Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k"

Transkript

1 Strana 1 z 11 1 Obecně Technická specifikace předmětu veřejné zakázky nové znění k Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkopodlažních nízkoemisních autobusů s pohonem CNG o délce 18 m, které jsou předmětem plnění veřejné zakázky. 1.2 Požadavky dané touto specifikací jsou povinné a musí být splněny přesně dle požadavků stanovených kupujícím, ledaže je výslovně uvedeno, že určitý požadavek je stanoven jako minimální nebo maximální. Požadavky dané touto specifikací mohou být vždy splněny ve vyšší kvalitě. 1.3 Pokud určitý detail technické specifikace podléhá schválení kupujícího, je prodávající povinen po uzavření kupní smlouvy kupujícímu nabídnout konkrétní technické řešení a umožnit mu návrh změn ve lhůtě nejméně jednoho měsíce. Pokud kupující souhlasí anebo se ve stanovené lhůtě nevyjádří, postupuje prodávající podle svého návrhu. Pokud kupující s návrhem prodávajícího nesouhlasí a požaduje jeho změny, a pokud mezi kupujícím a prodávajícím nedojde ve lhůtě jednoho měsíce od doručení požadavků kupujícího ke shodě, jsou rozhodující požadavky kupujícího. 1.4 Náklady na provedení detailu technické specifikace, který podléhá schválení kupujícího, nese prodávající do výše 150 % nákladů svého konkrétního technického řešení. Nad 150 % nákladů svého konkrétního technického řešení nese náklady na provedení detailu technické specifikace kupující. 1.5 Veškeré dodávané autobusy musí splňovat požadavky stanovené právními předpisy a technickými normami účinnými v době dodání. 2 Základní technické parametry 2.1 Třínápravový, čtyřdveřový, nízkopodlažní autobus s pohonem CNG kategorie délky 18m, tj. v rozsahu délky 17,5 až 18,5 m, určený pro městskou hromadnou dopravu (MHD). 2.2 Autobusy musí splňovat veškeré podmínky pro provoz na pozemních komunikacích a v MHD, stanovené obecně závaznými právními předpisy platnými na území České republiky. 2.3 Maximální celková výška vozidla 3,35 m (včetně všech nástaveb, např. klimatizace, plynových zásobníků-lahví, krytů, armatur). 2.4 Garantovaná životnost autobusu minimálně 10 let, a to bez nutnosti generální opravy, v městském provozu a v podmínkách kupující. Prodávající (dodavatel) garantuje životnost autobusu v délce [ ] let. 2.5 Maximální rychlost nejméně 70 km/h. 2.6 Blokování rozjezdu autobusu před dovřením všech dveří a před sklopením plošiny pro nástup osob na invalidním vozíku do polohy pro jízdu, s možností zrušení ochrany dveří pro nouzový dojezd vozidla v případě poruchy dveří nebo plošiny pro nástup na invalidním vozíku. 2.7 Zajištění vozidla proti neoprávněnému použití dle platných předpisů. Přední dveře musí být uzamykatelné, ostatní dveře zajistitelné zevnitř s ochranou proti neoprávněné manipulaci se zámkem ze strany cestujících. 3 Karoserie 3.1 Délka nízkopodlažního autobusu kategorie délky 18 m s tolerancí 50 cm.

2 Strana 2 z Šířka autobusu bez zpětných zrcátek 2,5 až 2,55 m. 3.3 Nájezdové úhly min. 7 stupňů vpředu i vzadu. 3.4 Vnější obrysový průměr zatáčení maximálně 24 m. 3.5 Antikorozní ochrana celého skeletu autobusu (např. kataforéza nebo použití nerezových materiálů atd.) 3.6 Průchozí prostor uvnitř autobusu musí být bez schodů. Podíl nízkopodlažnosti pro stojící cestující je 100%, zajištěná po celé délce podlahy vozidla. Šířka uličky mezi 1. a 2. dveřmi musí být ve výši sedadel min. 800 mm. 3.7 Obsaditelnost autobusu minimálně 120 osob, z toho minimálně 25 % osob sedících na nesklopných sedadlech. Minimálně 6 míst musí být přístupných z plně nízkopodlažní části podlahy autobusu. Sedadla budou rozmístěná tak, aby byla v maximální míře přístupná i v případě obsazení jiných sedadel. Rozložení sedaček musí umožňovat volný přístup pro kočárky nebo invalidní vozík. Prodávající garantuje obsaditelnost autobusu pro [ ] osob. Prodávající garantuje [ ] míst přístupných z plně nízkopodlažní části podlahy autobusu. 3.8 Autobus musí být konstruován tak, aby při běžném způsobu používání (tj. při obsazení všech míst k sezení a celé plochy pro stojící cestující s výjimkou plochy, kde by stojící cestující nepřípustně omezovali výhled řidiče) nemohlo dojít k přetížení kterékoliv nápravy nebo k překročení celkové hmotnosti autobusu. 3.9 Čtvery dveře pro nástup a výstup cestujících na pravé straně vozu o šířce nejméně mm (nejmenší šířka mezi otevřenými křídly dveří, neuvažují se madla). Křídla dveří prosklená v celé výšce, otevíratelná dovnitř vozidla. První křídlo předních dveří se zajištěným odmrazováním a odmlžováním (například použití dvojitého skla s odmrazováním proudícím teplým vzduchem) Výška nástupové hrany bez aktivované funkce kneelingu max. 340 mm Naklánění autobusů (kneeling) umožňující snazší nástup a výstup cestujících Manuálně ovládaná vyklápěcí plošina o minimální nosnosti 300 kg pro nástup a výstup osob na invalidním vozíku nebo se sníženou schopností pohybu. Plošina musí dosáhnout až na úroveň vozovky i v místech, kde není zvýšená nástupní hrana. Prodávající garantuje nosnost plošiny [ ] kg Dveře s jištěním proti sevření cestujících se zpětným otevřením při kontaktu s překážkou. Po automatické reverzaci se dveře mohou znovu zavřít až po dalším použití ovládacího prvku pro zavírání řidičem Provedení a funkce dveří v provedení, při kterém při otevření dveří nemůže dojít ke kontaktu s venkovní nástupní hranou vysokou 200 mm Specifikace tlačítek pro ovládání dveří: - tlačítko pro samostatné ovládání předních dveří - tlačítko pro společné ovládání zadních dveří (II., III. a IV.)

