aneb byl jednou jeden zahradník

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "aneb byl jednou jeden zahradník"

Transkript

1 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 1. Průvodce po Hradci Splněný sen aneb byl jednou jeden zahradník Království železnic Zasportuj si s námi! Heda Lambertová Denisa Hrdinková Katka Pohanková Kristýna Čapková Chceš se dozvědět, na jaká zajímavá místa vzít návštěvníky našeho města? Kde je ubytovat a kam je vzít na dobré jídlo? Láká tě vyzkoušet si práci průvodce na vlastní kůži? Navštívíme spolu informační centrum pro turisty, necháme se provést po památkách v doprovodu profesionálního průvodce a pak sami vytvoříme prohlídkový okruh pro kamarády z jiného města. Je práce zahradníka jen nudné okopávání záhonků, zalévání kytiček a hrabání listí? Pojďte se přesvědčit o opaku možná budete překvapení. Setkáme se s nadšeným zahradním inženýrem, za kterým se vydáme do Alpina Průhonického parku skvostu naší i světové zahradní architektury. Zjistíme spoustu věcí o tom, jak fungují železnice, jak v naší zemi vypadaly dřív a jak vypadají dnes. V pondělí navštívíme železniční depo a muzeum železniční techniky v Hradci Králové, v úterý se pak vydáme do Prahy na výstavu Království železnic. Tam nás čeká největší modelová železnice ve střední Evropě. CENA cca 60,- do 200,- cca 220 Kč Kč Pojď si zkusit zahrát golf. Strávíme pohodové dopoledne na golfovém hřišti v Roudničce, kde se nám bude věnovat profesionální trenér. Poté bude následovat beseda se sportovcem a cvičení ve fitnesscentru pod vedením zkušeného instruktora. DEN KONÁNÍ po+ út úterý (jednodenní projekt) pondělí i úterý pondělí či úterý (jednodenní projekt) ČAS 8:00 14:00 hod. 8:00 18:00 hod. pondělí cca do 13:00 úterý max. do 15:00 8:00-14:00 hod.

2 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 2. Na den reportérem Herectví v praxi Po stopách Keltů Den s archeologem Tomáš Tuček Tomáš Tuček Veronika Žaloudková Veronika Žaloudková Vyzkoušíme si na jeden den život novináře opravdových novin, a to se vším, co k tomu patří - od textu přes fotografii až pod tisk. Sejdeme se s profesionály z oboru, kteří vědí, jak psát a kdy zmáčknout správně spoušť fotoaparátu. Herectví je práce. Ale jak pracují herci, když zrovna nehrají? To si vyzkoušíme, a to pod dohledem profesionálních divadelníků. Zajímají tě Kelti? Chceš se dozvědět, kde bydleli, čím se živili, jak se oblékali a v co věřili? Tak neváhej a přihlas se na projekt Po stopách Keltů. Průvodcem nám bude archeoložka, se kterou se vypravíme do Nasavrk u Chrudimi, kde navštívíme výstavu o životě Keltů a poté se vydáme po keltské stezce k pozůstatkům opidda. Zajímá tě, jak se zkoumá dávná minulost? Jaké postupy a nástroje používá archeolog? Chceš si některé z archeologických metod na vlastní kůži vyzkoušet? Přihlas se na projekt Den s archeologem, který proběhne nedaleko Plotiště na archeologickém nalezišti. CENA do 100 Kč (fotografovi za výklad a práci v terénu) do 100 Kč (lektorovi) max. 150,- doprava MHD DEN KONÁNÍ úterý (jednodenní projekt) úterý (jednodenní projekt) pondělí úterý ČAS 8:00-14:00 hod. 8:00-14:00 hod. 8:00 17:00 hod. 8:00 14:00 hod.

