CITROËN BERLINGO MULTISPACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CITROËN BERLINGO MULTISPACE"

Transkript

1 12X9 DÉTAIL1 13X13 12X9 DÉTAIL2 12X9 DÉTAIL3 CITROËN BERLINGO MULTISPACE

2 +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE HÝŘÍ NOVINKAMI X14

3 ElEgaNtNĚJŠí. Díky černým prvkům výbavy Black Pack zvýrazňujícím vzhled vozu. 12X12 DÉTAIL1 125% MODERNĚJŠí. Díky přídavným LED diodovým denním světlům. 12X28 DÉTAIL1 105% 12X28 DÉTAIL2 105% BEzpEčNĚJŠí. S využitím funkce přisvícení do zatáček, která doplňuje přední mlhové světlomety. 12X9 DÉTAIL1

4 +++ VÁŠ VĚRNÝ A PRAKTICKÝ SPOLEČNÍK +++ S Citroënem Berlingo Multispace je vše snadné. Jezdit na nákupy, převážet téměř cokoli, zajet si s rodinou na malý výlet nebo vyrazit na víkend či na prázdniny Ve všech případech se Citroën Berlingo Multispace stane Vaším věrným a praktickým společníkem na cestách a bude vždy připraven přizpůsobit se nejrůznějším situacím všeho druhu. Moderní a elegantní design vozu je zvýrazněn nejen chromovaným logem dvojitého šípu, které dotváří vzhled přední masky, ale i upravenými tvary vnějších zpětných zrcátek nebo přídavnými LED diodovými světly integrovanými do předního nárazníku. Tento vůz je díky výjimečné modularitě a mnoha důmyslným úložným prostorům mimořádně praktický, pohodlný a přívětivý. Modutop, se čtyřmi samostatnými pevnými střešními okny, je zářným důkazem této ergonomie.

5 13X15

6 13X10

7

8 R441 VícE technologií. S využitím Connecting Boxu jsou Vám na palubní desce k dispozici konektor USB a zásuvka typu Jack. R445 JAK ÚSPĚŠNĚ SPOJIT POHODLÍ A TECHNOLOGIE? 08X134 R488 VícE zábavy. Dva přenosné přehrávače DVD se dvěma páry sluchátek určitě potěší cestující na zadních sedadlech vynikající kvalitou zvuku a obrazu (v rámci nabídky Příslušenství). Když se posadíte za volant Citroënu Berlingo Multispace, okamžitě si všimnete kvality zpracování palubní desky a použitého materiálu čalounění. Každý prvek v interiéru byl zpracován s ohledem na Vaše pohodlí. Volant lze výškově a podélně nastavit. V závislosti na úrovni výbavy vozu je výškově nastavitelné také sedadlo řidiče. Ve vozech, které jsou vybaveny automatickou dvouzónovou klimatizací, lze nezávisle nastavit různou teplotu pro řidiče a pro spolujezdce. Pilotovaná 6-st. převodovka s sebou přináší moderní a vzdušné pojetí palubní desky. Zrušení klasické řadicí páky má za následek uvolnění místa pro cestující vpředu. Jakmile se pohodlně usadíte, můžete si začít plně vychutnávat nejrůznější a lehce ovladatelné technologie. Rádio s přehrávačem CD / MP3 s ovládáním pod volantem disponuje čtyřmi reproduktory. Základem navigace emyway je barevný displej 7 (16/9) zobrazující mapu z ptačí perspektivy s integrovanou mapou Evropy. Systém umožňuje volně listovat skladbami uloženými na Vašem přehrávači, využívat mobilní telefon v režimu hands free či poslouchat Vaše oblíbené skladby s využitím funkce audio streaming. V nabídce Příslušenství je Vám případně k dispozici i navigační systém Garmin s moderním designem, který Vás bezpečně doprovodí kamkoli budete chtít. Díky Connecting Boxu, jenž zahrnuje nejen sadu Bluetooth (vyžaduje kompatibilní telefon), ale i konektor USB a zásuvku typu Jack integrované do palubní desky, můžete připojit Váš MP3 přehrávač nebo externí paměť USB. V rámci nabídky Příslušenství je také k dispozici USB box nenápadně umístěný v odkládací přihrádce spolujezdce. Ten Vám umožňuje ke konektoru USB připojit Váš přehrávač (ipod, MP3 přehrávač nebo externí paměť USB obsahující soubory ve formátu MP3). Jednotlivé skladby se Vám zároveň zobrazí na multifunkčním displeji.

9 12X14 12X30

10 13X1

11 11X41 praktičtější. Díky zavazadelníku s praktickými odkládacími přihrádkami bude mít vše své místo. 11X39 11X JEDNA TVÁŘ, MNOHO PODOB Citroën Berlingo Multispace nabízí i 7místné uspořádání interiéru. Vůz je natolik prostorný, že si v něm každý najde místo. Dvě samostatná sedadla ve třetí řadě je možno lehce složit i snadno vyjmout. Přístup do třetí řady umožňují boční posuvné dveře. Sedadla jsou shodná se sedadly ve druhé řadě a zajišťují stejnou úroveň komfortu. Zavazadlový prostor je před zraky kolemjdoucích chráněn vyjímatelným a samonavíjecím krytem a nabízí několik praktických odkládacích přihrádek, z nichž jedna je určena přímo na kryt zavazadlového prostoru. ÚčElOVĚJŠí. Díky výjimečné modularitě sedadel se Citroën Berlingo Multispace přizpůsobí jakékoliv situaci.

12 Díky výbavě Modutop, jejíž součástí jsou užitečné a důmyslné odkládací přihrádky, mohou být předměty uschovány také do stropní odkládací schránky. V rozměrném zavazadelníku Citroënu Berlingo Multispace, jehož objem dosahuje až 3 m 3, se ztratí třeba i kolo. A co snowboard? Stačí jej uložit do speci ckého prostoru nad čelním sklem doplněného o dva příčné nosníky.