3 Strana 3 z 11 - tlačítko pro společné ovládání všech dveří - tlačítko pro otevírání dveří při využití poptávkového otevírání dveří 3.16 Zvuková signalizace před zavřením. Vozidlo musí být vybaveno v prostoru dveří akustickou a optickou výstrahou. Výstraha musí být dávána v dostatečném předstihu před uzavíráním dveří, a je aktivována automaticky při stisknutí příslušného tlačítka pro ovládání jednotlivých dveří (zavření/otevření) a automaticky pokračující během zavírání dveří. Signalizace se vypíná automaticky při dovření dveří. Proces zavírání dveří musí být možné kdykoliv zastavit povelem řidiče k otevření dveří Výkonné LED osvětlení nástupního prostoru v době od otevření dveří do zavření dveří Všechny ovládací prvky v kabině řidiče musí být dostupné beze změny polohy těla řidiče Nouzové otevírání zvenku i zevnitř musí být zajištěno proti neúmyslné manipulaci Venkovní ovladač předních dveří pro přístup řidiče do vozidla Pravé vnější zpětné zrcátko umístit tak, aby bylo vidět na zadní dveře při otevřených předních dveřích Obě vnější zpětná zrcátka demontovatelná, vyhřívaná, s dálkovým seřizováním z místa řidiče Vnitřní zpětné zrcátko umístit tak, aby zajišťovalo dobrý výhled z místa řidiče do prostoru pro cestující a nastavení pro různé výšky postavy řidiče (horizontální a vertikální naklápění) Konstrukční zamezení stříkání vody, bahna a rozbředlého sněhu od kol na jakékoliv zařízení vozu (např. na poziční světla, kompresor, apod.) Venkovní osvětlení v provedení LED. - boční poziční světla - poziční světla přední/zadní - brzdová, směrová, koncová a zpětná světla - světla pro denní svícení 3.26 Zdvojená brzdová a směrová zadní světla, jedna sada světel umístěna v horní části zádě autobusu Přední a zadní světla do mlhy Vnější lak v bílém (RAL 9010) provedení s červeným (RAL 3020) pruhem ve spodní části. Šíře červeného pruhu podléhá schválení kupujícího. Napojení v místě technologické spáry nebo předělu. Životnost laku nejméně 5 let při denním mytí v automatických myčkách s rotačními kartáči. 4 Podvozek a agregáty 4.1 Všechny agregáty musí být uspořádány tak, aby umožnily bezproblémový přístup ke všem místům, na kterých se provádí plánovaná údržba nebo běžné opravy. Diagnostické přípojky musí být umístěné společně, uvnitř vozidla na dobře přístupném a dostatečně chráněném místě.

4 Strana 4 z MOTOR na palivo CNG, splňující normu EURO 6, výkon minimálně 230 kw, plnící hrdlo minimálně NGV 2 a NGV 1. Preferujeme umístění plnícího hrdla v pravé zadní boční části autobusu. Prodávající garantuje výkon [ ] kw. 4.3 Objem palivových nádrží minimálně l. 4.4 Kapaliny, u kterých je z provozního hlediska požadavek denní kontroly (olej, chladicí kapalina v motoru a kapalina ostřikovačů), musí být kontrolovatelné opticky s vyznačením minimálního a maximálního stavu. Pokles hladiny těchto kapalin pod minimální hodnotu budou v provozu signalizovat kontrolní přístroje v prostoru řidiče. 4.5 Převodovka automatická s hydrodynamickým měničem a vestavěným hydraulickým retardérem, 3 tlačítková klávesnice, minimálně 4stupňová s hydraulickým retardérem spojeným s provozní brzdou. Kupující požaduje dále vybavit převodovku ručním ovládáním na pravou ruku řidiče. 4.6 Motorový prostor osadit automatickým hasícím systémem. 4.7 Kapacita akumulátorových baterií minimálně 225 Ah, s mechanickým odpojovačem. 4.8 Kompresor s minimální hlučností, minimalizovanými nároky na údržbu, s vysoušečem vzduchu a odlučovačem oleje. Bezporuchový provoz kompresorového soustrojí bez provozních omezení v klimatických podmínkách kupujícího. 4.9 Přední náprava s nezávisle zavěšenými koly s kotoučovou brzdou Zadní a prostřední náprava portálová s kotoučovou brzdou Kotoučové brzdy na všech nápravách s indikací opotřebení brzdového obložení Brzdové rozvody a elektroinstalace chráněna proti korozi a mechanickému poškození EBS, ASR Vybavení vozu výstupem v přední části vozu pro naplnění okruhů vzduchového a brzdového systému tlakovým vzduchem max. 8 bar. pro případný odtah Zastávková brzda s automatickou aktivací při otevření dveří s možností nastavení její automatické aktivace při zastavení vozidla Vzduchové jímky se zajištěnou provozní způsobilostí po dobu životnosti vozidla Všechny provozní náplně (maziva a podobně) musí být předepsány pomocí obecně užívané technické specifikace, nikoliv pouze jménem výrobce a typovým označením. Prodávající uvádí předpis provozních náplní v příloze 1-A Promazávání exponovaných míst systémem automatického centrálního mazání Všechny pneumatiky bezdušové se zesílenými boky pro městský provoz, v provedení M+S a rozměru 275/70 R22,5. Každý autobus bude dodán s rezervním kolem stejného typu v příbalu Možnost mytí podvozku vozu vysokotlakými mycími stroji studenou i teplou vodou.

