ZPRAVODAJ 12 KVĚTEN 2015 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY. Připravte si sklízecí. mlátičku na žně a sada profesionálního. nářadí je vaše!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRAVODAJ 12 KVĚTEN 2015 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY. Připravte si sklízecí. mlátičku na žně a sada profesionálního. nářadí je vaše!"

Transkript

1 ZPRAVODAJ 12 KVĚTEN 2015 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Připravte si sklízecí mlátičku na žně a sada profesionálního nářadí je vaše!

2 Aditivum do paliva Actioil A550 Motorová nafta obsahuje stále více rostlinné složky. S tímto faktem je třeba počítat a předem eliminovat možné negativní důsledky. Proto New Holland zařadil mezi originální náhradní díly a spotřební materiál aditivum do paliva přípravek ACTIOIL A550. Složení klasické motorové nafty se mění, a to s cílem eliminovat negativní vlivy na životní prostředí. Proto se snižuje osah síry v naftě a zvyšuje se podíl rostlinných olejů. Palivo je tak více citlivé na bakterie a oxidaci, má nižší chemickou stabilitu a mohou se více ucpávat klasicky používané filtry. Tuto skutečnost ještě umocňují moderní motory, které jsou jednak citlivější na nečistoty a jednak vrací teplejší naftu do nádrže, což podporuje množení bakterií a kondenzaci v nádrži. Je proto užitečné používat aditivum do nafty, které negativa eliminuje. Přínosy aditiva: Eliminace bakterií Zlepšení mazacích vlastností Ochrana vysokotlakých komponentů čerpadla a vstřikovačů Tvorba filtry ochranného kapalin filtru v nádrži Zabraňuje ucpávání filtru při používání biopaliv, zastavuje tvorbu koroze *k jednomu vydání Zpravodaje náleží jeden testovací vzorek. TESTOVACÍ VZOREK* 1 LITR ZA 199 Kč ŘEZNÉ PLOCHY B VÝHODY PRO VÁS A. Optimální zoubkování a řezný hrot ostrý jako břitva A B. Tvrdá a opotřebení odolná řezná plocha C. Jasné odlišení tvrzených ploch D TIPY NA ÚDRŽBU Používejte pouze opravdu ostré nože! Hladce a jemně uříznuté stonky předcházejí ztrátám zrna, především u nezralých plodin. Čím ostřejší jsou nože kosy, tím menší příkon je potřeba, a tak i spotřeba paliva je nižší. Řezná plocha nožové sekce musí být tvrdá a odolná k opotřebení. Jedině tak dosáhnete kvalitního sečení. Při zablokování by neměla řezná plocha prasknout ani se ohnout. C D. Pevné tělo POZOR Typ použití Typ řezné plochy Výhody Jemná tráva Běžné trávy Obilniny Obilniny a trávy se stonkem Hrubé, přeschlé trávy a kamenité podmínky hladká řezná plocha se zoubkováním naspodu řezná plocha s jemným zoubkováním na vrchu řezná plocha se středním zoubkováním navrchu řezná plocha s hrubým zoubkováním navrchu Žabka na nýty: 0,82 žabka na šrouby: 1,22 nízké riziko zablokování kosy nůž lze znovu nabrousit samoostření agresivní agresivní

3 PŘEDSEZÓNNÍ SERVIS Přípravou stroje v autorizovaném servisu předejdete poruchám a následným odstávkám stroje v průběhu sklizně. Při pořízení originálních náhradních dílů New Holland v hodnotě nad Kč bez DPH navíc získáte JAKO DÁREK SADU RUČNÍHO NÁŘADÍ Akce se vztahuje pouze na stroje, které projdou přes dílnu a využijí předsezónní prohlídku či opravu. Teplota stoupá kontrola klimatizace u všech autorizovaných prodejců New Holland

4 výhodná nabídka náhradních dílů uhlíkové filtry T5 T6 T7 T5000 T3000 NEW TN-F, TN-FA Ceny bez DPH Kč Kč Kč Kč Kč filtr motoru CR 53,54 filtr motoru TX 7,39 filtr sání vnější CX 105,41 filtr sáni vnitřní CX 125,95 filtr paliva TX 40,99 filtr sání Laverda 118,97 filtr převodový 78,11 řemen variátoru bubnu 213,13 řemen pohonu mlácení 290,00 řemen variátoru ventilátoru 200,54 řemen pohonu hydrostatu 235,94 řemen skříně pohonu lišty 82,93 řemen pohonu vytřásadel 30,82 řemen pojezdu 217,23 Variátor bubnu TX 2 poloviny Kč mlatka bubnu TX 129,91 koš mláticí TX 1 634,41 variátor bubnu 2 poloviny 1 263,00 mlatka bubnu Laverda 178,29 koš mláticí Laverda 1 542,86 rotační síto Laverda 480,88 mezikruží Laverda 476,88 spádová deska Laverda 1 516,94 Všechny záběry jsou ilustrační a mohou se od konkrétního dílu lišit. Uvedené ceny dílů platí při dodávce do 7 pracovních dnů.

