LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LED LENSER * LED LENSER * SEO 3. Creating New Worlds of Light"

Transkript

1 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 3 Neoslňující červené světlo 3 Power s (s funkcí blikání) 100% low power 15% signál Hmotnost Kapacita baterie 3 White High End s 1 Red High End 96 g 90 lm* 5,4 Wh** Doba svícení 10 h* Dosah světla 40 m* Technické údaje Seznámení se se vzrušující sérií čelových svítilen s mladistvým designem začíná svítilnou LENSER SEO 3. Svítilna s jednoduchou obsluhou vyzařuje ze svých třech kvalitních bílých diod až 90 lumenů*. V úsporném režimu dosáhne při cca 15 lumenech obdivuhodnou dobu svícení cca 40 hodin. Hlava svítilny je výklopná, kompaktní a tak lehká, že ji při nošení není téměř cítit. Tak jako všechny svítilny LENSER SEO je vybavena blokováním tlačítek, které zabraňuje náhodnému zapnutí. K zachování schopnosti nočního vidění je k dispozici funkce infračerveného světla (Night Vision). LENSER SEO 3 je vysoce hodnotná čelová svítilna s vynikajícím výkonem. Rozsah dodávky: baterie, pratelný pásek, karabinka, návod k použití Kat. č * ANSI FL1 (bílé diody, 100 % režim) ** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterii(e) obsaženou(é) v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátorem(y) pro plně nabitý(é) akumulátor(y) dodané s výrobkem.

2 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 5 Neoslňující červené světlo High End Power (s funkcí blikání) 100% dim memory % signál Hmotnost Kapacita baterie High End Power Red High End 105 g 180 lm* 5,4 Wh** Pro ty, kteří kladou důraz na výkon, je svítilna LENSER SEO 5 to správnou volbou. V porovnání se základním modelem LENSER SEO 3 byl světelný výkon zdvojnásobený až na 180 lumenů*. Světelné funkce se zapínají přímo na výklopné hlavě. Obzvláště praktická je plynulá funkce tlumení, která si pamatuje poslední nastavení. Světelný kužel se reguluje pomocí systému zaostřování Advanced Focus System a při zaostření dosahuje obdivuhodný dosah světla. I doba použitelnosti svítilny LENSER SEO 5 během cca 25 hodin při cca 20 lumenech je více než dostačující. Svítilna LENSER SEO 5 je k dostání ve dvou verzích a můžete ji jako všechny ostatní svítilny této série přizpůsobit vlastnímu stylu díky barevným páskům. Doba svícení 7 h* Dosah světla 120 m* Technické údaje Rozsah dodávky: baterie, pratelný pásek, karabinka, návod k použití šedý kat. č červený kat. č * ANSI FL1 (bílé diody, 100 % režim) ** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterii(e) obsaženou(é) v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátorem(y) pro plně nabitý(é) akumulátor(y) dodané s výrobkem.

3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * SEO 7R Rechargeable Neoslňující červené světlo High End Power (s funkcí blikání) Senzor automatického clonění 100% dimm memory % automatic low beam signál constant current energy saving mode Hmotnost Kapacita baterie Doba svícení 5 h* High End Power Red High End 93 g 220 lm* Li-ion Battery 3,2 Wh** Dosah světla 130 m* Technické údaje Pro ekologicky smýšlející uživatele je svítilna LENSER SEO 7R vynikající volbou. Špičkový model série LENSER SEO lze dobíjet, zaostřovat a co se týká svítivosti, nabízí v porovnání s ostatními modely ještě mnohem více. Obzvláště inovativní je automatické tlumení v závislosti na odraženém světle. Pokud se například podíváte do mapy, nemusíte manuálně snižovat intenzitu světla. Senzor rozezná odražené světlo a automaticky se ztlumí, aby nedošlo k oslnění. Svítilna LENSER SEO 7R spojuje v nadčasovém designu ty nejlepší funkce této série a díky dobíjitelnému akumulátoru je kromě toho i úsporná při provozu. Rozsah dodávky: akumulátory, nabíječka, pratelný pásek, karabinka, návod k použití Kat. č R * ANSI FL1 (bílé diody, 100 % režim) ** Číselná hodnota kapacity ve watthodinách (Wh). Platí pro baterii(e) obsaženou(é) v dodaném výrobku a v případě svítilen s akumulátorem(y) pro plně nabitý(é) akumulátor(y) dodané s výrobkem.