3 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 3. Z extrému do extrému Poznej přírodu ve svém okolí! Poznej zvířata a rostliny všech kontinentů na jednom místě! Od pramenů Labe Honza Janko Zuzana Beníšková Zuzka Beníšková Jana Kočnarová Velkou část dopoledne strávíme na umělé horolezecké stěně pod vedením instruktorů + krátká přednáška na téma fyzická příprava horolezce. Na kolech se přesuneme do dalekých lesů, kde k obědu bude cokoliv nad ohněm a odpoledne na tomtéž místě přednáška o Extrémních sportech. Muzeum Pardubice - Příroda Polabí - poznáte druhy rostlin a živočichů okolo nás a jejich prostředí Procházka po zámeckém parku - poznávání druhů rostlin Apolenka Pardubice = učebna na farmě - možnost výběru z několika programů (Kdo žije na farmě, Odkud máme mléko, Vidím, slyším, čichám, hmatám, Ze života koní s možností projížďky, Kde se vzala domácí zvířata, Práce na farmě) Botanická zahrada Praha - Fata Morgana ZOO Praha Trója - poznávání exotických druhů zvířat z různých koutů světa (v případě časově a finančně omezených možností - pouze Zoologická zahrada) pondělí: celodenní výšlap k pramenům Labe (12-15 km), převýšení asi 660m - to je docela do kopce :-). úterý: návštěva Labské přehrady exkurze s průvodcem CENA cca 120 Kč max. 150 Kč 300 Kč (max. 400 Kč) 130,- (bus) 60,- (pokud nás bude 10 - nocleh) DEN KONÁNÍ pondělí (jednodenní projekt) pondělí (jednodenní projekt) úterý (jednodenní projekt) pondělí i úterý (dvoudenní projekt) ČAS 8:00 15:30 hod. do 16:00 pondělí od 7:00 hod. úterý do cca 18:00 hod. vlastní nebo půjčené kolo nemít strach z výšek mírná tělesná kondice přenocování v tělocvičně ve spacácích vlastní jídlo

4 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 4. CENA Život malíře Praha město umění a kultury Hry a klamy Být lektorem Iva Josefová Iva Josefová Jan Skořepa Vítek Pospíšil Rád tvoříš a chtěl bys zažít jak vypadá den výtvarného umělce? Pojď si s nahlédnout do ateliéru výtvarného umělce a poslechnout si jeho příběh, prozkoumat tvůrčí prostory místní univerzity a zažít kresbu nebo malbu v okolí rozkvetlého Hradce Králové. min. 50 Kč (dále podle ochoty investovat do plátna, barev,...) Máš rád umění a kouzlo historických měst? V Praze se podíváme do Národní galerie a zažijeme jeden z jejich nezapomenutelných animačních programů, který Ti pomůže poznat umění a porozumět mu. Dále se můžeme podívat se do kina Aero a nahlédnout do filmové kuchařky nebo se se zmrzkou v ruce brouzdat po památkách staré Prahy a zažít atmosféru Pražského hradu, Petřína nebo Staromáku. Už jste si někdy s někým šeptem povídali na vzdálenost několika desítek metrů? Viděli jste někdy obtisk svého těla? Víte, kolik tisícin vteřiny trvá vaše reakce? Vypořádáte se s jakýmkoli hlavolamem? Zkusili jste někdy číst a psát v Braillově písmu? Navštívíme putovní výstavu libereckého IQ parku s názvem Hry a klamy. Slavná interaktivní výstava zakotví v Hlinsku. Vyzkoušíme si svůj postřeh, bystrost, šikovnost rukou či nohou - prostě všeho. 200,- Kč + cesta 40 Kč vstupné na výstavu + cestovné do Hlinska a zpět DEN KONÁNÍ pondělí (jednodenní projekt) úterý (jednodenní projekt) pondělí či úterý (jednodenní projekt) Jaké to je přednášet na jiných základních školách o kouření nebo o nástrahách internetu můžeš zažít na tomto unikátním projektu. Strávíš den na cestách s panem učitelem Vítkem Pospíšilem a uvidíš, jak se dělá lektorství. 0,- Kč pondělí či úterý (jednodenní projekt) ČAS 8:00 15:00 hod. 8:00 15:00 h 8:00 15:00 hod. Nezbytná je láska k tvorbě a pohodová nálada.

