LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č R

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č. 8317-R"

Transkript

1 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita baterie Xtreme Power 302 mm 750 g 850 lm* Safety Ytrion Cell 25,6 Wh** Doba svícení 5 h* Dosah světla 450 m* Technické údaje Více výkonu a funkcí v této velikostní třídě jen tak nenajdete. Tuto novinku jsme vybavili větším počtem inovací a průkopnických objevů než kdykoliv předtím. Jen samotný nový akumulátor Safety Ytrion Cell přináší výhody, které doposud nebyly u dobíjitelných baterií známy: Extrémní provozní bezpečnost, rychlé nabíjení, vysoká kapacita a 3000 cyklů nabíjení bez významné ztráty životnosti. LENSER M17R je správnou výbavou pro všechny, kteří hledají nejen vysoce výkonnou svítilnu ověřenou v praxi, ale i průkopníka v oblasti techniky, který už dnes nabízí inovace zaměřené na budoucnost. Spínač Fast Action Switch je skvělým řešením pro jednoduché ovládání této svítilny. Se světelným výkonem až do 850 lumenů* zastíní tento výkonnostní velikán většinu svítilen své třídy. Rozsah dodávky: Safety Ytrion Cell, Floating Charge System Pro s držákem nabíjení pro montáž na stěnu, inteligentní klip Kat. č R * Standard ANSI FL1 (program svícení Action, Energy Saving Mode ) ** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

2 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P17R Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita baterie Xtreme Power 302 mm 750 g 400 lm* Safety Ytrion Cell 25,6 Wh** Svítilna LENSER P17R je naším novým světelným mečem série P. V porovnání se svítilnou LENSER P17 jsme kromě zdvojnásobení světelného výkonu a zabudování praktických světelných funkcí i od základu obnovili napájení energií. Hlavní roli zastává nová akumulátorová technologie, která předčí očekávání v oblasti trvalé udržitelnosti, výkonu a bezpečnosti. Safety Ytrion Cell se zakládá na technologii, která se dosud používala hlavně v elektromobilech. Tato vysoce výkonná svítilna má velkou výdrž. Poskytuje plný světelný výkon 400 lumenů* po dobu 10 hodin*. Můžete se proto spolehnout na dobré vybavení i při použití trvajícím delší dobu. Konstrukce a vybavení svítilny vyhovuje i přísným požadavkům policie a bezpečnostních služeb. Doba svícení 10 h* Dosah světla 420 m* Technické údaje Rozsah dodávky: Safety Ytrion Cell, Floating Charge System Pro s držákem nabíjení pro montáž na stěnu, inteligentní klip Kat. č R * Standard ANSI FL1 (program svícení Power) ** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

3 Technologie LENSER M17R / P17R Floating Charge System Pro Na rozdíl od mnohých běžných akumulátorových svítilen není u svítilen LENSER M17R a LENSER P17R nutné akumulátory vyjmout. Nespolehlivé a poruchové nabíjecí zástrčky patří díky našim novým magnetickým kontaktům, které nepodléhají opotřebení, minulosti. Desetistupňové zobrazení se dvěma funkcemi se realizuje pomocí spínače, který je integrovaný v odolném magnetickém kontaktu. Díky držáku nabíjení nově vyvinutého systému Floating Charge System Pro je proces nabíjení pohodlný, odolný proti opotřebování a praktický. Použité velmi kvalitní materiály jsou téměř nezničitelné. Orientační světlo Držák nabíjení Indikace stavu nabití (červená=nabíjí se, zelená=nabité) Nabíjecí stanice je modulární a dá se rozšířit až na 6 modulů. Paralelně se dá nabíjet více svítilen, příp. jednotlivé náhradní akumulátory (dostupné jako příslušenství).

4 Technologie LENSER M17R / P17R Floating Charge System Pro // komponenty Napájecí zdroj Držák nabíjení (dostupný i jako příslušenství) Nabíjecí kabel s magnetickým kontaktním modulem nabíjení - použitelný i samostatně Integrovaný kontakt nabíjení ve spínači Magnetický modul kontaktu nabíjení Power Modul s integrovaným akumulátorem Safety Ytrion Cell (k dostání jako náhradní akumulátor)

