BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ"

Transkript

1

2

3

4 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Pro Vaši bezpečnost odpovídá toto zařízení platným normám a předpisům (nízké napětí, slučitelnost zařízení vyzařujících elektromagnetickou energii, životní prostředí apod. směrnice). 1. Podmínky použití Váš vysavač je elektrický přístroj: smí být používán pouze za běžných pracovních podmínek Přístroj je třeba používat a uchovávat mimo dosah dětí. Nikdy jej nenechejte bez dozoru, pokud je zapnutý. Nástavce a konce hadice nikdy nepřibližujte k očím a uším. Nevysávejte mokré plochy, vodu nebo jakoukoliv tekutinu, horké látky, velmi jemné látky (sádru, cement, popel atd.), velké ostré úlomky (sklo), nebezpečné výrobky (ředidla, odbarvovače atd.), chemické výrobky (kyseliny, čistidla atd.), hořlavé nebo výbušné látky (na základě benzínu nebo alkoholu). Neponořujte přístroj do vody, nepolévejte jej vodou ani jej neuchovávejte pod širým nebem. Nepoužívejte přístroj, pokud upadl a jeví známky poškození nebo nenormálního fungování. V takovém případě přístroj neotvírejte a zavolejte linku pomoci (na druhé straně listu). V tomto případě přístroj neotvírejte, ale zašlete jej nejbližšímu schválenému servisnímu centru nebo kontaktní zákaznické službě Moulinex (viz jednotlivé kontaktní adresy na poslední straně). 2. Napájení elektrickým proudem Ujistěte se, zda je provozní napětí Vašeho vysavače shodné s napájecím napětím V. Odpojte přístroj od elektrického proudu vysunutím zástrčky z elektrické zásuvky - bezprostředně po použití - před výměnou příslušenství - před údržbou, čištěním nebo výměnou pytlíku na prach Přístroj nepoužívejte - pokud je přívodní kabel vadný. Přívodní kabely a navíjecí systémy vysavače může vyměňovat pouze námi schválené zákaznické centrum. 3. Opravy Opravy může provádět pouze odborník, který používá originální náhradní díly. Je nebezpečné pokoušet se opravit přístroj vlastními silami. POPIS 1. a horizontální ukládání b ukládání ve svislé poloze 2. zapínací / vypínací pedál 3. elektronické nastavení výkonu 4. pedál pro automatické navinutí kabelu 5. indikátor plnosti pytlíku na prach 6. mřížka pro výstup vzduchu 7. držadlo 8. úložný prostor pro pytlík na prach 9. kryt 10. sací otvor 11. otevírání krytu 12. ochranný pěnový filtr motoru 13. ochranná mřížka pěnového filtru motoru 14. filtrový zásobník HEPA* č. MT kazeta mikrofiltru* a mikrofiltr (č. MT ) b šedý pěnový filtr

