X. JU. pátek 2.srpna 2013 sobota 3.srpna MP R ch l e b

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "X. JU. pátek 2.srpna 2013 sobota 3.srpna 2013. MP R ch l e b"

Transkript

1 X. JU Neda pátek 2.srpna 2013 sobota 3.srpna 2013 MP R ch l e b ally ice

2 Vážení sportovní přátelé, srdečně Vás vítám na X.ročníku JUMP Rally, rally rádiem řízených modelů aut. I v letošním roce se tato asfaltošotolinová soutěž dostala do nejstaršího šampionátu RC Rally v ČR Intercup RC Rally Championship. V malé vesnici na pomezí Slovácka a Valašska se stalo již tradicí, že na přelomu letních měsíců se v místním sportovním areálu TJ Nedachlebice sejdou nejlepší jezdci bojovat o vítězství a nesmazatelné zápisy do historických tabulek. V letošním roce je soutěž navíc okořeněna opět dvoudenním zápolením s pátečními vložkami za umělého osvětlení. Rallysport je v Nedachlebicích nesmírně populární disciplína, každým rokem se na tratích JUMP Rally schází velké množství ukázněných díváků, za což ji patří dík. Za předcházejících 9. ročníků nebyl ani jeden divák zraněn! V loňském roce bylo při rally akreditováno 5 novinářů, z toho dva píšící, dva fotografové a dva televizní týmy. O rally byly natočeny dva pořady pro televize a internet o celkové stopáži přes 10 minut a 30 vteřin. Každoročně vysoké hodnocení rally z organizačního a především bezpečnostního hlediska přineslo zasloužené ocenění, neboť soutěž se stala nejvýznamnější motoristickou akcí Nedachlebic a samotná rally dostala od organizátorů šampionátu hodnocení "3", což ji posunulo mezi nejlepší rally Intercupu V areálu TJ je pro Vás nachystáno nejen deset dlouhých a těžkých RZ, ale i samozřejmě zázemí a nezbytné občerstvení, tak aby výkony všech jak závodníků, spolujezdců, techniků týmů tak i diváků v povzbuzování, byly co nejlepší. Stojí za to vidět a vychutnat atmosféru X. JUMP Rally Nedachlebice 2013 pořadatel soutěže Josef Jandouš

3 Obec Nedachlebice, se nachází na okraji chráněné krajinné oblasti Prakšická Vrchovina na úpatí Malých Karpat. První zmínka o obci je v roce Postupem let se obec vyvíjela v samostanou svébytnou jednotku Uherskohradišťského okresu, dnes Zlínského kraje. Je vzdálena cca 200km vzdušnou čarou od Prahy a 150km od Vídně. Také do Košic není daleko. Dnes mají Nedachlebice 800 obyvatel, tři rybníky, jeden dům pokojného stáří, jednu školku, dva obchody a dvě hospody. Z každoročních akcí pořádaných v Nedachlebicích slovácké vesnici je třeba jmenovat Krojový ples, Ples Sportovců, Dětský den, Pouliční turnaj, Pohádkový les, Strašidelnou stezku pro dospělé, Hubertskou mši a Martinské hody. Z dalších významných kulturních a společenských akcí jmenujme nově organizovanou pěveckou soutěž Nedachlebský džbánek, turistický výpravy, kulturní vystoupení v místním kostele sv. Cyrila a Metoděje, nebo i LASOCUP největší turnaj mužstev v malé kopané v České republice. V roce 2004 se v místním areálu TJ Nedachlebice jel první ročník rally rádiem řízených modelů I.JUMP Rally. Od té doby každý rok na přelomu léta se v areálu TJ na asfaltových testech a od roku 2007 i na uzavřeném testovacím polygonu týmu Sheron sjíždí jezdci z celé ČR i z okolních zemí, aby poměřili své síly. V prvních ročnících si soutěž nezadala nic svému názvu a byla opravdu plná skoků a průjezdových překážek. S přicházejícími ročníky se počet RZ snížil, ale prodloužila se jejich délka a a ubylo také skoků, i přesto vzrostla obtížnost rally. Zvláště pak po zařazení šotolinové etapy. Obávaný úsek "kamínky" je, i přes svou vyježděnost, každoročním testem pro všechny piloty asfaltových speciálů. Od letošního roku došlo k oddělení šotolinové části v samostatnou rally soutěž 4.Sheron Rally. Ta se konala v květnu a zaznamenala velmi velkou soutěžáckou účast v letošním ročníku Odstartovalo 51 jezdců. JUMP Rally přinesla do šampionátu Intercup první uměle vytvořenou klopenou zatáčku, pevné tunely, Jahodový kopec, byla první měřena elektronickou časomírou a startem na hodiny, a další novinky v Intercupu první večerní RZ, stánkem s občerstvením, komentovaným průjezdem RZty a veřejnou prezentací navigace jezdce ze závodu Podpora obecního úřadu Nedachlebice pořadatelům JUMP Rally se vyplácí a soutěž přitahuje každoročně do obce pozornost okolního rc rally světa.

4 Vítáme mezi námi mezinárodní komisaře Při poslední návštěvě prezidenta FIA Jeana Todta v Nedachlebicích došlo k nominaci sportovních komisařů závodu, na jejíchž hodnocení bude záležet další osud Váš i samotné rally. Za tratě odpovídá další prezident, tentokrát o.s. Intercup pan Martin Mudřík, který jako zakladatel RC Rally, závodění zná a ví skoro úplně vše o většině vozového parku dnešních závodů. Stav těchto vozidel, dodržování technických pravidel šampionátu, správné obutí a pohon náprav bude sledovat host z kolébky Valašského rally Karel Bajza. O dodržování všech ostatních pravidel, řešení případných problémů k tomu je zde hlavní pořadatel soutěže, Tomáš Mikl a jak bývá zvykem, vylosovaný soutěžící. Časovou službu má opět na starosti naše již známá a pravidelná účastnice závodů slečna Lenka Zlámalová. Dalším, kdo se bude starat o Vaše pohodlí je cateringový ředitel stánku a hlavní kuchař pan Stanislav. V zádech bude mít přísnou kontrolorku kvality dodávaných pokrmů paní Janu. Srdečně je mezi námi vítáme!!!