4 Technické specifikace Přehled - LENSER série SEO Kat. č Systém zaostření SEO 3 SEO 5 SEO 7R Objasnění 3 x White High End s 1x Red High End Optika x White High End Power 1x Red High End Advanced Focus System (Systém pokročilého zaostřování) Reflektorová čočka 6107-R 1x White High End Power 1x Red High End Advanced Focus System (Systém pokročilého zaostřování) Reflektorová čočka Mechanika zaostření Turning Focus Turning Focus Hmotnost 96 g 105 g 93 g (bílé diody) Provoz na akumulátor Typ spínače 90 lm 180 lm 220 lm (alkalické) NiMH 1,2V nebo Li-ion akumulátor (jako SEO7R) Stiskací spínač (alkalické) NiMH 1,2V nebo Li-ion akumulátor (jako SEO7R) Stiskací spínač Volitelné příslušenství: 3 x AAA (alkalické) Li-ion akumulátor Stiskací spínač Kapacita baterie 5,4 Wh 5,4 Wh 3,2 Wh Doba svícení 10 h 7 h 5 h Dosah světla 40 m 120 m 130 m Řízené mikroovladačem Naše High End Power diody jsou diody výrobce Cree. Na základě jejich malé plochy osvětlení a vysokého jasu umožňují v kombinaci s reflektorovou čočkou mimořádně vysoký dosah světla. se vztahuje na bílé diody a měří se při nastavení nejintenzivnějšího světla a odpovídá normě ANSI FL1. Přitom se celkové vyzařované světlo měří v takzvaném kulovém integrátoru. Měření se začíná 30 sekund po zapnutí a trvá cca 1,5 minuty. Po 30 sekundovém zpoždění dosáhne před začátkem měření provozní teplotu. Kapacita baterie udává informace o celkové kapacitě (Wh) energetických článků dodaných s výrobkem. Tím se umožní snazší porovnání s ostatními výrobky. Hodnota uvádí čas, během něhož svítilna svítí při nastavení nejintenzivnějšího světla, dokud světelný tok neklesne na 10 % výstupní hodnoty. Měření doby svícení začíná 30 sekund po zapnutí. Tato metoda měření odpovídá normě ANSI FL1. Maximální dosah světla se měří při zapnutí s novým energetickým článkem. Podle normy ANSI FL1 odpovídá dosah světla vzdálenosti, v rámci níž je ještě možné naměřit 0,25 luxů vyzařovaného světla. Jedná se o průměrné hodnoty, které se v jednotlivých případech mohou v závislosti na čipu a bateriích lišit o +/- 15 %.

5 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podrobnější údaje - LENSER série SEO SEO 3 SEO 5 SEO 7R Podrobný popis Zaostřování Advanced Focus System (Systém pokročilého zaostřování) - - Systém zaostřování patentovaný* firmou Zweibrüder umožňuje díky kombinaci reflektoru a čočky neporovnatelnou kvalitu zaostření. Přednosti, které běžné systémy často nenabízejí: - Mimořádně pravidelný světelný kužel v rozsahu bez zaostření (bez kruhových prstenců) - Až dvojnásobně více světla v ohnisku (v porovnání s běžnými zrcadlovými reflektory) - Je jedním z nejlepších systémů zaostřování svítilen na světě Klasický otočný mechanismus je osvědčeným způsobem zaostřování. Turning Focus Výhody: - Odolnost proti znečištění - Jednoduchá obsluha - Obzvláště dlouhá životnost Power 100% Low Power 15% Signál Světelné funkce / programy SLT - - Power 100% Low Power (snížený výkon) Paměť tlumení % (poslední nastavení zůstává v paměti) Signál Systém Low Battery Message Smart Light Technology Regulace konstantního proudu - - Energetické režimy - - Power 100% Paměť tlumení % (poslední nastavení zůstává v paměti) Optisense Signál systému Low Battery Message System Zabudovaný mikroovladač zabezpečuje optimální regulaci proudu přizpůsobenou na běžné požadavky uživatelů. 2 energetické režimy: Constant Current a Energy Saving V režimu Constant Current Mode pracuje svítilna tak, aby během celé doby použitelnosti poskytovala co nejvíce světla. V režimu Energy Saving Mode je světelný tok redukovaný adekvátně k úspornému režimu, aby se dosáhla dlouhá doba svícení. Výhody: - Zohlednily se zásadní technické požadavky oblíbené u zákazníků - Jen málo svítilen na trhu poskytuje oba energetické režimy - Díky možnosti volby je svítilna zajímavá pro větší cílovou skupinu Blokování zapnutí Stisknutím tlačítka zapínání svítilny (při vypnuté svítilně) po dobu delší než 5 sekund se aktivuje blokování zapínání. Tím se zabrání náhodnému zapnutí svítilny při přepravě. Mimořádné vlastnosti výklopná hlava svítilny Funkce infračerveného světla: Night Vision Ochrana proti stříkající vodě Hlava svítilny se dá zaostřovat a otáčet pomocí stupňové mřížkové clony. Ke snížení účinků oslnění a udržení možnosti nočního vidění má svítilna funkci infračerveného světla. Svítilna je chráněná proti stříkající vodě ze všech stran. (IPX6) Kvalitní pásky Pásky, které jsou součástí dodávky, jsou příjemné pro pokožku, antialergické, dají se prát a jednoduše odepnout od čelové svítilny. Jako příslušenství jsou k dostání další pásky v různých barvách. Ty jsou ještě kvalitnější, s mimořádně dlouhou životností a určené speciálně na dlouhodobé použití. Příslušenství Rozsah dodávky Volitelné příslušenství - - akumulátor, nabíječka, pratelný pásek, karabinka, návod k použití - baterie, pratelný pásek, karabinka, návod k použití Kat. č.: 0373 Náhradní pásek (zelený) Kat. č.: 0376 Náhradní pásek (červený) Kat. č.: 0375 Náhradní pásek (šedý) Kat. č.: 0377 Náhradní pásek (modrý) * EP patent ; US patent 7,461,960