5 Váš vysavač je vybaven buď kazetou mikrofiltru* (a + b) nebo filtrovým zásobníkem HEPA* * Závisí na modelu: jedná se o speciální vybavení pro některé modely nebo doplňkové vybavení 16. podpěra pro pytlík na prach 17. lišta pro podpěru pro pytlík na prach Standardní doplňky: 18. papírové pytlíky č. MT hadice s extra dlouhou násadou a manuální regulací sacího výkonu 20. teleskopická trubice* 21. trubice* 22. podlahový nástavec* 23. automaticky upravitelná podlahová hlavice * 24. nástavec na nábytek * 25. štěrbinový nástavec změnitelný na mini kartáč* 26. turbokartáč* 27. mini turbokartáč* PŘED PRVNÍM POUŽITÍM 1. Odstraňte obal Vyjměte přístroj z obalu. Uschovejte si záruční list a pečlivě přečtěte návod k použití před tím, než svůj přístroj poprvé použijete. 2. Pokyny a upozornění Před každým použitím by měl být přívodní kabel zcela rozmotán. Nedovolte, aby se zachytil nebo obtočil kolem ostrých hran. Pokud použijete prodlužovací elektrický kabel, ujistěte se, zda je v bezvadném stavu a vhodný pro stanovený výkon Vašeho přístroje. Nikdy přístroj nevypínejte ze zásuvky taháním za kabel. Nikdy vysavač neužívejte bez pytlíku na prach a filtračního systému (kazety). Nepoužívejte vysavač bez pěnového filtru pro ochranu motoru. Používejte pouze pytlíky a filtry Moulinex. Přístroj před údržbou a čištěním vždy vypněte a odpojte ze zásuvky. UŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE 1. Sestavení částí přístroje Tlačte hadici (19) do otvoru (10) dokud neuslyšíte cvaknutí obr.1 Pro odstranění stiskněte tlačítko na spojce hadice a táhněte obr.2 Sestavte teleskopickou trubici* (20). Upravte na požadovanou délku obr.3 Připevněte zvolený nástavec na konec trubice: - pro menší i celoplošné koberce použijte hlavu (23) se zvednutými kartáči obr.4 - pro parkety a hladké podlahy použijte nástavec (23) s vystrčenými kartáči obr.4 nebo použijte parketový nástavec* (22). - pro výklenky a těžko přístupná místa: použijte minikartáč na štěrbinovém nástavci* (25) v ploché pozici - pro nábytek: použijte minikartáč na štěrbinovém nástavci * (25) nebo nástavec na nábytek * (24).

6 2. Zapojení přívodního kabelu do zásuvky a použití vysavače Zcela rozmotejte přívodní kabel, zapojte do vysavače obr. 5 a stlačte zapínací / vypínací pedál (2) obr. 6. Upravte sací výkon: - pomocí elektronického nastavení výkonu (3): otočte knoflík elektronického regulátoru výkonu do žádané pozice: pozice max pro podlahy a min pro nábytek a jemné tkaniny obr. 7 - pomocí elektronického nastavení výkonu na nástavci: otevřete klapku nastavení výkonu a manuálně nastavte sací výkon, např. snadno poškoditelné povrchy obr Skladování a přepravování přístroje Po použití vypněte přístroj stiskem zapínacího / vypínacího pedálu (2) a vyjměte ze zásuvky obr 9. Stiskněte automatické navinutí kabelu (4) obr. 10 a kabel naviňte zpět. Ve svislé pozici zavěste teleskopickou trubici* (20) do drážky pro uskladnění na zadní části přístroje (1b) obr. 11. Svůj přístroj můžete jednoduše přenést pomocí držadla (7). V horizontální poloze zavěste podlahový nástavec (23) do drážky pro uskladnění na zadní části přístroje (1a) obr. 12. ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA 1. Výměna pytlíku na prach indikátor kapacity pytlíku (5) Vám ukáže, zda je pytlík plný či ucpaný. Pokud si všimnete, že se výkon vysavače snížil, nastavte maximální sací výkon a zvedněte sací hlavu nad podlahu. Pokud ukazatel zůstane červený, vyměňte pytlík. Otevřete kryt (9) vysavače obr. 13 Odejměte podporu pro pytlík na prach (16) obr. 14. Uvolněte pytlík (18) tlakem na páčku obr. 15 a odhoďte pytlík do odpadu obr. 16. Vložte čistý pytlík, připevněte jej pomocí jazýčku a zaklapněte do podpěry obr. 17. Zasuňte podpěru zpátky do lišty obr. 18, vložte pytlík zpět do zásobníku obr. 19. Předtím než zavřete víko (9) se ujistěte, zda je pytlík ve správné pozici. 2. Čištění pěnového filtru pro ochranu motoru. Při používání přístroje musí být pěnový filtr pro ochranu motoru (12) vždy na svém místě. Otevřete kryt (9), mřížku (13) obr. 20, poté vyjměte pěnový filtr (12) obr. 21. Vytřepte jej a vyčistěte vlažnou mýdlovou vodou při každé desáté výměně pytlíku na prach. Vymyjte, usušte a vložte zpět. Předtím než pěnový filtr (12) vložíte zpět, nechejte jej zcela vyschnout. Upozornění: Pěnový filtr musí být před umístěním zpět do vysavače zcela suchý. 3. Výměna filtrového zásobníku HEPA* nebo mikrofiltru* při každé desáté výměně pytlíku na prach. 3.1 filtrový zásobník HEPA* Otevřete kryt vysavače (9) obr. 13 Odstraňte filtrový zásobník HEPA* (14) obr. 22 a zahoďte jej do odpadu. Vložte na jeho místo nový filtrový zásobník HEPA* (č. MT ) (14) - obr. 23. Předtím než opět zavřete kryt (9), zkontrolujte, zda je filtrový zásobník HEPA* (14) správně umístěn. 3.2 kazeta mikrofiltru* Otevřete kryt vysavače (9) obr. 13 Vyjměte kazetu mikrofiltru* (15) obr. 22. Oddělte šedý pěnový filtr (15b) od mikrofiltru (15a). Zahoďte mikrofiltr (15a) do odpadu a nahraďte jej novým mikrofiltrem (č. MT ). Umyjte šedý pěnový filtr (15b) teplou mýdlovou vodou (malé množství čistícího prostředku).

