LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light"

Transkript

1 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 BM Malá svítilna s rychlým zaostřením Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 103 mm 36 g 16 lm* 1 x AAA 1,5 V 1,8 Wh*** 7 h** Dosah světla 25 m* Technické údaje Světelný výkon svítilny dosud závisel na velikosti a hmotnosti. Svítilna váží sotva 36 g, její hmotnost je nižší než koncová krytka některých velkých svítilen. Tato velmi malá svítilna je vybavena systémem Blue Moon Focus System a zaostřuje se posunutím hlavy svítilny (Speed Focus). Modrý kruh kolem bílého světelného kuželu vás nadchne. Tak jako u všech našich svítilen se ani u svítilen LENSER P2 BM nešetřilo na ničem kromě hmotnosti. Rozsah dodávky: 1 x AAA baterie, pouzdro na opasek, klip Kat. č Blistr č * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byl měřen při zapnutí s novou alkalickou baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou lišit podle čipu a baterie o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok dosáhne hodnoty 1 lumenu. *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

2 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P3 BM Nenápadný společník s jasnou hlavou Délka Hmotnost Světelný tok Baterie High End 96 mm 35 g 16 lm* 1 x AAA Svítilna LENSER P3 BM je dvojčetem svítilny LENSER P2 BM. Díky větší hlavě se zvyšuje dosah světla. Funkce Speed Focus umožňuje v kombinaci se systémem Blue Moon Focus System okamžitý přechod z kruhového světla na krátkou vzdálenost na svazek světla do dálky. Ergonomicky dokonalý klip přesvědčí stejně jako koncepce baterií. Cenově výhodná alkalická baterie (mikročlánek, typ AAA) tvoří kapacitu energie pro mnoho hodin svícení. Kapacita baterie Doba svícení 1,8 Wh*** 7 h** Dosah světla 31 m* Technické údaje Rozsah dodávky: 1 x AAA alkalická baterie, klip a včetně pouzdra Kat. č Blistr č * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byl měřen při zapnutí s novou alkalickou baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na čipu a bateriích lišit o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok dosáhne hodnoty 1 lumenu. *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P4 BM Miniaturní kapesní svítilna pro profesionály Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 147 mm 53 g 18 lm* 2 x AAA 1,5 V 3,6 Wh*** 8,5 h** Dosah světla 25 m* Technické údaje Nezáleží na tom, zda kontrolujete podvozek auta, vyměňujete pojistky nebo pracujete v průmyslu, svítilna LENSER P4 BM se systémem Blue Moon Focus System vám při každé činnosti poskytne cenné služby. Svítilna se dá rychle upevnit na košili nebo pracovní plášť. Přitom je tak lehká, že ji při nošení ani nepocítíte. O to více vyniká klouzavé světlo, které můžete zaostřit posunutím hlavy svítilny (Speed Focus). Svítilna LENSER P4 BM se provozuje pomocí 2 běžných a cenově výhodných mikročlánků (AAA). Kat. č Rozsah dodávky: 2 x AAA baterie, poutko na ruku, pouzdro na opasek, klip Blistr č * Světelný tok (v lumenech), resp. maximální dosah světla (v metrech) byly měřeny při zapnutí s novou sadou alkalických baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na chipu a bateriích lišit o +/- 15 %. ** Průměrná doba svícení do chvíle, kdy světelný tok dosáhne hodnoty 1 lumenu. *** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterie obsažené v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátory pro plně nabité akumulátory dodané s výrobkem.

4 Technické specifikace Přehled - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Název výrobku P2 BM P3 BM P4 BM Podrobný popis Výr. č. dárkového balení Výr. č. blistru Všechny tři svítilny jsou k dostání v dárkovém a blistrovém balení. High End High End High End High End diody a High End Power diody se vyrábějí speciálně pro nás a podle našich výrobních specifikací. Vynikající souhra mezi speciálními diodami a našimi čočkami, jakož i vysoce výkonná elektronika přesvědčí uživatele na celém světě. Hmotnost 36 g 35 g 53 g Délka 103 mm 96 mm 147 mm Světelný tok 16 lm 16 lm 18 lm Baterie 1 x AAA 1 x AAA 2 x AAA Světelný tok (v lumenech) měřený v nejsvětlejším nastavení při zapnutí s novou alkalickou baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na čipu a akumulátorech lišit o +/- 15 %. Všechny svítilny se provozují pomocí cenově výhodných standardních alkalických baterií, které jsou běžně k dostání. Kapacita baterie 1,8 Wh 1,8 Wh 3,6 Wh Kapacita baterie udává informace o celkové kapacitě (Wh) baterií dodané s výrobkem. Tím se umožní snazší porovnání s ostatními výrobky. Doba svícení 7 h 7 h 8,5 h Dosah světla 25 m 31 m 25 m Tato hodnota uvádí čas, během něhož svítilna svítí, dokud světelný tok neklesne na hodnotu 1 lumen. Maximální dosah světla se měří při zapnutí s novou alkalickou baterií, příp. sadou nových alkalických baterií. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na čipu a akumulátorech lišit o +/- 15 %.

