Mestský úrad Bnlšperk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mestský úrad Bnlšperk"

Transkript

1 Mestský úrad Bnlšperk K Námestí 22, Brušperk stavební úrad c.j. : SÚ/328/549/2007/Br vyrizuje: Eliška Brožová datum: Kamil Cížek Lenka Cížková Frycovice 412 ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Mestský úrad Brušperk, stavební úrad, jako príslušný stavební úrad podle 13 odst 1 písmog) zákona C.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním rádu (stavební zákon), vyd á v á na žádost fyzických osob: Kamil Cížek, adresa místa trvalého pobytu: Lenka Cížková, adresa místa trvalého pobytu: datum narození Frycovice 412,73945 Frycovice datum narození Frycovice 412,73945 Frycovice podle ustanovení 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky C. 503/2006 Sb., o podrobnejší úprave územního rízení, rozhodnutí o umístení stavby 1) "Rodinný dum" se vznikem 1 bytové jednotky na pozemku p.c. 951/2 k,ú. Frycovicevcetne terasy, prípojek na inženýrské síte, žumpy, oplocení a zpevnených ploch s tím, že -prípojka vody povede pozemky p.c. 951/1 a 951/2 - prípojka e1ektropovede pozemkem p.c. 951/2 - prípojka plynu povede pozemky p.c. 951/2 a 2391/1 - prípojky deštové kanalizace vcetne vsakovací nádrže budou umísteny na pozemku p.c. 951/2 - žumpa vcetne prípojky splaškové kanalizace bude umístena na pozemku p.c. 951/2 - zpevnené plochy budou realizovány na pozemku p.c. 951/2 - oplocení bude realizováno na pozemku p.c. 951/2 vše v katastrálním území Frycovice. 2) "Prodloužení vodovodního rádu" - povede pozemky p.c. 937,938/8,949,948/1 a 951/1 v katastrálním území Frycovice. Ústredna: Tajemník: Stavební úrad: Odbor financí a správy majetku: Fax: urad@brusperk-mesto.cz Bankovníspojení: CSOB, 8. s. pobocka Frýdek-Místek císlo úctu: fc: Sazba a tisk JK &JK 8rušprtk, tel:

2 Úcastníci rízení podle 27 odst.1 zákona c. 500/2004 Sb., správní rád, ve znení pozdejších predpisu: Kamil Cížek, datum narození , Frycovice 412, a Lenka Cížková, datum narození , Frycovice 412. Pro umístení a projektovou prípravu stavby se stanoví tyto podmínky: 1. Stavba rodinného domu bude na pozemku p.c. 951/2 k.ú. Frycovice umístena 10 m od hranice s krajskou silnicí p.c. 2391/1 a min. 2,7 m od hranic sousedních pozemku p.c. 954/1 a 948/1. 2. Stavba rodinného domu bude nepodsklepená s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, strecha bude sedlová. 3. Príjezd ke stavbe rodinného domu bude novým sjezdem na krajskou silnici C. II/486 p.c. 2391/1 k.ú. Frycovice v souladu s rozhodnutím Magistrátu mesta F-M, odboru dopravy a silnicního hospodárství, c.j. DaSH-M/388/2006/Gu/ ze dne Pro uskutecnení umístované stavby rodinného domu se jako stavební pozemek vymezuje celý pozemky p.c. 951/2 k.ú. Frycovice. 5. Zásobování rodinného domu pitnou vodou bude zajišteno vodovodní prípojkou z nove prodlouženého vodovodního rádu. 6. Prívod elektrické energie k rodinnému domu bude zajišten z místní rozvodné síte NN. 7. Odpadní vody z rodinného domu budou svedeny do žumpy na vyvážení umístené na pozemku p.c. 951/2 k.ú. Frycovice. 8. Deštové vody ze strechy rodinného domu a zpevnených ploch budou svedeny do vsakovací nádrže na pozemku p.c. 951/2 k.ú. Frycovice. 9. Vytápení rodinného domu bude zajišteno ústredním vytápením s použitím kotle na plyn a krbovými kamny. 10. Projektová dokumentace stavby bude vypracována oprávnenou osobou a bude obsahovat náležitosti podle vyhl.c. 499/2006 Sb. s tím, že budou respektovány podmínky uvedené ve vyjádreních SmP, a.s., Plynární 2748/6, Ostrava c.j. 5063/2006 ze dne , Telefónica 02 Czech Republic, a.s. Ostrava c.j /06/MFM/MOO ze dne a c.j /07/MFM/MOO ze dne , která jsou soucástí dokladové cásti dokumentace doložené k územnímu rízení. 11. Pri navrhování tras prípojek na inženýrské síte bude dodržena norma CSN (Prostorové usporádání sítí technického vybavení).

