Kultivátory NZ nové generace od Väderstad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kultivátory NZ nové generace od Väderstad"

Transkript

1

2

3 Kultivátory NZ nové generace od Väderstad Nové kultivátory NZ jsou navrženy speciálně pro vysoké nároky na výkonnost při zpracování půdy. Jedinečné konstrukční prvky přeměnily model NZ-Aggressive na kultivátor s vynikajícími konstrukčními parametry. Testováním při skutečných zemědělských pracích byla vytvořena nová generace kultivátorů, která překonává očekávání farmářů. U modelu NZ-Aggressive dosáhnete většího účinku s menším úsilím. Pevný rám vyrobený z profilu o rozměrech 60 x 60 mm je o více než 81 % odolnější při namáhání v krutu, než u předchozích kultivátorů NZ. Možnost doplnění o zadní urovnávací lištu Crossboard. Radličky Agrilla-Cobra s větší světlou výškou, vyšší výkonností a pevností. Výkonná urovnávací lišta Crossboard. U velkých modelů větší kola se zatížitelností vyšší o více než 45 % Pevnější a citlivěji reagující kopírovací brány se systémem odpružení Robustnější a těžší rám

4 NZ-Aggressive 500ST NZ-Aggressive 500ST Modely NZA-ST mají manuální nastavení pracovní hloubky s jedním opěrným kolem na vnější sklopné jednotce. Standardně jsou vybaveny přední urovnávací lištou Crossboard. Ve všech ostatních ohledech mají modely NZA-ST s šířkou záběru 5 m a 6 m stejně dokonalé vlastnosti jako větší kultivátory NZA s roztečí 7,5 cm, automatickým sklápěním vnějších jednotek, robustním rámem z profilu 60 x 60 mm a výjimečně vysoké výkonnosti při použití radliček Agrilla-Cobra. Malá přepravní šířka NZA má malou přepravní šířku pouhé 3 m. Sklopné jednotky jsou přiklápěny dovnitř a umožňují přepravu v omezených průchodech. Pružnost Manévrování s modely NZA je velmi snadné a citlivé. Funkce vyrovnávání ve vodorovném směru zajišťuje rovnoběžnou polohu nářadí při práci i při zvedání/spouštění.

5 Výkonná urovnávací lišta Crossboard Přední urovnávací lišta Crossboard vyrovnává a přesouvá velké množství půdy, zatímco volitelná zadní lišta Crossboard je vyrovnávána do rovnoběžné polohy s přední lištou a její pracovní poloha je nastavována klikou na výsuvné vyrovnávací tyči. Velká kola Nová velká kola 250/65x14.5 jsou součástí standardního vybavení u kultivátorů NZ o šířce 7 m a větší. Kola lze zatížit o 45 % větší hmotností, než tomu bylo u dřívějších standardních kol. U modelů NZA 500 a 600 zůstávají ve standardní výbavě kola o rozměrech 200x14.5. Agrilla-Nova 45x9,5 mm Agrilla-Cobra 45x10 mm 5 cm Radličky Agrilla-Cobra, pevné a intenzívně vibrující Jsou o 5 cm delší a vyrobené ze speciální kalené oceli. Radličky Agrilla-Cobra o rozměrech 10 x 45 mm jsou velmi pevné, odolné a vykazují jedinečnou schopnost udržet pracovní hloubku. Zvětšením světlé výšky a rozdělením radliček do 5 řad došlo ke zvýšení průchodnosti a zapravení rozdrcených rostlinných zbytků. Dvojitá lišta Crossboard NZA Zadní lišta Crossboard je montovaná na přání u modelů NZA a lze ji montovat dodatečně. Lišta Crossboard je připevněna pomocí šroubů na rám mezi poslední řadu slupic a kopírovací brány. Používání dvojité lišty je doporučováno pro těžší půdy, kde je výhodné přídavné urovnávání.