5 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podrobnější údaje - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Název výrobku P2 BM P3 BM P4 BM Podrobný popis - Rychlé zaostřování posunutím hlavy svítilny jen jednou rukou. ZAOSTŘOVÁNÍ Speed Focus Přednosti, které běžné systémy často nenabízejí: - Je možné provést mimořádně rychlou změnu světelného kuželu - Komfortní obsluha jednou rukou - Odolný posuvný mechanizmus - Systém zaostření s modrým světelným okrajem (Blue Moon) Blue Moon Focus System Výhody: - Čistě bílé a příjemné světlo navzdory podílu modrého světla diod - Odvádění podílu modrého světla na okraj světelného kuželu - Rovnoměrnější osvětlení jako u mnoha zrcadlových reflektorů Ochrana proti stříkající vodě Svítilna je chráněná proti stříkající vodě ze všech stran. Mimořádné vlastnosti Tělo svítilny je z leteckého hliníku Šetří náklady Velmi odolný, černě matný eloxovaný povrch minimalizuje odrazy světla z okolí. Svítilny LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM vám poskytují vynikající světelný výkon při použití běžných a cenově výhodných alkalických baterií. Kroužek na klíče Pomocí kroužku se dá svítilna připevnit na svazek klíčů. Klip Pomocí praktického klipu si mohou technici, inženýři nebo i domácí kutilové jednoduše upevnit svítilnu na kalhoty nebo pracovní oděv. Příslušenství Rozsah dodávky Alkalické baterie, klip a včetně pouzdra

6 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podpora argumentování - LENSER P2 BM / P3 BM / P4 BM Základní výpověď Charakteristika série P Charakteristika P2 BM Charakteristika P3 BM Charakteristika P4 BM Cílová skupina Kompaktní svítilny s dodatkem BM jsou vybaveny osvědčeným systémem Blue Moon Focus System a nabízejí vynikající poměr mezi cenou a výkonem. Svítilny od profesionálů pro profesionály Malá svítilna s rychlým zaostřením Nenápadný společník s jasnou hlavou Miniaturní kapesní svítilna pro profesionály Průmysl: Výborně se hodí na příležitostné kontrolní a testovací práce Domácnost: Pro hobby a také jako kvalitní pracovní svítilna Outdoor: Praktická záložní svítilna při kempování a nočních túrách Následujícími znaky se odlišují svítilny LENSER P2 BM, P3 BM a P4 BM od ostatních kapesních svítilen: Marketing Jedinečné prodejní argumenty Systém Blue Moon Focus System (BM) poskytuje přestavitelný světelný kužel a umožňuje homogenní rozdělení světla především při rozostření Čistě bílý světelný kužel s modrým okrajem je typickým znakem svítilen s dodatkem BM Inovativní posuvný mechanizmus funkce Speed Focus umožňuje plynulou regulaci světelného kuželu posunutím hlavy svítilny Komfortní upevňovací kroužek pro nošení na svazku klíčů Praktický klip k upevnění na košili, kalhoty nebo pracovní oděv Svítilny vám poskytují obdivuhodný světelný výkon díky úsporným vysoce výkonným diodám Používané alkalické baterie jsou cenově výhodné a všude k dostání Marketingové argumenty pro obchodní rozhovory 1. Svítilny se systémem Blue Moon Focus System nabízejí vynikající poměr mezi cenou a výkonem. 2. Zaostření pomocí funkce Speed Focus umožňuje mimořádně pohodlnou změnu světelného kuželu. 3. Svítilny BM jsou díky kvalitní technice diod mimořádně úsporné a zatížitelné. 4. Díky systému zaostřování máte k dispozici optimální jas pro různá použití. 5. Praktický klip vám umožňuje jednoduché upevnění svítilny na oděv. Doporučená cena v eurech (včetně DPH) P2 BM : 15,90 P3 BM : 15,90 P4 BM : 22,90 Kvalita a servis Dlouholeté zásobování náhradními díly a servisní horká linka v rámci techniky a údržby našich výrobků podtrhují naše vysoké nároky na zákaznický servis. K dispozici máte více než 30 firemních a externích servisů, které jsou vám k dispozici. Servis Investice do systému Svítilny LENSER nejsou jen obyčejnými svítilnami. Díky velkému množství praktických a profesionálních částí příslušenství se podstatně rozšiřují možnosti použití našich svítilen. Na tomto místě musíme zdůraznit naše krédo: Svítilny od profesionálů pro profesionály! JSTE pro nás důležití! Díky naší důsledně aplikované a kontrolované koncepci prodeje můžete jako kompetentní odborný prodejce využívat přednosti několikaměsíční předběžné objednávky. Náš externí servis a naši poradci/poradkyně vás rádi poinformují o podrobnostech. P2BM_P3BM_P4BM_V1.2_CZ LENSER *

