Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you"

Transkript

1 Getinge 46 DeZinfekční myčky Always with you

2 Jaké objemy potřebujete umýt a dezinfikovat? Jaké druhy a tvary? Modelová řada Getinge 46 nabízí přístroje a příslušenství, které dokonale vyhoví Vašim potřebám. Volitelné funkce Monitoring průtoku čistících prostředků - zastaví proces, nebylo-li dosaženo potřebného množství detergentu v komoře. Tiskárna - samostatná nebo na přístroji. Další dávkovací čerpadla - standardem jsou dvě čerpadla. Myčky Getinge 46-5 a 46-4 mohou být vybaveny až dvěma čerpadly navíc, u Getinge 46-2 je možné jedno čerpadlo navíc. Zakrytování - pro vestavění do stěny mezi nakládací a vykládací stranu. Monitoring tlaku - kontroluje tlak vody. Chlazený odpad - chladí odpadní vodu. Ventil na čistou vodu - pro závěrečný oplach Monitoring filtru - kontroluje sterilní filtr Kontrola vodivosti - zaručuje, že ve vodě pro závěrečný oplach nejsou zbytky detergentu, které by mohly zůstat na dezinfikovaných předmětech. Akustický signál pro případ alarmu.

3 Getinge 46 3 ANI VÍCE ANI MÉNĚ Nové dezinfekční myčky řady Getinge 46 jsou přizpůsobeny všem náročným potřebám ve zdravotnictví. Můžete si vybrat mezi dvěma, čtyřmi a pěti úrovněmi mytí, podle množství a skladby materiálu. Přesně podle potřeb Mezi dezinfekčními myčkami Getinge 46 najdete modely vhodné pro operační sály, ambulantní kliniky, chirurgie a především oddělení centrální sterilizace. Tyto dezinfekční myčky si poradí se všemi druhy opakovaně používaného materiálu - od komplikovaných nástrojů po jednoduché pomůcky. Všechny typy dutých nástrojů mohou být spolehlivě umyty, dezinfikovány a usušeny. Ekonomická volba Dezinfekční myčka s vhodně zvolenými doplňky přesně dle Vašich potřeb zefektivní Váš provoz od prvního dne. Řada Getinge 46 nabízí vhodný model pro každé oddělení. Getinge pro oddělení a ambulance, materiál uložen na dvou úrovních. Vysoká mycí kapacita Dezinfekční myčky Getinge řady 46 spojují velké komory s malými vnějšími rozměry. Model Getinge 46-5 má pětiúrovňový zavážecí vozík, Getinge 46-4 má 4 úrovně. Každá police a mycí rameno je vyjímatelné a přípojení mycího ramene může být použito pro jiné doplňky, např. pro čištění složitých dutých nástrojů. Getinge pro chirurgická oddělení a menší centrální sterilizace, materiál umístěn na čtyřech úrovních. Desinfekční myčka Getinge řady 46 Úrovně mytí Výška komory Šířka komory Hloubka komory Kapacita sít DIN* Kapacita sít SPRI II MODEL mm 590 mm 660 mm 550 mm 550 mm 550 mm 620 mm 620 mm 620 mm * Velikost síta: 485x250x50 mm ** Velikost síta: 340x250x70 mm Getinge pro větší centrální sterilizace a komplexní sady nástrojů, 10 DIN košů v pěti úrovních.

