Výzva a Zadávací dokumentace k podání nabídek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva a Zadávací dokumentace k podání nabídek"

Transkript

1 Výzva a Zadávací dokumentace k podání nabídek Zadavatel zakázky tímto vyzývá zájemce k podání nabídky v rámci následující podlimitní veřejné zakázky podle 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 ZVZ. Tato výzva obsahuje zadání veřejné zakázky. Číslo zakázky: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/2.2.00/ , projektu CZ.1.07/2.2.00/ , Název projektu: Modernizace didaktických metod a inovace výuky technických předmětů, Inovace, metodika a kvalita jazykového vzdělávání a odborného vzdělávání v cizích jazycích v terciární sféře v ČR, Název zakázky: 70_KV_Tablety pro TUL Evidenční číslo 13/9615/070 zakázky: Předmět zakázky Veřejná zakázka na dodávky (služba): Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní Technická univerzita v Liberci firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Studentská 1402/2, Liberec Osoba oprávněná prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs, rektor TUL jednat jménem Tel: zadavatele, vč. rektor@tul.cz kontaktních údajů (telefon a ová adresa) IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Kontaktní osoba Ing. Kateřina Vaškovská zadavatele, vč. tel.: kontaktních údajů zakazky@tul.cz (telefon a ová adresa): Zájemci mohou žádat dodatečné informace písemně u kontaktní osoby Zadavatele, a to přednostně elektronicky. Z hlediska transparentnosti nebudou poskytovány telefonické ani osobní konzultace zadání. O dodatečné informace Zájemce požádá dokumentem nazvaným ŽÁDOST O DODATEČNÉ INFORMACE K 70_KV_Tablety pro TUL a v těle žádosti do uvozovek ( ) uvede přesné znění toho, co požaduje/na co se ptá. Odpověď Zadavatel přepošle nejpozději do 3 Strana 1 (celkem 10)

2 Lhůta pro podávání nabídek: Popis předmětu zakázky: pracovních dnů všem, kteří byli vyzváni k podání nabídky. Zároveň budou dodatečné informace zveřejněny ve stejném rozsahu jako Výzva i s přílohami na profilu Zadavatele. Lhůtou pro podávání nabídek se rozumí doba, ve které může zájemce podat svou nabídku. Lhůta pro doručení nabídek byla stanovena do do 10:00 hod. Zakázka je dělená na části. Uchazeč může podat nabídku na jednu dílčí část nebo libovolný počet dílčích částí této veřejné zakázky (1. část, 2. část a 3. část). Uchazeč v nabídce na titulním listu zřetelně označí, na kterou dílčí část veřejné zakázky nabídku podává. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tabletů o níže uvedené specifikaci. Část název položky Specifikace položky plnění 1. část projekt CZ.1.07/2.2.00/ Záruka: min 24 měsíců Zadavatel je oprávněn odebrat pouze část předmětu zakázky. Z důvodu již stávajícího vybavení a probíhající výuky požadujeme následující plnění: Tablet A 3 kusy Operační systém: 100% kompatibilní s Android 4.1 nebo novější Displej: 7" IPS LED displej, rozlišení 1280 x 800 bodů (16:10) Senzory: Pohybu, Světelný, Gyroskop, Elektronický kompas, GPS, NFC, Hallův snímač Benchmarky dle Android PassMark Rating min Operační paměť: 1 GB Vestavěné stereofonní reproduktory a dvojice mikrofonů Digitální kamera: 1,2 megapixelu Úložný prostor: 16 GB Komunikace: Wi-Fi b/g/n Bluetooth vstupy a výstupy: 1x microusb, 1x 3,5 mm pro sluchátka, 1x dokovací konektor Podpora vícedotykového ovládání až 10 prsty Tablet B 1 kus Tablet s dokovací klávesnicí Operační systém: 100% kompatibilní swindows 8 Procesor: kompatibilní x86 Architektura Benchmarky dle CPU Mark Relative to Top 10 Common CPUs min. 679 Paměť: 2GB RAM, úložiště 64GB Displej: 10,1" LCD, multidotykový kapacitní, rozlišení 1366 x 768 bodů Výbava: přední kamera (720p), zadní kamera (video 1080p, foto 8 Mpx), Kompas, Gyroskop, Senzor světla, Mikrofon, Reproduktory Komunikace: WiFi a/g/n, BlueTooth 4.0 Strana 2 (celkem 10)

