Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, Třebíč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz"

Transkript

1 Kvalitní technika z Horního Rakouska V oblasti Horního Rakouska, konkrétně ve městě Attnang-Puchheim sídlí firma Regent. Jedná se o rodinného výrobce zemědělské techniky s dlouhou tradicí své stroje na zpracování půdy a setí vyrábí již 85 let. A zároveň je úspěšně realizuje na trzích celé Evropy. Vlastní know-how, vycházející ze zkušeností, je základem pro správné fungování strojů. Pro firmu Regent je dále charakteristický důraz na kvalitu. Regent vyrábí techniku jak pro klasicky, tak i pro bezorebně hospodařící zemědělce. Zvykem je označování strojů originálními názvy. Obrázek 1 Rakouská firma Regent nabízí specifický sortiment techniky pro zpracování půdy a setí, v němž nechybí stroje, umožňující využití zároveň i čelního tříbodového závěsu traktoru pro různé operace. Na snímku provádí čelní řezací válec Front-Cutter předběžnou úpravu hrubé brázdy tak, aby rotační brány secí kombinace v zadním závěsu měly méně práce Kypřiče pro všestranné využití Širokou skupinou produktů jsou kypřiče. Do skupiny radličkových kypřičů patří řady Tukan MSG se třemi řadami radliček a Tukan DSG se čtyřmi řadami radliček. Stroje první skupiny jsou určeny pro univerzálnější využití od mělkého až po hluboké kypření půdy. Kypřiče Tukan DSG jsou vhodné i pro větší pracovní hloubky a díky své čtyřřadé konstrukci a osazení pružných slupic radličkami se zdvojenou špičkou provádí intenzivní promísení půdy. Stroje lze vybavit jedním ze šesti variant opěrných válců. Tukan MSG non-stop je kypřič s jištěním slupic proti přetížení pomocí vinutých pružin.

2 Obrázek 2 Tukan MSG 300 je třínosníkový radličkový kypřič s využitím pro mělké i hluboké zpracování půdy. Pevný rám má velkou světlou výšku Lehký, univerzální a spolehlivý Regent Terrakan Roli univerzálního kypřiče s lehkou konstrukcí plní u firmy Regent stroje řady Terrakan. Jsou vhodné pro mělké zpracování půdy s jejím dobrým nakypřením a promísením. Konstruovány jsou jako nesené v záběrech od 3 do 6 metrů a pro zpracování půdy slouží čtyři řady radliček na pružných slupicích, následované sekcí nivelátorů, uchycených stejným způsobem. Stroj je určen pro pracovní hloubky od 4 do 12 cm a najde uplatnění při jarním kypření půdy, zapravení kejdy a organických hnojiv do půdy, druhé či opakované podmítce a samozřejmě též při předseťové přípravě půdy na zoraných pozemcích. Rovněž se přejezd kypřičem Terrakan využije jako vhodné opatření k mechanické likvidaci plevelných rostlin těsně před setím.

3 Obrázek 3 Radličkové kypřiče dosahují díky vhodnému rozmístění radliček intenzivního účinku na promísení půdy s organickou hmotou S talíři o velkém průměru Pro první podmítku jsou vhodné krátké talířové brány s označením Orkan. Jsou osazeny prokrajovanými talíři ve dvou řadách. Velký průměr talířů na úrovni 610 mm a jejich samostatné uchycení zajišťují agresivní působení na půdu a rostlinné zbytky. Stroj se vyrábí v pracovních záběrech od tří do šesti metrů jako návěsný.

4 Obrázek 4 Talířové brány Orkan jsou osazeny velkými talíři s průměrem 610 mm ve dvou řadách. Vyrábí se jako návěsné v pracovním záběru do šesti metrů Nářadí pro přední tříbodový závěs Účinnost radličkových kypřičů v zadním závěsu je možné vhodně doplnit čelně neseným nářadím. Kroužkové válce Regent FL-RW, doplněné o dvě řady prstů v prostory mezi kroužky, slouží pro prvotní úpravu hrubé brázdy a drcení hrud.

