GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you"

Transkript

1 GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY Always with you

2 VYSOKORYCHLOSTNÍ STERILIZACE MAXIMÁLNÍ KAPACITA A VÝKON Sterilizátory Getinge řady K jsou výjimečně rychlé velkokapacitní stolní modely. Za pouhých 25 minut můžete v procesu B sterilizovat až 10 táců, tzn. 20 táců za hodinu. Flash program pro nebalené nástroje trvá pouhých 9 minut! Vaše nástroje jsou rychleji připraveny k opětovnému použití a podstatně se tedy snižuje jejich celkový počet potřebný pro plynulý chod Vaší kliniky. Výhradně pravoúhlé komory Sterilizátory Getinge řady K při použití táců a kazet využívají téměř 100% objemu. V kulaté komoře je zhruba 25% objemu nevyužito a vyhříváno zbytečně. Až 10 let záruky Sterilizátory vyrábíme více než 50 let a máme ověřeno v praxi, co naše přístroje dokáží. Díky unikátní konstrukci hlavních součástí sterilizátoru Vám Getinge může nabídnout výjimečnou záruku: dvouletá záruka na celý přístroj, pět let na vakuové čerpadlo a deset let na komoru a topná tělesa ve vyvíječi páry. 2 general V kulatých komorách zůstává mnoho místa nevyužito. Obdélníkové komory využívají maximum objemu. 5 pump for vacuum system 10 heating elements 10 chamber Osvědčený proces B Evropskou normou pro malé sterilizátory je ČSN/EN 13060, která platí od září Součástí normy je definice vakuové sterilizace procesem B pro balené nástroje, duté nástroje a textil. Sterilizátory Getinge řady K tyto parametry splňují od r Bezpečné posuvné dveře Dveře sterilizátoru jsou vystaveny působení tlaku 1 tuny? Dveře běžných sterilizátorů musí tento přetlak udržet pomocí několika pantů a zámku. Sterilizátory Getinge řady K nabízejí bezpečnější řešení - posuvné dveře uchycené v pevných kolejnicích. Tato konstrukce navíc chrání obsluhu před popálením o vnitřní povrch otevřených dveří a šetří manipulační prostor před sterilizátorem. Snadná obsluha a údržba Dalšími přednostmi sterilizátorů Getinge řady K jsou komfortní ovládání a snadná údržba: Jednoduchost - vložíte materiál, zavřete dveře a stsknete START. Jednoduchá údržba s malými náklady díky jedinečné konstrukci s málým množstvím komponent. Nerezová nádrž na vodu se snadným přístupem pro čištění pomáhá zabraňovat usazování nehygienické biovrstvy. Nízká spotřeba deionizované vody - přibližně až 0,4 litru při běžném procesu. Možnost přímého připojení k vodnímu řádu. Dokumentace provozu pomocí tiskárny, paměťového média USB nebo sériového portu pro PC. Bez připojení na vodu Všechny modely řady K jsou již v základním provedení připraveny pro fungování bez pevného připojení na vodu a odpad. Doplňujete pouze destilovanou vodu do integrované nádržky. Ten pravý model pro Vás Řada K nabízí tři modely s různými rozměry a kapacitami komory. Vyberte si ten nejvhodnější přesně podle Vašich potřeb.

3 STERILIZÁTORY GETINGE K5+/K7+ AŽ 20 TÁCŮ + 20 MINITÁCŮ ZA HODINU 25minutový standardní program Kompletní proces B jen za 25 minut vč. sušení. 15minutový speciální program Speciální program pro stomatologické nástroje (proces S) pro max. 10 balených stomatologických nástrojů trvá 15 minut. 9-minutový FLASH program FLASH program (proces N) pro nebalené plné nástroje trvá pouze 9 minut vč. sušení. Vynikající kapacita a produktivita Pravoúhlou komoru lze optimálně využít pro maximální kapacitu, ideálně pro dentální tácy, kazety a police. Za jednu hodinu můžete ve sterilizátoru Getinge K5+ sterilizovat až 20 nástrojových táců. O 100 mm hlubší sterilizátor Getinge K7+ zvládne 20 nástrojových táců a 20 minitáců za stejně krátkou dobu! Jeden takový vysokorychlostní sterilizátor zvládá práci za dva! Nástroje jsou sterilizovány a připraveny pro použití ve velmi krátkém čase, takže potřebujete celkově méně nástrojů a zároveň snížíte investiční náklady. Pro delší používání Sterilizátory Getinge K5+ a K7+ jsou ideální pro ordinace a kliniky s intenzivním využitím a vysokým obratem a obratem sterilizovaného materiálu. Díky zvláště hluboké komoře ve sterilizátoru Getinge K7+ můžete sterilizovat i delší nástroje jako jsou endoskopy a speciální podnosové systémy, např. pro implantologii. K5+ a K7+ jsou dodávány ve dvou různých provedeních, ve skříni z nerezové oceli nebo v bílé skříni. Hodinová kapacita sterilizátoru Getinge K5+: 20 táců + 1 x standardní program 1 x standardní program Hodinová kapacita sterilizátoru Getinge K7+: 20 táců + 20 minitáců + 1 x standardní program 1 x standardní program