13 13X1

14 11X25 DůMyslNĚJŠí. S transparentním střešním odkládacím prostorem se nic neztratí. 08X

15 11X40 ORigiNálNĚJŠí. Výklopné odkládací stolky s držáky na nápoje nachází inspiraci ve světě letectví. 11X38 08X104 VÝBAVA MODUTOP, ORIGINALITA VE VAŠICH SLUŽBÁCH Citroën Berlingo Multispace Vás upoutá především svým moderním a dynamickým vzhledem karoserie. Široké čelní sklo, velká boční okna a případně i Modutop jsou neocenitelnými zdroji světla, které Vám otevírají brány světlých a prosluněných cest. A světlo je zároveň synonymem radosti! Citroën Berlingo Multispace je nicméně také velmi účelný vůz a to díky nesčetnému množství praktických odkládacích přihrádek. S ojedinělou výbavou Modutop, jež se z velké části inspirovala světem letectví, je každý prostor optimalizován z hlediska ergonomie a praktičnosti. Součástí vozu je zadní střešní odkládací prostor o objemu 60 litrů přístupný z druhé řady sedadel nebo ze zavazadelníku. Aby mohlo světlo do vnitřního prostoru střechou volně pronikat, byla odkládací přihrádka vyrobena z průsvitného materiálu. V Modutopu je umístěn aromatický osvěžovač vzduchu, který vytváří v interiéru příjemnou atmosféru. V přední části se přes celou šířku vozu nachází snadno přístupný příčný úložný prostor nad čelním sklem. Dodatečným odkládacím prostorem je i vlastní přihrádka řidiče nacházející se za volantem. Není-li vůz vybaven Modutopem, jsou Vám v rámci nabídky Příslušenství k dispozici i dva příčné nosníky, které umožňují přepravovat lehké rozměrnější předměty, aniž byste museli nechávat zadní dveře otevřené. Výklopné odkládací stolky na zadní straně předních sedadel s držáky na nápoje, odkládací zásuvka pod sedadlem řidiče nebo kryté úložné prostory v podlaze ve druhé řadě: vůz Vám nabízí dostatek úložného prostoru nezbytného k pohodlnému cestování. praktičtější. Předměty menších rozměrů pohodlně umístíte do krytých úložných prostor v podlaze. 11X2

16 přístupnější. Zadní sedadla, která jsou sklopná a vyjímatelná, umožňují i přepravu objemných nebo dlouhých předmětů. 13X18 13X19 11X30 PRAKTICKÉ POJETÍ 13X20 Pohodlné, příjemné a prosvětlené: to jsou jen některé vlastnosti, kterými Citroën Berlingo Multispace útočí na všechny Vaše smysly, abyste se cítili jako doma. Aby i Vaše děti mohly využít přirozeného větrání, jsou zadní okna opatřena výklopným bezpečnostním mechanismem. K Vaší spokojenosti mohou přispět nejen pohodlná, kvalitně čalouněná sedadla, ale i loketní opěrky řidiče a spolujezdce nebo středová odnímatelná konzola umístěná mezi předními sedadly. Pohodlí jde zároveň ruku v ruce s modularitou. Pro tyto případy vězte, že opěradlo spolujezdce je sklopné, čímž uvolníte dodatečný prostor určený pro přepravu rozměrných předmětů. Čas od času musíte také čelit otázce, jak převézt objemný a neskladný náklad. Díky výjimečné modularitě stačí sklopit a uzpůsobit lavici dělenou v poměru 2/3-1/3 ve druhé řadě. Místo lavice můžete mít ve druhé řadě i tři samostatná stejně široká sklopná a vyjímatelná sedadla. Se střešními tyčemi, které jsou k dispozici s výbavou Modutop, se velmi snadno manipuluje a lze je použít ve dvou polohách: příčně a podélně. Je to jen na Vás! Zavazadelník Citroënu Berlingo Multispace je zvlášť velkorysý a může se pochlubit sníženou hranou, aby Vám usnadnil nakládku zavazadel. Všechny předměty budou ukryty před zraky kolemjdoucích pevným vyjímatelným a skládacím krytem zavazadlového prostoru. Citroën Berlingo Multispace byl navržen tak, aby Vám zjednodušil život. Je přece příjemné mít k dispozici mnoho odkládacích prostor, ale je také příjemné se k nim snadno dostat. Z tohoto důvodu je stropní odkládací schránka Modutopu přístupná nejen otevíratelným oknem víka zavazadlového prostoru, ale také z druhé řady sedadel. Citroën Berlingo Multispace je pro přístup do druhé řady sedadel vybaven bočními posuvnými dveřmi na pravé, případně i na levé straně v závislosti na úrovni výbavy. K ochraně dětí přispívá dětská autosedačka Kiddy Comfort Pro s logem CITROËN. Tato autosedačka je vhodná pro děti od 9 do 36 kg, umožňuje snadnou instalaci a zajišťuje pohodlné a bezpečné cestování.

17 R fond 13X21

18 11X43 04B34 13X22 VícE technologií. Mikrohybridní technologie e-hdi spojená s pilotovanou -st. převodovkou umožňuje nastavením otočného voliče umístěného na palubní desce řízení v automatickém nebo manuálním režimu za pomocí páček pod volantem. 13X23 Společnost CITROËN měla při vývoji svých vozů vždy na paměti životní prostředí a jeho ochranu, aniž by ovšem tento aspekt negativně ovlivňoval potěšení z jízdy. V souladu s uvedenou koncepcí jsou i speci cké technologie nesoucí souhrnné označení Airdream, k nimž se řadí i mikrohybridní technologie e-hdi. Kombinace motoru HDi s pružnou pilotovanou 6-st. převodovkou, systému Stop & Start nové generace a zařízení pro zpětnou rekuperaci energie při brzdění umožňuje omezit spotřebu a snížit emise CO 2, aniž by byly jakkoli dotčeny jízdní vlastnosti. Pod volantem se pak nachází ovládání tempomatu a omezovače rychlosti, který přispívá k pohodlí řidiče, zvláště na dlouhých cestách. Citroën Berlingo Multispace je nabízen v široké škále motorizací. Jedná se o dva benzinové motory 1. VTi 95 a 1. VTi 120, které jsou k dispozici s manuální 5-st. převodovkou, a čtyři dieselové motory 1. HDi 5, 1. HDi 90, 1. e-hdi 90 ETG Airdream a 1. HDi 115. Všechny zmíněné motory jsou vybaveny ltrem pevných částic (FAP), který je příkladně šetrný k životnímu prostředí. Citroën Berlingo Multispace je technologicky na výši i díky výbavě grip control. Jedná se o účinnější systém zabraňující prokluzu kol a zlepšující chování vozidla v nestandardních jízdních podmínkách. Ovladač systému umožňuje řidiči výběr z pěti různých variant: standardní ESP, Sníh, Terén, Písek a ESP vypnuto (více informací naleznete na str. 22).