5 Strana 5 z Zvuková signalizace při zařazení zpátečky a přepnutí kamery v zorném poli řidiče pro snímání prostoru za vozidlem LED vnitřní osvětlení vnějších schrán s automatickým vypnutím při zavřeném víku Kabeláž vozidla musí být provedena z kabelů zajišťující bezporuchovost po celou životnost vozidla, řádně chráněnou vhodným způsobem proti pronikání vody a nečistot Elektroinstalace zabezpečená v co největší míře jističi, kde toto není možné, budou použity tavné pojistky Přípojka pro startování z externího zdroje. 5 Interiér 5.1 Plnohodnotná celovozová klimatizace. 5.2 Plnohodnotná klimatizace pracoviště řidiče, umožňující chlazení i topení a nepracující na systému odpařování vody. 5.3 Vnitřní osvětlení v provedení LED. - osvětlení místa řidiče - osvětlení prostoru dveří - osvětlení interiéru (dvoustupňové) 5.4 Probarvit kryt předního stropního osvětlení (1 vpravo od řidiče). 5.5 Osvětlení (v provedení LED) nástupního prostoru u předních dveří (prostor s odbavovacím zařízením) s krytem proti oslnění řidiče. Osvětlení musí být ovládáno předními dveřmi. Přesné umístění osvětlení podléhá schválení kupujícího. 5.6 Seřiditelný cyklovač stěračů. 5.7 Akustická signalizace funkce směrových světel, regulovatelná intenzita podsvětlení přístrojů. 5.8 Vyhřívané pneumaticky odpružené výškově i podélně plynule seřiditelné sedadlo řidiče po celém rozsahu od min. po max. nastavení s vysokým opěradlem, opěrkou hlavy a s možností nastavení bederní opěrky. Sedadlo řidiče doplněné o loketní opěrku na levé straně. 5.9 Sedadlo řidiče bude homologováno, včetně veškeré ergonometrie. Prodávající dokládá homologační protokol jako přílohu 1-B Výškově nastavitelný volant, úhlově stavitelné naklánění Sedadla pro cestující: plastová skořepina, ve spodní části (sedadlo) s hladkým textilním čalouněním odolným proti poškození cestujícími. Použité čalounění musí umožňovat snadné odstraňování zachycených mechanických nečistot (vlasy, chlupy, atd.). V horní části (opěradlo) bez čalounění. Barevné provedení sedadel podléhá schválení kupujícího Boční skla v determálním provedení (bez použití folie na povrchu skla). Prostor pro cestující osadit v maximálním možném počtu otevíratelnými okny, posuvné otevírání s jejich co největším možným otevřením (min. 20% plochy) a s možností jejich zajištění (uzamčení) proti

6 Strana 6 z 11 neoprávněné manipulaci nebo při provozu s klimatizací. Boční sklo u řidiče otevíratelné, vybavené stínící roletkou Skleněná přepážka u všech dveří, v provedení čiré sklo Čelní sklo nedělené. Vyhřívané v prostoru umístění informačního panelu Kladívka pro nouzové rozbití skel zajištěná proti odcizení Podlahová krytina v protiskluzovém provedení (barevné provedení podléhá schválení kupujícího), hladká, svařovaná bez lišt, možnost mytí podlahy vyplachováním tlakovou vodou. Žlutá podlahová krytina v prostoru dveří a v prostoru vedle kabiny řidiče, ve kterém by stojící cestující bránili výhledu řidiče. Životnost podlahové krytiny po celou dobu garantované životnosti autobusu Prostor pro 2 kočárky, nebo pro přepravu dvou osob na invalidním vozíku. Provedení vozidla v souladu s evropskou směrnicí 2001/85/ES, doplněné směrnicí 2005/41/ES. Samonavíjecí bezpečnostní pás na místě pro invalidní vozík. U druhých dveří instalovat vyklápěcí plošinu pro nástup a výstup osob na invalidním vozíku, nebo osob se sníženou pohyblivostí. Ve vyhrazeném prostoru umístit do podlahové krytiny piktogram kočárku a invalidního vozíku Uzavřená kabina řidiče. Uzamykatelný odkládací prostor pro osobní věci řidiče v prostoru kabiny, věšák na oděv. Kabina a čelní sklo musí být konstruovány tak, aby co nejvíce omezily vznik rušivých reflexů od osvětleného interiéru autobusu v čelním skle. Dveře kabiny řidiče s možností úplného uzavření přední části (zamezení výstupu cestujících při otevření předních dveří). Okénko pro prodej jízdenek s miskou na peníze ve dveřích kabiny řidiče Držadla pro cestující nižšího vzrůstu na vodorovných zadržovacích tyčích u stropu minimálně 2 ks na 1 m délky tyče v místech, kde není dostatek zadržovacích tyčí nebo sedadel pro cestující s držadly na opěrkách Lékárnička umístěná v prostoru pro cestující v blízkosti kabině řidiče. Obsah lékárničky musí být v souladu s platnou legislativou ks ruční hasicí přístroj 6 kg (z toho 1ks do příbalu) Chladnička minimálně na 2 ks 1,5 l PET láhve Autorádio s USB vstupem pro ozvučení pracoviště řidiče (bez odnímatelného čelního panelu a dálkového ovládání) Vytápění salónu cestujících řízené systémem automatické regulace topení v závislosti na vnitřní teplotě. Základní nastavení teploty pro cestující: topení do 17 C, chlazení klimatizací od 26 C. Obsluhou nastavitelná korekce teplot, ukládání dat do záznamové jednotky tachografu Dostatečně dimenzované topení a automatická plná klimatizace pro cestující a pro kabinu řidiče s rovnoměrným rozložením teplot v prostoru pro cestující. Plynule a nezávisle nastavitelná teplota v salónu i u řidiče 5.26 Předehřívač motoru s minimálním výkonem 30 kw na palivo CNG. Možnost vytápění interiéru vozidla při vypnutém motoru s použitím předhřívače Po celou dobu aktivního provozu vozidla řízená regulace výměny vzduchu v prostoru pro cestující Zásuvka pro externí spotřebič 12 V umístěná v kabině řidiče.

