám přeji, ať se Vám soutěž co nejvíc líbí!

5 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Harmonogram startu hlavní individuální soutěže Ploučka cup dvouhra muži. 1. Poslední kontrola správnosti uvedených kontaktů a seznamu přihlášených hráčů. Kontrola proběhne formou mailové korespondence na adresy členů tenisové rodiny v pátek Uzávěrka přihlášek pro soutěž Ploučka cup proběhne v neděli ! Termín bude určitě dodržen. Proto kdo se chce ještě přihlásit do soutěže, má nejvyšší čas! V pondělí bude příjem přihlášek zastaven. 3. Od pondělí zahájí organizační tým přípravu na rozlosování soutěže. Nachystat se musí zejména tabulky, pavouk play off a zajistit přípravu na samotné losování. Teprve po uzávěrce přihlášek budeme definitivně vědět konečný počet hráčů. Podle tohoto údaje pak připravíme herní systém a dohodneme počet hráčů v jednotlivých skupinách. 4. Termíny soutěže a následných finálových turnajů budeme vědět až po uzávěrce přihlášek. 5. Termín losování hlavní soutěže je sobota v 18:00 společně se startem finálového turnaje Ploučka cup v hale. Organizátoři si vyhradí čas, nutný pro samotné rozlosování. 6. Rozlosování soutěže se bude natáčet na video, které bude umístěno na našich webových stránkách.

6 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Natáčení videa rozlosování soutěže Ploučka cup dvouhra muži. Tak jako v loňském roce, i letos natočíme rozlosování hlavní soutěže na kameru. Je to nejlepší důkaz toho, že losování proběhlo řádně, bez jakýchkoliv manipulací. Žádného účastníka nechceme poškodit. V rámci videa se seznámíte s organizačním týmem a s rozsahem soutěží a turnajů, které chceme v areálu u Ploučnice pořádat. Dozvíte se také herní systém hlavní soutěže a termíny pro základní skupiny a play off. Kromě toho Vám sdělíme i jaké bude následné rozdělení hráčů do výkonnostních soutěží po odehrání hlavní individuální soutěže. Video bude natočeno v rámci deblového turnaje a tak samotné losování budou moci sledovat i jeho účastníci. Hráči deblového turnaje tak vytvoří kulisu a zároveň budou svědky, že všem proběhlo v maximálním pořádku. Na natočení videa i na celé losování se potřebujeme opravdu důkladně připravit a proto od uzávěrky do samotného losování uběhnou 2 týdny. Poprvé je v naší soutěži 52 hráčů. Musíme proto připravit všechny podklady a tabulky téměř od nuly. K tomu je potřeba čas. Již nyní se ale určitě těšíme na jarní soutěže a těšíme se na spolupráci a setkání s Vámi všemi. Děkujeme Vám za Váš zájem a trpělivost. Moc si toho ceníme.

7 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Názvy soutěží v jarní a letní tenisové sezóně 2015 muži. Název soutěže Tip soutěže Ploučka cup - dvouhra Turnaj Borců - dvouhra Forrest cup - dvouhra Lípa cup dvouhra i čtyřhra Frajers cup - dvouhra Ploučka cup - čtyřhra Smíšenka cup smíšená čtyřhra Hlavní dlouhodobá individuální soutěž. Elitní soutěž pro 24 nejlepších hráčů dle ZRT. Výkonnostní soutěž pro hráče od 25. místa v ZRT. Týmová soutěž společná pro muže i ženy. Jednodenní turnaj ve dvouhře. Jednodenní turnaj ve čtyřhře. Jednodenní turnaj ve smíšené čtyřhře.

8 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Názvy soutěží v jarní a letní tenisové sezóně 2015 ženy. Název soutěže Ploučka cup - dvouhra Ladies cup - dvouhra Lípa cup dvouhra i čtyřhra Ploučka cup - čtyřhra Smíšenka cup smíšená čtyřhra Tip soutěže Hlavní dlouhodobá individuální soutěž. Finálový turnaj pro nejlepší ženy. Týmová soutěž společná pro muže i ženy. Jednodenní turnaj ve čtyřhře. Jednodenní turnaj ve smíšené čtyřhře.