5 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 5. Profesionální sport Nikdy se nevzdáme. Jsme Češi Práce v televizi a rozhlasu Muzika Boris Váňa Boris Váňa Boris Váňa Jan Janko Setkáme se s profesionálním hokejistou Josefem Marhou (hrál v NHL, ve Švýcarsku...), poví nám, co obnáší být profesionálním sportovcem, ukáže nám zázemí hokejového stadionu, připraví pro nás tréninkovou sestavu Vydej se po stopách odboje českých parašutistů, kteří dokázali odstranit jednoho z nejvyšších nacistů za války. Navštívíme památník v kryptě, kde svedli poslední boj a pak zajedeme do vojenského muzea na rozsáhlé expozice zbraní, uniforem atd., to všechno v Praze. Dopoledne se setkáme s moderátorem 112 Mirkem Vaňurou, bude nám povídat o tom, co obnáší práce v televizi, jaké zajímavé zkušenosti získal během natáčení a pustí i ukázky. Vyrazíme se také podívat do Českého rozhlasu. CENA 2x MHD cca 170,- Kč 2x MHD 0,- Kč DEN KONÁNÍ Pondělí či úterý (jednodenní projekt) Pro muzikanty, kteří chtějí celý den hrát a něco spolu natočit. Můžeme se taky podívat do profesionálního nahrávacího studia. úterý (jednodenní projekt) úterý (jednodenní projekt) Pondělí, úterý (jednodenní projekt) ČAS 8:00 14:00 hod. 7:00 mezi 17-18:00 hod. 8:00 14:00 8:00 14:00 hod.

6 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 6. CENA DEN KONÁNÍ ČAS Mobily a počítače hýbají světem Jan Skořepa Jaké jsou nejlepší mobily současné nabídky? Co musí vědět prodavač mobilů, jaké jsou vychytávky? Popovídá nám o tom šéf prodejny, podíváme se do obchodu a vyzkoušíme si nějaké modely. Taky nás čeká povídání o práci v softwarové firmě a proč největší projekty dělají právě v USA. 2x MHD Pondělí (jednodenní projekt) 8:00 14:00 hod.

7 PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) nad rámec projektů Divadelní představení Splašené nůžky Iva Josefová Máš rád divadlo? Pojď na skvělou divadelní hru hostujícího souboru v hradecké filharmonii. Splašené nůžky, detektivní komedie, ve které o tom, kdo je vrah, rozhodujete Vy! Hrají: Dalibor Gondík, Ladislav Potměšil nebo Otakar Brousek ml. Ivana Jirešová, Valerie Zawadská nebo Jaroslava Brousková, Ladislav Županič a Zbyněk Fric CENA 140,- až 470,- Kč 0,- Kč DEN KONÁNÍ Uč svého psa Iva Josefová ČAS hod Máš pejska a rád bys ho něco naučil? Pojď si se mnou a s tvým chlupáčem zacvičit na louku. Ukážeme si, jak na některé základní povely a bezva triky.

PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH

PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH Školní klub v pondělí ani v úterý odpoledne nebude. Kroužky proběhnou jako obvykle. Pondělí Průvodce po Hradci Z extrému do extrému Mobily a počítače hýbají světem Hry a

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již podeváté letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-13 let. Tentokrát jsme

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012

PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 PRÁZDNINY V MUZEU 1. 7. 31. 8. 2012 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže atd. www.muzeumhk.cz Stezky muzejní budovou 1) Stezky po muzeu Účastníci tohoto putování muzejní

Více

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY 2017 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2013

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro leden červen 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 495

Více

PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 :

PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 : PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Telefon : 599 527 321, 731 617 815 www.svc-korunka.cz PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 : Pojďte s námi navštívit nově otevřené expozice v Dolní oblasti Vítkovic : SVĚT VĚDY

Více

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku Jarní divadelní předplatné 2014 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 27. ledna 2014 v 19.00 hodin Hlava v písku o milostném příběhu, který dojal celé Maďarsko. Hra líčí

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Doprovodné programy ke stálým expozicím

Doprovodné programy ke stálým expozicím Doprovodné programy ke stálým expozicím 1) historická expozice Rokycansko v minulosti : Výprava do pravěku (nástroje, činnosti, zbraně, šperky) Na návštěvě ve středověku (erby, rytíři a jejich zbroj, řemesla,

Více

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky.