7 Strana 7 z Snadno otevíratelné rámečky instalované nad bočními okny pro umístění informačních letáků formátu minimálně A3 naležato v množství umožňujícím umístění nejméně 20 plakátů formátu A4 nastojato. Rámečky nesmí bránit snadné demontáži odnímatelných panelů a musí být instalovány v úhlu zajišťujícím optimální čitelnost pro cestující ve středové uličce. Schránka pro zveřejnění povinných informací dopravce formátu (2 A3 naležato) nainstalovaná nad bočními okny vozidla, na pravé straně mezi 1. a 2. dveřmi. Uzavíratelná schránka (velikost formátu A2, na výšku) se záklopními panty a plexisklem pro umístění smluvních přepravních podmínek instalovaná na zadní části kabiny řidiče Prodávající uvádí typ, konkrétní popis a vyobrazení rámečků a schránky v příloze 1-C. 6 Odbavovací, informační a komunikační systém + záznamová jednotka: 6.1 Čtyři okruhy pro signalizaci cestujících k řidiči, a to: - Žádost o zastavení v příští zastávce: tlačítka ve svislých zadržovacích tyčích s nápisem STOP, po stisknutí kteréhokoliv tlačítka zazní krátce zvukové znamení a rozsvítí se návěstí STOP v prostoru pro cestující a kontrolka na palubní desce. Blokuje se další signalizace tímto okruhem až do otevření dveří. - Výstup s kočárkem: tlačítko se symbolem kočárek umístěno v prostoru plošiny pro přepravu kočárku, po stisknutí zazní zvukové znamení v kabině řidiče (odlišný tón než při běžné žádosti o zastavení), rozbliká se návěstí STOP v prostoru pro cestující a kontrolka na palubní desce. Světelná signalizace je v činnosti až do otevření dveří, opakovaná signalizace není blokována. - Výstup invalidy na vozíku: tlačítko umístěno tak, aby bylo dostupné z invalidního vozíku. Další funkce viz kočárek, rozlišení signálů pro řidiče akusticky, nebo kontrolkou na palubní desce. - Nouzová signalizace: tlačítka umístěná nad každými dveřmi, po stisknutí se spustí přerušovaný zvukový signál u řidiče a rozblikají se tlačítka nouzové signalizace (červeně). Tato signalizace trvá až do otevření dveří. 6.2 Samoobslužné otevírání dveří: - vnitřní tlačítka 1 (I a IV. dveře) - vnitřní tlačítka 2 (II. a III. dveře) - vnější tlačítka 1 (I. II., III. a IV. dveře) - tlačítko na palubní desce řidiče (zapnutí vypnutí předvolby samoobslužného otvírání dveří) 6.3 Umístění tlačítek podléhá schválení kupujícího. 6.4 Souprava tachografu: - S automatickým přenosem dat pomocí WiFi a vyhodnocováním spotřeby PHM (na typ vozidla, ev. číslo vodidla a řidiče) v rozsahu: záznamová jednotka TM12, indikátor TM700k, WiFi modul RM5, záznamník nehodové karty VR31 včetně IP kamery. Záznamová jednotka musí zaznamenávat hodnoty: napětí AKB, teplota v interiéru pro cestující a tyto stavové signály jízda vpřed, jízda vzad, pneumatická brzda, zastávková brzda, parkovací brzda, směrové světlo levé, směrové světlo pravé, varovná světla, klakson, tlumená světla, dálková světla, vnitřní osvětlení, dveře otevřeny, povolení otevření dveří, SECU, signalizace k řidiči, INFO