5 Vítězové JUMP Rally I.ročník JUMP Rally 31.července 2004 A první vítěz obávaný multišampion Triner se spolujezdcem Hůlkou (L.Macháň) a jejich Subaru Impreza WRC 02. Zvítězili o 27 vteřin před jiným obávanými multišampiony dvojicí Fagaso/Paiero na starším, ale báječném Mitsubishi Lancer. Třetí místo vybojovala dvojice Loix/Smeets na Fordu Focus WRC. Soutěž prezentovala řadu skoků. Speciální cenu skokana roku vyhrál Panizzi. Na startu se prezentovalo 16 posádek a všechny spatřily cíl. II.ročník JUMP Rally července 2005 Druhý ročník a hned dvoudenní soutěž. Za účasti jezdců z čech z TrioTeam Kolín proběhla technická přejímka 23 jezdů netradičně v páteční večer a hned následovali RZ. V sobotu pak soutěž pokračovala na tradičně utáhlých vložkách s rozbitým asfaltem a šotolinovými prvky. Vítězství si odnesla posádka Joseph/Boyere (Vl.Karlík) na novém autě Škoda Fabie WRC. Na druhém místě se opět umístila dvojice Fagaso/Paiero už na Citroenu Xsara WRC a třetí skončila posádka Thiry/Prevot na Peugeotu 306 Maxi. V tomto ročníku však už dvě posádky nespatřili cíl. III.ročník JUMP Rally července 2006 Ve třetím ročníku došlo ke změně stavitele tratí. Změna se projevila na zúžení a řada jezdců tuto skutečnost nesla nelibě. Itinerář si převzalo 20 posádek. Tři posádky nakonec neviděly cíl. Vítězem se stala již podruhé posádka Joseph/Boyere (Vl.Karlík) na Škodě Fabie WRC, když na Citroen Xsara WRC posádky Duvat/Pivato na druhém místě získala celkem 9 vteřin. Třetí jen o půl vteřiny před čtvrtým skončili Gardemeister/Honkanen na Subaru WRC.

6 IV.ročník JUMP Rally července 2007 Opět dvoudenní soutěž, tentokrát poprvé se třemi dlouhými rychostními testy na kterých se "lámal chléb" při průjezdu novou pasáží "kamínky". Tří etapová soutěž o celkovém průjezdovém čase 15.minut nerozhodla v šampionátu o ničem. Vítěz předcházejících závodů a lídr šampionátu Triner nepřijel, ale jeho soupeři jeho absence nevyužili. Poprvé se o premiérové vítěství v soutěži postarala posádka bratrů Panizzi (J.Pekař) na Subaru Impreza WRC. Na druhém místě se ztrátou 13 vteřin skončila posádka Gardemeister/Honkanen také na Subaru Impreza WRC a třetí skončila "juniorská!!" posádka WIlks/Pugh na Peugeotu 206 WRC Startovalo rekordních 30 posádek, a tentokrát čtyři týmy nedojeli. V.ročník JUMP Rally 2.srpna 2008 Zpět jednodenní soutěž za rekordní účasti 41 jezdců i z jiných šampionátů (RC Tábor, RC Brno, RC Strakonice a RC Blansko). se konala v horkou letní sobotu. Hned první RZ přinesla největší překvapení pro domácí fanoušky, neboť díky vítězství v této RZ byl na prvním místě v hodnocení (alespoň na chvíli) domácí jezdec Ralph Kosmides na Toyotě Supra AWD. Po šesti obtížných šotolinových RZ se soutěž přesunula do areálu TJ na perfektně připravené, dlouhé asfaltové úseky, které měli rozhodnout. Avšak po projetí třetiny jezdců první asfaltovou vložkou došlo k průtrži, ze které se už asfalt nevzpamatoval. Závod tak byl proto ukončen a pořadí se neměnilo. Z vítězství se radovala posádka Duval/Pivato (T.Pikner) na Citroenu Xsara WRC. Před druhými Pavlišem a Lovčíkem na Mitsubishi Lancer WRC si získala 2 (slovy dvou) desetinový náskok!!! (Rozdíl 00,2 vteřiny). Šest vteřin za nimi skončila "prakšická" posádka Arai/McNeall na Subaru Impreza WRC. VI.ročník JUMP Rally 25.července 2009 V nepřiliš vhodném termínu se díky dovoleným sjelo jen 25 posádek, ale díky slovenským účastníkům se stala mezinárodní. Opět úřadoval déšť. Po úvodní RZ, kterou snímala i televize, se po startu tří jezdců do další strhla průtrž, která svou silou znemožnila průjezd na části šotolinového úseku. RZ2 byla tedy anulována a následující vložky byly zkráceny o zatopené části. Na šotolině se tedy jelo pět a následně na asfaltu čtyři dlouhé rychlostní zkoušky. I ty permanentně zkrápěl dešť. Díky vzorné pomoci všech zúčastněných se soutěž odjela celá a v regulérních podmínkách. Při poslední RZ byli první jezdci překvapeni ozvučeným areálem a komentářem průjezdů. Při jízdě domácího jezdce se poprvé v Intercupu podařilo připojit mikrofon ozvučení k intercomu a tak si i diváci mohli vychutnat navigaci jezdce. Na start se postavilo 26 jezdců a jen jeden nedojel. Vítězem se stala nová posádka šampionátu Homolka/Čápová (D.Homolka) na obstarožním Fordu Escort WRC. Druhý o parník (26 vteřin) skončil Sibera s navigátorem Jirátkem na Škodě Fabia WRC, třetí opět Arai/McNeall na Subaru Impreza WRC.