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Výroba náušnic Kongresový sál Vyrob si vlastní nášnice z různých materiálů. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce Přijď si zastřílet z profesionálního

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií 2014 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY leden červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv.

1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv. 1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv. Markéty (Dienzenhofer!), románská krypta z 11. století a barokní

Více

Následovala návštěva autobusového nádraží. Tento projekt město financovalo ze Společného regionálního operačního programu a rozpočtu města Votice.

Následovala návštěva autobusového nádraží. Tento projekt město financovalo ze Společného regionálního operačního programu a rozpočtu města Votice. 1. a 2.10. 2009 se v rámci projektu Vzdělaný venkov uskutečnila odborná exkurze do mikroregionu Džbány-Žebrák. Exkurzi připravily manažerky mikoregionu Nechanicko Jana Pečenková a Urbanické Brázdy Ing.

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO PŘÍRODOVĚDCŮ ČKALOVOVA 10,708 00 OSTRAVA-PORUBA Telefon: 599 527 321,

Více

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně)

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně) Program, ceník a časový harmonogram příměstského cyklo-sportovního tábora s celodenním programem zaměřeným na zvýšení bezpečnosti dětí ze základních škol. (V případě deště je připraven náhradní program

Více

Program Dne fascinace rostlinami v České republice

Program Dne fascinace rostlinami v České republice Program Dne fascinace rostlinami v České republice Brno Uhlíkový cyklus rostlin v měnícím se klimatu přednášky, diskuze, měření vybranými přístroji 18. 5. 2012, 8:00 15:00 h. Bělidla 986/4a, Brno. pořádá

Více

VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ

VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ NABÍDKA VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ 2015/2016 Dobrý den, rádi bychom Vám představili anotace našich výchovně vzdělávacích programů, které nabízíme v roce 2015/2016. Programy, které Vám nabízíme, jsou

Více

MĚSÍČNÍ PROGRAM ÚNOR 2017

MĚSÍČNÍ PROGRAM ÚNOR 2017 MĚSÍČNÍ PROGRAMÚNOR 2017, KOLÍN, MĚLNÍK setkávání Čechů s cizinci a naopak diskuse, besedy, hry, výlety neformální atmosféra možnost potkat nové lidi není nutné mluvit česky Praha a střední Čechy Vstupné

Více

PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013

PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013 PRÁZDNINY V MUZEU 2. 7. 31. 8. 2013 pro organizované skupiny, příměstské tábory, DD, kolektivy dětí a mládeže a rodiče s dětmi Projekt byl podpořen Královéhradeckým krajem www.muzeumhk.cz Interaktivní

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz 14. týden

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. únor červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY únor červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

URSUS zážitkové centrum

URSUS zážitkové centrum URSUS zážitkové centrum Kontaktní osoba: Ing. Jitka Kačalová Mgr. Jana Karpecká tel:+ 420 553 661 368 + 420 553 661 367 +420 725 435 030 e-mail: infinityprogress@seznam.cz info@ursuscentrum.cz www.ursuscentrum.cz

Více

Historie jinak. Nabídka programů pro školy v roce 2014

Historie jinak. Nabídka programů pro školy v roce 2014 Historie jinak Nabídka programů pro školy v roce 2014 Programy pro školy realizuje občanské sdružení Boii za podpory Pardubického kraje. Objednáním programu podporujete činnost sdružení. Vážení učitelé,

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2017 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391, +420 604

Více

Návrh volitelných předmětů pro sexty ve škol. roce 2008/9

Návrh volitelných předmětů pro sexty ve škol. roce 2008/9 Návrh volitelných předmětů pro sexty ve škol. roce 2008/9 Literatura dnes (Literární seminář pro sexty zaměřený na současnou produkci domácí i světovou ve výběru osobností děl a žánrů podle vyučujícího

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

30 LET TAKTILNÍHO VYSTAVOVÁNÍ (NEJENOM) PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ NÁVŠTĚVNÍKY MUZEÍ MOŽNOSTI PŘÍSTUPŮ A REALIZACÍ

