Stavební úpravy bytového domu č.p v Petrohradské ulici v Táboře

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stavební úpravy bytového domu č.p. 2851 2854 v Petrohradské ulici v Táboře"

Transkript

1 V Táboře dne VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadavatel Stavební bytové družstvo Tábor Vás vyzývá k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na plnění zakázky s názvem Stavební úpravy bytového domu č.p v Petrohradské ulici v Táboře v rámci projektu podpořeného z Integrovaného operačního programu, Prioritní osa 6.5 Národní podpora územního rozvoje Cíl Konvergence. Jedná se o výběrové řízení na stavební úpravy bytového domu realizované mimo zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Výběrové řízení bude probíhat dle Závazných postupů pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadající pod aplikaci zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v programovém období Projekt je realizován za finanční spoluúčasti Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu. 1. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Zadavatel: Název: Stavební bytové družstvo Tábor Sídlo: Martínka Húsky 109, Tábor Právní forma: družstvo IČ: DIČ: CZ

2 Statutární zástupce: Pavel Šimák, předseda představenstva Ing. Milan Šmíd, I. místopředseda představenstva Kontaktní osoba: Pavel Šimák tel.: , Bankovní spojení: ČSOB, a.s., pobočka Tábor Číslo běžného účtu: /0300 Organizace pověřená výkonem zadavatelské činnosti: Název společnosti: REGIO projekt, s r. o. Sídlo: Pražská 223, Tábor IČ: DIČ: CZ Statutární zástupce: MgA. Petr Kukla, jednatel Kontaktní osoba: Šárka Kroupová, DiS. tel.: , , kroupova@regioprojekt.cz 2. DRUH ZAKÁZKY: Veřejná zakázka na stavební práce. 3. PŘEDMĚT ZAKÁZKY: Předmětem této zakázky je realizace stavby s názvem: Stavební úpravy bytového domu č.p v Petrohradské ulici v Táboře a to podle výkazu výměr (příloha výzvy č. 6), projektové dokumentace zhotovené projektovou kanceláří Graphic PRO s.r.o., IČ , s místem podnikání Stránského 2255, Tábor, podle podmínek této výzvy k podání nabídky a ostatních zadávacích podmínek, a podle Integrovaného operačního programu, ze kterého je projekt spolufinancován. Pozemek, na kterém budou provedeny navržené stavební úpravy bytového domu se čtyřmi samostatnými vchody, se nachází v Petrohradské ulici č v Táboře, pozemek č. 1502/280, kat. území Tábor, lokalita Pražské předměstí. Strana 2 (celkem 12)

3 Realizované stavební činnosti: - bourací práce - vybourání stávajících oken a dveří ve společných prostorech, vybourání stávající dlažby před hlavními vstupy - osazení nových oken a dveří ve společných prostorech - vstupní hala, schodiště, sklepy - zateplení jednotlivých částí fasády v rozsahu projektové dokumentace - osazení nových klempířských prvků na fasádě - provedení nové dlažby před hlavními vstupy včetně čistící zóny a nových šachtových poklopů - oprava omyvatelného nátěru a provedení nové malby ve vstupní hale a na schodišti - ostatní stavební přidružené práce v rozsahu projektové dokumentace. Realizace obsáhne veškeré práce nezbytné k řádnému dokončení stavby specifikované touto výzvou k podání nabídek. Dílo bude provedeno v souladu s technickými a právními předpisy platnými v České republice v době provedení díla. Technický dozor investora u výše uvedené stavby nesmí provádět dodavatel ani osoba s ním propojená. Součástí plnění jsou veškeré konstrukce, pomocné konstrukce pro provedení stavby a splnění podmínek zákona č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Instalace zateplovacího systému bude provedena dle ČSN Provádění vnějších tepelně izolačních kompozičních systémů (ETICS). Dále je třeba respektovat ETAG 004 a ETAG 014, kvalitativní třída A dle směrnice CZB z r Elektronická verze projektové dokumentace je přílohou této Výzvy k podání nabídek. 4. MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Petrohradská č.p. 2851, 2852, 2853, 2854, Tábor, PSČ pozemek č. 1502/280, kat. území Tábor lokalita Pražské předměstí Prohlídka místa plnění zakázky: Pověření zástupci uchazečů se mohou zúčastnit prohlídky místa plnění této zakázky a seznámit se s místními podmínkami, možnostmi přístupu, rozsahem a charakterem stávajícího stavu. Strana 3 (celkem 12)