6 Objasnění technických detailů a podpora argumentování Podpora argumentování - LENSER série SEO Základní výpověď Série Claim SEO Claim SEO 3 Claim SEO 5 červená Claim SEO 5 šedá Claim SEO 7R Cílová skupina Svítilna LENSER SEO představuje mladistvou, emocionální sérii čelových svítilen se svěžími barvami, skvělým designem a vynikající svítivostí. Díky různým barvám a funkcím, jakož i dodatečným páskům umožňují modely série SEO zákazníkům začlenit svítilnu do svého vlastního stylu. SEO - Pohání tě... Chceš více... Miluješ více... Potřebuješ více... Víš více... Cílovou skupinou série SEO jsou aktivní lidé nejrůznějších věkových skupin, kteří oceňují kvalitní čelové svítilny s přitažlivým designem. Typický uživatel má vlastní styl, pravidelně se věnuje určitému druhu sportu a je často na cestách. Následujícími znaky se čelové svítilny LENSER SEO odlišují od ostatních čelových svítilen: Marketing Servis Jedinečné prodejní argumenty Marketingové argumenty pro obchodní rozhovory Doporučená cena v Euro Investice do systému Údaje o hodnotě Kvalita a servis JSTE pro nás důležití! LENSER série SEO si vás získá inovativním designem ve veselých barvách. Všechny svítilny jsou vybaveny funkcí infračerveného světla k zabránění účinku oslnění. Jednoduché blokování tlačítek chrání všechny modely před náhodným zapnutím svítilny a zachovává noční vidění. Optisense nová funkce svítilny LENSER SEO 7R zajišťuje automatické tlumení v závislosti na dopadu světla a redukuje např. účinky oslnění při čtení mapy. Díky akumulátoru (jen u LENSER SEO 7R), který lze nabít až 1000x, se šetří životní prostředí a peněženka a zároveň se zabraňuje vzniku toxického odpadu z použitých baterií. Systém zaostřování (Advanced Focus System) s inovativní reflektorovou čočkou patří k nejlepším systémům zaostřování na světě ( LENSER SEO 3 bez AFS). Díky technologii Smart Light Technology mají čelové svítilny světelné funkce řízené mikroovladači a regulaci konstantního proudu, která se stará o konstantní svítivost. Jednoduchá obsluha: Všechny funkce lze ovládat intuitivně jedním tlačítkem. 1. Série svítilen LENSER SEO nabízí čelové svítilny s vyznamenaným inovativním designem 2. Modely série SEO vám nabízejí inovativní komfortní prvky, jako Dim Memory (inteligentní tlumení s funkcí uložení do paměti; jen u svítilen SEO 5 a SEO 7R) nebo Optisense (automatická funkce tlumení; pouze u SEO 7R). 3. Energetické režimy svítilen LENSER SEO 7R vám nabízejí různé profily použití. 4. Se systémem Advanced Focus System (SEO 5 a SEO 7R) získáváte jeden z nejlepších systémů zaostření na světě. 5. Všechny modely série LENSER SEO lze díky páskům v různých barvách (k dostání jako příslušenství) přizpůsobit vlastnímu stylu. SEO3: 29,90 SEO5: 49,90 SEO7R: 89,90 Svítilna LENSER není jen obyčejnou kapesní svítilnou. Díky četnému množství praktických a profesionálních částí příslušenství se podstatně rozšiřují možnosti použití našich svítilen. Naše neustálá kontrola kvality a bezpečnosti posilnila a prosadila značku LENSER a její výrobky po celém světě. Používání hodnotných materiálů a jejich systémové zpracování zaručují spolehlivost a zachování hodnoty po dlouhou dobu. Modulární konstrukce svítilen ED LENSER značně snižuje v případě opravy náklady na opravu. Dlouholeté zásobování náhradními díly a servisní horká linka v rámci techniky a údržby našich výrobků podtrhují naše vysoké nároky na zákaznický servis. K dispozici máte více než 30 firemních a externích servisů, kde vám rádi pomohou. Díky naší důsledně aplikované a kontrolované koncepci prodeje můžete jako kompetentní odborný prodejce využívat přednosti několikaměsíční předběžné objednávky. Náš externí servis a naši poradci/poradkyně vás rádi poinformují o podrobnostech. SEO-SERIE_V1.1_CZ LENSER *

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Specialista na zaostření v kapesním formátu. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Specialista na zaostření v kapesním formátu Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 94 mm 31 g 25 lm* 1 x AAA 1,5