4

5 Getinge 46 5 PRACUJTE S NEJMODERNĚJŠÍ technologií Made in sweden Vynikající funkčnost dezinfekčních myček Getinge 46 je výsledkem podnětů od uživatelů myček z celého světa a originálních inovací našich konstruktérů. Hygienická a ergonomická řešení s použitím nejmodernější elektroniky sledují kromě kvality mytí i maximální bezpečnost obsluhy. Vyhovuje všem směrnicím Modelová řada Getinge 46 nabízí dokonalé čištění a dezinfekci. Tyto dezinfekční myčky vyhovují všem odpovídajícím současným směrnicím, včetně směrnice ISO EN Nový řídící systém Na procesy v dezinfekčních myčkách Getinge 46 dohlíží nový řídící systém PACS 300. Tento systém má řadu vestavěných bezpečnostních a monitorovacích funkcí které garantují úspěšný výsledek každého cyklu. Splňují všechny normy a požadavky Dezinfekční myčky Getinge 46 poskytují vynikající čištění a dezinfekci. Tyto myčky-dezinfektory splňují všechny současné předpisy, včetně ČSN EN ISO Účinné a ekonomické sušení Dezinfekční myčky Getinge 46 spolehlivě suší materiál zvenku i uvnitř. Čas sušení a teplotu lze pro každý program nastavit z ovládacího panelu. Funkční design Design nových přístrojů Getinge 46 vychází z požadavků uživatelů a servisních techniků na dobrou funkčnost: SKLENĚNÉ DVEŘE - poskytují okamžitý vizuální přehled o procesu. Standard na všech modelech řady Getinge 46. ERGONOMICKÉ DRŽADLO - pro velmi snadné otevírání a zavírání dveří. HLADKÉ POVRCHY - snadné a hygienické čištění, s minimem rizika zachycení nečistot. MODULÁRNÍ KONCEPT KRYCÍCH PANELŮ - snadno odnímatelné panely umožňují snadný a rychlý přístup pro servis. Jednoduchá obsluha Zvolíte program, stisknete START a Getinge 46 se postará o vše ostatní. Na displeji můžete sledovat průběh všech fází mycího a dezinfekčního procesu. Připojení k T-DOC Náš systém T-DOC Cycle System, který je k dezinfekčním myčkám Getinge k dispozici jako doplněk, nabízí přímé rozhraní a díky tomu poskytuje v reálném čase přehled o nejdůležitějších datech přístroje. Systém T-DOC dokáže ukládat veškeré informace o procesech z vašich přístrojů na jediném místě. To znamená, že můžete kdykoli zobrazit a studovat proces prostřednictvím grafu nebo pomocí zaznamenaných hodnot v numerické formě. Rychle, bezpečně a jednoduše!

6 LOADING EQUIPMENT 6 Getinge 46 Getinge 46-2 pro oddělení a ambulance Dezinfekční myčka Getinge 46-2 byla navržena speciálně pro potřeby oddělení v nemocnicích. Čistí a dezinfikuje opakovaně používaný materiál a nástroje - včetně dutých - na dvou úrovních. Široká řada doplňků pro uložení materiálu umožňuje maximálně využít kapacitu přístroje. Ergonomické držadlo Materiál na dvou úrovních Skleněné dveře Umožňují okamžitou vizuální kontrolu procesu. Vysoký standard hygieny Hladká komora bez svařovaných spojů nebo míst, kde mohou růst bakterie. Jednoduché čištění Žádné šrouby na vnějším plášti, kde by se mohla usazovat nečistota. Velká komora 590x550x620 mm(vxšxh) Jednoduchý servis Snadno odnímatelné panely umožňují rychlý přístup. Prostor pro čistící prostředky pod komorou Malé vnější rozměry Šířka pouze 650 mm - zabírá minimum podlahové plochy. FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Široký sortiment příslušenství Pro dezinfekční myčky Getinge 46 je k dispozici široký sortiment efektivních a čas šetřících doplňků. Některé jsou uvedeny v tomto materiálu, pro kompletní sortiment kontaktujte zastoupení Getinge.