5 Koš mlátící TX 1 634,41 Ložisko mláticího bubnu 44 palec vkládání Laverda 2,65 palec vkládání New Holland 6,78 sada vkládacích řetězů TX - 4 ks 1 016,47 vkládací řetěz Laverda 240,00 splaz lišty 237,16 šnek zásobníku zrna Laverda 625,03 péro přiháněk New Holland 2,00 spádová deska Laverda 1 516,94 dvouprst kosy New Holland 6,67 dvouprst kosy Laverda 7,97 pohon kosy Laverda 867,55 pohon kosy New Holland 1 552,00 kosa nýtovaná 20FT 208,81 kosa nýtovaná 24FT 244,41 kosa šroubovaná 20FT 224,25 kosa šroubovaná 24FT 256,04 hlava kosy nýtovaná 200,23 nadzvedák porostu 13,91 páka pohonu kosy 111,19 Nadzvedák porostu 13,91

6 ZABAVENÉ PADĚLKY LOŽISEK SKF V ČESKÉ REPUBLICE Důvod, proč někteří majitelé strojů používají neoriginální náhradní díly, je jednoduchý hledají nižší cenu. Ložisko mláticího bubnu 44 U strojů New Holland to není potřeba, protože nejfrekventovanější díly jsou zařazené do programu MODRÝ ORIGINÁL a jsou tak plně konkurenceschopné. Pokud i přesto najdete náhradní díl za lepší cenu, než má autorizovaný prodejce, důvod může být jednoduchý, jak to popisuje v následujícím článku p. Roman Jurka z firmy SKF Ložiska, a. s. SKF Group v dubnu 2009 asistovala při policejním zásahu proti prodejci padělků ložisek na severovýchodě České republiky. V průběhu razie bylo zabaveno přes 30 tun padělaných ložisek SKF a rovněž padělky dalších značek. Nepoctivý prodejce výrobky odebíral z jiných zdrojů, než je oficiální zastoupeni společnosti SKF, a zásoboval jimi koncové uživatele i další prodejce nejen v České republice, ale také za jejími hranicemi, především v Evropě. Výroba padělků a následný obchod v rostoucí míře postihují všechny známé značky a trhy. Padělání ložisek SKF a dalších značek je nejen nezákonné, ale také nebezpečné. Ohrožuje totiž koncové zákazníky, kteří výrobek pořizují v domnění, že se jedná o originál, a jako originál ho rovněž používají. Provoz stroje s padělky namísto výrobků SKF vystavuje uživatele, zaměstnance a veřejnost v horších případech vážným bezpečnostním rizikům. V méně závažných případech se uživatelé setkávají s nedostatky, jako je kratší životnost ložisek, podřadná jakost, škody na výrobních zařízeních či ztráty při neplánovaných odstávkách strojů. Naše odhodlání bojovat proti výrobě a obchodu s padělky nepramení jen z obav o dobrou pověst značky SKF. Chceme zákazníky a veřejnost ochránit před potenciálními bezpečnostními riziky a před nákupem bezcenného plagiátu za cenu originálního výrobku SKF, komentoval tenkrát v tiskové zprávě zásah policie prezident a výkonný ředitel AB SKF Tom Johnstone. Na strojích New Holland se ložiska SKF používají v hojné míře. Najdete je například na sklízecích mlátičkách u kladek pro napínání hnacích řemenů. Každý si jistě dokáže představit, kolik činí náklady spojené s případnou odstávkou mlátičky při výkonu například 60 ha/den. Doporučujeme proto všem majitelům osazovat své stroje výhradně originálními náhradními díly s transparentním původem. Nikdy nemáte jistotu, že prodejce neoriginálních náhradních dílů se nenechal zlákat vidinou snadného výdělku při nákupu padělků z neověřeného zdroje. I ostatní náhradní díly máme za zajímavé ceny, informujte se o nich u autorizovaných prodejců New Holland, kteří vám poskytnou také více informací k cenovým nabídkám. Ceny uvedené v tomto letáku platí pouze při dodání do 10 dnů nebo do vyprodání zásob. Pro přepočet cen v eurech uvedených v tomto letáku používáme směnný kurz ve výši 27,50 Kč/EUR.