7 Vymačkejte jej a nechejte alespoň 12 hodin schnout. Upozornění: Předtím, než filtr umístíte zpět, se přesvědčete, zda je zcela suchý. Umístěte šedý pěnový filtr (15b) zpět k mikrofiltru (15a). Umístěte kazetu mikrofiltru* zpět do jejího místa ve vysavači (15) obr.23. Předtím, než zavřete kryt (9), se ujistěte, zda je kazeta mikrofiltru* (15) správně umístěna do vysavače. 4. Čištění vysavače Otřete hlavní část vysavače i jeho příslušenství jemným, vlhkým hadříkem a nechejte uschnout. Otřete kryt suchým hadrem obr. 24. Nepoužívejte brusné nebo agresivní prostředky. Hlučnost: 80dB KDYŽ NĚCO NEFUNGUJE 1. Vysavač nejde zapnout Přístroj není zapojen v síti, zkontrolujte správné zapojení zástrčky. 2. Vysavač nesaje Je ucpaná hadice nebo příslušenství. Vyčistěte nástavec nebo hadici. Kryt nebyl řádně uzavřen: zkontrolujte, zda je dobře umístěn pytlík na prach a kryt opět zavřete. 3. Vysavač saje málo, dělá hluk a píská v něm Je částečně ucpaná hadice nebo příslušenství. Vyčistěte nástavec nebo hadici. Pytlík je plný nebo ucpaný jemným prachem. Vložte nový pytlík nebo vyprázdněte látkový pytlík. Pěnový filtr je ucpaný. Vyčistěte pěnový filtr. Svítí-li indikátor naplnění pytlíku červeně, je ucpaný filtrační systém. - filtrový zásobník HEPA*: vyměňte filtrový zásobník HEPA* (č. MT ) a vložte nový - kazeta mikrofiltru*: vyjměte z kazety mikrofiltr a vyměňte jej (č. MT ).Vymyjte šedý pěnový filtr, vymačkejte jej a nechejte schnout alespoň 12 hodin. Poté vložte kazetu zpět. Elektronické ovládání sací síly je nastaveno na minimum. Zvyšte sací sílu pomocí elektronického ovládání (pokud nevysáváte jemné tkaniny). Pokud je otevřený mechanický regulátor sací síly na nástavci, zavřete jej. 4. Indikátor naplnění pytlíku zůstává červený Pytlík je plný, vyměňte jej. 5. Podlahový nástavec se obtížně pohybuje po podlaze Otevřete regulátor sací síly na nástavci nebo snižte sací výkon. 6. Přívodní kabel se zcela nenavine Přívodní kabel se navíjí pomalu. Znovu jej vytáhněte ven a zmáčkněte pedál pro automatické navíjení. Pokud máte s výrobkem jakékoliv problémy nebo se chcete na něco zeptat, kontaktujte prosím nejprve naši zákaznickou službu, která Vám poskytne odbornou pomoc a radu (viz detaily na poslední straně).