19 NižŠí EMisE co 2. Díky emisím CO 2, jež dosahují hodnoty 120 g/km, je Citroën Berlingo Multispace jedním z nejšetrnějších vozů v oblasti životního prostředí. 13X NABÍDKA MOTORIZACÍ +++

20 BEzpEčNĚJŠí. S funkcí přisvícení budete mít v zatáčkách dokonalý přehled. 12X15 12X1 12X1 CESTUJTE S RODINOU V NAPROSTÉM BEZPEČÍ 12X18 Výběrem modelu Citroën Berlingo Multispace si volíte komfort, modularitu, ale také bezpečnost. Vaše rodina bude cestovat v naprostém bezpečí nejen díky šesti airbagům, jimiž může být vůz vybaven, ale i dalším prvkům aktivní a pasivní bezpečnosti. Rozjezdu do kopce se již obávat nemusíte! Systém pomoci při rozjezdu do svahu spojený se systémem ESP vyvíjí dočasně brzdový tlak a ponechá Vám dostatek času pohodlně a beze spěchu přesunout nohu z brzdového na plynový pedál. Právě bezpečnostní prvky jako ABS, EBD, EBA nebo ESP stojí mimo jiné za výbornou jízdní stabilitou vozidla. Zadní parkovací asistent je velice užitečná pomůcka při parkování ve městě. Při parkovacích manévrech Vás upozorní na přítomnost a vzdálenost překážek. S Paketem Viditelnost získáváte dodatečnou bezpečnostní výbavu v podobě samočinné aktivace světlometů za snížené viditelnosti nebo automatických stěračů s dešťovým senzorem. Překvapí Vás také další nová technologie z oblasti bezpečnosti. Přední mlhové světlomety jsou doplněny o funkci přisvícení do zatáček. Tato technologická inovace umožňuje přisvítit zatáčku ve směru natočení, je-li rychlost vozidla nižší než 40 km/h.

21 KOLA, BARVY A ČALOUNĚNÍ 11X9 08X55 08X5 VYBRANÉ PRVKY STANDARDNÍ VÝBAVY CITROËN BERLINGO MULTISPACE ATTRACTION: ABS + EBD + EBA + samočinná aktivace výstražných světlometů při prudkém brzdění Akustická a vizuální signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu řidiče Boční posuvné dveře na pravé straně Centrální zamykání Čelní airbagy řidiče a spolujezdce Elektricky ovládaná okna předních dveří Kryté úložné prostory v podlaze před zadními sedadly Látkové čalounění Gazyban šedé Okrasné kryty kol Air ow, plnohodnotné náhradní ocelové kolo Pevný kryt zavazadlového prostoru (skládací, vyjímatelný) Sedadlo spolujezdce s opěradlem sklopným k sedáku Stěrač zadního okna Ukazatel řazení rychlostních stupňů Variabilní posilovač řízení Výškově a podélně nastavitelný volant Zadní dveře výklopné Zadní sklopná a vyjímatelná lavice dělená v poměru 2/3-1/3. CITROËN BERLINGO MULTISPACE TENDANCE Citroën Berlingo Multispace Attraction + Boční posuvné dveře na levé straně ESP + ASR + pomoc při rozjezdu ve svahu (Hill Start Assist) (jen pro motor 1.6 e-hdi 90 ETG6 Airdream) Manuální klimatizace Pack Look (kryty vnějších zpětných zrcátek v barvě karoserie, celé nárazníky a boční ochranné lišty v barvě karoserie) Paket Plus (elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka, elektricky ovládaná okna předních dveří se sekvenčním ovládáním a ochranou proti přiskřípnutí na straně řidiče, centrální zamykání s dálkovým ovládáním) Palubní počítač Přední mlhové světlomety Příčný úložný prostor nad čelním sklem Přídavná LED diodová světla v předním nárazníku Rádio s přehrávačem CD / MP3 (AM/FM, RDS, přehrávač CD / MP3, 4x repro, dálkové ovládání pod volantem, krátká střešní anténa) Výškově nastavitelné sedadlo řidiče. CITROËN BERLINGO MULTISPACE XTR Citroën Berlingo Multispace Tendance + Boční airbagy řidiče a spolujezdce Kožený volant Loketní opěrky vpředu Odkládací zásuvka pod sedadlem řidiče Okrasné kryty kol Rangiroa (neplatí pro motor 1.6 e-hdi 90 ETG6 Airdream a pro výbavu Grip Control) Pack Look XTR (nárazníky s dotykovými lištami a bočními ochrannými lištami v černé barvě se speci ckými výraznými stříbrnými doplňky) Podélné střešní nosiče Zásuvka 12V v zavazadlovém prostoru Zvýšené odpružení a ochranný kryt pod motorem. CITROËN BERLINGO MULTISPACE EXCLUSIVE Citroën Berlingo Multispace Tendance + Automatická klimatizace dvouzónová s nezávislou regulací pro levou a pravou stranu Black Pack (spodní hrana masky chladiče, kryty vnějších zrcátek a boční ochranné lišty v barvě černá Onyx) Boční airbagy řidiče a spolujezdce Elektricky vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka 4 hliníkové disky kol Tikehau s detektorem stavu tlaku vzduchu v pneumatikách (neplatí pro motor 1.6 e-hdi 90 ETG6 Airdream) Kožený volant Loketní opěrky vpředu Odkládací zásuvka pod sedadlem řidiče Otevíratelné okno víka zavazadlového prostoru Paket Rodina (protisluneční roletky ve druhé řadě sedadel, vnitřní zpětné zrcátko pro sledování zadních sedadel, odnímatelná středová konzola, elektrická dětská pojistka) Paket Viditelnost (automatické stěrače s dešťovým senzorem, přední mlhové světlomety s funkcí přisvícení do zatáček, termore- exivní čelní sklo a samočinné rozsvícení světel za snížené viditelnosti) Podélné střešní nosiče 3 samostatná a vyjímatelná sedadla ve druhé řadě s nastavitelným sklonem opěradla Tempomat + omezovač rychlosti Výklopné odkládací stolky na zadní straně předních sedadel Výsuvná vertikální síť v zavazadlovém prostoru Zadní parkovací asistent Zásuvka 12V v zavazadlovém prostoru Zatmavená skla zadních oken. Okrasný kryt Air ow 15 08W15 08W 08W31 Písková Nocciola (M) Bílá Banquise Látka Gazyban šedá (2) Látka Quad béžová (2) Látka Quad modrá (2) Látka Tectonik béžová (2) Šedá Aluminium (M) Modrá Kyanos (M) Červená Ardent 08W1 08W3 08W1 12T3 12T1 R411 Hliníkový disk Twenty First 15 (1) 12T4 09T3 Okrasný kryt Rangiroa 16 R413 Hliníkový disk Jet 15 (1) 12T5 12T2 12T9 Hliníkový disk Tikehau 16 R4134 Hliníkový disk Jordan 17 (1) Černá Onyx 12T8 12T10 08W24 Modrá Belle Île (M) 11T25 (1) nabídka v rámci originálního Příslušenství (dodáváno bez šroubů a krytů středu kol). (2) a jiné doplňkové materiály. (M): metalický lak Metalický lak je stejně jako barva Černá Onyx k dispozici za příplatek. 09W2 Šedá Shark (M) 09T3 11T2 21 CZ