6 NZ-Aggressive NZ-Aggressive Modely NZA jsou kultivátory pro přípravu seťového lůžka, které nabízejí vynikající vlastnosti pro farmáře, kteří požadují to nejlepší na trhu. Pevné radličky Agrilla- Cobra jsou uspořádány v 5 řadách s roztečí 7,5 cm a jsou nesené na tuhé rámové konstrukci. Vzniká jedinečný efekt zpracování půdy a kultivaci lze zpravidla provést při jediném přejezdu. Možnost rozšíření Model NZA700 lze snadno rozšířit na model 800 a model 900 na model 1000 připevněním nástavců na sklopné jednotky pomocí šroubů. Lišta Crossboard a kopírovací brány zůstávají rovněž připevněny v původních polohách. Výkonná urovnávací lišta Crossboard Přední lišta Crossboard je velmi účinná při rozrušování, drcení a urovnávání, zatímco zadní lišta Crossboard dokončuje přípravu seťového lůžka. Obě urovnávací lišty Crossboard jsou při práci ovládány hydraulicky z kabiny. Zadní lištu Crossboard lze snadno připojit. Hydraulické nastavení pracovní hloubky S použitím systému Master Slave lze vyrovnat pracovní hloubku celého kultivátoru v horizontální poloze. Účinnou pracovní hloubku lze regulovat pomocí hlavního hydraulického válce a pomocné válce reagují s milimetrovou přesností. Velká kola Modely NZA jsou vybaveny pevnými koly (250/65x14.5), která poskytují o 45 % větší zatížitelnost než standardní kola dřívějších kultivátorů NZ.

7 Funkce při zpětném chodu Kopírovací brány mají geniální vypínací mechanizmus, který umožňuje vyklopení do strany při couvání přes překážku. Stabilizační lišta Obě urovnávací lišty Crossboard jsou ve standardní verzi dodávány se stabilizačními lištami. Lištu lze snadno demontovat při kultivaci na lehkých půdách.

8 Nastavení Vzájemné polohy os obou lišt Crossboard lze snadno nastavovat pomocí kliky. Současný pohyb osy lišt Crossboard je ovládán pomocí hydraulických ovládačů z kabiny. Kypřič stop od pojezdových kol Toto zařízení účinně vyrovnává stopy od kol traktoru a jeho hloubku lze podle potřeby nastavovat jednotlivě.

9 60 mm Rozteč slupic 75 mm Kultivátor NZ-Aggressive obsahuje slupice s roztečí 75 mm, uspořádané v 5 řadách pro důkladné pronikání při kultivaci seťového lůžka. Dlouhý rám kultivátoru, extrémně velká světlá výška slupic a rozteč slupic 75 mm umožňují bezproblémovou kultivaci i na velmi lehkých půdách s rostlinnými zbytky na povrchu. Nosníky s profilem 60 x 60 mm Všechny modely NZ-Aggressive jsou vyrobeny z profilových nosníků o rozměrech 60 x 60 mm, které mají o 81 % větší torzní tuhost než nosníky o rozměru 50 x 50 mm. Torzní tuhost je velmi důležitá pro kvalitu, odolnost a životnost stroje. Velká světlá výška Radličky Agrilla-Cobra mají velkou světlou výšku díky kolmému postavení slupic. Tato vlastnost je neocenitelná při hluboké kultivaci např. při sázení brambor, těžkých podzimních kultivačních pracích nebo přípravě seťového lůžka na půdě s velkým obsahem rostlinných zbytků na povrchu. Malá přepravní šířka Vnější jednotky se sklápějí dovnitř a umožňují přepravu stroje omezeným průchodem. Rychlovýměnný systém Pro další zvýšení účinnosti při zpracování a rozrušování půdy lze urovnávací lištu Crossboard vybavit ostrými noži z tvrzené oceli, nazývanými Single-Knife. Tyto nože lze snadno přestavit do různých poloh podle požadovaného stupně kultivace. Nože rozrušují půdní škraloup na povrchu půdy a vytrhávají rostlinný materiál, který je dále zapracováván kultivačními radličkami.