3 Rozhraní: 1x Micro HDMI (1080p), 1x Micro USB 2.0 (host), 1x USB 2.0 (i na doku) 1x Sluchátka 1x Čtečka paměťových karet Micro SDHC Baterie v tabletu i dokovací klávesnici Hmotnost: Tablet do 600 g Hmotnost: dokovací klávesnice do 700 g Čtečka 1 kus Displej: Technologie eink Úhlopříčka 6" Rozlišení: 1024x768 Osvětlený dotykový displej Podporované formáty dokumentů a knih: PDF, MOBI, AZW, PRC, TXT Vnitřní paměť: 2 GB Další funkce: Wi-Fi, Micro USB, prohlížení obrázků, webový prohlížeč, slovník 2. část projekt CZ.1.07/2.2.00/ Záruka: 24 měsíců Tablet 3. část Záruka: 24 měsíců Tablet 5 kusů Displej: úhlopříčka min ovládané prstem a stylusem, rozlišení: min. 1280x800, ochrana proti poškrábání, LED podsvícení procesor: AndroidTM Benchmarks - CPUMark Rating: min bodů operační paměť: min. 2 GB operační systém: kompatibilní s Android ICS vybavení: GPS, reproduktory, mikrofon, čtečka paměťových karet síťová konektivita: Wi-Fi, 3G baterie: min mah příslušenství: ochranné pouzdro na přenášení, nabíječka, USB datový kabel, stylus max. váha: 600g 1 kus Displej: min 8, multidotykový, minimální rozlišení 1024x600 bodů, automatická rotace obrazu Paměť: 2 GB operační paměť, disk SDD min 64GB Rozhraní: dokovací konektor, slot na paměťovou kartu, konektor HDMI, USB 2.0 nebo vyšší Výbava minimálně: WiFi, Blue Tooth, 3G modul vložení Sim a připojení k internetu Příslušenství součást tabletu: Možnosti ovládání perem, cestovní obal na tablet, dokovací Strana 3 (celkem 10)

4 kolébka Doplňkové příslušenství kompatibilní s tabletem: Klávesnice, myš Z důvodu kompatibility požadujeme MS Windows Profesional verze 8 Všechny přílohy této veřejné zakázky jsou zveřejněny na profilu Zadavatele CPV kód: Tablety (PC) Cíl zakázky: Maximální nepřekročitelná hodnota zakázky v Kč: Zadávací lhůta: Doba a místo plnění: Místa dodání/převzetí nabídky: 1.část Modernizace vybavení laboratorní učebny A8 2.část Výuka 3.část Častá pracovní jednání mimo TUL 1.část ,- Kč bez DPH (Tablet A - 3x4.950,-Kč bez DPH) (Tablet B - 1x12.400,-Kč bez DPH) (Čtečka 1x3.300,-Kč bez DPH) 2.část ,- Kč bez DPH 3.část ,- Kč bez DPH Nabídková cena uvedená uchazečem musí být uvedena jako nejvýše přípustná, v celkovém členění bez DPH a s DPH, a musí zahrnovat veškeré náklady či související služby potřebné k zajištění služby (včetně dopravy do místa plnění a dalších vedlejších nákladů). Cenu je možné překročit pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů týkajících se DPH. 60 dní 1.část Termín plnění: do 10 pracovních dní od podpisu smlouvy Místo plnění: Technická univerzita v Liberci, Fakulta mechatroniky- ITE, Studentská 2, Liberec 2.část Termín plnění: 10 pracovních dní od podpisu smlouvy Místo plnění: Technická univerzita v Liberci, Voroněžská 13, Liberec 3.část Termín plnění: 10 pracovních dní od podpisu smlouvy Místo plnění: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakulta, Voroněžská 13, Liberec Nabídky, prosím, podávejte písemně nebo prostřednictvím elektronického nástroje EZAK. Strana 4 (celkem 10)