7

8 Originální náhradní díly & autorizovaný servis NA DOSAH RUKY Síť autorizovaných prodejců pokrývá celou Českou republiku. Nebudete platit drahé kilometrovné za příjezd servisních vozů ze sto kilometrů vzdálené základny, protože to k nám máte blízko, a to ani nemluvíme o případné potřebě přepravy stroje. Protože jsme blízko vaší farmy, můžeme k vám zajet častěji, třeba jen na preventivní prohlídku. V případě mimořádných událostí na stroji může servisní technik, vybavený počítačem, vyhledat potřebný díl přímo na poli. Současně může ihned prověřit dostupnost dílu na skladě importéra a zároveň jej objednat. Díly IHNED Kvalitní zásoba - každý stroj čas od času potřebuje servisní zásah a k tomu jsou potřeba náhradní díly. Průměrně se v ČR nachází originální náhradní díly v hodnotě 105 mil. Kč, a to na 6170 m 2 skladovacích prostor. Potřebná součástka je tak ihned k dispozici. Každodenní dodávky po celé ČR autorizovaní prodejci mají svůj kód ve skladech výrobce. Urgentní zásilky tak dojedou přes noc přesně na místo určení. Každý den také odjíždí speciální přepravní službou nejnutnější díly všem autorizovaným prodejcům ze skladu importéra. DÍLY ZA ROZUMNÉ CENY Originální náhradní díly New Holland u autorizovaných prodejců získáte za výhodných podmínek. Při porovnávání s relevantní konkurencí jsou obdobné díly na stroje New Holland často o desítky procent levnější. Toho docilujeme díky rozumné obchodní politice a spolupráci výrobce importér prodejce. 13 autorizovaných prodejních středisek po celé čr Provozujeme servis zemědělské techniky na úctyhodných 9920 m 2. Dílny jsou vybavené moderní diagnostickou a servisní technikou. Při práci využíváme značkové servisní spotřební materiály a nářadí. Celkem se o stroje stará 141 lidí ve více než 16 kvalitně vybavených dílnách. Tisíce hodin školení desítek servisních techniků Nejmodernější poznatky z vývojových pracovišť a konstrukčních kanceláří jsou využívány při pravidelném servisu i vašeho stroje. Včasný a odborný servisní zásah šetří váš čas i peníze. Flexibilita je standardem S logem New Holland jezdí po republice 85 perfektně vybavených pojízdných dílen. Můžete se tak spolehnout na to, že 90 % servisních zásahů, ke kterým vyjedeme, bude provedeno rovnou na poli. základ spolehlivosti a dlouhé životnosti. Výhradní zastoupení pro ČR: AGROTEC a. s. Brněnská 74, Hustopeče IČO , zapsané v OR ved. KS v Brně, odd. B, vl , guldan@agrotec.cz Kontakty na regionální prodejce: Váš autorizovaný prodejce:

ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY

ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZPRAVODAJ 10 LISTOPAD 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Zimní TROJBOJ s New Holland 1 Zapojte svojí techniku New Holland do zimní servisní akce a získáte řadu výhod: Zdarma vám překontrolujeme baterii ve stroji.

Více

ZPRAVODAJ 9 KVĚTEN 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY. Příprava mlátiček CX na žně. spotřební díly výhodně. sklizeň v pohodě a profesionálně

ZPRAVODAJ 9 KVĚTEN 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY. Příprava mlátiček CX na žně. spotřební díly výhodně. sklizeň v pohodě a profesionálně ZPRAVODAJ 9 KVĚTEN 2014 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Příprava mlátiček CX na žně spotřební díly výhodně sklizeň v pohodě a profesionálně předsezónní PŘÍPRAVA MLÁTIČEK NA ŽNĚ Květen a červen jsou ty správné měsíce

Více

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY DUBEN 2013 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Předsezóní opravy mlátiček CX Spotřební materiál mlátiček Řemeny a ložiska Precizní zemědělství Výhodná nabídka AMBRA mlátičky CX spolehlivě pracují na českých polích