5 Technické specifikace Přehled - LENSER M17R / P17R Kat. č R 8417-R Systém zaostření Optika Kovový kroužek titanové barvy Mechanika zaostření M17R P17R Objasnění Xtreme Power Advanced Focus System (Systém pokročilého zaostřování) Reflektorová čočka 46,8 mm Xtreme Power - Speed Focus Svítilna LENSER M17R se dodává v praktickém a kvalitně zpracovaném kufříku z tvrzeného plastu, svítilna LENSER P17R v atraktivním dárkovém boxu. Xtreme Power diody jsou z modelové řady XML výrobce Cree a poskytují mnohonásobně vyšší světelný výkon než High End Power diody. Z důvodu jejich větší plochy osvětlení umožňují velkoplošné rozdělení svítivosti. Advanced Focus System (Systém Obě svítilny jsou vybaveny systémem Advanced Focus System. pokročilého zaostřování) Reflektorová čočka 46,8 mm Kovový kroužek titanové barvy se dá odšroubovat; usnadňuje čištění, příp. výměnu reflektorové čočky. Speed Focus Aretace Fast Lock Fast Lock Délka 302 mm 302 mm Hmotnost 750 g 750 g Světelný tok 850 lm 400 lm Systém nabíjení Akumulátor Spínač M17R Floating Charge System Pro Safety Ytrion Cell Fast Action Switch Floating Charge System Pro Safety Ytrion Cell - Světelný tok se měří při nastavení nejintenzivnějšího světla a odpovídá normě ANSI FL1. Přitom se celkové vyzařované světlo měří v takzvaném kulovém integrátoru. Měření začíná 30 sekund po zapnutí a trvá cca 1,5 minuty. Po 30 sekundovém zpoždění dosáhne před začátkem měření provozní teplotu. V systému nabíjení Floating Charge System Pro se uplatnily nejosvědčenější komponenty systému Floating Charge System. Dodatečné funkce a ještě odolnější materiály zajistí ještě větší zatížitelnost při profesionálním použití. Základem akumulátoru Safety Ytrion Cell je lithium-železo-fosfátová technologie akumulátorů používaná v elektromobilech a ve srovnání s běžnými akumulátory má mnoho výhod. Jednoznačné symboly umožňují intuitivní ovládání a okamžité zapnutí světelných funkcí. Praktické: Jednoduché otočení aktivuje blokování zapnutí. Spínač P17R - Stiskací spínač Stiskací spínač má přesný bod stisknutí a je dimenzovaný na mnoho spínacích cyklů. Kapacita baterie 25,6 Wh 25,6 Wh Kapacita baterie podává informace o celkové kapacitě (Wh) kompletně nabitých akumulátorů dodaných s výrobkem. Tím se umožní snazší porovnání s ostatními výrobky. Doba svícení 5 h 10 h Hodnota uvádí čas, během něhož svítilna svítí při nastavení nejintenzivnějšího světla, dokud světelný tok neklesne na 10 % výstupní hodnoty. Měření doby svícení začíná 30 sekund po zapnutí. Tato metoda měření odpovídá normě ANSI FL1. Dosah světla 450 m 420 m Maximální dosah světla se měří při zapnutí s novým energetickým článkem. Podle normy ANSI FL1 odpovídá dosah světla vzdálenosti, v rámci níž je ještě možné naměřit 0,25 luxů vyzařovaného světla. Řízení SLT 8 Pro - 8 světelných funkcí ve 4 světelných programech mikroovladačem - SLT 3 3 světelné funkce

6 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podrobnější údaje - LENSER M17R / P17R - strana 1 M17R P17R Advanced Focus System (Systém pokročilého zaostřování) - Systém zaostřování patentovaný* firmou Zweibrüder umožňuje díky kombinaci reflektoru a čočky neporovnatelnou kvalitu zaostření. Přednosti, které běžné systémy často nenabízejí: - Mimořádně pravidelný světelný kužel v rozsahu bez zaostření (bez kruhových prstenců) - Až dvojnásobně více světla v ohnisku (v porovnání s běžnými reflektory) - Je jedním z nejlepších systémů zaostřování svítilen na světě Optimalizované osvětlení Nové vlastnosti světelného kuželu: - Cca 3krát větší zostřený světelný kužel (v porovnání s LENSER P17) - Lepší vyzařování v blízkém poli v rozostřené oblasti díky širšímu úhlu vyzařování - Silnější rozptyl světla v zaostřené oblasti. Díky tomu jsou lépe osvětlené i detaily mimo ohnisko zaostření. Zaostřování Optimalizované rozdělení svítivosti Zatímco naše svítilny vážou téměř všechno světlo v ohnisku, je u tohoto mohutného tělesa poprvé dostatek světla i na druhé straně zaostřovaného bodu. Vedle velkorysého rozdělení svítivosti dosahují tyto svítilny vynikající dosah světla. Širší úhel vyzařování navíc umožňuje i větší a rovnoměrnější plochu osvětlení. - Rychlé zaostřování posunutím hlavy svítilny jen jednou rukou. Speed Focus Přednosti, které běžné systémy často nenabízejí: - Je možné provést mimořádně rychlou změnu světelného kuželu - Komfortní obsluha jednou rukou - Odolný posuvný mechanizmus - Aretační funkce pro svítilny s funkcí Speed Focus Fast Lock - Lehkým otočením hlavy svítilny doprava nebo doleva lze zvolenou polohu zaostření zaaretovat a opět rychle uvolnit. - Zabraňuje neúmyslné změně polohy zaostření. Řízení mikroovladačem Smart Light Technology Pro Smart Light Technology programy svícení s celkem 8 světelnými funkcemi - možnost ovládání pomocí spínače Fast Action Switch: 1 Low = Morse, Low Power, Power, 2 Action = Morse, Power, Dim. 3 Signál = S.O.S, Blink, Signal. 4 Defence = Defence Strobe, Power. Jednoduchým otočením spínače Fast Action Switch se bleskově nastaví program svícení adekvátní k situaci, v jaké je svítilna používaná. - Rychlý přístup ke světelným funkcím pomocí spínače Fast Action Switch - Vhodný rozsah funkcí na každé použití - Komfortní díky možnosti individuálního nastavení - Pokryje všechny potřeby od jednoduchého až po taktické použití - Vysoká užitková hodnota pro mnoho cílových skupin 3 světelné funkce - možnost ovládání pomocí stiskacího spínače - jednoduchá obsluha - intuitivní přepínání Regulace konstantního proudu Zabudovaný mikroovladač zajišťuje spolu s akumulátorem Safety Ytrion Cell konstantní světelný výkon. - Světelný výkon je k dispozici dlouhou dobu v plném rozsahu Prostřednictvím dvou režimů Energy Modes lze změnit dobu svícení. Uživatel může zvolit buď režim orientovaný na výkon nebo na dobu použitelnosti. Energetické režimy - - Technické záliby uživatelů jsou zohledněny pomocí dvou volitelných energetických režimů Energy Modes s různými možnostmi profily jasu * EP patent ; US patent 7, 461, 960