7 Mísy 2 úrovně Kojenecké lahve Spodní úroveň vybavená injektorem ve tvaru L

8 LOADING EQUIPMENT 8 Getinge 46 Getinge 46-4 pro chirurgická oddělení Dezinfekční myčka Getinge 46-4 byla navržena speciálně pro potřeby chirurgických oddělení a menších oddělení centrální sterilizace. Myje a dezinfikuje všechny druhy materiálu na čtyřech úrovních. Každou mycí úroveň, která se skládá z vyjímatelné police a mycího ramene, lze přizpůsobit individuálním potřebám. Duté dlouhé nástroje lze pohodlně vložit do mycího vozíku MIS, který může pojmout až 80 připojení. Mycí vozík AN má kapacitu 4 až 6 anesteziologických sad a 12 hadic. Ergonomické držadlo Vysoký standard hygieny Hladká komora bez svařovaných spojů nebo míst, kde mohou růst bakterie. Nová sušící jednotka Účinná, rychlá a energeticky úsporná Extrémně rychlý ohřev topných těles Energeticky úsporný výměník tepla Skleněné dveře Umožňují okamžitou vizuální kontrolu procesu. Materiál na čtyřech úrovních Velká komora 660x550x620 mm (VxŠxH) Jednoduché čištění Žádné šrouby na vnějším plášti, kde by se mohla usazovat nečistota. Malé vnější rozměry Šířka pouze 650 mm - zabírá minimum podlahové plochy. Jednoduchý servis Snadno odnímatelné panely umožňují rychlý přístup. Prostor pro čistící prostředky pod komorou FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Široký sortiment příslušenství Pro dezinfekční myčky Getinge 46 je k dispozici široký sortiment efektivních a čas šetřících doplňků. Některé jsou uvedeny v tomto materiálu, pro kompletní sortiment kontaktujte zastoupení Getinge.

9 4-úrovňový zavážecí vozík Univerzální spodní vozík v kombinaci se základním horním košem. Mycí vozík AN

10 LOADING EQUIPMENT 10 Getinge 46 Getinge 46-5 pro chirurgická oddělení a oddělení centrální STERILIZACE Dezinfekční myčka Getinge 46-5 byla navržena speciálně pro potřeby větších sad chirurgických nástrojů a pro oddělení centrální sterilizace. Čistí a dezinfikuje všechny typy materiálu na pěti úrovních. Každou mycí úroveň, která se skládá z vyjímatelné police a mycího ramene, lze přizpůsobit individuálním potřebám. Duté dlouhé nástroje lze pohodlně mýt v zavážecím vozíku MIS, který může pojmout až 80 připojení. Mycí vozík AN má kapacitu 4-6 sad a 12 hadic. Nová sušící jednotka Účinná, rychlá a energeticky úsporná Extrémně rychlý ohřev topných těles Energeticky úsporný výměník tepla Materiál na pěti úrovních Ergonomické držadlo Skleněné dveře Umožňují okamžitou vizuální kontrolu procesu Vysoký standard hygieny Hladká komora bez svařovaných spojů nebo míst, kde mohou růst bakterie. Snadné čištění Žádné vnější šrouby, na kterých se může usazovat nečistota. Velká komora 590x550x620 mm (VxŠxH) Malé vnější rozměry Šířka pouze 650 mm - zabírá minimum podlahové plochy. Jednoduchý servis Snadno odnímatelné panely umožňují rychlý přístup. Prostor pro čistící prostředky pod komorou FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Široký sortiment příslušenství Pro dezinfekční myčky Getinge 46 je k dispozici široký sortiment efektivních a čas šetřících doplňků. Některé jsou uvedeny v tomto materiálu, pro kompletní sortiment kontaktujte zastoupení Getinge.