5 Obrázek 5 Zpracování vymrzlého porostu meziplodiny a zapravení do půdy je možné na jeden přejezd s využitím čelně neseného válce Front-Cutter. Zvlněné kotouče mají jednak řezný účinek na rostlinnou hmotu a dále také vykonávají speciální pohyb v půdě, který vede k jejímu prvotnímu nakypření Ke zpracování povrchu na zoraných pozemcích lze využívat též čelní řezací válec Front-Cutter. O narušení hrud se starají dvě řady do sebe vzájemně zasahujících zvlněných kotoučů. Prutový opěrný válec slouží pro udržování nastavené pracovní hloubky. Stroj může být v přední části doplněn sekcí se dvěma řadami prstů; je nabízen v záběru 2,5 a 3 metry. V každém případě čelně nesené nářadí účelně nahrazuje přídavné závaží v předním tříbodovém závěsu. Zajišťuje rovnoměrné zatížení traktoru, agregovaného se stroji, nesenými v zadním tříbodovém závěsu. Přitom v pracovní poloze je hmotnost čelního stroje přenášena na půdu a nikoli na kola přední nápravy, která se díky tomu tolik neboří a nevytváří nadměrně hluboké koleje. V provedení pro zadní tříbodový závěs se vyrábí válec Heck-Cutter, který lze využívat buď samostatně anebo jako předřazené nářadí před secím strojem Seedstar. Pracovní záběr činí, stejně jako u secího stroje Regent, tři metry. Krátká kombinace pro přední závěs Firma Regent bude zajímavá rovněž pro zemědělce, kteří hledají krátkou kombinaci na přípravu půdy. Stroj s označením Solistar je osazen radličkami na pružných slupicích ve třech řadách a stabilním závěsem pro připojení do čelního tříbodového závěsu traktoru. Hloubkové vedení zajišťuje čelní kotoučový válec. Díky kompaktním rozměrům má stroj nízké nároky na zvedací sílu závěsu a s pracovním záběrem 300 cm jej lze převážet bez problémů po veřejných komunikacích.

6 Obrázek 6 Čelně nesený válec FRW-014 je alternativou k taženým hrudořezům za pluhem. Ocelové kotouče v malé rozteči drtí hroudy, urovnávají povrch pozemku, takže traktor jede klidněji a rotační brány secí kombinace vzadu mají při přípravě půdy méně práce V oblasti secích strojů sází firma Regent na mechanickou verzi. Seedstar RSM je mechanický secí stroj, řešený jako nástavbový tak, aby se těžiště stroje nacházelo nad opěrným válcem půdozpracujícího stroje. Secí kombinace má díky tomu příznivé kompaktní rozměry a menší nároky na zvedací sílu zadního tříbodového závěsu traktoru. Může být vybavena buď radličkovými, nebo kotoučovými secími botkami. Kotoučové botky mají přítlačná kolečka z pryže, která se starají o přitlačení osiva do půdy a uzavření výsevní rýhy. Mechanické i hydraulické non-stop jištění V Rakousku a okolních zemích má firma Regent své pevné místo na trhu s otočnými pluhy. Vyrábí je v neseném i v návěsném provedení. Nesené verze s označením EuroStar a Titan mají tři až šest párů orebních těles, návěsné pluhy Taurus pak až devět. Obě řady pluhů mohou být vybaveny non-stop jištěním proti přetížení, pracujícím na mechanickém nebo hydraulickém principu. Mechanické jištění pracuje na principu vinuté pružiny, uložené v nosníku orebních těles. Výhodou je jednoduché nastavování vypínací síly prostřednictvím šroubu. Čtyřnásobné uložení dovoluje plynulé vyhloubení orebního tělesa a jeho silné zpětné zahloubení. Pokud je pluh vybaven předradličkami, vychylují se spolu s orebními tělesy.