7 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podrobnější údaje - LENSER M17R / P17R strana 2 Floating Charge System Pro Inovativní nabíjecí stanice se zabezpečením při přepravě Multifunkční modul kontaktu nabíjení Nezničitelný princip nabíjení M17R P17R Podrobný popis Nabíjecí stanici můžete připevnit na stěnu, je vhodná i k nabíjení ve vodorovné poloze nebo ve vozidlech. - Svítilna zůstává i během nabíjení kdykoliv po ruce - Lze ji použít téměř kdekoliv - Zabezpečení při přepravě zabraňuje vypadnutí svítilny Modul kontaktu nabíjení se může odebrat z nabíjecí stanice a použít k nabíjení svítilny v nejrůznějších situacích použití. - Obzvlášť praktická při cestování - Možnost úsporné přepravy U této techniky nabíjení nejsou potřebné citlivé nabíjecí konektory náchylné na poruchy. Díky magnetickému kontaktu je možné nabíjení opakovat téměř s libovolnou frekvencí. - Téměř neopotřebitelný magnetický kontakt nabíjení na konci svítilny - Nejjednodušší nabíjení - Žádné nabíjecí konektory Safety Ytrion Cell Indikace nabití 360 Power Indicator Funkce nouzového světla Více cyklů nabíjení než u lithium-ionových akumulátorů V ručce svítilny je integrovaný světelný kroužek, který se při skončení nabíjení přepne z červené barvy na zelenou. Desetistupňový indikátor se ovládá tlačítkem na konci svítilny. V závislosti na provozním režimu lze stisknutím spínače získat 2 rozdílné informace. 1. Stav akumulátoru Ve vypnutém stavu ukazuje počet modrých diod stav nabití akumulátoru v procentech. 2. Zbývající doba chodu V zapnutém stavu informuje počet svítících diod o zbývající době svícení v aktuálním režimu. Více bezpečnosti při výpadku proudu: Jakmile se přeruší přívod elektřiny, svítilna se automaticky zapne. Tato funkce se může vypnout. Speciální elektrochemické vlastnosti článku Safety Ytrion Cell umožňují v porovnání s litihiuminonovými akumulátory více než dvojnásobný počet nabíjecích cyklů (s více než 85 % nabíjecím výkonem i po více než nabíjecích cyklech). Rychlé nabíjení Akumulátory Safety Ytrion Cell se nabíjejí 4-5-krát rychleji než běžné lithium-ionové akumulátory. Trvale vysoký výkon Několikanásobně vyšší hustota výkonu technologie akumulátoru Safety Ytrion Cell založeného na bázi lithium-železo-fosfátové technologie se postará o trvale vysoký výkon, a tím i o nezměněnou svítivost. Nepatrné samovybíjení U článku Safety Ytrion Cell je samočinné vybíjení téměř vyloučené. Svítilny jsou proto i po několika měsících bez provozu ihned připraveny k použití. Nejsou citlivé na teplotu Svítilny s článkem Safety Ytrion Cell jsou mimořádně odolné vůči extrémním teplotám, a proto vhodné i pro speciální použití. Nízká hmotnost Akumulátor Safety Ytrion Cell je podstatně lehčí než jsou např. nikl-metal hybridové akumulátory Bez paměťového efektu Paměťový efekt známý u jiných typů baterií je téměř vyloučený. Příslušenství Rozsah dodávky Volitelné příslušenství Akumulátor (Safety Ytrion Cell), nabíjecí stanice (Floating Charge System Pro), napájecí zdroj, nabíjecí kabel, Intelligent Clip a návod k použití. Výrobek: 0040 Výrobek: 0311 Výrobek: 0313-F - Signal Cone (signální krytka) - Tripod Fastener (stojan s úchytem) - Sada filtrů