3 Oduvodnení Mestský úrad Brušperk, stavební úrad, obdržel dne žádost Kamila Cížka a Lenky Cížkové, bytem Frycovice 412, o vydání územního rozhodnutí o umístení stavby rodinného domu na pozemcích p.c. 951/2 k.ú. Frycovice vcetne terasy, prípojek na inženýrské síte, žumpy, oplocení a zpevnených ploch a dále o umístení stavby prodloužení vodovodního rádu vedeného pozemky p.c. 937,938/8,948/1 a 951/1 k.ú. Frycovice. Opatrením ze dne oznámil stavební úrad v souladu s ustanovením 87 odst.l stavebního zákona zahájení územního rízení a soucasne k projednání predložené žádosti narídil verejné ústní jednání spojené s ohledáním na míste na den , o jehož výsledku byl sepsán protokol. Oznámení o zahájení územmno rízení bylo v souladu se zák.c Sb., správní rád, ve znení pozdejších predpisu, doruceno známým úcastníkum rízení. V oznámení o zahájení územního rízení byli úcastníci rízení seznámeni s tím, že své námitky a pripomínky k predložené žádosti mohou uplatnit nejpozdeji pri ústním jednání dne ,jinak k nim nebude prihlédnuto. Pri konecném posuzování žádosti manželu Cížkových o vydání územního rozhodnutí o umístení stavby rodinného domu a prodloužení vodovodního rádu vycházel stavební úrad z techto podkladu a dokladu: - žádost o vydání územního rozhodní o umístení stavby - doklad o vlastnictví dotcených pozemku - informace o vlastnictví sousedních pozemku - souhlasy vlastníku pozemku dotcených navrhovanou stavbou -kopie katastrální mapy dotceného území, - projektová dokumentace zpracovaná oprávnenou osobou, - vyjádrení správcu inženýrských sítí nacházejících se v míste stavby -povolení ke zrízení sjezdu na krajskou silnici - hodnoceníradonovéhoindexupozemkuzpracovanéoprávnenouosobou-ze dne vyjádrení OKD, a.s. IMGE - schválený územní plán obce Frycovice. Pri vymezování okruhu úcastníku provedeného územního rízení posoudil stavební úrad, že v daném prípade toto právní postavení podle 85 odst 1 a odst.2 stavebního zákona, prísluší žadateli, Obci Frycovice, vlastníkum sousedních pozemku p.c. 954/1, 951/1, 948/1, dále vlastníku pozemku dotcených stavbou prodloužení vodovodního rádu a dotceným správcum inženýrských sítí a Správe silnic MSK, stredisko F-M. Po posouzení podané žádosti z hledisek uvedených v 90 stavebního zákona dospel stavební úrad k záveru, že umístení navrhované stavby je v souladu se schváleným územním plánem obce Frycovice, s obecnými požadavky na využívání území stanovenými vyhláškou c Sb. a vyhovuje obecným technickým požadavkum na výstavbu stanoveným vyhláškou c. 137/1998 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu, ve znení pozdejších predpisu. Stavba rodinného domu je navrhována na pozemku s nízkým radonovým indexem a proto nevyžaduje ochranu proti pronikání radonu z podloží.