Více

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita High End Power LED 100 mm 45 g Power: 220 lm* Low Power: 20 lm* 1xAA Li-Ion dobíjitelná lithiová 1,2

Více

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 BM. Malá svítilna s rychlým zaostřením. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 BM Malá svítilna s rychlým zaostřením Délka Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita baterie Doba svícení High End 103 mm 36 g 16 lm* 1 x AAA 1,5 V 1,8 Wh***

Více

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží

LED LENSER * P5 E. Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží LENSER * P5 E Profesionál mezi svítilnami s velkou výdrží High End Délka 100 mm Hmotnost 62 g Světelný tok 25 lm* Baterie 1 x AA 1,5 V Kapacita baterie 4,2 Wh*** Doba svícení 20 h** Dosah světla 75 m*

Více

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Hmotnost Světelný tok Baterie Doba svícení Dosah světla Xtreme Power 340 g 350 lm* výkon): 250 lm* 60 lm* 4 x AA 1,5 V 16,8 Wh *** 8 h** výkon): 15

Více

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version

SLT - Logo für LED LENSER * MT7 Englische - Version LENSER * X7R Světelné dvojče s dobíjením SLT - Logo für LENSER * MT7 Englische - Version Délka Hmotnost Světelný tok Akumulátor Kapacita baterie Doba svícení 2 x High End Power 171 mm 241 g 500 lm* 1 x

Více

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * X21R.2. Dokonalost na druhou. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * Dokonalost na druhou LED Délka Hmotnost lumen Baterie Kapacita baterie Doba svícení 7 x Xtreme Power LED 406 mm 1 300 g Boost 3 200 lm* Low Power:

Více

Obsah balení: 4 x baterie AG 3

Obsah balení: 4 x baterie AG 3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1 High End Délka 44 mm Hmotnost 7,5 g Světelný tok 17 lm* Baterie 4 x AG 3 Za dob Einsteina vážily kapesní svítilny mnohonásobně víc než LENSER K1 a přitom

Více

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t.

Obsah balení: 4x baterie AA, univerzální úchy t. LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14 Světelný obr pro všechny životní situace SLT - Logo für LENSER * M7 / M7R / M14 Englische - Version Univerzální úchyt Hmotnost Světelný tok Baterie Kapacita

Více

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č. 8317-R

LED LENSER * LED LENSER * M17R. Creating New Worlds of Light. Kat. č. 8317-R LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * M17R 2 Energy Modes Energy Saving Constant Current Smart Light Technology Pro 4 Light Programs Low Action Signal Defence 8 Light Functions Délka Hmotnost

Více

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version

SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * P5R Světelný obr s ekologickými nároky SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Deutsche - Version SLT - Logo für LED LENSER * M1 / M5 Englische - Version

Více

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07

Led Lenser SEO 5 - seznamte se - QUILLCZ.CZ - sport, outdoor, hry, knihy, GPS Úterý, 24 Září :03 - Aktualizováno Úterý, 24 Září :07 Obrovský krok dopředu. Tak by se dala krátce charakterizovat nová čelovka Led Lenser SEO 5. Čelovka se světelným tokem 180 lumenů a dosvitem až 120m je pro řadu čelovek Led Lenser opravdu revoluční. Led

Více

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce:

DAS ORIGINAL. Funkce: Funkce: 02 03 Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,3 cm x délka 8 cm Váha: 24 g /včetně 1 AAA( mikro) baterie/ Zapnutí svítilny: otočením hlavy Rozměry: ø 1,9 cm x délka 12,5 cm Váha: 49 g /včetně 2 AAA(

Více

HARD CASE SPOTLIGHT ACCU. Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325

HARD CASE SPOTLIGHT ACCU. Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325 Skl. kód: 631432 EAN: 7638900271324 ITF: 17638900314325 HARD CASE Spotlight ACCU CREE XRE bílá LED dioda (nejmodernější a nejvýkonnější LED dioda od japonské firmy CR CREE) REE) svítivost 91 lumenů (440x

Více

Bodové LED svítidlo pro architektonickou a terénní montáž s inteligentním bílým světlem

Bodové LED svítidlo pro architektonickou a terénní montáž s inteligentním bílým světlem Lighting Bodové LED svítidlo pro architektonickou a terénní montáž s inteligentním bílým světlem ColorBurst Powercore gen2 ColorBurst Powercore gen2 je vysoce výkonné venkovní LED svítidlo navržené pro

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem kabel: 50m H05VV-F 3G1,5 zásuvka: 4x 230V krytí: IP20 pro použití ve vnit řních prostorách Ø bubnu: 260mm Obj. číslo 1 18906 1 (50m) Doporučená cena: 1.344,-

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Led Lenser * Návod k použití

Led Lenser * Návod k použití CZ Návod k použití p6x neo Obsah 1. Všeobecné údaje o výrobku 4 1.1 Popis výrobku 4 1.2 Výrobek 4 1.3 Rozsah dodávky 4 1.4 Oblast použití 4 1.5 Vlastnosti výrobku 4 2. Důležitá upozornění pro bezpečné