4 Prohlídka místa se uskuteční dne v 11:00 hodin. Sraz účastníků je před bytovým domem Petrohradská , vchod č.p. 2851, Tábor. Kontaktní osobou pro prohlídku je Václav Fučík, tel DOBA PLNĚNÍ ZAKÁZKY Zahájení prací: 1. dubna 2013 Ukončení prací: do 28. června PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ,- Kč bez DPH (slovy: dvamilionydvěstědvacettřitisícsedmsettřicetšest korun českých) 7. POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE K prokázání splnění ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ zadavatel požaduje předložit čestné prohlášení, které je přílohou této výzvy k podání nabídek (příloha výzvy č. 3). Čestné prohlášení musí být opatřené datem a podepsané oprávněným zástupcem uchazeče. K prokázání splnění PROFESNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ zadavatel požaduje předložit: Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dní. Doklady budou předloženy v prosté kopii. Strana 4 (celkem 12)

5 K prokázání splnění TECHNICKÝCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ zadavatel požaduje předložit: Seznam min. 3 obdobných zakázek zahrnující rekonstrukci a zateplení bytových domů realizovaných dodavatelem v letech o minimálním finančním objemu jedné zakázky ,- Kč (slovy: jedenmilion korun českých) bez DPH, doplněný fotodokumentací. Seznam zakázek dodavatel prokáže předložením doplněné přílohy č. 4 této Výzvy k podání nabídek včetně fotodokumentace. Uchazeč doloží odbornost osoby pověřené vedením stavebních prací osvědčením k výkonu této činnosti dle 46a zákona č. 50/1976 Sb. Tento doklad je vyžadován v prosté kopii. Dále uchazeč předloží ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SVÉ EKONOMICKÉ A FINANČNÍ ZPŮSOBILOSTI splnit zakázku. Čestné prohlášení musí být opatřené datem a podepsané oprávněným zástupcem uchazeče. Nedoložení výše uvedených dokladů ani po výzvě k jejich doložení bude mít za následek vyřazení uchazeče z posouzení a hodnocení nabídek. 8. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Uchazečem bude předložen vyplněný položkový rozpočet s výkazem výměr (příloha výzvy č. 6) a termínovaný harmonogram realizace stavby v rozdělení na jednotlivé týdny. Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Odkaz na obchodní názvy Jestliže se v zadávací dokumentaci objevují odkazy na obchodní názvy firmy, specifická označení výrobků, materiálů, technologických postupů či celků a dodávek, které platí pro určitého podnikatele, společnost nebo jeho organizační složku, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, vlivem toho, že zadavatel nebyl jinak schopen popsat onu vymezenou část předmětu veřejné zakázky s použitím daných specifikací tak, aby byly dostatečně přesné a srozumitelné všem dodavatelům, jedná se o doporučená řešení (vymezení předpokládaného standardu) a v těchto případech zadavatel umožňuje uchazečům ve Strana 5 (celkem 12)

6 svých nabídkách použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení ve srovnatelné cenové úrovni pořízení či nákladů provozu nebo pro zadavatele výhodnější. 9. OBCHODNÍ PODMÍNKY Veškeré smluvní (obchodní) podmínky jsou součástí NÁVRHU SMLOUVY O DÍLO předkládané zadavatelem zakázky (viz příloha výzvy č. 5). Uchazeč doplní do smlouvy pouze jeho identifikační údaje a cenu v členění bez DPH, výše DPH a celkovou cenu vč. DPH. Další úpravy návrhu smlouvy nejsou ze strany uchazeče přípustné. Výhrady a připomínky k podmínkám smlouvy o dílo může uchazeč uvést v předkládané nabídce. Uvedené výhrady a připomínky mají pro zadavatele informativní charakter a nevyplývá z nich pro zadavatele žádná povinnost ani závazek. 10. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Nabídková cena musí být zpracována jako cena nejvýše přípustná za splnění specifikovaného předmětu zakázky v požadovaném termínu a kvalitě. Nabídková cena musí být zpracována v cenové úrovni k datu předání díla. Nabídkovou cenu lze překročit pouze v případě změny DPH. Nabídková cena musí být zpracována po položkách výkazu výměr obsaženého v této výzvě k podání nabídek a vyčíslena v návrhu smlouvy o dílo. Nabídková cena musí být stanovena v Kč ve struktuře celková cena bez DPH, výše DPH a celková cena včetně DPH. Oceněný výkaz výměr (viz příloha výzvy č. 6) musí být součástí nabídky. 11. PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Nabídka musí být zpracována v českém jazyce v písemné formě, podepsána oprávněným zástupcem uchazeče a kompletní nabídka včetně příloh bude předložena v jednom výtisku originál. Nabídka bude obsahovat identifikační údaje uchazeče a bude datována. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou a nabídka bude zajištěna proti neoprávněné manipulaci. Strana 6 (celkem 12)