5 Elektronická nabídka musí být opatřena elektronickým podpisem uchazeče nebo osoby oprávněné jednat jménem nebo za uchazeče s uvedením výslovného souhlasu s obsahem nabídky. Písemná nabídka bude vytištěna a pevně spojena tak, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Písemnou nabídku lze podat osobně nebo poštou v řádně uzavřené obálce označené nápisem: NEOTVÍRAT - 70_KV_Tablety pro TUL na adresu: Technická univerzita v Liberci (budova IC) právní oddělení veřejné zakázky 6.patro Studentská 1402/ Liberec 1 V poslední den lhůty pro podání nabídek odevzdejte, prosím, svoji nabídku pouze osobně na výše uvedené adrese (Technická univerzita v Liberci (budova IC), právní oddělení veřejné zakázky, referentu veřejných zakázek, 6. patro, Studentská 1402/2, Liberec). Termín otevírání obálek Na obálce bude dále uvedena adresa uchazeče, na níž je možno poslat oznámení pro případ potřeby vyrozumění uchazeče, pokud jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Uchazeč je povinen zajistit dodání nabídky na výše uvedenou adresu ve stanoveném termínu. Případné ověření dodání nabídky je možné telefonicky u kontaktní osoby Zadavatele. Otevírání obálek a hodnocení předložených nabídek proběhne dne v 10:00 ihned po uplynutí lhůty pro podání nabídek v sídle zadavatele, tj. TUL, Studentská 1402/2, Liberec, v zasedací místnosti budovy IC, 8. patro. Otevírání obálek jsou oprávněni se účastnit všichni uchazeči, kteří podali nabídku ve lhůtě pro podání nabídek; maximálně však za každého uchazeče jeden zástupce, který se prokáže plnou mocí, nejde-li o statutární orgán nebo člena statutárního orgánu uchazeče. Jeden dodavatel může podat, v rámci každé části, pouze jednu nabídku. Dodavatel rovněž nesmí participovat ve výběrovém řízení vícekrát než jednou, např. při společné nabídce více dodavatelů předkládajících jinou nabídku či jako subdodavatel jiného dodavatele. Jeden subdodavatel však může být subdodavatelem více dodavatelů. Hodnotící kritéria: Zadavatel zvolil jako základní hodnotící kritérium, v souladu s 78 ZVZ, odst., 1 písm. b), nejnižší nabídkovou cenu. 1) Celková nabízená cena bez DPH s váhou 100% Pro hodnocení ceny bude použit níže uvedený vzorec (vzorec je převzat z Příručky pro příjemce fin. podpory z OP VK, verze č. 5, str. 102) Strana 5 (celkem 10)