8 Strana 8 z 11 tlačítko, topení, ventilace v salonu, klimatizace řidiče, klimatizace salonu, počet nastupujících a vystupujících cestujících. - Propojení na vozidlovou informatiku (IBIS, ethernet) čas, číslo vozu, číslo linky, číslo řidiče. - Záznam video (sledování před vozidlem) z kamery s GPS a nočním režimem. Synchronizace se záznamem z tachografu ve dvou oddělených souborech. 1) Krátký - nehodový záznam, který probíhá ve smyčce cca 3 km. 2) Dlouhý záznam o délce minimálně 96 hod. Oba záznamy lze vyčíst pomocí vyjímatelného paměťového media. Zabezpečení proti přístupu a zneužití dat (samostatná uzamykatelná schránka). 6.5 Kompatibilita se software pro vyhodnocení dat ze záznamové jednotky TM12 výrobce C.T.M. Praha, spol. s r.o., IČO: , se sídlem Holínská 1119, Praha Vnější informační panely musí být zastavěny tak, aby bylo možné čistit sklo před informačním panelem z vnitřní strany bez demontáže panelu (připouští se vyklopení panelu, při kterém se panel nevyjímá z držáku, nerozpojuje se kabeláž a není nutná zvláštní kvalifikace ani fyzická zdatnost personálu). 6.7 Elektronický informační a komunikační systém v rozsahu: - palubní počítač nejnovější generace, min. 8 portů, umístěný v zorném poli řidiče. Umístění a provedení podléhá schválení kupujícího; - 1ks vnější informační panel RGB+AMBER (matice bodů s roztečí 13 12,5 mm) na předním čele autobusu, řízení: IBIS/RS485/Ethernet; - 1ks vnější oboustranný informační panel RGB/kombi COMPACT (vnější: matice bodů s roztečí 10 mm, vnitřní: 38 LCD : ), umístěný v přední části, na pravé straně autobusu po směru jízdy, řízení: IBIS/RS485/Ethernet; - 1ks vnější informační panel RGB/kombi (matice bodů s roztečí 10 mm), umístěný na pravé straně vleku autobusu po směru jízdy, řízení: IBIS/RS485/Ethernet; - 1ks vnější informační panel RGB/kombi (matice bodů s roztečí 10 mm) na zadním čele autobusu, řízení: IBIS/RS485/Ethernet; - vnitřní LCD informační panel Master slave pro cestující, s funkcí zobrazování reklamních spotů, velikost min19, rozlišení Full HD, schopnost přehrávat formáty videí AVI, MPG, FLV; - vnější reproduktor; - vnitřní reproduktory zakomponované do stropu interiéru; - digitální hlásič; - přijímač pro nevidomé; - anténa povelové soupravy; - stabilizovaný zdroj pro napájení radiostanice;

9 Strana 9 z 11 - GPS umístněná na střeše vozidla; - dodávka a montáž radiostanice, antény na střeše vozidla, mikrofonu v kabině řidiče, odposlechového reproduktoru s regulací hlasitosti, tlačítka pro klíčování a nouze a kabeláž. Umístění a ovládání radiostanice podléhá schválení kupujícího; - ovládací tlačítko digitálního hlásiče umístit vedle spínače ovládání dveří (zastávky na znamení); - osvětlení informačních panelů automaticky s rozsvícením obrysových světel; - úprava proti zamlžování informačních panelů; - senzory pro detekci počtu nastupujících a vystupujících cestujících, osazené na všech dveřích autobusu, včetně zařízení a software pro zpracování těchto dat (prodávající je povinen dodat tyto komponenty pouze do 3 ks vozidel, do 2 ks vozidel dodány být nemusí). 6.8 Rozvod elektroinstalace pro odbavovací systém příprava pro montáž označovačů jízdenek. 6.9 Samostatná napájecí větev zakončená ve skříni elektroniky a ve všech madlech v prostoru u dveří Datová kabeláž (Ethernet a IBIS) zakončená ve skříni elektroniky a ve všech madlech v prostoru u dveří Přívěsy s rozvodem ze Switche, inteligentní, prachu, otřesu a teplo/zima vzdorné provedení s min. 8 porty Kamerový systém vozidla: - obrazový záznam bez zvuku; - pro automatické zpracování dat v kontinuální přepisovací smyčce na přepisovatelné záznamové zařízení, odolné proti otřesům a teplotním výkyvům v rozsahu -30 až +50 C s uchováním záznamu v délce 5 kalendářních dnů, provoz 21 hodin/den (možnost uživatelské změny nastavení délky a kvality záznamu), poté automaticky přepsat novým záznamem, který bude chráněn proti zneužití; - dostatečná kapacita datového úložiště na 72 hodin záznamu při maximálním rozlišení; - kamerové sledování prostoru I., II., III. a IV. dveří tak, aby řidič viděl tento prostor i při plně obsazeném vozidle, prostoru za vozidlem při zařazení zpětného chodu (umístění podléhá schválení kupujícího); - v automatickém režimu přepínání kamer dveří a interiéru s možností přepnutí na exteriér. Při zastavení vozidla bude zobrazen na monitoru obraz z kamer umístěných nade dveřmi; - kamery jsou aktivovány a deaktivovány po zapnutí nebo vypnutí hlavního vypínače 24V a po zapnutí nebo vypnutí speciálního vypínače. Digitální zpracování obrazu a přenos dat (min. rozlišení záznamu bodů, minimální FPS = 25) Počet kamer: - 1 ks čelní nehodová kamera; - 4 ks (1 nad každými dveřmi), záběr kamer na celý prostor pro nástup cestujících, včetně nástupní hrany a přiměřené plochy nástupiště;