7 Nabídka musí obsahovat PROHLÁŠENÍ podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče z něhož vyplývá, že je uchazeč vázán celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty, která činí 90 dnů. Součástí nabídky musí být rovněž: a) seznam statutárních orgánů a členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovně právním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. Uchazeč použije pořadí dokumentů specifikované v následujících bodech této výzvy k podání nabídek: Obsah nabídky (viz příloha č. 1) s uvedením čísel stránek u jednotlivých oddílů (kapitol). Kompletně vyplněný krycí list nabídky (viz příloha č. 2) podepsaný oprávněnou osobou uchazeče. Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů (viz příloha č. 3). Doklady k prokázání profesních kvalifikačních předpokladům (viz kap. 7 této Výzvy k podání nabídek). Seznam zakázek realizovaných dodavatelem k prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů (viz příloha č. 4). Doklady k prokázání dalších technických kvalifikačních předpokladů (viz kap. 7 této Výzvy k podání nabídek). Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti uchazeče splnit zakázku opatřené datem a podepsané oprávněným zástupcem uchazeče. Doplněný návrh smlouvy o dílo podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče (viz příloha č. 5). Vyplněný položkový rozpočet stavby s výkazem výměr včetně rekapitulace a krycího listu (viz příloha č. 6) Strana 7 (celkem 12)

8 Termínovaný harmonogram realizace zakázky (členěno po jednotlivých týdnech), který bude respektovat zadavatelem stanovené hraniční termíny plnění, tj. předpokládaný termín zahájení plnění předmětu zakázky dne 1. dubna 2013, a termín dokončení plnění kompletního předmětu zakázky nejpozději do 28. června Seznam subdodavatelů (viz příloha č. 7), ve kterém uchazeč, v případě, že bude část zakázky plnit prostřednictvím subdodavatelů, vymezí přesným popisem jednotlivé části včetně uvedení % podílu na plnění zakázky, které má v úmyslu zadat subdodavatelům, a to vždy pro každou osobu, které bude konkrétní část zakázky uchazečem zadána. Uchazeč dále uvede identifikační údaje těchto subdodavatelů. V případě, že uchazeč nemá v úmyslu zadat část plnění zakázky jednomu nebo více subdodavatelům, uvede to zde formou samostatného písemného prohlášení podepsaného oprávněnou osobou uchazeče. Prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče (viz kap. 11 této Výzvy k podání nabídek) Seznam statutárních orgánů a členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovně právním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele. Seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, má-li dodavatel formu akciové společnosti. Prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. CD s elektronickou verzí krycího listu nabídky (příloha č. 2), položkového rozpočtu včetně rekapitulace a krycího listu (příloha č. 6) a návrhu smlouvy o dílo (v PDF formátu). 12. KRITÉRIA PRO HODNOCENÍ NABÍDEK Hodnocení nabídek bude provedeno v souladu s vyhlášenými kritérii a dalšími podmínkami. Jediným kritériem pro zadání zakázky je nejnižší nabídková cena. č. Hodnotící kritérium Váha kritéria 1 Celková cena (bez DPH) 100 % Strana 8 (celkem 12)