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Specialista na zaostření v kapesním formátu Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 94 mm 31 g 25 lm* 1 x AAA 1,5

Více

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží LENSER * P5 E Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží High End Délka 100 mm Hmotnost 62 g Světelný tok 25 lm* Baterie 1 x AA 1,5 V Kapacita baterie 4,2 Wh*** Doba svícení 20 h** Dosah světla 75 m*

Více

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita High End Power LED 100 mm 45 g Power: 220 lm* Low Power: 20 lm* 1xAA Li-Ion dobíjitelná lithiová 1,2

Více

Obsah balení: 4 x baterie AG 3

Obsah balení: 4 x baterie AG 3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1 High End Délka 44 mm Hmotnost 7,5 g Světelný tok 17 lm* Baterie 4 x AG 3 Za dob Einsteina vážily kapesní svítilny mnohonásobně víc než LENSER K1 a přitom

Více

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version LENSER * X7R Světelné dvojče s dobíjením SLT - Logo für LENSER * MT7 Englische - Version Délka Hmotnost Světelný tok Akumulátor Kapacita baterie Doba svícení 2 x High End Power 171 mm 241 g 500 lm* 1 x

Více

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Hmotnost Světelný tok Baterie Doba svícení Dosah světla Xtreme Power 340 g 350 lm* výkon): 250 lm* 60 lm* 4 x AA 1,5 V 16,8 Wh *** 8 h** výkon): 15

Více

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Neoslňující červené světlo 3 Power s (s funkcí blikání) 100% low power 15% signál Hmotnost Kapacita baterie 3 White High End s 1 Red High End 96 g 90

Více

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t.

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t. LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14 Světelný obr pro všechny životní situace SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Univerzální úchyt Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita

Více

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Dokonalost na druhou LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita baterie Doba svícení 7 x Xtreme Power LED 406 mm 1 300 g Boost 3 200 lm* Low Power:

Více

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Světelný obr s ekologickými nároky SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version

Více

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č. 8317-R

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č. 8317-R LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Délka Hmotnost

Více

svíticí program LED svítilny

svíticí program LED svítilny www.solight.cz svíticí program LED svítilny NABÍJECÍ LED svítilny WN13 600lm Zoom 258m IP44 Nabíjecí Profesionální LED dioda: Cree XML T6 svítivost LED: 600lm dosvit: 258m/73m* 5 režimů svícení: plný výkon,

Více

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem kabel: 50m H05VV-F 3G1,5 zásuvka: 4x 230V krytí: IP20 pro použití ve vnit řních prostorách Ø bubnu: 260mm Obj. číslo 1 18906 1 (50m) Doporučená cena: 1.344,-

Více

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce:

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce: 02 03 Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,3 cm x délka 8 cm Váha: 24 g /včetně 1 AAA( mikro) baterie/ Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,9 cm x délka 12,5 cm Váha: 49 g /včetně 2 AAA(

Více

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07 Obrovský krok dopředu. Tak by se dala krátce charakterizovat nová čelovka Led Lenser SEO 5. Čelovka se světelným tokem 180 lumenů a dosvitem až 120m je pro řadu čelovek Led Lenser opravdu revoluční. Led

Více

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no.