22 TECHNOLOGIE VE SLUŽBÁCH VAŠÍ BEZPEČNOSTI VŽDY S OHLEDEM NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Abyste mohli cestovat v naprostém bezpečí, Citroën Berlingo Multispace Vám nabízí mimo jiné následující prvky aktivní i pasivní bezpečnosti: Označení CITROËN Airdream je závazek společnosti CITROËN brát maximální ohled na ochranu životního prostředí. ABS: Systém ABS (Anti Blocking System) upravuje automaticky brzdný tlak, aby nedošlo k zablokování kol a byla tak zachována přilnavost vozidla k vozovce. EBD: Elektronický rozdělovač brzdného účinku vyvažuje s využitím systému ABS brzdný tlak mezi zadními koly tak, aby byla zaručena maximální účinnost brzdného systému za všech podmínek. EBA: Elektronický brzdový asistent okamžitě vyvine maximální brzdný výkon, jestliže řidič prudce stlačí brzdový pedál, a zkrátí tak brzdnou vzdálenost v případě kritické situace. Zároveň dojde k samočinné aktivaci výstražných světlometů. ESP: Systém ESP (Electronic Stability Program) umožňuje v rámci fyzikálních zákonů stabilizovat dráhu vozidla při průjezdu zatáčkou automatickou korekcí brzdění a otáček motoru, jestliže má vozidlo tendenci k přetáčivosti nebo nedotáčivosti. Grip Control: Tento systém přispívá k lepším jízdním vlastnostem a většímu zrychlení v závislosti na přilnavosti daného povrchu. Díky multifunkčnímu ovladači (výběr z pěti variant) umožňuje účinnější systém prokluzu kol v závislosti na typu povrchu (bahno, sníh, písek...). V případě varianty Sníh řídí Grip Control prokluzování hnaných kol tak, aby bylo dosaženo nejvyššího možného zrychlení v daných podmínkách. Při jízdě na Písku snižuje riziko zapadnutí tím, že povoluje jen minimální prokluz na obou kolech zároveň. V Terénu umožňuje systém významné přibrzdění nejméně přilnavého kola, aby se vozidlo co nejdříve vyprostilo z bahna a vrátilo se na přilnavější povrch. Paralelně tak přenáší až 100% točivého momentu na kolo s nejvyšší přilnavostí, je-li to nezbytné pro vyproštění vozidla. Grip Control se stará o prokluz hnaných kol tak, aby bylo dosaženo nejvyššího možného zrychlení v závislosti na daných podmínkách a svahu. Při standardní variantě je systém nastaven tak, aby byl prokluz slabý a stejnoměrný. V tomto případě se jedná o kompromis mezi jednotlivými typy povrchů se sníženou přilnavostí. Systém pomoci při rozjezdu do svahu: Vyvíjí dočasně brzdový tlak a ponechá Vám dostatek času pohodlně a beze spěchu přesunout nohu z brzdového na plynový pedál. Tempomat a omezovač rychlosti: Tempomat udržuje rychlost zvolenou řidičem bez nutnosti použít pedál akcelerace a bez ohledu na pro l silnice. Jeho deaktivace se provede automaticky při sešlápnutí brzdového či spojkového pedálu nebo manuálně pomocí ovladače. Omezovač rychlosti umožňuje nastavit maximální rychlost, která nemá být překročena. Funkce omezovače je deaktivována prudkým sešlápnutím plynového pedálu. Přední mlhové světlomety s funkcí přisvícení do zatáček: Tyto světlomety představují pokrok v oblasti bezpečnosti. Poskytují dodatečný kužel světla osvětlující vnitřní stranu zatáčky nebo křižovatek a umožňují tak lepší viditelnost a snazší odhalení překážek v případě, že jedete rychlostí nižší než 40 km/h. Motory SPOTŘEBY A EMISE CO 2 (normy CEE )* Městský provoz (l/100 km) Mimoměstský provoz (l/100 km) Smíšený provoz (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) 1.6 VTi 95 5 míst 9,2 5,3 6, míst 9,4 5,8 7, VTi míst 9,8 6,2 7, HDi 75 5 míst 6,1 4,6 5, HDi e-hdi 90 ETG6 Airdream 1.6 HDi míst 6,1 4,6 5, míst 6,4 5,0 5, míst 5,0 4,4 4, míst 5,7 4,8 5, míst 6,3 5,1 5,5 144 * Uvedené údaje se mohou měnit. Nejaktuálnější hodnoty naleznete na stránkách Výše uvedené spotřeby paliva odpovídají hodnotám homologovaným podle předpisů platných pro všechny výrobce a všechny vozy prodávané v Evropě. Tyto hodnoty jsou získávány za přesně stanovených zkušebních podmínek (teplota, hmotnost, vlastnosti zkušebního zařízení, atd.) a na rovné vozovce. Reálné podmínky provozu, atmosférické podmínky, stav naložení vozu, styl řízení, tlak v pneumatikách, přítomnost střešního nosiče (i bez zátěže), časté využívání klimatizace a/nebo topení či celkový technický stav vozu mohou zapříčinit, že budou reálné hodnoty spotřeby odlišné od spotřeb o ciálně homologovaných. citroën Berlingo Multispace 1.6 e-hdi 90 Etg6 airdream se vyznačuje nízkou hodnotou emisí co 2, která je na úrovni 120 g/km. tato hodnota je mimo jiné zajištěna díky kombinaci následujících prvků standardní výbavy: - systém Stop & Start nové generace; - systém zpětné rekuperace energie při brzdění; - optimalizované seřízení posilovače řízení omezujícího energetické ztráty; - pneumatiky MICHELIN ENERGY TM Saver omezující spotřebu paliva - pilotovaná 6-st. převodovka s optimalizovanou spotřebou; - aerodynamický paket. 22 CZ