8 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podpora argumentování - LENSER M17R / P17R Základní výpověď Claim M17R / P17R Cílová skupina Kvalitní svítilny s technologií orientovanou na budoucnost pro uživatele upřednostňující výkon: Výjimečně velký světelný výkon a dlouhá doba použitelnosti díky nové technologii akumulátoru (Safety Ytrion Cell). Revolution recharged Díky enormnímu světelnému výkonu, který zůstává dlouho konstantní, a nabíjecí stanici jsou svítilny zajímavé především pro profesionály: policie, armáda, bezpečnostní služby, požární sbor, pomocné služby, záchranářské týmy a technicky orientovaní uživatelé. Následujícími znaky se svítilny LENSER P17R, příp. M17R odlišují od ostatních tyčových svítilen: Marketing Servis Jedinečné prodejní argumenty Marketingové argumenty pro obchodní rozhovory M17R doporučená cena v Euro P17R doporučená cena v Euro Investice do systému Údaje o hodnotě Kvalita a servis JSTE pro nás důležití! Revoluční technologie akumulátoru Safety Ytrion Cell se stará o rychlé nabíjení, výjimečný výkon a až třikrát delší životnost v porovnání s běžnými lithium-ionovými akumulátory Regulace konstatního proudu ve spojení s akumulátorem Safety Ytrion Cell umožňuje úžasnou konstantní svítivost po dlouhou dobu. Nový systém nabíjení (Floating Charge System Pro) se od běžných systémů nabíjení liší především bezkonkurenčně jednoduchou manipulací. Magnetické nabíjecí kontakty (bez poruchových nabíjecích zástrček a zásuvek) dodávají systému extrémně dlouhou životnost. Systém zaostřování (Advanced Focus System) s inovativní reflektorovou čočkou patří k nejlepším systémům zaostřování na světě. Komfortní zaostřování jednou rukou (Speed Focus) je typickým znakem svítilen LENSER. Běžné svítilny s možností zaostření jsou většinou vybaveny otáčecí mechanikou, která zpravidla vyžaduje obsluhu oběma rukama. U obou svítilen se poloha zaostření zaaretuje pomocí nové Fast Lock funkce. Zabrání se tím neúmyslnému přestavení zaostření. Díky technologii Smart Light Technology mají obě svítilny světelné funkce, které poskytují optimální světelnou funkci pro každé použití. Tím se ze svítilen stávají nepřekonatelní a všestranní pomocníci. 1. Prostřednictvím nové technologie akumulátoru a nové diody Xtreme Power máte několik hodin k dispozici enormní světelný výkon. 2. Akumulátor Safety Ytrion Cell má 2-3-krát delší životnost než lithium-ionové akumulátory, dokáže se rychleji nabít a je kromě toho lehčí než nikl-kadmiové články. 3. Díky novým atributům v souvislosti s bezpečností a pohodlím při používání, jakým je například 360 Power Indicator nebo funkce nouzového osvětlení, je svítilna zajímavá především pro profesionály. 4. Se systémem Advanced Focus System získáváte jeden z nejlepších systémů zaostření na světě. Jednoruční zaostřování Speed Focus s Fast Lock vám navíce zajistí maximální pohodlí při obsluze. 5. Floating Charge System Pro vám poskytne extrémně dlouhou životnost a pohodlnou manipulaci. Doporučená cena 329,00 Doporučená cena 239,90 Svítilna LENSER není jen obyčejnou kapesní svítilnou. Díky četnému množství praktických a profesionálních částí příslušenství se podstatně rozšiřují možnosti použití našich svítilen. Naše neustálá kontrola kvality a bezpečnosti posilnila a prosadila značku LENSER a její výrobky po celém světě. Používání hodnotných materiálů a jejich systémové zpracování zaručují spolehlivost a zachování hodnoty po dlouhou dobu. Modulární konstrukce svítilen ED LENSER značně snižuje v případě opravy náklady na opravu. Dlouholeté zásobování náhradními díly a servisní horká linka v rámci techniky a údržby našich výrobků podtrhují naše vysoké nároky na zákaznický servis. K dispozici máte více než 30 firemních a externích servisů, kde vám rádi pomohou. Díky naší důsledně aplikované a kontrolované koncepci prodeje můžete jako kompetentní odborný prodejce využívat přednosti několikaměsíční předběžné objednávky. Náš externí servis a naši poradci/poradkyně vás rádi poinformují o podrobnostech. M17R_P17R_V1.2_CZ LENSER *

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Dokonalost na druhou LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita baterie Doba svícení 7 x Xtreme Power LED 406 mm 1 300 g Boost 3 200 lm* Low Power:

Více

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Specialista na zaostření v kapesním formátu Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 94 mm 31 g 25 lm* 1 x AAA 1,5

Více

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita High End Power LED 100 mm 45 g Power: 220 lm* Low Power: 20 lm* 1xAA Li-Ion dobíjitelná lithiová 1,2

Více

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží LENSER * P5 E Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží High End Délka 100 mm Hmotnost 62 g Světelný tok 25 lm* Baterie 1 x AA 1,5 V Kapacita baterie 4,2 Wh*** Doba svícení 20 h** Dosah světla 75 m*