9 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Týmová soutěž Lípa cup. Přihlášky do týmové soutěže zatím nepřibývají. Věřím ale, že ke 3 týmům již brzy začnou přicházet další. Těším se na všechny přihlášené týmy. Na zápasy a na speciální atmosféru u týmových zápasů. Kdo si tento tip zápasu nezkusí, přichází o skvělé zážitky i herní zkušenosti. Vyhrát jako tým a mít parťáka se kterým se můžete podělit o radost z výhry je to nejlepší, co Vás může potkat. Soutěž v týmech je vysoce prestižní záležitostí už i proto, že se nehrají žádné skupiny, ale rovnou play off. Hráči jsou tak nuceni ve všech zápasech hrát doslova nadoraz. Každý zápas je rozhodující a každý vyhraný game má velkou cenu. Nenechte si ujít nesmírně atraktivní týmovou soutěž a užijte si skvělé pocity být součástí týmu, který táhne za jeden provaz. Vyzkoušejte si, jaké to je hrát soutěž podobnou v profi tenisu zavedenému Davis cupu nebo Fed cupu. Těším se na Vaše přihlášky. Najdete je na našich stránkách. Věřím, že si týmovou soutěž všichni společně co nejvíce užijeme!

10 Informace z přípravy jarních a letních soutěží pro rok Jarní a letní soutěže jednodenní turnaje. Pro sestavení termínové listiny jednodenních turnajů již známe termíny, které potřebuje klub SK Matchball pro závodní tenis. Základní návrh naší termínové listiny je již hotový a nyní je poslán k projednání a ke schválení. Definitivní termínovku bychom měli mít hotovou nejpozději na konci měsíce března Námi sestavenou termínovou listinu zveřejníme nejpozději do středy až budeme znát přesný počet přihlášených hráčů pro hlavní individuální soutěž ve dvouhře. Co je již nyní jisté, hodně jednodenních turnajů se uskuteční místo tradičních sobot v neděli. Základní turnajové série Frajers cup dvouhra muži, Ploučka cup čtyřhra muži a Smíšenka cup smíšená čtyřhra budou mít celkem 5 turnajů + 1 finálový. Každá turnajová série bude mít 2 turnaje v sobotu, zbytek pak v neděli nebo ve státní svátek. Uskuteční se také 2 turnaje v čistě ženské čtyřhře pod názvem Ploučka cup. Sobotní turnaje se začátkem od 15:00 hodin jsme do nabídky nakonec nedali. Hrozilo by, že se nestihnou odehrát. Raději tento čas věnujeme hráčům v dlouhodobých soutěžích pro jejich zápasy. Turnaje mají začínat nejlépe dopoledne toho se také budeme i nadále držet. Pro všechny účastníky a zájemce o jednodenní turnaje vytvoříme před jejich začátkem sezónní přihlášky, aby si mohli zaškrtat turnaje v celé sezóně a nemuseli se na každý turnaj přihlašovat samostatně. Také nám to ulehčí práci a čas.

11 Okénko pro ženy. Ženám přihlášeným do soutěže a všem, které se k nim dosud nepřidaly připomínám, že uzávěrka přihlášek je v neděli Vaše soutěž ponese stejný název jako u mužů, tedy Ploučka cup dvouhra ženy. Stejně jako grandslamové turnaje nebo některé jiné velké turnaje hrají muži i ženy pod jedním názvem, tak i naše soutěže se drží tohoto vzoru. V našich soutěžích se ale všechny zápasy v dlouhodobých soutěžích hrají na 2 vítězné sety. Podmínky tak mají ženy i muži rovnocenné. To samé se týká i bodového ohodnocení za jednotlivé zápasy. Rozdíl a to velký je zatím v počtu přihlášených mužů a žen. Věříme, ale že i to se za nějaký čas změní. Ženy umějí hrát velmi pěkný tenis. Mnohokrát to již dokázaly jak v zápasech dvouhry proti mužům, tak ve smíšené čtyřhře. První přihlášené ženy jsou důležitými průkopnicemi soutěží rekreačních tenistek ve dvouhře. Pevně věříme, že do neděle s počet žen ve dvouhře ještě zvýší. Čím více Vás bude, tím lépe si zahrajete. Těšíme se na každou přihlášenou ženu do soutěže ve dvouhře. Rozlosování ženské dvouhry proběhne v pátek Těším se na zahájení ženské soutěže ve dvouhře.