7 Obrázek 7 Největší modely nesených pluhů Titan T200 jsou konstruovány pro traktory s výkonem až do 294 kw/400 k. V šestiradličném provedení disponují celkovým záběrem až 348 cm Nejvyšší komfort poskytuje hydraulický systém jištění - především známou výhodu, spočívající v možnosti nastavení hodnoty vypínací síly (od 0,5 do 1,8 kpa). Nastavenou hodnotu zobrazuje manometr. Za extrémních podmínek, například v těžkých půdách, lze systém jištění uzavřít. Protože tvar a velikost překážky v půdě není z povrchu zřejmý, může se jistící element vychýlit ve všech směrech, a to i šikmo. Přitom nedochází k žádnému bočnímu tlaku na slupici. Díky příznivému průběhu síly s nízkým odporem vykazuje hydraulický systém dlouhou životnost. A jeho součástí je i jištění pomocí střižného šroubu, které v krajním případě zabraňuje poškození orebního tělesa. Komfort práce v členitých podmínkách Pro zemědělce, kteří na svých pozemcích využijí systém plynulé změny záběru, budou zajímavé nesené pluhy Titan Variabel. Při hydraulické regulaci záběru těles se šířka záběru prvního tělesa stejně jako tahová linie novému nastavení automaticky přizpůsobí. Zároveň dojde k přestavení i dalšího příslušenství, jako je opěrné kolo či kotoučové krojidlo. Systém plynulé změny pracovního záběru usnadňuje orbu v klínech pozemků, doorávání souvratí a práci v okolí překážek. Pro nastavení neseného pluhu Regent tak, aby tahová linie procházela středem zadní nápravy traktoru, slouží nastavovací centrum CX. Svou konstrukcí dovoluje snadné přizpůsobení pluhu rozdílným hodnotám rozchodu u traktorů tak, aby traktor nevykazoval žádný stranový tah. Při změně nastavení pracovního záběru těles z kabiny za jízdy traktoru se tahová linie automaticky přizpůsobí. Nedojde tedy k tomu, že by se spodní táhla tříbodového závěsu posunovala doprava nebo doleva, případně by pluh způsoboval stranový tlak na traktor. Verze i pro výkonné traktory Nesené pluhy Regent se vyrábí s různými profily rámu, od 100 x 120 mm až po 200 x 150 mm. Největší modely Titan T200 jsou konstruovány pro traktory s výkonem až do 294 kw/400 k. Mají plynule nastavitelný pracovní záběr v rozmezí od 36 do 58 cm na jedno orební těleso, takže v šestiradličném provedení mohou disponovat celkovým záběrem až 348 cm.

8 Obrázek 8 Nesené pluhy Regent mohou být dodány také v provedení pro orbu on-land, což dovoluje obutí traktoru i do širokých pneumatik nebo dvojmontáží Pro toho, kdo nechce jízdou traktoru způsobovat utužení dna brázdy, či pro uživatele pásových traktorů, bude vhodné on-land provedení pluhu. Velký rozsah možného nastavení závěsu pluhu dovoluje také orbu s traktorem, jedoucím v brázdě. Pluhy mohou být vybaveny také pevně připojeným hrudořezem s kroužky o průměru 510 mm a mechanicky nastavitelným přítlakem. Další variantou je tažné rameno s hydraulicky ovládaným čepem, určené pro agregaci s taženými kotoučovými hrudořezy s kotouči o velkém průměru.

9 Obrázek 9 Kombinace Terrastar je vhodným strojem pro precizní přípravu seťového lůžka. Firma Regent ji vyrábí v záběrech od 4,5 do 8 metrů Různá provedení orebních těles Také návěsné pluhy jsou využitelné u traktorů v široké škále výkonů. S pětiradličným modelem Taurus T 200 může orat již traktor s výkonem 118 kw/160 k, přičemž zajímavé je, že zákazník si může zvolit výšku rámu nad zemí v rozmezí od 80 do 95 cm. Největší devítiradličné provedení pluhu této řady je koncipováno pro traktory s výkonem až do 294 kw/400 k. Firma Regent nabízí několik provedení orebních těles, včetně verzí s páskovou odhrnovačkou. Návěsné pluhy Taurus jsou standardně vybaveny plynulou regulací záběru všech těles. Firma Regent věnuje také pozornost volbě materiálu. U opotřebitelných dílů dosahuje díky výběru nejnovějších druhů oceli výrazně vyšší odolnosti vůči opotřebení. Pasivní i aktivní nářadí na přípravu půdy Strojem pro precizní přípravu seťového lůžka je nová kombinace Terrastar, vyráběná v záběru od 4,5 do 8 metrů.