11 5-úrovňový nástrojový mycí vozík Kontejnerový mycí vozík Mycí vozík MIS

12 KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO BOJ S INFEKCEMI Společnost Getinge je největším světovým poskytovatelem řešení pro účinné čištění, dezinfekci a sterilizaci v oblasti zdravotní péče a ve farmaceutickém průmyslu. Naším cílem je pomáhat našim zákazníkům poskytovat lepší péči při nižších nákladech. Tento cíl realizujeme prostřednictvím dobře promyšlených řešení přizpůsobených dle přání zákazníka. To znamená, že s našimi zákazníky těsně spolupracujeme od fáze plánování a vzdělávání po monitorování a podporu s pomocí kompletních řešení, dlouhodobých závazků a celosvětové působnosti. Getinge Always with you CZ Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Czech Republic, s.r.o. Radlická Praha 5 Tel: Fax: info@getinge.cz GETINGE GROUP je přední celosvětový poskytovatel vybavení a systémů, které přispívají ke zlepšení kvality a efektivity nákladů, vynaložených v rámci zdravotní péče a vědy o životě. Pracujeme pod třemi značkami ArjoHuntleigh, GETINGE a MAQUET. ArjoHuntleigh se zaměřuje na mobilitu pacientů a řešení pro léčbu zranění. GETINGE poskytuje řešení pro zvládání infekcí v rámci zdravotní péče a prevenci kontaminace v rámci vědy o životě. MAQUET se specializuje na řešení, terapie a produkty pro chirurgické zákroky a intenzivní péči.

GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you

GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY Always with you VYSOKORYCHLOSTNÍ STERILIZACE MAXIMÁLNÍ KAPACITA A VÝKON Sterilizátory Getinge řady K jsou výjimečně rychlé velkokapacitní stolní modely. Za pouhých 25

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

Průchozí myčka nádobí

Průchozí myčka nádobí Průchozí myčka nádobí WD-7 BECAUSE WE DO CARE Každá instalace se musí stát dobrou referencí! www.wexiodisk.cz WD-7 Nová generace kombinovaných myček pro malé a středně velké kuchyně. Nikdy dříve nebylo

Více

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE KATALOG ZDRAVOTNICKÝCH PŘÍSTROJŮ PRO STERILIZACI, MYTÍ A DEZINFEKCI, TEPELNOU PODPORU PACIENTA A OPERAČNÍCH STOLŮ SCHEREX Dlouholeté aktivity v oblasti sterilizace tvořily

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

T-DOC CYCLE ZÁZNAM PROCESOVÝCH DAT DIGITALIZUJTE ARCHIV CYKLŮ

T-DOC CYCLE ZÁZNAM PROCESOVÝCH DAT DIGITALIZUJTE ARCHIV CYKLŮ T-DOC CYCLE ZÁZNAM PROCESOVÝCH DAT DIGITALIZUJTE ARCHIV CYKLŮ 2 T-DOC Cycle ELEKTRONICKÁ DOKUMENTACE MONITORUJTE PARAMETRY CYKLŮ V REÁLNÉM ČASE V důsledku rostoucích požadavků se dokumentace sterilizačních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy

Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy Průchozí košová myčka nádobí PT-500 Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy PT-500 PT-500 rozzáří všechno nádobí Pod označením PT-500 uvádí společnost Winterhalter na trh svou novou průchozí košovou myčku

Více

Chladicí skříně, 650/1400L ECA-SMART

Chladicí skříně, 650/1400L ECA-SMART Řada HD chladicích a mrazicích skříní Electrolux nabízí nejkomplexnější výběr skříní pro skladování potravin. Skříně se vyznačují celonerezovým (vnitřním i vnějším) provedením z ušlechtilé nerez oceli

Více

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S Vysoce kvalitní švédský design čistý, jednoduchý a funkční design z nerezové oceli a tvrzeného skla. Perfektní výsledky - pokaždé speciálně navržená mycí ramena

Více

Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl

Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl Nová série zchlazovačů a zmrazovačů Friulinox je určena pro zchlazování a zmrazování velkých objemů potravin v různých sektorech potravinářského

Více

T-DOC ENDOTRACE ZÍSKEJTE KONTROLU NAD VAŠIMI ENDOSKOPY

T-DOC ENDOTRACE ZÍSKEJTE KONTROLU NAD VAŠIMI ENDOSKOPY T-DOC ENDOTRACE ZÍSKEJTE KONTROLU NAD VAŠIMI ENDOSKOPY 2 T-DOC EndoTrace DOSÁHNĚTE NOVÉ ÚROVNĚ EFEKTIVITY A KONTROLY Nekonzistentní pracovní procesy při dezinfekci a sterilizaci endoskopické techniky mohou

Více

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší!