12 Březnové zimní halové turnaje. Poslední březnový zimní halový turnaj se již nezadržitelně blíží. Přihlášeno je stále 15 párů. Maximální kapacita je 12 párů. Větší počet párů do haly vzít opravdu nemůžeme. Prodloužil by se tím čas potřebný pro odehrání turnaje. Delší čas na odehrání turnaje by sebou přinesl i vyšší startovné. Druhá smíšenka v zimní halové sezóně bude určitě také velmi úspěšná. Připraveny jsou velmi pěkné medaile. Účastníci a účastnice mohou tak jako v lednu přivézt na turnaj věcné ceny. Drobné dárky, které byste chtěli věnovat svým soupeřům a soupeřkám. Tyto věcné ceny výrazně přispěly k celkovému úspěchu turnaje. Pomohly utužit již tak skvělou partu a každý účastník bez ohledu na konečné umístění si z turnaje odnesl nějakou památku. Uzávěrka přihlášek je ve středu Ve čtvrtek pak účastníci turnaje dostanou do svých mailů rozlosování a rozpis zápasů. Zlaté medaile obhajuje pár Luboš Balek Ivča Dvořáková. Najde se pár, který suverény lednové smíšenky porazí? Přeji všem účastníkům smíšenky co nejlepší turnaj a ať si zahrajete co nejlíp! Ať vyhraje ten nejlepší z Vás! A my všichni ať si turnaj co nejvíce užijeme!

13 Dubnové zimní halové turnaje. Poslední 2 zimní halové turnaje se odehrají v měsíci Duben Objednané jsou již poháry pro oba turnaje. Na turnajích se bude vyhlašovat kromě jejich vítězů také nejlepší hráči v zimní halové sezóně. Nejlepší hráč dvouhry a nejlepší pár ve čtyřhře dostanou ještě malé poháry na památku za jejich úspěchy v celé zimní halové sezóně. Zatímco ve dvouhře je vítěz žebříčku bez ohledu na výsledky finálového turnaje známý, ve čtyřhře to tak jisté není. První pár žebříčku DZRT Milan Hahnel Vladimír Jalovecký mají v žebříčku DZRT 2250 bodů. Na druhý pár Luděk Třešňák Miroslav Hlaďák mají náskok 775 bodů a na pár Tonda Slavík Milan Soukup 925 bodů. Finálový turnaj je ale jako správný vrchol sezóny bodován vyšším počtem bodů, než běžný turnaj v rámci základní turnajové série. Nic není rozhodnuto a šanci mají ještě také páry Marek Šedivý Roman Jenšovský a Luboš Skalka David Valdhans. Luboš s Davidem se mi ale přihlásili v době, kdy už turnaj měl registrováno 14 párů. Uzávěrka přihlášek je ale až ve středu a tak se obsazení turnaje může ještě změnit. V každém případě to bude určitě velký a těžký turnaj pro každý zúčastněný pár. Finále jak má být!