6 NEJVÝHODNĚJŠÍ NABÍDKA (nejnižší celková cena nabídky za kurzy bez DPH) x 100% Celková cena za kurzy hodnocené nabídky bez DPH Nejúspěšnější nabídkou se stane ta, která dosáhne nejvyšší celkové hodnoty. Následně Hodnotící komise stanoví pořadí nabídek podle počtu dosažených procentních bodů. Účastní-li se uchazeč zaměstnávající více než 25 zaměstnanců, z nichž je více než 50 % zaměstnanců osobami se zdravotním postižením, je pro hodnocení nabídek rozhodná výše nabídkové ceny tohoto dodavatele snížená o 15 %. Skutečnost, že uchazeč zaměstnává více než 50 % osob se zdravotním postižením, prokáže dle 101. V případě rovnosti nabídkových cen na korunu, nebo rovností bodů nabídek, bude vítězná nabídka vybrána losem za přítomnosti notáře. Požadavky na prokázání splnění základní a profesní kvalifikace dodavatele: Zájemce je povinen v souladu s ustanovením 53 a 54 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, prokázat splnění kvalifikačních předpokladů. Zadavatel nepožaduje prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti splnit zakázku. Splnění všech kvalifikačních předpokladů prokáže zájemce čestným prohlášením (Příloha č. 2) podepsaným statutárním orgánem zájemce (v případě podpisu jinou osobou musí být originál nebo úředně ověřená kopie zmocnění této osoby součástí nabídky). Kvalifikační kritéria a subdodavatelé se v případě podání nabídky na více částí veřejné zakázky prokazují pouze 1x. Uchazeč je povinen před uzavřením smlouvy předložit originály nebo úředně ověřené kopie požadovaných dokladů, o kterých bylo čestné prohlášení učiněno (viz Příloha č. 2). Dodavatelé mohou základní a profesní kvalifikační předpoklady splnit dle 125 ZVZ výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, popř. dle 133 a násl. ZVZ certifikátem vydaným akreditovanou osobou v rámci systému certifikovaných dodavatelů, a to v rozsahu údajů v něm uvedených. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být ke dni podání nabídky, starší 90 kalendářních dnů. Dodavatel, se kterým bude uzavřena smlouva, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Dodavatel prokazuje při podpisu smlouvy splnění kvalifikačních Strana 6 (celkem 10)

7 předpokladů předložením: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů u písm. a) a b), b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení u písm. f), c) potvrzení příslušného orgánu či instituce u písm. h), d) tímto čestným prohlášením u písm. c) až e) a g), i) až k), e) výpis z obchodního rejstříku, f) výpis ze živnostenského rejstříku, které ke dni podání nabídky nebudou starší než 90 dní. Splnění kvalifikace Zájemce posoudí hodnotící komise ustanovená Zadavatelem. Požadavky na prokázání splnění technické kvalifikace dodavatele: Požadavek na uvedení kontaktní osoby uchazeče: Požadavek na písemnou formu nabídky: Zadavatel nepožaduje. Zájemce ve své nabídce uvede kontaktní osobu ve věci zakázky, její telefon a ovou adresu. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídky: Nabídkou se rozumí nabídka uchazeče podaná na jednu konkrétní část této veřejné zakázky. Podává-li uchazeč nabídku na více částí této veřejné zakázky, musí být jednotlivé nabídky podány zvlášť (každá v samostatné obálce). Kvalifikační kritéria a subdodavatelé se v případě podání nabídky na více částí veřejné zakázky prokazují pouze 1x. Zvlášť je nutno doložit podepsanou Kupní smlouvu pro danou část zakázky (Příloha č , 4. 2., 4.3.) - nabídka bude vyhotovena 1x v originále; - v nabídce musí být Zájemce označen údaji v souladu s 13 a zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku; - nabídka bude zpracovaná v českém jazyce v písemné formě, podepsána oprávněným zástupcem Zájemce; - písemná nabídka bude vytištěna a pevně spojena tak, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Každý list nabídky bude očíslován nepřerušenou číselnou řadou; - nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl; - Zájemce v nabídce uvede jméno a kontaktní údaje (včetně u) na osobu odpovědnou za zpracování nabídky a na osobu oprávněnou jednat o nabídce; - nabídka uchazeče se podává písemně v řádně uzavřené obálce Strana 7 (celkem 10)