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

Zeleno žlutá je odolná. Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje

Zeleno žlutá je odolná. Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje Zeleno žlutá je odolná Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje Stejná výkonnost jako první den Program výrobků MANN-FILTER pro zemědělské stroje: Vzduchové filtry Olejové filtry Palivové filtry Filtry

Více

Zeleno-žlutá má sílu. Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje

Zeleno-žlutá má sílu. Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje Zeleno-žlutá má sílu Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje Zaručená kvalita originálního náhradního dílu: Program výrobků MANN-FILTER pro stavební stroje: Vzduchové filtry Olejové filtry Palivové filtry

Více

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm 50 www.masseyferguson.com Technické údaje Žací lišta PowerFlow Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Pracovní šířka záběru 7,7m, 9.2m, 10,7 7,7m, 9,2m 6,8m,

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Technické údaje standardní verze

Technické údaje standardní verze 28 www.masseyferguson.com Technické údaje standardní verze 8910-9100 mm 3645-3758 mm Žací lišta a šikmý dopravník ACTIVA S 7345 ACTIVA S 7345 MCS ACTIVA S 7347 ACTIVA S 7347 MCS Pracovní šířka FreeFlow

Více

TECHNOLOGIE VÝMLATU KONSTRUKCE SKLÍZECÍCH MLÁTIČEK STRANA 1

TECHNOLOGIE VÝMLATU KONSTRUKCE SKLÍZECÍCH MLÁTIČEK STRANA 1 KONSTRUKCE SKLÍZECÍCH MLÁTIČEK TECHNOLOGIE VÝMLATU STRANA 1 FUNKČNÍ SCHÉMA MLÁTIČKY HLAVNÍ PRACOVNÍ ÚSTROJÍ KABINA A OVLÁDÁNÍ ZÁSOBNÍK A MANIMULACE SE ZRNEM MLÁCENÍ SEPARACE MOTOR ADAPTÉR HNACÍ NÁPRAVA

Více

ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA

ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA SYM ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA HLAVNÍ REGISTRAČNÍ DATA Model :...... Číslo rámu :...... Číslo motoru :...... Barva/kód barvy :... Datum prodeje :... Konec záruky :... Jméno zákazníka :... Telefonní

Více

Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin. Vypracoval: Ing. Miloš Repáň Materiál:VY_32_Inovace_274 Datum: 16.4.

Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin. Vypracoval: Ing. Miloš Repáň Materiál:VY_32_Inovace_274 Datum: 16.4. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41 51 H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

* + + KVALITA VÍTĚZÍ. TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do *

* + + KVALITA VÍTĚZÍ. TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do * PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 12. 2018 * KVALITA VÍTĚZÍ TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 12. 2018 * NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. Filtry jsou důležitou součástí ochrany

Více

servisní NabÍDKa IVECo DaILY

servisní NabÍDKa IVECo DaILY servisní NabÍDKa IVECo DaILY Daily Easy Service 3 ORIGINÁLNÍ DÍLY IVECO 4 MOTOR 6 BRZDY 8 TLUMIČE 10 obsah VYSOCE EFEKTIVNÍ ÚDRŽBA VAŠEHO VOZU DAILY. Společnost IVECO uvádí Daily Easy Service, službu určenou

Více

SERVISNÍ BULLETIN: 35_2011 NÁZEV: URČENÍ: MODELOVÁ ŘADA:

SERVISNÍ BULLETIN: 35_2011 NÁZEV: URČENÍ: MODELOVÁ ŘADA: SERVISNÍ BULLETIN: 35_2011 NÁZEV: URČENÍ: MODELOVÁ ŘADA: Filtry a oleje. Údaje Stroje Case IH PŘESTAVBA (KÓD) - POČET STRAN: 11 ZPRACOVÁNO PODLE (BULLETIN NUMBER): Case IH DATUM: 12.4.2011 VYPRACOVAL:

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Od 1. 10. do 18. 12. 2015 připravíme Vaši Toyotu na zimní období jen za 300 Kč. Sezonní produkty a příslušenství se slevou 20 %. Akční nabídka zimních kompletů

Více

KVALITA VÍTĚZÍ. BUS balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do

KVALITA VÍTĚZÍ. BUS balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 12. 2018 KVALITA VÍTĚZÍ BUS balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 12. 2018 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. Filtry jsou důležitou součástí ochrany

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Prstová lišta tabulka č. 01 4260714174 525001.04 Dvojprst 239 Kč (E 527) 0,60 kg 4262715438 525001.31 Žací kosa s hlavicí - 4,2 m Schumacher 4263715453 525001.32 Žací kosa s hlavicí - 4,8 m Schumacher

Více

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!!