14 S blížícím se startem jarních soutěží ve mně, stejně jako určitě i ve Vás stoupá pozitivní nálada. Těším se, až poprvé vyběhnu na venkovní kurty a zahraju si první zápas v soutěži Ploučka cup. Do zahájení jarních soutěží už zbývá jen pár týdnů. Intenzita naší práce se zvyšuje. Mám radost z toho, jak se nám zatím podařila zimní sezóna. I přes některé těžkosti spojené např. se změnou termínu turnaje nebo odhlášeným párem těsně před začátkem turnaje se všechny turnaje odehrály tak, jak měly. Do konce zimní sezóny zbývají již jen 3 turnaje. Smíšenka, která se koná již tuto sobotu bude určitě skvělá. Těším se na partu pohodových lidí, kteří si spolu zahrají tenis a zároveň si určitě velmi dobře popovídají. Těším se i na oba dubnové turnaje, které se hrají jako velká finále ve dvouhře i čtyřhře. Na posledním turnaji zimní sezóny proběhne navíc losování hlavní soutěže ve dvouhře pro jarní a letní sezónu. Připravovat se budeme určitě velmi pečlivě. Od doby startu našich soutěží, až do dnešního dne jsme v rámci organizace udělali velký kus práce a obrovský pokrok. Je až neuvěřitelné, co všechno se nám již v tenisových soutěžích podařilo. Nechceme ale a také nebudeme usínat na vavřínech. Je potřeba se dívat stále dopředu a neustále poctivě a s maximálním zápalem pracovat na dalším rozvoji našich soutěží. Jsem napnutý, jaké zkušenosti a poznatky nám přinese první sezóna v areálu U Ploučnice. Bude to pro nás všechny určitě nová zkušenost. Jak pro organizaci, tak pro Vás hráče a hráčky.

15 Mnoho z Vás hráčů a hráček na kurty U Ploučnice pravidelně dochází. Většina z Vás je proto ráda, že se bude hrát na kvalitních kurtech. I to je v našich soutěžích posun kupředu. Navíc nájemce areálu Martin Muzikant je vůči našim soutěžím vstřícný a podporuje nás. Zbývá nám tak jen jediné. Nastartovat jarních a letní soutěže. Zimní halová sezóna pomalu ale jistě končí. Startem soutěže Ploučka cup dvouhra muži začne nová éra našich soutěží v areálu U Ploučnice v České Lípě. Pojďme si jí všichni společně užít! Ať se nám hraje co nejlíp a uhrajeme co nejlepší výsledky. Za náš organizační tým můžu slíbit, že pro úspěch soutěží v novém areálu uděláme vše, co bude v našich silách. Plno pohody, pozitivní nálady, pevné zdraví a veselou mysl! Těším se na další setkání s Vámi všemi!

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec

Modrá. Zelená. Červená. David Průša Jiří Hanka. David Drahota Martin Židlický. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Ladislav Motl Radek Bukovec Červená Modrá Zelená Milan Hahnel Vladimír Jalovecký David Drahota Martin Židlický David Průša Jiří Hanka Ladislav Motl Radek Bukovec Pavel Slejška Michal Horáček Petr Striž Jaromír Plíva Vlasta Kratochvíl

Více

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil.

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 14.5.2011 19/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 14. května 2011 Společná píseň

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží

ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží ZMĚNA SYSTÉMU JUNIORSKÝCH SOUTĚŽÍ níže uvedené změny budou zapracovány do rozpisu soutěží platnost: od sezóny 2016 V podzimní části roku 2015 se uskuteční MČR jednotlivců a družstev tak, aby byl hráčům

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 0 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Dobrý den, od letošního roku jsem se rozhodl, že trošku změním model informovanosti všech příznivců našeho tenisového oddílu i žáku TŠ. Všechny informace

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 České Budějovice, 7. 9. 2009 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO)

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU. Z jednání rady obce (RO) INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) RO schválila uzavření smlouvy o věcném břemeni s ČEZ Distribuce, a.s., na p. č. 2088/3 ost. plocha a p. č. 2088/7 ost. plocha pro stavbu přípojka podzemního

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 2012 turnaj krajských center mládeže dívek

MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 2012 turnaj krajských center mládeže dívek VSC Zlín pořádá z pověření Českého volejbalového svazu ve spolupráci s KVS Zlínského kraje a pod záštitou starosty města Luhačovice MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 202 turnaj krajských center mládeže dívek