4 V souladu s ustanovením 9 odst.2 písmoa) bod c.5 zákona c. 334/1992, ve znení pozdejších predpisu, nevyžaduje výše uvedená stavba souhlas orgánu ochrany zemedelského pudního fondu. V provedeném územním rízení byla úcastníkum rízení v souladu s ustanovením 36 odst.3) zák.c. 500/2004 Sb., správní rád, ve znení pozdejších predpisu, dána možnost pred vydáním rozhodnutí o umístení stavby, vyjádrit se kjeho podkladum. Této možnosti žádný z úcastníku rízení nevyužil. Protože stavební úrad v prubehu rízení neshledal duvody bránící vydání územního rozhodnutí v rozsahu specifikovaném v podané žádosti, rozhodl zpusobem uvedeným ve výroku tohoto rozhodnutí. Dle ustanovení 69 odst.2 zákona c. 500/2004 Sb., správní rád, je správní orgán povinen v písemném vyhotovení rozhodnutí oznacit všechny úcastníky rízení. Mestský úrad Brušperk, stavební úrad, uvádí, že v daném prípade jsou úcastníky rízení: Kamil Cížek, Lenka Cížková, Obec Frycovice, Vítezslav Havlík, Nadežda Havlíková, Kamil Pasírbek, Karel Kublák, Jana Kubláková, Roman Ranocha, CEZ Distribuce, a.s., SmP, a.s. Ostrava, SmVaK Ostrava, a.s., Telefónica 02, Czech Republic Ostrava, Správa silnic MSK, stredisko F-M. Poucení Proti tomuto rozhodnutí se mohou úcastníci rízení odvolat do 15 dnu ode dne jeho oznámení k odboru územního plánování a stavebního rádu Krajského úradu Moravskoslezského kraje v Ostrave podáním ucineným u Mestského úradu Brušperk, stavebního úradu, adresa pro dorucování- K Námestí22, Brušperk. Prípadné odvolání musí mít náležitosti podle ust. 37 odst.2 správního rádu a musí obsahovat údaje o tom, proti kterému rozhodnutí smeruje, v jakém rozsahu ho napadá a v cem je spatrován rozpor s právními predpisy nebo nesprávnost rozhodnutí nebo rízení, jež mu predcházelo. Odvolání se podává s potrebným poctem stejnopisu tak, aby jeden stejnopis zustal správnímu orgánu a aby každý úcastník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li úcastník rízení potrebný pocet stejnopisu, vyhotovíje na ajeho náklady Mestský úrad Brušperk. Toto rozhodnutí platí 2 roky ode dne nabytí právní moci. Nepozbude však platnosti, jestliže bude v této lhute podáno ohlášení k provedení stavby. Územní rozhodnutí pozbývá platnosti též dnem, kdy stavební úrad obdržel sdelení žadatele, nebo jeho právního nástupce, že upustil od zámeru, ke kterému se rozhodnutí vztahuje. Iv Eliška Brožová vedoucí stavebního úradu

5 Príloha I!ro navrhovatel - overená dokumentace stavby ObdržÍ: 1. Úcastníci rízení dle ~ 85 odst 1 stavebního zákona a dle ~ 27 odst 1 správního rádujednotlive: -Kamil Cížek, Frycovice 412, Frycovice -LenkaCížková,Frycovice412, Frycovice -ObecFrycovice,Frycovice83, Frycovice 2. Úcastníci rízení dle Q85 odst2 stavebního zákona a dle 27 odst2 správního rád - verejnou vyhláškou: - Vítezslav Havlík, Frycovice 412, Frycovice -Nadežda Havlíková, Frycovice 412, Frycovice -Kamil Pasírbek, Frycovice 391, Frycovice -Karel Kublák, Frycovice 518, Frycovice -Jana Kubláková, Frycovice 518, Frycovice -Roman Ranocha, Frycovice 231, Frycovice - CEZ Distribuce, a.s., Teplická 874/8, Decín - Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s., 28.ríjna 169, Ostrava - Severomoravská plynárenská, a.s., Plynární 2748/6, Ostrava -Telefónica 02 Czech Republic, a.s., 1. máje 3, Ostrava- Mar.Hory - Správa silnic MSK, stredisko F-M, Horymírova 2287, Frýdek-Místek Správní poplatek vymeren podle pol.c. 18a) sazebníku poplatcích, ve výši 1000,- Kc, byl zaplacen. zák.c. 634/2004 Sb., o správních Toto oznámení musí být vyvešeno na úrední desce Mestského úradu Brušperk a Obecního úradu Frycovice po dobu 15 dnu. Patnáctým dnem po vyvešení se písemnost považuje za dorucenou. Evida.cni cislo pisemnosti: 31/2001 Vyvešeno dne: ' Sejmuto dne: Podpis, razát~o:, OBECNI v URAD Frycovice akr. Frýdek-Místek J:"