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no. Ultralehké čelové lampy Trail Speed s extrémním výkonem pro náročné uživatele. Díky široké protiskluzové čelence jsou ideální pro běžce a cyklisty v terénu. Technologie Intelligent Light kombinuje široký

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 00_obalka.indd 1 5.1.2011 17:55:12

SPECIÁLNÍ NABÍDKA 00_obalka.indd 1 5.1.2011 17:55:12 SPECIÁLNÍ NABÍDKA 5.1.2011 17:55:12 SVINOVACÍ METRY Tylon Povrchová vrstva materiálu Tylon zajišťuje větší odolnost vůči opotřebení a odření značení měřicí pásky Pouzdro s měkkým, pryžovým opláštěním odolává

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

Led Lenser * Návod k použití

Led Lenser * Návod k použití CZ Návod k použití p6x neo Obsah 1. Všeobecné údaje o výrobku 4 1.1 Popis výrobku 4 1.2 Výrobek 4 1.3 Rozsah dodávky 4 1.4 Oblast použití 4 1.5 Vlastnosti výrobku 4 2. Důležitá upozornění pro bezpečné

Více

Tisková informace. srpen 2009 PI 6589 PT MS

Tisková informace. srpen 2009 PI 6589 PT MS Tisková informace Nový laserový měřič vzdálenosti pro venkovní použití: Měřič GLM 250 VF Professional od firmy Bosch měří vzdálenost přesně až do 250 metrů Měření těch největších vzdáleností i za nepříznivých

Více

STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470

STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470 Homologace dle požadavků ECE STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470 Verze: LED Light Bar 350 s plastovým držákem nebo s univerzálním držákem Verze: LED Light Bar 470 s univerzálním

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Design v pohybu Kování SlideLine M vylepšuje funkčnost i vzhled nábytku: ať se jedná o obývací stěny a policové systémy, či o horní kuchyňské

Více

novinka 16290.K 80281.M 16291.M 80282.C 16293.Z 16292.E 80283.S 80280.R 33986.Z nová barva 42652.Z ks 1-99 100+ 500+ 1 000+ Kč 38,70 37,10 35,60 34,70

novinka 16290.K 80281.M 16291.M 80282.C 16293.Z 16292.E 80283.S 80280.R 33986.Z nová barva 42652.Z ks 1-99 100+ 500+ 1 000+ Kč 38,70 37,10 35,60 34,70 Drobné dárky Hliníková minisvítilna s 6x LED světlem a karabinou Ø 25 57 mm, laserový popis ks 1-69 70+ 350+ 700+ Kč 67,- 62,90 60,70 59,20 16290.K Hliníková minisvítilna s 3x LED světlem a karabinkou

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

Záchovná stomatologie a protetika. Turbínky ez stínů NOVINKA. Turbínky

Záchovná stomatologie a protetika. Turbínky ez stínů NOVINKA. Turbínky Záchovná stomatologie a protetika Turbínky ez stínů NOVINKA Turbínky Modelová řada splňující nejnáročnější požadavky. Turbínky High End s ultimativní technologií! Modelová řada pro nejvyšší ekonomičnost.

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA.

OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA. OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA. PRACOVNÍ SVĚTLOMETY JEDNOFUNKČNÍ OSVĚTLENÍ SDRUŽENÉ OSVĚTLENÍ HELLA VALUEFIT Osvědčená kvalita. Skvělá cena. V podobě řady HELLA VALUEFIT nabízí společnost HELLA specifický

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831

DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 Aku nářadí DD 2G 18.0 Objednací číslo 417.831 2-rychlostní aku-šroubovák 18,0 V Technické atributy Napětí akumulátoru: 18 V Kapacita akumulátoru: 2,5 / 5,0 Ah Točivý moment max. měkký/tvrdý: 52 / 68 Nm

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP019 156 Obj. číslo: 106000488 Výrobce: Optilia Anotace Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

HARD CASE SPOTLIGHT ACCU. Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325

HARD CASE SPOTLIGHT ACCU. Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325 Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325 HARD CASE Spotlight ACCU CREE XRE bílá LED dioda (nejmodernější a nejvýkonnější LED dioda od japonské firmy CR CREE) REE) svítivost 91 lumenů (440x

Více

Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno

Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno Nabídka levnějších kvalitních Powerbank, aktualizováno 15. 3. 2017 Z těchto cen obdržíte ještě množstevní slevy od 10%, platí při objednávce nad 1500Kč + DPH 1. Powerbanka, kov, kapacita 2200mAh, černá,

Více

Lehká váha s hořčíkem

Lehká váha s hořčíkem KliKlamp Lehká váha s hořčíkem Lehká jako pírko, ale s medvědí silou Extrémně lehký a stabilní hořčík, plasty zesílené skelnými vlákny a zastudena tažená jakostní ocel firmy BESSEY: tato optimální směs