8 s výzvou NEOTVÍRAT a bude zřetelně označena nápisem: 70_KV_Tablety pro TUL s označením části zakázky, na kterou je nabídka podána (např. část 1, příp. část 2, příp. část 3 ). Zájemce zpracuje nabídku dle požadované struktury. Pro přehledné posouzení a hodnocení nabídek požaduje Zadavatel předložit nabídky v tomto jednotném členění: 1. Krycí list (viz příloha č. 1) 2. Doklad prokazující splnění kvalifikačních požadavků (příloha č. 2) 3. Seznam statutárních orgánů, seznam vlastníků akcií a prohlášení o zakázaných dohodách (Příloha č. 3) 4. Textová část nabídky 5. Vyplněný závazný návrh smlouvy (v listinné podobě podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče nebo jeho jménem), který je přílohou této výzvy Příloha č. 4.1, 4.2, 4.3 zájemce je povinen vyplnit pouze pole určená k doplnění, smlouvu není oprávněn jinak měnit). Nabídka podaná prostřednictvím nástroje EZAK bude mít strukturu dle Výzvy, tzn. bude obsahovat vyplněné přílohy č. 1, 2, 3, 4.1, 4.2, 4.3. Tyto listiny ve formátu PDF s naskenovaným podpisem oprávněné osoby, dále naskenovanou textovou část nabídky. Všechny tyto součásti nabídky mohou být podány jako jednotlivé samostatné přílohy nabídky nebo jako jeden dokument. Nabídka musí být opatřena zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu, který byl vystaven pro osobu oprávněnou. Povinnost uchovávat doklady a umožnit kontrolu: Dodavatel se zavazuje k nezbytné míře součinnosti při výkonu finanční kontroly podle zákona č. 320/20001 Sb. A vyslovuje tímto svůj souhlas s uveřejněním informací o osobě dodavatele v rozsahu dle zákona č. 106/1999 Sb. Dokumenty související s předloženou nabídkou musí být v rámci pravidel projektů Evropského sociálního fondu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost uchovány do roku Tyto povinnosti jsou součástí závazného Návrhu smlouvy. Platební podmínky: Jsou uvedeny v přiloženém návrhu smlouvy (příloha č. 4.1, 4.2, 4.3) Obchodní podmínky: - Zájemce je povinen podat jediný návrh smlouvy 4.1., 4.2., 4.3. na předmět plnění veřejné zakázky. - Návrh smlouvy musí být ze strany Zájemce podepsán statutárním orgánem nebo osobou k tomu statutárním orgánem zmocněnou; originál či úředně ověřená kopie zmocnění musí být v takovém případě součástí návrhu smlouvy Zájemce. - Omezení výše náhrady škody v jakémkoliv směru se nepřipouští. Strana 8 (celkem 10)

9 Ostatní podmínky jsou uvedeny v Návrhu smlouvy 4.1., 4.2., 4.3., od něhož se zájemce nesmí odchýlit a je oprávněn vyplnit pouze pole určená k doplnění. Práva Zadavatele: - Zadavatel nepřipouští varianty řešení nabídky. - Zájemcům nenáleží za vypracování nabídek žádná odměna ani úhrada nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. - Nabídky, které budou doručeny Zadavateli po uplynutí lhůty k předkládání nabídek, Zadavatel neotvírá a vyrozumí o tom předkladateli nabídky. - Zadavatel si vyhrazuje v souladu s ust. 76 odst. 6 ZVZ rozhodnutí o vyloučení uchazeče oznámit jeho uveřejněním na profilu Zadavatele. - Zadavatel si vyhrazuje v souladu s ust. 81 odst. 4 ZVZ právo uveřejnit oznámení o výběru nejvhodnější nabídky do 5 pracovních dnů po rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky na profilu Zadavatele. V takovém případě se oznámení o výběru nejvhodnější nabídky považuje za doručené všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. - Zadavatel je oprávněn před uzavřením smlouvy zrušit zadávací řízení z důvodů stanovených v 84 ZVZ. - Zruší-li Zadavatel zadávací řízení, zájemci nenáleží náhrada nákladů. V Liberci dne Za zadavatele: Ing. Kateřina Vaškovská Příloha č. 1: Krycí list nabídky (1 dokument o 3 listech- pro jednotlivé části) Příloha č. 2: Čestné prohlášení uchazeče Příloha č. 3: Seznam statutárních orgánů, seznam vlastníků akcií a prohlášení o zakázaných dohodách Příloha č. 4.1 : Návrh kupní smlouvy pro 1. část Příloha č. 4.2 : Návrh kupní smlouvy pro 2. část Příloha č. 4.3 : Návrh kupní smlouvy pro 3. část Strana 9 (celkem 10)