4 STERILIZÁTOR GETINGE K3+ 12 TÁCŮ ZA HODINU 25minutový standardní program Standardní proces B jen za 25 minut vč. sušení. 15minutový speciální program Speciální program pro stomatologické nástroje (proces S) pro max. 10 balených stomatologických nástrojů trvá 15 minut. 9-minutový FLASH program FLASH proces N pro nebalené plné nástroje trvá pouze 9 minut vč. sušení. Vynikající kapacita a produktivita Pravoúhlou komoru lze optimálně využít pro maximální kapacitu, ideálně pro dentální tácy, kazety a police. Za jednu hodinu můžete ve sterilizátoru Getinge K3+ sterilizovat až 12 nástrojových táců. Sterilizátory Getinge K3+ nabízejí ve srovnání s konvenčními sterilizátory stejné velikosti vyšší produktivitu. Nástroje jsou sterilizovány a připraveny k opětovnému použití během velmi krátké doby, takže stačí menší počet nástrojů a je možné snížit investiční náklady. K3+ je dodáván ve dvou různých provedeních, ve skříni z nerezové oceli nebo v bílé skříni. Getinge K3+ hloubka: 345 mm Pro menší ordinace Sterilizátory Getinge K3+ jsou ideální pro ordinace/kliniky s normálním objemem sterilizovaného materiálu, ale s požadavkem rychlé obrátkovosti instrumentária. Hloubka komory je stejná jako u modelu Getinge K5+, ale výška, a tudíž i kapacita, je o něco menší. Getinge K5+ hloubka: 345 mm Getinge K7+ hloubka: 445 mm Hodinová kapacita sterilizátoru Getinge K3+: 12 táců + 1 x standardní program 1 x standardní program

5 TECHNICKÉ ÚDAJE mm STERILIZÁTORY GETINGE ŘADY K Standardní programy Typ procesu Program Doba procesu Cyklus B 134 C Balené ~25 minut Cyklus B 121 C Balené ~39 minut Cyklus B 134 C Textil ~29 minut Cyklus N 134 C FLASH ~9 minut Cyklus B 134 C Priony ~38 minut Cyklus S 134 C Spec. stom. ~15 minut Testovací programy: Bowie - Dick, Test těsnosti * Až pro 10 balených stomatologických nástrojů. Roztoky Podle požadavku zákazníka Volitelné programy 121 C otevřené tekutiny 121 C C ~90 minut Délka procesu závisí na zátěži a je přibližná. Vztahuje se k celému procesu včetně sušení při průměrné zátěži. Více podrobností najdete ve specifikaci produktu. Objem komory / Max. zátěž (textil): K3+ = 10 litrů / 3 kg (1,5 kg) K5+ = 15 litrů / 5 kg (2,5 kg) K7+ = 20 litrů / 7 kg (3,5 kg) Voda Kvalita vody: destilovaná nebo deionizovaná, max. 30 μs/cm Spotřeba vody: přibližně - 0,4 l/cyklus Objem nádrže: 5 l Tlak vody: při připojení vody min. 1,0 bar Proces B (schéma) Proces N (schéma) Proces S (spec. pro stom. nástroje) Deionizační filtr DS200 Kapacita při 200 ppm: přibl. 520 l Lze upevnit na zeď. Elektřina 1-fáze, 230 V, 10 A Hlučnost <60 db Dokumentace provozu Pomocí tiskárny, paměťového média USB nebo sériového portu pro PC. Ověření Sterilizátory jsou vybaveny vstupy pro nezávislé, externí měření teploty a tlaku pro ověření např. podle normy EN554 nebo ISO PŘÍSLUŠENSTVÍ Vybrané příslušenství pro sterilizátory Getinge řady K 1. Tácy, 380x190x38 mm, 330x190x38 mm nebo 100x190x38 mm 2. Kazetové regály 3. Paměťové médium USB 4. Deionizér DS200 pro připojení vodního řádu 5. Podpěrná spirála pro sáčky / držadlo tácu 6. Dentální kazeta s víkem a vložkou, 287x186x39 mm 7. Tiskárna Pro sterilizátory Getinge řady K je k dispozici široký sortiment doplňků. Navštivte nebo se obraťte na zastoupení Getinge v ČR.