30 LET TAKTILNÍHO VYSTAVOVÁNÍ (NEJENOM) PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ NÁVŠTĚVNÍKY MUZEÍ MOŽNOSTI PŘÍSTUPŮ A REALIZACÍ 30 LET TAKTILNÍHO VYSTAVOVÁNÍ (NEJENOM) PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ NÁVŠTĚVNÍKY MUZEÍ MOŽNOSTI PŘÍSTUPŮ A REALIZACÍ TAKTILNÍ VYSTAVOVÁNÍ V ČR 1983: FRANCOUZSKÉ UMĚNÍ 19./20. st. Národní galerie v Praze,

Více

Učíme se jinak. 14. května Mladá Boleslav Radouč. Poznej naše město - příroda

Učíme se jinak. 14. května Mladá Boleslav Radouč. Poznej naše město - příroda Poznej naše město - příroda Podzimní pohled na pískovcové skály na Radouči. Během třetího zážitkového dne se budeme zabývat přírodou Mladoboleslavska. Navštívíme přírodní rezervaci Radouč, seznámíme se

Více

Začátek akce Název akce

Začátek akce Název akce Začátek akce Název akce 13.09.2016 17:30 Burza kroužků! 23.09.2016 08:00 Interaktivní výstava, autorské čtení - pasivní dům 26.09.2016 08:00 Atletické závody 27.09.2016 08:00 Evropský den jazyků - projektový

Více

Vyberte si z následujících programů: Program trasy:

Vyberte si z následujících programů: Program trasy: V období od 15.dubna do 30.června a od 1.září do 31.října 2010 v době od 9:00 do 15:00 můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci s Informačním centrem Předmostí,

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk KONCERT NA JEVIŠTI: REMEMBER KAREL KRYL 20. 9. 2017 od 19 hodin, Kulturní dům Šumperk Vzpomínkový koncert Pavla Foltána a Petra Bubláka věnovaný národnímu bardovi Karlovi Krylovi. Oba umělci zazpívají

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 3.9. zahájení školního roku 2012/2013 6.9. Třídní schůzka společná část prezentace psycholožky I. Vašátkové, představení psycholožky Z. Romáškové, ukázka práce na interaktivní

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod 2017/2018 DĚTSKÉ ODDĚLĚNÍ Nabídka tematických vzdělávacích programů je uspořádána do bloků připravených vždy

Více

Muzeum regionu Boskovicka Hradní 642/1, Boskovice, telefon: , web:

Muzeum regionu Boskovicka Hradní 642/1, Boskovice, telefon: , web: Programy ke stálým expozicím ve školním roce 2017/2018 1. Pravěk Boskovicka Program může být zaměřen na celé období pravěku nebo jen na jeho konkrétní období. Seznámíme se s vývojem pravěkých kultur v

Více

MOBIL SALON VELETRH CESTOVNÍHO RUCHU

MOBIL SALON VELETRH CESTOVNÍHO RUCHU PÁTEK 11.4. ODBORNÝ A KULTURNÍ DOPROVODNÝ PROGRAM MOBIL SALON VELETRH CESTOVNÍHO RUCHU konané ve dnech od 11. 4. do 13. 4. 2014 10.00 hod. Slavnostní zahájení 22. ročníku výstavy 11.30, 13.30 a 16.30 hod.

Více

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny

(pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny (pig)meetfactory Programy pro veřejnost, školy a zájmové skupiny Kdo jsme MeetFactory je neziskové mezinárodní centrum současného umění založené v roce 2001 umělcem Davidem Černým. Po přesídlení z pražských

Více

UJEP v Ústí nad Labem - Univerzita třetího věku - Akademický rok 2018/ Letní semestr platný od

UJEP v Ústí nad Labem - Univerzita třetího věku - Akademický rok 2018/ Letní semestr platný od den 8 9 9 10 10 11 11 12 12-13 13 14 14 15 15 16 16 17 17 18 Pondělí MF 01.54 13:00 17:00 PR7 Toulky, události a zajímavosti SZ Čech 4.3.2019 Vznik ČR průběh a sled událostí v rámci regionu 11.3.2019 Severozápadní