7 VII.ročník JUMP Rally 31.července 2010 Díky čtvrtečnímu a pátečnímu dešti se jednodenní soutěž smíšených povrchů protentokrát změnila pouze v soutěž asfaltovou v areálu TJ Nedachlebice. Tento kandidátský podnik pro MČR v RC Rally 2011 se také jel poprvé i jako oficiální soutěž vozidel s pohonem jedné nápravy v rámci seriálu Intercup Zlín. A poprvé snad díky asfaltovému povrchu se předokolka dostala na bednu. Na start se postavilo 41 posádek. Nově i pořadatelův syn Yevgeniy Novikov který ale pro poruchu elektroniky nedokončil. Další auta v problémech řídili T.Pikner a D.Krajíček. Cíl tedy spatřilo 38 aut. Celkovým vítězem se stala posádka Hráček Hráček (Tonda Hráček) s Nissanem 350Z se svým plísňovým průjezdem zatáček. Druhý skončili Sibera s Jirátkem (Michal Pospíšil) se Subaru Impreza WRC08 a na třetím místě a avizovaném první místě v kategorii F2 Senna s Pavlátem řízená Petrem Pavlátem s novým VW Golfem V Gti. Na druhém místě v F2 skončil asfaltový specialista Sarrazin a jeho spolujezdec Ranucci (Petr Sekula) na Suzuki Swift S1600. Na třetím místě dojela domácí posádka Kosmides Noyes (J.Jandouš st.) se Škodou Felicia. VIII.ročník JUMP Rally 30.července dní před tímto závodem se v areálu TJ Nedachlebice jela pátá soutěž Mistrovství České republiky v RC Rally, které se hodně jezdců zúčastnilo. Protože tak měli natrénováno, čekali se těžké a rychle souboje. Počasí přálo a tak do dopolední etapy na šotolinovém areálu vyrazilo 38 aut. Od třetí rychlostní zkoušky bylo vidět, že se zrodila nová hvězda Intercupu. Pořadateli MČR Petru Pavlátovi skvěle sekundoval mladý Kamil Sedláček. Po pěti RZ do asfaltové sekce nastoupil jen s devíti sekundovou ztrátou, kterou ale hned v šesté RZ vymazal a dostal se o čtyři desetinky na první místo. Pořadatel připravil dlouhé a těžké úseky v areálu TJ, které vyhovovali více mladším jezdcům a ti se dostávali takto do popředí. Na asfaltu se však velmi hezky uváděl, i přes svůj věk, multišampión Thiry a propracoval se na třetí místo a zle se dotahoval na druhého Sennu. V konečném pořadí tedy vyhrála posádka Casier Caesemaker (Kamil Sedláček) na Škodě Fabia S2000, jen o devět sekund za ním skončili Thiry s Prévotem (Martin Mudřík) na Nissanu 350Z, a jako třetí nakonec skočili opět Senna s Pavlátem (Petr Pavlát) na krásné Toyotě Celica Turbo. V předokolkách zvítězil Sarrazin před Pavlíkem a Kosmidesem. V průběhu závodu i po něm se vyrojili protesty proti délce RZ 5:46. Následující roky však s délkou RZ kolem pěti minut ukázaly, kudy vede cesta k zkvalitnění závodění a i samotnému zlepšení jezdců Zlínského Intercupu. IX.ročník JUMP Rally 28.července 2012 Devátý ročník se odehrál celý na asfaltovém hřišti TJ Nedachlebice. Pořadatel pro tento rok pozval do party připravující tratě nového člověka, který zařadil více šotolinových úseků v každé z RZ. Proto zde velkou roli měly hrát pneumatiky a jejich správná volba. A opravdu, tento dlouhý a těžký závod rozhodl servisní zásah na Toyotě Celica posádky Dudu Forti (František Doležal), kteří změnili před sedmou RZ setup a přezuli na novou sadu řezaných pneumatiky ARP. Poprvé se zde na všech třech místech umístili j ezdci jednoho týmu : 2012 Autodrom Sosnová. Za vítěznou posádkou na druhém místě dojeli Senna s Pavlátem (Petr Pavlát), pro které je první místo v Nedachlebicích asi prokletí a třetí skončili mladí Mishalko s Novikovem (David Mišalko), všichni jeli Toyoty Celica GT Four. Do závodu nastoupilo 41 aut a pět jezdců cíl nespatřilo. Ve vozidlech s poháněnou jednou nápravou vyhrál tentokrát Campana před Sarrazinem a Kneifelem.

8 Časový Harmonogram X.JUMP Rally Otevření sekretariátu soutěž a příjem přihlášek (dle pravidel Intercup šampionátu) Uzavření příjmu přihlášek pátek Shakedown Prezentace jezdů Vozidla do UP Slavnostní start RZ1 Emil Triner RZ2 Simon Jean Joseph I RZ3 Simon Jean Joseph II 18:20 až do Start 1.jezdce 18:40 18:40 18:45 19:00 19:01 20:01 21:01 čas sekce I : Délka RZ 2'30 3'45 3'40 9'55 sobota Vozidla do UP RZ4 Gilles Panizzi RZ5 Francois Duval RZ6 David Homolka RZ7 Antonín Hráček RZ8 Bernd Casier RZ9 Francois Dudu RZ10 Nedachlebice Vozidla do UP 8:45 Start 1.jezdce Cíl 1.jezdce 9:01 10:01 11:01 12:01 13:01 14:01 15:01 3'40 3'30 3'10 3'05 3'45 3'05 5'40 čas sekce II : 34'55 Celkem čas : 34'50 15:10 Oficiální vyhlášení výsledků závodu přejezd přes rampu 0'02 16:00

9 X.JUMP Rally RZ1 Emil Triner Tento multišampion Libor Macháň začal jezdit RC rally v roce Poté už vyhrával závody jako na běžícím pásu. Jeho speciální úpravy podvozků vlastně začali následně kopírovat všichni ostatní. Ke konci kariéry sám zjistil v severních čechách, že někteří jsou dál. Jeho návrat na jeden závod loňského roku moc nevyšel a tak i nadále zůstává jeho 32 vítězství v rally, a šest celkových vítězství Intercupu nepřekonatelnou hranicí pro ostatní jezdce. Všechny starty RZ na X.ročníku JUMP rally začínají vždy stejně. Po sjezdu z UP na tanečním kole začíná start první RZ letošního kulatého ročníku. Po startu jezdci zamíří na šotolinovou část za pódium, kde je připraveno několik rychlejších zatáček, poté dlažba, která navede jezdce zpět kolem tanečního kola a servisního parku k občerstvovacímu místu, průjezd několika rychlejšími pasážemi před šatnami. Nájezd na kluziště a návrat přes šotolinovou část na dlažbu směrem do cíle. Všechny cíle letos skončí vždy prudkým výjezdem a skokem do pravé zatáčky do cíle na pódiu. RZ2 Simon Jean Joseph Další z matadorů RC Rally Vláďa Karlík. Začal jezdit už v roce Hned při svém prvním ročníku I.Total rally vyhrál i první závod Intercupu. Celkem má na svém kontě sedm vítězství, z toho právě dvě na JUMP Rally. Vousáč z Malenovic ač lehce zestárl a stará se hlavně o své děti stále předvání krásné průjezdy a jeho Mini je ozdobou závodů. RZ 2 začíná jako vždy, povede po dlažbě směrem k WC, mezi nimi po šotolině na kluziště, poté zpět na dlažbu a větší část šotoliny za pódiem. Návrat na start bude zadem kolem pódia šotolinovou část za pódiem a opět výjezd do cíle. RZ3 Simon Jean Joseph II Jako čest pro jediného dvojnásobného vítěze JUMP Rally se RZ2 jede podruhé v prostiměru. Překřížení bude realizováno mostem.