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

svíticí program LED svítilny

svíticí program LED svítilny www.solight.cz svíticí program LED svítilny NABÍJECÍ LED svítilny WN13 600lm Zoom 258m IP44 Nabíjecí Profesionální LED dioda: Cree XML T6 svítivost LED: 600lm dosvit: 258m/73m* 5 režimů svícení: plný výkon,

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD Venkovní svítilna s detektorem pohybů (PIR) Provedení: Bílý držák, foukané sklo Obj. č.: 61 16 54

MONTÁŽNÍ NÁVOD Venkovní svítilna s detektorem pohybů (PIR) Provedení: Bílý držák, foukané sklo Obj. č.: 61 16 54 MONTÁŽNÍ NÁVOD Venkovní svítilna s detektorem pohybů (PIR) Provedení: Bílý držák, foukané sklo Obj. č.: 61 16 54 Venkovní osvětlení LiftBoy TECHNIC s detektorem pohybů (technika PIR) s úhlem záběru 270

Více

Pouliční LED lampy nové generace

Pouliční LED lampy nové generace FUN LIGHT AMUSEMENTS, s.r.o. Bubenská 1536, Praha 7 Pracoviště : Pražská 298, Brandýs nad Labem Pouliční LED lampy nové generace 2012 1. Pouliční LED osvětlení Pouliční LED lampa Ledcent Pouliční osvětlení

Více

HALOGEN ECO Příjemné světlo bez kompromisů

HALOGEN ECO Příjemné světlo bez kompromisů www.osram.cz HALOGEN ECO Příjemné světlo bez kompromisů Stejné světlo jako z klasické žárovky ovšem mnohem efektivnější, trvanlivější a ekologičtější než z klasické nebo obyčejné žárovky OSRAM HALOGEN

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více

Návod k obsluze SCALEOinfinity. Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte.

Návod k obsluze SCALEOinfinity. Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte. Návod k obsluze SCALEOinfinity Před použitím Vašeho produktu si prosím přečtěte bedlivě tento manuál. Prosíme, nevyhazujte. UPOZORNĚNÍ. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Přečtěte si všechny informace před

Více

Tisková informace. srpen 2009 PI 6589 PT MS

Tisková informace. srpen 2009 PI 6589 PT MS Tisková informace Nový laserový měřič vzdálenosti pro venkovní použití: Měřič GLM 250 VF Professional od firmy Bosch měří vzdálenost přesně až do 250 metrů Měření těch největších vzdáleností i za nepříznivých

Více

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla

LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Odvod tepla LuminiGrow 450R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 450R1 poskytuje multifunkční pracovní nastavení a hospodárný způsob pro růst vašich rostlin. Vysoký

Více

Leica DISTO TM Laserové dálkoměry

Leica DISTO TM Laserové dálkoměry Leica DISTO TM Laserové dálkoměry Přesné, snadné a rychlé měření Měření s laserovým dálkoměrem Leica DISTO TM Rychle a efektivně Stiskněte tlačítko a během okamžiku se provede měření bez nutné účasti další

Více

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED 1. Reflektor 2. LED diody 3. Přední infračervený přijímač 4. Rukojeť s možností uchycení na spignot 5. Tlačítko slotu pro baterii 6.

Více

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení.

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. MODUS LV LEDOS LV LEDOS Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. Výhodná náhrada stávajících svítidel pro veřejné osvětlení využívající klasické technologie kompaktní zářivky, rtuťové nebo sodíkové

Více

LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4

LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4 LED STAR MR11 20 30 3.7 W/827 GU4 LED STAR MR11 12 V Reflektorové světelné zdroje LED Druh použití _ Jako bodové osvětlení pro značení chodníků, dveří, schodů, atd. _ Malá designová svítidla _ Venkovní

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

LuminiGrow Asta 120R1

LuminiGrow Asta 120R1 LuminiGrow Asta 120R1 Nejpokročilejší LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti Asta 120R1 je vhodné svítidlo pro všechny fáze růstu rostlin od sazenic až po květ. Skvěle se hodí do zimních zahrad,

Více

Jeden světelný zdroj. Váš vypínač. Tři nastavení světla.

Jeden světelný zdroj. Váš vypínač. Tři nastavení světla. PHILIPS SceneSwitch LED Dvojité bodové svítidlo Bukko Tři světelná nastavení Funguje s vaším vypínačem Ideální k vytvoření dokonalé atmosféry Jemné světlo LED, neunavuje oči Jeden světelný zdroj. Váš vypínač.

Více

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no.