8 ZÁRUKA Tento výrobek je určen pouze pro domácí účely. Jakékoliv profesionální užívání, nepřiměřené užití nebo nedodržení pokynů zprošťuje výrobce zodpovědnosti a záruka bude neplatná. Přečtěte pokyny k použití pečlivě před tím, než přístroj poprvé použijete: jakékoliv použití, které neodpovídá těmto pokynům zprošťuje Moulinex od jakékoli odpovědnosti. PŘÍSLUŠENSTVÍ* Příslušenství* vysávání připojení příslušenství možnost zakoupení podlahový nástavec mini turbokartáč pro tvrdé a hladké podlahy pro hloubkové čištění čalouněných látek upevněte podlahový nástavec na konec hadice upevněte mini turbokartáč na konec hadice servisní centra schválená Moulinex (viz přiložený seznam adres) servisní centra schválená Moulinex (viz přiložený seznam adres) turbokartáč pro odstranění vláken a zvířecích chlupů zamotaných do koberců upevněte turbokartáč na konec hadice servisní centra schválená Moulinex (viz přiložený seznam adres) ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ V souladu s platnými předpisy je třeba nepotřebný přístroj znehodnotit předtím, než bude vyhozen (například vyjmutím z el. sítě a odstraněním přívodního kabelu). životní prostředí: směrnice 2002/95/EC. Ochrana životního prostředí především! Váš přístroj obsahuje cenné materiály, které je možné opětovně použít nebo recyklovat. Zanechte jej v místě veřejného sběru odpadu. * Záleží na modelu. Jedná se o speciální vybavení pro určité modely nebo doplňkové příslušenství.

BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ

BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ Pro zajištění vaší bezpečnosti toto zařízení odpovídá příslušným normám a nařízením (směrnice o nízkém napětí, elektromagnetické kompatibilitě, životním prostředí, atd.). 1. PODMÍNKY

Více

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Návod k použití SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-137 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158

PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-158 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

RUS. www.rowenta.com UKR

RUS. www.rowenta.com UKR PL CZ SK RUS HU TK GB www.rowenta.com UKR 8 4 6 3 5 0 7 9* 3 3 7* 8* 4 9* 0* 5* 6* * * 3* 4* 5* 8* 30* 6* 7* 9* CLICK fig. fig. fig. 3 fig. 4 fig. 5 fig. 6 fig. 7 fig. 8 PUSH fig. 9 fig. 0 fig. fig. fig.

Více

Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech

Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech Návod k použití VYSAVAČ S VODNÍ FILTRACÍ R-144 AquaTech Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210 Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1210 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202

TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202 Návod k použití TYČOVÝ CYKLONOVÝ VYSAVAČ R-1202 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220 Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-1220 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Návod k použití CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie

CZ SK. Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie CZ SK Překlad originálního návodu k použití Preklad originálneho návodu na použitie Průmyslový vysavač VAC 2050 Jmenovitý příkon 1. rychlost 1400 W Jmenovitý příkon 2. rychlost 2000 W kapacita sběrné

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití 1 2 3 4 5 6 Tento výrobek musí být sestaven a uveden do provozu podle tohoto návodu. Je určen výhradně k použití v domácnosti na odstranění nečistot a prachu z koberců a podlah. Příslušenství

Více

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 8100 Vysavač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1 Návod k použití 1 J L I H A G F K E E M B C D * Pouze u určitých modelů 2 a) b) c) 2 click 36 74 75 76 7 108 7 24 hod. 12 9 10 11 10 7 12 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento vysavač je určený pouze pro

Více

Návod k obsluze HYDROPOWER

Návod k obsluze HYDROPOWER Návod k obsluze HYDROPOWER 1 2 3 24 hod. 4 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Víceúčelový průmyslový vysavač

Víceúčelový průmyslový vysavač Víceúčelový průmyslový vysavač 10029117 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Návod k obsluze. Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ

Návod k obsluze. Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ Návod k obsluze Multifunkční vysavač Model: MF1200K VYROBENO V ČÍNĚ Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto vysoce kvalitního výrobku. Přečtěte si prosím tento návod pozorně předtím, než začnete přístroj užívat.