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2015-2016 (platí od 1.9.2015 do 31.8.2016) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2015/2016: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 7.5.2011 18/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 9.30 10.30 Sobotní škola 10.30 10.45 Přestávka 7. května 2011 Společná píseň

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 10.10.2014 OBSAH: Adresář členů VV JčBaS str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých str. 6 Grand

Více

Orientační časový harmonogram

Orientační časový harmonogram Orientační časový harmonogram??? Sraz zástupců organizačních výborů jednotlivých firem upřesní se dle příjezdu Čtvrtek, Pátek Návštěva pivovaru Kocour, Falkenštějn, Čokoládovna Čtvrtek do 18:00 Příjezd

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2013-2014 (platí od 1.9.2013 do 31.8.2014) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2013/2014: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 23. října 2014, Tenisový klub Choceň PROGRAM MEETINGU 1. Kontext aneb trocha historie (2003-2014) 2. Koncept tréninkového střediska

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž 4. 1. 2016 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Krajský přebor jednotlivců Kategorie U19, U17 str. 4 Krajský přebor

Více

1 Čas a místo konání : 28-30.03.2014 r Czestochowa, Olsztyn k / Czestochowa, dřina.

1 Čas a místo konání : 28-30.03.2014 r Czestochowa, Olsztyn k / Czestochowa, dřina. A Jurassic Mezinárodní turnaj GRAND PRIX Czestochowa - Olsztyn k / Czestochowa -dřina 28-30.03.2014 Grand Prix : - Junior ( J ) kat.vi, - Junior Junior ( JM ) Kočka VIII - Mládež ( M ), Cat X, - Mládež

Více

PROPOZICE Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže - U13,U15,dorost - pro rok 2014

PROPOZICE Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže - U13,U15,dorost - pro rok 2014 PROPOZICE Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže - U13,U15,dorost - pro rok 2014 Pořadatel: Místo: TJ Sokol České Budějovice oddíl badmintonu, z pověření ČOS sokolovna, Sokolský ostrov,č.buděj. Příchod

Více

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě.

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě. ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV pořádá 2. ročník turnaje VARHANY Víkend stolního tenisu v našem městě. Datum: sobota 6.5.2017 6. krajský bodovací turnaj LK dorostu a staršího žactva neděle

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek - neděle 6. 8. 12. 2013 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování : turnaje

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

Co připravujeme na rok 2010...

Co připravujeme na rok 2010... Leden 2010 OBEC PASEKA Co připravujeme na rok 2010... Prioritou v letošním roce je získání dotace na půdní vestavbu učeben cizího jazyka a počítačové učebny v naší ZŠ. O zafinancování této akce se snažíme

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LETOS OPĚT ORGANIZUJEME TÁBOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV. Obsah : úterý a čtvrtek 10:00-12:00 a 17:00-18:00

HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LETOS OPĚT ORGANIZUJEME TÁBOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV. Obsah : úterý a čtvrtek 10:00-12:00 a 17:00-18:00 HAVÍŘOVSKÁ ŠIŠKA LEDEN / ÚNOR KLUBOVÝ BULLETIN RC HAVÍŘOV Číslo 1/2014 Obsah : Letní tábor Valná hromada RC Na UWG se nepojede Pozvánka a program VH Zveme Vás na ples RC Sazebník příspěvků Klubové směrnice

Více

12. ročník sportovních her OS ECHO

12. ročník sportovních her OS ECHO SZO OS ECHO REGION STŘED SKUPINA ČEZ VE SPOLUPRÁCI S OS ECHO A SKUPINOU ČEZ POŘÁDAJÍ 12. ročník sportovních her OS ECHO Sportovní centrum Nymburk 24. 26. června 2016 Sporty: bowling, malá kopaná, kuželky,

Více

Deník školy v přírodě 3.C, 4. a 5. tříd v Jiřetíně od 8. do 15. května 2010.