Více

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení Český výrobek Made in Czech Veřejné osvětlení Produktové řady: ALPHA LED STREET 30

Více

NEWTON-LED Technology s.r.o

NEWTON-LED Technology s.r.o VEŘEJNÉ LED OSVĚTLENÍ NEWTON-LED Technology s.r.o Přinášíme nové světlo www.ledglow.eu/cz/sk info: info@ledglow.cz SLD-Dolphin Nabízíme řadu pouličních LED světel s výkonem 70-165 watů se svítivostí až

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K U zrcadlových skříněk a zrcadel s osvětlením sází společnost KEUCO na vlastní vývoj LED modulů a senzorové techniky 10 let zásobování náhradními díly pro zrcadlové skříňky KEUCO s LED osvětlením Už dlouho

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz

D series. LED veřejné osvětlení. by Visiocom. www.visiocom.cz D series LED veřejné osvětlení by Visiocom LED veřejné osvětlení Visio Ekologické a úsporné řešení. (Instalace Visio LED) Poznejte všechny výhody Visio D-series Moderní design Vysoký výkon Spolehlivý provoz

Více

SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE

SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE SVĚTELNÉ INFORMAČNÍ TABULE Světelné tabule Securit nabízí možnost výrazné a atraktivní prezentace, která zaujme kolemjdoucí. Jsou vhodné do venkovních prostor, odolné povětrnostním podmínkám. V případě

Více

IP-series. LED průmyslové osvětlení. Kompaktní rozměry... Přinášíme světlo do Vašich projektů. PARAMETRY Model IP20A IP30A IP40A IP50A IP60A IP80A

IP-series. LED průmyslové osvětlení. Kompaktní rozměry... Přinášíme světlo do Vašich projektů. PARAMETRY Model IP20A IP30A IP40A IP50A IP60A IP80A LED průmyslové osvětlení IP-series HLAVNÍ VÝHODY - Vysoce výkonné SMD 2835 čipy - Výkon až 8.500lm (80W) - Účinnost až 110lm/W - Úspora až 90% - CCT od 3000K až 6000K - CRI>80-85 - Testováno v nejtěžších

Více

Vždy krásně prosvětlený domov

Vždy krásně prosvětlený domov PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Cottage černá LED Vždy krásně prosvětlený domov Černé nástěnné svítidlo Philips mygarden Cottage LED s designem plynové lampy poskytne venkovním prostorům elegantní a

Více

Divetta - světlo budoucnosti

Divetta - světlo budoucnosti Divetta - světlo budoucnosti Sortiment produktů zahrnuje zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Světelné zdroje Divetta

Více

Nechte svůj dům i zahradu zazářit! Exteriérová a interiérová svítidla OSRAM NOXLITE

Nechte svůj dům i zahradu zazářit! Exteriérová a interiérová svítidla OSRAM NOXLITE www.osram.cz LIGHTNEWS NOVÉ VERZE V TEPLÉ BÍLÉ Nechte svůj dům i zahradu zazářit! Exteriérová a interiérová svítidla OSRAM NOXLITE Vnější osvětlení domu bezpochyby zvyšuje Vaši bezpečnost i komfort. Potěší

Více

Světlo je dostupné OSRAM LEDinspect PRO a LEDinspect Světlo je OSRAM

Světlo je dostupné OSRAM LEDinspect PRO a LEDinspect Světlo je OSRAM www.osram.com/automotive Světlo je dostupné OSRAM LEDinspect PRO a LEDinspect Světlo je OSRAM OSRAM portfolio OSRAM LED inspekční svítilny LEDinspect PRO 04 LED inspekční svítilny pro profesionály Slimline

Více

Tisková zpráva. Prosinec PT MS

Tisková zpráva. Prosinec PT MS Tisková zpráva Nejvýkonnější, multifunkční akumulátorové rázové utahováky ve své třídě: Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional Prosinec 2009 6709 PT MS Nejvyšší krouticí

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

Leica DISTO TM Laserové dálkoměry

Leica DISTO TM Laserové dálkoměry Leica DISTO TM Laserové dálkoměry Přesné, snadné a rychlé měření Měření s laserovým dálkoměrem Leica DISTO TM Rychle a efektivně Stiskněte tlačítko a během okamžiku se provede měření bez nutné účasti další

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15. ver. 15.09 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E194672 34dílná sada 1/4" nářadí 13x 1/4" 6hranné