10 NZ-Aggressive s jednou lištou / dvěma lištami Crossboard, s radličkami Agrilla-Cobra o rozteči 75 mm Model Pracovní Přepravní Počet Přepravní Hmotnost s jednou Hmotnost se Požadavky na Poznámky šířka šířka radliček výška lištou Crossboard, dvěma lištami hydraulickou záběru m m m kg Crossboard, kg soustavu NZA-500 ST* 5,0 3,0 65 2, NZA-600** 6,0 3,0 79 2, NZA-700** 7,0 3,6 93 3, NZA-800** 8,0 3, , NZA-900** 9,0 3, , NZA-1000** 10,0 3, , Model NZA800 je NZA700 s prodlužovacími nástavci 0,5 + 0,5 m Model NZA1000 je NZA900 s prodlužovacími nástavci 0,5 + 0,5 m *Volitelná zařízení: náhradní kolo, zařízení pro zarovnávání stop od pojezdových kol a spojovací táhlo. ** Volitelná zařízení. Zadní lišta Crossboard, náhradní kolo, zařízení pro zarovnávání stop od pojezdových kol a spojovací táhlo. Všechny výpočty nároků na výkon energetického prostředku jsou vztaženy k vývodovému hřídeli traktoru. Místní podmínky, např. sklon svahu pole, mohou podstatně zvýšit nároky na výkon. Popis značek: = hydraulická přípojka s jednocestným ventilem = hydraulická přípojka s dvoucestným ventilem Prodejce: VÄDERSTAD-VERKEN AB SE VÄDERSTAD Sweden Tel Fax Připojení Crosskillského válce za kultivátor NZ. Pokud je válec připojený za kultivátor, počet přejezdů nutných pro zpracování půdy je nižší při dosažení vyšší kvality práce. Válec je doporučován pro výrobce plodin s drobnými zrny a cukrové řepy. Na podzim, kdy je povrch půdy zpravidla nerovný a vlhký, plní crosskillský válec v sestavě kultivátoru důležitou roli. Válec drtí jílovitý povrch půdy, který je tímto jiným způsobem neobdělávatelný. Válec je nutné vidět při práci, abyste získali představu o jeho skutečných schopnostech. Válec pracuje bez nároku na velké zvýšení výkonu energetického prostředku. S kombinací válce a kultivátoru je překvapivě snadné manipulování při otáčení nebo přepravě. Väderstad-Verken AB je vlastníkem mnoha nehmotných práv, jako jsou patenty, ochranné známky a konstrukční provedení. Na výrobek/výrobky obsažené v tomto dokumentu se může vztahovat jedno nebo více těchto práv TJVV Ver.02 Mjölby Tryckeri AB/Desktopteknik AB

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

OBLAST 4 OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1

OBLAST 4 OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1 NZ Aggressive Hledáte stroj, který usnadní obdělávání půdy a má zaručenou delší životnost? Potom je NZ Aggressive správná volba. Jeho výjimečná schopnost zpracování půdy uspoří přejezdy a zvýší výkonnost.

Více

Kvalitnější způsoby přípravy půdy

Kvalitnější způsoby přípravy půdy Kvalitnější způsoby přípravy půdy Hlavní činností válu Rexius je drcení hrud a urovnání zoraného pole. Pokud doplníte vály Rexius o Crosskilské vály a lištu Crossboard, jste připraveni na dokonalou přípravu

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky

Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky. Flexibilita pro nejvyšší požadavky Radličkový podmítač 3 nosníky 4 nosníky Flexibilita pro nejvyšší požadavky 3-nosníky Radličkový podmítač pro mělkou i hlubokou podmítku. Model Tukan od firmy Regent se 3 nosníky byl vyvinut jako stroj,

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici

Více

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1

637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/ :08 Page 1 637-EUROTILL-GB-S_Mise en page 1 11/10/2010 16:08 Page 1 Dealer Document non contractuel 49230 Montfaucon-Montigné France Tél. +33 (0)2 41 64 72 67 Fax +33 (0)2 41 64 67 73 contactfr@gregoirebesson.fr

Více

Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky. Příprava secího lože. Sklopeno. Optimální secí lože pro setí do mulče.

Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky. Příprava secího lože. Sklopeno. Optimální secí lože pro setí do mulče. Vario Vario - osminosníkový kypřič pro maximální pracovní výsledky Příprava secího lože VARIO se dá univerzálně použít pro druhé zpracování strniště, zapravení kejdy nebo dokonce pro přípravu secího lože.

Více

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Multitalent pro mnoho možností použití ALLROUNDER classic s podvozkem Podvozek dodávaný na přání nabízí mnoho výhod. Na úvrati se podstatně redukuje hmotnost zatěžující zadní osu traktoru.tak se může zabránit

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách

Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m. Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Tažený kultivátor 3,00 a 3,50 m Turbo: Kvalitní příprava půdy ve všech podmínkách Turbo Podmítka i příprava seťového lůžka od jara do podzimu 2 Mnoho farem dnes při většině operací, jako je příprava

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Vector - pro mělké i hluboké kypření

Vector - pro mělké i hluboké kypření Vector Vector splňuje všechny požadavky na moderní kypřič pro setí do mulče. K tomu patří: Schopnost výkonu: non stop 4 - nosníkový kypřič pro mělké zpracování strniště a hluboké základní kypření optimální