10 RZ4 Gillese Panizzi Francouský Fryštáčan Josef Pekař, v Intercupu od roku 2003 a jeho jediné vítězství závodu Intercupu. Pořadatel, nebo spolupořadatel, či zakladatel několika závodů Intercupu. Prsty měl i v prvním ročníku JUMP Rally. Momentálně jasně vedoucí jezdec kategorie Historic, pravidelně bodující i v celkovém hodnocení. První RZ sobotního rána bude po dlouhé noci zkouškou zdravotní způsobilosti a psychické odolnosti jezdců. Většinou se takto ráno nikomu nechce startovat. Přesto hned první RZ ze startu předvede novou část, která vede na kluziště, prudký výjezd k mostku, a šotolinovo betonovou část za potokem. Přes mostek se pak jezdci vrátí na dlažbu a do cíle. RZ5 Francois Duval Ve stejném roce 2003 začal jezdit i Tomáš Pikner. Jeho šest vítězství v závodech Intercupu ho zařazuje na sedmé místo historických tabulek. Jel s Citroenem Xsara WRC se kterým dokázal v pátém deštivém ročníku porazit Pavliše o dvě desetiny sekundy. RZ 5 se ponese v duchu šotoliny tolik klasické pro letošní JUMP Rally. Z tanečního kola se projede až k tréninkovému hřišti, po dlažbě se vrátí jezdci na kluziště a projedou celou šotolinovou část u WC. RZ6 David Homolka Jezdec brněnského šampionátu vlétl do Intercupu jako kometa, zazářil a opět odlétl zpět do Brna. Jeho účast na pouhých šesti závodech, které ale proměnil v jedno vítězství. V roce 2008 jel poprvé právě JUMP Rally. V roce 2009 ho vyhrál a v roce 2010 po velkých poruchách skončil devátý. To byl zatím i jeho poslední závod Intercupu. Šestá rychlostní zkouška bude začínat na betonu, po přejezdu přes mostek na parkoviště bude pokračovat novou šotolinovou pasáží, pak přes most sjezd na kluziště, šotolina u WC a návrat po dlažbě do cíle.

11 RZ7 Antonín Hráček Od roku 2007 brázdil tratě Intercupu tento Hodonínský jezdec. Stál u zrodu a organizace krásné asfaltové soutěže Slovácké rally v Hodoníně. Po odstěhování do Blanska, skončila zatím jeho doba u Zlínského šampionátu. Jeho "plísňová" jízda vyznačující se naoko pomalostí, ale velkou a úspornou přesností slavila úspěch na třech závodech Intercupu. RZ 7 se pojede v obráceném směru jako RZ 6 s drobnými úpravami průjezdů po startu a v průběhu RZ RZ8 Bernd Casier Od roku 2007 vlétl na tratě závodů junior a po sedmi vítězství v závodech i vítěz celkového Intercupu Kamil Sedláček, jezdící dnes za mladého slováka Martina Kočiho. Jeho velmi agresívní styl jízdy slavil úspěch právě na 8.ročníku s dlouhými pasážemi, kde poprvé vyhrál a rozjel se k vynikajím výsledkům. RZ 8 po jménem vítěze bude asi nejrychlejší RZ letošního ročníku šampionátu. Bude absolvovat největší množství betonu a asfaltu a vynechávat většinu šotolinové části. RZ9 Francois Dudu Pořadatel Czech rally championship z Mladé Boleslavi vlétl do ročníku 2012 se "mladickou" vervou, ač sám už opravuje auta dětem František Doležal. Po otestování svých schopností vyhrál v pořadí pátý, šestý, sedmý a osmý závod roku A jen neúčastí na poslední závodě se asi připravil o vítězství celkové. Předposlední RZ bude, vědoma si letošní tradice, více šotolinová, po startu ihned zavede jezdce za pódium do šotoliny, projede ji celou a poté i u wc a na kluzišti. RZ10 Nedachlebice Závěrečná RZ propojí všechny části areálu TJ. Bude náročným, jak časově, tak hlavně fyzicky ukončením letošního ročníku X.JUMP Rally Nedachlebice.

12 X. JUMP Rally Oficiální sponzoři OBEC NEDACHLEBICE

13 Netradiční ukončení letáku : V průběhu celého závodu bude postupně na dvou pípách čepováno pivo. Poslední do soutěže se naráží před startem poslední RZ. Kdo jako první odevzdá níže uvedený doklad o ochutnávce 0,5 l naražených piv zvítězí. Pivovar ROHOZEC (1850) Podskalák 4,2 % se svěží chutí a lehkou hořkostí, která příjemně osvěží a zažene žízeň. Nejvhodnější je po těžké práci, či náročném sportovním výkonu. Optimálně doplní ztracené tekutiny i energii. Měšťanský pivovar POLIČKA (1517) Hradební 4,0 % nepasterizované, vyráběné dle původní receptury ze studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a sladu. Leží ve sklepích vyhloubených v opukovém masivu. Průměrný EPM 10,6% Pivovar Kout na Šumavě (1736) Koutská desítka 4,0 % opět vařena až v roce 2006 nefiltrovan pivo ze znovu otevřeného pivovaru kousek od Domažlic Pivovar Vyškov (1680) Desítka 4,2 % nazlátlá barva, střední hořkost se svěží, Pasterizováno. dobrou pitelností. Třikrát chmelené pivo. Pivovar Krakonoš (1582) Světlá výčepní desítka 4,1 % Pivovar Chotěboř (2009) Chotěbor originál 4,1 % jemná chmelová hořkost a chmelové aroma určené pro osvěžení při turistice, kutilství a regeneraci sil po namáhavých výkonech. Pivovar Hrádek (1653) Karpat 11 4,5 % světlý ležák s vyšší plností, středním řízem a vyšší jemnou hořkostí s dozníváním. Vyrobené klasickým dvourmutovým způsobem a kvašením v otevřených kádích sklepa. Pivovar Kroměříž (2012) Maxmilián 11 4,5 % tmavší Maxmilián 11 Karpat 11 Chotěbor 10 Krakonoš 10 Vyškov 10 Koutská 10 Hradební 10 Podskalák 10 ležák vyrobený z tradičního sladu ze Záhlinic a chmele žateckého červeňáku. Plnější chuti, kvasnicové s jemným zákalem.