6 KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO BOJ S INFEKCEMI Společnost Getinge je největším světovým poskytovatelem řešení pro účinné čištění, dezinfekci a sterilizaci v oblasti zdravotní péče a ve farmaceutickém průmyslu. Naším cílem je pomáhat našim zákazníkům poskytovat lepší péči při nižších nákladech. Tento cíl realizujeme prostřednictvím dobře promyšlených řešení přizpůsobených dle přání zákazníka. To znamená, že s našimi zákazníky těsně spolupracujeme od fáze plánování a vzdělávání po monitorování a podporu s pomocí kompletních řešení, dlouhodobých závazků a celosvětové působnosti. Getinge Always with you CZ Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Skärhamn Industrivägen Skärhamn Tel: Fax: info@seska.getinge.com GETINGE GROUP je přední celosvětový poskytovatel vybavení a systémů, které přispívají ke zlepšení kvality a efektivity nákladů, vynaložených v rámci zdravotní péče a vědy o životě. Pracujeme pod třemi značkami ArjoHuntleigh, GETINGE a MAQUET. ArjoHuntleigh se zaměřuje na mobilitu pacientů a řešení pro léčbu zranění. GETINGE poskytuje řešení pro zvládání infekcí v rámci zdravotní péče a prevenci kontaminace v rámci vědy o životě. MAQUET se specializuje na řešení, terapie a produkty pro chirurgické zákroky a intenzivní péči.

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Sterilizátor Elara 11 - prostorný a účinný Přístroj Elara 11 byl zkonstruován ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů.

Více

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you Getinge 46 DeZinfekční myčky Always with you Jaké objemy potřebujete umýt a dezinfikovat? Jaké druhy a tvary? Modelová řada Getinge 46 nabízí přístroje a příslušenství, které dokonale vyhoví Vašim potřebám.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276. obchod@btl.cz www.btl. AUTOKLÁVY BTL BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2006 BTL zdravotnická

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE KATALOG ZDRAVOTNICKÝCH PŘÍSTROJŮ PRO STERILIZACI, MYTÍ A DEZINFEKCI, TEPELNOU PODPORU PACIENTA A OPERAČNÍCH STOLŮ SCHEREX Dlouholeté aktivity v oblasti sterilizace tvořily

Více

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely.

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. generace malých parních sterilizátorů chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical Technology s.r.o. Malé parní

Více

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se WEHADENT Austria, Salzburg Tel: +43 662 87 62 43 Fax: +43 662 88 24 72 office@wehadent.at W&H Deutschland, Laufen/Obb Tel: +49 8682 89 67-0 Fax: +49 8682 89 61 11 office.de@wh.com W&H CH AG, Uster Tel:

Více

Vacuklav 30-B. Vacuklav 24-B. Třída B Autokláv s kratší komorou. Třída B Autokláv s delší komorou. Proč třída B. Kvalita - vyrobená v Německu

Vacuklav 30-B. Vacuklav 24-B. Třída B Autokláv s kratší komorou. Třída B Autokláv s delší komorou. Proč třída B. Kvalita - vyrobená v Německu Vacuklav 30-B Třída B Autokláv s kratší komorou Vacuklav 24-B Třída B Autokláv s delší komorou Proč třída B Komise EU schválila v rámci harmonizace rozdílných národních sterilizačních norem evropskou normu