// Cross Trail 2 Art.no. 39024. // Trail Speed Elite Art.no. 37310-4. // Trail Runner 2 Art.no. 37401. // Trail Speed Art.no. Ultralehké čelové lampy Trail Speed s extrémním výkonem pro náročné uživatele. Díky široké protiskluzové čelence jsou ideální pro běžce a cyklisty v terénu. Technologie Intelligent Light kombinuje široký

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Svíčka 7 W (60 W) E14 Odstín chladného denního světla Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve,

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x. Uživatelský manuál Verze 04/2016

BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x. Uživatelský manuál Verze 04/2016 BEZDRÁTOVÁ FOTOBUŇKA HL3-1x Uživatelský manuál Verze 04/2016 1. Popis Dva moduly spolu tvoří fotobuňku HL3-X Infra-červený vysílač HL 3-000 : volby High / Low pro nastavení výkonu vysílače Bezdrátová fotobuňka

Více

Pohony garážových vrat

Pohony garážových vrat Pohony garážových vrat Bezpečnost a pohodlí díky technice Pohony garážových vrat Technika Bezpečnost a pohodlí díky technice. Zabalené do aktuálních tvarů. Comfort 260, 270, 280 Klasika mezi pohony garážových

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

Led NIKKA. Nabídka. LED osvětlení a příslušenství. LED osvětlení u Bergmannů Pila Domažlice.

Led NIKKA. Nabídka. LED osvětlení a příslušenství. LED osvětlení u Bergmannů Pila Domažlice. Led NIKKA Nabídka LED osvětlení a příslušenství 1 Led LENA Led LENA Alu neutrální bílá 111100188 Led LENA Alu neutrální bílá s vyp. 111100190 Led LENA Bílá neutrální bílá 111100214 Led LENA Bílá neutrální

Více

ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz. 9148400 Technické změny vyhrazeny

ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz. 9148400 Technické změny vyhrazeny ELNAS s.r.o. Oblekovice 394 CZ-67181 Znojmo Tel.: +420/515/220126 Fax: +420/515/244347 info@elnas.cz www.elnas.cz 9148400 Technické změny vyhrazeny Inteligentní svítidlo domácí komfort Novinky 2006 CZ

Více

ColorBlast RGB Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody

ColorBlast RGB Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody Lighting ColorBlast RGB Powercore gen4 Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem ColorBlast RGB Powercore gen4 Vysoce výkonná LED svítidla ColorBlast Powercore

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Vodotěsný přístroj pro noční pozorování MB-3 (NVB-3) Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Vodotěsný přístroj pro noční pozorování MB-3 (NVB-3) Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Vodotěsný přístroj pro noční pozorování MB-3 (NVB-3) Obj. č.: 67 04 27 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny ohledně uvedení zařízení do provozu a jeho obsluze.

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení Český výrobek Made in Czech Veřejné osvětlení Produktové řady: ALPHA LED STREET 30

Více

Paulmann Home. Chytrá řešení osvětlení na bázi Bluetooth. tunable white. dimmable ON/OFF RGB+W RGB

Paulmann Home. Chytrá řešení osvětlení na bázi Bluetooth. tunable white. dimmable ON/OFF RGB+W RGB Paulmann Home Chytrá řešení osvětlení na bázi Bluetooth Chytrý základní sortiment pro ovládání světla Jedna aplikace pro všechny funkce Základní ovládání světla je jednoduché a srozumitelné i pro nájemníky

Více

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004 Návod k použití III/2004 DALI EASY RMC verze 1.0 OSRAM GmbH Costumer-Service-Center (CSC) Steinerne Furt 6286167 Augsburg, Německo Tel. : (+49) 1803 / 677-200 (placená linka) Fax.: (+49) 1803 / 677-202

Více

Adresa: Lomená 446, Chvaletice, Česká Republika, Tel: UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

Adresa: Lomená 446, Chvaletice, Česká Republika, Tel: UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Adresa: Lomená 446, 533 12 Chvaletice, Česká Republika, Tel: +420 724 274 164 www.iqzarovka.cz UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah manuálu Obsah manuálu 2 Specifikace 3 Seznam funkcí 4 Stažení aplikace 5 Aplikace

Více

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E: Výhody. Poslední vývoj přináší do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam koupelny jako oázy wellness.

Více

Dálkový ovladač FUT092 pro nastavení barev osvětlení LED pásků a svítidel RGB/RGBW/RGBW+CCT

Dálkový ovladač FUT092 pro nastavení barev osvětlení LED pásků a svítidel RGB/RGBW/RGBW+CCT Instalační a uživatelský manuál FUT092 Dálkový ovladač FUT092 pro nastavení barev osvětlení LED pásků a svítidel RGB/RGBW/RGBW+CCT Distributor: ELPRO profi s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 29313481

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K U zrcadlových skříněk a zrcadel s osvětlením sází společnost KEUCO na vlastní vývoj LED modulů a senzorové techniky 10 let zásobování náhradními díly pro zrcadlové skříňky KEUCO s LED osvětlením Už dlouho

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Interierové osvětlení

Interierové osvětlení Interierové osvětlení Představení firmy Firma LED World byla založena v roce 2010, ale její historie sahá již do roku 2007, kdy se snažila pod jiným názvem ve spojení s mateřskou firmou v cizině prorazit