II. Rally Vyškov 2010

II. Rally Vyškov 2010 Celkové pořadí závodu II. Rally Vyškov 2010 Jezdec Team Karoserie Celkový čas Ztráta na 1. Ztráta na př. Pavlát Petr 02. 84 Havlík Petr 03. 5 Oppitz Michal 04. 77 Mudřík Martin 05. 6 Horák Aleš 06. 12

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

IV. Rally Vyškov Spring 2012

IV. Rally Vyškov Spring 2012 Seznam všech aktivních RZ IV. Rally Vyškov Spring 2012 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Vlastík Pospíšil (602 504 104) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz,

Více

VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15

VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15 Seznam všech aktivních RZ VI. závod Euro RC Winter Challenge 2014/15 Index Název RZ Stav Čas startu 1 Corredizo Rápido Dokončená 28.02 10:01 2 Maraňa Dokončená 28.02 10:49 3 Corredizo Rápido Dokončená

Více

16. Criterium Fryšták

16. Criterium Fryšták Seznam všech aktivních RZ 16. Criterium Fryšták Index Název RZ Stav Čas startu 1 Náměstí Dokončená 14.09 10:36 2 Příjezd Zrušená 14.09 11:00 3 Magistrála Dokončená 14.09 11:30 4 Obal Sprint Dokončená 14.09

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

V. Wineyard Rally 2012

V. Wineyard Rally 2012 Seznam všech aktivních RZ V. Wineyard Rally 2012 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: David Homolka (775 367 377) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606309641)

Více

9. RC Rally Vidov. Index Název RZ. Poznámka

9. RC Rally Vidov. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ 9. RC Rally Vidov Délka 4862.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Roudné I Dokončená 11.04 09:30 2 Roudné II Dokončená 11.04 10:20 3 Doubravice I Dokončená 11.04 11:10 4 Doubravice

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

IV. RC Rally Stavos. Popis závodu. Poznámka. Index Název RZ

IV. RC Rally Stavos. Popis závodu. Poznámka. Index Název RZ Seznam všech aktivních RZ IV. RC Rally Stavos Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Petr Zvejška (724 012 034) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641)

Více

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY 17. - 18.5. 2019 www.podorlickarally.cz Poupravené věci z 1. průvodce soutěží Po delší době přinášíme druhou část průvodce soutěží Podorlická rally. Změnili

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín F automobilové rally NSŘ FAS AČR Stanislav Kafka Pro rok 2014 jsou v rally vypsána tyto mistrovství: Mezinárodní mistrovství ČR Mistrovství ČR ve

Více

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz Sata Rali dos Acores komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 9. 7. 2008 15:52 4. podnik portugalského mistrovství, 3. - 5. července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ Portugalský šampionát se přesunul k dalšímu

Více

VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ VII. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Délka 1540.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 22.02 10:06 2 RZ2 Dokončená 22.02 10:49 3 RZ3 Dokončená 22.02 11:31

Více

TipCars Pražský Rallysprint 2013

TipCars Pražský Rallysprint 2013 TipCars Pražský Rallysprint 2013 Další volný podnik v rámci Czech Rally Cupu se odehrál na území hlavního města. Na přelomu listopadu a prosince se tak do Prahy sjelo celkem 40 posádek, ale do cíle soutěže

Více

Rally Napoli Benátky 28.8.2010 Kompletní výsledky RZ1 240 metrů

Rally Napoli Benátky 28.8.2010 Kompletní výsledky RZ1 240 metrů Rally Napoli Benátky 28.8.2010 Kompletní výsledky RZ1 240 metrů Pořadí RZ1 Celkové pořadí po RZ1 01:26,312 01:26,312 01:27,922 01:27,922 00:01,610 00:01,610 2. Škoda Fabia S2000 00:01,610 2. Škoda Fabia

Více

V. Stavos Rally 2013

V. Stavos Rally 2013 Seznam všech aktivních RZ V. Stavos Rally 2013 Popis závodu Pořadatel: RC RALLY KLUB BRNO Ředitel soutěže: Petr Zvejška (724 012 034) Prezentace, přihlášky: Michal Oppitz (info@rallybrno.cz, 606 309 641)

Více

Mikula show

Mikula show 1 308,0 m po 1 308,0 m 1. 1:30,28 0:00,00 1 1. 01:30,28 00:00,00 2. 30 Honza Petr 1:36,03 0:05,75 2 2. 30 Honza Petr 01:36,03 00:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 0:00,00 0:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 00:00,00

Více

11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla

11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla 11. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2015 Pravidla Přihlášky do závodů, registrace: Jezdci se do jednotlivých závodů přihlašují samostatně, vždy nejpozději do středy před začátkem závodu (uzávěrka přihlášek

Více

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Definice historického automobilu (HA) Historický vůz je takový vůz, který lze zařadit do některé z kategorií nebo formulí uvedených v Příloze K MSŘ FIA.

Více

IV. ICE Apple Rally 2013

IV. ICE Apple Rally 2013 Seznam všech aktivních RZ IV. ICE Apple Rally 2013 Délka 1599.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Euro RC Rally Challenge Dokončená 26.12 14:31 2 OZC Zlaté Jablko Dokončená 26.12 14:56 3 Euro RC Rally

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST 1. Pořadatel šampionátu, pořadatel soutěže Pořadateli šampionátu jsou pořadatelé jednotlivých soutěží. Pořadatelé šampionátu určují pravidla a

Více

STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014

STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014 STANDARDNÍ PROPOZICE RALLY FAS AČR 2014 PRAVIDLA PRO RALLY 2014 MEZINÁRODNĚ PLATÍ: SPORTOVNÍ PŘEDPISY PRO REGIONÁLNÍ MISTROVSTVÍ A POHÁRY RALLY FIA + dodatky pro regiony + přílohy RRR V ČR PLATÍ: STANDARDNÍ

Více

V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005

V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005 V. The Great Cross Rally 2005 Zlín-Podhoří, 16.dubna 2005 poř. soutěžící posádka N značka vozu team body čas 1 L. Macháň Triner - Hůlka Škoda Fabia WRC 2 V. Karlík Jean-Joseph - Boyere Škoda Fabia WRC

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1

Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1 Mistr Pneu Rally 25.9. 2010 RZ1 406 metrů Pořadí RZ1 Celkové pořadí po RZ1 1. Toyota Celica GT-FOUR 02:00,156 1. Toyota Celica GT-FOUR 02:00,156 Aleš Čejchan56 02:03,500 Aleš Čejchan56 02:03,500 00:03,344

Více

I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015

I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015 Seznam všech aktivních RZ I. Tělocvična Euro RC Winter Challenge 2015 Index Název RZ Stav Čas startu 1 Turnhalle Dokončená 07.11 10:01 2 Parkett Dewirr Dokončená 07.11 10:39 3 Verstrickt Dokončená 07.11

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49 Násedlovice Průběžné třetí místo udržela sudoměřická vrchařská stáj v seriálu Liqui Moly Berg Cup 2012. Tým REC získal v součtu jednotlivých jezdců v týmové trofeji pětapadesát bodů ze šedesáti možných.