Více

PROVOZNÍ ŘÁD zdravotnického ambulantního zařízení

PROVOZNÍ ŘÁD zdravotnického ambulantního zařízení Návrh zásad provozního řádu zdravotnických zařízení dle 15 zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů a jeho prováděcí vyhlášky 195/2005 Sb., kterou se upravují

Více

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí UNICLEAN sl Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře Flexibilní řešení zaměřené na produktivitu, konfigurovatelné příslušenství pro optimální výsledek mytí... chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Projektová dokumentace - technická zpráva

Projektová dokumentace - technická zpráva Příloha č. 4 Výzvy zájemcům k podání nabídky Projektová dokumentace - technická zpráva Zakázka : Rekonstrukce kompresorové stanice vč. 2 ks sušiček Zadavatel : Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova

Více

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Elara 11 - velký a účinný sterilizátor Sterilizátor Elara 11 je určený ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů. Díky

Více

ČSN 06 0310 ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA. Září. 2006 Tepelné soustavy v budovách - Projektování a montáž

ČSN 06 0310 ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA. Září. 2006 Tepelné soustavy v budovách - Projektování a montáž ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 91.140.10 2006 Tepelné soustavy v budovách - Projektování a montáž ČSN 06 0310 Září Heating systems in buildings - Design and installation Nahrazení předchozích norem Touto normou

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

Partnerství. HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem. Economic Line

Partnerství. HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem. Economic Line Partnerství HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem Economic Line Rychlé, výkonné, pro kliniky a operační sály Economic Line Ekonomická řada (Economic Line) sterilizátorů

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

Parní sterilizátor HMC

Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátory HMC jsou vyráběny v souladu se všemi platnými evropskými normami a předpisy a nesou označení CE ve čtyřech velikostech sterilizační komory, a to 25, 50, 85 nebo

Více

Stacionární kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus

Stacionární kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární kondenzační kotle

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

Sterilizace a teplotní technika

Sterilizace a teplotní technika MEDISET CHIRONAX s.r.o. Boženy Němcové 54, Dolní areál - E, 370 01 České Budějovice E-mail: info@mediset.cz Telefon: 387 311 874-5 Nabídky: 399 499 620 Internet: www.mediset.cz Telefax: 387 311 872 Obchod:

Více

Rychlé, šetrné a úsporné zchlazování mléka. Dojení & chlazení WestfaliaSurge. GEA Farm Technologies

Rychlé, šetrné a úsporné zchlazování mléka. Dojení & chlazení WestfaliaSurge. GEA Farm Technologies Rychlé, šetrné a úsporné zchlazování mléka od GEA Farm Technologies Dojení & chlazení WestfaliaSurge engineering for a better world GEA Farm Technologies Chladící tank TCool klasika pro chlazení mléka

Více

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 13 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických

Více

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče People have Priority Sterilizace, hygiena a péče Hygiena na nejvyšší úrovni Sterilizace, hygiena a péče na předním místě ve stomatologické praxi! Společnost W&H nabízí kompletní řešení pro sterilizaci

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus VKK ecocraft exclusiv ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro splachovací záchody a pisoáry

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro splachovací záchody a pisoáry Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro splachovací záchody a pisoáry Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU vypracovaná pro skupinu produktů

Více

ZMĚNY V HYGIENICKÉ LEGISLATIVĚ V ČESKÉ REPUBLICE. MUDr. Iva Šípová Nemocnice České Budějovice, a.s.

ZMĚNY V HYGIENICKÉ LEGISLATIVĚ V ČESKÉ REPUBLICE. MUDr. Iva Šípová Nemocnice České Budějovice, a.s. ZMĚNY V HYGIENICKÉ LEGISLATIVĚ V ČESKÉ REPUBLICE MUDr. Iva Šípová Nemocnice České Budějovice, a.s. OBSAH Přehled platné hygienické legislativy pro obor neonatologie Vyhláška MZ ČR č. 306 / 2012 Sb. PŘEHLED

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky realizovanou v souladu s 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

Myčky nádobí. Generace E-VO

Myčky nádobí. Generace E-VO Myčky nádobí Generace E-VO FAGOR INDUSTRIAL Myčky nádobí Inovace Investice do budoucnosti 2 Generace E-VO Myčka nádobí Fagor generace EVO vychází z inovativní a revoluční myšlenky: spojit do jednoho produktu