Více

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 BM Malá svítilna s rychlým zaostřením Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 103 mm 36 g 16 lm* 1 x AAA 1,5 V 1,8 Wh***

Více

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Neoslňující červené světlo 3 Power s (s funkcí blikání) 100% low power 15% signál Hmotnost Kapacita baterie 3 White High End s 1 Red High End 96 g 90

Více

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version LENSER * X7R Světelné dvojče s dobíjením SLT - Logo für LENSER * MT7 Englische - Version Délka Hmotnost Světelný tok Akumulátor Kapacita baterie Doba svícení 2 x High End Power 171 mm 241 g 500 lm* 1 x

Více

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Hmotnost Světelný tok Baterie Doba svícení Dosah světla Xtreme Power 340 g 350 lm* výkon): 250 lm* 60 lm* 4 x AA 1,5 V 16,8 Wh *** 8 h** výkon): 15

Více

Obsah balení: 4 x baterie AG 3

Obsah balení: 4 x baterie AG 3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1 High End Délka 44 mm Hmotnost 7,5 g Světelný tok 17 lm* Baterie 4 x AG 3 Za dob Einsteina vážily kapesní svítilny mnohonásobně víc než LENSER K1 a přitom

Více

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t.

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t. LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14 Světelný obr pro všechny životní situace SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Univerzální úchyt Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita

Více

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Světelný obr s ekologickými nároky SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version

Více

svíticí program LED svítilny

svíticí program LED svítilny www.solight.cz svíticí program LED svítilny NABÍJECÍ LED svítilny WN13 600lm Zoom 258m IP44 Nabíjecí Profesionální LED dioda: Cree XML T6 svítivost LED: 600lm dosvit: 258m/73m* 5 režimů svícení: plný výkon,

Více

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07 Obrovský krok dopředu. Tak by se dala krátce charakterizovat nová čelovka Led Lenser SEO 5. Čelovka se světelným tokem 180 lumenů a dosvitem až 120m je pro řadu čelovek Led Lenser opravdu revoluční. Led

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce:

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce: 02 03 Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,3 cm x délka 8 cm Váha: 24 g /včetně 1 AAA( mikro) baterie/ Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,9 cm x délka 12,5 cm Váha: 49 g /včetně 2 AAA(

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

Komfort, Boost 2 hodiny, Časovač 12 hodin, Časovač 24 hodin, Pohotovostní / proti zamrznutí, Uzamčení. Indikátory stavu termostatu

Komfort, Boost 2 hodiny, Časovač 12 hodin, Časovač 24 hodin, Pohotovostní / proti zamrznutí, Uzamčení. Indikátory stavu termostatu TECHNICKÉ PARAMETRY Produkt Elektronické ovládání pro koupelnové radiátory Použití Koupelnové radiátory Třída izolace Třídy I, II Úroveň IP IP44 Nastavení teploty Digitální Volitelný rozsah teploty 40

Více

Pohony garážových vrat

Pohony garážových vrat Pohony garážových vrat Bezpečnost a pohodlí díky technice Pohony garážových vrat Technika Bezpečnost a pohodlí díky technice. Zabalené do aktuálních tvarů. Comfort 260, 270, 280 Klasika mezi pohony garážových

Více

Návod pro obsluhu. Ver SKC Inc. Chromservis s.r.o.

Návod pro obsluhu. Ver SKC Inc. Chromservis s.r.o. Chromservis s.r.o. Univerzální nabíječka PowerFlex Návod pro obsluhu Ver. 170718 Chromservis s.r.o. Jakobiho 327 109 00 Praha 10-Petrovice Tel: +420 2 74021211 Fax: +420 2 74021220 E-mail: prodej@chromservis.eu

Více

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem kabel: 50m H05VV-F 3G1,5 zásuvka: 4x 230V krytí: IP20 pro použití ve vnit řních prostorách Ø bubnu: 260mm Obj. číslo 1 18906 1 (50m) Doporučená cena: 1.344,-

Více

studio bílá / studio bílá slonová kost / chromová studio bílá / chromová metalická šedá / chromová lesklá žlutá / chromová

studio bílá / studio bílá slonová kost / chromová studio bílá / chromová metalická šedá / chromová lesklá žlutá / chromová Dokonalá harmonie. Vybraný vkus pro jedinečné interiéry. 7mm odsazení každého prvku elektroinstalace od stěny vytváří 3D efekt, který dá vyniknout interiéru i elektroinstalaci. studio bílá / studio bílá

Více

Chtěli bychom něco exkluzivního! Je třeba říkat více? Ne. Výjimečnost i přátelská pohoda a linie.