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k obsluze. Vysavač MC E760, MC E761, MC E762, MC E763, MC E783, MC E785, MC E787

Návod k obsluze. Vysavač MC E760, MC E761, MC E762, MC E763, MC E783, MC E785, MC E787 Návod k obsluze Vysavač MC E760, MC E761, MC E762, MC E763, MC E783, MC E785, MC E787 1 Doporučujeme, abyste před použitím spotřebiče pečlivě prostudovali tento Návod k obsluze a věnovali pozornost důležitým

Více

Jazz Car. Návod k použití

Jazz Car. Návod k použití Jazz Car Návod k použití 1 G A F B C D E 2 3 4 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič

Více

Návod k obsluze. Krbový vysavač popela Model: VAC1200K VYROBENO V ČÍNĚ

Návod k obsluze. Krbový vysavač popela Model: VAC1200K VYROBENO V ČÍNĚ Návod k obsluze Krbový vysavač popela Model: VAC1200K VYROBENO V ČÍNĚ Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto vysoce kvalitního výrobku. Přečtěte si prosím tento návod pozorně předtím, než začnete přístroj

Více

VYSAVAČ PRACHU RCC-750 OBSAH NÁVOD PŘEČTETĚ A ULOŽTE PRO PŘÍPAD JEHO DALŠÍ POTŘEBY

VYSAVAČ PRACHU RCC-750 OBSAH NÁVOD PŘEČTETĚ A ULOŽTE PRO PŘÍPAD JEHO DALŠÍ POTŘEBY VYSAVAČ PRACHU NÁVOD K POUŽITÍ RCC-750 OBSAH Strany Důležité bezpečnostní instrukce... Popis vysavače... Použití podlahového nástavce / teleskopické trubice... Použití nástavců.........................................5

Více

Obsah návodu k použití

Obsah návodu k použití PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ - MODEL 3239W NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu k použití 1. Popis částí přístroje... 3 2. Technologie čištění... 4 3. Technické specifikace... 4 4. Bezpečnostní upozornění... 4 5. Jak vyměnit

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143 BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-143 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029113 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se předešlo možnému poškození.

Více

CENERIX ref. CEN003 NÁVOD K OBSLUZE 2 CENERIX 230 V 50 Hz 600W ref.cen003 1 Elektromotor CEP01 2 Vypínač CEP02 3 Krytka ventilátoru motoru CEP03 4 Filtr CEP04 5 Napájecí kabel CEP05 6 Páčka pro čištění

Více

SVC 6000BK. CZ Sáčkový vysavač. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SVC 6000BK. CZ Sáčkový vysavač. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SVC 6000BK CZ Sáčkový vysavač - 1 - CZ Sáčkový vysavač Důležité bezpečnostní pokyny ČTĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE JE PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ. Tento vysavač mohou používat děti ve věku 8 let a starší a osoby se

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Prodej: AUTOSERVIS AKADEMIE, spol. s r.o. Vrchlického 1208 511 01 Turnov tel. 481 32 39 31 e-mail: obchod@genborx.cz Úvod Mokrosuchý univerzální

Více

Návod k obsluze Před uvedením do provozu si důkladně přečtěte tento návod k obsluze!!!