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j.: SÚ/328/1802/2011/Če MUDr. Jozef Kovalčík vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Kristýna Kovalčíková tel.: 558 666 443 Ahepjukova 2802/13

Více

Městský úřad Brušperk stavební úřad

Městský úřad Brušperk stavební úřad Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j. : SÚ/330/773/2011/St Demel Petr vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Fryčovice 442 tel. : 558 666 443 739 45 Fryčovice e-mail : starustkova@brusperk-mesto.cz

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/2287/2012/St Lanča Jakub vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Fryčovice 57 tel. : 558 666 443 739 45 Fryčovice e-mail : starustkova@brusperk-mesto.cz

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/2075/2010/Ba Drahomíra Bohušíková vyřizuje: Kristýna Balášová 28. října 2592/153 tel. : 558 666 443 702 00 Moravská Ostrava

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1408/2010/Ba Ing. Petr Matula vyřizuje: Kristýna Balášová Rychaltice 100 tel. : 558 666 443 749 46 Hukvaldy e-mail : balasova@brusperk-mesto.cz

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/999/2010/Ba Michael Štíhel SÚ/330/1135/2010/Ba Hukvaldy 135 vyřizuje : Kristýna Balášová 739 46 Hukvaldy tel. : 558 666 443

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/866/2016/Po Dle přílohy č. 4 vyřizuje: Ing. Sandra Potyková prostřednictvím tel. : 558 666 443, kl. 142 Obec Fryčovice e-mail

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1809/2016/Po Dle přílohy č. 5 vyřizuje: Ing. Sandra Potyková prostřednictvím tel. : 558 666 443, kl. 142 Obec Fryčovice e-mail

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : Dle přílohy č. 1 a přílohy č. 2 vyřizuje: Bc. Sandra Potyková prostřednictvím tel. : 558 666 443, kl. 142 Obec Fryčovice e-mail

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-7984/2008-1633/PJ Rousínov, dne 21. ledna 2009 Vyřizuje: Ing.

Více

Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem

Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem r Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem C.j:MUSPRJ3996/2008 Stráž pod Ralskem, dne: 27.10.2008 Sp.zn: 263/08-328.3 Pocet listu dokumentu/príloh: 2/1 Vyrizuje:

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx001ql0t MUVRX001QL0T Č.j. : MUVR 69/2009 Sp.Zn. : SPIS 851/2008/VAŽP40 5 Vyřizuje : Slívová Svatava Tel. : 595

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ 0Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03 MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 8223/2009/OÚPSŘ-328/Va-13 6.11.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j.: SÚ/328/1855/2014/Fa Severomoravské vodovody a kanalizace vyřizuje: Anna Fafaláková Ostrava a.s. e-mail:fafalakova@brusperk-mesto.cz

Více

R O Z H O D N U T Í č. 71/13 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

R O Z H O D N U T Í č. 71/13 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300758 nám. Klášterní 125 Fax:515300759 672 11 Moravský Krumlov E-mail: robotkovaj@mkrumlov.cz SZn: SMUMK 23737/2012 VÚP/ČA

Více

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/962/2011/Če Milada Bočková č.j. : SÚ/330/963/2011/Če pekařství BOČEK vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Brušperská 78 e-mail

Více

č.j. : SÚ/328/1776/2011/Ba Ing. David Janoušek SÚ/330/1777/2011/Ba Františka Hajdy 1232/14

č.j. : SÚ/328/1776/2011/Ba Ing. David Janoušek SÚ/330/1777/2011/Ba Františka Hajdy 1232/14 Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1776/2011/Ba Ing. David Janoušek SÚ/330/1777/2011/Ba Františka Hajdy 1232/14 vyřizuje: Kristýna Balášová 700 30 Ostrava -