9 Posouzení nabídky Výši nabídkových cen posoudí hodnotící komise též ve vztahu k předmětu zakázky. Jestliže nabídka obsahuje mimořádně nízkou nabídkovou cenu ve vztahu k předmětu zakázky, vyžádá si hodnotící komise od uchazečů písemné zdůvodnění těch částí nabídky, které jsou pro výši nabídkové ceny podstatné. Hodnotící komise může po písemném odůvodnění mimořádně nízké nabídkové ceny přizvat uchazeče na jednání hodnotící komise za účelem vysvětlení předloženého odůvodnění. Jestliže uchazeč mimořádně nízkou nabídkovou cenu dostatečně neodůvodní, může být z výběrového řízení vyřazen. Způsob hodnocení V případě hodnocení nabídek podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny provede hodnotící komise hodnocení nabídek podle výše nabídkových cen jednotlivých uchazečů tak, že sestaví pořadí uchazečů od prvého k poslednímu s ohledem na nabídnuté výše nabídkové ceny; nevýhodnější nabídkou je pak ta, která nabízí nejnižší nabídkovou cenu. Rozhodná je přitom výše nabídkové ceny bez DPH. Po ukončení hodnocení nabídek budou všichni zúčastnění dodavatelé informováni o jeho výsledku. 13. LHŮTA A MÍSTO PRO PODÁNÍ NABÍDEK Lhůta pro podání nabídek začíná běžet dnem následujícím po dni odeslání výzvy k podání nabídek, je stanovena zadavatelem na 22 dní a končí dne ve 13:00 hodin předáním obálek s nabídkami. Na pozdější doručení nabídek nebude brán zřetel a taková nabídka bude vrácena uchazeči. Nabídka bude zaslána/doručena na adresu: Stavební bytové družstvo Tábor Martínka Húsky Tábor v řádně uzavřené obálce, na které bude uvedena kontaktní adresa uchazeče, název výběrového řízení Stavební úpravy bytového domu č.p v Petrohradské ulici v Táboře a slovo NEOTVÍRAT. Strana 9 (celkem 12)

10 14. OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK Otevírání obálek se uskuteční dne ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Stavebního bytového družstva Tábor, ul. Martínka Húsky 109, Tábor. Při otevírání obálek může být přítomen zástupce každého z uchazečů, jejichž nabídky byly zadavateli doručeny ve lhůtě pro podání nabídek. 15. INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Výzva k podání nabídek včetně příloh je zveřejněna na internetových stránkách společnosti REGIO projekt, s.r.o., pod odkazem: Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám a projektové dokumentaci je možno podat a doručit písemně nebo elektronicky kdykoliv v průběhu lhůty pro podání nabídek, nejpozději však 5 pracovních dní před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Žádost o dodatečné informace k zadávacím podmínkám musí být písemná a musí být doručena na adresu společnosti REGIO projekt, s.r.o., Pražská 223, Tábor, případně na kroupova@regioprojekt.cz. Případné dodatečné informace k zadávacím podmínkám výše uvedené zakázky budou uveřejněny na webových stránkách společnosti REGIO projekt, s.r.o.: Pokud uchazeč zjistí nesrovnalosti ve výkazu výměr oproti projektové dokumentaci, bude v době lhůty pro podání nabídek o uvedeném informovat zadavatele. Na pozdější upozornění v podané nabídce nebude brán zřetel a zadavatel bude jednat dle platné metodiky a zadávacích podmínek. 16. DALŠÍ PRÁVA A PODMÍNKY VYHRAZENÉ ZADAVATELEM Zadavatel si vyhrazuje právo: a) zrušit výběrové řízení kdykoliv, nejpozději však do uzavření smlouvy. Zadavatel zruší výběrové řízení bez zbytečného odkladu pokud: - nebyly ve stanovené lhůtě podány žádné nabídky Strana 10 (celkem 12)

11 - nebyly ve stanovené lhůtě podány žádné nabídky splňující požadavky zadavatele na předmět plnění zakázky, resp. byli z účasti ve výběrovém řízení vyloučeni všichni uchazeči - obdržel pouze jednu nabídku nebo po posouzení nabídek zbyla k hodnocení pouze jedna nabídka - byly zjištěny vážné nesrovnalosti nebo chyby ve výzvě k podání nabídek - odmítl uzavřít smlouvu i uchazeč třetí v pořadí, s nímž bylo možné smlouvu uzavřít. Zadavatel může zrušit výběrové řízení bez zbytečného odkladu, pokud: - se v průběhu výběrového řízení vyskytly důvody zvláštního zřetele, pro které nelze na zadavateli požadovat, aby ve výběrovém řízení pokračoval - vybraný uchazeč, popřípadě uchazeč druhý v pořadí, odmítl uzavřít smlouvu nebo neposkytl zadavateli k jejímu uzavření dostatečnou součinnost (tzn. pokud uchazeč nereaguje na zaslané oznámení o výběru nejvhodnější nabídky ve lhůtě 15 dnů běžící od druhého dne po dni odeslání). b) nevracet předložené nabídky a doprovodné materiály c) vyloučit toho uchazeče, jehož nabídka nebude splňovat podmínky této výzvy d) doplnit nebo změnit předmět zakázky a zadávací podmínky shodně pro všechny uchazeče Uchazeč si vyhrazuje právo: a) domáhat se bližšího vysvětlení k předmětu zakázky, které mu bude poskytnuto bezprostředně po podání žádosti b) podat námitky proti postupu výběrového řízení na adresu zadavatele, na které je zadavatel povinen odpovědět do 10 dnů od jejich podání. Uchazeč je povinen si vyjasnit případné nejasnosti před podáním nabídky. Nedostatečná informovanost, mylné chápání zadávacích podmínek, chybně navržena nabídková cena apod. neopravňuje uchazeče požadovat dodatečnou úhradu nákladů nebo zvýšení ceny. 18. PŘÍLOHY 1) Obsah nabídky 2) Krycí list nabídky 3) Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů Strana 11 (celkem 12)