Návod k obsluze Před uvedením do provozu si důkladně přečtěte tento návod k obsluze!!! Návod k obsluze Před uvedením do provozu si důkladně přečtěte tento návod k obsluze!!! KRANZLE SPOL. S R. O. hlavní dovozce strojů Kranzle a Columbus pro Českou republiku komplexní nabídka čisticí a úklidové

Více

*Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu

*Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu Návod k použití 1 2 *Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti na modelu *Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, hubice se mohou lišit v závislosti

Více

Vysavač Návod k obsluze

Vysavač Návod k obsluze Vysavač Návod k obsluze CZ Před zapnutím přístroje se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů podobného typu. Používejte přístroj pouze

Více

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-VC0256 VYSAVAČ. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-VC0256 VYSAVAČ Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 CZ Vysavač Vážený zákazníku! Gratulujeme vám k zakoupení produktu značky "Saturn". Jsme přesvědčeni, že naše výrobky

Více

2

2 1 Návod k obsluze 2 3 4 5 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento spotřebič by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič používat, ujistěte

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007544 Vážený zákazníku, Blahopřejeme Vám k zakoupení tohoto výrobku Klarstein. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se

Více

Lakeside Powerplus. Čistič jezírek

Lakeside Powerplus. Čistič jezírek 10033423 10033424 Lakeside Powerplus Čistič jezírek Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny.

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. H a n d y Tu r b o S 3 1 5 1 N á v o d k p o u ž i t í Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. Tento výrobek musí být sestaven a obsluhován pouze podle zde uvedených pokynů. Je určen pouze

Více

Návod k obsluze LYRA

Návod k obsluze LYRA Návod k obsluze LYRA 1 I K H G A F E J D D L B** C 2 * Pouze u některých modelů ** Pouze u některých modelů, převedení se může lišit podle modelu a) b) c) 2 cvak 36 74 75 76 7 108 7 24 hod. 12 979 10 11

Více

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only.

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only. FC9179FC9160 1 1 2 3 4 5 6 8 9 10 7 11 12 13 18 14 17 15 19 24 22 16 21 23 25 20 30 26 27 28 31 32 33 29 0 všeobecný popis (obr. 1) 1 Tlačítko navíjení kabelu 2 Knoflík pro ovládání sacího výkonu (v případě

Více

Vysavač Návod k obsluze

Vysavač Návod k obsluze Návod k obsluze Návod k použití v originálním jazyce Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, Vysavač Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

Návod k obsluze. Krbový vysavač popela Model: OK1200 VYROBENO V ČÍNĚ

Návod k obsluze. Krbový vysavač popela Model: OK1200 VYROBENO V ČÍNĚ Návod k obsluze Krbový vysavač popela Model: OK1200 VYROBENO V ČÍNĚ Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto vysoce kvalitního výrobku. Přečtěte si prosím tento návod pozorně předtím, než začnete přístroj užívat.

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130. Obj. č. 39 86 20. Vážený zákazníku,

Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130. Obj. č. 39 86 20. Vážený zákazníku, Ruční vysavač 2 v 1 VCH9130 Obj. č. 39 86 20 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup ručního vysavače Grundig. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

'867 0$1$*(5 Návod k použití

'867 0$1$*(5 Návod k použití Návod k použití DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Děkujeme Vám za zakoupení nového vysavače Hoover Dust Manager. Návod k obsluze - Tento přístroj má být používán pouze k účelu popsaném v návodu k použití. Seznamte

Více

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe

Aktualizováno 17.03.2015. Čistící sada INTEX Deluxe Aktualizováno 17.03.2015 Čistící sada INTEX Deluxe 1 NEŽ ZAČNETE SE SAMOTNÝM POUŽÍVÁNÍM, POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K POUŽITÍ TÝKAJÍCÍ SE VŠECH SOUČÁSTÍ. TATO DŮLEŽITÁ DOPORUČENÍ SI PROSÍM USCHOVEJTE PRO

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050

Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050 Návod k obsluze TYČOVÝ VYSAVAČ COLOMBINA XLC6050 Obsah Symboly v tomto návodu k obsluze Bezpečnostní pokyny Pokyny Likvidace Popis Příslušenství Příprava Použití Údržba EPS (elektronický ochranný systém)