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : Dle přílohy č. 2 vyřizuje: Ing. Sandra Potyková prostřednictvím tel. : 591 144 463 Obec Hukvaldy e-mail : potykova@brusperk-mesto.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 0298/roz/12-La/0602 Zliv, dne 21.3.2012 Vyřizuje: Ing.Lamošová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001xaxu MUVRX001XAXU Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 1967/2009 Sp.Zn.: SPIS 398/2009/VAŽP42 5 Vyřizuje: Svěnčíková

Více

C. 83/2009. rozhodnutí o umístení stavby

C. 83/2009. rozhodnutí o umístení stavby ~ 201'0 Mestský úrad Jablunkov Odbor územníhoplánovánía stavebníhorádu Dukelská144,73991 Jablunkov MEJAXO01X7YZ Sp. ZN.: 527/2009 C.j.: MEJA 3633/09/Bo-328 Tel.: 558 340 699 email: radek.bohac@jablunkov.cz

Více

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.

Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad. Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12. Obecní úřad Sokolnice okres Brno-venkov, PSČ 664 52 stavební úřad v, VEREJNA, v VYHL ASKA Rozhodnutí o umístění stavby pod zn.: 1443/09/SÚ/AV ze dne 18. 12.2009 na stavbu nazvanou "Rodinná dům a garáž

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1111/2012/St Pustka Jaromír Horymírova 2914/112 vyřizuje : Ing. Jana Starůstková 700 30 Ostrava 30 tel. : 558 666 443 e-mail

Více

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL ! +NVSZY11UKWGX+ M U R Y X 0 0 T J V F W Město Rýmařov / Městský úřad Rýmařov Adresa: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov; Odbor Stavební úřad, pracoviště: náměstí Svobody 432/5 Adresát: dle rozdělovníku

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G Č.j: MMJ/SÚ/1247/2011-3 JID: 56628/2011/MMJ Vyřizuje: Hana Vidláková E-mail: hana.vidlakova@jihlava-city.cz Telefon: 567 167 211 Jihlava, dne: 3.5.2011 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Jablunkov Odbor územního plánování a stavebního řádu Dukelská 144, 739 91 Jablunkov *MEJAX007TMXT* MEJAX007TMXT Sp. zn.: ÚPSŘ/1257/2015/Ka Jablunkov, 14. července 2015 Č. j.: MEJA 11618/2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 1763/12/Kr/roz Zliv, dne 27.11.2012 Vyřizuje: Král VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí Územní

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-2353/2008-582/PJ Rousínov, dne 30. května 2008 Vyřizuje: Ing.

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1243/2016/Po Obec Stará Ves nad Ondřejnicí vyřizuje: Ing. Sandra Potyková Zámecká 1 tel. : 558 666 443, kl. 142 739 23 Stará

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr Č.j. 535/12-Kr] str. 1 ÚŘAD MĚSTYSE LITULTOVICE, STAVEBNÍ ÚŘAD, 747 55 Litultovice 1 Č.j.stav.535/12-Kr Oprávněná úřední osoba: Bc.Jana Kremserová, tel. 555 559 542 Litultovice, dne 5.9.2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD -

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD BÍLOVEC odbor výstavby, 17. listopadu 411, 743 01 Bílovec Č.j.: V/21479-11/5708-2011/Vavre V Bílovci dne: 18. července 2011 Vyřizuje: Vavrečková Alexandra tel.: 556312175 e-mail.: alexandra.vavreckova@bilovec.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e Městský úřad Kostelec nad Černými lesy, stavební úřad náměstí Smiřických 53, Kostelec nad Černými Lesy Č.j: 2006/2011/HM - 5 Kostelec nad Černými Lesy, dne: 8.7.2011 Vyřizuje: Hana Machoňová E-mail: Hana.Machonova@kostelecncl.cz

Více

ÚŘAD MĚSTYSE VRANOV NAD DYJÍ stavební úřad Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ. ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č.