Více

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK

NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK NABÍDKA APLIKAČNÍ TECHNIKA UČEBNÍ OBOR AUTOLAKÝRNÍK EST + a.s. Podolí 1237, 584 01 Ledeč nad Sázavou Telefon: +420 569 726 097 E-mail: prodej@estplus.cz www.estplus.cz OBSAH 1. stříkací pistole EST 118A

Více

Uživatelské pokyny pro implantační systém CAMLOG/CONELOG Preparation manual for Camlog /Conelog implant systém

Uživatelské pokyny pro implantační systém CAMLOG/CONELOG Preparation manual for Camlog /Conelog implant systém Uživatelské pokyny pro implantační systém CAMLOG/CONELOG Preparation manual for Camlog /Conelog implant systém Následující text obsahuje podrobné pokyny pro čištění, dezinfekci a sterilizaci nástrojů a

Více

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační

Více

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

POUŽITÍ A FUNKCE. PVVP Strana 1 (celkem 8)

POUŽITÍ A FUNKCE. PVVP Strana 1 (celkem 8) PNEUMATICKÁ VÝKLOPNÁ VÁHA PVVP POUŽITÍ A FUNKCE Pneumatické výklopné váhy PVVP slouží pro součtové sledování množství sypkých látek a lze je použít všude tam, kde je zapotřebí sledovat, měřit a případně

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS AKUMULAČNÍ NÁDŽE ATTACK AK/AS, H/HS, TUV/TUVS, S/SS W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky y Spokojení zákazníci ve

Více

Profesionální odsávací systémy

Profesionální odsávací systémy Profesionální odsávací systémy Inovovaná technologie - kvalitně koncipovaná v každém detailu Co požaduji... je lepší kvalita života pro své pacienty. Made in Switzerland 1 Vývojové trendy Spolehlivé a

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání.

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. Správné mazivo ve správný čas na správném místě Automatické dávkování - Vaše výhody ve zkratce Pro každou aplikaci odpovídající

Více

Návod k použití, ošetřování a montáži. Úhlový násadec INTRAmatic 20 E Objednací číslo 1003.1107

Návod k použití, ošetřování a montáži. Úhlový násadec INTRAmatic 20 E Objednací číslo 1003.1107 Návod k použití, ošetřování a montáži Úhlový násadec INTRAmatic 20 E Objednací číslo 1003.1107 Vážený pane doktore, Vážená paní doktorko, KaVo Vám přeje mnoho úspěchů s Vaším novým kvalitním výrobkem -

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

Příloha č. 3 - Výkaz

Příloha č. 3 - Výkaz Příloha č. 3 - Výkaz výměr Pol. Název/Speciflkace mj/kpl kč/mj celkem bez DPH DPH Cella vč. DPH 1. Dekantační odstředivka - materiál bubnu, šneku a krytů 1,00 875000,- 175000,- I 050000,- - nerez ocel

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Nejnovější generace elektronického řízení, vyhodnocování, diagnostiky a komunikace pro stroje na zmrzlinu. Umožňuje uživateli dosáhnout nejlepší konzistence

Více

AGRALL zemědělská technika a.s.

AGRALL zemědělská technika a.s. Mobilní nádrž na motorovou naftu s výdejním zařízením TruckMaster Typ nádrže Výbava Napájení TM 200 TM 420 TM 900 Volitelné příslušenství digitální průtokoměr K24 4m flexibilní výdejní hadice automatická

Více

Čerpadla pro ultrahygienické aplikace,

Čerpadla pro ultrahygienické aplikace, APV ČERPADLA Čerpadla pro ultrahygienické aplikace, ŘADA Technická excelence spojená s přísným řízením jakosti zajišťuje, že bezkonkurenční sortiment APV společnosti SPX splňuje nejvyšší mezinárodní hygienické

Více

ZÁSADY OŠETŘOVÁNÍ ENDOSKOPŮ (červen 2014)

ZÁSADY OŠETŘOVÁNÍ ENDOSKOPŮ (červen 2014) ZÁSADY OŠETŘOVÁNÍ ENDOSKOPŮ (červen 2014) Operační a vyšetřovací endoskopy jsou běžně rozšířenými zdravotnickými prostředky. Jejich použití nese s sebou významnou zátěž z hlediska rizika možného přenosu