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! Page 1 of 5 PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! BG 106 Rychlé čištění automatické převodovky BG 106-149,- Rychlé čištění automatické převodovky - výplach pro automatické

Více

FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ

FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ Originální díly MAN PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 3. 2019 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K nejlepšímu není alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují Originální díly MAN,

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝMĚNA OLEJE

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝMĚNA OLEJE SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝMĚNA OLEJE PROČ PROVÁDĚT VÝMĚNU OLEJE? Provádět pravidelnou výměnu starého motorového oleje za nový, který odpovídá normám PEUGEOT, je nutností. Eliminujete

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Žádáte více od svojí sklízecí mlátičky? My Vám dáváme více! Více spolehlivosti, jednoduchosti, úspory zrna a jeho vyšší kvalitu.

Žádáte více od svojí sklízecí mlátičky? My Vám dáváme více! Více spolehlivosti, jednoduchosti, úspory zrna a jeho vyšší kvalitu. ideální ŘEŠENÍ PRO vaši SKLIZEŇ Vysoce výkonné axiální sklízecí mlátičky Case IH Axial Flow RYCHLÁ a kvalitní sklizeň vysoký výkon bez omezení maximální produktivita vysoká výkupní cena plodin perspektivita

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU!

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! Originální díly MAN a servis MAN PLATNOST KAMPANĚ 1. 4. 30. 6. 2019 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují Originální

Více

Série BLUE LINE. Pístové kompresory

Série BLUE LINE. Pístové kompresory Série BLUE LINE Pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a řemeslnické

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Série SILENT LINE. Odhlučněné pístové kompresory

Série SILENT LINE. Odhlučněné pístové kompresory Série SILENT LINE Odhlučněné pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a

Více

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přivítejte jaro v dobré kondici Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 19. 3. do 18. 5. 2012 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou

Více

Problémy se starým strojem

Problémy se starým strojem Problémy se starým strojem Býval to dobrý stroj a odvedl kus poctivé práce, ale komfortem nemůže objektivně konkurovat moderním strojům. Na pole vyrážíte v nejistotě, zda tam zase něco nepraskne a pokud

Více

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici.

FITNESS PLÁN. Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. FITNESS PLÁN Udržujte svůj vůz v kondici. Vici. VZOR Poukazy z Fitness plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí

Více

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas!

Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! Přijeďte k nám na podzimní servisní prohlídku Připravíme Vaše vozidlo na zimu včas! KONTROLA VOZIDLA PŘED ZIMOU POUZE 300 Kč KOMPLETY ZIMNÍCH KOL OD 9 900 Kč VYBRANÉ ORIGINÁLNÍ DÍLY TOYOTA SLEVA 10 % Nečekejte

Více

Fortschritt E 517. náhradní díly pro obilní kombajn. (E 512, E 514, E 516, E 524, E 301, E 302, E 303) 0,01 kg

Fortschritt E 517. náhradní díly pro obilní kombajn. (E 512, E 514, E 516, E 524, E 301, E 302, E 303) 0,01 kg skupina - Kosa nosných lišt Fortschritt E 517 tabulka č. 01 4248045096 517001.01 Úhelník 4248045102 517001.02 Nosná lišta 2 085 Kč (E 516) 14,40 kg 2 085 Kč (E 516) 11,10 kg 4241020904 517001.06 Vodítko

Více

CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI

CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI CAREVNA MEZI SKLÍZECÍMI MLÁTIČKÁMI Sklízecí mlátičky CR9000 Elevation jsou jasnou odpovědí na potřeby moderního zemědělství a profesionální sklizně. Na základě kladných ohlasů od zákazníků, New Holland

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

MB Parts News Kč Kč. Osobní vozidla Mercedes-Benz. Nabídka originálních výměnných dílů pro osobní vozidla Mercedes-Benz

MB Parts News Kč Kč. Osobní vozidla Mercedes-Benz. Nabídka originálních výměnných dílů pro osobní vozidla Mercedes-Benz Osobní vozidla Mercedes-Benz Platnost do 31. 12. 2018 MB Parts News Nabídka originálních výměnných dílů pro osobní vozidla Mercedes-Benz Originální výměnný filtr pevných částic pro typy: 204, 207, 212,