Více

Obsah. Představení společnosti

Obsah. Představení společnosti Představení společnosti Fenix má ve svém motu Rozsviťte svá dobrodružství" a dle tohoto hesla nabízí zákazníkům vysoce kvalitní multifunkční svítilny. Slovo Fenix má původ ve staré mytologii a v čínské

Více

Aku stavební šroubovák 18,0 V se zásobníkem na páskované šrouby

Aku stavební šroubovák 18,0 V se zásobníkem na páskované šrouby Aku stavební šroubovák 8,0 V se zásobníkem na páskované šrouby DW 45 8.0-EC M/2.5 Set 466.824 Aku stavební šroubovák 8,0 V se zásobníkem na páskované šrouby + Electronic Management System (EMS) chrání

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

Led NIKKA. Nabídka. LED osvětlení a příslušenství. LED osvětlení u Bergmannů Pila Domažlice.

Led NIKKA. Nabídka. LED osvětlení a příslušenství. LED osvětlení u Bergmannů Pila Domažlice. Led NIKKA Nabídka LED osvětlení a příslušenství 1 Led LENA Led LENA Alu neutrální bílá 111100188 Led LENA Alu neutrální bílá s vyp. 111100190 Led LENA Bílá neutrální bílá 111100214 Led LENA Bílá neutrální

Více

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Pohodová práce Pohodové užívání Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Kompaktní konstrukce a výkonný motor EC pro šroubování a vrtání bez únavy. Nové nářadí série Ergonomic s čipem Syneon. Make

Více

LED stolní lampičky. svíticí program. 5/2019 (N)

LED stolní lampičky. svíticí program.   5/2019 (N) LED stolní lampičky svíticí program www.solight.cz 5/2019 (N) WO37-B / WO37-W 12W Změna chromatičnosti: 3000K - 6000K USB PORT pro nabíjení telefonu WO37-B možnost volby teploty světla teplá, neutrální

Více

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Band Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Vývoj technologie LED a pokrok dosažený firmou Thorn vedl ke vzniku řady Band inovačního lineárního svítidla, které v sobě slučuje

Více

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné Systémové LED svítidlo oslnivě jasné 2 Systémové LED svítidlo Rittal Systémové LED svítidlo Dokonalé osvětlení skříňového rozváděče Nejnovější osvětlovací technologie, navržená pro rozváděčové skříně Rittal.

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16. ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

CENÍK NITECORE pro rok 2014

CENÍK NITECORE pro rok 2014 platnost od 1.1.2014 CENÍK NITECORE pro rok 2014 Produkty Typ MODEL Obrázek LED Specifikace Výkon/doba použití Velikost/váha Povrch Barva Cena bez DPH Cena s DPH Baterie T0 5 BAREV 1*AAA Nichia LED Klí

Více

Aku-šavlová pila 18,0 V RS

Aku-šavlová pila 18,0 V RS Víta Nejedlého 99 29 0 Mnichovo Hradiště Aku-šavlová pila 8,0 V RS 29 8.0 47.874 Počet zdvihů naprázdno 0-300 /min Zdvih 29 mm Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2, /,0 Ah Hmotnost bez aku 2,9

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 - TOP GLOW LINE UŽIJTE SI JASNĚJŠÍ SVĚTLO! VÝBORNÝ INDEX PODÁNÍ BAREV! TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 / G13 Přednosti: Aplikace: 100lm/W

Více

Pouliční LED lampy nové generace

Pouliční LED lampy nové generace FUN LIGHT AMUSEMENTS, s.r.o. Bubenská 1536, Praha 7 Pracoviště : Pražská 298, Brandýs nad Labem Pouliční LED lampy nové generace 2012 1. Pouliční LED osvětlení Pouliční LED lampa Ledcent Pouliční osvětlení

Více

ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz. 9148400 Technické změny vyhrazeny

ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz. 9148400 Technické změny vyhrazeny ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz 9148400 Technické změny vyhrazeny Inteligentní svítidlo domácí komfort Novinky 2006 CZ

Více

Bezdotykový teploměr pro kontrolní měření v potravinářství. testo 831

Bezdotykový teploměr pro kontrolní měření v potravinářství. testo 831 Bezdotykový teploměr pro kontrolní měření v potravinářství testo 831 Povinná kontrolní měření Kontrolní měření dodržení chladicího řetězce jsou vyžadována evropskými potravinářskými zákony, předpisy a

Více

Arano světelný box. Arano TPS640/642/644. Výhody. Vlastnosti. Aplikace. Specifikace