Deník školy v přírodě 3.C, 4. a 5. tříd v Jiřetíně od 8. do 15. května 2010. Deník školy v přírodě 3.C, 4. a 5. tříd v Jiřetíně od 8. do 15. května 2010. První den sobota 8. května 2010. (Kliknutím otevřete fotoalbum) Je již pravidlem, že čtvrtým a pátým ročníkům přeje štěstí při

Více

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech Yauwais Cup 2013 Obsah: Část A obecné informace Část B představení týmů a los Část C rozpis a časový harmonogram Část A - obecné informace:

Více

Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne?

Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne? Masarykova univerzita Fakulta sportovních studií Raketové sporty (badminton, squash) ve školní TV. A proč ne? TEXTOVÁ OPORA KE KURZU Martina Bernacíková, Zora Svobodová Brno 2011 Publikace byla zpracována

Více

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz VESECKÝ zpravodaj 2015-2016 TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl Adresa: Česká ul. 374, Liberec 25, 463 12 IČO: 46744681 Číslo účtu: 0980720379/0800 Email: info@badmintonvesec.cz, www.badmintonvesec.cz

Více

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE)

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) VEŠKERÉ INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ NALEZNETE NA www.pbpinces.net (MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) Vážení rodiče, v roce 2013 oddíl stolního tenisu TTC Příbram pořádá již 9. ročník tohoto letního soustředění.

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

www.insolvencnispravce.info

www.insolvencnispravce.info Insolvenční správce Informační newsletter ze světa vašeho software Nová verze informačního systému Insolvenční správce vyjde na začátku listopadu 2012 Na začátek listopadu 2012 jsme pro vás, naše zákazníky,

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu:

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu: Z á p i s z valné hromady Západočeského badmintonového svazu, o.s. konané 3. června 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: zástupci

Více

Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje

Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje Školení trenérů a rozhodčích licence C - organizace turnaje Zásady pro pořádání turnaje Trenér i rozhodčí musí být schopni zorganizovat turnaj pro skupinu hráčů. Měla by být dodržena zásada, že turnaj

Více

Město Touškov Tlumačov

Město Touškov Tlumačov TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj 31.8.2014 Cena zpravodaje 30 Kč Vážení fotbaloví fanoušci, Vítáme Vás na prvním mistrovském zápase v nové sezóně 2014/2015 v domácím prostředí. Po nevydařené

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ZÁPADOČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ( 1.9.2015 31.8.2016 ) Plzeň, září 2015 Západočeský badmintonový svaz vypisuje OBLASTNÍ PŘEBOR DRUŽSTEV DOSPĚLÝCH OP A, OP B, OP

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD 1.1.2014 Stránka 1 z 50 SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČASQ SOUTĚŽNÍ ŘÁD I. ŘÍDÍCÍ ORGÁNY SOUTĚŽÍ Čl.1-2 soutěžní komise a komise vrcholového sportu Čl.1

Více

MORAVIA OPEN 2015. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2015. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: 17. - 18. října 2015 Místo konání: Hrušovská 15/2953 702 00 Ostrava - Přívoz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz Kontaktní

Více

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015

PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 C:\Users\jvrablik\Documents\Kulturní akce.doc JaVr 7/87 PLÁN AKCÍ V LIPTÁLE - 2015 Aktualizováno ke dni: 25.11.2015 Změna programu vyhrazena! Zkratky: KZ Kulturní zařízení při OÚ Liptál, KA Kulturní areál,

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

Česká asociace stolního tenisu

Česká asociace stolního tenisu Česká asociace stolního tenisu v y p i s u j e 17. 5. 2016 EXTRALIGU DRUŽSTEV ŽEN VE STOLNÍM TENISU 2016/17 1. Řízení soutěže: Soutěž řídí VV ČAST prostřednictvím STK a ředitele soutěží. Kontaktní adresa

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Organizační styl našich soutěží.