10 Obrázek 10 Rotační brány Regent KSE se vyznačují kvalitním a intenzivním zpracováním půdy při nízké energetické náročnosti. Tajemstvím úspěchu je větší počet rotorů o menším průměru Příznivcům aktivního nářadí jsou určeny rotační brány Regent ve třech modelových řadách. Předností řad KSE a Aress je větší počet rotorů o menším průměru a nízká energetická náročnost. Pro dlouhodobé zatěžování v agregaci s výkonnými traktory je určena řada Orbit, jejíž konstrukce je zaměřena na maximální stabilitu. Závěs a výstup pro pohon vývodového hřídele z převodovky dovolují agregaci secího stroje, takže rotační brány mohou být provozovány jak sólo, tak i v secí kombinaci. Vyrábí se v pracovních záběrech od 2,5 do 6 metrů. Ucelený sortiment strojů Regent osloví zemědělce z rodinných farem či ze středně velkých zemědělských podniků. Svým zaměřením pro zadní i přední tříbodový závěs traktoru a možnostmi vzájemného kombinování představuje technika rakouského výrobce efektivní řešení požadavků rostlinné výroby.

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky Flexibilita pro nejvyšší požadavky 3-nosníky Radličkový podmítač pro mělkou i hlubokou podmítku. Model Tukan od firmy Regent se 3 nosníky byl vyvinut jako stroj,

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE.

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. REGENT VYRÁBÍ PERFEKTNÍ TECHNIKU PRO ZEMĚDĚLSTVÍ. JIŽ 85 LET VYRÁBÍ V HORNÍM RAKOUSKU TY NEJKVALITNĚJŠÍ ZEMĚDĚLSKÉ STROJE. Dlouhodobé zkušenosti,

Více

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland

Seřízení nesených pluhů Kverneland. Jak používat otočné pluhy Kverneland Seřízení nesených pluhů Kverneland Jak používat otočné pluhy Kverneland Jak používat Otočné pluhy Kverneland Obsah Přednastavení Nastavení na poli Nastavení zadní nápravy traktoru Nastavení přední nápravy

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 2 Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ECOLAND série EO, EN série EO, EN ECOLAND Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ecoland ecoland EO EO Rovnoměrné, intenzivní promíchání v celém profilu Obecný popis Hlavní výhody stroje Tuhý

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením Nesené pluhy Polonesené pluhy Orba s potěšením Pevný pluh EuroStar kombinuje výhody standardního pluhu s těmito změnami. Se 3-5 otvory nastavení pracovní šířky může být EuroStar přizpůsoben rychle a jednoduše

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány od firmy LEMKEN Mnohostranné použití Při zpracování půdy na strništích byl dříve nejdůležitější boj proti plevelům a vlastní kypření půdy. Dnes je na většině

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC KARAT 2 Zpracování strniště dnes Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Dříve sloužilo povrchové zpracování strniště především jako

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

Vector - pro mělké i hluboké kypření

Vector - pro mělké i hluboké kypření Vector Vector splňuje všechny požadavky na moderní kypřič pro setí do mulče. K tomu patří: Schopnost výkonu: non stop 4 - nosníkový kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké základní kypření optimální

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger AS Chytřejší náhrada pluhu Tiger LT Kompaktní s nepatrným vynaložením sil Tiger MT Nejlepší pracovní kvalita v podmínkách kukuřičné

Více

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly Základní podmínky prodeje: 1. Cenové zvýhodnění: 1.1. V případě platby před odběrem stroje je poskytována sleva z ceny 3%. 1.2. Ve zvláštních případech lze sjednat rozložení plateb do 6 měsíců od odběru

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

KATALOG STROJU. Volba

KATALOG STROJU. Volba KATALOG STROJU Volba profesionálu Nové prospekty Vážený zákazníku, naše společnost UNIMARCO a.s. se stala v roce 2009 výhradním dovozcem pro Českou republiku v oblasti půduzpracujících strojů renomovaného

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Aktivní zpracování. Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách

Aktivní zpracování. Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách BRAMBORÁŘSKÁ TECHNIKA ŘEPNÁ TECHNIKA ZELINÁŘSKÁ TECHNIKA Aktivní zpracování Plošné zpracování- a frézování hrůbků pro nasazení ve středně těžkých až těžkých půdách Fréza pro plošné zpracování GR Highlights

Více

VN plus Návěsné pluhy. Další program VN. Dokonalý výkon pro váš úspěch

VN plus Návěsné pluhy. Další program VN. Dokonalý výkon pro váš úspěch CZ Další program VN VN plus Návěsné pluhy Dokonalý výkon pro váš úspěch VN TerraMix/TerraFlex - univerzální podmítač (2/3 řady radliček) VN TerraCult - podmítač do mulče (4 řady radliček) VN TerraDisc