Arano světelný box. Arano TPS640/642/644. Výhody. Vlastnosti. Aplikace. Specifikace Lighting Arano světelný box Arano TPS640/642/644 Arano je kompletní řada svítidel určená pro zářivky TL5, která odpovídá požadavkům doby na miniaturizaci a architektonickou integraci. Hliníková mřížka

Více

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ Příloha č. 2 zadávací dokumentace Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ 11 ks Hasící přístroj 2kg (CA 2 LE), vč. držáku pro šroubování na svislou stěnu 7 ks Lékarnička vel. II 11 ks

Více

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR

KALKHOFF IMPULSE EVO MOTOR KALKHOFF IMPULSE EVO Kalkhoff Impulse motor EVO - výkonný, tichý, optimálně integrovaný Vyšší výkon díky efektivnějšímu elektromotoru Posílení převodovky na max. 100 Nm kroutícího momentu O 20% snížený

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

SPOT R10 29 SPOT R20 29 SPOT S10 31 SPOT S20 31 BUTTON 03 TONDA 27 QUADRA 27 RUNDO 65 17 RUNDO 45 RUNDO 37 RUNDO 120 P 21 RUNDO 120 P-Z 21

SPOT R10 29 SPOT R20 29 SPOT S10 31 SPOT S20 31 BUTTON 03 TONDA 27 QUADRA 27 RUNDO 65 17 RUNDO 45 RUNDO 37 RUNDO 120 P 21 RUNDO 120 P-Z 21 2015 UPDATE 2 Led2 PRODUCT DESIGN AWARD PRODUCT DESIGN AWARD SILVER BUTTON 03 PRODUCT DESIGN AWARD WHITE SILVER WHITE SILVER BUTTON 03 ROUND 22 05 ROUND 27 07 PRODUCT DESIGN AWARD PRODUCT DESIGN AWARD

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná LuxSpace vysoká, vizuální pohodlí a stylový design Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů (energie atd.), ale také personálu. Úspory energie

Více

žárovky pro automobily a motocykly

žárovky pro automobily a motocykly žárovky pro automobily a motocykly OBSAH KATALOGU halogenové žárovky pro hlavní světlomety - H1 halogenové žárovky pro hlavní světlomety - H3 halogenové žárovky pro hlavní světlomety - H4 halogenové žárovky

Více

OSVĚTLENÍ ZAHRADY A JEZÍRKA

OSVĚTLENÍ ZAHRADY A JEZÍRKA SOLÁRNÍ ENERGIE v zahradě Solární zahradní fontány Solární zahradní fontány Solární kamenné fontány od firmy Heissner jsou vybaveny solárním modulem a síťovým zdrojem, mohou být podle Vaší volby v provozu

Více

Která je pro Vás ta pravá?

Která je pro Vás ta pravá? www.osram.cz Která je pro Vás ta pravá? Stručný průvodce typy autožárovek OSRAM Vidět svět v novém světle TYPOLOGIE AUTOŽÁROVEK Ke kterému typu patříte? Přehled všech výhod Typ zaměřený na výkon Potřebuji

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO

SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO SYSTÉM KOVÁNÍ PATIO PATIO Bezpečnost a kvalita pro posuvné prvky ze dřeva, plastu a hliníku KOMPLETNÍ SYSTÉM Kompetence stavebního kování firmy ROTO: Firma ROTO nabízí obsáhlý program techniky kování a

Více

3Q Project, a.s., Eliščino nábřeží 304, Hradec Králové 500 03 STAVEBNÍ ÚPRAVY GALERIE MODERNÍHO UMĚNÍ V HRADCI KRÁLOVÉ VÝKRESY ZAŘIZOVACÍCH PŘEDMĚTŮ

3Q Project, a.s., Eliščino nábřeží 304, Hradec Králové 500 03 STAVEBNÍ ÚPRAVY GALERIE MODERNÍHO UMĚNÍ V HRADCI KRÁLOVÉ VÝKRESY ZAŘIZOVACÍCH PŘEDMĚTŮ 3Q Project, a.s., Eliščino nábřeží 304, Hradec Králové 500 03 STAVEBNÍ ÚPRAVY GALERIE MODERNÍHO UMĚNÍ V HRADCI KRÁLOVÉ VÝKRESY ZAŘIZOVACÍCH PŘEDMĚTŮ ČÁST D1 OSVĚTLENÍ SPECIFIKACE Zpracovatelé: Ing. arch.