23 ROZMĚRY SMLOUVY A ZÁRUKY CITROËN *Avec et sans barres de toit /1862*(XTR) *** 592 (XTR) 1554 Dokonalá 1810/2112** péče o Vaše vozidlo na 12 až 60 měsíců nebo **Sans ***Seuil et maxi avec avec rétroviseurs pneumatiques *Avec et sans barres de toit servisní smlouvy citroën prodloužená záruka citroën EssentialDrive Prodloužené zabezpečení proti nepředvídaným výdajům na 12, 24 nebo 36 měsíců nad rámec dvouleté smluvní záruky nebo do ujetí km. Oprava nebo výměna dílů uznaných za vadné. Rozšířené asistenční služby - CITROËN ASSISTANCE 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. pravidelná údržba citroën idealdrive do ujetí km. Rozpočet na provoz vozidla budete mít pod kontrolou. Prodloužená 4380 záruka (oprava nebo výměna dílů uznaných za vadné). Pravidelné prohlídky předepsané výrobcem (materiál i práce). Rozšířené asistenční služby - CITROËN ASSISTANCE 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. kompletní servis citroën FreeDrive Veškeré výdaje na vozidlo budete mít pod kontrolou, a to na až 60 měsíců 640 nebo do ujetí km. Prodloužená záruka (oprava nebo výměna dílů uznaných za vadné). Pravidelné prohlídky předepsané výrobcem (materiál i práce) /1862*(XTR) 1810/2112** **Sans et avec rétroviseurs ***Seuil maxi avec pneumatiques 15 Výměna všech opotřebených dílů (s výjimkou pneumatik). Rozšířené asistenční služby - CITROËN ASSISTANCE 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. záruky základní záruka 2 roky bez omezení počtu ujetých km. Oprava nebo výměna dílů uznaných za vadné. CITROËN ASSISTANCE 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. záruka proti prorezivění 12 let pro osobní vozy. 5 let pro užitkové vozy. záruka na lak 3 roky pro osobní vozy. 2 roky pro užitkové vozy služby citroën chrono servis Bez nutnosti objednání předem, okamžité převzetí Vašeho vozu pro veškeré běžné zásahy: výměna oleje, pneumatik, brzdy, výfuk, tlumiče, doplňky, apod. 582*** 592 (XTR) předběžná technická kontrola Příprava Vašeho vozu na povinnou technickou kontrolu, záruka jejího úspěšného průběhu. Náhradní vozy Nabízíme Vám zapůjčení vozů za preferenční cenu po dobu pobytu Vašeho vozu v servisu. posouzení klimatizace Prověření důležitých částí Vašeho klimatizačního systému za paušální cenu /1862*(XTR) /2112** **Sans et avec rétroviseurs ***Seuil maxi avec pneumatiques *** 592 (XTR) * Bez / včetně podélného střešního nosiče. ** Bez / včetně vnějších zpětných zrcátek. *** Maximální výška hrany zavazadlového prostoru s pneumatikami 15. CITROËN ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. Hvězdova 1716/2b, Praha 4 Tento dokument se týká pouze vozidel prodávaných v EU. De nice vozidel CITROËN, prodávaných v EU, se v jednotlivých členských zemích může lišit. Podrobné informace o vybavení jednotlivých modelů výrobní řady CITROËN naleznete v dokumentu Technické parametry. Informace o modelech a jejich parametrech odpovídají jejich de- nici v době výtisku tohoto dokumentu; nemohou být považovány za smluvně závazné. CITROËN si vyhrazuje právo měnit bez předchozího upozornění charakteristiky představených modelů a služeb, aniž by byl povinen aktualizovat tento dokument. Soubor prvků výbavy popsaných v této brožuře představuje veškerou technologii použitou u modelu Citroën Berlingo Multispace. Tyto prvky mohou být součástí standardní nebo doplňkové výbavy dle úrovně výbavy vozidla. AUTOMOBILES CITROËN potvrzuje, že v souladu s ustanoveními směrnice EHK č. 2000/53 CE ze dne 18. září 2000, týkajícími se vozidel po ukončení životnosti, plní směrnicí stanovené cíle a že při výrobě produktů, které prodává, jsou používány recyklovatelné materiály. Zobrazené barevné odstíny karoserie jsou pouze orientační, protože tiskařská technika neumožňuje přesnou reprodukci barev. Přípravě tohoto katalogu byla věnována velká péče, jestliže se však domníváte, že obsahuje chybný údaj, neváhejte nás na něj upozornit. Pro získání bližších informací nás kontaktujte na Infolince nebo na adrese Pro získání veškerých informací o Službách CITROËN se obraťte na prodejní místa naší sítě v ČR. CITROËN ASSISTANCE: Bezplatné volání v rámci ČR. 23 CZ