ÚŘAD MĚSTYSE VRANOV NAD DYJÍ stavební úřad Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ. ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. ÚŘAD MĚSTYSE VRANOV NAD DYJÍ stavební úřad Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Spisová značka: SÚ-64/11-CP Číslo jednací: VRAND 315/2011 Oprávněná úřední osoba: Bc. Ctirad Pisk Telefon: 515 296 254 E-mail:

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/627/2011/Ba Silvie Kompánková SÚ/330/628/2011/Ba Petr Kompánek vyřizuje: Kristýna Balášová Františka Formana 278/30 tel.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001z27a MUVRX001Z27A Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2553/2009 Sp.Zn.: SPIS 560/2009/VAŽP40 9 Vyřizuje: Slívová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 9.8.2012 Naše zn.: MěÚ-R/St. 2467/2012-Új. Sp. zn.: Vyřizuje: Bc. Újezdská Jana Tel.:

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. č. I/26/2009. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. č. I/26/2009. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/09-3877/2009-588/HH Rousínov, dne 24. srpna 2009 Oprávněná úřední

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001y9ir MUVRX001Y9IR Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2282/2009 Sp.Zn.: SPIS 138/2009/VAŽP40 13 Vyřizuje:

Více

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD -

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Spis. zn.: METR_S 1532/2011 OÚPaSŘ Č.j. METR 1557/2011 ToJa Vyřizuje: Tobolková V Třeboni dne ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

Spis. zn.: METR_S 1532/2011 OÚPaSŘ Č.j. METR 1557/2011 ToJa Vyřizuje: Tobolková V Třeboni dne ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 166, fax: 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz, www.mesto-trebon.cz Spis.

Více

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j.: OZP/4781/12-3 Hranice dne 2.05.2012 Vyřizuje: Ing. Táňa Drábková E-mail: tana.drabkova@mesto-hranice.cz Telefon: 581

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx001lqyx MUVRX001LQYX Č.j. : MUVR 2978/2008 Sp.Zn. : SPIS 728/2008/VAŽP40 5 Vyřizuje : Slívová Svatava Tel. : 595

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-5498/2011-840/PJ Rousínov, dne 20. října 2011 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1576/2017/Če Jaromír Lyčka SÚ/328/1460/2018/Če Záhumenní 417 vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková 739 24 Krmelín tel. : 591 144

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/2077/2010/Ba Drahomíra Bohušíková SÚ/330/2076/2010/Ba 28. října 2592/153 vyřizuje : Kristýna Balášová 702 00 Moravská Ostrava

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í A S T A V E B N Í P O V O L E N Í o d b o r v ý s t a v b y Kupkovo náměstí 247, 517 73 Opočno tel.: 494 669 628, fax: 494 668 338 e mail: stavebni@mu.opocno.cz Č.j.: MUO 347/2012/OV/DŠ/2 10. dubna 2012 Spisový znak: 253 Skartační znak:

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-40841/2018 vagr DO-56692018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-35733/2018 vagr DO-41452018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/2307/2010/Ba ČEZ Distribuce, a.s. SÚ/330/2306/2010/Ba Teplická 874/8 vyřizuje : Kristýna Balášová 405 02 Děčín 4 - Podmokly

Více

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Č.j.: 503/08/SÚ/RAN- 90 Datum: 20.8.2008 Vyřizuje: Ranglová Fax: 352 686 809 Tel.:

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/489/2012/St ČEZ Distribuce, a.s. SÚ/330/505/2012/St Teplická 874/8 vyřizuje : Ing. Jana Starůstková 402 02 Děčín IV - Podmokly

Více

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov, tel.554 697 111 Č.j. Mukrn/201422982/DO/SH/Va Krnov dne 26. 6. 2014 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-4858/2011-746/HH Rousínov, dne 11. října 2011 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1378/2011/St Amifox reality s.r.o. vyřizuje: Ing. Jana Starůstková Štefánikova 58/31 tel. : 558 666 443 742 21 Kopřivnice

Více

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 509-4/2009-328/R V Proseči dne 28.1.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III SP.ZN.: ČJ.: ZE DNE: VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL: 165/2016 OV MUMI 1974/2016 8.4.2016 Dobrota