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší! NOVA Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua Nové a lepší! Sterilizátor třídy B Vynikající výkon Bez nutnosti připojení externích médií s výjimkou

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ GS 402 +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní mycí požadavky v gastronomii

Více

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis.

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Vysokotlaké mytí s rozvody, sanitace, misting Pro polní hospodářství a vinařství - čištění strojů,

Více

Horkovzdušné sterilizátory a horkovzdušná sušárna

Horkovzdušné sterilizátory a horkovzdušná sušárna Odbor nákupu VÁŠ DOPIS ZN / ZE DNE INV. PLÁN 3.12,13,20/14 NAŠE ZNAČKA 121-9/14-KN VYŘIZUJE / LINKA NOVÁK/588442873 DATUM 29/2/14 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci Horkovzdušných sterilizátorů

Více

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Elara 11 - velký a účinný sterilizátor Sterilizátor Elara 11 je určený ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů. Díky

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

CDD 1050 / 1060 / 1090

CDD 1050 / 1060 / 1090 basic / classic / premium CDD 1050 / 1060 / 1090 mycí a desinfekční zařízení podložních mís pro nemocné made by LISCHKA Germany ČESKÁ VERZE CDD 1050 / 1060 / 1090 nepřekonatelný komfort, ochrana, kvalita

Více

Válečkové dopravníky, dlouhý váleček

Válečkové dopravníky, dlouhý váleček Některé typy myček Electrolux mohou plně uplatnit svoji celkovou výkonnost jenom pokud jsou správně kombinovány s manipulačními systémy Electrolux pro mycí zóny. Modulární systém umožňuje navrhnout ergonomické

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

CHLADICÍ / MRAZICÍ SKŘÍNĚ 1400 L

CHLADICÍ / MRAZICÍ SKŘÍNĚ 1400 L NABÍDKA MODELŮ Nabídka 4 modelů s vnitřní cirkulací vzduchu o kapacitě 1400 l, které nabízí nejvyšší možný provozní standard a účinnost. Tyto modely jsou nabízeny v provedení chladicím nebo mrazicím, s

Více

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Sterilizátor Elara 11 - prostorný a účinný Přístroj Elara 11 byl zkonstruován ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů.

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu:

SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu: SNACK A RŮZNÉ SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu: LPG: 37 g/cm 2 Zemní plyn: 20 g/cm 2 Pro připojení na propan-butan se sporáky CG-310 se skříní

Více

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER PROFESSIONAL Portálové mycí linky Kärcher CB 3 jednoduše, rychle a ekonomicky V oboru mytí osobních vozů je důležitá flexibilita, efektivita, rychlost a samozřejmě také perfektní výsledek.

Více

Mycí stroje průchozí na nádobí

Mycí stroje průchozí na nádobí AM 900-10N oplachové čerpadlo,zpětný ventil Elektronické ovládání s barevnou indikací Kryt uzavřený ze všech stran Hlubokotažený tank, zaoblené rohy, samočistící program Mycí stroje průchozí na nádobí

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Koncept průchozích/zvedacích myček

Koncept průchozích/zvedacích myček Koncept průchozích/zvedacích myček BECAUSE WE DO CARE Nový zelený koncept průchozích myček šetří více než jen vodu... Wexiödisk představuje inovativní a ekologické řešení Vašeho mytí nádobí. Dnes se většina

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 202/GS 215 +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

SlimLine. Perfektní a analyticky čistá příprava laboratorního skla Mycí automaty SlimLine kompaktní rozměry a vysoká kapacita. Novinka: Mycí automaty