10 Strana 10 z 11-2 ks kamer umístěných v interiéru přibližně v prostoru proti II. dveřím; - 2 ks kamer umístěných v interiéru přibližně v prostoru proti III. dveřím; - 1 ks zadní couvací kamera Záběry kamer v salónu cestujících umístěné tak, aby řidič viděl tento prostor i při plně obsazeném vozidle (umístění podléhá schválení kupujícího) Ochrana kamer bude zajištěna instalací v ochranných krytech nebo kamery v provedení antivandal, kontrola jedné kamery druhou Kamery nesmí monitorovat pracoviště řidiče vozidla, možnost uživatelského nastavení záběrů kamer Zobrazení na jeden LED nebo LCD displej o velikosti min. 12, min. rozlišení monitoru bodů, možnost regulace jasu (umístění podléhá schválení kupujícího) Záznamové zařízení umístěné v samostatném boxu, ve kterém nebudou umístěná nebo vedena jiná zařízení nutná pro provoz vozidla (kabeláž atd.). Přístup do samostatného boxu nebo jiné schrány bude zajištěn bezpečnostním zámkem (2 ks klíčů) a bezpečnostní plombou. Komplexní zabezpečení dat šifrování záznamů, elektronický klíč pro vyjmutí disku, zabezpečení dat proti zneužití (vyčtení dat přes uživatelské jméno, heslo, PIN, HW klíče). Vlastní diagnostika systému a indikace stavu (chybová hlášení při poruše kamery nebo ukládání záznamu apod.). Vyčítání záznamů přes USB (hardwarový USB klíč) Uložiště záznamového zařízení musí být zabezpečeno proti neoprávněné demontáži z boxu, ovládací prvky musí být volně přístupné po otevření boxu Požadavky na software pro správu a analýzu video dat: kompatibilní s operačním systémem Windows 10 Professional 64bit, obsluha v českém jazyce, bezplatné používání software na 2 počítačích. Poskytování veškerých aktualizací, které budou vydávány po dobu 10 let od dodání vozidel. Systém eviduje přístupy k záznamům, vytváření kopií záznamů, bezpečný výmaz Dokumentace (minimální rozsah) - Součástí dodávky vozidel je osvědčení o registraci vozidla (část I. a část II.) pro každé vozidlo, v němž je kupující zapsán jako vlastník a provozovatel vozidla. Bude-li prodávající k opatření tohoto zápisu požadovat plnou moc, kupující ji prodávajícímu na požádání vystaví. - Součástí dodávky vozidel je listinný návod k údržbě vozidla v počtu jeden kus pro každé vozidlo a dále elektronická podoba návodu k údržbě vozidla, přednostně ve formátu PDF Servisní vybavení: - Součástí dodávky vozidel je úplné diagnostické zařízení včetně veškerého software v českém jazyce a hardware. Počet licencí k software je minimálně 1. Diagnostický software musí být po celou dobu garantované životnosti vozidla kompatibilní s aktuálními operačními systémy. - Prodávající zajistí bezplatnou aktualizaci diagnostického softwaru po dobu deklarované životnosti autobusů. - Součástí dodávky vozidel je 1 sada speciálního nářadí potřebného pro údržbu a opravy nabízených autobusů v rozsahu, který prodávající uvádí v příloze 1-D nejméně.

11 Strana 11 z 11 - Součástí dodávky vozidel je popis a rozsah nutných školení provozování, údržbu a opravy autobusů v celkovém počtu 10 lidí různých odborností. Prvotní školení musí být uskutečněno do 30 dnů po dodání prvního autobusu. Dále budou zajišťovány tato školení každoročně po dobu životnosti vozidel. Všechna tato školení budou pro kupujícího bezplatná. 7 Přílohy 1-A Předpis provozních náplní pomocí obecně užívané technické specifikace 1-B Homologační protokol sedadla řidiče 1-C Typ, konkrétní popis a vyobrazení rámečků pro umístění informačních letáků a schránky pro umístění smluvních přepravních podmínek 1-D Popis rozsahu sady speciálního nářadí potřebného pro údržbu a opravy autobusů V [ ] dne [ ] [ ] [obchodní firma/jméno prodávajícího] [ ] [jméno a funkce zástupce]

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Otevřené řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka městského nízkopodlažního

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Strana 1 z 9 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Obecně 1.1 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkoemisního minibusu s pohonem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka

Více

DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU

DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 1 ks MĚSTSKÉHO NÍZKOPODLAŽNÍHO AUTOBUSU Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky zadavatele na technické, jakostní, ekologické a funkční vlastnosti

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Strana 1 z 6 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 4 Zadávací řízení: Veřejná zakázka sektorového zadavatele podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen zákon

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Strana 1 z 12 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Obecně 1.1 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkopodlažních trolejbusů

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Strana 1 z 13 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Obecně 1.1 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky kupujícího (zadavatele) na technickou úroveň nízkopodlažních trolejbusů,

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací

Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací Ekova Electron je 100% elektrický nízkopodlažní autobus, který je nabízen ve verzích 10,5m, 12m a 18m. Nabízíme širokou škálu možností a modifikací dle přání zákazníka. Díky našemu individuálnímu přístupu

Více

Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak:

Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak: Příloha č. 1 zadávací dokumentace Základní závazné technické podmínky pro všechny kategorie autobusů, není-li ve specifikaci jednotlivých kategorií uvedeno jinak: - záruka minimálně 24 měsíců na vozidlo

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Technická specifikace a další podmínky