Více

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY POUKAZY Z FITNESS PLÁNU MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí participujího

Více

Mark kompresory RMA. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

Mark kompresory RMA. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 02 Vytvořil: Luboš Fistr Vyplatí se redukovat náklady na chod malého kompresoru? roční náklady na přímou výrobu vzduchu činí u 15kW kompresoru 180.000, Kč* to je za 5 let částka 900.000, Kč,

Více

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O MAZIVECH Výměna oleje je 1. podmínkou údržby. PROČ PROVÁDĚT VÝMĚNU OLEJE? Je nezbytné pravidelně měnit motorový olej a používat maziva

Více

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky.

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Doba trvání akce od 07.04. do 31.07.2015 Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Filtrační vložky od OMNIplus. OMNIplus spojkové sady a dvouhmotnostní setrvačníky. Servis pro Váš autobus

Více

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Připravte svůj vůz na jaro Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Regenerace chladicího média 600 Kč Čištění a dezinfekce klimatizace 300 Kč Vybrané originální příslušenství VÝHODNÁ nabídka letních

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly náhradní díly pro obilní kombajn WWW.SOKO.CZ skupina - Hnací hřídel a náprava tabulka č. 01-02 4221603100 512001.03 Hřídel 195,00 Kč 2,20 kg 4221603158 512001.05 Objímka (drážkované pouzdro) 235,00 Kč

Více

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc

Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015. Porsche Olomouc Haló, haló, volá jaro! Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 10. 5. 2015 Porsche Olomouc Prachové a pylové filtry Prachové a pylové filtry Volkswagen mají po celou dobu své životnosti

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

ORIGINÁL PRO ORIGINÁL. platnost Letní kampaň 2017! Nabídka platná od 1. dubna do 30. června.

ORIGINÁL PRO ORIGINÁL. platnost Letní kampaň 2017! Nabídka platná od 1. dubna do 30. června. ORIGINÁL PRO ORIGINÁL platnost 1. 4. 30. 6. 2017 24 Letní kampaň 2017! Nabídka platná od 1. dubna do 30. června. Spolehněte se na nás. MAN vyniká výjimečně vysokou kvalitou a tím zajišťuje maximální životnost

Více

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! Originální díly MAN a servis MAN

BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! Originální díly MAN a servis MAN BEZPEČNOST NEMÁ ALTERNATIVU! P Originální díly MAN a servis MAN LAT KAM NOST 1. 4. PAN Ě 30. 6. 201 9 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují

Více

BLUE&YOU DÍLY & SERVIS ZIMNÍ SERVIS. Nový CX7 - CX8 TOP DNY. Cíl dosažen V TOMTO ČÍSLE. více na straně 11 + DÁREK ZDARMA VYNIKAJÍCÍ KONVENČNÍ MLÁTIČKA

BLUE&YOU DÍLY & SERVIS ZIMNÍ SERVIS. Nový CX7 - CX8 TOP DNY. Cíl dosažen V TOMTO ČÍSLE. více na straně 11 + DÁREK ZDARMA VYNIKAJÍCÍ KONVENČNÍ MLÁTIČKA DÍLY & SERVIS BLUE&YOU V TOMTO ČÍSLE + DÁREK ZDARMA s. 4 HLAVNÍ TÉMA Zimní prohlídka - podmínka úspěšné příští sezóny s. 8 AKCE SEZÓNY Speciální nabídky na náhradní díly a servis v tomto období s. 10 ORIGINÁLNÍ

Více

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010 = vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v JUBILEJNÍ NABÍDKA...nářadí, se kterým můžete dělat! sady nářadí za skvělé ceny platnost do 31.03.2010 1335 JS-90 KOVOVÝ KUFR s 90-ti dílnou sadou

Více

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf ACTIVA S 7345/7347 243-306 kmf 02 www.masseyferguson.com Strana 08 Zvolte si žací lištu Strana 12 Mlácení a separace Strana 14 Zásobník zrna, vytřásadla a zpracování rostlinných zbytků Strana 20 Ergonomicky

Více

UTAHOVACÍ MOMENTY MOTOR

UTAHOVACÍ MOMENTY MOTOR Hlava válců (dan.m) 1 Šroub sacího potrubí (*) 1,3 ± 0,2 2 Šroub odlučovače oleje (*) 1,3 ± 0,2 3 4 Šroub skříní uložení vačkových hřídelů (*) Závrtný šroub skříní uložení vačkových hřídelů (*) 0,5 ± 0,1