Více

Městský úřad Jesenice stavební odbor

Městský úřad Jesenice stavební odbor Městský úřad Jesenice stavební odbor Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice u Rakovníka Č.j.: Výst./2540/11/M Vyřizuje: Makovský Počet listů dokumentu: 3 Tel: 313 599 214 (328) V Jesenici 19.3.2012 Stavebník:

Více

Městský úřad Brušperk stavební úřad

Městský úřad Brušperk stavební úřad Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j. : SÚ/328/2239/2011/St Petra Ježová SÚ/330/2241/2011/St Záhumenní 9 vyřizuje : Ing. Jana Starůstková 739 24 Krmelín tel. : 558 666

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/735/2012/St Bc. Kristýna Kovalčíková SÚ/330/736/2012/St MUDr. Jozef Kovalčík vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Ahepjukova

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx0012wsg MUVRX0012WSG Č.j. : MUVR 1215/2007 Sp.Zn. : SPIS 309/2007/VAŽP40 6 Vyřizuje : Slívová Svatava Tel. : 595

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21.

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21. Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Hynčicová Ivana MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice dne 21. února 2013

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III SP.ZN.: ČJ.: ZE DNE: VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL: 508/2015 OV MUMI 7030/2015 14.10.2015 Dobrota

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/2170/2012/St BORCAD cz s.r.o. Fryčovice 673 vyřizuje : Ing. Jana Starůstková 739 45 Fryčovice tel. : 558 666 443 prostřednictvím

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j.: SÚ/328/854/2018/Fa Spusta Inženýring, s.r.o. vyřizuje: Anna Fafaláková Malý Koloredov 852 e-mail:fafalakova@brusperk-mesto.cz 738

Více

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov Č.j.: KRNODO-1424/2017 vagr Sp.zn.: DO-163082016-vagr Krnov dne 5. 1. 2017 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 29.12.2011 Naše zn.: MěÚ-R/Výst.4750/2011-Ond. Sp. zn.: Vyřizuje: Ondrušková Regina

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001xd7v MUVRX001XD7V Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 1997/2009 Sp.Zn.: SPIS 416/2009/VAŽP40 4 Vyřizuje: Slívová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx0021adp MUVRX0021ADP Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 3209/2009 Sp.Zn.: SPIS 721/2009/VAŽP40 6 Vyřizuje: Slívová

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/79/2011/smm - 4 Polná, dne: 17.3.2011 Vyřizuje: Ing. Marta Smerekovská E-mail:

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, VIMPERK R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, VIMPERK R O Z H O D N U T Í Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 17.06.2010 Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování VÚP 18177/10-788/10-RAJ-328.3 Jana Randáková

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx001hazc MUVRX001HAZC Č.j. : MUVR 1270/2008 Sp.Zn. : SPIS 251/2008/VAŽP42 4 Vyřizuje : Svěnčíková Šárka Tel. :

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1489/2012/St Ivánek Leo vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Fryčovice 477 tel. : 558 666 443 739 45 Fryčovice e-mail : starustkova@brusperk-mesto.cz

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 733/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/3439/2012/Bl V Třebíči dne 02.11.2012 Č.j.: OV 53361/12

Více

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012 *mujcx00fa5ff* MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2012/24707/SU/Ves Jičín, dne 19.9.2012 Spisová značka: Výst. 2012/17982/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012 00256095 *00256095* Městský úřad Týn nad Vltavou Odbor regionálního rozvoje náměstí Míru 2, 375 01 Týn nad Vltavou IČ 245585, DIČ CZ-00245585 Číslo jednací: MÚT/15867/2012 Spisová značka: MÚT/11953/2012/ORR/H.