24 Listopad 2013 Création et réalisation Imprimé en U.E. 11/2013 par

08X57. 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100

08X57. 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100 08X57 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100 CITROËN BERLINGO: MNOHO důvodů K radosti Citroën Berlingo Vás upoutá především svým vzhledem, jenž spojuje pro Citroën tradiční prvky moderního a dynamického

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE až 170 000 Kč POŠLEME NA VÁŠ ÚČET CITROËN BERLINGO MULTISPACE NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA - CASHBACK (1) Kupte si nový vůz Citroën Berlingo Multispace a získáte nyní až 170 000 Kč, které POŠLEME NA VÁŠ ÚČET! Skvěle

Více

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 117 500 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 90 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou

Více

C3_CZ_32P_03.2013 page 2

C3_CZ_32P_03.2013 page 2 C332p03_CZ_2013.qxp:C332p03_CZ_2013 20/03/13 12:36 Page 2 13D4 DÉTAIL1 13D15 13D5 C3_CZ_32P_03.2013 page 2 C332p03_CZ_2013.qxp:C332p03_CZ_2013 20/03/13 12:36 Page 3 13D4 DÉTAIL2 NOVÝ DESIGN Při setkání

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE 10 000 Kč NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 137 000 Kč na Nový Citroën Berlingo Multispace 1.6 BlueHdi 100 MAN XTR Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE NAVÝŠENÍ 0% NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE Exkluzivní financování úvěr s 0% navýšením na 1,2 nebo 3 roky Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km (2) 5LET ZNAČKOVÉ

Více

aktuální akce motor kw / k cee cena sleva

aktuální akce motor kw / k cee cena sleva nový citroën Berlingo multispace aktuální akce exkluzivní financování citroën privilege ( * ) s finančním bonusem 10 000 Kč vč. DpH z akční ceny (1) vozu. ideální volba s možností nízké anebo nulové akontace,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE

NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE NOVÝ CITROËN BERLINGO MULTISPACE AKTUÁLNÍ AKCE Exkluzivní financování CITROËN PRIVILEGE ( * ) se skutečnou výhodou ve formě slevy 15 000 Kč vč. DPH z Akční ceny (1) vozu. Ideální volba s možností nízké

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

C436p12_CZ_2012.qxp:C436p12_CZ_2012 21/03/13 16:58 Page 2 VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE

C436p12_CZ_2012.qxp:C436p12_CZ_2012 21/03/13 16:58 Page 2 VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE C436p12_CZ_2012.qxp:C436p12_CZ_2012 21/03/13 16:58 Page 2 VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE C4_CZ_36P_12.2012 page 2 C436p12_CZ_2012.qxp:C436p12_CZ_2012 21/03/13 16:58 Page 3 10L30 C4_CZ_36P_12.2012 page 3 C436p12_CZ_2012.qxp:C436p12_CZ_2012

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

CENÍK CITROËN DS4 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A

CENÍK CITROËN DS4 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A CENÍK CITROËN DS4 ANNIVERSARY ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A 2 Motor kw / k CEE ANNIVERSARY 1.6 HDi 110 82 / 112 499 900 1.6 e-hdi 110 BMP6 82 / 112 519 900 2.0 HDi 160 120 / 163 549 900

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SMĚLOST V KAŽDÉ LINII

SMĚLOST V KAŽDÉ LINII NemoVU16p10_CZ_2011.qxp:NemoVU16p10_CZ_2011 19/12/11 16:40 Page 2 SMĚLOST V KAŽDÉ LINII Z linií modelu Nemo vyzařují nejen odvaha a dravost, ale také komfort. Díky své atypické a robustní masce chladiče

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A Motor kw / k CEE BLACK & WHITE Cena při Běžná cena fi nancování (1) Běžná cena ANNIVERSARY Cena při

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Opakovaně o věcech přemýšlet je výrazem inteligence a kreativity, jejichž zosobněním je právě Citroën DS4. Svou odvážnou koncepcí nechává prostor pro

Opakovaně o věcech přemýšlet je výrazem inteligence a kreativity, jejichž zosobněním je právě Citroën DS4. Svou odvážnou koncepcí nechává prostor pro Opakovaně o věcech přemýšlet je výrazem inteligence a kreativity, jejichž zosobněním je právě Citroën DS4. Svou odvážnou koncepcí nechává prostor pro nové myšlenky a kreativní řešení. Důmyslná architektura

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 36 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA - CASHBACK (1) FURIO 1.4 VTi / HDi / VTi /

NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA - CASHBACK (1) FURIO 1.4 VTi / HDi / VTi / až 140 000 Kč POŠLEME NA VÁŠ ÚČET CITROËN C4 NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA - CASHBACK (1) Kupte si nový vůz Citroën C4 a získáte nyní až 140 000 Kč, které POŠLEME NA VÁŠ ÚČET! Skvěle vybavený vůz tak pořídíte za

Více

VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE 10L30

VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE 10L30 VŠUDYPŘÍTOMNÁ INSPIRACE 10L30 PLNÝ INOVACÍ 10L56 10L2 10L31 ŘÍZENÍ DESING & 10L33 10L34 10L3 10L4 TECHNOLOGIE K VAŠIM SLUŽBÁM Silueta Citroënu C4 je již na první pohled synonymem stability. Propracované

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

ELEGANCE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ

ELEGANCE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ BerlVU20p02_CZ_2012.qxp:BerlVU20p02_CZ_2012 19/04/12 22:38 Page 2 ELEGANCE ZA VŠECH OKOLNOSTÍ 12X5 Berlingo VU_CZ_20P_02.2012 page 2 BerlVU20p02_CZ_2012.qxp:BerlVU20p02_CZ_2012 19/04/12 22:38 Page 3 MODERNÍ

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

06S88 06S10. Stylová elegance

06S88 06S10. Stylová elegance 06S88 06S10 2CZ 3 CZ Stylová elegance 06S87 06S64 4CZ 5 CZ Pevný charakter 06S89 06S65 6CZ 7 CZ Cestujte světlem 06S91 Cestovatelský duch Cestovatelský duch 06S90 DÉTAIL 06S16 06S39 Parkovací asistent,

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C4 AIRCROSS Pro úroveň výbavy TENDANCE pohon 4x4 ZDARMA Sleva až 145 000 Kč Městské SUV s volitelným pohonem 4x4 AKTUÁLNÍ AKCE Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou

Více

CITROËN C3 PICASSO modelový rok 2016 AKTUÁLNÍ AKCE

CITROËN C3 PICASSO modelový rok 2016 AKTUÁLNÍ AKCE CITROËN C3 PICASSO modelový rok 2016 AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 98 000 Kč Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 30 000 Kč na všechny verze z Akční ceny (1) Prodloužená značková

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A

CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A Úroveň výbavy Motor kw / k CEE Běžná cena Cena při fi nancování (1) ANNIVERSARY (1) Cena platná při fi nancování Citroën Financial

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PEUGEOT 108 a 108TOP!