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ

WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ WORKSHOPY A VÝTVARNÉ DÍLNY V MUZEU PAPÍROVÝCH MODELŮ Program je určen všem věkovým skupinám, pro všechny typy škol. Náročnost techniky a programu bude přizpůsobena věku skupiny. Cena všech programů 30,-

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již po osmé letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-15 let. Tentokrát jsme ho

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

DRUHÝ ROČNÍK PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA PŘI MŠ KURANDOVÉ. Bludička Časomíra aneb Jak se řídí časostroj

DRUHÝ ROČNÍK PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA PŘI MŠ KURANDOVÉ. Bludička Časomíra aneb Jak se řídí časostroj DRUHÝ ROČNÍK PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA PŘI MŠ KURANDOVÉ nese název Bludička Časomíra aneb Jak se řídí časostroj Proč právě bludička? Neboť na své poutí bloudí světem, kde co vidí a také zažívá, má nám, lidem,

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

Poznáváme své město a jeho okolí

Poznáváme své město a jeho okolí ČINNOST družiny na měsíc březen Poznáváme své město a jeho okolí Navštěvujeme historické památky naší země, muzea a výstavy 6. 3. Tvoření pro maminky (DDM Lublaňská, Praha 2) I. a III. oddělení (2. A,

Více

CES - Kurz pro juniory

CES - Kurz pro juniory Jazykové kurzy CES - Kurz pro juniory Dublin - Irsko Chtějí Vaše děti zlepšit angličtinu již v útlém věku a zároveň zažít i báječné léto v prostředí Irska? Dublin je tím pravým místem! Letos máme v nabídce

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. 1. týden TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz

Více

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice DOBRÝ DEN! Tento program na červen byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

Interaktivní programy MATEŘSKÉ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro MATEŘSKÉ ŠKOLY 2016 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

VÝTVARNÉ KURZY týdenní družební akce výtvarné výchovy. Gymnázium Havlíčkův Brod

VÝTVARNÉ KURZY týdenní družební akce výtvarné výchovy. Gymnázium Havlíčkův Brod VÝTVARNÉ KURZY týdenní družební akce výtvarné výchovy Gymnázium Havlíčkův Brod Informace o výtvarném kurzu Naše škola ve spolupráci s Gymnáziem Vrchlabí nabízí studentům od školního roku 2010/ 2011 odborně

Více

Anglo-Continental Bournemouth, UK. Angličtina pro děti a mládež English for Young Learners English for Teenagers

Anglo-Continental Bournemouth, UK. Angličtina pro děti a mládež English for Young Learners English for Teenagers Anglo-Continental Bournemouth, UK Angličtina pro děti a mládež English for Young Learners English for Teenagers Informace o škole Anglo-Continental School of English je instituce založená v roce 1950 s

Více

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321,

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, www.ca-futura.webnode.cz PROGRAM 1 - Praha Techn. muzeum a Staroměstská radnice cena

Více

Dny za školou. Cyklovýlety

Dny za školou. Cyklovýlety Dny za školou Cyklovýlety Kam? Okoř Nelahozeves - Veltrusy Levý Hradec Sraz: v 8 hod. před školou Rozchod: ve 14 hod. před školou S sebou: helma, kolo v dobrém stavu, pití, svačina Přihlášky: Jana Vomáčková,

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

ZPRAVODAJ PRACHATICKÉHO MUZEA

ZPRAVODAJ PRACHATICKÉHO MUZEA ZPRAVODAJ PRACHATICKÉHO MUZEA 3/2010 Program podzim 2010 Stálé expozice: Zlatá stezka Renesance - zlatý věk města Karel Klostermann a pošumavské zámky Městská kultura 19. století, sbírka ostrostřeleckých

Více

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou půjčka hluboká nad vltavou zámek otevírací doba. Podívejte se jaká je Otevírací doba PENN lokalitě. sociální dávky 2012 Nebankovní půjčky bez příjmu Levné nebankovní půjčky rychle. více Pomoc pro zoo v

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

Všemi smysly v Chytré Sovičce na Chodově

Všemi smysly v Chytré Sovičce na Chodově Všemi smysly v Chytré Sovičce na Chodově Adresa: Dunovského 14, Praha 4 E-mail: dunovskeho@kindergarten.cz Telefonní číslo: 737 546 578 Web: www.chytrasovicka.cz Facebook: Česko - anglická školička Chytrá

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok. Co budeme v kurzu dělat?

Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok. Co budeme v kurzu dělat? ČESKÝ JAZYK Kurz začíná v pondělí 4. října 2010 od 14.00 15.00 hodin Kurz bude každé pondělí ve stejnou hodinu a bude trvat 1 rok Co budeme v kurzu dělat? Psát životopis a motivační dopis Psát a posílat

Více

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let.

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Kreativní svět Kongresový sál Vyrob si vlastní umělecké dílo. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce P ijď si zast ílet z profesionálního luku,

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Umělecké studio a zahrada BUBEC. Inspirativní prostor pro Vaši společnost Nabídka workshopů a netradičních eventů

Umělecké studio a zahrada BUBEC. Inspirativní prostor pro Vaši společnost Nabídka workshopů a netradičních eventů Umělecké studio a zahrada BUBEC Inspirativní prostor pro Vaši společnost Nabídka workshopů a netradičních eventů O studiu BUBEC Umělecké studio BUBEC založili v roce 2000 sochař Čestmír Suška, režisér

Více

Interaktivní programy STŘEDNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2013

Interaktivní programy STŘEDNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

UJEP v Ústí nad Labem - Univerzita třetího věku - Akademický rok 2018/ Letní semestr platný od

UJEP v Ústí nad Labem - Univerzita třetího věku - Akademický rok 2018/ Letní semestr platný od den 8 9 9 10 10 11 11 12 12-13 13 14 14 15 15 16 16 17 17 18 Pondělí MF 01.54 13:00 17:00 PR7 Toulky, události a zajímavosti SZ Čech 4.3.2019, 11.3.2019, 27.5.2019, 3.6.2019 Pondělí MF 01.54 13:30 16:30

Více

SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY

SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY SEKCE R KULTURNÍ, ZÁBAVNÍ A REKREAČNÍ SLUŽBY 90 Tvůrčí, umělecké a zábavní služby 90.0 Tvůrčí, umělecké a zábavní služby 90.01 Služby scénických umělců 90.01.1 Služby scénických umělců 90.01.10 Služby

Více

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK Co nás čeká v listopadu: 3.11. Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk 7.11. XX. ročník Motýlek v KDK 8.11. Obora Hukvaldy 9.11. Ukázková hodina pro rodiče u předškolních dětí 11.11. Exkurze

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

Modulární systém dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků JmK v přírodních vědách a informatice CZ.1.07/1.3.10/ Brožura dobré praxe

Modulární systém dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků JmK v přírodních vědách a informatice CZ.1.07/1.3.10/ Brožura dobré praxe Modulární systém dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků JmK v přírodních vědách a informatice CZ.1.07/1.3.10/02.0024 Brožura dobré praxe Biologie V rámci projektu Modulární systém dalšího vzdělávání

Více

PROGRAM AKCÍ KVĚTEN 2016

PROGRAM AKCÍ KVĚTEN 2016 VÝCHODOČESKÉ MUZEUM V PARDUBICÍCH PROGRAM AKCÍ KVĚTEN 2016 NOVÁ EXPOZICE PARDUBICE PŘÍBĚH MĚSTA otevření 8. 5. 2016 Pod názvem Pardubice příběh města vás ve Východočeském muzeu čeká cesta od nejstarších

Více

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com Ke konci roku jsme vyrazili na dva projektové dny. Ten první se vztahoval k výuce dějepisu. Učili jsme se totiž o pravěku, tak jsme vyrazili do Prahy do Národního muzea, kde probíhala výstava právě k pravěku.