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Vysavač Manta MM434 s antialergickým HEPA filtrem a filtrovacím systémem Cyclone

Vysavač Manta MM434 s antialergickým HEPA filtrem a filtrovacím systémem Cyclone Vysavač Manta MM434 s antialergickým HEPA filtrem a filtrovacím systémem Cyclone Uživatelská příručka Důležité bezpečnostní instrukce Pokud došlo k poškození přívodní elektrické šňůry, musí dojít k její

Více

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CS F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 CZECH 71-78 4 BEZPEČNOST Před prvním použitím tohoto přístroje si pozorně přečtěte tento návod k použití! Dodržujte

Více

GENERATION FUTURE EËËH N IKA. Návod k použití

GENERATION FUTURE EËËH N IKA. Návod k použití GENERATION FUTURE ENGLISH ITALIANO FRANÇAIS DEUTSCH EËËH N IKA NEDERLANDS ESPAÑOL Návod k použití GB IT FR DE GR NL ES USER INSTRUCTIONS 1 1 15 1 2 14 1 2 3 2 4 3 5 13 10 6 7 8 9 3* 4 1 2 11 3 4 5 12 6

Více

CO BYSTE NEMĚLI DĚLAT: DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY. Nestavte vysavač nad sebe při vysávání schodů.

CO BYSTE NEMĚLI DĚLAT: DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY. Nestavte vysavač nad sebe při vysávání schodů. Návod k použití 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2 17 18 19 20 21 22 23 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento vysavač používejte pouze k účelům podle popisu v tomto návodu. Před prvním použitím

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

Přečtěte si návod k obsluze pozorně dříve než začnete pracovat s přístrojem. Návod si pečlivě uschovejte.

Přečtěte si návod k obsluze pozorně dříve než začnete pracovat s přístrojem. Návod si pečlivě uschovejte. Obr.1: 1. Přepínač koberec- tvrdý povrch 2. Odblokování sací hadice 3. Aretace teleskopické trubky 4. Pomocný regulátor vzduchu 5. Uzávěr ochrany motoru Obr. 2 6. Odblokování nádoby na prach 7. Tlačítko

Více

Podlahový vysavač Návod k obsluze

Podlahový vysavač Návod k obsluze Podlahový vysavač Návod k obsluze CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu.

Více

Návod k obsluze. Před uvedením do provozu si důkladně pročtěte tento návod k obsluze, a uchovávejte jej pro případnou budoucí potřebu.

Návod k obsluze. Před uvedením do provozu si důkladně pročtěte tento návod k obsluze, a uchovávejte jej pro případnou budoucí potřebu. Návod k obsluze Zařízení má víceúčelové použití. Pomocí systému vstřikování / odsávání umožňuje čištění jakéhokoliv druhu povrchu, jako jsou koberce, stěny, křesla, závěsy, podlahy (mramor, guma, atd.),

Více

Vysavač Návod k obsluze

Vysavač Návod k obsluze Vysavač Návod k obsluze CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Výrobek používejte

Více

Návod k použití AS 1200 ASA 1202

Návod k použití AS 1200 ASA 1202 Návod k použití AS 1200 ASA 1202 K: Víceúčelová hubice 30328 L: Přechodka 30316 (Ø 35/38) M: Koncovka 30898 Servis Upozorňujeme, že opravy el. nářadí smí provádět pouze odborná opravna. Elektrické nářadí

Více

CZ Bezsáčkový vysavač

CZ Bezsáčkový vysavač SVC 1040SL CZ Bezsáčkový vysavač - 1 - CZ Bezsáčkový vysavač Důležité bezpečnostní pokyny ČTĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE JE PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ. Tento vysavač mohou používat děti ve věku 8 let a starší a osoby