Technická specifikace a další podmínky Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusů Technická specifikace Nákup autobusů pro rok 2009 Technická specifikace a další podmínky Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD 1. 1. 2018 1. STANDARDY VYBAVENÍ VOZIDEL 1.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů Zadávací podmínky autobusu pro Brno kloub příloha 2 strana 1/6 1.7.2016 Dokument

Více

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI O společnosti TEDOM Výroba autobusů je jednou z klíčových aktivit holdingu TEDOM. Historicky nejmladší činnost navazuje na koupi výroby

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob komerční Provedení: Autobus pro 16 osob se speciálními

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

Autobus SOR BN 9,5. 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA ROZMĚRY A HMOTNOSTI

Autobus SOR BN 9,5. 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA ROZMĚRY A HMOTNOSTI Autobus SOR BN 9,5 1. Standardní provedení a vybavení HLAVNÍ FUNKČNÍ VLASTNOSTI VOZIDLA Obsaditelnost - počet míst - k sezení 25 (30) + 1 - k stání 48 (40) - celkem max. 73 (70) + 1 (dle provedení) Max.

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob 4x4 pro SPJ; Provedení: Autobus pro 12 osob se speciálními

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

V Kladně dne 25.4.2013

V Kladně dne 25.4.2013 Zadávací dokumentace k zakázce na dodávku autobusů pro ČSAD MHD Kladno a.s. pro projekt reg.č.cz.1.15/1.2.00/70.01529 Modernizace vozového parku autobusy na CNG. V Kladně dne 25.4.2013 Zakázka je zadávána

Více

Ekologie. Inovace. Funkčnost a pohodlí cestujících

Ekologie. Inovace. Funkčnost a pohodlí cestujících Ekologie Inovace použitím motorů EURO 3 je garantována nízká hladina emisí spalin, použitím nerez oceli vylučuje nutnost antikorozního zajištění, procentuální podíl recyklovatelných dílů, které jsou použity

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka jednoramenného nosiče kontejnerů včetně podvozku (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC (uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC Motor - 2987cm3 (OM 642 DE30LA) Převodovka manuální 6-ti stupňová Výkon - 140 kw / 190 koní Barva ČERNÁ METALÍZA Emisní norma EURO 6 Celková

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY úsek náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-11126-14/ČJ-2016-990640 Praha 20.5.2016 Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 Dodatečné informace

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Příloha č. 3 Technická specifikace

Příloha č. 3 Technická specifikace Příloha č. 3 Technická specifikace k veřejné zakázce: Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní a.s. Rámcová smlouva - II Specifikace podvozku 1 Dodávkový typ Motor vznětový, min. 1900 cm 2 3 s

Více

Příloha 1 k veřejné zakázce Dodávka sanitního vozu

Příloha 1 k veřejné zakázce Dodávka sanitního vozu telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416/723 100 E-MAIL : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení : KB Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www stránky : nemocnice-lt.cz

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve výběrovém řízení Dodávka propagačního autobusu (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA DODÁVKY) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r.

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu Technická specifikace a další podmínky Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r. 2008 Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Model: Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab (dvojkabina); Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně

Více

Technické podmínky pro dopravní automobil

Technické podmínky pro dopravní automobil Technické podmínky pro dopravní automobil 1. Předmětem technických podmínek je pořízení nového dopravního automobilu v provedení Z (základním), kategorie podvozku 1 pro městský provoz, s celkovou hmotností

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

Technická specifikace dodávaných trolejbusů Dodávka 8 ks nízkopodlažních parciálních trolejbusů

Technická specifikace dodávaných trolejbusů Dodávka 8 ks nízkopodlažních parciálních trolejbusů Technická specifikace dodávaných trolejbusů Dodávka 8 ks nízkopodlažních parciálních trolejbusů Způsob zpracování odpovědi na níže uvedené požadavky zadavatele: Účastník je povinen ve své nabídce použít

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce na dodávku meziměstských nízkopodlažních autobusů pro společnost PROBO BUS a.s. pro projekt reg. č. CZ.1.15/1.2.00/87.01940 Moderní autobusy společnosti PROBO BUS - 2014

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

EKOVA ELECTRIC a.s. PARTNER ELEKTROMOBILITY

EKOVA ELECTRIC a.s. PARTNER ELEKTROMOBILITY CZECHBUS 2015 CZECHBUS 2015 EKOVA ELECTRIC a.s. PARTNER ELEKTROMOBILITY EKOVA ELECTRIC navazuje na tradici Hlavní předmět činnosti výroba, opravy a modernizace kolejových vozidel, trolejbusů a elektrobusů

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace

Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace Vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace Zadávací podmínky - příloha strana 1/6 17.7.2013 Dokument č. 1 Tabulka vybraných technických parametrů vozidla Č.p. Požadované informace týkající

Více

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o.

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o. Přepravní chlazení ALEX Original TRCH2000 s topením (Chladící výkon při 0 C = 2686W ) - pohon od motoru vozidla - střešní zapuštěná kondenzační jednotka, - bez el. přípojky, s topením do + 10 C - motorová

Více

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava BUINE EXCLUIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOT ORIGINALITA KHMC Opava BUINE EXCLUIVE Prémiový model BUINE EXCLUIVE je stavěn přímo na zakázku, podle individuálních potřeb daného klienta. K výrobě je používáno

Více

Technické podmínky pro dopravní automobil

Technické podmínky pro dopravní automobil EDS: 014D241008115 Obec Hvozdec Kraj Středočeský Technické podmínky pro dopravní automobil 1. Předmětem technických podmínek je pořízení nového dopravního automobilu v provedení Z (základním), kategorie

Více

EDS: Název obce/města. Kraj. (Vzorové) Technické podmínky pro dopravní automobil

EDS: Název obce/města. Kraj. (Vzorové) Technické podmínky pro dopravní automobil EDS: Název obce/města. Kraj. Poučení: - Text provedený černým písmem je závazný, upřesňuje požadavky stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č.