Chtěli bychom něco exkluzivního! Je třeba říkat více? Ne. Výjimečnost i přátelská pohoda a linie. Chtěli bychom něco exkluzivního! Je třeba říkat více? Ne. Výjimečnost i přátelská pohoda a linie. alabastrová alabastrová / chromová slonová kost palladium titanová titanová / chromová 146 alpha exclusive

Více

BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x. Uživatelský manuál Verze 04/2016

BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x. Uživatelský manuál Verze 04/2016 BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x Uživatelský manuál Verze 04/2016 1. Popis Dva moduly spolu tvoří fotobuňku HL3-X Infra-červený vysílač HL 3-000 : volby High / Low pro nastavení výkonu vysílače Bezdrátová fotobuňka

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

studio bílá / studio bílá

studio bílá / studio bílá studio bílá / studio bílá slonová kost studio bílá Solo, Solo carat Toužíme se odlišit. světle zelená korálová červená holubí modrá grafitová 109 sklo bronz Solo carat Fascinují nás exkluzivní materiály.

Více

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla LuminiGrow 450R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Vysoký

Více

TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012.

TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012. TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012. A8LED je autorizovaný distributor panelů technologie LED (super jasné diody s velkým úhlem

Více

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

studio bílá / studio bílá korálová červená metalická šedá / chromová lesklá 120 solo, solo carat ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál

studio bílá / studio bílá korálová červená metalická šedá / chromová lesklá 120 solo, solo carat ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Dokonalá harmonie. Vybraný vkus pro jedinečné interiéry. 7mm odsazení každého prvku elektroinstalace od stěny vytváří 3D efekt, který dá vyniknout interiéru i elektroinstalaci. studio bílá / studio bílá

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

studio bílá slonová kost

studio bílá slonová kost studio bílá slonová kost Future linear NOVINKA Myslíme na budoucnost, chceme nadčasovost. světle šedá hliníková stříbrná antracitová ušlechtilá ocel 101 Pro přístroje Název Barva Objednací číslo Jednot.

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM

ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM ORIGINÁLNÍ PROVOZNÍ NÁVOD ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM 1 2 BMZ Drive Systems V7 návod k obsluze (# 27936 ) 3 Obsah 4 Obsah 1 Motor 6 1.1 Bezpečnostní pokyny 6 1.2 Použití k určenému účelu 6 1.3 Vysvětlení k

Více

Pouliční LED lampy nové generace

Pouliční LED lampy nové generace FUN LIGHT AMUSEMENTS, s.r.o. Bubenská 1536, Praha 7 Pracoviště : Pražská 298, Brandýs nad Labem Pouliční LED lampy nové generace 2012 1. Pouliční LED osvětlení Pouliční LED lampa Ledcent Pouliční osvětlení

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

Tisková zpráva. Prosinec PT MS

Tisková zpráva. Prosinec PT MS Tisková zpráva Nejvýkonnější, multifunkční akumulátorové rázové utahováky ve své třídě: Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional Prosinec 2009 6709 PT MS Nejvyšší krouticí

Více

Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla

Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla Nahození vaší baterie Není třeba druhého vozidla Okamžitý startovací proud 450 A NASTARTUJE VÁŠ VŮZ V NĚKOLIKA SEKUNDÁCH Funkce varovného signálu při opačném připojení BEZ NEBEZPEČÍ JISKŘENÍ Lze také použít

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

NÁVOD K OBSLUZE LED NOUZOVÉ SVÍTIDLO

NÁVOD K OBSLUZE LED NOUZOVÉ SVÍTIDLO NÁVOD K OBSLUZE LED NOUZOVÉ SVÍTIDLO MIRROR IP40/IP65 IK10 VŠEOBECNÉ INFORMACE Jedná se o samostatné nouzové svítidlo Trvale svítící modely (SA): je-li v elektrické síti proud, slouží jako běžná svítidla,

Více

Kamerový Tester Provozní Manuál

Kamerový Tester Provozní Manuál Kamerový Tester Provozní Manuál Před použitím tohoto přístroje si velmi pečlivě přečtěte tento Provozní Manuál, protože obsahuje velmi důležité bezpečnostní informace. Obsah Strana 1. Upozornění. 3 2.

Více

studio bílá / studio bílá slonová kost studio bílá

studio bílá / studio bílá slonová kost studio bílá studio bílá / studio bílá slonová kost studio bílá 112 Toužíme se odlišit. Solo, Solo carat korálová červená grafitová žlutá metalická šedá / chromová lesklá 113 sklo bronz ušlechtilá ocel 114 Solo carat

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Greencell zink-chloridové

Greencell zink-chloridové Ultra Plus Alkalické Alkalické baterie GP Ultra Plus využívají zdokonalených materiálů a výrobních postupů k tomu, aby poskytly spolehlivý a dlouhý provozní výkon v náročných přístrojích. Výkonnost těchto

Více

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Nabíječ Pb akumulátorů ACC-PB. č. 20603

ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Nabíječ Pb akumulátorů ACC-PB. č. 20603 ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Nabíječ Pb akumulátorů ACC-PB č. 20603 Tato uživatelská příručka obsahuje: Návod pro montáž, instalaci,uvedení do provozu,

Více

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Výdrž baterie až 90min Detekce pohybu Sportovní design www.spyshops.cz stránka 1 1. Začínáme Funkce hodinek : - Pracují

Více

Flexibilní a elegantní

Flexibilní a elegantní flexibilní modulární systém Flexibilní a elegantní předveďte svůj produkt na revolučním displeji nejvyšší kvality Vaše správná volba; kdykoliv a kdekoliv snadno postavíte vysoce odolný prezentační systém.