PEUGEOT 108 a 108TOP! PEUGEOT 108 a 108TOP! CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACTIVE 5 dv. 1.0 VTi 72 MAN5 260 000 Kč 30 000 Kč 230 000 Kč 5 dv. 1.0 VTi 72 ETG5 280 000 Kč 32 000 Kč 248 000 Kč ALLURE 5 dv. 1.0

Více

PARTNER FURGON PARTNER EURO 6 CENÍK SLEVY. Access L1 1.6 VTi 98k MAN5 EURO6 již od Kč VERZE ACTIVE AKČNÍ PAKET

PARTNER FURGON PARTNER EURO 6 CENÍK SLEVY. Access L1 1.6 VTi 98k MAN5 EURO6 již od Kč VERZE ACTIVE AKČNÍ PAKET PARTNER EURO 6 CENÍK KOMPLETNÍ SERVIS OPTIWAY NA 2 ROKY NEBO 70.000 KM ZDARMA PARTNER FURGON Access L1 1.6 VTi 98k EURO6 již od 259 900 Kč Motor kw / k CEE FURGON ACCESS L1 AKČNÍ CENY 1.6 VTi 98k 72 /

Více

08X59 08X41. Dvojité lomené chromované šípy a plynulé křivky dodávají novému Berlingu ještě svůdnější vzhled, než měl jeho předchůdce.

08X59 08X41. Dvojité lomené chromované šípy a plynulé křivky dodávají novému Berlingu ještě svůdnější vzhled, než měl jeho předchůdce. NOVÉ BERLINGO: DOBRÁ PRÁCE 08X59 Zcela přepracované Berlingo na první pohled upoutá silnou osobností, pro kterou je charakteristický moderní a robustní vzhled. Díky plynulým křivkám a dynamickému designu

Více

EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK DS 4 ELECTRO SHOT

EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK DS 4 ELECTRO SHOT EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK DS 4 ELECTRO SHOT VÝKUPNÍ BONUS ZA STARÝ VŮZ ve výši až 40 000 Kč (platí pro všechny verze) Motor kw / k CEE ELECTRO SHOT 1.6 VTi 120 88 / 120 549 900 1.6

Více

C224p05_CZ_2008.qxp:C224p05_CZ_2008 14/05/08 15:21 Page 2 08H2 C2 05.2008 24p CZ page 2 C2 05.2008 24p CZ page 3

C224p05_CZ_2008.qxp:C224p05_CZ_2008 14/05/08 15:21 Page 2 08H2 C2 05.2008 24p CZ page 2 C2 05.2008 24p CZ page 3 08H2 08H3 08H4 08H5 Citroën C2 Usaďte se pohodlně za volant Vašeho Citroënu C2, prohlédněte si důkladně interiér, seznamte se s technologií SensoDrive a oddejte se plně jízdě ve voze, který má styl! 05F34

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva Akční cena (1) ATTRACTION 1.2 PureTech 110 MAN 81 / 110 291 900 12 000 279 900 TENDANCE

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva Akční cena (1) ATTRACTION 1.2 PureTech 110 MAN 81 / 110 291 900 12 000 279 900 TENDANCE CITROËN C3 PICASSO AKTUÁLNÍ AKCE Vyzkoušejte přeplňovaný motor 1.2 PureTech oceněný titulem Motor roku 2015! Sleva až 91 000 Kč Pro motor EURO 6 úroveň výbavy SELECTION Paket Bi Color v hodnotě 7 500 Kč

Více

CENÍK CITROËN DS3 RACING

CENÍK CITROËN DS3 RACING CENÍK CITROËN DS3 RACING 2 Motor kw / k CEE RACING 1.6 THP 205 152 / 207 779 900 AKTIVNÍ A PASIVNÍ BEZPEČNOST Čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce s možností odpojení airbagu spolujezdce Hlavové

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

1) Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH. 2) Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

1) Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH. 2) Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH. Citroën C4 Cactus Feel 1.2 PureTech 82k / 60kW, 5 MP Žlutá Hello Yellow 6x airbag, ABS+EBD+EBA+ESP+ASR, posil. řízení, palubní počítač, tempomat s omezovačem rychlosti, manuální klimatizace, centrální

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1)

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) Motor kw / k CEE BLACK & WHITE Cena při Běžná cena fi nancování (1) Běžná cena ANNIVERSARY Cena při fi

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ELECTRO SHOT CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1)

CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ELECTRO SHOT CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK CITROËN DS4 BLACK & WHITE CITROËN DS4 ELECTRO SHOT CITROËN DS4 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) Motor kw / k CEE BLACK & WHITE ELECTRO SHOT ANNIVERSARY 1.6 VTi 120 88 / 120 439

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

DESIGn, který VáS nenechá na pochybách

DESIGn, který VáS nenechá na pochybách C3Pic28p10_CZ_2012.qxp:C3Pic28p10_CZ_2012 23/11/12 23:44 Page 2 DESIGn, který VáS nenechá na pochybách Citroën C3 Picasso Vás osloví nenapodobitelným stylem, v němž se snoubí opovážlivost a zároveň sympatie.