Více

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1 637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/2010 16:08 Page 1 Dealer Document non contractuel 49230 Montfaucon-Montigné France Tél. +33 (0)2 41 64 72 67 Fax +33 (0)2 41 64 67 73 contactfr@gregoirebesson.fr

Více

PLUHY OBSAH. Druhy orebních těles. w w w.opall-agri.c z

PLUHY OBSAH. Druhy orebních těles. w w w.opall-agri.c z KATALOG PRODUKTŮ Pro správné posouzení orby je důležitá její kvalita a kvalitu orby zásadním způsobem ovlivňuje nejen konstrukce pluhu, ale také správný výběr orebních těles. V sortimentu společnosti OPaLL-AGRI,

Více

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků ZA KAŽDÝ METR ZÁBĚRU 1.000 DOLŮ ČÍM VĚTŠÍ ZÁBĚR, TÍM VĚTŠÍ SLEVA! CATROS CERTOS CENIUS STŘÍHÁME ceny strojů! Diskový podmítač Catros lze vybavit jako jediný stroj na trhu speciální výbavou PRO pro aplikaci

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

KOMPAKTNÍ RADLIČKOVÝ KYPŘIČ KRISTALL

KOMPAKTNÍ RADLIČKOVÝ KYPŘIČ KRISTALL KOMPAKTNÍ RADLIČKOVÝ KYPŘIČ KRISTALL Zpracování strniště dnes Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Dříve sloužilo povrchové zpracování strniště především jako

Více

Zpracování strniště dnes

Zpracování strniště dnes Intenzivní kypřič Karat Technologie vynikající kvality kypření Zpracování strniště dnes Význam zpracování strniště se v minulých letech mnohde změnil. Dříve sloužilo zpracování strniště především jako

Více

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Centrálně umístěný podvozek Podvozek umístěný na stroji centrálně, umožňuje malý rejd na úvrati. Můžete efektivně zpracovat také malé

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO DISKOVÉ PODMÍTAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy.

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy. VÁLCE ...všechny operace jedním přejezdem! Polní válce HEVA je Vaše správná volba. Zvýší produktivitu práce, šetří Váš čas a pohonné hmoty. Při spojení s pružným smykem nabízí polní válce mnohostranné

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Focus TD Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Michael HORSCH: Témata, jako jsou jistota výnosu a úspora nákladů, nabývají na stále větším významu. Řada institucí testuje dlouhodobě různé

Více

POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT

POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT POLONESENÉ OTOČNÉ PLUHY DIAMANT Polonesený pluh Diamant Požadavky kladené na moderní polonesené otočné pluhy jsou vzhledem k rostoucím nárokům zemědělských podniků stále větší. Oba polonesené pluhy Diamant

Více

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici

Více

TerraDig. Hloubkový kypřič THINK AHEAD.

TerraDig. Hloubkový kypřič THINK AHEAD. CZ THINK AHEAD TerraDig Hloubkový kypřič Vážit si chytrých hlav w Pracovní hloubka až 70 cm n Enormní robustnost díky pevnému rámu n Optimální propustnost vody a vzduchu do půdy více informací online www.vogel-noot.info

Více

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Podmítka i příprava seťového lůžka od jara do podzimu 2 Mnoho farem dnes při většině operací, jako je příprava

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Pryžové odpružení ocelového. Rozmístění kol způsobí, že stroj bude citlivě reagovat na úvratích. a poskytuje rámu delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového. Rozmístění kol způsobí, že stroj bude citlivě reagovat na úvratích. a poskytuje rámu delší životnost. TopDown Hledáte flexibilitu a možnost přizpůsobit se různým podmínkám? Potom je TopDown vynikající výběr. Může pracovat v malé hloubce nebo až do 40 cm, v každém případě vytvoří seťové lůžko při jediném

Více

My u Köckerlingu víme, o co jde!