Více

světle šedá hliníková stříbrná antracitová ušlechtilá ocel 112 future linear ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál

světle šedá hliníková stříbrná antracitová ušlechtilá ocel 112 future linear ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Precizní zpracování. Nic zbytečného navíc. Designová řada, která bude i za mnoho let působit zcela svěžím dojmem. Nadčasovost je budoucnost s věčností oceli. studio bílá slonová kost světle šedá hliníková

Více

1.2 Vzhled a rozměry Materiály a rozměry plášť je vyroben z PC (polykarbonát). Rozhraní z tekutých krystalů je vyrobeno z tvrzeného akrylu.

1.2 Vzhled a rozměry Materiály a rozměry plášť je vyroben z PC (polykarbonát). Rozhraní z tekutých krystalů je vyrobeno z tvrzeného akrylu. 1.1 Specifikace a parametry displeje 36V / 48V napětí; Jmenovitý proud: 10 ma Maximální provozní proud: 30 ma Minimální proud:

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

CSE MIX G 5/4F Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE MIX G 5/4F se směšovacím ventilem CSE MIX G 5/4F

CSE MIX G 5/4F Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE MIX G 5/4F se směšovacím ventilem CSE MIX G 5/4F www.regulus.cz CSE MIX G 5/4F Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE MIX G 5/4F se směšovacím ventilem CZ CSE MIX G 5/4F 1. Úvod Čerpadlová skupina CSE MIX G 5/4F je určena pro montáž do otopných

Více

Divetta - světlo budoucnosti

Divetta - světlo budoucnosti Divetta - světlo budoucnosti Sortiment produktů zahrnuje zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Světelné zdroje Divetta

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla LuminiGrow 200R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP vzduchová a elektrická spirálová Díly TRP nabízí kompletní řadu vzduchových a elektrických spirálových vinutí i spirálových vinutí EBS

Více

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P340 3 PŘEHLED A NÁZVY DÍLŮ 1 2 3 4 5 1 Přední kryt 2 Předfiltr 3 Filtr A341 4 BONECO P340 5 Ovládací panel s ukazateli 4 OBSAH Přehled

Více

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED 1. Reflektor 2. LED diody 3. Přední infračervený přijímač 4. Rukojeť s možností uchycení na spignot 5. Tlačítko slotu pro baterii 6.

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12

Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Sínusový záložní zdroj INTEX 400-12 Profesionální sínusový záložní zdroj UPS, nízkofrekvenční technologie, integrovaný nabíječ externích akumulátorů max. 10A, dvoustupňové nabíjení. Robustní celokovová

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

LOWI VIRTUE LED (LINE)

LOWI VIRTUE LED (LINE) LOWI VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu LOWI a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová přisazená svítidla vyráběná v různých délkách. Moduly

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

Odkalovací filtr FSMad

Odkalovací filtr FSMad Leden 2014 objednací kód FSMadxx.200 (typ F76S) Odkalovací filtr FSMad JEMNÝ FILTR SE ZPĚTNÝM PROPLACHEM Použití KATALOGOVÝ LIST Filtry se zpětným proplachem zajišťují nepřetržitou dodávku filtrované vody.

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E: Výhody. Poslední vývoj přináší do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam koupelny jako oázy wellness.

Více

Návod na hodinky s kamerou model SY-195

Návod na hodinky s kamerou model SY-195 Návod na hodinky s kamerou model SY-195 ( doplněk k originálnímu návodu ) Funkce hodinek : - Pracují i při nízkém osvětlení - Volitelné video rozlišení : 1280x720, 640x480, 352x288 - Rozlišení fotek :

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

PHIL A VIRTUE LED (LINE)

PHIL A VIRTUE LED (LINE) PHIL A VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu PHIL A a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová svítidla do podhledu nebo do stěny vyráběná v různých

Více

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny:

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny: Návod k použití Programovací přístroj P6 Důležité pokyny: Před montáží programovacího přístroje a jeho uvedením do provozu si prosím důkladně pročtěte tento návod k obsluze. Tento návod k obsluze uložte

Více

LuminiGrow Asta 120R1

LuminiGrow Asta 120R1 LuminiGrow Asta 120R1 Nejpokročilejší LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti Asta 120R1 je vhodné svítidlo pro všechny fáze růstu rostlin od sazenic až po květ. Skvěle se hodí do zimních zahrad,

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více

LED stolní lampičky. svíticí program. 5/2019 (N)

LED stolní lampičky. svíticí program.   5/2019 (N) LED stolní lampičky svíticí program www.solight.cz 5/2019 (N) WO37-B / WO37-W 12W Změna chromatičnosti: 3000K - 6000K USB PORT pro nabíjení telefonu WO37-B možnost volby teploty světla teplá, neutrální