Organizační styl našich soutěží. Organizační styl našich soutěží. Dlouhodobé indivividuální soutěže - dvouhra a čtyřhra muži a ženy + smíšená čtyřhra. Základem všech naší organizace jsou dlouhodobé soutěže. Pořádány jsou již od roku 2012.

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 číslo: 42 Obsah: Slovo ředitele školy. Tochováček má narozeniny. Co se do prosincového čísla nevešlo, co se stalo za 5 měsíců

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více

DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016

DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016 DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN 12. 4. 2016 Sportovní centrum UK Bruslařská 10, Praha 10 - Hostivař ČAS SPORT MÍSTO ORGANIZUJE 9:00-10:00 Stepaerobic A1 Milerová S / Z 9:00-11:00 Frisbee hřiště Klein S 9:00-11:00

Více

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV Manuál PŘIVÍTÁNÍ PROPOZICE KONTAKTY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ MAPA MĚSTA HALA TURNAJE ORG. POKYNY ROZLOSOVÁNÍ ROZPIS UTKÁNÍ ROZPIS ŠATEN CEREMONIÁLY VÝSLEDKY POZNÁMKY Informace pro týmy Jan Koten - hlavní organizátor,

Více

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24)

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) OFICIÁLNÍ MÍČ JTS V Š E O B E C N Á U S T A N O V E

Více

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 *

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * LETÁK INFORMAČNÍ LISTOPAD 2011 * 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * Z jednání rady obce ve dnech 2.11., 16.11 a 28.11.2011 - RO projednala a schválila cenu za pronájem pozemkové parcely č. 1740/17 o výměře 155 m2

Více

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 Zastupitelstvo obce Dolní Domaslavice schvaluje - program 9. zasedání - ověřovatele zápisu: M. Chrobočková, M. Junga -

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více

Velkou cenu Jižního Města 2018

Velkou cenu Jižního Města 2018 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Velkou cenu Jižního Města 2018 Bodovací turnaj mladšího a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 8. 9. září 2018 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 Obsah: Slovo ředitele školy, škola v přírodě, dopravní hřiště, dětská tvorba, vyhodnocení sběru. Červen 2011 TOCHOVICE

Více

debrujár si vždycky ví rady!

debrujár si vždycky ví rady! Čj.BEPPO 3 2010 hlavička B E P P O 3/2010 BEPPO informační bulletin Asociace malých debrujárů České republiky,o.s. Ročník 18 - číslo 3 - rok 2010 - neprošlo jazykovou úpravou zdarma Seminář v Anglii s

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 11 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Vítám Vás při čtení dalšího čísla našeho časopisu TENISKA. Každé číslo našeho časopisu rozesílám do mnoha emailových schránek a vůbec jsem si neuvědomil,že

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek- neděle 4.12.2015 6.12.2015 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování

Více

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok?

Více

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného 4. Jak nejlépe zvládnout otázky u výběrového řízení Tento osvědčený postup pomáhá uživatelům s přípravou na výběrové řízení, konkrétně na tu část řízení, kdy se jich dotazuje zástupce zaměstnavatele (zpravidla

Více

ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015. Vážení občané, vážení čtenáři,

ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015. Vážení občané, vážení čtenáři, ZPRAVODAJ OBECNÍHO ÚŘADU SUCHODOL 3/2015 Vážení občané, vážení čtenáři, v tomto vydání zpravodaje se ve svém příspěvku budu snažit o podání informací za období třetího čtvrtletí. V období prázdnin, byla

Více

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě

Jan Zahalka: Stále jsme na cestě ZÁPASOVÝ PROGRAM Jan Zahalka: Stále jsme na cestě Boleslavské tažení play-off dnes začíná! V Boleslavi chodí na extraligu nejvíc florbalových fanoušků! 1. zápas ČF play-off florbalové AutoCont extraligy

Více

ÚKOLY PRO STAVITELE HRADU

ÚKOLY PRO STAVITELE HRADU 1 V následujících listech si zahrajete na stavitele, jejichž hrad musí odolat útoků nepřítele. Budete muset najít nejlepší místo na jeho stavbu, vymyslet co nejlepší podobu, zvolit nejlepší taktiku obrany.