My u Köckerlingu víme, o co jde! Opotřebitelné díly My u Köckerlingu víme, o co jde! Vývoj Těžiště firmy orientované na budoucnost přitom leží ve výrobě strojů pro bezorebné zpracování půdy a setí. Pro vývoj a konstrukci funkční a spolehlivé

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti

Více

Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant

Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant Návěsné otočné pluhy EuroDiamant a VariDiamant EuroDiamant a VariDiamant Koncept Srůstem nároků zemědělských podniků se neustále zvyšují také požadavky na moderní polonesené otočné pluhy. Oba polonesené

Více

Zametače pro malotraktory KM-M

Zametače pro malotraktory KM-M Zametače pro malotraktory KM-M V základní konfiguraci je zametač vybaven opěrnými koly, kartáčem PPN, mechanickým natáčením vlevo-vpravo pod úhlem 20, závěsem pro uchycení k malotraktoru. Obě varianty

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj Ultima 800 Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj ULTIMA - způsob práce Univerzální dlátový secí stroj pro profesionály Půda je před secí botkou nejdříve upěchována, pak botka vytvoří seťovou brázdu,

Více

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače

HE-VA Disc-Roller. Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky. Diskové podmítače HE-VA Disc-Roller Nová dimenze hospodárného zpracování půdy kompaktními disky Diskové podmítače HE-VA technologie diskov Intenzivní zpracování půdy a zpětné utužení velkýc značné navýšení produktivity

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA Europa 160 5-7 radličný, Europa

Více

Těžké rotační brány Mechanický secí stroj. a setí může začít.

Těžké rotační brány Mechanický secí stroj. a setí může začít. Těžké rotační brány Mechanický secí stroj a setí může začít. Malé ale robustní stroje pro kvalitní práci na poli Rotační brány Aress s vlastním rámem, který díky uložení blízko převodovky plní funkci zvýšení

Více

VN plus Návěsné pluhy. Dokonalý výkon pro váš úspěch

VN plus Návěsné pluhy. Dokonalý výkon pro váš úspěch VN plus Návěsné pluhy Dokonalý výkon pro váš úspěch CZ VN plus Synonymum pro výkon a hospodárnost Rychlé zorání velkých ploch: Právě tady se uplatní velký počet radlic a spolehlivá funkce Zapomenout však

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

plus Polonesené pluhy

plus Polonesené pluhy plus CZ Polonesené pluhy Pluhy předurčené k úspěšnému zemědělství Orba v současnosti Pluh je symbolem zemědělství. Zpracování půdy je vedle hnojení a ochrany rostlin rozhodujícím faktorem úspěchu v zemědělství.

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

plus Nesené otočné pluhy

plus Nesené otočné pluhy plus CZ Nesené otočné pluhy Pluhy předurčené k úspěšnému zemědělství Kurt Michel / pixelio.de Orba v současnosti Pluh je symbolem zemědělství. Zpracování půdy je vedle hnojení a ochrany rostlin rozhodujícím

Více

Zpracování půdy přispívající k omezení povrchového odtoku vody a smyvu zeminy. prof. Ing. Josef Hůla, CSc. (ČZU v Praze)

Zpracování půdy přispívající k omezení povrchového odtoku vody a smyvu zeminy. prof. Ing. Josef Hůla, CSc. (ČZU v Praze) Zpracování půdy přispívající k omezení povrchového odtoku vody a smyvu zeminy prof. Ing. Josef Hůla, CSc. (ČZU v Praze) ZPRACOVÁNÍ PŮDY Z HLEDISKA PODNEBÍ, HLOUBKY KYPŘENÍ, ROZMÍSTĚNÍ ROSTLINNÝCH ZBYTKŮ

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu

Joker. Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu Joker Kompaktní talířový podmítač pro podmítku a pro předseťovou přípravu MICHAEL HORSCH: Krátké talířové podmítače se v posledních letech úspěšně etablovaly na trhu techniky pro moderní obdělávání půdy.

Více

KATALOG PRODUKTŮ. www.opall-agri.cz

KATALOG PRODUKTŮ. www.opall-agri.cz KATALOG PRODUKTŮ www.opall-agri.cz Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás katalog produktů společnosti OPaLL-AGRI s.r.o., ve kterém naleznete sortiment zemědělských strojů z výrobního portfolia společnosti

Více

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě

Kverneland Packomat. Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Vytváří perfektní seťové lůžko při orbě Kverneland Packomat Perfektní příprava půdy současně s orbou Na mnoha půdách je ideální vytvoření seťového lůžka při orbě. Tato kombinace pluhu

Více

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.0515

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.0515 TERRADISC Diskové podmítače PÖTTINGER 97+237.CS.0515 Půda je život Diskové podmítače TERRADISC V moderní rostlinné výrobě nové systémy obdělávání půdy zintenzivnily trend k minimální míře tohoto obdělávání.