Více

Automatické stolní sterilizátory

Automatické stolní sterilizátory Automatické stolní sterilizátory Plně automatické sterilizátory Robustní a spolehlivé Tento plně automatický stolní sterilizátor je určený pro potřeby moderních klinik, kde se očekává, že sterilizátory

Více

Topení peletami. 10-60 kw

Topení peletami. 10-60 kw Topení peletami 10-60 kw Kompetence je i naším úspěchem HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum a vývoj v Rakousku Rakouské vlastnictví 1600 zaměstnanců ve více než 75 zemích 11 výrobních

Více

VZDUCHOVÉ NOŽE. Katalog produktů. vysoce efektivní a ekonomické řešení ve Vašem provozu OBLAST POUŽITÍ VZDUCHOVÉ NOŽE FUNKCE

VZDUCHOVÉ NOŽE. Katalog produktů. vysoce efektivní a ekonomické řešení ve Vašem provozu OBLAST POUŽITÍ VZDUCHOVÉ NOŽE FUNKCE Katalog produktů VZDUCHOVÉ NOŽE ideální způsob snižování spotřeby vzduchu díky optimalizovanému tvaru, zajišťují úzký výstupní proud vzduchu o vysoké síle a rychlosti (ostří nože) vykazují nízkou hladinu

Více

Chladničky, mrazničky 2008

Chladničky, mrazničky 2008 Chladničky, mrazničky 2008 PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE 2 Pohodlí od AEG-Electrolux Rychlé zchlazení a zmražení nových zásob Poho Výsuvná přihrádka na zeleninu Výsuvná přihrádka na zeleninu nabízí jak dostatek

Více

Dvoustupňová dezinfekce na našem pracovišti

Dvoustupňová dezinfekce na našem pracovišti Dvoustupňová dezinfekce na našem pracovišti Kamila Martincová Gastroendoskopické centrum Krajská zdravotní, a.s. Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Dvoustupňová dezinfekce 306/2012 Sb. vyhláška

Více

Profesionální odsávací systémy

Profesionální odsávací systémy Profesionální odsávací systémy Inovovaná technologie - kvalitně koncipovaná v každém detailu Katalog platný od 1. 2. 2015 Made in Switzerland 1 Vývojové trendy Spolehlivé a efektivní Medela trvale vytváří

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

Stolní sterilizátory Elara třídy B pro všeobecné a stomatologické kliniky

Stolní sterilizátory Elara třídy B pro všeobecné a stomatologické kliniky pro všeobecné a stomatologické kliniky Výjimečný výkon & výjimečné výsledky Stolní parní sterilizátor Elara je spolehlivý a robustní sterilizátor třídy B určený pro potřeby moderních klinik, kde se od

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Kontinuální měření vlhkosti v průmyslových procesech do teploty média až +1000 C!!! HYGROPHIL H 4230 Vysoká odolnost proti korozi a znečištění. Zejména

Více

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 1 0 kva 215 1 213 2 3 Stolní odporové bodové svářečky a svařovací lisy 1 0 kva (při %) Odporové bodové svářečky a svařovací listy Tecna řady 21 jsou vhodné

Více

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX

VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX VT čističe s ohřevem třída střední HDS 9/18-4 MX Nové vysokotlaké čističe s ohřevem střední třídy a třídy Super nejen prvotřídně čistí, ale jsou také extrémně robustní. Nový Eco-stupeň existuje v této

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

Návod k použití. Odsávačka Miniaspir T. CH-03-03-071116-Odsávačka Miniaspir T

Návod k použití. Odsávačka Miniaspir T. CH-03-03-071116-Odsávačka Miniaspir T Návod k použití Odsávačka Miniaspir T Blahopřejeme Vám k nákupu tohoto odsávacího přístroje a děkujeme Vám za Vaši důvěru. Připomínáme Vám, že na www.flaemnuova.it naleznete informace o kompletní produktové

Více

Svět ve Vašich rukou...