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

On-line datový list VT12T-2N430 V12-2 VÁLCOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list VT12T-2N430 V12-2 VÁLCOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list VTT-N30 V- A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. VTT-N30 606 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/v- H I J K L M N O P Q R S T

Více

Divetta - světlo budoucnosti

Divetta - světlo budoucnosti Divetta - světlo budoucnosti Sortiment produktů zahrnuje zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Světelné zdroje Divetta

Více

d á v á m e s v ě t l u s p r á v n ý s m ě r

d á v á m e s v ě t l u s p r á v n ý s m ě r 1 d á v á m e s v ě t l u s p r á v n ý s m ě r KATALOG LED SVÍTIDEL SINCLAIR 2012/2013 2 LED technologie Světelné zdroje založené na principu světelných diod LED představují díky své energetické efektivnosti

Více

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

LED zrcadla 2017-II.-LED

LED zrcadla 2017-II.-LED 2017-II.-LED strana: 3 informace LED kosmetická zrcadla 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 11 12 12 13 13 řada 19000 řada 0 řada 9000 řada 11000 řada 12000 řada 13000 řada 10 řada 14000 řada 15000 řada 17000 řada

Více

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P340 3 PŘEHLED A NÁZVY DÍLŮ 1 2 3 4 5 1 Přední kryt 2 Předfiltr 3 Filtr A341 4 BONECO P340 5 Ovládací panel s ukazateli 4 OBSAH Přehled

Více

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE SÉRIE Z DIODOVÉ HODINY Nabídka platná od 01.01.2012 A8LED je oficiální distributor panelů technologie LED (používané LED diody se super-jasnou svítivosti, s velkým úhlem svíceni). Zařízení ze série Z nabízíme

Více

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M T3- CC T3- CV T2M je 2.4GHz RF bezdrátový regulátor teploty synchronizace / zóna barva. Řídicí systém se skládá ze dvou částí, dálkového ovládání a přijímače. Synchronizačním

Více

clic Obj. č CZ Návod k obsluze Theben HTS

clic Obj. č CZ Návod k obsluze Theben HTS clic Obj. č. 907 0 515 CZ Návod k obsluze 2 1103013204 06.2010 Theben HTS Uživatelské dálkové ovládání clic Obj. č. 907 0 515 CZ Návod k obsluze 2 1103013204 06.2010 Theben HTS Česky Návod k obsluze Uživatelské

Více

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka

Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream. Efektivní řešení zítřka Nová generace plynových kondenzačních kotlů s technologií BlueStream Efektivní řešení zítřka Moderní kondenzační technika se vyznačuje efektivním využíváním energie: díky zvýšenému odvádění tepla ze spalin

Více

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017 PREZENTACE FIRMY Rozsvítíme Váš domov Katalog 2017 Žeranovice 240, 760 01 Holešov +420 +420 605 917 497 passiveledlights@gmail.com www.passiveledlights.eu PREZENTACE FIRMY Passiveledlights.eu spolupracuje

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

COBRA Light. COB Technologie

COBRA Light. COB Technologie RA Light Technologie QEC-1-W 650 x 236 x 117 5,4 30, 40, 50 2 QEC-2-W 800 x 236 x 117 8,0 60, 80, 90 3 OBJEKTIVY PRO ÚPRAVU asymetrického světelného toku, pro požadované charakteristiky osvětlení pozemních

Více

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4731364 Děkujeme, že jste si zakoupili tento bezdrátový kontroler pro ovládání RGB LED pásků, který umožňuje ovládání pomocí dálkového ovladače, nebo chytrým mobilním telefonem

Více

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči

Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči PHILIPS LED Globe 10,5 W (75 W) E27 Odstín chladného denního světla Nestmívatelné Příjemné světlo, které neunavuje vaše oči Nekvalitní osvětlení může namáhat oči. Je proto mnohem důležitější než kdy dříve,

Více

Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, recessed Mnoho uživatelů má zájem použít zapuštěná svítidla se svítící plochou namísto řešení s mřížkovou

Více

Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání

Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Lighting Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Obdélníkové svítidlo SlimBlend, zapuštěná montáž Svítidla s dobrou kvalitou osvětlení splňující normy pro kanceláře jsou žádaná.

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Odvod tepla

LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Odvod tepla LuminiGrow 600R1 Nejpokročilejší LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti LuminiGrow 600R1 - nejúčinnější způsob, jak vypěstovat zdravé a výnosné plodiny. Vysoký výkon Výkonné 5W LED diody Osram běží

Více

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření Opravdu Bosch! Přímé digitální přenos výsledků měření NOVINKA! Laserový dálkoměr GLM 100 C Professional a aplikace Chytré řešení pro přenos a dokumentaci výsledků měření. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16. ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

Profesionálové mezi světelnými zdroji

Profesionálové mezi světelnými zdroji www.osram.cz Profesionálové mezi světelnými zdroji Energeticky úsporné světelné zdroje OSRAM DULUX : špičkový výkon pro všechny profesionální aplikace Energeticky úsporné světelné zdroje OSRAM DULUX Na

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

LED veřejné osvětlení. S Y S T É M Ř Í Z E N Í VisioSmartDIMM

LED veřejné osvětlení. S Y S T É M Ř Í Z E N Í VisioSmartDIMM LED veřejné osvětlení S Y S T É M Ř Í Z E N Í VisioSmartDIMM Obsah LED veřejné osvětlení... 1 Úvodní slovo... 3 Co je VisioSmartDIMM?... 5 Zařízení VisioSmartDIMM... 5 Aplikace... 5 Programování SmartDimm...