SlimLine. Perfektní a analyticky čistá příprava laboratorního skla Mycí automaty SlimLine kompaktní rozměry a vysoká kapacita. Novinka: Mycí automaty Perfektní a analyticky čistá příprava laboratorního skla Mycí automaty SlimLine kompaktní rozměry a vysoká kapacita Miele Professional. Immer Besser. Novinka: SlimLine Mycí automaty Nové mycí automaty

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

Myčka skla a nádobí Model Popis Příkon elektro Rozměry Š x H x V Cena Kč Cena EUR. odpadové

Myčka skla a nádobí Model Popis Příkon elektro Rozměry Š x H x V Cena Kč Cena EUR. odpadové Myčky nádobí ADLER Myčka skla a nádobí Model Popis Příkon elektro Rozměry Š x H x V Cena Kč Cena EUR AD ECO 40 2,8kW / 230V 510x515x755 mm 23 450 Kč 892,00 AD ECO 40 2,8kW / 230V 510x515x755 mm 25 740

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 302/GS 315 +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Vše připraveno. Akumulační zásobníky allstor VPS/2

Vše připraveno. Akumulační zásobníky allstor VPS/2 Vše připraveno Akumulační zásobníky allstor VPS/2 Tepelná čerpadla v prodeji od 4. čtvrtletí 2010 Jednotka k ohřevu TV Solární jednotka Součásti akumulačního systému Akumulační zásobník Akumulační systém

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VCC ecocompact VSC ecocompact VSC D aurocompact VKK ecocraft exclusiv ecocompact elegantní design Stacionární

Více

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky)

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) V průběhu roku 2009 HITACHI uvede na trh nástěnné klimatizační jednotky PREMIUM SX-serie. Tyto jednotky jsou zaměřené na čistotu vzduchu procházejícího

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

300H 360P 360HP. 4x4HP COMBO Q F1 RACE 500H 500HP

300H 360P 360HP. 4x4HP COMBO Q F1 RACE 500H 500HP 200 300 300H 360P 360HP 4x4HP COMBO Q F1 RACE 500H 500HP O společnosti KART Již více než 39 let působíme na polském trhu garážové techniky. 17 let se specializujeme na výrobu automatických myček kol. Jsme

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY

ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY Hygienic Design ROZVÁDECE ROZVOD PROUDU KLIMATIZACE IT INFRASTRUKTURA SOFTWARE & SLUŽBY Hygienické standardy pro vysokou produktivitu a bezpečnost Rittal The System. promyšlená systémová řešení pro hygienickou

Více

ACTIVESELF - suché teplo

ACTIVESELF - suché teplo NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

Jednonádržové myčky s posuvem košů STR. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržové myčky s posuvem košů STR. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržové myčky s posuvem košů STR Velká síla na nejmenším prostoru Cílená řešení mytí na míru Čistota a hygiena Koš za košem 2 V hotelovém a gastronomické oboru a rovněž ve společném stravování se

Více

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely.

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. generace malých parních sterilizátorů chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical Technology s.r.o. Malé parní

Více

Operační sály s tváří 21. století

Operační sály s tváří 21. století ZDRAVOTNICTVÍ Operační sály s tváří 21. století PERIOPERAČNÍ OŠETŘOVATELSTVÍ Měníme tvář operačního sálu Zbyněk Konvičný ZMĚNA VZHLEDU A FUNKČNÍCH VLASTNOSTÍ JE ZÁLEŽITOSTÍ VŠECH OBLASTÍ NAŠEHO ŽIVOTA

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA Řešení s tepelnými čerpadly pro jednoduchou nástěnnou montáž Série RVT-ARCTIC 1-2014 Kvalita se systémem REMKO DODAVATEL SYSTÉMŮ ORIENTOVANÝ NA ZÁKAZNÍKY PO