Více

ColorBlast RGB Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody

ColorBlast RGB Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody Lighting ColorBlast RGB Powercore gen4 Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem ColorBlast RGB Powercore gen4 Vysoce výkonná LED svítidla ColorBlast Powercore

Více

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA Model: DO CFBM2128 NÁVOD K OBLUZE Tento chytrý výrobek je zkonstruován tak, aby sloužil jako užitečná výkonná svítilna a nabíječka do auta. Obsahuje zabudovanou dobíjecí baterii,

Více

PHIL B VIRTUE LED (LINE)

PHIL B VIRTUE LED (LINE) PHIL B VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu PHIL A a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová přisazená svítidla vyráběná v různých délkách. Moduly

Více

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4731364 Děkujeme, že jste si zakoupili tento bezdrátový kontroler pro ovládání RGB LED pásků, který umožňuje ovládání pomocí dálkového ovladače, nebo chytrým mobilním telefonem

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED 5000/7000 MC Vysoce konzistentní podání barev Vytvořením Sim.LED 5000/7000 Multicolour definuje SIMEON nové standardy na poli osvětlení

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

JABRA PRO 935. Návod k Použití. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Návod k Použití. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Návod k Použití jabra.com/pro935 2,014 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní ochranné známky v ní obsažené

Více

Dyana LED. Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 13201

Dyana LED. Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 13201 Stylové a velmi účinné uliční svítidlo, využívající LED diody a splňující normu ČSN EN 131 Dokonalé včlenění do městské zástavby Dyana byla zkonstruována tak, aby se během dne skvěle začlenila do okolního

Více

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 https://www.luda.farm/products/surveillance/machinecam-mobility/ Technická specifikace: Součást balení Kamera Pracovní frekvence

Více

Návod k použití Mobilní studio 300/500 s výbavou k nabíjení z autobaterie

Návod k použití Mobilní studio 300/500 s výbavou k nabíjení z autobaterie Návod k použití Mobilní studio 300/500 s výbavou k nabíjení z autobaterie Děkujeme, že jste si koupili mobilní studio 300/500 s výbavou k nabíjení z autobaterie. Tento set slouží k profesionálnímu využití

Více

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem Tisková zpráva Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem březen 2010 PI 6918 PT Nejvyšší poměr odbroušeného materiálu a výkonu při

Více

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE SÉRIE Z DIODOVÉ HODINY Nabídka platná od 01.01.2012 A8LED je oficiální distributor panelů technologie LED (používané LED diody se super-jasnou svítivosti, s velkým úhlem svíceni). Zařízení ze série Z nabízíme

Více

Návod k obsluze SCALEOinfinity. Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte.

Návod k obsluze SCALEOinfinity. Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte. Návod k obsluze SCALEOinfinity Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte. UPOZORNĚNÍ. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Přečtěte si všechny informace před

Více

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně 38 O V L Á DÁ N Í F U standardně Snadno montovatelné barevným kódem Spolehlivá díky inovační výbavě Rychloběžná vrata Hörmann jsou

Více

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje.

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje. Katalogový list www.abetec.cz Sada HAKKO FX-888D + příslušenství I. Obj. číslo: 102002308 Výrobce: Hakko Anotace Akční sada obsahuje: Digitální ESD / antistatickou pájecí stanici HAKKO FX-888D. ESD / antistatickou

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

Detaily. Popis. Vybavení a užitek

Detaily. Popis. Vybavení a užitek Zahradní čerpadla GP BP 3 Home & Garden Výkonné a s dlouhou životností, takové je domácí a zahradní čerpadlo BP 3 Home & Garden. Je ideálním řešením zahradního zavlažování, případně zásobování vodou, např.

Více

E-S A D A. TranzX ESCALANTE / ACRON PARK CITY / FRANCIS INDUKTORA / TRAMWAY ROSARNO / VIVALO LITHIUM -POLYMER 36/24 V TRANZ X 24V- 250W / 36V-250W

E-S A D A. TranzX ESCALANTE / ACRON PARK CITY / FRANCIS INDUKTORA / TRAMWAY ROSARNO / VIVALO LITHIUM -POLYMER 36/24 V TRANZ X 24V- 250W / 36V-250W E-S A D A TranzX ESCALANTE / ACRON PARK CITY / FRANCIS INDUKTORA / TRAMWAY ROSARNO / VIVALO LITHIUM -POLYMER 36/24 V TRANZ X 24V- 250W / 36V-250W OVLÁDACÍ DISPLAY BATERKA MOTOR SENZOR ŠLAPÁNÍ Display PST

Více

CCTV tester FTEST35F Video, RS485, LAN, Audio, Multimetr

CCTV tester FTEST35F Video, RS485, LAN, Audio, Multimetr CCTV tester FTEST35F Video, RS485, LAN, Audio, Multimetr Pohodlné ostření kamery na 3.5 LCD Generátor zkušebního video obrazce RS485 virtuální klávesnice a tester Výstup napájení 12V/1A pro kameru Měření

Více

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE

Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Špionážní klíčenka s WiFi EXCLUSIVE Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více