Více

Důležité je to, co je uvnitř

Důležité je to, co je uvnitř PHILIPS LED Bodové svítidlo (stmívatelné) 4 W (35 W) GU10 Chladná bílá Stmívatelné Důležité je to, co je uvnitř Krásný tvar a důvěrně známé rozměry tohoto bodového světla LED představují dokonalou a trvale

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

LED mobilní semafor /code: /

LED mobilní semafor /code: / LED mobilní semafor /code: 205000069/ POPIS PRODUKTU LED mobilní semafor nabízí několik výhod oproti tradičním semaforovým světlům, zejména však ve snižení spotřeby a zvýšení svítivosti použitím LED technologie.

Více

Návod k obsluze Spínací zesilovač pro světlovodná vlákna. OBF5xx 704513 / 00 04 / 2009

Návod k obsluze Spínací zesilovač pro světlovodná vlákna. OBF5xx 704513 / 00 04 / 2009 Návod k obsluze Spínací zesilovač pro světlovodná vlákna CZ OBF5xx 705 / 00 0 / 009 Obsah Předběžná poznámka. Použité symboly Použití z hlediska určení. Oblast nasazení Montáž. Připojení světlovodných

Více

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4. Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem. Výhody Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 Přizpůsobitelné venkovní světlometové LED svítidlo s inteligentním barevným světlem ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 Vysoce výkonná LED svítidla ColorBlast

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

PARATHOM PAR W/827 GU10

PARATHOM PAR W/827 GU10 PARATHOM PAR16 35 120 3 W/827 GU10 PARATHOM PAR16 Reflektorové světelné zdroje LED PAR16 s konvenční kolíkovou paticí Druh použití _ Bodová světla pro akcenty _ Vitríny a výlohy _ Maloobchodní prodejny

Více

č e s k é o v l a d a č e l e d o s v ě t l e n í

č e s k é o v l a d a č e l e d o s v ě t l e n í č e s k é o v l a d a č e l e d o s v ě t l e n í ovladače led osvětlení 2015 2 obsah, proč naše ovladače obsah proč naše ovladače 2 dotykové ovladače 3 tlačítkové ovladače 4 pohybové ovladače 6 schodišťové

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Zrcadlová skříňka KEUCO ROYAL L1 vychytávka je pod skříňkou Pomocí otočného stmívače, který se ovládá zcela intuitivně, můžete snadno volit mezi třemi režimy osvětlení LED U zrcadlové skříňky ROYAL L1

Více

NEWTON-LED Technology s.r.o

NEWTON-LED Technology s.r.o VEŘEJNÉ LED OSVĚTLENÍ NEWTON-LED Technology s.r.o Přinášíme nové světlo www.ledglow.eu/cz/sk info: info@ledglow.cz SLD-Dolphin Nabízíme řadu pouličních LED světel s výkonem 70-165 watů se svítivostí až

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED www.appost.cz OSVĚTLENÍ INOXLED AUDIT A PROJEKT Bezplatný audit a návrh nového osvětlení. FINANCOVÁNÍ Úspora CASH při prvním rozsvícení.

Více

TRVALÉ SVĚTLO LED RING SMD 32W

TRVALÉ SVĚTLO LED RING SMD 32W TRVALÉ SVĚTLO NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI! Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. Kontakt pro případné dotazy: E-mail: sls@fomei.com Webové stránky:

Více

Čtvercové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání

Čtvercové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Lighting Čtvercové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Čtvercové svítidlo SlimBlend, zapuštěná montáž Svítidla s dobrou kvalitou osvětlení splňující normy pro kanceláře jsou žádaná. Zesiluje

Více

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Ultimativní technologie Piezo scaleru Nový Tigon+ S Tigon+/Tigon vyvinula W&H nesrovnatelný piezo scaler. Jeho unikátní vlastnosti významně

Více

Infračervený teploměr

Infračervený teploměr Infračervený teploměr testo 835 Rychlý a přesný infračervený teploměr pro řemeslo a průmysl Bezpečné a přesné měření až do oblasti vysokých teplot. 4-bodový laser zobrazuje přesně oblast měření a eliminuje

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm.

Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UV Lampy Nabízíme vysoce výkonné UV lampy pro NDT kontrolu. Všechny lampy pracují s UV zářením o vlnové délce 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pro potřeby NDT ideální. Je precizně zpracovaná,

Více