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

STUDENÉ VÝDEJNÍ STOLY s vanou

STUDENÉ VÝDEJNÍ STOLY s vanou NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP 1. PRODUKTOVÁ IDEA BD 50/50 (60) Classic je následovník podlahového stroje BD 530. Jedná se o kompaktní podlahový stroj s jednoduchou obsluhou a

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru 6... bezolejové / mazné - jako agregát... 239 309 279 469 609 559 759 859 Mazné Agregát Max. koncový tlak Sací výkon Dopravní Výkon motoru

Více

TEPLÉ VÝDEJNÍ STOLY -vyhřív.deska,ot.

TEPLÉ VÝDEJNÍ STOLY -vyhřív.deska,ot. NABÍDKA MODELŮ ActiveSelf je samoobslužný výdejní systém skládající se z modulárních prvků, jejichž flexibilita k požadavkům zákazníků, funkčnost, robustnost a vynikající design odpovídá potřebám moderního

Více

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ 1 Vážený zákazník, Děkujeme Vám, že jste si vybrali domácí spotřebič CANDY, kvalitní myčku nádobí, terá zaručuje vysokou jakost, výborné užitné vlastnosti a spolehlivost.

Více

Kondenzační plynové kotle

Kondenzační plynové kotle Kondenzační plynové kotle Primární výměník z nerez oceli: spolehlivost Snadná obsluha díky ovládacímu panelu vybavenému ručními ovladači, elektronickým displejem a multifunkčními kontrolkami Možnost připojení

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

Návod k obsluze GI63315X

Návod k obsluze GI63315X CZ Návod k obsluze GI63315X Ovládací panel 8 7 1 2 3 4 5 6 1. Tlačítko Zapnout/Vypnout: slouží pro zapnutí/vypnutí přívodu energie. 2. Tlačítko Program: stiskněte tlačítko pro volbu mycího programu.

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

Digitální mrazicí skříně - 600 L

Digitální mrazicí skříně - 600 L Nabídka se sestává z jednoho modelu s vnitřní cirkulací vzduchu o kapacitě 600 l, který poskytuje vysoký provozní standard z hlediska výkonu a účinnosti. Tyto modely jsou nabízeny ve verzi s provozní teplotou

Více

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO Č. POPIS ks ROZMĚR ELEKTŘINA PLYN Poznámky Š H V 230V 380V 01 MYTÍ BÍLÉHO NÁDOBÍ 01.01 Pracovní stůl s dřezem 300x500 mm a baterií, drtič na odpadky atyp 1,5 1700x1200x900 mm 01.02

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Perfektní příprava ochranných dýchacích pomůcek: Myčka PG 8063 Safety s přívodem čerstvé vody do každé fáze programu

Perfektní příprava ochranných dýchacích pomůcek: Myčka PG 8063 Safety s přívodem čerstvé vody do každé fáze programu Perfektní příprava ochranných dýchacích pomůcek: Myčka PG 8063 Safety s přívodem čerstvé vody do každé fáze programu Miele Professional. Immer Besser. 2 Ochrana zdraví a materiálu: Strojové čištění dýchacích

Více

Therm X2. Různé typy těles ve ventilovém provedení

Therm X2. Různé typy těles ve ventilovém provedení I N S I D E Therm X2. Různé typy těles ve ventilovém provedení Desková otopná tělesa Ceny a technické údaje I/2007 Informace Ceník desková otopná tělesa OBSAH Brutto ceny bez DPH Technické změny a změny

Více

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost Winterhalter série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Dopřejte si správnou velikost Série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Mytí kuchyňského nádobí

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Příjmové stoly s nástavbou P>L

Příjmové stoly s nástavbou P>L NABÍDKA MODELŮ Některé typy myček Zanussi mohou plně uplatnit svoji celkovou výkonnost jenom pokud jsou správně kombinovány s manipulačními systémy Zanussi pro mycí zóny. Modulární systém umožňuje navrhnout