Více

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ V. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 1 Dokončená 04.01 10:01 2 RZ 2 Dokončená 04.01 10:39 3 RZ 3 Dokončená 04.01 11:16 4 RZ 4 Dokončená

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 2. RC Rallye Český Krumlov 2012 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Zvláštní ustanovení. Násedlovice 22. 8. 2015. Mistrovství České Republiky Československý autoslalom. www.csautoslalom.cz

Zvláštní ustanovení. Násedlovice 22. 8. 2015. Mistrovství České Republiky Československý autoslalom. www.csautoslalom.cz Zvláštní ustanovení Násedlovice 22. 8. 2015 Mistrovství České Republiky Československý autoslalom www.csautoslalom.cz I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka písemných přihlášek: 20. 8. 2015 Sobota -

Více

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 02/19

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 02/19 02/19 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR V RALLY 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Autoklub Mistrovství ČR v rally (dále jen MČR) se mohou zúčastnit soutěžící, jezdci a spolujezdci s platnou mezinárodní a národní licencí

Více

etapa 1 (170 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř.

etapa 1 (170 metrů) ztráta na vítěze v RZ jezdec st.č. vůz tým čas poř. v RZ průběž. čas průběž. poř. etapa 1 (170 metrů) Patrik Petr 4 Škoda Octavia WRC RC Rally Team Kastrol 00:58,56 00:00,00 1 00:58,56 1 00:00,00 Dejv Mišalko 30 Mitsubishi Lancer WRC 05 RC Club Čistá 00:58,60 00:00,04 2 00:58,60 2 00:00,04

Více

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team Rally Cyprus ONLINE - III. etapa Autor: Redakce, 24. 9. 00:00 Oficiální stránky zde Časový harmonogram: zde Seznam přihlášených posádek: zde Výsledky: zde Splity: zde Diskuze k soutěži: I. etapa online

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Autor: Martin Rasghan Raška, 27. 6. 2007 00:00 V okolí Slušovic se v sobotu odehrají další souboje o body do našlapaného sprintového mistrovství. Jak se stalo pomalu

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Pohár České republiky v rally. Agrotec autoklub v AČR Brněnská Hustopeče

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Pohár České republiky v rally. Agrotec autoklub v AČR Brněnská Hustopeče ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Pohár České republiky v rally Agrotec autoklub v AČR Brněnská 74 693 01 Hustopeče 1 Obsah: strana 1. Úvod....2 2. Organizace 2 3. Program 3 4. Přihlášky 3 9. Seznamovací jízdy 4 12.

Více

2. podnik mistrovství JAR, dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) km. ewrc.cz

2. podnik mistrovství JAR, dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) km. ewrc.cz Sasol Rally komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 25. 4. 2007 00:00 2. podnik mistrovství JAR, 21. - 23. dubna, Nelspruit, 14 RZ (jedna anulována) - 200 km Po měsíční pauze pokračoval na jihu Afriky místní

Více

6. RC Rally Soběslav

6. RC Rally Soběslav eznam všech aktivních RZ 6. RC Rally oběslav Index Název RZ tav Čas startu 1 Kardašova Řečice I Dokončená 25.0809:00 2 Kardašova Řečice II Dokončená 25.0809:25 3 Deštná I Dokončená 25.0809:50 4 Deštná

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů

Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů Rally Perugia Benátky 25.9.2010 Kompletní výsledky RZ1 227 metrů Pořadí RZ1 Celkové pořadí po RZ1 Průběžná ztráta na předchozího 1. Toyota Celica GT4 01:16,860 1. Toyota Celica GT4 01:16,860 Marek Střihavka

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2018 ÚVOD

PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2018 ÚVOD PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2018 ÚVOD Společnost Peugeot ČR, ve spolupráci se společností PIRELLI a dalšími partnery organizuje v rámci Mistrovství České Republiky v rally, pohárový seriál

Více

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY

F. AUTOMOBILOVÉ RALLY F. AUTOMOBILOVÉ RALLY 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR V RALLY 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Autoklub Mistrovství ČR v rally (dále jen MČR) se mohou zúčastnit soutěžící, jezdci a spolujezdci s platnou mezinárodní

Více

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 1. Pořadatel 1.1 Pořadatelem Valašsko -Tatranského poháru 2018 jsou JTRT pro s.r.o. nám. Spojenců 3138/5a 796 01 Prostějov IČ: 24168785 DIČ: CZ24168785 (Česká republika)

Více

ewrc.cz Popis shakedownu Shakedown Serra d Almòs 4,34 km 8:00 Průběžné časy

ewrc.cz Popis shakedownu Shakedown Serra d Almòs 4,34 km 8:00 Průběžné časy Rally Catalunya 2006 - shakedown Autor: Redakce, 23. 3. 2006 00:00 Oficiální stránky: http://www.rallyracc.com Diskuse k soutěži: Fórum Liga tipujících: Seznam startujících: Startovní listina Popis shakedownu

Více

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá Auto klub Bažantnice v AČR Hodonín Sobot 3.6.2006 HODONÍN PÁNOV (Autocvičiště ELKO) I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka

Více

IV. RC RALLY TÁBOR

IV. RC RALLY TÁBOR vůz penalty ztáta 1 322,5 m po 1 322,5 m 1. 2 Karel Griessl 1:38,88 0:00,00 1 1. 2 Karel Griessl 01:38,88 00:00,00 Peugeot 206 WRC / XRAY T1 FK05 0:00,00 0:00,00 Peugeot 206 WRC / XRAY T1 FK05 00:00,00