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

BerlVP24p02_CZ_2012.qxp:BerlVP24p02_CZ_2012 19/03/12 18:15 Page 2 +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ 12X10

BerlVP24p02_CZ_2012.qxp:BerlVP24p02_CZ_2012 19/03/12 18:15 Page 2 +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ 12X10 BerlVP24p02_CZ_2012.qxp:BerlVP24p02_CZ_2012 19/03/12 18:15 Page 2 +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE HÝŘÍ NOVINKAMI +++ 12X10 Berlingo VP_CZ_24P_02.2012 page 2 BerlVP24p02_CZ_2012.qxp:BerlVP24p02_CZ_2012

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 267 686 Kč bez DPH / 323 900 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 12. 2016. Cena pro verzi Trend

Více

Akční cena (1) LIVE 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv FEEL 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv URBAN RIDE

Akční cena (1) LIVE 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv FEEL 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv URBAN RIDE Úroveň výbavy Motor Počet dveří Cena Sleva Bonus za starý vůz Akční cena (1) LIVE 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv 240 000 0 20 000 220 000 FEEL 5P 1.0 VTi 72 S&S MAN 5-dv 270 000 15 500 20 000 234 500 URBAN

Více

1) Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH. 2) Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH

1) Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH. 2) Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Citroën Berlingo Feel Edition 1.6 BlueHDi 100k / 73kW Šedá Shark 4x airbag, ABS + EBD + EBA, posilovač řízení, palubní počítač, manuální klimatizace, kola 16", zatmavená zadní skla dálkové centrální zamykání,

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 70 000 80 000 km za 2 roky anebo 105 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

Citroën C3, NOVÝ DESIGN

Citroën C3, NOVÝ DESIGN C332p03_CZ_2011.qxp:C332p03_CZ_2011 24/05/11 9:43 Page 2 09D42 Citroën C3, NOVÝ DESIGN Při setkání s Citroënem C3 zjistíte už na první pohled, že se jeho autoři k designu postavili zcela nově. Vzhled vozidla,

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva NAVÝŠENÍ 0% CITROËN C3 PICASSO AKTUÁLNÍ AKCE Exkluzivní financování úvěr s 0% navýšením na 1,2 nebo 3 roky Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km (2) 5LET ZNAČKOVÉ ZÁRUKY Úroveň

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva. Akční cena (1) LIVE EDITION 1.4 VTi 95 MAN 70/

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva. Akční cena (1) LIVE EDITION 1.4 VTi 95 MAN 70/ 0% NAVÝŠENÍ 4 900 Kč/měsíčně* CITROËN C3 PICASSO 5LET ZNAČKOVÉ ZÁRUKY AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.4 VTi 95 MAN Exkluzivní

Více

CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1)

CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK CITROËN DS5 ANNIVERSARY EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) Motor kw / k CEE BLACK & WHITE Cena při Běžná cena fi nancování (1) Běžná cena ANNIVERSARY Cena při fi nancování (1) 1.6 THP 155

Více

CENÍK CITROËN DS5. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A

CENÍK CITROËN DS5. ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A CENÍK CITROËN DS5 ZNAČKOVÝ SERVIS 5 let / 100 000 km Z D A R M A Motor kw / k CEE DESIGN STYLE SPORT 1.6 THP 155 AT 115 / 156 705 900 775 900 1.6 THP 200 147 / 200 885 900 1.6 e-hdi 115 BMP6 84 / 115 685

Více

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900 nový SKŘÍŇOvÁ nástavba Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m³) PŘEDNÍ POHON L3H1P3 20 749 900 ZADNÍ POHON 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 165

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE Vyzkoušejte přeplňovaný motor 1.2 PureTech oceněný titulem Motor roku 2015! Sleva až 56 500 Kč Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

CENÍK CITROËN DS4 EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1)

CENÍK CITROËN DS4 EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) CENÍK CITROËN DS4 EXKLUZIVNÍ FINANCOVÁNÍ S 0% NAVÝŠENÍM (1) MOTOR kw / k CEE DESIGN STYLE SPORT 1.6 VTi 120 88 / 120 476 900 536 900 1.6 THP 160 AT 120 / 163 611 900 654 900 1.6 THP 200 147 / 200 674

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900 nový SKLOPný valník Od 510 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k S&S 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON P3 699 900 754 900

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C4 AKTUÁLNÍ AKCE Vyzkoušejte přeplňovaný motor 1.2 PureTech oceněný titulem Motor roku 2015! Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën

Více

CENÍK CITROËN DS3 RACING

CENÍK CITROËN DS3 RACING CENÍK CITROËN DS3 RACING Motor kw / k CEE RACING 1.6 THP 205 152 / 207 798 900 Ceník s platností od 1. 4. 2014. Veškeré ceny, údaje a vyobrazení jsou nezávazné a mají pouze informativní charakter. Všechny

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva NAVÝŠENÍ 0% CITROËN C4 AKTUÁLNÍ AKCE Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km (2) Exkluzivní financování úvěr 0% navýšením na 1, 2 nebo 3 roky. Detailní nabídku si vyžádejte u

Více

09D43. DÉTAiL1. 09D43 DÉTAiL3

09D43. DÉTAiL1. 09D43 DÉTAiL3 2 3 3 DÉTAiL1 3 DÉTAiL3 Citroën C3, Nový DesigN Při setkání s Citroënem C3 zjistíte už na první pohled, že se jeho autoři k designu postavili zcela nově. Vzhled vozidla, pro který je typická čistá silueta

Více

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA PEUGEOT 3008 již od 489 000 Kč CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACCESS 1.2 PureTech 130k S&S MAN6 524 000 Kč 35 000 Kč 489 000 Kč 1.6 BlueHDi 120k S&S FAP MAN6 590 000 Kč 50 000 Kč 540

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

DS4_ qxd :25 Page 1. ROZŠÍŘENÁ ZÁRUKA 5 let / km CENÍK CITROËN DS4

DS4_ qxd :25 Page 1. ROZŠÍŘENÁ ZÁRUKA 5 let / km CENÍK CITROËN DS4 DS4_2012-01.qxd 30.12.2011 15:25 Page 1 ROZŠÍŘENÁ ZÁRUKA 5 let / 120 000 km Z D A R M A CENÍK CITROËN DS4 DS4_2012-01.qxd 30.12.2011 15:25 Page 2 DS4_2012-01.qxd 30.12.2011 15:25 Page 3 MOTOR kw / k CEE

Více