Více

Zpracování a úprava půdy Pro každé nasazení dokonalý profesionální systém

Zpracování a úprava půdy Pro každé nasazení dokonalý profesionální systém Zpracování a úprava půdy Pro každé nasazení dokonalý profesionální systém Obchodní zastoupení pro ČR: AGROCAR s.r.o. Pod Šenkem 2046, CZ-744 01 Frenštát pod Radhoštěm Tel.: +420 556 802 752 Mob.: +420

Více

Obor: H/01 Zemědělec farmář

Obor: H/01 Zemědělec farmář Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Pěstování

Více

ROTAČNÍ BRÁNY ZIRKON 1

ROTAČNÍ BRÁNY ZIRKON 1 ROTAČNÍ BRÁNY ZIRKON 1 2 Optimální příprava seťového lože Kvalitní příprava půdy je nejdůležitějším předpokladem vysokých výnosů pěstovaných plodin.volba správného osevního postupu na každém stanovišti

Více

Kultivátory NZ nové generace od Väderstad

Kultivátory NZ nové generace od Väderstad Kultivátory NZ nové generace od Väderstad Nové kultivátory NZ jsou navrženy speciálně pro vysoké nároky na výkonnost při zpracování půdy. Jedinečné konstrukční prvky přeměnily model NZ-Aggressive na kultivátor

Více

Techagro Brno 30. 3. 3. 4. 2014

Techagro Brno 30. 3. 3. 4. 2014 Techagro Brno 30. 3. 3. 4. 2014 modulární diskový secí stroj Falcon 6 oceněn mezinárodní odbornou komisí GRAND PRIX TECHAGRO Modulární diskový secí stroj Falcon 6 umožňuje uživatelům volbu různých pracovních

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO MULČOVAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům představila,

Více

Utužení a zhutnění půdy

Utužení a zhutnění půdy Naše Pole, Nabočany 13. 14.6.2017 Utužení a zhutnění půdy Václav Brant a Milan Kroulík Centrum precizního zemědělství Česká zemědělská univerzita v Praze výnos v procentech Co je utužení a co zhutnění?

Více

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN Nesené otočné pluhy MASTER Řada 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 Nesené otočné pluhy KUHN Pluhy KUHN Budoucnost zemědělství spočívá v konkurenceschopnosti a ziskovosti. Řada pluhů MASTER

Více

SERVO. PÖTTINGER nesené pluhy CS.0115

SERVO. PÖTTINGER nesené pluhy CS.0115 SERVO PÖTTINGER nesené pluhy 97+210.CS.0115 Orba bez prostojů SERVO Pluhy SERVO jsou známé na polích v různých oblastech světa V mnoha případech je pluh stále tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Nesené lišty 2005 KM 3.18 1,85 m KM 3.19S 1,85 m KM 3.21 2,10 m KM 3.21S 2,10 m KM 3.23S 2,30 m KM 3.27 2,65 m KM 3.29 2,95 m KM 3.33 3,33 m KM 3.90 motýl

Více

INTENZIVNÍ KYPŘIČ KARAT 9 KARAT 12

INTENZIVNÍ KYPŘIČ KARAT 9 KARAT 12 INTENZIVNÍ KYPŘIČ KARAT 9 KARAT 12 2 Zpracování strniště dnes Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Dříve sloužilo povrchové zpracování strniště především jako

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER. be strong, be KUHN

Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER.   be strong, be KUHN Polonesené otočné pluhy s jedním opěrným kolem LEADER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 POLONESENÉ PLUHY ZNAČKY KUHN S JEDNÍM OPĚRNÝM KOLEM PRO MAXIMÁLNÍ EFEKTIVITU OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ VÝKONU TRAKTORU Pluhy

Více

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače PENÍZE ORAJÍ! DUKÁT Výsledky již po jednom průjezdu Krátké diskové brány-podmítače Dukát je kompletní řada vysoce výkonných a vysokorychlostních jednotek o šířce od

Více

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky Pronto Univerzální technika setí pro všechny podmínky PHILIPP HORSCH: V precizním nástroji jako např. secí botka TurboDisc se skrývá více než 1.500 inženýrských hodin a 10.000 hodin testování. Jen tak

Více