10 Všechny přílohy této veřejné zakázky jsou zveřejněny na profilu zadavatele zakazky.tul.cz Prosím stáhněte si je. Kontaktní osoba pro případ doplnění formuláře před jeho uveřejněním na Jméno: Kateřina Příjmení: Vaškovská Telefon: Strana 10 (celkem 10)

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen zadavatel ), tímto vyzývá dodavatele k podání nabídky v rámci níže uvedené veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 6 a 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel zakázky tímto vyzývá zájemce k podání nabídky v rámci následující podlimitní veřejné zakázky podle 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, 461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs, rektor TUL Tel: 485353106 rektor@tul.cz Mgr. Marie Křelinová, Budova IC 7.p tel.: + 420 485 353 077 e-mail: zakazky@tul.

prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs, rektor TUL Tel: 485353106 rektor@tul.cz Mgr. Marie Křelinová, Budova IC 7.p tel.: + 420 485 353 077 e-mail: zakazky@tul. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů Kontaktní osoba Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 095204/2014 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 22/2014 Datum: Název

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.0031 Název projektu: Vzdělávání dotykem Dodávka

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.00/51.0031 Název projektu: Vzdělávání dotykem Dodávka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola, střední škola a školní jídelna,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, 461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje IČO: 75151529 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) čj. 041/PB/OVZ/2015 Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 C 143253 Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Zadavatel zakázky tímto vyzývá zájemce k podání nabídky v rámci následující podlimitní veřejné zakázky podle 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Identifikační údaje zadavatele: Obchodní firma/název: Technická univerzita v Liberci Sídlo: Studentská 1402/2, 461 17 Liberec IČ: 46747885 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Mgr. Marie Křelinová

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 11 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C143209 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.3.00/51.0036

Více

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Dne 22. února 2013 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153 vyhlašuje zahájení výběrového řízení na dodávku vybavení souvisejícího s dosažením

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola, střední škola a školní jídelna,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup notebooku s příslušenstvím NIPEZ: 30213100-6 Přenosné počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.3.00/51.0036

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin

Dodávka zboží. Mgr. Martin Šín , Zahájení: Ukončení: ve 12,00 hodin Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:,,lfp Volkswagen T6 Zadavatel veřejné zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci veřejné

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.:

Hudcova 35, Brno Mgr.Dagmar Černá, ředitelka školy Tel.: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

CZ Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času)

CZ Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: C153185 Operační program Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí 932/6 11000, Praha, Staré Město IČO: 66002222 Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Název zakázky: Servisní smlouva na provádění údržby klimatizačních systémů Mendelovy univerzity v Brně v areálu Brno Černá Pole Předmět zakázky: služba

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.1493

CZ.1.07/1.1.00/56.1493 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Havarijní pojištění vozidel a pojištění pojízdných strojů a zařízení rozděleno na části 1 a 2 Předmět zakázky : Mendelova univerzita v Brně

Havarijní pojištění vozidel a pojištění pojízdných strojů a zařízení rozděleno na části 1 a 2 Předmět zakázky : Mendelova univerzita v Brně Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ evropský sociální fond v ČR - j EVROPSKÁ UNIE MINISTERSTVO šk Q LS T V Í, m lá d e ž e a t ě l o v ý c h o v y INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky:

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Spotřební materiál pro kancelářskou techniku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1 2-02/1.1/37/02 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.20/02.0037 Název projektu: Nebojme se cizích

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Různé operační programy Registrační číslo Různá registrační čísla projektu: Název projektu a Různé názvy projektů registrační číslo: Název zakázky:

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zákon o zadávání veřejných zakázek, zakázka malého rozsahu Otevřená výzva 1. Zadavatel: Maso Třebovle s.r.o.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E MUOS00220119 M ě s t o O s l a v a n y Majetkově správní odbor ------------------------------------------------------------------------------------ náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany tel. č.: 546418414

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008, CZ.1.07/1.1.24/01.0064,

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání IČO: 45251002 Sídlo/místo podnikání: Škrétova

Více