Více

Ohřívač vody

Ohřívač vody Ohřívač vody 10031879 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Návod k obsluze - Tento vysavač používejte pouze k účelům podle popisu v tomto návodu. Před prvním použitím spotřebiče si důkladně přečtěte tyto pokyny. Používejte

Více

SVC 8500TI. CZ Sáčkový vysavač. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SVC 8500TI. CZ Sáčkový vysavač. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SVC 8500TI CZ Sáčkový vysavač - 1 - CZ Sáčkový vysavač Důležité bezpečnostní pokyny ČTĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE JE PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ. Tento vysavač mohou používat děti ve věku 8 let a starší a osoby se

Více

50g. max. pulse. 20s. max

50g. max. pulse. 20s. max BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL EN NL DA NO SV FI TR ES D C B A 50g max 1 2 2 1 1 2 3 5 pulse 20s max 4 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili mlýnek na kávu naší značky, který je určený výhradně pro

Více

ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ

ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ Návod k použití ANTIBAKTERIÁLNÍ VYSAVAČ PRACHOVÝCH ROZTOČŮ R-121 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Více

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě!

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě! Návod k používání Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623 Děkujeme Vám, že jste si vybrali tuto vysoce kvalitní elektrickou konvici. Jedná se o kvalitní výrobek splňující požadavky uznávaných

Více

Minipračka

Minipračka Minipračka 10030788 10030789 10030790 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

BS 1285 Vysavač pro suché a mokré vysávání. NÁVOD K POUŽITÍ

BS 1285 Vysavač pro suché a mokré vysávání. NÁVOD K POUŽITÍ CZ BS 1285 Vysavač pro suché a mokré vysávání. NÁVOD K POUŽITÍ Přehled komponentů 1 Regulátor přístupu vzduchu 2 Sací trubka, 2-část. 3 Výfukový otvor 4 Rukojeť pro přenášení 5 I / O vypínač ON / OFF 6

Více

ST-FP8095. Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP8095. Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP8095 Mlýnek na maso Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

274' 219'4 9+6* +06'..+ 5'05' 6'%*01.1); Návod k použití s 1

274' 219'4 9+6* +06'..+ 5'05' 6'%*01.1); Návod k použití s 1 Návod k použití 1 J X Z D Y I H M Q L K B X E N** O D Z F G A C P Y R 2 *Pouze u některých modelů **Provedení hubice se může lišit dle modelu 3 4 *Pouze u některých modelů **Provedení hubice se může lišit

Více

Čistič vzduchu BAP 412

Čistič vzduchu BAP 412 ázdno Čistič vzduchu BAP 412 Návod k použití ČISTIČ VZDUCHU BAP 412 Přečtěte si tento Návod k použití! Návod po přečtení pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám tento čistič Bionaire

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Q P B C D* F M** N** * Pouze některé modely ** Pouze některé modely, nástavce se mohou lišit v závislosti na modelu 2

Q P B C D* F M** N** * Pouze některé modely ** Pouze některé modely, nástavce se mohou lišit v závislosti na modelu 2 Návod k použití 1 G L I1 Q P O J K E B C D* F A H I2 M** N** * Pouze některé modely ** Pouze některé modely, nástavce se mohou lišit v závislosti na modelu 2 ** 2 3 4 5 ** 6 7 8 9 ** 10 11 12 13 3 14 15

Více

Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO

Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO Dirt Devil Fello & Friend Infinity VS8 Turbo ECO Obsluha Vybalení 1. Vybalte přístroj a jeho příslušenství. 2. Překontrolujte, zda je obsah balení kompletní (viz obr. 1-4). Montáž UPOZORNĚNÍ! K montáži

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

Vysavač Návod k obsluze

Vysavač Návod k obsluze Vysavač Návod k obsluze CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Výrobek používejte

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

MLÝNEK NA KÁVU R-942

MLÝNEK NA KÁVU R-942 Návod k použití MLÝNEK NA KÁVU R-942 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328 Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS 99325 a 99328 Návod k obsluze www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 6) Výrobník zmrzliny s kompresorem Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny

Více