Více

Designové radiátory na míru Zehnder Roda, Zehnder Roda Compact Technické údaje a ceny 04/2016 CZ

Designové radiátory na míru Zehnder Roda, Zehnder Roda Compact Technické údaje a ceny 04/2016 CZ Designové radiátory na míru, Compact Technické údaje a ceny 04/2016 CZ SWISS QUAITY Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch Zehnder vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima Vytápění,

Více

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Stacionární vysokotlaké čištění představuje dokonalé řešení, když je třeba používat pravidelně vysoký čisticí výkon. Pro více uživatelů v rozdílných oblastech použití

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

WPL 24 IK TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH VODA Č. PRODUKTU:

WPL 24 IK TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH VODA Č. PRODUKTU: WPL 24 IK TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH VODA Č. PRODUKTU: 235879 V případě modernizace s využitím WPL 24 IK dosáhnete pomocí invertorové technologie prvotřídních hodnot efektivity. Navíc kombinované mezivstřikování

Více

Teplé výdejní stoly se suchou vanou

Teplé výdejní stoly se suchou vanou Výdejní linka Electrolux byla vyvíjena s ohledem na naše bohaté zkušenosti v oblasti projektování profesionálních kuchyní a samoobslužných výdejních systémů na celém světě. Umožňuje profesionálním provozovatelům

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu MYČKY NÁDOBÍ S ČELNÍM OTVÍRÁNÍM MODEL: FI 50 Obr. 1 A = přívod vody E = přívod elektrické energie D = odpadní hadice R = připojovací svorkovnice Obr.

Více

Formomat Inteligentní a hospodárný

Formomat Inteligentní a hospodárný Formomat Inteligentní a hospodárný Nízkoteplotní sterilizace formaldehydem při 55 C a 60 C, volitelně při 75 C. Reprodukovatelnost a validovatelnost sterilizačních cyklů. Dokonalá sterilizace pro termostabilní

Více

ZODPOVĚDNOST SESTRY V PŘEDSTERILIZAČNÍ PŘÍPRAVĚ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ. Petra Kadlecová Dagmar Ježková FN Brno

ZODPOVĚDNOST SESTRY V PŘEDSTERILIZAČNÍ PŘÍPRAVĚ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ. Petra Kadlecová Dagmar Ježková FN Brno ZODPOVĚDNOST SESTRY V PŘEDSTERILIZAČNÍ PŘÍPRAVĚ ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKŮ Petra Kadlecová Dagmar Ježková FN Brno Legislativa Vyhláška MZ č. 306/2012 Sb. o podmínkách předcházení vzniku a šíření infekčních

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

OHŘE V VOdY OBNOV I TELNÉ zdroje ENERGIE V Y TápĚNÍ. TEpELNá ČERpadLa země VOda

OHŘE V VOdY OBNOV I TELNÉ zdroje ENERGIE V Y TápĚNÍ. TEpELNá ČERpadLa země VOda OHŘE V VOdY OBNOV I TELNÉ zdroje ENERGIE V Y TápĚNÍ TEpELNá ČERpadLa země VOda 1 1 TEpELNá ČERpadLa země VOda Tepelná čerpadla Stiebel Eltron se mohou pochlubit již téměř 40- letou tradicí výroby. První

Více

MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ

MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ MÍCHÁNÍ DÁVKOVÁNÍ DOPRAVA SUŠENÍ Podnik Stavebnicový systém Dávkování a míchání Dopravní přístroje KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Více než 35 let je jméno KOCH TECHNIK neoddělitelně spojeno

Více

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí UNICLEAN sl Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře Flexibilní řešení zaměřené na produktivitu, konfigurovatelné příslušenství pro optimální výsledek mytí... chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical

Více

W H I R L P O O L M Y T Í

W H I R L P O O L M Y T Í W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více