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Pryžové odpružení ocelového. Rozmístění kol způsobí, že stroj bude citlivě reagovat na úvratích. a poskytuje rámu delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového. Rozmístění kol způsobí, že stroj bude citlivě reagovat na úvratích. a poskytuje rámu delší životnost. TopDown Hledáte flexibilitu a možnost přizpůsobit se různým podmínkám? Potom je TopDown vynikající výběr. Může pracovat v malé hloubce nebo až do 40 cm, v každém případě vytvoří seťové lůžko při jediném

Více

Rollex Rexius NZ Mounted NZ Aggressive Ferox RexiusTwin. Vysoce kvalitní zpracování půdy

Rollex Rexius NZ Mounted NZ Aggressive Ferox RexiusTwin. Vysoce kvalitní zpracování půdy Rollex Rexius NZ Mounted NZ Aggressive Ferox RexiusTwin Vysoce kvalitní zpracování půdy Spolu se zemědělci na celém světě jsme po dobu posledních tří generací vytvářeli stroje, které přimějí každou zemědělskou

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy

Tiger. Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger Robustní technika pro intenzivní kypření a zpracování půdy Tiger AS Chytřejší náhrada pluhu Tiger LT Kompaktní s nepatrným vynaložením sil Tiger MT Nejlepší pracovní kvalita v podmínkách kukuřičné

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Centrálně umístěný podvozek Podvozek umístěný na stroji centrálně, umožňuje malý rejd na úvrati. Můžete efektivně zpracovat také malé

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 12 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost. Cultus 420-500 Kultivátor pro ty, kteří hledající výkonnost, účinnost a trvanlivost. Konstrukce Cultus, s jeho těsným rozestupem radliček a deflektory MixIn znamená, že je půda při jediném přejezdu několikrát

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

TopDown zpracovává půdu na povrchu i v hloubce

TopDown zpracovává půdu na povrchu i v hloubce TopDown zpracovává půdu na povrchu i v hloubce Nikdy neexistuje pouze jediný způsob, jak dosáhnout dobrých výsledků při zpracování půdy. Co je vhodné pro jednoho farmáře, může být naprosto nevhodné pro

Více

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz

Agro Trnava s.r.o. Trnava 224, 674 01 Třebíč +420 777 290 007 info@agrotrnava.cz Kvalitní technika z Horního Rakouska V oblasti Horního Rakouska, konkrétně ve městě Attnang-Puchheim sídlí firma Regent. Jedná se o rodinného výrobce zemědělské techniky s dlouhou tradicí své stroje na

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

Swift Cultus Opus TopDown. Vynikající výsledky v hloubce

Swift Cultus Opus TopDown. Vynikající výsledky v hloubce Swift Cultus Opus TopDown Vynikající výsledky v hloubce Spolu se zemědělci na celém světě jsme po dobu posledních tří generací vytvářeli stroje, které přimějí každou zemědělskou půdu vydat veškerý její

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

Zpracování strniště dnes

Zpracování strniště dnes Intenzivní kypřič Karat Technologie vynikající kvality kypření Zpracování strniště dnes Význam zpracování strniště se v minulých letech mnohde změnil. Dříve sloužilo zpracování strniště především jako

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače PENÍZE ORAJÍ! DUKÁT Výsledky již po jednom průjezdu Krátké diskové brány-podmítače Dukát je kompletní řada vysoce výkonných a vysokorychlostních jednotek o šířce od

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE.

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. REGENT VYRÁBÍ PERFEKTNÍ TECHNIKU PRO ZEMĚDĚLSTVÍ. JIŽ 85 LET VYRÁBÍ V HORNÍM RAKOUSKU TY NEJKVALITNĚJŠÍ ZEMĚDĚLSKÉ STROJE. Dlouhodobé zkušenosti,

Více

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům ... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům www.umega.cz Jsme jednou z největších společností zpracovávající kov v Litvě, většina našich objednávek pochází od zahraničních

Více

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy.