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

Firemní zážitkové akce Teambuildingy 2013/2014

Firemní zážitkové akce Teambuildingy 2013/2014 Firemní zážitkové akce Teambuildingy 2013/2014 Nabídku zpracovala: Bc. Anna Frantalová Vážení partneři, Dovolujeme si Vám představit nabídku firemních akcí, které pořádáme v roce 2013/2014. Věříme, že

Více

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně PRO PŘÁTELE A ČLENY DESTINAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.ceskesvycarsko.cz Informační zpravodaj květen II. 2015 Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně Ve dnech 15. 16. května proběhl ve slovenském Trenčíně

Více

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM V období od 3. května 26. června a od 6. září do 25. října 2012 v době od 9:00 do 15:00 hod. můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci

Více

Klášterní dílny srpna 2018

Klášterní dílny srpna 2018 Klášterní dílny 6. - 12. srpna 2018 6.8. Sebepoznávací pondělí Účastnice tento den projdou dobrodružstvím poznávání sebe sama. Čeká je řada samostatných cvičení i cvičení ve skupině. Odhalení svých obvyklých

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PROJEKTOVÉ TÉMA: U BABKY KOŘENÁŘKY

PROJEKTOVÉ TÉMA: U BABKY KOŘENÁŘKY PROJEKTOVÉ TÉMA: U BABKY KOŘENÁŘKY Toto téma jsme si z nabídky projektů Malého zahradníka vybrali proto, že naše zahrada nabízí mnoho druhů rostlin, ať už na potěšení oka a nebo na léčení. S dětmi často

Více

10.07.2015 (pátek) od 12:30 hod. Malá Strana Přes Valdštejnskou zahradu a palác, okolím Valdštejnského nám. a dalších paláců až po Maltézské nám.

10.07.2015 (pátek) od 12:30 hod. Malá Strana Přes Valdštejnskou zahradu a palác, okolím Valdštejnského nám. a dalších paláců až po Maltézské nám. Letní univerzita pro každého 2015 Již 4. ročník oblíbeného letního vzdělávání přednášek, komentovaných vycházek a prohlídek. Poznáte nová místa, dozvíte se plno zajímavých informací, zažijete pohodový

Více

Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček

Akce NAVÍC ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Datum, čas Místo Název akce Popis Cena 2.9.13-8-8.30h 2.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-17-18h 10.9.13-20h Pelíšek tělocvična přízemí

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

Charakteristika předmětu:

Charakteristika předmětu: Vzdělávací oblast : Vyučovací předmět: Volitelné předměty Člověk a společnost Historický seminář Charakteristika předmětu: Vzdělávací obsah: Základem vzdělávacího obsahu předmětu Historický seminář je

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 10/2015 Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září, a plán práce na říjen 2015. Zažít město jinak

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

Představení 5 finalistů soutěže o nejlepší interaktivní materiál pro SMART Board Ukončení konference s losováním o ceny

Představení 5 finalistů soutěže o nejlepší interaktivní materiál pro SMART Board Ukončení konference s losováním o ceny Program: 7 8 10 8 9 25 10 9 10 20 05 10 11 15 00 11 12 05 50 12 12 Registrace účastníků Úvod a zahájení konference 1. blok náslechů (12 osob) a (25-50 osob) 2. blok náslechů a 3. blok náslechů a 4. blok

Více

Program hlavních sletových dnů

Program hlavních sletových dnů 1. července 2012 neděle Program hlavních sletových dnů 1. 6. července 2012 10:00 13:00 Sletový průvod Prahou Václavské nám, 28. října, Národní tř. Smetanovo nábř. Křižovnická, nám. J. Palacha, Široká,

Více

NÁRODNÍ TECHNICKÉ MUZEUM V PRAZE JAKO INFORMAČNÍ A MOTIVAČNÍ ZDROJ PRO UCHAZEČE O STUDIUM NA TECHNICKÝCH ŠKOLÁCH

NÁRODNÍ TECHNICKÉ MUZEUM V PRAZE JAKO INFORMAČNÍ A MOTIVAČNÍ ZDROJ PRO UCHAZEČE O STUDIUM NA TECHNICKÝCH ŠKOLÁCH NÁRODNÍ TECHNICKÉ MUZEUM V PRAZE JAKO INFORMAČNÍ A MOTIVAČNÍ ZDROJ PRO UCHAZEČE O STUDIUM NA TECHNICKÝCH ŠKOLÁCH Luboš FLÉGL Katedra technických předmětů PdF UHK 2015 NÁRODNÍ TECHNICKÉ MUZEUM Jedná se

Více