12 4) Seznam zakázek realizovaných dodavatelem 5) Návrh smlouvy o dílo 6) Slepý položkový rozpočet s výkazem výměr (vč. rekapitulace a krycího listu) 7) Seznam subdodavatelů 8) CD obsahující: - Projektovou dokumentaci v elektronické verzi - Elektronickou verzi výzvy a jejích příloh MgA. Petr Kukla jednatel společnosti REGIO projekt, s.r.o., pověřené zadavatelskou činností Strana 12 (celkem 12)

Výměna oken na schodišti, ul. Partyzánská 2495, 2496, Tábor

Výměna oken na schodišti, ul. Partyzánská 2495, 2496, Tábor V Táboře dne 7. 2. 2011 Výzva k předložení nabídek v rámci výběrového řízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výměna oken na schodišti, ul. Partyzánská 2495, 2496, Tábor v

Více

Kompletní rekonstrukce a zateplení bytového domu Náchodská 2679 2680 v Táboře

Kompletní rekonstrukce a zateplení bytového domu Náchodská 2679 2680 v Táboře V Táboře dne 4. 2. 2011 Výzva k předložení nabídek v rámci výběrového řízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Kompletní rekonstrukce a zateplení bytového domu Náchodská 2679

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku Zadavatel: název: Obec Břestek sídlo: Břestek 14, 687 08 právní forma: obec IČ: 00542253 DIČ: není plátce DPH statutární zástupce: RNDr. Jindřich Krušina, starosta tel.: +420 572 595 710 e-mail: obecbrestek@seznam.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 46:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP

Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická ul. 421 391 02 Sezimovo Ústí IČ: 129 07 731 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce Oprava systému vytápění VOŠ, SŠ, COP OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup strojů a technologií pro provozovnu Ing. Čeněk Kukal Saratovská 1070/37, 100 00 Praha Přístavba kompletační haly a nákup nových technologií do výroby reg. č. projektu: 11/014/3120a/120/001057 Č. j: VZ-23/03-2013 Praha, 10. ledna 2014 Počet

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice Obec Klentnice Obecní úřad Klentnice č. p. 24 PSČ 692 01 IČ 00600199 Tel.: 519 515 171 V Klentnici dne 27. 7. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu

Více

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zakázka: Přístavba a stavební úpravy OÚ KUNKOVICE, č.p. 30 Zadavatel: Druh zakázky: veřejná zakázka na stavební práce Způsob zadání: veřejná

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy požární stanice v Duchcově č. 21/2014VŘ Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 101 -

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DLE UST. 6 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Návrh stavby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup multifunkčního

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Revitalizace části náměstí a přilehlé ulice v Duchcově Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pod názvem Vybavení domova se zvláštním režimem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka výukových pomůcek pro učebnu fyziky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) město

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb

Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu: Výměna oken v budově Základní školy

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Dodávka dřevěného altánu

Dodávka dřevěného altánu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Výběrové řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na Implementaci rozšíření systému CITYWARE část D: modernizace a rozšíření identity managementu město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 v souladu s ustanovením 12 odst.6, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim

Více

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU V Praze dne 7. listopadu 2017 Vážené dámy a pánové, vyzýváme Vás tímto k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky, jejíž zadání se neřídí zákonem

Více

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výběrové řízení podle Zásad pro zadávání veřejných zakázek Jihočeským krajem a jím zřízenými příspěvkovými organizacemi a založenými obchodními společnostmi vás vyzývá k předložení

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Katovicích, dne 6. února

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Spotřební materiál pro kancelářskou techniku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58 Příbor Písemná výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice rady města č. 2/2015 k zadávání

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro obec Malenovice Dodávky 39234000-1

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více