Více

PRODUKTY GUMOVÉ PÁSY RENOMAG XR VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. ZÁRUKA KVALITY

PRODUKTY GUMOVÉ PÁSY RENOMAG XR VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. ZÁRUKA KVALITY GUMOVÉ PÁSY RENOMAG XR PRODUKTY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. ZÁRUKA KVALITY Společnost RENOMAG již od roku 1993 dodává provozovatelům a majitelům malé stavební techniky kvalitní gumové pásy pro ekonomicky

Více

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60 Rozpad dílů rotační kypřič K-60 Hlava válce 1 380020070-0001 šroub s límcem 4 2 120230083-0001 víčko ventilové 1 3 120250032-0001 těsnění ventilového víčka 1 4 270960014-0001 svíčka zapalovací F7TC 1 5

Více

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu.

Na následujících řádcích stručně popisujeme, jak s katalogem pracovat. Na konci je slovník základních výrazů z katalogu. Značka New Holland prostřednictvím společnosti Agrotec a.s. umožňuje svým zákazníkům a zájemcům z řad odborné veřejnosti vstup do elektronického on-line katalogu náhradních dílů. Na následujících řádcích

Více

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník Vřetenové sekačky s královskou tradicí Dopřejte si skutečný anglický trávník ATCO The Finest Cut of All Anglická společnost ATCO začala s výrobou motorových vřetenových sekaček v roce 1921. Za tu dobu

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY PNEUMATIKY: ZÁKLADNÍ PRVEK BEZPEČNOSTI Pneumatiky jsou jediným spojením automobilu s vozovkou. Kontaktní plocha pneumatik odpovídá přibližně velikosti dlaně, proto je nezbytné kontrolovat

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝBĚR PNEUMATIK Rozměr pneumatik stejně jako váhový a rychlostní index jsou výrobcem propočítány tak, aby zaručovaly maximální bezpečnost a pohodlí na cestách.

Více

Katalog opotřebitelných náhradních dílů SKLÍZECÍ MLÁTIČKY AKČNÍ NABÍDKA. platnost nebo do vyprodání zásob.

Katalog opotřebitelných náhradních dílů SKLÍZECÍ MLÁTIČKY AKČNÍ NABÍDKA. platnost nebo do vyprodání zásob. Katalog opotřebitelných náhradních dílů 2017 Žací lišta 600R ŽABKY Katalogové číslo: Z93077 29,-/ks* = 725,- ŽABKY Katalogové číslo: Z93078 ŠROUBY ŽABEK Katalogové číslo: H207542 29,-/ks* = 725,- 6,-/ks*

Více

JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY. tel.:

JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY. tel.: 20 VÍCE NEŽ NOVÝCH VOZÍKŮ IHNED K DODÁNÍ! JARNÍ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZÍKŮ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY info@jungheinrich.cz tel.: 313 333 200 www.jungheinrich.cz NAFTOVÉ A PLYNOVÉ VOZÍKY DFG 316 A TFG 316 1.600

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Témata k závěrečným učňovským zkouškám pro školní rok 2012 2013 Opravář zemědělských strojů

Témata k závěrečným učňovským zkouškám pro školní rok 2012 2013 Opravář zemědělských strojů Střední odborné učiliště opravárenské Králíky Předměstí 427 K R Á L Í K Y Témata k závěrečným učňovským zkouškám pro školní rok 2012 2013 Opravář zemědělských strojů Jen pro vnitřní potřebu školy ing.

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI. Tato kampaň popisuje případné problémy sklízecích mlátiček a podává návod na jejích odstranění.

SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI. Tato kampaň popisuje případné problémy sklízecích mlátiček a podává návod na jejích odstranění. VZTAHUJE SE NA MODELY: SKUPINA - PODSKUPINA: 00 000 VĚC: POPIS: SERVISNÍ BULLETIN INFORMACE K SERVISNÍ KAMPANI SLÍZECÍ MLÁTIČKY 2010-013 Květen Strana 1/10 CX8030 CX8040 CX8050 CX8060 CX8070 CX8080 CX8090CR9080

Více

NABÍDKOVÝ LIST CTR 710 GX. Pilous. Železná 9, Brno, Czech Republic Tel.: max.