Více

Křížový úder kros. Jak dokonale zvládnout Squash. Forhendový kros

Křížový úder kros. Jak dokonale zvládnout Squash. Forhendový kros Křížový úder kros Tento úder slouží k přenesení hry z levé části kurtu do pravé a naopak. Dá se hrát jak z přední, tak i ze zadní části kurtu. Tento úder má tu výhodu, že je při něm vysoká pravděpodobnost

Více

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi MratíNoviny listopad 2015 Nezávislý mratínský měsíčník VIII. ročník vydání č. 83 Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi B líží se devátý ročník staročeského mratínského jarmarku a současně

Více

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ

VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 21.- 23.4.2017 Hlavním partnerem závodů: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11,

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu 10 jednoduchých tipů Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu Napsal: Aleš Kalina, kouč v oblasti mezilidských vztahů Tento materiál můžete volně šířit s uveřejněním odkazu www.mujvztah.cz Tip #

Více

FALCO CUP "2013" VÍTĚZ: JIŽNÍ MORAVA 238 170 9 3 4 1

FALCO CUP 2013 VÍTĚZ: JIŽNÍ MORAVA 238 170 9 3 4 1 Název soutěže: Turnaj smíšených družstev starších žáků A Družstvo "A" JIŽNÍ MORAVA Datum: 1.6.2013 Družstvo "B" SOKOL DOBRUŠKA Místo: hala TU Liberec Vrchní rozhodčí: Skupina dvouhra žen ŠVECOVÁ VACKOVÁ

Více

PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015

PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015 PODZIMNÍ SBOROVÝ DOPIS 2015 Zbožnost, která se spokojí s tím, co má, je už sama velké bohatství. Nic jsme si totiž na svět nepřinesli, a také si nic nemůžeme odnést. Máme-li jídlo a oděv, spokojme se s

Více

Aktivity sdružení jsou součástí Individuálního projektu na sociální služby Pardubického kraje II.

Aktivity sdružení jsou součástí Individuálního projektu na sociální služby Pardubického kraje II. PÉČ O DUŠ VNÍ ZDRAVÍ WWW. PDZ. CZ Nejvíce mi pomohli ve všem se vyznat. Co to vlastně mám za nemoc jaké mám možnosti podpory dokonce i se zaměstnáním. Konečně se cítím, že mám život ve svých rukou. Aktivity

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 2. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ,

Více

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu.

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. Hrací řád 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. 2. Oprávnění ke hře mají členové oddílu po zaplacení příspěvků a splnění brigádnické

Více

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok,

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok, Seminární práce Téma Jméno, Příjmení, rok, Obsah 1. O projektu... 2 2. Procházení webu... 2 3. Phishing... 3 a. Co dělat, pokud se stanu obětí phishingu?... 3 b. Falešné webové stránky neboli Spoofing...

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY

FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK CHMEL BLŠANY Datum: Sobota 05.06. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 28 Rozhodčí: Mecl, Materna, Holakovský Delegát:

Více

Zpravodaj. obce Dobratice

Zpravodaj. obce Dobratice Zpravodaj obce Dobratice Výstavba tělocvičny u základní školy byla zahájena Obec Dobratice získala po několikaletém úsilí dotaci z evropských fondů prostřednictvím Regionálního operačního programu ve výši

Více

ZIMNÍ TŘEBÍČ 2015 Žijeme hrou

ZIMNÍ TŘEBÍČ 2015 Žijeme hrou SK FOTBALOVÁ ŠKOLA TŘEBÍČ pořádá pod záštitou města Třebíče 2. ročník HALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH a MLADŠÍCH ŽÁKŮ pro ročníky 2000 a mladší 2001 a mladší 2002 a mladší 2003 a mladší ZIMNÍ TŘEBÍČ 2015 Žijeme

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více