Jedinečný SAT-System. Spring Active Transfer-System = aktivní systém odpružení a odlehčení. Volné uložení válců. farmy. VÁLCE ...všechny operace jedním přejezdem! Polní válce HEVA je Vaše správná volba. Zvýší produktivitu práce, šetří Váš čas a pohonné hmoty. Při spojení s pružným smykem nabízí polní válce mnohostranné

Více

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly

5. Vidle. Kompaktor Kx. 6. Drapákové vidle s hydraulickým zámkem. 7. Díly Základní podmínky prodeje: 1. Cenové zvýhodnění: 1.1. V případě platby před odběrem stroje je poskytována sleva z ceny 3%. 1.2. Ve zvláštních případech lze sjednat rozložení plateb do 6 měsíců od odběru

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

Název zpracovaného celku: RÁMY AUTOMOBILŮ

Název zpracovaného celku: RÁMY AUTOMOBILŮ Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: SILNIČNÍ VOZIDLA DRUHÝ NĚMEC V. 25.6.2012 Název zpracovaného celku: RÁMY AUTOMOBILŮ Rámy automobilů Rám je základní nosnou částí vozidla. S podvěsy, řízením a příslušenstvím

Více

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Kompaktní talířové brány Qualidisc Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Vysoká kvalita, univerzálnost, vysoká výkonnost a účinnost! Qualidisc N nesený pevný Qualidisc F nesený hydraulicky

Více

Jednoduché a cenově výhodné

Jednoduché a cenově výhodné VÁLCE Jednoduché a cenově výhodné Trubkové válce jsou nabízeny s těmito průměry: 400 mm, 540 mm a 600 mm. Jsou jednou z jednoduchých a cenově výhodných možností jak spolehlivě vést nesené půdozpracující

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE

ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA KUNOVICE pluhy podmítače sazeče kypřiče kultivátory obraceče vyorávače válce www.zemtechkunovice.cz pluhy PLUH OBRACECÍ JIŠTĚNÍ KOLÍK + +,(+1) 0 0 10x10x Jištění proti kamenům +,(+1)

Více

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou 301.4C Hydraulické minirýpadlo Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem 1 380 kg Provozní hmotnost s kabinou 1 470 kg Všestranná využitelnost Snadná přeprava a lepší přístup

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

MF ŘADA TD. OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON

MF ŘADA TD. OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON 2018 MF ŘADA TD OBRACEČE Nejnovější generace vysoce výkonných obracečů OD MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com ŘADA MF TD Strana 04 Řada TD obracečů Massey Ferguson Strana 06 Jakostní charakteristiky

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Efektivní zpracování půdy

Efektivní zpracování půdy Efektivní zpracování půdy CARRIER Zpracování půdy víceúčelovým strojem Carrier je jedinečný stroj s enormním rozsahem schopností. Podmítka, předseťová příprava, urovnání pozemku, rozvrstvení slámy a srovnání

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou

ECOLAND série EO, EN ECOLAND. série EO, EN. Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ECOLAND série EO, EN série EO, EN ECOLAND Univerzálnost spojená s kvalitou a produktivitou ecoland ecoland EO EO Rovnoměrné, intenzivní promíchání v celém profilu Obecný popis Hlavní výhody stroje Tuhý

Více

Meziřádková kultivace

Meziřádková kultivace Meziřádková kultivace epa Kukuřice Slunečnice Brambory Dýně Jahody Zelenina Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě strojů pro meziřádkovou kultivaci. Pro dobrou

Více

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání.

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání. 09 Ruční stolní lis Univerzální svěrák Pákové nůžky na plech Ruční ohýbačky plechu Ruční zakružovačky plechu Elektrické zakružovačky plechu Signovačky 09 quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s

Více

Carrier. Všestrannost je nejlepší

Carrier. Všestrannost je nejlepší Carrier Všestrannost je nejlepší Spolu se zemědělci na celém světě jsme po dobu posledních tří generací vytvářeli stroje, které přimějí každou zemědělskou půdu vydat veškerý její potenciál. Vysoce kvalitní

Více

Vynikající kvalita Kultivace pro budoucnost

Vynikající kvalita Kultivace pro budoucnost Vynikající kvalita Kultivace pro budoucnost Inovativní řada kultivátorů pro přípravu seťového lože, které zaručují vynikající vyrovnání a zhutnění půdy dal-bo.com BRÁNY PRO PŘEDSEŤOVOU PŘÍPRAVU PŮDY Rollomaximum

Více

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC

INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC INTENZIVNÍ RADLICKOVÝ KYPRIC KARAT 2 Zpracování strniště dnes Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Dříve sloužilo povrchové zpracování strniště především jako

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM

NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU KYPŘIČŮ DIGGER Sezónní zvýhodněná nabídka na celou řadu DIGGER s řadou novinek a rozšířeným sortimentem. AKČNÍ CENY! NOVÉ POLONESENÉ VERZE NOVÉ MODELY SE STŘIŽNÝM SEGMENTEM Díky neustálému

Více

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.0515

TERRADISC. Diskové podmítače PÖTTINGER CS.0515 TERRADISC Diskové podmítače PÖTTINGER 97+237.CS.0515 Půda je život Diskové podmítače TERRADISC V moderní rostlinné výrobě nové systémy obdělávání půdy zintenzivnily trend k minimální míře tohoto obdělávání.