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L Nabídka Sprinter - 316 CDI KA/L 4X2 Výrobní vzor: 90663513 Typ vozidla: 316 CDI KA/L Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz Sprinter Druh vozidla: Výkon motoru: Rozvor: skříňová dodávka

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Technické podmínky pro technický automobil chemický

Technické podmínky pro technický automobil chemický Technické podmínky pro technický automobil chemický 1. Předmětem technických podmínek je pořízení jednoho technického automobilu chemického pro detekci chemických látek. Automobil umožňuje odběr, zpracování,

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

Technické závady vozu 14 T. Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze)

Technické závady vozu 14 T. Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze) Technické závady vozu 14 T Zpracovali: 1 Tomášek Tomáš 225023 Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze) Obsah: Seznam jističů 3 Manipulace s vozem 4 ČERVENÉ ZÁVADY Porucha pohonu (porucha tachografu)

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Článek Technické požadavky Vozidla určená k plnění zakázky musí splňovat alespoň následující požadavky: Vozidlo musí být ke dni zahájení provozu

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Ing. René Révay Manažer prodeje T: KAR group, a.s. - nabídka malých autobusů 11/2018

Ing. René Révay Manažer prodeje T: KAR group, a.s. - nabídka malých autobusů 11/2018 Ing. René Révay Manažer prodeje T: +420 724 229 215 rene.revay@kar.cz KAR group, a.s. - nabídka malých autobusů 11/2018 Skupina ČSAD Ostrava Od roku 1949 v sektoru dopravy Skupina ČSAD Ostrava dnes Nemovitosti

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Pořízení 6 nízkopodlažních autobusů pro provoz v MHD ve Znojmě Zadavatel: Znojemská

Více

Smart city v praxi 2016

Smart city v praxi 2016 CZECHBUS 2015 Smart city v praxi 2016 EKOVA ELECTRIC a.s. PARTNER ELEKTROMOBILITY EKOVA ELECTRIC navazuje na tradici Hlavní předmět činnosti výroba, opravy a modernizace kolejových vozidel, trolejbusů

Více

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Veřejná zakázka na dodávky zadaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách Název: Doplnění separace a svozu bioodpadů ve městě Ždírec nad Doubravou ve vztahu k

Více

TBS Telnice. Evadys 12M. Truck Bus Servis a. s. zájezdový autobus. prodejce autobusů Irisbus.

TBS Telnice. Evadys 12M. Truck Bus Servis a. s. zájezdový autobus. prodejce autobusů Irisbus. www.tbstelnice.cz TBS Telnice Truck Bus Servis a. s. prodejce autobusů Irisbus Evadys 12M zájezdový autobus EVADYS H DÁLKOVÝ AUTOKAR 12M KAROSERIE A VNĚJŠÍ VÝBAVA Kovová samonosná konstrukce z ocelových

Více

Návod k obsluze třísystémové elektrické lokomotivy ŠKODA 109E ČD 380

Návod k obsluze třísystémové elektrické lokomotivy ŠKODA 109E ČD 380 Návod k obsluze třísystémové elektrické lokomotivy ŠKODA 109E ČD 380 Příloha přehled piktogramů Vypracoval: Ing. Radek Šafránek Číslo dokumentu: Lo2009-31-CZ Kontroloval: Ing. Václav Bierhanzl Datum vypracování:

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Technické podmínky pro dopravní automobil pro JSDHO Chvalšiny

Technické podmínky pro dopravní automobil pro JSDHO Chvalšiny Technické podmínky pro dopravní automobil pro JSDHO Chvalšiny 1. Předmětem technických podmínek je pořízení nového dopravního automobilu v provedení Z (základním), kategorie podvozku 1 pro městský provoz,

Více

1. Technické podmínky dle 45 zákona

1. Technické podmínky dle 45 zákona Příloha č.1. Charakteristika zakázky + + ilustrační foto č.1- foto sanitní zástavby + ilustrační foto č.2 - foto exteriéru vozidla + ilustrační foto č.3 - foto umístění boxu krizové připravenosti + ilustrační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách řízení: otevřené Název veřejné zakázky: Výběrové řízení na pořízení nových prostředků hromadné dopravy

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN Název standardu Digestoř laboratorní Číslo standardu DIG Rozměry: šířka x hloubka x výška 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm Popis: DKN Vnitřní rozměry pracovního prostoru: šířka 1070/1370/1670/1970,

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 2 KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA 2 KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ČÁST B PŘÍLOHA Č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA KS NÍZKOPODLAŽNÍCH TROLEJBUSŮ S NEZÁVISLÝM POJEZDEM NA TRAKČNÍ BATERIE Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky zadavatele

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Scout Datum kontroly 27.09.2016 Kód technika UZ0004 Základní informace Rok výroby 2008 Hodnocení 88% Dokumenty 95 % Počet km 101 535 km Karoserie

Více

Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec

Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec Dovybavení sběrného dvora a místa v obci Rohatec Technické podmínky veřejné zakázky Kontejnery na shromažďování odpadů na sběrném dvoře Všechny kontejnery musí být nové, ošetřené povrchovou úpravou proti

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více