Svět ve Vašich rukou... Svět ve Vašich rukou... NEZKRACUJTE ŽIVOTNOST MOTORU A POUŽÍVEJTE FUEL FIT Nový FUEL FIT chrání motor proti negativním vlivům složek paliva jako je ETANOL, který má korozivní účinky. Neošetřené palivo

Více

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS

JCB MIDI RYPADLO I 8080 ZTS Max. provozní hmotnost Výkon motoru 850 kg 44 kw E D L F1 F G M C H I A B K SPECIFIKACE STROJE Rozměry v mm A Délka pasů na podloží 00 B Celková délka podvozku 830 C Světlost protizávaží 767 D Poloměr

Více

PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK

PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK diagnostické ultrazvuky Veterinární monitory Veterinární EKG mikroskopy elektrokautery sterilizace lasery magnetoterapie a další BTL zdravotnická

Více

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Technologie a provedení Kvalita provedení, nízká hlučnost při chodu, jednoduchá instalace a snadná údržba činí z kompresorů MSA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE INSTITUT KLINICKÉ A EXPERIMENTÁLNÍ MEDICÍNY se sídlem Vídeňská 1958/9, 140 21 Praha 4 ředitel statutární zástupce: MUDr. Aleš Herman, Ph.D. tel: 261364001 fax: 261362805 e-mail: ales.herman@ikem.cz IČ:

Více

Kotel na dřevní štěpku

Kotel na dřevní štěpku Kotel na dřevní štěpku 20 - Kvalita je náš úspěch... Firma HERZ Armaturen Ges.m.b.H., založena v roce 1896 disponuje víc jak 110 letou historií působení na trhu. HERZ Armaturen Ges.m.b.H. má v Rakousku

Více

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Technické inovace motorových vozidel - Přednáška 07 1 Důvod inovace Jedná se o využití energie výfukových

Více

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO Efektivní a snadno ovladatelná méně ruční manipulace. Už žádné namáhavé předmývání pomocí granulí se odstraní zbytky jídla přímo v myčce.

Více

Nová technologie měření pro kontrolu emisí v průmyslu Větší spolehlivost a větší komfort

Nová technologie měření pro kontrolu emisí v průmyslu Větší spolehlivost a větší komfort testo 335 Nová technologie měření pro kontrolu emisí v průmyslu Větší spolehlivost a větší komfort NOVINKA C O 2 CO/H 2 CO low /H 2 NO NO low NO 2 SO 2 hpa m 3 /s kg/h qa λ Nová generace přístrojů pro

Více

Uživatelské pokyny pro implantační system isy Instruction manual for the Isy implant system

Uživatelské pokyny pro implantační system isy Instruction manual for the Isy implant system Uživatelské pokyny pro implantační system isy Instruction manual for the Isy implant system Následující text obsahuje podrobné pokyny pro čištění, dezinfekci a sterilizaci nástrojů a protetických komponentů

Více

TEPELNÁ ČERPADLA Efektivní a ekologický zdroj tepla

TEPELNÁ ČERPADLA Efektivní a ekologický zdroj tepla TEPELNÁ ČERPADLA Efektivní a ekologický zdroj tepla HLAVNÍ VÝHODY VYTÁPĚNÍ S TEPELNÝM ČERPADLEM Existuje celá řada zdrojů tepla, kterými můžete vytápět Váš dům či firmu nebo ohřívat vodu. Třeba klasické

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách A. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, s.r.o. Sídlo: Holovousy

Více

RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí

RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí Metodický pokyn k upřesnění výpočetních postupů a okrajových podmínek pro podprogram NZÚ RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí Podoblast podpory C.3 Instalace solárních termických a fotovoltaických

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek VZ Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

Více

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace NOVÁ ALPA NOVÁ DEFINICE SPOLELIVOSTI A ÚČINNOSTI Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace ALPA ROZLOŽENÝ POLED od všeho ještě více Kompaktní provedení poskytuje nadstandardní výkon

Více

LÍDR LITINOVÝCH KOTLŮ NA PEVNÁ PALIVA.

LÍDR LITINOVÝCH KOTLŮ NA PEVNÁ PALIVA. 1 PŘEDNOSTI 2 KLIMOSZ WALLY LITINOVÝ kotel s ručním plněním paliva s možností instalace regulátoru s dmýchacím ventilátorem a dále modernizace na kotel automatický. Modulová stavba umožňuje snadnou výměnu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: ZSaMS/1664/2015 Dodávka průchozí myčky nádobí Předmět zakázky Dodávka průchozí myčky nádobí pro ŠJ dle specifikace (služba/dodávka/stavební práce) :

Více

2 THETA Analytical standards and equipment

2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 55 732 122/224, 601 33 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Sušárny SL Příklady použití: Zkoušení

Více

VENTICELL IL. Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu. chráníme zdraví lidí

VENTICELL IL. Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu. chráníme zdraví lidí VENTICELL IL Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu chráníme zdraví lidí Tradice, kvalita, inovace Individuálně navržená laboratorní technika Všeobecná, aktivně

Více

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností.

Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Tlaková čerpadla Tlaková čerpadla spolehlivá a s dlouhou životností. Nejpozději pohled na vyúčtování spotřeby vody upozorní majitele domu na skutečnost, že je pitná voda stále dražší. Proč tedy nevyužít

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Akademie věd České republiky IČO: 60165171 Sídlo/místo podnikání:

Více

Profin zdvihový kolénkový násadec světelný WA-67/1,1 LT Profin zdvihový kolénkový násadec nesvětelný WA-67/1,1 A

Profin zdvihový kolénkový násadec světelný WA-67/1,1 LT Profin zdvihový kolénkový násadec nesvětelný WA-67/1,1 A str. 1 Návod k použití Profin zdvihový kolénkový násadec světelný WA-67/1,1 LT Profin zdvihový kolénkový násadec nesvětelný WA-67/1,1 A str. 2 Symboly W&H Varování! (Činnosti při nichž může dojít ke zranění)

Více

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A sešit Výkonový rozsah kotlů THERM KD.A, KDZ.A a KDZ.A je uzpůsoben pro využití v objektech s malou tepelnou ztrátou, např. nízkoenergetických

Více

Cross-Flow for Wine. Šetrnejší ˇ a úspornejší ˇ filtrace

Cross-Flow for Wine. Šetrnejší ˇ a úspornejší ˇ filtrace Cross-Flow for Wine Šetrnejší ˇ a úspornejší ˇ filtrace Jak ho využijete Mošt mechanická a mikrobiologická filtrace před fermentací jako odkalení nebo finalizace hotového produktu místo pasterizace Víno

Více

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S)

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S) Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro elektrická a elektronická zařízení používaná v odvětví zdravotní péče (zdravotnická EEZ)

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro elektrická a elektronická zařízení používaná v odvětví zdravotní péče (zdravotnická EEZ) Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro elektrická a elektronická zařízení používaná v odvětví zdravotní péče (zdravotnická EEZ) Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu

Více

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # EL, 10x1/1GN 238202 (FCZ101EBA2) Konvektomat EasySteam, elektrický, 10xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Automatický systém mytí komory

Více

Plynové kotle. www.viadrus.cz

Plynové kotle. www.viadrus.cz Plynové kotle www.viadrus.cz Plynové kotle G36 stacionární samotížný plynový kotel G42 (ECO) stacionární plynový nízkoteplotní kotel vysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost litinového tělesa vysoká

Více

Zpětné sací filtry. E 328 E 498 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G1½ nebo SAE 2 jmenovitý průtok do 600 l/min. 20.

Zpětné sací filtry. E 328 E 498 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G1½ nebo SAE 2 jmenovitý průtok do 600 l/min. 20. Zpětné sací filtry E 8 E 98 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G½ nebo SAE jmenovitý průtok do 600 l/min 0.95-c Popis Použití V mobilních zařízeních s hydrostatickým pohonem (uzavřený

Více

Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU. Příjemné teplo pro Váš domov. Teplo pro život

Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU. Příjemné teplo pro Váš domov. Teplo pro život Plynové závěsné kotle CERACLASS, CERACLASSEXCELLENCE, CERACLASSACU Příjemné teplo pro Váš domov Teplo pro život Nová řada kotlů Ceraclass: Příjemné teplo a teplá voda pro Váš domov Úsporné, tiché a praktické:

Více

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428 Chlazení IT Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace.../3000 W...428 Chillery pro chlazení IT Chillery pro chlazení IT... 15 124 kw...454 Chillery pro chlazení IT... 155 481 kw...455

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

Dezinfekce a sterilizace v digestivní endoskopii. S. Rejchrt

Dezinfekce a sterilizace v digestivní endoskopii. S. Rejchrt Dezinfekce a sterilizace v digestivní endoskopii S. Rejchrt II. interní gastroenterologická klinika Fakultní nemocnice a Lékařská fakulta UK Hradec Králové Rizika infekce spojená s digestivní endoskopií

Více