Více

Technické podmínky TECHNICKÉ PODMÍNKY

Technické podmínky TECHNICKÉ PODMÍNKY 1/17 TECHNICKÉ PODMÍNKY Výrobek: REGULAČNÍ KLAPKY HLINÍKOVÉ Výrobce: EKOM vzduchotechnika, s.r.o. tel: 326 733 749 Bezděčín 4 fax: 326 735 674 293 01 Mladá Boleslav e-mail:ekom@ekom-vzt.cz www.ekom-vzt.cz

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013 Stručný návod Joker 6 / 8 HD Art.: 80740904 cs Vydání: 07/2013 Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Stručný návod Joker 6 / 8 HD První uvedení do provozu Přizpůsobení zavěšení hadic Při prvním

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III. Servisní katalog náhradních dílů Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN III Servisní katalog náhradních dílů 2012 Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Kombinovaný stroj pro

Více

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ Vybírací zařízení Hydrofox HX Hydrofox HQ 2 Vyřezávač bloků siláže Strautmann histrorie úspěchů dlouhá 40 roků 1971 Strautmann představuje veřejnosti první vyřezávač bloků siláže Silofox. Jedná se o první

Více

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM Diskové brány DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 DISCOVER DISCOLANDER XM2 28 XM2 32 XM2 36 XM2 40 XM2 44 XM 32 XM 36 XM 40 XM 44 XM 48 XM 52 INOVACE NOVÉHO MODELU Povrchová podmítka

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis

HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů.

Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II. Servisní katalog náhradních dílů. Kombinovaný stroj pro přípravu seťového lože SATURN II Servisní katalog náhradních dílů 2009 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků

CATROS CERTOS CENIUS. Náboje disků ZA KAŽDÝ METR ZÁBĚRU 1.000 DOLŮ ČÍM VĚTŠÍ ZÁBĚR, TÍM VĚTŠÍ SLEVA! CATROS CERTOS CENIUS STŘÍHÁME ceny strojů! Diskový podmítač Catros lze vybavit jako jediný stroj na trhu speciální výbavou PRO pro aplikaci

Více

TerraDig. Hloubkový kypřič THINK AHEAD.

TerraDig. Hloubkový kypřič THINK AHEAD. CZ THINK AHEAD TerraDig Hloubkový kypřič Vážit si chytrých hlav w Pracovní hloubka až 70 cm n Enormní robustnost díky pevnému rámu n Optimální propustnost vody a vzduchu do půdy více informací online www.vogel-noot.info

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu dlouhou životnost.

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu dlouhou životnost. Carrier Carrier je multifunkční stroj pro zpracování půdy při racionální produkci plodin. Talíře jsou umístěny ve tvaru X, což znamená, že stroje jede přímo a neustále za traktorem. Samostatné zavěšení

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů

Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů Kompletní řada výkonných, všestranných a ergonomických kultivátorů Všechny naše kultivátory jsou konstruovány pro náročnou práci a intenzivní provoz po mnoho let. Komfortní rukojeti a pohodlně uspořádané

Více

Technické údaje standardní verze

Technické údaje standardní verze 28 www.masseyferguson.com Technické údaje standardní verze 8910-9100 mm 3645-3758 mm Žací lišta a šikmý dopravník ACTIVA S 7345 ACTIVA S 7345 MCS ACTIVA S 7347 ACTIVA S 7347 MCS Pracovní šířka FreeFlow

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO DISKOVÉ PODMÍTAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům

Více

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Kverneland Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Správně konstruovaný rám Utužení půdy a její následující příznivé vlastnosti se systémem Contoura Díky systému Contoura

Více

HE-VA čelní nářadí. neustále na špici. Čelní nářadí

HE-VA čelní nářadí. neustále na špici. Čelní nářadí HE-VA čelní nářadí neustále na špici Čelní nářadí HE-VA Front-Packer Optimální řešení pro urovnání, utužení a přípravu lehkých i těžkých půd po orbě Čelní-Packer je pevný v záběrech 1 m, m, 2,6 m, 3,0

Více