Více

III Rally. Index Název RZ. Poznámka

III Rally. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ III Rally Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ 01 - apan Dokončená 06.11 09:00 2 RZ 02 - Maan Dokončená 06.11 09:50 3 RZ 03. - Fakan Dokončená 06.11 10:40 4 RZ 04 - Kraken Dokončená

Více

VI. Jump Rally 2009 Nedachlebice, 25. července 2009

VI. Jump Rally 2009 Nedachlebice, 25. července 2009 VI. Jump Rally 2009 Nedachlebice, 25. července 2009 poř. soutěžící posádka N značka vozu team body čas 1 D. Homolka Homolka - Čápová Ford Escort Homik Racing 10 14:16,3 2 M. Pospíšil Sibera - Jirátko Škoda

Více

5. podnik francouzského asfaltového mistrovství, září, Mont Blanc, 16 RZ (2 zrušeny) ewrc.cz

5. podnik francouzského asfaltového mistrovství, září, Mont Blanc, 16 RZ (2 zrušeny) ewrc.cz Rallye Mont-Blanc Morzine komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 13. 9. 2007 17:54 5. podnik francouzského asfaltového mistrovství, 7. 8. září, Mont Blanc, 16 RZ (2 zrušeny) Francouzský asfaltový šampionát

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na Leštěnky a Speciály. Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno, určí hlavní

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA 125. TRAVEMÜNDE WOCHE. 20.-24.07.2015 Lübeck, Baltské moře

MISTROVSTVÍ SVĚTA 125. TRAVEMÜNDE WOCHE. 20.-24.07.2015 Lübeck, Baltské moře MISTROVSTVÍ SVĚTA 125. TRAVEMÜNDE WOCHE 20.-24.07.2015 Lübeck, Baltské moře BALTSKÁ PREMIÉRA I přes propad obou českých posádek v pátečních rozjížďkách, bylo dosaženo úspěchu v podobě 32. místa posádky

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Rali Vinho da Madeira

Rali Vinho da Madeira Úspěšný start Jandíka na Madeiře Autor: Zdeněk Weiser, 3. 8. 2004 00:00 Rali Vinho da Madeira Pátým dílem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla Rally madeirského vína na stejnojmenném ostrově

Více

Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í. Mělnický okruh CZECH RACING TEAM z. s. mezinárodní závod historických závodních motocyklů.

Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í. Mělnický okruh CZECH RACING TEAM z. s. mezinárodní závod historických závodních motocyklů. CZECH RACING TEAM z. s. Z V L Á Š T N Í U S T A N O V E N Í Mělnický okruh 2018 mezinárodní závod historických závodních motocyklů & závod automobilů o pohár Jiřího Peroutky 1 1. Oznámení... 3 2. Sekretariát

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV.

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. ročník Pořádá Veteran Car Club Praha, člen federace klubu historických vozidel PROPOZICE KODEX SOUTĚŽE Jízda je pořádána v souladu

Více

Soutěž napájení sluncem Ostrava

Soutěž napájení sluncem Ostrava SPŠSE a VOŠ Liberec, Masarykova 3, 460 84, Liberec Cestovní zpráva - externí verze Soutěž napájení sluncem Ostrava V úterý 25. ledna 2011 se na Vysoké škole báňské Technické univerzitě v Ostravě konal

Více

PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2019

PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2019 PEUGEOT RALLY CUP CZECH REPUBLIC PROPOZICE 2019 Schváleno ASN pod číslem: AR01119 ze dne 20. února 2019 1 ÚVOD Společnost Peugeot ČR, ve spolupráci s AČR, společností PIRELLI a dalšími partnery organizuje

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 27. a 28. 9. 2014 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior,

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 27. a 28. 9. 2014 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior, ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 27. a 28. 9. 2014 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior, I. PROGRAM A) Časový harmonogram distribuce zvláštních ustanovení

Více

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení.

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení. VSTUPENKY - GRAND PRIX 2019 Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři vnější přírodní tribuny Masarykova okruhu, a to B, D, E a G, mezi

Více

Kontakt: Miloslav Regner mobil:

Kontakt: Miloslav Regner mobil: Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla

9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla 9. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2013 Pravidla Upozornění!!! Na dodržování pravidel bude kladen maximální důraz. Jde o kvalitní soutěž s pevně stanovenými pravidly pro všechny jezdce bez rozdílu jejich

Více

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych Nejsem magor, jen se chci bavit Autor: Dalibor Benych, 17. 6. 2013 12:12 Zatím poslední rozhovor s jihočeským soutěžním jezdcem Jiřím Sojkou se uskutečnil po úvodní soutěži Timeseal MČR ve sprintrally,

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky Druhý závod Mistrovství Evropy v truck trialu se jel v Drnovicích u Lysic. Do zdolávání náročných terénů v pískovně firmy SEDOS se pustilo 22 převážně dvoučlenných

Více

29. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka

29. RC Rally Tábor. Index Název RZ. Poznámka eznam všech aktivních RZ 29. RC Rally Tábor Délka 5304.0m Index Název RZ tav Čas startu 1 Chotoviny I Dokončená 04.0509:30 2 Chotoviny II Dokončená 04.0510:05 3 Borotín I Dokončená 04.0510:40 4 Borotín

Více

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu 10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu Autor: Kamil Nechvilka, 29. 11. 2009 14:49 Třetí kolo Lausitz Cupu, které bylo součástí jubilejní, tedy 10. Lausitz Rally je minulostí. Připomeňme si tedy boje

Více

MEZINÁRODNÍ DVOUDENNÍ SETINOVÁ RALLYE HISTORICKÝCH VOZIDEL V PRAZE A STŘEDOČESKÉM KRAJI 24. 25. DUBNA 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE

MEZINÁRODNÍ DVOUDENNÍ SETINOVÁ RALLYE HISTORICKÝCH VOZIDEL V PRAZE A STŘEDOČESKÉM KRAJI 24. 25. DUBNA 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE MEZINÁRODNÍ DVOUDENNÍ SETINOVÁ RALLYE HISTORICKÝCH VOZIDEL V PRAZE A STŘEDOČESKÉM KRAJI 24. 25. DUBNA 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE 2 OBSAH 7 CASTLES TRIAL 03 CHARAKTER RALLYE 04-05 PRINCIP SETINOVÝCH RALLYE

Více

Zvláštní ustanovení. Násedlovice Karlín Mistrovství České Republiky.