Více

Katalog. vánočního osvětlení. www.emos.eu

Katalog. vánočního osvětlení. www.emos.eu Katalog vánočního osvětlení 2014 www.emos.eu Klasické vánoční řetězy ZY0807 15 34 080 070 10 m, 100 LED 5 W Napětí Životnost 230 V 5 600 7 000 K 50 000 h 50 000 5 m 44 ZY0803 15 34 080 030 12 m, 120 LED

Více

Převeďte sluneční světlo na světlo LED

Převeďte sluneční světlo na světlo LED PHILIPS mygarden Nástěnné svítidlo Dusk antracitová LED Převeďte sluneční světlo na světlo LED Zachyťte energii slunce nástěnným svítidlem Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitní solární panel a efektivní

Více

Flexibilní a elegantní

Flexibilní a elegantní flexibilní modulární systém Flexibilní a elegantní předveďte svůj produkt na revolučním displeji nejvyšší kvality Vaše správná volba; kdykoliv a kdekoliv snadno postavíte vysoce odolný prezentační systém.

Více

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory.

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory. LF8 je vysoce účinné svítidlo v krytí IP 65 vhodné pro vnitřní i vnější aplikace, zvláště pro extrémní klimatické podmínky. Tělo svítidla tvoří odlitek z tlakem litého u. Svítidlo se vyrábí ve dvou provedeních:

Více

Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu 34018/31/16

Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu 34018/31/16 PHILIPS mybathroom Nástěnné svítidlo Elements bílá LED Oživení domácnosti díky krásnému přirozenému světlu Vneste přírodní prvky do své koupelny. Nástěnné svítidlo mybathroom Elements rozjasní vaši koupelnu

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design LuxSpace square, recessed Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů

Více

LED zrcadla 2017-II.-LED

LED zrcadla 2017-II.-LED 2017-II.-LED strana: 3 informace LED kosmetická zrcadla 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 11 12 12 13 13 řada 19000 řada 0 řada 9000 řada 11000 řada 12000 řada 13000 řada 10 řada 14000 řada 15000 řada 17000 řada

Více

StyliD Fresh Food oživte své zboží

StyliD Fresh Food oživte své zboží Lighting StyliD Fresh Food oživte své zboží StyliD Fresh Food Maloobchodníci musí stále více bojovat s rostoucími cenami energie. Současně musí zachovávat vysokou jakost osvětlení, aby dokázali přitáhnout

Více

Bezpečný způsob příležitostného dobíjení

Bezpečný způsob příležitostného dobíjení Advanced Contact Technology Bezpečný způsob příležitostného dobíjení Miloš Kamaryt Obsah Multi-Contact, kdo jsme? Novinka: Konektor pro automatické nabíjení Výhody Projekty 2 Předmět činnosti podnikání

Více

P O D Z I M - Z I M A 2 010 / 11

P O D Z I M - Z I M A 2 010 / 11 P O D Z I M - Z I M A 2 010 / 11 www.vavr ys.cz Běžná čelovka Silva Intelligent Light ALPHA Art. No.: 57095-2 / Art. No.: 57095-4 / Art. No.: 57095-6 Nejvýkonnější čelová lampa s technologií Intelligent

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

LED flash & Video Light - návod

LED flash & Video Light - návod LED flash & Video Light - návod LED flash & Video Light 1. Plynulá regulace 2. 6,35 mm jack synchronizace 3. AC napájení ze sítě 4. Přepínač na trvalé (video) světlo 5. DC napájení z externího zdroje 6.

Více

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení Lighting Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení CoreLine Tempo velké CoreLine Tempo ve velkém provedení je vysoce účinná řada světlometů navržená pro nahrazení konvenční technologie stylem

Více

PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL

PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL PRACOVNÍ SVĚTLOMETY JEDNOFUNKČNÍ OSVĚTLENÍ SDRUŽENÉ OSVĚTLENÍ DOBRÉ ŘEŠENÍ. VĚTŠÍ ÚSPORA. Sortiment výrobků HELLA VALUEFIT představuje ideální řešení pro opravu starších automobilů

Více

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Ledinaire Svítidla LED Prostě skvělé LED Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Řada svítidel LED Ledinaire značky Philips Světelná lišta Ledinaire BN0C Prachotěs Ledinaire

Více

COBRA Light. COB Technologie

COBRA Light. COB Technologie RA Light Technologie QEC-1-W 650 x 236 x 117 5,4 30, 40, 50 2 QEC-2-W 800 x 236 x 117 8,0 60, 80, 90 3 OBJEKTIVY PRO ÚPRAVU asymetrického světelného toku, pro požadované charakteristiky osvětlení pozemních

Více