NABÍDKOVÝ LIST CTR 710 GX. Pilous. Železná 9, Brno, Czech Republic Tel.: max. NABÍDKOVÝ LIST Pilous CTR 710 GX Železná 9, 619 00 Brno, Czech Republic Tel.: +420 543 25 20 10 e-mail: wood@pilous.cz, www.pilous.cz max. (mm) 4140 x 34 40 x 0,9 1,1 710 660 470 x 535 Max. průměr kmene

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Originální oleje Mercedes-Benz šetří Vaše náklady.

Originální oleje Mercedes-Benz šetří Vaše náklady. Originální oleje Mercedes-Benz šetří Vaše náklady. Doporučujeme oleje Mercedes-Benz Kdo je nejlépe kvalifikovaný pro vývoj dokonalého motorového oleje pro naše vozidla? Za vším stojí naši vědci a inženýři,

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály 1968 2008 Dieselový traktor SXG 15 H Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály Překvapivě snadno ovladatelný, projede téměř každou zahradní brankou Poté

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Kosa nosných lišt Fortschritt E 516 tabulka č. 01 4248045096 516001.01 Úhelník 4248045102 516001.02 Nosná lišta 2 085 Kč (E 517) 14,40 kg 2 085 Kč (E 517) 11,10 kg 4241020904 516001.06 Vodítko

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

+ + V BEZPEČNÝCH RUKOU.

+ + V BEZPEČNÝCH RUKOU. PL 4. KA ATN M P OS 31 A T. 1 NĚ 2. 20 18 1. + + V BEZPEČNÝCH RUKOU. Výměna brzdových kotoučů a desek včetně práce Akční nabídka platná od 1. 4. do 31. 12. 2018 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. Stejně jako

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ŠNEKOVÁ ČERPADLA. Produktový katalog WWW.MAS-HYDRO.CZ

ŠNEKOVÁ ČERPADLA. Produktový katalog WWW.MAS-HYDRO.CZ ŠNEKOVÁ ČERPADLA Produktový katalog WWW.MAS-HYDRO.CZ 2 Šneková čerpadla MAS HYDRO Úvod Společnost KOVOSVIT MAS, a.s. je jedním z největších výrobců obráběcích strojů v České Republice. V současné chvíli

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

chovu rozumíme 19. 9.

chovu rozumíme 19. 9. chovu rozumíme Podívejte se na řadu zajímavých nápadů, jak zlepšit pohodu vašich zvířat, dosáhnout vyšší hospodárnost při sklizni pícnin, dopracovat se k vyšší užitkovosti chovu a to vše ve větším klidu,

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o.

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

PLATNOST KAMPANĚ KVALITA VÍTĚZÍ. Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž

PLATNOST KAMPANĚ KVALITA VÍTĚZÍ. Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 3. 2018 KVALITA VÍTĚZÍ Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují

Více

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody:

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody: BEZSTAROSTNÁ JÍZDA Profitujte z dlouhodobé záruky. Váš prodejce Opel Vám nabízí optimální jistotu. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Žlab - prstová lišta - nůž Fortschritt E 514 tabulka č. 01 4105000836 514001.03 Prstová destička 14 Kč (E512 E516 E517 E524 E301 E302) 0,01 kg 9971901277 514001.04 Nýt 5x25 1 Kč (E512 E516 E517

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě.

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení

Více

Mlátička ERO, J. Reinhold

Mlátička ERO, J. Reinhold Mlátička ERO, J. Reinhold restaurátorský záměr Praha, říjen 2017 x Ing. Jan Palas tel. +420 603 357 259 Restaurování a provoz historických strojů e-mail: ruston@centrum.cz Malešická 27, 130 00 Praha 3

Více

NOVINKY V PORTFOLIU ZEPPELIN CZ ENERGETICKÉ SYSTÉMY. Připravme se na Blackout! Karel Kuchta Zeppelin CZ s.r.o., Energetické systémy

NOVINKY V PORTFOLIU ZEPPELIN CZ ENERGETICKÉ SYSTÉMY. Připravme se na Blackout! Karel Kuchta Zeppelin CZ s.r.o., Energetické systémy NOVINKY V PORTFOLIU ZEPPELIN CZ ENERGETICKÉ SYSTÉMY Připravme se na Blackout! Karel Kuchta Zeppelin CZ s.r.o., Energetické systémy 21. září, 2016 JADERNÁ ENERGETIKA V ČR JE Dukovany 4 x VVER 440 MW JE

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více