Zvláštní ustanovení. Násedlovice Karlín Mistrovství České Republiky. Zvláštní ustanovení Násedlovice 12. 8. 2017 Karlín 13. 8. 2017 Mistrovství České Republiky www.csautslalom.cz I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka online přihlášek: 11. 8. 2017 Časový harmonogram

Více

VIII. Forest Rally 2005 Zlín-Lesní čtvrť, 14.května 2005

VIII. Forest Rally 2005 Zlín-Lesní čtvrť, 14.května 2005 VIII. Forest Rally 2005 Zlín-Lesní čtvrť, 14.května 2005 poř. soutěžící posádka N značka vozu team body čas 1 V. Karlík Jean-Joseph - Boyere Škoda Fabia WRC 2 P. Matulík Loix - Smeets Ford Focus WRC 3

Více

Zvláštní ustanovení V.ročník - Slovácký okruh UEM OPEN O cenu Bohumila Kováře AČR: 210 / 501, EMN 75/1

Zvláštní ustanovení V.ročník - Slovácký okruh UEM OPEN O cenu Bohumila Kováře AČR: 210 / 501, EMN 75/1 Zvláštní ustanovení V.ročník - Slovácký okruh UEM OPEN O cenu Bohumila Kováře AČR: 210 / 501, EMN 75/1 1/ Oznámení: Motosport klub Uherské Hradiště pořádá ve spolupráci se Starým Městem mezinárodní závod

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY

RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY ROČNÍK AGROTEC PETRONAS RALLY... mezi vinohrady XIV AGROTEC PETRONAS RALLY 5. 6. 6. 08 HUSTOPEČE RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY Mistrovství FIA zóny střední Evropa Mistrovství ČR v rally Mistrovství

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na I. II. a III. stupeň obtížnosti tratě Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno,

Více

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.)

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Registrace do šampionátu Přihlášení do šampionátu se provádí zasláním e-mailu na registrace@crc-rcrally.cz. Pro letošní rok je registrační poplatek 300,- za jednoho jezdce,

Více

AUTOSLALOM ZLÍN. Zvláštní ustanovení. www.autoslalom.cz. Řetechov 17. 5. část RZ Biskupice

AUTOSLALOM ZLÍN. Zvláštní ustanovení. www.autoslalom.cz. Řetechov 17. 5. část RZ Biskupice AUTOSLALOM ZLÍN www.autoslalom.cz Mistrovství České republiky Česká Trofej Junior Zóna střední Evropy Řetechov 17. 5. část RZ Biskupice Zvláštní ustanovení ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ XXVI. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

Více

8. RC Rally Zálesí. Index Název RZ. Poznámka

8. RC Rally Zálesí. Index Název RZ. Poznámka Seznam všech aktivních RZ 8. RC Rally Zálesí Délka 5185.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Humpolec Dokončená 07.11 09:00 2 Velký Rybník Dokončená 07.11 09:50 3 Staré Břiště I Dokončená 07.11 10:25 4

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 14. a 15. 9. 2013 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior,

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 14. a 15. 9. 2013 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior, ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOMOBILOVÝ SLALOM Vrchbělá Areál MOTORLAND BĚLÁ Bělá p. B. 14. a 15. 9. 2013 Mistrovství ČR, Česká Trofej Junior, I. PROGRAM A) Časový harmonogram distribuce zvláštních ustanovení

Více

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008 JUNIOR CHANNEL STAR 2008 PRAVIDLA SERIÁLU SCHVÁLENA Praha, Zduchovice, 11.3.2008 K dnešnímu dni byla schválena pravidla seriálu Junior Channel Star 2008! Pravidla seriálu Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

XXX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN OTROKOVICE

XXX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN OTROKOVICE ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ XXX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN OTROKOVICE 23. 6. 2019 FIA Zóna Střední Evropy / Mistrovství ČR / Česká Trofej Junior I. PROGRAM A) Časový harmonogram distribuce zvláštních ustanovení

Více

Co jsou silniční motocyklové závody?

Co jsou silniční motocyklové závody? PARTNERSKÁ NABÍDKA PRO ROK 2012 Co jsou silniční motocyklové závody? Je to druh motocyklového sportu, při kterém se jezdí na automotodromech s asfaltovým povrchem pro tento sport předem určených. Před

Více

LAKE LIPNO FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

LAKE LIPNO FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY LAKE LIPNO INTERNATIONAL CZECH CHAMPIONSHIP FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY FINN CLASS 2013 1. - 4. 8. 2013 Úvodník Vážení finnaři a příznivci této olympijské třídy, V minulém roce jsme se

Více

3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014

3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014 Jízda pravidelnosti vozidel s elektrickým nebo alternativním pohonem s hvězdicovou jízdou do místa startu a vloženými měřenými

Více

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Informační brožura Datum konání: 5.7.2012 Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Závod se pořádá na památku MUDr.

Více

Třetí Rallye Show Nemyčeves

Třetí Rallye Show Nemyčeves Třetí Rallye Show Nemyčeves 26. 2. 2011 Autor: Martin Kejzral, 28. 2. 2011 17:53 Autokrosový tým Motorsport Babák a Automotoklub Český Ráj uspořádali o poslední únorové sobotě již třetí podnik amatérského

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006 Mistrovství ČR historických automobilů 2006 Brněnský drak 2006 Automotodrom Brno 2. dubna 2006 Kapitola I Všeobecný program

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ ECO

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ ECO ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ ECO energy RALLY BOHEMIA 29. 06. 01. 07. 2018 Schvalovací číslo ASN: Česká Trophy Rally pravidelnosti v ECO Rally se koná v souladu s platnými Národními sportovními řády. Všechny položky,

Více

Zvláštní ustanovení. Mistrovství České republiky Supermono a Twin Přebor České republiky na přírodních okruzích

Zvláštní ustanovení. Mistrovství České republiky Supermono a Twin Přebor České republiky na přírodních okruzích Zvláštní ustanovení Mistrovství České republiky Supermono a Twin Přebor České republiky na přírodních okruzích Datum konání podniku: 24. 25.6 2017 Místo konání podniku: letiště v Hradci Králové Třídy:

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014

VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Seznam všech aktivních RZ VI. Závod Euro RC Winter Challenge 2013/2014 Délka 1845.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 RZ1 Dokončená 01.02 10:01 2 RZ2 Dokončená 01.02 10:33 3 RZ3 Dokončená 01.02 11:05 4

Více