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx001m2e0 MUVRX001M2E0 Č.j. : MUVR 3041/2008 Sp.Zn. : SPIS 742/2008/VAŽP42 5 Vyřizuje : Svěnčíková Šárka Tel. :

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Spisový znak: MUS-785/2016-SU/Lun Číslo jednání: 3/2016 Oprávněná úředně osoba: Lunga Luděk

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Nový Knín stavební úřad nám. Jiřího z Poděbrad 1, 262 03 Nový Knín Spis.zn.: MUNKsp/490/2012/STAV Nový Knín, dne 10.9.2012 Č.j.: MUNK/2414/2012/STAV-Čer Vyřizuje: Červená Iveta Telefon: 318

Více

Obecní úřad Tršice, stavební úřad 783 57 Tršice č.50 su.trsice@seznam.cz Tel./fax: 585 750 663

Obecní úřad Tršice, stavební úřad 783 57 Tršice č.50 su.trsice@seznam.cz Tel./fax: 585 750 663 Obecní úřad Tršice, stavební úřad 783 57 Tršice č.50 su.trsice@seznam.cz Tel./fax: 585 750 663 Č.j.: ObÚ/Trš/SÚ/334/969/11-Ch V Tršicích 4.1.2012 vyvěšeno :5.1.2012 Oprávněná úřední osoba pro vyřízení:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE Spisový znak: SÚ- 1361/2012/Lun Číslo jednání: 4/2013 Oprávněná úřední osoba: Lunga Luděk MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Rajhrad, stavební úřad I. stupně 664 61 Rajhrad, Masarykova 32, tel.: 547 426 819; fax: 547 230 140; GSM: 608 958 351 e-mail: podatelna@rajhrad.cz; http://www.rajhrad.cz; ID datové schránky:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/93284/Pl/2012 ČÍSLO JEDNACÍ: SSSÚ/93284/2012-4 POČET LISTŮ

Více

Městský úřad Štramberk

Městský úřad Štramberk Městský úřad Štramberk STAVEBNÍ ÚŘAD Náměstí č. 9, 742 66 Štramberk Č.j.: SÚ 1088/2012/2/JB Štramberk, dne: 12. 07. 2012 Vyřizuje:Jan Buček, tel.: 558 840 611.: jan.bucek@stramberk.cz Ing. Bc. Grosmanová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001xngo MUVRX001XNGO Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2102/2009 Sp.Zn.: SPIS 449/2009/VAŽP42 4 Vyřizuje: Svěnčíková

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1881/2012/Ka FINSTAV GOLF.EU, s.r.o. SÚ/330/2314/2012/Ka Mánesova 2272 vyřizuje: Kristýna Karasová 738 01 Frýdek - Místek

Více

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Č.j: 2013/109/20-154/2-3 Luka nad Jihlavou, dne: 5.3.2013 Vyřizuje: Roman Göth E-mail: stavebniurad@lukanadjihlavou.cz Telefon:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Rajhrad, stavební úřad I. stupně 664 61 Rajhrad, Masarykova 32, tel.: 547 426 819; fax: 547 230 140; GSM: 608 958 351 e-mail: podatelna@rajhrad.cz; http://www.rajhrad.cz; ID datové schránky:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: ,

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: , MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÝ KRUMLOV Stavební úřad Kaplická 439, Český Krumlov, tel.: 380 766 801, 380 766 800 Sp. zn..: S-MUCK 42501/2010-Be Č.j.: MUCK 52569/2010 Český Krumlov, dne 14.10.2010 Vyřizuje: Petra Benčová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX:

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Spisový znak: SÚ-176/2013/Lun Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Lunga Luděk MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: Sp. zn.:měú/ov/4928/2012/br Jana Brožová 777 759 471 26.4.2013 Č.j.: MěÚ/1459/2013/Br e-mail: jana.brozova@rudolfov.cz

Více

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Č.J: Vyřizuje: Tel. : E-mail: Výst. 619/15/Po Miloslava Poštová 327 398 225 stavebni@ouzleby.cz ve Žlebech, dne: 6.8.2015 Rozhodnutí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA!

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst.1729/2010/per/2-5. Bakov nad Jizerou, dne: 8.2.2011 Vyřizuje: Lubomír Peroutka E-mail: peroutka@bakovnj.cz Žadatelé:

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, nám. Republiky čp. 1, 348 02, Bor Č. jednací : 981/2011/OVÚP/6/ÚR-47 v Boru dne 20.5.2011 Vyřizuje : Říha Telefon : 374 756 128 E-mail : ovup@mubor.cz

Více